Shu és Timidus napja

Go down

default Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 24 2015, 12:30

Hajnali 4 óra. Talán ilyen korán még sosem keltem magamtól SAO-s pályafutásom során. Olyan rendkívül korán lefeküdtem, hogy az esti levelezésünkkor Mirika először csak hitetlenkedett, aztán meg gondolom megpukkadt a nevetéstől... De ha egyszer ilyen koránkelősek ezek a leánygyermekek ebben a céhben Rolling Eyes Mire összeszedem magam és elkészülök a reggeli összeütésével is, már 5 óra. Pontban egészkor kopogtatok Shu ajtaján.

Szombat van, Shu ilyenkor hatig alszik, ám Timidus jó őrzővédőhöz hűen természetesen ébren van, és halkan rá is kérdez arra az ajtó mögül, hogy ki kopog.

Bár szándékosan korán érkeztem ma reggel, és nyilvánvalóan gyerekes és komisz húzás a részemről, ugyanakkor bízom abban is, hogy értékelve lesz az igyekezetem és az elszántságom. - Jó reggelt, Anatole vagyok. Meghoztam a reggelit!

A sárkány ugyan szokatlannak találja ezt a korai érkezést, ám mivel annak a lehetősége, hogy valaki bejusson a céhházba, majd utána pont a szoba ajtaja állítsa meg igen csekély, így elfordítja a kilincset, és beengedi a céhvezért.
-Szervusz Anatole. Shu még alszik, ha neki hoztál reggelit, úgy felébreszthetem.

- Mindkettőtöknek. És az ébresztést pedig hagyd rám! - És bizony rákacsintok a sárkányra. Teljesen ki vagyok virulva, nyoma sincs az ilyentájt tőlem elvárható kókadtságnak és kialvatlanságnak. Izgek-mozgok, mint akinek kukac van a fenekében Razz Aztán ha Timidus hagyja, akkor bebattyogok a kislány szobájába és  nyomok egy nagy cuppanós puszit Shu buksijára, úgy ébresztem a lányt halk szavakkal. - Ébresztő hétalvó, hasadra süt a Hold ^_^

Azért az nem megy olyan könnyen, hiszen Timidus tudja, hogy Shu ilyenkor hatig szeret aludni, és az is a kívánsága, hogy hatig aludjék, így azért egy rövid, de logikus kérdést feltesz a céhvezérnek. (Egy szoba van plusz egy fürdő, nincs külön nappali meg háló meg ilyenek)
-Miért?

- Miért ne?

-Azért ne, mert szombatonként hatig szokott aludni, és ok nélkül ne keltsd fel.

- Van oka a korai érkezésemnek, de neki szeretném elmondani.

-Rendben.
A sárkány bólint, majd eláll az útból.
-Ugye tudod, hogy mindent tudok, amit ő is tud?
Ezt csak úgy tájékoztató jelleggel teszi hozzá. Az ébresztés annyit eredményez, hogy Shu megborzong, majd szemeit kinyitva értetlenül mered Anatra.
-Izé... mit ünneplünk? Meg... igazán megborotválkozhattál volna... szúrós vagy... és Timidus is kér puszit...
Kis kuncogás közepette ránéz az órájára, majd magára húzza a takarót.


Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyedén átjutok a testőrön, de végtére is elég meggyőző tudok lenni, ha akarok Cool Ez a ki mit tudatos megjegyzés meg nem vág padlóhoz, gondolatban legyintek rá és megyek inkább ébreszteni Shut. Timidus puszilgatását és a borotválkozásomat érintő komiszságát hallva csak ingatom a fejem, de végül dobok egy puszit a sárkány felé is, ha annyira szeretné Rolling Eyes De a szakálltalanságról hallani sem akarok. - Ez a kis szőrpamacs az egyetlen jele ebben a világban, hogy öregedtem, ne akarj megfosztani a férfiasságomtól Razz

-Jajj fejezzétek már beee! Rennek a nagy monstrumai, meg a lányok piszkálása, neked meg a szúrós bigyuszok a férfiasság?
Ráölti a nyelvét a céhvezérre, majd előbújik a takaró alól, és ujjával jelez, hogy tessék elfordulni.
-Nagyon sietünk valahova?

Nem fogok elfordulni, csak annyi időre, amíg lehívom a menümből a tálcát, amire össze van készítve a reggeli. Kihajtom a tartólábait a tálcának és már kaphatja is a takarón keresztül az ölébe a kis huncutka. Timidusnak is van ám némi finomság, amit meg is kap tőlem. - Halas, úgy tudom neked is ez a kedvenced, mint Aldonak.
Aztán visszafordulok Shuhoz és tálalom érkeztem okát is a reggeli mellé.
- Van itt számodra kakaó, jam, vaj és friss kalács. És mellé két jó hír is. Az egyik, hogy Mirika beleegyezett, hogy elbeszélget és segíteni is fog Juncinak a helyettesi post ellátását illetőleg. A másik jó hírem pedig, hogy ma az egész napot veletek tudom tölteni.


Hát ha nem, hát nem, Shunak akkor nem jut fürdőszoba, így kénytelen szemének dörzsölésével kitörölgetni az álmot belőlük.... utána meg a csodálkozást, hogy Anat milyen kis szorgos lett hirtelen. Timidus természetesen megköszöni az ételt, és hozzá is lát, ám Shu azért nem ilyen egyszerű eset.
-Izé... nagyon köszönjük... de nem azért mondtam azt... hogy most... meg te eddig is töltöttél velem időt... nem rád gondoltam, hanem mondjuk Alexra... de azóta már beszélgettem Esuval is, meg Sayával is... mármint, hogy többet... és... és... és Mirkának is nagyon köszönjük... de most ezt miért kapjuk?

Megint csak ingatom a fejemet. - Miért ne? Mi ebben olyan érthetetlen? Te koránkelő típus vagy, most megmutattam, hogy ha akarok, akkor én is tudok korán kelni, így nem vesztegetünk el időt azzal, hogy én sokáig durmolok. Ma Shu és Timidus nap van, tegnapelőtt Meredith nap volt, és szépen végigmegyek a teljes céhtaglistán Cool

-Ahhamm... és... és...
-Ne vitatkozz, egyél.
-Oké-oké... akkor... ez csudijó... mármint pont ma van a szabadnapunk, szóval ha Timidus is beleegyezik, akkor...
-Beleegyezem.
-De... de mit akarsz ma csinálni?


- Csupa olyan dolgot terveztem, amit szerettek csinálni. Egyél szépen és közben mesélek! Na szóval, arra gondoltam, hogy kimehetnénk pirkadatkor madárlesre a szafariba. Kelleni fog pár fotókristály, azokat készíts majd össze. Vadászhatunk is és megígérem, hogy csak megsimogatom a vadakat, nem fogom elkapni őket Rolling Eyes Te meg szépen lefotózhatod őket, meg csinálhatunk pár közös képet is. Mindig csak állatokról készítesz képet, ideje emberekről is. Szeretnék csinálni egy fotóalbumot a céhéltről, úgyhogy sok kristály kell majd. Ha kellenek növények, akkor szólj és Mito intézi majd. No, aztán ebédelhetnénk a Sweet Dreamsben, ebéd után pedig Timidus délutánt tarthatnánk. Találtam egy nagyon hangulatos könyvtárat a 14. szinten, biztos találtok kedvetekre való olvasmányt, vagy mehetünk az első szintre is a Twisterbe, ott vannak logikai játékok is, ahol az elménket edzhetjük, miközben szórakozunk. És hogy a test is edzésben maradjon, hajlandó vagyok újra kiállni ellened Timidus, sőt akár az arénában is, hogy lássa mindenki, ha elversz Razz

Shu csak értetlenül, de egyre lelkesebben bólogat, a Timidus napra pedig már annyira belelkesül, hogy az sem érdekli, hogy hálóing van rajta, szépen félreteszi a tálcát, amin lévő ételekkel már a hallgatás közben úgyis végzett, és Anat nyakába ugrik.
-Nem is tudom, hogy Junon kívül kivel töltöttem utoljára el egy egész napot. Megvan! Jun beszélt veled ugye? Nem baj, bizti te kérted meg rá, szóval nagyon örülök, és Timidus is nagyon örül... ugye Timidus?
-Az általam ismert logikai játékokban nagy valószínűséggel mindben legyőznélek, de ha tudsz újakat mutatni, azt megköszönöm. Arénaküzdelemben ellened természetesen nem veszek részt, ám küzdőtéri gyakorlásra természetesen van lehetőséged.
-Húúúú! Akkor... akkor átöltözöm... a szafarira nem kell készülni, mintig össze vagyok készülve... és fotókristályom is van, azt hiszem huszonöt darab...
-Húsz.
-Akkor húsz... de az is elég lesz... mikor szeretnél indulni? Láttad már az új szafariszinteket? Rengeteg új állat van, és egyiknek a nevét már ki is javítottam... és... és...


- Nonono, nyugalom! - persze vigyorgok én is, mint a vadalma és szívesen ölelem magamhoz a lánykát - Mindet csak sorjában. Nem beszéltem ilyesmiről Junnal, szóval ne kombinálj. Logikai játékokat illetőleg én a kártyajátékokat részesítem előnyben, de ti is taníthattok nekem újat. A játéknak pedig nem az a lényege, hogy nyerj Timidus, hanem a szórakozás és a közös időtöltés! Ami pedig a küzdelmet illeti... csak nem begyulladtál Timidus? Razz Öhm.. ez azt jelenti, hogy megijedtél a kihívástól. Hanyadik szintűek vagytok most egyáltalán?

-Oké... nem kombinálok, hanem zuhanyzom. Addig beszéld meg az arénázást Timidussal, mert az az övé. De nehogy összevesszetek nekem!
Ezzel ő elvonul a fürdőszobába, a sárkány pedig ott marad a céhvezérrel.
-A játéknak valóban nem, ám eddigi megfigyeléseim alapján az emberek jobban érzik magukat, ha nekik is van esélyük a győzelemre. Megijedni nincs okom. Nem is hiszem, hogy képes lennék rá. Azért nem állok ki ellened, mert túl nagy az esély arra, hogy te győzz. A szintünk pedig jelenleg harmincnégyes.

- Eszem ágában sincs összeveszni, főleg nem a ti napotokon! - indítom útjára Shut a fürdő felé, majd lehuppanok a padlóra Timidussal szemben, amíg a lánykára várakozunk. - Az emberek valóban szeretnek nyerni, de ha nem megalázó a vereség, akkor könnyű elfogadni azt is, ha nem mi győzünk. - Ez valamelyest utalásnak is szánom arra, hogy úgy éreztem tisztességtelen körülmények között zajlott a legutóbbi küzdelmünk. - 34-es? Aztamindenit! Tegnap még én is annyi voltam, aztán Mirika kihívott egy arénára. Tetszik benne, hogy lehet pályát választani, ezért ajánlottam fel neked is ezt a lehetőséget.

-Igen, a pályaválasztás rengeteg előnnyel jár, ha az ellenfél lemond annak lehetőségéről, és nekünk adja át. Az arénahelyünk azonban jelenleg az egyik legfontosabb Exp bevételi forrásunk, semmi okom arra, hogy lemondjak róla. Az összes nyitott szint bármelyikét választhatod védett területen belül, illetve ha a pálya alakítása miatt ajánlottad fel a lehetőséget, akkor figyelmedbe ajánlom a Sword and Phoenix fogadóját, amelynek küzdőtere szintén rendelkezik ilyen lehetőséggel.

- Sword and Phoenix? Nem emlékszem rá, hogy hallottam volna róla, a pályaválasztási lehetőségéről pedig pláne nem. Rendben, nekem megfelel az a helyszín is, a pályát meg majd kitaláljuk közösen, nem ragaszkodom az arénához Wink - Japp, megint rákacsintottam, elég szórakozott napom van ma Rolling Eyes
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24 2015, 12:45

Egyszerűen csodálatosan telt az egész nap. Eddig is sok időt töltöttek Anattal, de eddig mindig céhes ügyekről, vörik szörnyű cselekedeteiről, meg mindenfajta ilyen zavaró dolgokról volt szó. Most pedig nem. Most az állatokról volt szó, a szafarizásról, a rengeteg érdekességről, a jelvények megmutogatásáról, és még a kislány szafarinaplójába is betekintést engedett. Sőt, ezzel kapcsolatban még Kayabával folytatott levelezésének említése is majdnem kicsusszant a száján, de szerencsére csak annyit mondott el, hogy a rosszul elnevezett Vészmadarat megírta Kayaba Bácsinak, hogy az nem úgy van, mert az igazából Riasztómadár, és mikor legközelebb megnézte a jelvényét, akkor már a jó név volt rajta. Persze ezzel a hatalommal nem akart visszaélni, hogy ő is alakíthatja Aincradot, de végül is a konferencia is ezért volt, meg azt az álmát is elmesélte Anatnak, hogy majd hasonlóak Maxweld professzorhoz, ő is nagy etológus akar lenni, méghozzá itt Aincradban, meg már így is rengeteg mindent tud az állatokról, és ez a tudása csak növelődni fog. Meg azt is elmagyarázta Anatnak, hogy nem mindig baj, ha elkapjuk az állatokat, mert a boltban is az elkapott állatok húsát lehet megvenni, meg ők is levadásszák egymást, de mindig csak annyit szabad vadászni, amennyi szükséges. Szóval ennek hála a horgászat során voltak valóban kifogott halak, amikből nagyon finom ebédet főzött Shu a céhvezérnek és a sárkánynak, na és persze Aldonak is lett félretéve halacska. Emellett persze Timidus kitért a biztonsági előírásokra, elmondta, hogy tudnak Sayáról, és azt is, hogy Anatolenak kellene utasítania a céhtagokat, hogy ne mászkáljanak egyedül. A fotóalbumra is rögtön tudták, hogy hol kell megvenni a füzetkét, hiszen megvolt a bejáratott boltocska, ahonnan az ilyesmit vették. Persze a halak mellett azért a sütizést sem lehetett kihagyni, így meglátogatták a Aweet Dreams cukrászdát is, és a szülinapnak hála a céhvezér már tudhatta, hogy melyik Shu kedvenc süteménye. A tizennegyedik szint könyvtárára Shu csak mosolygott. Ő tudta, hogy mennyire is hangulatos az a könyvtár, de mivel ez már a Timidus nap része volt, így a sárkány döntött. A sárkány pedig úgy döntött, hogy a küzdelmet helyezi előtérbe, így meg is érkeztek a fogadóhoz, és amíg megvárták és figyelték az éppen bent lévő harcosokat, addig a sárkány belekezdett a mondandójába.
-Az eddig ismert pontjaid alapján feltételezem, hogy a szintlépés után kitartásra vagy speciális képességre pakoltál. Ezen ismereteim alapján még mindig igen kevés esélyünk van arra, hogy legyőzzünk. Az előző küzdelmünknél a felszerelésed egy részének és az információ hiánya jelentősen visszavetette a teljesítőképességedet, most azonban feltételezem, hogy teljes erőbedobással kívánsz megküzdeni ellenem. Az előző küzdelmet kizárólagosan azért tudtam megnyerni, mert elhagytad a csatateret, most azonban nem hiszem, hogy így tennél. Ha kizárólag a gyakorlásra helyezed a hangsúlyt, akkor az én célom is az lesz, hogy tanítsalak. A céh többi tagjának védelme érdekében javaslom, hogy ne használjunk kristályokat és potionokat vagy mérgeket, melyek a későbbiekben életmentő szerepet is kaphatnak. Hallgatom a feltételeidet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 24 2015, 13:27

A közös napunk remekül telt és csöppet sem hiányoltam belőle a bossokkal, minibossokkal és egyéb lényekkel való hadakozást. Jólesett a mozgás a szafariban és megvallom őszintén ez a hajnali kelés igazán fitté tette az egész napomat. Olyan érzés uralkodott rajtam egész nap, hogy képes lennék Atlasz módjára az egész világot elbírni a hátamon. Érik már az a súlyemelés 4-es szint, csak még gyűjtögetni kell rá egy kicsikét Rolling Eyes Arra is törekedtem egész délelőtt, hogy minél több közös fotó készüljön, sőt olyan is, amin Timidussal vagyunk hármasban, szóval mindent dokumentáltunk a nap folyamán, amire majd jólesik ránézni, ha majd nosztalgiázni támad kedvünk. És persze arra is fokozottan törekedtem, hogy ne legyen nézeteltérés vagy civakodás köztem és Timidus között, mert az elrontaná Shu hangulatát. Ehelyett inkább azt próbáltam elérni, hogy Shu minél inkább gyereknek tudja érezni magát, ezért szívesen vettem akár a nyakamba és még az orrára is jutott egy kis tejszínhab a süteményről a jóvoltomból Razz
Aztán elérkezett a délután, Timidus része, aki nem meglepő módon először a harcra fektette a hangsúlyt. Ezek szerint a társasozás a nap végére marad levezetésképpen. A beszámolóját hallgatva egyszer elhúzom a számat, de hamar uralkodni tudok az indulataimon és a játékra koncentrálok a komoly, vérre menő küzdelem helyett.
- Természetesen szeretnék győzni, így hát amiatt nem kell aggódnod, hogy nem teljes erőbedobással harcolnék. A szintetek miatt a lemaradásotok minimális, a bossharcokból szerzett extra pontjaimat pedig kompenzálják a képességeitek. Mint ismeretes, én nem használok harc közben speciális képességet, így szerintem közel egyenlőek a feltételek, inkább a javatokra billen a mérleg nyelve azáltal, hogy ketten vagytok egy ellen. Minden párbajból tanulok a magam módján, szóval nem kérek külön leckéztetést. Az item használatokat pedig én sem javallom. A terepet illetőleg pedig olyan pályát javaslok, ami tele van csapdákkal. Úgy izgalmas igazán. Wink
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24 2015, 13:47

Amíg a céhvezér és a sárkány a haditanácsozást folytatják le, Shu az italát szürcsölgeti, és készen áll arra, hogy bármikor közbeugorjon, mint békítő mediátor. Azt persze látja, hogy Anatole nagyon erőlködik azon, hogy jó képet vágjon Timihez, és emiatt csak még jobban hálás a céhvezérnek. Ő sem gondolta, hogy majd egyik percről a másikra puszipajtások lesznek, de amíg szafariztak semmi olyasmi nem történt, amin összeveszhettek volna, és még félreértést sem okozott Timidus egyik megszólalása sem. Az persze Anat arcának rándulásából nyilvánvalóvá vállt, hogy ő nem vereségként könyveli el magának a legutóbbi küzdelmüket, ám ebbe Shu még nem szólt bele, és szerencsére nem is kellett. Shu azt is tudta, hogy Timidus, lévén mindent a logikára épít, előszeretettel harcol olyan közegben, ahol nem tudja honnan várhatja a támadást, mert az neki is kihívást jelent. Ezért is kapott rá a szerencsejátékokra a logikai mellett, mert abban nem tudja a második lépés után, hogy miért fog ő győzni. Ezért is lepi meg most Shut is, amikor a sárkány nemet int a fejével.
-Okos vagy Anatole, és jó taktikus. Altatni akarod a figyelmemet azzal, hogy a te képességeid semmire nem jók, ezzel elterelvén a figyelmemet róluk, majd olyan pályát ajánlasz fel, amelyben használhatóvá vállnak a képességeid. A csapdák kihelyezésének csak úgy van értelme, és úgy fair, ha mindketten ugyanannyi számú  csapdát helyezünk el, különben nem az egyikünk győzedelmeskedne, hanem a pálya maga. A másik fontos szempont, hogy ne tudjunk a csapdákról, amennyiben azok rejtettek, vagy nem egyértelmű a működésük, esetleg az aktiválásuk időpontja, időpontjai. Míg mi ismeretlen terepen harcolnánk, te a képességeddel bepillantást nyerhetnél abba, hogy mi miként építettük meg a pályának azt a részét, ami ránk van bízva. Jól felépített volt a trükk, azonban nem engedhetem, hogy a pályára lépés előtt már biztos legyen a győzelmed. Az izgalmat, amit pedig ti a harctól reméltek, sohasem értettem. Az én javaslatom az, hogy amennyiben mindenképpen csapdákat akarsz, és azt, hogy a környezet ilyen jelentősen befolyásolja a feltételeket, amely a későbbiekben vitathatóvá teszi bármelyikünk győzelmét, úgy azt egy harmadik, pártatlan, a csatában nem résztvevő személy készítse el. Javaslom az egyik itteni lakost, akinek nincs indikátora, lévén a ti fajtátok közül való egyed feltételezésem szerint nyilvánvalóan neked, mint embernek és frontharcosnak kedvezne velem szemben.
Timi természetesen végig Anatnak beszél csak, és ügyel arra, hogy ne nagyon tegye közhírré a szavait. Shu persze eközben csak mosolyog az orra alatt, és nem szól közbe. Szophieval is bonyolult volt a pályakészítés, valószínűleg Anattal sem lesz egyszerűbb.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 24 2015, 14:40

- Elfogadom! - Zárom le röviden a pályakialakítással kapcsolatos elmélkedését. - Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy mi helyezzük el a csapdákat, abban bíztam, hogy a rendszer ad erre lehetőséget, mint az arénában. Ren ellen is úgy harcoltam, hogy nem tudtuk mikor, honnan és milyen jellegű csapdák jönnek. Ha erre itt nincsenek megfelelő feltételek, akkor maradjunk a pártatlan személy bevonásánál, ahogy javasoltad. Egyébként pedig valóban kitartásra pakoltam - vigyorodok el, s ezen extra információval a birtokában talán még inkább elhiszi, hogy nem áll szándékomban csalni a képességeimmel. Persze kérdés, hogy kinek mi számít csalásnak, megboldogult és igencsak önérzetes Ranmaru cimborám erről írhatott volna egy terebélyes esszét Razz
Amennyiben a pártatlan harmadik személy bevonása mellett döntünk, akkor gondolom együtt, édes hármasban megyünk egy ilyen NPC-ért, aki aztán elkészíti a pályát. Amikor végül bemehetünk, akkor jó nagy ívben kikerülöm az NPC-t, nehogy azzal vádoljanak meg, hogy elcsaltam az emlékeit érintés útján. Magamra öltöm a teljes felszerelésem, és ezúttal a pörölyömet is előhívom. Kicsit átmozgatom a végtagjaimat, majd megy a párbajra hívás.
- Sok szerencsét! - biccentek oda, majd harcra készen várom, hogy leteljen a visszaszámlálás. Timidus azt állította nekem korábban, hogy Shu már megszokta a harcot, ezzel szemben Mirika épp az ellenkezőjét monda nekem tegnap. A petek sebezhetetlensége miatt nem is kerülhetem el, hogy Shut sebezzem, így a mostani párbajunk kiváló teszt lesz arra, hogy ha nem fogom vissza magam, mennyire lehet megijeszteni a lánykát akkor, ha nálánál magasabb, erősebb ember ellen küzd, akinek ráadásul elég hátborzongató fegyvere is van. Ahogy lejár az idő, nagy elánnal indulok neki és egyenesen bele is sétálok az első csapdába, ami valami átlátszó, ragacsos plazmaszerű anyag, amely teljesen megbénítja a tovahaladásom facepalm

___________________________________________________________________________________________________

Játékszabály:
A csapdák kinézete és hatása a fantáziára van bízva, a halál-korona kockák által dobott érték határozza meg a végkifejletet adott körre. Előre dobunk kidobósban, majd az alapján írjuk a postunkat.

két korona = nincs csapda
egy korona egy koponya = -10 hp csapda által
két koponya = elvész a teljes kör
___________________________________________________________________________________________________

Anat (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Shu&Timi (Sebzés: 6, Pet sebzés 60, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Anat: 225/225 hp 90 páncél (0/3 kör)
Shu&Timi: 170/170 hp 45 páncél (0/4 kör)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 24 2015, 15:30

-Ne a szerencsében bízz. Várakozni a szerencsére olyan, mint várakozni a halálra. Furcsállom, hogy a rendszerre bíztad volna a pálya elkészítését. Sok ember szerint én is ennek a rendszernek vagyok csak a része, így közelebb állok hozzá mint te, aki kívülről tolakodtál a világomba. Mégis engedted volna, hogy előnyhöz jussak ezáltal. Ezek szerint mégsem vagy annyira biztos az elméletedben.  
A kitartásra csak bólint, a vigyort ugyanúgy nem tudja hova tenni, mint amiképpen az eddigi kacsintásokat sem. Ha Anatole akar valamit, akkor majd elmondja, az ilyen emberi célozgatásokkal nem sokra fog menni vele szemben, de még mellette sem. A kacsintásról ugyan tudja, hogy az emberek valami mögöttes összebeszélést, jelzést szoktak beleérteni, de azt képtelen kitalálni, hogy ez a szándék mi is pontosan, így hát nem is törődik vele. Egy füttyjelet intéz Shunak, aki be is sétál a pályára, majd mindketten felkészülnek a harcra. A kislány ránézésre teljesen fegyvertelen, ám a nyakában ott lóg a síp, amit a harc kezdeténél leakaszt onnan, és a kötélnél fogva jól megmarkolja, és egy hurokkal a csuklójára tekeri, majd várja a sárkány utasításait. Meg se moccanhat, ha Timidus nem mondja, és még elugrania sem szabad, hiszen lehet, hogy a sárkánynak pont a megsebzésével van valami kacifántos terve. Amint az ellenfele támadásba lendül, a sárkány csak kivár, és társa előtt áll mozdulatlanul. Amint a csapda aktiválódik, azonban azonnal hadarni kezdi az utasításokat, természetesen csipogva.
-Shu, kettő, jobb, fegyver, közel.
És mint egy jól összeszokott csapatnál az elvárható, az idomár azonnal aktiválja is a kért képességet, majd elindul kis ívben jobbra. Egy csapdát ő sem tud elkerülni, belelép valami tövisbe, amitől azonnal csökken a páncélpontja, ám fájdalom híján nem hatja meg, és már fut is tovább. Egyetlen mozdulattal suhintja meg a sípot, igyekezvén ráhurkolni azt Anatole fegyverére, és jól megragadja a huroknál fogva. Kellett egy ideig gyakorolni a mozdulatot, de mivel a Metamorph elleni küzdelemben tanultak sokat, ezt a lelkére kötötte a sárkány. A pöröly ugyan nem távolsági fegyver, de közvetlenül testközelben igencsak használhatatlan, így ha Shu a kötélnek hála sikerrel jár, akkor addig Anatole nem fogja tudni támadni, amíg le nem fejti a kezéről a kötelet, ami viszont talán elég idő ahhoz, hogy Shu újra támadjon, és Anat elveszítsen egy támadókört. Persze Timidus ilyen esetben egyszerűen leharapná a delikvens karját, ám Anatole nem szokott Timidusként viselkedni, főleg nem Shuval szemben. Ezután már csak egy gyengéd rúgással próbálkozik, lévén a keze le van foglalva, és még ez is sikerül. Ezután csak figyeli Timidust, aki megkerüli mindkettejüket, és Anat hátába kerülve igyekszik végigszántani a céhvezért a karmaival. A farka végére ugyan rácsapódik valami medvecsapda szerűség, ami megrongálja picit a tollait, meg az életpontjait, de jelenleg ez a legkevesebb gondja. Ezzel szemben Shunak igen nagy gond, hogy Timike is sebződik, hiszen erről neki nem szólt senki, de igyekszik nyugodt maradni, és erősen szorítani Falánkot.Egy-egy csapda csattant rajtuk.

Shu: 170/170 HP - 35 páncél
Timi: 75 HP

(1/4 kör)

Anatra hatott egy második képi, innen számított két körben a fegyverkezelése húsz ponttal esik vissza, Shu ereje 20 ponttal növekszik.

Mindkét támadás sikeres, összesen 86 pontnyi sebzést okoz.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Feb. 12 2015, 00:37

- Ez csak egy mondás Timidus, ne legyél már ennyire befeszülve! Razz - a többire meg egészen egyszerűen nem válaszolok, főjön csak a saját levében meg tobzódjon a maga kis összeesküvés elméleteiben. Mindenki abban hisz, amiben akar. Shu abban, hogy Kayaba az isten, én meg abban, hogy nagy karrier vár rám, ha kijutok Cool Egy pet meg nem fog csak úgy összezavarni. Annyiszor járt már túl az eszemen, hogy már én is egyre dörzsöltebbé válok. ha hozzá sem szólok, akkor nincs mit kiforgatnia Razz
Kelletlenül figyelem azonban, hogy miként utasítgatja holmi füttyökkel ezt a gyámoltalan lánykát. És akkor még mi vagyunk paranoiásak, mikor azt állítjuk, hogy Timi uralkodik meg befolyásolja Shut. No de én most ebbe nem fogok beleszólni, megvárom mi sül ki belőle. Igaza lesz-e Mirikának és Shu tényleg összerezzen mindenre, vagy képes uralkodni magán és bátran kiállni az ellenfele ellen. Egy biztos, ezúttal nem fogok vele kesztyűs kézzel bánni.  
Kezdés képen azonban mindketten beleszaladunk egy-egy csapdába. Engem teljesen blokkol ez az átkozott mutyi, Shut viszont csak épphogy megsebzik a tövisek. Mázlija volt és ki is használta. A statjaimat mutató panel tanulsága szerint jócskán nerfelte a fegyverkezelésemet a kis komisz. Ügyes trükk, szereti is alkalmazni, ahogy észrevettem. Ez azonban kevés ellenem, s bár erősebben rá kell markoljak Falánkra, hogy biztosabb kézzel hajtsam végre a csapásomat, még mindig nem okoz olyan nagy problémát a támadás. Főleg, miután kivakarom magam a csapdából.
A Shut ért csapda nem csíp le életpontot, de majd én pótolom mindjárt ezt az elmaradást. Mindenek előtt kihasználom Falánk jellegzetességét, vagyis azt, hogy vérzik. A kislány irányába suhintok a pörölyömmel, aminek következtében egy nagy adag vér fröccsen az arcába. Ez segít abban, hogy esetlegesen dekoncentráltá váljon az ellenfelem, hiszen a vér nem csak rémisztő, de még zavaró is. Másrészt pedig tesztelhetem is rögtön Shu lélekjelenlétét a csatában. Azonban miközben ezzel foglalatoskodom, én magam is belesétálok egy tövises csapdába, így elveszítem maradék pár páncélpontomat is, életsávom viszont Shu imént betaláló sebzései ellenére sem csökken, csak egy hajszálnyival. Na jó, legyen egy ujjnyi Razz
Nem hagyom, hogy a tövisek sokáig hátráltassanak, kitépem a lábamat a kötelékükből, majd amíg Shu esetlegesen a szemébe/arcába kerülő vérrel babrál, én már les is csapok rá. Hogy mit csinál eközben Timidus? Kit érdekel? Hp-m még mint a tenger Razz

_______________________________________________________________________________________________


Anat (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Shu&Timi (Sebzés: 6, Pet sebzés 60, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Anat: 210/225 hp 0 páncél (2/3 kör)
Shu&Timi: 84/170 hp 0 páncél (1/4 kör)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 12 2015, 01:28

Sejthető volt, hogy megint egy buta emberi mondással akar rámászni a sárkány agyára, és mutogatni, hogy ő még ezt is tudja, ezt is ismeri, míg Timidus nem, de hát Timidusnak nem is volt rá szüksége. Ugyanúgy nem volt szüksége, ahogyan befeszülésre sem, de ezzel a kifejezéssel, vagy az értelmezésével már időt sem töltött. A csapda tette a dolgát, Anatole pedig élt is a lehetőséggel, hogy közelebbi ismeretségbe kerüljön vele. Sajnos azonban a második körben már nem volt ilyen barátságos a pálya, Falánk meg pláne nem volt barátságos. Oké, tudta a lány, hogy az a vacak csöpög… de ez vér. Vér, amit már jó ideje nem látott, és nagyon remélte, hogy soha nem is fog többé. Azonnal az arca elé kapta a kezét, hogy a szemét védje, ez azonban azzal járt, hogy nem látta a hurokcsapdát a lába előtt, amibe sikeresen bele is lépett, majd hatalmas csattanással elnyúlt a földön. Anat pedig támadott. Képes volt egy földön fekvő kislányra lesújtani azzal a hatalmas izével. Az idomár ugyan igyekezett arrébb gördülni, de hát esélye nem volt kikerülni a csapást. Nyolcvannégy életpont. Ennyije maradt Shunak. Timidus ugyan nem sok esélyt adott a győzelmükre, de ez a mérkőzés elvileg nem is arról szólt, hogy ki győz. Bár… akkor miről szólt valójában? Bizonyítania kellene? Nem. Vagy talán Anat szerint igen, de az nem jelentett semmit. A céhvezér látta a képességeit, és látta az Arénahelyezést is. A felé röppenő acélhálót kikerülte ugyan, ám a sodrony felsértette a bőrét, és Timidus életpontjai régóta először fogyatkozni kezdtek. A sárkány megnyalta a száját, egy kevéske Túlpörgés potiont juttatva a szervezetébe, a képi pedig sikerült, a pontok pedig vissza is töltődtek, ám nem ez volt a fontos. Ezután már csak a csapdákra kellett figyelnie, a rendszer nagyjából dolgozott helyette. Látta Anatole pontjait, és tudta jól, hogy sok élete van, nagy sebzése, és elég kitartása. Sehogy sem volt jó. Ráadásul harcos volt, így minél több körbe került leütni, annál többet sebzett. Anatole azonban nem gondolkodott másban, csak a fegyverek okozta sebzésben, amit persze Timidus meg is adott neki, de ezúttal nem végighúzta rajta a karmait, hanem jó erősen belemélyesztette őket a vezér bőrébe, és azzal a lendülettel, amellyel érkezett, igyekezett is visszatérni a levegőbe, ezúttal Anattal együtt. Shut elbírja. Akaet és Shut is elbírja együtt. Ha sikerül felemelnie, akkor olyan magasra repül, amilyen magasra csak tud, majd egyszerűen összezárja a szárnyait, és zuhanni kezd. Ő tud repülni, Anat viszont nem. Persze továbbra is a céhvezérrel állt szemben, így jó tanácsokkal is ellátta közben.
-Magas az életed, de ez sem védene meg a piócaméregtől. Figyelj oda erre a legközelebbi pontozásnál. És ne csak a mi sebzésünkre ügyelj, hanem a földre is.
És ezzel a zuhanással egyszerűen belepasszírozta a céhvezért a talajba. Legalább is, ha minden jól ment. Fogalma sem volt arról, hogy Anatoleval ez sikerül-e, de ha nem, akkor is közel marad, és a lehető legtöbb zavaró hatást fejti ki, amíg végre Shu kikászálódik a csapdából. Természetesen a Juntól tanult módon a fiú szeme felé igyekszik kapni, hogy megfossza a látás örömétől.


Shu: 81 HP
Timi: 78 HP

Timin csattan egy csapda, Shut el is veszíti a körét.
Timi képizik, 20 HP-t gyógyít és a következő 4 támadása +10-et sebez meg biztosan talál

Timi így 70 sebzést visz be Anatnak
Ha a manőver sikerül, akkor ehhez hozzáadódik a zuhanás sebzés.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Feb. 12 2015, 18:31

Azt hiszem mégis elkezdett izgatni, hogy mit is csinál Timidus. Ahogy várható volt, kap is az alkalmon és karmaival végigszántja a karomat, ami rendesen lecsíp az életpontjaimból és a hülye páncélom miatt még további pontokat is veszítek. Ideje megválni a vértemtől, védelmet már úgysem ad, csak hátráltat. Arra a csekélyke visszacsapó sebzésre pedig semmi szükségem, így egy kattintással meg is válok a vértemtől. És csupán ennyi kihagyás elegendő arra, hogy az az átkozott pet belém tudjon csimpaszkodni és megpróbáljon a magasba emelni. Repülés közben már bele is kezdene a szövegelésbe, de hidegen hagynak a tanácsai.
- Ebből nem eszel! >.> - Megpróbálom kirántani a kezemet a szorításából, ehhez pedig a súlyemelésem és az erőm kombinációját alkalmazom, miközben veszettül fickándozok. Aztán mivel ez nem bizonyul elegendőnek, nem kímélem Timit, hanem lerúgom a fenébe magamról. Zuhanok is néhány méternyit, de akrobatikával tudom tompítani a becsapódást.
- Sok a duma, mondtam már, hogy nem kérek a kioktatásaidból! - Lehetett volna annyi eszem, hogy a pörölyömmel csapom le, akkor legalább még sebeztem is volna, de szorult helyzetben nem mindig azt teszi, ami a legjobb ötlet, utólag meg ugyebár könnyű okosnak lenni. Viszont nem lazsálhatok, mielőtt Timidus újra akcióba lendülhetne, igyekeznem kell Shu támadásával. De már késő, a pet vadul nekem esik és zavarni próbálja a látásomat. Szemem elé kapom a kezem, hogy védni tudjam magam, de így meg ugyebár nem látom rendesen a terepet és szépen pofára esek. Na nem a saját lábamban botlok fel, hanem mert egy kedves kis csapda rásegített ebben. Egy inda rátekeredik az egyik lábamra és én már csak arra eszmélek, hogy kicsúszott a talaj a lábam alól. Mielőtt azonban feltápászkodhatnék, újabb indák tucatjai törnek elő a földből és úgy fonódnak rám, hogy a szuszt is majd kiszorítják belőlem. Hiába kapálózok, még a pörölyömet is hozzám kötözi - najah, ilyenkor jobban jönne egy éles tőr - a kitartáspontjaim pedig már nem teszik lehetővé, hogy pihenés nélkül tovább hadakozzak az indákkal. A kis párosról már nem is beszélve... Kellett nekem csapdás pályát kérni facepalm

133/225 hp 0 páncél (3/3 kör) /kövi pihikör/
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 12 2015, 19:16

Ejj de goromba ez az Anat. Nem elég, hogy nem lepi meg a kis csapatot azzal a lovagiassággal, hogy hagyja őket győzni, de még szegény Timikét is bántja, miközben ő madártávlatból mutatja meg neki a Kezdetek városát. Repülőtúra teljesen ingyen, de ez a buta fiú még e mögé is a cselszövést látja. Ha nem kell kioktatás, akkor nem kell, így már a sárkány azt sem fűzi hozzá, hogy eredményesebb lett volna a fegyverrel meglegyinteni őt, mint rugdosódni. Azt sem kötötte az orrára, hogy a páncélt is előbb levehette volna, ha már ennyire nekivetkőzik a küzdelemnek. Kioktatásnak venni a jó tanácsokat azért mégis csak sértő. Persze a pet tudja jól, hogy a céhvezér mindössze csak rosszul kezeli a helyzetet, de majd megnyugszik, ha vége lesz a küzdelemnek, és örülhet, mert legyőzte őt. Na persze ha nem kellene ennyire a szabályokhoz és az ő becsületéhez ragaszkodni, akkor ő győzne. Ott kezdődött az egész történet, hogy a könyvtárban található párbajos könyv azt mondja, hogy a kihívott kezd, hiszen ő védi meg a becsületét. Na és erre mit csinál Anatole? Na mit? Az összes erkölcsi szabályt felrúgva, kizárólag a gyorsaságpontjaira hagyatkozva ő kezd. Meg az összes többi is. Ez persze kicsit sem lenne visszás, ha eközben nem akarnák rákényszeríteni Timire a saját szabályaikat. Senki sem mondta, hogy minden harc szabályok szerint zajlik. Az életben a csalók, az ügyeskedők mindig tovább élnek, a temetők pedig tele vannak hősökkel, akik betartották valamennyi szabályt. Na de erről nem Timi fog kiselőadást tartani, hiszen beleegyezett a feltételekbe, akkor tartja is magát ahhoz. Ő nem álszenteskedik, és nem szegi meg a szavát. Már amikor Anat kiszabadul, akkor látja, hogy nincsenek elég magasan ahhoz, hogy sebződjön, így azonnal utána veti magát. Az, hogy a közelében maradt azonban azt eredményezte, hogy a sárkány is belegabalyodik az indákba, és nagyon közeli kapcsolatba kerül Anattal. Olyan közel, amilyen közel a fiú talán soha nem akart lenni a pethez. Ez a kis meghitt hangulat Shut is elbizonytalanítja, és lassú léptekkel közelíti meg a párost, ám Timidus egy gyors paranccsal meggyőzi, hogy cselekedjék. A szilánkokat, amikbe belelépett már észre sem veszi. Még soha nem volt Anat és Timi ilyen közel egymáshoz. Talán hagyni kéne őket… egy kis huncut mosoly suhant át az arcán a gondolatra, de utána mégiscsak lesújtott a sárkány sürgetésére, és ha remegő kézzel is, de eltalálta Anatot. Picit félt, hogy véletlenül Timit sebezi meg a nagy összegubancolódásban. Szerencsére ez azonban nem így történt, és Timidus hálából már ki is adta a következő parancsot, miszerint kapcsolja be az első képességét. Shu ugyan nem értette, hogy miért Anat pihiköre előtt kéri ezt tőle a sárkány, de ha ez volt a parancs, akkor ez volt a parancs...
 


Shu: 71 HP
Timi: 78 HP

Timike begubózik Anat mellé, ebből a körből kimarad.
Shu megint belelép valamibe, sebződik 10 HP-t.
Shu támadása sebez huszonhatot.
A pontcserélős képi hatóideje lejárt, három kör múlva használható újra.
Timi képije még négy támadásra érvényes.
Innentől kezdve három körig Anat is elszenvedi a sebzésének a negyedét.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Feb. 12 2015, 20:19

Hogy mit lehet tenni abban a helyzetben, amikor összekötöződsz azzal a lénnyel, akit az egyik legjobban utálsz egész Aincradban? Nos, lévén, hogy kifáradtam, először is jó mélyeket szuszogni, másrészt elfordítani a fejemet, hogy ne érezzem a sárkány halszagú leheletét és persze hogy elkerüljem a még kínosabb közelebb kerülést. Ügyelek arra, hogy a tarkóm kellően távol legyen a fogaitól, mielőtt még nyakon haraphatna. Nah már amennyire ez lehetséges jelen helyzetben...
Nah, szóval mit lehet tenni ilyen helyzetben? Lenyugodni, pihenni, elernyedni és lamentálni. Az elernyedés természetesen azért kell, hátha úgy hamarabb elengednek az indák. Legalább is a filmekben szoktak olyan csapdák lenni, hogy minél jobban mocorog az ember, annál jobban belegabalyodik vagy belesüpped a csapdába, futóhomokba, indákba, miegymásba. A lamentálás pedig... egész egyszerűen unaloműzésnek és gondolatterelésnek. Igen, muszáj elterelnem a gondolataimat arról a tényről, hogy Timi ilyen közel bújik hozzám -.- Ha Suzuméről vagy Hürremről lenne szó, adnék neki egy puszit, hogy ezzel is zavara hozzam. Huginál bejött, le is fagyott tőle rendesen. Bár Timidus valószínűleg fel se fogná, hogy mit tennék, és nem zavartatná magát. Így hát marad a lamentálás.
S hogy miről? Természetesen mi másról, mint a krémesről és valami jóféle csípős ramenről. Mi másra gondolhatnék, lassan jön az uzsonna idő, legalább is a korgó gyomrom ezt jelzi. Tudom-tudom, nemrég kajáltunk, de hát növésben lévő szervezet vagyok Rolling Eyes Meg hát a testmozgás ugye sok kalóriát éget Rolling Eyes Úgyhogy lehunyom a szemem, szorosan összeszorítom, és erősen egy bőségesen megpakolt asztalra gondolok és rémesekre, amelyek úgy ugrálják át a grillázs kerítést, mint amikor elalvás előtt a bárányokat számolgatjuk.

/pihikör/
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 12 2015, 21:12

Kezdjük ott, hogy nem, Timidusnak nincsen halszagú lehelete. A rossz leheletet a szánkban élő baktériumok és különböző bontóenzimek hatása váltja ki, ilyen pedig a SAOban mint köztudott nincsen. Ezen felül, ha lenne is, Shu minden este fogat szokott mosni a sárkánnyal együtt, egyfajta közös értelmetlen rituáléként, így Timidusnak jelenleg epres lehelete van. Igen, Shu a gyerek fogkrémet szereti, nem a csípős mentolosat, így hát Timike is abból kap. Az meg egyébként is Anat ötlete volt, hogy menjenek szafarizni a küzdelem előtt, meg cukrászdába, szóval a halnak, ha lett is volna szaga, az most csoki tortával keveredett volna, ami felettébb ínycsiklandozó. Ja és igen, a sárkány sehogyan sem reagált volna az Anattól kapott puszira. Ugyan tudta, hogy mit jelent, Shu rengetegszer ölelgette meg puszilgatta kedvencét, de azt is tudta, hogy Anattól nem ilyen viselkedést és jelzéseket kell várnia, tehát ha mégis így cselekszik, az szimplán azért van, hogy megtévessze, amire azonban fel van készülve, és nem fogja hagyni. Timidus készen állt mindenre, és mindennek az ellenkezőjére is. És nem, nem akarta tarkón harapni sem Anatot. Egy kérdő csipogást intézett Shu felé, a lány pedig bólintott. A képesség sikerült. Amint az indák engedtek, együttes erővel támadtak Anatra. Timidus egyszerűen végigszántotta a karmaival, majd a biztonság kedvéért újra megtette, igaz ezúttal csak negyed sebzéssel. Shu már ki sem szedte a lábából a szilánkokat, így azok ismételten sebezték. Ő azonban látott valamit, amit Anatole nem. Timidus elégedett fültartását. Valami nagyon jól halad, ha a sárkány a csata kellős közepén ezzel jelez a lánynak. Timidus számolt. Anatnak százhét élete volt a támadásuk előtt. Ebből ő most lecsappantott hatvanat, majd annak a negyedét, azaz tizenötöt, ami összesen hetvenöt sebzés volt. Ez Shu hat sebzésével együtt azt jelentette, hogy Anatnak huszonhat élete maradt. Az sárga színt jelentett, ami pedig százharminckét sebzést. Ez pedig azt jelentette, hogy ennek a negyede harminchárom. Ezért próbáltatta meg Timidus már a pihenőkör előtt a képességet Shuval. Ők ugyan most pihiznek, de ha Anat támad, akkor a sebzésének a negyedét ő is azonnal megkapja, a végeredmény pedig döntetlen lesz.

Shu: 61 HP
Timi: 78 HP

Timi talál, a képije is sikeres 60+15=75 sebzés
Shu megint csapdázódik, de talál 6 sebzés 10 HP mínusz

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Feb. 12 2015, 22:15

Egy krémes, két krémes, három krémes, *nyel* :F Hmmm *.* Bahh, KT-n vagy Anatole, ennyire azért ne kalandozz el, a kutyafáját! Nah de hol is tartottam? Óh, igen ott, hogy négy krémes... akarom mondani kibontakozás. Mármint az indák alól. Ehh, kissé dekoncentrált lettem a sok ételen való merengéstől >.< Nah de ideje újult erővel, maximális kitartáspontokkal nekiveselkedni széttépni az indákat. Timidus ficergése is rásegít abban, hogy lazulnak a kötelékek, aztán aktiválom a súlyemelésemet és mint valami erős ember versenyző, mikor diadalittasan széttépi magán a pólót, na kb úgy szaggatom szanaszét én is az indákat. Éppen itt volt az ideje, már nehezen bírtam Timi csokitortáshalszagú leheletét Razz
Amíg én az indákkal bajlódok, a goni kis páros szépen hátba támad és rendese sebeznek is. Timi például a lapockámon szánt végig a karmaival, amit azzal reagálok le, hogy csiklandósan kuncogni kezdek. - Ó-ó-ó, kicsit balra, ott is vakard meg, ahh, ez a kis hátvakarás de jólesett Razz - De már szökkenek is tovább, hogy esélyt se kaphasson az újabb támadásra. Úgy tipegek lábujjhegyen a pályán, mint valami elcseszett balerina, de a hatása mégis megvan, mert így sikeresen elkerülök minden komisz csapdát \o/
Aztán már semmi más dolgom nincs, mint Shut finoman meglegyinteni és ünnepelni a megérdemelt diadalt, persze csak visszafogottan és méltósággal. De hát az egész párbajnak ez volt a lényege: bebizonyítani, hogy vagyok olyan jó testőr, mint Timidus ˘^˘ És már suhintottam is, s az ütésem hatására zuhanni is kezd a lány életsávja a nulla felé. És vele együtt az enyém is! O.o Képi >.< Aztán felvillan mindkettőnk körül a lila burok és bumm, döntetlen. Bakkkkker >.< Ennyit a nagy diadal körmenetről és a fricskáról. De... de mégsem vagyok csalódott. Sőt, mondhatjuk úgy is, hogy ennek így kellett lennie. Hatalmas vigyor ül ki az arcomra és kezemet nyújtom Shunak, hogy felkaphassam az ölembe.
- Ügyes voltál, szép párbaj volt. Büszke vagyok rád, hogy nem inogtál meg ^^ Viszont... az az igazság... hogy... hátöm... ne haragudj meg érte... de... nem mehetnénk? Valamiért rettentően megkívántam egy kis krémest Rolling Eyes - Timidus dicséretével spórolok azért, de egy pat-pat megy a pet fejére is, ennyit azért még ő is megérdemel. S ha Shunak is megfelel, akkor vissza is kanyarodhatunk repetázni a Sweet Dreamsbe \o/
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi10/5000Shu és Timidus napja 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Feb. 12 2015, 22:46

Hiába teszi az agyát Anatole, hiába csinál úgy, mintha a sebzés nem sebzést jelentene, Timidus tudja jól, hogy mi a feladata, és teszi is a feladatát. Na de ha azt tudná, hogy az egész nem is arra ment ki, hogy ő bizonyítson a céhvezérnek, hanem arra, hogy a céhvezér bizonyítson önmagának, hogy van olyan jó testőr, mint Timidus… hát, ha eddig nem volt egója a petnek, ezután tuti lenne. A válasz persze nem. Anatole nincs olyan jó testőr, mint Timidus, és nagy valószínűséggel soha nem is lesz. Ő nincs a nap kilencvenkilenc százalékában Shu mellett, és az sem biztos, hogy feláldozná az életét a kislányért. Mirikáért talán. A kijutásért talán. Na igen, Anat volt talán az egyetlen, akiről valóban el lehetett hinni, hogy még mindig a kijutásért, és legfőképpen a többiekért küzd. Simán lehetett volna lovag is. Shu ugyan szintén nem tudja, hogy minek kell örülnie, és csak a felé közelítő fegyvert látja, de a meglepődése rásegített arra, hogy észrevegye Anat meglepődését is. Nem számított Timidus tervére. Valahogy mindig ilyen értetlen arcot vágnak ezek után, de eddig csak Silver volt az, aki nem toporzékolni kezdett, hanem felnőtthez méltóan viselkedett, miután Timidus meglepte. És most Anatole. A legutóbb elfutott, és csak a szint szélén állt meg, és Shu máig nem tudta, hogy ezt ők okozták-e. Remélte, hogy nem, de nem mert rákérdezni. Mosolyogva fogadta el a felé nyújtott kezet, és fel is pattant, majd pislogva fogadta a dicséreteket.
-Én? Ügyes? Meginogni? De hát… ez csak egy játék. Gyakoroltunk egy picit. Meg… én csak teszem azt, amit Timi mond. Ehhez nem kell olyan hatalmas nagy ügyesség.
-Kell. Anatolenak igaza van Shu. Ügyes voltál. Te viszont tervezz több lépést előre Anatole. Megnyerhetted volna a küzdelmet.

Az idomár hol a petre, hol Anatra nézett, majd elmosolyodott, és meghajolt.
-Köszönöm szépen a harcot, nagyon… hát… köszönöm, hogy gyakoroltál Timivel. Én nem fogom azt mondani, hogy élveztem. Tudod jól, hogy úúúúúútálok küzdőterezni. És… a cukrászdából jöttünk. Timiről jutottak eszedbe az édességek?
Shu hangosan nevetett, ami részben annak is volt betudható, hogy biztosra vehette, hogy Anat nem akar visszavágót. Ezután két csipogást hallatott Timi irányába. Az egyik egy nem volt, a másik pedig egy igen, a sárkány pedig megértette. Nem, Anatole nem szeretné együtt kielemezni a harcot és tanulni belőle, és igen, a csata végén az meglepettség volt az arcán. Azt még most sem értette Shu, hogy miért kellett nekik kettejüknek megküzdeniük, de láthatóan egyik sem neheztelt a másikra, és ez pont jó volt így.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi12695/10100Shu és Timidus napja 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Cardinal on Pént. Feb. 20 2015, 21:41

Ossu!

Jópofa ötlet volt a csapdázás. Lezárom a párbajt, jutalmatok 100 exp és 320 arany, Anat képije további 350 aranyat hoz neki konyhára.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Shu és Timidus napja Vo36oi0/0Shu és Timidus napja 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu és Timidus napja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.