[Aréna] Asuka és Chancery

Go down

default [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Pént. Jan. 30 2015, 19:46

Egy ideje már hanyagoltam, hogy az Aréna mezeije lépjek, elvégre a dolgaim és a céh költöztetése elvette minden figyelmem. Most viszont be kellett látnom, a lépést a fejlődés tekintetében is tartanom kell, egy mobvadászat viszont egyrészt elveim ellen is van - pontosítok, Shu elvei ellen, én pedig tekintettel vagyok rá Rolling Eyes  -, másrészt rengeteg időt vesz el. Harmadrészt, ha élő, lélegző ember ellen állok ki, megismerhetem annak taktikáit, mozdulatait, képességeit, ami akkor is jól jöhet, ha legközelebb élesben kerülünk egymással szemben, és akkor is, ha csapatban kell küzdenünk akár a bosson, akár valami más fajzat ellen.
Álom pedig egyébként is szereti a kihívásokat.
Míg megnyomtam a gombot, miszerint véletlenszerű ellenfelet szívesen fogadok, és vártam az eredményre, megpróbáltam kigondolni valami használható aréna-kinézetet, már amennyiben egyáltalán én leszek az, aki alakíthat rajta. Természetesen semmi különös nem jutott eszembe... illetőleg egy igen, de úgyis az volt a tervem, előbb a partneremet is megkérdezem, még mielőtt öncélúan nekikezdenék építeni.
A rendszer hangot adott, majd ki is írta az üzenet formájában, miszerint találatra lelt. Meg is mutatta, merre találjuk egymást, így kisvártatva kissé távolabbról ugyanúgy szemügyre vehettem őt, mint ahogy ő is engem. Rózsaszín haj, tetszetős stílus, és vörös indikátor. Ez Asuka lesz, az a lány, akivel azelőtt már találkoztam, akiről jóformán semmit sem tudom, és aki még zöld volt nem is olyan régen. Persze érdekel is a története, mi történt vele, de nem fogom vele traktálni, a lényeg, hogy tudom róla, nem valószínű, hogy szántszándékkal bántana engem.
Mondjuk jobb az óvatosság... mostanában nagyon heccelik a vörösöket, ki tudja, mikor lesz elegük Sad
-Szia!
Lépek közelebb, de nem merek még teljesen közvetlen lenni. Talán nem fog felismerni azonmód, és kell egy kis idő. Persze amint úgy látom, készséggel - vagy épp nem - fogad, az aréna felé intve felteszem a kérdést.
-Szeretnél te építkezni? ^^
Úgysem szándékozom vérre menő küzdelemben részt venni. Számomra csak a tapasztalat és az esemény a fontos, nem feltétlenül a győzelem.


Pontok és képik, 25. szint:
Élet: 30 (150)
Fegyverkezelés: 22+15
Erő: 7+6
Irányítás: 16+29
Kitartás: 20+10
Gyorsaság: 25+35
Speciális: 22+3
Páncél: 65

Pirokinézis: Irányítás+5 sebzés, 12x használható.
Phoenix: 12 életpontnyi heal 3x.
Wildfire: Speciális pont értékű sebzés.
Tudnivalók:
Kettes szintű Lopakodás miatt Chancery kezd.
Mindkét fél egyszer támadhat. (60 - 32)
Chancery minden ötödik körében pihen, Asuka minden harmadik körében pihen. (30 – 11)
Chancerynek három vagy afölé kell dobnia speciálishoz, Asukának négy vagy afölé. (25 – 19)
Chancerynek kettő vagy afölé kell dobnia találathoz, Asukának három vagy afölé. (37 – 35)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Csüt. Feb. 05 2015, 14:24

Sajnos egyre ritkábban találok ellenfeleket, aminek okozója a hirtelen megugrott szintem. Ugyan megnyílt egy új játékmód is az arénához, de nem érzem magam elég jónak ahhoz, hogy megpróbálkozzak vele. Gyanítom, tele van frontharcosokkal, őket pedig jobb szeretném elkerülni... A 20. bossig mindenképpen, azzal ugyanis én is szeretnék megpróbálkozni. *.* Persze Shuu azt mondta, nem érdemes, és hogy a legtöbb frontharcos amúgy is legfeljebb csak kihasználja a magafajtákat, de erről szeretnék a saját szememmel is megbizonyosodni. Shuu sok mindent mond, az pedig még nem elég, ha nem tapasztalom meg magam is, hogy ez milyen.
Elég kedvtelenül ácsorgok az Aréna bejáratánál, egy hatalmas oszlopnak támaszkodva, az egyik kijelzőn pedig az egyik harcot kísérem figyelemmel. Még mindig semmi találat olyanra, aki a szintemnek megfelelő, és még ki is állna ellenem... Amikor egyszer csak mégis. o.o Hoppá. Very Happy
A gép találatot jelez, majd pedig a mapomon meg is jelenik egy kis ikon arról, miszerint merre is van. Nem sietem el a dolgot, hiszen azt jelzi a rendszer, hogy mozgásban van, és felém tart. Kíváncsian, hatalmas vigyorral várom, hogy megérkezzen végre... Már azt hittem, hogy uncsimuncsi lesz a napom. Sad Talán több munkanap kéne a szalonomba, és kevesebb az Arénába? Suspect
- Halihóóóóó! *.* - megpillantom végre a szemüveges, cicafülű lányt. Csupán látásból ismerem, egyike azoknak, akik gyakori jelenségek a Kezdetek Városában, meg még itt-ott, de igazából nem nagyon beszélgettem még vele. Mindig is úgy gondoltam, hogy úgy se lenne közös témánk. Hiszen ha csak egymás mellé állítanak, már abból is kitűnik, hogy mennyire különbözünk. Most mégis hálás vagyok, amiért végre ellenfélre találtam. S lehet, olyanra, akit nem kell feltétlenül OHKO-znom sem.
- Uhm, Channak hívnak, ugye? Very Happy Végre valaki... Azt hittem, egész nap csak másokat nézhetek játszani. - márpedig az nem izgalmas. Semmi értelme... Főleg akkor, ha te is játszhatsz helyette.
- Építkezni? Uhm... Én általában random sorsoltatok terepet. De nekem az is megfelel, ha te választasz. ^^ Hűűűű, miből készítetted a füleidet? *.* Mindig is meg akartam kérdezni... Imádom a dekoritemeket. Very Happy - még jó hogy, hiszen az ilyen holmik gyűjtése a mániám. Mondjuk nem konkrétan a macskafülek, nekem az nem a stílusom. De jövő halloweenkor succubusnak akarok öltözni, ahhoz pedig nem ártana szarvakat csinálnom.

Pontozás, egyebek:
19. szint

Élet: 37 (185 HP)
FK: 35
Erő: 61; sebzés: z: 67; s: 73; p: 79, +10% vérzés (Hentes) [6]
Kitartás: 11
Gyorsaság: 32
Spec: 19
Páncél: 38

Limit Breaker: Arénában nem használható
Charged Attack - JUSTICE: Spec pont hozzáadódik egy sebzéshez. Lehűlés: 3 kör

Hozok magammal: 6 db Mini Poti, 1 Gyenge Altató Méreg
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Szer. Feb. 11 2015, 13:15

-Aha. Te pedig Asuka vagy, igaz? Smile -bólintok, majd kérdezem félszegen, örülve, hogy egy pattogós és jókedvű, vidám ellenfélbe sikerült botlanom. Az, hogy a feje felett vörösen világít az a micsoda? Nem érdekel. Egyrészt, ha akarna, itt nem tudna bántani, másrészt ki fogom ismerni az arénában, az adrenalinlöket adta őszinteségi rohamban tán, hogy mik is a pontos szándékai. Nem titok előttem sem, hogy mostanában több céh is elkezdett intézkedéseket tenni elméletben a vörösök kirekesztése vagy elfogása kapcsán, és nem tudom elképzelni egyenlőre, ezt a lány előttem miért akarná bántani bárki is.
Mivel én szentül hiszem, nem minden vörös lett szántszándékkal az. Hürrem is csak magát védte, úgy tudom.
-Akkor maradunk a randomnál. -bólintok és be is állítom gyorsan az opciót a menüben, hogy kezdhessünk minél előbb. Majd kissé pirulva nézek vissza rá, mikor a füleimre terelődik a szó. Valahogy Shakanon kívül még soha senki nem rajongott értük ennyire, és tény, még meglep ez a fajta viselkedés velem szemben. Elmosolyodom és akaratlanul is a füleimhez nyúlok.
-Ez farkasszőrből készült, meg munkálatlan bőrből. Az ilyen statnélküli dolgokat engedi megcsinálni a rendszer anélkül is, hogy lenne rá jártasságod, mert egyébként egy páncélkészítőre lenne szükségem.
Abból is T1-re, ami már elég ritka >.>
-Akkor ez máris közös bennünk :3
A rendszer csippant, elkészült minden, beléphetünk a terepre. Mivel kétoldalról érkezünk, megvárom, amíg Asuka is elsétál a maga bejáratához, majd belépek, és aktiválva a Lopakodásom, hogy eltűnhessek az első tereptárgy mögött és felmérhessem a terepet. Nem túl nagy, igazából így, a széléről simán rálátok a másikra, bár az ilyesmi nekem sosem ment, hogy meghatározhassam valami méretét. A sziklák mögött, a főben lapulok, hallom a víz csobogását, ahogy egy kör alakú kis dombocskát vesz körbe, néhol fák zizegnek a szélben, és persze fű. Sok-sok égetnivaló fű :3


Hogy el tudd képzelni :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Csüt. Feb. 12 2015, 12:43

Bólintok neki, hogy igen, jól tudja a nevem. Egész kedves velem... Persze, Chancery ránézésre az a típus, akiből csak úgy árad a kedvesség. Meg némi határozatlanság. Igazából csoda, hogy céhvezér. Az ilyen emberekből kevesen nézik ki a vezérséget, hiszen egyáltalán nem tűnnek domináns, vezető típusnak. Ahhoz nem elég határozottak. Vagy talán újra alulértékelném az emberi kedvesség jelentőségét?
- Igen, tudom. Very Happy Tudod, Szépségszalonom van a városban. A különböző sminkeket, kencéket, de még a körömdíszítéseket is én magam csinálom. Very Happy Ilyen füleket viszont még nem láttam ezelőtt. *.* Nagyon jópofa. ^^ - nem az én stílusom, biztosan nem hordanék ilyet, számomra ez már túl gyerekes. De az ötlet maga nem rossz. Talán egy farsangra lehet, hogy kipróbálnám.
- Rendben, nekem megfelel. ^^ Sok sikert. *_* - a véletlen pályák a kedvenceim... éppen azért, mert sosem tudod, mire számítasz. Majd pedig amikor belépünk az Arénába, már el is döntetett, hogy jól választottam. Elég terjedelmes terepet kaptunk, de éppen ezért nagyon sok benne a lehetőség is.
Az Aréna két külön bejáratából érkezünk, ami a pálya két külön végén rak le minket. Körbenézve rengeteg fát, meg vizet látok, de Chanceryt sehol. Persze, a terep elég nagy, de nyomát sem látom a lánynak. Ha jól sejtem, akkor lopakodik. Nem ez az első ilyen ellenfelem, s már többször is megfontoltam, hogy nem lenne rossz az az észlelés. Rolling Eyes De valahogy sosem szántam még rá magam. Na persze, máshogyan is le lehet buktatni valakit, akinek lopakodása van. Mégpedig, ha olyan helyzetbe kevered, ahonnan muszáj és kénytelen felfedni magát. Erre pedig a terepet magát fogom kihasználni.
Nem húzom az időt, hiszen lényegébe véve, ha Chan nem húzza az időt, legfeljebb egy percem lehet. Ugyan nincs olyan közel, de még így is megközelíthető. Nem foglalkozom a láthatóságommal, ehelyett a víz felé rohanok, s ahol lehet, akrobatikámmal rövidítem le az utat. A vízhez érve pedig megpróbálom megközelíteni azt a sík szigetet, melyet mindenhonnan víz vesz körül. A vízben ugyanis elég nehéz lopakodni, s még a sziklák és fák sem nyújtanak fedezéket. Felkészülök arra, hogy bárhonnan megjelenhet. A víz hangjára koncentrálok, s amint valami furcsát tapasztalok, máris védekezésre nyújtom fegyverem.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Szer. Feb. 18 2015, 22:29

-Körömdísz? Olyat lehet, még meg is néznék Very Happy  Majd beugrok valamikor. -mosolyodom el. A smink és az ilyesmi nem az én világom, de hogy őszinte legyek, ahogy próbálom alakítani a céhet, úgy ézem egyre inkább én is, hogy nekem is ideje lenne változtatnom, még ha nem is olyan mértékben, mint ahogy Hürrem akart megreformálni Suspect
Kölcsönösen kívántunk hát egymásnak sok sikert, majd persze elhelyezkedtem a nagy szikla mögött, Álommal az oldalamon. A macska nem sokkal ezután elindult lassan megkerülni a szürkeséget, kipillantani a sík terepre, majd meg is szólal hangja a fejemben.
~Okos a csaj. Máris megcélozta a víz közepét, hogy ne tudd megtámadni.~
-Nem mintha az engem zavarna. -mosolygok és megvizsgálom, fel tudok-e kapaszkodni a szikla oldalán a tetejére. Persze találok is elég mélyedést, hogy kivitelezhessem hangtalanul a dolgot, Álom mindvégig türelmesen vár, hogy egyszerre lendülhessünk támadásba.
Hisz a tervem egyszerű. Ha Asuka a vizet akarja használni arra, hogy védje magát, akkor én is tartogatok neki egy kis meglepetést. Kicsit majd a diszkóban is érezheti magát akár.
Olyannyira a sziklának lapulok, amennyire csak tudok, mikor felmászom a tetejére. Nincs magasan, jóformán egy ugrásnyira sem, és kikukucskálok a tetejéről. Akár meglát Asuka, akár nem, elmosolyodom, még akár integetek is neki.
-Hahó, Asu-chan! Figyi, nincs itt túl meleg? O.o
Vetem rá a tekintetem, kívánva, hogy picit gyulladjon meg a drága. Persze nem a haját akarom én lángra lobbantani, az túl szép hozzá, egész egyszerűen csak azt akarom elérni, hogy kicsit melege legyen, no meg sebződjön is miatta :3 Álom ezt használja ki arra, hogy előrerobbanjon és még a vízen is átgázolva megtámadja ellenfelét.


Pihi: 1/5
Képipróba: Pirokinézis. Ha sikerül, akkor egy cuki 50-es sebzés ér téged :3
A kocka Álomé, aki ha talál, 45-őt kanyarít még le belőled.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 18 2015, 22:29

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 25 2015, 18:34

A legfontosabb, hogy ne adjak lehetőséget ellenfelemnek arra, hogy kihasználhassa ellenem lopakodását. Túl héber vagyok felesleges jártasságokra költeni, a Kereséssel sem kerestem eddig semmit, legfeljebb bajt. ._. Gyakran hasalok el a harcokban az ilyen apró-cseprő dolgok miatt, ezért pedig sokszor az esetleges szint előnyömet sem tudom kihasználni. Csapatharcos vagyok, nem pedig magányos farkas, ez pedig sajnos ezzel jár.
Az apró szigetet minden irányból víz veszi körbe, ami pedig remek arra, hogy észleljem, ha esetleg utánam lopakodik. Első sorban a víz csobogására koncentrálok, s egyszerűen csak kivárom a támadást. Éppen ezért ér talán váratlanul, hogy Chan hangját egyáltalán nem a víz felől hallom, s még csak nem is azt, hogy esetleg lubickolna valamerre. Ehelyett a szomszédos sziget errefelé nyúló szikláiról integet le nekem, egy aranyos macskával együtt. o.o *.* Jobban szeretem ám viszont, amikor a cicákok kedvesek, meg aranyosak, meg játékosak, és nem akarják lekaparni az arcodat. Sad
A páncélom polygonokra hullik, azonban ez nem kifejezetten a nagy sebzés, hanem a gyenge felszerelés hibája. A pixelsebek vörösen felizzanak pár másodpercig, én pedig ismételten átkozom magamban a rendszert, meg a hülye szabályait, hogy petet nem lehet támadni. Egyszerűen unfair, hogy egy olyan ellenfelet kapok újra és újra, akit még csak vissza sem támadhatok. >.>
- Neheheeeeeem, köszike! A nyári szezon még odébb van. o.o - a macskával kevéssé akarok foglalkozni. Csak hátráltat. Egyelőre azonban nem tudok megszabadulni tőle, legalábbis nem olyan gyorsan. Azonban, hacsak nincs neki is kellő akrobatikája, akkor nem tud olyan gyorsan követni, ahogyan szeretne. Nagy szerencsével pedig akár ki is cselezhetem őt. Na ide kövess, kiscicám! *.*
Nem foglalkozván a vöröslő pixelsebekkel, elrugaszkodom a földtől, s belekapaszkodok fél kézzel a sziklába. Felhúzom magam, s néhány akrobatikus mozdulattal máris Chan mellett találhatom magam. A tűzzel nem szabad ám játszani. Megperzseli a hajat, ami amellett, hogy csúnyán néz ki, még büdös is. Így aztán a nyers erőmet kihasználva próbálok meg némi fölénybe kerülni, s képességemet is alkalmazva elég nagyot sebezni Chanba.

HP: 128 (zöld)
Pihi: 1/3

Képi siker esetén a legközelebbi találatkor +19 sebzés
Találat esetén 67 sebzés
Edit: összesen 86 sebzés


A hozzászólást Asuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 25 2015, 18:37-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 25 2015, 18:34

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4766603033_e921bedc36_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Pént. Feb. 27 2015, 22:02

Igencsak különös ez a lány, mármint, egyáltalán nem látszik rajta, hogy melege lenne, sőt, még arra is van ereje, hogy felmásszon mellém. Ezen kívül pechjére én vagyok az egyike azoknak, akik a játékban eddig talán az egyik legnagyobb Akrobatikával rendelkeznek, így Álomnek kicsit sem esik nehezére nem hogy utolérni, de még akár meg is előzni a lány, és szinte a hátamról pattan felé, hogy karmaival újabb vöröslő sebeket ejtsen annak felkarján.
Ahogy Álom kiesik a képből, elvégre igen magas zuhanás éri őt a szikláról lefelé, én is valami hasonlót produkálok, csak épp nem önszántamból, hanem Asuka csapását követően. Persze egyáltalán nem fáj, csak épp két hatalmas ütést érzek, egyet az arcomon, egyet a hátamon, ahogy lepottyantam, de legalább azt látom, hogy Asu életcsíkja is megmozdult, nem csak az enyém. Van esélyem nyerni, és a jelek szerint ellenfelem nem fogja hagyni magát. Elvigyorodom: ezt már szeretem, a kihívást, az adrenalint.
-Tényleg, melyiket szereted jobban? A nyarat, vagy a telet? teszem fel a kérdést, miközben feltápászkodom a földről és előkészítem a sípomat. -Én a magam részéről a nyarat, de csak ha van légkondicionált helyiség a közelemben, meg sok-sok fagyi :3
Kicsit megpörgetem a furcsa, pirosas színben pompázó, fegyvernek minősített akármit, majd erősen belefújok, hogy Asuka életpontjait ismét mozgásra bírjam. Olyan furcsa egy dolog ez, hogy a pálcával való hadonászás helyett már így tudok hatni az ellenfelekre. A mobok maguk szinte fájdalmasan is össze tudnak rándulni az éles hang hallatán, az emberek már kevésbé, nem szokták még a fülükre se tapasztani a kezüket, mintha teljesen érzéketlenek lennének mindenre. Álomkelőt pedig szimplán azért nem zavarja, mert csapattárs, még azt is el tudom képzelni, hogy számára elnémítja a rendszer a sípoló hangot.


Első kocka Álom, második én.
Edit: 13-as sebzés ér téged :3
Pihi: 2/5
129/150


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 27 2015, 22:03-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 27 2015, 22:02

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767251444_0f76bf2817_s [Aréna] Asuka és Chancery 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Csüt. Márc. 05 2015, 10:54

Hamar kiderül, hogy Channak és a petjének egyaránt legalább akkora az akrobatikája, mint nekem. Az rendes esetben sok pénzt jelent, nagyon sokat. Igaz, én nem arany, hanem vér útján szereztem meg a jártasságomat. Rolling Eyes Ahogyan a Hentessel sikerül eltalálnom az állatidomárt, az egyensúlyát elveszíti, s talán épp ennek a rengeteg belefektetett pénznek köszönhető, hogy nem szerez további sérüléseket az esés miatt. Így ezúttal én vagyok odafent, míg ő odalent, ahonnan indultam. Nem, nem jó ez így... túl messze van. Még mindig nagyon utálom ezt a buta rendszert, hogy a petek támadhatatlanok, nem lehet velük mit kezdeni egyszerűen. Tiszta unfair ez a játék. Sad Na de a lényeg, hogy közel kell kerülnöm valahogyan. Biztos, ami biztos, beszéd közben gyorsan előkapom a kis fiolát, s megkenem vele a fegyveremet. Még jól jöhet, hogy gondoltam ilyen eshetőségre is.
- A nyarat, természetesen! *.* Süttethetem a hasam a tengerparton, ráadásul nagy leárazások vannak a tavaszi kollekciókra. Drágák ám a jó cipők. >.> - a magassarkúaknak pedig főként tavasszal van a szezonjuk. Legalábbis azoknak, amiket én szeretek. >.> Aztán meglátom, miféle fegyvernek nem minősíthető izé van Channál, hiszen már találkoztam is ilyennel. Elég fura volt, amikor egy tizenéves kislány megsimogatta a könyökömet egy ilyen kis mütyürrel, az meg leszedte a fél HP-mat. Arra számítva, hogy fel kell ugrania ismét, hogy eltaláljon, csupán hátrébb lépek, a Hentest előre rántva, amivel még a petjének a támadását is tudom blokkolni. Azonban Chan csupán belefúj a hangszerbe, ami egy halk, nem kifejezetten zavaró hangot ad, s utána megrezzen egy picit a HP csíkom, én pedig kamillázok ezerrel, hogy mi az isten van. o.o Most tényleg?
- Nem éri, hogy nektek ilyenetek van. Sad - tényleg unfair, hogy még távolsági harcosok is... Na nem mintha nagyon megsínylette volna a HP csíkom a dolgot. Viszont sok kicsi sokra megy.
- A fagyihoz pedig nem kell kifogás! *-* Az bármikor jó... főleg sok gyümölccsel. :3 - nyami... *_* Most összefutott a nyál a számban. Mindenesetre megfontolom a fagylaltzabálás lehetőségét az Aréna után, hogy megjutalmazzam magam valamivel, amint vége, majd pedig elrugaszkodok a földtől, a Hentest két kezemmel a fejem fölött tartva, s így egy ilyen levegőből ráugrós rohammal meglepve az idomárt. Közel kell maradnom hozzá, hiszen másképpen nincs esélyem. Ha sikerül a támadás, akkor megpróbálom belökni a vízbe. Hátha ott később több esélyem lesz.

HP: 115 (zöld)
Pihi: 2/3
Gyenge Altató Méreg elhasználva.
Találat esetén 73 sebzés (vérzéssel együtt)

Uhm, és az előzőben elfelejtettem a Hentes vérzését számolni. >.< Előző körben volt még +6 sebzésem Embarassed Néha bonyi számolni a harcos sebzéseket ._.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 05 2015, 10:54

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Márc. 07 2015, 12:39

Milyen irónikus, ha ismerném Asuka gondolatait, felnevetnék, hogy "de hát én meg ugyanezt gondolom a Harcos kasztról". Tekintve, hogy vérzést jelző ikon jelenik meg némi lagg után a nevem mellett, egyértelműnek tekintem, hogy ismét ezzel az ordenáré kaszttal kerülök szembe, azzal, amelyik pillanatok alatt képes engem kinyírni. Az a furcsa srác a tóparton, ő volt az első, akivel szembe találkoztam, és a Harcosok ereje azóta is szinte félelemben tart. Ha én ezt előre tudom... konklúzió: mindig próbáljam felbecsülni a másik kasztját is Rolling Eyes
A nyárra már nem tudok mit mondani. Kollekciók, leárazások, cipők. Pont nem az én világom, pont az, amiből kimaradtak, pont az, amihez nem értek, mert nem volt ki tanítson. Így hagyom is egy mosollyal a témát a jövőben, és igyekszem teljes erőbedobással a csatára koncentrálni. Hisz meg vagyok ijedve, nem szándékozok veszíteni, és ha mégis arra lendülne a szerencse kereke, akkor legalább ne adjam olcsón a bőrömet. A fő gondom úgyis az, hogy ezeknek az idézőjeles "mocskoknak" úgy nő a sebzésük, ahogy fogy az életük, és a jelek szerint az Akrobatikám, amit a szerencse adott, nem elég. Kéne még pakolni Ügyességre a jelek szerint.
-A ti sebzésetek sem éri Razz  Viszont én nem nyavalygok. -egyenesedem ki és a síppal mutatok Asuka felé. -De ezután vendégem leszel akkor egy gyümifagyira :3
Persze ennek köszönhetően a csapását nem igazán tudom kivédeni, és nem csak vérzés, de már valami számomra ismeretlen jel is megjelenik a csíkom mellett, ezen kívül vége, még egy csapás, és veszítettem is. Hihetetlen ez a brutális erő, amit képviselnek. Jobb híján a sípomba fújva próbálom Álomkelőt támadásra buzdítani, aki jön is szorgosan, és bár tiszta víz vagyok, igyekszem még egy ütőkártyámhoz nyúlni. Nem tudom, segít-e valamennyit, de talán kihúzhatom vele még egy plusz körig. Csak kérlek, had gyógyuljak Sad


Pihi: 3/5
Altató méreg hatása 3 kör múlva. Vagy 2? O.o
És akkor ezek szerint Vérzés: 2
50/150

Nálam: Első kocka én, második Álom, a képi pedig a Phoenix. Ha sikerül, akkor három körig 12-őt gyógyulok majd :3
Edit: 58 sebzés ér, ha jól számolom >.>; És képi is sikeres, de majd kövi körtől számolom fel úgyis :3


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 07 2015, 12:40-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 07 2015, 12:39

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4766610511_dda12706fc_s [Aréna] Asuka és Chancery 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Kedd Márc. 10 2015, 12:16

- De nem érted... a síp cuki. Sad - lehet, picit félreérthető volt a nyivákolásom. o.o Az mondjuk tényleg elég izé, hogy a kasztom legjobb fegyvere még mindig a Hentes, ami messze veri még az eddig megismert T3-as fegyvereket is. Azonban akkor is... Szóval nem túl cuki a darabolóbárd. Sad
- Talán ha kötök rá egy masnit... De az lehet, zavarna a harcban. Móóóó... Sad - triviális problémák, amik miatt igenis, van jogom nyavalyogni! >.< Igazságtalan, hogy az állatidomároknak nem csak dédelgetni való cukiságaik vannak, hanem még a fegyvereik is ilyen... aranyosak! *.* Én pedig nem bírok ellenállni a cuki dolgoknak, no. >.>
Mindenesetre sikerül eltalálnom. Surprised *.* Szóval az azért elég jó, azt hiszem. Ha az arányokat veszem, talán egy csapás már elég is lenne a győzelemhez... azonban Chan nem adja magát olyan könnyen. Talán épp a frontális támadásomnak köszönhető, hogy védekezéssel mellesleg egyáltalán nem foglalkoztam, s ő, valamint a petje is leszaggatnak egy darabot a HP-mból. A csík sárgán villog, ami ugyan nem olyan jó, azonban a pozitív hatása is megvan. A sebzésem megnövekszik.
- Fagyi! *.* Szavadon foglak. Wink - a fagyi pedig majdnem olyan jó dolog, mint a csokis szuflé. Majdnem. Mindenesetre próbálok nem adni újabb okot a támadásra. Ahelyett, hogy újra támadnám Chant, kis szusszanásképpen úgy döntök, úszok egyet. Hátralépek egyet, majd elrugaszkodok a földtől, s egy akrobatikus ugrás közepette a vízbe érkezek. Nem számít, milyen messzire sikerült elmennem a kis szigetről, mert nem vagyok elég messze. A víz itt elég sekély, ami azt illeti, éppen ezért a pálya közepén lévő, nagyobb sziget felé kezdek el úszni. Az időt ugyan nem vesztegethetem, mindenesetre legfeljebb egy újabb mérkőzést veszítek akkor, ha túl lassú vagyok. A tőlem telhető legnagyobb tempóval próbálok a mélyebb víz felé úszni, s az árral sodródva megpróbálok a víz alá merülni. Arra számítok, hogy ide talán nem jön utánam a macskája. Hiszen nem nagyon szeretik a vizet. Na persze, az egész azon múlik, hogy mennyire gyorsan sikerül odaúsznom a mélyebb rész felé. Emellett pedig szusszanni is tudok egy kicsit.

Pihi: 3/3
57 HP (sárga)
Méreg elvileg pont a pihikörödre esik xD Így valószínű nem történik semmi, csak a pihikörödön alszol el. De ugye Asu IC meg nem tudja, mikor van pihiköröd. xD Mindenesetre tettem fel kérdést kérdezz-felelekben, csak még nem érkezett rá válasz. >.<
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Vas. Márc. 15 2015, 17:25

-Még a botom jobban tetszett viszont, könnyebb volt használni. Cki a síp,de látod, jóformán semmit sem ér Very Happy -lóbálom meg a kis zsinóron, amivel általában a nyakamba akasztom, mikor épp nem használom. Vörösen csillog a digitális nap fényében, ahogy perdül és fordul, majd elkapom és rubinos jellegét elrejtem a tenyerem szorításában. Asuka addig a saját fegyverét vizsgálgatja, beszélve valami masniról, de én egyenlőre még nem szólalok fel ez ügyben. Már ha egyáltalán arról visong, hogy masnit akar kötni a fegyverére. Meg lehet azt oldani anélkül, hogy zavarná, de talán egy nyugodtabb pillanatban a harcot követően megmondom neki, és ha akarja akár meg is csinálom. Csak egy kis szövetdarab kell, mondjuk egy elf ruhájából vagy hasonló, és kész is. :3  A dologba csak az szólhat bele, ha a rendszer esetleg nem engedélyezi az ilyen nemű dekorálást.
Ám persze ezek után már biztos a fagyizás is, lehet, elég lesz majd akkor előhozakodnom a témával. Smile
Az, amin csodálkozom, a víz lesz. Én olyannak terveztem, hogy csak bokáig érjen mindenhol, elvégre túl kicsi ez az aréna ahhoz, hogy mélyvizet el tudjak benne képzelni, ehhez képest Asuka lebukik és eltűnik, csak kósza alakját látom a tükrön át, de persze azzal is tisztában vagyok, hogy nem pont ott jár, ahol én látni vélem. Ismét megpörgetem a sípot és mosolyogva, másik kezemből féltölcsért alkotva Asu felé kiáltok.
-Sajnos ezzel vétettél két hibát, szóval ideje lenne kijönnöd még gyorsan. Illetve hármat. Először is, figyelj a fulladásodra. Másodszor, a hang jobban terjed a víz alatt :3  Harmadszor, a macskák szeretik a vizet.
Álomkelő erre a mondatra, mivel szereti az efféle teátrális belépőket, a vízbe veti magát, és bár nem épp a legkecsesebben, de elkezd úszni Asuka felé, mancsait olyannyira széttárva, ahogy csak tudja. Valójában kicsit hazudtam, mivel nem minden macska szereti a vizet. köztük Álom sincs oda érte, de a legutóbbi Timidus-féle aréna óta valahogy nem retteg és kezd el nyivákolni, ha harc esetén bele kell vetnie magát a nedvességbe. Minden más esetben húzza a száját és elkerüli messziről, de a fejlődés még így is látványos és büszkeséggel tölt el, na meg némi hálával a sárkány felé :3
Tehát míg én belefújok a sípba a víztükör fölé hajolva, Álom megkísérli csupán egyszer megkarmolni Asukát, majd elindul a part felé és kirobog gyorsan a szárazra, ahogy csak tud.
Viszont nagyon kezdek álmosodni... >.> Ennyire fáradnék? Pedig van Kitartásom bőven... O.o


Pihi: 4/5
Altató méreg hatása 1 kör múlva.
Vérzés: 2
Phoenix: 1/3, lehűlése 1/6
60/150

Első kocka Álom, második én :3
Edit: Álom már nem ellenkezik a víztől, de nagyon béna benne >.>

Ha addig se jön válasz, akkor legfeljebb két körig fogok aludni, a pihin meg a támadásin is :3


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 15 2015, 17:25-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 15 2015, 17:25

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767251444_0f76bf2817_s [Aréna] Asuka és Chancery 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Vas. Márc. 15 2015, 18:19

Hát, sokkal mélyebbnek hittem a vizet, ami azt illeti. Sad A part közelében elég sekély a víz, s már majdhogynem a másik partig kell elúsznom ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő pontot, ahol már nyugodtan elmerülhetek. A Shuu és Timidus elleni arénámban hasznosnak bizonyult az úszástudás, ha pedig nincs az a buta méreg, akkor még meg is nyerhettem volna. >.> Szóval csak egy nagyon picin múlott az egész. Na persze, a lényeg inkább az volt, hogy jót szórakozzunk. ^^  Hasznos volt a tapasztalat, amit újfent használni szerettem volna. De úgy tűnik, ez nem volt túl jó ötlet.
Mindenesetre ahol egy kicsit mélyebb a víz, lebegek egy darabig rajta a merülés előtt, hogy szembesülhessek azzal, mennyire felsült a tervem. A cicák szeretnek úszni. o.o Sad Nem gondoltam volna, őszintén szólva, hogy még csak nem is fog irtózni a víztől. Volt már macskám, és ez nem természetes viselkedés tőlük. Na persze, arról hajlamos vagyok megfeledkezni, hogy a SAO-ban sem a fizika, sem a biológia törvényei nem működnek. Legalábbis nem úgy, ahogyan kéne nekik. >.> Mégis ki hallott már olyanról, hogy valaki tűsarkúban akrobatikázzon? Very Happy
Szóval, arra számítok, hogy a méreg hatása lassan kezd kiütközni, s ha elég messze kerülök, akkor talán megspórolok magamnak egy sebzést a macsektól. Nem lenne rossz, a jelen állás szerint taláááán még esélyem is lenne, holott az aréna kezdetekor egyáltalán nem számítottam győzelemre.
Megtalálom azt a pontot, ahol éppen elég mély a víz ahhoz, hogy valamennyire elmerülhessek benne. A fulladással nem foglalkozok, hiszen egyrészt úgy sem lehet meghalni az Arénában, másrészt pedig legalább egy percig biztosan kibírom. Amúgy sem szándékozom túl sok időt itt tölteni. Aztán pedig elég furcsán közeledik felém néhány hullám, hogy belőlem is hullát csináljanak. Legalábbis, az életcsíkom picit mintha lentebb menne... Még látok egy kiélezett karmot is elmenni a fejem búbja felett, de nem érint meg engem. Hiába akarna csíkos mintát festeni a bőrömre!  *. * A vízbe menekülés lehet, mégis jó ötlet volt, hiszen a cicus elvéti a támadását. Bizonyára nehezebben mozog a víz alatt, hiába úszott utánam.
Itt az ideje annak, hogy felbukjak a vízből. A hang terjedése valóban jobb a víz alatt. Sokkal gyorsabb, ahogyan azt Chan is mondja. Hangjából azonban egyáltalán nem úgy tűnik, mint akit mindjárt elragad az álommanó, és elviszi csicsikálni. o.o Ez fura. Mégis mennyi idő, mire hatni kezd egy méreg? >.>
- Nem tudtam, hogy szeretik. o.o Bár az is legenda, hogy tejet isznak, mert az jót tesz nekik... – odakint volt macskám, nem is egy, s kiskoromban én is úgy hittem, hogy tényleg szeretik a tejet. Főleg, ha megcukrozzák. Azóta már megtanultam, hogy legfeljebb hasmenésük lesz tőle, és nem is érzik az édeset. Mindenesetre kiúszok a sekélyebb rész felé, onnan pedig futva közelítem meg az idomárt. Teljes erőbedobás powa, a győzelem most, vagy soha. Valószínű, ez lesz az egyetlen alkalmam rá, hogy megnyerjem a küzdelmet. Mintha ásított volna egyet. Szóval megforgatom a kezemben a csatabárdot, majd megrohamozom ellenfelemet. Nincs sok élete, azonban jó nagy adat szerencsére is szükségem lehet. >.< Biztos, ami biztos, egy Mini Poti elfogyasztásával folytatom a sort. Nagyon nem árthat. ^^

49 HP (ha jól számolom)
Pihi: 1/3
(a kérdést pedig feltettem megint a topicban >.< a legtisztább, ha kapunk rá választ)

luft >.>

Edit: számoltam picit, nem értettem, mit írsz vérzésnek. o.o A Hentes +6 vérzést ad minden találatom után, egy körig (erő 10% ugye). De pl pihikör után nem. A gyógyításoddal együtt az előző körben 62 HP-d volt, a mostaniban pedig 74 lesz a pihi körödben (feltételezem, a méreg hatása és a pihikör ellenére is gyógyulsz) :3


A hozzászólást Asuka összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 15 2015, 20:34-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Márc. 15 2015, 18:19

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Szer. Márc. 18 2015, 20:15

Álom végül elvéti a karmolást és jobbnak látja, ha inkább a szárazföldön fog tovább próbálkozni. Amint kiér a partra, kicsit odébb ugrál, majd megrázza magát, hogy minél több vízcsepptől megszabadulhasson. Bár nem szól semmit, színtisztán érzem a fejemben, hogy igencsak mogorva a számára amúgy is kényelmetlen taktika sikertelensége miatt. Amint módom lesz rá, megnyugtatom, hogy mindenképp rendben legyünk a továbbiakban, és mivel a hangok nem tévesztettek célt, még talán a győzelemre is van esélyünk.
Csak ez a fene fáradtság ne lenne. Ideje szusszanni egy kicsit, és amíg szédelegve nekivetem a hátam a sziklának magabiztosságot mímelve, addig Asunak is van ideje előbújni a víz alól.
-Szeretik, amennyiben a maguk kényére-kedvére fürödhetnek. Hogy pontosítsam a megállapítást. -mosolygok, miközben egyik kezemmel a hajtincseim egyikét kezdem csavargatni. -A tejtől pedig tönkremegy a gyomruk és a macskák többsége valójában laktózérzékeny is Very Happy
Persze ennek ellentmond Gombolyag, a kinti macskám, aki világéletében tejen élt, olyannyira, hogy a vizet meg se hajlandó inni >.>
A Phoenix működik, egy újabb enyhe lánghullám jelzi, hogy a második csomag is feltöltésre került. Már egész szép a csíkom, épp hogy a sárga szín felső határánál jár. Csak kár, hogy lassan kezdek egyenesen duplán látni, főleg, hogy Asuka még meg is indul felém. Álomra vetem a tekintetem, hogy mit csinál, és konstatálom, hogy alszik....
Alszik? Egy harc közepén? Mondjuk... rám is... rám férne már... >.>
Még látom, ahogy Asuka közeledik, kezében a hatalmas fegyverrel, majd bumm... hogy ezek után mi történik, azt én nem tudom. Hogy eltalált-e vagy sem, már nem jut el hozzám. Ahogy az sem, hogy ez az egész mégis mi lehet. Még ilyen mértékű fáradtság nem jött rám soha, de az is lehet, hogy a Phoenix merít ki ennyire... bár ennek ellentmond, hogy történt már ilyesmi, mégsem voltam ennyire kikészülve. Mindegy is már. Üdv, Álomvilág x_x


Hmm, akkor jó. Én a legendás-féle Vérzéssel számoltam, nem tudom, miért hittem azt, hogy a Hentes a legendás... mikor Falánk az.... facepalm

Pihi: 5/5
Altató méreg hatása most.
Phoenix: 2/3, lehűlése 2/6
74/150

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Asuka on Csüt. Márc. 19 2015, 21:53

Végre valaki, aki tényleg ért a macskákhoz. Rolling Eyes Általában, az az igazság, hogy a cicafülű lányok leragadnak a cicusok szeretik a halat résznél, és ha igazi macskát adnál nekik gondozásra, egy hét múlva megpusztulna szegény! >.< Az ilyet pedig nem szeretem. >.> Jó, mondjuk azt tényleg nem hittem volna, hogy ez a cica szereti a vizet. *.* Mert egyébként nem kis nehézség megfürdetni a macskát, meg rengeteg küzdelem és fájdalom is.
Kijövök a vízből, a ruháim pedig teljesen átnedvesednek. Még el sem pixeleződik páraként a víz, hogy újra száraz ruhában lehessek, mikor is indítom meg rohamom Chancery ellen... azonban annyira mellémegyek, hogy nagyon. T.T A nagy lendülettől, s talán a távolság miatt is, egyenesen mellécsapok a csatabárdommal, hiába az a nagy belekészülés. T.T
- Móóóóó... T.T - ennyi. Megint ki fogok kapni. Már megint. o.o A Hentes az idomár helyett a földre csapódik, s kedvetlenül emelem fel onnan. Nem valószínű, hogy lesz időm arra, hogy még egyszer megkíséreljek egy támadást, ráadásul az a macska tud ám sebezni. o.o
Szóval, kedvetlenül fordulok meg, hogy egy védekező állást vegyek fel, amikor egyszer csak észreveszem, hogy végre tényleg hatott a méreg. o.o Sohasem használtam még ezt a mérget. Meg úgy igazából eddig nem nagyon használtam őket egyáltalán. Sokáig nem láttam értelmét, persze, amíg ki nem kaptam Shuuéktól. Hiszen lényegébe véve egyetlen méregnek köszönhetik a győzelmüket. Uhm... Akkor most mi legyen? o.o
Elmorfondírozok egy pillanatra a dolgon. Nem jó érzés tehetetlen ellenfelet támadni, de az se lenne jó, ha kárba veszne a méreg. Sóhajtok egyet, majd játszi könnyedséggel meglendítem a csatabárdot, s kiadok vele egyetlen támadást. Ha eltalálom, akkor eltalálom, ha nem, akkor nem. Mindenesetre eredménytől függetlenül előveszek az inventorymból egy kispárnát - az éjszakai felfedező utaim miatt mindig van nálam, ahogyan hálózsák és sátor is :3 - , leteszem a földre a fegyveremet, majd leguggolok az idomár mellé. Nem lenne jó, ha a földön összekoszolná a füleit. Surprised *.* Óvatosan megemelem a fejét, és alárakom a párnát. Azon mégis csak kényelmesebb. >.<

Találat esetén 79 sebzés
Pihi 2/3
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi4530/4700[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 19 2015, 21:53

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Asuka és Chancery 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Chancery on Kedd Márc. 24 2015, 10:55

Fura egy álmom volt. Jay nem is olyan ég mesélte, milyen furcsa kalandban volt része, valószínűleg azzal lehetett összefüggésben. Egyik éjszaka nem otthon volt, hanem kalandozott, és mikor nagy fáradtan hazaért, nagyjából annyit mesélt, egy étteremben volt bezárva gyilkolni vágyó animatronikokkal. Miután kikérdeztem tőle az étterem nevét, jobban utánanéztem a történetnek, és hát megfogott annyira, hogy jópár újságot elolvassak róla, sőt, még az is kiderült, hogy Worg egyik ismerőse nagyon is jártas a dologban Embarassed
Talán emiatt álmodtam azt, hogy hajótöröttként egy cuki animatronikkal osztoztunk a helyünkön, aki eleinte meg akart enni, de én addig pesztráltam, ölelgettem, simogattam, amíg meg nem szeretett és el nem kezdett ragaszkodni hozzám. Elég furán nézett ki, fehér volt, rókaképű, de elég szedett-vetett testű :3
Egyszer megijedt tőlem, avagy megharagudott rám, nem tudom, de elbújt a furcsa, lapos roncs - amire egyébként valamilyen oknál fogva mégsem ért fel a víz - leszakadt gerendái alatt, csak a füleit láttam néha kikandikálni. Mikor meguntam ezt a bújócskát, a lábammal a fára dobbantottam, hogy "Mangle, gyere vissza", mire még jobban elbújt, és már semmit se láthattam belőle. Időbe telt, már beesteledett, mire visszatért csendesen, Jay pedig egész végig hátul volt és figyelt.
Amúgy is sejtem, hogy az éjjeli kalandja után nem fogja megszeretni az ilyen robotállatkákat Rolling Eyes
Arról, hogy én valójában egy arénában épp Asuka ellen harcolok, el is feledkeztem teljesen, minden gondolatomat ez a fura robot töltötte ki. Kicsit emlékeztetett arra, amikor Dustot kaptam, arra a napra, amikor egy nagyobb löket egy ismeretlentől elindított azon az úton, amelyen végül megváltoztam. Míg a Mangle-nak nevezett izébigyó ismét eltűnt a lakhelyén, én arra gondoltam, de jó lenne hazamenni végre, az otthonomba, de hogy pontosan melyikbe, még én sem tudtam. Éjszaka volt, de nem fáztam, még az olajlámpa is magától gyulladt fel.
Az egésznek végül vége szakadt, felvillan a felirat, miszerint vesztettem, és lassan ébredezni kezdtem. Elsőnek is értettem... min vesztettem? Mi folyik itt? Végül, ahogy megláttam az Aréna füvét, meghallottam a víz csobogását, na meg Álom dühös fújtatását, nagyjából kezdtek visszajönni a képek.
-Oh... mi a...? Surprised
~Te sunyi kis...~ -bár félbeharapja, ezúttal nem törődik azzal, hogy akárki elől is elzárja a gondolatait, Álom fel-alá sétál dühösen, füleit hátracsapva. ~Ez egyoldalú küzdelem volt így! Valami nem klappolt! Visszavágót követelek!~
-Majd, majd, most nyugodj le. Ezt meg köszönöm Embarassed   -húzom magamhoz a nagy macskát, míg a párnát visszanyújtom a lány felé. -Amúgy mi is volt ez? Mit használtál?
A mérgek terén még jóformán semmi tudásom nincs, nem igazán használtam őket, és amikor megtettem, akkor sem volt igazán hatásuk. Egy idő után végül, mikor eléggé felébredt a fejem is, felkelek a földről és kinyújtom a kezem Asuka felé, nagy vigyorral az arcomon.
-Na, jöhet akkor az a gyümifagyi? :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Aréna] Asuka és Chancery Vo36oi8140/8500[Aréna] Asuka és Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 27 2015, 23:36

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 05. 24-én küzdhettek meg.

Jutalmak: 60 exp, 160 arany

Pontok:
Asuka +150
Chancery -80
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Asuka és Chancery

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.