Nia vs Cellindir

Go down

default Nia vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Szomb. Márc. 07, 2015 10:35 pm

Régen volt, hogy utoljára az arénában jártam, rengeteg időmet elvette az a temető, ma viszont úgy döntöttem, kipróbálom, mit tud az új képességem. Megtehetném persze egy egyszerű vadászat keretében is, kivégezve egy erdőben járkáló, gyanútlan embert, de nem bízok még magamban eléggé, nem tudom, hogy megfelelően működik-e. Jobb ezt a halál kockázata nélkül kipróbálni, mert eleget kísértem a sorsot.
A név alapján nem sokat sejtek, azt leszámítva, hogy nő lehet az illető. A neve alapján ez tűnik legalábbis valószínűnek, vagy nőnek próbálta kiadni magát, és rajta ragadt a női név. Nagyon sokan jártak így, magukra sütötték a nevetségesség bélyegét. Mindenki hord valamilyen bélyeget magán, az enyém például a vörös indikátor. Sokat elárul rólam, de tudom, hogy ezt is ki lehet használni előnyünkre. Minden kihasználható.
Nem választok arénát, és nem is próbálom a rejtőzködésem használni. Ma nem a győzelem a célom, csak tudni akarom, hogy működik az új képességem, azon pedig nem segít, ha rejtőzködve harcolok. Persze, ebből is lehet egy körös vereség, ha megint egy magasabb szintűt fogtam ki. Még mindig elég gyenge vagyok, jobb felszerelés és magasabb szint kellene.
- Üdvözlet- még nem húzok ki a kardom, mert egy kicsit meglep az ellenfelem. Nem is annyira a lány külsejének szokatlansága, inkább az indikátora érdekes. Nem tudom, hogy céhhez tartozik-e, de úgy tudom, ő nem tagja a Liberatorsnak, nem emlékszem rá a legutóbbi gyűlésről. Persze, ő talán egy másik céhhez tartozik, esetleg egy az ellenségeink közül. Az mindenesetre érdekessé teszi, hogy nem fél átlépni egy határt.


/Cellindir kezd
Cellindirnek korona 1, Niának 4 kell a sikeres találathoz
Cellindirnek 3, Niának 5 kell a sikeres spec aktiváláshoz
Cellindir minden 5., Nia minden 3. körben pihen
Cellindir körönként kétszer, Nia körönként egyszer támad/


Jelenlegi sebzésem:
11
Jelenlegi életpontom/páncélom:
40/4
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Nia vs Cellindir Vo36oi10/500Nia vs Cellindir 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Szomb. Márc. 07, 2015 11:55 pm

Felspannolva érezte magát az arénaajtóban állva. Valószínűleg ő volt az egyetlen akit még elkapott a gladiátorláz valahányszor belépett ide, de hát mit tudja minden kis buta, hogy mi a jó. Egyetlen céllal jött ma be ide: komoly szórakozást akart az estéjébe. Mivel pedig a fogadók italai koránt sem adták vissza azt a hangulatot mint amit egy valódi kocsma, inkább lejött ide, egy rúd mocsári kenderrel a kezében.
Mélyet szívott a bagóból míg várakozott, s eltöprengett, hogy idestova két éves pályafutása alatt volt-e alkalma egyszer is eltervezni, hogy hogyan fog küzdeni? Menjen be fejjel előre, és zúzza be az arcát? Vagy csapkodja addig a fejét kardlappal, míg sírva könyörög muterért? Egyáltalán volt neki szüksége ilyen tervezősdire? Újabb slukk, lenn-tart, lassan kifúj. Sokan azt mondanák, kellene valamilyen stratégia, de az ő legeffektívebb terve majdnem minden problémával szemben az volt, hogy minél nagyobb kalapácsot kapjon fel, amivel szétverheti a baj fejét. Esetében mondjuk a pallos idevágóbb szó, de a lényeg érthető volt. Persze azért akadtak komplikáltabb tervei is. Pl. most.
Cellindir. Tisztára mint valami Game of Thrones név, vagy Star Wars mellékszereplő. Érdekes, hogy a két világ mennyire egybe tudna vágni nevek alapján. De vajon ki is a jómadár? Annyi biztos, hogy Lannister – szőke. Ahogy végigmustrálták egymást, nem bírta megállni, hogy ne pózoljon egy kicsit sem, jelezvén, hogy észrevette a tekintetet, majd a feje fölé intett ahol az indikátora volt. Érdekes, a legtöbb férfi a teste valamelyik pontján szokott elakadni a scannelésben. Most vagy meleg a csávó, vagy paranoiás, vagy asex. Amikor megszólat aztán koppant Niának is.
– Hola amigo. ¿Qué onda? ¿Estás preparado? – Hangzott fel a spanyol akcentus, majd a fejével az ellenfele felé intett. – Látom neked is ráborult a festékes vödör az indikátorodra. Nem tudod hogy lehet lilára színezni? Vagy kékre? – Ennyire érdekelte bármilyen színű indikátor. Sosem értette mi haszna a kis Sims jelecskének a fejek felett, hacsak nem pont a Maxis játékának az Easter Eggje volt. Ha viszont az, akkor nagyon hanyag.

//A jelenlegi sebzésem 14
Akt. életpontom/páncélom 15/15
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Nia vs Cellindir Vo36oi505/600Nia vs Cellindir 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Vas. Márc. 08, 2015 12:30 am

Nem ismerem a nyelvet, amin a lány megszólít, nem tudom, melyik országhoz tartozott kint. Ez elvesztette a jelentőségét, ahogy azt is, hogy hogyan nevezték azokat a nyelveket, amiket kint beszéltem. Most már csak az számít, hogy megértem-e, amit mondanak.
- Három szín létezik- nem vagyok benne biztos, hogy viccelődik, vagy megcsonkították az elméjét, és tévképzetei vannak. Sok elme összetörik, amikor rájönnek, hogy elvettek egy másik életet, nem bírnak együtt élni a tudattal. Jó lenne tudni, hogy melyik kategóriába tartozik, mert talán hasznát vehetem a terveimhez.
- Ritkán lehet itt vörös indikátorossal találkozni. A többiek félnek tőlünk. Te mit tettél?- megpróbálok őszintének, barátinak tűnni, hogy ne gondolja, információkat gyűjtök róla. Valójában így teszek, de nem fogom továbbadni egyetlen hőst játszó gyermeknek sem, amit sikerül megtudnom. Talán még a Liberatorsnak sem adom tovább. Egyelőre ők a leghasznosabb társaság, akikkel találkoztam, de ez még nem jelenti azt, hogy nem kell felkészülnöm rá, hogy alternatív lehetőségeket használjak ki.
- Van céhed? Elég egy igen vagy egy nem.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Nia vs Cellindir Vo36oi10/500Nia vs Cellindir 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Dr. Kayaba Natsuko "Nia" on Vas. Márc. 08, 2015 9:54 am

Az értetlen fejre amit kapott, csak mély sóhaj tört fel belőle – amit ha bakonyi szűzlányok húznak a felszínre elment volna ásványvíznek is. Értette ő a dolgokat, de ez a fajta rideg, pragmatikus baromság neki sok volt. Néhányan kint felejtették az agyukat, mert annyira eggyé kezdtek válni a játékkal, hogy elfelejtettek embereknek lenni. A sírba kergették az ilyen arcok, de mit tehetett ellene? Bezúzhatta a fejüket, mint most ennek is fogja. Ja az egy jó terv, de momentán nem kivitelezhető.
– Nem tudom, tudod-e de van egy ilyen apróság amit a laikusok viccnek neveznek. – A fejét fogta a válaszra amit kapott, s mélyen legbelül zokogott, hogy egy ilyen beszélgetésbe keveredett. Mikor aztán jött a következő kérdés kissé felkuncogott. Ez az arc tényleg azt hiszi, hogy neki kell a szimpátiája. – Ja félnek tőlünk. Mert aztán minden vörös annyira rohadtul ijesztő. Ember te hallod magad beszélni? Nevetséges. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, tarkón vágtam valakit akinek vörös volt az élete. – Két kérdés forgott a fejében. Uno: Édes istenem, miért kell nekem ezzel beszélnem? Dos: Mi a francért nincs még a talpa nyoma Cellindir hátsóján? A második problémán azonban hamar tudott segíteni. A keze hátra indult a pallosért. – Egy igen vagy egy nem. – Mosolygott rá a céhes kérdést illetően. Elképzelni sem akarta hol alkalmaznak ilyen arcokat, mint ez, de annyi fix, hogy nem akar a tagja lenni. – Akár arénázhatnánk is, ha már itt vagyunk. Csinálhatjuk úgy is, hogy te beszélsz, én meg addig ütlek, és akkor mindenkinek megvan amit akar. – Ajánlott fel totál barátian, üdvözült mosollyal az arcán, de legbelül zokogott, hogy neki pont ilyen ellenfelet kellett kifognia. Nem lett volna egy másik valahol?
Dr. Kayaba Natsuko
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2015. Mar. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Nia vs Cellindir Vo36oi505/600Nia vs Cellindir 2yjvlht  (505/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Cellindir on Szomb. Márc. 14, 2015 12:46 pm

Hosszú ideje először engedek az érzelmeimnek: elmosolyodok. Persze, nem jókedvűen, nem is hiszem, hogy őszintén képes vagyok ilyen típusú mosolyra. Inkább csak nevetségesnek tartom a kis pattogó lányt, aki rejtély, hogyan lehet még életben. Sok vörös játékos dühössé válik, ha ilyen hangot ütnek meg vele szemben, ennek pedig könnyen lehet az a vége, hogy néhány pixelfolt lesz egy sötét, elhagyatott helyen. Ami engem illet, nem tartozok ebbe a típusba. Nincsen semmi okom rá, hogy komolyan vegyem. Nem is tűnik használhatónak, túlzottan korlátozottnak tűnnek a szellemi képességei. Nem okos dolog megmutatni, mit gondolsz valakiről.
- Érdekes ajánlat, de azt hiszem, már minden kérdésemre választ adtál- széttárom a karjaimat, és aktiválom a képességemet. Nem tudom, hogy sikerülni fog-e, és így a második kardomat is elő tudom húzni a megszállás hatása alatt, vagy be kell érnem azzal, ami most az oldalamon lóg. Mindenesetre, nem várok még egy lehetőséget. Ki tudom próbálni egy másik arénában is. Ami ezt az arénát illeti, megteszem azt, ami a rendeltetése egy ilyen arénának: befejezem, hogy aranyat és tapasztalati pontot szerezzek. Azt hittem, ezúttal érdekesebb ellenfelet kaptam, de már csak egyetlen használható információ van, amit nem árult el nekem: tud-e harcolni.
Egy vízszintes vágással indítok fejmagasságban, hogy féltérdre rogyva megismételjem. Mindkét karddal, ha sikerült aktiválnom a képességemet- akkor legalább megtudom, mennyire veszélyes rám nézve.


/Spec sikeres, +3 erő a plusz felszerelt fegyverből.

Hp: 39/40 Arm: 4/4 (-1 hp spec visszacsatolás)

Összesen 28 sebzés így. Köszi a játékot!/


A hozzászólást Cellindir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 14, 2015 12:49 pm-kor.
Cellindir
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Nia vs Cellindir Vo36oi10/500Nia vs Cellindir 2yjvlht  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 14, 2015 12:46 pm

The member 'Cellindir' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Nia vs Cellindir 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Nia vs Cellindir 4766612103_86ee832108_s Nia vs Cellindir 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 27, 2015 11:14 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 05. 14-én küzdhettek meg.

Jutalom: 30 exp, 80 arany

Pontok:
Cellindir +35
Nia -5
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nia vs Cellindir

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.