[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Nov. 08 2012, 16:18

Résztvevők: Saru, Sir Lewis, Hokushin

Mindannyian elintéztétek az ügyes bajos dolgaitokat, és valami kikapcsolódásra vágytok. Mondjuk egy túrára, vagy egy piknikre a szabadban, vagy bármilyen kellemes időtöltésre, ami a jó levegőn élvezhető. S ha ez még tapasztalati pontokat és csillogó aranypénzecskéket is hozna a konyhára, az maga lenne a mennyország.
A kezdetek városában bóklászva arra lehettek figyelmes, hogy a tömeg elkezd egy pont köré koncentrálódni. A duruzsoló emberek mögött egy őszülő halántékú, szakállas férfit vehet észre a szemfüles szemlélődő. Alacsonyságát kompenzálandó egy maga által fabrikált, mechanikusan nyitható és magasítható sámlin áll, úgy tartja szóval hallgatóságát. Amennyiben közelebb léptek, jobban szemügyre vehetitek az öreget: 60-70 év között járó férfi, viszont fizikumán látszik, hogy aktív életet él és csöppet sincs elmacskásodva; ruhája és kalapja alapján úgy néz ki, mint aki most csöppent ide egy afrikai szafaritúráról, lábán is túrabakancs van. Kezeivel hevesen hadonászik, minden porcikája együtt él gesztikulációival és mimikájával. Igencsak meggyőző előadást nyújt:

[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Cap009

Rendkívüli fontossággal bír ez a növény, kérem értsék meg! Nem akarom Önöket untatni a tudományos részletekkel, de korszakalkotó felfedezéssel bírhat, ha a feltételezéseim beigazolódnak. Ám ehhez mindenképpen szükségem lenne arra, hogy a Crystallisatus Folie legalább egy példányához hozzájuthassak és részletes elemzések alá vethessem. Fizetséget nem sokat tudok felajánlani, de rengeteg tapasztalattal gazdagodhat az újdonsült erdőjáró! Kérem, gondolják meg, ne utasítsanak vissza, csak azért, mert kissé hóbortos és megrögzött természettudós vagyok!

Azt már nem hallhattátok, amikor korábban az embereknek az említett növény használati jelentőségét ecsetelte, mindenesetre ámuldozva hallgatják az öreget. Ám senki sem lép előre, hogy támogassa! Vajon nem hisznek neki, és csak legyintenek szónoklatára? Vagy éppen túl veszélyesnek érzik elkísérni a vén Leot a rengetegbe?

Várakozási idő: 2 nap/fő.
Játékhoz utólag is lehet csatlakozni, kérelmet PÜ-ben lehet elküldeni nekem.

Jó szórakozást kívánok! Very Happy

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Csüt. Nov. 08 2012, 16:44

Lefagytam. Ott helyben földbe gyökerezett a lábam, és egyáltalán nem találtam viccesnek a szituációt. – Nagypapa, nagypapa, mit csinálsz te itt erre? – ordítottam át a tömegen. A célom egészen nyilvánvaló volt, és miközben próbáltam előfurakodni a tömegben, azt is egyre kiforrottabban láttam, hogy mit is akarok csinálni szent célom elérésének érdekében. – Nagypapa, már megint elcsatangoltál?! Hova tetted az eszedet? – léptem elé a többi játékos közül, és miközben a bensőséges viszony látszatát megteremtendő átöleltem és jól hátba lapogattam, azt suttogtam a fülébe:
Ne merje tovább hirdetni! Elvállalom! Egyedül végigcsináljuk! – Nem csesztem el a többes számot: újabban szokásommá vált, hogy így hivatkozom saját magamra. Úgy vettem észre, hogy ezzel hizlalom Susaya máját, meg nem mellesleg mindenki más figyelmét is felkeltem vele az aranymajmomra, hogy nem vagyok egyedül. Petem épp megszokott helyén, avagy a vállalom trónolt, félig a fejem tetején terpeszkedve, és csillogó szemmel figyelte kis előadásomat. Ezúttal az átlagosnál is nagyobb előnyömre vált ő: egész szép összhangban voltam az öreg fickóval, ő az afrikai rucijában, én a majommal a nyakamban. Tényleg simán tűnhettünk rokonoknak. Felsandítottam a feje tetejére, hogy lássam, tök véletlenül nem egy küldetésadó NPC-vel hozott-e össze a sors, mert ha igen, akkor az tök gáz, hiszen az én fejem felett ott az indikátor, csak valakinek át kell kapcsolnia a látását, és már észre is veheti.
Kik voltak azok, akik mondták korábban, hogy vállaljátok? Te, te és te? – böktem random három emberre rá. Közülük egy máris a fejét rázta, hogy ő aztán nem. Nem figyeltem rá, próbáltam tovább vinni a show-t. – Akkor ti megtennétek, hogy hazakíséritek velem a nagypapit? Kicsit szenilis a drága, beképzel mindenfélét. Nincs ilyen növény, nincs! – magyaráztam heves gesztikulálások közepette.
Önző dög voltam, tudom. Az az igazság, hogy kamatoztatni akartam frissen szerzett növénygyűjtő jártasságom, és alig vártam, hogy kipróbáljak valamilyen új receptet, amivel nemhogy ritka, hanem egészen legendás kristályt írjak a segítségével belőle.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Csüt. Nov. 08 2012, 19:08

Jelenleg éppen nem voltam a legeslegjobb formámban amit nem is bizonyíthatott volna jobban mint az erszényem. Ugyanis egy huncut vasam nem volt nálam és még mindig nem tudtam eldönteni mire fordítsam a legutóbbi szintlépés által elnyert kemény öt pontomat. Igaz, hogy gyors voltam azonban mindössze a Gyors talpalónak köszönhettem nélküle egy sima kezdő voltam. Az jutott az eszembe, hogy ki kéne próbálni egy másik stratégiát hátha azzal több sikert érhetek el. Próbáltam vissza emlékezni a régi filmekbe a kedvenc szereplőim mit tettek volna ilyen helyzetben. Természetesen az indiánokért voltam oda akik úgy osontak mint egy szellem és berántották a víz alá esetleg a bokrok mögé gyanútlan áldozatukat. Arra a következtetésre jutottam, hogy ki kellene próbálnom egy másik stílust. Állatidomárt sajnos nem tudnék utánozni ugyanis ahhoz egy állatra is szükségem lenne. Az íjászkodáshoz sem értettem valami nagyon ezért maradt az árny harcos kaszt. Szép csöndben járkálnak akár a szellő és késükkel akárkit felszabdalnak. Jól emlékeztem azokra a harcokra amiket Árnyharcosok ellen vívtam. Úgy döntöttem, hogy új kasztomat először ki kéne próbálnom, nehogy éles helyzetben derüljön ki mekkora hibát követtem el. Térdemet berogyasztva megnyújtott léptekkel haladtam az egyik fal mentén. Igyekeztem lábujj hegyen járni, hogy minél kevesebb zajt okozok haladás közben. Ezzel mindössze azt értem el, hogy több ember is azzal a tekintettel bámult rám, hogy, hogy szabadult ki ez a gyagyás a zárt osztályról. Kissé feldúltan gyors léptekkel elhagytam a helyszínt. Nem akartam felhagyni az ötletemmel miszerint ezentúl árnyharcosként fogok ténykedni. Miközben ezen agyaltam véletlenül nekimentem egy férfinek. Bocsánat kérés közben vettem csak észre, hogy nem egy hanem több tucat ember gyűlt össze egy csokorba. Nem tudtam mit tehetnék, hogy eltereljem az emberek figyelmét azonban a sors a kegyeibe fogadott. A tömeg közepén egy öregember beszélt és egy fiatal srác hangos előadásának hála alig figyeltek fel jelenlétemre. Mikor a fekete hajú szépfiú hármunkra bökött valaki csak akkor vette észre, hogy ott vagyok. Meglehet nem árnyharcosi képességeimnek volt hála hanem az, hogy minden erejével megpróbálta visszatartani a nevetését. Szó ami szó elég viccesen nézet ki ahogy a srác nagypapinak titulálta a csodabogarat. Nem ez volt a fontos hanem, az, hogy végre élesben is kipróbálhattam újonnan választott kasztomat.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Pént. Nov. 09 2012, 16:35

- Rendkívüli fontossággal bír ez a növény, kérem értsék meg! - ahogy ezt a mondatot hősünk meghallja, teste megmerevedik, pupillája kitágul, légzése elakad. Feje, mint egy olajhiányos roboté csikorogva fordul el a közeli egybegyűlt tömeg irányába. Vajon jól hallott az imént és valaki egy fontos növényt emlegetett? Igaz, nincsen otthon a botanikában, de számára is volt egy igen fontos növény, amit itt, ebben a digitális világban is mindenáron fel akart kutatni, mert biztos volt a létezésében. Vagyis abban, hogy a játék tervezője, az a bizonyos KA tuti belerakta a játékba, mivel a valóságban is oly' nagy népszerűségnek örvend. Habár eddig még nem akadt a nyomára.
Gyorsan odaszaladt a tömeghez, meg sűrű elnézéskérés közepette átfúrta magát a bámészkodók tengerén. A belső körben kikötve egy öregembert vél felfedezni, ki egy mechanikus széken pózolva magyarázza az embereknek a különleges növény fontosságát, s hogy annak keresésében segítő társakat keres magának.
Sir Lewisnek nem is kell több bátorítás, hogy ritka zöldek keresésében van rá szükség, akkor nincs mese, fel kell áldoznia magát a rászorulók oltárán, hisz' lovagias kötelessége segíteni azoknak, kiknek szükségük van dicséretes önzetlenségére, s hithű erejére.
- Én, Sir Shiel D. Lewis örömmel segítek felkutatni a növényt..! - mondja, de nem bírja rejtegetni az arcán uralkodó izgatottságot. Már most sokat remél ettől az expedíciótól. Élmény teli jövőképét azonban egy férfi szakítja félbe, aki nekimegy hátulról. Már majdnem ráförmed, hogy "Hej, vigyázz mit csinálsz!", de gyorsan letesz róla, mert az nem lenne lovagos, helyette inkább így szól:
- Jól vagy..? - de nem kap választ a kérdésére, mert ahogy a férfi figyelme, úgy a sajátja is egy srácra irányul, ki a tömegen átrontva ráugrik az öregre. Ölelgeti, lapogatja, mindezt a vállán egy majommal. Hülye látvány, legütőbb akkor látott ilyet, mikor egy kannabusz fűvusz gyógyító hatását élvezte.
– Akkor ti megtennétek, hogy hazakíséritek velem a nagypapit? Kicsit szenilis a drága, beképzel mindenfélét. Nincs ilyen növény, nincs! - mondja a majmos, de Sir Lewis azonnal valami turpisságot kezdett sejteni, lovagi képességei lévén. Nem hitt ebben a gyanús családi idillben, de nem tette szóvá. Úgy döntött, még ha az egész, amit az öreg mondott hülyeség is, lovagi kötelessége segíteni valakinek, aki szenved valamiben, még ha az szenilitás is.
- Számíthatsz lovagi erőmre! - azzal odament, s ő is megfogta az öreget.
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 11 2012, 15:56

Szegény Leo Maxweld csak kapkodja a fejét, amikor Saru elkapja a derekát és elkezdi kivonni az emberek alkotta körből. Majd orra bukik szerencsétlen, ahogy a fiú szinte lerántja mechanikus tribünjéről, ráadásul az újdonsült unoka felszólítása olyan fenyegetőzne hat, mintha minimum egy pisztolyt tartana az öreg hátának. Egyetértő, ugyanakkor kínos mosolyt intéz Saru felé, majd készségesen csatlakozik a "szenilis bácsit hazakísérő csapathoz".
- A sámlim, fiatalember! Utánam hoznád, kérlek? - int Lewisnak az öreg, hiszen a lovag tűnt eddig a legtettrekészebb segítségnek.
Aztán mikor a mit sem sejtő tömegből kikeverednek, és tisztes látótávolságba kerülnek, Leo kissé ingerülten kivonja magát Saru kezei alól, és dörgő hangon lecseszi a fiút:
- Mégis mit képzelsz magadról, fiacskám? Mi volt ez az egész? Ha a nagyapád lennék, már rég a sarokban térdepelnél tiszteletlen, komisz kölyök! Tudod te egyáltalán, hogy én ki vagyok? Leo Maxweld, Aincrad legelismertebb természettudósa! És egyáltalán hogy mered megkérdőjelezni a Crystallisatus Folie létezését!? A informátorom sosem hazudna, már a térképet is integrálta a menümbe!
Aztán kifújja magát az öreg, rájön, hogy talán kicsit elvetette a sulykot és megint túllőtt a célon, már ami az elhivatottságát illeti. Talán a gyerek tényleg csak jót akar. Talán tényleg csak a jó szándék vezérelte, és nem a kapzsiság, hiszen két másik társat is gyorsan kerített maga mellé. Már sokkal nyugodtabb hangnemben folytatja, hanga magabiztosságot és évtizedes bölcsességet kezd el sugározni:
- Nos, ha már így alakult, s idáig követtetek és támogattatok, akkor ezek szerint ti lennétek azok a bátor ifjak, akik segítségemre lennétek? Kérlek mutatkozzatok be, és pár szóban jellemezzétek erényeiteket! Szeretném mérlegelni, hogy kit milyen téren tudok majd bevetni a küldetés során, illetve azt sem ártanani tud, hogy milyen hiányzó felszereléseket kell még beszereznünk. Vagy akár máris indulhatunk?
Az izgatottság és eltökéltség fénye csillan meg az öreg szemeiben, látszik, hogy már sokkal barátságosabban viszonyul a társasághoz.

Saru: Leo Maxweld játékos karakter, feje fölött zöld indikátor van

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Vas. Nov. 11 2012, 17:39

Fellélegeztem, mert nagyon féltem attól, hogy esetleg közösködnöm kell, vagy nem huncutkodik velem együtt az öreg, és beárulja a népnek, hogy bizony kamut nyomatok én itt nekik már jó pár perce. Vagy beéghetett volna az a három srác is, de nem, ó nem, segítenek, mozdulnak, hehe, szinte egy szavamra ugranak, mekkora istencsászár vagyok már! Hogy közben ledorongolnak? Hát könyörgöm, nem érthet mindenki a terelés művészetéhez. Márpedig az előbbi teljesítményem után koronázatlan fejedelemsége vagyok.
Úgy feszítem a mellkasom, hogy látszik: alig fér el a májam a sok (ön)dicsérettől, és pöffeszkedve vonultam nagypapi mellett, miközben kifelé kacsáztunk a tömegből. Isteni érzés volt, komolyan, úgy voltam vele, hogy a kettes szintemmel már az idomárság netovábbja vagyok!
Végigmértem a két másik arcot, akik velünk jöttek: ránézésre közelharcosok. Királyság! Maxweld nagypapi dumálni kezdett, én meg megerősítésként bólogattam mellette: tényleg nem kéne kirakni őket a küldetésből.
Na, akkor majd kezdem én! Idomár vagyok, ő itt a majmom, Susaya. Kettes szint. És bocsesz a kacsáért, csak nemrég szereztem meg néhány… khm… szóval nekem nagyon-nagyon szükségem van arra a növényre. Vagy valami hasonlóra. Meg akarom találni, és a kezemben fogni, látni… iszonyatosan érdekel! – tettem kis körítést azon egyszerű célom köré, hogy meg akarok szerezni egy ilyen egyébként rohadt ritka alapanyagot magamnak. A többi meg tök triviális: kristályt írok belőle, és királyabb leszek minden királynál, még a saját királyságomnál is.
Mit szólnátok ahhoz, ha elindulnánk, és közben ejtenénk meg az ilyen ki-honna-miért jött dolgokat. Nem tiszteletlenség, értitek, csak hogy haladjunk. Alig bírok magammal! – mondtam ki az egyébként tök nyilvánvalót, hiszen heves gesztikulációm, hogy hadarva beszéltem, hogy alig álltam meg egyik vagy másik lábamon, hogy közben hintáztam a sarkamon… és nem azért, mert annyira pisilnem kellett volna, ez szerintem sokat elmondott. Vigyorogtam.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Vas. Nov. 11 2012, 20:13

Az öregember nagyon zavarba volt a fiatal gyerünk vég nélkül hablatyolásától. Az egyik kiválasztott játékos aki nem én voltam kedvesen segédkezet nyújtott a nagypapa elvezetéséhez. Én azonban máshogy képzeltem a segédkezést. Egy fasor szerűségen halattak végig tőlük néhány méterre fák és padok váltottak egymást. Én gyorsan elbújtam az egyik fa mögé és megvártam míg a fekete hajú ficsúr elkezdi odébb taszigálni szerencsétlen öregembert. Majd én is útnak indultam. Kilestem a fa takarásából nem a figyel valaki majd gyorsan leültem a mellettem lévő padra dudorászva mintha semmi dolgom nem lett volna. Szemem sarkából folyamatosan szemmel tartottam leendő ügyfelemet és annak kérdéses kíséretét. Egy pillanattal később felpattantam a padról és a következő fa árnyékába bújtam. Kilestem először jobbra majd balra nem-e jön valaki és megint csak egy padra dobtam le magam. A láthatatlanság illúzióját talán sikerült elérnem azonban újdonsült ügyfelem már jó messze járt és ezzel a sebességgel soha nem érhettem volna utol. Muszáj volt kitalálnom valamit ami egyszerre biztosítja a rejtőzködést és mégis nagy sebességgel tudom követni áldozatomat. Az ötlet egy pillanat alatt belém szállt mint egy villám csapás. Körbepillantva nem láttam senkit a közelben ezért fölpattantam és a következő fához rohantam. Ám ezúttal nem rejtőztem el hanem fölugrottam a padra és egy gyors tigris bukfencnek köszönthetően a másik fánál teremtem. Vagyis, hogy pontos legyek túl gyorsan gurultam és mikor föl akartam ugrani sikeresen bele fejelt egy szép nagy fába. Fájdalmat igaz nem éreztem azonban a fejem kongott mint egy templom harag és a fáról is lehullott pár levél. Szerencsémre a kis társaság a közelben állt meg így tántorgó léptekkel és a fejemet fogva odabotorkáltam hozzájuk és közben meg fogattam soha többé nem akarok árnyharcos lenni. Mire elmúlt a nagy bugás a fejembe csak annyit halottam, hogy induljuk hát én szót is fogattam. Még mindig a fejemet fogva követtem a többieket remélve egy darabig nem fogunk csetepatéba keveredni.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Hétf. Nov. 12 2012, 18:57

Hősünk egyenest az öreget akarja közrefogni a majmos sráccal, de akkor a professzor gyorsan megszólal:
- A sámlim, fiatalember! Utánam hoznád, kérlek? - így Lewis mozdulata közben megfagy, majd gyors 'loading'ot követően levágja, hogy az öreg fura fogaskerekekkel teletűzdelt, steam-punk stílusú csodaszékét kell begyűjteni.
Egy gyors mozdulattal a hóna alá csapja, majd kicsit sem lassú tempóban utána száguld a kis csapatnak, mely nem sokkal az előző helyszín után lelassít, végül pedig meg is áll. Hmm, talán mégse haza kellett vinni..? Most már tényleg gyanakodott a dologra, állát sűrű simogatásban tartotta, de borosta híján csak a gyanakvós feeling adatott meg, az érzet meg az érdes hang már nem.
A professzor ekkor végre magyarázkodásba kezd. Mint kiderül, majmos pajtás nem az unokája és mérges is, amiért ilyen tiszteletlen volt vele, de a haragja nagyon gyorsan tova száll és valami királyi bölcsesség kezdi körberagyogni.
- ...Kérlek mutatkozzatok be, és pár szóban jellemezzétek erényeiteket!... - kéri az öreg, melyre a furcsa unokakopi reagál a leggyorsabban. Hősünk egyből hegyezni kezdi a fülét. Lovagias figyelmének köszönhetően máris megtudja, ami eddig is nyilvánvaló volt: A csávó majommal... Egy idomár..! Hősünk alig észrevehető hümmögések közepette jobbról balról is szemügyre veszi a majmot, habár annak és gazdájának talán nem tűnik fel, mert a profra koncentrálnak.
A harmadik tag, aki ott volt velük korábban is még a tömegnél, csak most ér ide. A fejét fogja, látszólag nem nagyon figyelt az eseményekre idáig. Na se baj, Lewis úgy dönt, hogy most az ő lovagi kötelessége bemutatkozni, így seperc alatt átvágódik heroikus pózába, melyből egyből kiderül, hogy a felek egy igazi hőssel állnak szemben és most már biztonságban érezhetik magukat.
Kis terpeszben áll, mindkét kézfejét ökölbe szorítva, azokat a csípőjén pihentetve feszít, miközben fejét oldalvást tartja, s arcával az ég felé tekint. (Jobb hóna alatt ott a kis sámli...) Szeme csillog, mosolya megnyerő..! Nem törődve az idomár siettetésével fejét lassan az öreg felé fordítja, majd mikor érzi, hogy nem csak az övé, de a másik kettő tag figyelme is rajta van, megszólal:
- Sir Lewis vagyok, Aincrad legerősebb lovagja, a lojalitás a véremben van, az erőm pedig a karomban, elszántságom a végtelen horizonttal egyenlő..! - majd hirtelen abbahagyja a mondatot, mert majdnem elkotyogta, hogy az egyetlen hiányzó cuccosa a pénz, no meg az a növény, amivel biztos tudna ő is kezdeni valamit. Habár lehet, hogy teljesen másra használná fel, mint az idomár.
Levedli a pózt, majd gyorsan hozzáteszi, persze vigyorogva:
- Felőlem akár indulhatunk is..!
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Kedd Nov. 13 2012, 22:41

Leo mindenekelőtt elveszi Lewistól a sámlit, majd megnyom rajta egy gombot, így az eszköz retikül nagyságúra összecsukódik, majd az öreg dolga végeztével a hóna alá csapja. Ekkorra érkezik vissza a fejét fájlaló Hokushin is. Sarut eltűnődve végighallgatja, rezignált tekintettel követi a fiú heves kibontakozását, azonban mire mondandója végére ér, mosolyogva megveregeti a vállát.
- Ez a beszéd, fiacskám! Látom te is hozzám hasonlóan megrögzött kutató vagy. Nagyon helyes, fontos a céltudatosság! Így már értem az iméntit is... Induljunk is, ne késlekedjünk! Útba ejtjük még a házamat, kérlek benneteket, hogy kövessetek - ezután Hokuhoz fordul - Jól vagy fiatalember? Kérlek te se vond ki magad a bemutatkozás alól. Útközben szeretném, ha te is beszélnél magadról pár szóban! - legvégül pedig a lovagra koncentrál - Kiváló, kiváló Sir Lewis! Jó tudni, hogy egy személyi testőr is vigyáz majd az életemre.
Még utoljára végigméri a 3 fiatal kalandort, majd elégedett mosollyal összecsapja a tenyerét. Ezután szapora léptekkel megindul lakhelye felé, s int a fiúknak, hogy csatlakozzanak.

[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 10068867
A kertes ház kívülről nézve rendezett, takaros kis épület, gondozott kertel, telis-tele ritka növényekkel. Ám ahogy átléptek a küszöbön, kaotikus rendetlenség fogad. Persze szokás mondani, hogy a zseni átlát a káoszon, s ez így igaz Maxweld professzorra is, s minden szükséges holmit gondolkodás nélkül túr elő és dobál be az inventoryjába. Igen rövid idő alatt sikerült belaknia a házat, mindenfelé iratok, kutatási anyagok, térképek, makettek, találmányok sokasodnak a dolgozóasztalán, a földön szerteszét és a szekrények polcain. Érdekesség, hogy a használati tárgyai és a kézzel készített eszközei mind mechanikus, steampunk stílusúak. Egyes darabok működési elvére, sőt használati módjára sem sikerült első ránézésre rájönnötök.
Amint végez az öreg, kitessékel benneteket a házból, anélkül, hogy bármivel megvendégelne benneteket. Kissé szétszórt, és látszik rajta, hogy majd' kiugrik a bőréből, hogy végre útnak indulhat ilyen kiváló kísérők társaságában. Amikor elkapja a hév, csak a munkájára tud koncentrálni, felesleges udvariaskodásnak vagy szócséplésnek nincs helye. Amint kiléptek a kiskapun, a prof egyszer csak megtorpan, majd csettint egyet az ujjával.
- Hohó, még nem is hívtalak benneteket partyba! - s már gyorsan pötyög is a menüjébe, hogy elküldje a meghívókat a tiétekbe - Néha megfeledkezem a játék adta lehetőségekkel, szoknom kell még nekem is az itteni virtuális világot.
Ha elfogadtátok a felkérést, nekigyürkőztök az erdő meghódításának, ám arról mélyen hallgat az öreg, hogy mi is a pontos úticélotok. Térképet nem használ, látszik rajta, hogy fejből tudja merre is kell haladni.[off]Köszi Pánci a steampunk vonalat, nagyon jó ötleteket adtál az említésével[/off]

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Szer. Nov. 14 2012, 15:42

Nem mondom, hogy én átlagos volnék, de azért a többi srác se volt smafu, akik még a küldetésre jöttek: az egyikük lovag, olyan modorral, hogy… pislogtam rá nagyokat, pedig csak egyetlen mondatot vágott hozzánk. Stílusról beszéltem? Hát neki volt!
Míg a másik. Hát, nem is tudom. Alapból úgy figyeltem fel rá, hogy talajszinten izomból fába fejelt. Bemutatkozásnak bemutatkozás, nem mondom, egyediség is van benne bőven, de azért a sokból is megárt a jó.
Minden rendben, haver? – néztem rá megilletődötten, miközben a fejét vakargatva odajött hozzánk. Nem tűnt se idomárnak se íjásznak, tehát közelharci krapek. Ráadásul ha ennyire élvezi, hogy nincs is fájdalom a SAO-ban, és a fejét gyakorta vagdossa ezért fákba, akkor én szívesen vagyok mellette. Mindig is vonzottak a hibás egyedek. Érdekesek.
Egy ház Aincradban? – tátottam el a számat, amint a nagyfater ominózus mondata elhangzott. A házak bizony tabutéma volt azon kevesek között is, akikkel eddig beszélőviszonyba kerültem. Hiszen ki a francnak volt ennyi pénze, miközben azért küzdöttünk, hogy egyáltalán az alapvető felszereléseinket tutingolni tudjuk? Szóval én csak tátottam a számat, miközben a fickó meg az élünkre állt. Próbáltam összenézni mással is, hátha ugyan arra gondolnak, mint én.
A kert olyan volt, amilyet nagyvárosi srácként még soha a büdös életben nem láttam. Folytatódott a „Saru Taidana csodálkozik” című műsor, én pedig hűen adtam elő csodálkozó önmagamat. Alapvetően kevés színészi jártasságot követelt tőlem, ugyanis egyik döbbenetből a másikba estem, miközben beértünk a ház belsejébe is.
Ezek honnan? Nem tudtam, hogy kovácsolás jártasággal ilyet is lehet… mert úgy van, igaz? – bökdöstem ujjammal az egyik utamba eső önműködő kis vacakját.
Nem maradhattunk sokáig, annyira nem is bántam – a fejem kezdett belefájdulni a sok állandóan mozgó mindenségbe.
Helyes-helyes! – lelkesedtem, és vártam az utasítást, hogy merre kell mennünk, hol és mit kell felfedeznünk. Helyette az öreg kezdett vezetni minket. Mi a fene… ezek szerint ő is velünk fog jönni?!
Újra elkerekedtek a szemeim.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Pént. Nov. 16 2012, 23:52

Mikor sikerült odatántorognom a csapathoz az öreg rögtön leteremtett amiért én nem mutatkoztam be persze elég finom módon tette. Az egyik szépfiú is arról érdeklődött, hogy minden rendben van-e velem. Én természetesen válaszoltam kissé elhaló hangon mert még mindig zúgtak a harangok a fülemben.
-Elnézést kérek csak ki akartam próbálni az árnyharcos -féle lopakodás azonban nem jött össze a fa mellet való elsuhanás. A nevem Hokushin és kardforgató vagyok örülök a találkozásnak.- ezzel mindegyikük felé biccentettem egyet köszönés képen. Úgy gondoltam elég udvarias voltam és nincs szükség fölösleges szónoklatokra. Mikor befejeződött a bemutatkozás elmentünk az öregember házába. Mikor megszereztem a játékot olvastam, hogy saját házat lehet venni a kis viskótól egészen a hatalmas nagy palotáig. Sajnos anyagilag nem engedhettem meg magamnak, hogy saját lakásom legyen, de talán egyszer. Az álmodozást azonban félbe kellet szakítanom ugyanis ha csak képzelgünk és nem teszünk semmit z álmainkért akkor soha nem fognak valóra válni. Az öreg otthona tele volt mindenféle szerkentyűvel melyek közül egyetlen egyenek sem tudtam megfejteni a funkcióját. Nem is az eszemről voltam híres hanem arról, hogy egy csomó párbajban vettem részt és mindent el is vesztettem. Nem voltam másra jó mint élő pajzsnak hiába léptem szintet ugyanaz a középszerű játékos maradtam aki mindig is voltam. Ezen még azok a legendás surranok sem segíthettek amiket jó pénzért vásároltam és mások is fenték rá a fogukat. Kis idő után sikerül öszecihelödni az öregnek azonban mikor elindultunk volna hirtelen eszébe jutott valami. Mindannyiunknak küldött egy meghívót a csapatába amitől nem voltam elragadtatva. Eredetileg csak mellette akartam kalandozni némi tapasztalat pontot gyűjteni és kész másra nem vágytam. Azért nehogy ferde szemmel nézzenek rám elfogattam a felajánlást.

//Elnézést kérek a késésért.//

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Nov. 17 2012, 15:07

- ...Kiváló, kiváló Sir Lewis! Jó tudni, hogy egy személyi testőr is vigyáz majd az életemre. - Sir Lewis ekkor ha nő lett volna, elpirult volna, de mivel egy igazi férfi, így csak egy bal szemből előtörő örömkönny jelezte meghatódottságát. Végre valahára egy ember, ki elismeri a lovag evilági létezésének miértjét, s örömmel fogadja, mint a testőrét! Ennél többet és jobbat egy valódi lovag el sem képzelhetne magának. Hősünk máris sokkal boldogabban lépkedett Maxweld professzor mögött, kinek a háza felé tartottak.
Háááz! Gondolatban kiáltott, mikor meglátta a kis építményt, ami a professzor tulajdonában van. Mindig is szeretett volna egy házat itt, Aincradban, mert az annyira idilli, sőt azért is nagyon praktikus, mert benne van az emberben az az érzés, miszerint: van hova "haza" térni. Egy ilyen házikóban simán eléldegélne feleségével, míg mind a ketten megöregednek..! Ám elég az álmodozásból, erre irányuló gondolatai is megszakadnak, mikor feltűnik neki a ház előtti kis virágos kert, ami dúskál a mindenféle növényben.
Hirtelen le is lassít, s mintha csak szemlélődne jobbra-balra, megvárja, míg a többiek előre mennek, majd egy hirtelen mozdulattal a veteményesbe ugrik, s vadul szemlélni kezdi a gazokat. Körülötte mindenhol különösebbnél különösebb virágok, meg fotoszintetizáló izék lógnak ki a földből. Amilyen gyorsan csak tudja, szemügyre veszi a levelüket, majd amelyiknek a levele legjobban hasonlít valóságbeli rokonára, megfogja, s tövestül kitépi, majd gyorsan a zsebébe tömködi. Habár nem figyel eléggé, így az egész zöldség kilóg a nadrágjából. Kiugrik a virágoskertből, s fütyörészve, mintha semmi se történt volna, folytatja útját a ház felé, melyben a többiek már javában leskelődnek, a professzor pedig eszeveszett tempóval hajigálja inventoryjába a cuccokat. Remélhetőleg mindenre szüksége lesz, amit hoz magával.
Sir Lewis, miközben egy önjáró, kis gőzfelhőket eregető matchbox autóra figyel, észreveszi, hogy a zsebéből kilóg a növény. Egy hirtelen mozdulattal még bentebb tömködi, s már nem is látszik, hogy ott van. A professzornak valószínűleg fel sem fog tűnni, hogy egy gazzal több vagy kevesebb van a kertjében. Ennyit még a mi lovagunk is megérdemel magának.
Amint Maxweld úr végzett a rámolással, már el is indulnának, de még előtte mindenkinek küld egy meghívást, ami egy partyiba szólít mindenkit, aki elfogadja. Sir Lewis természetesen az elfogadó opciót választotta a felbukkanó ablakban.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 18 2012, 15:54

Üdv a csapatban, fiam - biccent Hokushinnak az öreg - bízom benne, hogy ezután kevésbé bohókásan koncentrálsz majd a feladatra, ugyanakkor hozzá kell tennem, gyorsaságod lenyűgöző, fiatalember!
Miután megejtették a bepakolást és az adminisztrációt a menüben, a kis csapat útra is kellhet. A professzor olyannyira rá van pörögve az útra, hogy teljes mértékben elkerüli a figyelmét Lewis kertészeti magánakciója, és hazatérés után sem biztos, hogy feltűnik majd neki egy hiányzó tő gyomnövény, ami bár lehetséges, hogy vadkender, de maximum hasmenést okozhat, bódultságot biztos nem. Miközben céltudatosan haladnak Maxweld fejében lévő térkép alapján, az öreg szívesen elmagyaráz mindent útitársainak.
- Még a játék kezdete előtt béta tesztelő voltam. Az volt a feladatom, hogy Aincrad növényállományát ellenőrizzem, s elégedetten nyugtáztam, hogy a valósághűség kielégítő. Akkoriban rengeteg olyan helyet és növénytípust fedeztem fel, ami hasznosítható lett az éles játék során is, így könnyen juthattam hozzá egy olcsó külvárosi házhoz. Itt az első szinten úgyis minden rendkívül olcsó még, majd ti magatok is tapasztalni fogjátok a későbbiekben. Ami pedig a mechanikus munkáimat illeti - fordul ekkor kissé Saru felé - a kovácsolás másodlagos jártasság természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy a fémeket meg tudjam munkálni, ugyanakkor a való életből is merítek ihletet. Szóval azt tudom nektek is javasolni hogy ááááááááá.....
Mondandóját már nem tudja befejezni az öreg, mivel a föld elnyeli testét, így egyetlen szempillantás alatt eltűnik a szemetek elől. Nem boszorkányságról van azonban szó, hisz mágia nem létezik a SAO világában. Ha tesztek pár lépést előre, észrevehetitek, hogy a professzor alatt beszakadt a talaj, s egy kikövezett falú lyukba keveredett. Pár percig néma csend és hűs levegő érkezik csak a lyuk szájától, aztán 1-2 perc elteltével hallatszódik az öreg nyöszörgése is. Kb. 3 és fél méter mélyen pillanthatjátok meg testét, amint eloszlik a gomolygó porfelhő. Viszont ha nem vagytok elég körültekintőek, ti is beszakadhattok a laza talajjal a lyuk szélén toporogva. Mit tesztek ezután?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Nov. 19 2012, 18:26

Az öreg figyelmeztetett, hogy legközelebb ne legyek ennyire könnyelmű ellenben megdicsért a gyorsaságom mit. Kicsit meglepődtem ezen ugyanis semmiféle jelét nem adtam arra miféle sebességre is vagyok képes. Talán volt vagy olyan rejtett képessége amivel láthatta más játékosok adatait. Megtudtuk róla, hogy béta tesztelő volt és az ő feladata a növények valósághűségének ellenőrzése volt. Majdnem mint a Jurasic Park című filmben csak ott dinoszauruszokat kellet hitelesíteni nem pedig holmi gyomokat. Elmondása szerint az első szinten sokkal könnyebb házat venni mert a következő szinteken minden sokkal drágább lesz. Azonban már csak egy kis ideig kell kibírnom a hontalanságot és meglesz a céh házunk. Ott valószínűleg mindenkinek lesz helye azonban ebben csak reménykedni tudtam. Azt is megtudtuk az öregről, hogy másodiknak a kovácsolást vette fel jártasság gyanánt. Én az érc látás, hogy némi profitra tehessek szert és így én mondhatom meg milyen alapanyagból legyen a fegyverzettem vagy egyéb felszerelésem. Hallgattuk volna tovább az urat azonban mintha csoda történt volna elnyelte a föld. Egy pillanatig hallottuk elnyúló kiáltását. Csak egy pillanatig tartott a sikoly amiből arra következtettünk, hogy nem zuhanhatott olyan mélyre. Gyorsan odasiettem és láttam egy hatalmas lyukba esett bele melynek ki volt kövezve az oldala. Tisztán éreztem a hűsítő levegőt ami a lukból áradt ám kicsit sem volt áporodott. Ahogy hallgattam a halk nyöszörgést valami megcsikordult a talpam alatt. Sajnos pillanatok alatt rájöttem ugyanis lassan elindultam lefelé a gödörbe. A talaj elég instabil volt a lábam alatt csak mint egy lassított felvétel úgy suhantak el a többiek előttem és közelített a fenék.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Kedd Nov. 20 2012, 17:14

Az a helyzet, hogy elbambultam, és nem kicsit, hogy az ember csak pislog párat, aztán kapásból képbe kerül, hanem annyira, amikor az ember azt veszi észre egyszer csak, hogy szinte zéró a kapcsolata a külvilággal, és annyira csak bambul kifelé az arcából, hogy időközben egy teljesen más világban találja magát, mint amibe eredetileg belealudt. Igen, a belealvás talán jó kifejezés, ez ilyen helyből megugrott nyitott szemmel alvás, amibe úgy merülsz bele, hogy még csak te sem veszed észre. Mint ahogy az ember általában nincs tudatában, hogy éppen mikor aludt el.
Zavartan néztem körbe.
Az volt a nagy helyzet, hogy nem tudom, mire ébredtem. Az biztos, hogy volt valami nagy dolog, ami felkavarta bennem az állóvizet.
Eltűnt mellőlünk a fószer! A nagypapi! Pedig tudom, hogy nekünk beszélt. Lassan kezdtek előbukkanni emlékek, mint amikor másnaposan ébredsz fel egy átmulatott éjszaka után. Hogy mit is csináltál, hogyan történtek dolgok… például amikor észreveszed, hogy valaki szétkapta a kafa tornacipődet az este. Majd rájössz, hogy te estél neki ollóval, amikor túl részeg voltál ahhoz, hogy csak úgy szimplán kilépj belőle.
Szóval valahogy úgy álltam ott a srácok mellett, tök félkómásan, és konstatáltam… banyek! Konstatáltam, hogy egy tök nagy lyuk van előttünk, jól hallhatóan nyöszörög benne valaki. Amire felfigyeltem még, az a különösen instabil talaj, ami mintha mozgott volna a lábam alatt. Süppedtünk. Emeltem a talpam, hogy hátráljak, de ügyetlen voltam, megakadt a sarkam, a lendület meg vitt tovább…
Különös „hangulata” volt esésemnek, hiszen miközben én hátrafelé estem, a mellettem lévő egyik srác meg lefelé csúszott, így pont ellentétes volt egy ideig a mozgásunk. Legalábbis ellentétesnek tűnt, de hamarosan, ahogy nyekkenve elterültem a földön, rá kellett jönnöm, hogy még mindig a lyuk fölé lóg a lábam, és bizony lehúz: csúsztam én is bele a lyukba.

//Okok, köszi a türelmet, vagyok már, vagyok! Smile//

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Kedd Nov. 20 2012, 21:26

A csapat hősiesen megindult, hogy teljesítsék a küldetést, mely hatalmas nyomot fog hagyni Aincrad történelmében. Sir Lewis, a csapat biztonsági őre árgus szemekkel tekintgetett jobbra balra. Mostantól már éles küldetésben vesznek részt, bárhonnan veszély fenyegetheti őket, legyen az akár egy bandita, húsevő növény, vagy atombomba, neki haptákban kell állnia, hogy hősies erejével megállítsa akár a szökő árat is, mely bajtársai, s legfőbb védence, a professzor életére törne. Nos, igazából csak reménykedett abban, hogy szökő árral nem fognak találkozni Aincradban, mert hiába, hogy a vizet szereti, egy szökő árral már lehet az ő megacélozott lovagi póza sem bírna sokáig ellen állni.
Közben fél füllel oda-oda hallgatózott a professzor előadására, melyből kiderül, hogy az öreg bizony bétateszter volt, s már akkor is a gazokkal kellett foglalkoznia, aztán valami fémről is beszél, majd hirtelen elhallgat, s vele együtt a többiek hangja is eltűnik.
Hősünk értetlenül ácsorog, hol jobbra, hol balra pillant. Majd hirtelen elönti egy vad félelem, melyet nem bírt szótlanul tűrni:
- Mi van, mindenki ninja módban van..?!?! - kiáltja dühödten, majd eszébe jut az is, hogy esetleg elraboltak mindenkit, s ebben az esetben neki kell kiszabadítania társait a vad sárkány, vagy gengszterek karmai közül..! Mikor azonban tenne előre egy lépést, reflexből lába elé pillant, ahol egy gödör van. Huh, még szerencse, hogy észrevette, a végén meg mindenestül beleesett volna. Ahogy belepillant a mélyedésbe, több alakot vesz észre, akik benne fekszenek. Nem akárkik azok, hanem a professzor, az állatidomár a fura majmával és kardforgató csávó.
Először értetlenül néz, majd beletörődően megvonja vállait, majd kissé puffogú arcra vált.
- Miért nem mondták, hogy a föld alá megyünk? Pff! Nem lett volna belőle semmi baj... - mondja, majd szépen odaáll a kráter szélére, s egy gyors mozdulattal a mélyedés falára ugrik, amin leszánkázik a mélyedés aljára, persze úgy, hogy közben megpróbál nem elesni.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Szer. Nov. 21 2012, 12:44

Nos, az öreg nem éppen arra számított, hogy "utánaugratok". Igyekszik minél gyorsabban arrébb kúszni, mielőtt még a 3 fiú egyenesen ráesik. Egyedül csak a majomnak van annyi esze, illetve akrobatikus képessége, hogy épségben, minden mocsok nélkül földet érjen gazdáját követve. Ám hiába minden igyekezet, a professzor jobb lába beszorul egy kisebb kőkupac alá, ami az imént omlott rá. Ösztönösen feljajdul, de inkább az ijedtségtől, minthogy fájdalmat nem érez. Nagy köhécselések közepette kezeivel maga elől próbálja elhessegetni a porfelhőt, majd ahogy elül a kosz, végre betájolhatjátok, hogy ki hova esett, illetve hol is vagytok egyáltalán.
A kürtő, aminek az aljára kerültetek, olyan, mintha egy kikövezett falú, kör alakú kút lenne, csak jóval szélesebb az átmérője - mintegy 2 méternyi - a hagyományos kutakhoz képest. Lewis Leo mellé keveredik, Hokushin velük szemben huppan fenékre, míg Saru és az időközben leérkező Susaya másfél méternyire tőlük, a kürtőből nyíló folyosóhoz közelebb ér földet. A környezetekben gyakorlatilag mindent belepett a kosz és a kőtörmelék. Az öreg pupillái tágra nyílnak, és Sarura mutat ujjával. Illetve nem is a fiúra, hanem a háta mögé.
- Egy Heloderma suspectum! Igen, ez biztos, ez egy viperagyík! - először a felfedezés örömétől lesz izgatott, aztán látszik rajta, hogy kezd elsápadni. Ugyanis a másfél méteres gyík jóval nagyobb való világ beli fajtásaihoz képest. Ez vagy egy bug a játékban, vagy pedig eredetileg is ilyen nagyra és sokkal harciasabbra tervezték a programozók és a látványtervezők. Jellegzetes külseje miatt Maxweld prof könnyedén felismerhette: alkata a varánuszokéhoz hasonlatos, vastag bőrének alapszíne mélybarna, ám még ebben a félhomályban is jól kivehetőek rikító sárgás foltjai. Négy csökevényesnek tűnő lábán felétek közelít, Sarutól kb. 3 méterre lehet, és egyre gyorsabban és dühösebben közelít. Minden bizonnyal megzavartátok a búvóhelyén és tönkretettétek a fészkét...
- Vigyázzatok vele, mérgező a harapása! - érkezik a figyelmeztetés az öregtől.

[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Images?q=tbn:ANd9GcQ_d8yoyqxBM2j4mUZBsMyPz5cM8KJ-ypF3snJs30RHbqY1JkBv

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Szer. Nov. 21 2012, 17:02

Mit nem mondjak elég nagy port kavart az, hogy beestem abba a lukba. Az öreg valószínűleg észrevettem érkezésemet mert valami keményen landoltam hatalmas porfelhő kíséretében. Először nem láttam semmit csak azt halottam, hogy valaki nagyon csúnyán köhög előttem. Mikor kezdett elülni ez a különös takarás vettem észre, hogy a mi ügyes vezetőnkkel és bátor lovagunkkal nézek farkas szemet. A gödör elég nagy volt ahhoz, hogy elférjünk benne mind a négyen vagyis öten h a majmot is külön számoljuk. A falnak támaszkodva fölkeltem miközben bal kezemmel a nem sajgó fenekemet vakartam. Közben szememmel elkezdtem keresni a fekete hajú fiút mert nem láttam az öreg közelébe. A vezető meg is pillantotta és görbe újával rá is mutatott miközben valami érthetetlen szöveget kezdett hadarni. Először azt gondoltam a fiúról beszél valamit azonban a tekintette oly lelkes volt, hogy erről a feltevésemről azonnal letettem. Olyan arcot vágott a növény szakértő mintha valami új egészen hihetetten dolgot fedezett volna fel. Mikor az állatidomár mögé tekintettem rá kellett jönnöm, hogy ez történt. Valami túlméretezett piros színű gyík állt Sarú háta mögött és egyáltalán nem tűnt barátságosnak. Mikor megtudtam, hogy mérgező a harapásuk még kevésbé akartam megismerkedni vele. Rögtön a fekete hajú srác elé álltam és mélyen a szemébe néztem miközben lassan beszéltem hozzá.
-Figyelj most szép lassan gyere ide hozzám csak ne csinálj semmilyen hirtelen mozdulatot. -
Amint úgy érzem kellő távolságra van a dögtől rögtön a hátam mögé rántom így én kerül a tűzvonalba. Gyorsan elő rántom a kardomat azonban valami furcsa dolog történik. Elkezd különös módon remegni majd a megszokott kardom helyett egy görbe pengéjű kardot szorongattam. Éppen meg akarok lepődni mikor átvált egy ében fekete pengéjű szamuráj kardra. Valószínűleg ez a változás felingerli a vadállatot ezért megelőző csapásként megpróbálom ketté szelni a bestiát. Azonban mire a fejét vagy annak helyét elérné a fegyver megint alakot váltott. Egy kis csörgős játékká változott át amilyenekkel a csecsemők szoktak játszani. Így ha sikerül eltalálnom nagy csörgés közepette csak a fejét tudom megütni mivel a fegyver jóval kisebb lett.

/Változások ellenére a sebzése ugyanaz marad/

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Csüt. Nov. 22 2012, 13:31

A Tatát figyeltem. Biztos voltam benne, hogy komoly problémái vannak. Talán nem viselte túl jól a stresszt, és ezért bekattant. Vagy agyára ment valami növény, amit véletlenül nem jó recept alapján főzött ki. Fogalmam sincs, hogy mi baja lehetett pontosan, de ahogy összeszűkülő szemmel őt figyeltem, biztos voltam benne, hogy normális ember nem reagál így zuhanásra. És nem mutogat rám utána, úgy örülve nekem, mint majom a farkának. Már bocs, Susaya. Susaya?
Semmit nem fogtam fel abból, hogy mi történik körülöttem. Az utolsó pillanat még az volt, hogy háttal ráesem a perem szélére, és csúszni kezdek. Vethettem még egy utolsó kétségbeesett pillantást a fejben éppen pillangókat kergető Lovagtestőr felé, talán stílusosan már csak annyit kellett volna hozzátennem, hogy miközben csúszok lefele, azt mondom: fussatok bolondok!, és akkor boldogan halhattam volna meg. Helyette csak annyit konstatáltam, hogy a lábamon állok, és vagy így érkeztem, vagy én magam tápászkodhattam fel az imént. Susaya természetesen mellettem áll. Szinte magamon érzem szemrehányó tekintetét, ebben azonban két dolog akadályoz. Az egyik, hogy az örökké szemem elé csúszott fejpánt miatt, mint mindig, most se tudom, valójában pontosan hova és hogyan néz. A másik, hogy egyébként is elég látványosan éppen más felé figyel. Én csak kapkodom a fejem. Susaya egész teste feszülten koncentrál a hátam mögé… és ennek az információnak a tudatában könnyűszerrel felmerül bennem a gondolat, hogy akkor talán a Tata sem rám mutogat, hanem…
Figyelj most szép lassan gyere ide hozzám csak ne csinálj semmilyen hirtelen mozdulatot.
Itt nagyjából már minden tiszta volt előttem, hogy bizonyára valami olyasmi van mögöttem, amire én egyébként marhára nem vagyok kíváncsi.
Susaya. Susaya...? – hangzott el az az ominózus mondat, amin fejben már túl voltam egyszer. Ugyanis a Susaya és köztem lévő kapocs mit sem változott az elmúlt pillanatokban, és mint mindig, most sem hallgatott rám. Én araszolni akartam a nem árnyharcos srác felé, tényleg, de abban a pillanatban, hogy a petem megindult, mint valami szagot fogott eb, én is megpördültem a sarkamon, és bár alapvető célom az volt, hogy csak simán utánakapok, végül annyira ledöbbentett, mellbe vágott, amit láttam, hogy szinte úgy estem utána. Iszonyatosan féltettem az aranymajmom kevéske életpontját. És külön emlékeztetnem kellett magam, hogy elvileg 8-as sebességünkkel egész gyorsan számíthatunk…

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Shiel D. Lewis on Szomb. Nov. 24 2012, 11:29

Sir Lewis akármennyire gondolta át jól azt, hogy leugrik a többiek után, sajnos akrobatika jártasság nélkül csak annyit tudott elérni, hogy a lyuk aljáig kecsesen zuhant, majd ott egy nagy nyekkenéssel földet ért. Normál ember ilyenkor már rég darabjaira hullott volna, de hősünket szerencsére a végtelen igazság és hősiesség oltalmazza, így csak egy kis kosz került ruhájára.
A keletkezett porfelhőben nem látja jól, hogy ki hol van, de természetesen egyből az öreget kezdi el keresni, az ő biztonsága prioritást élvez a másokéval szemben, de persze ez nem azt jelenti, hogy a majmos srác meg a lopakodó nyugodtan meghalhatnának...
Kis idő és a por leülepszik, s ekkor végre észreveszi, hogy a professzor pont, hogy ő mellette csücsül egy kőhalommal a lábán.
A lovag rögvest nekikezd, hogy kiszabadíthassa a növénykutatót, gyors iramban dobálja le a lábáról a köveket, amiben segítségére van súlyemelő jártassági is. Való igaz, hogy eddig nem bírta sokszor használni ezen jártasságát, de most örült annak, hogy végül úgy döntött, erre ad ki pénzt. A képesség amúgy is több önbizalommal töltötte el, a magasba emelte az amúgy sem alacsony egóját.
Tehát hajigálta jobbra-balra a köveket, amikor egyszer csak azt látja, hogy az öreg egy pontra mutat, csillogó szemekkel, s szinte ki van meredve. Hősünk egy pillanatra azt hiszi, hogy ennyi, vége, az öreg tudós szívrohamot kapott és pózba rántotta az ideg. Már majdnem abbahagyja a kövek eltakarítását, s kezdte volna visszahányni, hogy abból épít sírt az öregnek, mikor az megszólalt:
- Egy Heloderma suspectum! Igen, ez biztos, ez egy viperagyík! - Igaz, nem értette az első mondatot, de megnyugodott, hogy a védencük még nem lehelte ki a lelkét, a viperagyíkos részen viszont elkerekedett a szeme. Gyorsan odapillantott, s akkor ő is megpillantotta a lényt, amit még talán a valóságban is látott egyszer, mikor tévét nézett. Egy nagy gyík, szép mintázattal és a prof szerint mérges harapással. Az állat nem messze állt a majmos sráctól, aki mintha sztázisban lett volna, nem sok mindenre reagált, hanem a kardforgató ugrott oda az állathoz, de az is valami fura szerzet, mert annak meg a kardja változott össze-vissza.
Sir Lewis rájött arra, hogy nem szabad furcsállódni, inkább a tetteknek kell beszélniük. Éppen ezért gyorsan lekapta hátáról a pajzsát, majd egyetlen mozdulattal bekempelt a professzor elé, hogy pajzsával, s egész testével védhesse, ha a gyík őket venné a célkeresztbe, de közben ügyelt arra is, hogy az öregnek legyen valamennyi rálátása a dolgokra. Közben persze fél kézzel folytatta a kövek odébb dobálását.
Ha valakinek a partyból szüksége lenne arra, hogy használja különleges switchelő képességét, akkor mindenképpen alkalmazni fogja.

_________________
Adatlap
Shiel D. Lewis
Shiel D. Lewis
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 371
Join date : 2012. Nov. 03.
Age : 26
Tartózkodási hely : füstfelhőben

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 25 2012, 17:17

Két tizes kockával kidobom a viperagyík HP-ját. A két kapott érték összege adja majd meg a HP-t, aminek a csökkenését a karakterek is láthajtják, amint Hoku megsebzi. Lássuk:

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 25 2012, 17:17

The member 'Rosalia' has done the following action : Kockadobás

'10-es Kanának' :
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 4670872645_a1c627d8ba_s [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 4670869989_3135d37e8a_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 25 2012, 17:44

Valóban, a gyíkot igencsak felingerli Hokushin kardjának többszöri változása. Ám még mielőtt támadásra nyithatná száját, hogy megvillantsa vészjósló fogait, már érkezik is a csapás a kard... öhm... csörgő által. A vágás ígyis betalál, a mob életcsíkja rögtön a piros sávba kerül. Ekkor érkezik Susaya is, s végérvényesen eldünti a helyzetet. Sebzésével könnyű szerrel pixeljeire tépi a gyíkot, így elhárul minden veszély a mérgezést illetőleg. Még csak meg sem izzadtatok. Csak kinyírtatok egy védtelen jószágot, akinek felbolygattátok a fészkét.
Lewis tevékeny közreműködésének hála a professzor is kiszabadul a kőtörmelék alól. Talpra áll az öreg, ha a lovag felsegíti, azt külön köszönettel elfogadja, s leporolja magát. Hálásan megköszöni a segítséget a fiúknak, de kicsit csalódottan tekint a gyík utolsó csillámló darabjaira.
Amikor összegyűjtitek a bátorságot, hogy bemerészkedjetek abba a járatba, amelyikből a gyík az imént előmászott, akkor csalódnotok kell a látványban. Zsákutca. Egyedül Hokushinnak lehet némi öröme a helyzetben, mert ha alaposabban szétnéz a fészekben, akkor ércekre bukkanhat. Kijutni viszont csak egyetlen módon lehet: ott, ahol be is jöttetek!

Emlékeztetőül, csak hogy ne kelljen kikeresnetek: A kürtő, aminek az aljára kerültetek, olyan, mintha egy kikövezett falú, kör alakú kút lenne, csak jóval szélesebb az átmérője - mintegy 2 méternyi - a hagyományos kutakhoz képest. Kb. 3 és fél méter mélyen vagytok jelenleg a földfelszíntől mérve, a beszakadt kürtő széle viszont a kikövezett fal miatt már nem rejt további omlásveszéjt. Lewis tett róla csúszásával, hogy az utolsó adag porhanyós föld is a többieken landoljon, ezért már nem ingoványos a talaj fent. Mit tesztek a kijutás érdekében? Köteletek nincs, magatoknak kell megoldani a helyzetet. Ha nem sikerül, akkor végül a professzor fog valamilyen steam punk cuccával segíteni Wink


Hoku: Az talált érc majd a küldetés végén a jutalmazásnál lesz meghatározva, már ha a karaktered elég szemfüles, illetve ha egyáltalán bemegy a fészekig. Bár nyilván megteszi Very Happy

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Hokushin on Vas. Nov. 25 2012, 23:06

Kissé megtermett a fekete hajú srác azonban végül sikerült magam mögött tudnom. Nem lett semmi baja így szemtől szembe nézhettem a fenevaddal. Sajnos mint kiderült az olcsó dolgok nem mindig tökéletesek. Ingyen szereztem meg a játékot mikor elcsentem azoktól a tolvajoktól, de nem tudtam, hogy valami nincs rendben vele. Bizonyára valami rendszer hiba lehetett ugyanis amint kirántottam fegyveremet a mérgező hüllőre az elkezdte változtatni az alakját. Egyáltalán nem tetszett a lénynek ez az összevisszaság és mérgesen meg is morgott. Azonban mielőtt rám támadott volna én lecsaptam az életerejének nagy részét egy csörgővel. Elég ostobán éreztem magamat és nem is sikerült teljesen lenulláznom a pontjait szerencsémre a kis majom ott termett és egy jól irányzott támadással végleg elküldte csicsikálni. Éppen meg akartam neki köszönni mire a fegyverem újabb alakot öltött és egy csokor virágot szorongattam a kezemben. Elég furcsán nézhettem ki miközben a majom felé tartottam a növényt.
-Izé köszönöm, hogy segítettél.-
Mondtam a csöppségnek ezzel bementem a kis barlang szerűségbe. Sajnos mint kiderült nem z volt a kijárat csak egy búvóhéj. A földön kisebb nagyobb föld halmokat találtam és valamit ami csillogott. Jobban szemügyre vettem mert nem tudja az ember mikor bukkan a szemét között kincsre. Valami fémes dolgot találtam amiről kiderült kovácsolásnál használatos fém volt. Nagyon megörültem, hogy van alapanyagom már csak egy kiút és egy kovács kellett. A lyuk viszont túl magas volt arra, hogy kimásszunk. Próbáltam törni a fejemet viszont semmi használható nem ugrott be. Ekkor fegyverem megint önállósította magát és egy étkező asztallá. Gyorsan kellet cselekednünk mert nem tudhattuk mikor van a következő váltás.
-Te lovag segíts a lyukhoz vinni majd menj ki rajta.-
Az volt a tervem, hogy ő kimászik és kívülről felhúz minket mivel neki van ereje és képessége különben nem hordhatta volna el a sok követ.

/Azért irjatok alternatívát is mert csak a jó ég tudhatja beválik-e vagy sem/

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi610/700[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Taidana on Hétf. Nov. 26 2012, 18:25

Su… Susaya! Oh! – Elhagyta a számat még néhány hang, de csak majmolták az előzőeket: „aaah”-k, meg „ohh”-k voltak, és a nagy részük a mondatom elején megnevezett személynek, avagy petnek, avagy aranymajomnak, avagy drága Susayámnak szólt, aki – szokása szerint minden tiltakozásom ellenére – ment, odacsapott és ennyivel nagyjából győzött is. Sokkal életrevalóbban kezelte az egész szituációt, mint én, akinek értetlensége egy darab fával vetekedett, és ugye nem kell magyaráznom, hogy egy fadarab milyen rohadt értetlen tud lenni… jó, ez egy szar példa, mert egy fadarab nem tud értetlen lenni, de én igenis baromira értetlen voltam, miközben a srác mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, virággal ajándékozta volna meg Susayát, ha a csokor nem változott volna mentem egy rohadt nagy asztallá. Nekem tulajdonképpen már az is marha fárasztó volt, hogy szemmel kövessem az eseményeket, nemhogy állandóan forognom kelljen, hogy körbe tudjak nézni, hogy éppen mikor mi van. Legalább némi részvételért akartam a Tatámék felé pislantani, de akkor már a majmócám rég a lábam szárát rángatta, és ez egyáltalán nem volt vicces, képzeljük csak el, hogy pillanatokkal ezelőtt ugyanazokkal a mancsokkal egy konkrét másfél méteres Heloderma suspectumot végzett ki! Szóval engedve a lelki terrornak felléptem az asztalra, ő rám rugózott, ezt még hetykén tűrtem, majd onnan a falon néhány lépéssel visszavetődött rám. Nem is tudtam volna mást csinálni, mint bakot tartani, hogy ne nyomjon le egy hevenyészett pörgőrúgással, így viszont a kezemről tovább lendülve máris kinn volt.
Hát ez… ügyes volt… – Próbáltam dicsérni annak a biztos tudatában, hogy ha én valaha is elhalálozom, ez a kis rohadék még évekig fog boldogan tengődni nélkülem is.
Susaya Duracell-nyuszikat megszégyeníti sebességen pörgött azonban még mindig, simán letorkolva amúgy is elég halovány dicsérgető szándékomat:
SA R U T A I D A N A, K E L L A Z A L A K O D. A Z Ö R E G E M B E R J Ö J J Ö N E L S Ő N E K – visította magas és tagolatlan hangján, és bár fogalmam sem volt (továbbra sem), hogy mégis a mi a fészkes fene zajlik körülöttünk, én aztán nem fogok kötözködni vele. Testcsere – mormoltam az orrom alatt, mire Susaya felvette az én formámat. Kis hiba csúszott a számításba, mégpedig, hogy én pedig aranymajommá változtam. Kétségbeesett pillantást vetettem lovagék felé: reméltem, hogy ők tudják, mi a következő lépés.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel Vo36oi115/900[Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kalandozás Leo Maxwelddel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.