"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Dec. 18 2014, 22:22

Aincrad, Főtér.

Ismerős a helyzet, ugye? Már érzed is a gombócot a torkodban? Ám ezúttal sem több ezren teleportálódtok a főtére, csupán egy maroknyi játékos. Nincsenek fölös NJK-k, nincsenek járókelők, árusok, kofák, csak ti és egy óriási kivetítő. Kayaba ezúttal is mellőzi a csuklyás megjelenést, sokkal teátrálisabb és modernebb módszerhez nyúl ezzel a hatalmas digitális vászonnal.

Az éhezők viadala

A felirat betölti az egész képernyőt, s nektek már van fogalmatok arról, hogy mi készülődik. Újabb viadal készülődik és benneteket sorsolt ki a rendszer. Nincs választásotok, muszáj részt vennetek. Nem a képességeitek, erényeitek, eddigi teljesítményetek alapján kerültetek be, hanem teljesen random módon. Napokra egy arénába száműznek benneteket, hogy életre-halálra szóló küzdelmet vívjatok a túlélésért. Túlélésért az elemekkel szemben, a csapdákkal szemben, a sebesülésekkel szemben és egymással szemben. Hiszen csak egy maradhat. Ezúttal azonban lehetőség van arra is, hogy önként jelentkezzetek a kiválasztottak közé, hogy megmérettessétek magatokat a fődíjért és a dicsőségért.

Minden a hagyományos módon fog zajlani: JK sebzéséért narancs, megöléséért vörös indikátor jár. Akit párbaj vagy közönséges harc, esetleg orvtámadás, netalántán fertőzések, mobok vagy csapdák által veszíti életét, azt pánikburok fogja kimenteni. Ha nincs burkod, most még van lehetőséged vásárolni, vagy pénzt kunyerálni a társaidtól érte. Azt is megteheted persze, hogy vállalod a kockázatot és burok nélkül vágsz neki, ez esetben számolj az elhalálozás lehetőségével.

Itt nem lesz spéci felszerelésetek, kristályok, potik, amik megvédenének. Csakis az alappontjaitokra és jártasságaitokra, az eszetekre és az ösztöneitekre hagyatkozhattok. Ám a játéktéren lesznek elhelyezve különböző felszerelések, amiket meg lehet szerezni. A képességek használhatóak, de mindenki csak egyet választhat és naponta csak egyszer aktiválhat! Így alaposan meg kell gondolnotok, miként gazdálkodtok vele. Az idomárok petjeik nélkül érkeztek és nélkülük is lépnek a játéktérre. Lesz majd lehetőségük peteket befogni, de az már az egyéni képességeiken és lehetőségeiken fog múlni, hogy sikerrel járnak-e.

Utolsó információképpen felhívják a figyelmeteket a szimpátia voksokra. Érdemes a nézők figyelmét magatokra vonni, s lehetőleg jó színben feltűnni előttük. Ugyanis a viadalról a nap 24 órájában élő közvetítést lehet nézni Aincrad minden városában. Ebben a pillanatban is benneteket figyelnek a többiek. A szimpátia voksok révén segítő csomagokhoz juthattok hozzá, amelyek akár a győzelmet, vagyis a túlélést is jelenthetik számotokra, akár olyan szituációban is, amikor már a halál árnyéka is rátok vetül.

A kivetítőn elhalványul a kép, s magatokra maradtok néhány percre. Ekkor van alkalmatok odalépni ismerősökhöz, már most keresni magatoknak szövetségeseket, vagy kiszúrni a gyanús alakokat, akikben biztosan nem bíznátok meg. Ekkor érkeznek meg közétek az önként jelentkezők is. Hamarosan kezdetét veszi a tréning és az idei év újítása, a talk show!
_________________________________________________________________________________________________________________________

Határidő: december 28.
Minimum szószám: 250
Az első körben még be lehet csatlakozni. Fődíj ezúttal is egy egyedi item lesz, amit KA-val egyeztetek.

Boldog viadalt, és sose hagyjon el benneteket a remény!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 19 2014, 07:18

A nagy nap. Az elragadtatás. Shu még mindig emlékeiben őrzi a csodálatos eseményt, azt a felemelő érzést, azt a végtelen boldogságot, amit akkor tapasztalt, amikor az első kényszerített teleportáció megesett vele. Minden évben megünnepli, és mivel a sisak is csak véletlenül került a fejére, így a kinti világban nem is informálódhatott Kayaba Akihikoról, így a Kedves Admin születésnapját is erre az időpontra határozta meg, természetesen közös megegyezéssel. Most is csillogó szemekkel figyeli a tér közepén lévő kivetítőt, és reméli, hogy végre újra láthatja ennek a világnak a Mindenható Urát. Annyi mindent mondana neki! Olyan sok megköszönnivalója van még így is, hogy folyamatosan levelezik az Adminnal. Hiszen ő legszívesebben minden napot megköszönne, és mielőtt elalszik, halk suttogással meg is teszi, ám levelet nem mer mindig küldeni, mert nem akarja túl sokat zargatni Kayaba Bácsit, és nem is akar állandóan a nyakán lógni. Azóta, hogy a tényleges levélváltás megtörtént, már biztosan tudja, hogy nem kell félnie, és azok a csodálatos küldetések csak megerősítették ebben. A kúria, ahol Kayaba Bácsi megengedte nekik, hogy befejezzék az Alex által elrontott kiszabadulós játékot, csak éppen egy kicsit másképpen. A Salazar nénis küldetés, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett az emberi gyarlóságról, és ahol jobb emberré válhatott. Nem, egyáltalán nem érzi, hogy felnőtt volna, mindössze most már tudja, hogy akárki akármit mond, Kayaba vigyáz rá, és atyai gondoskodással őrködik felette, tanítgatja, és megmutatja számára a helyes utat. Na és természetesen ott van neki Timidus. Mondhatnánk úgy is, hogy Kayaba ennek a világnak az istene, és Timidus az ő prófétája. Na persze ezt Shu senkinek nem fogja elmondani, mert tuti félreértenék a buta felnőttek, de ez így van. Timidus segített neki mindenben, ő vitte be az Artesba, ő ad neki reményt és boldogságot, és amióta Kayaba Bácsi külön megdicsérte a sárkányt, azóta a kis idomár csak még jobban imádja a legeslegjobb barátját, ha ilyen egyáltalán lehetséges. Na de most nincs itt Timidus. És miért nincs itt Timidus? Nos azért, mert ez is ugyanolyan próba, mint a többi. A Kúriában csak pár percre vette el mellőle, és akkor összeomlott. Salazar néninél már végig nem volt ott, és akkor állva maradt, és bár ő volt az egyetlen, és talán még Ozirisz, aki meglátta a küldi értelmét, mégis azért elég bukdácsolósnak érezte a teszten való átjutását. Most ez a harmadik esélye, és ezt nem szúrhatja el. Oh, ne tévesszen meg ez senkit, fikarcnyit sem hiszi azt, hogy győznie kellene. Azt kell megmutatnia mindenkinek, hogy a győzelem nem minden, de nem kell senkit bántani azért, hogy elérj valamit. Azonnal kiválasztja a harmadik képességét, amit használni szeretne, majd körbepillant. Kokoro, Miu, Suzu, Atoru. Eddig ők vannak itt. Azonnal a fiúhoz lépdel, és mosolyogva integet neki. Majd egy kis krákogással és tapssal hívja fel magára a többiek figyelmét.
-Sziasztok, Shu vagyok! Akinél nincs burok, az álljon ide elém, megnyitott inventoryval, hogy adhassak neki! Megvárjuk a többieket is, és akiknél tényleg nem lesz, azok kapnak egyet.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi12695/10100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Danee on Pént. Dec. 19 2014, 16:41

- Cak egy majadhat - ismételgettem halkan a szólamot
Az előző viadal váratlanul érte a népet, nem értettük elsőre, hogy miről is van szó, aztán mire fülest kaptam róla, már felvételről nézhettem vissza azt a rakás robbanást, amivel kezdetét vette ez az... hm... minek nevezzelek...

- Aknakereső! - kiáltottam fel a megfelelő kifejezésre akadva.
Igen, az korábbi viadal véres volt és brutális jobbára értelmetlen, olyan volt akár egy Michael Bay film. Bum, bum, bum. De azért voltak érdekes pillanatok is, és a végén a maró köd. A köd gyerek játék. Legalábbis nekem, pontosan tudtam, hogy az Antibody lesz a megfelelő képesség, amit majd használni fogok.

- Omoshiroi! - beszéltem még mindig magamban, mocsok kis vigyorom nehezen lett volna most levakarható, most hogy végre elérkezett a második felvonás ideje
Titkon reméltem, hogy a Kayaba-féle programozó gárda szadista skizofrén őrültjei ezúttal finomítanak majd a dolgokon, nem is keveset, de elvárások ide vagy oda, már nagyon rég óta vártam a pillanatot, amikor majd végre az első pillanattól kezdve végignézhetem a viadalt.

Bizarr volt, ahogy ez az érzés újra és újra a hatalmába kerített, ahogy feljött a viadal témája.
Folyton emlékeztetnem kellett magam, hogy ez bármennyire is digitális, ez az izgalmas öldöklésben kiteljesedő szórakoztatás, itt valószínűleg a szerencsétlenül járt besorsoltak élete forog kockán, és ha a képernyő tanúsága szerint aknára futnak, köd emészti el pixel testüket, vagy egymást gyilkolják halomra, akkor odakint az átkos Nerv Gear végez velük. Örökre.

Kezdett kilúgozódni a realitás érzékem, a moralitásom apránként morzsolódott. Tudtam, hogy már nem az vagyok, aki annak idején elkezdte játszani a játékot. Közöny kezdett úrrá lenni rajtam, bár a céhes küldetésünk azért visszarántott a valóságba, kis híján az életem volt a lecke, amit nem kellene elfelejtenem. Gondoltam ezt akkor...

... s most mégis ...

A türelmetlen izgalom hullámozta a percnyi érzéseket egymást váltva az arcomon.
- Mikor kezdődik már?!
Önként, és dalolva. Amikor megtudtam, hogy be lehet jutni magunktól is a viadalba, napokig nem tudtam másra se gondolni. Át akartam élni, a saját bőrömön érezni a halál fagyos leheletét újra, az ösztönök izzadság szagú mámorát, a saját szememmel látni, megtapasztalni mindent. Első kézből!

De azért volt időm gondolkodni, józan pillanataimban elfogott a kétely, az elmúlás ígérte unalom, a veszteség, hogy nem élhetem át Aincrad nagy eseményeit a viadalt követően, elszomorított. Így hát a burok is ott figyelt a táskámban, ha kell, biztosítsa a menekvésem az unalmas végtől.

A kivetítő az arcomba villogva harsogta a Viadalt, s én ott álltam türelmetlenül, izgalomtól fűtve, körülöttem a kiválasztottak, és talán még néhány magam fajta is lehetett köztük, legalábbis egy-egy pillantást vetve rájuk, kissé kilógtak az értetlen arcok tömegéből

- Yo, Shu-chan! - intettem lazán a lánynak. Nem voltunk puszipajtások. Épp ellenkezőleg. Slazar fogjaiként kissé kiforrottak a dolgok és Shu kiordított magából mindent, amin többé-kevésbé jól szórakoztam, addig a pillanatig, amíg unalmassá nem vált a harsogása. S lám, most ismét összekerülünk. Vajon most meg akar majd ölni? Megpróbálja majd?
- Kíváncsi vagyok, milyen mobot szedsz majd össze a viadal alatt! - kiáltottam át hozzá - Timidusz helyett!!! - tettem hozzá élcelődve

Aztán sikerült megpillantanom egy számomra sokkal kedvesebb lányt is a szerencsétlenül jártak között, rögtön el is indultam felé
- Hiiiiiiiiiii! Miuuuuuuu-chan! - csápoltam felé
Nagyon megörültem a jelenlétének, mi tagadás, legalább nem leszek jó ismerősök nélkül!

De aztán eszembe jutott:
Csak egy maradhat! az emlékezetembe vésődött hang mordult fel, s a hirtelen érzett boldogság egykettőre elillant, meg a mosoly is az arcomról
Megtorpantam, nem tudtam, hogy jelen körülmények között tisztességes dolog-e rátukmálnom magamat. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy hozza a sors, hogy csak mi ketten maradunk, akkor... nem, nem bírnám megölni, akkor se ha ő támadna elébb rám. Mondjuk másokat? ... Nem, másokat se tudnék... nem tudnám megtenni, csak ha ezen múlik az életem. De a burok nálam volt, nem kell ilyenhez sem folyamodnom!

Elindultam újra felé, mellette szerettem volna lenni, senki más nem volt, akinek a társaságához most jobb szerettem volna tartozni...
De akkor is...
Hátra fordultam. Nem tehetem meg vele. Mi van ha csak nyűg vagyok neki? Talán még is jobb lenne, ha inkább békén hagynám.
A vállam fölött néztem vissza. Álltam és néztem bizonytalanul, többször is neki akartam indulni, átszelni azt a kevéske távot köztünk, ami a valóság tükreként nyúlt előttünk, a főtér képében

Végül a lábaim csak odavittek, maguktól.
Bután néztem rá, mint egy szégyenlős kisdiák, aki nem tudja eldönteni, mi az erősebb érzés, a késztetés, hogy a lány közelében legyen, vagy a kifele megfelelés, hogy ciki, hogy lányokkal áll le beszélgetni.

Fura dolog, azt hittem, az ilyesfajta szorongásokon itt a játékban már túl vagyok, de ezek szerint...
- Szia, Miu - mondtam neki, immár előtte állva, egész halkan. Szinte szégyellve magam
- Ha gondolod... szóval ha nincs... akkor tudok adni, azt hiszem... meg nem tudom... izé... - néztem félre zavaroban
Atyaég, mióta jövök én zavarba Miu-chan előtt???
- Mármint burkot - tettem hozzá gyorsan, hogy a zavaros hülyeséget amit zagyváltam érthető tegyem
- Meg, ha esetleg kell egy csapattárs... én szívesen...
Nem is mertem említeni neki, hogy én önként vagyok itt, sokakkal ellentétben
- Téged is beválasztottak?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi7010/7300"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Suzume on Vas. Dec. 21 2014, 11:44

Nem mondanám, hogy kifejezetten örültem ennek az egésznek. Mármint nem azért mert könnyedén elpatkolhatok, sokkal inkább azért mert szerettem volna egy kicsit fű alatt maradni főleg Shu előtt ami most olyan gyönyörűen bukik meg ahogy csak illik. Sebaj nem kellet sokat agyalnom azon, hogyan is oldjam meg ezt a problémát, nem kell más csupán egy kis hazugság. Elő adom szépen a börtönőrök rideg, kegyetlen és elkeserítő szórakozását, hogy lelkileg terrorizálják szerencsétlen rabokat. Előadom a szokásos mesét arról miként is húzzák el a mézes madzagot az ember orra előtt a szabadság képében. Igen, ez így azt hiszem meg is teszi. Nem is tökölök sokat így gyorsan kapok is az alkalmon és odalibbenek a fiatal idomár elé.
- És nekem is hajlandó lennél adni burkot? – Nézek rá egy szemtelen vigyorral az arcomon. Kivárom mit reagál és csak utána folytatom. – Csak vicc volt. – Legyintek és ha nem menekült el szinte azonnal ahogy a közelébe mentem már folytatom is. – A drága börtönőrök amúgy sem engedik, hogy legyen nálam burok. – Ezzel pedig szépen meg is alapozom a kamutörténetem első alappillérjeit. Kicsit még szétnézek hát ha van esetleg pár ismerős arc. Magát az előző viadalt nem láttam de kellően sokat hallottam róla, hogy tudjam miként is megy ez az egész és mostanra már amúgy is elmondták a szervezők azt amit kellet tudnom. Kicsit sajnálatos, hogy burok védi az embereket. Itt most minden ellenlábasom „legálisan” iktathatnák ki, köztük a vakarcsot is. Na nem mint ha pont vele lenne gondom. Öröm az ürömben, hogy a gyíkja most nincs vele. Talán ez a későbbiekben még hasznomra is válhat. Ha a lánynak nincs különösebb mondani valója, úgy szépen ott is hagyom és inkább most Jun felé kacsingatok.
- Önként vagy kisorsoltak? – Lépek oda hozzá is és intek egyet a karommal. Széles mosollyal köszöntöm őt mert valójában tényleg örültem, hogy látom. Vele mindig jól el lehet szórakozni. :3
Még sajnáltam is volna azt, hogy ő is belekeveredett ha nem tudnám, hogy burok védi. Volt itt még egy Miu-chan és egy Tachi-kun is. Előbbihez nem mentem oda, csupán ha találkozik a tekintetünk, úgy biccentek neki egyet. Tachi viszont már más volt. Potenciális veszélyforrás a viadal során. Mégis csak piros játékos. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz majd a győzelemért, pont úgy ahogy én is.
- Nem gondoltam volna, hogy majd pont egy ilyen alkalommal fogok összefutni veled legközelebb. – Hívom fel magamra a fiú figyelmét. – Őszintén szólva nem terveztem az ellenséged lenni és harcolni sem vágyom veled. – Ez mondjuk így nem volt igaz. Nagyon is érdekelt mit tud a fiú.


_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/2700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 22 2014, 15:08

Elégedettség érzése? Igen volt, boldog voltam amiért nem kerültem azon szerencsétlenek közé akikkel élethalál harcot akarnak vívatni. Talán tényleg csak a szerencsének köszönhettem. Még most is pontosan emlékszem arra a videóra egy évvel ezelőtt amiben a saját képmásaink gyötrődéseit kísérhettünk figyelemmel. Hosszú heteken keresztül rosszul éreztem magam mindazért amit láttam a kijelzőn. Megható volt, szomorú, és fájdalmas, ahogyan ismerősök és ismeretlenek hullanak el a csatatéren könnyek és sikoltások közepette. Ahogyan valaki egy naiv lépést tesz és minden a levegőbe repül, és egy élettel kevesebb. Persze nem szokásom a negatívság, viszont egy ilyen helyzetben nehéz arra gondolni, hogy valami humoros csapatépítő jellegű játékkal kedveskednek nekünk a készítők. Sőt minden jel arra mutat, hogy valami vérengzésnek leszünk szemtanúi.

Szabályok, lehetőségek, hasznos információk. Bonyolult, viszont ilyenkor az ember agya még akaratlanul is ezen kezdd el kattogni, és minél több dolgot akar megjegyezni. Hatalmasat sóhajtok, és figyelem a résztvevőket, kutatom az ismerős arcokat, majd villámcsapásként ér a felismerés amikor meglátom a kis lilácska buksit a tömegben. Shu. Ökölbe szorítom a kezem, nem igazság. Senkit sem kívánok oda, de miért pont öt látom ott holott ö Kayaba talán egyetlen olyan rajongója aki tényleg szereti és tiszteli a munkásságát. Hatalmasat nyelek miközben lenyitom a menüm, keresem az említett funkciót amelyről szó esett, majd remegő kézzel bökök rá, azonban még mielőtt megerősíteném, még egy pillantást vetek a résztvevőkre. Elfogad.

Pillanatokkal később már én is a szerencsétlenek között találtam magam, kétségbeesetten kutatva Shu után, aggódva lépdelek át a tömegen, első velem szembe jövő ismerős Suzu. Aggódó pillantást vetek rá, ugyan tudom, hogy Shu mit mondott róla, de ennek ellenére sem tudom ellenségként kezelni.
- Önként jelentkeztem. - sóhajtok egy hatalmasat, majd visszakérdezek - és te? Mondd csak nem láttad Shu-t? - aggódva pillantok körbe, picit még elidőzök a lány társaságában, majd sikerül kiszúrnom, hogy egy kisebb tömeggel van. Elköszönök Suzutól, és sietősen Shu felé rohanok.
- Shuuu! - visítom felé, kezemmel integetve. - Jöttem, hogy megmentselek. De azt hiszem elfelejtettem kivenni még egy burkot a bankból.. Fenében! - a nagy sietségben csak a sajátom maradhatott nálam. Utolsó remény, hogy a lányka nem ilyen feledékeny mint én.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi3984/4100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Dec. 22 2014, 18:15

Ostoba lettem volna kihagyni a lehetőséget. Ez tökéletes alkalom volt játszani egy kicsit, hiszen senkinek semmi baja nem eshet, és én is tetszeleghetek a kedvenc szerepemben :] Természetesen láttam az első felvonást, mi több, még segítettem is kedvesemet. Nem mintha komoly szüksége lett volna rá, úgy nyert, hogy egyetlen komoly konfliktusba sem keveredett bele. Profi módjára :] Én azonban az effajta bujkálásnak nem voltam híve. Én játszani kívántam, és ha elbukok menet közben, hát szépen bukjak el. Fontosabb volt a győzelemnél a szórakozás :]
A térre kerülve kétség sem férhetett hozzá, hogy az első pillanattól kezdve a potenciális és a kialakuló kapcsolatrendszereket figyeltem. Ismerősök, céhtársak csoportosulását analizáltam és elemeztem, a résztvevőket látva pedig első körben arra jutottam, hogy az előző alkalommal ellentétben most sok kisebb csoport fog összeállni, és nem egy nagy, néhány elszórt szóló kalandorral. Miu és Danee párosa volt egy potenciális csoport, aztán az Angelic Voice tagok, valamint az Artes Liberales. Volt egy-egy ismeretlen arc is, akik máris a magasba kúsztak az áldozati listámon, lévén arra számítottam, hogy ők egyedül fognak kóborolni és túlélni. Nyilvánvalóan kellő támogatás hiányában a csoportok kerültek a listám aljára, náluk abban bízhattam, hogy szétválnak néhány órára, hogy felosszák maguk között a feladatokat, ahogy legutóbb is. Kérdés, hogy ki tanult az első alkalomból, és kik azok, akik elkövetik ugyanazokat a hibákat :]
Noha kellő támogatás hiányát említettem az imént, mégis volt valaki, akitől számíthattam némi segítségre. Róla tudtam, hogy ugyanaz motiválja, ami engem is, de éppen ezért volt rendkívül veszélyes. Mégis úgy véltem, hogy nem riválist kell látnom benne, hanem szövetségest. Legalábbis egy darabig. Hogy mennyire lesz hasznos az együttműködésünk, és képesek leszünk-e kettecskén kihívást jelenteni a nagyobb, összetartó csoportoknak, az már a jövő zenéje, de addig is magamhoz rántottam és egy igen forró, nyelves csókkal köszöntöttem Suzume-chant :]
- Ne is próbálj hitegetni, pontosan tudom, hogy az első alkalmas pillanatban hátba kívánsz majd szúrni. De addig is lehetnénk Bonnie és Clyde. A kisebb, veszélyes csoportokat együttes erővel könnyen kiiktathatjuk, és éjszakára is garantálhatunk néznivalót a közönségnek :] - mértem végig a lányt, miközben a derekánál tartottam. Szívdöglesztő volt most is, de ami fontosabb, hogy neki is érdeke volt az együttműködés. Okos kislány, ő is tudja, hogy ha együtt "bandázunk", akkor minimálisra csökken az esélye, hogy valaki idejekorán hősködni próbáljon. Egyedül csábító célpontok lennénk, de együtt kétszer is meggondolja bárki, hogy belénk merjen-e kötni.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi7624/7700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Cearso on Kedd Dec. 23 2014, 00:08

Egy újabb viadal. Az elsőre sem emlékszem, hiszen éppen abban az állapotomban voltam, amikor semmi se érdekelt. Valami nagy felhajtás volt azt hiszem.
Most is csak azért nézegetem a résztvevők nevét, mivel nincs semmi jobb dolgom. A viadal még az arénáról is elvonja az emberek figyelmét.
Ahogy nézegetem a kisorsoltak névsorát hirtelen két név is felkelti a figyelmemet.
Hogy lehet ilyen játékosokat kisorsolni? Egyáltalán kik azok a kegyetlenek, akik őket akarják küzdeni látni?
Gyorsan elő is keresem a megfelelő funkciót, és ár pillanat múlva már a megfelelő helyszínen találom magam. A tekintetemmel megkeresem azokat, akik miatt úgy döntöttem, hogy én is részt veszek ebben a kihívásban.
Shu-chan nagyon jó kezekben lesz Jun segítségével. Mivel még nem vagyok Artes tag, nem hiszem, hogy kötelezve lennék, hogy én is hozzájuk csatlakozzak. Így csak annyit teszek, hogy intek nekik egyet jelezve, hogy én is itt vagyok, ha egyáltalán észrevesznek, majd határozottan elindulok Aranyszem kisasszony irányába. Ahogy nézem, nem én vagyok az egyetlen, aki ezt a lányt szemelte ki potenciális szövetségesnek. Persze én inkább a lány védelmére fogok koncentrálni.
A fiú zavarodottsága egy halvány mosolyt csal az arcomra. Odalépek melléje.
-Miu, ugye nem probléma, ha ehhez a csoporthoz csatlakozom? Amúgy Cear vagyok.
Majd a srác felé nyújtom a kezem, és akár elfogadja, akár nem a békejobbomat, én nem tágítok mellőlük.
Közben körbenézek, és a kialakuló csapatokat kezdem nézegetni. És egy aggasztó
-A két vörivel szerintem jobb lesz vigyázni.
És most ne beszéljünk arról a tényről, hogy Miunak is vörös az indikátora, ezért sokak szemében ideális célpont lehet, ami csak még jobban megnehezíti a helyzetünket.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/5900"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Kokoro on Kedd Dec. 23 2014, 01:22

Vi-a-dal. Olyan esemény, ahol... Meredek magam elé. Hogy is volt? Olyan esemény, ahol... általában harccal... eldöntik, ki a jobb? Nem, az a Párbaj. A Viadal az olyan... nagyobb. Olyan, mint a cirkusz. Akik kint vannak, azok szórakoznak, de akik bent vannak, azok nem mindig. Ebben különbözik a cirkusztól.
Volt már egy viadal. Láttam belőle képeket. Nem figyeltem oda. Fölösleges volt. Mással voltam elfoglalva.
Most viszont itt vagyok. Oda kellett volna figyelnem.
Szorosan markolom a szoknyám szélét. Összegyűrődik az ujjaim alatt. A tenyerem alatt. Jackal. Norm. Nem lesznek velem. Az idomárok pet nélkül maradnak. Idomíthatunk. Pet nélkül. Jack nélkül. Norm nélkül. Nélkülük. Én félek. Reszketek, rettegek, nem akarom.
Elsápadok. Szédülök. Forog velem a kivetítő. Túl sok információ. Túl sok új dolog. Túl sok megjegyeznivaló. Le kell üljek. Én félek. Leülök a földre. A hajam a földre hullt selyem. Nem fogok nyerni. Nem nyerhetek. Miért választottak ki? Miért kerültem ide? Mirika, te sem tudod? Atoru. Atorut akarom. Ato...
Hiányzol.
Hiányoztok.
Felkelek a földről. Már beszélgetnek páran. Én csak körbenézek. Beállok egy fedett helyre. Egyedül. Jack. Norm. Elveszítem őket. De van burkom. Az a kislány adna, de van. Nem is megyek oda. Vannak még mások, fiatalabbak. Ők nem félnek annyira. Nekem sem kéne féljek. Nyelek egyet. Rendben.
Akkor nem fogok félni.
Felemelem a fejem. Elengedem a szoknyám. Gyorsan kisimul, minden rendben. Erős vagyok. Angyal vagyok, egy amazon. Új felszerelés lesz. Minden rendben. Nem kell félnem, s akkor félni fognak tőlem. Mert a magabiztosság rémisztő. Én ugyan nem vagyok magabiztos. Csak igyekszem az lenni. Jack és Norm. Nélkülük nagyon nehéz lesz. Ato, Aya, Miri. Aidor. Figyelni fognak. Bizonyítanom kell. Hogy angyal vagyok. Hogy közéjük tartozom.

_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/1500"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Dec. 23 2014, 11:07

Komoran meredek a képernyőre. Hát ismét elkezdődött. Volt már részem ebben az Éhezők Viadalnak nevezett marhaságban… Jó igazság szerint egy klón volt az, de hát, na… azok ugyanúgy viselkedtek, mint az eredetiek. Így viszont azt is tudom, hogy a pontozásommal nagyjából mire is számítsak. Egyelőre nem jelentem meg a kiválasztottak között, ami azt jelenti, hogy idén nyugtom lesz. A képernyőn szépen lassan jelennek is meg az emberek szépen sorjában.

Shu. Bár nem táplálok túl sok jó indulatot a lány felé, azért főképp a tollas gekkó miatt van az. Bár nehéz elismerni, de igazán rátermett harcosok, még ha nem is mindig értek egyet velük. Bár akkor főképp Timi volt a parancsnok, kíváncsi vagyok, hogy egyedül, hogy teljesít a lány.

Danee. Szinte csak a fejemet tudom fogni a múltkori harcunk után. Lancer, és Ato mellett harcolt, és együtt jöttek ellenünk. Bár nem tudtuk befejezni ezt a kis edzést, azért sikerült kideríteni, hogy a fiú azért nem teljesen komplett, bár szerintem pozitív irányba. Most mintha egy kicsit hiperaktívnak tűnik. Kissé elmosolyít az a gondolat, hogy miként reagálna, ha első lépésére bombát aktiválna… hú azért remélem, van neki burka.

Suzut nem ismerem annyira… nem tudom, hogy szerencse-e vagy sem, de azért vigyázni kell vele, pláne azért mert, már elérte a fronthoz szükséges szintet

Junt pillantom meg, ahogy éppen oda teleportált. Nem volt kisorsolva elvileg, így arra következtetek, hogy önként jelentkezett. Nem tudok róla se sok mindent, de nem tudom, hogy van-e annyi merészség, hogy más ellen fordítsa a fegyverét.

Tachi…na már csak ő hiányzott. Bár bossokon állandóan látom, nem mindig aktivizálja magát, de attól még van egy rossz érzésem felé. Veszélyes ellenfélnek érzem, és nem irigylem azt, akik ellene kerülne.

És ekkor megpillantom Kokorot. Egy cöh-t követve, szinte gondolkozás nélkül lehívtam a menümet, és ráböktem az önként jelentkezésre. Voice-osként úgy érzem meg kell védenem szegénykét. Burkom van, így nem kell féltenem magamat. Kokoro viszont nagy veszélyben maradna, ha egyedül kéne harcolnia. Tudom, hogy van bátorsága a harchoz, hiába tűnik úgy néha, hogy félénk. De Suzume, és Tachi mellett nem bízom a dolgokat a véletlenre. Volt egy két ismeretlen arc, de most nem velük törődöm. Ahogy be teleportálok az arénába, gyors körbe pillantok, majd odalépkedek mosolyogva Kokorohoz.
- Hello Kokoro. Gyere, mutassuk meg milyen is a Voice ereje. – mosolygok rá a lányra.
Majd körbepillantok a tömegen, és megpillantom Atot is. Ha eddig nem vett észre füttyentek egyet, és ha észrevesz, intek neki, hogy jöjjön. Ha közelebb jött úgy szólok hozzájuk.
- Mit szólnátok, ha összetartanánk a döntőig? A három angyal a végéig. – mosolygok rájuk, majd hozzáteszem – Viszont most mondom, hogy nincs szándékomban nyerni… csak. –pillantok egy ferde pillantást a két vörire – Van itt egy-két személy, akiknek nem nagyon örülök. Nos? Hogy tetsziK? – fordulok vissza végül mosolyogva a lányokhoz… ja bocsánat, Atonak még talán van valami a lába közt Razz

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi3819/4100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Atoru on Szer. Dec. 24 2014, 14:25

- Ezt nem hiszem el... - suttogtam magam elé. Hát kisorsoltak. De miért, a francba is?! Én-én nem vagyok képesarra, hogy bárkit is megöljek. Egyszerűen képtelen vagyok rá!  De ez ellen már nem tehetek, nem igaz? Kiválasztottak erre a megmérettetésre, így már nincs menekvés.
Még emlékszem,  amikor az előző viadalt adták Aincrad szerte. Egyszerűen nem mertem megnézni, mert féltem, hogy mi is történhet az ismerőseimmel. Gyáva voltam...
Most viszont nem szabad annak lennem. Ki kell tartanom, ha kell, a végéig. Úgy hallottam, hogy az előző viadalt egy olyan lány nyerte, aki nem harcolt senkivel. Ez azt jelenti, hogy egy pacifistának is lehetnek esélyei.
Azonban mindenekelőtt el kellett döntenem, hogy egyedül vágok ennek neki, vagy csapatban, így aztán végignéztem a jelentkezőkön. És egyből megijedtem, amikor ilyen sok embert láttam, akit ismerek. Danee, Cearso, Miu, Shu... Főleg Miu és Cearso miatt aggódtam. Miu okos lány, de nem az a túlzottan társaság közepe. Vagy pedig csak velem ilyen... És most még az is lehet, hogy azok az emberek, akik üldözik, észreveszik. Cearso pedig még alacsony szintű. Legalábbis a párbajunk során még az volt. Vajon azóta mennyit fejlődhetett?
Danee-t és Shu-t viszont nem féltem. Danee remekül harcol, így nem lesz vele gond, Shu-nek pedig eléggé magas ahhoz a szintje, hogy amikor harcra kerülne a sor, el tudjon futni.
És ekkor vettem észre őt. A piros lovagot, aki ott volt a miniboss-on. Egyszerre elfogott a düh. A minin egyáltalán nem viselkedett csapatjátékosként, így egymás után estünk ki. És így halt meg Licht is. Azonban most a haragnak nincs helye. Tudom,  hogy sokkal erősebb, mint én, és harc során könnyedén végezne velem. Így aztán a dühnek sincs értelme, annak pedig végképp nincs, hogy eldobjam az életem.
Ezért a tekintetem tovább is vándorroltattam és megláttam Kokoro-t.
Kokoro!
Nem. Nem, nem, nem, nem, nem. Ő nem lehet itt. Nem szabad itt lennie. De mégis itt van.
Ekkor jutottam döntésre. Csapatban fogok dolgozni. Kokoroval, és azokkal, akik velünk akarnak jönni. Őt féltem a legjobban. Nem túl nagy a szintje, és nincs itt vele se Jackal, se Norm. Legalább egy valaki legyen vele...
És van is, ha jól látom. Ayani már ott áll mellette és éppen nekem jelez. Én el is indultam feléjük, kissé vidámabban. Ha Ayani is itt van, akkor nem sok bajunk eshet.
- Sziasztok lányok. Mondanám, hogy örülök,  hogy látlak titeket, de ez nem az a hely. - mondtam kicsit mosolyogva. Remélem,  hogy sokáig túl fogják élni. Tovább, mint én.
- Rendben, Aya! Esetleg van más is, akit még szeretnétek szövetségesként tudni? - kérdeztem a lányoktól. A nagy csapattal nehezebben lehet mozogni, de nagyobb esély van a túlélésre. Azonban csak megbízható embereket szabad beválasztani, másokat nem. - Oh, és még valami, Ayani. Mennyire ismered azokat a bizonyos nem kívánatos személyeket? Veszélyesek lehetnek a többiekre nézve? - tettem fel komolyan a kérdést. Ha nagy veszélyt jelentenek, akkor vagy távolra el kell őket kerülni, vagy pedig az elején együttes erővel legyűrni őket.
Akárhogyan is legyen, a Viadal elkezdődött. Győzzön a legjobb!

_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi2303/2500"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Miu on Vas. Dec. 28 2014, 13:12

Miért is létezik ez a kényszerített teleport bigyó és miért kell engem mindig belerángatnia valamibe. Na jó a háborúra önként jelent kezdtem, de ott se tetszett, hogy az elején ide-oda pakolgatnak minket. De akkor legalább tudtam, hogy mi is történik velem. Most meg fogalmam sincs a dolgokról csak ide kerültem. Hallottam, hogy zsizsegnek erről a viadalról, de engem nem érdekelt, még csak közelébe sem akartam jönni. Erre tessék kisorsoltak. Ha jól rémlik ez már  a második ilyen esemény, az elsőt meg gondolom átaludtam és azután kerültem játékba, hogy vége lett...Ott állok a tér közepém, teljesen elvarázsolva. Még nem dolgoztam fel azt, hogy itt vagyok és mibe is keveredtem most. Nem is igazán néztem meg az oda gyűlt népeket, egy-két ismerős alakot kiszúrtam, de most azokkal sem foglalkoztam. Csak meredtem a nagy kivetítőre és álltam bután. Az elvarázsolt állapotomból egy kiabáló félkegyelmű rántott vissza a valóságba. Kissé kábán fordítottam Danee felé a tekintetem, aki meg időközben meggondolhatta magát, mert elhallgatott és megállt, aztán újra megindult felém, majd megállt és hátat fordított. Jelen nem volt annyi lélek jelenlétem, hogy én vonszoljam oda magam és megkérdezze, hogy min fliperezik magában, szóval újra képernyőt kezdtem el bámulni unottan. Sikerült gyorsan megfeledkeznem a külvilágról, így mikor Danee elém állt és újfent rám köszönt, kissé összerezzentem. Majd újra visszakerültem ebbe az idősíkba.
-Szia.
Értettlenül billentem félre a fejem az össze-vissza beszélése közben. Majd az megértés apró szikrája villant fel a szememben, mikor kibökte végre, hogy burokról beszél.
-Ööö...Jól vagy?...Ohh és van burkom, nem kell adnod. De köszi az ajánlatot, aranyos volt tőled. ^^
-Igen kisorsoltak és ide teleportált a rendszer. És veled is hasonló a helyzet?

Időközben Cearso is csatlakozott hozzánk.
-Szia Cear-kun! Csatlakozhatsz. Felőlem nincs semmi akadálya.
-Mizujs? Történ valami érdekes veled a vadászatunk óta? ^^
Cearso kijelentése után kicsit jobban szemügyre vettem a népeket. Jééé mindkét említett vörit ismerem már valahonnan. De most nem köszönök ode egyiküknek sem, nem érzek rá különösebb késztetést, így maradok a helyemen, addig míg a játék nem mozgat el újra valahova máshová.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/2100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Dec. 29 2014, 00:44

Valami határozottan nem stimmel - mormogtam magam elé, ahogy jöttem ki a Black Ironból. Az egész főtér olyan... kihalt. Nem mintha hiányoznának a hangoskodó árusok, akik az utóbbi hónapokban már a bolhapiac helyett a főtér környékén is fel-felbukkannak. És most nem csak hogy azt nem hallani, hogy "Két parazitaeledel csak húúúúúúúsz arany..." de még a madarakat és a helyi NPC zenekart se. Mintha egy kísértetváros lenne.
Elindultam az egyik közeli kocsmába, és alighogy legurítottam a korsó söröm, már a kocsmáros NPC is terelgetni akart kifele. Fényes nappal bezár... De még a szerencséje hogy egy második korsóval azért kiszolgált... - Valami nagyon de nagyon nem stimmel - mormogtam magam elé, miközben leültem a lépcsőre, és közben kiderült, mi nem stimmelt. Teleportálások hangeffektjét hallottam, és közben egy kisebb tömeg gyűlt össze. És a kivetítő a magasban.
A viadal... - mondtam magam elé, amit egy újabb korty komlószörp követett. Elhangoztak a szabályok, elhangzottak a lényeges infók. A tavalyi szériára még emlékszem. Bár nem volt ott a klónom, de Judyval együtt néztük a közvetítést, ugyanezek a szent helyen. Sokaknak elég ramaty végük lett. De annak ellenére, hogy klónok voltak, elég valóságos reakcióik voltak. Kétlem, hogy csupán egy jól megírt program lett volna, de az sem valószínű hogy mindenkinek belépett egy ikertestvére a játékba. Mégis akkor hogy tudta megvalósítani ezt az az alak, Kayaba Akihiko? Még egy rejtély...
Közben a söröm elfogyott, és a tér közepe felé indultam meg, ahol már gyülekezett a jónép.
Sziasztok - köszöntem a társaságnak. Vannak ismerősök szép számban. Shukaku és Danee... Ők eléggé összekaptak a múltkor az üvegkalitkában...
Aztán van még Ayani... és a lovacska elszaladt? Tachi... Szophie párja... Az esze vág, és ravasz mint a róka...
Jun... őt legutóbb a horgászversenyen láttam, ahogy azt a lányt is, akinek hirtelen nem ugrik be a neve... Lehet még egy sör megoldaná a dolgokat, de a nagy hűhóra való tekintettel bezárt a kocsma. Vajon a kocsmáros is jön a viadalra? Csak adja meg Kayaba, hogy az italkészlete átmenjen a vámon... De olyan szerencsém nem lesz.
Igaz, most az életünk nem lesz veszélyben, a burok miatt. Sőt, aki elfelejtette a burkot, annak sem kell aggódnia, hála Shunak.
- Köszönöm Shu, de van burkom. Már régóta porosodik, de szerencsére nem romlandó - mondtam mosolyogva a lánynak. Csak sajnos kevesen vannak olyanok, mint Shu. Gondolt a többiekre, és akinek tényleg kell, annak ad is burkot. Főleg a kisorsoltaknak nagy segítség. Kisorsolnak egy olyan játékost, aki nem harcol, hanem csak éldegél pl. kovácsolásból, és nem hogy bossokra, de még a városon kívülre se jár, erre burok- és minden nélkül lerakják valahol "túlélni"? Na, pont az ilyen esetekben felbecsülhetetlen a burok. Olyanok számára, akik csak éldegélnek, nem harcolnak 24/7-ben, és mégis itt kötnek ki. Pont, mint Shu. Ő is inkább az élet apró örömeit keresi, és nem a bossokat és a kiutat...
Majd a menümben kotorásztam még az indulás előtt, amíg lehet. A felszereléseim valószínűleg csak leszürkülni fognak, vagyis nem használható, nem hívható elő,... Kivéve az egy szem burkot, amit leellenőriztem, biztos ami biztos alapon, és megvan. A beállítások részben az örökléses menüket birizgáltam. Bár nincs szándékomban elpatkolni, de ha a burkot ellopják, vagy mégsem működik, akkor legalább a holmijaim a céhbankban kössenek ki az örök bitmezők helyett... Végezetül ráböktem a viadalra jelentkezés menüre. Felugró ablak: Jól meggondoltad... Nofene, kezd egyre windowsosabb lenni a rendszer. Csak a kék haláltól óvjon minket Kayaba...
Aztán leokéztam, és vártam, hogy mi fog történni, mikor indul a négyes-hatos Asgard sugár...

_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1491
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi9303/9700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jan. 04 2015, 13:13

Máris alakulni látszanak a kisebb klikkek, most azonban itt az ideje, hogy egyénileg is megmutathassátok, hogy mire vagytok képesek. Egy kiképző terembe teleportálódtok, ahol lehetőségetek van mindenféle harci szituáció bemutatására. Nincs más dolgotok, mint beállítani a központi pult paneljén, hogy milyen virtuális környezetet akartok megjeleníteni, hány NPC-t, illetve hogy azok mit tegyenek. Ha valamilyen fegyverre vagy eszközre van szükségetek (kivéve pet), a rendszer azt is rendelkezésetekre bocsájtja, határt csak a fantáziátok szabhat. Mindannyiótokat beterelik egy várakozóba, ahol magatokra ölthetitek az egységes terepruházatot, amit már csak azért is érdemes felvenni, mert enélkül meztelenek maradtok.
Egyenként szólítanak benneteket (írásaitok sorrendje), hogy bemutatót tartsatok választott képességetekből. A többiek nem látják a produkciótokat, de a befolyásos közönség, amely biztonságot nyújtó immortal object plexis páholyukból szemlélik az eseményeket, na ők annál inkább. Induljon a lájkvadászat a mentőcsomagokért \o/
_____________________________________________________________________________________________

Ezúttal is érvényesek a like szabályok: Multit postját nem lájkolhatjátok és tényleg a minőségi és kreatív postok érjék meg a plusszolást, ne az egymáshoz fűződő karakteri vagy useri viszonyok. 3 plusz ér majd 1 mentőcsomagot a játék során.

Spec képességhez ezúttal nem kell dobnotok. PM-et innentől kezdve nem válthattok a külvilággal, csak a játékostársakkal.

Postotok végén spoilerbe tegyétek be az alap, felszerelés plusszok nélküli statjaitokat, az összes jártasságotokat és szintjeiket, illetve a választott és kijátszott speciális képességetek leírását.

Ha kérdés van, az továbbra is itt lehet feltenni.

Határidő 1 hét.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jan. 04 2015, 14:28

Danee. Ennek mindig ott kellett lennie mindenhol, és mindig ki kellett pécéznie magának Shut, hogy az agyára menjen, ám a főbűnös küldi után a lány már elhatározta, hogy nem fogja hagyni ennek az idiótának, hogy bosszantsa. Szóval széles vigyorra húzza a száját, odasétál Danee mellé, és vigyázva, hogy csak ő hallja, odasúgja neki.
-Először rád gondoltam, de a halálból visszatérő inugamikkal sok baj van, szóval inkább szerzek valami erősebb mobot, akit még utasítgatni sem kell, mert vannak saját gondolatai, amik nem csak a lányok körül forognak.
Arra nem számított, hogy ez az idióta élvhajhász meg is érti azt, hogy mit mondott neki, de nem is érdekelte, hiszen már hagyta is ott, hogy Jun felé vegye az irányt. Még Suzu felé is vetett egy kis mosolyt, és bólintott.
-Persze. Az élethez mindenkinek joga van, bár ezt neked  magyarázhatnám naphosszat, nem hiszem, hogy értenéd.
Ekkor viszont már meg is érkezik Junci, mint a felmentősereg, Shu pedig úgy ugrik a nyakába, mintha… hát nem is, Jun az Jun, vele jóba kell lenni, és nem is lehet nem jóba lenni.
-Szia Jun! Kedves tőled, de ne aggódj, nálam is van Burok, és nagyon kedves a Játékmesterektől, hogy megengedték, hogy itt is használjuk őket. Meg egyébként is vásárolhatunk, szóval nem kell aggódni, pénzem az van, ahogy számolom vehetnék hat darabot… bár úgy látszik, hogy mindenkinek van.
~Ahhoz képest, hogy a professzor felemelte az árát, még így is tellik rá mindenkinek. Kayaba Bácsi tényleg mindenre gondolt!~

Aki megköszönni a felajánlást, az kap egy bíztató mosolyt, aki kér, az pedig burkot.
-Jun, szerintem Atoékat hagyjuk, ők ellesznek a céhtársaikkal. Viszont Cearso már hozzánk tartozik, szóval gyerünk!
És már meg is ragadja a lány karját, és elkezdi vonszolni, Cearsoék felé, majd amikor megérkeznek, akkor még Jun kezével is integet.
-Szia Cear! Látom már megtaláltad Miut is. Csatlakozhatunk mi is Junnal? Megígérjük, hogy mi nem fogunk hangoskodni, mint a fiúk a dojoban.
Remélhetőleg elfogadták, a felkérést, amihez természetesen rendszerhez járó csapatinvitálás is járt, ha ilyet lehetett ekkor indítani. Ám máris pörögtek az események, és máris be kell mutatni a tudásukat, Shu pedig kapva kap az alkalmon, és miután szépen magára öltötte a rucit, már előre is lép a panelhez, szinte szökkenve. Meghajol a zsűri felé, gyorsan magára kapkodja a legmagasabb specet adó cuccokat, majd teátrálisan széttárja a karját, és elkezdi alakítani a környezetet. Lassan minden vörössé változik, sötétté, szúrós szagú füst lengi be a termet, mindenhonnan halálhörgés és sikolyok hallatszanak. A padló morzsolódó sziklalapokká változik, csontokkal tele, amely fortyogó láva tengerén úszik, és a kislánnyal szembe már elő is kerülnek az ellenfelek. Stílusosan, a környezethez illően, egy csapat Szamuráj csontváz, Zombi kutyák kíséretében, mögöttük pedig egy hatalmas, fekete indikátoros fenevad. Hogy mindenki értse, a helyszín a pokol, a kutyuli pedig maga Kerberos. Shu lassan elsétál a panel mellől, és mosolyogva áll a támadóival szemben. A visszaszámláló már elindult, ő pedig halkan mormol valamit.
-Kedves Kayaba Bácsi! Nagyon szépen köszönöm a remek képességet, amit nekem ajándékoztál. Nekem adtad az Elfek csodálatos erejét. Kérlek szépen, engedd meg, hogy most is működjön, és megmutathassam a Játékmestereidnek, hogy mennyire is ügyes idomár lettem, mert igyekeztem figyelni mindenre, amit tanítottál nekem a küldetések alatt. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
És mire a zsolozsma véget ért, a háromfejű már ugrott is előre, szinte elsodorva maga előtt a többi mobot, ám Shu rendületlenül állt, kezét maga előtt tartotta, és mintha a Jedi erőben bízna, úgy igyekezett megtorpanásra késztetni a fenevadat. Na persze nem az Erőben bízott, hanem a speciális képességében, és abban, hogy valóban a kedve szerint, alacsony Spvel rendelkező mobot sikerült generálnia. Persze a mobok általában alacsony speccel rendelkeztek, az Ördög ujja, az Agáma póni, és a Gekkók meg a Zombikutya kivételével… na meg persze a tigris, amit Shu már nagyon régóta szeretett volna látni. Hála Kayabának ez a mob is úgy viselkedett, ahogy a képesség leírta, méghozzá a lehető legjobb lehetőséggel. Shu lassan leengedte a kezét, mire Kerberos mindhárom fejével követte, és vicsorgó fogait ínyével eltakarva hajolt meg a kislány előtt. Ezután Shu felemelte a kezét, egy mosolyt intézett a nézőiknek, és jól hallhatóan szólította az ebet.
-Kerberos, szépen kérlek, csücsülj!
És a hatalmas Pokolkutya engedelmeskedett, lehuppant, kicsit megrengetve az úszó sziklákat, farkával pedig elsodorva az egyik csontvázat, aki végre feleszmélt, és támadásnak indult. Ezután azonban már a többi ellenfél is hangos hörgéssel zúdult a lányra, legalább is a Zombikutyák el lettek eresztve, így Shu kiadta a következő utasítást is.
-Kerberosz, hemperegj!
És Kerberosz feldobta magát a levegőbe, majd ide-oda gördülve temette maga alá hatalmas teste az összes ellenfelet.
-Ügyes vagy Cerbi! A cubákok a tieid. Mindet megeheted.
A kislány megpaskolta az eb buksiját, aki a következő pillanatban már őrjöngve vetette rá magát a csontvázkatonákra, Shu pedig meghajolt, majd kisétált a teremből.

Pontok meg miegyéb:

Szint: 33.

Élet: 26
Fegyverkezelés: 35
Erő: 5
Irányítás: 25
Kitartás: 25
Gyorsaság: 25
Spec: 35

Képesség:

Steve Irwin

Shu idomár, méghozzá jó idomár, akit szeretnek az állatok, és nem akarják őt bántani, mert tudja, hogyan kell viselkedni a közelükben. Mobok ellen bevetve az idomár egy mobot rá tud venni arra, hogy ne akarja bántani, hatos esetén pedig az ő oldalára áll. Petekre használva egy körig nem bántja őt az állatka.


Jártasságok:

Elsődleges:

Akrobatika: 2
Észlelés:     3
Keresés:     3
Nyomkövetés: 2


Másodlagos:

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100


Harmadlagos:

Horgászat: Mester (500)
Kertészet: Mester (500)
Vadászat: Mester (500)
Főzés: Mester (500)
Lovaglás: Profi (300)
_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi12695/10100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Danee on Vas. Jan. 04 2015, 21:12

- Inugami? Most komolyan? - lepődtem meg kissé, s közel voltam hozzá, hogy elnevessem magam - Hát, Shu, erre a csipkelődés dologra azért még gyúrnod kéne, és amúgy el kell, hogy szomorítsalak, de a moboknak egyáltalán nem jár az eszük a lányokon. Nekik te csak idomár maradsz, és kész - simiztem meg a haját, aztán otthagytam is a kislányt, hagy zsörtölődjön magában, utáljon, vagy épp lenézzen, amit csak szeretne, jó ideje nem érdekelt már, hogy mit is gondol rólam

- Oh, akkor az szuper! Mármint, hogy van burkod neked is! Öm, szívesen
- Jaaa... -
nyújtottam el a szót, bár már felkészültem egy ilyen kérdésre, és úgy voltam vele, hogy egy kis füllentés többet segíthet most, mintha feltárom az igazságot, vagyis, hogy magam jelentkeztem a Viadalra. Jobb, ha úgy hiszi, engem is ideteleportáltak, minthogy kényes és hosszú magyarázkodásba kelljen kezdenem
- ... hasonló

Aztán csak arra lettem, figyelmes, hogy egy hosszú hajú... izé, srác... igen, srác, még mielőtt lánynak nézném a haja miatt, szögezzük le, hogy nem az.
Szóval egy srác sétált ide, Miuhoz. És ezek szerint ismerik egymást. Ismerik egymást eléggé, hogy meg is bízzanak egymásban.
Csak most döbbentem rá igazán, hogy semmit sem tudok erről a lányról, még a barátait sem ismerem
- Öm... szia, én meg Danee - ráztam kezet Cearsoval
- Ja... - fordultam a vörösök irányába - jobb lesz. A lovagot már ismerem, de azzal a lánnyal csak a háborús eventen találkoztam... nem igen tudok róla semmit sem, de ha összeáll Tachival, akkor tényleg jobb lesz vele is vigyázni

Cear és Miu beszélgetését elnézve újra csak elfogott az érzés, hogy valamiből kimaradtam. De mivel barátságos volt a srác, és többen jobban megtudjuk védeni egymást, ezért igazából örülnöm kellett volna
S amíg ők beszélgettek én körbefordultam, hogy jobban szemügyre vegyem a többieket is: Tachi és Suzume. Shukaku. Ők mindenképp veszélyesek ránk nézve, vagy legalábbis rám nézve. Ayani, Ozirisz és Atoru, őket már jobban kedveltem, bár túl sok időt nem töltöttem még a társaságukban. A többiekkel pedig még annyit sem. És ezek szerint velük kell majd, no meg az elemekkel megmérkőznünk. És az aknákkal.

Aztán egyszer csak teleportálódtunk
- Apu, kezdődik! - kiáltottam derűsen
Túl az instrukciókon, szépen belőttem magam köré egy kis tisztást, dzsungel környezetbe oltva, annak minden állati hangjával, meg egy kis tűzrakóhelyet néhány szép darab kővel körbe kerítve. A helyszín megvolt, esőt nem kértem, helyette inkább négy darab lángoló nodachi jelent meg előttem a földön, és egy farekesznyi "életízesítő" lötty.
A tisztás szélére egy vadmalac-félét kértem le, majd a gyors átöltözést követően elindítottam a szimulációt
- Na lássuk!
Kezdésnek csukott szemmel benyúltam a löttyök közé, érdeklődve emeltem magam elé, addig forgatva, míg a címke felém nem nézett
- Hm, jó fajta, azt mondja, Paralízis! De ízre vajon milyen? - pöcköltem le a kupakját, aztán felhajtottam egy húzásra az egész üvegnyit
- Hm, nem rossz, de nem is az igaz... - hümmögtem az üveget forgatva, aztán lazán bedobtam a dzsungel sűrűjébe a vállam fölött
Fogtam a négy közül három nodachit, és szépen a tűzgyújtó köré emelt kövek közé pakoltam őket csillag alakban, a negyediket pedig felkaptam és újabb üvegért nyúltam a dobozba
- Na te mi vagy? - néztem a feliratra
- Fárasztó méreg... nahát, ezt még nem is tudnám használni fegyverre, de mindegy is... csak az íze a lényeg - ütöttem le az egyik kövön az üveg nyakát, s a löttyöt úgy ahogy volt az arcom fölé emelve nyakaltam be
- Na gyere röfi! - fordultam az idegesen röfögő, kaparó vadkan felé. Ne teketóriáztam sokat, úgyis megindult felém ő is, azzal a szándékkal, hogy márpedig ő most elpixelezi ezt a szerencsétlen játékost. Egy laza roham, na meg egy döfésre emelt kard és két perc múlva már ott pirult a malac a tűz fölött, a nodachira tűzve, leöntöttem még mindenfélével, amit csak találtam:
Altató, Vérrontó, Kábító, Fárasztó, Gyengítő, Elnyomó, de a legjobb a végére maradt: Röhögőgörcs
Kicsit már sajnáltam is, hogy az utóbbi hatását se fogom érezni, de azért egész finomra sikeredett a pecsenye, ahogy egy-két harapással konstatáltam pár perc múltán
- Uraim? Egy kis sültet? - emeltem magasba, a nézőim felé a feltűzött egész malacot

ADATOK:
ÉP: 100
Erő: 25
FK: 11
KIT: 8
GY: 10
SP: 10

Jártasságok:

Nyomkövetés 1
Látás 1
Súlyemelés 1
Akrobatika 2

Horgászat Gyakorló
Kertészkedés Kezdő
Vadászat Profi
Főzés Haladó
Ital készítés Haladó
Bűvészkedés Kezdő
Lovaglás Haladó

Képesség:
Antibody (passzív):
Immunitás mérgek és méreg-szerű hatások ellen: pl: statpont csökkenés, paralízis, méreg okozta ÉP csökkenés

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi7010/7300"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Suzume on Hétf. Jan. 05 2015, 10:30

Kicsit meglepett, hogy Jun önként jelentkezett de sokat nem is volt lehetőségem vele beszélni csupán annyit tudtam neki elmondani, hogy engem bizony kisorsoltak aztán amint megpillantja Shut már távozik is. Végül is érthető hisz mindketten egy céhben vannak. Ami azt illeti viszont meglehetősen gyorsan kezdtek kialakulni az első csoportok és én is megtaláltam a számomra megfelelőt.
Amint közel kerültem Tachi-kunhoz már rántott is magához azonban mielőtt az ajkai hozzá érhetnének az enyémhez közé emelem a mutató ujjam és finoman ellököm Tachi arcát tőlem.
- Csókot csak akkor kapsz ha ki is érdemled. – Pillantok rá és az első kijelentésére csak vigyorgok.
- Rögtön miután már nem vagy hasznos a számomra. – Öltöm ki rá a nyelvem, ez az utóbbi időben eléggé szokásommá vált. Razz – Egyébként igazad lehet. A legtöbb kialakuló csoportot nem lesz nehéz kiiktatni. Ha ügyesen keverjük a kártyáinkat a végéig húzhatjuk a szövetségünket. – Hagyom, hogy szépen átkarolja a derekam és nem is fogom lefejteni a karját róla. Mielőtt el teleportálhattunk volna adok egy forró csókot Tachi-kunnak mialatt érzékien végig simítom az arcát. – Egy kis előleg. – Mosolyodom el. Majd el is tűnünk. Igazából nem tudtam, hogy már most is figyelnek-e minket vagy sem. Az előző viadalról lemaradtam mint néző mint résztvevő egyaránt, de annyit azért tudok, hogy a népnek műsor kell szóval itt az ideje kicsit csillogni a reflektor fényben.
Ahogy el teleportáltunk egy külön teremben találom magam a többiekkel. Úgy tűnik bemutatót kell adni a tudásunkról. Egyenként hívogatnak be minket és sajnos nem láthatjuk egymást ami azért kicsit elkeserítő.
Őszintén szólva fogalmam sem volt mit is adhatnák elő és ez nem változik még akkor sem mikor már ott voltam az edzőteremben. Ha nem lettek volna elválasztva tőlem a kedves nézők szívesen torkon lőttem volna az egyiket egy jól irányzott nyílvesszővel. Így azonban mást kellet kitalálnom. Ahogy böngésztem a panelt rá kellett jönnöm, hogy itt tényleg minden van és nem csak harci dolgok. Végül a terepen nem változtattam semmit. Egy hatalmas asztalt hívtam elő, telepakolva minden féle földi jóval, Keleti és nyugati étel egzotikumokkal egyaránt. Olyanokkal amiket vagy még soha vagy csak nagyon ritkán volt módon megkóstolni. Extraként egy njk pincért is létrehoztam ami lesi minden parancsomat. A vacsora után pedig jól esett volna egy forró fürdő is. Az utóbbi időben ezt is mellőznöm kellett. A lepukkant fogadók habár jó rejtekhelynek bizonyultak  elég sok dolgot kellet mellőznöm miattuk, köztük ezt a fajta luxust is. Szóval elő hívtam egy akkora fürdőkádat amiben két ember is kényelmesen elférhetne, tele forró vízzel és egy nagy adag habbal, hogy azért valamennyire mégis csak takarva legyek. :3
- Hölgyek és urak, úgy gondolom fölösleges lenne lelőni az összes poént már az elején. Véleményem szerint sokkal izgalmasabb lesz ha meglepetésként fedem fel majd éles helyzetekben a képességeim. – Ezzel meg is hajolok és bár a felöl is voltak kétségeim, hogy egyáltalán hallanak. Szépen helyet foglalok az asztalnál és neki látok az ételeknek. Igazából nem tudtam mennyi időt kapok arra, hogy itt elszöszöljek mert ezt nem közölték de igyekeztem kiélvezni minden percet. A pincér amit csak kértem azt szépen felszolgálta nekem, az étkezés után pedig jöhetett az ejtőzés és szépen elmerültem a forró fürdőmben. Körülbelül egy félóra-órát terveztem eltölteni általam kreált luxusomban és mivel tudom, hogy az elkövetkező pár napban elég mostoha körülmények között kell életben maradnom így ki is akartam élvezni minden egyes másodpercet és előbb csak akkor vagyok hajlandó elmenni ha páros lábbal rúgnak ki onnan… :3 A ruhámat azért fürdés előtt eltettem az inventorymba ha esetleg fürdés közben tennék ki a szűröm. Az egész viadalt nem lenne szerencsés pucéran végigvinni. Razz

Statok stb.:

Élet: 20
Fegyverkezelés: 30
Erő: 2
Irányítás:20
Kitartás: 7
Gyorsaság: 11
Speciális képesség: 35


Választott képesség:

Alakváltás:

Suzume képes felvenni a játékban található állatok és mobok külsejét egy bizonyos időre. Az átalakulást kétféle képen veszi a játék felvett formát, ez lehet harci, és nem harci mob.
Nem harci mobok esetén Suzume bármilyen olyan állat alakját veheti fel ami nem szerepel a bestiáriumban (pl egy veréb alakját képes így felvenni). Ezt bármikor és bármeddig képes alkalmazni (ilyenkor nincs szükség dobásra) azonban ez a fajta átalakulás semmilyen pont módosítást nem eredményez.
A harci mobok esetén Suzu képes felvenni olyan mobok alakját amik már szerepelnek a bestiáriumba. Ilyenkor a felhasznált mob pontjainak húsz százalékát megkapja bónuszpontként viszont minimálisan egy pontot mindenképp kap. Azonban ahhoz, hogy ezt megtehesse két fontos kritériumnak kell megfelelnie. Először is csak azoknak a moboknak tudja e módon föl venni amik már szerepelnek az összesítőben és vannak elérhető pontjaik. Ezek lehetnek ritkák, bossok, minibossok stb. Másodsorban csak akkor tudja használni ha Suzume alap pontrétekének összege, tehát a felszerelés nélkül, megegyezik vagy nagyobb. Átváltozáskor az irányítás pontok automatikusan erő pontokká alakulnak. A skill három körig tart és használható a láva forma mellett is. Lehűlési idő hat kör.
Ami mindkét formára igaz, hogy átalakuláskor a név, az indikátor és minden játékost megkülönböztető jelző eltűnik. A mobok nem támadják meg Suzume ha nem harci helyzet közben alakul át vagy amíg ő maga a nem támad.

Jártasságok:
Lopakodás 2
Észlelés 2
Hallgatózás 2
Súlyemelés 2
Kristályírás 1
Érclátás 21
Vadászat 150
Halászat 150
Főzés 200

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/2700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Kokoro on Kedd Jan. 06 2015, 21:33

Ayani és... Atoru!
Elkerekedik a szemem. Mind a ketten. Főleg Ő. Én elindulok felé. Majd megállok. Én nem tudom, mit akarok tenni. Én nem vagyok benne biztos. Még sosem tettem ilyet, amit most szeretnék. Nem is teszem inkább. Maradok a helyemen.
-O-oké.
Bólintok. A hajam selyemként mozdul. Libben a légben, ahogy mozdulok.
Majd eltűnnek, ahogy én is. Megint más helyen vagyunk. Más ruhában. Nem szeretem ezt a ruhát. Rám tapad. Megmutat mindent. Mintha meztelen lennék. Takargatom magam, elbújok. Kérem vissza Jackalt. Kérem vissza Normot. Kérem vissza a ruháimat. Csak a maszkom tarthattam meg. A fejem oldalán lóg, mint mindig. Hiányzik a susogós szoknyám. A bő ingem. Nagyon félek.
Amíg tehetem, Atoru közelében maradok. Piros az arcom, szégyellem magam. Ayani is érdekel, mindig nézem merre van. Nem nagyon értem, mi folyik körülöttem. Majd behívnak. Egy szobába kell mennem, alakíthatok bármit. Környezet, NPC számok, fegyverek. Végignézem őket, majd tovább lépek. A pulpitusra pillantok. Pulpitus... olyasmi, ahol nagy emberek ülnek.
-Én...
Mutassam be a képességem? De nincs itt Jackal.
-Sajnálom, de én nem tudok semmit.
Hiba volt kimondanom. Jönni fog az ostor. Jönni fog a nevelő. Vagy nem lesz ételem, amit ehetnék. Nem lesz semmi. Csak be fognak vezetni a szobába. Abba a szobába. A dohba.
De ők nem csinálnak semmit. Érdeklődőn, kérdőn néznek. Az arcom elé húzom a maszkom.
-Sajnálom.
Lehunyom a szemem. Elképzelem, hogy máshol vagyok. Hogy Jackallal vagyok. Hogy az ő bőrében vagyok. Hogy aggódom magam miatt. Hogy pánikban vagyok, amiért nem találom magam sehol. Jackal pánikol.
Kinyitom a szemem. Ismét a bírákat látom. A kezem még a maszkom alján. Elengedem. Most a Youkai Róka néz velük farkasszemet.
-Enélkül kell végigcsinálnom. Sajnálom.
Megfordulok. Nem tudom, engedik-e. Elmegyek. Én nem tudok nekik mutatni semmit. Én nem tudok semmit. Én még tanulok. Még angyal sem vagyok. Csak az szeretnék lenni. És egy nap az leszek. Egy angyal. Akkor majd megmutatom nekik, amit látni szeretnének.


Spoiler:
Élet: 8
Fegyverkezelés: 5
Erő/Irányítás: 2/3
Kitartás: 5
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 5

Jártasságok :
   Észlelés: 1
   Látás: 1
   Súlyemelés: 1
   Akrobatika: 1

Jártasságok :
   Kertészkedés: 100

Képesség:
Youkai Róka Maszk:
Az arcomra teszem a maszkom. Így aktiválhatom. Képes vagyok a kisállatom bőrébe bújni, és segíteni neki. Így még egyet támadhat, az enyémért cserébe. És ezt is csak egyszer. Meg, én nem vagyok olyan ügyes. Ezért egyel nagyobbat kell dobjak, mint egyébként. Ha tudok még támadni, akkor támadhatok, de a kisállatomat békén kell hagyjam.

_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/1500"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Atoru on Szer. Jan. 07 2015, 20:49

Eddig hárman vagyunk a csapatban. Ahogyan körülnéztem, nem is láttam ennél nagyobbakat, kivéve talán Shuékat, akik talán már öten lesznek. De nem lesz ez egy kicsit nagy csapatnak? Abban igazuk van, hogy sok lúd disznót győz, azonban öten nem lehet olyan gyorsan mozogni. Ezzel szemben viszont, ha jól látom az ő csapatuk teszi ki a részvevők majdnem felét, így ha összetartanak, könnyedén nyerhetnek. Emellett nem lesz az, hogy senki sem őrködik, és holtfáradtnak sem kell lenniük. És persze minden oldalról védve lesznek.
Még a szemem sarkából elcsíptem egy részletet a pirik beszélgetéséből is, és ahogyan láttam, jól kijöttek. Szerintem velük lesz a legnehezebb elbánni, mivel lehet, hogy könnyedén képesek lennének embert ölni.
De miket beszélek én? Elbánni? Hiszen én is jól tudom, hogy itt mit jelent az elbánás szó. Halál. Game Over. Log Out. Nem. Erre sosem lennék képes. Azonban itt most Kokoroék biztonságáról van szó! Nem... Én nem akartam ilyen helyzetbe keveredni. Mégis miért kellene választanom a bűnmentes élet, s a barátaim között? Miért?
Nem, ezen most nem szabad agyalnom. Ha ezt teszem, bele fogok őrülni, az pedig senkinek nem lesz jó. Inkább kiegyezek abban, hogy önvédelemből fogok támadni, de gyilkolásig nem jutok. Főleg, mert a résztvevők nagy részét ismerem is...
Közben történt egy teleportáció, és már ott is találtam magam egy kiképzőtéren, egy... eléggé furcsa ruhában. Suspect Idáig jutott volna odakint a divat? Annyi biztos, hogy normális esetben nem vennék fel ilyeneket. De most nincs más választásom. És akkor most jöjjön a bemutató!
Igazából először nem is tudtam, hogy mit mutassak. Hiszen mit tudnék? Teljesen átlagos vagyok, sem a jártasságaim, sem pedig a képességem nem túl különleges. Hm... Azt viszont egy szóval sem mondták, hogy csak harci bemutató lehet. Ezért aztán gyorsan el kezdtem pötyögni a panelen, beállítva a megfelelő környezetet és minden mást.
Így tárult nem sokára a nézők elé a Főtérnek látványa, ahol ismerős, vagy nem sokára ismerős arcokra bukkanhattak. Ugyanis hoztam néhány NPC-t, akik szinte teljesen hasonlítottak a kedves ismerőseimre, annyi különbséggel, hogy nem volt indikátoruk. Oda is lépdeltem melléjük, és belekezdtem a mondókámba.
- Kedves játékosok, Aincrad-szerte! Nekem nincs erős képességem, nincsenek mindenkinél jobb statjaim, és nincsenek utolérhetetlen jártasságaim. Azonban van valamim, vagy valakijeim, akik ezeknél sokkal többet érnek. Be is mutatnám őket.
- Először is itt van Shukaku. Ez a kislány sokkal érettebb, mint ahogyan a kora mutatja, és az egyik legerősebb játékos, akit ismerek. Emellett pedig egy ártatlan kislány, akit egy halálos játszmára kényszerítettek.
- ejtettem meg egy rosszindulatú megjegyzést, majd folytattam.
- Aztán, itt van Kokoro. Vele is ugyanaz a helyzet, mint Shukakunál, csak ő sokkal tapasztalatlanabb, de ez sem akadályozta meg a szervezőket, hogy szerepeltessék, és tálcán kínálják az erősebb játékosoknak. Azután, itt van Miu. Ő eléggé durvának tűnhet elsőre, azonban emögött egy kedves belső lakozik. Ezután itt van Ayani, a céhtársam, és azt hiszem, a barátomnak is nevezhetem. Neki köszönhetem, hogy bekerültem a céhbe, és ezt nem tudom eléggé meghálálni neki. Azonban, ennek a céhnek talán három tagja is meg fog most halni, és önök élvezni fogják, gondolom. De egy dolgot most megmondhatok. Ameddig én élek, addig minden erőmmel azon leszek, hogy megvédjem őket. Köszönöm, hogy meghallgattak. - mondtam, és már ki is léptem a teremből. Nem tudom, hogy mennyire volt rájuk hatással, amit mondtam, de talán eljut valakiig ez az üzenet. Tudom, hogy most magamnak kellett volna szereznem néhány támogatót, de ez túlzottan nem érdekelt, mikor a barátaim voltak bajban. Az én épségem ilyenkor csak másodlagos tényező.

Statok és egyebek:

Hp: 50
FK: 9
Erő: 7
Kitartás: 8
Gyorsaság: 10
Spec. képesség: 7

Jártasságok
- Elsődleges
Keresés: 2
Észlelés: 2
Akrobatika: 1

- Másodlagos:
Potion/Méregfőzés: 139
Növénylátás: 44

- Harmadlagos:
Horgászat: 50
Vadászat: 60
Főzés: 50
Lovaglás: 50

Képesség:
Pengevihar- Ha a szörnyet már megsebeztem, akkor a második támadásommal elkezdek magam körül pörögni, így kétszer olyan erősen tudok támadni. Ezt a képességet három körönként tudom használni.

_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi2303/2500"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Cearso on Pént. Jan. 09 2015, 02:06

Annak rendje és módja szerint kezet ráztam a sráccal, aki Danee-ként mutatkozott be. És megtudtam tőle az egyik vörös játékos nevét is.
Az előbbi beszélgetésük alapján Danee és Shu-chan nem jöhetek ki túlságosan jól egymással, de Shu ennek ellenére mégis idejön hozzánk, és az ajánlatával egyik pillanatról a másikra a csapatunk öt főre növekedhet. Ezzel lényegesen miénk lenne a legnagyobb csapat a viadalon, a résztvevők csaknem felével. Az hogy ez jó hír vagy rossz, az még kiderül a végén.
-Ha Miu és Danee beleegyeznek, akkor felőlem rendben van a dolog.
Majd ha a srác bármilyen negatív reakciót is vált ki, vagy csak egy pillanatig hezitál akkor odahajolok hozzá.
-Vagy jobban szeretnél ellene küzdeni?

Ekkor jött az újabb teleportáció így már nem kaptam meg a srác válaszát. Ehelyett belebújtam a kikészített öltözékbe. Van egy olyan érzésem, hogy most ezek a ruhák fognak robbanni, ha olyat csinálunk, ami nem tetszik a szervezőknek.

Szép lassan odasétálok a panelez, miközben azon gondolkozom, hogy vajon bemutatót tudnék tartani. A speciális képességemet inkább nem mutatnám be, hisz az erősen item-függő, és semmi garancia nincs arra, hogy a viadal során sikerül beszereznem. Ezért inkább a szavaimra támaszkodom. És reménykedem, hogy eléggé hangszigeteltek a falak, és a játékos nem hallja, amit most mondok.
-Nos, hölgyeim és uraim, én tudom miért vannak most önök ott, ahol. Valószínűleg élvezni akarják a show-t. De azt tudják, hogy én miért vagyok itt? Elsősorban meg akarok védeni két számomra fontos embert.
-De ha már itt vagyok, akkor akár szórakoztathatom is önöket eközben. Nem vagyok egy nagy stratéga, és nem hiszem, hogy jól állna nekem a köpönyegforgató szerep, de ha ilyet szeretnének látni, akkor tőlem megkaphatják. Persze csak ha szükségük van rá.
Jelenleg három vagy négy csoport van kialakulóban. Atoru-ék céhes bizalmát nehéz lenne megszerezni, de a többi csapat tagjai már könnyebb célpontnak bizonyulhatnak.
Még pár másodpercig álltam, és gondolkoztam a terem közepén, majd úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok még valamivel.
A panelen beállítok néhány dolgot. Majd megjelenik egy sakktábla, majd egy ellenfél NJK is, aki leül velem szemben játszani.
-Aki jó stratéga akar lenni, annak minden esetre tudnia kell sakkoznia.
Ennek a sakknak a jellegzetessége az volt, hogy a bábukat az Aincadban megtalálható kristályok helyettesítették. Méghozzá nem véletlenül. Ahogy egyre jobban bemelegedett a játék, és mindenki a játékra figyelt, egy idő után az ellenfelem leütött kristályait már nem a tábla mellé tettem, hanem egy jó bűvészként méltóan a ruhámba próbáltam elrejteni. Csak most fordított sorrendben csináltam, mint általában. Persze nem túl feltűnő mennyiséget. Hosszú küzdelem, és sok-sok leütött kristály után, a küzdelem végül döntetlenre végződött, ami nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy majdnem a legnehezebb fokozatra állítottam az ellenfelem tudásszintjét.  
-Csak ennyit akartam.
Majd kisétálok a teremből.
Ha sikerült a kis trükköm, akkor két darab Kinézet Kristállyal lettem gazdagabb a Viadal idejére.

adatok:

szint 9:

élet:14
Erő:2
irányítás:13
FK:11
Kitartás:1
Gyorsaság:8
Spec:6
nyílzápor:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is fel tud ajzani (max 5-öt)
Mindegyik nyíl az eredeti sebzés felét tudja okozza (lefelé kerekítve)
,de egy ellenfélen maximum másfélszeres sebzést okozhat ez a képesség.
Lehűlési idő: elhasznált nyilak száma
Képességhasználat:
Minden nyílvesszőre dobni kell, hogy talált-e vagy sem, mindegyik kockánál megjelölve, hogy melyik célponthoz tartozik.
Lehetséges példák:
5 nyíl, mindegyik x-re (a max sebzés még mindig csak az eredeti sebzés másfélszerese)
4 nyíl, első x-re, második-harmadik y-ra, a negyedik z-re
jártasságok:

Lopakodás II
Nyomkövetés I
Látás I
Akrobatika II
másodlagos.
fegyverkészítés. 205 /T3/
kristályírás 118 /T2/
harmadlagos
bűvészkedés 300 (profi)
Horgászat 50 (gyakorló)
vadászat 50 (gyakorló)
Ital készítés 50 (gyakorló)
Lovaglás 10 (kezdő)
Kertészkedés 1 (kezdő)
Főzés 1 (kezdő)
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/5900"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 09 2015, 17:03

Üdvözlöm Kokorot és Atot. Örültem, hogy itt lehettem velük, bármennyire is úgy tűnt, hogy innen nem sokan fogunk ép bőrrel távozni, azért jó volt látni, hogy nem estek ők sem túlontúl nagy pánikba. Talán, ha nem lenne ilyen nyomasztó a légkör, talán még élvezni is tudnám. Ejj-ejj. Szerencsére viszont a tavalyi épből még maradt rajtam egy csöppnyi tudás. A tavalyi Éhezőkön is részt vettem, bár akkor egy klónom vett részt, de legalább tudom nagyjából mi, hogy, hogyan, miért… meg azért tudjam, mire számítsak a pontjaim ügyével is. Tavalyin több alkalomból is sikerült pechesnek lennem pet szerzés ügyében remélhetőleg most szerencsém lesz. Ráadásul most, hogy ketten vagyunk idomárok együtt, ha szerencsénk van egy nagyobb falkát is be tudnánk idomítani… Ejj milyen jó lenne az. És bár a vadászatom még nem éppen olyan, hű de fejlett, azért remélem, hasznát veszem… tényleg jó lett volna, ha fel tudtam volna húzni legalább azt mesterig… itt azonban már sajnos nagyon nem fogom tudni. Nagyon remélem, hogy Atoék is tudnak ilyen túlélési dolgokat. Tavaly a bombák miatt hamar szét lettünk kapva, remélhetőleg most nem lesznek ilyesmikkel gondjaim… Nagyon pocsék lenne, ha szétbummolnánk. Mielőtt azonban elindulnánk, a várakozóba gyors még odaszólok a társaimnak.
- Első sorban fegyverre menjetek rá, Kokoro te inkább irányításra menő dolgokra. Tavalyi versenyen is lehetett idomítani mobokat, most is hasznos lenne. – mosolygok rá a lányra.
Úgy éreztem én a Nevelés Kesztyűjét fogom idén is megpályázni, mint tavaly. Illetve tankosítok tervek szerint.

Végül hamarosan én következtem. Amennyire gyorsan csak tudtam be is állítgattam a szükséges dolgokat. 2 piros páncélos NPC, és 3 zöld páncélos NPC kíséretében lépek végül „színpadra”. A két különböző színű csapat ugyanolyan felszereléssel voltak, és leginkább egy harctérre emlékeztető helyen voltunk. Oldalast álltunk a „bíráinknak”, és miközben én a pirosak mögött álltam meg, csettintek egyet, mire a két csapat egymásnak estek.
- Én jóformán passivan szoktam részt venni a harcokban, főleg csapat mellett, de nem szabad félvállról venni engem a kevés sebzésem, mert képes vagyok megfordítani akár a harc állását is.
Szinte végszóra vörösbe lépett mind a két engem védelmező katona életsávja, míg az ellenfeleké még csak sárgában álltak.
- Úgy tartják a legjobb védekezés a támadás, én viszont azt mondom legjobb védekezés az, ha nem hagyod, hogy elfoggyanak a heal pontok.
És tenyeremet a lovagjaim felé fordítva először az egyik, majd a másik HP-ját dobtam fel plafonig. A harc után már szinte gyerekjátéknak tűnt. Hamar el lett pixelve a 3 lovag, ám abban a pillanatban amint eltűntek a lovagok, szinte egyből egymásnak estek, hogy lekaszabolják magukat.
- És mint látják egy ilyen helyzetben, mint a mostani, sajnos sokan megfeledkeznek arról, hogy a szövetség törendő, de ki is feltételezné, hogy egy healer gondot okozna nem? –tártam szét a karomat, mire egy időben a másik lovag elpixeleződött, és a túlélő felém kezdett el rohanni.
Bevittem egy-két ütést, és ő is levitte az életemet, hamarosan szinte ugyanúgy álltunk hála annak, hogy én keveset sebzek, ám ebben a pillanatban az életem ismét megnőtt, ugyanis ellőttem magamon a healemet. végül 2-3 ütést bevíve elpixelem az utolsó.
- És így lehet felülkerekedni az ellenségen, aki tényleg úgy tartja, hogy jobb védekezés a támadás. – mosolyodok el, majd elindulok kifele.
Majd mikor kiértem mosolyom lefagy, és komoran nézek magam elé. Gyűlöltem magam az előzőért, mert nem nagyon gondoltam így. De muszáj népszerűséget szereznem, hogy megvédhessem Atoékat…

Spoiler:
Élet: 29 (145 HP)
Fegyverkezelés: 27
Erő: 3
Irányítás: 13
Kitartás: 15
Gyorsaság: 24
Speciális Képesség: 30

Keresés III
Észlelés II
Hallgatózás II
Akrobatika II

Fegyverkészítés: 205 (T3)
Potion/Méregfőzés: 214 (T3)

Horgászat: 150 (haladó)
Kertészet: 1 (kezdő)
Vadászat: 305 (haladó)
Főzés: 500 (mester)
Ital Készítés: 1 (kezdő)
Bűvészkedés: 1 (kezdő)
Lovaglás: 500 (profi)

Mennyei Ajándék
Amennyiben a helyzet úgy kívánja képes vagyok az életpontra rakott értékeim 2x-esét gyógyítani, így ha van 100 HP, az azt jelenti, hogy 20 pont van az életen, vagyis 20x2=40 HP-t tudok gyógyítani. A gyógyuló fél lehet JK, PET, NJK, Mob vagy akár én vagy Tűzrózsa is. Pihenőkör: 5 kör, amennyiben más-más személy gyógyítására használom azonban nincs már lehűlési idő addig, ám ha magamra 1x, vagy másra 2x nyomok akkor a pihenés bekapcsolódik.


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09 2015, 20:29-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi3819/4100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Jan. 09 2015, 19:03

Tulajdonképpen amíg hozzám beszélt a lány, egyetlen pillanatig se néztem rá. Végig a kialakult csoportokat tanulmányoztam, csak azt az egy alapos pillantást engedtem meg magamnak, amíg magamhoz húztam és a birtoklási vágyamat kifejeztem az irányába :] Nem most kellett figyelnem rá, azzal ráérek majd a játék közben. Sokkal fontosabb volt az, hogy miféle ellenállásra kell számítanunk és hogy miképpen viszonyulnak a látványunkhoz. Ahogy arra számítottam, a céhjelvény volt a legfőbb összetartó erő a csapatalkotásban, és az is kiszámítható volt, hogy tartani fognak a párosunktól.
- Úgy fest, a legnagyobb csapatban is lehet némi súrlódás :] - intettem a fejemmel az ötfős társaság felé. Shukaku-tan és Danee-kun között tapintható volt a feszültség, és abban sem vagyok biztos, hogy Miu-chant hogy fogadják majd a vörös indikátorával. Azt hiszem az egy könnyen megbontható csoportosulás lesz. Könnyűnek tűnt ez a játék, már-már túl könnyűnek :] Kénytelen voltam bólintani a megállapítására.
- Ez úgy hangzik, mintha kényszerből társulnál velem :] Azt kívánom, tartson minél tovább a gyümölcsöző szövetségünk - vigyorodtam el, majd élvezettel viszonoztam Suzume-chan csókját. A kettőnk közti játék máris elkezdődött, ő a csáberejével próbált rám befolyással lenni, én pedig örömmel használtam ki azt arra, hogy elhitessem vele, képes lesz uralkodni felettem, és ő irányít. Minden mozdulatából érződött, hogy a győzelemért semmi sem szent a számára. Én is csak eszköz leszek a kezében. Yare-yare... legszívesebben az első pillanatban hátba szúrtam volna, de akkor nem lenne elég szórakoztató. És talán ő is pontosan tudja azt, hogy sok mindent megtehet, pont azért, mert hamar unalmassá válna, ha egymás ellen fordulnánk.
Mindenesetre néhány pillanat múlva egyedül maradtam. Sejtettem, mi fog következni, így türelmesen magamra húztam a ruhát, amit biztosítottak számunkra. Nemsokára szólítottak, és voltam olyan kedves, hogy befáradjak a terembe. Vetettem néhány pillantást a környezetre, majd a pulthoz léptem, és lehívtam egy kopját. Kényelmes léptekkel sétáltam ideális távolságba, majd egy hanyag mozdulattal a védőfalnak hajítottam a fegyvert. Figyelmetlen banda.
- Most, hogy senki figyelmét nem vonja el az ostoba fecsegés, én csupán egyvalamit kívánok kijelenteni. Feltételezem eddig mindenki produkálta magát valamilyen módon, azonban én csak beszélni fogok - mondtam zsebre dugott kézzel, majd az egyiket komótosan kihúztam és a fejem fölé böktem az ujjammal - Ezzel garantálom, hogy biztosítom a szórakozásukat, hölgyeim és uraim. Mindenki a túlélésre fog összpontosítani, ami unalmas, én viszont játszani fogok. Tőlem drámát és erotikát kaphatnak, azt, ami a népnek kell. Ezért cserébe csupán azt kérem, hogy tartsanak távol tőlem és a partneremtől minden külső veszélyt és csapdát. Ha hagynak minket játszani, nem fognak csalatkozni bennünk. Maguknak sem az az érdeke, hogy az antagonisták hamar elessenek, nemde? :] - vigyorodtam el fölényesen, majd hátat fordítottam a ficsúroknak, és egy hanyag intéssel búcsúztam el tőlük. A kezeim visszavándoroltak a zsebembe, és kisétáltam a teremből.

Spoiler:
HP:90 | F:34 | E:39 | K:13 | GY:11 | S:12

Észlelés II
Hallgatózás III
Látás I
Súlyemelés I

Vadászat: 150
Italkészítés: 50
Bűvészkedés: 468
Lovaglás: 150

Képesség: http://swordartonline.hungarianforum.com/t249-tachibana-makoto#72637
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi7624/7700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Jun on Szomb. Jan. 10 2015, 15:46

Megrémültem, persze, hogy megijedtem, sőt biztosan más is hasonlóképp gondolkodott volna ha a helyemben lenne. Életre kel az a bizarr videó amit körülbelül egy éve láthattunk kicsit barátságosabb ám de még így sem emberséges szabályokkal, majd pedig a kisorsoltak közé kerül Shu, aki történetesen az egyik legfontosabb jelenleg. Timidus sehol, bizonyára meg van rémülve. Vagyis egészen addig amíg meg nem találtam a lányt ezt gondoltam. Sietve rohantam felé, majd pedig rá kellett eszmélnem, hogy azt ami miatt önként jelentkeztem sikerült otthon hagynom. Pech. Hatalmas nagy pech..
- Szerencse, hogy te nem vagy olyan feledékeny mint én. - megnyugodtam, talán pont a lány talpraesett viselkedése miatt. Csupán pislogtam, hogy milyen hamar feltalálta magát, annak ellenére, hogy Timidus most nem lehet mellette, ez egy jó alkalom lesz látni, hogy mire képes akkor amikor két fej helyett csupán a sajátjára hagyatkozhat. Meg persze az én támogatásomra, reméljük ez jót jelent majd neki.
- Én nem tartom jó ötletnek, hogy három főnél nagyobb csapattal induljunk útnak. Tisztán emlékszem még a felvételben is végül széthúzott a csapat. Illetve még semmit sem tudunk arról, hogy mennyi élelmünk lesz, és miként oszthatjuk majd be. - köszöntöttem egy mosollyal Cearso-t, illetve még a kezem is felemeltem, hogy ha a mosoly nem lett volna elég. Zavart a dolog, hogy mennyi vöröst kiválogattak a játékhoz, ez több mint aggasztó lehet. Suzu akiről sok érdekes dolgot hallottam még mindig nem tudom biztosan hova tenni, ezért is inkább megtartom a kellő távolságot, és próbálom tartani magam ahhoz, hogy a lehető legkevesebbet kerüljünk olyan helyzetbe ahol együtt maradhatnánk. A bunkó lovagról nem is beszélve, ha látom, hogy balra indul én biztosan a jobb oldalt fogom preferálni. Semmi kedvem sincs hozzá.

A teleportációt és az átöltözést követően kényelmetlenül várakoztam, hogy sorra kerüljek. A ruha ronda, és túlságosan testhez simuló, nem is vártam többet, Kayaba-nyan dizájnerei most sem erőltették meg az agyukat, sőt mi több úgy érzem magam mint valami bizarr pingvin. Folyamatosan a ruhámat igazgattam, húzgáltam, rángattam kedvemre formázgattam, remélve, hogy valami csak történik, persze ez nem olyan egyszerű egy olyan világban ahol ha valamit komoly sérülés ér megsemmisíti magát. Csak óvatosan... óvatosan... Minden várakozással töltött perc egyre csak türelmetlenebbé tett, majd amikor végre én következhettem, szinte repültem is.
- Aaah. - kezdtem nyújtózni, mit sem törődtem a panellel, csupán rácsaptam, megnyomkodtam mindent ami csak létezett, majd beléptem a szobába és vártam, hogy mi is következik.
- Muh. - nyöszörögtem miközben alaposan szemügyre vettem a terepet. Hatalmas sziklák, égig magasló fák, sűrű zöldellő fű, bokrok, állatzajok a háttérben. Egy erdőben vagyok. Mesés...
- Íme az erdő. - mutatok a növényzet felé, miközben a közönség irányába fordulok vigyorogva. Majd pedig kihúzom magam, és kezeimet a mellkasomtól egyenes vonalban húzom a derekamig, persze csupán a levegőben - És íme az ember! - vártam egy picit, lenyújtottam, bemelegítettem, egy kis helyben futás majd pedig ismét megálltam.
- Méghozzá ez az az ember aki SEMMIT. SEM. FOG. CSINÁLNI. - válaszoltam unott arccal majd pedig intettem. Semmi kedvem sem volt az önprodukáláshoz, nem azért vagyok itt, sőt valójában semmi kedvem sincs lelőni a képességeimet, és jártasságaimat egy halomnyi idegen előtt, ha ők a moderátorok esetleg admingárda akkor bizonyára tisztában vannak azzal, hogy mire vagyok képes, ha pedig nem ők akkor majd úgy is meglátják ha életben kívánnak tartani. Már csak azért is megérte a "bemutatóval" foglalkozni, hogy egy kicsit homályba burkoljam magam. A többiek valószínűleg mindenféle huncutsággal elkényeztették őket.
- Nincs most időm ilyesmire.. - mormogja miközben elhagyja a termet.

Adatok:

szint: 24
Élet: 25
FK: 30
Erő: 14
Kit: 10
Gyorsi: 30
Spec: 23

Keresés lvl 3
Észlelés lvl 1
Hallgatózás lvl 1
Akrobatika lvl 2

Horgászat 400
Vadászat 325
Főzés 300
Lovaglás 50

Képesség: Change:
Képes tárgyak, vagy akár a saját helyzetét megváltoztatni, helyet cserélni egy tárgyal villám gyorsan. A távolság nem jelent túl nagy akadályt. Látótávolságán belül képes bármit bárhová helyezni, annyiszor ahány pont van a speciális képességén. Felszerelést játékosokon nem tud cserélni. A képességének használata olyan észrevétlenül történhet, hogy lehetetlenség megmondani hogy ö csinálta.
Lehűlési idő ha:
Saját helyzetét cseréli ki egy társsal vagy egy tárggyal, dologgal (Pl.: szikla, láda, hordó): 2 kör
Saját vagy egy társa helyzetét cseréli ki egy ellenség helyzetével: 5 kör

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi3984/4100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Miu on Vas. Jan. 11 2015, 16:34

Elkezdett gyűlni a nép és hirtelenjében úgy néz ki, hogy elég szép számmal lennék a mi kis csapatunkba. Igazából nekem mindegy, hogy kik csatlakoznak, meg kik nem. Akkor se lennék meghatva, ha egyedül kéne lennem.
-Szia Shukaku-chan. Az én részemről nincs akadálya annak, hogy csatlakozzatok a csipet-csapathoz.
Aztán mitet hallok. Azt, hogy nem jó ötlet ilyen tömeg ként elindulnunk a játékon. Igazából csak most jöttem rá, hogy tényleg semmi fogalmam sincs erről a rendezvényről. Viszont inkább nem kérdezek rá a dolgokra. Valamiért úgy érzem, hogy nem lennék sokkal okosabb tőle, maximum csak kétségbe esek a felvilágosítás után. Szóval inkább csendben maradtam. Bár sok értelme nem is lett volna kérdezősködni, mert újra jött az a fránya teleport és ismét egy új helyen találtam magam.

Egy várószoba. Meg van itt egy érdekes kinézetű hacuka, amit felkellet vennem. Majd semmi. Vártam, mert mást nem tudtam csinálni. Aztán egyszer csak meghallom a nevem és be is léphettem egy nagy terembe, ahol egy pult várt amin különböző dolgokat lehetett állítgatni. Na most akkor provokálnom kéne magam vagy mi a szösz?! Lövésem se volt a dolgokról. De azért beállogattam magamnak a terepet. Egy kis erdei tisztás, amiben sehol senki, mert se mobokat se NPC-ket nem állítottam be. Bár igaz megmutathatnám azt az egy szem képességem. De kétlem, hogy bárkit is meghatna a dolog. Egy kicsit érdekesen aktiválódó semmit se tudó képesség senkit se fog levenni a lábáról. Meg amúgy is ott fent figyelnek az üveg mögül valami jó módú arcok és ez kicsit sem szimpi nekem. Talán lámpalázas lennék? Neeem az biztos nem…Egyszerűen csak nem tudom provokálni magam és ezért telepedett rám ez a nyomasztó érzés. Ilyen nincs! Ez most miért kell, én semmit se tudok felmutatni csak néhány béna kártya trükköt. De most még kártyák sincsenek nálam. T.T Nyűglődtem magamba egy sort, mindeközben csak a nyűgös arckifejezésem láthatta a jó nép, meg azt, hogy egy helyben ücsörgök. Akármennyire szánalmas is a dolog, de semmihez se értek és semmit se tudok felmutatni, így csak a látványos szenvedésen kívül nem tudok mást csinálni. >.<


Pontok és a többiek:Pontok:
Élet: 10 [Hp: 50]
Fegyverkezelés: 10
Erő: 8
Kitartás: 7
Gyorsaság: 14
Spec.képesség: 8

Képesség:
Schwerter in den Hut (Kardok a kalapban) 
A képesség a bűvészkedés jártasságra épül. Egy kalap kerül a kedves bűvész kezébe és kardokat varázsol elő belőle (a kalapot is elővarázsolja). Amik területi sebzéssel bírnak, tehát csak több ellenfél ellen használható a képesség (1v1 harcok során nem aktiválható a képesség), de csak a megidézett kardok számával egyenlő ellenfelet képes támadni (annyi kardot idéz meg ahány ellenfél áll előtte, többet semmi kép sem). A kardok sebzése Erő/2 (felszerelés bónusz nélküli erő fele), tehát az eredeti sebzés értékének felét sebzi csak.
(Használat 1 kör, Lehűlési idő 4 kör)

Bűvészkedés:
Kezdő szint: 2 kard
(innentől maga is szabályozhatja hány kardot hív elő egyszerre)
Gyakorló szint: 3 kard
Haladó szint: 4 kard
Profi szint: 5 kard
Mester szint: 6 kard

Jártasságok:
Keresés: 1. szint
Akrobatika: 1.szint

Bűvészkedés: Gyakorló szint (50)
Vadászat: Kezdő szint (40)
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi10/2100"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Jan. 12 2015, 17:36

Szép nagy tömeg gyűlt össze a viadalra. A biztonságérzet, amit a pánik burok megléte és automatikus aktiválódása adott, valószínűleg erősen közrejátszott. Inkább hasonlít a hangulat egy küldetésre, egy ritka miniboss, vagy hasonló felkutatására, mint egy igazi élet-halál harchoz. Annak ellenére, hogy mint a Hegylakóban, csak egy maradhat, a tudat, hogy a kiesők nem az örök bitmezőkre távoznak, hanem csak egy burkolást követően újra megjelennek a Black Iron közepén, vagy valamelyik városban, vagy ahogy ez így menni szokott... Még nem voltam bossharcon, ahol segít a burok, tehát nem tudom, hogy mi is történik. Alapul véve a pletykákat, hogy a béta teszt idején a Black Ironban volt az Újjászületés Szobája, és most annak a helyén van az a hatalmas kőtábla, teljesen logikus lenne, hogy a burok úticélja a Palota lesz... De majd kiderül. A burok aktiválódásában szinte biztos vagyok, hogy be fog következni, ha odáig fajulna a helyzet, hisz... ha jobban belegondulunk, Kayaba Akihiko a megnyitó ünnepségen sem hazudott...
És ha jól tudom, valami ritka tárgyat kap a győztes. Lehet, hogy itt lehet beszerezni azt a tárgyat, amiről a Light of Future céh tagjai beszéltek, hogy képes lehet a feltámasztásra? Nem tudom, de benne van a pakliban, és már csak emiatt is meg kell próbálnom. Különben lehet, hogy egyel több "mi lett volna, ha..." típusú gondolat fog kísérteni egész addig, amíg...

Teleportáció... Egységes terepruházat, mi a manó? Meg a várakozó. Mint a marhák a vágóhídon, csak vártunk, vártunk, míg szólított minket a végzet. Bár nem a halál, hanem minden bizonnyal a szervezőség. Az igazat megvallva, produkálnom magam nagyon nincs kedvem, de azért megnéztem a vezérlőpultot. Jópár percet elpiszmogtam a beállítások közt, amíg sikerült mindent beállítanom. A Kezdetek Erdejének egy részlete jelent meg körülöttem, majd két NPC és egy mob, amik létrehozásával elég sok időt eltöltöttem. Ai Hane és Judy, valamint Himeko a kis griff-fióka, legalábbis többé-kevésbé sikeres NPC utánzatuk, amennyire az idő, és a konzol képessége lehetővé tette. Persze tudtam, hogy mindez csupán illúzió, de számomra akkor is megérte, hogy még egyszer, utoljára láthassam őket. Vagy azt higgyem, hogy látom őket. Aztán egy fotó-kristály után nyúltam, hogy megörökítsem a pillanatot. Bár az, hogy az így, ideiglenesen rendelkezésemre bocsátott kristály után a kép megmarad-e, vagy sem, azon ráérek később kattogni. A szimuláció sajnos nem tartott sokáig, de mégsem bosszankodtam. Örültem a lehetőségnek, ami megadatott. Még egyszer nem hiszem, hogy ilyen eszköz elé kerülök...
Majd amikor a lányok szertefoszlottak a kékesen derengő fényben, amit a kis griff követett, és végül egymás után a fák, a fűcsomók, és végül az utolsó pixelek is semmivé váltak, körbenéztem, és nagy nehezen megszólaltam:
- Elnézésüket kérem, hogy nem harci gyakorlatokat mutattam be. Számomra sokkal fontosabb volt a rég elvesztett szeretteim újra látni, még ha csak újra megalkotva őket... Sokkal fontosabb, mint kölcsön-felszereléssel kaszabolni. - majd egy levegővételnyi szünet után folytattam - Viszont ebben a konzolban sok lehetőség rejlik, amikre lehet nem is gondoltak. Érdemes lenne egy-két nagyobb városba is telepíteni ilyesmit, persze némiképp korlátozva. Kinek az emlékezést, kinek a harci gyakorlatokat jelentené, de szerintem hasznos lenne. És végül köszönöm a lehetőséget! - majd meghajoltam, és kisétáltam a bemutató helyszínéről.


Spoiler:

Pontozás
Élet: 24 ---> Életpont: 120
Fegyverkezelés: 24
Erő: 20
Kitartás: 10
Gyorsaság: 20
Spec. Képesség: 10

Jártasságok
Elsődleges jártasságok
Hallgatózás: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Látás: 1. szint
Súlyemelés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Érclátás: Tier 2, 165. szint
Fegyverkészítés: Tier 1, 54. szint
Harmadlagos jártasságok
Vadászat: Haladó, 150. szint
Horgászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Haladó, 250. szint

Képesség:
Az Igazak Kardja: Támadáskor az okozott sebzést a kard felfogja, ekkor kéken ragyogni kezd, majd a következő körben a karakter, vagy valamelyik csapattagja (ilyenkor rámutatva a csapattagra a karddal) magába szívja a felfogott életpontokat, ezáltal gyógyítva rajta. A kardforgató a használat utáni körben semmilyen cselekvést nem hajthat végre (kivéve a gyógyítandó karakter felé mutat a karddal). 10 körönként használható


_________________
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1491
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés Vo36oi9303/9700"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Jan. 15 2015, 21:02

A kis bemutatóitok és beszédeitek láttán és hallatán a potenciális támogatókban kialakultak az első benyomások rólatok. Ezeken innentől kezdve már csak a játékban változtathattok és csakis ott nyerhetitek meg a szimpátiájukat... már ha akarjátok Rolling Eyes
Mielőtt azonban kezdetét venné a Második Éhezők Viadala, még van egy utolsó lehetőségetek arra, hogy szövetségeseket toborozzatok magatok mellé, vagy tovább alakítsátok a Főtéren kialakított kapcsolataitokat. Összetoboroznak benneteket az iménti bemutatóteremben, majd bekapcsolják a nagy kivetítőt. Az előző viadaltól eltérően ezúttal van egy sarkalatos újítás: Még az arénába lépve együtt tekinthetitek meg a játéktér teljes térképét. Érdemes memorizálni a látottakat, mert könnyen lehetséges, hogy a későbbiekben nem fog rendelkezésetekre állni vagy az egész térkép, vagy részletek elvesznek majd belőle. Ki tudja? Rolling Eyes

"Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés 2ij5i0n


Határidő egy hét, addig igyekszem elkészíteni a háttéranyagot, aztán mehet a menet Twisted Evil

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: "Az éhezők viadala" 2 - Az önkéntes száműzetés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.