[Aréna] Az első hely sorsa

Go down

default [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 19 2014, 18:02

Shu éppen a reggeli tejeskávéját iszogatta a Kezdetek városában, a Főtér mellett álló kis cukrászdában, amíg Timidus a szokásos napi rutinját végezte. Megleste, hogy milyen küldetések és eventek vannak kiírva a táblákra. Persze ez csak a körút egy része volt, hiszen minden héten megnézte, hogy a Black Iron Castle falára milyen új nevek kerültek fel, és persze azt is, hogy történtek-e változások az Aréna listájának a területén. Most pedig történtek, méghozzá nem is akármilyen változások. Hogy ideges volt-e Timidus ezektől a változásoktól? Nem, egyáltalán nem. Így amikor leereszkedett Shu mellé, és elkezdte a beszédét, a kislánynak fogalma sem volt arról, hogy mi is fog következni.
-Cearso ügyes.
-Ahamm, ezt tudtuk eddig is.
-Túl ügyes.
-Azt hogy csinálja? Hogy lehet valaki túl ügyes.
-Átvette a vezetést az Arénában.

Shu bólintott egyet, majd tovább olvasgatta az Aincradi Hírmondót. Kellett volna neki egy pár perc, mire meg is érti a sárkány szavait, de Timidus nem volt hajlandó eddig várni, és már folytatta is a mondandóját.
-Kérlek küldj el neki egy üzenetet arról, hogy kihívjuk.
-Hogyan? Kit? Miért?
-Cearsot, az íjászt, és azért, mert szeretném visszaszerezni az első helyemet. Úgy gondolom, hogy ez egy remek küzdelem lesz, és eldőlhet az év utolsó első helyezésének a sorsa. Le kívánom győzni Cearsot.
-Ahamm… és most azonnal?
-Igen. Húsz perc múlva találkozzunk az Aréna bejáratánál.
-Hát… oké… akkor elküldöm neki. Remélem ráér.


Kód:

Szia Cearso! Timidus ki szeretne állni ellened, hogy visszaszerezze az első helyét. Írd meg kérlek, hogy hányas szintű ellenfélként mérkőznél meg velünk. Köszi: Shu

És már röppent is az üzenet, Timidus pedig elindult az aréna felé. Shu gyorsan felhörpintette a maradék italát, és ő is követte a társát. Az aréna beállításán nem gondolkodott sokat a sárkány, az Ayanitól látott szűk dobozt (2X2X2m) használta ő is, majd a kapuban várta az ellenfelét.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 19 2014, 18:50

Shade elfutott. Rolling Eyes Pedig még lett volna egy kevés esélye. Kevés, de lett volna. Épp távozni készülök az arénából, amikor üzenetem érkezik.
Ez meg mi?
Kapom fel a fejem, mikor meghallom az eddig alig hallott hangot, eddig nem túl gyakran kaptam üzenetet. Nem kapkodok a megnyitásával, ha sürgős, akkor is hagynak általában pár percet mielőtt újra elküldenék, de nem szokásos megvárakoztatni az embereket. Megnézem a feladót. Shu-chan küldte az üzenetet. Nem is kell kinyitnom, hogy tudjam, nagyjából mi állhat benne. Valószínűleg most vehették észre, hogy sikerült megelőznöm őket az aréna toplistán. És szeretnék visszaszerezni az ottani helyezésüket.
Várjunk csak. Shu fényévekre van tőlem szinteket tekintve. Kíváncsi vagyok ezt a problémát hogyan próbálja meg átívelni Timidus.
Persze, hogy Timidus probléma megoldó képességén gondolkozok, hisz biztos vagyok benne, hogy nem Shu találta ki, hogy mérje össze ellenem az erejét. Jobb lesz vele vigyáznom, ugyanis Aincrad-i lévén lehet, hogy jobban átlátja az itteni rendszereket, mint én.
Megállok az aréna előtt, és ott várom a leendő ellenfeleimet. Illndő módon üdvözlöm is őket. Majd hagyom, hogy először ők próbálják meg beállítani a küzdőteret.
A nyitott ajtón keresztül megnézem, hogy a sárkány milyen beállítással próbál beinvitálni a küzdelembe. Okos, nagyon okos. Még szerencse, hogy le tudom ellenőrizni ezeket a dolgokat mielőtt elkezdődne a küzdelem. Persze ha spontán jött volna a dolog, akkor nem jöhettem volna rá, hogy honnan fúj a szél, de látszik, hogy a sárkinca ezt már előre elképzelte.
-Sajnálom, Timidusz, de ilyen feltételek mellett nem vagyok hajlandó részt venni ebben. Te is nagyon jól tudod, hogy ilyen helyen semmi esélyem se lenne. Inkább hagyjuk az arénára a döntést.
Eddig se haltam bele, hogy az aréna döntött helyettem, és az még csak nem is részrehajló.

Cear itt nyolcas szintű /eddig ez a biztos/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 19 2014, 19:06

Shun már az üdvözlésnél látszott, hogy csodálkozik. Megérkeztek, és Cearso már ott állt. Na ezt meg hogyan csinálta? Egyikük sem hitte volna… na jó, ez nem igaz, mert Timidus ennek is adott valahány százalék esélyt… de akkor sem volt nagy valószínűsége annak, hogy az íjász állandóan az Aréna körül lófráljon. Elvileg kéne lennie más dolgának is, de akkor így már könnyedén érthető, hogy hogyan is tudta ilyen gyorsan megelőzni őket. Na persze a sárkányt ez sem lepte meg, hiszen régóta figyelte már a fiú előretörését, és ezért is volt szomorú, hogy a legutóbbi küzdelmüknél Szophie nem ment bele abba, hogy feladja a küzdelmet, és ezzel, ha csak a fele pontot is kapják, de akkor is kapjanak valamit. Mindenesetre aggódni nem nagyon volt oka, hiszen még bőven a hónap vége előtt jártak, így volt idő erre a kihívásra, és persze arra is, hogy legyőzzék a delikvenst. Ami azonban aggasztó volt, hogy Cearso egyáltalán nem válaszolt a levelükre. Sőt, azt látták, hogy meg sem nyitotta. Mindenesetre ők oda mentek, és érdekes módon Cear már várta őket. Na mindegy, Timidus ettől függetlenül elkezdte beállíttatni Shuval a helyszínt, és adott egy minimális esélyt annak, hogy az íjász elfogadja. Nos, nem fogadta el. De legalább amíg Shu építgetett, Timidus feltehette a kérdéseit.
-Amennyiben megnyitottad volna a levelet, akkor láthattad volna, hogy feltettünk egy olyan kérdést, hogy milyen szinten kívánsz megküzdeni velünk. Mi magunk választjuk meg a szintünket, így a döntés a tiéd. Természetesen túl irreális számot ne mondj, mert azt nem fogom vállalni.
A kifogására csak bólintott, majd intett Shunak, aki egy gombnyomással beállította a random arénát, majd besétáltak a mocsárba. Very Happy

[Aréna] Az első hely sorsa Chippokes_Plantation_-_Cypress_Swamp

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 19 2014, 19:45

Így már logikusabb a dolog.
-Aha.
Gyorsan megnyitom azt a levelet, és tényleg az áll benne, amit a sárkinca mondott.
-Szóval ha jól értem nem vállalnád ellenem a küzdelmet egyes szintűként?
Kár, igazán kár.
-Ha elolvastam volna a levelet, biztos, hogy ezt a szintet határoztam volna meg alapból, és akkor most ugyanott állnánk, mint most. Szóval túl sokat nem vesztettünk azzal, hogy nem olvastam el.
Bár ezentúl nem csak a megérzéseimre fogok hagyatkozni az ilyen levelekkel kapcsolatban.
Megvakargatom egy kicsit az államat.
-Kérek pár perc gondolkozási időt.
Fordultam oda a sárkányhoz.
Leülök a földre, és elkezdek a homokban rajzolgatni. Leginkább számokat, és százalékos esélyeket.
Vajon lehet esélyem ellenük? Hiszen ők jóval tapasztaltabb játékosok nálam.
Szóval azt kéne elérnem, hogy lehessen egy kevés esélyem, vagy azt, hogy a vereségemmel, ne csússzak le a helyezésről. Megnézem a ranglistát. Nem, a második opció akkor sem lehetséges, ha a lehető legnagyobb különbség van közöttünk. Akkor azt kéne elérnem, hogy esélyem is legyen ellenük. Megvan.
Felállok, és a sárkincához sétálok.
-Mondd csak Timi, ha kisebb szintre mész, mint amit a fegyvered megenged, akkor be kell szerezned egy gyengébb felszerelést is, ugye? Ebben az esetben legyen a 8-as szint, ami a T1-es felszerelések felső határa. Ha nincs igazam, és nyugodtan hordhatsz T3-as felszereléseket 8-as szintűként, akkor legyen a 16-os szint. Jelenleg ez a szint, aki ellen még kiállhatok.
Szándékosan nem tettem említést a T4-es itemekről, mert olyan még nem igazán van a piacon, ami meg van... Arról ne is beszéljünk. Még én is tudom, hogy annak jelenleg semmi értelme.
Majd követem őket az arénába

pontozás, és itemek /szint 8/:

PontokPontozásFelszerelés
Élet9 
Fegyverkezelés11+22
Erő/Irányítás2-
Erő/Irányítás13+2
Kitartás1 
Gyorsaság6+4
Speciális képesség4 
Páncél +8
Spec felszerelés Sietős+1[1I]
itemek: 2*Halvány Füst Kristály

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 19 2014, 20:02

Cearso felajánlására a sárkány a szokásos nyugodtságával bólintott, majd egy csipogással jelezte Shunak, hogy melyiket fogják választani. Ezt a fiúnak nem kellett tudnia, hiszen vagy bízott abban, hogy nem verik át, vagy nem bízott ebben, de mindkét esetben felesleges lett volna a magyarázkodás, hiszen semmit nem értek volna el vele. A képesség természetesen működött, hiszen még a visszaszámláló sem indult el, így nem valaki ellen vetették be, amikor pedig már elindult, Shun már a felszerelés is ott csillogott. Régóta nem használta ezeket a tárgyakat élesben, bár amióta ez a képessége megvolt, Timidus újra rávette arra, hogy gyakoroljanak egy kicsit. Egy pálcával mégiscsak más volt harcolni, mint egy síppal, és voltak olyan tárgyaik, amiket Shu még soha életében nem is használt azelőtt, tehát volt mit ügyeskedni. Mostanra azonban már minden mozdulat tökéletesen ment, és Timidus azt is kitalálta, hogy hogyan építsék be a harci skilleket hatékonyan. Igaz egy pálca sohasem lehetett olyan hatékony, mint egy kard, legalább is nem lehetett vele olyan kecsesen vívni, de a sword skillek hamar váltak wand skillekké a lányka kezében, barátja hathatós kiképzése során. Tehát, hogy tiszta legyen, Shura felkerült a A Látnok Irányítópálcája, a Bronz Vért, a Minotaurusz Sisak, a Mokaszin, a Hősi Köpeny, a Tünemény Gyűrű, és a Kapcsolat Gyűrű. A legutolsó Shu kedvenc tárgyai közé tartozott. Timidus nagyon jól tudta, hogy Cearso miért ezeket a szinteket jelölte ki számára, de nem akart hatalmas előnyt biztosítani magának, legalább is nem ezzel a küzdelemmel. Megvolt a nemes ellenfél, akire ügyelnie kellett, és ügyelt is. Már csak fel kellett becsülni az ellenfél pontjait. Ugyan már küzdöttek ellene, és akkor ezt valamelyest megtehették, de a sárkány tudta, Cearso gyorsan fejlődik. Egyvalamit azonnal ki lehetett próbálni. Azt, hogy ki a gyorsabb. Timidus előrelendült, és megpróbálta fellökni a fiút, bele egyenesen a láp opálos, kavargó vízébe.

Pontok és miegyéb:

Szint: 8.

PontokFelszerelés
Élet8+3
Fegyverkezelés14+3
Erő/Irányítás0/10+3/+9
Kitartás6+2
Gyorsaság6+2
Speciális képesség6+5
Páncél+25


Kristályok:

Potionok:

Mérgek:


Segítség:

Kitartás: Shu minden 5. Cear minden 3. körben pihen
Spec: Shunak 3-tól, Cearsonak 5-től sikerül
FK: Cear 2-től, Shu 4-től talál
Gyorsi: Cear a gyorsabb, nem kétszer


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 19 2014, 20:50

Belépünk az arénába és a kezemben felcsillan a Sietős. Valahogy biztonságot nyújt már csak az, hogy a kezembe foghatom a fegyvert. Megnézem, hogy Timidusz melyik lehetőséget választotta. A múltkori aréna küzdelmünkkel ellentétben, most nem a síp van Shu-chan kezében. Pedig a T2-es idomár fegyverek közül erősen az a legjobb. T3-as fegyver recept meg egyenlőre csak nálam van. Szóval ők is jobban szeretik az egyenlő küzdelmet.
Vagy csak azért vállalta ezt a sárkinca mert így többet ér majd a győzelme?
Most ne ezen filozzak, hanem készüljek fel rendesen a küzdelemre, hiszen ez a múltkori játékunkkal ellentétben már tétre menő küzdelem.
És a sárkány már el is kezdte a küzdelmet.
Egy látványos szaltóval ki is térek a feltehető támadás elöl. És ezért halványan köszönetet mondok az akrobatika jártasságnak. Mielőtt felajzom a fegyverem, gondosan kijelölöm a célpontomat. A sárkincát ugye nem támadhatom, mert az nem olyan régen védelmet kapott az egyik admintól ilyen esetekre.
-Bocsáss meg, Shu-chan.
Suttogom magam elé.
Mondjuk ha Timi nem akarna ennyire az élre törni, akkor talán nem is kéne bántanom szegény kislányt. Vagy ha nem látnám át olyan jól a rendszert.
Egy próbát megér a képességem, amíg a lány nem használja a visszasebző képességét, addig kell rászórnom a nagyobb sebzéseket.
Ez már rutin feladat, csukott szemmel is sikerül felajzanom az íjra a nyílvesszőket, szám szerint hármat, és a megjelenő illúziónyíl már ki is jelöli a célpontomat. Majd három újabb nyílvessző suhan el Shu-chan felé, én meg folytatom az elugrálást a sárkinca karmai elöl.

/sikeres képinként 8 sebzés, +1 ami mindenképp talál /illúziónyíl//
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19 2014, 20:50

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4767244252_11aeb0c585_s [Aréna] Az első hely sorsa 4766604173_492736719c_s [Aréna] Az első hely sorsa 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 19 2014, 21:10

És elvéti. Cearso gyors. És van akrobatika jártassága is. Olyan információkat ad át Timidusnak már az első kör során, amiket talán jobb lett volna, ha megtart magának. Persze most, hogy valamiféle szövetségre van lépve az Artessel, igen nehéz megbecsülni, hogy az ilyesfajta titkaik mennyire maradnak sokáig titokban egymás előtt, de egyelőre ezek fontosak Timidus számára a győzelméhez. A sok nyílvesszős képességét is látta már, és ahogy feltűnik a fegyver a kezében, már azt is tudja, hogy nem kicsiben játszanak. Nagyban. Nagyon nagyban, és Cearso tényleg érti a dolgát. Nincs mögötte még céh, az Artes támogatását sem élvezheti annyira, mint például ők, és mégis fejlődik és fent van az Aréna csúcsán. Ráadásul már harcolt is ellenük, tehát ismeri is valamennyire a stílusukat. Ez persze annyira nem zavarja Timidust, tudja jól, hogy ne harcoljon túl sokszor egy ellenfél ellen, vagy ha megteszi, akkor mindig alkalmazzon más technikát és maradjon kiismerhetetlen. Jelenleg a mocsár kedvező számára, és ki is használja a terep adottságait. Füttyent egyet Shunak, hogy készüljön fel, és azt is közli vele, hogy mivel készüljön. Biztosra akar menni. Bevárja, hogy Cearso leadja a lövést, és figyeli, hogy pontosan hogyan cselekszik. Legutóbb nem akart rálőni a lányra. Silver sem akart rálőni a lányra. Ez még az előnyükre válhat. És elvéti. Timidus nem tudja, hogy direkt véti-e el, vagy túl sok neki, hogy elveszítheti a frissen megszerzett első helyet, vagy esetleg tényleg csak elvétette, mindenesetre eljött az ő ideje. Újra elrugaszkodik, és mielőtt elér a fiúhoz, a szárnyaival keltett légáramlattal a képébe lök egy kis sáros vizet, majd a vizet követi a Timidus, aki mögött a Shu érkezik a pálcájával, kezében pedig már ott szorongatja a kristályt, és ahogy végeztek a támadással, már el is süti.

Első Timidus, második Shu
Elhasználunk egy Gyenge Területi Kábító Kristályt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19 2014, 21:10

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4766610511_dda12706fc_s [Aréna] Az első hely sorsa 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Pént. Dec. 19 2014, 23:25

Egy könnyed sóhajt ejtek meg, mikor azt látom, hogy mindegyik támadás mellé megy, lehet hogy nem ez volt eredetileg a szándékom, de legalább nem okoztam sok sérülést a szegény lánykának. Nem tudom, hogy képes leszek-e folytatni így a küzdelmet.
Odafigyelek a sárkinca füttyjelzésére, és próbálom megjegyezni. Amióta Shu-chan és a sárkinca megtanította néhány gyakoribb sárkány kifejezés jelentését, azóta jobban odafigyelek amikor a sárkinca a saját nyelvén kommunikál a kislánnyal. Persze a dekódolás még nem megy olyan egyszerűen, és valószínűleg sohasem fogom teljesen megérteni, de szeretek ilyen dolgokkal kísérletezgetni. Talán pont azért nem vettem észre a támadást, mert még mindig Timidus rövidke kis hangjelzését próbáltam meg megérteni.
Még arra se figyelek, hogy elugorjak előle, vagy ilyesmi.
Gyorsan meg is jegyzem mind a két támadás értékét. Nem sebeznek valami keveset, és gyorsan ki is kéne találnom valamit, ha nem akarok hoppon maradni. De nincs sok időm, még jobban kihasználják a figyelmetlenségem és a következő pillanatban már el is találnak egy kábító kristállyal.
Ezt a mozdulatot legalább gondolatban meg kell dicsérnem.
-Szép volt, szép volt.
De ha jól emlékszem T1-en ez az egyetlen blokkoló kristály, ami még érhet valamit, milyen kár, hogy pont egy kristályírót kellett kifognom egy ilyen jelentős küzdelemnél. Még hogy azért nem lép Tiert mert ebben a Tierben vannak csak rendes nem harci kristályok. Persze, van egy olyan érzésem, hogy már a kezdetektől fogva egy ilyen küzdelemre készült. Nincs mit tenni félig kábultan várom az idomár és a sárkinca következő támadását. Sok minden mást úgysem tehetek a mostani helyzetemben.


hp 31/45 /zöld/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 20 2014, 05:50

Ha Cearso tényleg nagyon figyelt, annyira nagyon, hogy valóban képes legyen megjegyezni a Timidus által kiadott hangot, akkor sem igazán mehetett vele sokra. Mindössze megtanult sárkányúl számolni, vagy legalább is éppenséggel a kettes számot. Timidusról tudni érdemes, hogy szerette a rendet. Mondhatjuk úgy is, hogy mániája volt a rend, és ebben nem is különbözött sokban a társától, mert éppenséggel Shu sem volt az a szétszórt valaki. A vitrinben is mindig szép sorban álltak az emléktárgyak, és nem volt ez másképpen az inventory vagy a zsebek esetében sem. Mindennek helye volt, és mindig mindketten tudták, hogy mi hol van. Na jó, Shu az első tízet még úgy ahogy tudta, Timidus azonban valóban mindet. Lényeg a lényeg, hogy hála Kayaba Bácsinak, aki könnyen kezelhetővé tette az inventoryt, szép táblázatba rendezve, Timidusnak csak egy számot kellett mondania, és az idomárnak akkor sem kellett volna elkeserednie, ha a sárkány éppenséggel az ötvenharmadik tárgy elővételét kérte volna tőle, mert azt sem kell tudnia, hogy az micsoda, csak azt, hogy ötödik sor harmadik tárgy, és amikor már a kezében van, akkor ráér felismerni. És igen, fel is ismerte és használta is. Na persze ez a felismerősdi is csak akkor kellett, ha üvegcsét talált magánál, hiszen akkor érdemes volt tudni, hogy a löttyöt meginnia kellene, vagy a fegyverére, esetleg netalántán Timidus karmaira kennie. Shu már régóta, talán a kezdetek után kicsivel óta úgy harcolt, hogy neki nem nagyon kellett gondolkodnia, ő csak teljesítette barátja utasításait. Persze így is akadt, amikor ő talált ki valamit, de most nem ez volt a helyzet. Mondanom sem kell, hogy az ütés után, ami sikeres volt, a lánynak esze ágában sem volt eltávolodni Cearso mellől. Újra ütésre emelte a pálcáját, és lesújtott, amíg Timidus egy rövid kanyarral ezúttal hátulról próbálta megsebezni az íjászt.


Shu: 55/25

(Van egy olyan problematika, hogy nem vagyok biztos valamiben, de Timike bizonyára tudja. Ha ez a kijelentés a kristály által adott kényszerpihikre is érvényes, akkor Shu egy Gyenge Paralízis Mérget fog használni, ha nem, akkor az Első képességét próbálja meg bekapcsolni. )

Első Shu, második Timike.

Edit: Közben megkaptam a választ, érvényes, tehát Gyenge Paralízis Méreg elhasználva.


A hozzászólást Shukaku összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 21 2014, 19:58-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 20 2014, 05:50

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4766612103_86ee832108_s [Aréna] Az első hely sorsa 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 20 2014, 05:50

És képipróba Embarassed

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 20 2014, 05:50

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Vas. Dec. 21 2014, 20:47

Nem, Cear nem értette meg a sárkány mondandóját, hiszen az nem tanította meg őt számolni, hanem csak megjegyezte azt a füttysorozatot, amit a sárkány hallatott, és elraktározta az elméjének egy olyan szegletébe, ami az összehasonlításért felelt. Így ha később újra hallja, akkor már azonosítani is tudja. Persze ez a képessége ösztönösen fejlődött ki miközben a különböző programokat hasonlította össze. Mivel amig az öccse a programokat általában a rendes felhasználásuk szerint használta. Addig Cear a kódolás megfejtésében találta meg. És őrjítette mikor valamit nem sikerült megértenie. De ez általában rövid ideig szokott tartani.
De azért azt ő is tudta, hogy az 53. itemet nem az ötödik, hanem a hatodik sorban szokás keresni.
Felismeri a mérget, és reméli, hogy sikerül kitérnie a kislány támadása elől. Amit sikerül is elérnie.
-Nagyon okos taktika, Timidus. Ha jól számoltam most küzdünk harmadszor, de csak ennek van igazi tétje. Elvenni az ellenfél összes támadási lehetőségét.
És látja, hogy közben a sárkány támadása sikeresen betalál, és elég gyorsan felmérte, hogy innen már nem tudja megfordítani a mérkőzés kimenetelét.
Persze ha az öccse lenne itt, ő simán megfordítaná a küzdelmet. Ő a legszorultabb helyzetekből is mindig ki tudta húzni magát, akár stratégiai, akár taktikai játékról volt szó. De ő nem a saját öccse, ezért nem is próbálkozik megfordítani az állást. Ehelyett elteszi az íját, és ha már a kislány nem futott el a közeléből, akkor felnyalábolja, és saját maga cipeli arrébb a mocsárból, hogy a kislány ne mocskolja be magát jobban. Igaz, hogy a mocsok nem fog megmaradni a lányka ruháján, de nem szeretné, ha Shu-chan ennél koszosabb lenne. Mondjuk súlyemelés nélkül  csak elég lassan tud haladni, és néhány szomorú emlék is feltör, de felül tud kerekedni az érzésein, és inkább folytatja a beszédet a sárkánnyal.
-Bár én a mérget használtam volna korábban. Hiszen azzal több probléma van, és ha pont a kifáradásomkor sikerül elkábítanod? Akkor az egy elpazarolt item. És ugye jól sejtem, hogy ti sem szerettek pazarolni? Vagy inkább Shu-chan következő támadását akarjátok kihagyni? Tapasztalatból mondom, hogy néha egy sebzés is nagyon sokat tud jelenteni.
És megpróbálja játékosan megcsipkedni a lány arcocskáját, a maga egyes közelharci sebzésével.
12/45 sárga

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 21 2014, 20:47

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Vas. Dec. 21 2014, 21:26

Abban pedig Cearsot senki nem akadályozhatta meg, hogy raktározzon, ám sokra nem ment ezzel a raktározással, hiszen bár megjegyezte, hogy ez a hangsor, ami a kettes számot jelöli, jelen esetben a Gyenge Paralízis Méreghez van párosítva, de ezzel nem mehetett semmire, hiszen Timidus ellenféltől, és most már tiertől is függően mindig átrendeztette Shuval a készleteiket, hogy a legszükségesebbeket a lehető leghamarabb el tudják érni. Azt pedig, kérem nézze el a nyájas olvasó, hogy narrátorunk ilyen súlyos hibát vétett… avagy csak Timidussal összebeszélve akarta tévútra terelni Cearsot, hiszen ha a sárkány nem hazudhat… visszatérve hőseink harcára, Timidus felemelte a fejét, majd köszönetképpen bólintott.
-Köszönöm az elismerést. Te sem harcolhatsz rosszul, ha idáig eljutottál, ám most nem engedhetem meg, hogy bemutasd mit tudsz. Túl nagy a tét ahhoz.
Az, hogy Cearso eltette a fegyverét igencsak meglepte Shut, a felnyalábolására pedig már mukkanni sem bírt, nemhogy bármit is tenni, annyira elcsodálkozott a jeleneten. A sárkány végig figyelt, de nem látott semmit, ami támadó magatartásra utalna, sem egy eszközt, amellyel esetleg most, ilyen közelről az íjász megmérgezhetné az idomárt. Semmit, és nem is értette, hogy miért is csinálta ezt Cearso. Shu persze értette, hogy mit akart, és elpirulva csóválta a fejét, amikor végre letevődött.
-Izé… köszönöm… de tudod, hogy itt hamar megtisztulnak a ruhák…  most már letehetsz... tényleg...
És ha Cear nem is akarta, az idomár akkor is irulva-pirulva kiügyeskedte magát az öléből, de direkt egy szárazabb területre, hogy ne legyen értelmetlen szegény Cearso ügyködése. Érdekes módon most nem érezte tolakodónak az érintést és a közeledést. Ebből a fiúból valahogyan nem nézte ki, de akkor sem akart túl sokáig az ölében lenni... Anatében igen... ő felnőtt... de Cear félreértené... biztosan... Ezután Timidus következett, és egy olyan hangot hallatott, amit Shu ritkán hallott tőle, de jól ismert, és ezt még Cearso is ismerhette, mert a sárkány az emberektől tanulta el. Egy elismerő füttyentés volt.
-Nem sikerülhetett a kifáradáskor elkábítsalak. Rengeteg egyes szintű ellenféllel harcoltam, egy támadás után még egyikük sem fáradt el. Te sem, a legutóbbi küzdelmünk után. Pont azért használtam kristályt, mert az volt a biztos. Most abból, hogy eltetted a fegyveredet, arra következtetek, hogy elfáradtál. Ha most képes leszek levinni az életedet nullára, akkor a mérget valóban elpazaroltuk. Ez azonban csökkenti a kockázat esélyét, amit jelenleg nem engedhetek meg.
A sárkány pedig megvárta, amíg Cearso eltávolodott egy picit a lánytól, majd ismét nekiveselkedett. Az íjász csipkelődése még életpontot sem ért, így nem is tart tőle igazán. Shu pedig csak akkor szúr ismét a pálcával, ha Timi elvéti a támadást, ám ekkor a képességét is próbálja aktiválni.

Shu: 55/25 (-1) -> 55/24

Első Timi, ha nem talál, akkor a második Shu
Shu képipróba szintén a leírtak szerint


A hozzászólást Shukaku összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 21 2014, 21:33-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 21 2014, 21:26

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4767251444_0f76bf2817_s [Aréna] Az első hely sorsa 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Vas. Dec. 21 2014, 22:47

Mondjuk ha Cear megtudná, hogy Timidus minden egyes küzdelem után átrendezteti az inventoryt, csak egy hatalmasat facepalmozna. Sok értelme úgy sincs. Persze Cear is elég logikus felfogású, és két egyformaságot még ő is csak véletlen egybeesésnek gondolna, tehát amíg nem bizonyul meg egy dologról rendesen, addig nem vesz biztosra semmit. Valahogy felül tudott kerekedni a Pavlov reflexén. Hiszen ő a többi emberrel ellentétben nem ösztönlény, hanem a cselekedeteit a logika vezérelte.
-Sohasem harcoltam valami jól. Csak az ellenfeleim még nálam is rosszabbak voltak. Meg persze egy idő után tudatosan kerestem a kiképzős ellenfeleket, de sosem volt tervben, hogy valaha sikerül eljutnom a toplista csúcsára.
Közben el is feledkezett róla, hogy a kislány ott van az ölében, amíg az rá nem szólt. Lehet, hogy túlságosan is elkapta egy régi emlékkép.
-Persze, persze, leteszlek.
Leteszi a lányt egy viszonylag száraz helyre. És ezzel egy időben egy megkönnyebbülést jelző sóhaj hagyja el a srác ajkait.
-Igen, tudok róla.
Vakargatja meg a tarkóját, és reménykedik benne, hogy egyik ellenfele se vette észre ezt a sóhajt.
-Arra esetleg nem gondoltál, hogy a játékfegyverek miatt nem is számítottak a kitartáspontjaink? Persze küzdelem volt, de csak játék. És tévedsz, a fegyver eltevése csak azt jelzi, hogy mostantól nem éri meg komolyan küzdeni ellenetek, de úgy fejezem ki a tiszteletemet felétek, hogy nem adom fel a küzdelmet. Hadd szórakozzunk egy kicsit. És nem áll szándékomban újra elővenni.
És a két sikertelen támadás egy kicsit meglepte. Persze csak egy kicsit. Hisz nem véletlenül osztotta el úgy a pontjait, ahogy. És azt is tudja, hogy összesen két támadásra futja az erejéből, de valamivel azért még megpróbálkozik. Persze nem hiszi, vagy csak kis százalékban, hogy a sárkányt át tudja verni. Leguggol Shu-chanhoz, és megpaskolja egy kicsit a lány arcocskáját. Hátha ezt is támadásnak próbálja meg értelmezni az ellenfele. Persze liheg egy kicsit közben.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 06:07

Ha facepalmolna, ha nem, nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy Timidus ilyen irányú szokásait ez bármiképpen megváltoztatná. Kivételt persze az jelentene, ha Cearso logikus magyarázatot adna arra, miért is értelmetlen ezen cselekedete, de egy tenyér az arcon azért még kevés lenne ehhez. Timidus tudja, hogy ő nem Cearso ellen készül. Nem az íjász az, akivel fel akarja venni a versenyt. Jelenleg az inventory átrendezése csak arra jó, hogy Shunak még „görgetni” se kelljen, a legfontosabb itemek elől legyenek. Ám a sárkány tudja, hogy lesznek olyan ellenfelei, akik majd megpróbálják kiismerni. Ezért is marad észrevétlen. Ezért nem viselkedik Renként. Nem akarja, hogy figyeljék, és következtetéseket vonjanak le a csatáiból, mint amiképpen ő tette. Cearso válaszadására azonban megrázza a fejét.
-Már maga az ellenfél megválasztása is tükrözi egy harcos képességeit. Nem titok, hogy miért nem hívom ki Mirikát vagy Hinarit Arénaküzdelemre. Komoly esélyük van győzni ellenem. Még. Majd ha ez változik, akkor velük szemben is kiállok.
Shu ugyan hallja a sóhajt, és egy kérdő pillantást vet a fiúra, olyan „Mi a baj?” jellegűt, de elhatározza, hogy nem a harc alatt fog előhpzakodni ezzel, és talán nem is Timidus előtt, aki ismételten nagyon fülelve hallgatja végig a beszédet.
-Természetesen gondoltam, ezért is nem csak egy példára építettem fel a hipotézisemet. De azt te is tudod, hogy a pontok nem csak a harcban határozzák meg a teljesítményünket. Aki gyorsabb, az futásban is gyorsabb, és aki kitartóbb, az később fog elfáradni. Abból a küzdelemből is vonhattam le következményeket.
A beszéd második felére azonban félrebillenti az egyik fülét. Cearso már tudja, hogy nem győzhet, és mégsem adja fel. Timidus is sokat lebzsel az Aréna körül, így hallotta panaszkodni, vagy éppen lelkendezni a játékosokat arról, hogy mostanában a bundának tűnő meccsekért kevesebb pontot, és nagyobb pontveszteséget kapnak. Cear feladhatná, és akkor a közöttük levő távolságot talán növelné, azonban csökkentené a sárkány előnyét a többiekhez képest. Ez persze olyan lépés, amit jól meg kell gondolni, de az íjász most úgy döntött, hogy megérdemlik a maximális pontot. És mindezt tiszteletből. Timidus nagyon kevés embert tisztel, ám Cearso ezzel a lépésével kivívta az elismerését, ezt pedig mellsőinek kis megrogyasztásával jelzi is. A sárkánynak lehet udvarolni, lehet hízelegni, nem fogja meghatni. Azonban az, aki a harc során mutat erőt és tekintélyt, és aki Shu védelmét segíti elő, az Timidusnak is a barátja.
-Köszönöm. Valóban rendkívüli harcos vagy, Cearso.
Még az sem tudja eloszlatni a véleményét, hogy a fiú is szórakozásról beszél, akárcsak Szophie. Pedig az Aréna nem szórakozás. Hatalmas tétje van. Talán az életet jelenthetik valamikor a megszerzett pontok. A pofozkodásra Shu jobban meghökken mint a sárkány, akit úgy tűnik egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy Cearso most pihen-e, vagy sem. Természetesen elraktározza az adatot, és csökkenti a százalékos esélyét annak, hogy az íjászról kikövetkeztetett statok mennyire tükrözik a valóságot, ám mivel többet a támadáson kívül úgy sem tehet, nem is tesz. Ismét előrelendül, ám ezúttal látszik, hogy nem célja felöklelni ellenfelét. Mellette suhan el, és csak megkarmolja, ha ez sikerül neki. Ha pedig ismételten nem, akkor már jelez is Shunak, aki kénytelen-kelletlen ismételten suhint a pálcájával, ám ebben a támadásban sincs már semmi erő.

Első Timike, második Shu.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 22 2014, 06:07

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Aréna] Az első hely sorsa 4766609959_af0c0eb7c7_s [Aréna] Az első hely sorsa 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Cearso on Hétf. Dec. 22 2014, 08:32

Mivel utálok narrátorként írni, ezért sajnos nem tudhatjuk meg, hogy hősünk vajon, hogy próbálná meg meggyőzni a sárkányt a cselekedete feleslegességéről. Vagy hogy megpróbálná-e egyáltalán. Na de mindegy is. Ne rohanjunk ennyire előre. Inkább nézzük: az íjász hogy látja a mostani helyzetét, a saját szemszögéből.
-Ebben is különbözünk.
Meg még sok minden másban. Azért azt el kell ismerni, hogy a taktika vagy a stratégia nem igazán az erősségem.
-Nem futamodok meg egy vesztesnek tűnő küzdelem elöl. Hisz egy kudarcból is nagyon sokat tanulhat egy ember.
Észrevette, no sebaj.
Egy 'majd később' kézmozdulattal megpróbálom elterelni a figyelmét, de azért odasúgom neki:
-Itt nem szívesen beszélek szomorú dolgokról.
Hiszen ez az a hely, ahol ha csak részben is, de el tudok szakadni az Aincradi múltamtól. Nem véletlenül veszem ezt az egészet egy szórakozásokkal teli küzdelemnek. Ezért nem is fogadtam el a sárkány ládikós ötletét. Hisz az minden lett volna, csak nem szórakoztató.
Amikor a sárkinca meghajol, akkor nekem jön el a sorom a 'ez meg mit jelent?' nézéssel Shu irányába. Persze van egy olyan sejtésem, hogy a meghajlás megfelelője. Ezért viszonozva a mozdulatot én is meghajoltam a sárkány felé. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve meghajoltam a  lány felé is. Persze a mutatványom bohóckodásnak tűnhet. Talán az is. Hiszen köztudót, hogy a bohócoknál szórakoztatóbb egyének nem igazán léteznek.
-Mondtam én, hogy elpazaroltátok azt a mérget.
Mondom mosolyogva, mikor a sárkány támadása az utolsó életpontjaimat is elvitte. Mivel a fegyveremet már eltettem sok teendőm már nincs is az arénában. Maximum annyi, hogy kikísérjem az ellenfeleimet az arénából, és esetleg meglátogassuk azt a fagyizót, amit az előző küzdelmünk alatt/után.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi10/5900[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 22 2014, 08:39

Mindenki különbözik mindenkitől, és ezt még Timidus is tudta. Ő ugyan nem kezdett el olyan csacsiságokon gondolkodni, hogy mi lenne, ha mindenki Timidus lenne. Persze ha elkezdett volna, akkor sem biztos, hogy arra a végkövetkeztetésre jutott volna, hogy az lenne a létező világok legjobbika… de ezt már sohasem tudhatjuk meg. Mindenesetre erre a kijelentésre is rábólintott, hiszen az íjásznak lényegében igaza volt.  
-Igazad van, a kudarcból is lehet tanulni. Ha gondolod megoszthatod velem, hogy mit tanultál ebből a kudarcból, hiszen a bölcs a más kárán tanul, és ebben most a segítségemre lehetsz.
A kézjelet, az intést Shu nagyon jól értette, és mosolyogva bólintott. Ez olyasfajta biztató mosoly volt, amire neki is igen nagy szüksége volt jelenleg. Fontos volt, hiszen Cearsonak segíteni akart, azt szerette volna, ha megbízik benne, de az is kellett, hogy önmagát biztassa, hiszen csak remélni tudta, hogy tud is segíteni az íjásznak.
-Majd… majd akkor valahol máshol…
Vette suttogósra a figurát, ám igyekezett nem látványosan csinálni, nehogy a sárkány észrevegye, hogy titkolózik előtte. Persze nem is volt ez igazán titkolózás, nem akarta rejtegetni, csak éppen nem tudta, hogy Cearso mennyire igényli a pet társaságát olyankor, amikor ilyen lelki nyűgöket osztana meg vele… ha egyáltalán megosztja. A meghajlást pedig Shu magyarázza egy bólintással, miszerint igen, ez valóban meghajlás. Timidus igyekszik az emberek számára is érthetően viselkedni, jeleket adni, hiszen nem várja el ettől a fajtól, hogy megtanulják a sárkányok egyetemes jeleit. A kísérésre, az invitálásra pedig igent mondtak mindketten, sőt, Timidus még a felvetésre is válaszolt.
-Nem pazaroltuk el. A méreg a pálcán marad, és ezt a mérget gyakran használjuk. Majd jó lesz egy másik küzdelemben.

Köszönöm szépen a játékot, szívesen folytatnám ismi keretén belül valahol. :3

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Aréna] Az első hely sorsa Vo36oi12695/10100[Aréna] Az első hely sorsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 25 2014, 20:27

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 02. 22-én küzdhettek meg.

Jutalom: 30 exp, 80 arany

Pontok:
Shukaku +90 pont
Cearso -25 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Aréna] Az első hely sorsa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.