[Küldetés] Sasfészek

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Vas. Nov. 18 2012, 21:32

Résztvevők: Szophie, Rita Hanami, Incubus

Valamilyen okból kifolyólag mind a ketten ebbe a félreeső kis faluba vetődtök. Semmi érdekes nincs a környéken, de azért csak rásandítotok a helyi küldetésfalra, melyen jelenleg csak egy darab elvállalható feladat van: A küldetés leírása szerint egy helyi, "remete" nemesnek kell segítséget nyújtani, aki meg akar szerezni egy igen értékes tárgyat.
Mind a ketten felveszitek a küldetést, ami egyből megjelenik a menütökben is, s a térképetek is egyből jelezni kezdi, hogy hova kell mennetek:
A falu végén van egy ház, mely kissé nagyobb, mint a többi, főleg azért is különbözik a többitől, mert előtte nagyon szép és ízléses sziklakert foglal helyet. Látszik rajta, hogy a tulaja eléggé tehetős ember és ad az ilyen kiegészítőkre.
Egyszerre érkeztek meg a házhoz mind a ketten, akár be is mutatkozhattok, de privát üzenetben akármit megbeszélhettek ezzel kapcsolatban. A lényeg, hogy bekopogtok, majd pedig vártok arra, hogy valaki ajtót nyisson.

Sorrend nincs!
Kérdés, óhaj-sóhaj, panasz, akármi jöhet pm-ben!
Nagyon szuper lenne, ha egy három napos határidőt be bírnánk tartani!


A hozzászólást Silica összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 25 2012, 12:08-kor.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Hétf. Nov. 19 2012, 22:36

Megérkezésemkor a faluba minden NPC szeme rám vetődött, hiszen ez egy igen csak félreeső falucska. Nem sok játékos keveredik, errefelé vagy akik ide is kerülnek, azok nem maradnak sokáig. Általában aki ebbe a faluba tér be, az nem marad tovább egy napnál. Különösebb oka nincs, hogy ebbe a faluba vezetett az utam. Szimplán csak utána akarok nézni annak, hogy van e valami küldetés erre felé, amit érdemes elvállalnom. Nagy nehezen, de találtam szállást magamnak az Ezüst Holló szállóban. Szállást két napra foglaltam. Ekkor kezdtem el a faluban küldetések után kutakodni. Nem messze a szállástól találtam meg a kaszárnyát ahol a küldetésfalon csak egyetlen egy cetni lógott. El se olvastam gondolván arra hogy úgy is valami egyszerű feladat lehet. Tehát nem fogadtam el és kisétáltam a kaszárnyából. Amint ki léptem volna az ajtón egy másik játékos éppen akkor jött volna be. Gyorsan le is esett, hogy egy leányzó áll velem szemben, így tehát visszaléptem fogva az ajtót, hogy be tudjon jönni, mivel nem kéne az ajtóban ácsorogni. Így tehát beljebb imponáltam az illetőt. Gyorsan átfuttattam rajta a szemem hiszen nem egy hétköznapi külsővel rendelkezett. Ezek után elindultam vissza a fogadóba ahol a szállásom van. Délután kettő óra tájékán értem vissza. Beléptem a szobába majd le is huppantam az ágyra és elszundítottam.
Este kisebb ricsajra ébredtem fel ami a lenti fogadóból jött. Nem tudtam mi lehet ez a ricsaj de mivel nem tudtam pihenni elindultam le szétnézni.Megálltam a lépcsőn és kikukucskáltam a fal mellett. Láttam, hogy a pultos (a csehó vezetője) éppen nagy vitába keveredett több játékossal. Mivel még nem elég nagy a hallgatózás szakértelmem így nem tudtam kivenni a beszélgetésből, hogy mi lehet a vita tárgya. Eltelt 10 perc és a veszekedő felek abbahagyták. Fogták magukat és kimentek gondolván arra szerintem, hogy úgy se lehet meggyőzni a kocsmárost. Mivel már minden jónak tűnt fogtam magam és visszamentem a szobámba aludni.
Másnap reggel mikor felkeltem lementem reggelizni valamit majd elkezdtem feltérképezni a falut. Dél tájékán ismét összefutottam azzal a leányzóval akit beinvitáltam a kaszárnyába. Odasétáltam hozzá és köszöntem is neki. Visszaköszönt. Ekkor mutatkoztam be neki persze álnevet használva. Becses nevem Allen Walker.

Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Nov. 22 2012, 21:25

Nem ez volt az első alkalom, hogy ebben falucskában járok és szerintem nem is az utolsó. Ami azt illeti az egyik legérdekesebb küldetésem pont innen eredt sőt, még Reikot is itt ismertem meg így talán nem meglepő, hogy időről időre benézek a faluba. Mostanra már sikerült is megszoknom az állandóan rám meredő tekinteteket. Első utam a helyi fogadóhoz vezetett amit már szintén jól ismertem gondoltam bekapok valamit mielőtt még küldetés után kezdek el kutakodni. Mióta beléptem a céhbe egyre gyakrabban kaptam magam azon, hogy büszkén és tekintélyt parancsolóan sétálok végig az utcákon. Igazsághoz hozzátartozott az is, hogy azt szerettem volna ha az emberek vagy félnek felnéznek rám. Amolyan rendfenntartónak éreztem magam céhnek hála, akik megbüntetik a rosszakat habár a céh elvei valami ilyesmin is alapul. Amint elértem a fogadót kértem magamnak egy szobát és az ebéd után a küldetésfalhoz mentem a kaszárnyába. Épp mikor nyúltam volna a kilincshez az hirtelen elfordult és egy fiú akart kilépni az ajtón de meglepően lovagiasan előre engedve beinvitált amire én csak még inkább kihúztam magam és egyet biccentettem köszönetem jeléül. Ahogy elhaladtam mellette a szemem sarkából végig mértem őt. Volt benne valami furcsa de nem tudtam volna megmondani, hogy mi volt az. Túl sokat nem is gondolkodtam ezen inkább a falon lévő egyetlen küldetést vállaltam el. Első ránézésre nem tűnt túl bonyolultnak csak meg kellet keresni egy tárgyat de ha valamit hát azt már megtanulhattam, hogy semmi sem olyan egyszerű mint amilyennek először tűnik. Elfogadtam a küldetést ami rögtön meg is jelent a térképemen de előtte még visszatértem a fogadóba. Egyrészt szerettem volna pihenni másrészt pedig a felszerelésem akartam ellenőrizni, nehogy meglepetés érjen küldetés közben. Sajnos ennek viszont az lett az eredménye, hogy szépen elaludtam. Másnap kiabálásra ébredtem így hát levonultam az étkezőbe ahol pár játékos csapott balhét, túlzottan nem foglalkoztam vele hanem inkább leültem az egyik asztalhoz és a küldetés helyszínét vizsgáltam a térképen mikor a tegnapi srác köszöntött rám és ráadásnak még be is mutatkozott.
-Hanami Rita. – Közöltem vele én is a nevem bár nagyon nem foglalkoztam vele hanem tovább néztem a térképet majd pár perc múlva felálltam és elindultam a kijárat felé. – Bocsáss meg de egy küldetés szeretnék végrehajtani ezért most nincs időm beszélgetni. Szia! – Köszöntem el a fiútól akire most rá néztem és pár másodpercre meg is akadt a szemem rajta de végül gyorsan elkaptam a fejem és elindultam a remete birtokához. Mikor megérkeztem kissé meglepődtem. Valahogy máshogy képzeltem el egy remete otthonát de talán ez csak az én sztereotípiám volt hogy a remeték egy szakadt viskóban vagy barlangban élnek nem pedig egy ilyen meglehetősen takaros kis házban aminek egy csodaszép kertje volt. Kis bámészkodás után végül az ajtóhoz léptem és bekopogtam rajta.


_________________
[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi10/1300[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Vas. Nov. 25 2012, 13:23

Valahogyan egy kis faluba keveredtem. Úgy látszik, még a térkép funkciót sem tudom rendesen használni, hisz teljesen más fele akartam menni. Komolyan szánalmas vagyok.
Mindenesetre felnéztem a küldetés falra, hátha találok valamit, jelenleg egy feladat volt ott, aminek nagyon megörültem, és rögtön fel is vettem. Nem tűnt túl nehéznek, egy nemesnek kellett segíteni, megszerezni valami tárgyat. Tipikus, nem tud maga elmenni, inkább fizet, minthogy valamit kelljen csinálnia.. Vagy mégis nehezebb, mint gondoltam? Ki tudja, majd meglátjuk.. Ha tényleg ilyen nehéz, ebben az esetben örülök, hogy mások is felvették ezt a küldetést, és nem csak én egyedül, meg ez lesz az első küldetésem, így az sem utolsó szempont, hogy talán tanulhatok tőlük.
Gyorsan elsiettem a megadott házhoz, remélve, már ott találom őket. Épp az ajtó előtt ácsorogtak, amikor megérkeztem.
A ház nem volt olyan nagy és fényűző, mint amire számítottam, gondosan ápolt kert, ízléses ház, de nem túl sok pompa. Igazából inkább hasonlított egy gazdagabb polgár, mint egy nemes házához, de természetesen nem ítélkezem, pláne, hogy ez egy játék és nem a valóság. Meg egy remetéről volt szó, így tényleg nem lehetek meglepett..
Nem nagyon volt kedvem társalogni, így nem akartam társaim közelébe menni, megálltam a kapunál, mintha csak nézelődnék. Vezér (ezt a nevet adtam társamnak.) viszont nem fogta fel szándékomat, és oda futott az idegenekhez, így kénytelen voltam én is utána menni. Kissé bosszúsan érkeztem meg, amit farkasom is megérzett, és bocsánatkérően nézett rám. Úgy hiszem, elég jól megérti szándékaimat, de még nincs meg a teljes összhang közöttünk.
Gondoltam, nem leszek illetlen csapattársaimmal sem, így szenvtelen arccal feléjük fordultam.
-A nevem Szophie, ő itt a petem, Vezér, ha minden igaz, ti is ugyanarra a küldetésre jöttetek, mint én,
Majd újra elfordultam, és bekopogtam. Mint már említettem, semmi kedvem társalkodni, nem vagyok a beszélgetés híve, remélem ezt felfogták. Bár haragban sem szeretnék velük lenni, mivel az akadályozná a küldetést, ennek érdekében, ha nagyon muszáj, „cseverészek” és „jópofizok” velük, de remélem, erre nem kerül sor.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Vas. Nov. 25 2012, 14:46

Bemutatkozásomat követve ő is bemutatkozott nekem. Rita Hanami - közölte velem. Gyorsan le is koppintott azzal az indokkal, hogy teljesítenie kell egy küldetést. Kicsit gondolkodóba estem, hogy arra a küldetésre gondolt e, amit itt láttam a falu kaszárnyájában a küldetésfalon. Így hát gyorsan elmentem elfogadtam én is. Kis ideig tanulmányoztam a papírost és arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem szerepelt a Beta tesztben, amit furcsálltam is. Tehát elfogadtam, keresve az újabb kihívásokat, amikről még én se tudok semmit. Nemcsak ezek alapján döntöttem el, hogy elfogadom, hanem az alapján is hogy mi lehet az a ritka tárgy, amit meg kell keresni. Így hát elfogadtam a feladatot és kisebb lelki felkészülés után elindultam a remete h-ázta irányába, amit a küldetés elfogadása után jelzett is a térkép. Kiderült, hogy nem is kell olyan messzire menni, mint azt gondoltam, hiszen a falu végén volt a házikó. Mindezt persze csak abban a reményben csináltam, hogy találkozzak újra Rita Hanami-val. Még ha találkoznék is vele nagyon is érdekelne, hogy milyen képességet talált ki magának. Amúgy meg úgy is kiderülhet, ha együtt fejezzük be a küldetést. Mire odaértem a házhoz láttam, hogy Rita volt ott és éppen bekopogott az ajtón. Eközben szemügyre vettem a remete birtokát és szerintem egészen ízléses illető lehet. Tisztes távolságból ismételtem megfigyeltem Rita-t. Odamentem mellé és a köszöntem neki.
- Szija ^^ Látom te is elfogadtam ezt a küldetést. Nem lenne kedved együtt végrehajtani, ha már úgy is itt vagyunk?
Nem sokkala kis csevejünket követve felbukkant egy farkas utána pillanatokon belül a gazdája is. Illedelmesen bemutatkozott. A neve Szophie az állata neve pedig Vezér. Ezek alapján nem volt valami IQ harcos feladat rájönni milyen kasztot választott magának (Állatidomár).
- A becses nevem Allen Walker - közöltem vele. Megtiszteltetés, hogy megismerhettelek. Ekkor őt is megkérdeztem nem lenne e kedve velem együtt megcsinálni ezt a kis tárgykeresős küldit.
- Ebben a pillanatban kezdett az ajtó kinyílni. Lélegzetvisszafojtva vártam hiszen kíváncsi voltam, hogy nézhet ki a remete és pontosan milyen tárgyról van is szó.


_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Vas. Nov. 25 2012, 16:20

Miután mindannyian szépen megérkeztetek és majdnem mindenki bekopogott, kis várakozás után az ajtón lévő kis kukucskáló retesz kinyílik, s egy szempár tekint rátok. Majd a kis ablak becsukódik, s pár kattanást követően az ajtó kinyílik. Egy idősebb úr áll előttetek, pompás nemesi ruhában, s egy kedves mosollyal az arcán.
[Küldetés] Sasfészek Oldman_www.kepfeltoltes.hu_
Feje fölött nincsen indikátor, ez azt jelenti, hogy NJK. (nem játékos karakter) Először végigtekint rajtatok, majd megszólal:
- Üdvözöllek titeket, biztos ti vagytok azok, akik a felkérésemet szándékoznak teljesíteni..! - mondja, majd odébb áll, hogy kényelmesen be bírjatok menni a házba. Kezével a nappali felé invitál bennetetek. A helyiség közepén egy nagy faasztal foglal helyet, s körbe a falon rengeteg állat kitömött feje található meg. Egytől egyik tátott szájjal, mintha csak aközben nyesték volna le fejüket, mikor utolsó leheletükkel is küzdöttek az életükért. Nem csak a hétköznapi állatokból szemezgethettek, van rengeteg evilái teremtmény is a fejek között. Azonnal levonhatjátok azt a következtetést, hogy egy igen szenvedélyes vadásszal van dolgotok.
- Gyertek csak be, foglaljatok helyet. - miután felkínálja az ülőhelyeket a nagy asztal körül, ő is leül annak a végébe, ahol rendszerint mindenhol a családfők szoktak lenni. Észreveszi, hogy mindannyian az állatokat nézitek, s megelőzve, hogy esetleges kérdésekkel bombázzátok, gyorsan megszólal:
- Áhh igen, régebben nagy vadász voltam, de mostanra már... Kiöregedtem belőle. - majd egy kis kuncogást is hallat. Csettint egyet jobb kezével, mire kitárul egy ajtó a bejáratival szemben, s egy cselédruhába öltözött szintén NJK leányzó lép be egy tálcával, rajta egy kannával és három csészével. Szépen mindenkihez odamegy, s tölt egy kis teát, majd ugyan olyan szótlanságban távozik is. Az öregúr pedig, mikor meggyőződött arról, hogy mind rá figyeltek, végre elkezdi a mondókáját:
- A nevem Augustus Roddheimer és amint látjátok, különlegességeket gyűjtök. Tegnap szemrevételeztem a gyűjteményemet, s arra lettem figyelmes, hogy a kollekcióm egy része elég hiányos. Nos, nektek kell ezt pótolnotok azzal, hogy megszerzitek nekem a ritka Pirosfejű rétit sas egy tollát. - vár egy picit, hogy mind kellőképpen megemésszétek a hallottakat, majd folytatja:
- Ez egy nagyon ritka és veszélyes állat, de állítólag valaki látott párat nem messze a falutól északra, javaslom ott kezdjétek a keresést. - gondolkodik egy kicsit, majd hozzáteszi:
- A fizetség miatt pedig nem aggódjatok, szép summa üti markotok! Van kérdésetek? - kérdezi, majd várja, hogy valakinek akad-e problémája.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Vas. Nov. 25 2012, 19:37

Bemutatkozásomra a furcsa hajszínű fiú felelt, bemutatkozott, és megkérdezte, lenne-e kedvem vele megcsinálni a küldetést. Kissé lazára fogta a hangnemet, bár tisztelettudó volt. Mégis úgy ítéltem meg, nem veszi komolyan a dolgokat, kissé laza volt. Mindenesetre jól jött, hogy segíteni szeretett volna, és épp készültem, hogy felelek rá, de az ajtó kinyílt, így csak egy bólintásra futotta. Nem tudom biztosan, látta-e, mindenesetre majd később még úgyis lesz időnk megbeszélni.
Most sokkal nagyobb figyelmet szenteltem az ajtóban álló idős embernek, aki valószínűleg a küldetés adónk. NJK volt, pompás bársony ruhában, amit gondos szabók pontosan az ő méretére szabtak. Ez egy olyan fajta ruha, ami kényelmes viselet hétköznapokra, mégis kitűnik a tömegből, és hirdeti, az egyszerű polgárok fölött áll. Kedves mosoly ült az arcán, de nem voltam biztos benne, hogy őszinte mosoly-e. Meg tanultam már rég, a nemeseknél ez a fajta kedves álca mindennapos, és ezt mutatják legutálatosabb ellenségüknek is. A többieket lehet, megtéveszti ezzel, de én ismerem az ilyesmit. Aggódásom lehet, nem helyénvaló, de jobb félni, mint megijedni. Nem bízom benne, bár a küldetéshez (szerencsére) nincs szükség arra, hogy megbízzak munkaadómban. Végig mért minket, természetes, hogy ez az első, nem is lenne nemes, ha nem a külsőségekkel foglalkozna először. Természetesen az enyémben nem találhat semmi kivetnivalót, mint ahogy a többiek is gondos felszerelésben voltak jelen. Megnyugodhat, nem valami ágrólszakadt, piszkos kalandor fogja végrehajtani kívánságait, bár tekintve a helyzetét, az ellen sem lehetne kifogása. Beinvitált a házába, egyenesen a nappali irányába. Magabiztosan mentem előre, mellettem Vezérrel, kissé furcsán nézett farkasom láttán, így szemem villanásával jeleztem az úrnak, hogy ő is velem van, és mindenképpen jönni fog, ha tetszik, ha nem.
Helyekkel kínált bennünket, majd egy fiatal szolgáló lánnyal hozatott teát. Earl Grey volt, egy jó pont oda, a kedvenc teám. A házban mindenhol trófeák díszlettek, mindenféle állat feje, szarva és minden elképzelhető része. Elmondta, hogy ő nagy vadász volt. Nos igen, ezt nem volt nehéz kitalálni. Ekkor bemutatkozott, és ismertette velünk a küldetés részleteit.
Egy réti sas tollai.. hmm . ismerem a madarat, nem kicsi, ragadozó madár, éles csőrrel, nagy karmokkal. Kevés él belőlük, még nem is láttam élőben. Nem lesz egyszerű egy tollat megszerezni, úgy hogy a madárnak se essen baja.

- Ez egy nagyon ritka és veszélyes állat, de állítólag valaki látott párat nem messze a falutól északra, javaslom ott kezdjétek a keresést.
Legalább van egy pont, amerre elindulhatunk, nem túl pontos, de e nélkül gondban lennénk az útiránnyal kapcsolatban.
- A fizetség miatt pedig nem aggódjatok, szép summa üti markotok! Van kérdésetek?
Nekem nem volt semmi kérdésem, minden tiszta volt, és érthető. Már azon gondolkoztam, hogy vajon hogy kapjuk el az állatot.. Talán használhatnám majd a Fény képességemet és elvakíthatnám.. Majd felvetem az ötletet talán, persze ez még ráér.
Tovább ültem a helyemen és vártam, a többieknek van-e még kérdése, vagy indulhatunk. Kisebb izgalom lett úrrá rajtam, hisz ez lesz az első küldetésem. Ezt farkasom is megérezte, hisz felemelte fejét az ölemből és megnyugtatóan rám nézett, mintha azt mondaná: „Nem lesz semmi baj, itt vagyok veled.” Igazán tudja mindig, mi kell nekem.Smile


_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Vas. Nov. 25 2012, 20:42

Kérdésemet követően Szophie bólintott. Tehát elfogadta az ajánlatomat, hogy teljesíti velem együtt ezt a feladatot. Beszélgetésre nem volt idő mivel az ajtó már félig nyitva volt. Mire megfordultam, hogy lássam ki nyitja ki már ott is állt a „remete”. Mint a nemesek úgy festett ki. Szép bársony ruhában állt előttünk persze az ékszereket se hanyagolta el magáról. Kis vigyorral köszöntött minket. Felismertem ezt az álvigyort, hiszen a való világban én is nemesi családból származom így engem nem vert át ezzel a trükkel.
Beinvitált mindenkit a házba egyenes a nappaliba. Mire feleszméltem Szophie már ott is volt elől Vezérrel együtt. Utánuk mentem én is és engem követett Rita.
- Mikor beléptem a nappaliba mindenütt trófeák voltan a falon, de nem akármilyen, hanem állatok fejéből készített trófeák. Nem volt nehéz ezek alapján rájönni, hogy ez az NJK nem lehetett más, mint egy vadász vagy csak egy gyüjtő. Csodálkozva néztem végig a „gyűjteményt” ahogyan a többiek is.
- Mindenki szépen helyet foglalt. Ekkor csettintett egyet a jobb kezével az NJK, amire rögtön jött egy fiatal felszolgáló lány. Teával kínált minket. Earl Grey volt.
- A nevem Augustus Roddheimer – mondta a nemes. Ezzel együtt közölte, hogy régen vadászattal foglalkozott. Közölte mi is a feladatunk, ami egy Piros fejű rétit sas egy tollának a begyűjtése volt. Mivel nem tudok sokat az állatokról ezért nem kérdeztem ezzel kapcsolatosan semmit, de nem is volt szükséges. Elhangzott, hogy nagyon ritka és veszélyes állat. Ennél több információra nem volt szükségem. Némi tájékoztatást adott a rétisas helyzetével kapcsolatban.
- A falutól északra nem messze láttak néhány csodálatraméltó példányt – valami hasonlót mondhatott mivel nem nagyon figyeltem, mert pont belekortyoltam a teába.
- Mivel veszélyesnek ítélte meg a rétisast a „remete” az Azúrkék lángot használnám én, hogy elfogjam – gondoltam magamban, amit ha úgy adatik közlöm a táraimmal.
- A fizetség miatt pedig nem aggódjatok, szép summa üti markotok! Van kérdésetek? – hangzott el bár én nagyon sajnálkoztam, hogy konkrét összeg nem hangzott el. Pár kérdés kezdett el körvonalat ölteni bennem, amiket fel is teszek neki.
- Mégis miért hagyott fel a vadászattal? Miért nem saját maga fogja el, ha már annyira fényezi magát eme sok trófea mellett? Ez még egy ilyen öregember számára se jelenthetne kihívást, hiszen csak 1 tollat kell megszerezni. Még ha igaz is mindaz, amit mondott magáról, hogy ezt a sok állatot maga vadászta le.
- A válaszokat meg se vártam. Az infó alapján, amit mondott elindultam ki a házból. Persze kinn az ajtó előtt megvárom a többieket.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Hétf. Nov. 26 2012, 10:18

Amíg én arra vártam, hogy valaki ajtót nyisson nekem addig mögülem valaki rám köszönt kis híján a frászt hozva rám de szerencsére ennek külső jelét alig ha adtam maximum annyit, hogy összerezzentem de nem hinném, hogy azt észre vette volna. A lehető legnagyobb pókerarccal fordultam a hang felé és kiderült, hogy az a srác volt az aki a fogadóban is igyekezett társalgásba elegyedni velem.
-Szia! – Viszonoztam a köszönést. – Persze, elvégre én sem igazán szeretek egyedül küldetéseket végrehajtani. – Feleltem a fiú válaszára. – Allen ugye? Őrülök, hogy együtt dolgozhatunk. – Hajoltam meg illedelmesen ám ekkor egy farkas szaladt oda hozzánk majd kisvártatva egy lány is megjelent.
- Üdv én Rita vagyok. Valószínűleg igen, mind ugyan azon okból vagyunk itt. – Mutatkoztam be a lánynak miután ő is így tett. Ekkor az ajtón lévő kukucskáló kinyílt és valaki minket figyelt végül nem sokkal utána az ajtó is kinyílt és egy aprócska öregember bukkant elő.
- Örvendek a találkozásnak. – Hajoltam meg az idősebb úr előtt is majd folytattam. – Jól gondolja, valóban mind a felkérés miatt jöttünk. – Feleltem ekkor ő arrébb állt és beinvitált minket. A nappaliba irányított ahol végül hellyel kínált meg minket. Az első és talán egyetlen igazán szembetűnő dolog a szobával kapcsolatban, hogy az ember bármerre fordította is a fejét kitömött állatok trófeáinak egész garmadája figyelt ránk élettelen szemükből. kíváncsi lennék vajon ő fogta el ezt a sok állatot? Amint, hogy ez a gondolat végig futott az agyamon már meg is kaphattam a választ, mintha csak belelátott volna a fejembe. Ijesztő. Az öreg úr csettintett egyet mire egy szobalány került elő aki teát töltött nekünk majd ahogy jött úgy távozott.
- Köszönöm. – Köszöntem meg gyorsan a cselédtől a teát mielőtt még elillant volna. Amíg a megbízónk a küldetés részleteit taglalta én belekortyoltam a teába és kivártam még befejezi. Meg tudtam volna szokni ezt az életet amiben ez a férfi élt és ez talán látszódhatott is rajtam. Amint megkaptam a teát kényelmesen hátra dőltem és keresztbe tett lábbak iszogattam bele az italba. A kiszolgálásnak hála úgy éreztem magam mint valami úri hölgy. Mikor a férfi befejezte a mondandóját
Allen kérdésekkel kezdte el bombázni őt de meg sem várta a választ már indult is ki a kijárat felé.
-Ha kérdezel illik megvárni hozzá a választ… - Szóltam higgadtan a fiú után. – Másrészről ha figyeltél volna akkor nem is kellet volna feltenned ezeket a kérdéseket mert az Roddheimer úr szavai között ott lapult mindre a válasz. –Folytattam kissé arrogánsan épp csak a szemmel követve a fiú mozgását. Újból belekortyoltam a teába majd a tekintetem a férfira összpontosult.
- Nekem is lenne pár kérdésem! Először is tudni szeretném, pontosan, hogyan is néz ki ez a sas és itt leginkább most a madár méreteire lennék kíváncsi. – Utóbbira csak amiatt voltam kíváncsi mert az ilyen fantasy klisék imádják az állatok méreteit a többszörösükre duzzasztani mint amilyennek a valóságban kellene lenniük. Elvégre valamiért csak egy roppant veszélyes teremtménynek állitották és ennek nyilván megvan az oka. Talán az ereje miatt, de az is lehet, hogy csupán a környezet miatt ahol a madár fészkel. Több infóra van szükségem. – Annyit már tudunk, hogy ön vadász volt és azt is, hogy már volt a birtokában egy ilyen toll. Ezekből kiindulva joggal feltételezhetem, hogy maga volt az aki legutóbb megszerezte ezt a bizonyos tollat. Ha így van akkor szeretném ha megosztana minden a vadászattal kapcsolatos tapasztalatait és tudni akarok minden elérhető információt az állatról. – Miután befejeztem a mondandóm kiürítettem a teáscsészém alját és letettem az asztalra, majd vártam a férfi válaszát.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi10/1300[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Hétf. Nov. 26 2012, 18:24

Az öreg nemes türelmesen végighallgatja a fiatal kardforgató kérdéseit, ám meglepődik, amikor az felkel, s kimegy a házból, mielőtt meghallgatná a válaszait. Nem tudja mire vélni ezt a felettébb pofátlan akciót, de már azonnal fel is jegyezte magának az információt, miszerint annak a tagnak kevesebb jutalmat fog osztani az arcátlansága miatt, ha a csapat sikerrel teljesíti a küldetést.
Ritának finoman int, hogy ne törődjön ezzel a kis afférral, s egyben azt is sugallja, hogy ő irányítása alatt tartja a helyzetet. Végighallgatja a lány kérdéseit is, majd egy kicsit gondolkodóba esik. A program betölti a lehető leglogikusabban generált válaszokat, majd így felel:
- Nos, nekem nem volt meg ez a toll a gyűjteményemben, mivel nem vadásztam erre az állatra, de nem is emlékszem, hogy ilyet említettem volna. Viszont sokat nem tévedtél, ugyan is aki legutóbb elejtett ebből az állatból egy példányt, az az édesapám volt... - mondja, majd zsebébe nyúl, s belőle egy zsebórát vesz elő. Felétek mutatja (Rita és Szphie). Szép, aranyozott külsejű, egyedi mintázattal az oldalán (egy terebélyes lombú fa). Megnyomja a tetején található gombot, mire az óra fedele kipattan, s egy szépen kidolgozott szerkezet tárul a szemetek elé, ám nem is ez a fontosabb, hanem a fedél belsejében lévő kép:
[Küldetés] Sasfészek Fatherandson_www.kepfeltoltes.hu_
Biztosan szava nélkül is megértitek, hogy ő az, s az édesapja, habár a fénykép elég réginek tűnik (fekete-fehér).
- Igaz, ő már nincsen közöttünk... - mondja, majd ha mindketten megnéztétek a képet, egyetlen mozdulattal összecsukja az órát, s visszacsúsztatja a zsebébe.
- Amennyit tudok az állatról, azt is tőle tudom. Sokat mesélt nekem a kalandjairól..! - kedves mosolya arról árulkodik, hogy ebben a pillanatban is éppen visszaemlékezett egy szívének kedves régi-régi sztorira. (Semmi köze sincs az Incubus által emlegetett álvigyorhoz.)
- Az állat megvan úgy két méter magas, de nem is ez a baj..! Hanem az, hogy csapatostul járnak, igaz csak földközelben, de így is veszélyesek ám! A tollaikat pedig nehéz kihúzni, talán úgy nem is sikerülhet, hogy az állat életben van. Ezt sajnos nem tudom biztosra... - gondolkodik egy kicsit, majd hozzáteszi:
- Nagyon agresszív, ha a fészkéhez közel megy akármi, ami nem Pirosfejű réti sas, de ennél többet én sem tudok mondani, sajnálom..! A védelmetek érdekében csupán ennyit tudok most felajánlani..! - mondja kedvesen, majd felkel a székéből, s mind a kettőtöknek ad egy-egy kis üvegnyi itókát. (Csak Rita és Szophie kap, kis élettöltő potion [+5 életpontot tölt vissza a használatkor])

Nos, ideje elindulni. Incubus természetesen, amiért kiviharzott semmit sem tud a bent zajlott párbeszédről, maximum akkor, ha valamelyikőtök elég kedves hozzá, hogy elmondja neki miről maradt le.
Az öregúr kikíséri a két lányt, majd odakint vet még egy fél-szemnyi pillantást Incubusra, de nem szól hozzá. Sok szerencsét kíván, majd visszavonul a házba.

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Szer. Nov. 28 2012, 16:04

Jól tettem, hogy vártam, mert társaimnak voltak még kérdéseik. Allen egy csomó vádló dolgot vágott az úr fejéhez, majd kiviharzott a teremből, meg se várva a válaszokat. Faragatlan és indulatos-vontam le a következményeket. Ki gondolta volna, hogy már az első órában ennyit tudok meg csapattársam viselkedéséről?? A nemes nem nézte jó szemmel ezt a fajta viselkedést, de nem szólt egy rossz szót sem. Rita rögtön a kezébe vette a dolgokat, és higgadtan kezelte ezt a fajta viselkedést, nem kétséges, ért az irányításhoz, amit mindenképp előnyünkre fordíthatunk, szükségünk is lesz rá, kicsapongó harmadik társunk jelenlétében. Ezután feltette saját kérdéseit is. Teljesen logikus és átgondolt kérdések voltak.
Az öregúr elmondta az összes maradék információt, amit tudott.
- Az állat megvan úgy két méter magas, de nem is ez a baj..! Hanem az, hogy csapatostul járnak, igaz csak földközelben, de így is veszélyesek ám! A tollaikat pedig nehéz kihúzni, talán úgy nem is sikerülhet, hogy az állat életben van. Ezt sajnos nem tudom biztosra...
Ettől féltem. Semmi kedvem nem volt veszélyeztetett állatokat gyilkolászni, pláne nem 2 méter magasakat, és úgy, hogy még arra sem számíthatunk, hogy talán a számfölény kis előnyt ad, hisz csoportban járnak. Nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Érdekes kihívás, tetszik. Az úr még mindkettőnknek adott egy kis italt, amit élettöltéshez használhattunk fel, majd elköszönt, és az előbbi szobalánya kikísért minket, ahol már feldúlt csapattársunk várt. Elgondolkoztam rajta, elmondjam-e azokat a plusz információkat neki is, amikhez hozzájutottunk. Nem tudtam dönteni, és annyira nem volt kényszerérzetem a beszédhez, mint ahogy soha sincs, ezért inkább Ritára hagytam a dolgot, és annyit mondtam csak, nyugodtan tegezzenek mostantól. Amíg Rita pár szót váltott Allennel, fogalmam sincs miről, addig kissé félrevonultam Vezérrel, és sajátosan ismertettem neki a helyzetet, noha ő is végigkövette az eseményeket odabent, mégis úgy gondoltam, én újra mindent megtárgyalok vele, a saját nézeteim szerint, és kíváncsi voltam az ő reakciójára is. Meglehet, fura dolog megtárgyalni ilyeneket egy állattal,k és fogalmam sincs, más idomárok csinálják-e, de én ezt így szoktam meg, és ezen nem is fogok változtatni. Ő az egyetlen a játékban, akivel igazán beszélek, de vele mindig.Smile Ezután elindultam vissza csapattársaim felé, Épp végeztek a beszélgetéssel, amikor odaértem hozzájuk.


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 29 2012, 13:10-kor.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Csüt. Nov. 29 2012, 01:57

- Nem említette volna? – Kérdeztem vissza az öregúrnak és közben próbáltam visszaidézni a beszélgetésünk és rájöttem, hogy konkrétan tényleg nem említette. – Valóban nem volt szó ilyesmiről. – Állapítottam meg hangosan is. – Elnézését kérem, azt hiszem én értettem félre azt amit mondott, tévesen azt a következtetést vontam le a szavaiból, hogy elvesztette ezt a trófeát és szeretné egy újjal pótolni mivel azt mondta csak tegnap tűnt fel, hogy a toll hiányzik. Az én hibám. De végül is lényegtelen mert a szükséges információkat megkaptam és ezért hálás is vagyok. – Biccentettem egyet a férfi felé köszönetem jeléül aki idő közben egy zsebórát vesz elő amiben egy fénykép is volt, nagyon úgy tűnt, hogy ő és az édesapja voltak a képen. Az öreg arcára mosoly ült ki aminek láttán én is szintén elmosolyodtam bár számomra más volt az oka. Konkrétan azon méláztam, hogy a készítők milyen részletesen kidolgozták a karakterek mimikáit és ennek hála igencsak élethű viselkedésre voltak képesek mint jelenleg ez a férfi. Ennek talán a legnagyobb előnye, hogy az ember képes egyűt érezni az njk-val és a szívén viseli a sorsukat. Miután kaptunk némi felvilágosítást és nem mellesleg egy kis ajándékot is, kikísért minket az ajtón ahol Allen már várt ránk. A feladatunk adva volt és most már kicsivel többet is tudtunk a célpontról habár ez még kevés lehet a sikerhez.
- Nos akkor azt hiszem ideje megkeresnünk ezt a vörös sast. – Kezdtem neki hangosan gondolkodni, hogy a többiek is hozzá tudjanak szólni közben pedig a térképemen betájoltam magunknak északot ahol állítólag felbukkant az állat. – Augustus szerint ember nagyságú madarakat kell keresnünk és az elmondása szerint csapatban szeretnek mozogni, ami a keresést ugyan megkönnyítheti, de a vadászatot csak bonyolítja. Nyílván az lenne a legegyszerűbb, ha valahogy leválasztanánk egyet a csoporttól és úgy szerezzük meg a tollat… - Itt egy pillanatra Szophie farkasára néztem azon tanakodva, hogy talán ebben ő tudna segíteni de egyenlőre ezt nem hoztam fel majd folytattam. – De a taktikánkat ráérünk akkor megbeszélni, ha már megtaláltuk a sast. – Itt vártam pár másodpercet hátha valaki szeretne kérdezni valamit vagy csak szimplán hozzászólni az iménti elmélkedésemhez, ha ez nem történt meg akkor elindultam északnak. – Ne vesztegessük az időt még a azelőtt szeretnék visszaérni ide, hogy besötétedne.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi10/1300[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Pént. Nov. 30 2012, 22:05

Ahogy kifele haladtam Rita valami olyasmit mondott, hogy ha kérdezek, illene megvárni a válaszokat. Csak azt nem tudta, hogy nem éreztem túl jól magam a sok trófea közelében hiába csak egy játékon belül voltam csak. Láttam, hogy az NJK valamit felírt egy papírra mikor kifele mentem. Reméltem, hogy jól lepleztem a rosszullétem.
Kinn már kicsit jobban éreztem magam. Mintha csak friss levegőn lennék. Hihetetlen hogy ennyire élethű játékot képes az ember megalkotni. Miközben elmerültem a gondolataimban csak arra lettem figyelmes, hogy a két társam már ki is jött az épületből.
Felfigyeltem arra, hogy Szophie éppen Vezérrel próbál szóba elegyedni vagy hasonló. Meglepetésemre Rita egy kisebb tervel állt elő.
- Egy madárkát le kellene választani a csapattól - mondott valami hasonlót Rita. Ebben egyet is értettem vele. Ekkor döntöttem el, hogy megosztom a többiekkel a képességemet.
Szóltam Ritának, Szophie-nak és persze Vezérnek is hogy jöjjenek kicsit közelebb, mert valamit meg szeretnék osztani. Felvetettem egy ötletet, miszerint mondja, el mindenki milyen egyedi képessége van, hiszen az alapján kicsit jobban össze tudunk dolgozni.
Mivel az én ötletem volt így én elmagyaráztam mire is vagyok képes. Elmondtam, hogy én a technikát, amire képes vagyok azt Azúrkék láng-nak neveztem el.
- Ezzel a technikával, ha sikeresen megsebzem, az ellenfelemet képes vagyok arra, hogy az adott célpontja a támadásomnak nem lát. Vagyis lát oly módon mintha becsukná a szemét az ember és akkor minden fekete, de ennél a technikánál nem így van. Itt mindent Azúrkékben lát. Nem mintha nehezen lehetne rájönni. Viszont ez csak egy része annak, amire képes ez a technika. A másik része nem más, mint, hogy ha az ellenfelem maximális életpontja a támadást követve a fele alá esik, akkor elájul. Az ájulás viszont csak fél percig hat. Végül, de nem utolsó sorban a lángot a kardomon tudom távtámadásként használni belátásom szerint, ha a helyzet úgy kívánja. Jah és majd elfelejtettem mondani, hogy korlátozott mennyiségben tudom naponta használni. Jelen állás szerint csak napi kettő alkalommal tudom használni.– mondtam el a két lánynak, akik meglehetősen csendbe végighallgattak.
Mikor megosztottam a képességemet a két leányzóval akkor mintha olyan arckifejezést láttam volna, rajtuk mintha gondolkoznának valamin. – gondoltam magamban persze. Nem tudtam biztosra ezért nem kérdeztem tőlük semmit. Feltételeztem azon járt az eszük, hogy elmondják vagy bemutatják, milyen célt szolgál a képességük.
Igen csak felkeltette az érdeklődésüket a képességem – gondoltam magamban, hiszen akkor nem gondolkodnának ennyit vagy csak ennyire filozofálnak azon, hogy megosztják e mással mire képesek. Nem tudtam mire gondolnak tehát csak várakoztam.A hozzászólást Incubus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 03 2012, 18:25-kor.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Vas. Dec. 02 2012, 18:49

Rita rögtön bele is vágott a közepébe. Azt mondta, jó lenne belekezdeni a keresésbe még ma, ami nem tűnt rossz ötletnek, még ha semmit sem találunk, legalább feltérképezhetjük az erdőt. Szerinte még naplemente előtt végezni kéne.. Hogy mások ilyesmire is odafigyelnek? Nekem - főleg a különleges képességem miatt - eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ez gond legyen.
Ez után Allen felvetette az ötletet, hogy mutassuk meg, vagy legalábbis mondjuk el egymásnak, milyen képességeink vannak. Ezen elsőre elgondolkoztam egy kicsit. Vajon jó ötlet-e, ha tudják, mire vagyok képes? Aztán jót is röhögtem magamon, hisz mindenképpen meg tudják, előbb vagy utóbb.. ha máskor nem is, akkor a madár elfogásakor, vagy ha ránksötétedik.
Amíg én ezen gondolkoztam, Allen megmutatta a saját képességét, biztatóul, vagy ilyesmi, és magyarázatot is fűzött hozzá.A lényegét nem nagyon értettem meg, de az biztos, hogy ájuláshoz vezet, vagy valami ilyesmi, meg az is biztos, hogy nagyon szép, főleg, hogy a kedvenc színem a kék. Kissé elgondolkoztam ezen a képességen, elámultam, hogy mennyire hasonlít az enyémre.
Illene ezek után nekem is bemutatnom az enyémet.. Hát jó, kezdjünk is bele. Megköszörültem a torkom, mint aki hosszas beszédhez készül.
- Akkor elmondom én, milyen az enyém. Kissé meglepődtem a fény alapú képességeden, mert ez egy picit hasonlít az enyémhez.
Az én képességem a fény. Csak úgy simán, a fény. Ez így elsőre furán hangozhat, de lényegében kis fénygömböt vagyok képes létrehozni, melynek segítségével bármilyen körülmény között képes vagyok elvakítani ellenfelemet, így fölénybe juttatva petemet, illetve harcostársaimat – titeket – akik ez alatt nyugodtan támadhatnak, az ellenfél nem képes észrevenni őket, így eltalálni sem. Ez a támadás csak 3 percig hatásos, és 30 percenként használhatom csak. Ezen kívül jó még sötétben való tájékozódásra is. Sötétben hosszabb ideig is bírom használni, de szintén csak 30 percenként.
Megmutatni nem kívánom, gondolom nem nehéz elképzelni egy fény gömböt.
Most viszont tényleg el kéne indulni szerintem, bár, mint láthatjátok, a képességem miatt nem okoz gondot a sötétség sem, és a veszélyre Vezér is figyelmeztet, de mégiscsak könnyebb nappal, hisz most még csak fáradtak sem vagyunk, és bevallom, már nagyon izgatott is vagyok.- fuhh.. rég nem beszéltem ennyit egyhuzamban emberekkel..


_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Kedd Dec. 04 2012, 20:22

Miután sikeresen megosztottátok egymással az információitokat, ideje volt elindulni, hogy megkeressétek a madarat. Az utatok természetesen a városon kívülre vezetett, egy szép dombos, virágokkal teli területre.
Bele telik egy jó időbe, de az egyik kisebb domb mögött végül ráakadtok több fészekre. Ám mind teljesen üres, egy darab toll sincsen bennük, meg amúgy sem tűnik úgy, mintha mostanában ült volna bennük madár. El vannak hanyagolva, a legtöbb szétesőfélben van.
Egy férfi jelenik meg a legközelebbi domb tetején, feje fölött nincs indikátor, ez azt jelenti, hogy ő is NJK.
[Küldetés] Sasfészek Lorenz_www.kepfeltoltes.hu_
Méregetni kezd titeket. Ráncolja a homlokát, majd mielőtt ti bármit is mondhatnátok, nektek szegezi a kérdést:
- Kik vagytok? A sasok miatt jöttetek? - kérdi, miközben kezét lassan a bal oldalára kötött fegyverre teszi. Látni rajta, hogy a következő cselekedeteit a ti válaszaitok fogják befolyásolni.

Kérném, hogy először Rita írjon! ^^

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Szer. Dec. 05 2012, 10:18

Miután közöltem a többiekkel, hogy miként is kellene cselekedni Allen felvetette az ötlete, hogy mondjuk el milyen egyedi képességgel is rendelkezünk azzal indokolva, hogy így könnyebben együtt dolgozhatunk majd. A fiú el is kezdte mesélni miféle képessége van amit én türelmesen végigalgattam és azon morfondíroztam, hogy miként is lehetne hasznosítani a küldetésünk alatt. Ezután Szophie volt az aki felfedte előttünk a képességét ami talán még Allen képességénél is hasznosabb lehet majd.
-Örülök, hogy van olyan közöttünk aki képes távolsági támadásra hiszen repülő ellenfelek ellen ez nagyon hasznos lehet és amúgy is azon gondolkoztam, hogy jól jönne egy íjász a csapatban. – Ezután a lány felé fordultam. - A te képességed is nagyon hasznos lehet a küldi alatt ha egy madarat le akarunk majd választani a csoporttól és akkor is jól jön majd ha menekülnünk kell. – Miután végeztem elindultam a küldetésünk irányába szándékosan kihagyva az én részem a képesség felvilágosításról. Az okom annyi volt, hogy az én egyedi képességem az a fajta ami viszonylag erős de nagyon könnyen kivédhető ha valaki rájön a gyengepontjára ezért szerettem volna minél jobban titokban tartani a működési elvét hiszen ha mobok nem is de a játékosok ki fogják használni a gyenge pontját. Ha esetleg valamelyikük rá kérdezne vagy rám szólna, hogy mondja el akkor megtorpanok és anélkül adom meg a titkolózásom okát, hogy hátrafordulnék.
- Nem áll módomban tudatni másokkal a képességem mivel valószínűleg nem lesz rá szükség ha meg mégis akkor látni fogjátok mi az és kis szerencsével még a mechanizmusát is megfejtitek. – Mondtam majd tovább indultam. Hamarosan egy dombos vidékre érkezünk és nem telt bele sok idő, hogy fészkekre is ráakadjunk, ami jó eséllyel a vörös sas fészke lehetett de se toll se madár nem volt bennük.
- Úgy nézem már jó ideje nem használták ezeket a fészkeket. – Osztottam meg a többiekkel is az észrevételt ami nyílván nekik is feltűnhetett. Ekkor egy férfi jelente meg az egyik domb tetején és kis méregetés után kérdőre vont minket. A kérdésére határozott léptekkel elindultam felé és mikor a kardjára tette a kezét én is hasonlóképp tettem így közben bal karommal megragadtam a kard markolatát, de nem húztam elő. Támadni ugyan nem tudtam volna bal kézzel de védekezni igen.
- Ezt a kérdést ugyan úgy én is feltehetném és igen a sasok miatt vagyunk itt! Talán van valami probléma ezzel? – Álltam meg tőle jó néhány méterre, hogy ne vegye úgy, hogy támadni készülök. A szemem sarkából a többieket figyeltem, hogy ők miként fognak cselekedni. Szerettem volna elkerülni a harcot ezért ha valamelyikük támadni akar akkor megpróbálom visszafogni az illetőt.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi10/1300[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Szer. Dec. 05 2012, 19:41

Végre elindultunk északnak, ahogy az öregúr mondta. Csodálatos idő volt, nem túl meleg, csak kellemes. Az égen lassan kúsztak tovább a felhők, és a szél is csak alig-alig fújt néha. Ennél tökéletesebb időt ki sem foghattunk volna a küldetéshez. Utunk virágos dombokhoz vezetett, ott egy kis időre szétváltunk, mert külön jobban haladunk a madarak keresésével, persze ha valamelyikünk is találkozna egy madárral, akkor rögtön figyelmeztetné a többieket. Pár óra hosszát kószáltam a végeláthatatlan domboldalakon, valami nyom után kutatva. Vezérnek próbáltam elmagyarázni, hogy próbáljon szag alapján keresni valami madárfélét, nem ismeri a Pirosfejű réti sas szagát, így csak simán a madarakra fókuszáltunk. Találtunk is sokat, jó pár fácánt felvertünk nyugodt, délutáni szunyókájából, minden kezünk ügyébe kerülő tollat megvizsgáltunk, de semmi nyomra nem akadtunk. Teljesen kifulladtam egy idő után, és a kezdeti lelkesedésem is alábbhagyott. Kis félórás pihenőt is tartottam, csendben fekve a fűben, felhőket bámulva, majd újult erővel vágtam neki a hatalmas domboknak, közben egy kis dalocskát dúdolva. Közben nagyon eltávolodtam a többiektől, nem láttam, ők merre vannak, így meglepett, amikor Ritára lettem figyelmes. Integetett, ez azt jelenti, találtak valamit.
Egy napos domboldalba beágyazva rengeteg fészek feküdt. Rögtön neki is láttunk átkutatni őket, és így már Vezér számára is volt szag minta, amin elindulhat legközelebb. Alaposan, centiről centire átvizsgáltuk az összes fészket, de nem leltünk egyetlen tollat sem, még csak egy icipici nyomot sem, hogy valamikor a közelmúltban itt járhattak a madarak. Kissé elkeseredtem, és arra gondoltam, mi lesz, ha nem tudjuk megoldani a küldetést?
A nap már magasan járt, az összes fészket átvizsgáltuk, és semmi. Mindenesetre nem adtuk fel, és újra elkezdtük átnézni, még alaposabban. Ekkor egy férfi jelent meg, és furcsán méregetni kezdett minket.
- Kik vagytok? A sasok miatt jöttetek?- szögezte nekünk a kérdést nem túl barátságosan, majd szép lassan a kardjára csúsztatja a kezét. Ez bizonyítja, a szándékai nem barátságosak.
Vajon mi a baja most ezzel? Nem mindegy neki, hogy mit csinálunk? Most akkor meg akar támadni minket? Szívén viseli a sasok gondját, vagy mi? Vagy ő a Természetvédelmi Bizottság küldötte? Jó, szóval nem kéne elviccelni a dolgot, elég komolynak tűnik, és erősnek is. - Ezek a gondolatok jártak a fejemben. Nos, igen, elég csapongó természetem van. Fogalmam sem volt, mit tegyek, nem szerettem volna harcba elegyedni vele, még akkor sem, ha mi hárman vagyunk, ő meg egyedül. Csak remélni tudtam, hogy társaim összeszedettebbek, mint én, és ők lépnek majd erre valamit. Ekkor Rita indult meg határozott léptekkel a fiú felé, közben választ adva annak előbbi kérdésére, miközben ő is lassan kardjára csúsztatta kezét, majd megállt, mutatva, nem kíván harcolni.
Most a mi reakciónkra vár.- fejtettem meg magamban.
Vezérre néztem, aki eddig vicsorgott, jeleztem szándékainkat, így kissé megnyugodott, de még mindig nem engedett feszült, ugrásra kész testtartásán. Készen állt rá, hogy akármikor megvéd, ha kell, reméltem erre nem lesz szükség. Kissé megnyugtatott Rita határozott fellépése, és Vezér figyelme, így teljes hidegvérrel léptem egyet előre, miközben tökéletesen uralkodtam indulataimon, tiszta fejjel tudtam gondolkodni, és érzelemmentesen szegeztem az ismeretlennek kérdéseimet.
- Nem kívánunk harcolni, ha nem muszáj, de most mondd el, te mit tudsz a sasokról? Az világos, hogy van rólunk információd, ezt ne is titkold, máskülönben nem lennél itt, és nem kérdeznél minket róluk! - egészítettem ki Ritát, remélve nem lesz mérges, és közben azon gondolkoztam, vajon megmondja e? És ha nem felel, akkor harcolnunk kell e? Vajon mennyit számít az, hogy három- vagyis négy- az egy ellen küzdelem lenne..
Mindenesetre most két dologra vártam. A fiú reakciójára, és Allenére, akik egész eddig meg sem mozdultak.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Hétf. Dec. 10 2012, 11:30

Miután közöltem a többiekkel, hogy miként működik a képességem az után rögvest elmondta Szophie, hogy az ő egyedi képessége a FÉNY (fénygömb). Miután elmondta a működését vártam arra, hogy hátha Rita is megosztja velünk a sajátját. Hiába hallgattam végig Szophie-t Rita nem közölte velünk a saját technikáját. Ezek után indultunk el északnak. Egy dombos vidékre érkezett meg ki csapatunk. Nem telt el sok idő, míg találtam jó pár fészket, de se madár se toll nem volt még a közelében se. Úgy festenek, hogy már jó ideje használaton kívüliek.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy ismeretlen alak jelent meg az egyik dombon. Lehet, hogy csak káprázik a szemem, de mintha ez egy NJK karakter lenne, mivel nem látom a feje felett az indikátort. Ekkor pillantottam meg Rita-t.

- Kik vagytok? A sasok miatt jöttetek? - kérdi, miközben kezét lassan a bal oldalára kötött fegyverre teszi az NJK. Rita máris elkezdett reagálni az ismeretlen kérdésére, ami után jött Szophie gyors válasza is. Láttam, hogy Rita miközben elindult az illető felé rátette a kis kacsóját a fegyverére.
Miután biztosra mentem az illetővel kapcsolatban miszerint nem lehet más csak egy NJK elkezdtem közeledni felé és Rita mellett álltam meg.
Mikor odaértem megpróbálom Rita kezét levenni a fegyverről. Ettől függetlenül, amikor odaérek mellé földbe szúrom a kardomat a hüvelyével együtt jelezve ezzel a békés szándékomat miközben féltédre ereszkedek, majd a következőt mondom.

- Békés szándékkal jöttünk. Nem szeretnénk harcolni. Egyértelmű, hogy valami összefüggés van közted és a sasok között, ahogy a másik társam is említette. Ha bármilyen információd van, a Sasokról kérlek, közöld velünk – mondtam az illetőnek, akiről fogalmam sincs, hogy kicsoda.

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Kedd Dec. 11 2012, 21:47

A férfi csöndben végighallgatja mindhármótok mondandóját, majd kezével eltávolodik a kard markolatától. Megsimítja a borosta-mentes állát, aztán így szól:
- Majd meglátjuk még, hogy mennyire őszinte az a békés szándékotok... - egy kesernyés mosoly húzódik az arcára. Úgy tűnik más programokkal ellentétben neki nem sok jutott ki az arcmimikából. Vagy pont ilyenre alkották volna meg? Az NJK int nektek, hogy kövessétek, majd sarkon fordul, s eltűnik a domb tetejénél.
Ha gyorsan utánafuttok, akkor megtalálhatjátok, ahol volt, csupán pár lépéssel került arrébb, mivel elindult és nem is áll meg, hiába kiabáltok utána vagy próbáljátok meggyőzni. Magától elkezd beszélni:
- Igen, tudok egyet, s mást a sasról... Ha bántani akarjátok, akkor rossz hírrel kell szolgálnom, az utolsó híján mind kihaltak. Elpusztította őket egy szörnyekből álló banda... - kis szünetet tart, hogy meg bírjátok emészteni a hallottakat, majd folytatja:
- Az utolsó példány az én védelmem alatt áll és én nem fogom hagyni veszi ezt a nagyszerű teremtményt! - habár a mondat másokból heves érzelmi reakciót váltana ki, rajta semmi ilyen nem látszik, fapofával mondja végig az egészet.
Több dombon is át kell gyalogolnotok, fel s alá bandukoltok, míg nem a férfi elvezet benneteket egy "oázishoz". Bizony, a mező közepén három sornyi fa gyűrűjében egy tavacska pihen, igaz hangulata nem hasonlítható a sivatagi testvérééhez.
A fák egyenletesen vannak elrendezve, s mind szép magasak, nem látni be tőlük a "gyűrű" közepébe, a belső teret csak akkor fedezhetitek fel, amikor beléptek. Mintha még a fű is zöldebb lenne a kis tavacska körül, melynek felszíne csak néha törik meg, mikor egy kis ugrik ki egy pillanatra, majd rögtön alá is merül. A fáktól még durván tíz méterre van tó, s a kettő között a ti oldalatokon egy fából tákolt karámot pillanthattok meg. Szépen össze vannak illesztve az elemek, s sűrűn is vannak rakva a fa-oszlopok, melyek minden oldalról a falat képezik, s ebből van a tető is. Az ajtaját lécek alkotják és az egész építmény durván két méter magas lehet.
Az férfi ehhez a karámhoz sétál oda, s rámutat, vagyis inkább a tákolmányon belülre. Ha közelebb mentek, akkor megpillanthatjátok a keresett madarat:
[Küldetés] Sasfészek Sas_www.kepfeltoltes.hu_
Habár sasra kevésbé hasonlít, de piros tollai annál inkább vannak. Éppen ül, s figyelmét is csak rövid időre fordítja rátok, amint megszokja a jelenléteteket, már nem foglalkozik veletek. Fészkében azonban megpillanthattok rajta kívül még két tojást is. A férfi ekkor jegyzi meg a következőt:
- Az a két tojás a piros fejű rétisasok jövője...
Ha megpróbálnátok kinyitni az ajtót, vagy vagy egyéb módon bejutni, a következő felirat ugrik ki elétek:
[Küldetés] Sasfészek Immortal_Object_www.kepfeltoltes.hu_
- Ezt az építményt én raktam össze a két kezemmel, szóval elhihetitek, hogy nem lehet, csak az ajtón át bejutni. - mondja a férfi. Biztos van nála kulcs, vagy hasonló, hiszen az állatnak enni kell adni naponta, s akkor mindenképpen ki kell, hogy nyissa az ajtót valamilyen módon.

Hogyan tovább?

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Szer. Dec. 12 2012, 20:14

Allen is megerősítette, miszerint ő sem szándékozik harcolni és elismételte, a gondolatom, a sasok és a fiú közötti összefüggéssel kapcsolatban. Ezt egy rosszindulatú nézéssel reagáltam le de mielőtt észrevehette volna, már el is fojtottam magamban.
A férfi végighallgatott minket, majd valami olyasmit mondott, hogy majd elválik, mennyire békés a szándékunk, majd hirtelen fogta magát, és elkezdett futni, mi meg utána. Természetesen nem hagyjuk meglógni. Elgondolkodtam, hogy néha milyen jó is lenne, ha nem egy farkasom, hanem egy öszvérem lenne. Most egyszerűen csak ráülnék, és vinne a hátán, nem kéne kifárasztanom magam a futással. Meg amúgy is, mindig cipelné helyettem a cuccaimat. Bár kissé lehet gondban lennék, amikor szállást keresek, és azt szeretném, hogy velem legyen a hálószobámban. Egyébként akkor is hasznos lenne, amikor valaki valami hülyeséget beszél, és egyszerűen csak bele "iá"-zna a mondatába, vagy mi.. Egyébként az öszvérek most akkor iáznak, vagy mit csinálnak? Ennek is utána kell néznem.
Szépen elkalandoztam, nem is vettem észre, hogy lassan egy kis oázishoz értünk. Az oázisnál egy karámra lettünk figyelmesek, bekukkantottam, majd megpillantottam a sast, amint 2 tojáson ücsörög.
Amikor megpróbáltuk kinyitni az ajtót, egy felirat ugrik ki elénk.
- Ezt az építményt én raktam össze a két kezemmel, szóval elhihetitek, hogy nem lehet, csak az ajtón át bejutni. - mondja a férfi. Biztos van nála kulcs, vagy hasonló, hiszen az állatnak enni kell adni naponta, s akkor mindenképpen ki kell, hogy nyissa az ajtót valamilyen módon.
Hogyan tovább?
Megpróbálhatnánk erővel bejutni, de azt biztos nem hagyná a különös idegen, és teljesen ellentmondásban lenne azzal az elvvel, hogy nem támadunk. Megpróbálhatnánk szép szavakkal a közelébe férkőzni, és úgy megszerezni egy tollat, de az túl feltűnő lenne. Talán csak el kellene mondani az igazat, hogy nekünk csak egy toll kell, de meg tudnánk győzni róla, hogy tényleg csak ennyit akarunk? Megkérhetnénk rá, hogy hozzon ki ő nekünk egyet, de megtenné? Nem hiszem. És az öregúr is azt mondta, lehet, hogy csak úgy tudunk megszerezni egy tollat, hogy megöljük a madarat.
Mit is mondtunk, miért keressük a sasokat? Azt hiszem, nem mondtunk semmilyen indokot, így nyugodtan hazudhatunk még. De mégis mit kéne hazudnunk akkor? Mégiscsak jobb lenne elmondani az igazat. Vagy mégsem? Mindenesetre rögtönözni kell.
Hirtelen felindulásból el kezdtem csodálkozva bámulni a sasokat. Nem esett nehezemre, hisz amúgy is elég meglepett voltam, nem ilyennek képzeltem el őket. Reméltem társaim is észreveszik szándékom, és ők is inkább a jó pofizást választják, harc helyett./Ha mégis megtámadják a fiút, akkor én nem harcolok velük, rosszallást tettetek, majd ha ez lement, és nem győztek, megpróbálom újra hízelgőre venni a dolgot, hátha van még esélyünk./
Egy dolog legalább megnyugtatott, nem kell egy egész falka ilyen madár ellen harcolni. Kissé meg is hatódtam, hisz mégiscsak egy kihalófélben levő állatról van szó, aminek utolsó példányát láthatom. Hirtelen előjött belőlem az állatvédő is. Hmm.. talán ezt felhasználhatnám, hogy jobban megbízzon bennem. Már ha egyáltalán képes valakiben is megbízni. Végülis állatidomárként elég jártas vagyok az ilyen témákban, vagy mi, és hivatkozhatok kicsi farkasomra is. Meg így sok mindent meg is tudhatunk, ha képes lesz válaszolni persze a kérdéseimre.
- Igazán szép jószág, még szerencse, hogy sikerült tojást raknia. Nem lenne szerencsés, ha kihalna. Szegény.. bírja a bezártságot? Vagy esetleg néha elengeded? Mennyi eleségre van szüksége, és ha már itt tartunk, mit eszik? Húsevő? Vagyis valószínüleg az. Milyen időközönként eteted? És hogy találtál rá? Miért döntöttél úgy, hogy gondozod? Honnan szerzed a táplálkozásához szükséges húst? Nekem van egy kicsi felesleg, mert az én kis farkasom is ezt eszi. Egyébként barátságos veled? Nem szokott megtámadni? És nem baj az, ha ember közelbe szokik? Gondolom utána már nehéz lesz visszaszoktatni a vadonba .- hirtelen mindenféle hülyeségről el kezdtem össze vissza hadoválni. Nem jutott több dolog eszembe, bár már ez is elég sok volt, szinte letámadtam szegény fickót a kérdéseimmel.
- Egyébként látom, szereted az állatokat, tisztelem az ilyen jellemet. Én is nagy állatvédő vagyok.
Amúgy még be sem mutatkoztál, és mi sem tettük meg. Én Szophie vagyok, ő meg itt kicsi farkasom, Vezér, és ők a társaim.
- böktem fejemmel Allen és Rita felé. - Amúgy elnevezted valahogy a sast? Mármint valamilyen személyes nevet adtál neki? - oké, most már tényleg elég a kérdezősködésből. Ez a tettetett érdeklődés, vagyis az érdeklődő kislány színlelés nem nekem való. És amúgy sincs semmi kedvem a bájcsevejre. Inkább csak adja oda azokat a nyamvadt tollakat, és menjünk. Bár az állatimádatom őszinte, de akkor is inkább csak magamban szeretném az ilyesmit elkönyvelni, mintsem másokat bugyuta kérdezősködéssel fárasztani. Most már szeretném megtudni, hogy megbízik-e bennünk valamelyest. Ennek kiderítésére ki is találtam egy jó módot.
- Úgy látom, kezd sötétedni, itt maradhatnánk éjszakára? Nem igazán van szállásunk, és a sötétben elég nagy gondban lennénk egyedül, és már nem is tudunk visszaérni a faluba. -hazudtam. Ha megengedi, hogy maradjunk, akkor tudhatjuk, hogy egy kicsit bízik bennünk, ha nem, akkor megpróbáljuk majd máshogy megszerezni azokat a tollakat, és legalább a sas tartózkodási helyét megtudtuk, ha mást nem is.

_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Kedd Dec. 18 2012, 10:44

Sikerült meggyőznie a kis csapatunknak az NJK-t, hogy nem akarunk harcolni.
Amint elrendeződtek a dolgok felpattanok, majd a kardomat kihúzom a földből. Amint megragadom furcsa érzés jár át. Ügyetlenségemnek hála csak a markolatot fogtam meg és kihúztam a kardot a hüvelyéből. Abban a pillanatban a kardom átváltozik egy csokor virággá. Na neee !!!!! – kiáltok fel mikor átváltozott a fegyverem. Mit kezdjek egy csokor virággal? – gondoltam magamban. Ha már úgy is 2 gyönyörű lány társaságában vagyok, odaadom az egyiknek. Eldöntöttem miszerint Szophie-nak adom miközben a kardom hüvelyét is kirántom a föld rabságából. Nos tehát odamegyek Szophie-hoz és fél térdre ereszkedek, majd kinyújtom a kezemet, amiben a csokor virágot díszeleg. Mindez akkor történt, amikor az ismeretlen keze lekerült a fegyveréről.
- Fogadd el barátságom jeleként ekkora az ismeretlen int egyet felénk – gondolom, azt akarja, hogy kövessük.
(Ha Szophie elfogadja, a csokor virág abban a pillanatban visszaváltozik a fegyveremre. Amint ezt megpillantom, elkezdem nyaggatni, hogy adja vissza mivel nem lesz mivel harcolnom a továbbiakban illetve nem tudok a segítségükre lenni, ha valami baj történne.)
Az elfogadást/visszautasítást követve, sietve, de beértem azt az NJK karaktert. Valami olyasmi hangzott el az utunk alatt hogy már csak egyetlen egy példány van, ami a védelme alatt áll. NO bazz ... akkor ez se lesz valami egyszerű feladat – gondolkoztam ezen miközben egy kisebb oázis környékére értünk. Ahogy sétálunk a fák között hirtelen egy fából tákolt karámot pillantok meg. Biztos abban őrzi a Pirosfejű Rétisas utolsó példányát – gondolkoztam ezen. Közelebb invitálta kis csapatunkat az eddig még mindig ismeretlen NJK az építményhez. Amint közelebb érek látható hogy gondos munkát fektetett a megépítésébe. A karámban ott csücsült benn a sas és még 2 tojás volt mellette. Ekkor hangzott el, hogy az a két tojás a piros fejű rétisasok jövője... Biztos van nála egy kulcs, amivel a karámot nyitja ki és az állatnak ad enni, inni stb...
Végre rátaláltunk egy sasra. Már csak egy tollat kell megszerezni tőle és visszavinni az öregnek – gondoltam magamban. Szophie egy rakás kérdéssel bombázta az ismeretlent. Többnyire az állatról kérdezgetett mit eszik, hol talált rá stb.. Nem csoda hogy az állatról kérdezget, hiszen ő maga egy állatidomár. Megkérdezi a nevét és feltesz neki egy kérdést miszerint itt éjszakázhatunk e. Ahogy ezen elgondolkoztam csak egy megoldás jutott eszembe. Biztos azért kérdezte meg Szophie, hogy kiderüljön, megbízik e kicsit is bennünk.
Néhány kérdést szeretnék feltenni négyszemközt az ismeretlennek. Ha beleegyezik, akkor megkérdezem a következőket:
• Ahogyan a társam is feltette a kérdést hol találtál rá erre az egy példányra?
• Milyen állatok pusztították ki a Pirosfejű Rétisasokat?(Itt gondolok a testfelépítésére a fizikumára a méretére meg hasonlókra)
• Mennyire veszélyesek azok az állatok, amik kipusztították a sasokat?
• Van e valami feladat amibe tudnánk segíteni?

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Henzon on Szer. Dec. 19 2012, 14:52

A férfi egyetértően bólogat, miközben Szophiet hallgatja, majd nagyot néz, mikor a lány megrohamozza egy halom kérdéssel. Először azt sem érti, hogy a lány hogyan bír ennyi mindent végigmondani egy levegővel, de végül nem tesz szóvá semmit, csak gondolkodni kezd, s rövidesen megszólal:
- Jól megvagyunk, én és ő. Naponta adok neki enni, de ő nem jön ki, nem hagyhatja ott a tojásokat, eredetileg is így lett volna, akkor is mindig a hím vitte a nősténynek az élelmet, az meg egész nap kotlott. - vár egy kicsit, míg a program betölti a további választ.
- Itt nincsen emberek közelében, mert itt csak én vagyok, meg ti. A ketrec a védelmét szolgálja, amit szintén a hím látott volna el. Én vadászok állatokra és a húsukat hozom vissza neki, néha kap magvakat is. - újabb kis várakozás.
- Okos állat, nem támad meg, mert tudja, hogy velem biztonságban van, én vigyázok rá, szóval igen, mondhatom azt, hogy jól kijövünk... - érzelmek nélküli arccal válaszol. A lány szinte összes kérdésére választ adott. (Ha nem, akkor PM)
- A nevem Lorenz. Örülök, hogy megismerhetlek titeket..! - mondja fapofával, majd biccent egyet.
- Nem adtam neki nevet, nem tartottam fontosnak...
Azon, hogy Szophie megkérni, hagy maradhassanak éjszakára, a homloka teljesen beráncosodik. Eddigi érzelemhiányos arca most inkább ijesztő lehet.
- Sajnálom, de nem maradhattok itt... Rajtam kívül másban nem bízom meg éjszaka... - mondja ellenvetést nem tűrő hangon.
Ezután a kardforgató fiú felé fordul, aki eddig viszonylag csöndben volt, azonban most az ő nyelve is megeredt.
- Ott találtam rá, ahol veletek is találkoztam... Ő volt az utolsó, aki ott gubbasztott egymaga egy fészekben. Sovány is volt... A hímje minden bizonnyal meghalt és nem hozott neki több ételt, de ő mégsem hagyhatta ott a tojásokat... - a ketrec felé fordul, majd vissza.
- Egy Raihiki nevű szörnybanda pusztította ki a többi sast... Embernagyságú, erős fenevadak, akik négykézláb rohannak, de fel tudnak ágaskodni két lábra is. A sasok és a raihikik már jó ideje küzdöttek egymással és most a raihikik kerültek fölénybe. Ha a Pirosfejű sas újra megerősödik, akkor ismét fel bírja venni a harcot velük, de addig is én vigyázok rá... - mondja, de kissé elbizonytalanodik. Ennyi információt oszt meg ezzel a két idegennel, mikor még azt sem tudja, hogy azok mit akarnak.
- Miért jöttetek ide? Miért érdekelnek a sasok? És az igazat mondjátok! Biztos, hogy nem azért, mert kihaló félben vannak, ugyan is arról csak én tudok..!


[Incubus máskor ne pontokba szedve kérdezz, hanem beszéltessed a karaktert és amikor beszélteted, válaszd el pontosan a monológot a szöveg többi részétől! Nagyon furcsa, amit művelsz! Akármilyen hibádra felhozzuk a figyelmedet, azt kijavítod, de helyette elkövetsz egy másikat, olyat amit eddig nem... Direkt csinálod? Lassan ott leszünk, hogy levonok a jutalmadból... Szerintem nem kérek sokat...]

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
Henzon
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi689/700[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Szophie on Pént. Dec. 21 2012, 16:51

Senki sem támadott, bár igazság szerint eszembe jutott, hogy Allen nem is tudott volna, hisz még mindig nálam volt a kardja, ami valahogyan virággá változott, és nekem adta a szemtelenje. Visszaváltozása után sem adtam neki vissza, had bosszankodjon egy kicsit, megérdemli. Nem is szándékozom mostanában visszaszolgáltatni, hisz úgy sincs rá szüksége, ha meg lesz, akkor majd megkapja.

Meglepődve tapasztaltam, hogy a férfi válaszolt az összes kérdésemre. Az ott éjszakázást sajnos megtiltotta, de annyi baj legyen, majd keresünk valahol máshol szállást. Ezután Allen feltett kérdéseire válaszolt. Én is kíváncsi voltam arra, hogy mégis miféle szörnyek támadták így meg a madarakat, így érdeklődve hallgattam.
Mindezek után a férfi feltette a kérdést, amire már számítottam.
- Miért jöttetek ide? Miért érdekelnek a sasok? És az igazat mondjátok! Biztos, hogy nem azért, mert kihaló félben vannak, ugyan is arról csak én tudok..!
-Nos igen, igazából meglepett minket a hír, hogy már csak egy példány van a világon. Most akkor elmondom a teljes igazságot! Nekünk az a dolgunk, hogy egy tollat szerezzünk a madártól, erre a küldetésre egy gyűjtő kért fel minket. Örömmel fogadnánk, ha segítenél nekünk ebben, igazság szerint mi békén szeretnénk hagyni ezt az állatot, sőt én is szívesen segítek, ha kell, hogy kikeljenek azok a tojások, de kérlek, szolgáltass ki nekünk egy tollat. – a fiú érzelemmentes arcát vizslattam, majd elgondolkoztam azon, hogy talán ennyi neki nem elég. Ha a jó szívére hallgatunk, akkor valószínűleg üres kézzel távozunk.
-Mi kell ahhoz, hogy adj egy olyan tollat? Pusztítsuk el a szörnyeket, vagy mi?- kezdtem türelmetlen lenni. – Bár lehet, egyszerűbb lenne a legzavaróbb tényezőt félre állítani az útból. – mosolyodtam el gonoszan. – Téged!- majd arcom megenyhült, és egy kicsit lenyugodva folytattam.- Sajnálom az előbbit, de a célomat mindenképp megvalósítom, a mostani célom a toll megszerzése. Mondd, hogy mi kell cserébe, és mi teljesítjük!
Magabiztosan vigyorodtam el, majd vártam döbbent társamat, és a még döbbentebb Lorenzet, hogy mit szólnak ehhez.


_________________
[Küldetés] Sasfészek Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi7791/8100[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Thunder on Kedd Dec. 25 2012, 11:35

Az utunk alatt bárhogyan próbáltan visszaszerezni a fegyveremet Szophie-tól az nem sikerült. Mintha csak a falnak beszéltem volna. Rám se figyelt.
Miután megérkeztünk a karámhoz vagy mihez én és Szophie is kérdésekkel kezdtük el bombázni az NJK-t amire választ is adott. Többek között Szophie kérdésére is megadta a választ az itt éjszakázással kapcsolatban. Csodálkozva figyeltem mikor egy igencsak egyszerű választ adott erre a kérdésre. Nem éjszakázhstunk itt. Ezután megtudtam, hogy egy Raihiki-nek nevezett szörnybanda írtotta ki a sasokat. Megtudtam a testfelépítésüket így ha látnék egyet már biztosan be tudnám azonosítani.
- Hát ez a szörnybanda nem végezett valami jó munkát ha lehet így fogalmazni mivel egy példány életben maradt - mondtam miközbn a sasra néztem.
Nem telt el sok idő míg az NPC újra kérdezni kezdett tőlünk. Sőt a mi kérdéseinkre való válaszadása után már bele is kezdett. Nem bonyolította túl a dolgot. Mindössze annyit kérdezett, hogy mi dolgunk van a sassal. Szophie gyorsan reagált erre a kérdésre és elmondta a igazat. Nekünk csak egy toll kell a sastól amire egy gyüjtő kért fel minket - hangzott el amire csak bólogatni tudtam. Ez az igazság! - mondtam.
Megint elhangzott egy kérdés a csapattársamtól. A toll megszerzése érdekében még ezt a Raihiki szörnybandát is megtámadná. Ez a lány soha nem hadja abba a kérdezősködést? - mondtam magamban miözben oda fordultam felé majd kinyútottam a kezemet jelezve ezzel, hogy szeretném visszakapni a kardomat. Ha ez a szándékod én veled tartok de akkor tudod, hogy ez mivel jár.
Nekünk csak egy darab toll kell eme szépsées állattól. Miben lehetnénk a segítségedre - mondtam az NPC-nek. Nem szeretek tartozni senkinek ezért kérdezem. Szóval bármi amiben tudnánk segíteni ki vele.


// sorry hogy csak most írok .... telóról írtam így kérlek nézzétel a helyesírási hibákat //

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Küldetés] Sasfészek Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi1119/1200[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Rita Hanami on Kedd Dec. 25 2012, 19:40

Az idegen férfi végigsimította az arcán a kezét majd megjegyezte, hogy majd elválik mennyire békés a szándékunk és azzal a lendülettel megfordult majd nekilódult.
- Ez a te cselekedettől függ. – Jegyeztem meg egy halvány fél mosollyal az arcomon és rögtön a férfi után rohantam. Hamarosan kiderül, hogy a küldetésünk nem várt akadályba kerül (minő meglepetés) ami nem más mint, hogy a sasból amit keresünk csupán egy példány maradt és az, az ő védelme alatt állt. Nemsokára egy oázis szerű helyhez is értünk ahol bebizonyosodott, hogy tényleg csak egy ilyen madárka létezik. A sas el volt kerítve ahol épp két tojáson kotlott. Az utolsó kettőn. Végig hallgattam a többiek reakcióját és kissé örültem annak, hogy ennyire őszinték voltak és legalább pár dolog kiderült a fajjal kapcsolatban is. Szophie hozzá tette, hogy egyszerűbb lenne, ha a férfit intézné el de ettől független mindketten felajánlották a segítségüket a tollakért cserébe. Még ők újabb és újabb információkat szedtek ki a férfiból az én agyam már egészen máshol járt miközben neki támaszkodtam a kerítésnek és a madarat néztem.
- Habár tudom, hogy nem bízol bennem, de szeretnék segíteni neked megvédeni azt a két tojást. – Fordultam oda az njk férfihoz. – Mindig is szerettem volna valami nagy dolgot tenni a halálom előtt… - Kezdtem neki a gondolatmenetemnek és közben az njk és két társam közé álltam kardra szegezett kézzel persze nem vettem elő. – De sajnos hála ennek a játéknak már ezt sosem vihetem véghez, legalábbis a valóságban nem. Jobb ha ti is tudjátok, hogy ebből a játékból senki nem fog élve távozni és hogy miért? – Itt egy pillanatra félre néztem majd újra a két társamra. – Alig néhány héten belül egy globális áramszünet fog végig söpörni a világ minden szegletén, ami annyit tesz, hogy a nerve gear leáll is mind meghalunk majd. – Kicsit nehéz volt ez így kimondani, hiszen tudom, hogy milyen reakciót vált ki az emberekből ha a világvégét hirdetem és ők is biztosan bolondnak tartanak engem de ez már úgyis mindegy. – A tudósok megjósolták, hogy hamarosan egy akkora méretű napkitörés várható, hogy minden elektromos berendezés le fog állni világszerte, ennél fogva az a kütyü is a fejünkön, ami ehhez a világhoz köt minket. Éppen ezért feltett szándékom, hogy megvédjem ezt a fajt és addig nem tágítok innen még azok a tojások ki nem kelnek. Nem érdekel, ha nem tudom befejezni a küldetésem, hiszen úgyis meghalok, és azt se fogom engedni, hogy ti befejezzétek. Ha a madárnak akartok ártani előbb velem kell megküzdenetek. Ezt jól véssétek az eszetekbe mielőtt eldöntitek mi legyen. – Kissé fenyegetően néztem Szophire és Alanre majd vártam a reakciójukat. Na meg arra is kíváncsi voltam, hogy miként reagál majd az njk is és, hogy van e bármi más alternatív megoldás a toll megszerzésére.


_________________
[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt[Küldetés] Sasfészek Ritahanamiwwwkepfeltolt
Rita Hanami
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés] Sasfészek Vo36oi10/1300[Küldetés] Sasfészek 2yjvlht  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Sasfészek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.