Miért is ne?

Go down

default Miért is ne?

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 03 2015, 17:15

Nem volt nagy feladat rávenni a párost, hogy megküzdjön velük az Aréna keretein belül, hiszen Nanami Haruka petje, az a bizonyos Inu, már első találkozásuk óta azon volt, hogy bizonyítson magának is, az idomárnak is, a másik idomároknak is, minden más kasztnak is, meg Timidusnak is… egyszóval nagyjából mindenkinek. Nagy szája volt, az egyszer biztos, és Timidus sem értette, hogy mire föl, hiszen nem is halott olyasmiről, hogy bármi olyat tett volna, ami miatt nagyra tarthatná magát, vagy egy szinten az aréna bármely résztvevőjével. Sőt, ez a lányka a toplista szerint még soha nem is arénázott. Az, hogy találkozzanak vele, az természetesen Shu fejéből kipattanó ötlet volt, azzal pedig, hogy ennek a találkozásnak az á propos-ja éppenséggel egy küzdelem legyen, azt már Timidus találta ki. Mindenesetre a meghívókat elküldték, beállították már a pályát is, aminek Shu természetesen, félve a magasságtól és a leeséstől, a közepén helyezkedett el, és várták az érkező ellenfelüket. Már azt is elintézték, hogy Shu képességét aktiválva lecsökkentsék minden statjukat a kilences szintre, és az ehhez tartozó felszerelést is öltötték magukra, nem utolsó sorban pedig ugye már azt is jól megjegyezte Shu is, hogy kristályokból, potionokból és mérgekből se próbálkozzon tier kettesnél magasabb szintűvel, mert nem nagyon lesz sikeres az aktiválás. Szóval igencsak jelképesen kiemelkedve a tömegből, jól láthatóan, magas pozíciót betöltve mind szó szerint, az aréna közepén, mind pedig átvitt értelemben a ranglista első helyén díszelegve álldogáltak, és várták, hogy az idomár és a kutyusa belépjen a harcmezőre. Nagyon remélték, hogy nem késnek, hiszen Timidus nem tervezett hosszú mérkőzést, és annak elkezdése után negyed órával Shu naptárában már egy teljesen más jellegű tevékenység volt bejegyezve.

Pontok:

Szint: 9.

PontokFelszerelés
Élet10+4
Fegyverkezelés15+22
Erő/Irányítás0/12+2/+21
Kitartás6+4
Gyorsaság6+13
Speciális képesség6+20
Páncél+45

Potit/mérget/kristályt nem kívánok használni.


Segítség:

FK: Shu koponya és egyesnél nem talál, Nanami 4-től talál
Kitartás: Shu minden 4. Nanami minden 5. körben pihen
Gyorsi: Shu gyorsabb, nem kétszer
Spec: Shu 3-tól, Nanami 5-től aktiválhatja


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Miért is ne? Vo36oi12695/10100Miért is ne? 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Yue on Szomb. Jan. 03 2015, 18:21

Otthon vártuk Inu-val, hogy múmiákká váljunk. Na ja, szokás szerint nem volt mit csinálnunk. Tegnap gyakoroltunk. Az unalom közben lett nagy szép hosszú fehér szakállunk. Igazából amikor még jártunk a lakáson kívül, egy napja, akkor vettem, nem volt drága. Egy igazán furcsa vénember és a még furcsább felesége, már ha a felesége volt, árulták. Azt mondták, hogy házasok, de nem igazán tűntek annak...
Inu-val barkóbáztunk, amikor jött egy felkérés. Shukakutól jött. Én gondolkoztam rajta, hogy elfogadjuk-e, de Inu azonnal elfogadta. Megfogta a kezemet és egyszerűen elfogadta. Na szép. Akkor nem volt más választásom, mennem kellett. Nem mintha féltem volna Shukakutól meg Timidustól, Shukaukaval semmi bajom, kedves lány, már amennyire megismertem. Timidussal nem szeretnék találkozni, ezzel Inu is így van. Timidus eddig egy szép szót nem szólt hozzánk. Elindultunk az aréna felé. Mondhatni, hogy hamar odaértünk. Nem akartunk elkésni.
10 perc múlva már ott is voltunk,  köszönhető a képességemnek. Ha sétáltunk volna akkor 15-20 perc lett volna. Inu magában "szép" dolgokat mondott. Erre én csak annyit tudtam mondani, hogy "Inukami!". Be is fejezte. Beléptünk a arénába. Shukaku és Timidus már vártak minket. Tetszett a hely, hangulatos. Skukaku az arána közepén állt.
-Sziasztok...
-Üdv.
Köszönés után felmentünk az arénára, vagy mire.
A rendszer elém tett egy felkérést. Mivel semmi másra nem lehetett, mint a az arénázásra, így elfogadtam. Abban biztos vagyok, hogy Inu jobban örült mint én, ami nagy ritkaság. Gondolkoztam azon, még régen, hogy valahogy új petet, társat szerezzek, de végül nem tettem. Nos, az biztos, hogy nehezebb lett volna mint képességet cserélni, egek, amikor még simán át tudtam menni a dolgokon, Shadov cat, vagy mi volt a neve. Szép volt, rég volt.


Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Miért is ne? Vo36oi425/1500Miért is ne? 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 03 2015, 18:51

Azt mondják, hogy a türelem rózsát terem. Ez már a kinti világban sem volt igaz, Aincradban meg főleg nem, és főleg nem az ilyen sziklás, letaposott Aréna terepen, amit Timidus Shu segítségével megalkotott a hatalmas épület közepére. Itt még az idomár kimaxolt kertészkedés jártassága is befuccsolt volna a rózsatermesztésben. Mindenesetre Nanami elfogadta a kihívásukat, erről a válaszüzenet is tanúskodott, és bár beletellett egy negyed órába, amíg az ellenfél megérkezett, és addig még olyanok is akadtak, akik számon akarták kérni a párost, hogy miért foglalják feleslegesen a párbajteret, de hát Timidusnak csak azt a kérdést kellett feltennie, hogy akkor kiáll e ellene az éppen aktuális szájhős, és erre már azonnal nemleges választ kapott. Tudták, hogy kiket is győzött le a sárkány, és így, hogy Shu jelenleg T2 felszerelésben feszített, mindenki azt a buta következtetést vonta le, hogy nagyon magas szinten járnak, ha még a felszerelésre sem kell adniuk ahhoz, hogy tétmeccset játszanak. Timi lépcsőt ugyan nem tervezett a pályához, de amint Nanami és Inu belépett, a rendszer felteleportálta őket a küzdőtérre, és mind Shu, mind Timidus így már kellő tisztelettel, egy meghajlással tudta viszonozni a köszöntésüket.
-Szia Inu, szia Nanami! Arra gondoltunk, hogy gyorsan arénáznánk egyet, utána pedig meghívnánk titeket szafarizni a nyugati részre, manócskákat fogni. Mit szóltok?
Timidus bólintott, ám ő inkább a visszaszámlálót figyelte, hogy mikor léphet végre akcióba. Amint a mutató elérte a nullát, megrogyasztotta a térdeit, kitárta a szárnyait, és még a lábaival is meglökte magát, hogy minél hatásosabb legyen a levegőbe való elrugaszkodás. Ezután lassú köröket írt le az égen, figyelve az áldozatát, és amikor az már csak őt, és kizárólag őt figyelte, lecsapott. Szokásához híven, az ellenfelét megvakítandó a Napkorong felől indította meg a zuhanó támadást, megnyalta a száját, hogy aktiválja az ezúttal Gyenge Gyors Ütés Potionos képességét, és ha ez sikerült, akkor mind mellső, mind hátsó mancsaival igyekezett végigszántani Nanami mellkasát, arra azért figyelve, hogy ha a lány leesne a pálya széléről, akkor elkapja.

Ha a képi sikeres, akkor mindkét támadókocka Timié, ha nem, akkor csak az első.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Miért is ne? Vo36oi12695/10100Miért is ne? 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 03 2015, 18:51

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Miért is ne? 4767250438_224285ea8b_s Miért is ne? 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Miért is ne? 4766597959_9de1fd561c_s Miért is ne? 4766591541_a6962e6ebb_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Miért is ne? 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Yue on Szomb. Jan. 03 2015, 19:40


Shukaku és Timidus köszönt nekünk. Shukaku és Timidus meghívott minket szafarizni a nyugati részbe. Manók?
-Köszönjük a meghívást, szívesen megyünk ha nem zavarunk.
(Kezdjük végre, kezdjük végre!)
(Türelem rózsát terem. Tartja a mondás.)
(Nem vagyok türelmes farkas.)
(Tényleg? Nem mondod?)
A visszaszámláló mindjárt eléri a nullát, és akkor kezdődik a megalázás, természetesen a részünkről. És elérte a nullát. Timidus felrepült és köröket tett meg. Nem tudtam, hogy mire készül, de semmi jót nem sejtettek az érzékeim. Sok mindent nem tudtunk csinálni, csak várni, hogy mi lesz. Nem vagyok jós, de látom, hogy mi fogunk veszíteni. Meg azt is látom, hogy Inu otthon egész vééégig nyafogni fog nekem. De jó lesz nekem....
Timidus sikeresen megtámadott engem. Nem hiába mondta Shukaku, hogy gyors arénázást. Tényleg gyors volt.
Majdnem lerepültem a pályáról, de csak majdnem. Szerencsémre sikerült megállítanom magamat.
-Szép volt Timidus.
(Nekem annyira nem tetszett mint neked.) -mondta gondolatban nekem Inu.
(Lenyugodhatsz! Nekem sem ez volt a napom fénypontja!)
(Oké-oké! Csigavér.)
Feltápászkodtam a földről és Inu mellé sétáltam.
(Haruka.)
(Mi az?)
(Este majd beszélünk egy kicsit.)
(Igenis uram.)

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Miért is ne? Vo36oi425/1500Miért is ne? 2yjvlht  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jan. 05 2015, 11:25

Maga a küzdelem természetesen nem tartott semeddig, ám ezt Shu tudta előre, Timidus pedig így is tervezte. Bár a kislány egy picit azért reménykedett abban, hogy a sárkány nem gyapálja el nagyon Inuékat, nem mondta neki, nem kérte arra, hogy fogja vissza magát. Régen megbeszélték, hogy a harci izékbe Shu nem szól bele, és bár néha-néha azért ezt megszegte, például amikor Akairo ellen küzdöttek, akkor egy kis krákogást kapott a sárkány, hogy a frissen kikelt kutyulit be röpítse el a bokrok közé, mert az igencsak rossz hatással lenne szegény jószág lelkességére, ám Shu a tétmeccsekbe már nem mert beleszólni, és ez bizony Aréna volt, azaz tétmeccs. A támadás után Timidus csak landolt az idomár mellett, és egy bólintással megköszönte az ellenfelétől kapott dícséretet.
-Köszönöm szépen. Ha úgy gondoljátok jónak, és van hozzá kedvetek, akkor az Arénán kívül lecsökkenthetem a szintemet még kevesebbre, és úgy is megpróbálhattok legyőzni.
-Izé… de csak ha szeretnétek. Mondtad, hogy Inu szívesen gyakorolna. Bár előbb menjünk el szafarizni, és addig elmesélhetitek, hogy mi történt veletek azóta, amióta nem találkoztunk. Nem akarunk senkivel rosszba lenni, és a legutóbb eléggé… hát… szóval gyorsan elrohantál. Szerettek egyáltalán szafarizni? Meg… meg ugye most nem sértődtök meg amiatt, hogy Timidus legyőzött titeket?
-Nem lenne értelme megsértődniük Shu, hiszen amikor elvállalták a küzdelmet, már akkor is tudhatták, hogy elhanyagolható az esélyük a győzelemre.

Addigra azonban már Shu ott is volt Nanami mellett, és a kezét nyújtotta, hogy felsegítse a földről.
-Nyo, akkor van kedvetek velünk jönni a szafarira? Csomagoltam már ételt is, és készítettem külön Inunak is. Szereted a bölényhúst?

Köszönöm szépen a játékot, várom a kezdő postot a Nyugati részhez. ^^
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Miért is ne? Vo36oi12695/10100Miért is ne? 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 26 2015, 23:41

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 05-én küzdhettek meg.

Jutalmak: 30 exp 80 arany

Shukaku +15 pont
Haruka -30 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miért is ne?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.