[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 30 2014, 17:21


Haru:
A kígyó nem vámpír és elég furcsán néz rád, mikor böködni kezded, és pláne akkor, mikor sziszegve köszönsz neki. Továbbra is úszkál a vízben és nem zavartatja magát. A vizet úgy lehet leengedni, hogy kihúzod a dugót. Amikor pedig a tükörre lehelgetsz, akkor egy szájlenyomatot pillanthatsz meg. Valaki rácuppant a tükörre, a mintából ítélve egy nő Suspect

Bacchus és Kuromajo:
Az alábbi sorokat kapjátok üzenet formájában ismeretlen feladótól:

Üdvözlet néktek a Blackriver kúriából!
Ismét kitárja kapuit Aicrad legizgalmasabb szabadulós játéka, amiben csak meghívás alapján lehet résztvenni. A Blackriver kúria számos alkalommal tette már próbára a legkiválóbb elméket, viszont titoktartás kötelezi a résztvevőket - ezért nem hallhattál még rólunk. Ezen levél álal meghívásban részesülsz eddigi SAO-s teljesítményed elismeréseképpen, s a játék értékes jutalommal zárul. Ha nem félsz a bezártságtól, de szívesen megtornáztatnád az agytekervényeidet, akkor ne habozz. Térj be a Kacagó Hold nevezetű fogadóba a Kezdetek városának Nyugati részében (koordináták mellékelve), s mondd a csaposnak: Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat...
A Játékmester

Írjátok le, hogy milyen körülmények között ér benneteket a levél és reagáljátok az olvasottakra.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Hétf. Dec. 08 2014, 21:21

Kacagásom megtöltötte a szobát, minden szegletét. Még az ágy sarka mögött lévő kétcentis hézagba is beférkőzött megállíthatatlan, hisztérikus nevetésem. S hogy minek köszönhető vidámságom? Hát a mulattató levélnek, amelyet egy ismeretlen feladótól kaptam teljesen váratlanul. Izgalmas szabadulós játék? Meghívás a teljesítményem elismeréseképpen? Értékes jutalom? Nevetséges! Ez a szöveg nevetséges! Ez kérem közönséges, arcátlan és kéretlen reklám! Sosem hittem volna, hogy létezik ilyesmi ebben a játékban, azt pedig különösen nem, hogy pont én kapok hasonlót. Fájdalmasan olcsó trükkökkel próbálja a figyelmem megragadni =/ Még meg is magyarázzák, miért nem hallottam a játékról, amin a kutya sem vett részt még =) Ki játékmesternek nevezi magát, Victor-san nyomába se ér. Az az idegesítő féreg sokkal tetszetősebb módszerekkel fog játékosokat, abban van élvezet! Vagy legalább pár perc szórakozás. De ez? Hogy én menjek oda és mindenféle ostoba jelszóval jelezzem a részvételi szándékom egy unalmas, számomra semmilyen kihívást nem jelentő játékban? Ráadásul milyen teljesítmény? Semmi látványosat nem tettem, amiért esetleg hírem kelhetett volna, csupán egy maroknyi játékos életét keserítem meg =) Nem mintha lenne bármi értelme megcáfolni egy olyan szófordulatot, ami csupán arra szolgál, hogy a szürke egereknek hízelegjen vele.
Felsóhajtottam, és leültem az ágyra. Még mindig rám-rám tört a kuncogási kényszer, elég volt csak újra rápillantanom egy-egy félmondatra. Még vetettem egy pillantást a fogadó helyére a térképen, de mivel a város másik felében volt, így még csak arra sem éreztem ingert, hogy esetleg beüljek és megnézzem, ki az, aki bedől ennek az olcsó marketingfogásnak. Kár, milyen kár...
- Jaj, de félek a bezártságtól =) - szólaltam meg, aztán hanyatt dőltem és elfeküdtem az ágyon. Bárcsak itt lenne mellettem Nii-sama, és átölelne... vagy legalább Ryuu-nii... hiányzol... Kezeim végigsimítottak felkarjaimon, és végül a vállaimon állapodtak meg. Az oldalamra fordultam, és egy kacska mozdulattal bezártam az üzenetet. Szánalmas idióták... kaphattam volna egy kicsivel izgalmasabb üzenetet is ennél a szemétnél, ha már a postaládámba levél érkezik =)

_________________
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 11800265_499210070238796_8475793272521930167_n
Madness is a gift that has been given to me
Kuromajo
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3160/3300[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Dec. 18 2014, 19:46

Nem harapott, amikor megböködtem. Ez különös. Legalább azt hittem, rám támad. Megpróbáljak belenyúlni a vízbe? Voltaképp mennyit veszíthetek? Maximum felszabadulok.Rolling Eyes Persze nem kívánok még távozni ebből a világból, hiszen éppen mostanság kezd érdekessé lenni. Habár azt sem hiszem, hogy egy harapásból halálos lenne a kígyócska. A veszélyes társak pedig nincsenek a közelemen, és valószínűleg vissza sem fognak már jönni. Bár egy olyan idiótánál, mint Alehandro, ezt lehetetlen eldönteni. Biztos, ami biztos, ránéztem a térképemre, hogy merre jár az összes többi "társam". Holmi haszna tényleg van ennek a csapatba meghívás dolognak..
Aztán elővettem a fegyverem, és a nyelével megpróbáltam a kígyót kiemelni a kádból, majd eldobni a terem másik végébe. Ha nem sikerült, akkor a másik felével próbáltam meg ugyanezt. Többször. Sokszor.
Ha sikerült eldobni, akkor azonnal felé fordulok, felkészülve a támadására. Még akár halálos mérgezést is kaphatok tőle, vagy valami.Rolling Eyes Függetlenül attól, hogy ártalmatlannak tűnik a drága. Majd gondoltam egyet, és ha már úgysem hallhatott senki, elkezdtem sziszegni. Hát na.. Az előbb is meglepődött ezen, hátha most is ledermed, vagy valami.
És ha lehetőségem nyílt rá, belenyúltam a vízbe a kulcsért. Majd leengedtem a kulcsot, és ha eddig még mindig nem támadott meg, akkor szép nyugisan visszatettem a fürdőkádba a kígyócskát. Had maradjon a helyén. És ráengedtem egy kicsi új vizet. Biztosan kedveli. És biztosan jobb lesz neki, ha nem az a poshadt izé áll rajta, hanem friss. Bár senki meg ne kérdezze tőlem, egyáltalán miért foglalkozom ilyesmivel. Egyszerűen csak úgy döntöttem, ezt most megteszem neki. Biztosan a szerzetesi nevelés miatt.Rolling Eyes Azok miatt csinálok néha ilyen értelmetlen dolgokat, mint a takarítás, rend rakás, főzés, olvasás, tanulás.. O.o Bár ebben a világban egészen kerülöm ezeket, van jobb elfoglaltságom is. Mint például most a kulcs megszerzése.
Majd a tükrön a szájlenyomat mellé cuppantok egyet én is, hogy ott hagyjam a nyomom, mint valószínűleg egy nő - vagy maga a játékmester - már megtette előttem.

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi1540/1700[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Jan. 24 2015, 16:19

A pittyegés éppen zsebtolvajlás közben éri, szóval kicsit sem örül neki, de szerencsére a levelet jelző hangot csak ő hallja, az ágyon szuszogó kikötözött férfi nem. Nem mintha felébresztené, hiszen nem alszik, és még mindig azt hiszi, hogy ez az egész a szerepjáték része. Idióta. Persze az olyan lebujokban nem nehéz összeszedni az ilyeneket, de ki a kicsit nem becsüli ugye... Lényeg a lényeg, a rendszernek hála küzdőtér alatt nincs indikátorszín változás, viszont van elég hülye pasi, aki még nem találta meg az etikai mód kikapcsolását, és bármibe belemennek azért, hogy Katja megmutassa nekik, hogy hol is található az a bizonyos beállítás.
-Ejnye már, komolyan csak száz aranyat tartasz magadnál? És hogyan akartál kifizetni? Ennyiért max NPCket kapsz. Hát bocsika, de elviszem a felszerelésedet is, bizti ér valamit a piacon. Jaaa… és kérdezted, hogy vannak-e visszajáró vendégeim. Vannak, de te nem leszel közöttük. Jajj nem, ne aggódj, a teljesítményeddel semmi baj nem volt, csak valahogy nem jön be a nekrofília…
Ezzel áldozata fölé hajol, megcsókolja, majd a kését még utolsó alkalommal végighúzza a hasán, és a delikvens pixelekké omlik össze.
-Bejön a pixelcsíkok látványa, mert itt sajnos nem marad meg a harapás és ostornyom. És komolyan bevette! Kár volt megölni, ilyen hülyét nem találok többet!
Amikor befejezte a zsákmány értékének a megsaccolását, az üzenetet is megnézi távozás közben. A szobát a pasi vette ki, szegény tulaj majd keresheti égre földre, de ez már nem az ő dolga.
~He? Titoktartás? Hát ezt már elbuktad, mert tuti elárulom Asuéknak. Meg az egész céhnek. Vagy kiplakátolom vele Aincradot. Nyehehehe, jajj de kis goni vagyok!~
És miután elküldte levélben mindenkinek az üzenetet, vigyorogva lépdel tovább.
-Na és az mindegy, hogy mikor térek be? Ejnye már, te sem tudsz rendesen szervezni Mr. Hűdeeredeti Vagyok És Szenzációhajhász A Játékmester!
Megvonja a vállát, majd a fogadó felé veszi az irányt, és szépen felkönyököl a pultra, majd elkiáltja magát.
-Aki azt mondja a csaposnak, hogy éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat, azt meghívom egy italra!
~Lássuk bebugol-e az NPC, ha ilyen sokan akarnak tőle valamit.~

Vigyorog magában, majd ő kezdi a bemondást, és várja, hogy megtörténjék a csoda.
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/600[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Jan. 25 2015, 21:36

Kuro:
Kb. fél óra elteltével az előző levelet követi egy második. feladó ugyanaz, ezúttal azonban minden szöveget mellőzve csak egy fotó van. A képen Ryuu látható, ahogy egy láncon fellógatott ketrecben van, arca jól látszik, nem megtévesztés a kép.

Haru:
A térképeden már nem találod a többieket, a party felbomlott azáltal, hogy ők kiléptek a kúriából. A kígyós akciód sikeres és mérgező harapás nélkül megúszod az akciót (koronát dobtam). A kígyócska immáron nem poshadt vízben lubickolhat, a tükrön a szájlenyomatod ékeskedik, a kezedben pedig diadalittasan szoríthatod a kulcsot. Az első szobát átnézted az emeleten a hatból, hogyan tovább?

Katja:
Többen idiótának néznek a mondóka miatt, van aki még legyint is a szemeit forgatva, viszont egy nagydarab fickó vigyorogva már sorban is áll az italért és csatlakozik hozzá a nőcije is, majd együtt elkántálják a mondókát. A csapos letesz mindhármótok elé egy-egy poharat és megtölti itallal. A különbség az, hogy a te poharad alatt van egy cetli is. A bumburnyák és a nője megköszönik az italt, majd nevetgélve ott is hagynak a fenébe.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Jan. 29 2015, 19:42

Ahh... nem kellett volna engednem a gondolataim csábításának. Nii-sama és Ryuu-nii... ahogy lelki szemeim előtt megjelentek, elfogott a perzselő vágy, kezeim pedig önkéntelenül is vándorolni kezdtek felforrósodó testemen... Fél óra múlva az újabb üzenet a mezítelen, boldogságtól kipirult valómat érte. Arcomon földöntúli öröm játszott, ajkaim résnyire nyitva, köztük halkan szökött ki enyhe légszomjam tünete, a lihegés.
- Megint...? - sóhajtottam fel, és lusta mozdulattal nyitottam meg a levelet. A látványtól még a kezeim is megálltak, és csak a szemöldökömet vontam fel, mielőtt ülőhelyzetbe tornásztam volna magam.
- Ara-ara... ez lenyűgöző... - csodáltam a képet, melyre csak egyetlen szó volt illő: akarom. Akarom! Ott lenni... játszani vele... miközben tehetetlenül lóg a láncokról... ketrecbe zárva... Akarom! Sose láttam még ennél izgatóbb képet... Mindjárt más így, ahelyett, hogy valamilyen gagyi szöveggel bombáznak ezer szóban, egyetlen kép több motivációt jelentett rá, hogy talpra álljak, felöltözzek, és elsétáljak abba a bizonyos fogadóba. Ezért a látványért megéri bármilyen fáradság ^^
Nemsokára ott álltam a Kacagó Hold nevezetű fogadó ajtajában hát. Nem gondolkodtam, a levél küldője honnan tud rólam és Ryuu-niiről, igazából lényegtelen is volt. Akárki láthatott minket együtt, Victor-san módszereiből kiindulva még az is lehet, hogy csupán véletlenül vetettek szemet rám, amikor együtt sétáltunk ^^ És csapda is lehet akár, de rajtam azok nem használnak, nem-nem =) Egyáltalán nem tartottam tőle, egyszerűen belöktem az ajtót, és kecsesen odasétáltam egy asztalhoz. Szokványos jelenetek zajlottak le: leültem, rendeltem, és lassan megiszogattam az italt. Vártam, nézelődtem, és csak üressé váló poharam ürügyét használtam fel arra, hogy a csapos pultjához lépjek.
- Éjféli harangszó borítja ránk az óvó fátylat =) - búgtam csábosan, és letettem a poharat, egy apró mozdulattal közelebb lökve a férfihoz.

_________________
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 11800265_499210070238796_8475793272521930167_n
Madness is a gift that has been given to me
Kuromajo
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3160/3300[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Pént. Jan. 30 2015, 07:56

Katja azonnal felkapja a cetlit az ital alól, ahogy megpillantja, és úgy, hogy az ingyen italra vendégül látott páros is jól láthassa, a csapos képébe nyomja.
-Mi ez a sztereotip viselkedés Lloyd?! Értem én, hogy sokkal szebb vagyok, mint az a rusnya nőci azzal a nagydarabbal, de azért az túlzás, hogy csak nekem adjál kártyát! Csak nekem jár alátét az italhoz? Hát irgum-burgum, ezt azért nem néztem volna ki egy ilyen gyakorlott vendéglátósból!
Diadalittasan a magasba emeli a papírdarabot.
-Még csak november vége van Lloyd, messze még a Valentin nap. Azonnal osszál ki kártyát a másiknak is, különben megyek a fogyvédesekhez, és bezáratom az egész kócerájt! Vagy várjál csak…
És csak ekkor olvassa el, hogy tulajdonképpen mi is van a papíron, ám azt jó hangosan teszi, hogy az egész csehó hallhassa. Ezután ismét a csaposra néz, és feláll ültéből.
-Van még ilyen cetli ott a pult mögött, Lloyd? A páros is szépen felmondta a verset, szóval nekik is jár jutalom! Odaadod nekik te azt a papírost, vagy nekem kell megkeresnem?
Elvigyorodik, majd egy elegáns mozdulattal megpróbálja átdobni magát a pulton, ha a csapos nem avatkozik közbe.
-Hogy van az, hogy már itt sincsenek egyenlő jogai a vendégeknek? Hát oda vagyok meg vissza!
Sápítozik, miközben megpróbál kutogatni kicsit a pultban, de eközben természetesen a csapos sem hagyja magát, és meg is jelennek a kidobóemberek, hogy eltávolítsák a delikvenst.
-Na azért! Én csak cetlit akartam, de a csippendélfiúk sem rosszak. Van itt rúd, vagy a pult tetején fognak táncolni? Nemááá! Megint csak engem? Oké-oké, hát ha engem akartok, akkor legyen, de ne csodálkozzatok, ha a többi vendég elpártol majd innen. Szeretem a kitüntetett figyelmet, meg meg is érdemlem, de azért ez sok…
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/600[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Kedd Feb. 03 2015, 23:27

/Haru kérte, hogy meséljem ki, így abban maradtunk, hogy végül ő is kisétált a többiek után a kúria nyitott ajtaján és mégsem játszotta végig a kiszabadulós játékot. Ellenben nem maradtok játszótársak nélkül Twisted Evil/

Ayani, Raven:
Szürkületkor sétálgatsz hazafelé - rád bízom honnan hova mész éppen - amikor is kellemes, édeskés illat üti meg az orrodat. Markáns virágillathoz lehetne leginkább hasonlítani, ritkán lehet ilyet érezni a nyüzsgő városokban. Aztán az illat elkezd egyre szúrósabbá válni és így érzed magad egyre inkább kábának, a szédülés miatt kénytelen vagy megtámaszkodni valamiben, majd le is ülni. Aztán mielőtt lehívhatnád a menüd vagy segítségért kiálthatnál, már el is alszol. És hogy hol ébredsz fel? Plüssállatok között \o/ (Amelyikőtök hamarabb ír, az ébredezik hamarabb.) Még mindig veszettül kába vagy és szédülsz, ráadásul fogalmad sincs mennyi idő telhetett el, de az fix, hogy pihe-puha és nagyon a környezeted. Ami viszont igencsak szürreálissá teszi ezt az egész helyzetet, hogy a kezeid össze vannak kötözve a hátad mögött és hozzá vannak csomózva a szintén összekötözött lábaidhoz, a szád pedig egy jó vastag tapasszal le van ragasztva. Nem telik bele sok idő, mire felfigyelhettek egymás mocorgására ébredezés közben.

Kuro:
A jelmondat kiejtése után Kuro kap egy újabb pohár italt, mondván, hogy az a ház ajándéka. A pohár aljára egy cetli van ragasztva, amely arról tájékoztat, hogy a pult melletti folyosón végighaladva az utolsó helyiségbe kell belépned, hogy folytatódjék a kis kiruccanásod. Egy ugyanilyen tartalmú cetlit ugyebár Katja is megkapott, őt is szintén ugyanebbe a helyiségbe invitálta meg a Játékmester.
A szoba előterében egy dohányzóasztalt találhattok, körülötte két fotellal, a háttérben pedig vetett ágyat, a fiókos éjjeli szekrényen behűtött pezsgővel és poharakkal. A nehéz bársonyfüggönyökkel szegélyezett dupla ablak a kerthelyiségre néz, igazán kellemes látványt nyújt az itt időző vendégek számára. A falak színe harmonizál az ágyneműjével, s kellemes virágillat lengi be a teret. Ideális lenne ma estére megszállni itt, felhívni a barátokat kártyázni, terveket szövögetni, vagy összegyűrni a lepedőt egy kellemes partner társaságában. Vajon miért küldött benneteket a játékmester egy egyszerű vendégszobába? Az ajtó nem záródik kattanó hanggal, akár becsukjátok, akár tárva nyitva hagyjátok magatok mögött.

Katja:
A pultos először nem tudja mire vélni a helyzetet, aztán hamarosan ráeszmél, hogy egy hamisíthatatlan trollal áll szemben. Éppen ezért maximálisan megőrzi a hidegvérét - na meg hát a programja így van megírva - és csak azt hajtogatja, még akkor is, mikor egyre többen rátok figyelnek a csehóban - hogy próbálj meg lenyugodni és hogy a kuncsaft csak egy személyt invitált meg, vagyis téged. A melák és a barátnője közben már rég elhúzott, a potyapia mellé kell a fenének a balhé. Ellenben a pultátugrálós magánakciód következményekkel jár, ugyanis érkezik a biztonsági személyzet. A pultban egyébiránt hagyományos, odaillő dolgokat találsz, úgy mint poharak, italok, jég. Na de lényeg a lényeg, el leszel fogva, a dulakodás részletezését meghagyom neked. Ha nem mész magadtól a hátsó szobába, hát akkor visznek. És itt jön el az alkalom, hogy összetalálkozz Kuroval, aki már a helyiségben tartózkodik.

Kazuma:
Megkaptad a levelem, játszd ki, miként reagál rá a karaktered, de ügyelj arra, hogy ne spoilerezz el mindent a többiek előtt Twisted Evil

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Feb. 04 2015, 08:01

A csapos magyarázkodása csöppet sem hatja meg. Természetesen végtelenül sajnálja a szegény kis NPC-t, akinek ez a feladata, és ő csak idekeveredett a buta küldetés miatt, és igazából nem tehet semmiről… nem. Kat teljesen nyugodtan hagyja, hogy felnyalábolják, sőt, ha esetleg a japókhoz képest magas termete miatt esetleg méretesebb lenne mint az elhurcolására kirendelt őrök, akkor még fel is emeli a lábát, hogy mindenképpen vinniük kelljen. Az ilyen melákoknak ebben a munkakőrben igazán lehet már súlyemelés jártasságuk. Csak akkor kezd el hisztizni, és dobálni magát, amikor már kicsit eltávolodtak a vendégektől.
-De apúúúúúúhuhúúú! Nem akarok szobafogságóóóót! Megígérem, hogy jó kislány leszek! Egész héten! Én csak egy kis málnaszörpöt akartam, meg a csillámpónit! Mindjárt itt a szülinapom, és megígérted, hogy megveszed nekem!
Na persze amikor az ajtó kinyílik, és meglátja Kuromajot, akkor rögtön vált, hiszen ide már nem illik az, amit előbb csinált, és igyekszik úgy helyezkedni, mintha a hoppmestereket kísérné, azaz tulajdonképpen ő hozná őket.
-Húúú! Nem is mondták, hogy lány is lesz a buliban! Szia cica, meghoztam a fiúkákat! Tudom, nem egy okos társaság, de hát nem is az eszükért fizetjük őket, nem beszélgetni vannak itt. Megyünk rögtön négyesbe, vagy előtte felhergeljük őket a kettőnk játékával? Tudom ám, hogy az összes csehóban erre való a hátsó szoba.
Ha elengedik, akkor azonnal Kuromajo felé veszi az irányt, és ha a lány engedi, akkor átöleli, kap tőle egy csókot, és az ágy felé kezdi taszigálni, miközben már a ruhájától is igyekszik megszabadítani.
-Nyugodtan maradjatok fiúk, a kis hölgy gyakorlottnak tűnik, ilyen előadást pedig úgysem láttok minden nap, pedig tudom ám, hogy van direkt kukucskáló minden szobához. Ismerem én az ilyen lebujokat!
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/600[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kazuma on Pént. Feb. 06 2015, 23:10

Csak egy rövid kiáltásra futotta neki, mielőtt mozdulatlanul esett volna össze. Egy árny suhant a mozdulatlan fiú mellé és a hátára görgette, végre láthatóvá téve az arcát. Ismét kiáltani próbált, de az árny rögtön egy rongyot gyűrt a szájába, ezzel megfosztva az utolsó védekezési lehetőségtől is, végül pedig egy kötelet előhúzva, gyakorlott mozdulatokkal kezdte szorosan összekötözni a végtagjait. Ezek után kihúzta a fiú hátába szorult kést.
– Szóval te vagy Nomad. - szólaltam meg, ahogy közelebb léptem a földön fekvőhöz és elvettem az árnyékmásom kezéből a késemet. - Bocs a méreg és a kötelek miatt, de van egy olyan érzésem, hogy pár szép szóért cserébe nem teljesítenéd a feladatot, amit neked szánok. - és már el is kaptam a kezeit összefogó kötelet, hogy elvonszoljam a helyszínről. Nem volt egyszerű menet, miután elmúlt a méreg hatása és vergődni kezdett, de végül eljutottam vele a rejtekhelyemig és a kezeinél fogva fel is lógattam a fiút a falra. Miután végeztem vele, fáradtan léptem hátra.
– Szerintem próbálj meg kevesebbet ficánkolni, meg óbégatni. Spórolj az energiáddal. Akkor kicsit később kap majd el az éhség. Velem is előfordult, hogy nélkülöznöm kellett és ismerem a kellemetlen következményeit. Csak azért mondom, mert nem tudom mikor jövök vissza legközelebb. Talán pár nap, rosszabb esetben pár hét. A víz és az élelem hiánya viszont nem fog megölni addig. Adj hálát a programozóknak. - fejeztem be végül a rövid monológot. Egy pillanatig csak hitetlenkedve meredt rám aztán eszeveszett módon kezdte dobálni magát miközben üvöltött, bár a szájába nyomott rongy, nem igazán engedte ezt meg neki. Vállat vontam és elindultam a felfelé vezető lépcsőn, Nomad hangjával kísérve. Hamarosan kiléptem a szabadba és ahogy visszacsuktam a csapóajtót, már csak a madarak csicsergését lehetett hallani. Kotortam rá egy kis földet, gondosan ügyelve rá, hogy lehetőleg még véletlenül se találjon rá senki a helyre. Ryner halála óta valószínűleg úgysem ismeri már senki ezt a helyet. Alig indultam el a város irányába, mikor észrevettem, hogy jelez az üzenetjelzőm. Gyorsan átfutottam a felettébb érdekes üzenetet. Sok kérdés futott versenyt bennem és csak egy módot ismertem a válasz megszerzésére. Talán egyszerűen csak tetszett neki a legutóbbi műsorunk. Ellenőriztem a denevérszárny és hárslevél készletemet, majd bezártam a menümet.
– Megegyeztünk. Visszamegyek. - mondtam ki jól érthetően. Biztos voltam benne, hogy most is szemmel tart. [/color]

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi304/2100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Phobos on Szomb. Feb. 07 2015, 20:02


Miért menjek vissza? Mi köthet oda, azok után, hogy… A fiú még teljesen össze volt zavarodva, miután rájött, hogy az éj alatt valaki elvihette. Annyira emlékezett, amit az a sugallat mondott neki, még a múlt este folyamán: őbennük is éppen úgy bízhat meg, mint Endében… sehogy. Az igazat megvallva nem tudott teljesen hinni a hangnak, de az nem éppen meggyőző érveivel traktálta. Annyi józanesze még maradt a lovagnak, hogy ne mindig alaptalanul vádaskodjon. Nem volt különösebb oka rá, de magát is meglepő nyugodtsággal, kérdéseket nem követelve közelített a pusztaságból egy elérhető távolságban lévő város felé. A sétára most sokkal több igényt tartott, mint egy megértő féllel való beszélgetésre. Ki lenne megértő? Ki hinné el, hogy ez történt vele? Mindegy. Kicsit sem vágyott még több gondra, úgyhogy ezt a rejtélyt egyelőre a legfőbb probléma mögé – a céh sorsa mögé – helyezte. Minden gondnak egy időben kellett kirobbannia. Eddig azt vélte, mindenben tisztelheti céhvezérét, de az, hogy mindet egyszerre kellett közölnie, ráadásul nem a legjobb alkalomkor… nem, ez még nem ok arra, hogy lenézze. Csak éppen nem tartott igényt mások hogylétére. A fiú kezdte sejteni, ennek a széthúzásnak ki a felelőse. Ezért az ügyért képes volt a bosszút egy kicsit a háttérbe szorítania.
Egy ponton megállt, s önkénytelenül szaglászni kezdett. Rózsaillat? Vagy valami másnak az aromája? Kicsit ismerős volt, és biztos, hogy nem Aincradban érzett ilyesmit. Egy kép jutott róla az eszébe: az anyja ilyen virágokat hozott haza. Az anyám? Magától értetődőnek számított, ha egy gyereknek van anyukája, de… az övé? Azt mondják, amilyen a szülő, olyan a gyerek is. Vajon ő is olyan, mint én? Az egyre intenzívebb illattól – vagy valami mástól – elbódítva ült le a porba, szinte örülve annak, ami vele történik. Fejét egy pillanatra öklével támasztotta meg, maga elé nézve, míg lassan elmosódtak a szeme előtt a tájkép körvonalai, s elaludt.
Amilyen jól érezte magát az illatharmónia mámorában, egy újabb idegen környezetben találta magát. A puszta fele annyira lepte meg, mint ez a sok állatjáték, ráadásul a szabad mozgásban is korlátozták. Nem mintha igényt tartott volna a beszédre, de zavarta, hogy a száját leragasztották valamivel. Enyhe vállrándítással nézett körbe. Nem volt egyedül. A lányt megismerte: a fronton harcolt, Ayani a neve… vagy valami hasonló. Nem mintha tehetett volna bármit is abban a helyzetben, amiben ült. Környezetében kereste a megoldást, miközben megpróbált az ébredés utáni álmatagságon túllendülni.


_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/2900[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Feb. 10 2015, 14:08

// el is feledkeztem erről >.< //

Végre úgy érzem, hogy kezd beindulni a recept vadászatom. Végre sikerült szereznem 2 újabb receptet, és így bővíthettem a boltom kínálatát. Bár mondjuk a kardforgató fegyvernél pont nincs szerencsém… Kikapni egy olyan fegyvert, aminek az elkészítéséhez nem tudok szerezni egy itemet… Legalábbis Silver boltjában nem találkoztam Díszes Katanával… vagyis egyelőre még nem fedezték fel a receptet… öregem… jellemző… Bár mondjuk én is hibás vagyok. Hisz én is voltam T2-es kovács, de én amennyire tudtam, próbálgattam receptek után kutatni. Nem tehetek róla, hogy engem a potik jobban vonzanak… Hm… Mint ahogy azt elején említeni akartam, utam a Voice céhház felé tart, egy újabb sikertelen Katana szerzése érzett csüggedtség közben.
- Na mindegy… lesz, majd még szerencsém.
Bár próbálom magamat lelkesíteni nem nagyon hittem el a saját szavaimat. Egyszer csak furcsa illatot érzek… mint egy virág. Furcsállva nézek körül, hátha meglelem a számomra ismeretlen illat forrását, ám semmi szokatlant nem találok. Az illat hamarosan szaggá változik, ahogy szúrni kezdi az orromat.. pfujj… ráadásul olyan büdös, hogy émelyegni is kezdek tőle. Tűzrózsa, aki mellettem állt aggódva dől nekem, hogy megtámaszkodjak rajta. Bár nekidőlök, hamarosan szinte minden erőm elhagy. Megálljt mondok a pacimnak, mire meg is torban, így leülhettem…
- Talán ha iszok valamit, az segíteni fog... – elmélkedek magamban.
Már hívnám le is a menümet, ám elnyom az álom.


~ Jaj de jó puha… olyan… jó…
Kényelmesen, kisebb mosollyal az arcomon fekszek a puhaságban.. Mintha csak egy felhőben pihennék. Valami mozgolódik mellettem. Kicsit felnyögök, majd próbálok visszaaludni. Nem emlékszem mit álmodtam… meg arra, sem hogy aludtam volna. De olyan jó puha minden. Kicsit elkezdett viszketni a nyakam, mire emelném a kezem, hogy megvakarjam… ám nem sikerült… ahogy mozdítanám, a kezem ellenállásba szaladok. Furcsállódva nyitom ki a szemeimet. Egy szobába vagyok körülöttem tele-tele plüssel. És.. le voltam kötözve. Nem tudtam megszólalni… a számon is volt valami. Riadtan nézek körül. Még félig meddig kába voltam, így mikor megpillantom, a fiút nem ismerem fel. Csak egy kicsit később esik le, hogy Raven az. Ki kell innen szabadulnunk!

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3819/4100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Kedd Feb. 10 2015, 20:04

Az ital érdekelt a legkevésbé, a mosolygástól pedig majd felfordult a gyomrom, így a bájolgást gyorsan lezártam azzal, hogy elvettem a poharat, a cetlit pedig az ujjaim közé csippentettem. Türelmesen sétáltam vissza az asztalomhoz, pedig az izgalom egyre jobban úrrá lett rajtam! A gondolat, hogy Ryuu-niit kiszolgáltatott állapotban láthatom, teljesen felcsigázott, és minden lépéssel közelebb kerültem hozzá =) Kár, milyen kár, hogy nem lenne illendő elsietnem, az az élvezet rovására menne. Márpedig én minden percét ki szerettem volna élvezni ennek az eseménynek ^^
A cetlit a tenyerembe rejtve néztem végül meg, és konstatáltam a teendőket. Nem vártam már sokat, csak belekortyoltam a folyadékba, és egy-két perc múlva elhagytam az asztalt, hogy meglátogassam azt a bizonyos pult melletti folyosót. Ahogy a zajosabb részt otthagytam, fokozatosan hangosabb lett cipőm kopogása a kövezeten, az ajtón túl pedig immár nyugalom ereszkedett a környezetemre...
- Egy közönséges szoba...? - horkantam fel, minimum egy sötét folyosóra számítva, de nem, az ajtón túl egy bosszantóan közönséges vendégszoba várt. Gyorsan körbejárattam a tekintetem, de egy lelket sem fedeztem fel a bútorok között bújni. Titkos ajtó lenne itt valahol? Lassú léptekkel sétáltam oda egy-két gyanús helyhez, hátha megmozdítok valamit, ami felfedi az átjárót, ami a fiúhoz vezet... de nem, nem találtam meg =( Igaz, nem is volt időm minden sarkot átfésülni, ugyanis pár percen belül újra nyílt az ajtó.
- Te vagy az, aki az üzenetet küldte? - kérdeztem is a belépőtől, de a következtetést a megnyilvánulásából gyorsan levontam - Nem, nem te vagy - apró rándulás a szájam szélén, és érdektelenség... lett volna, ha nem hallom meg, amit mondott. Felvont szemöldökkel néztem a lány irányába. Váratlanul értek a tettei, de nem álltam ellen neki. Ryuu-nii miatt egyébként is enyhe izgalmi állapotban voltam, a lány szépsége és idomai pedig meggyőzőek voltak =) Kár, milyen kár, hogy a kísérői csupán NPC-k voltak... őket értelmetlen lenne megölni, nem éreznek kétségbeesést, vagy félelmet... nem könyörögnek az életükért, mikor az utolsó pillanatban felébrednek az álmukból.
- Ara-ara... csak ne olyan hevesen =) - kuncogtam, és bár ruhám már nagyrészt a földön volt, most mégis én voltam az, aki megrántotta a lányt, és az ágyra lökte, majd fölébe mászott - A passzivitás méltatlan hozzám =) - közöltem vele. Most rajtam volt a sor, hogy adjak neki egy csókot, és de ajkairól hamar letévedtem a nyakára, miközben a ruhája alá siklottam kezeimmel, hogy selymes bőrét simogathassam. Vajon félbeszakítanak minket? =)

_________________
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 11800265_499210070238796_8475793272521930167_n
Madness is a gift that has been given to me
Kuromajo
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3160/3300[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 16 2015, 23:46

Kazuma:
Nincs más dolgod, mint alkonyat előtt elmenni a levélhez mellékelt koordinátához elmenned, majd a szintén mellékelt teleportkristályt alkalmaznod. Portálás után megérkezel az általad már jól ismert kúria elé, csupán fel kell sétálnod a lépcsőfokokon. Az bejárati kétszárnyas ajtót könnyedén ki tudod nyitni. A teendőid listájának első pontja, hogy zárd be a mozaikos zárszerkezettel az ajtót. A második pont, hogy rejtsd el az öt mozaikdarabot az épület egyes helyiségeiben, melyeket magad választhatsz ki. A harmadik pont, hogy aktiváld a titkos folyosók és a zárolórendszert, amelynek a segítségével tudsz majd úgy közlekedni a játék idején az épületben, hogy ne keresztezd a játékosok útját és manipulálni tudod az egyes helyiségek nyílását vagy záródását egy egyszerű, kézben vihető távkapcsolós panel segítségével. Végső, de nem utolsó sorban magadra öltheted a játékmester öltözetét, ami egy szőrmés, csuklyás köpenyben merül ki. Megadja a jó öreg GM a módját, hogy igazán a helyében érezhesd magad. Élvezd ki minden percét! Twisted Evil (PM-ben kérném majd a listát, hogy milyen helyiségeket szeretnél a játék idejére és azok közül melyikbe és hol rejtetted el a mozaikokat!)

Ayani, Raven:
Egy hatalmas baldachinos ágyban vagytok mindketten a seregnyi plüssel, a szoba fala pedig babarózsaszín. Az ágyon kívül nincs más bútor a helyiségben. Végtagjaitok hagyományos kötelekkel vannak összekötve és csomózva, szátok ragasztószalaggal leragasztva, de csak a plüssökhöz való dörgölőzéstől nem fog lejönni. A szobának egyetlen ajtaja van és egy ablaka. Kintről meghitt holdfény világít be, de a szoba plafonján is van egy fényforrás, ami lehetővé teszi, hogy jól lássatok.

Kuro, Katja:
Az ajtó záródik mögöttetek. Kaptok még egy kört enyelegni kettecskén hentai

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Feb. 17 2015, 06:47


Emlékezzünk meg egy pillanatra arról a nem éppen elhanyagolható tényről, hogy Kuromajo egy alacsony japán lányka, míg Katja egy igen nagyra nőtt teremtés. Kettejük kapcsolata valami ilyesmi módon sejlik fel előttem. Nos, a szintkülönbség sokszor volt már hátráltató tényező ebben a világban, és gátolta Katját abban, hogy kiélvezze azokat a lehetőségeket, amik egyébként neki természetes jogánál fogva jártak, és amiket így, kissé korlátozva is megszerzett magának. Itt azonban nem hagyta, hogy ez az útjába álljon, hiszen ki utasítana vissza egy ilyen felajánlást, ha egyszer ezüst tálcán kínálják neki? Sőt, úgy tűnt, hogy a húsi önmagát kínálja. Ez még sokkal jobb volt, mintha Kuromajo zavarba jött volna. Mindent engedett, nem ellenkezett, sőt, még ő kezdett el erősködni, Kat pedig egyértelműen engedte neki, hogy irányítson. Már a nagy költők is ismerték a csíziót, és tudták, hogy az élvezethez semmilyen elkötelezettség nem kell.


„Elég a szerelemből; mégis néhanap
Miért ne merülhetnék percnyi, csöppnyi vágyba,
Mikor véletlen itt előttem elhalad,
Egy tiszta, fiatal és mennyein szép lányka…”


Véletlen volt talán? Vagy a küldetés erről szólt volna? Megjutalmazza azokat, akiknek volt annyi eszük, hogy megkeressék és kikapcsolják az etikai módot? Persze csak az első bárba kellett benézni ahhoz, hogy hősünk találjon egy olyan férfit, aki egy kevés törődésért cserébe megmutatta neki, hogy hol is van ez a beállítás. Két év alatt a fronton nem sikerült nagy eredményeket elérni, de ezt a gombot bezzeg már mindenki megtalálta. Igen, a preferenciák itt is ugyanazok maradtak, és az élvezet megelőzte az életösztönt. Vajon mennyi idős lehet ez a lányka? Kat agyán egy Woody Allen idézet futott át. A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól. De hát ha irányítani akar a szentem, akkor miért ne engednénk neki? A lány keze lassan végigsimított Kuro derekán, felfele... majd egy kis időzés után egészen más irányt vett…
-Többször kellene ilyen küldetéseket elfogadnom. Nem kellett semmit tennem a jutalomért...
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/600[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Feb. 18 2015, 21:42

Hát ez igazán kielégítő… A szájunk leragasztva, mi össze vagyunk kötözve, teli plüssökkel… Talán, ha nem ilyen helyzetben lennénk, még zavarba is jöhettem volna, hogy Rav mellett tértem magamhoz. És most is csak azért nem jövök, mert hisz fel vagyok öltözve, és ő is, így talán nem tettek velünk semmi rosszat. Azt leszámítva, hogy akaratunk ellenére fogva tartanak itt. És sajna még a teleport kristályomat sem tudom előhívni, hogy leléphessünk. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz ez olyan könnyű dolog, mint amúgy tűnne. Kezemet mozgatva próbálom megnézni kesztyűm még kezemen van-e, és ha igen, akkor ezzel próbálom meg kikoptatni a kötelet. Még mindig SAO-ban vagyunk így a fegyvernek minősülő Kesztyűnek el kéne koptatnia az eszköz kötelet. Persze, ha ez nem jön össze, és miért jönne. Akkor csak szitkozódok egyet a ragasztószalag fedezéke alatt. Ravenre pillantok, hátha eddig ő több sikerrel jár. Gondolom azonban ő sem fog egykönnyen kijönni. Azaz most kockáztatnom kell. Agyamban megfordult egy terv, amivel kiszabadulhatunk, de ha pechem van, akkor ezen a területen minden mellékcselekvés le van tiltva. Mindenesetre azért megpróbálom. Próbálok minél minimálisabban mozogni, és a kábaság utolsó morzsáit is kiirtva koncentrálni. Reménykedve, hogy Rav nem lök meg az utolsó pillanatban, megpróbálom aktiválni a 3. képességemet. Ami ha sikeresen aktiválódik, akkor körülbelül ott próbálom előhívni a kristályomat, ahol a kötelek összeérnek a kezemnél. A kristály nyársszerű, és remélhetőleg elég éles, hogy elszabja a köteleimet. Ha sikerül kiszabadulnom, máris letépem számról a tapaszt, leszedem lábamról a kötelet, és Ravenhez sietek segédkezni. Azonban, ha semmi sem sikerült, reménykedő tekintettel nézek a fiúra, hátha neki jobb terv állt össze a fejében.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3819/4100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Vas. Márc. 01 2015, 12:24

Megállíthatatlan kuncogás tört rám. Ez a helyzet olyannyira abszurd volt, én magam is nehezen hittem el, hogy egyszer csak beállít egy teljesen ismeretlen nő a szobába, és egy szó nélkül nekem esik, megcsókol, és levetkőztet, és semmi furcsát nem lát abban, hogy én mindezt szintúgy teljesen vadidegenként viszonozom, mi több, át is veszem a kezdeményezést, és hogy a köztünk lévő magasságkülönbséget semlegesítsem, le is fektetem a gondosan előkészített ágyra... Igazság szerint csalódást keltő volt, hogy csak úgy hagyta magát, egy kevéske ellenállás valamivel boldogabbá tett volna, és nem utolsó sorban csökkentette volna a gyanakvásomat =)
- Kukuku... valóban úgy hiszed, hogy semmit sem kell tenned érte? Vagy hogy nem várok el érte semmit cserébe? =) - kuncogtam fel újra, és az eddig fürgén szorgoskodó ujjaim most felhagytak a női bájak kényeztetésével. Felemelkedtem, és a lány csípőjére nehezedtem, az ujjaimat pedig a nyaka köré fontam. Kár, milyen kár, hogy a késem a földön hevert... fenyegetőbb lehetnék úgy ^^
- Valóban úgy hiszed, hogy ilyen könnyen behálózhatsz? - szólaltam meg újra, most már sötétebb tekintettel és vészjósló vigyorral az arcomon hajoltam le hozzá, hogy lopjak tőle egy rövid csókot.
- Győzz meg, hogy nincsenek hátsó szándékaid, ha elég ügyes leszel, akkor könyöröghetsz azért, hogy folytassam ^^ - kegyeskedtem neki a melleimet az övéihez préselve, és a lány szemébe nézve nyaltam meg az ajkaim lassan, és csábítóan. Nem, nem tetszett, hogy ismerkedés nélkül kívánt az ágyba csábítani... sőt, egyenesen undorodtam a gondolattól. Ezt még lányoktól sem fogadom el... túl... hirtelen ahhoz, hogy tényleg élvezzem...

_________________
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 11800265_499210070238796_8475793272521930167_n
Madness is a gift that has been given to me
Kuromajo
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3160/3300[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kazuma on Vas. Márc. 08 2015, 20:40

El is indultam a megadott hely irányába, azonban mint kiderült, még egy apróságot el kellett intéznem. Szóval kényelmes léptekkel elindultam a város irányába, elvégre még bőven időben voltam. Fejben pedig már el is kezdtem menet közben kialakítani a képet arról, hogy pontosan mit is akarok majd ebből az egész játékból kihozni. Céltudatosan az ismerős pultoshoz aki korábban kicsit csőbe húzott, de ezúttal már nekem dolgozott. Ahogy meglátott csak a folyosó felé intett és én már mentem is hátra az ismert szoba irányába. Meg is láttam az ajtó előtt két nagydarab npc-t őrködni. Amikor észrevettek félreálltak az ajtó elől, de nem léptem be. Megálltam az ajtó előtt és csak a kulcslyukon lestem be. A látvány eléggé meglepett. Ketten is voltak és elég furcsa felállásban. A csapatmunka mindenesetre megvan. Végül egy pár másodperc után felegyenesedtem. Nem mintha nem érdekelt volna a folytatás, de sok dolgot kellett még elintéznem, az idő pedig kevés volt. Elgondolkodva néztem az egyik npc-re és eszembe jutott, hogy mintha valami furcsa illat lett volna legutóbb.
– Elaltathatjátok őket. - az egyik npc bólintott majd megnyomott egy gombot. A kulcslyukhoz hajoltam de már csak pár másodpercig tartott az ingyen műsor, ugyanis a befújt altatógáz hamar éreztette a hatását. Elléptem az ajtótól.
– Hozzátok őket. - adtam ki az újabb utasítást. Mire a két vállas felkapott egy-egy lányt. Nem egy gyanakvó tekintetet kapott a furcsa kis csapatunk a városból kifelé menet, de senki sem próbált megállítani minket, míg el nem értük a megadott koordinátákat.
– Innentől megoldom. - mondtam mire a segítőim távoztak, magunkra hagyva minket. Aktiváltam az erre a célra kapott teleportkristályt és már a kúria kapuja előtt is álltunk, azaz én álltam ők meg még mindig kiütve feküdtek mellettem. Egyenként felvonszoltam őket a kúria nosztalgikusan ismerős lépcsőin, majd lesétáltam az ajtóhoz. Szépen bezártam és a mozaikokat is kiszedegettem az ajtóból ezután pedig elindultam körbe a kúriában. Begyűjtöttem a kulcsokat, ajtókat nyitottam ki, vagy épp zártam be. Menük halmazán keresztül babrálva válogattam ki a nekem tetsző csapdákat és szép lassan teljesen testre szabtam az épületet. Végül miután megnyitottam az utolsó csapokat és megigazítottam az utolsó festményeket is elindultam a nekem fenntartott apró szobába ahonnan kényelmesen megfigyelhetem majd az eseményeket. El is helyezkedtem és a képernyőkre függesztettem a tekintetem. Időközben „megérkezett” a maradék két játékos és ráébredtem, hogy sokkal érdekesebb lesz ez a kúria, mint elsőre gondoltam. Azonban elhatároztam, hogy nem fogok kivételezni. Sokkal jobban érvényesülhetnek úgy, de majd meglátjuk. Felöltöttem a játékmester köpenyét és átírtam a nevem, hogy senkinek se legyen zavaró egy újabb ismerős felbukkanása. A plüssös szobáról átváltottam a kijelzőt a könyvtár képére, ahol a két lány feküdt egymás mellett és lassan körbenéztem. Minden szépen a helyén volt. A falak mentén végig könyvespolcok sorakoztak, középen pedig egy kis asztalka állt négy székkel körbevéve egy nyitott könyvvel a közepén és két darab gyertyakristállyal, amit „ott felejtettem” az egyik könyvespolc alatt eltűnő lábnyomaimmal együtt, amit egy nyomkeresés jártasság könnyen felfedhetett. A plafonról lógó fényforrásnak hála, nem csak az ablakon besütő hold világította meg nekik a szobát, az egyetlen ajtó pedig csukva volt. Más szavakkal: pont ahogy hagytam. Mikor aztán a lányok is elkezdtek mozgolódni, dobtam párat a kockáimmal és megírtam a kis üzenetet, ami hamarosan mindenki előtt felugrott.

Játékmester írta:Üdvözlök minden játékost a kúriában!
Ezúttal négyen mérhetitek össze a tudásotokat, hogy csapatként összedolgozva megszerezzétek az ajtót nyitó mozaikdarabokat. Térjünk is a lényegre. Kettőtökre ebben a pillanatban is halálos veszély leselkedik, amit bizony csak a másik két játékos közbenjárása akadályozhat meg. Persze ehhez nem árthat tudnotok, hogy pontosan milyen veszélyek is lesnek és kire, de az óra ketyeg és nem szívesen húznám a drága időtöket jelentéktelen információkkal. Jó szórakozást!

Ui.: Csak apró lábjegyzet. Ha valaki esetleg nem élné túl az első próbát, akkor sajnos a többiek is osztoznak a sorsában.

Rányomtam a küldés gombra és elindítottam az időzítőt. Azt hiszem ezt a kúriát jobban fogom szeretni, mint az előzőt.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi304/2100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Phobos on Vas. Márc. 08 2015, 22:36


Egyre kényelmetlenebbül érezte magát azon a helyen, abban a pózban. Mozgását korlátozták, nem engedték, hogy bármilyen mozzanatot is megtegyen. Nemigen ismert más olyan embert, a legjobb barátján kívül, aki meg akarta volna ölni – vagy ha nem is ölni, de életét tartósan megkeseríteni. Miközben gondolatban a válaszokat követelte, észlelte az idomárlány ébredését. Legalább nem egymáshoz vagyunk láncolva… – a fiú több esélyt látott a kijutásra, de így sem tartotta könnyű menetnek. Még mindig annál az egyszerű ténynél ragadt le, hogy egy aberrált idióta ejtette elkapta. A virágillatú aroma minden esetre maradandó nyomot hagyott a fiúban.
A Hold fénye elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy lásson, bár a sok plüssállat láttán inkább azt kívánta, vakuljon meg. Szégyenteljesen érezte magát. Szabadulni akart. Szabadnak kellett lennie. De miért volt szükséges olyasvalakivel együtt lennie, aki frontharcos? Az emberek legrosszabb fajtája: a gőgösek, mások érdekeivel mit sem törődő egyének, akik egy tárgy miatt képtelenek felbecsülni az élet súlyát. Elfelejtették vagy egyáltalán nem tudnak róla. Mit számít? Az, akivel Raven a sorsán osztozott, nem lehetett más. Kivételek persze mindig voltak, csak éppen nem nézett Ayanira úgy, mint azokra.
A lovag egy jó darabon kifelé bámult, miközben az idomárlány mintha próbálkozott volna a szabadulással. Raven észlelte a friss üzenetet, de gúzsba kötve aligha tudott a menüjéhez nyúlni. Nem is fárasztotta vele magát, a kijutást követően bőven lesz alkalma elolvasni – már ha addig eljut. Több ötlete nem volt annál, hogy saját erejére és elszántságára támaszkodva megpróbálja a köteleket meglazítani, keze munkájának köszönhetően. Ahhoz, hogy egyáltalán felállhasson, először ezen probléma megszűntetésére volt szüksége. Ha pedig elfárad, ötlet híján a fiú megpróbálja a plüssállatokat a megkötött kezeibe fogni, s a bélésük kitapogatásával keresett valamilyen megoldás-fajtát.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/2900[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Rosalia on Vas. Márc. 08 2015, 23:23

Kövessétek Kazu mesélését és tartsátok a határidőt, ami egy hét!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Márc. 09 2015, 22:09

//Egy kis kiegészítés Ayani és Rav postjához.//

Szemeim főleg a két lány mozgolódását követték, de hamarosan észrevettem, hogy azért a másik szobában is készül valami. Raven a plüssök között matatott amennyire csak bírt a szorosan összekötözött kezeivel, de nem sokat érhetett el vele. Ayani viszont erősen koncentrált valamire. Érdeklődve vártam, hogy vajon mire készülhet és bizony nem is kellett sokáig várnom, hogy meglássam. Aktiválta egy képességét és a kezeinél a semmiből, megjelent egy fénylő kristály. Pár pillanatig nem értettem mit akart vele elérni, de jobban megnézve rájöttem, hogy a kötelet akarta elvágni vele. Talán csak milliméterekkel hibázhatta el a dolgot, ugyanis a kötél továbbra is a kezein maradt, bár kicsit megsérült az akció következtében. Talán még az is lehet, hogy előbb kiszabadulnak mint terveztem, bár ahhoz kicsit tovább kell ügyeskedniük.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi304/2100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Márc. 10 2015, 07:58

Katja csak széles mosolyra húzta a száját, és egy puszit dobott Kuromajo felé.
-Jajj cica, dehogynem vársz el, és majd meg is kapod a magadét. Nem tudtam, hogy ennyire türelmetlenke vagy, de valljuk be, tényleg nagyon nehéz itt megfelelő partnert találni. A legtöbb pasi nem véletlenül ide ragadt be, és nem egy hálószobába vagy egy nudibárba. Jujj, olvastad a Gerald's Game című könyvet? Pont az a szitu ugrott be a szemeidről.
Még fel is emelte a fejét, szabaddá téve a nyakát, mint amikor a ragadozó megadja magát az alfának.
-Hmm… a fojtogatósat szereted? Ne aggódj, én mindenre vevő vagyok, nem kell szégyenkezned.
A csókot lehunyt szemmel fogadta, és megpróbálta picit elkapni Kuromajo ajkait, hogy ráharapjon kissé.
-Oooh! Hogy neked hátsó szándékaid vannak? Hmmm… és még én sietek. Nyalakodásra gondoltál, vagy csak az ujjacskáimmal kényeztesselek? Igen, látom, hogy nagy és erős lányka vagy, meg érett. Bizonyára nem okoz gondot megérteni, hogy valaki élvezheti is az életet, és nem kell állandóan attól rettegni, hogy mindenki bántani akar. Ugye pöttöm? Apuci biztos durván szeretgetett. Vagy a nagytesó volt? Ne aggódj, én finom leszek, elég nagy vagy már ahhoz, hogy megértsd, ugye?
Nos, ha emiatt még nem gyilkolta meg Kuromajo, akkor szépen elszenderedtek, egymás karjaiba omolva. Olyan romantikus. <3 Felébredni viszont ő ébredt fel előbb, és unottan olvasta a levelet, majd ellenőrizte, hogy Kazuchi gondolt-e arra, hogy visszaadja Kuromajora a ruháit. Ezután még inkább unott képpel forgatta a kezében a mozaikdarabot, és ha Kuromajo ébredezni kezdett, akkor hangosan felolvasta a levél utolsó mondatát.
-Ha valaki esetleg nem élné túl az első próbát, akkor sajnos a többiek is osztoznak a sorsában. Hmm… úgy tűnik mindenkinek értem kell küzdenie, ha életben akar maradni. Te cica, szerinted fontos ez a valami? Vagy törékeny? Hupsz!
Ejtette le a mozaikdarabot maga elé, egy kis lendítéssel is rásegítve, hogy ha törékeny, akkor az bizony észrevehető legyen. Ha nem pixeleződött el, akkor csak felvette, és tovább nézegette.
-Egyébként… hol is hagytuk abba? A hátsó szándékaidnál?
Jekatyerina Natashenka
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi10/600[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Márc. 12 2015, 19:21

Sokat beszélt. Túl sokat. Be nem állt a szája. Idegesítő volt. Idegesítő! Idegesítő! A magabiztossága... tudta, hogy itt nem eshet baja. Provokált. Fölényes volt. Önhitt. Lekezelő! Ellenszenves! Félelmetes... Erősebbé vált a szorításom a nyakán, miközben rávicsorogtam. Eltűnt a pajzánság a mozdulataimból, csak azt akartam, hogy szenvedjen, hogy fulladozzon! De hiába... hiába... hiába! Megemeltem a fejét a nyakánál fogva, és az ágyhoz vágtam, majd elengedtem és felegyenesedtem rajta.
- Ne merészeld még egyszer a szádra venni Onii-sama nevét...! - sziszegtem végtelen dühvel a hangomban. Sötét tekintettel. Fenyegetően föléje magasodva. Aztán elnehezedtek a szemhéjaim. Meghallottam a sziszegő hangot. Az orrom elé kaptam a kezemet, de már késő volt. Belélegeztem a gázt, és elgyengültem. Nem bírtam tovább tartani magam, és rádőltem a lányra.
Aztán kinyílt a szemem. Felébredtem. Máshol voltam. Nem egy kényelmes ágyban feküdtem. Padló. Szőnyeg. Meztelen voltam. Valaki idehozott. Megborzongtam. Azok az NPC-k. Hozzám értek. Megölöm őket, megölöm! Hol vannak?! Körbenéztem. Könyvtár. Egyedül voltam. Nem, a másik lány is itt volt. A ruháim. Mellettem hevertek. Üzenet várt. Elolvastam, a másikat ignoráltam. Most még. Nem akartam senkit megmenteni. Nem akartam kijutni. Ryuu-niit akartam. Vajon ha engedek a játékmesternek, és arra vezet az utam tovább, amerre ő akarja, akkor megkapom őt? Egy ketrecben? Leláncolva? *.* A nyomok az egyik szekrény mögé vezettek. Rejtett ajtó. Vajon a másik észrevette? Ő egy mozaikdarabbal játszott. Az ájulás megnyugtatott. Már nem voltam ideges miatta. Most csak Ryuu-niire vágytam. De talán megteszi ő is addig helyette.
- Ott tartottunk. Hogy. Könyörgőre fogod. Ha élni akarsz =) - darabosan beszéltem. Darabosan gondolkodtam. Száraz volt a szám. Megnedvesítettem az ajkaimat. Nélkülem nem jut ki. Ebből a szobából sem. Ez elégedettséggel töltött el. Hatalmat kaptam a kezembe =)

_________________
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 11800265_499210070238796_8475793272521930167_n
Madness is a gift that has been given to me
Kuromajo
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3160/3300[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Márc. 22 2015, 18:01

// gomene.. és elvileg Raven írt... Kazu utána csak kiegészítőt írt //

Némán, és a lehető legnagyobb koncentrációval próbáltam összpontosítani. Nem örültem volna még egy meglepinek, míg próbálkozok, de azt sem szabad megengednem, hogy figyelmetlenségemből rontsam el, mert akkor nagy bajban leszek tekintve, hogy elég hosszú az újratöltési ideje a skillnek. Végül azonban egy üzenet szakítja félbe a koncentrációmat. A felugró panelt végigolvastam gyorsan, és elhúztam a számat. Marhajó mit ne mondjak. Ezek szerint még jobban kéne most agyalnom a kiúton. Miután az ablakocska eltűnik tekintve, hogy én jelenleg egy kicsit elfoglalt voltam kéz ügyileg csak volt annyi esze a játékmesternek, hogy ne gombnyomásos legyen, hanem időkorlátos az üzenet. Mert úgy egy ideig itt fog lenni az arcom előtt. Mindegy. A koncentrációra visszatérve, úgy döntöttem nem húzom sokáig. Végül aktiválom a kristályom, mire az fényt bocsájtva ki előjön. Azonban sajnos a kristály valamivel elvétette az irányt, így bár elvétette a kötelet, azért még sikerült kissé megsértenie. Nem baj elvileg most már ennek is elégnek kell lennie. Amennyire tudok, nekifeszülök, és próbálom minél jobban szétfeszíteni a karomat, hogy a kötél minél jobban megfeszüljön, és ha a kristály még nem tört szét a legélesebbnek tűnő éléhez, hegyéhez dörzsölve megpróbálom még jobban roncsolni a kötél tartósságát. Elvileg, ha elég sokáig roncsolom, a kötelet annak el kell használódnia, majd elpixeleződnie, hisz az étel is elpixeleződik, amit leejtünk. Így hát amennyire csak tudok, nekifeszülök. Próbálom a határomig kitartani… sajnos ezt a határt túl nem léphetem a rendszer miatt, de remélhetőleg elég lesz már ennyi. Ha a kötél szakadt, már tépem is számról a tapaszt, és a lábamon lévő kötelekkel bajlódok, hogy utána Ravennek segítsek. Amennyiben még tart a fiúra nézek remélve, hogy ő jobban jár. Ha más nincs akkor a környéket vizslatom élet, hegyes tárgyak után kutatva.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi3819/4100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Kazuma on Vas. Márc. 29 2015, 13:29

Az események eddig egyáltalán nem az elképzeléseim szerint alakultak, de egy cseppet sem zavartattam magamat emiatt. Pusztán csak érdekesebbé tette a felállást. A két lány szórakozása mondjuk kezdett untatni, de végső soron nem az én életemet fenyegetik. Majd meglátjuk később mennyire lesznek hajlandóak tenni valamit a túlélésükért. Eredetileg nem terveztem megölni senkit, de érdekelne mennyit változna a hozzáállásuk, ha megtenném. Tesztnek jó lenne és az egyikük elvesztésével még nem is vesztenék valami sokat. Egyelőre azonban csinálják csak amit akarnak. A Ravent és Ayanit mutató képernyőhöz fordultam. Az utóbbi egészen jól teljesített és bíztam benne, hogy az előbbiben sem kell majd csalódnom. Az idomár trükkje végül bevált. Meg kellett ugyan dolgoznia érte, de végül sikerült széttépnie a sérült köteleit és - egy kis bajlódás után - Ravent is kiszabadíthatta a csomók fogságából. Ezek a műveletek azonban meglehetősen időigényesek voltak és már alig két percük volt hátra, hogy felkészüljenek. Na persze szabad kezekkel kicsit egyszerűbb lesz megküzdeniük az ismeretlennel, ha megvannak a kellő jártasságaik a probléma megoldására. Ayani hamar rátért a szoba átkutatására, de egyelőre nem talált semmi hasznosat és már ideje sem maradt sokáig keresgélni. Egy kis időre átváltottam a képet a két lányra, ahol továbbra sem történt sok minden. Kicsit elidőztem itt, de a kezem a gombok fölé tévedt. Hamarosan meg kell majd szakítanom ezt a kis idillt. Tartanom kell magam az eredeti tervekhez. Még a végén azt hinnék, hogy a levegőbe beszélek. Egy részem ugyan sajnálta a dolgot, de nem árt néha megmutatni, hogy ki az úr a háznál.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) Vo36oi304/2100[Küldetés] Blackriver kúria (madness edition) 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.