Suzu vs Jin

Go down

default Suzu vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Dec. 30 2014, 03:11

Már megint ugyan arra a lépésre szánom el magam, nem számít, hogy esélyeim szinte egyáltalán nincsenek. Ezt az utat választottam, ezt kell követnem kétségek nélkül. Újfent meglátogatom az arénát, itt van a legtöbb vállalkozó szellemű játékos, akik talán nem félnek kipróbálni magukat egy valamivel tapasztaltabb, mégis gyengébb lovag ellen, akinek egyetlen erénye, hogy rengeteg élettel rendelkezik, ellenben minden másban rendkívül gyenge. Igen, szóló harcban nem érek semmit, azonban szükségem van az exp-re, hogy lépést tudjak tartani a fronttal.  Korán érkezem, közvetlen reggeli után. Amennyiben sikerrel akarok járni, jobb minél előbb szemügyre venni a jelenlévőket. … Nincs rajtam egyetlen egy sem harci felszereléseim közül. Átlagos öltözékben közlekedem, mint legtöbbünk és ebben a kényelem is fontos szerepet játszik, nem csupán a taktika. Jól tudom, hogy ellenfeleim megtévesztése nem a legtisztességesebb dolog, amit tehetnék, de választásokban nem bővelkedem, azzal élek, amivel jelen pillanatban élni tudok. Nem válna előnyömre az sem, ha kiderülne, hogy a támadóerőm a nullával egyenlő, legalábbis azok körében biztos nem, akik a kihívást keresik az aréna falain belül és nem a könnyen jött exp-t és aranyat.
A küzdőtér hemzseg ellenfél jelöltektől, ráadásul nevem sem ismert annyira, mint egyes hírességeké, akik ugyancsak a front veteránjai, bár nem hiszem, hogy ezt én is elmondhatnám magamról azzal a kevés csatával a hátam mögött.  Nem lehetek rámenős, talán nem is tudok az lenni, ezért egyelőre lent tengődöm a harctér szélén, várva, hogy kisorsolják az ellenfelem Igen, megint csak ehhez a módszerhez folyamodom, így száz szálalékig biztos vagyok benne, hogy akad ellenfelem, kisorsolnak valakit, aki minden bizonnyal könnyedén legyőz majd, de erre megint fel vagyok készülve, egyáltalán nem ér meglepetés. Szemem a kijelzőre emelem és várom, hogy előbukkanjon rajta a nevem….

_________________
Suzu vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi2110/2300Suzu vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Suzume on Kedd Dec. 30 2014, 09:28

Azt hiszem kezdek egy kicsikét berozsdásodni. Már hetek óta nem voltam aréna meccsen és azt hiszem ezt nagyon sürgősen be is kell pótolnom. Persze volt egy mérkőzésem Szophie-channal ami enyhén szólva is eléggé egyoldalú küzdelem volt. Sebaj, sok pontot azért nem vesztettem el azzal a párbajjal. majd most szépen bepótolom. Szokás szerint elég sokan legyeskedtek az aréna környékén. A nézőtéren és váróteremben egyaránt. Az már megszoktam, hogy a jöttemet mindig szúrós pillantások kísérik na persze szólni már nem mernek, max egy-két jómadár a tömeg leple alatt menőzik. Ha tudná, hogy hallgatózással pontosan meg tudom mondani, hogy ki kiabál tuti nem lenne ekkora a pofája. De azért ennek is megvan a maga előnye. Úgy szóródnak szét az emberek mint legyek, mikor megzavarom őket a lakomában ezzel nekem pedig szabad utat biztosítanak a küzdőtérre. Chh… gyávák!
Ahogy belépek a párbajtérre, megcsap a közönség moraja, örömittas és hőbörgő kiáltások egyvelege volt ez. Voltak akik kifejezetten szerették ha egy piros megy le harcolni. Azok a küzdelmek mindig izgalmasak. Felnézek a képernyőre ahol meg is jelenik a nevem mellette pedig az ellenfelemé.
- Jin? – Mint ha a kis kékség említette volna már a nevét. Bár lehet ő egy másik Jin. Jin Kazama \o/
Az ellenfelem még nem jött, bár valakit látok az aréna szélén. Nem nagyon izgat. Amíg ő méltóztatik megjelenni addig én kinyújtóztatom a végtagjaim néhány talán túlzott szexualitással átitatott mozdulattal. Legyen meg az öröme a sok nyomi kockának. :3
Vajon leendő ellenfelem is nézi ezt? Lehet épp az orrát törölgeti vagy rosszabb esetben egy sarokba vonult egy zsebkendő társaságában. x3

/Élet: 21
Fegyverkezelés: 30+17
Erő: 2
Irányítás:20+28
Kitartás: 7+12
Gyorsaság: 11+30
Speciális képesség: 35+4
Páncél: 75

2x Lökés Kristály
2x Gyenge Területi Kábító Kristály
3x Nagy Potion/

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi10/2700Suzu vs Jin 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szer. Jan. 07 2015, 04:50

A vártnál egy kicsivel tovább kell várakozom, de nem lehet panaszom. Több összecsapást is alkalmam van megnézni és tanulni belőlük egy keveset. A legtöbbjüket természetesen én magam nem tudom magamévá tenni, hasznosítani, ám ez nem is annyira meglepő, tekintve, hogy nem tudok más olyan lovag  kasztú játékosról, akinek hasonló pontozása lenne, mint nekem, ellenben másoknak átadhatom a megszerzett tudást. A harmadik páros után végül megpillantom a saját nevem a kijelzőn és az ellenfelemén. A név alapján újabb hölggyel lesz dolgom, bár tudom, hogy a határok végleg eltörlődtek a nemek között, fizikai képességeik egyenrangúak, én talán egy kicsit jobban örültem volna egy férfi ellenfélnek. Valamilyen oknál fogva mindig a gyengébbik nem talál meg, ha harcról van szó, és ismerve Ai-chant, ebből könnyen lehetnek félreértések.
A nézőtérről a harctér felé veszem az irányt, lesétálok a lépcsőn és alig pár méter, mire elérem az aréna szélét. Az ellenfelem máris a harctéren van és pár bemelegítő gyakorlatot, melynek nem egészen itt lenne a helye, azonban ez csupán rá tartozik. Nincsenek erre vonatkozó viselkedési szabályok az arénában, ezért szíve joga azt tenni, amihez kedve szottyan. Odasétálok hozzá jelezvén, hogy én lennék az ellenfele
- Tetsuko Jin, örvendek – bár a nevem kiírták, mégis azt diktálja az illem, hogy bemutatkozzak, az után hátralépek hármat és lehívom a menüm, hogy felszerelkezzem mindaddig, míg megtehetem. Félek, hogy a felszerelésem nélkül alig húznám egy-két körig, azt pedig rossz néven venné a közönség, és talán a minket néző potenciális ellenfelek is. Az aréna kinézetét az ellenfelemre hagyom, amennyiben ő kíván vele valamit kezdeni, akkor megteszi. Részemről teljesen mindegy, hogy milyen körülmények között vívok meg vele, hiszen a végkimenetel ettől független, nem befolyásoló tényező.

Élet: 54 +18
Fegyverkezelés  
Erő/Irányítás: +10
Kitartás: 6 +10
Gyorsaság: 10 +5
Speciális képesség: 34 +6
Páncél: +137

_________________
Suzu vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi2110/2300Suzu vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Suzume on Szer. Jan. 07 2015, 10:19

Nem kellet túlzottan sokat várnom, hogy leendő ellenfelem odafáradjon hozzám és bemutatkozzon. Kedves gesztus tekintve, hogy ki van írva a neve így ez nem ér túl nagy meglepetéssel. Minden esetre azért viszonozom a kedvességét és szerény személyem is bemutatkozik.
- Én pedig Suzume, vagyok és nem kevésbé örülök a találkozásnak. – Biccentek felé. Úgy döntöttem ma kedves és illemtudó leányzó képét fogom adni. A fiú idő közben előveszi a felszereléseit, úgy néz ki egy lovaggal van dolgom. Ez bajos mert az olyanokkal szemben akiknek sok életük lehet hátrányban vagyok. Sebaj majd kitalálok valamit. Még ő bíbelődik a felszereléseivel addig én magam is előkészítem az íjam, kicsit megfeszegetem a húrt majd beállok támadó pozícióba ugrásra készen, hogy rögtön mozgásba lendülhessek és tartsam a távolságot. Szándékosan nem készítek be egy nyilat sem, fel akarom mérni a gyorsaságát azzal, hogy a saját támadási időmhöz viszonyítom. Előhúzni egy nyílvesszőt, felajzani és célra tartani vele nem kevés idő de kiváló lesz viszonyítási alapnak.
- Mond csak mi késztetett arra, hogy le gyere harcolni? – Kérdem tőle mielőtt még harc elkezdődne. – Ritkán látok az arénában lovagokat harcolni és nyilván azért mert nem pont pvp kaszt. – Igazából ki akartam puhatolni miféle pontozása is lehet bár gondolom nem olyan hülye, hogy elszólja magát és valami kitérő válasszal fog jönni.
Nem sokra rá a gong megszólal én pedig abban a pillanatban hátraugrok és már kapok is elő egy nyilat. A nyílvessző vörösen felizzik feltéve ha tudom aktiválni a képességem majd megfeszítem a húrt és már röppen is, egyenesen a mellkasa felé. Rögtön robbanó nyílvesszővel próbálkozom hiszen az minél tovább van benne annál nagyobbat robban. Itt már felfigyelhettem arra is, hogy jóval lassabb nálam így még van időm egy újabb nyilat bekészíteni és kilőni.

/sikeres találathoz egy és korona kocka kell valamint az fölött, spec képességhez 4 vagy a fölé kell dobnom minden 5. körben pihenek. Ha a támadás és a képi is sikeres akkor a sebződés mellet a nyíl benned marad (nem robban fel még) ezt nem tudod magadról leszedni alapjáraton)/


A hozzászólást Suzume összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 07 2015, 16:27-kor.

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi10/2700Suzu vs Jin 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 07 2015, 10:19

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzu vs Jin 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Suzu vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Suzu vs Jin 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Suzume on Szer. Jan. 07 2015, 16:28

Kétszer támadok ^^

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi10/2700Suzu vs Jin 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 07 2015, 16:28

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzu vs Jin 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Suzu vs Jin 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Jan. 13 2015, 01:08

A sorsolás után nem várakoztatom meg túlságosan az leendő ellenfelem. Szinte azonnal lesétálok a nézőtérről, ahol eddig néztem az összecsapásokat, majd a küzdőtérre lépek és bemutatkozom neki annak ellenére, hogy a nevem ki van írva és mindenki láthatja. Véleményem szerint az csupán egy dolog és sokaknak csak nick-je van kiírva, ezért is érzem kötelességemnek a bemutatkozás minden esetben, még akkor is, ha nekem a valódi nevem van kiírva.
Az ellenfelem is viszonozza ezt a gesztust, így nincs más hátra, mint felölteni a vörös harci felszerelésem a céhem emblémájával ellátva.  mint mindig, most is zavarban érzem magam egy rövid ideig, mikor látom, hogy rám mutogatnak, tán pont az előbbiek miatt, de hamar elmúlik ez az érzés, és természetesen ebből mit sem mutatok a világnak. Nem látnak mást, csupán azt amit engedek, a mosolyomat. Kérdésére felkapom a fejem a menüm mögül.
- Csupán az, ami mindenki mást is – válaszolok egyszerűen. A jutalom az, amire a legtöbb ember hajt, persze akad, aki kihívásra, szórakozásra, de ettől függetlenül hazudik az, ki azt állítja, hogy cseppet sem érdeklik a potya jutalmak. Én magam is ezért vagyok itt, de én bőven megelégszem az alappal, ami egy elvesztett mérkőzésért jár.
- Véleményem szerint nincs olyan, hogy pvp kaszt. minden azon múlik, hogy ki mire költi a nehezen megszerzett pontjait. Ami pedig az én kasztomat illeti, nem hinném, hogy hátrányt jelentene a plusz sebzéstűrés – utalok itt a kasztom előnyeire, a plusz itemre a pajzsra és arra, hogy fegyvereink is adnak némi páncélt.
Felvilágosításom után befejezem a felszerelkezést, pajzsom és kardom kezeimbe veszem és kezdődhet. Mire észbe kapok, már két nyílvessző pattan le a páncélomról, mindkettő jó adagot leszedve annak pontjaiból. Megrohamozom és igyekszem megvágni őt , egy átlós vágást ejtek a rózsás kardommal.

Páncél: 41/137
HP: 360/360


_________________
Suzu vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Suzu vs Jin Vo36oi2110/2300Suzu vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 26 2015, 23:50

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 13-án küzdhettek meg. Suzume sajnos nem kap jutalmat.

Jin jutalma: 60 exp 120 arany

Jin +280 pont +10 bónusz pontkülönbség miatt
Suzume -80 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzu vs Jin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.