Mirika vs Anat

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 02 2014, 17:41

Mindig is azt állítottam magamról, hogy a PvP nem az erősségem, de az elmúlt időszak kezdett róla meggyőzni, hogy azért mégis van némi keresnivalóm ezen a téren. Legalábbis azóta, hogy kasztot váltottam, azért nem voltam annyira hű, de sikertelen. Volt egy stílusom, ami a legtöbb ember számára azért minimum nehezen követhető volt, voltak trükkjeim is, és azért a múltkor csak összejött egy döntetlen Hina-chan ellen, és az is csak azért, mert figyelmetlen voltam. Mondhatnánk, hogy ezért nem vagyok még nagy ász, mert elkerülik a figyelmem néha az apróságok, de ettől függetlenül rohadt büszke voltam magamra. A szöszi erősebb volt, mint én, és én keményen megszorongattam Cool Szóval elkezdett a fejemben keringeni pár gondolat, többek közt az is, hogy ha Hina-channal képes voltam egy szinten harcolni, akkor lehet, hogy egy régi kudarcomért is kiegyenlíthetem a számlát Razz Anno elég nagy csalódás volt, hogy az utolsó lépcsőfokon botlottam meg, pláne úgy, hogy hibátlanul taktikáztam, de hát Anat végtelen élete ellen így esélyem se volt. Jó, mondjuk nem is bújtam miatta a sarokba sírva, az csak akkor történt volna meg, ha nem a fiú győz le, hanem bárki más Rolling Eyes Na de na, azóta bosszúra szomjazok, és forr a vérem egy visszavágóért!
Szóval akkor hát írtam egy üzenetet így estefelé, hogy mit szólna egy kiadós testmozgáshoz abban a multifunkciós arénában. Gondoltam, miért is ne most? Egyébként is jó lett volna beszélni a fiúval ilyen lovey-dovey körülményektől mentesen, mert ha csak úgy randizunk, akkor tuti nem tudom szóba hozni mindazt, ami nyomogatja a lelkecskémet. Volt pár dolog ugyanis... és mostanra összeszedtem magam annyira, hogy bátorkodjak ezekkel előállni, viszont ha Anat rám mászik, úgy nem marad túl sok ellenkezni, sem elrontani a szándékait valami komollyal. Elég időt hagytam magamnak, hogy felkészüljek lelkileg is, de azért egy kicsikét késtem a taliról, méghozzá szándékosan. Az aréna elé érkeztem meg, ott volt jó néhány pad, ahová le lehetett ülni. Tekintetemmel a mackómat kerestem, ilyenkor azért már nem voltak olyan sokan a környéken, és bentről se jött akkora zaj, csak némi fémes csattogás. És persze ha kettesben voltunk, akkor nem maradt rajtam se cicafül, se rózsaszín, se copf, csak meleg öltözék, meg kiengedett haj. Sokan talán fel se ismernének így.

HP:150 | F:48 | E:2*50 | K:16 | GY:96 | S:22 | P:95
Spéci tárgy: Gyémánt Mellvért

itemek:
2x Vörös Bika Potion
1x Mini Potion (+5 HP)
1x Kis Potion (+20 HP)
1x Béna Frissítő Potion (+10 HP és +2 gyorsaság egy körig)
3x Gyors Futás Kristály (+4 gyorsaság egy körig)
2x Pajzs Kristály (felezi a következő támadás sebzését)
1x Halvány Erősítő Kristály (+5 sebzés egy körön keresztül)
1x Halvány Gyógyító Kristály (2-2 HP-t gyógyít 3 körön keresztül)
2x Gyenge Kábító Méreg (-2 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 ütésig)
3x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 ütésig)
3x Gyenge Fárasztó Méreg (-2 kitartás, minden találattal, maximum 3 ütésig)
2x Gyenge Lassító Méreg (-2 gyorsaság, minden találattal, maximum 3 ütésig)
2x Gyenge Paralízis Méreg (egy körig bénítja az ellenfelet)
3x Gyenge Speciális Méreg (2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén)
4x Gyógyító Kristály (15 HP gyógyulás három körig)

Céhbank:
4 Mini Potion
2 Vörös Bika Potion
4 Kis Potion
1 Béna Adrenalin Potion
2 Rövid Akarat Potion
1 Gyenge Fárasztó Méreg
1 Gyenge Paralízis Méreg
2 Pajzs Kristály
7 Halvány Gyógyító Kristály
2 Gyors Futás Kristály
5 Gyenge Fárasztó méreg
1 Egyszerű frissítő potion
3 Tükör Kristály
2 Nagy Potion
1 Gyógyító Kristály
2 Lökés Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Dec. 06 2014, 17:10

Kiadós testmozgás, mi? Razz Ha erre van szüksége, ahhoz nem kell abba az arénába menni Rolling Eyes Igaz, megszokhattam volna már, hogy őt nem zavarja, ha mások előtt kacérkodik vagy ledér öltözetben - illetve anélkül - jelenik meg. Ami azt illeti, engem picikét feszélyez, de hát belemegyek a játékba. Meg hát gondolom éppenséggel nem úgy akar nekem esni, ahogy szokott Rolling Eyes Na de ha itt valóban harcról van szó, akkor nem tudom mégis hogy merült fel a fejecskéjében, hogy éppen nekünk kell összecsapni. Pöttyintek neki azért egy beleegyező választ, majd nyugovóra térek.
Másnap sokáig alszok, hogy alaposan kipihenjem magam, aztán kiadósan bekajálok. Üres hassal nem megy a koncentráció. Na de hogy miért pörögtem rá ennyire a harcra? Egyrészt azért, mert tudom, hogy rosszul esne a pöttömnek, hogyha rajtakapna, hogy félvárról veszem a meccset és elbohóckodom. Gondolom az is rosszul fog neki esni, hogy már megint elverem abban az arénában, akárcsak a Stella idején, de az még vacakabb lenne, ha úgy győzne le, hogy utána bármikor felhánytorgathatnám neki, hogy nem is adtam bele apait-anyait. Másrészről pedig az aréna pontokra nekem is szükségem van. Főleg azok után, hogy a múltkor kénytelen voltam félbeszakítani a küzdelmemet Rennel és azt a rendszer automatikusan vesztésnek kezelte és súlyos pontokat vont le. Nem mintha nagyon rá lennék pusztulva erre az arénázásra, de elnézve a jutalmakat, igencsak kecsegtetőek és kár lenne elszalasztani őket. Szóval ideje lenne odatennem magamat. És ezt végiggondolva már rá is jöttem miért hívott ki Miri: a szintkorlátozás miatt.
Megérkezve a helyszínre, egy padon ücsörögve vár a kedvesem. Kicsit ideges vagyok a párbaj miatt, mert hát mégis csak közelebbi kapcsolatban vagyok vele, mint bármelyik más ellenféllel, így van rizikója a dolognak. Nem szeretném megbántani vagy rossz érzést kelteni benne. De bízom abban, hogy kellően felnőttként tudja kezelni a helyzetet és félre tudja tenni az elfogultságát, mint ahogyan nekem is ezt kell tennem. De ha nem tudna így gondolkozni, akkor vélhetőleg ki sem hívott volna párbajra. Odalépek elé és kezemet nyújtom neki. Amikor elfogadja, kézcsókkal köszöntöm, majd felsegítem és magamhoz húzva ölelem meg. - Ma is gyönyörű vagy, Kincsem!


HP:225 | F:52 | E: 110 | K:23 | GY:54 | S:23 | P:90

Spéci tárgy: Gyémánt Mellvért, Falánk (Villámlás - effekt Cool )

itemek:
2x Mini Potion (+5 HP)
2x Kis Potion (+20 HP)
4x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyors Futás Kristály (+4 gyorsaság egy körig)
2x Halvány Erősítő Kristály (+5 sebzés egy körön keresztül)
2x Pajzs Kristály (felezi a következő támadás sebzését)
2x Tükör kristály (aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható)
2x Gyenge Kábító Méreg (-2 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 ütésig)
1x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 ütésig)
2x Gyenge Fárasztó Méreg (-2 kitartás, minden találattal, maximum 3 ütésig)
1x Gyenge Lassító Méreg (-2 gyorsaság, minden találattal, maximum 3 ütésig)
1x Gyenge Speciális Méreg (2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Lökés kristály (Aktiválásakor meglöki ellenfeled, így az elveszíti a következő körét, egy bosson/játékoson egy harcban maximálisan egyszer lehet használni)
1x Pofon Kristály (Egy pofont ad a célpontnak. Amennyiben ellenséges egy közelharci pusztakezes ütésnek felel meg, amennyiben barátságos nem sebez, csak nyomot hagy.)

Mirika (Sebzés: 50 /kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Szer. Dec. 10 2014, 18:18

Jobb híján leültem, mivel nem láttam sehol. Tiszta ciki, hogy én értem ide előbb, főleg mivel késtem is egy pár percet. Hát nem a pontosság Nacchan erőssége, az tuti Razz Viszont egy kis idő elteltével csak sikerült felbukkannia a fiúnak, mosolyra is húzódott a szám, ahogy megpillantottam. Most talán nem volt olyan széles, mint általában, de nem azért, mert nem örültem volna annak, hogy láthatom, csak hát eszembe jutott, hogy mi mindent fel akarok hozni előtte.
- Szia :3 - köszöntem is rá, és a... hát szokásosnak mondható kézcsók után hagytam, hogy magához húzzon, és megöleltem én is. Nem szóltam semmit, csak a mellkasába temettem az arcom, és élveztem egy kicsit az illatát, na meg a biztonságot adó ölelését. Nem volt egy izomkolosszus, de így is jóval nagyobb volt nálam. Nem mintha az nehéz lett volna, a legtöbb pasi minimum egy fejjel, de inkább másféllel vagy többel volt nálam magasabb, de Anatnál volt egy összehasonlíthatatlan plusz is az ölelkezésben, ami megnyugtatott, amitől tényleg jól esett csak szimplán hozzá bújni és úgy maradni.
- Na, múltkor mondtad, hogy választhatnék én is egyszer randihelyszínt. Szerinted innen hová megyünk? :3 - szakadtam el végül, legalábbis annyira, hogy fel tudjak nézni a mackómra. Hagytam, hadd maradjon a keze a derekamon, bár tőlem aztán csúszhat az lejjebb is ;P Kicsit még játszottam vele, hátha azt hiszi, csak csak behúztam a csőbe az arénával és igazából nem is az a célunk, pedig de Razz
- Vagy... szeretnéd itt gyakorolni a... testmozgást? Én nem bánom, ha... látnak minket Embarassed - kérdeztem kicsit szégyenlősködve, miközben a mellkasának támasztottam az ujjaimat és egy picit gyengéden megsimogattam, majd lábujjhegyre állva közelítettem az arcához. Viszont mielőtt ajkaink összeérhettek volna, hirtelen a mutatóujjammal megállítottam, és egy huncut kacsintást küldtem feléje immár irulás-pirulás nélkül. Ez még mindig jó játék volt, imádtam pasikat csavargatni az ujjaim köré, Anat meg mindig benne volt az ilyesmiben. Annak is megvan a bája, ha a másik rákvörös arccal zavarba jön, de csak azt élveztem a legjobban, ha partnerem van az incselkedésben Razz
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Dec. 12 2014, 13:50

Balga módon arra számítottam, hogy a leányzó késni fog, persze azt nem vettem számításba, hogy én még inkább késős típus vagyok. Illetve ez teljesen nem igaz, mert vagy bitang koránérkezek, vagy kések. Olyan nincs, hogy pontosan, hacsak nem valami nagyon kényes helyzetről van szó. Amikor aztán végül újra összefonódhatunk és érezhetem a jóleső közelségét és az illatát, finoman beletúrok a hajába és játszani kezdek a fürtjeivel. Ezen tevékenységemet akkor sem fejezem be, amikor már csak állok vele szemben a derekát fogva és megpróbálok a szavaira is figyelni. Vannak napok, amikor teljesen jól elvagyok nélküle is, bár azt túlzás állítani, hogy egyáltalán nem gondolok ilyenkor rá, mert az hazugság lenne. Viszont amikor ismét összetalálkozunk, akkor újra felkorbácsolódik az az érzés bennem, amit azon a különös éjszakán éreztem abban a fogadóban bújkálva az üldözőink elől. A megvilágosodás éjjele volt az, s akárhányszor újra egymás mellett találjuk magunkat, a pöttöm közelsége és kisugárzása emlékeztet arra, hogy tudat alatt mégis mit hiányoltam a távollétében.
- Hát lenne pár ötletem, hogy innen hová vinnélek hentai - válaszolok sejtelmesen a kérdésére, majd tovább kacérkodik velem - Azt tudom, hogy te nem bánod, de talán a titkos trükkjeimet jobb lesz, ha csak kettőnknek tartogatjuk, még a végén túl sok rajongóm akadna Cool - Arcoskodás ezer fokon Razz Persze ez jó részt mímelt magabiztosság, igazság szerint eszem ágában sincs mások előtt kirakatba helyezni a kettőnkre tartozó intim pillanatokat és hát kell valami indok. Azt mégsem mondhatom, hogy szégyenlős nyuszi vagyok Embarassed
Aztán tovább incselkedik velem és ugyan azt a játékot próbálja velem játszani, amit én szoktam vele, mikor fel akarom húzni. - Na megállj csak! - Tökéletesen sikerül a kis akciója, durcásan felfújom az arcomat, majd aktiválom súlyemelésemet és már viszem is az aréna felé a vállamra dobva Razz
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Pént. Dec. 19 2014, 13:53

Hirtelen eltűnt a számról az az önfeledt, negédes mosoly, és egy lesújtó pillantással illettem a fiút. Nyilván nem volt véresen komoly a dolog, de hátha nem veszi észre, hogy azért nehezemre esett nem elnevetni magam, és azért egy huncut mosoly maradéka csak-csak ott bujkált az ajkaim szegletében még így is.
- Hogy te mindig csak arra tudsz gondolni >.> Sukebe! - jegyeztem meg, durcásan az orrom alá motyogva. Nem mintha ez amúgy zavart volna, mert hát tudom én, hogy vonzó kis asszonyka vagyok, és minden pasi szereti, ha a csaja nem mond nemet, én pedig szíves-örömest tettem Nacchan kedvére... ha már volt mivel, ugye Razz De azért mégis, illett fenntartani a látszatát annak, hogy rosszallom a túlzott étvágyát. Már csak azért is, mert nem akartam arrafelé terelni ezt a mostani talizásunkat semmiképpen. Ennek érdekében pedig már léptem is volna hátra, de a szemtelenje megelőzött, és a vállára kapott, mint valami lisztes zsákot Neutral
- Héééé! - fejeztem ki felháborodásomat, de igazán nem estem kétségbe. Megvoltak nekem is a módszereim, ami neki a súlyemelés, az nekem az akrobatika. Felemeltem az egyik lábam és kinyújtottam oldalra, miközben a kezemmel ráfogtam az oldalára az átellenes oldalon, és a testsúlyomat kihasználva kiszakadtam az öleléséből. Egy lendületes és nem kicsit kockázatos mozdulattal fordultam át, és kaptam el a kapaszkodómat, ami jelen esetben a nyaka volt. Így sikerült, de a lényeg az volt, hogy immár a hátán csimpaszkodtam, és amint stabilizálódott a helyzetem, már a fojtogatásnak is véget tudtam vetni, és arra is tudtam figyelni, hogy a melleimet a fiú hátához nyomjam :3
- Ki vagy hívva egy párnacsatára ;P Merem remélni, hogy az egyetlen titkos trükköd az nem a végtelen élet maradt Razz - súgtam a fülébe, majd elrugaszkodtam és lepattantam a hátáról, hogy elfuthassak az aréna másik bejáratához. Legközelebb harci felszerelésben kívántam vele találkozni, de előtte a küzdőtér beállításait kezdtem el macerálni, és beállítottam sok-sok tollas párnát. Harci felszerelés alatt pedig most nem egy szexis, áttetsző hálóinget értettem, hanem rendes vértet, sisakot, és a többit. Ez nem jelentette azt, hogy alatta nem valami csábító volt, de azt most Anat nem fogja látni Rolling Eyes Mihelyst készen álltam, kiléptem a szabadba, és elküldtem a párbajra való kihívást.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Dec. 27 2014, 12:59

Egyszerűen imádom ezeket a cicázásokat, amik köztünk mennek. Ahogy egyik pillanatról a másikra megváltozik a mimikája, ahogy felfújja a kis pofiját, ahogy próbálja húzni az agyamat, de mindig belesétál a saját csapdájába. Vagy éppen én Rolling Eyes Ezek nélkül a folyamatos húzd meg ereszd meg játékok nélkül talán nem is lenne ilyen önfeledt a kapcsolatunk. Valahol zavar, hogy nem avathatom bele minden dolgomba, de megvan neki is a maga baja, a maga céhe, a maga ügyletei, nem akarom még feszültebbé tenni a mindennapjait. Épp elég, ha én aggodalmaskodok a magam problémái miatt, ő pedig megmarad nekem az örök menedéknek. Ha vele vagyok, félretehetem minden gondomat és a béke szigetén andaloghatok. Vagy éppen huncutkodhatok, mint most is Razz
- Kikérem magamnak, nem gondolok mindig arra ˇ^ˇ De ha illatozó húst lengetsz egy tigris előtt, akkor ne csodálkozz, ha csorgatja a nyálát és kicsit megharapdál. - S utóbbi szavam nyomatékosítása képpen meg is harapdálom picit a fejemtől centikre lévő fenekét. Aztán elkezd megint kérkedni a kis komisz az akrobatikájával, és már megint hátizsák módba vágja magát. Nincs ellenemre a hordtáska mód sem, amíg ilyen közel érezhetem magamhoz (a kebleit).
A kihívásnak nem mondhatok ellen, főleg ha már párnacsatára hívtak, de mégis meglep az aréna berendezése. Párnák mindenütt és bár nem akarok éppen Mirika jelenlétében Violára gondolni, de önkéntelenül felsejlik előttem a nagytornás párbajunk, amikor egy franciaágyban kellett egymással birkóznunk. A pöttömnek azonban nincs bosszantó teleport képessége, amivel borsot törhetne az orrom alá, azonban nem is egy szál pendejben akar kiállni ellenem. Ezek szerint a tollpárnák csak nehezítő tényezők lesznek, nem azokkal fogunk megküzdeni. Nem késlekedek hát én sem, magamra öltöm minden harci felszerelésemet és ideje Falánkkal jól összefröcskölni ezeket a patyolat párnákat is. - Kihívás elfogadva, kincsem! Sok szerencsét ;P
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Szomb. Dec. 27 2014, 14:23

- Bleee Razz - öltöttem nyelvet szemtelenül hátrafordulva, még a szemem alatt a bőrt is lejjebb húzva, miközben gazella módjára iszkoltam a tigris elől Rolling Eyes Így menekül előle az illatozó husi... Hát nem én tehetek róla, hogy ha rám néz, akkor csak azt látja bennem, talán ha nem lenne ennyire ragadozó beállítottsága, az segítene Razz Mondjuk ez egy spéci ragadozó, aminek csak én vagyok a prédája... legalábbis ajánlom neki, hogy másfajta husik után ne csorgassa a nyálát túlságosan >.> Maximum a kannibalizmust engedem Razz
Na de most, hogy eltűntem a szemecskéje elől, rá tudtam koncentrálni arra is, ami előttem állt, vagyis rám várt. Ez lesz a második párbajom, amikor nem cicafülekkel a fejemen harcolok, és elég szokatlan volt, hogy nem ült a fejem tetején a két érzékeny fülecske. Eléggé hozzám nőttek, és nem csak szó szerint, szóval ezért is dolgoztam azon, hogy vissza tudjam őket hozni, ha már egyszer úgy döntöttem, hogy jobb késre váltok úgy egyébként. És azt hiszem egészen jól is haladtam a tervemmel, csak még éles helyzetben nem tudtam kipróbálni. Hála egy bizonyos kislánynak, aki totál alkalmatlan a harcra. De most nem szándékoztam hibázni ilyen szempontból Razz
Anat se tétlenkedett úgy látom, ő is magára öltötte a harci felszerelését. Mármint a normálisat, nem az ágyba valót. Nem mentem hozzá közel, konkrétan egy jó tíz méterre álltam meg tőle, és kinéztem magamnak két-három párnát, amit máris használatba vehetnék, miközben elindult a számláló visszafelé, 60-ról.
- Nihhihii, te meg átkozd a balszerencséd :3 - vigyorodtam el pajkosan, és közben előhúztam a két késem és kitámasztottam a lendületvételhez. Gyorsabb voltam, ezt biztosan tudtam, hamarabb el fogom őt érni, mint ő engem. Még nagyjából tíz másodperc lehetett hátra a kezdést jelző hangjelzésig, amikor újra megszólaltam.
- Mondd csak... azt tudtad, hogy én csak akkor hívok ki valamit, ha éppen haragszom rá? :3 - informáltam a kedvesem, akit tigrisek neveltek, de mire reagálhatott volna, addigra le is járt a számláló, én pedig előreszökkentem a kiválasztott párna felé. Futás közben egy hirtelen mozdulattal fogtam a két lábam közé, és egy amolyan focistás mozdulattal dobtam át a fejem felett, és amikor az arcom elé ért, egy gyors mozdulattal kiszakítottam, tollakkal borítva be a környezetem. Na ekkor szökkentem hátra, és pördültem meg a tengelyem körül, a tollak takarásából meg hirtelen kivágódott a két késem, az egyik a fiú lába, a másik meg a mellkasa felé szállt.
- Mennyit sebeznek? - kiáltottam... talán így még hagyja is magát eltalálni Razz - Ja és, te se támadhatsz másképp most :3 - tettem hozzá, mintegy kérve, hogy ha már feláldoztam egy támadásom, akkor azért ne kerüljek miatta hátrányba. Kellett az infó, na >.> Tudnom kellett, hogy haladok-e ezzel a képességgel...

// Dobott késekkel támadok, ha azt mondod, kilencet sebeztek, akkor happy leszek, ha nyolcat, akkor szomcsi :3 //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 27 2014, 14:23

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767250438_224285ea8b_s Mirika vs Anat 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 03 2015, 14:47

/legyél happy, úgyhogy 9 Razz /

Nagyon pajkos kedvében van ma az én pöttömöm, de én csak örülni tudok ennek. Bár a szokásosnál is szemtelenebb és gyerekesebb, de a mostani időszakomban erre van szükségem, így belemegyek a kisded játékaiba és idomulok a stílusához.
Ahogy felszerelkezek és lépek párat full cuccban, áldom az eszemet, amiért lecseréltem a villámos cipellőm kinézetét, mert azok az idegesítő és nem mellesleg számomra előnytelenül figyelemfelhívó fényeffekteknek búcsút mondhattam. Suhintok párat Falánkkal, hogy érezzem a súlyát és hogy arrébb lökjek az utamból pár zavaró párnát. Ahogy a vércseppek beszennyezik a tollzsákocskákat, úgy néz ki körülöttem minden, mintha valami mészárszékről szabadultam volna.
- Haragudni? Rám? Ugyan miért? - Tényleg fogalmam sincs, hogy mi miatt rághatott be rám O.o Már csak azért sem, mert ennek eddig semmi jelét nem adta. Közben ahogy az számomra is nyilvánvaló volt, Mirika gyorsabb nálam, így nem is próbálom meg lefutni vagy valami váratlan csavarral meglepni. Épp elég váratlanul hathat akár az is, hogy lassú, könnyed léptekkel battyogni kezdek felé, épp csak a kezemet nem vágom zsebre. Szórakozottan még fütyörészni is kezdek, ahogy robog felém és úgy csapkodom a párnákat Falánkkal, mintha csak golfoznék, 1-2alkalommal még a klasszikus golf beállást is felveszem. Aztán mikor elég közel érünk egymáshoz, akkor megállapodok, bal lábammal kitámasztok, várva a becsapódást. A vártakhoz képest azonban nagy tollfelhő vesz körbe - mellesleg jobb ötlet, mint az általam tervezett füst kristály - majd két kés landol bennem. Kérdés is társul hozzájuk, ami arra késztet, hogy számvetést csináljak a páncélpontjaim csökkenése alapján. - Ha egyforma a kések sebzése, akkor 2x9-et. Csak nem hiányzik a régi íjászos távolsági harcmodor? Erre viszont még gyúrni kell Kincsem, mert ez szúnyogcsípés! Razz - Azt meg, hogy nekem is ugyanígy kell visszatámadnom, nem igazán értem, nem áll szándékomban Falánkot hajigálni O.o De gondolom nem akar kések nélkül harcolni, így hát valószínűleg azokat szeretné visszakapni. Kérésének eleget téve leutánzom én is az általa produkáltakat: Falánkot letámasztom magam mellé, feldobok egy tollpárnák, az egyik késével kiszaggatom, hogy meglegyen a tollfelhő effekt, majd felé hajítom az egyik tőrét. Ha van módom ugyanígy támadni a másikkal is, akkor azt is felé dobom, de ha nem hagy rá időt Miri vagy a rendszer, akkor biza a másik kése nálam marad Razz
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 03 2015, 14:47

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4766610511_dda12706fc_s Mirika vs Anat 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 03 2015, 15:35

Ilyen látványos még sosem volt az a fegyver, de most, hogy a hófehér párnákra csöpögött belőle az a vörös lé, volt benne valami groteszk, ahogy Anatot vörös foltokkal áztatott párnák vették körbe, akármerre járt. Persze az ilyen effektek kábé senkit sem érdekeltek, járhat Aya-chan virágokon, lehet nekem cicafülem, tök megszokott és maximum csak egy furcsa pillantással nyugtázzák a játékostársak, hogy valami bolondos cuccunk van. Aki meg kicsit profibb, az tudja, hogy ezek a tárgyak minimum ritkák, de inkább egyetlen darab van belőlük az egész játékban, de ez úgy minden tizedik játékos legfeljebb. Én meg azért vagyok indifferens, mert annyi hülyeséget láttam már, hogy semmi sem lep meg, csak most, ettől az effekttől rázott ki egy picikét a hideg. Bár ebben lehet benne van az is, amilyen rémálmaim vannak néha >.>
Mondjuk sokban nem befolyásolt, ettől még ugyanúgy szétvágtam azt a párnát és áthajítottam a késeimet a tollfelhőn, legyen az egy félig vörös-félig fehér massza, vagy bármi más. Most elsősorban erre koncentráltam, meg az új képességem kialakítására, hogy jól csináljam a mozdulatokat. Lényegében a dobást íjász kezdőmozdulattal hajtottam végre, és azért volt érdekes a sebzésem, mert volt egy kósza irányításpontom a régi gyűrűimből. A teóriám pedig bevált, a fiú válaszára harsányan örömködve ugrottam fel a levegőbe.
- Működik! Yatta! *.* - kiáltottam is lelkesen, innen majd tovább építkezhetek, és ahogy ő mondta, gyúrhatok rá. És fogok is! Már megérte belekezdeni ebbe az egészbe, bár abban nem voltam biztos, hogy ezzel a harc végén is így leszek Rolling Eyes De jöjjön, aminek jönnie kell, most, hogy félretehettem egy témát és megnyugodhattam felőle, jöhetett a másik. Nem véletlenül nem adtam választ arra, hogy miért vagyok mérges, azon voltam, hadd zavarja egy kicsit, rágja magát rajta, eméssze a kíváncsiság. Igazság szerint rohadt jól tudtam palástolni, hogy amúgy tényleg dühös voltam, és ez elégedettséggel töltött el. Tudtam adni magamat Cool
- Héhé, mi ez a majmolás? >.> - horkantam fel, arra meg aztán pláne nem számítottam, hogy nem a pöröly, hanem a saját késeim reppennek keresztül a tollakon. Megpróbáltam az első elkapni, de csak az lett belőle, hogy konkrétan beleállt a kezembe, akkor erővel dobta, és amíg erre figyeltem, a másik is belém fúródott Neutral A bizsergést már megszoktam, az azért viszont bizarr volt, hogy úgy kellett kihúznom őket, tiszta libabőrös is lettem. Még jó, hogy csak egy vörös pixelcsík volt alatta, az meg egy cseppet sem volt gyomorfogató.
- Bleh, ha szúrni akarsz, rosszul csinálod :3 - kacsintottam pajkosan a Mackómra a repkedő tollak közepette. Mint egy megtépett angyal, szerintem kábé úgy néztem ki. Tényleg, felvehettem volna az angyalszárnyaim is, tök poén lett volna. De... jó, mindegy, elég volt a hülyéskedésből, nem akartam annyira komolytalanul venni azért ezt a párbajt. Utoljára engedtem el a késeimet.
- Képzeld, nemrég találkoztam a kislánnyal, akit bevettél az Artesbe. Kihívott egy párbajra, és tök érdekeset dumáltunk alatta :3 - jegyeztem meg ártatlanul, de azért ebben volt már egy kevés eztnemúszodmegszárazon jellegű yandere-mosoly is, szóval átütött a hátborzongató kedvességem. Hmmm, vajon fog kapcsolni, és legalább egy kicsit derengeni fog neki valami? Alig vártam, hogy lássam, minderre mit reagál, de addig is közelebb suhantam hozzá, és váratlanul kifordulva előle igyekeztem a háta mögé pördülni és onnan támadni. Immár mindenféle dobálgatás és trükközgetés nélkül.

150/150 HP
93/95 páncél
Pihenés: 2/4
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jan. 03 2015, 15:36

Dobás facepalm
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 03 2015, 15:36

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767251444_0f76bf2817_s Mirika vs Anat 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Jan. 05 2015, 22:35

- Örülök, hogy ennyire lelkes vagy, de legközelebb ha lehet, ne az én káromra Razz - csípek oda epésen, de még mindig viccelődős hangnemben. - Egyébként pedig nem majmollak, csak eleget tettem a kérésednek. És inkább örülhetnél, hogy visszakaptad a késeid és nem tartottam meg őket szuvenírnek ;P - Jól emlékszem még a borostyánsörényes oroszlán questre, amikor a pöttöm egy szűk résbe tette a kését, majd valami furcsaság kiszippantotta Mi kezéből a féltve dédelgetett tőrét. Akkor sem értettem, miért olyan buta, hogy a kedvenc fegyverével kotorászik és most sem értem, miért hiszi, hogy Falánktól megválnék. Ha sose jutunk ki a kazamatából, akkor se tuszkoltam volna oda a pörölyömet a szippantós lyukba és most se fordult meg egy pillanatra sem a fejemben, hogy kiadjam a kezemből. Irigy volnék? Nem, csak felszerelésmániás és ez azért mégiscsak egy legi, amit nem dobálgatunk csak úgy. Még a végén megsértődne Falánkfiú Sad
Tovább azonban nem szurkálódok, mert állítólag haragszik rám és hát akkor nem kellene tovább önteni az olajat a tűzre. Még akkor sem török ki fennhéjázó nevetésben, amikor megpillantom a tollfelhő lehullása után, hogy hol landoltak a kései. Jobbnak látom inkább ismét megmarkolni a fegyverem és kitámasztott lábbal védelmi pozíciót felvenni. Ismerve a tempóját, pillanatok alatt szemben találhatom vele magam. Aktiválom harmadik szintű súlyemelésem, így könnyedén elbírom falánkot egy kézzel is, a jobbom csak látszólag tartja a fegyvert. azt a lánykának tartogatom, hogy elkaphassam, mikor támadni próbál. A Shukakus témával majdnem sikerül kibillentenie a koncentrációból, de mikor odaér, beindítom a gépezetet és a derekánál fogva átkulcsolom a kezemmel és kissé kibillentem az egyensúlyából. ez pont annyira elég, hogy elvétse mindkét támadását és kellően közel kerülhessek hozzá a karjaimban tartva. Közelebb hajolok, mintha csókot akarnék adni, aztán félúton megállok és inkább kérdezek:
- Ugyan mit csiripelt az én kis madaram neked? - vetem oda játékosan, majd pördítek egyet a lányon, mint amikor a mesékben táncoltatják a lányokat, de tudom, hogy magas szintű akrobatikájával tompítja majd a becsapódást. Hogy mindeközben tudja-e védeni a támadásom is, az mindjárt kiderül, mert én biza odasuhintok a pörölyömmel, amíg még elérhetem.

225/225 HP
72/90 páncél
Pihenés: 2/5
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 05 2015, 22:35

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Kedd Jan. 06 2015, 00:39

- Urusai, baka! - morogtam a fogaim között átszűrve a szavakat, és pirultam el kapásból mellé. Tudtam, hogy mire célozgat, elég jelentős élmény volt ahhoz az a barlang, hogy ne felejtsem el egykönnyen. Pláne, mivel Anat ott is halálra rémisztett, igazából inkább arról marad meg, semmint arról, hogy a késeimért úgy kellett csúsznom-másznom, hogy visszaszerezzem őket a gaz szippantós lyuktól Neutral Jó, az is elég maradandó, és érzékeny is voltam rá, bár éppenséggel a két akkori késem közül az egyiket perpillanat nem tartottam a kezemben. Pedig az volt a kedvenc kedvencem. Csak most pihen, amíg nem tökéletesítem ezt a képességet, amit most próbáltam ki :3
- Különben meg azért majmolás, mert ugyanúgy használtad a párnát, ahogy én is... ennél neked több fantáziád szokott lenni Rolling Eyes Bár amíg a legjobb helyen nincs ezzel gond, addig nem fogok panaszkodni ;P - kacsintottam huncutul. Ami azt illeti, meg akartam tartani ezt a könnyed, játékos hangulatot, ameddig csak lehet. Ha Nacchanon múlik, akkor meg is fog maradni végig. Most nem lett volna jó rossz szájízzel befejezni ezt a harcot, mert a haragom sokkal inkább féltés volt, semmint olyan ellene irányuló düh. Mellesleg a fiú elég szemtelen módon kerülte ki a késeimet, bosszantó módon egyik sem érte el, mert pont úgy billentem ki, hogy a meghosszabbított kezeim elkerülték a testét. Pont annyira kerültem távol és pont annyi időre, amíg elsuhantak a tőrök a levegőben. A következő pillanatban már közvetlen közel voltam hozzá, és bódító illata részegített meg. Be kell vallanom, elgyengültem, rohadt menő módon védte ki a támadásomat Embarassed Máris azon morfondíroztam, hogyan adjam ezt neki vissza, erre nem kipörgetett? Nem mintha nagy gondot okozott volna a megállás, egy pillanatra se szédültem el, viszont mire a forgást megstoppoltam, addigra belém trafált egy bazinagy pöröly, és a lendülete el is lökött egy kicsit, amire én kénytelen voltam egy hátra szaltóval reagálni, máskülönben a fenekemre csücsülök.
- Semmit, jó kislány volt - válaszoltam azonnal, amint meg tudtam támaszkodni, miközben előhúztam a szütyőmből egy potiont - De nekem épp elég az is, hogy bennem nem bízol meg, de egy kislányban, aki fullra megdermedt a késeim láttán, meg igen. Szóval most adok neked egy esélyt, hogy javítsd ezt a kis hibát, és megoszd velem is azt a nagy titkot, amit vele :3 - mosolyodtam el, majd felhajtottam a gyógyitalomat. Egészen brutális volt látni, hogy máris megfogyatkozott az életcsíkom. Két ütés voltam neki, sokkal erősebb volt, mint legutóbb. Gőzöm sincs, hogy az istenbe sikerült Shu-channak legyőzni őt. Mindenesetre kíváncsi voltam rá, hogy mit fog mondani. Volt egy sejtésem a dolgokról, körvonalazódtak az összecsipegetett infómorzsákból. És most ahogy erre gondoltam, egyből megjött az erő is a karjaimba, és ezt a mérgemet beleadva ugrottam neki a fiúnak, hogy újból hátulról támadjam meg. Viszont ezúttal fölötte ugrottam át, és az előbbiért bosszúból direkt úgy pattantam a magasba, hogy beláthasson a szoknyám alá ;P Aztán viszont kíméletlenül lefelé rántottam a tőröket, hogy felszántsam a széles hátát Rolling Eyes

+40 HP egy Nagy Potiból.
150/150 HP
Pihenés 3/4
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 06 2015, 00:39

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767249862_5877ffd2ef_s Mirika vs Anat 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Jan. 06 2015, 23:31

- Annyira veszettül szexi vagy, mikor ilyen morcos fejet vágsz és ezt a két szót hajtogatok Razz - tuti a vesztembe rohanok azzal, hogy továbbra is cukkolom, aztán egyszer csak házisárkány válik belőle és elevenen el fog égetni perzselő tüzével. Mily szép halál Rolling Eyes De az sokkal szebb lenne, ha ágyban, párnák közt, vagyis hát inkább a combjai közt lelne a halál mámoros perce hentai
A dícséretet pedig kidüllesztett mellel fogadom, erősen rá is játszok, mert hát na. Csak. Mert az nekem olyan jól áll. Bohóckodni is szabadjon már néha, főleg ha egy ilyen félkomoly arénát tolunk le mi itt kettecskén. Mert azért azt igazán nem gondolhatja rólam senki, hogy véresen komolyan ölre akarok menni a pöttömmel. Eljátszadozunk itt egymással a párnák közt, aztán ha kellően elpilledt, akkor kerítünk egy termetes takarót is, ami alá bebújva tovább pilleghet nyughatatlan társaságomban Rolling Eyes
A kis harci cselem végül tökéletesen lett kivitelezve, s ettől ismételten veszettül büszke vagyok magamra. A kitérés, a közelebb vonás, az eltávolodás és még az odaszúrás is precíz pontossággal lett kivitelezve. Csalódottság egy pillanatra sem fog el amiatt, hogy ilyen könnyedén sikerült kiviteleznem ezt a mozdulatsort, mert hát az évek meg a rutin azért megmutatkozik Cool Félretéve a nagyképűsködést - mert user már nagyon unja és fejbe kólintja karit - nem állhatom meg, hogy azért szavakkal is utána ne csapjak: - Nyugodtan elengedhetted volna magad, a párnák miatt úgyis puhára esett volna a feneked Razz - És valóban, mikor ellentámadásba lendül, s az első lecsapó kezével belém mártja a kését, én bizony elvágódok. Szépen hagyom maga belezuttyanni a párnák tengerébe, s éppen ezzel a váratlan reakcióval sikerül meglógnom a másik tőrjének sebzésétől. Oldalra fekszem a párnák közt, a fejemet megtámasztom a felkönyökölt karomon, mint valami hedonista római nemes. - Van számodra egy hangrögzítő kristályom. Abból mindent meg fogsz tudni, amire kíváncsi vagy Wink - S a dojos gyűlésünkön készült hangfelvétel valóban nálam volt és eredetileg is neki szántam, hogy végre őt is beavathassam a dolgaimba. Nincs azonban idő több lazsálásra, akrobatikámat használva talpra ugrom, majd elkezdem Mirit Falánkkal párnákkal összefröcskölt párnákkal dobálni. Ha kellően behisztizik tőlük, akkor nekiugrom, hogy lecsapjak a combikájára Razz

225/225 HP
22/90 páncél
Pihenés: 3/5
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 06 2015, 23:31

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Szer. Jan. 07 2015, 19:24

Nyelvet öltöttem a fiúnak, mint általában, amikor ilyesmi történik. Ő már rég nem tud engem úgy felbosszantani, hogy dühből haragudjak rá, a nagy békülésünk óta annyira megkedveltem, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni sem, milyen lehet az, amikor úgy viselkedek vele, mint mondjuk Rennel. Persze Anat sose tenne olyasmiket, mint az a bunkó, és hát egy "kicsit" bele is vagyok esve, méghozzá a reménytelen kategóriában. Éppen ezért féltettem annyira, ha volt valami összetűzésünk, azt mindig az aggodalmam okozta. És sajnos ezer meg egy olyan eset volt, amikor a felelőtlenségével veszélybe sodorta magát... Eskü, egyszer még ez fog sírba vinni, és nem a bossharcok Neutral
- Oh, úgy ismersz te engem, mint aki nem szeret felvágni az akrobatikus mozgásával? :3 - kérdeztem vissza kapásból egy szemtelen mosoly kíséretében. És valóban, imádok pörögni-forogni és kiszámíthatatlanul ugrálni-pattogni, meg hát nem kevés időt töltöttem azzal, hogy kihasználjam a jártasságom harc közben, kár lenne érte, ha nem is csinálnék vele semmit :3 És nem is csak azért csinálom, mert látványos, hanem mert jól is érzem magam közben. Bárcsak a valóságban is tudnék ilyet... Bezzeg amin Nacchant illeti, ő nem is hagyta, hogy leszurkáljam, úgy menekült, hogy elzuhant a párnák közé >.> Én is ott landoltam, és a puha talaj nem segített a könnyed elszökkenésben, sőt egy kicsit beléjük is gabalyodtam.
- Aha. És mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, már kiderítettem pár dolgot? Épp elég baromságot csináltál már, minek keveredsz még ilyen gyanús alakok közé, ráadásul nélkül, hogy szólnál? >.> Ha nem tűnt volna fel, együtt bármiből ki tudunk keveredni! Szóval miért nem bízol bennem? - szögeztem neki a kérdést, majd azon kezdtem dolgozni, hogy elvagdossam a felém szálló párnákat, meg elkerüljem őket, de így a támadására már nem tudtam úgy koncentrálni, és újra belém vágott. Én pedig már támadtam volna ellen rögtön, de a fáradtságom megállított a szándékomban, és végül a párnák közé zuhantam én is. Fene, ha most eltalál, akkor vége is lesz a párbajunknak... látszik, hogy nem terveztem előre Rolling Eyes Mondjuk most nem is az volt az elsődleges, hogy győzzek. Nagyot sóhajtottam, és hanyatt dobtam magam a puhaságban. Adjam fel, mi? Na, azt már nem Razz Az oldalamra gurultam, és a sérült lábamat eltakartam a másikkal, hogy azért kicsit szebb látványt nyújtsak.
- Anata~! Így egészen angyali a külsőm, nem? :3 - mosolyodtam el a párnák között, piros és fehér tollakkal borítva, miközben szexisen feljebb csúsztattam a combomon a ruhámat, éppen annyira, hogy már majdnem kivillanjon a bugyim. Na így támadj rám, tigrisem ;P

5 páncéllal kevesebb van rajtad a vérted miatt :3
16/150 HP (2 seb)
Pihenés 4/4
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Jan. 08 2015, 01:49

- Az nem felvágás, az csupán erődemonstrálás. Amire büszke lehet, arra legyél is az. Megdolgoztál azért, hogy ilyen kis ügyes legyél. - És bár nagyfokú hízelgés is van a hangomban, valóban az igazat mondom, így is gondolom. A felvágás fogalmát megboldogult exe, Kota merítette ki maximálisan. Tudom, hogy halottról jót, vagy semmit, de azt senki sem tagadhatja, hogy az a kardforgató srác szerette látványosan produkálni magát. Nem mintha rám ez nem lenne igaz Rolling Eyes Hmm, ezek szerint Miri zsánerei a nagyképű bohócok Neutral
A mesterien végrehajtott mozdulatsorom végén sikerül még pörölyömmel a lány után suhintanom, s ha az imént nem kortyolt volna be egy potit, akkor már vége is lenne az összecsapásnak. Életcsíkja ugyanis csak egy hajszállal több, mint a semmi, nagyjából annyi HP-ja maradhatott, mint amennyi a páncélpontjaimból van hátra. Azt hittem sokkal keményebb menet lesz, feltűnően ügyetlen ma ez a jány Suspect
- Nagyon remélem, hogy nem hagyod magad, hogy könnyebben legyőzzelek, mert akkor nagyon morcos leszek Razz Még egy képességedet sem láttam, hogy aktiváltad volna >.> - Térülök fordulok, s közben erősen érzékelem, hogy kimerültem. Egy utolsó támadásra még van kapacitásom, de aztán helyzeti előnybe fog kerülni. Ezt pedig nem hagyhatom, így leemelem az övemről a jó előre bekészített kristályt, mi megakadályozza majd, hogy csalafintaságokat csináljon, amíg kifújom magam. Persze ha most sikerül elcsípnem, akkor nem kell elpazarolnom a kristályt. Azonban ahelyett, hogy menekülne, megfogadja a tanácsomat és leheveredik a párnákra. Jah és nem mellesleg kaptam egy nagy adag hegyibeszédet is.
- Nem tudom, hogy miről beszélsz Razz - És ami azt illeti, tényleg nem vagyok képben, hogy mit sikerült kiderítenie rólam. Vajon a Sayonararól beszél vagy a pirikkel kötött szövetségeimről? Remélhetőleg elárulja magától.
Na de térjünk csak oda vissza, hogy itt hentereg előttem a párnák között hentai Próbálja kéjelgéssel elfedni a kis hamis, hogy le van rottyanva a fáradtságtól. És ha már tálcán kínálja fel magát, én bizony el is fogadom. Félreteszem a pörölyömet és úgy kúszok oda hozzá, mint egy vadászó tigris, még az állat hangját is próbálom utánozni. Aztán mikor kellően közel érek, akkor rávetem magam, hadd higgye, hogy belesétáltam a csapdájához. Azonban miközben megpróbálom leteperni, aktiválom a pusztakezes sebzést és úgy csapok rá egyet a fenekére. Ezzel nem csak szenvedélyességemről tehetek tanúbizonyságot, de a végső csapást is bevihetem. Abban az esetben, ha nem tudom elfenekelni, akkor kénytelen leszek alkalmazni a lökés kristályt, én magam pedig elheverednék a párnák között pihegni egy kicsikét.

225/225 HP
17/90 páncél
Pihenés: 4/5

/Ha nem sikerül most lenullázni, akkor ellövök egy Lökés kristályt, hogy elveszítsd a kövi köröd is Razz /
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 08 2015, 01:49

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Mirika vs Anat 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Csüt. Jan. 08 2015, 18:43

- Szép szavak, de mi ez a hízelgés? Razz - feleltem sebtiben nyelvet öltve. Oké, hogy gyakoroltam, és sokat, de azért jóval egyszerűbben is meg tudnám oldani a hasonló helyzeteket, márpedig akkor ez igenis felvágás ˇ^ˇ Persze ettől függetlenül nem fogok belekötni a szavaiba, ha bókolni akar, hadd tegye, én meg szépen örülni fogok neki, mert ez így van rendjén :3 Furcsa is lenne, hogy vágyom a dicséretre, aztán amikor meg jönne, akkor hárítanám. Nem, én nem ilyen típusú ember vagyok, én tárt karokkal fogadom, ha hízelegnek nekem és megerősítem, hogy igen, így van, én vagyok a legcukibb, a legszorgalmasabb, a leggyorsabb, a legjobb harcos, a leghuncutabb, a legbevállalósabb, és stb, és stb Razz
- Heeh? Itt most csak nekem van jogom morcosnak lenni Rolling Eyes - forgattam a szemeimet - Különben meg az egyiket lazán ellenem fordíthatnád, a másik meg hasztalan egy olyan erős pasi ellen, mint te vagy :3 Meg minek reklamálsz? Még te se használtál semmi képességet Rolling Eyes - vágtam vissza. És tényleg, az egyik képességem már ismeri, a másik harci képességem meg tiszta találatot igényel, és olyanom még ma nem is volt. Ügyesebbnek tűnt nálam, meg erősebb is volt... hjaj, ő is úgy elment mellettem Sad Tiszta ciki, sosem voltam a legerősebb, de most már túl sok játékost éreztem magamnál erősebbnek.
Na de most ideje volt kicsit bevetni magam, és a produkciójára megfelelően reagálnom néhány cuki mosollyal, meg csábosan hívtam magamhoz az ujjammal. A nézőkkel most nem törődtem, de azért beszűrődött némi füttyögés a háttérzajból. Biztos szívesen látták volna, ha egymásnak esünk. De nem, csalódást fogok nekik okozni Razz Amint észleltem, hogy rám akar ugrani a fiú, azonnal odébb is gurultam, és magam elé kaptam egy párnát... ami szét is szakadt a kezemben o.O Konkrétan Anat tenyere tette tönkre... a kis szemtelen, képes még most is a harcra gondolni? No És mikor már arra gondoltam, hogy egy-fene, kettesben megengedem neki azt, amit tervezett, egy erős lökést éreztem, és odébb bukdácsoltam tőle.
- Héé, ez nem volt szép >.> - reklamáltam persze egyből. Mozdulni is alig tudtam, úgyhogy kénytelen voltam tehetetlenül figyelni, ahogy kifújja magát Sad Pedig ez most egy jó alkalom lett volna >.> - A kérdésemre meg tessék szépen válaszolni, ne tettesd a hülyét. Szóval? Miért titkolózol előttem? És nem jöhetsz olyan elcsépelt indokkal, hogy meg akarsz óvni! Az sokkal rosszabb, ha veszélybe sodrod magadat, és nem lehetek ott, hogy együtt küzdjük le, bármi is jön szembe... - komorodtam el egy pillanatra, de tényleg csak eme félmondat erejéig, aztán inkább váltottam egy kihívó, szemrehányó, dacos tekintetre. Amellett, hogy nem akartam, hogy bajba keverje magát, az talán jobban sértett, hogy nem hagyja, hogy mellette legyek.

14/150 HP (2 seb)
Pihenés 1/4
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Jan. 09 2015, 10:55

Nem válaszolok a kérdésére, ráhagyom. Inkább sejtelmesen mosolyogok és színpadiasan még meg is hajlok felé, hogy cinikusabb élt adjak a szövegem hízelgőbb élének. Nehogy már túlzottan elbízza magát Razz
- Tudod, hogy az én képességeim mind hasztlanok harcban, az adathalmazaidban pedig nem fogok kutakodni, mert az nem lenne illendő veled szemben. - És ezt most csöppet sem viccelődve mondom, nehogy komolytalannak tartsa a felvetésem, vagy azt higyje, hogy hazudok neki. Viola éppen azért kezdett el tartani tőlem, mert attól félt, hogy kutakodni fogok az emlékeiben. Erre semmi szükség Mirivel szemben, de ha még lenne is: amiről nem tudsz, az nem fáj. Persze amilyen kíváncsi most a pöttöm, biztos vagyok benne, hogy ha neki lenne emlékfelidézős vagy másolós képije, mint Jinnek, akkor már rég az emlékeimet vájkálná, hogy válaszokat kapjon azokra a kérdésekre, amikre én nem vagyok hajlandó. Azonban az alapján, ahogy beszél az engem övező veszélyről, úgy sejtem inkább a pirikkel kötött szövetségeim miatt aggódik, nem a Sayonara miatt. Honnan is ismerhetné a másik céhemmel kapcsolatos ügyeimet? Yoshiagát ismerheti, főleg, hogy Miri vezette volna azt a küldetést, amihez a professzor is csatlakozni akart úgy két évvel ezelőtt. És akár a laborban is összefuthat a csavaros fejűvel, de nyomatékosan megkértem Yoshiagát, hogy ne verje nagy dobra a tagságomat. Akkor miért éppen Mirikának mondta volna el? Nem... azt mondta Shu kotyogott ki dolgokat. A kislány még a Kazumás és Shuzumés szövetségemről sem tud. Na de majd a hangrögzítő kristály megoldja minden titkom feloldását. Illetve majdnem mindet...
- A vörös játékosan üldözése csupán akkora veszélybe sodor, mint amibe bárki más keveredhet akaratán kívül. Frontharcosok vagyunk, van egy különleges fegyverem, csupán ettől a célkeresztbe kerülhetek. - Kezdek bele halkabban a válaszadásba, hogy azért a közönség ne szerezhessen extra infókat, bár az aréna lelátóján ülő emberek füttyögése és bíztatása elnyomja a hantgomat, mindannyian inkább azt akarják látni, hogy egymásnak esünk. - Akkor meg már miért ne mennék elébe a dolgoknak? Várjam ölbetett kézzel, hogy megtámadnak? Akkor már inkább én vadászom le őket! Téged pedig nincs értelme belevonnom ebbe, mert neked a frontot kell felügyelned, én pedig arról gondoskodom majd, hogy a háttérország bűnügyei rendben legyenek. Hinari is elkezdett azon munkálkodni, hogy ne kelljen a vörösök miatt félelmben élnie senkinek, őt miért nem kéred számon? Hagyd, hogy tegyük a dolgunkat Wink - A pihim eddig tartott, ideje talpra szökkenni és felvenni a védelmi pozíciót, merthogy most már tuti támadni fog. S mivel azt kérte, hogy ne jöjjek azzal a szöveggel, hogy őt akarom megóvni, ezért ezt mellőzöm. De ha elbukom, nem akarom őt is magammal rántani... Ha nem nekem, akkor neki kell kivezetnie innen a játékosokat!

/Hát persze, hogy luft Razz/

225/225 HP
17/90 páncél
Pihenés: 5/5
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi10/5000Mirika vs Anat 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Mirika on Pént. Jan. 09 2015, 23:39

De kár, hogy messze voltam hozzá, pedig most szívesen fejbe kólintottam volna a fiút, ahogy szoktam, a tenyerem élével. Így viszont a nemtetszésemet úgy fejeztem ki, hogy csípőre vágtam a kezeimet és olyan durcás fejet vágtam, ami aranyos volt :3
- Na látod, az én PvP-képességeim pedig az ágyra korlátozódnak ;P - kacsintottam, hogy ha számon akar kérni róluk, akkor ott tegye, mert ott tudok neki olyasmit mutatni, amivel simán le is győzöm Rolling Eyes Csak tudnám, miért terelem mindig arra a témát, amikor pont az a bajom néha, hogy szeretnék kipróbálni egy romantikus csillagbámulós estét is néha. Tuti uncsi lenne, de csak a lassítás kedvéért, hogy legyen egy kis nyugi. Meg hát Hina-chant is irigykedve hallgattam, és amikor elképzeltem, hogy ilyesmit csinálunk Nacchannal, amit ők is, az tetszett. Legalábbis a fejemben lejátszva.
- Ez hülyeség. Nem fognak minket megtámadni, mert az öngyilkosság a részükről. Csak olyanokra szállnak rá, akik veszélyeztetik őket, erre te keresed a bajt azzal, hogy utánuk loholsz? Miért akarsz ennyire bajba keveredni? És miért kell egy kábé tízéves kislánytól, aki meg se tudja védeni magát, olyasmiket visszahallanom, hogy meg akarja keresni bárki gyilkosát? - kérdeztem vissza savanyúan. Győzködhet akárhogy, ez akkor is felelőtlenség a részéről, és ugyanúgy életekkel játszik, mint a bossharcokon - Különben meg Hina-chan nem egyedül csinálja, hanem az egész céhével. De te még engem se akarsz bevonni, játszod a magányos hőst. Tudod, mi történt azokkal, akik ugyanezt csinálták? Rannal, Kotával, Hokuval...? - elharaptam a mondat végét, megcsuklott ugyanis a hangom. Mindannyiukért felelőssé tettem magam anno, és most azon voltam, hogy megakadályozzam, Anat is hasonló hülyeséget csináljon - Vagy velem folytatod, vagy leteszel az egészről! - jelentettem ki kerek-perec, még toppantottam is mellé, hogy kihangsúlyozzam a véleményem. Nem, a parancsom! Nem fogadtam el alternatívát!
- És ez nem minden, azt is tudni akarom, hogy mit akarsz attól a pénzsóvár zsaroló bandától! Nem volt véletlen, hogy a múltkor annyi infód volt a bossról, ugye? - tereltem rá a másik nagy ügyletére a szót. Erről tudtam kevesebbet, a vörifejű csak annyit említett, hogy Anatnak van hozzájuk köze, de szépen illeszkedtek a kirakós darabjai, ha azt a pletyit is figyelembe vettem, hogy a besúgó is odatartozik, ahová a burokmaffiás Yoshiaga-san. És amíg arra vártam, hogy daloljon, szépen rácsepegtettem a késemre egy mérget, majd a fiúra támadtam. Most egyszerűen, sallangmentesen akartam a gyomrába állítani a késeim. Nem maradt sok kedvem pattogni ugyanis, de legalább mérges sem voltam. Csak kicsit szomorú.

Paralízis méreg az első kockán.
12/150 HP (2 seb)
Pihenés 2/4
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
Mirika vs Anat Vo36oi526/600Mirika vs Anat 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Anat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.