[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 05 2015, 17:48


Azért még hideg volt. Már annyira nem, mint eddig, de valahol jól esett volna a forró, homokos tengerpart, egy-két pálmafa társaságában. Persze nem úgy, ahogy az előző párbajon volt – húztam el a szám, egy lemondó sóhajt követően lépdelve tovább, át a macskaköves utcákon, egyenesen az ismerős épület felé. Most is arénaharcra készültem. Ám ezúttal valami más motivált, s reméltem, hogy az érintettek is osztoznak a gondolaton.
- Sziasztok – köszöntem a kis csapatnak, ki mikor merről érkezett, s felálltam a padról, ahol eddig az üdítőmet szürcsölgettem. Mindenki kapott egy üzenetet, akiről a minimapon lévő helyzete alapján úgy gondoltam, ráér, s így meg is voltunk négyen – ideális létszám a csapatarénára, s ahogy a táblát elnéztem, mindenkinek volt már része benne, engem kivéve – Köszi hogy jöttetek – néztem körbe, arcomon vidám mosollyal – Mint tudjátok, a szintek tisztításával és az idő előrehaladásával nemcsak a mobok ereje nő, hanem az ellenségeinké is, így arra jutottam, hogy… Áh mindegy – legyintettem, végezve az italom utolsó cseppjével is, elegánsan hajítva be a poharat a legközelebbi szemetesbe – Szóval, ahogy a levélben is írtam, mit szólnátok egy kis gyakorláshoz? Amolyan csapatépítés, hogy jobban megismerjük egymást, és megtaláljuk a módját, hogyan tudunk egymással a leghatékonyabban küzdeni – magyaráztam, bár igazság szerint nemigen volt mit – És nem utolsósorban, felkészítsük Oziriszt a fronthoz való csatlakozásra – tettem még hozzá, elégedetten nézve végig céhtagjaimon. Reméltem, a vadászatunknak lett eredménye, így a fiú se fog már olyan negatívan hozzáállni, Szophieval pedig az helyezésük alapján remek párost alkottak. Érdekelt is, mit tudnak ők ketten, ám tisztában voltam a szintemmel, természetesen, így kellett még némi módosítást eszközölni, mielőtt elkezdtük volna – Tehát Szo és Ozi, ellenem és Yuichi ellen. Így jó? – kérdeztem - A helyszín kialakítását rátok bízom, mindegy mi, csak ne legyen hideg >< – néztem elsősorban Szophiera, akiről tudtam, hogy jól meg tudja kavarni a dolgokat, ha akarja – s mivel a sima harcot nem szerette, így legalább neki is volt valami élvezetes ebben az egészben.

Miután mindent megbeszéltünk, Yuival elsétáltunk az aréna másik bejáratáig, amíg a Szophieék kialakították a helyszínt.
- Most nem célunk az, hogy minél hamarabb kiüssük Ozit – fordultam a fiú felé menet közben – Inkább arra vagyok kíváncsi, mit tudnak és hol vannak a határaik – folytattam, két kézbe véve a Katanát. Más, statot adó tárgy azonban nem volt rajtam, s nem is terveztem felvenni: ez most nem erről szólt – Segítesz nekem ebben, ugye? – kérdeztem végül, majd, megvárva a válaszát, léptem be a küzdőtérre.Mindez in game a viadal előtt, de a céhtagok közti ismik után van.

Lv39
Élet: 42 (=210 hp)
FK: 68
Erő: 44
Kitartás: 28
Gyorsi: 41 (=45)
Spec: 35
Páncél: --

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi14712/10100[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Márc. 05 2015, 20:50

Úton voltam, a hívásra. Az előbb megevett sütemény ízét érzem még a számban, de úton voltam. Nio újra megtanított, hogy élvezzem, azért a világ nyújtotta lehetőségeket, és így egymás kiegészítve haladhatunk előre. Kardomban is jobban megbízom már, még annak ellenére is, hogy tudom, kik következnek ellenem. Csak egytől tartok, hogy már megint úgy fog megrúgni, vagy egészen más lesz? Amióta elf rabszolga voltam és pókokat öltem előtte, vajon milyen hatást fog rá gyakorolni? És persze rám is.. nem tudom. De nem volt jó látni félelmét, vajon Ozinak is van félelme?
Hallgattam egy kicsit a környezetet, a beszéd hangokat és a rendszer által generáltakat, tetszett, ahogyan él, olyan mint egy lüktető ér, ami sosem áll meg. Biztosan lehet neki is félelme, itt szerintem mindenkinek van. Azonban, mint most is egy olyan momentum közeleg, ami kis időre elkergetheti a félelmeket, és újra összebarátkozhatom a kardommal. Egy ideje, valahogy kiestem a szimbiózisból, ami összetartott minket, na meg a változás sem eszközölt könnyű időszakot. Nehezebb volt egyértelműen a katana a szabdalónál, amit oly sokáig forgattam. Megálltam.
Lehívtam mind a négy kardot, ami nálam volt és mind magam elé a a kő "repedései" közé beakasztottam. A két vaskard, az aranya katana és a szabdaló. A vaskardok csupán nyolc centivel rövidebbek. míg a szabdaló tizenöt centivel rövidebb a katanánál. Súlyban is különbözik a három típus, ahogy adottságokban is. Mindnek a kovácsmesterei, remek munkát végeztek. Nem tudom.. valahogy elveszett a Niji, valamikor.. egyre kevesebbet van jelen. Eltettem a kardokat és folytattam az utam.

Hamarosan beértem és integetve közelítettem a megadott koordinátához. Meghajoltam a többiek előtt, más már derűsebben álltam a dolgok előtt. Jó kis mulatság lesz ez. - Jöttem is a gyakorlásra, előzőleg kicsit túl lendültünk a ló túloldalára, de lehet még azon csiszolni - mondtam elszégyellve magam, a méreg használat miatt. Ráadásul pont céhtársamat vágom meg mérgezett pengével, hogy én mekkora egy.. mindegy. Ozirisz és a front megemlítésére, sandán tekintettem. Két ok, amiért nem lenne jó őt ott látni, sebezhetetlen és iszik. Ez egyértelmű vereség a szörnyeknek, nem lenne kihívás onnantól egy boss sem Rolling Eyes De legalább a kijutást könnyebbé tenné jelenléte. - Ummm, rendben - feleltem a kérdésre - jó volna ott látni, uram - feleltem Ozirisz felé fordulva, de mindenkinek.

Volt még kérdésem, mielőtt kinyílt volna az ajtó, de eddig nem kérdeztem. Hinari viszont egészen másról kezdett el beszélni, mint amit kérdeztem volna, így illedelmesen megvártam míg beszél. - Segítek - válaszoltam, miközben fejemmel is biccentettem aprót - Ozit nem tudnám kiütni olyan könnyen, igaz ez alkalommal, nem te segíted, de tudom megtalálná a módját, hogy hozzá se tudjak érni kardommal. Viszont, ha felderítésre vagyunk kíváncsiak, úgy jobb lesz, ha változtatok valami kicsit. Megismételtem a korábbit és lehívtam a négy kardot. Hinari előtt nem tartottam attól, ha kitudódik képességeim mikéntje, hisz családtagomnak néztem, vele megoszthattam ezt és azt hiszem az aréna túloldalán lévőkkel is bármikor megosztanám ezt. A két vaskardot felhúztam a kövek közül és megsuhintottam mindkettőt. - Ezek jönnek most harcba - azzal egy vaskardot elől hagyva a többit elrejtettem menüm elemei között. - Szerinted Szophie féltékeny Niora? - kérdésem egészen más síkra helyezve a sisak rostélya nagyot csattanva lecsukódott. Készen álltam a küzdelemre és az arénába való belépésre.


Lvl24
Élet: 23 (=115 hp)
FK: 53
Erő: 41
Kitartás: 18
Gyorsi: 77 (=84)
Spec: 20
Páncél: 70

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 06 2015, 22:09

Meg sem lepődtem. Valahol már érett egy JL-es közös gyakorlás, és Hinariból akármikor kinézném, hogy ilyen módszerekhez folyamodjon. Viszont kevés a szabadideje, így nem sűrűn keríthetünk rá sort. Szerencsére. Valahol elég nyomasztó lenne, ha folyamatosan közös harcokkal nyaggatnának. Főleg, hogy általában van jobb dolgom is. De legyen, most belementem, hisz nem láttam semmi kivetnivalót a dologban, sőt, még hasznomat is reméltem belőle.
Már előre ott ültem az aréna előtt egy padon, keresztbe tett lábbal és karba tett kézzel, elgondolkodó mosollyal arcomon. Előttem a Karácsonyra kapott sakktábla, velem szemben a másik oldalon Vezér. A meccs szoros volt, hisz program révén kitűnően átlátta mind a pályát, mind a szabályokat. Még nagyon az elején tartottunk, főleg, hogy hosszadalmas gondolkodási időkbe telt egy-egy lépés. De nem lehetetlen egy programot is legyőzni. Vannak sakkgépek, viszont azok sem verhetetlenek. Vezér miért lenne más? Persze, elég erős ellenfél is, ami a játékot illeti. De én sem vagyok kezdő a dologban, már ha szabad magam fényeznem. És miért is ne szabadna? Hisz az angol nemesek évszázadok óta űzik a játszmát. A véremben van. És ha így nézzük, egy kis önfényezés egyáltalán nem egoizmus, főleg, hogy mindez csak gondolatban történt meg.
Vidám, széles, teljes fogsoros, és nem utolsó sorban őszinte mosollyal köszöntöttem a többieket, habár szemeim komorságról tanúskodtak. Vagy inkább komolyságról? De az is meglehet, hogy a kettő együtt volt jelen tekintetemben. Mindenesetre ami az ő szempontjukból számított, hogy érezhetően jó kedvem volt. Természetesen nem mulasztottam el egy jeges pillantást küldeni Yuichi felé, de rögtön utána meg is enyhültem, és egy biztató biccentést is kapott.
Csendesen hallgattam végig Hinarit, majd mikor Yuichivel ketten elmentek a pálya másik oldalára, magam mellé intettem Oziriszt. Ha leült, ha nem, beszédbe kezdtem, közben a sakktáblát nézegetve, ám azon immár csak öt darab bábu állt, azokat rakosgattam látszólag összefüggéstelenül ide-oda.
- Tehát.. Előnyünk, hogy hárman vagyunk kettővel szemben. Így megoldható, hogy egyikünk lefoglalja az egyik félt, egy másik lefogja a másikat, és a harmadik azt támadja. Mivel nekem kis a sebzésem, így ésszerű, ha én leszek a lefogó ember, és mivel te kevésbé vagy ügyes, ezért úgy gondolom, neked kellene a lefogott félt támadnod, hiszen így egyszerűbben találhatod el. Vezér pedig foglalkozik a másikkal. Már csak az a kérdés, kit rohamozzunk meg ketten. Szerintem Hinarit lenne ésszerű, hisz ő az erősebb. Viszont Yuichi könnyen kiiktathatja Vezért.
- A termet pedig úgy kéne kialakítani, hogy felhasználható legyen az a harcunkban. - itt lehívtam a menümet, és előkotortam egy homokszín szoknyát, és egy kicsit sötétebb, de szintén ilyen színű kabátot. Az egyiket magamra is öltöttem, a másikat Vezér kapta meg.
- Ezekkel egyszerűbb beleolvadni a környezetbe, még a lopakodás bónusz feloldása után is optikai csalódást okozhat.. Ugyanis úgy tervezem, valamilyen homokos, sivatagos helyet alakítunk ki. Ha már Hinari melegre gondolt.. Viszont a hőmérsékletet nem kívánom a meleg irányába szabályozni. Az ugyanis hátrányt jelentene egy sarki farkassal az oldalamon. Mindenképpen az ideálisnak számító mostani hűvösebbet szeretném megtartani.
- Vezér, te legyél ember alakban, így könnyebben megbirkózhatsz Yuichivel. Ozirisz, te arra készülj, hogy egy piramis szerű építményt készülök kialakítani, csapdákkal és titkos csapóajtókkal. Ugyan azt nem tudom szabályozni, hisz a rendszer generálja ezeket, mégis előny, hogy mi már ismerjük ezeket. Tehát ha kallantyút, vagy gyanús falat látsz, akkor gondolkozz el a lehetőségen, hogy használod-e, vagy sem. Lehet, hogy segítséget fog okozni, de az is lehet, hogy épp ellenkezőleg. Ez már tényleg a rendszeren múlik. Illetve lehetőségünk van még olyan apró kis trükkökre, mint a homok az ellenség szemébe szórása, a homokba temetés, vagy ilyesmi. Felőlem várat is építhetsz, ha az hasznos a harc szempontjából. - megálltam, mély levegőt vettem, kezem az államra téve újra végignéztem a sakktáblán, hol a futó a lóval szemben állt, míg a király a királynő és a bástya egy kupacban. Végül barátságos mosollyal felnéztem barátomra.
- Egyéb ötlet, ellenkezés, vagy ilyesmi? Esetleg, ha valamire szükséged van, szólj! De a sivatagi környezet miatt csak víz ivását ajánlom neked. Ohh, tényleg.. Készítsünk be mindannyian egy-egy kulacs vizet. Hasznát fogjuk venni. - ezzel Vezérre is akasztottam egyet, és a saját oldalamra is, és ha Ozirisznak nem volt, akkor rá is.
- Lehet, hogy baráti mérkőzés, de gyakorlásnak csak úgy van értelme, ha komolyan vesszük. És szeretném kipróbálni ezt most.. - újabb mosolyt küldtem a fiú felé, majd felkeltem, és átöleltem.
- Sok sikert! Szerintem ügyesek leszünk! Very Happy Főleg hogy a nevednek is köze van Egyiptomhoz.. - biztatóan a szemébe néztem, és megveregettem a vállát, majd beléptem az arénába, és besétáltam a terembe. A helyszín azon nyomban egy piramis belső felévé alakult, tele homokkal. Mindenhol arany tárgyak díszelegtek, tányérok, arany pénzek, vázák, és még egy szarkofág is a fal mellé döntve, papiruszok is el-el szórva. A fal pedig körben hieroglifákkal díszítve.


Szint: 32
Élet: 34
Fegyverkezelés: 81
Erő: 11
Irányítás: 70
Kitartás: 24
Gyorsaság: 60
Spec.: 20
páncél: +55

Spec.tárgy: Krokodilbőr Ostor (+6 fegyverkezelés +9 irányítás, egy körre az erőd felét pluszként az irányításodhoz adhatod, viszont a kisállatod az erőddel egyenlő értékben sebződik, három kör lehűlési idő)
"Bemutatom nektek az aréna harmadik helyezettjének harcstílusát: addig ostorozd a peted, míg az ellenfeled meg nem hal... a peteddel együtt. Ezután kobozz el egy tojást egy kezdőtől és kezd elölről." - egy reklamáló béta tesztelő


/Szerintem dobjunk a kidobósban majd halál6korona kockával, ha valaki meghúz egy titkos rejtett kart.Suspect És ha korona, akkor valami számára hasznos, ha halál, akkor valami számára haszontalan dolgot sikerül aktiválnia. Persze ezek nem sebeznek, csak hátráltatnak. És az már csak tőletek függ, hogy mik is ezek a hátráltató-segítő dolgok. Kreativitás.\o /

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Márc. 11 2015, 19:39

Elsétáltam a megadott koordinátákra. 
- Sziasztok - köszöntem a céhtársaimnak.
Aztán hallgattam Hinari mondanivalóját, az ellenségeink erősödéséről, és a frontról.
- Hogy? Én... a fronton? - néztem ki a fejemből, meglepetten. Hát, sokmindenre számítottam, de erre nem. És, ahogy körbenéztem, azt hiszem, nem csak én lepődtem meg. Viszont egyfelől a fronthoz csatlakozás jó alkalom lehet a további nyomozgatásaim megalapozásához. Frontharcosok, akik sokkal többet tudhatnak a közelmúlt dolgairól... De ez még hosszú idő, mindent csak lépésekben. Első lépés a gyakorlás, majd idővel a front, majd nyitott szemmel járni, jóban lenni pár emberkével, majd kicsit kérdezősködni a frontharcosok között is. De addig még rengeteget kell bizonyítanom.
Majd Yuichinak válaszoltam - A frontig még van mit fejlődnöm. De Róma sem egy nap alatt épült - de egy nap alatt leégett...
Hinari kérdésére csak bólintottam. A "ne legyen hideg"-re elgondolkoztam. Szerintem inkább legyen hideg körülöttem is. Az valahogy jobban igazodik a belső világomhoz, a végtelen hideg ürességhez...

Aztán a két kardforgató elindult az aréna másik oldala felé, én pedig lehuppantam a padra Szophie mellé. Majd hallgattam a taktikai eszmefuttatását. Valóban, hárman kettő ellen. A sivatagi homok. Hát, az sem rossz. Aztán kapva az ötleten, előástam az inventorym mélyéről én is egy homokszínű  kabátot. Lopakodás bónuszom nincs, és a környezetbe is jobban beleolvadok. Legalábbis azt hihetném, de a kinti világban lehetett bújócskázni. Odakinn nem virított a bokor felett az indikátor, amikor a gazdája még pont elfért a bokor kellős közepén...
De semminél több, az biztos. Azon kicsit megkönnyebbültem, hogy nem lesz kánikula. Az kéne csak.... akkor aztán tényleg nem lenne a harcból semmi, mert innám a hideg söröket, mert hát a sivatagi hőségben kell a védőital. Mondjuk a sivatagi nem hőségben is, az tuti.
- A piramisféleség tökéletes - válaszoltam Szophienak.
-Víz? Azz naggyon erős ital... Elbírja a hajót, és hajtja a vízimalmot is... - mondtam magam elé, majd előástam két üveg sört, és az egyiket a lány felé nyújtottam - Inkább a jól behűtött komlószörp - fejeztem be a mondandómat.
Azért az ajándék vizeskulacsnak is örültem, hátha szükség lesz valami erősebb italra is, és a whiskey valahogy most nem csúszna...
- Rendben - feleltem a lánynak, a komolyan-venni-a-harcot dologgal kapcsolatban. A bíztatása kifejezetten jól esett. Aztán majd elválik, hogy mi lesz a vége. Kis séta után pedig mintha az ókori Egyiptomba csöppentem volna. Egy piramis belsejének tűnt a hely, bár akadnak meglepetések, az tuti. Lehet aktiválok egy olyan csapdát, hogy utána a nevemhez méltóan hazatérek, az Alvilágba. Sosem tudhatjuk, mi lesz. Elég egy rossz döntés, egy hiba, és a baj már meg is van...


Pontozás (Szint 21.)
Élet: 24 (+0) =24
Fegyverkezelés: 30 (+16) =46
Erő: 20 (+22) =42
Kitartás: 10 (+6) =16
Gyorsaság: 25 (+22) =47
Spec. Képesség: 10 (+26) =36
Páncél: (+65) =65

Speckó tárgy:
Lángoló Nodachi ( +12 Erő +4 Spec. Képesség ): Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi9303/9700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Kedd Márc. 17 2015, 20:33

Szophie (Sebzés: 11, Pet sebzés 70, Minden 4. körben pihen, Hinari támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, Yuichi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari (Sebzés: 44, Minden 5. körben pihen, Szophie támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Yuichi (Sebzés: 41, Minden 4. körben pihen, Szophie támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Ozirisz támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Ozirisz (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, Hinari támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Yuichi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Így hát felkeltem, megigazítottam magamon a szoknyát, mely olyannyira szokatlannak számított rajtam a sárgás színében, hogy olyan érzésem volt, mintha egy másik testbe kerültem volna. És a testcsere egyébként is a fejemben járt Ozirisz társaságában. Már tudom, milyen neki lenni. Vajon ő kíváncsi, milyen nekem lenni? És vajon ő tudja, hogy mit tettem?
Mármint.. persze, hogy nem. Az lenne még csak a szégyen, ha megtudná! Főleg a nőcis esetet.. Viszont nekem érdekes tapasztalat volt. Igen, egyszer férfivá is válhattam, köszönhetően a játéknak. Ilyesmi azért nem adatik meg csak úgy minden emberfiának.
Vezér is szokatlan volt, olyannyira, hogy kuncognom kellett, ahogy ránéztem a homokszín kis kabátjában. És még Ozirisznak is volt ilyenje.
- Lehetne ez a csapat színünk. - mosolyogtam vidáman, végignézve a társaságon. Igen, mert a fejemben közben megjelent egy csodálatos kép a legszuperebb csapatról egész Aincrad területén. Már nem az első alkalom, hogy egymás oldalán harcolunk. Ezek után pedig semmi kedvem őt lecserélni. Az én társaim Vezér és Ozirisz! Sőt, ilyenkor magammal hozhatnám Falatot is, és akkor neki is lenne egy cuki kis kísérő lénye. Bár előtte valahogy rá kéne venni a gyíkot, hogy érintkezzen férfiakkal..Neutral
Felsóhajtva forgattam körbe szemeimet. Hát rendben Ozirisz.
- Te már nem változol.. - jegyeztem meg kicsit vádlón, kicsit mosolyogva, barátságosan.
Végül beléptünk az arénába. Rögtön bekapcsoltuk a lopakodás funkciót, és én a belépő Hinari felé vettem az irányt, míg Vezér Yuichi felé. A megbeszéltek alapján.
Hinari nemsokára a vállán érezhetett egy ostor csattanást, már ha nem sikerül elugrania előle. Na nem mintha a csípős érzést meg tudná ezzel tapasztalni. Nem mintha én valaha is megtapasztaltam volna ilyet.. A következő pillanatban pedig megpróbáltam a lány mögött teremni, és lefogni őt. Ha kellett, csikizést is és súlyemelést is alkalmaztam.
Yuichi pedig szokásos rend szerint egy karmolást kapott a kezébe Vezér jóvoltából, aki még megpróbálta ki is gáncsolni és leteperni a kardforgatót, hogy nehezebbé tegye ezzel az ellentámadást, illetve hogy Hinari segítségére siessen. Ám mindeközben véletlen farkával - igen, emberi alakban is van farka! -  feldöntött egy vázát - sajnos az akrobatika jártasság és minden igyekezet ellenére is ügyetlen farkassal van dolgunk - és a vázából némi csillogó fekete por szállt fel, amitől farkasunk hirtelen tüsszögésbe kezdett. Ezzel talán némi előnyhöz jut a kardforgató ellenfél, habár korántse higgyük, hogy Vezér ennyi után fel fogja adni.
- Happcc! - vagy mégis? Úgy tűnik, mintha meggyengülne az ellenállása.
- Happcc! - ojajj, az orrához nyúlt, ezzel engedve a szorításon!
- Happcc! Hapcc! Hapcc! - rémséges farkasordító nátha! És a tüszögéssel csak még több port kavar fel..

/Első kocka Vezér -> Yuichi, második kocka Szo -> Hinari + lopakodás bónusz..~/

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 17 2015, 20:33

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766609959_af0c0eb7c7_s [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Csüt. Márc. 19 2015, 16:48


Némi várakozással beszéltem s figyeltem a reakciókat, s miután befejeztem, sem volt semmi kérdés, így viszonylag hamar el tudtuk kezdeni a harcot. Yuichi mellett sétáltam, időnk bőven volt még, s kíváncsi voltam, eközben Szophie és Ozirisz milyen taktikát találnak ki. Én a magam részéről ezúttal nem készültem semmivel: egyszerűen csak egy szép meccset szerettem volna, ami mindannyiunk fejlődését szolgálja – és ezt nemcsak a szerzett expre értve. Kérésemre a fiú is rábólintott, s ő is, ahogy én, változtatott kicsit a felszerelésein.
- Ne aggódj, senki sem sebezhetetlen – mosolyogtam rá, ám homlokomat gondterhelten húztam össze: nem hittem volna, hogy Yuiban ennyi idő után is ennyire megmaradt az a meccs – De próbáld csak ki – tettem hozzá kuncogva, ezzel nagyjából megengedve neki, hogy Oziriszt is támadja, noha az előbb pont ennek ellenkezőjére kértem. Ám céhtársamnak ez az egyetlen mondata elég volt rá, hogy meggondoljam magam: most csupán gyakoroltunk. A megfelelő alkalom rá, hogy levetkőzzük az esetleges feszültségeket, problémákat. Főleg, ha annak tárgya éppen a céhtársad. Türelmesen néztem, ahogy ő is felkészül a harcra, utolsó kérdése azonban meglepett. Már éppen léptem volna be az arénába, ám visszahúztam a lábam.
- Miért gondolod ezt? Történt valami kettőtök közt? – kérdeztem vissza, belenézve a sisak nyílása mögé, még a Katanát is leengedve kissé. Úgy tűnik, nagyon kevés dologról tudok, ami a JLesek egymáshoz való viszonyulását illeti. De legalább kiderülnek ezek is, előbb-utóbb…

Homok. Gyér világosság, egy szarkofág az egyik sarok enyhe félhomályában, valamint egy asztal s pár papírtekercs itt-ott.
- Hát, melegnek meleg. Legalábbis ha kimennénk innen a sivatagba – csóváltam a fejem vidáman, s örültem neki, hogy a vértem nem engedi be a piramis kamrájának hűvös levegőjét. Mindenesetre Szophieék remekül megoldották ezt: anélkül alakították a terepet hidegre, hogy ellenkeztek volna a kérésemmel. Ügyes. Kezdtem úgy érezni, a lány is tud, ha akar.
- Ugorj hátra!
Oh tényleg. Elfelejtettem, hogy most lassabb vagyok. Bocsi. ^^” Persze a Katana figyelmeztetése ellenére az ostor pontosan csattant a karomon, s mire befejezhettem volna a helyszín felmérését, a lány már mögöttem is volt, hamar ledöntve a lábamról.
- Széhééhép kabát – kommentáltam a ruhaváltást, már amennyire a nevetés közepette tudtam, ugyanis Szophie hozta a megszokottat, s rendes harc helyett elkezdett csikizni – Na várj – mosolyodtam el, markomba fogva egy adag homokot a földről, s amikor a lány elkezdett Vezérre és annak prüszkölésére figyelni, jól az arcába toltam, teljes marokkal, ahogy azt kellett. Majd már gurultam is oldalra, a felizzított Katanával próbálva meg távol tartani magamtól Szophiet, megvágva őt, ha sikerült. S ha már ott volt, felkaptam a hozzám legközelebbi szobrot, úgymond pajzsként igyekezve azt használni, ám valami nyomásérzékelőre lehetett rátéve, ugyanis ahogy felemeltem, az eddig stabil homok egy ponton – jobban mondva a lábam alatt – elkezdett süllyedni – Ez a hely tele van csapdával, vigyázzatok – mondtam gyorsan (hisz a tájékoztatás is fontos volt), majd négykézláb iszkoltam el a lyuk közeléből, nem is igen figyelve oda most másra a menekülésen kívül. S ahogy megkönnyebbülten pihentem meg a fal mellett, láttam csak meg a szobor alján lévő, apró szöveget.
„Maat, az igazság és a rend úrnője”
Végülis…


Támadás Szophiera, 3 és afölött találok.
Hp: 210/184

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi14712/10100[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 19 2015, 16:48

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 24 2015, 20:31

Az aréna túlsó bejáratánál vannak, de még így is Hinari jót mulat, rajtam.., de igaza is van, hogyan lehetne sebezhetetlen? De valahogy akkor is, nem tudom ilyen jókedvűen kezelni.. vagy csak sokat görcsölök rajta.
- Egy próbát megér, de tartok tőle, hogy elhibázom - vettem fel a kardot, és szám egyszerre nyílt volna nevetésre, miközben lekonyult amúgy sem széles mosolyom Ozirisszal kapcsolatban pesszimista vagyok, "immortal object". Mielőtt tényleg elszomorodnék, vagy felnevetnék, fel is vettem sisakom, és kérdéseinek válaszán révedtem el. Valahogy mindig is kerültem, mint macska a kutyát, vagy ha épp nem kerültem, egy kerítést húztam fel, hogy biztosan ne érjen el. Azonban ahogy lábam között megrúgott azóta a kerítés vagy fal, ami mögé rejtőztem leomlott. Az is kiderült, hogy ez a jéghegy, amit ez az esemény generált, leomlott nem is olyan rég. A szűk nyíláson kinézve, tisztán láthattam a tekintetét, hisz ő ez alkalommal, harcilag meztelenül, egyetlen karddal vesz részt. Meglepődött ezen, ahogyan én is, amikor megrúgott Nio előtt. Nem tudtam mire vélni, talán ez az igazság mögötte, de lehet, hogy más.
- Nio társaságában, láb között rúgott - emeltem fel a sisakrostélyt és hanglejtésem, majdnem kérdéssé fordul - olyan érzés, mintha bántottam volna ezzel - folytattam, de nem is tudom mire gondolok az ezzel szóval. Ha Nio zavarta volna, biztosan tudatta volna vele, velem lehet a baja, csak egyet tehetek, tőle kérdezem meg. - Ahogy lesz alkalmam, a harc alatt megkérdezem tőle, miért rúgott meg pont ott - zavaromban inkább lecsuktam a rostélyt és hallgatagságba burkolóztam. Vártam a kapu nyílását.

A terep, az előző után meglepett. A párnacsata ötlete nagyon tetszett, a piramis harc már kevésbé. Kedvem lett volna megválni a villanástól, hogy talpam alatt érezhessem a homok és a kőpadló tökéletes hűsítő és melegítő érzését egyszerre. A piramison kívüli homok minden bizonnyal forró, de amíg lehet azt kerülném, a forró talaj nem nyerő. Igyekeztem kiszélesíteni a látóköröm, de így is lekéstem, a figyelmeztetésről. Máris jelentős mennyiségű páncélt tépett le rólam a farkas, komplett eltűnt. Ugyan életerőm teljes maradt, de ezúttal másképp vettem és nem is úgy közeledtek, hogy.. fájjon és ne is fájjon egyszerre. Azonban így is a földre kerültem a farkas körmei alá. A por amit felkavart, nemvárt sűrűséggel került a levegőbe, mire bekapcsoltam a byakugant látásom. Így már nem csak hallottam a sűrű tüsszögést, hanem láttam is, ahogy ingerli. Súlyemelésem beleadva, kardlappal eltoltam magamról a farkast, kihasználva az alkalmat, amíg elvan foglalva a prüszköléssel. Felugrottam és célpontot kerestem. nem volt annyira nehéz megtalálni Szophiet. Oziriszt viszont első körben nem láttam még meg. A falon kerestem egy támpontot, hogy onnan tovább lökjem magam Szophie felé, mielőtt még a farkas utánam kapna. Azonban a fal elég öreg lehetett és úgy mállott szét tenyerem alatt, mintha csak korhadt fát érintenék meg. Egy skorpió esett a kezemre, valahonnan a falból, mire azt ijedtemben hátrafelé löktem és lábam is megcsúszott. kicsit korrigálva és mivel jobb választásom nem volt..
- Niji burst! - kiáltottam el magam. Remélhetőleg a kardom hegye megnyúlt és így elérem Szophiet. Aztán már csak a homokot láttam magam előtt és éreztem hason fekszem, valahol mögöttem egy farkas és egy skorpió, talán még ott van Ozirisz is, de lehet hogy ő szemben van velem valahol.


//ha elér a penge megnyújtott hegye, Szophie háta közepétől lefele suhan a vágás egészen a földig.
Hp: 115/115 P: 0/70

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Márc. 24 2015, 20:31

dobások lemaradtak ^^

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Márc. 24 2015, 20:31

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Márc. 30 2015, 12:14

Hát, ahogy elnézem, ez sem az a tipikus megszokott harc lesz, legalábbis Szophiet és Hinarit elnézve... Bár... Szophietól nem meglepő ez a "Csiklandozzuk meg Hinarit harc helyett" dolog, régebben, egy küldetésen, amíg épp harcolnunk kellett volna, és kiszabadítanunk Kawakot, ő halál nyugodtan elkezdett teázgatni harc közben. Rolling Eyes Szóval ha Szophie a közelben van, valószínűleg történhet valami nagyon nem odavágó dolog, amitől az ember csak a fejét fogja facepalm
Mondjuk ez történt most is, mert erre egyáltalán nem számítottam. Csak nehogy eleredjen az eső, mert akkor asszem' iszapbirkózás lesz még a vége. Bár... nem is tudom.. keresnék valami lelátó-féleséget a terepen, és nézném a műsort egy söröcske társaságában, sőt... talán még Yuichi is csatlakozna... Vajon neki most mi járhat a fejében ezzel a csikizős jelenettel kapcsolatban?
Node vissza a harchoz. Szophie és Hinari elhancúroznak egymással, Yuichiból lassan farkaseledel lesz. Hogy kit támadjak? Hát, a lányok elvannak, és lehet, hogy Yuichi figyelmét is eltereli a kialakult helyzet, ezért logikus a kardforgató srác támadása. Igaz, Vezér már elkezdte a feladatát, de annyi baj legyen. Kardommal a kezemben, futólépésben megközelítettem Yuichit, majd az adandó alkalommal egy szép vágást próbáltam meg ejteni rajt. Azt, hogy hol, azzal nem foglalkoztam, elvégre a rendszer számára teljesen mindegy, hol találjuk el az ellenfelet. De azért nem a kisujjára vagy a fülcimpájára fókuszáltam, no...
Aztán akár sikerült a támadásom, akár nem, még egy pár métert tovább kocogtam, majd sétáltam tovább, közben figyelve az eseményekre, és a piramisra. Végül egy hieroglifás oszlopnál álltam meg és támaszkodva néztem, ki mit csinál, és végül, de nem utolsósorban, lesz-e iszapbirkózás Rolling Eyes


// támadás Yuichire
// alsó kocka nodachi (6os esetén 6os tűzsebzés)

EDIT: LUFT facepalm


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 30 2015, 12:15-kor.

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi9303/9700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 30 2015, 12:14

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Hétf. Márc. 30 2015, 21:33

- Persze, hogy tele van. - forgattam a fejem sóhajtva. Különben nem lenne más értelme, csak dísznek használhatnánk a kiegészítőket. Na jó, persze a kreatívak még másra is, de így akkor is izgibb.
A csikizésem célba ért, ahogy a támadásom is. És az övé is, ezt egy széles vörös csík jelezte. Megszabadított a páncélom nagyobb részétől, ejnye. Kicsit gonoszkásan felnevettem, ahogy Hinari elesett. És ha már adódott a lehetőség, akkor ostorommal megpróbáltam fenékbe billenteni.. vagyis csapni. Új szokásom. Tetszetős kis fegyver. Ohh, és épp attól kaptam, akit fenekelek.. Szép kis szokás, így megköszönni. De valahol azért, valljuk be, megérdemli mindezt. Egy picit. Meg amúgy is, ez csak egy kis játék. Viszont úgy hiszem, ideje elmenekülni. Nem nagyon találtam megfelelő utat, így fogtam magam, és megcéloztam a szarkofágot, hátha az megfelelő menedék, és hátha nem állnak belém éles pengék, ha belemászok. Szerencsére így is történt, sőt.. Egyenesen eltűntem benne. És ha valaki kinyitotta, akkor a terem másik oldalánál elfordult a fal, és onnan bukkantam elő, kissé megszeppenve. De csak akkor, ha kinyitották.
A földön feküdt közben Yuichi is, bár ezt az esést már alig láthattam csak, ugyanis közben menekültem: szerencsésen. Ozirisz pedig joggal mondhatott ellen a tervnek így, hiszen nagyobb esély volt rá, hogy a fiút eltalálja, mint Hinarit, de.. Így sem sikerült neki a támadás. Ejnye.. Valami nagyon balul sülhetett el most.
Vezér körül közben lenyugodott a por, így a farkas újra feleszmélt végre a tüsszögésből. Egy pillanatig sem kereste eltűnt társát. Csak fogta magát, és megrohamozta Yuichit. Ő tartotta magát a tervhez.

Hp: max.
Páncél: 11
/Első kocka Szo, második Vez./

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Márc. 30 2015, 21:33

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767250438_224285ea8b_s [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Szer. Ápr. 01 2015, 20:53


Arra, amit Yuichi Ozival kapcsolatban mondott, csak elmosolyodtam, ám az utána következő szavakra önkéntelenül is feljebb húztam a szemöldököm: nem ilyennek ismertem Szophiet, bár őnála, végülis, sosem lehetett tudni. Ám a miértek attól függetlenül is foglalkoztattak, hogy nemigen tartoztak rám.
- Nio? - kérdeztem vissza, s bárhogy is gondolkoztam, nem volt ismerős a név.
- Igen, őt elég régóta ismerem, és beleszerettem, már akkor, de bátortalan voltam és utam másmerre vitt egy ideig.
- Várj, te most nem Ayanival jársz? – néztem rá csodálkozón, és a kérdés is rögtön, gondolkodás nélkül jött. Legutóbb a bosson még úgy tűnt, jól megvannak egymással.
- Jártam, de nem úgy sült el a dolog, ahogy indult, jelentéktelen lettem számára.
- Oh, hát... sajnálom – mondtam, mert erre nem nagyon lehetett mást… viszont azért érdekelt volna Ayani álláspontja is. Vajon emiatt kerülte a témát a lány, amikor nem is olyan régen elhívtam a csokiszobába? - És ezt Szophienak is mondtad? – kérdeztem aztán - Bár nem tudom, ennek lehet-e köze ahhoz, amit csinált... – sóhajtottam, majd feljebb emeltem a Katanát - Mindenesetre tényleg jobb lesz, ha megbeszélitek. De szerintem ne most. Most csak elterelné mindkettőtök figyelmét - mosolyogtam rá, s még azért megvártam a válaszát, arra is bólintva egyet, mielőtt beléptem volna az aréna területére.

A kamra, ahol voltunk, elég tágas volt egy remek kis mérkőzéshez, s bőven adott volt a lehetőség, hogy ezt ki is használjuk. Bár a futóhomok annyira nem nyerte el a tetszésem, s úgy tűnt Yuichi is megszenved a tereppel, ám mindent összevetve, kezdtem élvezni a harcot. Szophie pedig előszeretettel alkalmazta új fegyverének távolsági előnyét, s mire én egy mosoly kíséretében egy feléje szálló szoborral válaszoltam volna, a lány már fedezéket is keresett. A fiúkkal most nem foglalkoztam: vigyázva minden lépésemre, sétáltam oda a szarkofághoz, és kopogtattam meg, csakúgy kiindulásképpen. Kongás helyett azonban valami titkos ajtót aktiválhatott a dolog, ugyanis a fal egy ponton hangtalanul kezdett szétnyílni. Én pedig, kapva kapva az alkalmon, szaladtam oda a nyíláshoz, s ahogy megláttam céhtársamat, arcomon széles vigyorral léptem eléje és ijesztettem meg, még mielőtt észrevett volna.
- Megtaláltalak – nevettem, s a lány kapott a Katanától is egy szép kis vágást, amennyiben nem sikerült ellépnie előle – Amúgy nézd: még illhet is rám, nem? – kérdeztem tőle, megmutatva neki a kezemben szorongatott szobrot a felirattal, s ha sikerült akárcsak egy kicsit is elterelnem vele a figyelmét, én bizony belelöktem őt a homokba, persze jót nevetve rajta. Hadd kapja vissza, ami jár neki!


Támadás Szophiera.
Hp: 210/173

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi14712/10100[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01 2015, 20:53

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Ápr. 01 2015, 21:52

Egyszer már tényleg elterelte a figyelmem, és akkor Nio állt mellettem. Elég fura irányba terelte, hisz még most sem értem igazán. Jobb ha hallgatok a szóra, a harc nem épp ilyen kérdésekre ad lehetőséget, hanem a technika csiszolására. Sokkal jobban örülnék, ha minden vágásom blokkolnák.. lehajtottam a fejem egy pillanatra. Minden harc olyan nehéz, aki nem könyörög nekem, hogy ugyan támadjak már, azok általában nyernek. Bár az előbbi kategória is.. és megint itt állok, hogy embereket bántsak.. vagyis inkább visszafogom a mély vágásokat, remélhetőleg. Csak a vörös ködöt ne lássam újra.

Hátam mögött egy farkas, egy skorpió és tűz! Oldalra hemperedtem, így még fekve láthattam az új ellenfél felbukkanását. Ozirisz volt a tűz birtokosa. A katanámnál hosszabb nodachi teljes felületében lángolt, és a másik férfi alakjához, egyfajta félelem tényezőt sugárzott. A farkas fiú, miután újra végig húzta körmeit rajtam szótlan nézett le rám.
Felpattantam, hisz mindenki olyan jót áll magáért, míg én fekszem és a földön van egy skorpió, vagyis kettő. Valahogy ezt mindig is igaznak tartottam skorpióként, ha szúrok, azzal ölni tudok, ezért nem szúrok, mert pontosan tudom milyen károkat lehet vele okozni, míg a vágás kecses és könnyebben védhető, több esély a másiknak, hogy győzzön. És persze, aki tud szúrni, az nyert..
Hirtelen egész más hang töltötte be a légteret. A kripta megmozdult, de nem akartam hátra pillantani, ez csak egyet jelent, kettő az egy ellen.. vagyis végem ha hátat fordítok. Elkezdődött a szeparálódás, életem a sárgában alig lehet egy kör míg kiesem. Már megint.. leeresztettem a katana pengéjét és Oziriszra és Vezérre nézve szóra nyitottam szám.
- Igazából, nekünk kellene összetartanunk - lehunytam a szemeim, hisz már tudtam, miért bánkódik Ozirisz - itt vagyunk Ozirisz templomában és hagyjuk hogy a lányok elvigyék a mókásabb részt - enyhén megráztam a fejem és a lábfejem, ahogy talpam alól feltört két-három tucat nagydarab fekete bogár. Judy halálát nem tudom megváltoztatni és azt sem, hogy Oziriszt, hogyan lehetne visszahozni ebben a világban, a szomorúság végtelen mezejéről, de azt tudom szüksége van arra az ütésre, ami talán felrázza. Döntöttem, nem sietek Hinari segítségére, vagyis bújok háta mögé, hátha nem engem ejtenek ki először, hanem egy csapásra kettő átkot akarok megtörni. A farkasra villantottam szemem, és kardom teljes erőből felé hajítottam, közben gyorsaságom egészét felhasználva Ozirisz felé csaptam ököllel, hogy teljes saját erőmből állon vágjam Rolling Eyes - Miénk a komoly rész, és ideje mindkettőnknek felébredni! Szabadulj meg a nehezétől, azt kívánom! - és újra emeltem öklöm de ezt a csapást megakadályozta a rendszer. Visszahúztam kezem és kíváncsi voltam valamire.. - Niji Parry! - azzal két kezem védekezően magam elé tartottam, míg felmértem kardom mennyire messzi esett tőlem. Fürgének kell legyek, hisz a karddal fogom tudni védeni, vagy nem. - Sajnálom, ami Judyval történt én csak mástól hallottam, ígérem meg találom a módját hogy.. - inkább befogtam, hisz még nem tudom, hogy itt pontosan mire gondolok vele kapcsolatban. Hiányzik a lány, és hiányzik a srác mosolya. Mindkettőjük már nem megmenthető, még akkor sem, ha megölték, vagy kilépett.. már csak egyet lehet tenni, segítek rajta, hogy kapja fel a fejét és szedje össze magát, ahogy engem is összekapartak. Ez a minimum.


Életerő: 45/115 P:0
// képesség luft, de nem is baj


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 02 2015, 08:26-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi4298/4400[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Ápr. 01 2015, 21:52

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Ápr. 06 2015, 14:06

Ami a szokásos balszerencsémet illeti, ismét kitett magáért, hisz Yuichit nem találtam el. Mondjuk várható volt, mert nem vagyok valami jó formában mostanság. Azonban srác szavain enyhén szólva forgattam a szemeim, és hát... nem tudtam hová tenni így hirtelen.
- Összetartani? - szólaltam meg. Bár nem tudtam, hogy pontosan mit is akar ezzel mondani.
- Miért baj az, ha a lányok is szórakoznak egy kicsit?
Aztán alig pár másodperc múlva ismét csak néztem ki a fejemből, ahogy a kardforgató elhajítja a kardját. Aztán a meglepődöttségtől, hogy ilyesmire vetemedett a srác, észre sem vettem, hogy mire készül. Illetve, észrevettem, de akkor már épp repültem hátrafele attól a maflástól. Hee? Ez meg hogy?
Jópár másodpercig csak feküdtem a homokban, majd feltápászkodtam, leporoltam magam. De még mindig elég értetlenül. Ebből még bajok lehetnek...
Aztán Yuichi újra megszólalt, az mellett a korábbi meglepődésem eltörpül, úgy ahogy van.
- ...hogy mi? - mondtam végül, ezzel talán kikényszerítem, hogy a srác befejezze a mondatát, amit oly hirtelen félbehagyott. Vajon mit akart mondani? Talán kiderül. De az tény, hogy Yuichinak is megvannak a hírforrásai. Pedig nem az a típus, aki kifaggat minden egyes kocsmárost, sőt... még inni se láttam. A múltkor is a felé nyújtott alkoholt is visszautasította, szóval...
- És gyilkosáról hallottál valamit? - szólaltam meg újra – név, szint, kaszt, előfordulási hely, bármi, ami alapján... - és ezt a mondatomat én sem fejeztem be...
Majd nekirontottam a srácnak, és igyekeztem most már legalább eltalálni. Egy szép tiszta vágást próbáltam ejteni, ahol érem. Aztán ha sikerült, ha nem, kicsit ismét hátráltam, nem hiányzik megint egy olyan repülős maflás. Elvégre ha eltaláltam, akkor a visszajárót kapom csak, ha viszont nem találtam el, akkor csak azért, hogy érezzem a törődést. Végülis, még párezer ilyen repülős füles, és talán ennyi gyakorlás után kapok valami repülés jártasságot is. Csak ne mindig hátrafele repüljek, mint az előbb is...


ÉP: 120/120, P: 24/65

// támadás Yuichira, alsó kocka nodachi

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1493
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi9303/9700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 06 2015, 14:06

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Szophie on Hétf. Ápr. 06 2015, 15:09

Pihi: 3/4
Hp: max.
Páncél: 11

Vezér csak értetlenül meredt a felé repülő kardba, és kicsit sem vette a fáradtságot, hogy ellépjen előle. Mégis mi értelme lenne? Őt nem lehet támadni. A rendszer tett róla, hogy ne kelljen a füle botját sem mozdítania ahhoz, hogy ne történjen semmi. Most nem úgy játszottak, ahogy Silver ellen tették, így ennek a csapásnak semmi értelme nem volt. Méghozzá olyannyira semmi, hogy a fiú így csak szabad öklével támadott, még kevesebbet sebezve, mint ahogy alapesetben tenné. Buta ember. Ezt aztán tényleg nem tudta hova tenni.. Semmi logika nem volt az egészben. És most még csak nem is igazán játsszanak. Nem, most semmilyen magyarázat nem volt a cselekvésre. Azon kívül persze, hogy egy emberrel van alapvetően dolga, azok pedig általában ilyenek voltak. Néha még Szophie is, bár nála csak akkor fordult elő ilyen, ha játszott, vagy unatkozott, és hát.. ezért játszott. Tehát néha még ő is. De egy komoly harcban azért nem. Szophie okos, Yuichi pedig úgy tűnik, nem az. Szóval fogta magát, és felvette fogai közé a kardot, majd elindult arrafelé, ahonnan Szophie előbújt a fal mögül. És még mielőtt az visszafordult volna, újra sötétbe rejtve a kis vermet, bedobta oda a fegyvert, hogy a lehető legnehezebb legyen hozzáférni. Már persze ha nem akadályozta meg valami ebben..
Végül látván, hogy Ozirisz végül most talált, méghozzá szép életmennyiségtől szabadította meg a fiút, úgy érezte, most nincs is itt rá szüksége. Az ő nagy sebzését nem szabad arra a kevéskére pazarolni.

Közben én éppen csak előbukkantam a fal mögül, Hinari ott is termett előttem. Szerencsére annyira megijedtem tőle, hogy összehúztam magam, így a támadása nem talált, viszont volt időm rá, hogy kiguruljak mellette.. Sajnos egyenesen a futóhomokba. És ahogy próbáltam kimászni belőle, nem is tudom, valamit biztosan megnyomtam, mert odafentről is elkezdett homok hullani itt-ott vékonyabb, máshol vastagabb zuhatagként. A fejem fölött pont egy vastagabb volt. A szám, a szemem, mindenem teli ment homokkal, és egyre csak lehúzott. Kellemetlen érzés volt, és ezt enyhíteni próbálván valahogy nagy nehezen, a homoktól alig látva lehívtam a menüm, és bikinire váltottam a páncél alatt, ami egyébként sem bír már sokat. Így azért kényelmesebb volt, és azért mégsem csupasz, hisz egy böhöm páncél izé még így is volt rajtam. Bár ellenfeleinket elnézve nem sokáig.
Végül megéreztem a segítő szőrös mancsot először, majd a taszító, huzigáló lökéseket. Vezér segített minden erejét bevetve, így hamarosan kievickélhettünk a homokból. Megrázta magát, és porfelhő szállt fel.
Gyors szemkontaktussal és némi mutogatással váltottunk pár rejtjelezett szót, így hamar megtudhattam, mi a dolgom. Hinarira néztem először, ám ostorommal Yuichi felé csaptam most. Így volt ésszerű, akárhogyan is nézzük. Helyettem pedig Vezér rohamozta meg barátnőmet most, hátha sikerrel jár, és a lány pixelhúsába mélyesztheti fogait. Ilyet úgysem sűrűn tehetett meg. Főleg nem ilyen hibátlan, fehér, eredeti brit bőrbe! Nem annyira engedtem neki, hogy engem harapdáljon.. Neutral

/Vezér támadja Hinarit, első kocka ő, Szo támadja Yuichit, második kocka ő./

_________________
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi7666/7700[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 06 2015, 15:09

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4767249862_5877ffd2ef_s [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Hinari on Hétf. Ápr. 06 2015, 22:16


Látszott, hogy inkább az ijesztésre, mint a tényleges támadásra koncentráltam, s mire a Katana pengéje elérte volna a lányt, ő már teljesen máshol volt. De nem adtam ám fel! Léptem is, fordultam is utána, próbálva más módszerrel véghezvinni, amit szeretnék, s jót kuncogni rajta, ehelyett Szophie egész egyszerűen eltűnt a szemem elől; éppen akkor sikerült elesnie, amikor én már benne voltam a lendületben. Megállni viszont már nem lehetett, így arcomon csöppnyi csodálkozással estem én is utána, vagyis rá a lányra, aki így sem állt már a helyzet magaslatán. Ezt tetézve azzal a szintén elég eredménytelen próbálkozással, hogy elnézést kérjek tőle, hiszen a ránk zúduló homok szavak helyett csupán köhögést és egy jó fél percnyi fuldoklást vont maga után, s én már arra is alig emlékeztem, hogy is kerültem ki végülis a csapdából. Azt hiszem – szorosan behunyt szemekkel, a szobrot el is ejtve – szorongattam céhtársam lábát, akit a farkasa, hála a súlyemelésnek, velem együtt szabadított ki. A két fiúval egyelőre nem foglalkoztam, elvoltak ők egymással, ám amikor Szophie végül nem engem támadott, már én is szemügyre vettem a helyzetet. Ami, a mi csapatunk helyzetét elnézve, nem volt túl pozitív. Halkan sóhajtottam, és szemeimet törölgetve álltam fel, pár másodperc erejéig csak egyhelyben állva a terem közepén. Ez a pillanatnyi szünet kellett már, s elég is volt hozzá, hogy immáron egy kicsit komolyabban foglalkozzak azzal, ami miatt voltaképpen idejöttünk. Ideiglenesen a háttérbe helyezve a játékot, amibe Szophie még úgyis belevitt mindig, hogy ennek néha még a tudatában sem voltam.
- Rendkívül cseles – ingattam a fejem mosolyogva, és mértem fel a terepet. Yuichi kiesett, hála a lány pontos ostorcsapásának, így egyedül maradtam három ellenféllel szemben. Ideje volt hát egy kissé komolyabban venni ezt a harcot. De mit használjak? Felszerelés nélkül nem voltam olyan gyors, sem pedig olyan pontos, mint általában, a képességeim pedig nem biztos, hogy érdemben változtattak volna a harc végkimenetelén. Egyedül a heal illetve a kombinált sebességváltoztatás, amik több kört is nyerhettek nekem, ellenfeleim lélegzetvételeinek gyorsaságát figyelembe véve. Bólintottam, közben igyekezve aktiválni a fény-t, majd Ozi felé fordultam:
- Védd ki – és egy mosoly kíséretében gyorsítottam fel maximális sebességre, egy oldalról érkező, alulról indított vágást kezdve el, amit aztán egy lendületes szúrássá alakítottam, a fiú mellkasát célozva meg. Ha ügyes, sikerül kivédenie, ám én inkább arra voltam kíváncsi, Ozirisz hogyan támad vissza, és hogy a kialakult helyzetet Szophie és Vezér miképpen reagálják le, és – amennyiben megteszik – hogyan használják ki.


Képipróba, ha sikerül +35 gyorsi nekem, többletköröket ez egyelőre nem változtat. Támadás Oziriszre.
Pihi: 3/5
Hp: 210/103

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? Vo36oi14712/10100[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 06 2015, 22:16

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.