Hinari vs Chiaki

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Szer. Jan. 07 2015, 02:14


Elcsúsztam és rövid úton a földre kerültem. Sejtettem, hogy fél karral nehezebb lesz, de azt nem, hogy ennyire. Nem hittem volna, hogy az egyensúlyérzékemre ilyen erős hatása lesz. Az ellenfelemben volt annyi sportszerűség, hogy nem csapott le rám rögtön. Kazuma viszont nem ezt tenné. Kihasználná a helyzetet. Ahogy élesben szinte bárki. Egy részem kicsit hálás volt, de nem akartam, hogy az állapotom miatt bárki is kivételezzen velem. A földön fekve a tőlem alig két méterre ácsorgó fiú felé fordultam. Kicsit komikus látványt nyújtott a nálam alig magasabb fiú a hatalmas fejszével a kezében, de tény, hogy nem forgatta rosszul a fegyverét.
– Támadj! - parancsoltam rá határozottan.
– Kelj csak fel nyugodtan.
– Támadj! - ismételtem meg mire vállat vont és felém lépett. Magasról lendítette lefelé a fejszéjét. Nem számított túl sokra tőlem. Mondjuk az előbbi mozdulatom után, meg is értem. Megvártam míg lefelé lendül a fegyver, hogy már ne tudja megváltoztatni a csapás irányát és egy hajszálnyival elkerülve oldalra gurultam. A fejsze a földbe csapódott, én pedig gyorsan talpra ugrottam mire ismét csapásra emelte a fejszét. Hátraugrottam a vízszintes csapás elől, aztán ahogy elhaladt előttem, előrevetődtem és mélyen a gyomrába szúrtam a pengém. Egyértelműen én voltam a gyorsabb, de nagyon ki kellett centiznem minden lépést, hogy a földre ne kerüljek újra. Hátralépett, hogy egy kis távolságot tartson közöttünk, de én is léptem utána és a lendülő karja alatt átcsusszanva, a háta mögé kerültem, egy gyors pördüléssel pedig egy újabb vágást sikerült bevinnem ezúttal már a hátára. Nyertem. Elhúztam az arcom elől a maszkot. És ahogy megköszöntem a harcot, láttam, hogy nem csak én próbálom elrejteni a csalódottságomat egy erőltetett mosoly mögé. Végül az aréna kijárata felé indultam. Valószínűleg csak azért tudtam győzni, mert a kelleténél jobban alábecsült. Kezdtem komolyan tartani tőle, hogy mi lesz, ha nem tanulok meg fél kézzel küzdeni. Másfelől viszont kezdtem megérteni a maszk előnyét. Legalább nem látta az arcomat, mikor elcsúsztam.
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jan. 08 2015, 11:51


Összébb húztam magamon a kabátot: a vörös és sárga játékosokkal tömött, föld alatti kocsma után a Kezdetek Városának kihalt utcái hidegnek hatottak, szinte csípett a levegő. De nem bántam. Végre idekint lehettem, fellélegezve, s éppen elmélyülten irogattam a menümbe a kihallgatott információkat, amikor felkeltette a figyelmem a közeli arénából kiszűrődő zaj. Úgy döntöttem, a küldetésem további szakaszát későbbre hagyom: egy ideig úgyis várni kellett, s miért ne töltöttem volna el addig az időt valami mással? Hátamat nekivetettem a küzdőtér jégszilánkokkal szórt, deres falának, és befejeztem az adatkiírást. Sajnos nem kellett sokat írni.
Sóhajtva zártam be a menüm, s érdeklődve sétáltam el a bejáratig, ideiglenesen hátrébb téve a gondterhelt gondolatokat. A harcművészt néztem, hangját ideáig hallani lehetett. Volt benne valami furcsa, elsőre két dolog is, bár egyikről sem tudtam megállapítani, tulajdonképpen micsoda. Aztán amikor oldalra gurult s végül felállt, az egyikre rájöttem. Fél karral harcol. Összeszorítottam fogaim: Alex jutott eszembe, és az akkor történtek. Aggódtam, hogy a fiú levágott ujjai nem fognak visszanőni, ám szerencsére csak idő kérdése volt. De még most is a fejemben volt az ijedtség, amit átéltünk, s amikor tenyerét az enyémbe helyeztem, végigsimítva rajta, önkéntelenül húzta el őket. Újra a lent küzdő játékosra pillantottam, ezúttal jól megnézve magamnak az ellenfelét is. Harcos volt, de innen nem tűnt rosszindulatúnak, az indikátorával is minden rendben volt. Nehezen hittem, hogy levágta volna a harcművész karját, de nem tudtam másra gondolni. Így elégedett bólintással nyugtáztam, hogy a félkarú nyert, ám amikor befejeződött a meccs, és újra a védett övezet szabályai léptek érvénybe… mégsem nőtt vissza a karja. Nem értettem. Ám nemcsak ez zavart: akárhogy is agyaltam, képtelen voltam megfejteni, mi ismerős van benne. Szótlanul követtem tekintetemmel, ahogy hátat fordít a helyszínnek, de még mielőtt végleg eltűnt volna a szemem elől, döntöttem. Felugrottam a lelátóról, pár lépéssel már le is érve, majd a – mint kiderült – lány után siettem. Most a Katana se volt az övemre erősítve, s én is egyszerű hétköznapi ruhában voltam, felszerelés nélkül: a felderítésekhez nem volt szükségem a feltűnésre.
- Szia – köszöntem neki mosolyogva, ám így hirtelen nem jutott eszembe semmi ésszerű folytatás – Jó meccs volt – mondtam aztán, hisz azt mégse kérdezhettem meg tőle, tudna-e esetleg segíteni, mi ismerős van benne – Ne aggódj, védett övezeten belül pár órán belül visszanő – tettem még hozzá, egy bosszankodó pillantást küldve az aréna belseje felé, ahol a harcos állt. Nem tűnt ez olyan fontos harcnak, hogy ilyenekre vetemedjen, s ha fontos is lett volna… én még Freya ellen sem tudtam megtenni. Rá kellett jönnöm, hogy bőven vannak olyanok, akik a győzelemért bármilyen aljasságra képesek. A játék egyre inkább vált pixelekkel borított ösvénnyé…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Csüt. Jan. 08 2015, 18:50

A győzelmem ellenére leverten sétáltam az aréna széle felé. Ha hamarosan nem nő vissza a karom, akkor azt hiszem végleg keresztet vethetek rá. Tényleg fogalmam sincs, hogy mihez fogok akkor kezdeni. Egy kisebb szintű játékossal elbánok, de egy kicsit erősebb ellen már semmi esélyem, éles harcban pedig még annyi sem. A hajnali elhatározásom erősen meggyengült, ahogy az életkedvem is.
– Szia. - köszöntem szinte reflexszerűen, a semmiből – legalábbis számomra így tűnt – felbukkanó lánynak. - Köszi. - erőltettem ki magamból egy kisebb mosolyt, de a folytatás után gyorsan le is hervadt az arcomról.
– Remélem... - hirtelen feltűnt, hogy furcsán pillant valamire a hátam mögött és megfordulva észrevettem a fiút akivel párbajoztam. Épp a lelátó felé tartott, ahol ketten már láthatóan vártak rá.
– Oh... jaj nem. Nem ő volt. - próbáltam gyorsan tisztázni a helyzetet. - Ami azt illeti, szerintem végig hagyta magát. Nem... ez... - hajtottam le a fejem. Nehézkesen jöttek a szavak. - más volt... attól félek, nem fog vissza... visszanőni. - motyogtam a végét. Percről-percre nyomorultabbnak éreztem magam. Hirtelen észbe kaptam és felemeltem a fejem, egy erőltetett „minden rendben” mosollyal.
– De minden oké! Ne aggódj. Megoldom! - emeltem fel védekezően a kezem és még hátra is léptem egyet, ahogy ezt majdnem egy szuszra elhadartam és már felkészültem, hogyha úgy látom, hogy nincs mondanivalója, akkor elköszönök és már el is „menekülök" az arénából. Nem szerettem túl gyengének és sebezhetőnek tűnni idegenek előtt. Egy vörösökre vadászó céh vezérétől elvárják az emberek, hogy magabiztos és kemény legyen. Mondjuk... miket beszélek? Nincs már céhem. A barátaim halottak és már én is csak egy tehetetlen roncs vagyok...
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Pént. Jan. 09 2015, 00:06


Próbáltam megnyugtatni, de hangjából áradó elkeseredettség azt sejtettette, hogy egy egyszerű csonkolásnál többről van itt szó. Elmélyülten mértem végig, biztatón mosolyogva rá, s amikor követte pillantásom, végül meg is magyarázva a félreértést, arcomon tisztán látható volt a megkönnyebbülés. Tekintetem még a harcoson tartottam, de csak egy másodperc erejéig – utána már tért is vissza a lány bal vállára: nem igazán tudtam elhinni, hogy ne nőne vissza. Egyszerűen nem fért bele a rendszerbe, s bár Alex előtt nem láttam hasonlót, biztos voltam benne, hogy egy teljes karnál se működik ez másképpen. Lehet, hogy csupán az eltelt időben lesz különbség, pár nap, esetleg egy hét is akár… a lány viszont beelőzött, így végül becsuktam a szám és mosolyogva hallgattam végig a szabadkozását.
- Ha kell bárm… - kezdtem, de ahogy pillantásom önkéntelenül is a kezére esett, úgy hallgattam el. Bunmei Gyűrűjét hordja. Csodálkozón néztem a lány szemébe, de viszonylag hamar váltottam – Szia. Hinari vagyok – mosolyogtam rá, minden rosszindulat vagy gyanakvás nélkül nyújtva felé a kezem, s tényleg nem gondoltam semmi negatívra a lánnyal kapcsolatban. Bár ahogy teltek a másodpercek, úgy kezdett egyre furcsábbá válni a helyzet, s egyre rejtélyesebbé a velem szemben álló játékos. Nem tudtam pontosan miért, s talán pont emiatt, de hirtelen mindennél erősebb vágyat éreztem arra, hogy kiderítsem a kérdések mögött álló választ. Azt a gyűrűt Srentokért kaptuk. Hárman. Anat, én és… Kazuma. Közben valószínű ő is bemutatkozott, így igyekeztem arra koncentrálni, bólintva, vagy bármi mást, jelezve, hogy figyelek. De akkor hogy került hozzá? Anat nem adná azt oda senkinek, Kazuma pedig még annyira sem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Pént. Jan. 09 2015, 00:52

Eléggé feszélyezett a helyzet. A legkevésbé az hiányzott, hogy kivételezzenek velem. Nem akartam, hogy vigasztalni próbáljanak. Azaz inkább nem egy idegentől akartam. Bármit megadnék azért, hogy Kabuto most újra itt legyen. A játék elején is csak miatta nem roppantam össze és a későbbi borzalmak soránál is csak miatta nem ugrottam le. Úgy érzem lélekben megint a szint szélén állok, farkasszemet nézve a mélységgel. Menekülni akartam a sajnáló pillantások elől. Hátrébb léptem és megpróbáltam gyorsan lezárni a társalgást, de akkor valami furcsát vettem észre. A szemei már nem a bal vállamat vizsgálták, helyette a másik kezemre tévedtek és abban a pillanatban furcsán megváltozott a tekintete és a megkezdett mondatát is félbehagyta. Nem kicsit lepett meg ez a hirtelen váltás. Megtorpantam és most először néztem meg alaposabban az arcát miközben a tekintete összetalálkozott az enyémmel. Áramütésként futott rajtam végig a felismerés, talán csak egy másodperccel előzve meg a lány szavait.
Egy vörösökre vadászó céh vezérének határozottnak kell lennie. Ha pedig az események hirtelen fordulatot vesznek a másodperc törtrésze alatt is helyes döntést kell hoznia. Nem voltam jó vezér. Nem tudtam mi a helyes döntés. Ezért jutottam oda, ahol most vagyok. A mostani döntésre közel sem volt annyi időm, mint szerettem volna. Egyszerűen képtelen voltam átlátni a helyzet szövevényes hálóját, ennyi idő alatt. Így is a normálisnál lassabban reagáltam. Rosszat sejtettem. Megfogtam a kezét és a mosolyom - ha lehet - még erőltetettebbé vált. Közben egy pillanatra a saját kezemre is odapillantottam és bizony Kazuma gyűrűi néztek vissza rám.
– Szia. Chiaki. - mondtam röviden. Míg fejben tovább cikáztak a gondolataim. Felismerte. Ez az egyetlen lehetséges magyarázat. A két gyűrű közül az egyik hétköznapi darab, volt a másik viszont egyedi. Vajon véletlen, hogy pont egy nappal Kazuma halála után botlok bele? Mit mondjak neki?
– Örülök a találkozásnak. Netán umm... tehetek érted valamit? - tettem fel az egyszerű kérdést lázasan gondolkozva azon, amit kettejük kapcsolatáról tudok. Kettejüket mondjuk sem én, sem más akit ismertem, nem látta együtt soha, noha arról volt információnk, hogy mindketten járnak bossokra, így mindenképp találkoztak. Talán óvatosságból Szophiet használták összekötőnek, hogy a vezér ne keveredjen gyanúba? Idegességemet nehezen elrejtve vártam a választ és figyeltem a lány arcának minden rezdülését. Hiába voltam védett területen, egyáltalán nem éreztem magam biztonságban.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Pént. Jan. 09 2015, 01:48


Ha eleinte gondolataim mégcsak a véletleneket és a békésebb magyarázatokat keresték a gyűrűre és a többi furcsaságra, a lány arckifejezése rögtön megváltoztatta az álláspontomat. Próbálta leplezni, ahogy én is, s bár én tudtam magamról, hogy pontosan mit, felőle viszont már korántsem voltam ennyire biztos. Kényelmetlenül érzi magát. De miért? Vajon mi történhetett, hogy elég volt neki ennyi, egyetlen mozzanat? Az, hogy csupán a nevem említése törte volna meg a viselkedését, fel se merült bennem, helyette elkezdtem azon a két dolgon töprengeni, amiből ki tudtam indulni: a harc, aminek csak a végére értem oda. És a gyűrű.
Ő persze nem mondott semmit, nekem pedig elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam, nemcsak az item miatt nem hagyhatom elmenni: Chiaki félt. Fél szemmel néztem körbe, rákoncentrálva egy kicsit a mindig aktív észlelésemre, ám senki sem hallgatózott, senki nem figyelt ránk. Akkor meg miért? A felszerelései alapján nem is volt kezdő, a klasszikus rablók még a fél karja ellenére sem fogják így áldozatként kezelni, akiktől pedig valóban tartania kéne, nos… óvatos lánynak tűnt, és bizonyára felkészült is. A tier kettő az azért még mind… És akkor bevillant. Enyhén tátott szájjal meredtem rá, vagyis az azóta gondosan eltett maszkjának helyére, amit fel kellett volna ismernem. Ami szintén Kazumáé volt. Ebből pedig nem volt túl nehéz levonni a következtetést, s így már érthető volt az is, miért hiányzik a karja.
- Hogy tudtad elvenni tőle…? – tettem fel az első döbbent kérdést, ami eszembe jutott, a bal karjának csonkja felé bökve. Az egész olyan hihetetlen volt, jópár másodpercig csak bámultam rá, néha pislogva, hogy biztosan nem csak képzelődöm. S a felismeréssel egyszerre mozdult meg bennem valami keserű és elszomorító, valami, ami a halállal járt karöltve, s aminek most egy új formáját éltem át. Ez nem olyan volt, mint Lewisnél vagy Tainál, nem hasonlított a többire sem. Hisz az se biztos, hogy meghalt. Mélyet lélegeztem, küszködve a gondolataimmal, még mindig a lány kezét szorongatva. Nem tudtam, mit higgyek, hogy mit gondoljak, mi az igazság. Hirtelen néztem a szemébe, majd újra a bal oldala felé. Kérdezni akartam, „mi történt?” Tudatni vele, hogy rosszul tette, amiért elvette tőle a legendás fegyverét, de valószínű erre ő is rájött már: az az eszköz nem tűr meg másik végtagot, és nincsen tekintettel új gazdája kasztjára sem – még ha csak ideiglenesen is szerezte meg a harc közben, iszonyú nagy hibát vétett azzal, hogy használta kasztjának előnyét. Bár hogy mégis hogyan, arra nem találtam logikus magyarázatot.
Sokmindent akartam, igen. Kérdezni és mondani. De nem jött ki több szó a torkomon. Csak a pillantásom cikázott, egyik pontról a másikra, magyarázatot várva, nem követelőzőn, de egyre türelmetlenebbül…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Pént. Jan. 09 2015, 02:49

A kérdésemre végül csodálkozó pillantással és egy látszólag döbbent kérdéssel válaszol. Nagyon nem tetszett amit ez sugallt. Minden másodperc után biztosabb lettem benne, hogy jól ismerte Kazumát. Ráadásul a gyűrűi árultak el. Ha valakit csak futólag ismer az ember, az valószínűleg nem pont a gyűrűjét fogja egy életre az eszébe vésni. Hacsak nem egy különösen feltűnő darabról van szó, ami erről a gyűrűről azért nem mondható el. Kérdő tekintete szinte követelte a választ, ahogy ide-oda cikázott rajtam, többször is megállapodva a bal vállamon. A kezemet pedig már rég el kellett volna eresztenie, ha csak egy udvarias kézfogásról lenne szó. Lassan sarokba szorulok, de vajon mit tehetek? Visszavonulni már késő. Ha akar, most már úgyis bármikor elkaphat. Még a nevemet is tudja. Azt hiszem nem árt felkészülni a legrosszabbra is, ha Kazuma barátjáról van szó. Mindenesetre egyelőre nem vagyok életveszélyben, bár ez pillanatok alatt megváltozhat. Nem kockáztatná az indikátorát és a játékosokban róla kialakult képet azzal, hogy nyilvános helyen nagyobb jelenetet rendez, bár igaz, hogy az észlelésem szerint, a harcos srác is már távolodhat a barátaival. Ha Kazuma és Tachi talán a bérgyilkosai... Te jó ég... Lehet, hogy ez az egész mélyebben gyökerezik, mint valaha is hittem. Ezúttal hosszú másodperceket váratott a válaszom.
– Jól van. Lebuktam. Én voltam. - ismertem be szárazon, immár mosoly nélkül olyan határozottsággal, amilyet csak ki tudtam préselni magamból. A félelmem is enyhült, most, hogy már szilárdabb talajon éreztem magam. A pontos szándékait még ugyan nem ismerem, de már pontosan tudom, miféle emberrel állok szemben. Nem próbáltam meg elvenni a kezem, inkább enyhén erősítettem a szorításon és egyenesen a szemébe néztem, hogy lássa: „én nem félek tőled”.
– Játszunk csak nyílt lapokkal. Beszélgessünk, mint vezér a vezérrel. Mit tervezel? - mondtam tökéletes nyugodtságot színlelve és még büszke is voltam magamra, mert azt hiszem eléggé meggyőzőre sikerült. Még a céheinkre is utaltam, hátha elhitethetem vele, hogy nem maradtam még telljesen egyedül. Nem tudom mennyit tud. Vajon tudja-e, hogy Kazumának rajtam kívül sikerült mindenkit legyőznie? Na és Ayato? Remélem nem sodortam veszélybe még őt is, azzal, hogy belerángattam a harcomba. Az életemet köszönhetem neki. Bármi történjék is, nem hagyhatom, hogy ez a mocskos nő, egy ujjal is hozzáérjen.
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 10 2015, 02:20


Nagy általánosságban tudtam magamról ezt azt. Főleg tapasztalatból, s igaz ezek nagy részét, különös tekintettel a pozitívakra, nem hangsúlyoztam még gondolatban sem, ám voltak olyan tények, amikkel még én magam sem tudtam vitatkozni. Mint például a gyors helyzetfelismerés az éles szituációkban, főleg harc közben, valamint a viszonylag logikus következtetések, amiket rendre levontam egy-egy eseménnyel kapcsolatban.
A lányt azonban képtelen voltam megfejteni. Már a testbeszédét sem tudtam mire vélni, s mire észrevettem, hogy a kezét is elfelejtettem elengedni, Chiaki inkább szorított a kézfogáson ahelyett, hogy elhúzódott volna. A kiállása is komorabb lett, és ahogy megszólalt, a hangja is erről árulkodott. Értetlenül pislogtam rá. Hogy érti, hogy ő volt? Mi volt ő?
- Várj, úgy érted… - néztem rá, egyik döbbenetből a másikba esve – Meg… megölted!? – tettem fel végül a kérdést, s ez volt az a momentum, amikor már nem a lány furcsaságai foglalkoztattak elsősorban. Elsötétült a pillantásom, de nem hagyhattam, hogy eluralkodjanak rajtam az érzések, amiknek a felével mégcsak nem is voltam tisztában. Összeszorítottam a fogaim: ezt…nem. Miért kellett!? Enyhén megráztam a fejem: én nem ezért harcoltam. Nem a gyilkolás miatt. Ennek nem így kellene történnie. Nem kéne meghalniuk, több és több embernek, még a gyilkosok sem érdemlik meg a halált. Kazuma sem érdemelte. Vagy mégis? Nem. Nem így jöttünk ide. Senki sem, senki! Ez a haláljátszma… ez a játéknak csúfolt vágóhíd, ez az, ami megváltoztat minket, ami eléri, hogy mások ellen forduljunk! Kérlelőn néztem a lányra, nem is hallottam, amit utána mondott. Hogyhogy nem értitek!? Az ölés nem megoldás… miért kell? Dühös lettem. Nagyon. Itt áll előttem egy lány, zöld indikátorral, és halálnyugodtan mondja a szemembe, hogy megölt valakit? Már maga a tény… hogy pont az árnyharcos fiút, az csak egy olyan plusz volt, ami csupán még feszültebbé tette a szituációt, ám ezzel együtt… el is gondolkodtatott.
Mélyen beszívtam a levegőt, nem néztem rá. Próbáltam megnyugodni. Hiszen fogalmam se volt, Kazuma miért pirosodott be, és voltaképpen arról sem, mi egyebet tett még. Velünk együttműködő volt, lehetett rá számítani, s bár nem bíztam meg benne, mégse merült fel bennem, hogy annyira elvetemült legyen. Lassan emeltem fel a tekintetem, hosszan nézve Chiakit, egyetlen szót se szólva hozzá. Nem tudtam, mennyire ismerték egymást, nem tudtam kettejükről semmit. Így pedig hiba lett volna véleményt alkotni.
- Egyet mondj el nekem kérlek, és őszintén – szólaltam meg végül, mélyen a szemébe nézve. Hangom ellentmondást nem tűrően, de mégis higgadtan hasította a kialakult csendet, s mentes volt minden haragtól – Megölt volna téged, ha nem ölöd meg őt?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Szomb. Jan. 10 2015, 03:30

Az első mondatom után, a lány döbbenetét kisebb győzelemként éltem meg.
– Igen. - válaszoltam magabiztosan egy halvány, de egyértelműen fölényes mosollyal. Jól láthatóan ledöbbent, hogy a híres ütőkártyája kudarcot vallott. Minden erőmmel azon voltam, hogy fenntartsam a magabiztos kiállásomat. Talán sikerült ráijesztenem, ugyanis egy szót sem szólt a követező mondataimra, csak meredt rám komoran. Egyszerre rettegtem attól, hogy mi fog történni a következő percekben, de egyfajta elégedettség is eltöltött, hogy sikerült megmarnom a kígyó önérzetét. Elégedetten figyeltem, ahogy elfordítja a tekintetét és nagy levegőt vesz. Úgy tűnik erősen gondolkozik azon, hogy hogyan keveredhetne ki ebből a helyzetből. Egymagam azonban mégsem győzhetek. Mögöttük még egész céhek állnak és könnyen lehet, hogy más vörösökkel is egyezséget kötöttek. Egy vörösről biztosan tudok, akit szintén Szophieval láttak, így egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy még többen legyenek. Két lehetőségem van, amennyire én látom. Vagy megpróbálok valahogy meglógni innen, amit azt hiszem nem szívesen hagyna, vagy megpróbálok valamiféle egyezséget kötni vele, amivel időt nyerhetek. Egyik lehetőség sem csábító. Még egy rövid ideig talán jobb lesz sodródni az árral, hogy tisztább képet kapjak a terveiről, mielőtt megpróbálkoznék bármivel is.
Határozottan a szemembe nézett és álltam a pillantását. Kazuma sokkal félelmetesebb volt, mint ez a lány. Hinari szemtől-szemben, nem ért fel azzal a fagyos légkörrel, ami a fiút övezte, de a mögötte álló erőt figyelembe véve, nem lepett meg a higgadtsága, amikor beszélni kezdett. Viszont most engem ért váratlanul az, amit a képembe kaptam. Mindenre számítottam csak erre nem. Miféle kérdés ez? Ő küldte, nem? Vagy esetleg Kazuma magánakciót hajtott végre a vezére tudta nélkül? Mondjuk ez sem igazán magyarázta meg a kérdést.
– Mégis miféle kérdés ez? - talán valaki a közelben van, azért nem beszél nyíltan? Esetleg készül valamire? - Mit gondolsz talán azért üldözött hónapokon át, hogy aztán futni hagyjon? Nem hagyott más választást. - mondtam neki szárazon. - Egy szimpla bérgyilkosnál több kell ahhoz, hogy kiessek a játékból. - céloztam Kazumára olyan lekezelően, amennyire csak tudtam.
– Tehát... akarsz valamit? - kérdeztem és úgy döftem át a tekintetemmel az övét, mintha legalábbis így akarnék neki halálos sebet okozni.


A hozzászólást Chiaki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 10 2015, 16:20-kor.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 10 2015, 15:42


A hangjára, a szemére figyeltem, minden apró mozzanatot, mimikát elraktározva, amit csak tudtam, amit megmutatott. Látszott rajta a meglepődöttség, aminek miértjét már meg se próbáltam megfejteni: már maga a magabiztos felelet, az elégedett mosoly is túllépte a határaimat, és bár próbáltam végig nyugodt maradni, egyre kevésbé hittem, hogy azért ölte meg a fiút, mert nem volt más választása. Hisz akkor nem lenne büszke rá. Ajkaimba haraptam, vetve egy gyors pillantást az indikátorára, mely gúnyosan zöldellt, jelezve, hogy semmit sem tehetek. Nem értettem az ilyen játékosokat, hősöknek képzelik magukat, vagy mégis mi? Azt gondolják, hogy többek lesznek attól, ha megölik minden vörös társukat, akiket csak tudnak? Kedvem lett volna egyszerűen felpofozni a lányt. Legalább ne élné meg teljesítménynek. Arról nem is beszélve, hogyha képes volt legyőzni Kazumát, már rég a fronton lenne a helye… vagy odáig már nem ér el a nagy hősködés? Hogy igazából tegyen valamit a sok ezer emberért, akik itt ragadtak? Egy nagyképű önjelölt, aki ráadásul elég ostoba volt hozzá, hogy elvegye a fiú fegyverét, és most a hibájának következményeit szenvedi. Hát tegye! Tulajdonképpen még meg is köszönhetném az árnyharcos srácnak: Chiaki fél karral aligha akarná folytatni az akciózást. Az első akadálynál az ilyenfélék rendre feladják.
De adtam neki egy esélyt, hogy tisztázza magát. Ezért tettem fel végül azt a kérdést, élénken figyelve rá, hogy biztosan tudjam, igazat mond-e. Hiszen mindenkinek jár egy második lehetőség, és ha valamit megtanultam az előző évben, a sok hasonló eset közben, hát az az, hogy az éremnek bizony két oldala van. Volt már olyan vörös játékos, aki önvédelemből ölt, s tudta is bizonyítani – akit majdnem börtönbe küldtem, egy téves információ alapján. Az előttem lévő lány pedig még nem mondott semmi konkrétumot, azon kívül, hogy ölt. És én rászántam az időt.

Kifakadása persze újfent meglepett, ám rögtön utána, szorosan követve azt, töltött el a keserűség, ahogy a lány szavai fokozatosan ülepedtek le. Ám ez most nem feléje, a tette felé irányult. Sokkal inkább magam felé, a felismerés pedig egyszerre dühített és szomorított el.
- Hiszek neked – mondtam, s ez az egész csak ekkor kezdett el igazán fájni. Hogyhogy nem vettem észre? Rájöttem, hogy nem ismertem a fiút. Soha nem hittem volna, hogy képes üldözni embereket, hogy többeket is ölt. Egyszerűen nem fért a fejembe. Ekképpen pedig nem is jártam utána soha, nem figyeltettem, semmi. És majdnem meghalt miatta egy lány. Azért, mert nem voltam elég alapos, mert hagyott megtéveszteni a fronton mutatott arca. Mert megmentettük egymást. Tudtam, hogy kijutott a börtönből, hallottam a híreket az arénában történtekről, s akkor kerestem is, meg akartam kérdezni tőle egyet s mást. De eszembe se jutott, hogy idáig fajult közben a helyzet. Ez a lány, Chiaki pedig… őszintén beszélt. Ebben biztos voltam. Láttam rajta, hinnem kellett neki… minden ezzel ellentétes benyomásom ellenére is.
- Én… sajnálom – sütöttem le a szemeim, el is engedve a kezét – Nekem fogalmam sem volt… ha tudtam volna… - motyogtam, s látásom is elhomályosult. Előbb Dai, most pedig ez… De nem hagytam, hogy a kudarc fájdalma maga alá temessen. Megacéloztam tekintetem, úgy néztem rá újból – Hibáztam. Úgy tűnik nekünk egy teljesen más oldalát mutatta… - szorítottam ökölbe a kezem. De vajon mit tettem volna, ha előbb megtudom? A börtön neki nem volt kihívás, másodszorra se lett volna az. Lehet én is megtettem volna… a többiekért. Nekidőltem az aréna bejárához közeli, hideg falnak. Rengeteg dolog járt a fejemben, ám ezeknek nem volt itt az ideje. Őt néztem, a karját, s azon agyaltam, miket kellett átélnie még.
- Tudod, én még sosem öltem embert. Nem helyes. Hisz mindenki megérdemli az életet… - kezdtem, magam sem tudom, miért mondva el neki ezeket – De azt hiszem, ha tényleg igaz, amit mondtál… ha tényleg üldözött… és ugye a börtön se volt megoldás… Akkor nem volt választásod – nehéz volt kimondani a szavakat. Hogy én egyetértsek az öléssel… nem hittem volna, hogy valaha is megteszem. De ez más volt. A nagyobb jó érdekében… mégis… valahogy nem volt ez így jó. Ennek soha nem szabadott volna megtörténnie. A börtönnek biztonságosnak kéne lennie, hogy mindenkinek legyen esélye kilogolni… hogy ne kelljen ölni azért, hogy kevesebb gyilkosság legyen. Hogy ne történhessen mégegyszer olyan, mint most.
Azt hiszem, dühös voltam Kayabára. Jobban, mint eddig bármikor. Felpillantottam az égre, határozottan, s reméltem, hogy lát minket, hogy hallja minden gondolatomat. Kazuma miattad halt meg. Csak temiattad. Vajon örülsz ennek? Jólesik? Sok szerencsét, mi? Beharaptam alsó ajkam. Hazug…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Szomb. Jan. 10 2015, 17:33

Minél többet mondtam, annál komorabb lett az arca. Talán kicsit túlságosan is. Vajon mennyire állhatott közel hozzá? Furcsa volt, az első két szó. Most először gondolkoztam el rajta komolyabban, hogy talán tényleg semmi köze ahhoz, amit Kazuma tett. Viszont amikor lesütötte a szemét és hagytam, hogy elvegye a kezét, már végkép elvesztettem a fonalat. Az egész viselkedése, valahogy nem illett bele a róla kialakult képbe. Zavartan figyeltem, ahogy motyog. Lehet csak színjáték, csak meg akar téveszteni, de mégis. Úgy tűnt őszintén sajnálja. Szomorúnak tűnt, bár nem voltam benne biztos, hogy pontosan miért is. Engem sajnál, vagy Kazumát? Összeszorítottam a fogaimat és ökölbe szorult a kezem, ahogy a lányt néztem.
Mikor ismét rám nézett és beszélni kezdett, rajtam volt a sor, hogy elforduljak. Nem akartam, hogy lássa a szemeimet. Egymás után pörögtek le előttem az elmúlt hónapok eseményei és rájöttem, hogy már képtelen vagyok eldönteni, mi a helyes és mi nem. Elszorult a torkom. Rosszul ítéltem volna meg a lányt? Elhomályosította a látásomat, hogy képes egy gyilkossal együttműködni. Egyből az ő szintjére emeltem. Rossznak bélyegeztem meg érte. Kazuma. Talán... talán mégsem volt olyan rossz, mint hittem? Nem. Nem gondolhatok erre. Ha ez így van... Ha ő tényleg... Ha csak azért ölt mert rákényszerítettem...
– Minden az én hibám. - szakadt ki belőlem a könnyeimmel együtt és míg a lány az eget nézte, én képtelen voltam elszakadni a földtől. Pillanatok alatt dőlt össze minden, amiben hittem. Nincs jó és rossz. Nincs helyes és helytelen. Nincs semmi. Kazumának igaza volt. Végig tudta ezt. Csak élni akart.
– Megöltem... mindenkit. - ha akkor nem megyek el az erdőbe, Kazuma még élhetne. Ha nem mondok el mindent Kabutonak, még mindig mellettem lehetne. Ha nem alapítjuk meg a céhet, Kaito még mindig rajzolhatna. Takumi, Shigeru, Hotaka, Sadao, Hana, Aiko. Mindannyian miattam haltak meg és ki tudja hányan lehetnek még. Üldöztem Kazumát, hogy megmentsem a világot a szenvedéstől, de végül csak még több szenvedést okoztam. Elgyengültek a lábaim és térdre estem.
– Ölj meg... - kértem a lányt. - Kérlek. - suttogtam lehajtott fejjel. Azt hiszem végleg összeroppantam a bűntudatom súlya alatt.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jan. 10 2015, 19:27

Felhő takarta el a napot, s ahogy arcomra árnyék vetült, sóhajtva vettem el az égről a pillantásom. Elbújsz, mi? Komoran bámultam magam elé, az emlékek önkéntelenül jöttek, s én próbáltam új szemmel nézni őket. A kúriában lehet valóban megölt volna, ha teheti. Talán. Nem biztos. Viszont ott az első szinten, Srentoknál, szövetkezhetett volna a mobbal, könnyedén eltávolíthatott volna minket az útjából. De épp ellenkezőleg cselekedett, s majdnem belehalt. S az is eszemben volt még, amikor Anat kiállt érte a bossterem előtt, és Kazuma valóban együttműködött. Egy szintfőnököt ő vágott pixelekre. Segített a kijutásban. Ki akart jutni. De ki is volt ő valójában?
Chiaki szavai zökkentettek ki, s mint a mai napon már oly sokszor, most sem értettem őt elsőre. Hogy érti ezt? Őt néztem, de már korántsem olyan komoran, mint eddig: először érdeklődőn, próbálva megfejteni a viselkedésváltozása mögötti okokat, ám ez hamar átváltozott azzá a fajta együttérzéssé, amit igazán csak az tud kifejezni, aki tapasztalt már hasonlót. Pontosan tudtam, miről beszél. Az a pár szó bőven elég volt, hogy megtudjak annyit, amennyit kell. Hogy meglássam rajta azokat a jeleket, amiket nemrég én is átéltem. Halkan sóhajtottam, íriszeimben szomorúság csillant. Közelebb léptem, és leguggoltam hozzá.
- Nem foglak megölni – mondtam neki halkan – És ne is gondolj ilyesmire. Ha feladod, minden értékét veszti, amiért eddig harcoltál. Akkor meg mi értelme volt? – néztem rá, s akár felelt valamit, akár nem, csöndesen folytattam – Alig egy hónapja elraboltak. Előttem mészároltak le egy fiút, csak azért, mert nem törődtem bele a tehetetlenségbe. Ezzel akartak megtörni, és majdnem sikerült is nekik – meséltem - Tudom, mit érzel. Azóta két játékost mentettem meg; rájöttem, hogy kik azok, akikre a bajban is számíthatok, és képes voltam felülmúlni a saját határaimat. Mindez egyedül, segítség nélkül nem ment volna, minden rólam szóló pletyka ellenére sem – húztam keserű mosolyra ajkaim: az emberek hajlamosak voltak túlgondolni a frontosok képességeit, elfelejtve, hogy ugyanolyanok vagyunk, mint ők. S ilyenkor jön a megbotránkozás, ám én azt akartam, hogy Chiaki teljes képet kapjon. Nem vagyok én egy kicsit sem jobb vagy több, mint ő – leszámítva az eggyel több végtagot, ám erre is kezdett megfogalmazódni bennem valamiféle megoldás – De ezért vannak barátaink – folytattam – Engedd meg, hogy segítsek. Kérlek - nyújtottam neki a kezem, biztatón mosolyogva rá, s reménykedve, hogy nem úgy fog reagálni, ahogy Freya tette ezt akkor…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Hétf. Jan. 12 2015, 19:53

Segíteni akar. Tudtam, éreztem, de ugyan mit tehetne? Nem javíthatja ki minden egyes hibámat. Nem hozhatja vissza azokat, akik meghaltak miattam. Hogy veszíthetné el az értékét, egy értelmetlen küzdelem? Viszont, ahogy tovább beszélt, rájöttem, hogy mennyire félreismertem. A gondolat azonban nem segített sokat. Csak egy újabb sor a hibáim végtelen listáján. Csak akkor szólaltam meg, mikor elhallgatott.
Hinari vs Chiaki 2vv71w2
– A céhem... a barátaim. - kezdtem remegő hangon. - Mind meghaltak miattam... Értem... - motyogtam magam elé üres tekintettel. - Megbíztak bennem. A vezérük voltam és hagytam őket meghalni. - könnyes szemekkel néztem fel rá. - Mit tennél, ha mindenki, akit valaha is szerettél a játékban, meghalna? Ha nem maradna senkid...? - néztem rá, választ követelve, aztán újra elfordítottam a fejem. Nem fogtam meg a kezét. Nem bírtam. Szó sem volt már büszkeségről. Nem őt akartam. Egy részem gyűlölte őt. Miért segít? Miért most? Megakadályozhatta volna. Elkaphatta volna. Ennek az egésznek nem kellett volna megtörténnie, ha a céhével azt teszik amit kell. Mit számít hány gyilkost kapott el, ha hagyta, hogy Kazuma azt tegyen amit akar? Mégsem tudom úgy gyűlölni, mint szeretném. Sosem lettem volna képes arra, amire Kabuto. Képtelen lettem volna Kaiton használni a kristályt. Emlékszem még mit mondtak Kazumáról és Szophieról. Emlékszem Kazuma utolsó szavaira... Miért kell mindennek ilyen bonyolultnak lennie? Mi értelme mindennek?
– Miért? - mondtam ki, a fejemben örvénylő kérdést, amely egy szóban foglalt össze mindent, ami az utóbbi két évben történt. Szégyellem magam, amiért nem vagyok képes elviselni a tetteim következményeit. Azt hittem jobb lesz. Azt hittem segíthetek. Könnyűnek tűnt. Helyesnek. Régen.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Csüt. Jan. 15 2015, 18:27


Keserűen hajtottam le a fejem: szavai nehezebbek voltak, mint bármi, amit eddig átéltem. Nem tudtam mégcsak belegondolni se ilyesmibe… pedig elég egyetlen gyilkos, egyetlen bosszúszomjas játékos, és lemészárolhatja a társaimat, mindenkit, aki valaha is fontos volt nekem. Nyeltem egyet, s elhessegettem a gondolatot: nem véletlen csináltam mindent úgy, ahogy. Nem véletlen használtam a csuklyát, s a Katanát is csak akkor vettem a kezembe, amikor már biztos voltam benne, hogy senki nincs jelen a célszemélyen kívül. Nem akartam bajt. Nem akartam, hogy nagy jelentőséget tulajdonítsanak a céhnek, hogy ellenségként kezeljék, azok, akik valóban tudnának ártani neki. A városban történő incidensek ártalmatlanok voltak ebből a szempontból: a reménytelen vörös és nagyszájú narancs játékosok rendbetétele senkit sem zavart, s a moboktól való megmentés sem. Lássuk be: aki igazán nagyban játszott a feketével, az belőlem semmit nem láthatott. S ez így is volt jó. Ezzel tudtam leginkább megvédeni a barátaim. De vajon mi történne, ha hibáznék?
S ekkor kimondta. Mélyen a szemembe nézve, választ várva, s én már nem tudtam tovább odakint tartani a gondolatot. Nem hazudhattam, de az igazat se mondhattam meg neki. Még emlékeztem rá, az erdőben töltött napokra Hope halála után. Alex és a céhtársaim miatt fékeztem le akkor… de vajon megállnék-e a szint széléig, ha nem lenne, aki megállítson, akire az elsuhanó fák árnyékában gondolhatok? Ajkaimba haraptam, s képtelen voltam kimondani a szavakat. Csak behunytam szemeim, s hallgattam halk lélegzetvételünket. A levegő is mintha megváltozott volna, ám a szellő ezúttal csöppnyi melegséget hozott. Rátettem kezem a hozzám közelebbi vállára. Már tudtam a megoldást.
- De marad, Chiaki. Mindig marad, amíg van, aki odakint várjon rád… akik mosolyáért érdemes tovább élned – mondtam – Idebent pedig ha másra nem is, rám számíthatsz. Nem leszek mindig melletted, de bármikor hívhatsz. Ha akarsz, maradhatsz a palotában, vagy kereshetsz új barátokat… annyi lehetőség áll előtted, mindenki előtt… csak ne add fel. Magad miatt, és azok miatt, akik várnak rád – néztem a szemébe biztatón, majd arcvonásaim megkomolyodtak, ahogy pillantásom a hiányzó karja felé siklott – De először is, meg kell tanulnod megvédeni magad. Ha nem fog visszanőni a karod, fél kézzel kell harcolnod. Szerencsére a statpontjaid megvannak, és a rendszer ugyanúgy segít, ahogy eddig. Viszont ki kell tapasztalnod, hogyan mozogj. Én pedig nem fogom hagyni magam. Mit szólsz?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Vas. Jan. 18 2015, 14:41

Láttam az arcán a sajnálatot. A fájdalom árnyékát amikor belegondolt, hogy mi lenne ha. Láttam azt is, hogy mit gondol valójában, még ha próbálta is elrejteni. A szeme mindent elárult és nekem nem volt többre szükségem. Rám itt már nem vár semmi. Ha igaz a pletyka, hogy a halottak kijutnak, legalább láthatom őket, ha pedig nem... legalább megszabadulhatok végre. Ezekkel a gondolatokkal fordítottam arcom a föld felé. Nem tud mit mondani. Ő sem tenne mást.
Aztán a vállamra tette a kezét. Éreztem, hogy ez következik. Szinte már vártam. Vártam az üres szavakat. A hatástalan vigasztalást. A könyörgést, hogy ne tegyem. A teleport kristály járt a fejemben. Azzal eltűnhetek. Nem tud megállítani. Nem kell tovább hallgatnom. Nem kell tovább velem foglalkoznia. Nem húznánk tovább egymás idejét. Felemeltem a fejem. Már nyitottam volna a számat. Meg akartam mondani, hogy elég. Kár próbálkoznia. Döntöttem. Ő azonban gyorsabb volt. Nem vágtam rögtön a szavába és volt ideje kimondani talán az egyetlen dolgot, amire nem gondoltam. Pedig olyan nyilvánvaló. Annyira el voltam foglalva az itteni életemmel, az itteni barátaimmal, hogy megfeledkeztem a kintről. Hiszen olyan rég volt már. Egy másik világ, egy másik kor. Mégis létezik még, igaz? Ott vannak és várnak még rám. Talán most is mellettem vannak egy karnyújtásnyira és azt mondják küzdjek és... értük...
Megéri. Nem választhatom a könnyű utat. Most először hálásan néztem a lány szemeibe.
– Igen... - suttogtam alig hallhatóan. - Ki kell jutnom. - segítenem kell. Tennem kell valamit ami tényleg hasznos. Leküzdöttem a kétségbeesés gravitációját, mely elemi erővel húzott a föld felé. Összeszorítottam a fogaimat és a lábaimmal taszítottam el magam a földtől. Még egyszer utoljára felálltam. A szemeimből kitöröltem a múlt könnyeit. Küzdeni fogok. Bólintottam Hinari szavaira és elküldtem a párbajra hívást.
– Csináljuk. - mondtam ki eltökélten.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Vas. Jan. 18 2015, 15:23


Ez volt az egyetlen, amit biztosan tudtam, ami még ennyi év távlatából is sokszor eszembe jutott. Egy pillanatra behunytam szemeim, és Naithenre gondoltam, kezének melegére és a szavakra, amiket ott, a kórházban kimondott. S ez képes volt új erővel eltölteni, megszilárdítani az akaratot, ami minden kudarccal egyre csak halványabb és halványabb lett… Biztatón mosolyogtam rá, és amikor végül rám nézett, az a pillantás volt az, ami megerősítette a helyes útról alkotott hitemet. Ami többet ért, mint bármilyen fizikai tárgy; amiért valójában küzdöttem, amiért próbálkoztam, és igen, néha bukásokkal övezve. Egy hangtalan köszönöm.
Bólintottam. Határozottan, őszintén örülve a döntésének, majd felálltam én is. A felugró panel előtt hezitáltam egy kicsit, hogy vajon melyik lenne a legjobb ebben a helyzetben, ám aztán inkább a lány felé fordultam:
- Teljes életes legyen vagy féléletes? – kérdeztem, leginkább azért, mert nem voltam biztos benne, mennyire viszonyul negatívan egy full életes küzdelemhez. Valószínű rossz emlékek fűződhetnek hozzá, s bár most éppen azon vagyunk, hogy ezeket is leküzdjük, azért én sem akartam annyira előrerohanni. Ha válaszolt, kiválasztottam azt, amelyiket szerette volna, ha neki is mindegy volt, akkor a teljes életesre böktem rá – Mint mondtam, nem fogom hagyni magam – ismételtem meg, közben felszerelkezve, a Katanát utoljára hívva elő – Viszont ez gyakorlás, így rajtad lesz a hangsúly. Első körben próbáljuk meg a támadásokat – mosolyogtam rá, időközben besétálva a pálya közepére, hogy mégse a bejáratot álljuk el – Nem fogok direktbe támadni, viszont védekezni igen, és ha támadáskor rést hagysz a védelmeden, azt ki fogom használni. Aztán ha elég, akkor én támadok, és te védekezel, így jó lesz? – álltam meg, szembefordulva vele, majd egy alig hallható hümmögés és bólintás után toltam hátra a könyökömet, jobb kézbe véve a fegyverem. Tudom, hogy ezt még nem csináltuk együtt, viszont most szükségem lenne a segítségedre.
- Summoning Earth Dragon – mosolyodtam el, megidézve a sárkányt, a csodálatos sárkányt, és nem a kígyót. A képességet továbbra is tudtam irányítani, a megidézett állatalaktól függetlenül, s miután a Katana is megértette, mit szeretnék, a segítségével hiba nélkül harapott belém a hüllő, s a kis debuff ikon is megjelent, ahogy azt szerettem volna.
- Mostmár én is készen állok – bólintottam – Te kezdesz. : )


Élet: 41=205 hp + 65 páncél
FK: 88
Erő: 65
Kitartás: 34
Gyorsaság: 78 (85)
Spec: 42

Aktuális élet: 205+65-17-17= 205 hp 31 páncél
Erő: 65-17= 48

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Hétf. Jan. 26 2015, 00:06

Hinari vs Chiaki Karakter89
Meg kell tennem, értük, nem adhatom fel. Vajon mi lesz, ha egyszer tényleg kijutok? Hogy fogok Kabuto szüleivel szembenézni? Hogy fogom megmondani, hogy azért halt meg, mert nem voltam képes helyesen dönteni? Hogy fogom megmondani, hogy csak neki köszönhetem az életemet? Hiszen megmentett. Ha nem lett volna mellettem, már rég meghaltam volna. Ami azt illeti, talán már soha nem fogom látni a valódi napot, és ha Kabuto szüleire gondolok, nem is akarom. Ismerem őket. Többször is jártam náluk. Összeszorult a torkom, ahogy eszembe jutott az arcuk. Egy részem továbbra is menekült volna a vádló tekintetük elől.
Megvetően gondoltam erre a részemre. Pont miattuk nem futhatok el. Nem menekülhetek el a tetteim következményei elől. Kabutoért kell megtennem. Kaitoért, Hotakáért és mindenkiért akit ez az őrült játék megölt. Emlékeznem kell rájuk, hogy elmondhassam, mennyit jelentett az, hogy ismerhettem őket. El kell mondanom, hogy büszkék lehetnek a fiaikra. Nem maradtak kétségeim. Legalábbis már nem éreztem őket olyan erősen. Azt viszont éreztem, hogy újra értelmet nyert az életem. Kazumának nem volt igaza. Küzdeni fogok.
– Teljes életes. - válaszoltam habozás nélkül. Egymással mindig így küzdöttünk. Kabuto szerint csak így készülhetünk fel igazán a valódi harcra. Komoly arccal figyeltem, ahogy a szabályokat mondta, míg tartott a visszaszámlálás. Elővette a kardját és eszembe jutott mit mondott róla Shigeru, aki láthatta egyszer küzdeni. Úgy áradozott, hogy utána napokig azzal cukkoltam, hogy szerelmes a lányba. Korábban persze Freya volt a csodálat tárgya. Arról álmodozott, hogy egyszer eléri a szintjüket és párbajra hívhatja őket. Ha Kazuma nem öli meg, alig egy pár nappal később, akkor talán most ő állhatna itt. Követtem Hinarit az aréna közepére és mikor befejezte, csak bólintottam. Nem volt kérdésem. Igaza volt. Továbbra is vegyes érzéseim voltak Hinarival kapcsolatban, de egyelőre háttérbe szorítottam a kérdést. Lejárt a felkészülési idő.

Hinari vs Chiaki 8bbf4932743d7ad4a77412d56708c525_d5b5db4da3ce8da89b1b729540bd1f226054512e

Hinari rögtön előhúzta a szépségéről elhíresült fegyvert és amennyire meg tudtam állapítani, egy képességet aktivált. Egy erősítő képi lenne? Kívülről semmi változást nem vettem észre a lányon. Úgy tűnik tényleg komolyan gondolta amit mondott. Nekem is komolyan kell vennem a küzdelmet. Lehívtam Kazuma maszkját. Átszaladt rajtam a gondolat, hogy vajon hányan láthatták életükben utoljára a fehér maszkot, a mosolyszerű vonást a szájánál, a két rés mögül elővillanó haragoszöld szempárt? Megborzongtam és behunytam a szemem, ahogy felvettem Kazuma hagyatékát.
– Most figyelj Shigeru... - suttogtam magam elé. Kinyitottam a szemeimet és futás közben húztam elő a tőrt. A közelébe kell kerülnöm, hogy megsebezhessem. Választhattam volna hosszabb fegyvert a lándzsa után, de egy nehezebb fegyverrel még nehezebb lenne megtartanom az egyensúlyt. Egy árnyharcost még mindig legyőzhetek hatótávban és a lovagokkal szemben sem kerülök hátrányba. Egy bal fentről indított átlós vágással indítottam, felkészültem rá, hogy védi a csapást, de amint összeérnek a kardok, megpróbálok egy gyors balra pördüléssel az oldalába kerülni és így egy alacsonyan érkező vágást bevinni a combjára. A baj csak az, hogy a pördülésnél – már ha eljutottam odáig – sikerült elvesztenem az egyensúlyom és bár a földre nem kerültem, de a csapás félrecsúszott és kevés reményem maradt rá, hogy így is eltaláljam. A támadás sikerességétől függetlenül a tőr hegyét kettőnk között tartva táncoltam hátrébb, egy újabb próbálkozáshoz.

Élet: 20
Fegyverkezelés: 55
Erő: 52
Kitartás: 16
Gyorsaság: 35
Spec. képesség: 19
Páncél: 20

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Hétf. Feb. 02 2015, 12:53


Határozottsága meglepett, ám ezt nem mutattam felé: csupán egy mosollyal nyugtáztam a választását, rábökve a teljes életes opcióra, gondosan kerülve a halállal végződő párbajtípust, hogy még véletlenül se tudjak rámenni. Ezek után pedig besétáltunk az aréna közepére, s úgy tűnt, Chiaki egyetért mindazzal, amit elmondtam, ugyanis egyszer sem szólt közbe. Helyette csupán bólintott, s ahogy felkészült a gyakorlásra, arcán azt a fajta eltökéltséget véltem felfedezni, amit egy ilyen feladat megkíván. Amit nem egyszer tapasztaltam magamon, ha éles helyzetről volt szó, s ami azt mutatta, hogy bármennyire is látszik gyengének fél karral, egy percre sem becsülhetem le. Nem is tettem. Le tudta győzni Kazumát, s igaz nem tudtam, a fiú mennyit fejlődött a legutolsó találkozásunk óta, ám abban nem kételkedtem, hogy bőven eleget ahhoz, hogy ne egy egyszerű küzdelem legyen ez most. Vállmagasságba emeltem a Katanát, majd, pusztán a harc minél későbbi befejezése érdekében levettem kicsit az erőmből, hiszen, ahogy mondtam is neki, most nem rajtam volt a hangsúly. Ő is felszerelkezett közben, s már meg is indult, még intenem se kellett neki, hogy kezdheti.
Az előző meccse alapján ugyanarra a pengére számítottam, mint amit akkor használt, s már ebből is tudtam valamicskét következtetni: főleg közelharcra orientálódott harcstílus, valamint a harcos ellen használt, pörgéssel egybekötött támadás. A statjairól semmit nem tudtam, így ezzel nem is foglalkoztam most, helyette beálltam egy alap védekező állásba, negyvenöt fokban magam előtt tartott pengével, hárításra készen. Ám mielőtt még ideért volna, egy valamit meg kellett tennem. Kérlek most ne szólj közbe. A túlélésre, a mobok és más játékosok elleni harcra kell felkészülnie, nem pedig olyasmikre, amivel máshol nem fog találkozni – mondtam gondolatban a fegyveremnek, s az, hogy nem felelt, számomra egyet jelentett a belátással. Chiaki pedig már itt is volt, s amint elindította a mozdulatot, én hátrébb csúsztattam a lábamat egy fél lépésnyivel, hogy nagyobb teret kapjon a kardom, s legyen helyem a hárításhoz. Számítottam rá, hogy továbbviszi a mozdulatsort, kellett is neki, s bár a pördülése ezúttal nem sikerült olyan tökéletesen, a megoldás maga igen jó volt. Visszatámadni azonban nem támadtam vissza, egyelőre: ez még csak az első ütésváltások egyike volt, s első körben támadás helyett a statjait próbáltam felmérni, csakúgy nagyjából, hogy utána megfelelően tudjak alkalmazkodni hozzá. Az biztos volt, hogy sokkal lassabb, mint én, a fegyverkezeléséről és a többi pontjáról viszont vajmi keveset tudtam még. Bólintottam, s úgy álltam vissza alaphelyzetbe, egy mosollyal biztatva őt, hogy folytassa csak: elég ügyesen mozgott, s ha továbbra is így áll hozzá, nem is lesz szükség olyan sok edzésre a sikerhez.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Pént. Feb. 27 2015, 23:38

Nem sikerült. Elszúrtam. A lánytól egy kis távolságot tartva próbáltam kitalálni, hogy hogyan jussak át a védelmén és ne essek hasra a védelmén. Talán ha sikerül nagyon közel kerülnöm, akkor ha elég gyors vagyok, megsebezhetem, de szinte biztos, hogy akkor én is kapni fogok. Valahogy meg kéne lepnem ahhoz, hogy átjussak. Talán használhatnám valamelyik képességemet, hisz az előbb ő is ezt tette. A baj csak az, hogy a másodikat későbbre tartogatnám inkább, a Voodoot meg lehetőleg soha többet nem használnám. Ami a Kazuma elleni harcban történt, valószínűleg egyszeri eset. Az a kéz nem volt normális. Csak erre tudok gondolni, de akkor is irtózom tőle. Nem. Inkább megpróbálom továbbra is saját erőből. Elszántan markoltam a tőrt. Meg kell sebeznem, de hogy érhetném el? Két kézzel és egy lándzsával egyszerűbb volt küzdeni. Csak távol kellett tartanom az ellenfeleimet. Most viszont az ellenkezőjét kell elérnem valahogy. Az előbb már majdnem sikerült, azonban elrontottam a lépést és nem tudtam lefékezni a lendületemet. Talán más megközelítéssel kéne próbálkoznom.
– Újra. - mondtam ki, kicsit felemás hangsúllyal és elindultam felé. Ezúttal nem siettem, inkább egy egyszerű szúrást indítottam felé. Nem léptem előre túl merészen, hogy ne legyek egy ellentámadás könnyű célpontja, így ha meg is próbálkozott vele akkor is volt még esélyem hárítani, de persze így annak is kevés esélye volt, hogy eltalálom. Azonban nem vártam sokáig, hanem rögtön egy oldalsó vágással folytattam a támadást. Ezúttal nem próbáltam elsietni a dolgot. Ha rohanok és bonyolult mozdulatokkal próbálkozom, míg nem állok biztosan a lábamon, akkor legfeljebb azt érem el, hogy ismét a földre kerülök. Így aztán lassan próbáltam közelebb kerülni hozzá, miközben folyamatos pontos, de óvatos támadásokkal, próbáltam akadályozni, hogy legyen ideje visszaütni. Még két-három hasonló támadást ejtettem meg szünet nélkül, míg úgy nem éreztem, hogy elég stabilan állok a lábamon, de akkor viszont hirtelen váltottam. A korábbiaknál merészebben előrelépve indítottam fentről egy vágást, azonban ezúttal nem hagytam, hogy egyszerűen megállítsa a támadást. Ha egyszerűen kitért a támadás útjából, akkor utánaugorva és a lendületemet megtartva egy gyors szúrássá próbáltam alakítani a mozdulatot. Ha viszont a kardját felemelve védte ki a vágást, akkor összehúzva magam, hirtelen ugrottam előre, hogy a kardja alatt átcsusszanva „felökleljem” lehetőleg úgy, hogy a végén csak ő kerüljön a földre. Ha ez sikerült, akkor gyorsan fölé lépve szegeztem neki a tőrömet pár másodpercig, majd a támadásaim sikerességétől függetlenül a tőrt védekezően feltartva hátráltam el kicsit, hogy szusszanjak egyet ugyanis a sok támadás eléggé lefárasztott. Annyi biztos, hogy kitartásban magasabb szinten állhat.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Vas. Márc. 15 2015, 16:01


Akaratereje az volt, ezt már ennyiből is könnyedén leszűrtem. Nem vette el a kedvét a sikertelenség, szinte azonnal folytatta a támadást, én pedig tovább védekeztem, egészen addig, ameddig csak kellett. Jól tudtam, mennyire nehéz hozzászokni a strict közelharchoz, nekem sem ment egyszerűen, amikor a Katana után meg kellett tanulnom a rövidebb szabdalóval harcolni. S most neki is valami ilyesmi volt a feladata, ám egyelőre nem szóltam semmit: előbb mutatni akartam, s csak utána beszélni. Azt hiszem ez így volt a legjobb.
Kezdő szúrása elől egész egyszerűen hátraléptem, ám úgy tűnt, hogy neki nem kellett magyarázni azt, amit anno nekem. Mindig kövesd. Ne hagyd, hogy távolságot teremtsen, s te se tedd. Sokszor hallottam ezt Yuichitól abban a két hétben, s Chiaki talán tudatosan, talán tudat alatt, de ügyesen alkalmazta a módszert, s a folyamatos támadások közül én sem tudtam mindet kivédeni. Arcomon elégedett mosollyal nyugtáztam az életcsíkom állását, s úgy voltam vele, innentől vissza fogok támadni, ha ad rá lehetőséget. A tempójához is hozzászoktam, s igyekeztem csak egy kicsit lenni gyorsabb nála; a teljes sebességemet nem lett volna ésszerű egy gyakorlómeccsen használni. A váltása meglepett, ám korántsem annyira, hogy védtelen pontot hagyjak magamon: csupán nekem is emelnem kellett a színvonalat, alkalmazkodni ellenfelemhez, mely – az ehhez szükséges, elegendő tapasztalat meglétével – hiba nélkül ment. Hárítottam, önkéntelenül is összeszorítva fogaim az erőteljes nyomásra, mely a támadásával a kardot tartó kezemre hárult, s miközben lábamat egy gyors ellentámadáshoz csúsztattam előre, Chiaki folytatta a kombinációt, lépésére pedig egyszerűen nem volt megfelelő ellenszerem: Yuichin kívül még nem találkoztam olyannal, aki a fegyverén kívül mást is használt a harcban, így a szimpla öklelés igen váratlanul ért. Sikerült is hátralöknie, ám én még esés közben tettem hátra kezeim, oldalra fordulva, akrobatikámmal fordítva át a lendületet: alighogy vállam hozzáért a földhöz, két kezemet használva rugaszkodtam el, és lábaimmal próbáltam elgáncsolni, még mielőtt fölém léphetett volna. Ezek után ugrottam csak talpra, újra készenlétbe helyezve a Katanát, védekező állásba állva.
- Szép – mosolyodtam el – Lassan válthatunk is, ha gondolod. Mielőtt lenullázol – kuncogtam, az életcsíkomra pillantva, ami ugyan még nem érte el a sárga zónát sem, ám, figyelembevéve a lány erőpontjait, sok nem kellett már hozzá.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Hétf. Május 11 2015, 08:33

Nem volt könnyű ellenfél, nem hiába volt olyan ismert, de mégis sikerült eltalálnom. Kicsit gyanakodtam, hogy esetleg nem ad bele mindent, de nem igazán vettem észre rajta ilyesmit. Talán tényleg van még esélyem a rendszer segítségével harcolni. Csupán hagynom kellett, hogy kiszámítsa és segítse a mozdulataimat. Ezúttal egyszer sem vesztettem el az egyensúlyomat. Lehet, hogy elkezdtem ráérezni a dolgok nyitjára? Sokáig támadtam a kisebb, gyors ütésekkel és végül úgy döntöttem, eljött az idő, hogy meglepjem valamivel. Nem volt könnyű mozdulatsor, de szinte tökéletesen sikerült kivitelezni és a felemelt kardja alatt átcsusszanva sikerült fellöknöm. Kicsit megtántorodtam, de elértem, hogy ne kerüljek vele együtt én is a földre. Ez azonban nem védett meg attól, hogy egy pillanattal később én is a földre kerüljek, a lány váratlan ellentámadásától. Kinyújtottam a karomat, de szerencsétlen módon pont a baloldalamra sikerült érkeznem, így nem nagyon tudtam tompítani az esést. Mindenesetre az akrobatikámat kihasználva sikerült egy ugrással gyorsan feltápászkodni a földről. Az elismerésre egy tétova mosollyal válaszoltam. Közel sem olyan volt, mint egy valódi harc, de az, hogy így is sikerült helytállnom, adott némi önbizalmat. Igaza van. Nem adhatom fel.
– Rendben. Te jössz. - válaszoltam inkább barátságos, mint eltökélt hangnemet megütve. Ez persze nem jelenti azt, hogy az utóbbi hiányzott volna belőlem. Abban biztos voltam, hogy nem leszek képes minden csapást kivédeni, de annyit fogok hárítani a támadásaiból, amennyit csak tudok. Féloldalasan álltam elé, jobb kezemet, és így persze a tört is messze kitartva magam elé, hogy könnyen távol tarthassam. Mivel az én fegyverem rövidebb, ezért innen nehéz lesz ellentámadást indítani, de ha tartom a távolságot és ügyelek rá, hogy a kardjával ne jusson túl a tőröm hegyén, akkor nem sok esélye lesz rá, hogy megsebesítsen. Még hátrálni is bőven tudok, ha szükséges. Ez persze csak elméletben lesz ilyen könnyű. Persze arra is van egy tervem, ha esetleg kezdene túl közel kerülni. Ha így alakul, akkor aktiválom a második képességem, és a tőrt pörgetve védem ki a következő csapását. Ha ezzel sikerülne kiütnöm a kezéből a fegyvert, vagy eléggé meglepném a mozdulattal, rögtön egy gyors ellentámadásba mennék át, de ha nem ejti el a fegyverét, és rést sem hagy a védelmén, akkor egyszerűen csak arra használom fel a mozdulatot, hogy újra egy kis távolságot nyerjek vele szemben.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Hétf. Május 11 2015, 22:12


Ahogy én sem, úgy ő sem számított fegyver nélküli válaszra, s ez egy ponton elgondolkodtatott volna, ha nem a lány mozdulataira kellett volna odafigyelnem, ahogy énutánam ő is végre két lábon áll újra. Jó volt, hogy rendelkezett akrobatikával, ez mindenképpen előnyére válik majd a megváltozott irányú harcok során, s neki is adhat némi plusz határozottságot, ha ilyen manőverekre képes – hisz a rendszer nem válogat, és nem néz végtagszámot sem.
Bólintottam, s miközben ő kitalálta, a késsel hogyan is védekezzen, én azt néztem, melyik pontja az, amely a legbizonytalanabb. A válasz persze egyértelmű volt: a bal oldala, mely labilisabb, és amelyet a legtöbb ellenfele célpontjául fog választani, attól teljesen függetlenül, hogy nem biztos, hogy a csonka testrész a legvédtelenebb. Mint ahogy most sem, ezt Chiaki ügyesen elérte. S talán ebben van számára mégegy lehetőség, egy esély, amit első körben szánt szándékkal fogok megadni neki, csak azért, hogy aztán egy taktikusabb lépéssel folytassam, s megtudjam, vajon számít-e rá, hogyan reagál. Így tehát minden trükk és elterelés nélkül indultam el, nem frontálisan, inkább oldalra kerülve, először könnyed tempót véve fel, ám ha velem együtt fordult – amit reméltem – úgy egy hirtelen szökkenéssel kerültem a bal oldalához, és egy sima, alulról indított vágást kezdeményeztem, elhajolva a tőrje elől. Hátraugrás, majd egy kicsivel feljebb indítottam egy szúrást is, csakhogy valami kezdetleges kombinációt is mutassak, s arcomon mosollyal, de egyelőre szó nélkül hátráltam el, hagyva némi szünetet. Illetve, annyit nem. S mintha megint a bal oldala felé készülnék támadni, indultam meg, ám végig figyeltem a mozgását, és amint bármilyen más felületet szabadon hagyott, úgy változtattam a Katana ívén, egyelőre nem reagálva rá, csupán megfigyelve, hogy közben ellentámad-e vagy sem. Chiaki pedig megpörgette a fegyverét, s a képességhasználat – mert mi más lehetett – ereje hátralökte a kardomat, s ha reflexből nem kapok utána, el is repítette volna azt. Így azonban magamnál tudtam tartani, s noha a támadást elvesztettem az ütemmel együtt, legalább a Katana a kezemben maradt. Remek lereagálás és jó időben történő képességaktiválás, s egyre kevésbé hittem el, hogy ez a lány ne tudna magabiztosan harcolni, akár fél kézzel is. A pontjai és a higgadtsága is megvolt hozzá.
- Igen, ez lett volna a valódi, de ügyesen feleltél rá – léptem hátra kettőt, megforgatva a fegyverem – Mert attól még, hogy a bal feled véded jobban és ezért nagyrészt oda várhatod a támadásokat – mint nálam az elsőket -, egy szemfülesebb ellenfél csak azért sem azt fogja célozni – vagy maximum elterelésként – magyaráztam, persze csak ha meghallgatott. Mindeközben ugyan egy kissé kényelmetlenül éreztem magam, hisz furcsa volt tanácsokat adni, pont énnekem, aki amúgy annyira nem is értett hozzá. Talán. Nem is tudom. Yuichi biztos okosabbakat mondott volna, most azonban én voltam itt, nagyjából a tapasztalataimat mondva csak el, s mosolyogva készültem fel a következő rohamra, amennyiben egy-két ütést még volt időnk váltani a rendszer közbeszólásáig.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Kedd Május 12 2015, 09:01

Teljes mértékben a védelmemre koncentráltam. Végig kettőnk között tartottam a tőrt, és vele együtt mozogtam, hogy végig fenntartsam a kellő távolságot kettőnk között. Ez a taktika kezdetben jól védett. A tőröm elől kitérve, ugyan átcsusszant a védelmem alatt, de míg megtette ezt a távolságot, nekem is volt időm reagálni, és egyszerűen kitértem a vágás elől, majd a következő szúrását a tőrrel hárítottam. Mosolygott, de nem viszonoztam, ahhoz túlságosan koncentráltam a saját lépéseimre. Viszont úgy érzem, a gyakorlás végül megteszi a hatását. Kezdtem megszokni ezt a helyzetet és már egyre jobban meg tudtam állapítani, hogy hova is helyezzem a súlypontom. A bal kezem hiányát ugyan nem tudom így se pótolni, de most áldhatom az eszem amiért az akrobatika jártasságomat kezdtem el fejleszteni. Hatalmas segítség abban, hogy megtartsam az egyensúlyt.
A támadásaiban beállt rövid szünetnek azonban hamar vége szakadt, és bár próbáltam végig fenntartani a megfelelő védelmet, a következő trükkösebb csapása már túl veszélyes volt. Rögtön aktiváltam a képességem és a kardja egyenesen beleszaladt. Ez megzavarta egy pillanatra, de a fegyverét sikerült megtartania, és annyi rést sem találtam a védelmén, ami miatt megérte volna egy ellentámadást kockáztatni. Így végül a pillanatnyi zavart csak arra használtam ki, hogy kicsit újra megnöveljem a távolságot, és úgy védekezzek tovább. Nem támadott rögtön, helyette inkább megdicsért, és tanítani próbált egy pár szóval. Egy mosollyal feleltem, és addig is, míg magyarázott leengedtem a fegyvert.
– Igen, azt hiszem jó tanáraim voltak. - mondtam ki, de a gondolattól megint elszorult a torkom. Kabutoval együtt kezdtük ezt a játékot, és így együtt is tanultuk meg, és gyakoroltuk a harcot. Később pedig jött Shigeru, aki mire hozzánk került, már tehetséges kardforgató volt, és ő is rengeteget tanított a harcról. Hogy védekezzek, hogy támadjak, mire figyeljek ellenfelemnél. Azok a leckék ugyan még a lándzsára szorítkoztak első sorban, de kicsit átalakítva a tőrrel való harchoz is sokat fel tudtam használni. Kazumát vajon ki taníthatta?
– Folytassuk. - javasoltam és már készültem is a következő csapásokra. Az eddigieket kivédtem, de biztos voltam benne, hogy ezután már nehezebb dolgom lesz ellene.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 12 2015, 15:07


Láttam a szemében azt a fajta csillogást, mely nekem is a távoli emlékeket juttatta eszembe, s miként jobb kezemben a Katanát szorongattam, a balt önkéntelenül is szorosan zártam össze. Egyetlen momentum volt, egyetlen másodperc, s a párbaj pillanatnyi megtorpanás után végül megtörte a mozdulatlanság magába fojtott bizonytalanságát, felelevenítve a szelet, mely frissítőn simogatta bőröm. Megindultam. Chiaki szavaira tán bólintottam, kardom éle felfénylett, ahogy feléje közeledtem, immáron már nem fogva vissza magam. Véget ért a gyakorlás, hisz láttam én is; máshogy mozgott, fürgébben és határozottabban, mint a harcos elleni meccsén, s mint ezidáig. Megtalálta az egyensúlyát, és valóban, jó tanítói lehettek – én csak igyekeztem kihozni, amit benne a nemrég átélt fájdalom elnyomott.
Lassan kúsztak előre a felhők, lent az arénában fegyver csattogása hallatszott. Jeleztem a lánynak, hogy élesíthetjük a harcot: innentől nem lesz csak védekezés vagy csak támadás, s minden egyéb is használható. Az erődebuffom szépen kitartott, s csak néha, egy-egy mozzanat erejéig használtam a nagyfényt, inkább elbizonytalanításra, mintsem arra, hogy valódi sebzést mérjek a lányra az ideiglenesen megnövekedett sebességemmel. Így és ilyen módon zajlott a küzdelem, s közben felelevenítettem pár kombinációt is, amit Yuichi tanított, és amit Freya ellen nem tudtam teljes mértékben magamévá tenni; ezúttal tökéletesítve őket, pár apró, magam számára kényelmes változtatással. Közben végig figyelve Chiakit is, biztatva, ha kellett, és próbálva felkészíteni őt különleges helyzetekre is, amikre az egyszerű párbajoknál esetleg nem számíthat. Végül csak felvillant a lila fal, s én a harctól kipirulva, arcomon mosollyal csúsztattam vissza a Katanát a tokjába. Így, hogy nem támaszkodhattam a segítségére, sokkal nehezebb volt a meccs, de örömmel és elégedettséggel tapasztaltam, hogy nélküle sem vagyok hátrányban. Végtére is, Freya ellen is helyt kellett állnom egyedül.
- Ha van kedved, szívesen látlak a JL palotában - fordultam felé – Persze amíg úgy érzed – tettem hozzá, mert nem tudtam, hogyan is áll hozzá ehhez az egészhez. Vajon egyedül akar-e lenni, feldolgozni kicsit a társai elvesztését, mit talán nálunk nem fog tudni… vagy éppenhogy így lesz képes rá jobban? – Vannak chocoboink, teljesen szelídek és pár megülhető is – mosolyogtam rá – Meg egy tűzsárkány is, Nestor. Ő sem bánt senki barátot.
S ha Chiaki rábólintott, együtt indultunk el a céhház felé. Reméltem, hogy ha csak egy kicsit is, de jobb kedvre fog derülni a következő pár napban: ennyi megpróbáltatás után, igazán ráfért egy kicsi gondtalanság… és talán egy kicsi feledés is.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi14712/10100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Chiaki on Kedd Május 12 2015, 21:18

Lassan véget értek a kezdeti ütésváltások, amivel begyakorolhattam a megfelelő mozdulatokat és elkezdődött a valódi párbaj. Nem hallatszott egy szó sem csak a vasak jellegzetes csilingelése, a lábaink surrogása minden lépésnél, amit a homokos talajon tettünk. Hamar egyértelművé vált, hogy ki a jobb kettőnk közül, amint elkezdődött a valódi harc, de nem zavart. Koncentráltam. Meg akartam mutatni, hogy nem adom fel és küzdeni fogok a végsőkig. Jól esett a mozgás. Sokáig kerülgettük egymást, de végül felugrott a lila fal és a párbaj befejeződött. Fáradtan lihegve álltam az aréna közepén. Eltettem a tőrt és a lányhoz léptem.
– Köszönöm. Sokat segítettél, és bocs, hogy az elején olyan hülyén viselkedtem. - szabadkoztam zavartan. Az ajánlatánál kicsit elfordítottam a fejem. Legszívesebben azonnal nemet mondtam volna, de igazából nem volt hová mennem. A ház ahol eddig laktam, már fojtogatott az emlékekkel. Nem maradt semmim.
– De csak ha tényleg nem jelent gondot. - egyeztem bele végül. - Nem hiszem, hogy túl jó társaság leszek. - mindenesetre, talán segíthet a környezetváltozás. Már semmi sem lehet a régi, de Kazuma nélkül talán egy kicsivel elfogadhatóbb lesz ez az állapot.
– Sosem ültem még chocobon, talán majd kipróbálom. - kíséreltem meg kicsit derűlátóbban viszonyulni a helyzethez. Talán tényleg így lesz a legjobb. Egyelőre ugyan ódzkodtam a gondolattól, hogy komolyabban barátkozni kezdjek, de talán majd idővel, ha elhalványulnak a rossz emlékek.
Végül mégis elmosolyodtam kicsit, ahogy elindultunk kifelé az arénából. Visszagondoltam mi is történt a párbaj előtt, és így utólag már nagyon komikusnak tűnt. Azt hiszem nem csak harcolni tanultam meg újra, de egy másik fontos leckét is a fejembe véshetek. Ne ítélj túl hamar.

_________________
Hinari vs Chiaki Karakter89
Hinari vs Chiaki 72170
Chiaki
Chiaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2015. Jan. 05.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Hinari vs Chiaki Vo36oi2032/2100Hinari vs Chiaki 2yjvlht  (2032/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hinari vs Chiaki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.