Chan vs Jin

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Nov. 06 2014, 02:59

Furcsa dolgokat hallani mostanában a front felől. Beszélik, hogy nem megy jól soruk. Legutóbbi csatájukban több embernek is el kellett hagynia a boss termét, hogy életüket mentsék. Mély sajnálatot és egyben megbánást is érzek, amiért nem lehetek közöttük. Az utóbbi időben nem megy jól sorom fejlődés terén. Pontozásom nem alkalmas normális párharcok végig vitelére, az én erősségem teljesen más. Csapatban veszik tán némi hasznomat egyedül azonban képtelen vagyok megállni a helyem a csatatéren. megfelelő társak, vagy ellenfelek nélkül még képességeimnek sem veszem hasznát, röviden, tömören… egyedül semmire sem megyek. Ezt jól tudom, de a bossharcok teljesen máshogy működnek, ott van esélyem segíteni a többieknek,  érek egy keveset, és ezzel hozzájárulok a minél előbbi kijutásunkhoz.  Azonban szintem nem elég magas ahhoz, hogy a fronton harcolhassak. Legalább három szinttel vagyok lemaradva, így nem csupán az aktuális boss termébe nem jutok be időben, de még alacsonyabb szintekhez sem nyertem még bebocsájtást. Ezért is igyekszem minél több expére szert tenni. A nemrégiben nyílt aréna kezdetben nem vonzott, kifejezetten nem érdekelt, ám be kell hogy lássam, számomra is megérné egy-egy küzdelem. Nem a toplista miatt… jól tudom, nincs esélyem felkerülni még a végére sem, ellenben exp jutalom jár érte. Igen sokan tisztában vannak hiányosságaimmal, ezért ellenfelet sokkal könnyebb lesz találnom, mivel vereségem nyilvánvaló.  Pontosan ez az, ami garantálja kihívásomat, hisz győzelem esetén pontokat nyernek, azok számomra nem fontosak, da akik a toplistát célozzák meg, többet jelent bármi másnál.
Nincs hát okom, hogy tovább maradják távol e intézménytől. Alig pár percembe telik, nem vagyok messze…. és megérkezem. Követem a kiírásokat, regisztráltatom magam és már csak ellenfélre várok. Reményeim szerint hamar akad majd kihívó, ellenkező esetben van sorsolásos rendszer is, ahol véletlenszerű ellenfelet kapok. Ez nekem mind lényegtelen, más cél vezérel, mint az ittlévők javát és szándékomban áll azt beteljesíteni.

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 11:18

~Én nem vagyok megelégedve Neutral  ~
-Szerintem meg nem számít Rolling Eyes
Bár véleményünk valószínűleg örökre különbözni fog ezen a téren. A macskák igencsak makacs teremtmények, és valószínű, hogy egy Álomhoz hasonló intelligenciával rendelkező MI nem is lehetne másmilyen. Oh, hogy miről megy a vita? Az aréna rangsorolásáról. Az eddigi átlagom egy győzelem és két vereség, szóval elég lent vagyok a listán, de mivel még nincsenek túl sokan a résztvevők, én elégedett vagyok. Lehetne jobb, ez tény, de kétszer is elkövettem a hibát, hogy túl magabiztosan léptem be a terembe. Shukaku meglepett, Suzume esetében pedig talán az volt a probléma, hogy egyáltalán nem ismertem. Honnan tudhattam volna, hogy a nyila robbanni fog a végén? Ha tudom, használtam volna potiont...
Viszont minden vereség egy új tapasztalat, új ismeretek tömege, amiket magamévá tehetek, hogy jobb legyen a jövőben.
Ezúttal a véletlenszerű sorsolásba dobtam bele a nevem. Új rendszer, nem valószínű, hogy tökéletes, de majd meglátjuk, mi lesz belőle. Legrosszabb esetben egy tíz szinttel magasabb ellenfelet kapok és még lejjebb kerülök azon a listán, ami azért valószínűleg már az én lelkem is zavarná kissé. Lehunyt szemmel várom, hogy csilingeljen a rendszer, miszerint besorsolt valaki mellé, és mikor ez megtörténik, nem pattanok fel rögvest, mint Álomkelő. Nyugodtan nyitom fel a szemem és indulok lefelé a lépcsőkön, hogy megnézzem, ki lett az ellenfelem.
A név ismerősen cseng, mikor meglátom a falon a kiírást. Tetsuko Jin. Seshu, a hatalmas jégmadár csatájában találkoztam vele. Furcsa frizurájú, barátságtalan képű figura. Valami köze van RenAi-hoz. Egyik képessége az, hogy lemásolja az ellenfélét, vagy legalábbis hasonló lehet azt feltételezve, hogy Mirika egyszer ráparancsolt, használja az én képességem a csatában. Arra már nem emlékszem, ez sikerült-e.
Körbenézek, és csakhamar meg is találom őt a gyér tömegben. Felvetem legbarátságosabb mosolyom - mi már nem is olyan nehéz dolog, mint régebben -, és közelebb lépek hozzá.
-Üdv. -köszönök rá. -Úgy tűnik, mi lettünk összesorsolva. Nos... szeretnéd te alakítani az arénát, vagy most nincs kedved hozzá?


Pontok, 24-es szint:
Élet: 30 (150)
Fegyverkezelés: 37
Erő: 13
Irányítás: 44
Kitartás: 30
Gyorsaság: 57
Speciális: 23
Páncél: +65
Hozott cuccok:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 2x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül, csak 30-as szint alatt használható)
-1x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
Tudnivalók:
Chan kezd Lopakodás 2 miatt, +10 sebzést okozva.
Chan minden ötödik, Jin minden harmadik körében pihen.
Channak négy vagy afölé kell dobnia speciálishoz, Jinnek három vagy afölé.
Chan egyes és halál kocka esetén nem talál. Jinnek négy vagy afölé kell dobnia találathoz.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Nov. 06 2014, 12:19

Úgy látom, hogy az arénában is találhatók a nap minden órájában palyerek, akik kihívásokat keresnek, esetleg hozzám hasonlóan jutalmat, bár én magam megelégszem a minimummal is, több mint a semmi. Első utam a regisztrációhoz vezet, ahol számba veszem lehetőségeim, melyik lenne számomra legkézenfekvőbb. Nem esik nehezemre a választás, van egy olyan mód, hogy véletlenszerű ellenfeleket sorsolnak ki. Látom, hogy nem túl népszerű és megértem. A csatákon pontok múlnak, ráadásul nem csupán a győztes kap, hanem a vesztes  még el is veszít. Tulajdonképpen duplán  veszteséges egy kudarcba fulladt küzdelem. Sokkal távolabb kerül a toplistás helyektől így, amit nem teljesen értek, de nem az én dolgom minősíteni. Egy valamiért vagyok itt, és az nem más, mint az exp szerzés, nem a  toplistára kerülés. Ehhez pedig egy vereség is tökéletesen megfelel, célomnak teljesen eleget tesz.
A nevem már fent van, a sorsolást kell várnom ami pár percen belül elkezdődik. Izgalomnak jelét nem látni rajtam, nincs miért olyan állapotba kerülnöm, nincs tét, nincs negatív következmény, ezért hát mosolyogva várom ki lesz újdonsült ellenfelem.
Tekintetem a kijelzőre emelem, elindul a keverés, sorsolás, pár pillanat, és megvagyunk. Ellenfelemként ismerős arcot kapok, akit legutóbbi minibosson is láttam már, ráadásul szerencsém volt képességéhez is…. látványossága mellett hasznosnak is bizonyult.  Szememmel pásztázni kezdem a helyszínt, és hamarosan meglátom leendő ellenfelem, aki már felém tart.
- Szép napot Chancery-san – köszönök mosolyogva, ahogy az illem diktálja majd figyelek szavaira.
- Ha szeretnél változtatni rajta Chancrey-san, nyugodtan megteheted . Részemről  teljesen mindegy a rövid harcunk helyszíne – természetesen mosollyal az arcomon felelem mindezt.
- Csak utánad Chancrey-san – engedem előre a hölgyet, ő már minden bizonnyal jártas errefelé, míg én egy kezdő vagyok a helyszínen. Út közben magamra öltöm felszerelésem, minden tekintetben készen állok vereségemreÉlet: 66 (330)
Fegyverkezelés: 0
Erő/Irányítás: 7
Kitartás: 6
Gyorsaság: 14
Speciális képesség: 36
Páncél: 137

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 13:17

Ismeri a nevem, tehát nem tévedek, valóban ő lehetett az az ember a jeges minibosson. Kinézetével ellentétben végtelen illemmel köszönt, ezen kívül a -san megnevezést is vajmi ritkán mondhattam eddig magaménak. Igencsak emlékeztet Worgra.
-Majd meglátjuk, tényleg rövid lesz-e Wink -próbálom biztatni. Kevés az önbizalma, szűröm le a következtetést abból a kis mondatból, bár a képzeletbeli listámra nem kőbe vésve kerül ez fel. Sosem szabad elhamarkodottan dönteni, viszont meg kell próbáljam a szavaik és viselkedésük alapján megismerni az embereket - nem ítélni, ismerni. Nagy különbség van a kettő között, és ezt észben kell tartanom.
-Akkor elég lesz az alap is. Általában időbe kerül megépíteni az arénákat, és nem akarlak megvárakoztatni. -indulok meg az épület felé, és a szabályokkal ellentétben így végülis egy bejáraton fogunk belépni. Nem zavar, valahogy olyan érzésem van, hogy ez nem egy vérre menő, mind inkább barátiasabb, lazább harc lesz, hacsak Jin nem ringat direkt hamis ábrándokba és veszi elő a nehéztüzérségét az utolsó pillanatban. Ébernek kell maradnom, figyelmeztetem magam.
Álomkelő rögvest beugrik az egyszerű arénába, ami jóformán semmi más, csak egy fehéres-szürkés terem. Kicsit még emlékeztet is a Mátrix "előszobájára", mikor Neo először ismerkedett meg a hellyel. Legalábbis gondolom, mert a Mátrixot magát rég láttam, de a szinkronparódiáját, a Vektort már annál inkább Rolling Eyes  "Ezt a szobát most festettük."
Vállalom, hogy ellépdelek a terem másik végébe, és ott szembefordulok új ellenfelemmel. Álomkelő szintén izgatottan lengeti dús farkát, és alig várja, hogy nekiindulhasson. Egy ilyen üres helyen nem fogom tudni használni a Lopakodásom, már ha Jin Észlelése nem nagyobb, így nem is nyúlok a képesség felé, egész egyszerűen csak belefújok a sípomba, mikor lejár a visszaszámláló és megindul a csata. Álomkelő úgy indul ki mellőlem, mint egy gepárd és éles karmaival megpróbálja eltalálni Jin lábait.


(1/5) 150/150, 65/65

Támadás o/ Én sebzésem 13, Álomé 44.


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 06 2014, 13:17-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 13:17

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4767249862_5877ffd2ef_s Chan vs Jin 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Chan vs Jin 4766591541_a6962e6ebb_s Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Nov. 06 2014, 13:54

A sorsolás hamar lezajlik, alig pár perc és a regisztráltak mind kapnak ellenfelet. az arcokat elnézve sokan örülnek a szerencséjüknek, de akad olyan is, akinek arcára fagy a mosoly ellenfelének neve láttán.  Engem ez a veszély nem fenyeget, ráadásul ismerős személyt sorsol ki nekem a rendszer. Chancrey-san frontharcos, és ha igazak a pletykák, amiket mostanában hallani, akkor ő az egyik nagyobb céh új vezére. A céhvezéreket nem lehet félvállról venni, komoly erőt képviselnek és ez nem csak az erőforrásaiknak köszönhető. szinte mindegyik egytől egyik frontharcos, a bossok ellen küzdenek és nem félnek beáldozni a vagyonukból a cél elérése érdekében.
Hamarosan összefutunk és köszöntjük egymást. Én ismerem a nevét, az, hogy ez fordítva is így van, nem tudhatom biztosra, ám sok esélyt nem látok rá. Nem hajtottam végre nagy tetteket, nem írtam fel nevem a nagyok közé tetteimmel. Egy egyszerű player vagyok, aki a saját maga módján próbál boldogulni, illetve most már céhe segítségével.
- Igen, ez attól is függ, mihez viszonyítunk, kinek mi számít hosszúnak, rövidnek – szólok hozzá én is. Talán nem ő nem tudja, hogy harci erőm a leggyengébb egyes szintű mobokéval vetekszik, ügyességem, erőm nevetséges.
- Rendben, ahogy szeretnéd. – megbeszéljük az aréna terének alakítását és arra a következtetésre jutunk, hogy jobb, ha marad az alap. Jó, azt én is ismerem, bár ellenvetésem nem lett volna, amennyiben Chancrey-san máshogy szerette volna beállítani.
Ezután követem őt az harctér felé, megyek utána, mint egy jól nevelt gyermek. Egyszerű, mégis tökéletes számunkra a terep, nincs ellenvetésem. Chancrey-san a tér közepére lépdel, majd szembefordul velem. Bólintok határozottan, menüm legörgetem és magamra öltöm a párbajhoz a felszerelésem. Pajzsom magam elé tartom, fegyverem kezemben pihen. Felesleges lenne támadnom, ezt jól tudom, mégis megteszem majd, mert nem egy ellenfelemet sértettem már meg tétlenségemmel… hibáimból okulva, legalább a látszatot megakarom tartani.
Ellenfeleim megindulnak felém, igyekszem pajzsom mögé bújni, így a támadások azokat érik, majd mikor mellettem elhaladnak, kifordulok és pajzsommal igyekszem Chancery-sant oldalba vágni…


HP: 330/330
Páncél: 80/137
Találat esetén a sebzés: 7

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 13:54

The member 'Tetsuko Jin' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 14:37

Sikerrel jártunk, Jin életpontjai mégsem mozdultak, tehát egy csapásnál több a páncélpontja. A pajzs - tehát lovag kasztú, a lovag pedig általában a tank szerepét töltik be, rengeteg életponttal és páncélzattal. Tachibana is hasonló felépítést birtokol, így máris mondhatom, hogy számítok a magas szintű ellenállásra Tetsu felől is. Elmosolyodom; megy ez a "mérd fel az ellenfeled" dolog.
A nagy, üres tér előnye, hogy nem lehet meglepetésszerűen támadni, ha a rendszer reakcióideje engedi, el lehet kerülni a csapásokat. Nem sokkal, de ez nekem is sikerül, mikor Tetsu-san elindul felém, valóban úgy, mint egy tank, és megpróbál megkongatni a pajzsával. Hogy őszinte legyek, direkt vártam az utolsó pillanatig a félreugrással; próbálgatom a határaimat, meddig mehetek el, ezen kívül fejlesztem az elmém, az önbizalmam, hogy akkor is képes legyen nyugodt maradni, ha nagyon rossz a helyzet. A 18-as bosson is súlyos csődöt mondtam azzal, hogy hagytam összezúzni az önbizalmam és eleinte nem csináltam semmit. Miattam vesztettük el azt a csatát, és valljuk be, nincs már túl sok időm felkészülni a következőre.
Nem pazarlom szavakra az energiám, ahogy odébb táncolok a pajzs hatósugarából. Megvetem a lábam pár félméterrel odébb és mereven nézem Tetsu-san mellkasát. Szándékom egyszerű és tiszta: kicsit felmelegíteni számára a helyzetet. Itt úgysincs semmi gyúlékony, nem kell félnem olyan tűzvésztől, mint Suzume arénájában, mikor felgyújtottam az egész fűtengert és egy lapos síkot sikerült teremtenem. Mondjuk igaz, ha előbb tudtam volna, hogy a fű elpusztítható, már első körben bevetettem volna, hogy kiugrasszam őt a bokorból és ne tudjon eltalálni a robbanó nyilával.
Álomkelő eközben megfordul és folytatja a rohamozást, mint egy dühös vaddisznó.


(2/5) 150/150, 65/65
Képipróba: Pirokinézis. Találat esetén meleged lesz, és 44+5 sebzés ér. Álom támad.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 14:37

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Chan vs Jin 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Nov. 06 2014, 15:20

Az első arénaharcom elkezdődött immár. Ahogy az várható volt, Chancry-san gyorsabb mint én, nem kevéssel, a kis barátjáról meg nem is beszélve. Nem tudom pontosan, hogy a macska pet öntudatra ébredt, mint egyes közismert petek, vagy csupán engedelmes bábú, ezért őt nem szólítom meg egyelőre. A támadásuk betalál, mind a kettejüké. A pet végigszántja borotvaéles karmait a combomon, lábszáramon és megszabadít rengeteg páncélponttól, míg gazdája egy rendkívül érdekes fegyvert mutat be nekem. Bevallom olyannyira meglep ez, hogy palástolni sem tudom. Sejtésem nem volt efféle fegyverekről, vagy esetleg egyedi darab? Boss item? Nem tudom, mindenesetre rendesen megmosolyogtat. Támadásuk után az enyém következik, pontosabban annak imitálása, igen, ez lenne rá a megfelelő szó. Pajzsot tartó kezem lendítem oldalra, hogy az ott lévő hölgynek csapódjon, de ő másként gondolja ezt, és könnyed léptekkel eltáncol csapásom elől. Nem számítottam kevesebbre. Szemmel követem tovább, hisz lomha mozgásommal mást nem igazán tudok tenni. Pajzsom mögé bújva várom a következő támadását, próbálom hárítani, amennyiben látok rá némi esélyt. Figyelmem nem osztom meg, a korábban bekapott sebzésekből jól tudom, hogy a kisállat sebzése a jelentős, míg gazdájáé jóval csekélyebb méreteket ölt. Figyelemmel kísérem hát a szürke cicust, amint dühös vad módjára ront nekem, de ezúttal karmai csupán páncélomon okoznak pár csúf csíkot, nem a testemen. Ettől függetlenül páncél pontjaim tovább apadnak, már nincs belőle sok. Az update után már nem lehet a peteket támadni, ezt hallottam a minap, ezért választás híján Chancery-sant rohamozom meg újra, ki furcsa oknál fogva nem emelt rám kezet ezúttal. Készülhet valamire, vagy rájöhetett a kimenetelre, amit én már a harc kezdete előtt tudtam. Újabb lomha roham, nem telik többre, kardom a magasba emelem, de ez csupán trükk. újabb pajzscsapásra készülök, ami minden bizonnyal ugyan csak célt téveszt. Lényegtelen, a látszat meglegyen és mindenki boldog lesz.


HP: 330/330
Páncél: 36/137
Találat esetén a sebzés: 7

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 15:20

The member 'Tetsuko Jin' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 15:51

Tankok. Nagy ellenállás, sok életpont. Cserébe lassúak és kevés a sebzésük. Ezen kívül a képességem, a tűzgyújtás ismét befuccsolt, hisz Jinen nem látok semmilyen elváltozást, hiába próbálkozom. A speciális pontjai is magas értéken lehetnek, és nem leszek olyan balga, hogy ezek után ismét megpróbálkozzak. Talán egyáltalán nem tehetek semmit, talán csak nagy szerencse kell hozzá, hogy engedje a rendszer, nem tudom.
Tetsu-san a jelek szerint máris kezd fáradni, hisz mozgása lassabbá válik, így hiába a félrevezető csapás. Egyrészt láttam már ilyet; lovagra, harcosra nem lehet bízni ilyesmit, képesek rá, hogy mint a focisták, úgy tegyenek, hogy "én ezt csinálom, de ja, mégse". Igyekszem nem csak a kardja, de a pajzsa hatókörétől is távol maradni, és a jelek szerint ez sikerült is, miközben Álomkelő szinte rákapaszkodik a hátára, hogy minél többet harapjon belé és lássa végre az életcsíkját is megmozdulni.
-Ilyen sok páncéllal ez nem is olyan rövid. -mosolyodom el és ujjaim között pörgetem a rubinszínű sípot. Azt hiszem, most nyerni fogok, ha sikerül a csapásait továbbra is elkerülnöm. Ki tudja, talán ami páncélt a felszerelésből összeszed, ahelyett a pontjait sebzésre költi, és igencsak meglepne, ha nem figyelnék és eltalálna. De talán egyszer hagyom is, hogy eltaláljon... Kíváncsi vagyok a sebzésére is.
Vajon hagyjam, vagy jobb félni, mint megijedni?
Míg ezen töprengek és majd talán hamarjában döntésre jutok, nem hagyom lankadni magam. A képességekről lemondhatok, tehát Álomkelő sem tehet másképp, jobb, ha a fizikai erőnknél maradunk. Ismét belefújok a sípba, vagy ha kell, meg is ütöm vele a srácot, amennyiben túl közel merészkedik hozzám. Álomkelő közben marad a bevált taktikánál, hisz mióta ő Immortal Object a harcokon, nagyon nem szoktak figyelni rá.


(3/5) 150/150, 65/65
Egyszerű támadások.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 15:51

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4766609959_af0c0eb7c7_s Chan vs Jin 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Csüt. Nov. 06 2014, 16:50

A jól megszokott idomár páros, a pet képezi támadóerejük javát, míg a gazda feladata a védelem, a támogatás és bizonyos trükkök bevetése. Chancery-san ugyan még nem folyamodott trükkökhöz, ezt teljesen megértem, hisz nincs szüksége rá, főként azért, mert visszafogja magát. Reakcióidejéből ítélve több támadásra is képes lenne, bár ez csupán saját spekulációm.  Könnyen lehet hogy meg van az oka annak, hogy miért csak egyszer támad ő is és a pet is.  Lehet képesség, passzív skill, ami másban ad előnyt, cserébe vissza kell fognia magát. Én már csak tudom, mert az egyik képességem használatáért bizony az életem egy részével kell fizetnem. Csekély pontok ugyan, mégis ijesztő a gondolat. Ahogy mondani szokták, sok kicsi, sokra megy.  
Támadásom ezúttal is sikertelen, hiába a gyatra cselem, de nem vártam mást. Sokat látott frontharcos az ellenfelem, nem veheti be csak úgy ez efféle trükköket. Természetesen vannak véletlenek és csodáik is, melyeket a rendszer engedélyez, azonban ezek történéséhez nem egy feltételnek teljesülnie kell. Sword skillek esetén meg nem állok jól, mondhatni sehogy sem.
Páncélom már nem húzza sokáig, még egy támadás, és teljesen elfogy, azután már csak életpontjaim maradnak.
- Amennyiben továbbra is visszafogod magad, ez csak természetes – mondom mosolyogva, és szeretnék támadni, de lábaim mer nem engedelmeskednek akaratomnak. Nem szokásom kimerültségemet kimutatni, mert az is egyfajta gyengeség, és könnyű prédának nézhetnek, bár ez is csak berögzülés, a palyer támadások miatt.
Képtelen vagyok cselekedni, tehetetlenségem miatt végignézem, ahogy a pet nekem ugrik és megfoszt páncélom maradékától, majd lefaragnak gazdájával az életpontjaimból.
- Ennyit a páncélomról – felelem derülten, egyáltalán nem érint rosszul a dolog mindaddig, míg nicns kifogása Chancery-sannak.


HP: 309/330
Páncél: 36/137

Pihenek

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 20:24

-Szó sincs visszafogásról. Ha a rendszer nem blokkolt volna egyszer, már halott lennél Razz
Rendben, bevallom, ezzel nagyzolok egy kissé, ravaszkás mosollyal az ajkaimon. Magam sem tudom, miért teszem; talán csak kivételesen nem akarom szokásomhoz híven lealacsonyítani magam. Mondták már sokan, hogy rossz szokásom, és ha valamiben erős vagyok, azt vállaljam is fel. Valóban, ezt pont Ren-sama mondta Suspect  Az is milyen rég volt már, és lám, a jelek szerint még ha talán nem is abban a formában, mint ahogy ő elképzelte, idővel talán alkalmazom is Suspect
-De a kedvedért megpróbálom még egyszer Razz -mosolyodom még szélesebben és kiegyenesedem, hogy jobban menjen a koncentráció. Tűz, tűz, mennyei meleg, most adjam nekem lét, életet. Ne kérdezzétek, honnan jött most ez a kis rímelés, aminek még értelme sincs, mert nem tudom. Egész egyszerűen csak kavarognak a gondolataim, mint egy forgószél.
Az adrenalin adta pörgés ezúttal még elmarad, talán pont azért, mert ez a csata valóban olyan könnyedre sikerült, mint amilyenek az elején is éreztem. Talán ilyen érzés a játék tankjai ellen harcolni; mintha egy oroszlán állna szemben az orrszarvúval a prérin.
Végül csak megtörténik a csoda és látom megmoccanni az életcsíkját. Megmondom őszintén, a szemem kissé elkerekedik, de egyenlőre nem akarom túlzott jelét mutatni a döbbenetnek. Talán egyszerűen csak Álom sebzésének pont a vége mutatkozik meg rajta, nem az egész. Én ismerem a saját értékeimet, az alapján kell majd kitalálnom, hogy miként is áll a helyzetünk pontosabban. A macska maga még nem is restell nekiiramodni a pihenő férfinak, míg én azért várok picit, amíg a Kitartása feltöltődik, még mielőtt ismét bevetném a Pirokinézist.


(4/5) 150/150, 65/65
Újabb képipróba a Pirokinézisre, siker esetén melegérzet és 44+5 sebzés. Álom pedig natural támad.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 20:24

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Chan vs Jin 4766591541_a6962e6ebb_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Chan vs Jin 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Pént. Nov. 07 2014, 13:34

Szánalomra méltó, hogy máris kifulladok, de nem tehetek ellene. Hat egész pontom van a kitartásomon, erre futja. A pontozásom eredetileg úgy építettem fel, hogy a lehető leghasznosabb legyek a bossokon, ezért itemekkel együtt kalkuláltam. Egy vörös bika potionnal nem lenne semmi gond, hat körig húznám a fáradság jelei nélkül, azonban nem rendelkezem ilyen főzettel, készleteim megcsappantak az idők folyamán, céhemből pedig nem szeretnék kivenni. Értelmetlen bármit is használnom egy vesztes csatában.
- Valóban? – kérdezek vissza meglepetten. Én csupán egyetlen képességét használtam még, az gyógyításra volt alkalmas.
- Ebben az esetben nem használom ellened – mondom mosolyogva. Egy ilyen információ után illetlenség lenne a saját képességét bevetni Chancery-san ellen. Főleg az után nem, hogy elmondta milyen nagy erejű képesség.
- Ahogy kívánod Chancery-san – valóban szeretném látni e nagyszerű képességet és belevésni elmém egy szegletébe, hogy ha újra a fronton harcolok, alkalmazhassam a szintfőnökök ellen és ezzel segítsem annak legyőzését.
Mivel alig kapok levegőt és lábaim sem mozdulnak, mást nem tehetek, mint várom, hogy támadjanak, bevessék rajtam azt a képességet, melyről az imént esett szó. Szemmel tartom őket, és már érkezik a támadás Chancery-san kisállatától. Ahogy eddig sem tette, most sem finomkodik, és kíméletlenül belém vágja karmait, ezzel tovább rontva életpontjaimon.  Gazdja ellenben nem csinál semmit…. Várom a képességet, azonban én magam nem veszek észre változást, sem más ikont a kijelzőmön. Elképzelhetőnek tartom, hogy a hölgy speciális pontjai az enyéim alatt vannak, ezért nehezére esik képességeket aktiválni. Rettentően szomorú, mégsem foghatom vissza magam. Ennyi pihenés bőven elegendő volt ahhoz, hogy újra támadásba lendülhessek. Újfent rohamra szánom el magam, hogy ezúttal kardommal szúrjak előre, gyomorszáj irányába.


HP: 265/330
Páncél: 0/137
Találat esetén sebzés: 7A hozzászólást Tetsuko Jin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 07 2014, 15:49-kor.

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 07 2014, 13:34

The member 'Tetsuko Jin' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Pént. Nov. 07 2014, 13:53

//Nagyon nem akar az a kocka négy vagy afölé menni Suspect  //

Újfent csak Álom sebzését látom érvényesülni, de tény és való, hogy hiába egész nagy az övé, Tetsu-san életcsíkja nem sokat mozdul a helyéről. Mozdulni mozdul, de nem olyan sokat, mint amit a szemem megszokott. Hihetetlen méretű az életpontja Surprised Ezek szerint elsősorban erre és speciálisra építhetett, hisz elég hamar kifáradt, és a találati esélye sem valami sok, mivel eddig nem esett nehezemre kikerülni a csapásait.
Gyógyítást mondott?
-Tehát te egy tank-support vagy? -mondom ki önkéntelenül is a kérdést, de nem igazán szívom vissza, nincs kedvem hozzá. Ez a férfi barátságos és a jelek szerint őszinte is, bár tévedett, hogy a csata rövid lenne, de láttam rajta, hogy nem számít győzelemre, pont ahogy én se tettem. Ej-ej, ez így nem jó, nem szeretek így nyerni No
Mivel ismét semmi jele annak, hogy meggyulladt volna, akár lángokkal, akár csak lázzal, legyintek és megrázom a fejem, hogy véget vessek a koncentrációnak. A sok próbálkozás olyannyira kiszívott, hogy muszáj nekem is kicsit pihennem, különben a HUD hihetetlen erővel fog nekem villogni, amihez semmi kedvem. Álomkelő is marad a helyén, sőt, még le is ül a földre kicsi pihegve. Megkeresi Tetsu-san kommunikációs csatornáját, hogy megszólalhasson a fejünkben.
~Elismerésem az ellenállásodat illetően.~
Ha a férfi nem érti a dolgot és körbenéz, meglengeti a farkát.
~Igen, én voltam, ne ijedj meg :] ~
Nekem még annyi erőből futja, hogy kikerüljem a következő csapást is, de ezek után muszáj kicsit messzebbre jutnom, hogy kipihenhessem magam. Csak támogatni tudom Álom megjegyzését, de csak mosollyal teszem, hisz a szavaknak nem mindig van értelmük, főleg az én esetemben. Valóban, egy ideje már azt sem figyelem, vajon értelmesen beszélek-e egyáltalán és nem keverek-e szavakat.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Pént. Nov. 07 2014, 15:49

A kisállat támad, és mély vágásokat ejt testemen, minő szerencse, hogy eme vörös csíkok csupán ideiglenesek, nem maradnak meg örökre, mint az eredeti világban okozott sérülések.  Életemből alaposan lefaragnak ellenfeleim, közülük is  inkább a pet, ő kapja a munka javát, de ez így van jól. Az idomár kaszt így működik.  Cahncery-san azonban többször is támadott, csupán két esetben nem, és korábban ennek okát is megtudtam már. Egy képességet szándékozott aktiválni, ami sajnálatos módon kudarcba fulladt, nem egyszer, egyből kétszer. Minő balszerencse, pedig igazán érdekelne a képessége.
- Hogy őszinte legyek, lényegében Tank vagyok, ízig-vérig – válaszolok mosolyogva észrevételére. Majdnem teljesen eltalálta, csupán ennyiből, ilyen rövidke idő alatt, bár nem is szándékoztam titkolni.
- Az én képességeim önmagukban semmit sem érnek. Amennyiben van szupport player a közelemben, magam is azzá válok képességeinek használatba vételével.  Lényegében nekem nincs saját képességem – mondom el az igazat. Nincs miért titkolózni, már rengetegen tudják ezt, ismerik képességeim még frontharcos múltamból.
- Tehát maradjunk a tanknál – igen, ez a helyes, mert ehhez nem kellenek feltételek, mint a support-hoz.  
A beszéd után támadásba lendülök, ezúttal kardommal igyekszem bevinni a találatot, abban reménykedve, hogy pajzsomtól várja el ezt. Sikertelen, nem tudom eltalálni, de mit is várhatnék? Ekkora fegyverkezeléssel az is csoda, hogy a fegyverem a kezemben marad. Ezután pedig ahogy látom ők is kifulladnak. A pet még le is ül, engem néz, és gazdájában sem dúl már úgy a tenni akarás, pihenőidő an.
Furcsa hangot hallok fejemben, hozzám beszél. Értetlenkedve pillantok körbe az arénában, de a tettes hamar leleplezi magát.
-  Nem ijedek, találkoztam már több öntudatra ébredt kisállattal. Örvendek, Tetsuko Jin vagyok – mutatkozom be neki is utólag. Megtettem volna ezt először is, amennyiben biztos vagyok abba, hogy felfogja mit mondok. Jól tudom, hogy adatok halmaza, de ebben a világban mégis bír személyiséggel, így illő ekként bánni vele.
Mivel ők pihennek, én magam is ezt teszem, nem támadom meg őket, akár van rá lehetőségem, akár nincs…. csupán tőlük pár lépésnyire megállok és megvárom, míg összegyűjtik a folytatáshoz szükséges energiákat.


HP: 265/330
Páncél: 0/137


_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Vas. Nov. 09 2014, 14:45

Kicsit büszke vagyok magamra, amiért sikerült eltalálnom felépítésének lényegét, még ha részben is. Bár ő csak a tankot mondja, én azért gondolatban mindig hozzá fogom csapni a supportot. Ebben a játékban a supportok azok, akiknek rettentő nagy speciális arányra van szükségük ahhoz, hogy képesek legyenek esetleges gyógyító vagy más, buff erővel rendelkező képességüket sikeresen aktiválni. Én is elkezdtem erre építkezni, ha majd érkezik a T4 ideje, erre is oda fogok figyelni, hogy minél több pontom legyen ezen is és ne kelljen vért izzadnom, izgulnom, ha gyógyítani kell a csapatom.
Ugyanez a macskámra is igaz, bár ő vajmi ritkán nyúl megidézhető tollainak védekező erejéhez. Bár a beérkező sebzés lenullázásának szerintem sokkal nagyobb szerepet kéne játszania a harcokban, olyan sok ellenfeles csaták ellen, mint a 18-as boss is, vajmi kevéssé használható. Ott először meg kell szabadulni a segítőktől, és amikor már csak a boss marad, lehet vele egy-egy másodpercre védeni a tankokat.
-Igen, tudom. Seshunál is használtad az enyémet. -emlékszem vissza most már kristálytisztán. És ha már Álom pajzsa eszembe is jutott... -Mond csak, a petek képességeire is kiterjed a tiéd? Surprised
Persze nem várom 100%-ra, hogy válaszol is. Tudom, hogy nem sokan szeretnek információkat kiadni a képességeikről, tudásukról, felszerelésükről, de Tetsu-san eddig ennek ellentétét mutatta. Én pedig nem szándékozom ellene fordítani a képességét, ami lehet, nem is kivitelezhető, viszont ha képes használni ő is Álom pajzsát, ha megismerte, akkor egy esetleges jövőbeli bosson azzal is besegíthet, ha nagyon szükséges.
A kezdő parancsnoki szerepemből már nehezen fogok kiszállni facepalm
A macska, miután már kipihente magát, láthatólag nem érti, mi is pontosan az az "öntudatra ébredt kisállat". Mi pont ellenkezőleg, még sosem találkoztunk olyannal, akinek ne lett volna öntudata.
~Én pedig Álomkelő, örvendek.~ -pislant egyet lassú tempóban a férfira, majd megrázza magát. ~Viszont ideje folytatni a táncot.~
Miután egyetértően bólintok és elmormogok egy halk "köszönöm, hogy megvártál" mondatocskát, jobbnak látom, ha a képességem mára hagyom pihenni. Nem fog előtörni, vagy legalábbis csak nehezen, én pedig nem akarok olyan nagyon elhúzni az időt, hogy sikerüljön. Majd egy másik alkalommal, mikor megfelelőbbek a körülmények és egy csapatban vagyunk. Mert ezek után igen pozitívan nézek a jövőre, hogy még találkozunk vele o/


//Álom és én is támadunk, első kocka ő, második én//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 09 2014, 14:45

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4767250438_224285ea8b_s Chan vs Jin 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s Chan vs Jin 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Nov. 11 2014, 12:36

A szó rám terelődik ezúttal. Régebben zavart volna, nem szerettem magamról beszélni, de ennek fő oka azt hiszem az volt, hogy folyton a szemfedőmről akartak kérdezni. Számomra talán nincs kellemetlenebb téma ennél, mely ha rossz emlékeket nem idéz fel a balesetemről, de a későbbi életemből igen…
- Igen, használtam a és valóban nagy segítség volt ott. Ha nem használom lehet egyesek nem térnek onnan vissza – emlékszem, hogy egy-két playernek nagyon alacsonyan volt a hp-csíkja.
- Arról nem beszélve, hogy potionokat nem használhattunk. Jó volt, hogy ott voltál velünk – mondom mosolyogva. Az efféle healer képességeknek nagyon nincs hátrányuk Ai-chanéval ellentétben, ahol potion is kell a gyógyulásihoz.
Újabb kérdését csendben hallgatom végig, majd a kisállatára nézek egy pillanatra, természetesen mosollyal az arcomon.  
- Nem. a petek és a petre ható képességeket nem tudom lemásolni. A rendszer nem engedi. – válaszolok őszintén, nincs miért megmásítanom az igazságot.
- Igaz ezt nem bánom, rendkívül furcsa lenne, ha harapással támadnék valakire – felelem kuncogva. Igen, találkoztam már olyan pettel, aki harapással mérgezett… ez volt a képessége.
- Bár Esutel-san éneklős képessége is érdekes az én verziómmal – minő szerencse, hogy a tízedik bosson ne a hangommal voltak elfoglalva a többiek.
A pihenő idő alatt fény derül arra is, hogy Chancery-san petje is rendelkezik élethű személyiséggel. Nem is támadok a körömben, mivel ellenfeleim pihennek. Épp elég mélyre süllyedtem már e világ hatására, hogy képes vagyok hölgyekre kezet emelni, tovább nem kívánom súlyosbítani bűneimet.
- Ahogy kívánod – teszek eleget Álomkelő kérésének és újra harci pózba vágom magam. Már jönnek is, ezúttal mind a ketten és újfent kurtítanak egy keveset életpontjaimon. Rajatam a sor hát, hogy támadjak. Kardommal igyekszem megvágni Chancery-sant, mikor ő elhalad mellettem… minden csupán időzítés kérdése.


HP: 208/330
Páncél: 0/137

_________________
Chan vs Jin 1152197982ARMENNOIRportablel_l_0004_www.kepfeltoltes.hu_
Tetsuko Jin
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi2110/2300Chan vs Jin 2yjvlht  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 11 2014, 12:36

The member 'Tetsuko Jin' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chan vs Jin 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Chancery on Szer. Nov. 12 2014, 14:51

Érzem, ahogy paprikavörösre válik az arcom. Még soha senki nem dicsérte meg a képességem vagy akármit, amit tettem volna egy csapatért. Még akkor sem, mikor még a tizedik boss utódját csapva az utolsó pillanatban sikerült bekapcsolnom és ezzel megmentenem valaki életét, még ha egy másikét nem is sikerült. Sok ideig bántott, amiért egy kurta, rosszindulatú köszönöm sem hangzott el, most viszont úgy érzem, még ezt is kárpótolja az, amit az imént hallottam Embarassed
Hát mégse vagyok semmirekellő o/ Mondjuk ezt tudtam én eddig is, csak kell néha a szavak ereje, hogy el is higgyem Suspect
Bólintok, mikor bevallja, a petekre ugyanez már nem terjed ki, Álom viszont ásít egy nagyot, ezzel jelezve, hogy mennyire sajnálja. Igaz, a mozdulatot követően ugyanezt, talán hogy mi is értsük kristálytisztán, szavakkal is kifejezi.
~Az nagy kár. Én nem harapok semmi különlegeset, de szívesen megtanítottalak volna ezek használatára :3~
A macska körül, igen meglepő módon, fekete tollak kezdenek materializálódni a semmiből. Lágyan ringanak a levegőben, mintha apró szelek fújnák őket, de mégis látni, hogy van céljuk; végül alig pár másodperc alatt a macska hátáról indulva olyan alakot vesznek fel, mintha élethű, hatalmas szárnyai nőttek volna. Nem sokáig mutogatja őket, hisz ahogy támad, úgy a szárnyakat is inkább felbontja, mindenfelé szóródó fekete tollat hagyva, hogy semmiképp ne téveszthesse el karmainak vöröslő útját. Látva, hogy mennyire kevés életponttól tudjuk csak így megszabadítani Tetsu-sant, úgy érzem magam, mintha Ríviai Geraltként küzdenék Letho ellen a második játékban. Ott is míg ő egy csapásával a negyed életemet leszedte, én alig tudtam belé ütni valamennyit Suspect Mondjuk Tetsu-san még nem talált el egyszer sem, de ezek után kezdek tényleg félni, hogy talán a sebzése sem valami alacsony fajta.
A csapásától is talán az ment meg, hogy megcsúsztam az egyik tollon és majdnem orra buktam. Persze rögtön fakad is ki torkomból a rosszalló hangsúly, hogy -Álom! ><
~Szép repülés volt Razz  ~ -incselkedik őméltósága és mit sem törődve velem ismét támadásba lendül, én pedig, ha már úgyis fekszem, csak rácsapok a síppal Tetsu lábára, Elvégre annak is mintha elég éles lenne a vége Suspect


//Első kocka Álom, második én ^^; //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chan vs Jin Vo36oi8140/8500Chan vs Jin 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chan vs Jin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.