[Miniboss] Souryuu

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Nov. 10 2014, 13:17

Résztvevők:
  • Anatole Saito
  • Chancery
  • Danee
  • Hinari
  • Kusumi Ayani
  • Raven
  • Ryuninji Ren
  • Tetsuko Jin


A gyülekező a főtéren van, a meghirdetett időpontban a tér közepén található óratorony előtt egy kezét tördelő huszonéves játékos vár titeket. Olyan teljesen átlagos figura, sötét haj, vézna testalkat jellemzi. Háta mögül egy kasza kukucskál ki, a felszerelései tier 2-es szinten mozognak, abból sem a legjobbakat aggatta magára. Nem valami bizalomgerjesztő a látványa, tőle sok segítséget nem nagyon fogtok kapni valószínűleg. Minden érkezőnek köszön és hevesen hajolgat előttetek, hálálkodva, amiért eljöttetek. No és persze nem győzi emlegetni, hogy reméli, mindenki kibír legalább 200 sebzést.
- Azt tudtam róla megállapítani, hogy többféle támadása is van, és mindegyikre rá kell készülnie. Lassú, de ultranagy a sebzése, még egyetlen lényt sem láttam ekkorát ütni... Izé, és elfelejtettem bemutatkozni. Roderick vagyok, harcművész, support a szerepköröm a partyban - hajol meg ismét. Rajtatok a sor: bemutatkozás, kérdések, óhaj-sóhaj?

Érkezzetek meg, ismerkedjetek, szerveződjetek.
Mindenki tegye hozzá a reagjához a szintjét illetve a pontozását, jelezzétek külön a felszerelésből jövő pontokat, valamint a különleges hatású felszereléseket (pl. Gyémánt Mellvért).
Szólimit nincs.
Határidő: vasárnap 20:00
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 13 2014, 17:05

Ha sárkány, akkor nekem ott a helyem *.*
Annak ellenére, hogy két éve vagyok a játékba ragadva, igazán nagy sárkánnyal még nem kerültem szembe. Timidus nem számít, hisz ő még nem nagy >.> Hisame-t már talán mondhatom annak, de ő már sajnos eltávozott közülünk. A legnagyobb, ami érhetett, az Hinari képességének látványa az egyik bosson, és amit meg is örökítettem rajzban, ahogy tudtam.
Pedig a főnixek és macskák mellett a sárkány még az, ami lelkem és szívem nagy szerelme. Odahaza még a család is felfogta ezt a hóbortom és kaptam sárkányos pólókat, csecsebecséket, szobrocskákat. Talán az egész arra vezethető vissza, hogy kicsi gyerekként a dinoszauruszokért voltam oda minden erőmmel és kíváncsiságommal. Egy sárkány és egy dinó pedig igencsak hasonlít egymásra.
Az elsők voltunk, akik megérkeztünk, oldalamon Álommal, fejem felett a magasban Dust körözött lassan és ráérősen. Egy falnak támaszkodva, karba tett kézzel vártam, hogy megérkezzenek a többiek is és megkapjuk a szükséges információkat. Alaposan végigmértem mindenkit, aki jött, akár ismerem már, akár nem, és igyekeztem minden információt kisajtolni az agyamból arról, amiket már tudok róluk. Mik a képességeik, mik az erősségük és gyengeségük, miben lehet rájuk számítani. Bár nem én leszek a parancsnok, hisz naívság lenne ebben reménykedni a boss után, mégis kezdek úgy gondolkodni, mintha az lennék.
Nem is tagadom, hogy az a 200-as sebzés, amit a srác említ, kissé megrémiszt. Nekem még az összes életem is alig üti meg a kétszázat, és bár Álomkelőt már nem lehet támadni, szegény alig egy fél csapás lenne ezek szerint a sárkánynak. Valószínűleg sokszor kell majd ezúttal a képességéhez nyúlnunk, és csak remélni tudom, hogy ez a képesség mindig időben is fog feltöltődni az új használatra.
Roderick bemutatkozása után én is ellököm magam a faltól.
-Szia. Én Chancery vagyok, olyaaan... "dps", aki tud supportkodni is >.> -még a levegőben is felkarmolom a macskakörmöket, mikor kimondom a dps szót. -Területi healt és bizonyos időnként egy emberre kiterjedő sebzésnullázást lehet tőlem kérni.
Majd sorban a többiekre is nézek, ha beszélnek, én magam is meghallgatom és eltárolom az információkat magamban, hogy majd később, amire még emlékszem, jobban lejegyezhessem.


Pontok és egyebek:
24-es szint
Élet: 30 (150)
Fegyverkezelés: 22+15
Erő: 7+6
Irányítás: 15+29
Kitartás: 20+10
Gyorsaság: 22+35
Speciális képesség: 20+3
Páncél: +65

Azon kívül, hogy piros játékos közelében radioaktív zseblámpát játszik a sípom, nincs különleges felszerelésem :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi8140/8500[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Danee on Pént. Nov. 14 2014, 17:11

Bekerülni, látni, köztük lenni, részese lenni. Ezt volt a legfőbb vágyam. Ott lenni a dolgok sűrűjében, ahol a legfontosabb dolgok történnek, azok között a játékosok között, akik az élen állva vezettek minket, akár vezetőként, akár nagyhatalmú segítőkként. Nem az erejükre vágytam, tudtam, hogy mérföldekre vagyok lemaradva tőlük, amit csak nagyon kemény munkával lehetne ledolgozni. Már pedig én bármennyire is kíváncsi voltam, a lustaságom utolérhetetlen mérteket öltött, a nemtörődömségemmel versenyezve.

Úgyhogy egyelőre esélyem sem volt a szintek megnyitását együtt megélni velük, lehetetlennek tűnt még, hogy én is hozzá tudjak tenni a Boss szörnyek legyőzéséhez.
Ezért hát nagyon megörültem, amikor jártamban-keltemben meghallottam a főtéren egy srácnak a kiabálását, miszerint partit akar toborozni egy miniboss legyőzéséhez.

A minibossozás mindig érdekes téma, kellő megméretetési lehetőséget nyújt a magam fajtának, aki sehogy se jut el a szintet őrző szörnyek elleni harcokig. Erő, tudás, felkészültség felmérésére kivalló alakalom, így hát odasietve meg is érdeklődtem, hogy milyen szörnyről is van szó.
Szíven ütött, amit a srác mondott :shocked:  Hogy a szörny akár 200-at is sebezhet, nem kissé keserített el, hiszen közelében se voltak a harcértékeim egy ilyen megméretetésnek. Bár, ahogy végig néztem rajta, nem sokban különbözött az ő felszereltsége az enyémtől. Talán a szintje lehetett sokkal magasabb, de nem volt képem ilyen személyes dologra rákérdezni.
Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy egy sárkányról van szó, és hogy ennyire nagy kihívás, hiszen ha nem az én ligám-beli megmérettetés, akkor Anatole és Hinari szinte biztos ott lesznek. És ha valahogy meg tudom oldani, hát én sem akarok lemaradni.
Osztottam, szoroztam, és arra jutottam, hogy ha kicsit átalakítom a felszerelésem, és régi cuccok helyére is újat csináltatok, akkor mégis csak lehet esélyem megmaradni. Meg persze szükségem lesz egy tucat potionre és kristályra.
Nyakamba vettem a lábam és a céhbankunk terhére, némi sikkasztás árán sikerült összeállítani a majd’ tökéletes felszerelést. Az övtáskáim is megteltek kristályokkal, gyógyitalokkal.

Körutamról visszaérve a sráchoz egy ismerős lányt pillantottam meg:

- Szia Chan-chan! Csak nem te is minibossozol? Csak egy pill – fordultam a sráchoz
- Szia Roderick, akkor jelentkeznék én is a csapatba, ha lehet! Kardforgató vagyok, dps, bár nem valami kiemelkedő módon
- Uh, tök jó, hogy itt talállak –
fordultam vissza a lányhoz – ezer éve, hogy találkoztunk, még úgy sem láttalak harc közben, mizu veled?

Pontok:
14. szint

Pontok
Pontozás
Felszerelés
Élet
20
+8
Fegyverkezelés
10
+11
Erő/Irányítás
20
+16
Kitartás
8
+4
Gyorsaság
10
+10
Speciális képesség
10
+10
Páncél

+60
Lángoló Nodachi (+12 erő, +4 speciális képesség, támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre (6-os kockával kell dobni) )A hozzászólást Danee összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 14 2014, 22:02-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi7010/7300[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 14 2014, 17:34


Újabb sárkány. A fiú a helyzetet elemezgette, miközben az újságban található hírdetéssel szemezgetett. A történések hatására úgy érezte, egy időre elege lett a sárkányokból: Hinryu cselszövései, Timidus leckéztetése, ráadásul ezt a Hisamét is az éggel egyenlő nagy szentként tisztelték és gyászolták. Bár tény, hogy őt szintúgy megrázta a teremtmény halálhíre, mégsem tartotta számottevő áldozatnak, a többi elesetthez képest. Noha nem szimpatizált az emberekkel, százak halálára képtelenség volt nem felfigyelni - még ha halálukat a saját ostobaságukkal hozták a nyakukra.
Raven elsősorban a sárkányok iránti pillanatnyilag érzett neheztelése okán indult meg. Még ha a megjelenők többsége frontharcos, és reményét már elvesztette bennük, szükségesnek vélte, hogy kiontsa egy ilyesfajta fenevad belét. És persze magáért és azokért, akikben még nem veszett el a lehetőség, ugyanúgy küzdhetett... de főleg saját magáért. Monoton léptekkel szedte lábát, hogy időben ott lehessen  a hírdetésben foglalt helyszínen. Teljes felszerelésben - éjfekete vértben és arcát fedő rostélyban - jelent meg, lehetőleg az esetleges társaságot kerülve. A szervező köszöntésére és hálálkodására egy apró bólintással felelt, s bal kezét csípőre téve várt a többi érkezésére, valamint az instrukciókra. Hol van Anatole? Valószínűleg nem hallhatott róla, bár a fiú azt hitte, ő ilyen alkalmakat sosem hagy ki. Elvégre ki ne vágyna egy felhőkarcoló méretű ostromhegy ledöntésére?


Raven írta:Szia,
Van itt egy nagy, pikkelyes rondaság, ami a saját pusztulására vár. Masszívan sebez, de lassú. Gondolom egy ilyen becses prédáról nem szívesen maradnál le... Rolling Eyes Ott gyűlünk, ahol minden elkezdődött. Velünk tartasz?

Az üzenet elküldését követően a harcot szervező fiatal férfi, Roderick felé fordult.
- A céhvezéremet értessítettem a helyzetről. Több, mint valószínű, hogy részt kíván venni a küzdelemben. - mondta, majd testsúlyát jobb lábára helyezve, kissé kihúzta magát. - Tank vagyok. Erős tank. A sárkány egy darabig rajtam maradhat, de persze az attól függ, hogy a spéci támadásai mennyi életpontot követelnek. - Remélte, a szervező értette a célzást, miközben Raven kerülte az okoskodó magyarázatokat. Mindössze annyit közölt és kérdezett, amennyit szükségesnek vélt.


pontok:
24. szint
Élet: 43 (215 HP)
Fegyverkezelés: 35
Erő: 44
Kitartás: 18
Gyorsaság: 42
Speciális képesség: 17
Páncél: 156

Pajzshordozók oldalkardja (+2 erő, megduplázza a pajzs páncélértékét)
Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
Obszidián Burgonet (+12 erő +30 páncél, minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad)
Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)


A hozzászólást Raven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 17 2014, 14:58-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi10/2900[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Hinari on Pént. Nov. 14 2014, 19:51


Nestor csöndben figyelte, ahogyan Annabell felnyög, összegyűri és a sarokba dobja az újságot. Még akkor sem szólt, amikor a lány felpattant, majd fel-alá kezdett el járkálni a szobában, hangosan gondolkozva. Nestor tudta, hogy Annabell nem hozzá intézi a szavait. Farkát lengetve várta a megfelelő alkalmat. Nestor nem akarta félbeszakítani Annabellt, de tudomására akarta hozni véleményét. Végül Annabell elhallgatott. Nestor látta szemében a feszültséget és a bizonytalanságot. Nestor megértette őt. Segíteni akart neki.
- Nestor szerint Annabellnek mennie kéne. Annabellre szükség van.


Hálásan pillantottam a tűzsárkányra, noha nem teljesen értettem egyet vele. Szükség? Ugyan… Nélkülem is meglesznek. Ebben biztos voltam. De…
- Annabell.
- Nes, nem tudom! – fakadtam ki, kezemet ökölbe szorítva. Menni akartam, persze. Minden vágyam volt leütni azt a sárkányt, aki korábban majdnem megölt minket, s akkor ugyan a szerencsén múlt, hogy megmenekültünk, de ezúttal direkt szállunk harcba vele. Csapattal, s remélhetőleg jópár frontossal együtt. De… Igen, persze. Yuival rengeteget gyakoroltunk, s utána én magam is, egyedül, még az arénás próbacsata is megvolt RenAi-al, s utána, igaz igénybevett jó másfél napot, de sikerült a felszereléseimen is változtatni. A pontozásom viszont nem volt minibossharcra tervezve. Egyáltalán nem. Freya ellen volt, minden egyes stat, amit a kemény edzés eredményeképpen elért szintlépésekkor elosztottam. Azonban nem is ez zavart leginkább…
Végül döntöttem. Határozottan lépve ki a céhház ajtaján, azt az egy mondatot ismételgetve, amire rég rájöttem már, s amit hajlamos voltam újra és újra elfelejteni. Semmivel se vagyok kevesebb a Katana nélkül. Ha ezt nem látom be, esélyem sincs nyerni ellene.

Persze a lopakodást azt azért bekapcsoltam, úgy vártam egy közeli kávézón túl, bőven a meghirdetett időpont előtt érkezve. Kellett egy kis idő, míg megnyugodtam, s bár eleinte felmerült bennem, hogy csuklyában megyek, de végül elvetettem az ötletet: nem akartam elbújni. Már összegyűltek páran, Danee jelenlétét meglepetten tapasztaltam, ahogy a fekete lovagét is. Channak viszont örültem, s amikor meghallottam, hogy valószínűleg Anat is itt lesz, egy magam felé intézett bólintás után léptem végül melléjük. Felszerelés nem volt rajtam, és a harc kezdetéig nem is terveztem felvenni.
- Sziasztok – intettem az ismerősöknek, Chanra rámosolyogva, majd a küldetésadó srác felé fordultam – Üdv. Hinari vagyok, és volt már szerencsém ehhez a sárkányhoz. A többit pedig majd akkor, ha mindenki megérkezett – mondtam, gondolataimba merülve, egészen addig, amíg már úgy tűnt, senki mást nem várunk. Csak ezután kezdtem el beszélni újra, egy nagyobb levegővétel után, persze előtte illedelmesen végighallgatva Rodericket, megjegyezve mindent, ami információ hasznos volt számunkra.
- Hatalmas karmok, halványkék szárny, érintése pedig megfagyasztja a barlang falát, így valószínű ránk se lesz túl jó hatással, ha hozzánk tud érni – összegeztem – Másfél éve majdnem megölte az egész partynkat, habár akkor még elég kis szintűek voltunk – engedtem meg magamnak egy halovány mosolyt, ami szinte rögtön tova is szállt – Én a magam részéről tudok vállalni dps vagy tank szerepet – folytattam, többet egyelőre nem mondva a képességeimről, a jelenlévők nagy része úgyis ismerte a szerepköröm – Valamint parancsnokságot is, ha szükséges.
Innentől pedig a harcművészre bíztam a többit, egyetlen szót nem szólva, a szokásosnál is komolyabban álldogálva. Akik ismertek, nem láthattak még ilyennek, ám nem igazán érdekelt. Látszólag magamba voltam mélyedve, ám éberen figyeltem a környéket, s noha tudtam, hogy valószínű ha itt lenne se látnám meg, pillantásom minduntalan Ghostot kereste. Vajon Freya mennyit tud az elmúlt egy hétről? Mindent titokban és más játékosokkal intéztem, előnyben részesítve a pm-et, és nem akartam emiatt a sárkány miatt elszúrni. Talán még a jégsárkány s annak ereje is alsóbbrendű volt, mint a célom, s lassan kezdett körvonalazódni bennem, mit fogok csinálni. Egyedül akkor emeltem fel a tekintetem, amikor Ren megérkezett, ám szólni nem szóltam semmit. Még akkor se, ha amúgy lett volna bőven kérdésem, azzal a párbajjal kapcsolatban…


Lv35

Élet: 44+5
Fegyverkezelés: 51+18
Erő: 24+29+4sisak
Kitartás: 29+5
Gyorsaság: 33+37 (+7 kasztbónusz)
Spec. Képesség: 28+12
Páncél: 70

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi14712/10100[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Nov. 16 2014, 11:18

Egy hírdetésre jöttem… Kicsit feszült voltam, ugyanis egy állítólag nagyon erős mobot akar valaki levadászni. Viszont ehhez társakat keresett maga mellé, akik mind 200 sebzéstűréssel rendelkeznek. Ez így kicsit nagyon kemény. Én személy szerint 255 pontot bírok felfogni, ami bár túl van a limiten, én azért nem ez miatt jelentkeztem… hanem hogy segítsem a többieket. Hisz 2. képességemmel nagyon jól tudok healelni. Ahogy megérkeztem a kijelölt helyre körbenézek az érkezetteken. Mindenkit ismertem. Bár Mirit hiányoltam… de ezek szerint akkor Hina lesz a parancsnok… vagy Anat nem tudom… Hinat mintha többször láttam volna parancsnokként, vagy lehet csak rosszul emlékszem. Mindenki elkezdett bemutatkozni a küldi adónak, majd én is sorra kerülök.
- Kusumi Ayani örülök a találkozásnak. 23-as szintű állatidomár. Full support. Bátran fordulj hozzám, ha healre lenne szügséged. A többiek úgyis tudják, hogyha szólnak, segítek. – mosolygok rá – A petem Tűzrózsa. A skillje szerintem nem hasznos ebben a helyzetben, szóval ő csak sebezni tud.

Spoiler:
Élet: 27+14=41
Fegyverkezelés: 27+7=34
Erő: 3+5=8
Irányítás: 13+30=43
Kitartás: 15+2=17
Gyorsaság: 24+12=36
Speciális Képesség: 30+13=43
Páncél: 50

Nevelés Kesztyűje lvl 6
2x [T2] Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 16 2014, 14:46-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi3819/4100[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Vas. Nov. 16 2014, 13:04

Klein írta:Mindenki tegye hozzá a reagjához a szintjét, (...) jelezzétek külön a felszerelésből jövő pontokat...
Eddig Channak és Daneenak sikerült teljesítenie az első bonyolult feladatot Razz Hinát meg kérem, hogy ne linkelje, hanem írja le.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Nov. 16 2014, 15:04

A hírek hozzám is eljutnak arról a félelmetes minibossról, akinek sebzése nem fogható az eddigi  szörnyekéhez. A hirdetésben az áll, hogy kizárólag nagy mennyiségű Hp-val rendelkező játékosokat várnak, gondolom nem akarnak felesleges áldozatokat.  Szerencsémre a rengeteg Hp az egyik, ha nem az egyetlen jellemzőm, emellett nem árt egy újabb minibossal visszarázódnom a frontharcosok életébe, ott a helyem, ez vitán felül áll.  Ai-chan mostanában igen elfoglalt, de azért küldök neki egy üzenetet, hogy hova készülök és miért. Ezután indulok a hirdetésben megemlített helyszínre….
Odaérve azt látom, hogy nem én vagyok az első, sőt mi több, szinte csak ismerős arcokkal találkozom. sokukkal harcoltam már együtt bossok, vagy épp minibossok ellen, ezért jól ismerem őket és egyes képességeiket, amiket magam is kamatoztatni tudok a harctéren, hisz másra nem vagyok képes.
- Szép napot! Tetsuko Jin vagyok, főként tank, örvendek – köszöntök mindenkit és mutatkozom be annak, aki még nem ismer, nem hallott rólam ez idáig.
Ez az újabb miniboss ezúttal egy sárkány, fajtájához még nem volt szerencsém, ám jól tudom, hogy legtöbbjük szárnyas példány, azaz sok problémát okozhat, ha nem vagyunk kellőképpen felkészülve. Igaz, ez majd a parancsnok dolga lesz, nekem csupán annyi lesz a feladatom, hogy engedelmeskedem neki…

Élet: 54 +18 (360 Hp)
Fegyverkezelés: 0
Erő/Irányítás: 0 +7
Kitartás: 6
Gyorsaság: 10 +4
Speciális képesség: 34 +6
Páncél: 137

Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)A hozzászólást Tetsuko Jin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 16 2014, 19:38-kor.

_________________
[Miniboss] Souryuu 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi2110/2300[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Nov. 16 2014, 19:34

Na ez a beszéd… egy újabb miniboss tűnt fel, arról nem is beszélve, hogy egy sárkány, ami azért nem szokott gyenge lenni, mármint ilyen téren… petnek ritka gyengék…. az összes nudli volt, amivel találkoztam. Bezzeg a főnixek Cool  Nem is emlékszem rá, hogy találkoztam volna Regin kívül más főnixel, még mobbal sem, nemhogy pettel Rolling Eyes Elképzelhető, hogy csak a nagyon menők kapják meg ezt a legendás állatot 8)Kíváncsi leszek, mennyire kemény lesz ez a mini. Azt írják, hogy bitang nagy sebzése van, ezért nem árt, ha magas a sebzéstűrése az embernek, de nálam ez nem probléma.
A megbeszélt helyen meg is jelenek, természetesen késve egy kicsit, mert úgy a menő Cool vannak itt egy páran már, ismerem is a javát, de főleg egyvalakire koncentrálok, akihez oda lépdelek, szinte szökkenve, fülig érő szájjal :]
- Hinari-chaaaaan \o/ - igyekszem átkarolni a picike szőkét, hátulról persze. Épp elég figyelmeztetéssel cselekedtem előtt, ahhoz, hogy kitérhessen Rolling Eyes
- Hihetetlen, a szerelem már megint összehozott minket bari - vágom a hősszerelmes arcot, csak ne nevessem el magam, hehehe. Gyerünk Ren, bírd ki! Suspect
- Rám és a testemre is számíthatsz, pont, mint legutóbb… szerelmem <3 - hát ez kész, ha ez nem készíti, ki akkor brutál önuralma van, és erősen pedáloznom kel még az ügyön Rolling Eyes


Élet: 31 +5
Fegyverkezelés: 40 +7
Erő/Irányítás: 0/39 +9/+22
Kitartás: 9 +11
Gyorsaság: 48 +32
Speciális képesség: 21 +17
Páncél: 65

_________________
[Miniboss] Souryuu 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi6382/6500[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 16 2014, 22:36

Anatole írta:Indulok, hamarosan ott leszek!
Raven levelében taglalt lehetőség visszautasíthatatlan volt, s gyanítom, hogy az említett pikkelyes dög egy miniboss lesz. Falánk mintha pulzálni kezdene a kezemben jelezvén éhségét, így felfüggesztettem a hajtóvadászatomat és elindultam a nemes vad vadászatára. Már elég sokan összegyűltek, mikor végszóra odaérek a Kezdetek városa főterére. A csevejekről lemaradok, de az alap infókat megkaptam a céhtársamtól, az egybegyűlteket pedig egy kivétellel jól ismerem. Elnézve a díszes kompániát, annyira nem füllik a fogam a psanoláshoz, erősen neheztelek itt pár emberre a legutóbbi bosson történtek miatt és ezt nem is rejtem véka alá, bár a harc közben én képes vagyok elvonatkoztatni az érzelmektől másokkal ellentétben. A többség csak egy intést kap, Channak azért megy egy fáradt mosoly is, Ravennel pedig lepacsizok és már mehet is a menet. Nincs sok időm itt késlekedni, szabadítsuk meg Aincradot minél előbb egy kellemetlenkedő mobtól! A hozzánk csatlakozó fiatalember - akinek kezet nyújtok és bemutatkozok - és azok számára, akik esetleg még mindig nem ismernék a kvalitásaimat, én is említem a legfontosabb tudnivalókat:
- DPS vagyok, rendkívüli sebzéssel, szóval ha nem tudnátok kinek adjátok a körötöket, ne habozzatok engem választani. Parancsnoki szerepet szívesen vállalok. - Miközben csak fogom a fejemet Ren idétlenkedését látva, erős hiányérzetem támad. Hol van a pöttöm? Hol a legfőbb stratégám? Egy üzit azért indulás előtt még eleresztek, hátha csak elkerülte a figyelmét ez a kis összejövetel, a minimapján engem követve még beérhet minket.

statok, felszerelések:

Élet45 
Fegyverkezelés47+5
Erő43+67
Kitartás13+10
Gyorsaság34+20
Speciális képesség16+7
Páncél +90
Falánk - Egy mindig vérző pöröly. A vércseppek amint a földre érnek, eltűnnek, így nem hagynak maguk után nyomot. Ha a fegyver megsebez valakit, akkor maradandó sebet hagy az ellenfélen, ami vérezni kezd. Az ellenfél minden egyes vérző seb után körönként egy sebzést szenved el, mindaddig amíg a küzdelemnek vége nem lesz, vagy a használó úgy nem dönt, hogy gyógyuljanak be az ellenfele sebei.
Gyémánt Mellvért - ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi
Villanás - halvány villámokat szór magából futás közben)
Igazság Rúnája- ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi10/5000[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Nov. 17 2014, 00:46

A férfi egy ideig hallgat, bólogat nagy szakértelemmel, hümmög egy keveset, de aztán egyre gondterheltebbé válik az arca. Erősen töprengő álláspontra jut úgy a hatodik bemutatkozás táján, ujjain számolni kezd, de hogy mit is, azt már nem tudjátok meg. Végül Hinari és Anat között jojózik tovább a tekintete, de még hosszú pillanatokig nem szólal meg, csak nézeget titeket. Aztán a szőke kardforgatóhoz fordul.
- Hát akkor... mivel azt hiszem az én képességeim meghaladja, örömmel venném, ha lennél parancsnok... Hinari-san, ugye? Jó tudni, hogy nem csak én találkoztam ezzel a sárkánnyal. Bárcsak én is mondhatnám azt, hogy csak majdnem ölte meg a csapatot - sóhajt fel az orrát vakargatva, majd odébb sétál pár lépést és összecsapja a tenyerét - Hát akkor csapjunk bele! - jelenti ki, aztán útnak is indul.
Még a városban haladva az egyik kisutcából hozzátok csapódik egy alacsony, köpenyes alak is, a csuklya alól kilógó fekete haj és az alkat alapján lány lehet, de a világosbarna színű, durva anyagú szövet egyébként minden mást eltakar. Zöld az indikátora és Hinari, egyértelműen nem Ghost, mielőtt rémeket látnál. Amúgy parancsnokotok kezébe egy fecnit nyom a város határába érve, amin az szerepel, hogy villámgyors DPS képességek nélkül. Egyébként hossza séta vár rátok, a hegyekbe érve a levegő hűvössé is válik, és utatok végén egy Hinari számára biztosan ismerős barlang szája mellett állapodtok meg. Roderick halkan szólal meg.
- A szikla mögött rejtőzik, ott van a fészke. Parancsnokasszony, mi lesz a stratégia? - kérdi, miközben leakasztja a hátáról a fegyverét, amely fémes csörrenéssel nyugszik meg a kezében.


Hinari kap egy külön kört, hogy felállítsa az alapsorrendet és esetleg megalkossa a stratégiát. A két NJK-val együtt tízfős a csapat, Rodericket és a Köpenyest is illeszd be a sorba. Más ne írjon, kérem! Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Hinari on Csüt. Nov. 20 2014, 20:22


A világért nem hagyta volna ki, természetesen, ám ezúttal csalódnia kellett: nem voltam olyan hangulatban, hogy egy lenéző pillantáson és egy egyszerű odébblépésen kívül – amivel elkerültem a próbálkozásait – bármi mást is reagáljak rá. Csupán konstatáltam, hogy itt van, éshogy semmit se változott. Közben befutott Anat is, távolságtartása még annyira se zavart, mint Ren hülyéskedése: elvoltam én a gondolataimmal, egyedül Roderick szavaira jöttem kicsit közelebb, egy bólintással jelezve, hogy elfogadom a feladatot, ám további szavaira önkéntelenül is összeszorítottam a fogaim. Elveszteni valakit… aki számodra fontos…
- Sajnálom – mondtam neki, hangomból kiérezhető volt, hogy át tudom érezni a helyzetét – Mindent meg fogok tenni, hogy ne ismétlődjön meg – tettem még hozzá, majd szétnéztem, egyesével végigmérve a csapat minden tagját. Vártam pár pillanatot, majd kissé felemeltem a fejem, úgy kezdtem bele:
- Akiknek nem tudom a képességeit – néztem rá Daneera és az arteses lovagra – Azok kérem küldjék el nekem és Jinnek – mutattam a fiúra - pm-ben, mire fölérünk. Nem kell részletesen és mindent, nyilván, csupán a fő jellegüket: területi vagy egy jk-t segítő buff, ha van ilyen, milyen statra; egyéni erőbuff, területi heal, heal, öngyógyító skillek – számoltam le nekik az ujjamon - Illetve a többiek is, ha van olyan, amit a bosson nem használtak még – mondtam még, majd Chanhoz fordultam – A sebzésnullázós képességednek mekkora a lehűlése? Mivel a sárkány nem minden körben sebez, de nagyot, így rád fogunk építeni, a szorult helyzetekben mindenképpen – mosolyogtam rá – És Jin, rád is számítok – pillantottam a lovag felé, végül Roderickhez lépve – Milyen jellegű a supportod? – kérdeztem, közben magam is elindulva a harcművész mellett. Az utat jól tudtam, nem is kellett arra figyelni, hogy esetleg eltévedünk. A köpenyes alak érkezése ugyan meglepett, s bár reflexből rándult össze a gyomrom, de mivel egy kicsit sem hasonlított a gyertyás teremben ügyködő játékosra, halkan köszöntem meg neki, hogy eljött, és az információkat is, amiket átadott. Jó hosszú út volt, különös emlékekkel, s miközben az emelkedőn kaptattunk fel, én a pm-eket olvasgattam és a lehetőségeinken gondolkodtam; az utunkba kerülő mobok elpixelezését a többiekre bízva.


A sorrend és a taktika majd azután, hogy megkaptam pm-ben a fönt említett információkat. Chan és Roderick is küldje meg a választ pls, amit ic a karijaik mondanak, a többiektől pedig várom a képességes pm-eket (ők Jinnek is küldjék el). Lehetőleg minél hamarabb, hogy el tudjuk kezdeni. Köszi!

*

Nem értettem Chant, szomorúnak tűnt, pedig nem akartam semmi rosszat se mondani. Közelebb léptem hozzá, biztatón rámosolyogva, jelezve felé, hogy nem lesz semmi baj, ügyesek lesznek. Álomkelő telepátiája után bólintottam, ahogy Roderick válaszára is. Majd elindultunk. Daneetól szinte azonnal megkaptam a pm-et, megköszön ve neki, az arteses lovagtól azonban jóval később, és a tartalma is… hát, nem volt túl együttműködő. A néven azonban meglepődtem. Ő lenne a fiú, akivel az erdőben találkoztam? Szó nélkül csuktam be a panelt, egy szót se szólva, egészen a barlang bejáratáig. Ott aztán szembefordultam a csapattal.
- A cél az, hogy kitapasztaljuk, mennyi körönként támad és milyet. Valószínű sokat kell beleütnünk, tehát hosszú lesz. Amitől tartani lehet, a jeges érintése, nem lenne jó, ha mozgásképtelenné tenné a csapat dps részét; akár egy kör kihagyása is sokat jelenthet, mivel a rendszer egy ideje tiltja a körátadást – nyomtam meg az utolsó szavakat, Anatra vetve egy jelentőségteljes pillantást. Furcsa volt, hogy nem hallott róla, ám én már meg se lepődtem rajta. Inkább azon gondolkodtam, mennyit kockáztassunk az elején. Annyit biztosan tudtam, hogy Ren, Jin és én csak később kerülünk sorra: a sokféle képilehetőség közül akkor tudunk biztosan választani, ha már tisztában vagyunk a körülbelüli helyzettel. Anatot lenne a legideálisabb előreküldeni, de amíg nem tudjuk, lesz-e negatív hatása a támadásainknak, nem akartam kockáztatni.
- Jó. Raven, ha megkérhetlek. Te kezdesz. Vond magadra a sárkány figyelmét, támadd is meg, amennyiszer csak tudod, és azonnal szólj, bármi status effektet kapsz tőle – néztem rá a fiúra – Ettől függően fog jönni az utána következő: ha nincs változás a miniboss viselkedésében, akkor Rodericket kérem meg egy területi erőnövelésre, amennyiben támadni készül, úgy Jint kérem meg ugyanerre. Utána jöhet egy kisebb dps-hullám, ám a pontos sorrendet majd az első körök után fogom mondani. Egyelőre még alig tudunk valamit, addig nem érdemes nagyon előretervezni. Ha nincs kérdés, akkor kezdhetjük – fejeztem be, felszerelkezve, szépen egymás után felvéve mindent. A fegyvert utoljára hagytam, egy pillanatig a menü fölött hezitálva, összeszorított fogakkal hívva elő a szabdalót végül. Most nem vagy itt, hogy segíts. De nélküled is képes vagyok minderre – néztem fel, tekintetem végigfuttatva az ismerős barlangon. Majd elindultam, bekapcsolva a jártasságaimat is; magabiztosan lépdelve előre, elmosolyodva, amint megláttam a nagyvadat. Üdv újra, sárkány. A te visszavágód lesz a nyitánya annak a másiknak. Remélem felkészültél.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi14712/10100[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Pént. Nov. 21 2014, 01:01

Hinari és Jin levelet kapnak Rodericktől is, a harcművész fiúnak sebzést növelő és sebződéstől védő területi buffja van. Amint a parancsnok kiosztja a kezdeti utasításokat és megkerülitek a sziklát, elétek tárul az alvó sárkány, de nem szendereg ám sokáig. Jöttötök természetesen megérzi, és morogva tápászkodik fel, majd fordul felétek, hogy szárnyait kitárva fenyegető üvöltéssel köszöntsön titeket. Jó nagy dög, még nőtt is, mióta Hinari utoljára látta. Feje felett vörös indikátor, valamint a Jégsárkány felirat szerepel. Igen, egy "szimpla" ritka mobot láttok.

Raven kezd, négyszer támadhat.
Sebzés: 44, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.


Rendhagyó módon nem fogjátok látni az összes adatot, mindenki csak akkor kapja meg, ha ő következik.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 21 2014, 06:39


Eleget tett a parancsnok kérésének, és végülis azt küldte el, amire kíváncsi volt. A levél nem tartalmazott többet annál, ami általános ténynek számított: a képességei nem éppen alkalmatosak a sárkány elpusztításához. Lassan már hozzá kellett szoknia az utóbbi évek alatt, hogy a céhvezérek szava sokkal többet ér az átlag frontharcosoknál, mégis személyes sértésként élte meg, amiért a mondatba burkolt kérdését egyszerűen figyelmen kívül hagyták. Legalább jelezhetné, hogy erről nem tud többet. Bunkók. Pillanatnyi sértettségén kevésbé tudott túllépni, de amint meglátta céhvezérét, a fiú egy kicsit felpezsdültebb lett. Az utóbbi beszélgetésükre visszaemlékezve úgy tűnt, Anat jelenleg neheztel a frontra, az utóbbi szintmegtisztításos incidens okán. A lovag - bármi is lehetett az oka - rokonszenvesnek gondolta ezt az érzést. Jogos felháborodottsággal nézett körbe a kompánián, miután ő és vezére kellő módon üdvözölték egymást. Fél kezét csípőre téve, berogyasztott lábakkal, kissé messzebb, de hallótávolságon belül állt meg, a szervező által választott parancsnokra figyelve. Az információk eltárolásra kerültek, s ahogyan meghallotta saját nevét, Raven felszegte fejét, jelezvén, hogy hallgat a céhvezérre. Körültekintő volt, ráadásul nem is parancsolgatott: kért. Ez valamelyest enyhítette az ignorálás okozta feszültségét.
- Rendben van, megértettem. - nyugtázta a mondottakat, egy lágyabb hangtónusban. Talán egy okot adott arra, hogy miért is kövesse az utasításokat. Más ezt nem tette meg volna.
A szikla megkörnyékezése, és a sárkánnyal való konfrontációkor, a tudattól meglelkesülve rohamozta meg a szóban forgó dögöt. Vérszomjasnak, ijesztőnek tűnt, de ha eddig nem félt, akkor most sem fog. Kemény, fémzajos léptekkel rohant a bestia felé, kivont karddal, melléhez szegett pajzzsal, annak érdekében, hogy a lovag megszabadíthassa az annak fölöslegesen hosszú lábujjkörmeitől.
 

4x44=176 sebzés, ha mindegyik talál

2x44=88 sebzés


A hozzászólást Raven összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 21 2014, 06:51-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi10/2900[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 21 2014, 06:39

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] Souryuu 4767251444_0f76bf2817_s [Miniboss] Souryuu 4766609959_af0c0eb7c7_s [Miniboss] Souryuu 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] Souryuu 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Pént. Nov. 21 2014, 12:21

A pedikűr csak félig-meddig sikeres, a négyből két csapás nem okoz sebzést, csak ártalmatlanul lepattan a gyík kemény bőréről. Ellenfeletek vörös szemei megvillannak. Még nem támad, de kiszemelte magának Ravent, és támadni készül.

Támadás számláló: 1/?
Ismeretlen számláló1: 1/?
Ismeretlen számláló2: inaktív

Spoiler:
Raven - Négyszer támadhat. Sebzés: 44, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.

Jégsárkány: full HP, -88 páncél

(4/5) Raven: 215/215 HP, 156 páncél


Tetsuko Jin következik, egyszer támadhat.
Sebzés: 7, minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Tetsuko Jin on Vas. Nov. 23 2014, 13:41

// post majd azután, h megjöttem //

Képihasználat: Rudi területi erőbuffja, ha nem sikerül, akk Jin megpróbálja még egyszer

_________________
[Miniboss] Souryuu 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi2110/2300[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 23 2014, 13:41

The member 'Tetsuko Jin' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Miniboss] Souryuu 4766602461_64fb5071c9_s [Miniboss] Souryuu 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Szer. Nov. 26 2014, 03:06

A gigantikus jégmonstrum felüvölt, lép egyet előre úgy, hogy a talaj is beleremeg, és karmos mancsával lecsap Ravenre, akinek nincs esélye menekülni. Ha valaki figyeli a Köpenyest, észreveheti, hogy a szörny hangjára megrezzen.

Raven 65 sebzést szenved el.
Jin képességhasználata sikeres, mindenki sebzése 9-cel nő.

Támadás számláló: 2/2
Ismeretlen számláló1: 2/?
Ismeretlen számláló2: inaktív
Erőbuff (+9): 1/20

Spoiler:
Raven - Négyszer támadhat. Sebzés: 44, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Tetsuko Jin - Egyszer támadhat. Sebzés: 7, minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.

Jégsárkány: full HP, -88 páncél

(4/5) Raven: 215/215 HP, 91 páncél
(1/2) Tetsuko Jin: 360/360 HP, 137 páncél


Hinari következik egy parancsnoki reaggal, Klein bácsi kér sorrendet.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Hinari on Szer. Nov. 26 2014, 20:24


Egy bólintással nyugtáztam az eseményeket. A sárkány két körönként sebez, és elég lassú, ha Raven ennyiszer tudta támadni; valószínű a bosscsapat elejének rengeteg köre lesz. Amit viszont a bosson nem használtunk ki. Itt több mint valószínű, hogy meglesz rá a lehetőségünk, ha rajtam múlik, akkor biztosan, persze ha rá bírom venni Rent az együttműködésre… valahogy. Az viszont majd később. Ha már lesznek narancs életcsíkok. Most még nem. Most jöhet a dps hullám.
- Oké, Roderick, tőled kérem ugyanúgy a területi erőbuffot, aztán jöhet Köpenyes, utána Danee a gyorsibuffal, majd Anat. Anat, te fogod váltani Ravent, feltéve ha nem jön közbe valami. Ha pedig lesz útközben változás a mob viselkedésében és támadási mintázatában, akkor majd alkalmazkodunk. De egyelőre ez a sorrend.
Még jó, hogy biztosan tudom, hogy mindenki kibír 200 sebződést. Enélkül a tény nélkül elég kockázatos lenne betenni azokat a sorba, akiket nem ismerek, így viszont nem lesz baj. Még.


Klein bácsi nem kap semmilyen sorrendet. Max Klein kap. -.- Ha szépen mosolyog, és nem bácsizza magát azok előtt, akik nem hívják így. -.-

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi14712/10100[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Nov. 27 2014, 12:23

Roderick nagyot nyel, de támadásba lendül, azonban lehet, hogy kicsit túl ideges, mert egyik támadása sem sikerül. A köpenybe burkolózó lánynak már annál jobban megy, észvesztő sebességgel kreálja a vörös pixelcsíkokat a lény lábára, néhányan nem is látjátok igazán, mit csinál, olyan sebességgel mozog. Viszont közben persze a sárkány sem tétlenkedik, újra lecsap Ravenre.

Roderick 0 sebzést okoz.
Roderick képességhasználata sikeres, mindenki sebzése 8-cal nő.
Köpenyes 737 sebzést okoz.
Raven 65 sebzést szenved el.

Támadás számláló: 2/2
Ismeretlen számláló1: 4/?
Ismeretlen számláló2: inaktív
Erőbuff#1 ( +9 ): 3/20
Erőbuff#2 ( +8 ): 2/20

Spoiler:
Raven - Négyszer támadhat. Sebzés: 44, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Tetsuko Jin - Egyszer támadhat. Sebzés: 7, minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.
Roderick - Kétszer támadhat. Sebzés: 30, minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Köpenyes - Kilencszer támadhat. Sebzés: 50/kés, minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.

Jégsárkány: full HP, -825 páncél

(4/5) Raven: 215/215 HP, 26 páncél
(1/2) Tetsuko Jin: 360/360 HP, 137 páncél
(2/4) Roderick: 150/150 HP, 50 páncél
(1/4) Köpenyes: 150/150 HP, 95 páncél


Danee következik, kétszer támadhat!
Sebzés: 36, minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Danee on Csüt. Nov. 27 2014, 15:25

És! Roderick elfogadta a jelentkezésem.
Sokat nem kellett várni sorra jöttek az ismerősök és az ismerősök ismerősei.
- Csodás önt viszontlátni Hinari-sama! – hajoltam meg a lány felé. Ha más nem is történt volna, már önmagában ez az apróság is egy valóra vált álom volt
- Ayani-chan! –  integettem a tűzparipás idomárlánynak - Reméltem, hogy egyszer majd egy csapatban is harcolhatunk, nem csak egymás ellen Smile
Reméltem, hogy ő is itt lesz majd, akire ha nem is találkoztunk már jó ideje úgy néztem fel rá, mintha csak az apám lenne:
- Wow, Anat-san! – siettem oda a fickóhoz, akár egy rajongó aláírásért a sztárokhoz -  Ezer éve! –  nyújtottam a kezem, bár elvileg az idősebbnek illenék, a nagy örömben ez teljesen kiment a fejemből
A többieket pedig egy-egy kurta sziával vagy épp biccentéssel köszöntöttem
Olyan boldog voltam, mint egy kisgyerek, akinek most ígértek valami hatalmas ajándékot, alig bírtam magammal, s a mosolyt így se tudta volna most semmi se lehorgasztani az arcomról.
Nem volt boss terem, nem kellett a kapu szárnyait betolni, egy sziklás részhez vitt utunk, s a rövid eligazítás után máris támadásba lendült a csapat:

Mikor Hinari a képesség használatra kért, kissé kétségbeestem. Gyorsban legépeltem egy üzenetet neki:
Félreértés történt, mivel csak félinformációt adtam át:
a gyorsi önbuffom az elvesztett életpontok ötödével megegyező pluszt ad, és csak egyetlen egyszer alkalmazható
ezért akkor vetném majd csak be, ha jelentősen megcsappan az életpontjaim száma, vagy ha már nagy mennyiségű sebzés ért a harc során

Danee

A sárkány hatalmas volt, ide lentről csak a lábát karcolgatták a többiek, s nekem se volt másra módom, de még mielőtt bármi mást tettem volna, előhúztam egy kristályt a táskámból és magam elé idéztem vele egy halványan felfénylő pajzsot.
Ahogy a fényei elhalványultak, s a markom immáron üres volt, megkapaszkodtam a Nodachiba és egy csatakiáltással vettem magam a sárkányra

//első két kocka sima sebzés 2x(36+9+8 ), második kettő lángsebzéshez (6os esetén +6) + 1 db Pajzs Kristályt felhasználok


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 30 2014, 01:04-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi7010/7300[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 27 2014, 15:25

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Souryuu 4766610511_dda12706fc_s [Miniboss] Souryuu 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Miniboss] Souryuu 4766612103_86ee832108_s [Miniboss] Souryuu 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Nov. 29 2014, 14:49

Danee csapatjátéka még finomításra szorul. Vagy csak rossz a füle. Akárhogy is, legalább a támadásai sikerrel járnak, igaz a kard tüze még csak meg sem olvasztja a sárkány bőrének jéghideg kérgét.

Danee 106 sebzést okoz.
Danee kap egy Pajzskristály jelzőt.
Raven (-10) és a sárkány (-14) HP-ja korrigálva a spéci felszerelések okozta hatásokkal.

Támadás számláló: 1/2
Ismeretlen számláló1: 5/?
Ismeretlen számláló2: inaktív
Erőbuff#1 ( +9 ): 4/20
Erőbuff#2 ( +8 ): 3/20

Spoiler:
Raven - Négyszer támadhat. Sebzés: 44, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Tetsuko Jin - Egyszer támadhat. Sebzés: 7, minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.
Roderick - Kétszer támadhat. Sebzés: 30, minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Köpenyes - Kilencszer támadhat. Sebzés: 50/kés, minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Danee - Kétszer támadhat. Sebzés: 36, minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.

Jégsárkány: full HP, -945 páncél

(4/5) Raven: 215/215 HP, 16 páncél
(1/2) Tetsuko Jin: 360/360 HP, 137 páncél
(2/4) Roderick: 150/150 HP, 50 páncél
(1/4) Köpenyes: 150/150 HP, 95 páncél
(2/4) Danee: 140 HP, 60 páncél (pajzs jelző)


Anat következik, ötször támadhat!
Sebzés: 121, minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3175
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi0/0[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 30 2014, 14:06

Bár Daneeról csupa rosszakat hallottam az utóbbi időben, megfogadtam, hogy nem ítélem el mindaddig, amíg meg nem hallgatom az ő változatát is hallottakról. Nem arról van szó, hogy nem hiszek Shunak, egyszerűen csak egy gyerek értelmezheti másként vagy akár rosszul is a dolgokat. Mindenesetre nem fogadom kitörő örömmel Danee közeledését, de semmiképpen nem utasítom el az üdvözlését és viszonzom a kézfogását. - Üdv, Dan. Ha ráérsz a csata után, akkor szívesen meginnék veled valamit. Rég beszéltünk. - Nem akarom olyan baljóslatú szöveggel kétséget kelteni benne a fontos harc előtt, miszerint "el kéne beszélgetnünk, barátocskám", mert azzal csak összezavarnám és nem tudna koncentrálni a feladatára.
Aztán Hinari sablon szövegeket megspékel néhány hasznosabb infóval is, de az egész nem oszt, nem szoroz semmit, már ami engem illet. Ravent kérés nélkül is leváltanám, ez egyértelmű. Nem tudom, hogy a fiú mennyire fog örülni annak, hogy odavetik, mint első tankot, de hát ez van, el kell fogadnunk, ha holmi ismeretlen alakok nem engem választanak parancsnoknak. Bár a döntés logikus volt, hiszen Hinari már állítólag találkozott ezzel a sárkánnyal, velem ellentétben.
Aztán kiugrasztjuk a nyulat a bokorból, akarom mondani a sárkányt, és a titulusa láttán úgy elhúzom a számat, mintha most ittam volna meg egy liter citromlevet. Nem miniboss... Falánk roppant csalódott, és zsizsegni kezd a kezemben. Erősebben rá kell markolnom, hogy biztos kézzel indulhassak a csatába, s aktiválva harmadik szintű súlyemelésemet, már koránt sem olyan nehézkes vele bánni. Remélem a harci hatékonyságomra nem nyomja rá a bélyegét Falánk csalódottsága.
- Switch Raven! - kiáltom el magam, amikor rám kerül a sor, ezzel leváltva céhtársamat a tankolásban, majd teszem a dolgom és nekiszaladok a sárkosznak és ütöm, amíg ki nem fulladok, majd némi szusszanás után újra nekiugrom. Kár, hogy nincs valami sárkánylehellet vagy futótűz kristály, amivel kicsit alágyújthatnánk a fagyos fenekű dögnek Razz

Raven leváltva, sárkány 5x támadva
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Souryuu Vo36oi10/5000[Miniboss] Souryuu 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Souryuu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.