Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Go down

default Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Kedd Márc. 31, 2015 7:18 pm

Egy kellemes napsütéses reggelre virradt, az utcák meglepően üresek, talán a kelleténél is korábban keltem, hiszen a legtöbb üzlet még zárva. Különös érzés fog el miközben végigsétálok az utcán, egyfajta nyugodtság fog el. Olyan érzést kelt az üres utca képe mintha minden a lehető legnagyobb rendben lenne, és soha semmi baj nem érhetne itt. Talán így is van, hiszen védett területen belül vagyok, de kivételesen nem csak a városkáról, hanem úgy alapjába véve az egész szintre értem amit értek. Vajon a mobok is alszanak? Biztos nekik is van ilyen programjuk, hiszen Kayaba-kun mindent megtett annak érdekében, hogy élethűvé varázsolja ezt a világot. Biztosan az npc-k is hasonlóan tesznek. Vajon mit látnék ha megpróbálnék beosonni valamelyikük házába éjszaka? Aludnának? Hümm.. Az arénához érve, az órára pillantok, majd egy padon kényelembe is helyezem magam. Shu-tan biztosan felkelt már.
Jun írta:Szépjóreggeltet!
Azon tűnődtem, hogy Timidus ráérne-e egy kis beszélgetésre.. Valami nem hagy nyugodni, ezért szeretnék vele beszélni, néhány dologról. Az aréna előtt várok, ha mégsem értek rá ma akkor esetleg lehetne holnap? Vagy holnap után? Esetleg azután? Hozzatok, felszerelést is.
Szere <3
Egy pillanatig elidőztem az elküldés gombot figyelve, ujjamat lóbáltam felette, kicsit elbizonytalanodtam. Vajon megharagudnának ha felkelteném őket ezzel az üzenettel? Hiszen olyan szép idő van biztosan inkább kipihenik magukat, mintsem hajnalok hajlanál sétálgassanak... Hopika! Persze ezek a véletlenek. Úgy tűnik véletlen ráböktem arra a huncut kis téglalapra, amin az elküldés szó szerepel.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Kedd Márc. 31, 2015 7:33 pm

Kezdjük ott az egészet, hogy mi az a szere. Oké, mindannyian tudjuk, hogy mi is lettvolna ez a szó, ha Jun teljesen kiírja, de vajon miért nem írta ki teljesen? Shu beszámolt neki Aratáról. Talán… talán tényleg komolyan gondolta azt az együtt járást, és most féltékeny, meg szomorú és azt szeretné megbeszélni? De akkor miért Timidussal akar beszélni? Meg egyáltalán mit szólna ehhez Arata? Biztosan nem igaz, hogy minden pasinak csak az járna a fejében. Valahonnan a meséknek is el kellett indulniuk, az egyetlen nagy szerelemről, a hősökről, meg ilyen dolgokról. Bár… fene tudja. Az intézetben is hencegtek azzal, hogy ők mennyi lánnyal egy hétvégén, meg egyszerre is mennyivel… de Aratának biztos nincsenek ilyen vágyai. Vagy vannak? És akkor pont Junnal? Ő küldte volna Junt? De akkor miért Timidust? Nem, Shu látta, ahogyan a sárkány elolvasta, és semmi nem tükröződött az arcán, és amikor rákérdezett, ő is azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit akarhat Jun, és Timidus biztosan nem hazudna neki. És miért pont az Aréna előtt? Mit akarhat ott Jun? Miért ott? Megint Arénázni szeretne? És miért nem írta ki azt, hogy szeretettel, ha utána még szívecskét is küldött? Érthetetlen volt ez az egész. Ja igen, és természetesen már ébren voltak mindketten, Timidus pedig nem aludt. Úgy látszik ennyire mégsem volt alapos KA, vagy tudta, hogy a pet könnyebben védheti az idomárt, ha nem kell ilyesmire pazarolnia az idejét. Mindenesetre válaszolni kellett, szóval Shu válaszolt is.


Kód:
Hali!
Nemsokára ott leszünk!
Szeretettel: Shu és Timidus


És ott is lettek, mindketten szépen üdvözölték a céhtársat, ám Timidus nem állt meg, hanem egyenesen besétált az Arénába.
-Gyertek ti is. Majd bent elmondhatod Jun, hogy mit akartál. Harc közben.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Kedd Márc. 31, 2015 8:07 pm

Miután elküldtem az üzenetet, egy hatalmasat sóhajtottam. Mintha egy hatalmas szikla gördült volna le a szívemről, és egyfajta megkönnyebbülést éreztem. Boldog voltam, hogy megtettem, de a válasz láttán még annál is boldogabb voltam. Hatalmas vigyorral az arcomon szökelltem vissza az utcán, ahhoz a virágbolthoz ahol pont nyitni készültek amikor idefelé jöttem. Néhány vörös rózsácskát vásároltam, szép csokorba rendezve, egy szalaggal megkötve, pontosan hét szálat. Majd gyorsan vissza is siettem az aréna bejáratához, hogy átöltözzem még mielőtt megérkeznek. Szűk hófehér harisnya, magas szárú fekete csizma, hófehér kabátka, fekete gombokkal díszítve, és egy bájos szalag nyakkendőszerűen megkötve. Oldalamra egy kard, díszes aranyozott hüvelyben. A vörös palást pedig elmaradhatatlan kellék. Akár csak egy herceg. Még egy hajráffal a frufrum is hátrafogtam, ami egyáltalán nem szokásom, de mindent a megfelelő hatás érdekében. Nem volt vesztegetni való időm, hiszen a "nemsokára" Shu-tan szótárában azt jelenti, hogy néhány másodperc és itt is lesznek. Kihúzva, a hátam mögé rejtve a rózsákat vártam az érkezésüket, majd még mielőtt odaadhattam volna őket, az imádottamnak az üdvözlés után csak úgy ment tovább, és tovább és tovább...
- Hé! Ez nem így megy! Ez így nem jó! Elrontottad. - rohanok Timidus után, és a mutató ujjammal mutatok is rá. - Légyszíves menj vissza Shu-tan mellé. Elrontod a forgatókönyvet! - szépen kedvesen, talán egy hangyányit parancsolgatva közlöm Timidussal, a problémát, majd ha lett olyan aranyos és visszament Shu-tan mellé, ahogy kértem, a lényegre is térek. Előre lépek, majd térdre ereszkedve nyújtom felé a csokrot.
- Lennél az ellenfelem hercegnőm? - persze a válasz egyértelmű volt, biztos nem fogja visszautasítani az aréna kihívásom. De azért a formalitás is fontos dolog, főleg ha nem akarok kiesni a szerepemből. Elvégre hamarosan sztár leszek. - Ha megnyerem e küzdelmet, asszonyommá teszlek! Nagyon boldogak leszünk együtt. Egyetlen csókoddal pedig megtörheted az átkot, és ismét emberré változhatok. kekeke - békahangutánzó nevetés, majd pedig felegyenesedek és az ajtóhoz lépek, ki is nyitom előttük.
- Csak utánad. - a terep már elő is van készítve. Ha minden igaz, az ajtón túl egy lépcsősor várja, odalent sárga macskaköves út vezet a nagymama házához, előtte nyalókakerítés, és egy ketrec a boszorkánynak, természetesen üresen. Az út tovább folytatódik, nagy kenyérdarabokkal, hogy a gyerekek hazataláljanak. A távolban még egy kis tavacskát is látni, rajta úszkálva egy hajócskával. Hagyom, hadd gyönyörködjenek a tájban, mert hát van mit csodálni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Kedd Márc. 31, 2015 8:25 pm

Shu megtorpant. Timidus persze nem, de ő is bólintott egyet, csak úgy elismerésképpen. Pont azt akarta ma megtanítani Junnak, amit úgy tűnik Junnak már nem kellett megtanítani. Azt, hogy zavarba hozza, félrevezesse és megtévessze az ellenfelet. Persze az is lehet, hogy Jun egyáltalán nem tervezett, mindössze csak Jun volt. Mindenesetre megfordult, Shura pillantott, aki széles mosollyal az arcán bólintott. Úgy tűnik ma a szokásosnál is kevésbé kell kivennie a részét a harcból, hiszen ez teljesen Jun és Timidus „harca” lesz. A sárkány pár pillanatig gondolkodott, majd megrázta a fejét.
-Leszek az ellenfeled, azonban megfordítom a fogadást. Kizárólag abban az esetben tehetsz asszonyoddá, ha én győzök.
Ezzel biccentett, majd besétált a nyitott ajtón, és körülnézett. Úgy tűnik Jun teljesen felhasználta azokat a meséket, amit a könyvtárban éltek át a küldetés keretében, szóval Shu nagyon boldog volt, hogy ilyen szép emléket elevenít fel a barátnője. Ráadásul még abban is segít, hogy megértesse Timidussal azt, ami közte és Arata között folyik, plusz még arra is gondolt, hogy a sárkány féltékenységét kicsit csitítsa. Csak egy halk, hálás köszönömöt tudott suttogni, ám Timidus már folytatta is.
-A háború mindig a csalás útját járja. Így, ha képesek vagyunk valamire, tegyünk úgy, mintha nem lennénk rá képesek. Ha valamit felhasználunk, tegyünk úgy, mintha nem használnánk fel. Ha közel vagyunk, keltsük azt a látszatot, hogy távol vagyunk. Ha távol vagyunk, keltsük azt a látszatot, hogy közel vagyunk. Előnyöket kínálva csalogassuk az ellenséget, sorait megzavarva mérjünk csapást reá. Ha mindene megvan, jól készüljünk fel ellene. Ha erősebb nálunk, kerüljük el az összecsapást. Ha dühös, vezessük félre. Magunkat alantasabbnak mondva tegyük elbizakodottá. Ha friss erővel rendelkezik, fárasszuk ki. Ha egységei szoros kapcsolatban vannak, ziláljuk szét őket. Ott támadjuk meg, ahol nem készült fel a védekezésre, s akkor küldjük előre csapatainkat, amikor éppenséggel nem várja.
Ezután gyors csipogásokkal kiadta a parancsot Shunak, aki kicsit meglepődött ugyan, de bepötyögte a kért beállításokat, az óra pedig elindult.
-Lélektani hadviselés. A szintünket olyannyira lecsökkentettük, hogy nagyon kis esélyünk van győzni. Nem adhatod fel, hiszen az csalás lenne, és a rendszer is érzékelné, de nem is győzhetsz le minket, hiszen tudod, hogy milyen sokat jelent nekünk az Arénahelyezés, és most már az is ezen múlik, hogy elfogadom-e a házassági ajánlatodat. Úgy kell elintézned, hogy győzzünk, hogy nem hagysz minket győzni. Dönts, mert az óra ketyeg.
Shunak egy szava nem volt, ezek után inkább csak a hátát a falnak vetve figyelt, és várta, hogy mi fog történni. Ez a mese felettébb érdekes lesz.

120/45

Jun 25. Shu 20. szinten küzd meg egymással.

Kitartás: Shu minden ötödik, Jun minden negyedik körben pihen.
Spec: Junnak háromtól, Shunak négytől aktiválódik.
FK: Shu kettőtől, Jun háromtól talál.
Gyorsi: Jun gyorsabb, kétszer.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 01, 2015 8:15 am

Büszkén húztam ki magam az ajtó túloldalán, miközben elégedetten szemléltem a munkám gyümölcsét. Olyan szép volt, olyan különleges. Még egy könnycseppet is elmorzsolok, hiszen végre valahára a szeretett világomban lehetek. Miközben lepillantok a lépcső alján még egy üvegcipellő is ott várja gazdáját. Széttárt karokkal, sétáltam le mintha csak ölelni készülnék valakit, majd a pipellőtől néhány méternyire megállok és csípőre tett kézzel a hercegnő felé fordulok, egyenesen a szemébe.
- Ah el sem tudom mondani mennyire boldoggá tett, hercegnőm. - még egy csókot is akarnék dobni, de csak a mozdulat fele jön össze, hiszen időben észbe kapok, hogy egy büszke herceg nem dobál csókokat, és kiesnék vele a szerepemből, ezért ezt a meccs utánra hagyom. Előhúzok egy tekercset és arrébb szökkenek, hogy oldalról lássanak, mintha éppen olvasnék.
- Őkirályi felsége ezúttal adja tudtul minden hű alattvalójával, hogy birtokában van egy bizonyos üvegpipellő. Ennek következtében akire ráillik blabla blabla bla. - rányomok a kihívás elfogadásbigyóra és gyorsan eldobom a papírt mert arra nincs idő, hogy visszategyem a felszerelések közé, és felkapom a földről az említett tárgyat, és fellépdelek a gyönyörűmhöz. De még mielőtt felajánlanám neki, először Shu-tannak nyújtom.
- Felpróbálnád kedves? - nyújtom a lány felé az üvegcipellőt, ami láthatóan jóval kisebb bármelyikünk méreténél. - Tessék? Jól látom, hogy ez szűk? Esetleg felpróbálnád te is? - ezúttal Timidushoz fordulok, jobb kezemmel pedig a kardom felé nyúlok, és lesújtani készülök, először Anasztáziára, majd pedig a szépségre.
- Úgy hiszem, hogy az üvegcipellő csak egy olcsó átverés. Hiszen... bárkinek lehet harminckettes lába nem? - vonok vállat - De nem mindenkit véd meg Isten egyetlen kardcsapásomtól! Te vagy az én imádottam! Hallhatnám még egyszer becses neved Hamupipőke? - a sárkány szavai igazán el sem jutottak a fülemig, de biztosan nem volt annyira fontos, hiszen ha az lenne talán elismételné. Ha nem akkor várhat a színdarabunk végéig.

Első támadás Shu második Timidus

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 8:15 am

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 01, 2015 8:34 am

Shu nem nagyon tesz továbbra sem semmit, inkább ő is Jun csodálatos világát szemléli. Vajon a lány tényleg ebben a csodában él? Még Aincrad mesés gyönyörei sem elegendőek neki, és még ebbe az álomba is egy másik álomvilágot képzel el magának? Kár, hogy ő nem volt vele azon a mesés küldetésen, biztosan nagyon élvezte volna. Talán majd őt is elviszi oda egyszer, és akkor talán újra felvehetik a küldetést. Vagy az is elég, ha csak Jun veszi fel, hiszen azért újra végigcsinálni ugyanazt nekik már uncsi lenne. Vagy... hmm… biztosan van olyan okos a rendszer, hogy nem ugyanazokat a meséket sorsolja, ha észleli, hogy valaki újra elfogadta a küldetést. Ez sokkal bonyolultabb, mint az átlagos újra felvehető delivery questek. Persze most nincs idő ezzel foglalkozni, hiszen Jun máris beleélte magát a szerepbe, így hát Shunak át kell vennie a cipellőt, ám azt elég csak a lába mellé tenni, hogy lássa, semmiképpen nem fogja tudni felhúzni, és talán még a rendszer is letiltaná, ha azzal próbálkozna meg.
-Sajnálom hercegem, de úgy tűnik, nem én leszek a kiválasztottad.
Timidus ugyan furcsállva figyeli az eseményeket, de Shu halk jelzésére belemegy a játékba, és a cipőbe csusszantja a mancsát, ami természetesen pont passzol rá. Persze a támadás se, éri váratlanul, így azonnal fel is használja ezt az újdonsült páncélt, és azzal védi ki a Shu felé érkező támadást. Szerencsére az üvegcipellő nem törékeny, ám Shu biztonságérzete, amely eddig azt sugallta, hogy ő bizony kimaradhat, az darabokra törik, és durcásan suhint is egyet a sípjával, miután Timidus parancsát követve megpróbálkozott a képijével.
-Nem iste…
-Timidus…
-A nevem Timidus, kedves lovag. Timidus, a sárkány, aki most próba elé fog téged állítani. Védd magad! En garde!

És ezzel előre szegezve a cipellő tűsarkát, mint holmi kardot, elterelésként először azzal suhint Jun felé, majd farkával igyekszik megcsapni ellenfelét, kigáncsolva a lányt.
-Hogy gondolod, hogy hozzád mennék, mikor aljas módon védencemre támadsz?

120/45

A római Shu statcserélős képije.
Az első hatos Shu, a második Timi.


Edit:

Jun gyorsasága 15 ponttal csökken, innentől számított 2 körig egyszer támadhat.
Mindkét támadás talál, Jun sebződése 5(+15)+61=81


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 01, 2015 8:40 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 8:34 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766602461_64fb5071c9_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766609959_af0c0eb7c7_s Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 01, 2015 9:08 am

- Valóban nem. - bólogat, hiszen úgy tűnik Anasztázia lábaira nem jók a cipők. Az övéi túl nagyok hozzá, szerencsére a másik becses hölgy lába pont jó volt. Micsoda szerencse! - Ahogy sejtettem! Te vagy az igazim Timiduspipőke! - egy rögtönzött név, és egy huncut mosoly.
- Két próbát is kiálltál kedvesem! Először a cipőt, majd pedig Isten védelmezett kedvesem. Te vagy az igazi! Isten és Anasztázia a tanúnk rá! Házasodjunk össze, itt és most! - jelentem ki kerek, perec, és megcsodálom a gyönyörűséges üvegtopánkát, akár csak egy gyűrű. Hatalmas égkővel, ami a fényben csillog. Imádom! Ah, nem tudok betelni vele! Kinek kell holmi unalmas eljegyzési gyűrű? Az eljegyzési plüss is olyan múlthavi. De az üvegcipellő! Egy eljegyzési cipő. Ah Tökéletes. Nincs is erre jobb szó! Ismét megsuhintom fegyverem, ezúttal csak Anasztáziát támadom, bebizonyítva kedvesemnek, hogy ez imént csak elvétettem, és ö nem élvezi azt a védelmet mint ö. Azt akarom, hogy egyedinek érezze magát, majd egy enyhe fáziskéséssel megszólalok.
- A szerelmed annyira elvarázsolt, hogy lábaim földbe gyökereztek! Gyere! Menjünk együtt Smaragdvárosba! - intek neki, majd pedig lerohanok a lépcsőn, aminek az alján már kezdődik is a macskaköves utacska, egy pár vörös topánkával. Ezútta nem adok instrukciókat, tovább rohanok, majd néhány méternyire az út mellett megállok, kezemmel a kardot a magasba tartva, mozdulatlanul. Mögöttem egy jókora torta, néhány csésze különféle teácskákkal megtöltve, ennyi tékozlás még belefér, hiszen a szerelmem szerelme a tét!
- Ó jaj! Úgy tűnik így maradtam! A meleg napon pedig el fogok olvadni, hogy ha nem kapok valami frissítőt. Ó jaj! Mitévő legyek.. Itt állok, a tűző napon.. az út mellett, mozdulatlanul. Kiszolgáltatva. Szív nélkül! A cukrász elfelejtett szívet rakni belém. Sosem lehetek igazán tökéletes édesség! Bizony! Üres a helye. Üres.. - még az arcom sem mozdítom, csupán a szemeim és a szám mozog, de azért reméljük nem hagyják, hogy itt ácsorogjak, mert még legalább negyven másodperc és le kell ülnöm.

Shu-tanba 43 sebzés elvileg
//Hp: Max
Páncél: 9


A hozzászólást Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 01, 2015 9:08 am-kor.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 9:08 am

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 01, 2015 9:32 am

Shu ugyan ismét megpróbált elugrani az ütés elől, ám ezúttal sajnos nem sikerült, ám a válasz sem maradt el, bár nem volt valami kreatív, ugyanúgy csak suhintott, mint eddig.
-Ellene már bizonyítottál, herceg. Az én szívemért küzdesz, így legyen az kardod hegyének célpontja.
A sárkány egyenesen Jun szemébe nézett, majd megnyalta a száját. Persze nem csókhoz készülődött, csak képességet aktiválással próbálkozott, méghozzá egy kis túlpörgés potion személyében. Nagy szerencse, hogy amikor Timidus kicsi volt, nagyon kicsi, azaz az első fejlettségi fázisnak is még az elején lévő fióka, akkor Shu, mint jó idomár, és valamiféle anyuka, hiszen akkor még azt hitte, hogy Timidus örökké ilyen pici marad, és neki kell majd állandóan védelmeznie, akkor rengeteg mesét olvasott fel neki. Persze ez nem csak a sárkány mulattatására, hanem a saját szórakoztatására is történt, de ez most lényegtelen volt. Az volt a lényeg, hogy szerencsére Timidus a legtöbb meseelemet ismerte, amit Jun megjelenített, és mivel mind az idomár, mind az idomár legjobb barátnője most úgy kívánta, hogy ezeket emelje be a küzdelembe, így készséggel megcselekedte.
-Természetes, hogy én vagyok az igazi, hercegem. Azonban egy herceghez mégsem mehetek hozzá. Neked a lovagomnak kell lenned, ahhoz pedig, hogy lovag legyél, lovaggá kell, hogy üssenek. Ahhoz pedig, hogy lovaggá üssenek, kard is kell, tehát add át a kardodat neki, hogy beteljesedhessen a szerelmünk.
Mutatott Shura, aki készségesen meg is hajolt, és nyújtotta a kezét a kardért. Ha Jun átadta, akkor Shu végre is hajtotta a ceremóniát, megérintve vele az ellenfele vállait, majd a fejét, végül pedig átadta a kardot a sárkánynak.
-Amíg ez meg nem történik, addig sajnos nem lehetek a tiéd.
Jelentette ki a pet, és ha Jun ez idáig nem adta át a kardot, akkor teljes sebességre gyorsulva csapott le az ellenfelére, míg Shu távol maradt, védve az esetleges támadástól. Timidus célja ezúttal az volt, hogy mindenáron megszerezze a fegyvert, Junt belelökje a tortába, majd a kardot bedobja Rafunsen tornyának ablakán.
-Ugye értem a legmagasabb hegyeket is megmásznád, hercegem?

120/2

A római Timidus potis képije.
Az első hatos Shu, második Timi.


Edit:

Képi sikertelen.
Újabb 81 sebzés Junciba.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 01, 2015 9:35 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 9:32 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766609959_af0c0eb7c7_s Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 01, 2015 10:16 am

- Érted bizonyítok még ezerszer is ha kell! Szerelmem örök és megingathatatlan, és ezt te is jól tudod Timiduspipőke. - jelentem ki kerek perec, és próbálom megtartani a komoly arcot, már amennyire ez sikerül. Egy jó színésznek bele kell élnie magát a szerepbe, nem szabad kizökkennie, mindvégig a lehető legjobban kell teljesítenie. Egy büszke, hősszerelmes herceg. Ez kell ide. Vagyis kellett.. De ahogyan a helyszín is változik úgy a szerepek is változnak, még ha ez külsőre nem is olyan feltűnő hiszen jelmezcserére nincs idő. Csak a kiegészítőkre.
- Kard?  Miféle kard? - értetlenkedem, és a fegyveremre pillantok, amit gyorsan át is alakítok, egy baltává. - Egyáltalán nem értem miről beszélsz, Doromidus. - best rögtönzött név evör. Alig tudtam megállni, hogy ne kuncogjak, de valahogyan sikerült.
- Oh jaj. Még mindig nem tudok megmozdulni, biztosan az éhség és szomjúság miatt. Nagyon boldoggá tennél vele, ha megkínálnál egy kis tortával! Sőt. Egy csésze teának is örülnék Biztos átmelegítené a csontjaimat. Ó jaj Doromidus. Ó jaj. - látványosan szenvedek, közben szemezve az egyetlen hősjelöltemmel. Büszke sütiemberként ácsorgok, ha már bádogember nem lehetek. Amúgy sem illene hozzám a sok szürke, és fémes árnyalat. A sárkány közeledik, én széttárom kezeimet, és megpróbálom elkapni, ha sikerül akkor magamhoz szorítom a kis huncutságot, és a fegyvert egy boxerré alakítom, hogy ne ejthessem el, miközben a tortában szerelmeskedünk.
- Ez nem jó! Ez erkölcstelen. Itt a Keleti boszorkány előtt fogjuk? Szeretném megkóstolni Smaragdváros legfinomabb édességét. Nem bánod ugye? Ha csak egy kis kóstolód veszek belőle.. Ugye nem baj? - kérdezem újra és újra, türelmetlenül várva a válaszát. Ha rábólint, vagy egyetlen rá utaló jelet is ad, hogy beleegyezik, megpróbálom megpuszilni. Akár a tortába dőlve is közösen hempereghetünk egy kicsit, mielőtt még rátérek az igazi mókára.
- Ó jaj! Ismét erőre kaptam, de nézd ki jön ott! - mutatok a távolba, pontosabban a semmibe. - A nyugati boszorkány! - visítom, és megkísérelek egy cserét, hátha összejön. Shu-tant akarom magam alatt/felett tudni.
- Megvédelek. Mindenkit megvédek. Ah!

//ha csere sikerül Shu-tant támadom, ha nem akkor Timidust. muh vajon eljutok a pihikörig?x3//
HP:63
Páncél: ---

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 10:16 am

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766603033_e921bedc36_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 01, 2015 11:02 am

Kezdett bonyolódni a helyzet, hiszen Jun nem volt hajlandó úgy játszani, hogy azt Timidus is értse, és engedni, hogy ő is alakítsa a játékot. Se Rafunsen nem volt a mesében, se lovaggá verés, se semmi olyan, amit a sárkány kívánt volna belecsempészni. Ellenben úgy tűnik, hogy győzelemre álltak, és ez már sokkal, de sokkal fontosabb volt, mint bármelyik meseelem, amivel Timidus kedveskedni szeretett volna újdonsült imádójának. Na jó, az imádó nem volt újdonsült, csak éppen a fokozat, amellyel ezt kimutatta a sárkány felé. Ki az a Doromidus? És most minden, ami dusra végződik, mint a Timidus, azt rá lehet majd aggatni Timidusra? Mondjuk, ez annyira nem lenne nagy probléma, hiszen a legtöbb római hadvezér és császár, akik ugye istenek is, azok ezt a névvégződést kapták, Timidus pedig sokat tanult ezektől a hadvezérektől… de azért jobb lett volna, ha megtarthatja az eredeti nevét. Az kevesebb kavarodást okozna a későbbiekben.
-Ha nincs kard, megfelel a balta is. A lényeg, hogy elvegyem a fegyveredet, ezzel csökkentve az esélyeidet a győzelemre.
-Timiduuus!
-A szerelemhez semmi szükség fegyverekre, Jun. Vagy tévedek?

Több csevegésre azonban már nem nagyon volt idő, hiszen mindketten a tortában kötöttek ki, és a csók után, ami Timidust picit sem lepte meg, lévén a mesék egyik fontos eleme volt, sőt, egy nyalintással viszonozta is, ám ezután a sárkány igyekezett minél több krémet az ellenfele arcába tuszkolni. Egyrészt, hogy ne küzdjön szegény az éhséggel, másrészt azért, hogy akadályozza a látását. Nemsokára azonban már Shu került Timidus helyére, és annyira meglepődött a helyzeten, hogy először nem tudott megszólalni, majd inkább úgy döntött, hogy nem is akar, és ő is megkóstolta inkább a tortát. Jun szemébe eddigre szerencsére már annyi hab került, hogy teljesen a másik irányba suhintott a fegyverrel.
-Az életben a jó dolgok vagy hizlalnak, vagy erkölcstelenek, Jun. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan leváltod Timit rám.
Az egész mese annyira abszurd volt, na és persze kezdett kényelmetlen is lenni, hogy Shunak is kedve volt befejezni, hiszen bár elviccelte a dolgot, azért Jun képes túlzásba vinni az ilyesmit, ha nem szólnak rá időben. Amire ő ismét lecsapott, addigra szerencsére már Timidus is ott volt, és megpróbálta a karjánál fogva megragadni Junt, és kirángatni a tortából, persze nagyon vigyázva arra, hogy a karmai azért felsértsék a bőrét rendesen, ha a képi úgy akarta, akkor többször is.

120/2

A római Timi többször támadós képije.
Első hatos Shu, második (és harmadik) Timi.


Edit:

Képi sikeres.
Timi talál egyszer, 61 sebzés Junciba.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 01, 2015 11:03 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 11:02 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767251444_0f76bf2817_s Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767250438_224285ea8b_s Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 01, 2015 11:25 am

Döbbenten pislogtam, ahogyan Timidus egy szempillantás alatt a gyönyörű "törékeny" hercegnő szerepéből átváltozott a gonosz boszorkánnyá aki belebújik a nagymami ruhájába, hogy felfalja a szomszéd gyerekeket akik kicserélik az üvegcipellőt, egy pár bóvli vörös cipőre amit a közel toronyból loptak el. Ejnye. Úgy érzem egyáltalán nem érti a szerepét. Megrázom a fejem, szerencsére Shu-tan rászólt, és ismét visszarázódott a szerepbe.
- Ki az a Jun? Én a sütiember vagyok. Megédesítem az életed, a puszta jelenlétemmel. De sajnos van valami ami még nálam is édesebb. De még ma az enyém leszel. Az szerelmem az egyetlen fegyverem. - kacsintok a drágaságra, majd kezdődhetett is a dagonyázás. Egy érzéki csókocska. Finom torta, mancsocskák. Ah Lehetne ennél jobb? Igen ha még egy percig így maradhatnánk, és nem kellene a forgatókönyvet követni amit olyan nagy munkával írtam az elmúlt tíz percben. Sóhajtottam egyet, és jött is a megfelelő szöveg, majd a képesség. Örömmel vettem, hogy már meg is érkezett a beugró Shu-tan személyében.
- Már megint ez a Jun. Először Doromidus, most pedig ön is róla beszél Keleti boszorkánynéni? - rázom meg a fejem, miközben a hajam hatalmas tincsekben tapad az arcomhoz a máztól és a krémtől, így nem sokat láttam igazából, de nem is lényeg. Amíg nem döfi át a szemem egy random nyalóka, vagy csillagszóró addig nincs miért aggódnom. Furán nézne ki ha a szemüregemből egy gyertya lógna ki miközben csókolózom életem szerelmeivel...
- Különös.. Te nem hizlalsz és még erkölcstelen sem vagy. Pedig nálad jobbat nem is kívánhatnék. - kuncogok, és megpróbálom felnyomni picikét magam, hogy azért ne feküdjek teljesen a lányon, de a hab annyira csúszós volt, hogy a kezem kiszaladt alólam, és egy "wóóóh" hangot hallatva vészesen közeledett a fejem Shu-tan fejéhez, próbáltam elkapni, de csak picit megdöntöttem. Ha nem sikerül valahogyan megállítania, vagy elkapnia magát az útból minden bizonnyal a puha ajkain fog megpihenni az enyém. Rolling Eyes
Vajon Timidus elég hamar el tudja kapni Jun kezét? Vajon sikerül neki megmenteni Shu-tant és Jun-tant? Mindent a reklám után!

//pihikör HP: 2 //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Shukaku on Szer. Ápr. 01, 2015 11:51 am

Sikerül. Se Junnak, se neked nincs olyan szerencséd, nyájas olvasó, hogy yuriban legyen részed, így is elég sokkoló Jun gender bender szereplése… bár most éppen herceg, szóval akkor… na jó, ez túl bonyolult az elemzéshez, és már nem is nagyon tudom, hogy ezt a fajta hentait hogyan hívnák, ha engedném, hogy Jun tovább huncutkodjon. Szóval Timidus sikeresen elkapja a karját, és még időben lerántja a társáról, alaposan megtépázva az életpontjait. Úgy látszik, a baltához sokkal jobban ragaszkodik a harcművész, mint a győzelemhez, ami egyébként teljesen érthető, hiszen azért csak egy legendás itemről beszélünk. Mivel jól látszik, hogy az ellenfél rendkívül fáradt, és nem csak attól van kipirulva, hogy ilyen közel lehet egyetlen szívszerelméhez, így Timidus nyugodtan engedi el, nem is nagyon kapkodva el a küzdelem befejezését. Lasan kezd el sündörögni Jun körül, mint a tigris, amikor prédájával játszadozik, mielőtt végleg lecsapna rá. Persze folyamatosan figyeli, villogtatja a szemeit, ám az ellenfele most nincs abban a helyzetben, hogy bármit is tegyen.
-Figyeltem ahogyan Arata és Shu örömet okoz egymásnak.
-Timidus! Ez… ez titok!
-Rendben. Akkor titok. Azonban azt tudod Jun, hogy nekünk, peteknek nincsen lehetőségünk etikai mód kikapcsolására. Rendkívüli módon megnehezítené a dolgunkat, ha olyasmivel kellene törődnünk, mint amivel ti törődtök, és ugyanolyan sebezhetővé válnánk, mint ahogyan Hinari válik Alex miatt, vagy Anatole Mirika miatt. Arra azonban kíváncsi vagyok, hogy miként használható fel ellenetek az az állapot, amelyet az etikai mód kikapcsolása okoz. Hajlandó vagy ezen kutatásban a segítségemre lenni?

Shu jelenleg inkább elfordult, de így is látszott, hogy fülig vörösödik, és megmukkanni sem tud. Timidus semmit nem tudott az olyan dolgokról, mindössze azt, hogy társa rendkívül sebezhetőnek mutatkozott Arata mellett. Ha ezt képes lesz elérni az ellenfeleinél, az a győzelmet jelentheti számára. Persze a választól függetlenül ismételten lecsapott előtte újfent megnyalva a száját, próbálkozva a képivel, ami két körrel ezelőtt sikertelen volt. A lecsapás azonban más volt, mint eddig. Lassan odasétált Jun mellé, fejét annak ölébe hajtotta, majd mindösszesen finoman megböködte a karmával. Ha azonban a támadás nem sikerült, és Shu látta is, hogy nem sikerül, mert azért oda-, odasandított, akkor már ő csapott oda. Túlságosan veszélyes terepre terelgette a barátnője a sárkányt, és ezt majd mindkettejükkel meg kell beszélnie. Még szerencse, hogy egy néző sem volt az arénában.

120/2

Római Timi potis képije, mint első alkalommal.
Első hatos Timi, második hatos Shu.


Edit:

Timi a leírt módon beviszi az utolsó sebzést, Shu támadására nincs szükség.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 01, 2015 11:52 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi12695/10100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01, 2015 11:51 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766604805_c1598fabbe_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766610511_dda12706fc_s Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Jun on Szer. Ápr. 01, 2015 12:52 pm

Lehet maradni kellett volna az original story-nál. Talán a bádogember túlságosan is kulcsfontosságú ahhoz, hogy csak úgy kicseréljük egy teljesen új karakterre. Ez volt az első gondolat ami eszembe jutott miközben a fejem vészesen közeledett Shu-tanhoz, és szinte lassított felvételben láttam centiről, centire az egészet. Valami oknál fogva még csücsörítettem is, egy pillanatig, majd valami megragadott és a lassú meghitt közeledés átváltott egy gyors távolodássá. Vajon ilyen lehet egy párkapcsolat is? Lassan, biztosan becserkészett áldozat egy rossz mozdulattal örökre elmenekül? Biztosan. Értetlenül huppanok le a földre, és pislogok, még a szerepem is elfelejtettem, és a lánykát figyeltem, a tortában, mindaddig amíg Timidus nem kezdett hozzá a cápázásnak és nevettetett meg az aprócska kis részletekkel.
- Ah Arata-tan biztos nagyon ért hozzá. Te is ellested, hogyan kell örömet okozni? - fejemmel próbálom követni a sárkányt, miközben beszélek hozzá, végre vigyoroghatok amikor csak kedvem van hozzá.
- Kutatás? Persze. Szívesen kutatok bármit. Kutassunk. Van kutatós jártasságom. Vagyis.. Keresés.. Ugyanaz! Szóval akkor kit akarunk sebezhetősíteni? - próbálok némi részlet után érdeklődni, igazából eléggé szürke nekem ez az egész. Vajon Timidus is szeretné kikapcsolni az etika módot? Shu-tanra pillantottam, de úgy tűnik ö nem akar semmit hozzáfűzni ehhez. Lehet, hogy fél elmondani Timidusnak?
- Én szívesen beszélgetek veled a káposztaföldekről, meg a gólyákról Timidus! Ne aggódj. - vigyorgok a kis huncutra, miközben figyelem mire készül. Már vártam rá, hogy végre pontot tegyen a küzdelem végére, hiszen egyértelmű a vereségem. Nekik még páncéljuk is maradt, amíg én egy picinyke vörös vonalat látok csak.
- Lehetséges, hogy neked is tetszik Arata-kun? - közben a buksijára bököm a kezem, és elhessegetem a vesztes feliratot a szemeim elől.

//vereség x3//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Jun x Timidus - sokadik huncutkodás Vo36oi3984/4100Jun x Timidus - sokadik huncutkodás 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10, 2015 6:42 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 06. 01-jén küzdhettek meg.

Jutalom: 60 exp, 160 arany

Pontok:
Shukaku +20 pont
Jun -45 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jun x Timidus - sokadik huncutkodás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.