Hinari vs Ai - Fight again.

Go down

default Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Pént. Feb. 06 2015, 14:10

Nosztalgikus volt újból az aréna felé venni az irányt. Két vereség is uhh…>.> Nem voltak túl jó élményeim bár az egyik esetben szándékosan nem is harcoltam úgy igazán, mármint igazán harcoltam de a célom a harc elhúzása volt konkrétan. Míg a másik…>.> Ren és Regi…>.> Konkrétan porig aláztak még megsebezni sem tudtam őket. @@ Nem tudom konkrétan mi volt ott velem, pedig ezelőtt még képes voltam arra hogy Regit jól lecsipegessem, de most…<.< Gáz és szánalom.

Noh de felesleges is ezen agyalni, pár tanulságot levontam ugyan belőle, de a pontok korlátozottsága végett aligha fogok jobb lenni, legalábbis olyanokat leverni akik jóval felettem állnak… De felesleges is ezen bosszankodni, morgolódni. Leginkább annyit tehetek csak hogy ahányszor elesek talpra állok. A jutalmam még így sem volt rossz, hozzásegített két új felszerelésemhez is, amitől most igazán boldog vagyok, bár nem érzem magam biztonságban hisz a sepecem megcsappant azért, de a gyorsaságom valamivel jobb, talán. Nagyot sóhajtok, majd elkezdem keresgélni a neveket. Rent még nem hívhatom ki, de akadt pár olyan emberke akikkel szívesen játszanék egy csatát. Figyelem hogy Yuichi és Hinari is itt van már. Elmosolyodtam. A JL-esek megtámadták az arénát, uhh mi lesz ebből. xD
De el is küldtem a meghívót a lánynak, remélem elfogadja. Majd várok. Leültem az aulába, majd megpillantottam egy kis büfét amit meg is rohamoztam. Alig páran voltak itt rajtam kívül, és mivel egyedül voltam leginkább csak hallgattam az élménybeszámolókat, amíg el nem készült a gyros-om. Kevés hússal sok szósszal. :3 Mindig furcsán néznek rám mikor kevés húst kérek hozzá… tény hogy az lenne a lényege, de ha egyszer nem szeretem azt benne annyira.>.>

Élet:62=310
Fk:53
Erő:6
Kitartás:19
Gyorsaság:46
Spec:63
Páncél:122

Akrobatika3; Súlyemelés2; Észlelés1;

Kristálypajzs: (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik).
Gyémánt Mellvért (+60 páncél) ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
"Az ellenfele addig ütötte... míg saját maga meg nem halt." - párbaj kommentátor

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 06 2015, 15:54


Meglepődtem a kihíváson, vagyis inkább azon, hogy ilyen hirtelen jött ez a lánytól. Aztán csak mosolyogtam rajta, és az járt a fejemben, amit legutóbb mondott, vagyis még akkor, az arénában. Lehet, hogy a tengerpartot választotta végül? Úgy volt, hogy vagy a sós víz mellett – esetleg benne – fogunk majd egy jót beszélgetni, vagy egy cukrászdában, előbbihez viszont még nem volt elég meleg, s Ai remekül oldotta meg ezt. Persze nem feledkeztem meg a harcról sem, s mostmár magabiztosabban gondoltam rá, a Katanára, a mozdulatokra, amiket Yuival gyakoroltunk és amik egyre természetesebben mentek.
Lehet nem kellett volna, de én azért siettem. Szinte rögtön elküldtem céhtársamnak az igenlő választ, s már ott sem voltam a mezőn, ahová aznap kimentem gyakorolni. Felszerelés az alig volt rajtam: hiába az elérhető legmagasabb szintet választottam, sajnos elég lassan haladtunk a bossokkal, így a szintem bőven meghaladta az ott éldegélő mobokét. Valljuk be: nem voltak nagy kihívások. A kazamatákba meg nem mehettem minden nap, s főleg nem egyedül, a hatalmas erdők és ismeretlen helyek pedig mindigis vonzottak. Ezeket hárman jártuk be nap mint nap, egyik oldalamon a Katanával, a másikon Nestorral, s ha valamelyik céhtársam csatlakozott, úgy még vidámabban teltek az órák. Mint ahogy a mostani is telni fog: egy percig sem gondoltam, hogy ne élvezném az előttem álló harcot, ekképpen is léptem be az aréna előterébe, arcomon vidám mosollyal, szememmel Ai-t keresve.
- Igaz is, teli hassal mindig jobb mozogni – kuncogtam, miután halkan mögéje léptem – Szia, örülök hogy látlak ^^ - s ha éppen lehetőségem volt rá, én bizony át is öleltem, ahogy azt kell, vigyázva, hogy ne kenjem össze magam a gyrosával – Nekem nem is kértél? – nyújtottam rá a nyelvem, majd indultam el mellette, hátat fordítva a gyrososnak, jelezve, hogy nem gondoltam komolyan. Ami azt illeti, tudtam volna enni, de majd a párbaj után, egy tea mellett, valami finomat…


Lv36:
Élet: 42=210hp
Fegyverkezelés: 88
Erő: 65
Kitartás: 34
Gyorsaság: 78 (86)
Speciális képesség: 42
Páncél: +65

Speciális item: Lila Koponya Gyűrű
Jártasságok: Lopakodás 3, Észlelés-Látás-Akrobatika 2

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Vas. Feb. 08 2015, 14:47

Míg vártam addig is az időmet egy nagy adag gyrossal osztottam meg. Meglepő lehet hogy nem nyalánkságot eszek, de hát néha én is eltelhetek a jóval hehee. :3 Nem kellett sok a csipogás és az üzenet hogy elfogadja máris megjelent, és én ott ácsorogva a választékot pásztázva vártam Hinarit. Ahogy sejtettem felesleges is lett volna leülni hisz gyorsan ide is ért. Elvigyorodtam, amit megláttam, az ölelésén kicsit meglepődtem de viszonoztam azért.
- Én is örülök. – Nyökögtem teli szájjal valamennyire érthetően. Úgy látszik jó kedve van amitől nekem is azt lesz yupiii. Poénkodott a gyrossal hogy kértem-e már neki is, és szinte már fordultam vissza hogy rendeljek, mire jelezte hogy nem gondolta komolyan. Persze ő gondolom már azelőtt evett mielőtt elindult volna, sokkal rendszerezettebb nálam.
- Mi újság felétek?  Pár nap múlva szerintem benézek majd céhházba, úgyis rég voltam arra. – Jegyzem meg mosolyogva. Majd elértünk az arénához.
- Hmm, a múltkor én most válassz te terepet. – Ajánlottam fel, majd felszerelkezve megindultam a másik irányba.
- Szerintem itemeket le is lehet tiltani, úgyse használnánk egyikőnk sem. – Mondom, ha esetleg szóba került volna. Amint oda értem a bejárathoz, átellenőriztem a felszereléseim, megigazítottam a hajam, vagyis inkább felkötöttem, hogy ne zavarjon. Majd vártam hogy jelezzen hogy kész. Igazság szerint ha tehetném leginkább minden nap erre járnék de nem harcolni, leginkább csak a benti választható mappok miatt. Meglepő de szerintem jóval több dologra fel lehetne használni mint csak harcokra, bár a néző közönség nem lehet kellemes fogadtatás, de lehet privát arénát is csinálni, úgy tudom. Amíg ezen gondolkodtam megszólalt a jelző, Hinari végzett én pedig beléptem.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Szer. Feb. 11 2015, 20:45


- Hmm, igazából semmi különös. Mostanában kicsit csendes, lehet a hideg miatt, bár Nestor időnként meggyújt pár fáklyát a folyosón – meséltem – Bár ettől inkább ijesztő lesz, mint békés, azt hiszem – ingattam a fejem s nevettem hozzá – Nesnek viszont el ne mondd! Amúgy örülök, ha jössz, többször is jöhetnél – fordultam feléje teljesen, vidáman mosolyogva rá: ő mindig feldobta a hangulatot, s őszintén szólva hiányoltam egy kicsit a társaságát, főleg most, hogy úgy tűnt rendeződtek az apró problémák is, amik eddig megakadályozták a sűrűbb találkákat – Meghát, a csokiszobába is került pár újdonság – tettem még hozzá egy jelentőségteljes vigyor kíséretében, hisz Ai-ról is tudtam, hogy szereti az édességet, s barátok között az is mindig finomabb. Közben lassacskán odaértünk a harctér közvetlen közelébe, s miután Ai átadta a kezdeményezés jogát, én még egy ideig elgondolkodva álldogáltam a bejárat előtt, a megfelelő helyszínen agyalva. Az itemhasználatos felvetésére persze rögtön rábólintottam: én se terveztem potikat és ilyesmit használni, s bár jócskán volt belőlük az inventorymban, én inkább a bossokra és az éles helyzetekre tartogattam őket.
Végül, hogy újra eszembe jutottak céhtársam szavai, csak megfogalmazódott bennem a tökéletes színtér, mely pár kattintás és a képzeletem által megalkotott plusszok után már a rendelkezésünkre is állt. Ai tengerpartot szeretett volna, én pedig meleget, s a kettő kombinációjából létrejövő helyszínen csak ámulni tudtam. Az egész pályát elöntötte a langyoskás tengervíz, mely a bejáratok közelében úgy bokáig ért, ám voltak jól látható, mélyebb részei is. Középen pedig egy kis sziget, két, egymás felé hajló pálmafával, melyekre - megfelelő akrobatikával - mászni is lehetett. Persze ahhoz, hogy elérjünk a szigetre, előbb úszni is kellett egy kicsit (úgy nyolc-tíz métert nagyjából), ám ez jobb esetben egyikünknek sem okozhat problémát. Kivéve, ha váratlan támadás ér alulról – lestem a másik bejárat felé kuncogva, s mire Ai belépett, én már be is ugrottam a vízbe, bekapcsolva a lopakodást: nyomomban a lány csupán pár, erőteljesebben fodrozódó hullámot láthatott…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Vas. Feb. 15 2015, 17:36

Hallgattam Hina válaszát, hogy csendes a céhház és hogy ezt a hidegnek tudja be. Megmosolyogtam amit Nestorról mondott.
- Hmm Nestor, én csak kétszer láttam eddig. – Mondtam.
- Az olyasfajta petek nem is nőnek, és nem is fejlődnek pont mint Kyubei ugye? – Kérdezem meg az egyértelműt, vagyis inkább biztosra akarok menni, nem-e az én petemnek van valami baja vagy titka vagy nem tudom milye is igazából…
- Tervezem hogy többször is megyek. De eddig mindig közbe jött valami… - Mondom, bár tudom jól hogy ez csak kifogás, és az indokát is ismerem, bár nem szeretném részletezni a lánynak, nem lenne túl vidám a további hangulat… vagyis részemről kevésbé.
- A csokiszobaa *-* - Elgondolkodtató hogy hallani ugyan hallottam róla de még nem fedeztem fel magamnak…hmm.. Addig beszélgettünk hogy fel sem tűnt szinte hogy máris a bejáratnál vagyunk, átadtam a döntés jogát Hinarinak így ő választott, én csak vártam pár percig toporogtam míg a rendszer ki nem írta hogy beléphetek. És mikor megtettem meglepve nyeltem egy nagyot, majd a nevetésem alig bírtam visszafogni. Tudom hogy nem szándékosan csinálta de hát nah… legközelebb szerintem meggondolom hogy átadjam-e a terep választását. A vizet és a napfényt is élveztem, a környezet picit emlékeztetett az előző harcterünkre, de azért nem így… Könnyesre nevettem a szemem, nem figyeltem hogy Hi támad-e vagy sem, a víz bizonyos helyeken csak bokáig ért, de láttam hogy van mélyebb szakasz-a is ahol szinte hívogatva próbált bele szédíteni a sötét mélység. Léptem párat előre, de tudtam hogy messzire így nem juthatok. Ki kellett találjak valamit, hogy eljussak a szigetre, bár lehet a lányt kéne megvárnom míg ideér… Noh nem én lennék ha nem indulnék neki rögtön, elő a felfújható delfint, a cicás úszógumit, és a kacsás karúszókat. Mondanom sem kell, röhejesen festhettem harci felszerelés plusz ezen kiegészítők díszletében. De minden erőmet bele vetve, az ösztönző delfin, és a biztonságos védelemmel neki veselkedtem. A delfint eldobtam egész távolra, majd öt méterre sikerült, majd bele mélybe és csapkodtam, kezemmel lábammal ahogy csak értem, míg egész közel elértem a delfinhez majd megint eldobtam, de a lendület olyannyira meglökött engem is, hogy átfordultam úgy hogy a fejem lent, a két kalimpáló lábam kilógva a vízből, próbáltam visszafordulni.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 16 2015, 17:35


Hinari (Sebzés: 65, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi (Sebzés: 0, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

- Csak kétszer? – lepődtem meg, ám jobban belegondolva, sokszor tényleg nem találkozhattak, talán a céhkarácsonyokon kívül egyszer sem – Pedig Kyubey biztos örülne neki – tettem hozzá kuncogva, visszaemlékezve az első találkozásukra, amikor Nes parázsdarabosat tüsszentett, s igaz nem szándékosan, de egyenesen a nyuszimacskát célozta be vele. A lány kérdésén viszont elgondolkoztam – Azt hiszem nem. Mármint, akiket egyszerű kisállatokat ismerek, azok közül egyik sem – mondtam, ám így hirtelenjében Aldon és Al kajmánján kívül más nem is jutott az eszembe – Nestor viszont megnőtt ugye, mint azt karácsonykor láthattad is, de valószínű azért, mert ő rendes idomár pet volt előtte… - gondolkoztam el, de annyira nem akartam taglalni a témát, hiszen Nesnek Shiki elvesztése fájó pont volt, így én sem emlékeztem rá szívesen. Ai lelkesedésén csak mosolyogva bólintottam, amikor a csokiszobára felcsillant a szeme: talán lehetne szervezi oda valami közös partyt mondjuk rumos csokival vagy ilyesmi… Mire észbe kaptam, már rég előttem volt a felugró menü, és élénk betűkkel próbálta felhívni a figyelmem, hogy tervezzek pályát. Mosolyogva pötyögtem kicsit s léptem be, be is ugorva a vízbe, amint készen lettem, s csak halvány hangfoszlányként jutott el hozzám Ai önfeledt nevetése, ahogy a tengerpart másik szélén álldogál…

A víz hideg volt. Már amit a nehéz és minden méterrel egyre nehezebb páncélom alól éreztem belőle. S igaz Súlyemelésem továbbra sem volt, de Látásom segített a felszín alatti tájékozódásban, így még mielőtt minden erőmet kiszívta volna az úszás, értem Ai közelébe. Azazhogy alája, gondolom. Lesüllyedtem a víz aljára, majd onnan löktem fel magam, az így szerzett lendülettel próbálva kirobbanni a víz alól és közben függőlegesen elhúzni a lányon a pengét, amíg nem rám figyelt. S ezután zihálva kapaszkodtam bele a gumidelfinbe, nyelve párat, mielőtt arrébb tempóztam volna, természetesen magammal víve a gumiállatot, ha sikerült. Ainak úgyis ott voltak a karúszók és az úszógumi is: egy pár pillanatra biztosan nem bánja, ha kölcsönveszem a delfint. ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 16 2015, 17:35

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Csüt. Feb. 19 2015, 18:07

- Ahham. – Válaszoltam természetes hangon. Majd folytatta.
- Hát nem tudom, furcsa kis lény sosem tud barátokat szerezni de persze ezt csak a modorának köszönheti, hiába ecseteltem neki nem érti meg. És ráadásul egyszer Shukaku is megvédte és neki adott igazat alig bírtam Shuval megértetni hogy Kyub is bunkó másokkal, és csak azt kapja amit ad… - Sóhajtottam fel fáradtan. Majd a kérdésemre kaptam választ amikor felötlött bennem valami ami csak most jutott az eszembe.
- Én… azt sem tudom hogy ő most milyen. Mármint hogy kisállat vagy volt pet. – Húztam el a számat.
- Azt hogy lehet megállapítani, nekem még nem említett semmit a multjáról, valahogy nem tetszik neki a téma, terel vagy szimplán megmondja hogy ne faggassam és én akkor nem faggatom. – Halkultam el a mondatom végére. Tudom hogy nekem kéne a dominánsabbnak lenni, de ez van. Miért faggassam ha nem akar róla beszélni, félek csak elüldözném és ugyan jó dolga van nála de én úgy vélem lehet más nem lenne vele ilyen türelmes mint mi… vagy nem tudom, lehet más képes volna megnevelni nem úgy mint mi… Hajtottam le a fejem a gondolatra.

Beértünk az arénába, a terep kissé meglepett, és mókásnak is találtam hogy pont ezt kaptam. Bár valószínű nem szándékosan, legalábbis reméltem. A vízzel mindig is meggyűltek a gondjaim és mikor megpróbáltam megtanulni úszni akkor is az lett a vége hogy Reginald mentett ki a vízből hősiesen. Tehát állva a sarat felöltöztem, felvettem a karúszókat, az úszógumit és a gumidelfint, majd így indultam meg az utamnak a lány felé. Természetesen Hinari sem volt rest, már csak azon kaptam magam hogy nem tudom hol van, pedig mintha egy pillanatra láttam volna a bejáratnál, de utána teljesen el is tűnt. Meglepetten kezdtem el úszikálni az irányába, de már csak azon kaptam magam hogy a karúszóim hibásak és leengedtek, majd alulról érkezett egy támadás, egy karddal való vágás ami engem ugyan nem, de az úszógumim kipukkassztotta bizony, így kisebb pixelfelhőt övezve a derekam köré tűnt el, én viszont sűlyedni kezdtem egyre mélyebbre és mélyebbre, kapálózva a kezeimmel. Annyi lélekjelenlétem volt ugyan hogy bekapcsoljam a skillem, hisz az életpontjaim ha csökkennek is tudok belőlük gazdálkodni, és mindenesetre jó ha be van kapcsolva így megpróbálkoztam vele.

A talajra leérve mint két sellő álltunk egymással szemben, én felpuffasztott arcommal próbáltam visszatartani a levegőt, bár még nem jöttem rá hogy nincs erre szükség. A nyomás növekedett és egyre nehezebben tartottam vissza majd egy az egybe kipréselődött a tüdőmből.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 19 2015, 18:07

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 19 2015, 19:13


- Hát Shu szereti a peteket, ne csodálkozz, ha elfogult – kuncogtam, elképzelve, ahogyan Ai győzködi a kislányt aki meg a bajkeverő nyuszimacskát védi – Amúgy hogyan találkoztál vele? Mármint Shukakuval. Tudod, azt hiszem haragszik rám, bár pontosan nem tudom hogy miért… – hümmögtem elgondolkodva, s azt reméltem, hátha Ai-nak mondott valamit erről. Bár az sem volt baj, ha nem, végtére is, előbb-utóbb ki fog derülni úgyis, mi pedig nem ezért voltunk itt.
- Szerintem nem lehet. Nem tudom – feleltem, s így visszagondolva, én sem Nestortól tudtam meg, s ha akkor nem találkozunk a Black Ironban, lehet most is annyit tudnék, mint Ai – Egyszer biztosan elmondja – mosolyogtam rá a lányra biztatón, látván, hogy elszontyolodik – Ha pedig nem, akkor valószínűleg így a jobb neki – tettem hozzá: annyira nem voltam tájékozott a témában, ám a faggatózás általában nem szokta meghozni a várt eredményt, sőt, van amikor rosszabbat tesz. Kyubei pedig nem tűnt olyannak, mint aki bárkivel is szívesen megosztja, ha valami a lelkét nyomja, így Ai helyében én türelmesen várnék, mikor nyílik meg.
- Nem kell aggódnod érte – mondtam még, igyekezve kicsit felvidítani a lányt, majd átöleltem, s beléptem a pályára, ki is alakítva a terepet, mire céhtársam átért a túloldalra.

Nem számoltam a vízzel. Jobban mondva annak ellenállásával, így a Katanát is nehezebb volt felfelé irányítani, miközben a levegő hiányával küzdöttem. S bár a penge éle mégis hasított valamit, rá kellett jönnöm, hogy elkerülte a lányt, helyette annak egyik játékát találva el, el is pixelezve ezt.
- Sajjjhnááálokhhh – kezdtem, ám értelmes hang helyett csupán egy adag buborék szaladt ki a számon, így fel is adtam a víz alatti kommunikációval való reménytelen próbálkozást, s már úsztam is volna fel a felszínre, egy kis friss levegőért. Ai azonban a kapálózáson kívül csak meredt rám, s én ugyan intettem neki, hogy ideje fellökni magunkat a vízfelszín fölé, ám amennyiben ezt nem tette meg, hamar rájöttem, hogy valami nem stimmel. A vértem viszont minden másodperccel egyre jobban húzott lefelé, s tudtam: ha lent maradunk, hamarosan az életsávunk fogja bánni. Csöppnyi hezitálás után egy gombnyomással leszereltem a Megváltót, a Katanát a hónom alá csaptam, s két kézzel a lány derekát fogva, tempóztam vele fel a felszínre, odatolva neki a delfnt, hogy kapaszkodjon meg benne.
- Nemhh… - lihegtem – Nem tudtam, hogy nem tudsz úszni – mondtam, még fújva egy utolsót, majd kitoltam a lányt a sekélyesbe, magam is felállva. A víz ekkor már csak térdig ért, s a sziget meleg homokja is alig volt három méterre tőlünk. Kicsavartam a hajamból a vizet, rámosolyogva Ai-ra – Nos, készen állsz? – kérdeztem, s ha megvoltunk, úgy újfent kézbe vettem a Katanát, elrugaszkodva a korallzátonyról, egy gyors, vízszintes vágást indítva a lány felé, már készülve a második támadásomra. A Katana azonban nem izzott fel, és az első csapásom se talált be. Csodálkozón pillantottam a lányra, elmosolyodva a változáson:
- Gyorsabb vagy, mint múltkor, s afegyverkezelésed is nagyobb - vontam le a következtetést, s miközben kitámasztottam, félig mögéje kerülve, megpróbáltam "visszaalakítani" a helyzetet. Tudtam, hogy ellene nehéz lesz képességet aktiválni, ám ezúttal szerencsére sikerült: a kardból előtekeredett a sárkány, s megharapva Ai-t, a sebességéből is lecsípett egy darabot, mindkettőnket sebezve kissé. Ezek után pedig már minden adott volt, hogy másodszorra is lecsapjak, igyekezve kijavítani az előző hibám.


Első támadás nem sikerült.
Képesség viszont igen, így lett mégegy támadásom, tehát dobok majd egy másikat is.


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 19 2015, 19:16-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 19 2015, 19:13

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 19 2015, 19:19


Dobás a második támadásra. És xDDDDDDDDDDDDDDD facepalm
Tehát:

Hinari: 210-14= 196 hp (páncél épp nem volt rajtam)
RenAi: 310+122-17= 310 hp, 105 páncél; illetve 14 gyorsibeduff --> gyorsid 32 lesz


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 19 2015, 19:24-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 19 2015, 19:19

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Csüt. Feb. 19 2015, 20:20

- Üüm. Igen tudom hogy szereti, és nem is baj sőt igazság szerint engem meglepett hogy mennyire közel áll hozzájuk. Mondjuk nem azért mert nem néztem ki belőle… etoo nem is tudom miért lepett meg. – Magyarázkodtam.
- Amúgy… egy szafarin, amin a végén fel is húztam magam és el is mentem. Mármint eleinte Szophie, Danee és én voltunk de két csopira válltunk, majd összevesztem Danee-val, és így Szophie és Danee volt együtt. Utána meg rosszul éreztem magam hogy Szophie-ra hagytam a fiút, és beöltöztem fiúnak. Azt hittem ott jobban meg tudom ismerni Shut, de nem tudtam vele sokat beszélni, csendes kis lányka. Vagyis azt hittem. Amint vége lett a szafarinknak, nem sokra rá még aznap találkoztunk egy másik területen, ahol beszélni kezdtünk sok dologról, majd szóbakerült Rita is… és… Mindegy hadjuk is. – Legyintettem és nevettem zavartan. Majd kapcsoltam hogy úgy gondolja hogy Shu haragszik rá.
- Hogy értve hogy nem tudod? … Nem ismerem Shut és Timidust sem igazán, de csak összezördültetek valamin. Meg sem próbáltok megbeszélni? – Kérdezem érdeklődve, bár sejtem a választ.
- Amúgy nem rossz lány és Timi sem az, csak… szerintem magányosak. Mármint… - Nem tudnám megmondani hogy miért, de így érzem.
- Nem tudom… - Fejezem be.
- De a harag az nem jó, szerintem tisztázni kéne valahogy… lehet csak te gondolod hogy haragszik. – Mosolyodok el.
- Vagyis miből gondolod hogy neheztel rád? És miért pont rád?.... – Kérdeztem mert ugye nem értettem. Majd gyors váltás a petekre, és megtudtam valamit amit sejtettem.
- Nem tudom… nem hiszem… vagyis valahogy nem tudok közelebb kerülni hozzá pedig türelmes vagyok vele… tényleg. – Persze azt már nem említem meg hogy a multkor is krumplival dobáltam meg mikor megtámadott egy tündért a kertben hehee… Hiába nem vagyok egy szülő alkat. Nem tudom hogy kéne viselkednem vele, főleg mikor ilyeneket csinál. Hisz tudja hogy nem jó amit tesz mégis megteszi…. ><”
- Igen… én is így gondolom, szerintem is azért nem mondja el mert így jobb, kényelmesebb neki. Nem akarom felzaklatni bármivel is. Mikor megtaláltam is meg akarták ölni, és engem használt pajzsnak. Persze segítettem neki, de a helyzetről és másról sem beszél túlzottan. Pletykákat hallottam róla csak, de azokra nem szeretnék adni. – Válaszolom kicsit elszomorodva.

A helyzet felettébb kellemetlen volt számomra, de hát én megpróbáltam. Mindent megtettem amire képesítésem engedélyt adott. Szorult a hurok a torkom körül, nem tudtam elmondani hogy nem tudok úszni, és az hogy ő ment ki is kellemetlen volt, de hálás voltam.
- Semmi… gond. – Nyögtem ki akaratlan is lenyelve egy korty vizet. A szemem a hajamba lógott, majd a szabadon maradt kezemmel igykeztem félresöpörni azt.
- Nem tudhattad, nem szóltam. Pont ezért találtam viccesnek mikor beléptem. – Kezdek el ismét nevetni a szerencsétlenségemen és a helyzet komikusságán. Azt hiszem rajtam így jön ki a feszültség. ^^” Majd kiértünk a koralokkal övezett partra, ahol a víz jelentősen sekélyebb volt és némileg biztonságban érezhettem magam.
- Persze. – Felelem. Majd támadt is. Jobb szerivel csak védekezni tudtam hisz a képességem nem kapcsolt be, a két támadását kivédtem, ám kissé lassabbnak éreztem magam. Úgy látszik a támadás mellé egy negatív buff is járt, aminek az ikonját meg is láttam az életsávom alatt.
- Támadj megint. - Szólítom fel.
- É nem tudok a képességem miatt. Vagyis a hiánya miatt. - Ütöttem a kobakomra és nyújtottam ki a nyelvem, a helyzet furcsa iróniája végett.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 19 2015, 21:17


Feleletére csak bólogattam, lemondóan ingatva a fejem amikor a Danees részhez ért, ám nem tudtam nem elnevetni magam azon, hogy Ai még fiúnak is képes volt beöltözni, hogy oldja egy kicsit a szituációt. Ám jobban belegondolva nem lepődtem meg rajta, s egy kicsit örültem is neki, hogy Ai megmaradt Ai-nak.
- Próbáltunk, csak elrohant – válaszoltam, gondolatban azonban még a Ritás dolognál voltam, igyekezve kitalálni, mi történhetett, hogy Ai vajon miért harapta el a mondatát. Ám nem akartam erőszakoskodni, így végül nem is tettem szóvá, inkább a továbbiakra figyelve, bólintva, amikor Ai a magányt említette – Tudod, Peter halálát nehezen dolgozza fel azt hiszem. Velem is ezért kiabált, de ezek szerint azóta meg tudott nyugodni kicsit. Mindenfélét a fejemhez vágott, aztán elszaladt, de én nem haragszom rá. Hisz tudom, min ment akkor keresztül… - haraptam be ajkaim, ám akarattal irányítottam másfele a gondolataim, nem engedve, hogy az emlékek előtérbe kerüljenek. Aztán témát is váltottunk, Kyubeiről kezdve el beszélgetni, én pedig biztatón karoltam át a lányt.
- Ne szomorkodj. Lehet csak idő kell neki. Ha tényleg bántották, úgy nehéz megbíznia bárkiben is, s előbb-utóbb biztos rá fog jönni, hogy te csak jót akarsz neki – mondtam.

- Tényleg bocsánat – vakargattam zavartan a tarkóm, miközben szárítkóztunk, nevetése azonban engem is jobb kedvre derített, csökkentve kicsit a lekiismeret-furdalásom – Igaz, hogy sok a víz, de harcolhatunk a homokban is, mint a múltkor – kuncogtam, visszagondolva arra a rettentő furcsa harcra, amikor kb homokkal etettük egymást. S amikor készen állt, támadtam is, egyszer, majd mégegyszer, s valamiért Ai mindegyiket képes volt hárítani. Fújtam egyet, ütemezve a légzésem, és kisétáltam a homokba. Itt egyszerűbb lesz. Ai nem támadott, helyette engem szólított fel rá, én pedig a vért felszerelése után meg is indultam, kicsit megváltoztatva a taktikám. Megpróbáltam felbuffolni magam, hogy behozzam az eddigi lemaradásomat, majd egy lendületes vágással kezdtem, szúrásban folytatva a mozdulatsort. Ennek már el kell őt találnia.
- Amúgy tényleg nem tudsz támadni aktív skill nélkül? – kérdeztem rá, miután hátraléptem: igaz nagyjából tudtam a képességeit, főleg a bossok miatt, ám ez a tény eddig valahogy elkerülte a figyelmem. Ha mindez igaz, érdekesek lehetnek még az elkövetkezendő harcok…


Képi és támadások is sikeresek. Innentől nem kell dobnod képire, automata sikerül.
65+42+18=125 sebzés, a Gyémánt Mellvért miatt mindketten sebződünk még 12-őt.
RenAi: 278 hp
Hinari: 196 hp és 53 páncél


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 19 2015, 22:38-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 19 2015, 21:17

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4767249862_5877ffd2ef_s Hinari vs Ai - Fight again. 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Csüt. Feb. 19 2015, 22:58

A beszélgetésünk folytatódott, örültem hogy ilyen közvetlenül tudtam beszélni a lánnyal valahogy megnyugtató volt a tudat hogy nem én rontok el dolgokat, csak van akikkel nem lehet könnyen kommunikálni. A dolgok, a téma terelődött, egyre csak folytattuk a beszélgetésünk, a végén a régebbi szafarinknál lyukadtunk ki ahol ugyanis Shukakut is megemlítem és ebből rögtön téma is kerekedik.
- Ha elrohant sértve érezte magát… gondolom. Mikor történt ez? Lehet az idő kicsit enyhített a dolgokon. – Tanácsolom Hinarinak. Majd amit ezek után mondott az lesokkolt. Lesápadva elkerekedett szemekkel néztem a lányra kételkedve a szavában…
- Ezt nem hiszem el… Peter… pont Ő ez valami tévedés… hisz ő nem ártana senkinek, és… és nem is ostoba hogy vakon sétáljon bele egy csapdába… egyszerűen nem hallhatott meg…- A hangom halkabb volt a normálisnál, alig hallhatóan, érthetetlenül motyogtam szinte, a levegőt szaporán vettem, a sírás kerülgetett, de tudtam… ha sírva fakadok akkor azzal elhiszem, ha nem hiszem el életben tartom… Valahogy kiestek a dolgok, nem értettem hogy hogy jutottunk el mindezek után Kyubei-ig, és voltaképp nem is érdekelt annyira. Tényleg nem emlékszem… sem arra hogy miről beszéltünk, sem… semmire. Úgy éreztem zsibbad az agyam és mintha fájnának a végtagjaim, pedig az lehetetlenség… A levegő mintha nem jutott volna le egészen a tüdőmig, éreztem hogy lélegzem mégis fulladoztam… nem tudtam mi történik… egyszerűen kimaradtak dolgok, csak kapkodtam a fejem és próbáltam felvenni a fonalat, tartani a lánnyal a kapcsolatot, és megszüntetni minden zavaró tényezőt. Ebben a pillanatban minden bántott, a nap melege és fénye, a víz erős szaga, a hullámok mély moraja… zúgott a fejem. Nem tudtam koncentrálni… nem tudtam összeszedni a gondolataim… egyszerűen kellett pár perc mire észhez térek. Nem mondtam ezek után semmit. Egyedül a „jót akarsz neki.”-re reagálta. Majd ismét kiesett valami, egyszerűen nem tudtam hogy találom magam más és más helyen, és csupán próbáltam eljátszani azt hogy nincs gond, mosolyogtam és a felszínes tudatomra érkező kódot dekódoltam majd rutin szerűen, gondolkodás nélkül válaszoltam rá. Olyan volt mintha ott lettem volna, de mégsem… hátborzongató volt a helyzet, a szituáció amibe nem tudtam hogy kerültem bele, és nem tudom miképp tegyem jóvá.
- Nem gond. Már mondtam. – Hallottam a saját hangom visszacsengve a fülembe.
- Ü-üm… ha nem mély akkor úgy is jó. – Abban sem voltam biztos hogy egyáltalán értelmes választ adtam, vagy hogy mire is válaszoltam…
- Nem. – Mondtam, de mire válaszoltam… szétestem, de teljesen. Azt hiszem ilyen lehet ha valaki kábítószerezik… vagy nem tudom… egy pillanatra félre pillantottam, a jobb zsebemben ott lapult a teleport kristály… azzal el tudnék innen menni… de miért akarnék?... Nem értem mi ez az egész körülöttem, hányingerem van és szédülök, de tartom magam. Érzem a támadást, de nem tudom eltalált-e… pár pillanat múlva felteszem a kezem, jelezve mintha időt kérnék.
- Bocsi egy pillanat csak…- azzal leültem a homokos szirtre… nem tudom miért, azt hiszem arra vártam hogy mint valami rossz látomás a helyzet lecsituljon, és utolérhessem magam. Pár pillanat múlva meg is történik, bár én azt hosszabbnak éreztem. Igazság szerint mindent ami most történt eltettem egy kis dobozkába, bár én ezt magamnak nem tudnám úgy megfogalmazni, de a lényeg az hogy ezt az információt a zsibbadást a dolgokkal való járást, félretettem magamnak... késöbbre... akkorra mikor magam vagyok, arra hogy megnézzem black ironban hogy igaz-e, hisz annak idején Ritát is megnéztem, többször visszajártam hogy megbizonyosodjak róla... Majd felpattantam... kissé zavart voltam, nem tudtam Hinari szemébe nézni, így úgy csináltam mintha rá néztem volna, de nem láttam őt...
- Bocsi, a kitartásom nem az igazi. - Kentem rá arra ami először az eszembe jutott.
- Most már folytathatjuk, azt akarom hogy támadj és én megpróbálok védekezni, úgysem árt azt is gyakorolnom. - Felelem egy mosollyal mely már jól begyakorolt szájhúzás hogy még az üres, hamis mosoly is igazinak tűnhet, hála azoknak a bizonyos nevetőráncoknak.


/Nos te az egészből nem láthattál érezhettél semmit, egyedül Ai egy mondatát hallhattad motyogva, vagy talán még azt sem igazán. /


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Pént. Feb. 20 2015, 01:35


Olyan volt, mintha… nem is tudom. Mintha csak most hallott volna Peter haláláról először, vagy nem is… nem tudtam volna megmondani. Talán ők is jóban voltak, és a lánynak ugyanúgy fájnak az emlékek most is, mint először? Lehajtottam a fejem. Kár volt megemlítenem, azt hiszem, erre ez volt a lehető legalkalmatlanabb időpont. Ajkaimba haraptam, úgy bámultam a fogadóterem padlóját, egymás után téve meg a lépéseket az aréna bejárata felé. S már éppen kérdezi akartam tőle, hogy biztosan szeretné-e most ezt a harcot, de végül nem adódott rá alkalmam, s a témát is sikerült elterelni. Petekről beszélgettünk, csupa az idomárfiúnál kevésbé fontos dologról, és lassacskán a kedvem is kezdett egyre javulni, ahogy haladtunk befelé. Ám hogy Ai hogy érzett, azt nem tudtam volna pontosan megmondani. Csak reménykedtem benne, hogy nincs nagyon maga alatt, hogy nem bánkódik hosszasan egy rég elmúlt eseményen, melynek sebeit most akaratlanul is felszakítottam.

Ugrás, csobbanás, úszás, úszógumi pixelek, delfin, buborékok. Levegő, végre, korallzátony, hárítás, hárítás, hárítás. Ez jellemezte az elmúlt pár percet, s én megkönnyebbült sóhajjal léptem hátra, ahogy megláttam a lányon a vörös pixelcsíkokat. Nem is értem, mi volt eddig. Ennyire sokat fejlődött volna hozzám képest ebben a pár hónapban? Meglehet… ezesetben nem lesz egyszerű harc, s nem hiába használtam ezúttal képességeket is, azokat, amiket az előző párbajunk során nem lehetett. Elmosolyodtam. Egyre erősebbek leszünk. Mindenki. Ai azonban visszatámadás helyett időt kért, s miközben vártam rá, leengedett Katanával, egy korábbi feleletén gondolkodtam. Nincs támadása… Supportnak és tanknak teljesen rendben van, de mint céhtárs és legfőképpen mint barátnő, féltettem őt. Odakint a mezőn, a mobok között, akikben csak képességgel tud kárt tenni… nem tudtam pontosan, hogyan működik ez és mikre képes még a lány, de az sejthető volt, hogy ennek is, mint a skilleknek általában, megvan a maga határa. Aggódón néztem végig rajta, ahogy a homokban piheg, ám mielőtt bármit is mondhattam volna, felpattant, s látszólag harcra készen állt elém.
- Biztos? – kérdeztem rá azért, bizonytalanul emelve fel a Katanát – Ha akarod pihenhetünk is egy kicsit… meleg, napos idő, meg tengerpart, nem úgy mint kint a hidegben… és törhetünk kókuszdiót is, hátha van benne valami lötty, amit megihatunk – ajánlottam reménykedve – Aztán majd folytatjuk a harcot, ha mindketten napoztunk egy jót. Időnk az van bőven – mosolyodtam el, s ha Ai rábólintott, már el is nyúltam a homokban, s csak akkor kezdtem meg újra a támadást, amikor mindezt megejtettük, és jól kibeszélgettük magunkat. Ha viszont ragaszkodott hozzá, akkor kénytelen voltam előrébb venni a párbajt, s későbbre hagyni a többit. Mélyen beszívtam a levegőt, rákoncentrálva a feladatra, majd ellöktem magam az egyik parti szikláról, felizzítva a fegyverem, támadásra készen. Ai pajzsát céloztam meg, legalábbis így tűnt, az utolsó fél méteren azonban változtattam a penge ívén, és a pajzs mellett eltolva a kardot, igyekeztem annak élét a lány legközelebbi testrészébe szúrni. Majd egy gyors hátra- és oldalralépés, miközben pedig bal kezemmel próbáltam – akár sebződés árán is, de – távol tartani magamtól Ai kardját, hogy a jobb kezemben lévő Katanával érjem el őt másodszorra is.


125 sebzés, a Gyémánt Mellvért miatt mindketten sebződünk még 12-őt.
RenAi: 141 hp
Hinari: 196 hp és 41 páncél


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 20 2015, 01:38-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 20 2015, 01:35

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4766609959_af0c0eb7c7_s Hinari vs Ai - Fight again. 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Hétf. Feb. 23 2015, 21:07

Ezen a napon több dolog történt mint amire én fel lehettem volna készülve. Nem akartam szétesni, nem akartam összetörni, bár annyira nem ismertem mégis olyan nehéz elfogadnom hogy igaz volna… mindenesetre csakis akkor fogom elhinni ha a saját szememmel látom. Örülnék neki ha csak valamis ostoba és nagyon rossz tréfa volna, hisz a fiú akivel a multkor tisztáztuk a dolgokat nem lehet hogy már nincs többé, hisz még olyan sok mindent akartam, küzdőterezni vele, együtt küldetésezni mint legutóbb… Kizárt hogy igaz legyen, nem tudom elhinni hogy bárki is ártson neki….

Ugyanakkor ezekkel a gondolatokkal nem foglalkozhattam, egy arénába vagyok és bár legszívesebben kiteleportálnék hogy bebizonyítsam hogy téved… mégsem tehettem meg. Tudom hogy Hinarinak fontosak az ilyen harcok, és bár a rossz hír letablózott, mégis mindig igyekeztem úgy tenni mintha önmagam volnék, rutinosan válaszoltam a mondatokra, azt tettem amit minden rossz tudat nélkül tennék, pedig nem. Nem ezt tettem volna, nem így csináltam volna. Elrontottam… Kínomban nevettem mikor beteleportáltunk a helyzeten…
~Víz… még a terület is őt juttatja eszembe, a képessége Hisame, a virág a vakrandin…

- Biztos. – Válaszoltam. Hisz nem akartam elrontani a napját.
- Ü-üm. Csak fejezzük be. – Álltam fel, a fegyverem a kezeimben, én szemben a lánnyal. Nagyot sóhajtottam ugyan, és bár tény hogy a kókuszdiótörés nem hangzik rosszul, most mégsincs hozzá hangulatom…
A lány támadása letablózott pedig azt hittem fel vagyok készülve, épp csak megrezzenni volt időm, és egy erőtlen támadást indítottam felé, bár tudtam hogy felesleges… ez így nem lesz jó a későbbiekében, a képességem még egyszer sem sült be, erre tessék.


_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 23 2015, 21:34


Nem volt jól, ezt láttam rajta. Bólintottam. Magam sem tudtam, hogy mire. Talán a befejezésre, talán a kívánságára, s most először, mióta úgy igazán komolyan veszem a harcokat és arénázok is, nehezen emeltem meg a Katanát. Valahogy… nem stimmelt. Nem kellett volna megtámadnom, sem hozzáérni, hisz eleget bántottam már. A szavaimmal. Azzal az egy mondattal, amiről nem tudtam, hogy ennyire kizökkenti. Felnéztem a kék égre, egy pillanatra behunytam a szemeim, szomorúan sóhajtva fel. Ennek nem így kéne lennie. Beszélgetnünk kellett volna egy teázóban vagy a tengerparton, ahogy múltkor megbeszéltük. Nem kellett volna belépni ide. De már nem volt sok hátra. S ha hiba is volt az előző pár perc, csak jobb lesz, ha vége lesz. Mindkettőnknek.
- Persze - bólintottam másodszorra is - Ezután pedig elmegyünk és megiszunk egy jó forró teát, rendben? Van kedvenc helyed? – mosolyogtam rá, és hagytam, hogy kardja elérjen. Mint mondotta, nem tudott úgysem sebzést okozni, így a rendszer se fogja bánni, nekünk pedig már tényleg mindegy volt. Éreztem az enyhe bizsergést, ám végig céhtársamat néztem, arcvonásait, mozdulatait, s reméltem, hogy rendbe fog jönni. Nem léptem hátra. Úgy voltunk, ahogy a csapása ért, egymáshoz közel. Mély levegőt vettem, felemelve a Katanát, melynek élén megcsillanó napsugár különös fényt vetett a hullámzó tengerre. Közelebb léptem hozzá, s hunyorítanom kellett, ahogy arcomat a víz felé fordítottam. Ne aggódj Ai. Befejezem ezt. Átöleltem. Óvón és biztatón, hogy minden rendben lesz. Fél kézzel. A másik kezem lassan emeltem melléje, gyengéden súrolva meg a lányt a Katanával, többször is. A fény segített. Reméltem, hogy elég lesz. Hiszen talán csak énmiattam voltunk még itt.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Feb. 23 2015, 21:34

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Hinari vs Ai - Fight again. 4767250438_224285ea8b_s Hinari vs Ai - Fight again. 4766612103_86ee832108_s Hinari vs Ai - Fight again. 4767250438_224285ea8b_s Hinari vs Ai - Fight again. 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by RenAi on Hétf. Feb. 23 2015, 21:56

Nem éreztem jól magam, valami nem stimmelt, persze érthetőnek gondoltam hisz, most szereztem hallomást az egyik ismerősöm esetleges haláláról. Nem hiszem el, még mindig tagadom. Meg kell hogy nézzem,  hogy megbizonyosodjak róla, hisz olyan hihetetlennek hangzik hogy pont ő, kinek árthatott a létezése? Ki az aki csapdába csalhatta? Ki az… aki felelős lehet ezért?... Ilyenkor olyan dolgok fordulnak meg a fejemben hogy ha felkerestem volna, ha többet lógtam volna vele… vajon másképp történtek volna a dolgok. Vajon tudtam volna neki segíteni, harcolni… akár helyette is.
Nem értem, félek belegondolni és elhinni hogy igaz volna, hisz én még látni akarom, játszani vele. Hallani a hangját, Hisamet megpillantani hisz… legutóbb egy kazamatán láttam őket, a kis sárkány igen csak nagyocska lett már akkor. Már nem is tudtam Hinarival és a harccal foglalkozni, nem láttam mi történik körülöttem, csupán azt hogy mi történt… Tsubaki… Zhel… Lewis… Rita… és most Peter is… valahogy mindegyikükért felelősnek éreztem magam. Nem tudom mit tehettem volna, de ha csak egyikőjükre is beválthattam volna magam… azt hiszem gondolkodés nélkül megtenném. Bár egyetlen dolog van ami ideköt, az pedig Jin. Ő az aki miatt nem tennék hasonlót ha esetleg lehetne, bár ezesetben a tehetetlen kín emésztene fel belülről. Nem tudom mit kéne tennem, de az amit csináltam, hogy elbújtam előlük, a múlt elől, mindenki elől… nem javít ezeken a dolgokon. Hinari ölelését éreztem, nem viszonozam. Olyan voltam mint egy báb, akinek a lelkét becsomagolták és eltették nagyon mélyre. Szememelőtt látom miképp az életcsíkom meg lefelé. Nem értem miért így, mit csinál miért ölel meg?... Nem értek semmit. A győzelem az övé, a vereségem nem számít, ezzel csupán felszabadultam.
- Ne haragudj. Most máshova szeretnék menni. – Felelem röviden, majd mikor a teleport ki tesz minket villan a kristályom.
- Szia és köszi. Majd később elmegyünk. – Ennyit még hallhatott tőlem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi6908/7300Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 23 2015, 22:16


Éreztem őt, a bizonytalanságot a mozdulataiban, s a tenger lágy hullámzása különös ütemet adott a táncnak, melynek ígyis csak a végét tudta elcsípni. A víz mély morajlással húzódott el tőlünk s jött vissza ismét, eláztatva a sziklákat és a homokos partot. Az enyhe szellőben a pálmafák hosszú levelei susogtak, becsatlakozva a kórusba, s mintha ők is felerősödtek volna, pont abban a pillanatban, amikor a víz is erőt vett magán: utolsó erejével csapott fel, túljutva korallon és sziklán, s a vízpermet gyenge esőként hullt ránk, arcunkon folyva végig, mintha csak sírnánk. Szótlanul léptem hátra, leengedve a fegyverem, el is téve azt a tokjába, pillantásom azonban nem vettem le a lányról. Szomorú volt. Értettem őt. Nem akartam kérdezni, pedig bőven lett volna mit. Nem is igazán értettem, s bár Peter halálával össze tudtam kapcsolni, mégis… olyan volt, mintha fontos lett volna a lánynak. Nagyon. S ekkor döbbentem rá, céhtársam mellett sétálva szótlanul, hogy alig ismerem őt. Hogy miket szeret, mit nem szeret, kivel ápol szorosabb kapcsolatot – persze Jinen kívül -, hogy miről mit gondol, hogy mit hogyan él meg. Lehajtottam a fejem. Ekkorra már rég nem volt rajtam felszerelés, de azt sem tudtam, mikor is szereltem le őket. Nem volt fontos. Semmi nem volt fontos most, csak ő. Segíteni akartam neki. Biztatni, átölelni, beszélgetni vele, bármiről. Egy kicsit jobb kedvre deríteni. S akkor sem bántódtam meg, amikor elköszönt. Csak néztem a helyet, ahol eltűnt. Hosszú percekig még. Sajnálom… Nem tudtam elmondani neki. Talán nem is kellett volna. Megráztam a fejem, s arcomon szomorú, mégis bizakodó mosoly futott át, amikor elhaladtam a gyrosos mellett. Még találkozunk. Csak ne add fel.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Ai - Fight again. Vo36oi14712/10100Hinari vs Ai - Fight again. 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 26 2015, 19:14

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 23-án küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp 240 arany

Pontok (hardcore):
Hinari +10
RenAi +2
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Ai - Fight again.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.