Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Go down

default Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 07 2015, 21:46


Behunytam szemeimet, és elsötétült a világ. Ahogyan jobb lábamat hátracsúsztattam, cipőm könnyedén szelte át a reggeli párától nedves földet, felaprózva azt, bepiszkítva a felkelő nap fényében csillogó fűszálakat. Így, mozdulatlanul, minden olyan békés volt. Egy közeli fa rejtett zugaiból madárcsiripelés hallatszódott, az öreg növény fajtájának egyetlen példánya volt a körülöttünk lévő majd egy kilométeren: a helyet a végtelen mezők uralták, alig adva helyet a magasságnak, mely megtörte sima felszínüket, s mely szilárdan képviselte magasztosságát az alatta hullámzó, vérvörösbe öltözött tengeren.
A számláló kitartóan kattogott, egyre közeledve a végéhez, s én csak akkor néztem fel újra, amikor a számok már csupán egyjegyűek voltak, pár pillanatot hagyva az utolsó előkészületekre. Mint azóta mindig, Freya módszerét alkalmaztam, ha fontos mérkőzésről volt szó. Ujjamat az inventory megfelelő részén tartva, s csupán az utolsó másodpercben húzva végig a sorokon, ezzel felszerelkezve, így védve ki, hogy ellenfelem bármit is megtudjon az itemekről, amiket magamnál tartok. Nem mintha nem ezeket használtam volna a bossharcokon. S mint ilyen, a tény megmosolyogtatott, s én koncentrálva, de végig jó hangulatban pillantottam a lányra, akivel már régen nem találkoztam a fronton kívül. Jobb kezemben a Katanával, mértem fel újra a köztünk lévő távolságot, s amíg fejemben az idomárlány szavai jártak, testem szinte magától mozdult, kilőve jobbra, hogy aztán egy nagyobb fűcsomót megkerülve, a lopakodást használva szaladjak kihívóm felé. Nem tudtam, milyen erős. Semmit sem tudtam róla azon kívül, hogy a csapat gyógyítója, valószínű sok élettel, s a képességeiről is csak annyi fogalmam volt, amit a szintfőnökök elleni harc során képes voltam összeszedni. Ám ettől volt ez igazán érdekes. Készülj fel a váratlanra, és kérlek próbálj meg egy statelemzést is, amint lehetőséged lesz rá – küldtem gondolatban az első instrukciókat a fegyveremnek, a szokásosat, ha valamilyen párbajt igazán fontosnak vélek. Ez pedig kétségkívül olyan volt. Hiszen Ayani kért meg rá. S én igyekeztem megfelelni az elvárásainak, s úgy állni hozzá, ahogy ő azt szerette volna. Bármennyi szint is álljon közöttünk.
A Katana pedig ellentmondást nem tűrően vágta a levegőt, egyenesen a lány dereka felé…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 07 2015, 22:19

Kissé nyugtalanul tipródok, ahogy ellenfelem előttem áll. Hinari volt most az edzőpartnerem, és bármennyire is áltattam magam tudtam, hogy nem sok esélyem van a lány ellen. Hinari nagyon gyors, és kiváló harcos. Nagy sebzéssel, és gyorsasággal. A képességeiről még nem is beszélve. Bár azokat nem ismerem annyira, jószerével, csak egyet-kettőt tudok felidézni, így nagy bajban leszek. Minap kerestem fel a JL vezérét, hogy megkérjem, hogy álljon ki ellenem egy edző harcra. Tudni akartam mennyire maradtam le a front él javától. És Hina a legjobb. Túl sokat győzködtem magamat már, hogy én csak azért vagyok ilyen gyenge, mert support beállítású vagyok. Ennek azonban most gátat vetek, és bizonyítani akarok. Ha képes vagyok legalább sárgába átlökni Hina életét, az azt jelenti, hogy nevezhetem magamat frontharcosnak… nem csak egy utánzatnak. De ha még csak a páncélját sem tudom levenni. akkor úgy érzem cserbenhagytam jó pár számomra fontos dolgot. A meccset jelző kürtszó felzajlott, és Hina egy gyors mozdulattal felszerelkezett, és szinte száguldott felém. Nem tudtam követni a szememmel, és hamarosan már el is vesztettem. Tűzrózsa egy nagyot nyerítve ágaskodik fel, majd toppan vissza, és felindulva keresi a lényt. Aki pár pillanattal később megjelent mellettem, és a pengéje kíméletlenül felhasítja az oldalamat. Felnyögök a hirtelen csapástól, de megtámasztom magamat, és a csapás lendületét tovább víve egy 360 fokos mozdulattal megpróbálok még öklömmel fejbe vágni Hinarit. Közben Tűzrózsa is megpillantja Hinarit, és megpróbálja utolérni, ha megindulna, hogy aztán egy ökleléssel próbálja meg levenni a lábáról.
- Tűzrózsa Tisztulás! – kiáltom a parancsot.
Tűzrózsa felém néz, és biccent, majd Hinarit kezdi el követni szemmel, ám egyhelyben marad. Végül lángjai felpezsdülnek, és a képessége aktiválódik. Hinari lángoló láncok veszik üldözőbe, melyek, ha elkapják, rátekerednek, és segítenek majd minket a további harc során.

Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn B281dac158b01d7e0d1f6d2f1215a512_523c62e46b1493dc6005d100785ee2b206295ac4
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn E68bb0a65274da4d35f905eb39a9a471_6e04e3963b142559b4b08784e2f1aa6169fd0b58

megjegyzés: a képesség támadásba nem gátol, max csak IC zavaró, viszont ha elkapnak, akkor minden téged ért sebzés után +10-et sebződsz (azaz ha következő körben én és pet is talál +20 sebzés), az 1. bónusz sebzésttől számolva 3 körig tart

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Vas. Feb. 08 2015, 00:23


Láttam arcán az elhatározást. Azt a fajtát, ami ilyenkor kellhet, s ami megérdemli, hogy erre a nézésre egy ugyanolyannal válaszoljanak, komolyan véve minden egyes percet, ameddig mindez fennáll. Ayani pedig kiérdemelte ezt, s ahogy végül elindultam, sebesen hagyva magam mögött a gyep feldúltabb részét, csöppnyi meglepődöttséggel konstatáltam a hozzáállását, mozdulatait, melyekről mind tisztán látszott, mennyire akarja. Valahogy nem így emlékeztem rá. Gondolatban még mindig azon a tisztáson álltam, kezdőként, egy csapat barát mellett, egy nagyobb csapat rosszakaróval körülvéve. Középen a lánnyal, aki eszméletlenül hevert ott, s aki eszméletlenül sokat fejlődött azóta – már amennyire ki tudtam következtetni a harcok során, nem feledve a tényt, hogy az ájultsághoz képest nagyjából minden fejlődést jelent. Persze a gondolatot szigorúan pozitívan értelmezve: egyetlen rossz dolgot nem tudtam volna felsorolni, ami az idomárlányt illette; mindig lehetett rá számítani, s nem egyszer mentette már meg a társait. Ellentétben velem…
- Én… sajnálom, a tizenhatos bosst. Hogy nem tudtalak bent tartani… – mondtam hirtelen, magam sem értve, hogy miért itt és miért most teszem ezt meg, amikor a legkevésbé sem kellene ilyesmivel foglalkozni. Még a szememet is lesütöttem egy pillanatra, s azt hiszem, volt időm rá, még mielőtt a lány visszakézből ellentámadást indított volna. Csak… kibuktak belőlem a szavak. Amiket régóta őriztem, s amiket már rég ki kellett volna mondanom. De sosem volt rá lehetőség, egyszerűen mindig volt valami, ami fontosabb volt, ami prioritást élvezett, még akkor is, ha utólag máshogy éreztem. Most jöttem rá, mennyire nem beszélgettem még a lánnyal. Talán ezért írhatta felül a küzdelem folytonosságát az a pár szó...
Éreztem, mikor akar megszólalni a Katana. Megelőzve őt, szökkentem hátra, kitérve az egyszerű öklözés elől, két lábra, biztosan érkezve a talajra. A gond csupán az volt, hogy nem a megfelelő irányban. Tűzrózsa túl közel volt, s mire újra lendületet vettem volna egy elkerülő manőverhez, utol is ért, a levegőben kapva el, igaz csupán súrolva a hozzá közelebbi karomat, de éppen eléggé egy rendes találathoz. Persze, idomár. Ők ketten vannak. … Ahogy mi is – mosolyodtam el egy pillanatra – Tiéd a paripa, enyém a lány – tettem hozzá, máris a megfelelő ellenlépésen agyalva, kitámasztva lábaim, a Katanát mellmagasságba emelve. Visszatámadni nem lehetett, hisz a rendszer nem engedte a petet sebezni, ahhoz azonban, hogy célba vegyem Ayanit, valamit Tűzrózsával is kezdenem kellett. Aktív akrobatikával, egy szaltóval ugrottam át felette, és igyekeztem az idomárlány felé.
- Térj ki balra! – hallottam, s bár elsőre nem értettem, miért, azért szó nélkül követtem a kard utasítását, nyomomban a pet által előidézett, lángoló láncokkal. Bizonyára valamiféle új képesség, ismeretlen hatással, nyomkövető üzemmódban, ugyanis a láncok elől - csakúgy, mint más a sárkányom elől – nem menekülhettem. Meg is álltam, s első gondolatom az volt, megpróbálom egy vágással leszedni őket magamról, ám mielőtt még felizzíthattam volna a fegyvert, az rögtön kijavított – Indulj, támadj! – kiáltotta azonnal: ő már tisztában volt azzal, amire én csak jópár másodperccel később jöttem rá: hogy a skill a vártakkal ellentétben nem okoz stun hatást. Az éjfekete vért pedig nem olvadt a hőtől, tartva engem és a láncokat egyaránt, szorosan. Összeszorított fogakkal rohantam tovább. Nem tudtam, mire való, mit okoz a képesség, az ismeretlen jelenléte pedig mindig kiélezte a helyzetet, rákényszerítve, hogy még az eddigieknél is jobban odafigyeljek. Ebben a tudatban emeltem magasra a kardot, térdeimet félig berogyasztva, vágásban indítva el a támadást, amit időközben átváltottam szúrásra, jobb lábamat előretéve, azzal is segítve a mozdulatot. Ám itt még nem fejeztem be. Hála a sebességemnek, le tudtam duplázni a lányt, és én ki is használtam ezt: a szúrás után, akár eltalálta ellenfelem, akár nem, hátrahúztam a Katanát, jobb kézzel, vízszintesen tartva azt, testsúlyom ráhelyezve a jobb lábamra. S miközben bal lábamat előrelendítettem, pördültem meg, a fegyveremet hátrafelé indítva el, hogy az egy gyors fordulat után egy vízszintes vágással metssze a lányt, valahol a medencecsontja magasságában.


Élet: 210/210
Páncél: 65/22

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 08 2015, 09:55

Hinari vágott, és én ellentámadtam. Azonban Hinari mondott közben valamit, amire nagyon nem tudtam mit reagálni, ebbe a helyzetben… Ráadásul, már a támadásomat, is megkezdtem. Az ütésem elől az ellenfelem ügyesen kitért, ám Tűzrózsa azonban úgy tűnt szerencsésebb volt. Bár éppen, hogy de a karját sikerült eltalálni. Hinari életsávja azonban meg sem moccant. Vagyis ennél több kell neki, hogy levegyem a páncélját. Ám legyen. Tűzrózsa aktiválta is a skilljét, és a láncok már is üldözőbe veszik őt, és bár Hinari megpróbál elején kitérni, de nem sokáig sikerül neki, mert a láncok rátekerednek. Sajnos azonban hamar rájött, hogy a láncok nem akadályozzák a csapásban. A pengéje ismét felém tart. Próbálok hátrébb ugrani a vágása elől, ám ő ahelyett, hogy vágott volna szúrt inkább. Éreztem a testemben a kardot, és láttam is, ahogy benne áll a mellkasomban, majd a kardot Hinari kihúzta és készült egy újabb csapásra. Tényleg hihetetlenül gyors. A pengéje hihetetlen sebességgel tart felém, és csak az utolsó pillanatban kapom magam elé a kezemet. Az ütés erejétől a földre kerülök, azonban az életpontjaim nem változtak. A második ütés a kesztyűt érte. Nem történt sebzés. Kissé lihegve tápászkodok fel, miközben Kesztyűmön matatok. bekapcsoltam a dühöst. A bal lábamat megtámasztva, egy gyors tenyeres ütéssel próbálok lesújtani Hinarira. ezzel hátrébb lökve őt, ezzel beleküldve Tűzrózsa patáiba, aki eddig megpróbál a lány mögé kerülni, és egy rúgást intézni a háta irányába. ha egyikünk csapása is eléri, a láncok felizzanak, és fellángolnak megégetve Hinari testét, további 10-10 ponttól megfosztva az életpontjaitól. Ráadásul, ha Tűzrózsa talált +7 pontot sebzett a Dühös aktiválása végett. Lihegve, de azért odaszólok a lánynak.
- Nyugalom. Nem vagyok rád mérges. Mindent megtettél, az én hibám volt, hogy nem figyeltem magamra is. – mosolyogtam rá őszintén, hisz amúgy se voltam érte dühös – Nem mellesleg élek még nem? A burok megvédett, nem kell emiatt aggódnod.

Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 6bd922e13c15b886ee12201fc9b6cc37_26fba965e1b71a8e24bc08d024c397188164c8f7

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Vas. Feb. 08 2015, 13:13


Voltaképpen éppen úgy lehetett próba a megjegyzésem, mint hirtelen jött törekvés a jobbra, s bár én tényleg őszintén gondoltam, s nem is fogalmazódott meg a fejemben, hogy szavaim esetleg megtörhetik a koncentrációját, ő azért sikeresen teljesítette ezt a feladatot is, nem válaszolva rögtön. Inkább hagyta, hogy a küzdelem a maga ütemében folytatódjon tovább, s csak akkor nyitotta feleletre ajkait, amikor az idő megengedte neki. Ügyes. Így maga a beszélgetés is későbbre tolódott, én pedig kénytelen voltam elfogadni, hogy így történt, megpróbálva nem azon agyalni, a lány vajon mit gondolhat mindeközben. Persze egy pillanattal később már ha akartam volna se lett volna lehetőségem rá, ellenfelem új képessége és mozdulatai ugyanis elég fejtörést okoztak ahhoz, hogy inkább azokat helyezzem előtérbe.
Volt azonban egy momentum, ami meglepett, s ami csak most tudatosította bennem a bossharcokon egyébként már feltűnt érdekességeket. Ayani nem használta a klasszikus idomárfegyverek egyikét sem. Már régóta azt a kesztyűt hordta, amivel éppen most ügyködött, s aminek /fegyver/ besorolása csak most tűnt fel. Hiszen a Katana eltalálta. S mint ilyen, csak fegyver lehetett, mert a sebzést más nem képes lenullázni, még a vért, a páncél sem. Csak fegyver és pajzs, Ayani viszont nem volt lovag. A gondolat azonban olyan gyorsan szaladt tova, ahogy megérkezett; nem gondoltam tovább: a most megállapított tény éppen elég volt ehhez a harchoz, többre egyelőre nem volt szükségem. Az ütést viszont megéreztem, ahogy a nyomában felizzó láncokat is, amik további pontokat szedtek le, s csak ekkor értettem meg, mire is volt jó az előző skill. Bónuszsebzések, rögtön a találat után. Annál azonban még nekik is gyorsabbnak és pontosabbnak kellett lenniük, hogy beleessek ugyanabba a hibába, mint az előző percekben. Tudtam, mi következik, így nem vártam meg Tűzrózsát: ahogy Ayani ellökött, a Katanát letámasztottam, s erősen fogva a markolatát, nyomtam le magam a föld felé, majd kigurultam oldalra, elkerülve a nagyot sebző patákat. Pihenőt egyikünknek se hagytam, már ugrottam is fel, s amíg az első vágásommal Tűzrózsát vettem célba, a másodikat már az idomárja felé intéztem, próbálva elkerülni a kesztyűt, az alatt vágva meg a lányt. Az állatot viszont nem volt célom sebezni: a lila fal okozta lökéshullámot igyekeztem kihasználni, hogy Tűzrózsa elveszítse az egyensúlyát, elérve, hogy egy kicsivel később tudjon csak megrohamozni újra, éppen elég időt hagyva nekem, hogy ki tudjam számítani az útját.
- Köszönöm… és tényleg sajnálom – válaszoltam végül, kissé lihegve, de azért jól érthetően – Én viszont nem bízok meg a burokban, nem szabad arra építenünk. … Tudod, csak egyszer legyen egy kis bug, vagy egy rosszul összerakott item, és vége… – mondtam keserű mosollyal, elhúzva a számat. A játékosok alkotta dolgokban még az itteni itemeknél is kevésbé bíztam meg, s az, hogy eddig nem történt baleset, még nem ok arra, hogy megnyugodjunk. Inkább arra kell törekedni, hogy senkinek se nullázódjon az élete harc közben: akkor nincs kockázat.


Élet: full
Páncél: 50/5

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 08 2015, 15:22

A csapásom tökéletesen sikerült. A tenyerem nekicsapódik a lánynak, és hátrébb taszítja, és a láncok is aktiválódtak tűzbe borítva a lányt. Azonban Tűzrózsa nem volt elég gyors. Hinari egy ügyes mozdulattal arrébb taszította magát, és kis híján Tűzrózsa engem talált el a rúgással. Hátrébb tántorodok, majd Hinari felé fordulok. ő már szökkent is, és egy csapást intézve Tűzrózsa felé kissé megtaszította őt, bár hála a rendszernek azonban nem sérült. Persze ez már nem igaz rám. Nem volt olyan szerencsém, mint az előbb, és hiába ugranék, hátrébb a pengéje még eléri a hasamat, egy csúnya vörös pixelcsíkkal gazdagítva. Ez az egyetlen hátulütője ennek a nyamvadt Kesztyűnek. hatékony, meg minden, de amikor összecsapásokra kerül sor, képtelen vagyok vele blokkolni biztonsággal az enemy fegyverét. Az életpontjaimra pillantok. A csapása nyomán az életpontom elérte a felét, és tovább is szökött. Talán még 2 csapást tudok elviselni. Azonban nem nyugodhatok. Egyre súlyosabbnak érzem a végtagjaimat, támadnom kell, amíg még bírom. Tűzrózsa mellém áll, és együttes erővel indulunk meg. Míg utol nem érjük Hianrit, és ha ez megtörtént én előreszökkenek, és öklömet összezárva hátrahúzom, és úgy teszek, mintha a fejére szeretnék csapást mérni. Ám a következő pillanatban jobbra vetem magam, hogy elugorjak Tűzrózsa elől, aki egy közepes ugrással próbálja meg földre a lányt. Akkor ugrok, én megpróbálok egy vetülés lendülésével kitépni Hinari kezéből a kardot, és mielőtt leérkeznék jó messze hajítani. Én amúgy se tudnám használni. Ezután elterülök a földön, és lihegve próbálok feltápászkodni, de alig-alig sikerül. Bár Tűzrózsa is fáradt, azért a kard és a lány közé sétál (ha sikerült kiszedni a kezedből). Egy utolsó szuszt követve elhasználom képességemet, és felgyógyítom magamat. Most már 68 ponttal, hála annak, hogy fejlesztettem az alap életemet.

Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 98fa853ed7c06d9fa63f07c6da2b97cc_7a5b8ba04ca5ac2e3e3afba27aaf947b2bbe1022

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 09 2015, 12:59


Miközben Ayani fölfelé pillantott, én kissé lejjebb eresztettem a fegyverem, kihasználva a pillanatnyi szünetet, pihenésre, a következő összecsapás előtt.
- A fegyverkezelése és a sebessége jóval kisebb, a kitartása valószínű szintén kisebb, de nem jelentős mértékben. Az erejükkel tisztában vagy, az élete jóval kétszáz fölött van – mondta végül a Katana, s én el is felejtettem, hogy még a harc elején teljes statelemzést kértem tőle. Gondolatban megköszöntem a segítségét, még bólintottam is hozzá, s máris készültem az esetleges hárításokra, Ayani és Tűzrózsa ugyanis, a föntiektől függetlenül, nem voltak gyenge ellenfelek. S most is, mint eddig mindannyiszor, az idomár támadt előbb, a petje azonban ezúttal mögötte rohant, lángjai erőtől duzzadón égtek, furcsa fénybe borítva a lányt. Ha elugrottam volna, Tűzrózsa biztosan követett volna a levegőben, így inkább a direkt hárítást választottam, megpróbálva úgy lendíteni a Katanát, hogy kivédjem a kesztyűs csapást, de ne tegyek komolyabb kárt az idomárlányban: nem akartam egy rossz döntés következtében csonkolni, még véletlenül sem. Így elsősorban erre koncentráltam rá, s bár a Katana megint tájékoztatott a páros manőverezésének változásairól, már nem tudtam olyan gyorsan taktikát váltani. A pengém éle nekicsapódott a paripának, egy újabb lila hatszöget eredményezve, Tűzrózsa viszont minden további nélkül fel tudott borítani, őt nem akadályozta a rendszer.
- Balról! – hallatszik szinte azonnal, én pedig, remélve, hogy nekik sincs súlyemelésük, markoltam rá szabad kezemmel a mellkasomon toporgó lovacska egyik lábára, és próbáltam Ayani felé borítani őt. Ha sikerül, ők fognak összeütközni, s közben én szabadon fölpattanhatok, újabb két vágást intézve a kiszolgáltatott idomárlányra. S hogy közben Ayani feltöltötte az életét? Nos, ezt csupán egy mosollyal nyugtáztam: már számítottam rá, nem is lett volna igazi küzdelem, ha nem ad bele mindent. Ami viszont engem illet… az első képességemet túl kockázatos lett volna használni, a sárkányból nem tudtam, melyiket lenne érdemes, gyógyításra még nem volt szükségem, a status swapnak meg értelme nem lett volna. Felpillantottam az életcsíkomra: ha Tűzrózsa mégegyszer eltalál, lehet rá fognak kényszeríteni, hogy képességet használjak. Ez a gondolat pedig mély elégedettséggel töltött el. Ez hát a front. Örültem, hogy elfogadtam a lány kihívását. Máris sokat tanultam a harc alatt, a pet-idomár csapatmunkáról és a lehetőségeikről, amikre ezentúl jobban oda kell figyelnem. Ám még bőven volt belőle hátra, s bár mindhárman elfáradtunk, én azért mosolyogva léptem hátra, teret hagyva magunknak a pihenésre.


Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn B4db47894b3cbe8837e82b41c1fd824c_ddf58c4fa36c780f1a49bd510f2a6d455e1249e2

(210/155)

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Feb. 10 2015, 19:18

És Tűzrózsa talált! A láncok fellobbannak a rúgása után, és Hinat máris lángra lobbantja a képességem. Jobban mondva Tűzrózsa képessége. Most belegondolva tényleg elég hasznos képesség. Elmosolyodok ez alapján. Végre nem vagyok teljesen hasznavehetetlen, ha harcra kerül sor. Ami azt jelenti, hogy most igazán bele kell adnom mindent a győzelembe. Persze nem így…. Tűzrózsa egyszer csak elburul, mikor én a katana után kapnék. A pici paci, nem is olyan kevés súllyal burul rám. És ahelyett, hogy nyugton maradna, még pluszban ki is préseli belőlem a szuszt. Csak fél szemmel látom Hinarit, mivel Rózsika eléggé takarja a képet. Nagyon remélem, hogy Hinarinak nincs akkor szerencséje, hogy elkerülje Rózsika rúgdaló patáit… ha már rajtam fészkelődik, de abból, hogy az életsávomat nézem egyszer sikerült eltalálni. A másodikat úgy tűnik felfogta Tűzrózsa. Végül a patás barátomnak sikerül lebillentenie magát rólam, és felállnia.
- Őőőő…. – nyöszörgök szinte kilapulva.
Persze azért felkelek. Bár egyelőre csak fél térdre. Most szusszannom kell egyet. Tűzrózsa sem szalad. Ő is kifáradt. Miközben pihenek, kesztyűmön újraaktiválom a funkciót, hogy megússzak egy-két csapást. Most a Pörgős jött sorba, remélhetőleg ezzel lecsökkentve Hinari sebzését. Próbálom összeszedni a gondolataimat, és ismét a katanara nézek…
~ Meg kéne valahogyan szereznem. Úgy lecsökkenthetném az erejét nagyjából…
És itt állt meg a tudományom. Hinari fegyverét nem ismertem. Pedig nagyjából minden fegyvertípússal tisztában vagyok, de ezt nem ismerem. Érdeklődve nézek a lányra, végül megkérdezem, ha hagy egy kis nyugtot.
- Milyen ritkaságú fegyvered van? T3-as fegyverkovács vagyok, de nem láttam még a tiédhez hasonlót. Testre szabtad? Vagy Egyedi? – kérdezem őszinte kíváncsisággal.

Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 7dd217deffc38b94f83c562699c88328_90f4b5ddb17428a95c6f6a7b165de8808ed0ec18

(Dühös lejárt így elvesztem a +7-es erőbónuszt ehelyett, +7-es gyorsaságom lesz mivel aktiváltam Pörgőst)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 12 2015, 22:34


Választhattam volna jobb stratégiát is. Ez mindjárt az első csapásom után nyilvánvalóvá vált, ám nem hagyhattam ki az ütemet; sem időm, sem energiám nem volt több. S noha a fegyverkezelésem jóval magasabb volt, mint ezt a harc eddigi menetéből tisztán le lehetett szűrni, a rendszer adta pet-védelemmel és Tűzrózsa kiszámíthatatlan mozgolódásával nem tudtam mit kezdeni: míg eltaláltam Ayanit egyszer, a második csapásom már egy hirtelen odakerülő patát ért, s még éppen idejében félre tudtam ugrani, mielőtt lendülete engem is elsodort volna.
Nagyot fújva egyenesedtem fel, jópár méter távolságot hagyva, onnan figyelve, ahogy a páros végül talpra vergődi magát. Lehet nem volt szép az előző manőverem, de nemigen volt más választásom, ha a pihenés előtt sebezni akartam őket – én márpedig akartam. Megígértem nekik, hogy rendes küzdelem lesz, s nem is kívántam kihasználatlanul hagyni egyetlen lehetőséget sem. Viszont a lány életcsíkja csak nem akart végleg sárgában maradni. S ha ehhez hozzávesszük az erőkülönbséget – hisz a láncokkal együtt többet sebeztek nálam -, a tényt, hogy valószínű több elhasználható életponttal rendelkezik, valamint az életcsíkjaink állását… hát, eléggé össze kellett szednem magam, ha nem akartam visszafordíthatatlan hátrányba kerülni. Persze nem most. Most mozdulni se bírtam. De addig is, volt időm újragondolni pár dolgot, s Ayani kérdésére is megfelelő módon felelni:
- Hát, az biztos, hogy nincs belőle több – adtam kitérő választ, arcomon halvány mosollyal – De a tied is hasonló lehet, nem? Igaz én nem vagyok fegyverkovács, így annyira nem értek hozzá, mint te, de még nem láttam senkit se, aki kesztyűt viselt volna fegyverként – fűztem tovább a gondolatmenetet, esélyt se hagyva neki, hogy gondolatban megálljon az első mondatomnál. Több boss is dobott egyedi fegyvert, mint például Szophie ostorát, bőven elképzelhető, hogy Ayaninál is egy ilyesmi van, vagy bármi más, amiről nem tudok: most, hogy így rákérdezett, már engem is kezdett érdekelni a dolog. Szemeimet kissé összeszűkítve néztem a lány kezeire. Ha az a Kesztyű is van olyan értékes mint a Katana… Megborzongtam, s próbáltam kiverni a fejemből a múltat. Nem – ráztam meg a fejem – Ő nem járhat így…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Feb. 13 2015, 21:54

Hinari eltávolodott, és békén hagyott a rohama után. Az életsávomra pillantottam, és megnyugodtam, hogy még maradt egy kevés HP-m. Ez el fog tartani egy darabig. Miközben feltápászkodok, felteszem a kérdést, amire Hinari nem éppen úgy válaszolt, amiként szerettem volna. De ha nem akar válaszolni nem, erőltetem. Viszont a lány kérdésére is akaratlanul elterelődik róla a tekintetem, és megfeledkezve arról, hogy mi is folyik itt, a kesztyűre meredek. Jobb kezem kézfejét nézem, melyen ott virít a kristály, mellyel előhívhatom a menüt, és ami most sárga színben pompázik. Arcom kissé ellágyult, ahogy a fegyverem nézem, és úgy szólok fel, hogy továbbra is a kesztyűt nézem.
- Ez is egyedi. Az erdőben találtam. Amiben jó ideje éltem, még a játék kezdésekor. Amióta megtaláltam a részemmé nőt, és szinte meg is feledkezek róla néha, hogy ez mennyire különleges fegyver. Elég pocsékul érezném magam, ha meg kéne tőle válnom. – észlelésemmel gyorsan átfürkészem a környéket, majd Hina-ra nézve megszólalok, baráti hangon, mosollyal az arcomon - Megbízom benned Hinari. Bár nem tartom titokban, azért nem kürtölöm széjjel a fegyverem típusát. De benned bízok. Hallottál már a Nevelés Kesztyűjéről? Az idomárok vörös nevű fegyveréről? Nos… - emelem fel a kezemet, a szememmel egy vonalban – Ez az a kesztyű.
Hinari eddig nem támadt, és remélhetőleg azután sem fog, miután belekezdtem a beszédembe. Valóban megbízok a lányban. Hinari is azok közé tartozik, akikben gondolkozás nélkül megbízok.  A cégtagokat leszámítva, pedig csak Anat, Chan van rajta kívül. Jó persze Ai-ban is megbízok, meg jó pár emberben, de a ők azok, akikben felettébb megbízok, és szó nélkül követem az utasításaikat, ha harcra kerülne sor.
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 906f2c9c8c5e101b534fb9f42e612273_46b223f45b49581550701fd6dee93baa01572271

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Szomb. Feb. 14 2015, 14:42


A tervnek aligha nevezhető próbálkozásom, hogy a szó elterelődjön a Katanáról, végülis sikeres volt, s elég volt csak ránézni a lányra, a fegyverére vetett pillantására, hogy tudjam: számára nagyonis sokat jelent az a kesztyű. S ahogy Ayani tovább beszélt, úgy vált teljesen nyilvánvalóvá ennek miértje, a hosszú idő, amit együtt töltöttek, és a tárgy értéke, mely egyenrangú volt az enyémmel. A kaszt piros fegyvere. Mégcsak rá se kérdeztem, úgy mondta el.
- Figyelj, Ayani… - nyeltem egyet, s komolyan néztem rá – Tudom hogy bizalomból mondtad, s ezt köszönöm is, mégis arra kérlek, erre nagyon vigyázz… hogy hol, kinek és miket mondasz el. A frontosokat lehallgathatják mások is, olyan szintű jártassággal vagy képességekkel rendelkezve, amit képtelenség kivédeni… - pillantottam körbe, s bár nem tudtam, az idomárlánynak mekkora az Észlelése, azért én is körbekémleltem. Ez egy nagyon kényes téma volt, fontosságát pedig a lány aligha foghatta még fel. Eszembe jutott a köpenyes emberke, aki akár most is itt lehet, Victornak közvetítve az információkat, aki szintén idomár… bár azt hiszem, egy rablást nem vállalna fel nyíltan. Az a hírnevét is csökkentené, és így a játékainak hatékonyságát is. Enyhén megráztam a fejem, sóhajtva egy nagyot, úgy nézve rá a lányra – Ismered a Tenkát? – kérdeztem aztán: azt hiszem Miri említett valami olyasmit, hogy Ayani találkozott már velük, így, ha már szóba került, kíváncsi voltam, mit és mennyit tud – Nos, a Ghost nevű játékos bármikor előtűnhet, lebénítva, elaltatva, elvéve tőled mindened, mire felébredsz. Mindent, amit fontosnak tartasz – hangom szomorú volt, mégis határozott – S lehet más nem lesz olyan szerencsés, mint én voltam. Hogy egy szinte lehetetlen győzelem árán, de visszaszerezhesse, ami fontos - szinte öntudatlanul emeltem feljebb a Katanát, behunyva szemeim, arcom elfordítva, minthacsak a fájó emlékek elől akarnék menekülni. Ezek elől azonban nem lehetett. Csak annyit tudtam tenni, hogy felkészítem Ayanit, ám talán ez is jelenthet valamit…
- Érdekel, mit tudsz a céhről és tagjairól. Minden apró részletre kíváncsi vagyok. De nem most – mondtam komolyan, majd halványan elmosolyodtam, bólintva hozzá – Először fejezzük be ezt a harcot. Utána pedig mit szólsz egy teához? A JL biztonságos, ott szabadon beszélgethetünk – ajánlottam fel, védekező állásba állva, intve nekik, hogy jöhetnek. Lesz mit mesélnünk egymásnak. Most viszont, a harcra kell koncentrálni. A harcra…
Nem mondhatnám, hogy mindezek után, hiba nélkül ment.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Feb. 14 2015, 20:51

Hálalelúja. Hinari nyugodtan végighallgatott, és nem vágott közbe, ami közben beszéltem. Persze ez számára is jó pihenő volt, de azért remélem nem csak ezért, nem támadt, mert pihenni akart… Hinari azonban aggódónak tűnt. Lehallgatásról beszélt, és hogy ezeket nem lehet kivédeni. Én eddig szerencsére nem akadtam össze ilyen dolgokkal… vagy csak lehet nem tűnt fel. Mindegy is, az én aggodalmamat nem szeretném rá is ráragasztani. Szerintem, ha nagyon meg akar tudni valaki valamit, nem feltétlen kell neki megfigyelnie. De persze ez nem feltétlen igaz. A Tenkás kérdésére, az arcomra fagy a mosoly, és csak ennyire futja tőlem.
- Őőőőőőőőő…. - hát igen nagyon kreatívan válaszoltam a kérdésre, de csak sikerül kiböknöm valamit – Igen találkoztam három tagjukkal, de nem szeretek visszaemlékezni arra a napra.
Ghost említésére, máris előugrik arcom előtt a köpönyeges alak körvonalai. Tudom, hogy nagyon gyors, és azt is, hogy elvileg veszélyes, de, hogy tolvaj lenne, nem nagyon hinném el. Bár bármi megeshet. Az is, igaz, hogy én tőlem elvehet akármit, akár a kesztyűmet is. De amíg Tűzrózsa az oldalamon van…. addig minden rendben van. Végül jött egy kérés, amire boldogan bólintok. Még sosem voltam a JL—nél… Fúúú ez nagyon izgalmas. Végül Hina jelez, hogy menjek. Elmosolyodok. Ahogy kívánja. Gyorsan vetek egy pillantást előtte az életcsíkjára és elakad a lélegzetem. Nemhogy a páncéljától fosztottam meg, de még az élete ¼-ét is körülbelül levettem… lehet, hogy… esélyem is van? Fellelkesedve török előre, persze Tűzrózsa megelőzött. Remélem Hinarinak nem tűnik fel ez a ki gyorsulás, így meglephetjük.  Először csak fél sebességgel, majd gyorsulunk, pont úgy időzítve, hogy a Pörgős bónusz gyorsasága az utolsó pillanatban derülhessen csak ki. És ha szerencsém van, ez bőven elég, hogy Tűzrózsa letarolj. Sajnos a láncai már elporladtak, így csak sima sebzése lesz, de végül is ez is jó. Pláne, ha Hinari még mindig úgy kalkulál, hogy két támadása van. Mert ez a kis lökésnek elégnek kell lennie, hogy ne kétszerezzen… remélem.  Persze az én öklösöm sem marad el, de én most a kardtartó kezére összpontosítok, jobban mondva a markolat felé. Még nem mondtam le arról, hogy megfosszam a fegyverétől.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Vas. Feb. 15 2015, 01:42


Arcáról leolvasható volt, hogy találkozott már velük, éshogy  a történtek benne sem hagytak túl jó emlékeket. Firtatni azonban nem akartam, szavaira így csak bólintottam, terelve is a témát, akarattal győzve meg magam, hogy erről itt és most nem eshet több szó. Kihívott, így elsősorban erre kell most koncentrálnom, s hiába cikáztak agyamban mindenféle gondolatok, mindet ki kellett tuszkolni, átadva a helyet az összpontosításnak, ami nélkül nem mentem volna sokra egy frontharcos ellen.
Ők pedig már támadtak is. Minden adat megvolt, közben már a másodperceket is le tudtam számolni két, egymás után indított támadásom között, s ezzel együtt az övékét is – nagyjából. Így olyan nagy meglepetést nem okozhattak, egyedül az életcsíkomra kellett figyelni, s arra, hogy ha választani kell, inkább az idomárlány támadását védjem ki, Tűzrózsára rohamának vonalát elkerülve. Lábaimat enyhén berogyasztva, a Katanát magam előtt tartva fogadtam a párost, ám valahogy… gyorsabbak voltak. Nem sokkal, de éppen annyival, hogy a hátraugrásom késsen egy picit, s miközben a levegőben próbáltam megtalálni az egyensúlyom – a paripa öklelése után -, azon agyaltam, hogy vajon az én számításaim voltak-e rosszak, vagy ők kaptak-e valamiféle buffot.
- Talán egy leheletnyivel gyorsabbak, ám sajnos programom nem képes megfelelően pontos számításokat végezni ilyen kicsi értéktartományban – felelte a Katana a gondolatban feltett kérdésemre, amivel ugyan nem segített túl sokat, de kellően felcsigázott ahhoz, hogy jobban utánajárjak ennek a vélt vagy valós változásnak. S amikor ránéztem az életcsíkom alatti értékre, s elvégeztem az egyszerű kivonást, már tudtam, mit kell tennem. A gyógyulás pedig még várhatott. Persze mielőtt visszatámadhattam volna, ért el Ayani, s bár éppen nem ővele voltam elfoglalva, egy reflexes hárítást azért végre tudtam hajtani, hátrahúzva a kezem, s hagyva, hogy a lány ökle a pengén csapódjon vissza. Majd jöhetett a kísérlet, egy képesség formájában, amit igen kevésszer használtam még, de talán pont emiatt volt kevésbé köztudott, mint a sárkány vagy a sárgyűrű. Ha sikerült, testemből apró pixelek váltak le, helyet cserélve az Ayaniéból leválókkal, s amíg a lányt kellemetlen érzés uralta ebben a pár pillanatban, rám jólesően hatott. Gyorsibuff. Pont, ahogy sejtettem – állapítottam meg, ám ezzel egyidőben, kihasználva ellenfelem esetleges kihagyását, rugaszkodtam el, s támadtam rá egyszer, majd hirtelen leguggolva, egy félfordulat után mégegyszer.Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 488f3540dda3b2c1603a4c85aecc481a_3f6be457f078de72b3386fa8c0ed990426909e61
(210/112)

Ha sikerül a képi, te elveszted a buffodat én pedig megkapom azt. A támadások számára ez nincsen kihatással, ugyanúgy kétszer támadok egy kiskörben, mint eddig.
Mivel több a speced, nem muszáj sikerülnie, ezértis nem írtam le karakter következtetéseit ebben a reagban.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Feb. 15 2015, 20:09

Tűzrózsa egy szép lökéssel megtaszítja a lányt, de sajnos nem annyira, hogy fel is borítsa őt. Bár reményeim nem haltak meg, így reménykedve szökkentem oda hozzá, hogy kiöklözzem kezéből a fegyvert, ám ő könnyen hárított… és így nem történt sebzés. Afrancba. No, nem baj. Remélhetőleg ettől még, nem fogok veszíteni. Hinari azonban képességet aktivált.. ettől féltem. A testéről apró pixelek szakadnak le, és az én pixeljeim, is vándorútra tévednek. Enyje… úgy tűnik Hinari pixeljei jobban kedvelnek engem… Na, mindegy. Ezzel próbáltam nem foglalkozni, helyette a közelgő támadásra készülök fel. Ezt most bekapom, és mielőtt elmenekülhetne, elkapom! Remélhetőleg meg fog lepődni, és sikerül bevinnem a csapást. A támadás máris érkezik, és én nem hátrálok vagy védekezek, hanem öklömet sújtásra emelem, hogy a kard sebzése után rögtön képes legyek támadni. Azonban ahogy a kard elhagyta a testem hiába szökkentem volna előbbre… Hina szinte változatlan, sőt kicsivel gyorsabban sújtott még egyet. A penge szinte lassítva közeledik. Már tudtam… ezt nem fogom tudni kikerülni. A penge belém mart volna persze, ha nem akadályozza meg a rendszer. A harcnak vége, és a párbajt Hinari nyerte.

Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 44bf14397bd69c288115395077714bc9_5f40c21b3c8fd6360c1337c1358ad5c57000d268

Kicsit csüggedt voltam a vereségtől, de elmosolyodok, ahogy Hinarira nézek. Valóban nagyon erős. Az életsávjára pillantok, majd belenyugodok, hogy nem voltam elég, hogy sárgába vigyem. Fújok egyet, majd közelebb lépek Hinarihoz. Kezemet nyújtok neki, és rámosolygok.
- Nagyon ügyes és erős vagy Hinari. Köszi, hogy kiálltál ellenem. Élveztem a harcot egy ilyen tehetséges kardforgató ellen. – majd a város irányába nézek, majd kicsit zavarva, jőve az arcomat kezdem vakarászni, és Hina tekinteté kerülve kérdezem kicsit halkabban – Akkor most… teázunk egyet a JL-be?

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi3819/4100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 16 2015, 00:23


A két stat egymástól függő változásának tényét nem volt nehéz kikövetkeztetni, bizonyossá viszont csak akkor vált a dolog, amikor a képességem megadta a hiányzó adatot is: a számot, mellyel gyorsabb volt Ayani, mint eddig, s mellyel kevesebbet is sebzett Tűzrózsa, mint először. A hetes. Ennyivel tudta növelni minden statját, de egyszerre csak az egyiket. Kíváncsi voltam, hogy a Kesztyűvel való bíbelődésnek volt-e köze hozzá, de ugyanúgy lehetett rejtett skill is, olyasmi, mint az enyém. Megkérdezni viszont nem akartam tőle, hisz még a végén válaszolna, ami nem biztos, hogy jó ötlet. Meghát, mindenkinek lehetnek titkai – mosolyodtam el, az Element Absorbra gondolva, és a most használt negyedik képességre, mely megnyerte nekem ezt a meccset. Ellenfelem arcán tisztán látott a meglepődöttség, amint a Katanát másodszor is felizzítottam: valószínű nem számított rá, hogy le tudom duplázni, s nem volt felkészülve a gyors cserére, amit ugyan jelzett az életcsíkja alatti kisikon, ideje viszont aligha lehetett rá, hogy elemezze. Ennyi volt csak, egy párbaj ilyen apróságokon múlt, s örültem neki, hogy segíthettem.
- Köszönöm szépen, és tényleg nincs mit, máskor is – fogadtam el a kéznyújtást vidáman, ám amikor tehetségről kezdett el beszélni, önkéntelenül is felnevettem – Nehogy azt hidd. Benne lehet, azt hiszem, de végülis a statok és a tapasztalat dönt – mosolyogtam rá, a Katanát becsúsztatva a tokjába, elindulva Ayani mellett a védett terület határa felé – Persze, ha még most sincs ellenetekre – feleltem, pillantásom a lány és paripája között váltva – Bár nem tudom Tűzrózsának mivel szolgálhatok, hogy mit szeret… – gondolkodtam el – De biztos találunk valamit – simogattam meg a puha szőrzetet a pet hátán, persze csak ha hagyta. Elég rég nem volt részem ilyesmiben, s most valahogy jólesett: nem is vettem észre, hogy kezem még akkor is az állat hátán nyugszik, mikor annak patái már a város macskakövein koppannak. Nem volt szükség teleportra. Egy könnyed reggeli séta pont meghozza az étvágyat, s mire odaérünk a céhházhoz, már a konyha is biztos szabaddá válik. Ilyen s ehhez hasonló gondolatokkal haladtam tovább, el-elbeszélgetve a lánnyal erről-arról, a Tenkát még véletlenül sem említve. Azt majd később. Majd ha mindhárman kényelembe helyeztük magunkat, s a csípős szél sem viszi szavaink ismeretlen tájak és emberek felé…


Köszi a játékot, folyt.köv a csokiszobában. Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2045371100

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi14837/10100Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Cardinal on Pént. Feb. 20 2015, 21:09

Ossu!

Lezárom a párbajt, 75 exp és 240 arany a jutalmatok, míg a Katana 23 expet kap.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn Vo36oi0/0Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.