Yuuki VS Yuki és társa(i)

Go down

default Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Szomb. Ápr. 04 2015, 21:47

A reggel szokásosan indult. Airis és Inu veszekedtek, méghozzá hangosan. Komolyan mondom, mintha nem tudnának máshol veszekedni, pedig tudnának vagy 100 helyen. Sóhajtottam egyet majd kikeltek az ágyból. Átöltöztem és kimentem a szobámból. Éppen fenyegető farkasszemet néztek egymással...azt hiszem.
Amikor megláttak egyből abbahagyták.
-Jó reggelt Yuki! -köszöntött vidáman Airis
-Helló. -mondta Inu.
-Jó reggelt. ^^ -mondtam mosolyogva.
-Az asztalon van a reggelid. ^^
*ásít* -Köszönöm Airis. Mi a reggeli?
-Rántott húsos szendvics... azt hiszem szójaszósszal. Az amit tegnap vettünk.
-Wakatta.
Lementem megreggelizni. Reggeli után a nappaliba mentem, odahívtam a többieket.
-Kitaláltam a mai programot.
-Mi az? -egyszerre kérdezte Airis és Inu.
-Küzdőterezünk.
-Már aki.
-Inu...
-Az micsoda?
-Két, vagy több ember megküzd egymással.
-Kérdés: Ki lesz az ellenfél?
-Ez a nagy kérdés! Majd keresünk egyet.
-Hogy tervezed? Megszólítasz egy idegent és megkérdezed, hogy küzdőterezik-e veled?
-Igen, ez a terv! ^^
-Te és Haruka nem voltatok véletlen rokonok?
-Nem bánnám ha az lett volna. De miért lennénk?
-Mert ugyanezt csinálta. Így találkozott Miu-val.

Nem kérdeztem Miu-ról. Mivel jártunk már ott így a teleport kristállyal odateleportáltam magunkat.
A küzdőtér előtt voltunk.
Odamentem a falhoz és nekidőltem.. Aztán ha látok valakit akkor megszólítom.


Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 05 2015, 08:26

A kora hajnali órákban mindig olyan kihalt az egész város. Az ember azt gondolnál, hogy Aincrad harcosai korán kelők de gyakorlatilag egyel sem találkozom vagy csak nagyon ritkán. Persze ahogy telik az idő némileg javul a helyzet de az élet inkább kilenc és tíz óra után indul be. A vasárnapi hideg szél csípi az arcom még a sálon keresztül is, pedig már tavasznak kellene lenni és ezzel együtt jó időnek. Jó persze ilyen korán ez annyira nem meglepő de már alig várom a nyarat és a vasárnap reggeli futó edzést sem úgy kell végig csinálnom, hogy közben lefagynak a lábujjaim. Pedig elvileg a futás kimelegíti az embert. Na de nem szabad panaszkodni! A hideg elviselése is egyfajta edzés. Az elme próbája. Ha kizárom a gondolataimból a hideget akkor akár mínuszok húsz fokot is eltudok viselni. Miután lefutottam a megszokott táv kétszeresét kissé fáradtan ugyan de betértem egy fogadóba. Muszáj pótolnom az elvesztett energiát mert ma nagy terveim vannak. Ugyan ma még nem vonulok be az arénába, előtte a sima küzdőtérrel készítem fel magam. Kihozzák a reggelim. Bőséges adag rizs, főtt tojás, rántotta amit leöntöttem némi szója szósszal, némi savanyúság és persze az elmaradhatatlan zöld. Ez kell egy harcosnak ahhoz, hogy kiállja a napi próbákat. :3
Miután megettem még ejtőztem egy picit, megvárva, hogy megemésszem a reggelit majd elindultam vissza haza, hogy magamhoz vegyem a kardjaim és a páncélom végül pedig elindultam a küzdőtér felé. Nem is tudom miként hívjak ki bárkit is. Csak simán szólítsak le valakit akit ott találok?Esetleg vonuljak be a küzdőtér közepébe és várjam még valaki nem hív ki? Amíg ezen agyaltam meg is érkeztem a bejárathoz. Direkt olyan helyet választottam lakhelyül ami közel van így ha Onee-chan harcol gyorsan itt teremhetek, hogy megnézzem a harcát. Még mielőtt bementem volna még utoljára megigazítottam az oldalamon függő kardokat, hogy ne zavarjanak majd a későbbi mozgásban, megpaskoltam picit az arcom ezzel testileg és lelkileg is felkészülve az elkövetkező csatára.
- Rendben, készen vagyok! Ideje megküzdeni az első ellenfelemmel. – Nyújtom előre az öklöm afféle önbiztatás céljából.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Vas. Ápr. 05 2015, 12:40

A falnak dőlve vártam. Alig voltak emberek. Oké, reggel van de ettől még igazán lehetne több ember. Én, egy 15 éves, fent vagyok, de a felnőttek nem bírnak felkelni. Minta ha valóságban lennénk ahol állítólag a felnőttek a belüket is kidolgozzák. Emlékszem amikor apa meg anya mondta, hogy addig örüljek amíg még iskolába járhatok. Egy fenét! Ha tudták volna, hogy milyen gonoszságokat csináltak velem a fiúk mert én voltam az egyetlen lány aki nem hódolt be a "menőknek", akkor biztos nem mondták volna ezt. De már mindegy.
MIKOR JÖN MÁR VALAKI?!  
-Meddig kell még várnunk?
-Passzolom. De türelem rózsát terem, tartja a mondás.
-Milyen bölcs lettél hirtelen. -mondta szarkasztikusan.
-Még egy ilyen és a kertben alszol.
Erre Inu morgott egyet de befogta. Tudta, hogy nem viccelek.
Airis majdnem nevetett egy nagyot erre. De mivel tudta, hogy vele is megcsinálnám ha megteszi, ezért inkább kihagyta. Bölcs döntés a részéről.
Egy hosszú szőke hajú lány jött. Nem úgy tűnt mintha várna valakire, hanem mintha egy cipőben járnánk. Próbacseresznye. Odasétáltam a lányhoz, hátha.
-Szia! -köszöntem mosollyal a lánynak. -Ne haragudj, hogy zavarlak de ha ráérsz akkor nem küzdőtereznél egyet velem? :-) -Watashi wa namae Hirasawa Yuki, yorosku! ^^
Airis és Inu a falnál maradtak, mivel nem voltak messze így ha valami baj történne pillanatok alatt odaérnek.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 05 2015, 13:16

Nem volt valami túl nagy választék ellenfelekből. Határozottan nem. Akik elhaladtak azok sem a küzdőtér felé vették az irányt. Talán a nézőtéren akad valaki aki ki áll ellenem. Már épp indultam volna, hogy benézzek mikor valaki hozzám szól, legalábbis azt hiszem, hogy nekem intézte a szavait.
- Huh? Hogy én? – Néztem körbe meglepetten hátha még sem nekem beszél. Jártam már úgy, hogy azt hittem hozzám beszélnek közbe meg mégsem és tiszta hülyének néztek de mivel más nem volt a közelben így kizárásos alapon most nem tévedhettem.
- Whoaaaa, de-de, nagyon is ráérek. – Csillantak fel a szemeim örömömben. – Igazából én magam is ellenfelet keresek de így akkor már meg is van. Gyere ne is vesztegessük az időt. – Ragadom meg a lány kezét is finoman húzni kezdem a bejárathoz de el is engedem amint látom, hogy magától is követ.
- Máris lefoglalok egy pályát. Várj itt. – Mondtam a lánynak és szinte szökdécselve mentem oda az adminisztrációt végző úrhoz. Nem volt messze így még a férfi valamit irkált addig oda kiabáltam a partneremnek. – Mindjárt meglesz csak pár perc. – Wihihiiii. Izgatott vagyok. Az első alkalom, hogy egy barátságos meccs alkalmából össze mérjem mással is a tudásom. Jó persze volt már hasonló mint mondjuk a harcosok vizsgája ahol különféle próbákat végre hajtva pontozzák a képességeinket de ott nem közvetlen test a test elleni küzdelmek vannak. Végre a férfi is befejezte a dolgát és kaptunk is egy pályát ahol küzdhetünk.
- Meg is vagyok. – Szökkenek vissza a lányhoz. – Gyere, a hármas aréna a miénk. – Mondom és már el is indultam. Nem volt nagy közönségünk de azért voltak páran, aztán egyre többen lettek.
- De cukik!
- Ez biztos egy nagyon aranyos küzdelem!
- Adjatok bele mindent! – Kiabáltak le a nézőtérről. Úgy látszik a loli lánykák gerjesztik a nézőket. Na csak várjatok még meglátjátok mit tudtok.
- Oh, igaz is. Harc elött illik bemutatkozni. Silverose Yuuki vagyok, a szörny vadász. – Böktem a mellkasomra büszkén. Eddig viszont fel sem tűnt, hogy a lánnyal két állat is van.
- Wooow. Lenyűgöző. Halottam olyan emberekről akik állatokat használnak a harcra de olyat még sohasem, hogy valaki akár kettőt is képes legyen egyszerre irányítani. – Ámuldoztam. Olyannyira, hogy még bemelegíteni is elfelejtettem pedig már lassan kezdenünk kéne. Buta Yuuki Sebaj majd harc közben melegítek. Mondjuk azzal, hogy csak egy kardal kezdek.
- A harc addig tartson még a másik fél harcképtelenné nem válik. (teljes életes) – Mondtam majd előhúztam az egyik katanát. És felvettem a kezdő pozícióm. A kard markolatát vállmagasságba emelem a pengét kissé lefelé döntve előre szegezem még a bal karommal finoman kitámasztom a pengét.
- Kardforgató stílus: ittoryu! – Mondom ki hangosan is. Ez a beállás a holdsarló kezdő állása amiből indíthatom majd a támadást. Azonban nem támadok még, kivárom, hogy a lány mit fog lépni először.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Hétf. Ápr. 06 2015, 01:01

A lány először nem volt biztos abban, hogy őt kérdezem-e. Érthető, a valóságban azt hittem engem kérdez valaki, erre kiderül, hogy a húgomat. Szépen beégtem. Szerencsére Hinata-chan megmentett a teljes leégéstől. Biztos kétszer álltam sorban amikor a szerencsét osztották a húgokkal kapcsolatban.
Az egyenlőre ismeretlen lány boldog csillogószemekkel nézett rám amikor rájött, hogy nem mástól kérdeztem hanem tőle. A lány mondta, hogy nagyon is ráér. Micsoda véletlen, ő is ellenfelet keres, vagyis csak keresett, megtalálta.
A lány megragadta a csuklómat és finoman húzni kezdett de elengedett mivel magamtól is mentem. A kezemmel jeleztem Airisnak és Inu-nak, hogy kövessenek, nem mintha nem követtek volna.
Mondta, hogy várjak, elmegy lefoglalni egy pályát. Airis és Inu nem siettek nagyon.
Kicsit várni kellett, a visszaszökdécselt hozzám. Mondta, hogy megvan. A hármas aréna lett a miénk. Érdekes új helyzet volt. Eddig még nem küzdőtereztem de Haru-chan mesélt egyet s mást, így annyira nem idegen.
Bementünk a hármas arénába.
Jééé! Nem is tudtam, hogy közönség is van, vagy lehet. Gondolom Haru-chan sem tudta.
Kiabáltak nekünk a nézők. Ettől kicsit elpirultam, de tényleg csak kicsit.
A lány mondta, hogy harc előtt illik bemutatkozni. Silverose Yuuki, a szörnyvadász. Közben Airis és Inu is odatalált hozzám. Gondolom leálltak veszekedni, ezért sem mondtam inkább semmit.
-Örvendek! Hirasawa Yuki vagyok, a teljesen ismeretlen, de biztos túlélő. -mondtam kevésbé büszkén mint Yuuki. Még a végén kiderül, hogy köszönetet kell mondanom Tsukasának amiért régen naponta vert/veretett meg...? Nem! Az kizárt! SOHA! SOHA! SOHA és SOHA! Viszont ha nem mondja, hogy a gyenge elesik az erős életben marad akkor biztos nem jelentettem ki volna azt, hogy nem leszek soha elesett... Idegesítő! -Szép neved Yuuki-chan! ^^
Yuuki amikor meglátta Airist és Inut mondta, hogy lenyűgöző. Még nem látott kettő petet egy embernél.
-A-Arigato. -kicsit zavarban voltam ettől, de jól estek a szavai. -Airis, Inu, gyertek ide mellém. -szltam nekik és már jöttek is. -Yuuki, a sólyom Airis, a farkas Inu, teljesen nevén Inukami de mindenki csak Inu-nak hívja. Airis, Inu, ő itt Yuuki, vele fogunk megküzdeni Airis.
-Yuki? Ugyanaz a nevetek? -kérdezte Airis.
-Nem Airis. Majdnem, de nem ugyanaz. A Yuuki-ban kettő u van, a Yuki-ban pedig egy. A jelentésük is más, a yuki az hót jelent, a yuuki meg azt jelenti, hogy bátor. -magyaráztam Airisnak.
-Értem. Ma is tanultam valami újat! ^^
-Mielőtt elkezdenénk. Tájékoztatásul. Inu a másodlagos petem, Airis a harci pet, bár gondolom erre már rájöttél.
Yuuki mondta, hogy teljes életes lesz a harc. Érdekesnek hangzott, és az indikátorom sem tud bevörösödni ha tegyük fel én nyernék, bár erre az esély nulla, mivel Yuuki 16 szinttel felettem van, ha jól számolom, márpedig jól.
Utána Yuuki előhúzta az egyik katanáját és felvett egy pozíciót. Nem lesz könnyű az biztos. Csoda lesz ha 3 kört kibírunk.
Jobb kezemmel levettem a baloldalamról a hosszú irányítópálcámat. Inu hátrébb ment.
Yuuki mondta hangosan: Kardforgató stílus: ittoryu!
Nem hallottam még róla. Így halvány lila gőzöm sincsen, hogy mire kell számítsak.
Nem támad, feltételezem azt várja én mit lépek. Remélem nem lesz annyira rövid a csatánk! Érdekes!!!
Valamelyik néző kiabálta, hogy kezdjük már végre a harcot. Azt hittem, hogy odamegyek és egy nagyot lekeverek annak aki ezt mondta! Végül is nem tettem. Szívesen ordítottam volna azt, hogy: Ne türelmetlenkedjenek!
-Legyen jó játékunk! -mondtam Yuuki-nak még mielőtt elkezdtük volna.
-Airis! -Airis elkezdett felrepülni és egyenesen előre repült, de nem támadta meg Yuuki-t.
Yuuki felé futottam egyenesen, majd rögtön jobb oldalra. Az irányítópálcámmal Yuuki oldalát megpróbáltam megcsapni, majd rögtön hátraugráltam párszor, hogy 5 méterre legyek tőle, eközben Airis támadta hátulról Yuukit, a karmaival a nyakát vette célba majd fölrepült olyan magassága, hogy Yuuki nem tudja elérni, és visszarepült az oldalamra. Elméletileg ha Airisnak sikerült akkor -3 Yuuki életéből.


Hp: 35/35
Páncél: 6


Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Ápr. 06 2015, 08:43

A lány követte a példám és ő is bemutatkozott, ráadásul szinte ugyan az a nevünk.
- Vicces, hogy a sors csak így egymásba sodor két ennyire hasonló nevű lányt. – Ki tudja, talán Kayaba-sama szándékosan rendezte így. Minden esetre én kifejezetten örültem ennek a kis apróságnak. Biztos túlélő? Végül is Aincrad egy veszélyes világ és csak az igazán erősek élhetik túl vagy az igazán óvatosak. Remélem Yuki-chan az előbbi kategóriába tartozik.
- Tied is nagyon helyes Yuki-chan. – Válaszolok kuncogva a bókra.
A küzdőtérre lépve Yuki-chan a két állatkát is bemutatta nekem viszont legnagyobb megrökönyödésemre a madár, az-az Airis még beszélni is tud.
- Woooow, még beszélni is tud! – Lépdelek kicsit közelebb hozzá.- Teljesen képes vagy megérteni az emberi beszédet. – Kérdezem tőle ragyogó arccal. - Egyszer találkoztam egy papagájjal aki beszélt de ő csak visszamondta azt amit hallott. – Jegyeztem meg de az eddig elhangzottakból ítélve Airis nem csak vissza mondja de teljesen megérti és még válaszol is. Én is el tudnák fogadni egy ilyen állatkát. De talán nem is véletlen, hogy ennyire okos. Airis az akit harcban használ. Repülő lények ellen még nem sokszor volt dolgom.
- Szerintem jól fogunk szórakozni. – Bólintottam Yuuki-chan szavaira. Ha csak fele annyira szereti a küzdelmeket mint én akkor biztosan nagyon jól szórakozunk.
Mindketten felvettük a kezdő pozíciónkat és rövid időn belül el is kezdődött a harc. Azt terveztem, hogy mikor Airis nekem ront akkor a holdsarlóval visszaverhetem a támadását ami ugye egy lendületből bevitt félkör alakú vízszintes vágás, de a madárka nem támadt hanem a magasba repült. A tekintetemmel követtem a mozgását de ez nagy hiba volt. Yuki-chan is megrohamozott és éppen hogy csak félre tudtam ütni a pálcát. Hátra vetődtem védekezés céljából de eközben Airis sem tétlenkedett. Hátulról egészen magasból támadt rám és halottam is a karmai csikorgását a páncélomon. Még jó, hogy csak a páncélt érte és nem a fejem. Csúnya sebet hagyott volna ha eltalál és most biztos nagyon fájna. Yuki-chan sokkal komolyabban veszi a harcot mint amire számítottam. Arra meg végkép nem gondoltam, hogy ketten együtt harcolnak. Airis támadásának köszönhetően majdnem orra is estem, csak épphogy nem estem el, viszont Yuki-chan nem folytatta a támadást és Airis is vissza röppent a vállára. Talán még ez volt a szerencsém mert ha tovább rohamoz bajban lettem volna.
- Yuhuhu. – Töröltem le az arcomra ragadt koszt. – Pontosan ezért jöttem én ide. – Egyenesedem ki. – Yuki-chan biztosan sokat gyakoroltál Airissel. Ügyesek vagytok. – Dicsértem meg, és valószínű még semmit sem láttam. Ez csupán egy kis erődemonstráció lehetett. Ha igazán komolyan gondolná most nem ácsorognák egymással szemben, lehet már rég kikaptam volna. De most már jobban figyelek majd. Persze Airis problémás lehet. Ha felszáll a levegőbe akkor nem tudok vele mit kezdeni. Egyértelmű, hogy meg kell várnom amíg ő nem támad de viszont akkor Yuki-chan is bevonja magát a harcba és úgy már nehéz. Hmm…a legjobb védekezés a támadás.
- Már JÖVÖK IS! – Kiáltottam és a kardot két kézzel előre tartva indítok egy rohamot.
- Thousand Neddles! – Kiabáltam a támadás nevét és gyors de apró szúrások egész sorozatát igyekszem rázúdítani. A támadás célja pont az, hogy folyamatos védekezésre kényszerítsem az ellent és mikor hibázok egy vágással a földre küldjem.

Megjegyzés: Yuuki nem vallja be még magának se de szándékosan kicsivel mellé vagy nagyon könnyen kivédhetően vagy kikerülhetően intézi a támadást így nagy eséllyel nem fog eltalálni. Hogy mennyi szúrást tud véghez vinni rád bízom ^^

Élet:150
Páncél: 72
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Szomb. Ápr. 11 2015, 16:37

-Tényleg vicces. ^^ -érdekes, hogy a valóságban egy olyan embert nem ismerek, illetve ismertem akinek hasonló a neve mint az enyém, erre pont egy olyan játékban futok össze egyel amiben "csak" tízezer játékos van. Kíváncsi vagyok mára vajon hány játékos maradt életben?    
Yuuki közelebb jött Airishoz. Meglepte, hogy Airis és Inu tudnak beszélni. Érdekes, hogy Inu volt az első beszélő állat akivel találkoztam de még csak meg sem lepődtem amikor beszélt hozzám. Erre is mondják azt, hogy elvarázsolt?
-Igen, Yu-channak köszönthetően Yuuki-chan. ^^
-Néha túl sokat is beszél.
-Bagoly mondja verébnek.
-Ne kezdjétek megint srácok!
-Sosem kedveltem a papagájokat. Utánozó majmok!  ˇ^ˇ
-Még mielőtt a harcot kezdenénk. Köszönetképpen amiért megküzdesz velünk, ígérem, hogy a legjobb formámmal fogok harcolni, illetve énekelni. ^^
Elkezdtük a harcot. A támadásom nem volt sikeres, Airisé se. Airis támadása sikeres lett volna, de csak a páncélját érte. Kár. Nem most vetem be, még nincs itt az ideje.
Yuuki-chan megdicsért minket, mondta biztos sokat gyakoroltunk. Ez jól esett, tényleg. Egyszer csak kell sikerülnie a támadásunknak.
-Köszönjük!  Smile
-Erre mondják azt, hogy kifizetődik a kemény munka?
-Mondhatjuk, de még messze a cél amit kitűztünk.
-Igaz.
Yuuki-chan bejelentette, hogy már jön is. Nem sütivel, de várom!  
Apró és gyors támadásokat csinált karjával Yuuki. Hátráltam ahogy tudtam. Hátráltam ahogy tudtam.


Hp: 35/35
Páncél: 6


A hozzászólást Hirasawa Yuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 15 2015, 09:33-kor.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Ápr. 15 2015, 08:14

A két állat vitáját halva kuncogni kezdtem, vicces volt őket hallgatni. Néha én is el tudnák viselni hasonló társaságot bár én annyira nem szeretem az állatokat. Sok velük a baj, rengeteg türelmet és figyelmet igényelnek amit viszont a saját edzésem és az emberek segítése köt le maximálisan. Talán egyszer ha majd férjhez megyek és lesz saját otthonom akkor majd lesz egy szép nagy kutyám és egy macskám és majd együtt fognak játszani, de addig is az egyetlen társam a fegyvereim lesznek.
- Énekelni? – Nem igazán értettem de segond. – Én is a maximumot fogom nyújtani Yuki-chan. – Mosolygok rá és bizony ez így is lett. A thousand Needles egy nehéz ám erős technika ellenben Yuki-chan mondhatni könnyedén kivédte de folyamatos hátrálásra kényszerítettem. Igazából nem is volt célom, hogy megsebezzem őt, a szúrások könnyebben áthatolnak a páncélon, mint egy vágás és eszem ágában sem volt komolyan megsebesíteni. Ahogy hátrált egy picit lemaradtam, hogy némi távolságot engedjek magunk között és felvegyem az újabb technikámhoz szükséges pózt de épp csak annyira, hogy lehetőleg még ne tudjon rögtön ellencsapásba lendülni. A bal térdemelőre kicsit előre lépve teljesen behajlítom még a jobbat magam mögé kinyújtom a kardot egy kézzel oldalra tartom és fordítok egyet a csuklómon, hogy az most az ellenfél felé nézzen. Amint ez megvan a bal lábammal előre lendülök és szökkenve egy nagyot Yuki felé támadok egy vízszintes vágással ami a gyomrát találná el.
- Gurasuhoppā Giri! – A támadásba beleviszem a teljes testsúlyom és mivel nem a kard pengéjét hanem a lapját használom a csapásnak hátra kellene löknie és felöklelnie őt.


/ az előző támadásom írtam, hogy nem fog eltalálni ^^ és a sebeződést is rosszul számoltad. Ha négyszer eltalállak akkor már vége lenne a küzdelemnek mert az 170 sebzést jelentene. Most viszont ha a csapás eltalál akkor 31 pontnyi sebzést jelent/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Szomb. Ápr. 18 2015, 16:06

Sikerült kikerülnöm Yuuki első támadását. Folyamatosan hátrálnom kellett. Idegesítő volt, utálok hátrálni. Yuuki-chan nagyon ügyes! Yuuki a következő támadáshoz állt be. És már jött is. Úgy hátráltam ahogy tudtam, hogy a képességemet aktiváljam. Nem sikerült kivédenem. Vízszintes támadás indított a gyomrom felé. Yuuki a támadásával fellökött. Nem tudtam volna kivédeni, vagyis tudtam volna de ahhoz előbb kellett volna elkezdenem énekelni. Viszont azt nem tagadom, hogy eszméletlen egy támadása van Yuuki-channak!!!
-Hűha! -ámuldoztam- Ez a támadás valami eszméletlenül jó volt!!! -feltápászkodtam a földről.  
-Yu-chan! Jól vagy?
-Köszönöm a kérdést, jól! -Yuuki felé fordultam- Majd valamikor még szeretnék majd megküzdeni veled Yuuki-chan! Nagyon jó vagy! Most viszont mi jövünk!!! -hátrálni kezdtem, Yuukitól kb 5 méterre voltam- Airis!-Airis a vállamra repült. -Most jött el annak az ideje, hogy megmutassuk a képességünket. Remélem tetszeni fog! ^^
Elkezdtem a énekelni.

dal: https://www.youtube.com/watch?v=UC8jFMgdBlA

Yuuki a képességem hatására nem tudott mozogni.
Airis felrepült. Felettem repült 3 méterre. Airis széttárta teljesen szárnyait és világító fehér tollak jöttek ki szárnyaiból Yuuki-ra célozva.
Most következik Hirasawa Yuki!
Erősen fogtam a jobb kezemben az irányítópálcámat, Yuuki felé kezdtem futni és az oldalát csaptam meg, már ha tényleg sikerült majd visszaugráltam.  

Hp: 35/ 9
Páncél: 0 (azt hiszem)

//Elméletileg sikeres Yuki képessége, szóval Yuuki nem tud mozogni így Airis és Yuki támadása sikeres. Ha sikeres lesz a támadás: Airis -10 életpontot vesz el, Yuki meg -6 -ot vesz el.//


Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19 2015, 12:59

A Támadásom pontosan úgy sikerült ahogy én azt szerettem volna. Nem csak eltaláltam de még fel is löktem. Ha most egy szörnnyel harcoltam volna egy Meteor Crash támadással kivégezném azáltal, hogy a levegőből támadok és beledöngölöm a földbe de mivel Yuki-chanról van szó így ez csak futó gondolat volt a fejemben és nem folytattam tovább hanem megálltam.
- Köszönöm! – Mosolyodom el. Tényleg nagyon boldoggá tett a dicsérete, ritkán vált ki egy-egy támadásom ilyen reakciót. – Nagyon-nagyon sokat gyakoroltam a különféle mozdulatokat és technikákat. Ugye azért nem ütöttelek meg nagyon? – Eszem ágában sem volt nagyon megsebesíteni. Azonban a következő mondata enyhe fejrázásra késztet.
- Ez kicsit úgy hangzik mint ha már feladtad volna. De persze ettől független szívesen kiállok ellened máskor is. – Majd felvettem egy védekező állást. – Lássuk mire vagy képes Yuki-chan. – Vigyorodtam el. Valami energiagömbre vagy más hasonló mágiára számítottam azonban Yuki-chan énekelni kezdett méghozzá nagyon szépen. Ekkor azonban Airis felrepült emeltem volna a kobakom, és hátra akartam ugrani de a testem nem mozdult.
- Nem tudok mozogni! – Kétségbe esetten igyekeztem kitörni a paralízisből de hiába ekkora már penge éles toll eső zúdult rám több helyen is felkaristolva a bőröm. A támadás alatt behunytam a szemem mert nem szerettem volna ha a támadás megvakít. Ekkor már éreztem, hogy a ismét tudok mozogni és egy lépést hátra is tettem, ám ahogy kinyitom a szemem a lány már közvetlen előttem volt és a fegyverével az oldalamat célozta meg. A támadás elég erős volt, hogy kibillentsem az egyensúlyomból és elessek (amire egy ugrással rá is segít) és párat gurulva a földön elterültem. Erre egyáltalán nem számítottam.
- Gihihi… - Nevetem el magam és kissé nehézkesen ugyan de feltápászkodtam a földről. – Ez nagyon ügyes volt. – Dicsérem meg a sérült jobb karomat szorongatva teljesen leengedve a kardom. A tollpengék ugyan csak apró sebeket ejtettek és a páncélom a nagy részét felfogta azonban az egyik jóval mélyebben belevágott a karomba. Így a kétkardos stílust elfelejthettem. Nem volt súlyos sérülés de pont eléggé fájt, hogy egy kézzel már ne tudjam megtartani a katanát. – Nagyon kevés ember képes használni hangmágiát és még kevesebben tudnák teljes mértékű paralízist okozni vele. Nagyon erős és nagyon ritka mágia fajta. Nagyon sokáig tartott megtanulni? – Érdeklődöm felőle. Ritkán találkozik az ember olyanokkal aki ilyen hatalmas varázslatokra képes, közben pedig előszedek egy kis adag kötszert amit rátekerek a sebesült karomra és a fogaim segítségével jó szorosan megkötök. Majd a katanát két kézbe fogva tarom magam előtt ismét felvéve egy támadó állást.

Hp: 150
Páncél: 56


/Yuuki igazából nem sérül meg úgy mint a valóságban csak eljátssza :3 /
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Vas. Ápr. 19 2015, 14:28


-Látszik a támadásaidon Yuuki-chan! ^^ -feltápászkodtam a földről- Kutya bajom. Smile
Yuuki mondta, hogy úgy hangzott mintha már feladtam volna. Tényleg? Előbb a halál minthogy feladjam! De máskor is megküzd majd velem!!!
-Tényleg úgy hangzott? Lehet félreérthetően mondtam. ^^" Azt akartam mondani, hogy csak 9 hp-m maradt, így minden bizonnyal te fogsz győzni. VISZONT! Ha 100%, hogy én veszítek akkor is a végsőkig harcolok! Előbb a halál, hogy feladjam!!! -mondtam halál komolyan Yuuki-channak.
Rajtunk volt a sor, most mi támadtunk. Eldöntöttem, hogy most fogjuk használni. Yuuki-nak pedig megmutatni. ^^
Yuuki-chan nem tudott mozogni, ahogy annak lennie kellett. Airis támadása alatt Yuuki-chan behunyta a szemét. Airis támadása sikeres volt. Airis után én következtem. Megcéloztam Yuuki-chan oldalát és el is találtam. De akkor nem nagy szám ha nem tud mozogni. A támadásom kibillentette az egyensúlyából és elgurult. Remélem nem ütöttem meg nagyon!!!
Yuuki-chan megdicsért, de a jobb karját szorongatta miközben mondta.
-U-Ugye nem ütöttelek meg nagyon? -aggódva kérdeztem.
-Remélem nem fájt nagyon a támadásom Yuu-chan.
-Nem tartott semeddig megtanulni. Amikor rájöttem, hogy ez a képességem akkor csak énekelnem kellett és a hatás jött is. Elárulok két kis titkot neked a képességemmel kapcsolatban mivel úgy sem fogom többet a harc alatt használni (használnám ha tudnám)! -közelebb mentem Yuuki-chanhoz és a fülébe súgtam- Miután használtam a képességemet 4 kör után használhatom újra, ha vadászok akkor magamhoz tudok csalogatni állatot, illetve állatokat. -miután befejeztem hátrébb mentem Yuuki-tól. -Számomra bizalmas infók Yuuki-chan. Ha valaki megtudná és meg akarna ölni talán egyszer az életemet köszönhetem majd annak ha valaki nem tudja. De neked elmondom mert bízok benned! ^^

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19 2015, 15:30

Yuki-chan megnyugtatott, hogy nem esett semmi komoly baja ennek örültem és kicsit szégyelltem is magam amiért azt feltételeztem, hogy ilyen könnyem kiüthetem őt. Azonban a lelkesedése már annál nagyobb örömmel töltött el és széles vigyorral nyugtáztam, hogy ebben bizony hasonlítunk.
- Ez esetben nekem is mindent bele kell majd adnom. – Felelem ám erre nem most kerül sor, hisz elég brutális mágiát használt rajtam ami ellen még védekezni is képtelen voltam.
- Nem. – Ez mondjuk így nem volt teljesen igaz. A hajszál vágások jobban fájtak mint ha keresztül szúrtak volna egy csatabárddal. Ezek az apró sebek a legidegesítőbbek, de igyekeztem minél jobban leplezni a fájdalmat. Mialatt bekötöztem a sebeim Yuki-chan mesélt egy keveset a képességéről.
- Lenyűgöző! – Csillan fel a szemem miközben újra kiegyenesedem. – Ezek szerint te egy angyal leszármazottja vagy! – Olvastam már róluk de még soha nem találkoztam eggyel sem. – Az angyalok vele született képességük a különféle hang és ének alapú mágiák. Álmomban sem gondoltam volna, hogy találkozhatok velük. – Lelkendeztem. Idő közben pedig odasétált hozzám ami eléggé meglepett de leengedtem a kardom és hagytam, hogy megossza velem a titkát. Úgy tűnik az ereje nagyon korlátolt ami bizonyítja, hogy nem tisztavérű angyal de biztos vagyok benne, hogy idővel az ő hatalma is sokkal jobban kiteljesedik majd.
- Bízhatsz bennem. Mindenképpen megőrzöm a titkod. – Mosolygok rá. – Igaz én nem értek a mágiához és nincsenek különleges képességeim, de cserébe megmutatom neked a legerősebb technikámat, ha megengeded. Csak egy percet kérek. – Mondom és ha nincs ellenére a kardomat leszúrom a földbe majd lecsatolom az oldalamon levő katanát, kihúzom a tokjából és ezt a fegyvert is szintén a földbe szúrom majd a harmadik kardal is eljátszom ugyan ezt. Bár a kezem nagyon fájt így a valódi kardokkal most képtelen lennék bemutatni a mozdulatokat, a kardhüvelyek elég könnyűek, hogy megcsináljam meg aztán nem is akarnám élesben használni rajta ezt a támadást. Az egyik tokot a számba teszem még a másik kettőt függőlegesen, keresztbe tett kézzel tartom a lábaimmal pedig egy szélesebb terpeszt állást veszek fel.
- Santoryu… - Sziszegem a fogaim között. – Oni… - Ebben a pillanatban elrugaszkodom a lány felé és a három hüvellyel egyszerre sújtok le rá. – Giri!


Oni Giri

/Ha a támadás sikeres akkor Yuuki nyert de ez esetben is még pár kört letolhatunk, karim szívesen beszélget még a tieddel :3/
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Vas. Ápr. 19 2015, 16:08

Yuuki-chan mondta, hogy ez esetben neki is mindent bele kell adnia. Ez a küzdőterezés valami nagyon király!!!!!
Szerencsére nem fájt annyira neki a támadásom, viszont van egy olyan érzésem, hogy Airis támadása már igen. Tapasztalat. Sokszor vertek meg a valóságban ahhoz, hogy tudtam, hogy Yuuki-nak jobban fáj az Airistól kapott sérülései mint mondja. De inkább nem szólok.
Angyal leszármazottja? Shocked
Nem hiszem, hogy az vagyok, de nem lenne rossz.
Jól állna az angyalszárny. Cool
-Nem hinném, hogy az vagyok. Csak állítólag szépen tudok énekelni, gondolom ezért adta a SAO ezt a képességet. ^^
(Lehet, hogy egy angyal. Haru is az volt. Aki el bír engem viselni az biztos nem földi teremtmény.) -gondolta Inu.
Tudtam, hogy bízhatok Yuuki-ban, megőrzi amit elmondtam! ^^
Igazából nem nagy titok, nem súgtam volna neki ha nem lenne közönségünk. Kitudja ki(k) milyen szándékkal jöttek. Lehet azért, hogy megnézzék ki milyen erős, hogy aztán később azzal akit kinézett/kinéztek végezzenek.
De ha magas szinten van a hallgatózás jártassága akkor így is úgy is meghallja. Fő a biztonság!
-Már alig várom, hogy lássam! -nem tudtam, hogy mire számíthatok. Yuuki-chan technikái nagyon jók! Az eddigiek is nagyon erősek voltak. Akkor milyen lehet a legerősebb technikája? Érdeklődve figyeltem.
(Oni...?)
Mikor a girit kimondta a támadása betalált. Jó pár métert gurultam hátra. Kicsit be is ütöttem a fejemet.
A játék kiírta, hogy Yuuki nyert.
*felültem* -Sé-Sép volt Yuuki-tan. -nem százasan mondtam Yuuki-nak. -Jééé....Kettő Yuuki-chan-t látok....
-Jól vagy Yu-chan?! -aggódva kérdezte Airis.
-Ahha...

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19 2015, 16:31

Hmm… ezek szerint Yuki-chan nem nagyon tud a származásáról, talán nem ismerte a szüleit bár a félvér angyaloknál nem ritka, hogy a különleges képességeket nem a szülőktől hanem jóval régebbi generációtól örökölte.
- Pontosan ezért. – Vágom rá a lány feleletére. – Aincradban, sőt, az egész világon az emberek varázstalan lényekként vannak számon tartva és bár megtanultuk, hogy szelídítsük meg a lélekrészecskéket amik ugye az élőlények varázserejét adja, de mi csak kristályok segítségével vagyunk rá képesek. Így ha egy ember ezeknek a segédeszközöknek a segítsége nélkül képes mágiát használni akkor valószínű a génjeiben megtalálható egy másik faj génjei ami akár több generációra is visszavezethető. Ebben a világban nincsenek véletlenek és talán eddig még te magad sem tudtál róla de angyali vér csörgedezik benned és ezért veleszületett képességként tudod használni a hangmágiát. – Az ősök könyvében minden le van írva így biztos vagyok benne, hogy nem tévedek. – Nekem elhiheted. Családom azon kevesek közé tartozik akik még a régi tanitatások szerint nevelik a gyermekeiket így nagyon sokat tudok az ősi világról és annak lakóiról amit mára az itt élők kilencven százaléka már nem ismer. – Húzom ki magam kissé.
Talán egy kicsit elkapott a hév így mikor láttam, hogy Yuki-chan milyen messzire repült eldobtam a „fegyvereim” és gyorsan odarohantam hozzá, hogy felsegítsem.
- Jól vagy? – Igyekszem talpra állítani. – Ne haragudj nem akartalak komolyan bántani csak azt hiszem elszaladt velem a ló. – Mentegetőzöm. – A santoryut csak nagyon ritkán vetem be és azt is csak végszükség esetén ezért nem tudom teljesen irányítani az erejét. Ugye nem tört el semmid?

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Vas. Ápr. 19 2015, 17:18

Yuuki-chan egy csomó érdekes dolgot mondott amikről eddig még nem is hallottam. Abban azért kételkedek akkor is, hogy angyal lennék. Bár attól még, hogy nem láttam angyalokat, démonokat, vámpírokat, varázslókat, boszorkányokat, beszélő macskát, farkasembert stb, attól még létezhetnek. Azt leszámítva, hogy félig angyal vagyok, hiszek Yuuki-channak. Hiszek az ilyesmikben.
-Hiszek neked Yuuki-chan! ^^ Csak abban vannak kételyeim, hogy félig angyal vagyok. Azt leszámítva, hogy állítólag szépen tudok énekelni, nincsen semmi különleges bennem, az angyalok pedig nagyon különlegesek és gyönyörűek. Szerintem inkább te vagy egy angyal! Próbálod a gonoszt elpusztítani, vagy ha nem angyal vagy akkor egy szuperhős! ^^
Miután jó beszélgettünk Yuuki-channak megmutatta a támadását. Igen hatásos támadás.
Majdnem biztos, hogy jól vagyok, de csak majdnem...
Yuuki-chan kérdezte, hogy jól vagyok-e és talpra állított, valahogy sikerült neki. Az első mondatát értettem, de a többit kínaiul hangzott.
-Semmi baj Yuuki-tan, jól vagyok. De honnan tudsz kínaiul? És miért van belőled kettő? -tettem fel a komoly kérdéseket. Lehet, hogy Yuuki-nak van egy ikertestvére aki most jött? Nem, biztos nem.
-Yu-chan! -Airis a fejem előtt volt fél méterre- Mennyit látsz belőlem?
-Kettőt... Nem is tudtam, hogy van egy ikertestvéred.
-Ajajj.
*Airis Yuuki felé fordult* -Yu-chant ismerve hamarosan a régi lesz, kell neki pár perc. -mondta Airis Yuuki-nak megnyugodva.
-Jéééé.... Csillagokat látok...
-Igen, mindjárt helyrejön. ^^" Tényleg nem kell aggódnod. Sokszor esett már le a lépcsőn, így ha csak csillagokat lát akkor mindjárt a régi lesz.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19 2015, 17:40

Nyilván érthető a kételkedése hisz eddig még egész biztosan nem ismerte fel senki a benne lakozó valódi erőt de tudom, hogy ha elkezd hinni magában sokkal erősebben is megmutatkozik az angyali mivolta.
- Már megmutattad, hogy különleges vagy és nagyon is szép és aranyos is. – Egy pillanatra megakaszt a bókja és talán kissé bele is pirulok. – Ugyan-ugyan. Én nem értek a mágiához, csupán egy tehetséges kardforgató vagyok aki szörnyvadászattal keresi a kenyerét. – Simogatom meg a kobakom zavaromban. – Ellenben te tényleg különleges vagy. És tény, hogy szép a hangod ami nem mellesleg az angyalokra is jellemző, de nemcsak szép de varázserővel bír és hidd el idővel sokkal több és erősebb varázslatra is képes leszel ahogy növekszik az angyali erőd csak hinned kell magadban. – Csillan fel a szemem elképzelve Yuki-chant hatalmas, tollas szárnyakkal. – Lefogadom, hogy Airis is már születése óta veled van. Ez is az angyali léted bizonyítja. Az angyaloknak általában van egy szárnyas társuk, sólyom sas vagy ritkább esetben griff. Bár ez nem biztos, de ha foglalkozol az erőddel akkor egy legenda szerint a félvér angyalok képesek valódi angyallá válni és belépni a mennyek kapuján. – Még sosem volt egyetlen olyan barátom se akiről kiderült, volna, hogy ennyire különleges. Wiiiii annyira menő lenne ha lenne egy angyal barátnőm.
Airis, megnyugtatott, hogy Yuki-chan hamarosan teljesen rendbe jött bár még mindig aggódtam azok alapján amit beszélt. Óvatosan elengedtem őt és gyorsan a fegyvereimhez rohanva összeszedtem őket, majd vissza szaladtam Yukihoz és engedve, hogy rám támaszkodjon kikísérem őt a küzdőtérről vissza a lobbiba.
- Hozzak neked valamit, vizet esetleg? – Kérdem tőle, leültetve az egyik padra.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Yue on Vas. Ápr. 19 2015, 18:56

Yuuki-chan sok szép és jó dolgot mondott. Elhiszem ha ő mondja, hiszen aki ennyire jó és tisztességes kardfogató az biztos nem bolond. Előre is kijelentem ha valaki a valóságban rossz értelemben bolondnak meri nevezni Yuuki-chant azt meg fogom ütni! Jó tudni, hogy még vannak jó emberek.
-Ne mondj ilyeneket Yuuki-chan, még a végén elpirulok. Embarassed Smile -Pedig ha én félig angyal vagyok akkor te is lehetsz egy angyal vagy hős! És eltaláltad, Airis tényleg a kezdetek óta velem van. Jó időbe telt, hogy kikeljen a tojásból. Inu az elején azt hitte egy csibe (én is de mindegy).
Nem voltam per pillanat százas, az biztos. Amiket láttam azok csillagok. Állítólag ez jót jelent. Amíg nem látok négyet mindenkiből addig nincsen nagy baj.
Yuuki-chan visszarohant a fegyvereiért majd visszajött hozzánk. Yuuki-ra támaszkodva kimentünk az arénából és leültetett egy padra. Kérdezte, hogy hozzon nekem valamit.
*csillant fel Airis szeme* -Tudom már mit kell tennünk!!! Yuuki-chan megnyugodhatsz, tudom a megoldást! -Airis Yuki feje előtt volt fél méterre- Yu-chan! Egy szót mondok amitől biztos jobban leszel! Az a szó pedig nem más mint: Yu-chan! Elmegyünk sütizni a Sweet Dreams cukrászdába! ^^
Erre rögtön nem láttam több csillagot és egyet láttam mindenkiből.
-Tényleg?! Ehhhh... Csináltam valami furcsát már megint?
-Nem, dehogy (igen). ^^"
*álltam fel* -Gratulálok a győzelmedhez Yuuki-chan! ^^ Airis, emlékeztess, hogy legközelebb hozzak egy bukósisakot.
-Egy mit?
-Nem fontos. ^^"

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi425/1500Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Ápr. 19 2015, 19:27

Vicces elgondolás, hogy én is egy angyal vagyok. Arkangyal, milyen jó is voltam. De én tisztában voltam a családommal és tudom, hogy soha nem volt egyetlen varázs érzékeny felmenőm se és mivel Yuki-chan nem hozta fel ellenérvnek ugyanezt így gondoltam, hogy ő nincs tisztában az őseivel.
- Milyen szép is lenne, és akkor együtt repülhetnénk, be Aincradot. – Elképzeltem ahogy ketten szárnyalunk magasban, de a repülés számomra valóban csak egy ábránd. bár ha az ő szárnyai egy szép napon kinőnek akkor egész biztosan megkérem majd, hogy had repülhessek vele.
Amint sikerült összekapnom magam már rohantam is hozzá, hogy közösen kisétáljunk a küzdőtérről. Szegény Tenshi-chan még mindig elég kába volt de Airis tudta mit kell mondani ahhoz, hogy magához térjen.
- Valójában ez egy mondat. – Nevettem el magam de végül is mindegy hisz bevált és ez a lényeg.
- Köszönöm, Tenshi-chan. – Mondtam ki mosolyogva az új becenevét. – Szerintem nem lesz szükség rá legközelebb, majd én is óvatosabb leszek és te is egész biztosan sokkal erősebb leszel addigra. – Ez száz százalék hisz mind folyamatosan erősödünk és kitudja? Ha beveti a teljes angyali erejét akkor lehet esélyem sem lesz ellene, de persze nem fogom ám én sem hagyni magam…. wááá erről jut eszembe, én beregisztráltam magam arénába.
- Jujj, el fogok késni! – Kiáltottam fel és rohanni kezdtem a kijárat felé. – Bocsáss meg de mennem kell! Majd még találkozunk, szia! – Kiabáltam még hátra nagyokat integetve majd rohantam a tétmérkőzéses aréna felé. Most, hogy megvolt a bemelegítés ideje, hogy egy valódi párharcban is kipróbáljam magam…

Köszöntem a küzdelmet ^^

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi7230/7300Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Cardinal on Pént. Május 01 2015, 17:24

Ossu!

Yuki-channak meggyűlt a baja a 250 szóval elég sokszor, úgyhogy ő csökkentett jutalmat kap. Lezárom a párbajt.

Yuuki: 25 xp és 70 arany
Yuki: 20 xp és 60 arany
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Yuuki VS Yuki és társa(i) Vo36oi0/0Yuuki VS Yuki és társa(i) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuuki VS Yuki és társa(i)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.