Asuka & Shuu-chan

Go down

default Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 2:54 am

A huszadik szint közeledtével nem csak a fejlettebb tierű felszerelések vannak közelebb hozzám, hanem egyben a front is. Nem hangoztatom ugyan, de egy ideje már pedzegetem magamban a frontra kerülést, mint opciót. Nem, annyira nem vagyok ostoba, hogy szabotálni akarjam őket. Ha ezt nem tennék meg mások helyettem, akkor már rég legalább az ötvenedik szint környékén lennénk. Egyszerűen csak unalmas az élet ebben a világban. Olyan, mintha szándékosan akarna lekötözni és megfojtani, s nem engedi láttatni a kiutat ebből a kelepcéből. Legfeljebb a mézesmadzagot húzza az orrod előtt, mindenféle jósággal kecsegtetve, amivel elvonja a figyelmed arról, hogy mennyire beleőrültél a bezárt szabadságba.
Így történt hát, hogy úgy döntöttem, ismételten kihívom Shuu-chant. *.* A pári-mári arcsi ugyan nem ment túl jól... Sad De persze az Rencicc hibája! >.< Nem is gondolok rá inkább, fúj. ˇ^ˇ Küldök inkább üzimüzit Shuu-channak meg Timidusnak. Bizonyos vagyok benne ugyanis, hogy nem hagyja csak úgy annyiban, és ő is elolvassa, amit írok. Egy anyasárkánynak az a dolga ugyanis, hogy mindig mindenbe beleüsse az orrát. Rolling Eyes

Asuka írta:Arénában, te és én,
Háromra pedig ott légy.

Purrrrfect. Very Happy Minden tiszta, teljesen világos, szerintem tökéletesen érthető. *.* Szedelőzködés, teleportkristály, s már ott is vagyok hamarosan. Egészen megszerettem az Arénát. Mindig akad olyan kihívóm, aki legalább annyira rajong a PvP-ért, mint én. Eddig pedig furcsa módon egészen elkerültek a Ren-félék, amit persze cseppet sem bánok. Undorodom az ilyen pökhendi kis senkiktől... Azt hiszik, övék a világ. Nagyon is tévednek.
Várok tehát az egyik oszlopnak dőlve, hogy Shuu-chan és Timidus megérkezzen. Biztosan eljönnek. Mert eljönnek, mert ők ilyenek.

Szint: 17

Élet: 27 (135 HP)
Fegyverkezelés: 35
Erő: 60
Kitartás: 11
Gyorsaság: 31
Speciális képesség: 19
Páncél: 28

Sebzés (harcos kaszt + Hentes)
Zöld HP: 66 + 6 vérzés
Sárga: 72 + 6
Vörös: 78 + 6
Hozok magammal 9 db Mini Potit (+5 HP)

Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 3:48 am

Természetesen elmennek, és igen, ők olyanok. Bár azt Shu nem igazán érti, hogy Asu miért pont őket akarja kihívni, de hát ez az üzenet amúgy sem neki szól, hanem Timidusnak, aki meg egyébként is a válla fölött áthajolva olvassa, és ő is tisztában van azzal, hogy neki lett címezve, így hát azért megnyugtatja az idomárt a legfontosabb dolgok felől.
-Te is eljöhetsz. Idomár és pet együtt harcol. Nem is értem, hogy hogyan gondolhatta Asu, hogy csak én legyek ott.
-És még meg sem címezte a levelet… meg se köszönés, se semmi… de szerintem is neked küldte.
-Csak a lényeget írta le. Nekem küldte.
-Honnan tud egyébként arról a képességünkről, hogy tudunk szinteket visszalépni? Nem hiszem, hogy lenne olyan magasan, hogy megküzdhetnénk vele csak úgy…
-Bárki, aki figyelemmel kíséri az arénabeli küzdelmeinket, az tudhatja, hogy birtokában vagyunk ilyen képességnek. Asu harcolt Cear oldalán, majd láthatta, hogy mi harcoltunk ellene. Ne láss mindenhol kémeket.
-És… és ez most nem olyan nagyon titkos infó?
-Nem az, hiszen nem lehet ellene védekezni. Ez a képesség arra való, hogy a küzdelem elején aktiváld, közben pedig semmi értelme nem lenne bekapcsolni.
-Oké… de azt nem tudhatják, hogy visszafelé nem működik, és nem tudom-e esetleg a meccs közben fölfele növelni a szintemet valamennyivel.
-Ezt valóban nem tudják.
-De… akkor nem kéne elmondanunk nekik?
-Nem. Az emberek félnek a bizonytalanságtól, a félelem pedig hibára készteti őket, ez a hiba pedig a mi győzelmünkhöz vezethet.
-Ahamm… akkor elmegyünk?
-Természetesen.

Így hát pontban háromra meg is érkeztek az Aréna bejáratához, köszöntötték a lányt, majd Timidus azonnal feltette a legfontosabb kérdést.
-Milyen módon kívánsz megküzdeni velem? Vannak kritériumaid?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 4:34 am

Nos, persze arról nem tudok, mivel nem tudok, hogy Shuu-chanéknak új képességük van. Furcsálltam is, amikor megpillikéztem, hogy Cearcsimercsi ellen harcimázkiztak. Surprised *.* Pedig Cearso nem volt olyan erős... Sokat fejlődött, amit a legutóbbi találkozásunkkor meg is mutikázott, de egyébként meg nem tom, azért Timidus mégis csak Timidus mama. o.o
- Sziamiasztok! Tudtam, hogy jöttök! *.* - fogadom őket, mikor meglátom, hogy érkeznek. Biztosan tetszett nekik költőiségem, amivel a levelet küldtem. Biztosan, így volt, igaz?
Szorongatom egy picit ruházatom szélét, majd megigazítom kissé félrecsúszott szemfedőmet. A csipke tökéletesen passzol stílusomhoz. Senki másnak nem jutott eszébe ez... Csak persze Rincicának. Végtére is, az ő ötlete volt.
- Mód? Kritérium? Hümm... ilyeneken nem gondolkoztam ám... - ennyire nem szoktam előre tervezni egy egyszerű, snassz aréna harcot. Én inkább csak élvezem, ha valakit leverhetek, s még azt is, ha engem vernek le. Persze az utóbbi igazából ritkán történik meg, mert sosem találok a szintemnek megfelelő ellenfelet. Kénytelen vagyok a picikkel kiállni, az pedig annyira nem szórakoztató. Főleg, hogy általában egy-egy csapás is bőven elég hozzá.
- Láttam a küzdelemlistát. Nem tudtam, hogy megváltoztak az Aréna szabályai, hogy engedte a rendszer, hogy Cearsoval is harcoljatok. Aztán úgy döntöttem, írok nektek! *.* De tényleg, hol van a frissítés? Surprised Pedig elolvastam azt a hardcore micsodát, de az nem lehet... - őszinte vagyok. Tényleg meglepődtem. Nem léphettek át hardcore-ba, hiszen csak a sima listán szerepelt mindkettejük neve továbbra is. Persze megkérdezhettem volna Cearcsimercsit, de őt sokkal inkább szeretem Mariéről faggatni, hogy ugyan mikor keressük már meg a szívszerelmét, hogy elrángassuk magunkkal partyzni egyet. Az erdőben is jól szórakoztunk ugyebár. Very Happy
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 5:10 am

Shu egy pillanatig csodálkozva, és elpirulva pislog a lányra. Asuval nincsenek annyira nagyon nagyon jóban, mármint nincsenek rosszban, de nem olyan barátok, mint mondjuk Junnal, a lány mégis ennyire nagyon tud örülni az érkezésüknek… ráadásul az elmondottak alapján bízik bennük, és ez rendkívül jól esik a kis idomárnak, hiszen azt jelenti, hogy számíthatnak rájuk.
-Hát… hívtál, úgyhogy jöttünk… ez… ez miért olyan különös?
Ezután persze már Timidusé a terep, aki azonnal meg is magyarázza a kérdését, bár nem nagyon érti, hogy mit nem lehet érteni ezen, és azt sem, hogy ha valaki arénaküzdelemre hívja ki őket, akkor miért nem gondolkozik el  előre ilyen alapvető részleteken. De hát ha ez csak ilyen hirtelen jött ötlet volt, és Asu fel sem készült a küzdelemre, az nekik csak jó.
-A mód az a küzdelem módja. Szabad kézzel, fegyverrel, itemekkel vagy itemek nélkül, képességekkel vagy képességek nélkül. Minden csak megegyezésen múlik, ám előre jelzem, hogy nem harcolok úgy, hogy nincs semmi esélyem. Az Aréna szabályai továbbra is változatlanok, bár kibővültek és részletesebbé váltak, ám ez nem mostanában történt, ahogyan a másik Arénaváltozat bevezetése sem. Mindösszesen nekünk lehetőségünk van arra, hogy a saját szintünket megváltoztatva olyan ellenfelek ellen is felvehessük a harcot, akik ellen egyébként a szintkülönbség nem engedné. Amennyiben elmondod az aktuális szintedet, úgy ahhoz igazítom a mi szintünket.
És mivel Asu ezt megosztotta velük, majd azt is megengedte, hogy ők alakítsák ki a pályát, így Shu, Timidus utasításai szerint ezt is elintézte. Belépve az arénába hatalmas víztükröt, és a vízből kiálló cölöpöket láthatta a harcos.
-Ezeken ugrálva kell harcolni. Akrobatika jártassággal nem jelenthet kihívást.
De ezzel Timidust kihúzhatott vagy igazolhatott Asu jártasságai közül egy lehetségeset. És meg sem várván, hogy az óra leteljen, azonnal a magasba szökkent, és csipogva osztotta Shunak a parancsokat, majd ahogy nullára ért a számláló, mindketten megindultak a lány felé, hogy kissé vizesebbé tegyék őt, az életpontjait pedig kevésbé magassá. Nem volt egyik sem egy nagy támadás, mindössze egy egyszerű lökéssel próbálkoztak, Shu pedig a második képijével.

Pontok meg miegyéb:

Szint: 13

PontokFelszerelés
Élet15+4
Fegyverkezelés15+22
Erő/Irányítás0/15+2/+21
Kitartás10+4
Gyorsaság10+13
Speciális képesség10+20
Páncél+45

itemek az adatlapon, nem hiszem, hogy kelleni fog

Segítség:

FK: Shu kettőtől Asu háromtól talál
Kitartás: Shu minden ötödik, Asu minden negyedik körben pihen
Spec: Shu három fölött, Asu négy fölött aktivál


Shué az első, Timié a második, ha a képi sikerül, akkor Asu ereje 12 ponttal csökken, Shué ennyivel nő két körig.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 5:10 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4767250438_224285ea8b_s Asuka & Shuu-chan 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Asuka & Shuu-chan 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 5:54 am

Áááá... így már minden világos! Surprised Derül fel arcomon a megvilágosodás. Egyáltalán nem számítottam ilyen válaszra, hiszen sosem hallottam még olyanról, hogy bárki is szándékosan lehúzta volna a szintjét. Meg különben is, miért tenne bárki is ilyet? Mire lenne az jó? Jó, persze vannak olyan dolgok, amik csak kisebb szintűeknek elérhetőek, például T'urk, a miniboss, ahova legfeljebb csak 10. szinten lehetett elmenni. Még szerencse, hogy éppen befértem! >.<
- Jéééé, ezekre nem is gondoltam! Surprised Még mindig totál noob vagyok... Sad Nagyon látszik, hogy ez az első ilyen játékom... - meg valószínűleg az utolsó is. Két és fél év alatt túlságosan is hozzászoktam az itteni élethez. Nagyon sok mindent akarok pontokkal kifejezni. Pedig ez azelőtt nem volt jellemző rám.
- Hát, legyen... A 17. szinten vagyok. Nem egy nagy titok. ^^" - vannak ennél fontosabb titkaim. Ahelyett, hogy rejtegetném magam, sokkal jobb, ha felfedek magamból valamennyit. Olyan információkat, melyeket talán hasznosnak, fontosnak vélnek, pedig nem azok. Csak számok, számadatok. Több kell ennél, hogy engem meghatározzanak. De ezáltal megvan az illúzió, hogy tudják, ki vagyok. Ez pedig nekem teljesen megfelel, minden hátrányával együtt.
Az aréna terepe ezúttal igazán kedvemre való. Végre élesben ki tudom próbálni, hogy mit is tud az az akrobatika kettes. Talán hibát követek el vele, legalábbis egy éles harcban azt tenném, de jelenleg átadom a kezdés lehetőségét nekik. Addig én felkászálódok az egyik palánkra, s megpróbálom megtalálni az egyensúlyomat. A régi cipőmmel bizony kérdés nélkül belecsobbannék a vízbe, hiszen a palánkok nem teljesen stabilak, némi egyensúlyérzék is szükséges hozzájuk, most viszont valamiért ösztönösen ráérzek, hogyan kell rajta állnom, hogy ne történjen baj. Ez pedig már csak azért is teljesítmény, mert a Hentes sem egy pehelysúlyú fegyver, ráadásul nem éppen az aerodinamikájáról híres, sőt, éppen ellenkezőleg! Az ormótlan fegyvernek még csak súlypontja sem igazán van. Egyszerűen csak nagy, és hatalmasat lehet vele ütni. Pont, amire szükségem van! :3
Először a sárkány kezdi a támadást. Amíg én azzal foglalkozok, hogy a koponyás cipőmmel megtaláljam a tökéletes egyensúlyt, addig Timidus sunyi és alattomos módon máris belelök a vízbe! Sőt, még Shuu is így tesz! >.< Ezt meg mégis hogy csinálták? Mármint, nem láttam Shuut odaérni... Nem igazság! >.< A frizurám kissé oda. Nem foglalkozom a HP csíkommal, az csupán elterelné a figyelmemet. Ehelyett alámerülök a vízben, s a palánk másik oldalára úszok, ahol Shuu is ott van. Majd megkapaszkodom egyik kezemmel a szélében, valahol a cölöp tetejében, másik kezemben fegyveremet fogva, lábaimat pedig ugyanúgy a palánkon tartva, azonban inkább csak nekitámasztva ott, ahol már a vízbe ér. Behajlítom a térdeimet, aztán pedig elrugaszkodok, hogy fél kézzel tartva magam a palánkon, egy akrobatikus, cigánykerék-szerű mozdulattal visszaérkezzek a tetejére. Ahogy pedig felérek, már indítom is a következő támadásom. Ha a képességem is sikerül, akkor némi csilli-villi fényeffekt is belevegyül, akkor pedig többet és jobbat tudok sebezni. Elengedhetetlen ez valakinél, aki az erejére épít. A csatabárdot pedig lendületből indítom Shuu-chan felé, amint újra biztos lábakon állok.

Asuka & Shuu-chan 15703e571a45ad548f7fe65ca63e6a6d_efebe3cba625f46bd0cf57229078d817eb3e5fd8

Sikeres képességaktiválás esetén a következő találatomnál +19 sebzés
Találat esetén 60 sebzés + 6 vérzés


A hozzászólást Asuka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 24, 2015 5:56 am-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 5:54 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Asuka & Shuu-chan 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 6:32 am

Timidus kockáztatott volna? Talán túl sok lett volna az a négy szintnyi hátrány? Talán maradni kellett volna a szokásos két szintnyi különbségnél? Talán arra alapozott rosszul, hogy Asu kijelentette, ez az első ilyen játéka, és noobnak érzi magát? Talán Asu hazudott volna? Talán Timidus nem számolt azzal, hogy Asu ember, és mint ember, úgy képes a hazugságra? Talán azzal a hatalmas sebzéssel nem számolt, amit Asu egyetlen ütéssel okozott nekik? Nos, ezt már talán sohasem fogjuk megtudni, hiszen a sárkány bár hajlandó beismerni a hibáit, ha úgy alakul a helyzet, jelenleg azonban egyrészt még nem alakult úgy, másrészt pedig nem a csata közben az ellenfélnek fogja bevallani, hogy elhibázott egy lépést, ráadásul pont a kezdeteknél. Valamint ugye még megvolt az esély a győzelemre, addig pedig sohasem szokta feladni a küzdelmet, főleg tétmeccset nem, amíg volt lehetősége arra, hogy győzedelmeskedjen. Nem foglalkozott azzal, hogy a lányt kihalássza a vízből, amikor annak a feje már kibukkant, és láthatóan képes parancsokat értelmezni, akkor már kapja is az utasítást. Tudják jól, hogy a hatalmas erő a fegyverben van, szóval ha azt hatástalanítják, akkor hatástalanítják egy időre a lányt is. Biztonságra mennek, Timidus suhan először Asu felé, majd Shu kikászálódva a vízből, a cölöpökön ugrálva követi. Amikor már ütéstávolságba érne a sárkány, akkor Shu ellövi a lökés kristályát. Ez biztosan működik, nincs rizikó. Timidus számolva a lökéssel igyekszik azt kihasználva taszítani még egyet az ellenfelén, elkapva annak kezét, és megpróbálva megszerezni a fegyverét. Ez idő alatt már Shu is közel ér, és a pálcát felhasználva ejt egy karcolást a lányon, majd ő a másik karjába csimpaszkodik bele, és mindketten igyekeznek Asut a víz alá húzni.

Timi az első, Shu a második.
Lökés kristály elhasználva.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 6:32 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4767250438_224285ea8b_s Asuka & Shuu-chan 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 7:46 am

Ugyan a képességem nem sikerült, azonban a mozdulatsor így is elég gyors volt ahhoz, hogy el tudjam találni Shuu-chant. Elégedetten konstatálom, hogy a lány páncélját teljesen leütöttem, valamint a HP-jába is eléggé belemartam. Ugyan a nagy erőmet könnyen ellenem is fordíthatják mindenféle méreggel és ilyesmikkel, azért ez a ritkább eset. Általában nem sokaknak jut eszébe ez az opció. Timidus esetében viszont épp ennek az ellenkezőjére számítok. Túl sokat jelent neki a győzelem.
Shuu is hamar, azonban kevésbé látványosan mászik ki a vízből. Figyelmem inkább a sárkányon nyugszik, s talán ennek következménye, hogy ilyen könnyedén egy egyszerű kristály csapdájába esek. Aztán pedig bele a vízbe - megint. Mintha valami láthatatlan erő taszítana el, hogy minél hangosabban a vízben csattanjak. Az esés következtében éppen csak annyi időm van, hogy szerencsésen megforduljak, s ne háttal essek a vízbe, azonban Timidus akcióját így sem tudom megakadályozni. Ha nem akarom, hogy komolyabb sebzéseket szerezzek, kénytelen vagyok engedni karomból, így pedig Timidus elveszi tőlem fegyveremet. Francba... ez nem lesz így jó.
Shuu azonban elvéti próbálkozását. Mintha hallanám zihálását, ahogyan megpróbál megérinteni, de gyorsabb vagyok annál, mintsem mind a ketten le tudjanak fegyverezni. Nekem azonban most fontosabb feladatom van. Vissza kell szereznem a Hentest.
Timidus tehát belém csimpaszkodik, s megpróbál a mélybe húzni. A felszínen egy utolsó, nagy levegőt veszek, lábaimat pedig, az előbbi, akrobatikus technikához hasonlóan, a palánknak érintem. Hagyom, hogy a sárkány belém markoljon, két kezemmel pedig olyan erősen kapaszkodok bele, amennyire csak tudok. Amíg nála van a fegyverem, addig nem engedem el. Majd pedig elrugaszkodom a palánktól. Ezúttal azonban lefele, a víz mélyére. Shuu nem valószínű, hogy az előbbi akciója után követni tud minket. A petet sebezni pedig ugyan nem tudom, de amíg nála a fegyverem, addig nem engedem el. Ha a mélybe akar menni, nem állok ellen. Nem foglalkozva a csíkkal, ami a megmaradt levegőmet mutatja merülök minél mélyebbre, s minél messzebb az idomártól, mindeközben pedig olyan erősen kapaszkodok a sárkányba, amennyire csak tudok. Ugyan az arénában elvileg nem lehet meghalni, a fulladás esetén ebben nem vagyok biztos. Megpróbálom visszaszerezni a sárkánytól a Hentest, s csak akkor engedem el önként, ha azt visszakaptam végre.
//nem támadok//

Asuka & Shuu-chan A0e774c86ee06be68ca251e89e151323_ffae29a7101525e6855db831c7a283cddd5201f8
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 8:09 am

Igen! A kristály rendkívül hasznos, mert minden esetben működik. Persze az Aréna mesterei, vagy a világ istenei, vagy ahogyan a legtöbb ember nevezte őket, a programozók is rájöttek egy idő után erre, és elvették a sárkánytól azt a lehetőséget, hogy spamelje az ilyen bénító, kábíító meg úgy általában harcképtelenné tevő eszközök használatát, de hát ez aztán nem vágta Timit földhöz, egyszerűen alkalmazkodott a fejleményekhez, és állt elébe a kihívásnak. Shu ugyan nem találta el a lányt, de ez jelenleg nem is volt probléma, ahogy az sem, hogy ő a felszínen maradt. Timidusnak ugyan sikerült megkaparintania a fegyvert, ám Asu sem volt hülye, nem adta csak úgy át, hanem szorította erősen, így pedig a sárkány nem röppenhetett el vele, ahogy eredetileg tervezte. Még mielőtt berántotta volna, avagy jobban mondva berántották volna egymást a vízbe, a pet még kiadott egy utolsó parancsot a lánynak, ezúttal már a csipogásra sem figyelt, szóval Asu jól hallhatta, amikor Timidus azt mondta, hogy huszonhét. A jelentéséről persze fogalma sem lehetett, és éppenséggel Shunak sem volt, amíg le nem nyitotta a menüjét, és meg nem kereste a harmadik sor hetedik itemjét, ami egy méreg volt. Asu jól gondolta, a sárkány gondolt erre, ám ő ötvözte ezt az egészet még valamivel. Most azonban nem volt idő lacafacázásra, ki kellett használni, hogy Asu a hatalmas fegyverrel nem tud közelharcban mit kezdeni. A lány rácsöpögtette a mérget a pálcájára, majd bevetvén magát a vízbe újfent igyekezett támadni a harcost, akit Timidus eszeveszett kapálózással igyekezett olyan szinten karmolásnyomokkal beteríteni, hogy az idomárnak a vöröslő pixelcsíkoknak hála ne jelentsen gondot megtalálni őket a víz alatt. Nem mintha a térképe ne lett volna nyitva, ami mutatta Timidus pontos helyzetét.

Shu: 74 HP

Első kocka Timi, második Shu.
Pióca méreg elhasználva.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 8:09 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4767249862_5877ffd2ef_s Asuka & Shuu-chan 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 8:41 am

Hogy huszonhét? Miért nem inkább negyvenkettő? o.o Hááát... Szóval, nem igazán értem. Nem is igazán van időm ezen gondolkozni, hiszen azon vagyok, hogy visszaszerezhessem a fegyveremet. Ezért is kapaszkodok bele a sárkányba úgy, mintha az életem múlna rajta. Persze emiatt bekapok némi karmolást is, hiszen Timidus egyáltalán nem fogja vissza magát, s nem engedi oda a kedvenc fegyveremet. Sad Csúnya dolog elvenni a harcostól, ami a legfontosabb neki.
Majd Shuu-chan is belevetül a vízbe. Hallom a csobbanást, ami őt jelzi, bár elég mélyre kell úsznia ahhoz, hogy megtaláljon minket. Próbálom az egyik közeli cölöp felé terelni a sárkányt, s egyáltalán nem foglalkozok a karmolásokkal. A sebzést attól még kiosztja, de hát istenem, történhetne rosszabb is. Rolling Eyes Amikor Shuu a közelembe kerül, a pálcájával apró sebet ejt rajtam, ami még nem lenne probléma. A panelemen azonban azonnal felfedezem a mérgezés nyomát. Ráadásul annak milyenségét is. Pióca méreg... Legnagyobb ellenségem ebben a játékban. Meg mindenkinek, aki hozzám hasonlóan erőre épít. >.>
A fegyverhez azonban Timidus úgy ragaszkodik, mintha az övé lenne. Egy pillanatra kénytelen vagyok elengedni, s megpróbálom újra a speciális képességemet használni. Így visszanyerhetek valamennyit az elvesztett erőmből, legalábbis egy támadás erejéig. Shuu vízben lebegő lábai alá úszok, s megragadva őket próbálom megsebezni. Ha speciális képességem pedig végre működik is, akkor a következő találatkor csak sikerül alkotni valamit... Majd pedig ellököm az állatidomárt, s visszaúszok a sárkányhoz, hogy végre visszakaparinthassam a fegyveremet. Elég sürgős lenne, ami azt illeti.

Asuka & Shuu-chan E8c677293374de406b40c01e95a780df_3681c7e125fafaffb3e4ba5b9a4c643454ea3012

Találat esetén 33 sebzés (sárga életcsík)
Ha a képesség sikerül, a képi utáni legelső találatkor +19 sebzés (spec képességből)A hozzászólást Asuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 24, 2015 8:53 am-kor.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 8:41 am

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Asuka & Shuu-chan 4766603033_e921bedc36_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 9:00 am

Shu, Timi, képi

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 24, 2015 9:00 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Asuka & Shuu-chan 4767250438_224285ea8b_s Asuka & Shuu-chan 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Asuka & Shuu-chan 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24, 2015 9:16 am

És most jön az a kombináció, amiről az eddigiekben beszéltem, és amit Timidus oly profi módon megszervezett. Illetve csak jött volna, de a helyzet úgy alakult, hogy végül is nem lett rá szükség. A sárkány, aki rá volt csavarodva most már egész testével a fegyverre, amikor Asu elengedte pt, akkor ő is elengedte a fegyvert, és még lökött is rajta egy keveset, hogy a mélybe süllyedjen. A harcos támadása szerencsére nem sikerült, sőt, olyan bénán kapott az éppen kifele úszó Shu lába után, hogy a lány akaratlanul is megrúgta, majd amikor ezt megérezte, akkor már akarattal is, amit viszont már a rendszer is támadásnak értékelt, és ennek hála Asu pontjai tovább csökkentek. Ezután érkezett a mélyből, mint tengeri szörny Timidus, és egy utolsó harapással eldöntötte a küzdelem kimenetelés. A víz lassan eltűnt a pályáról, a cölöpökkel együtt, és a felirat ismételten hirdette az Aréna bajnokának újabb győzelmét. Mi volt más mégis ebben a küzdelemben? Nos az, hogy Timike nem tudta, hogy győzni fog, sőt, kevesebb esélyt adott önmagának mint az ellenfelének. És mégis győzött. Ezentúl már senki nem mondhatja, hogy nem áll ki a nagyobbak ellen. Persze nagyképűsködni ezután sem fog, és eleve vesztes küzdelmeket sem áll szándékában elvállalni, de jó pár hangoskodót elhallgattathatott ezzel a mérkőzéssel. Odasétált a lány fegyveréhez, mancsaiba vette, majd átnyújtotta az ellenfelének.
-Remekül harcoltál. Régóta te vagy az egyetlen olyan ellenfelem, aki ellen ilyen erős mérgeket kellek bevessek a győzelem érdekében.
Na persze ez Shunak is dicséret, és ezt az idomár is tudja, így nagy mosollyal az arcán ő is meghajol Asu felé.
-Köszönjük szépen a játékot, Asu. Egy… mit szólnál egy teához? Mire kiérünk, már meg is száradunk.
Intettek egyet még a közönségnek, majd Asuval együtt elhagyták a csatateret.

57 pontnyi sebzéssel megnyerik a küzdelmet.
Köszönöm szépen a játékot, nagyon izgalmas volt. ^^

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 26.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi12695/10100Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Asuka on Szomb. Jan. 24, 2015 9:45 am

Nem tudok mással foglalkozni, csak azzal, hogy visszaszerezhessem a fegyverem. Már majdnem, kis híján tényleg... De Timidus annyira rácsavarodik, hogy még súlyemeléssel sem tudom kibányászni karmai közül. Aztán pedig a mélybe is tűnik, s közvetlenül azután, hogy Shuu lábaival kétszer a fejemre kalimpál, a sárkány is előtűnik a lábam alól. Pedig oxigén csíkom még mindig jól áll. A HP-m azonban - ebben pedig a pióca méregnek is lehet némi köze - azon nyomban zéróra csökken, a harcnak pedig ezzel vége.
Kissé zihálva támaszkodok neki, csuromvizesen az immáron üresen ácsorgó oszlopnak. A víz ugyan eltűnt, az oszlopok megmaradtak. Régóta nem élveztem ennyire egy harcot. Nagyon nyerni akartam, még ha nem is alakult így. De már ezért a tapasztalatért is megérte. Egyszerűen, csak hű. Ritkán érzem ezt az igazi katarzist egy harc közben. Amikor nem gondolsz semmi másra. Talán ezért is csaptam fel önkéntes segítőnek a Liberatorsban. Furcsa módon viszont egészen kifáradtam... Még a miniboss sem izzasztott meg egyáltalán, pedig ott aztán, szóval hű. Ott azért osztottam a sok-sok csapást.
- Fuhh... Ez jó volt. - hirtelen csak ennyit tudok kipréselni magamból. Majd felegyenesedek, s a hajamat kezdem el igazgatni. Lassacskán az ázottság semmivé vész ugyan, de nem akarhatom, hogy a rendszer furán szárítsa be. Az katasztrófa lenne! Surprised Mégis hogy néznék ki úgy...
- Ezt feltétlen meg kell ismételnünk! Imádtam! Nem igazság, hogy csak kéthavonta lehet megmérkőzni egymással... - na igen... Persze, értem ennek az okát, de akkor sem fair! Nem gondolnak azokra, akik egyszerűen csak élvezik a PvP harcokat. Mint például én.
- Hátööö izé, szóval... csak igyekeztem... Amikor végre komolyan harcolhatok, nem is tudom... Olyan, mintha egy egészen más személy lennék. ^^" Pióca mérget pedig biztos nem fogok árulni a boltomban, amint megszerzem a receptjét... - egy ideig még a ruhámat igazgatom, hogy tökéletesen feszes és gyűrődésmentes legyen ismét. A szemkötőmet leveszem, hogy azt is megigazítsam, hiszen itt-ott megcsavarodott az anyag, ez pedig idegesít. Majd miután visszakapom a fegyverem, s elraktam az inventorymba, a szemkötőmet is visszahelyezem a szememre.
- Igen... egy tea. Mindenképpen! *.* Így is sok mindent kell mesélnem. Elég sok dolog történt. Na de az majd ráér. Shuu, veled mi újság? Már az Arénán kívül. Láttam, szép a helyezésed. Very Happy Céhed? Fiúk? Mindent tudni akarok. Very Happy - sétálok ki Timidussal és Shuuval az Arénából. Engedem, hogy ő válasszák meg a következő helyszínünket. A teára ugyanis kapható vagyok. *.*
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Asuka & Shuu-chan Vo36oi4530/4700Asuka & Shuu-chan 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 26, 2015 11:57 am

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 24-én küzdhettek meg.

Jutalmak: 60 exp 160 arany

Shukaku +20 pont
Asuka -60 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Asuka & Shuu-chan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.