Yuichi vs Raven vs Aréna

Go down

default Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Nov. 05, 2014 4:53 pm

Nem is volt olyan rég, amikor itt jártam utoljára, hogy megismerjek egy embert és hogyan gondolkozik. Sajnos, túl sokat ad egy nem létező lény szavára, de még menthető, ezt sikerült kideríteni róla. Azonban mai ellenfelem egészen más. Keveset tudok róla, mint arról is, hogy miért pont nekem írt akkor?
Menümben újra elolvastam rövid üzenet váltásaink, melynek végeredménye egy kihívás és egy időpont.
- Raven - mondtam magam elé a nevet, nem rémlett, hogy találkoztam-e már vele, legalábbis a névvel nem. Arcot sem tudok a névhez rendelni. Egyvalamit tudtam csak meg róla, Anatole céhében van, ami azért pozitív előjel. Remélem azért nem annyira kapzsi, mint ő. Nionak üzentem újfent, hogy mire készülök és ha van kedve nézzen ki.
Viszont ahogy ideértem ismerős érzés fogott el és újra a talpam alatt érzem az aréna padlózatát, ami ezúttal másabb. Fa parketta koppant talpam alatt és az oldalak is változtak, amin festmények és falhoz közeli tetőszerkezet tartó oszlopok tarkítják. Széles márvány oszlopok. Egész hangulatos.. a közönség ped..? Páholyokban. Az előttem elterülő kör alakú tér tágas volt és jelenleg még üres, hamarosan érkezhet az ellenfelem. Menüm előhívva újra, a lehetőségek között válogattam, elég szűkös.. még mindig. Ezen van még mit bővítenem és jobb lesz, ha betérek Chanhoz, előbb még meg kellene találjam az új boltjának a helyét azt hiszem.
Mivel leülni nem akartam és a jelenlegi nézőmennyiség is minimális volt, valószínűleg így este hét körüli időpontban nem szoktak arénát tartani. Itt az ideje.
- A következő mérkőzés, hamarosan kezdődik! - mondtam hangosan, ahogy csak tudtam. Legalább ez a kevés ember ne induljon az éjszakába, ha játékosok vagy nem. A város népe is sűrűn kilátogat ezen eseményekre, mégis csak nem mindennapi győzelmek és vereségek lehetnek itt, vagy olyan pillanatnyi vereségek és győzelmek, amiben részem volt. Sárkány a kard ellen, nem mesebeli véget ért.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Csüt. Nov. 06, 2014 2:42 pm


Valójában nem is tudta, miért intézett kihívást, a gyakorlása közepette. Valószínűleg bizonyosságra volt szüksége, hogy elég erős és képzett-e. Késznek érezte magát egy újabb küzdelemre. A fiú néhány percet eltöltött az ideális ellenfél kiválasztásával. Legutóbb egy kardvívóval került szembe: kevés tapasztalatai szerint főképp gyorsaságukra és biztos találataik fektetnek a lehető legtöbb energiát. Ha a lovag versenyképes akart lenni egy ilyen ellenféllel szemben, utóbbi állnia kell a sarat a gyors, pontos csapásokkal szemben. Több élet, kompenzált értékek. Így jónak kell lennie. Mire megfogalmazta a Yuichi felé intézett kihívó üzenetét, már besötétedett. Szemlátomást a Sword Artban is érvényben volt az, hogy a nyári napfordulótól kezdve a nappalok egyre rövidebbek lesznek. A fiú a lassú, folyamatos változásokhoz sem tudott igazán hozzászokni. Együtt élt velük, de folyton folyvást frusztrálva érezte magát. Mire megszokott valamit, ami kicsit is új és idegen, kezdődhetett minden elölről...
Raven nem váratott magára túl sokáig, ámbár sietni sem sietett. Kényelmes léptekkel vonult át a lámpafényekkel kivilágított utcákon, teljes felszerelésében. A járókelők kisebbik része szemügyre vette a titokzatos, csendes, de büszkén ballagó lovagot. Az utóbbi mindent és mindenkit ignorálva, ellentmondást nem tűrően haladt célja felé. Miután megérkezett az arénához, lefékezett. Egy pillanatnyi határozatlanságot érzet szívében. Szorongott. Jó ötlet volt kihívni? Miért kérdi folyton, hogy mi jó, mi rossz? És miért tesz fel gondolatban kérdéseket, közvetlenül egy párbaj előtt? A fiú kizárta magából a kérdőjeles ideáit, még mielőtt belépett volna arra a harctérre, ahol Yuichi valószínűleg már várt. Mielőtt szembenézhetett a kardforgatóval, a rostély száját lehúzta, hogy az utóbbi láthassa Raven száj-mimikáját. Meglepetten lépett az alatta elterülő fa padlózatra, s pozitív elcsodálkozással nézett körbe a Yuichi által elképzelt harctéren. Művészi, mégis a küzdelmük lebonyolítására lett tervezve. Raven szája elégedett, szinte már nyájas mosolyra húzódott.
- Még mielőtt bármibe belekezdenénk, kíváncsi vagyok, - kezdett bele, őszinte érdeklődéssel. - vajon valami ilyesmi jár-e a fejedben vagy csak úgy gondoltál egyet?
Nem tudta, honnan jöhetett ez a különös kíváncsiság. Talán volt benne valami rokonszenves, vagy csak úgy tudni akarta. Minden véleményt, tapasztalatot, tudást a maga hasznára kívánta fordítani, hogy minél kevesebb hibát követhessen el. A választól függetlenül hívta le inventoryjából fegyverét és pajzsát, végül a rostély száját visszahelyezte az imént említett sisakra. Raven készen állt a harcra.


statok, cuccok:
23. szint
Élet: 29+12 (205 HP)
Fegyverkezelés: 30+5
Erő: 29+14
Kitartás: 10+12
Gyorsaság: 24+18
Speciális képesség: 10+4
Páncél: 154

[T3] Obszidián Burgonet (+12 erő +30 páncél, minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad)
[T1] Pajzshordozók oldalkardja (+2 erő, megduplázza a pajzs páncélértékét)
[T2] Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
[T2] Egyedi Nyúlcipő (+12 gyorsaság)
[T3] Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
[T2] Egészség gyűrű (+6 élet)
[T2] Egészség gyűrű (+6 élet)
[T2] Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)
[T3] Kitartás Köpenye (+8 kitartás +6 gyorsaság)

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Nov. 06, 2014 8:45 pm

A parketta, nem volt csúszós és tökéletesen illeszkedtek a falapok. Vélhetően ez is, mint minden más sebezhetetlen. Visszább húztam a lábam és feltekintettem az aréna bejáratra, ahol már látszódott kihívóm. Páncélban van, nekem is abba kellene már lennem, de előbb kíváncsi vagyok, milyen figura is.
Szája mimikáját követve értelmeztem kérdését, amire nem tudok biztos választ, de talán ez az.. - Hali, a nevem Hayashi Yuichi, örvendek! - köszöntöttem elsőként és igyekeztem is válaszolni kérdésére - Egy korábbi emlékképemmé alakult a helyszín, nem hasonlít a szokásos arénára, azt nem tudom hogyan lett pontosan ilyen - nevettem el magam. Ezek szerint ha egy vulkán kürtőre gondolok, akkor azzá válik? Talán. Viszont ennek fele sem tréfa, és már a kasztja is kiderült. Pajzsa, mint egy ékkő, vértje csillámlott és hatalmassá tette. Mintha egy hegy állna velem szemben, egy megmozdíthatatlan hegy.
Nem tudnám megmondani, mi lehet rajta, talán jobb lenne odafigyelnem boss harcokon, hisz a hangja ismerős. Viszont még annyi, de annyi minden ködös vele kapcsolatban.
Készen áll a harcra, viszont én még itt bohóckodom előtte kimenő öltözékben, mintha fel sem kellene szerelkeznem. Igaz egy nap szeretnék csak karddal harcolni, semmi mással, és Rita miatt néhány alkalommal két karddal is vértezet nélkül, azonban ez még nem az a nap. Sietve előkapkodom felszereléseim, ami sorra jelenik meg rajtam, közben viszont..
- Köszönöm, a kihívást, amit természetesen nem utasítok vissza Raven az Artesből - hajolok meg beszédközben, és egyben ekkor jelenik meg a maszk arcomon, ami innentől egészen más formát ad jellememnek. Elbújhatnék egy álca mögött, de az nem én vagyok. Ezen csak jót mosolygok látatlanba és kardom vízszintesen magam előtt tartva nyak magasságig emelem.
- Ha neked is megfelel, kezdődjék a harc - kitartom a pengét jobb kezemben, és még egyszer körbenézve a páholyokon, valamint a mesterien faragott márvány oszlopokon oszlopok között egy festményre pillantást vetve rohamra indultam. Nem várhatok sokat, különben védelmén nem jutok át. Futólépésem közepette felidéztem a festményen látható sárga szín vonalait és kardom mozgásában felhasználva, két három apró ütést indítottam pajzsa irányában, majd egy vágást átlósan számára jobbról a kardforgató válla felé. Remélhetőleg a penge betalál viszont ezzel elrontja a rendkívül fess összképet a páncélzatában.


Statok, és felszerelés:
Szint 19.

Élet: 23=115
Fegyverkezelés: 22+22
Erő/Irányítás: 12+17
Kitartás: 6+8
Gyorsaság: 37+19
Speciális képesség: 11+18
Páncél: 30

Felszerelés:
[T2] Alkony Maszk (+2 kitartás, +5 fegyverkezelés, +10 páncél)
[T2] Birkózó Páncél (+4 erő +20 páncél)
[T2] Egyedi Trükkmester Köpeny (+6 speciális képesség +4 kitartás +2 erő)
[T2] Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
[T2] Harmat Gyűrű (felszerelt, +6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
[T2] Nyúlcipő (felszerelt, +10 gyorsaság +2 kitartás)
[T2] Egyedi Igazság Rúnája (+6 erő +3 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
[T1] Szabdaló (felszerelt, +5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés)
1x {T2} Díszes Katana (+9 erő +3 fegyverkezelés) nem felszerelt.
1x Hangrögzítő kristály
1x Halvány Erősítő Kristály (aktiválása után a következő sebzés +5-öt fog sebezni)
1x Hazatérés Kristály
2x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül)
2x Kis Potion (+20 hp)
1x Mini Potion(+5hp)

Támadási feltételek:

Hayashi Yuichi (Sebzés: 29, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Raven (Sebzés: 43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

// egy támadás, találat esetén 29 sebzés.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06, 2014 8:45 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Pént. Nov. 07, 2014 3:13 pm


Furcsa volt: először úgy tűnt, a férfiú is olyan tipikusan magának való volt, de aztán mégse. Az utólagos bemutatkozást pedig annál inkább szokatlannak tartotta. Ha egyszer ott van az üzenetben a neve, miért mutatkozik be egynél többször? Raven egészen másra számított... talán jóval többre, de ezt csak akkor mondhatta biztosra, ha ő győz. Távol állt tőle az ellenfél lebecsülése, ám érezte, ki tud valamit felmutatni, s ki az, aki üresen járatja a száját. Yuichi esetében azonban nem ment biztosra, csak a küzdelem tudott véleménnyel szolgálni. Már csak ezért is tartotta szükségesnek a harc lebonyolítását - újabb jó indok, amiért érdemes volt kihívni a kardforgatót. Másrészről kapott egy lényegre törő választ is, kertelés nélkül. Egy emlékkép - neki ez bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy későbbi véleményéhez hozzá tudja fűzni. És a beszédstílusa is... valahogyan rokonszenves volt. A tiszteletadást Raven minden ellenfelétől megkövetelte, de a férfiú tartást sugárzott. Egy kicsit mintha hasonlított volna rá... de ha nem is rá, attól függetlenül valahonnan ismerős volt. Újabb homály, ami a válaszokat rejti. Emlékkép lenne vagy csak egy ismerős érzés?
A kihívást megköszönte. Ez is különös volt, de jóindulatúan vette az udvariaskodást. Raven egy néma biccentéssel felelt rá, miközben oldalkardját markolatát erősen megszorította, pajzsát pedig a melléhez húzta.
- Győzzön a jobbik. - felelt Yuichi jelzésére, s mire a számláló a tíztől a nulláig ért, a szóban forgó kardvívó már lendült is. Nagyon gyors. A fiút az utóbbi tény kevésbé lepte meg, hiszen már más olyan játékossal is vívott arénát, aki ugyanebbe a kasztba tartozott, s ráadásul annak a céhnek a vezére volt. Hinari bizonyult a legjobbnak a kardforgatók között, de mit tud a céhébe valója? Halvány mosoly futott át arcán, ahogyan Yuichinek sikerült egy meglepően sebes támadással. Bár a lovag egész jól hárította az ütéseket, pajzsának köszönhetően, a vágás már a rostély bal szélét érte. Szerencse, hogy a pixelcsík nem állandósul... Raven nagyot fújva, pajzsával megpróbálta eltolni magától a túl közel álló ellent. Minden erejét és hitét beleadva küzdött. Ha sikerült, ha nem, a fiú egy hirtelen irányváltozással igyekezett oldalról megtámadni a kardhasználót. Ez a viadal nem olyan volt, mint a Hinarival vagy az Anatoleal vívott küzdelem. Volt esélye a nyerésre, amit ki is szeretett volna használni. Alkalom nyílt arra, hogy erejét fitogtassa, s nem állt szándékában vesztesként elkullogni.


/Egy támadás, találat esetén 43-as sebzés.
Talált! A Gyémánt mellvértnek köszönhetően 10%-al többet sebződök, 32-t ütöttél rajtam, de 3 sebzést te is elszenvedsz miatta./

HP: 205; Páncél: 122;
Pihikör: 1/5;


A hozzászólást Raven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 07, 2014 3:19 pm-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 07, 2014 3:13 pm

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Nov. 10, 2014 7:27 pm

Míg a pajzsával könnyűszerrel védte támadásom, addig az ellentámadása, irdatlan erejű volt és pontosságú. A nehéz páncélzat ellenére egész gyors, és átütő ereje is bőven felülmúlja elképzelésem a lovagokról. Igaz, korábban már harcoltam vértben, nem teljesben, de jelentősen lassabb lettem tőle. Itt valahogy ez is különb, ami talán nem is baj. Ez teszi a harcot érdekesebbé, ami annyi, mint három négy sikeres támadása és vége is a küzdelemnek.
Ahogy visszahúzza a pengéjét, támadhatok újra. Nem teketóriáztam tovább.
Egyet fordítottam a pengén és bal felől ismételtem meg a vágást döntött pengével. Miközben lábbal igyekeztem legalább sípcsontjánál taszítani. Súlyemelésem beleadva ebbe a mozdulatba.
Három lépés.. három lépéssel járjak előrébb, annyi elég lesz. Vagy terelhetem az egyik oszlop felé, és ott eltudom kapni. Nyílt téren a pajzsa mögé kell jussak és akkor, bevethetem azt. Ebben a formában viszont nincs sok időm, talán hat másodperc, talán öt. Ki lesz a jobb?
Számra folyamatos mosoly ült ki, amit a maszk teljes egészében takart. Nem szeretem ezt a maszkot, túl sokat elfed és elferdít, pedig nincs is más, amit jobban szeretek, mint ahogy fém a fémen pendül. És valahol ott lehet talán az az egy ember, aki izgul vagy drukkol értem. Minden más jelentéktelenebb. Fejemen ráztam egyet, hogy a kósza tincs kimenjen látóteremből, és a vágás íveltsége tökéletesnek tűnik. Védtelen.. Izzad a tenyerem? Egy pillanatra odafigyelek a pulzusomra, de hisz ez nem is az, hanem a páholyban ülők, dobbantásai. De akkor miért izzad a tenyerem? Nem is ez a halántékomból jön, izgalom, amit a harc hozott el, vágj lovag, szúrj, pendüljön a kard és zengjen a pajzs. Védd magad!


//Támadás így találat esetén 32-es sebzés.

Hp:99 P:0
Pihi: 2/4

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 10, 2014 7:27 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Hétf. Nov. 10, 2014 9:03 pm


Lélegzetvisszafolytva támadt. Bár még nem volt min elfáradnia, érezte, ahogyan arca szélén egy vékony izzadtságcsepp folyik végig, s nyakán lefolyik. Szemeit összeszűkítve a lehető legmegcélozhatóbb támadható felületre fókuszált, ami az irányváltással ideálissá vált. Most tényleg összeszedte minden mozgosítható energiáját, mely egy élet-halál játékon belül begyűjthető volt - s ha az odakintről is akadt elég ereje, a két adottságot eggyé forrasztotta. Úgy érezte, megfagy benne a vér (vagy a pixel). Bár sikerült eltaszítania magától ellenfelét, valószínűleg többre kell majd számítania, a harc hátralevő részében, elvégre még csak kóstolgatták egymást. Nem került sok erőfeszítésébe a lökés - hála súlyemelésének és erőpontjainak, így a manőver könnyebben végrehajtható volt, mint azt elsőre remélni merte. A baj az... hogy mindig lebecsülöm, mire vagyok képes. Meglepő az ellentétével szembesülni. Elégedetten hümmögött magában, ahogyan az oldalkardját megfordítja kezében, s mint egy tőrrel, úgy ejt pixelcsíkot Yuichi védetlen testfelületén. Sikerült. Végre elsőre sikerült. Ennek azonban ára volt: ügyetlenül húzta magához pajzsát ugyan, de a sípcsontra mért taszítás kibillentette Ravent egyensúlyából. Támadhatóvá vált. Igaz, az ellen sem hagyhatja magát. Jó, adj bele mindent, s ne kímélj! A pajzshoz tartozó markolatot még a kardnál is jobban szorongatta. Riválisa fürge volt és remekül bánt a kardjával. Amíg az utóbbi támadott, a lovag nem figyelhetett másra, csak a védekezésre. A kibillentés ugyan meglepetésként érte, de nyers erejére hagyatkozva sikerült a kristálypajzstól eltaszítania a kard pengéjét. Nem sokon, ám megúszta. Egy bólintás közepette felállt, kezéből a pillanatnyi fáradtságot kirázva kész volt egy újabb rohamra. Hátrább lévő lábával ellendítette magát a talajtól, rövid kardját átforgatta kezében. A pajzsot most ernyedtebben lógatta oldalánál, jobbára most csak fegyverének megfelelő forgatására összpontosított - ezt leszámítva ezúttal óvatosabban kívánt sebzést mérni ellenfelére: akrobatika jártasságát bekapcsolva egy tigrisbukfenc közepette hozta be a néhány lépésnyi távolságot, majd onnan fürgén felszökkenve, egy alulról érkező vágással próbálta megtámadni a kardvívót.

/Támadás, siker esetén 43-as sebzés./

HP: 205; Páncél: 122;
Pihikör: 2/5;

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Hétf. Nov. 10, 2014 9:04 pm


bics plíz facepalm

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 10, 2014 9:04 pm

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Nov. 11, 2014 3:10 pm

Ugyan első támadásom sikerült, ezt könnyebb szerrel elkerülte. Nem elég erőt adtam bele a rúgásba, igaz nem fájna neki, de az elterelés sem sikerült ezzel. Ahogy a pajzsával félrelökött, pont elég volt, hogy előtte a levegőt szeljem. Távol is kerültem így tőle. Jóval erősebb, nem csak az ereje magasabb az enyémnél, még valami tovább emeli erejét. Lenéztem a parkettára, ahol jobban látszott, mégis milyen hosszasat tolt rajtam.. az eredmény káprázatos. Összesen tizenhét darab parketta csíkkal vagyok távol tőle.
Egyet hátra léptem az aréna széle felé. Igaz nem szabályos kör ez, hanem ellipszoid, és a harmadik negyed a területünk, de a távot szememmel követve leküzdötte. A támadása pedig, ahogy a mozdulat nevében is benne van, meglepetés támadást kaptam be elkerülhetetlenül. Mint akár a tigris karmai, hiába tudom, hogy támad mégis védhetetlen. Bukfencéből nem a szokásos felülről lefelé vágás érkezett, hanem átfogott és visszafelé lendített a rövid karddal. A vágás mércéjében véve gyakorlott kard használó lehet. Továbbra is mosolyogtam, hiába csak zuhan és zuhan életerőm, potizzak? Ne? Nem éri meg, ez alkalommal sem. Méreg készítés.. nem azt sose szerettem még készíteni sem. Főleg a játékosok ellen is felhasználhatókat. Még van lehetőségem, de nem. Nem nyúlok egyikhez sem, viszont esélyem a győzelemre nullára zuhant. Anatole ügyes embereket gyűjtöttél magad mellé. Szeretnék egy nap ügyes lenni, ennél ügyesebb.
A vágási íve nyomán, csak előre és hátra, ez az esélyem.
Bal kezembe átdobva a kardom jobb kinyitott tenyérrel rontottam neki. Kinyitott tenyeremmel próbáltam újfent pajzsán taszítani és mozgási lendületemmel oldalához kerülni, ahol kardom átdobtam jobb kezembe és pajzsa, mellvértje alatt próbálok bevágni egy arasznyit szabdalómmal.


// egy támadás, találat esetén 32-es sebzés

Hp: 56 P:0 sárga életerő zóna.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 11, 2014 3:10 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Kedd Nov. 11, 2014 5:52 pm


Miképpen bukfencezés közepette vetődött, egy kis megerőltetéstől való fáradtság lett rajta úrrá. Izmai megfeszültek, az izzadtságtól összetapadt hajtincsei a szeme útjába kerültek - ettől függetlenül nem állt meg... nem állhatott meg. Annyi energiát csatornázott ezekbe a támadásokba, amennyi csak szükséges volt ahhoz, hogy megfelelő mozdulatokat hajtson végre. Közvetlenül a győzelemért - egy kis dicsőségért - ment, mely kompenzálta csalódásainak számát - még ha ez már a maga számára is undorító volt. Most sem hitt abban, hogy az itt szerzett tapasztalatpontok és az erő az odakintben is megmarad. Sőt, nyom nélkül eltűnik, mintha misem történt volna. Már több, mint egy éve voltak bent és még csak a húszasig sem jutottak el a frontosok. Vajon mennyi időbe telik, mire végig viszik? Hat-hét év? Ha Hinari igazat mondott és eszméletlenül fekszünk, azzal a NerveGearrel a fejünkön, nem emészt fel minket a tehetetlenség? Ha itt túléljük és kijutunk, mifféle küzdelem vár bennünket az odakintben? És ha ez így van... és ők tisztában vannak azzal, mik lehetnek a Sword Arttal való mellékhatások, miért küzdenek, ami annyira fontos, mint nekem az emlékek? A gondolatok a suhintás közepette torlódtak fel elméjében. Az óvatos támadás sikerrel járt, de úgy érezte, a mozdulattól kicsit elfáradt. A szörnyeteg végül megvillantotta borotvaéles agyarait - a tudat, hogy valamiben jobban teljesített, felbuzdította. Maga elé nézve kissé elfigyelmetlenkedett: különböző érzések, monológok cikáztak a fejében, s a kardforgató támadására nem fókuszált eléggé. A tenyérrel való lökés enyhén szólva meglepte, és mivel tagjait elzsibbasztotta a pillanatnyi fáradalom, nem tudott ellenállni Yuichi taszításának. A dobálózást a fiú furcsának, de semmiképpen sem haszontalannak vélte. A kardforgatók ügyesebben bántak fegyverükkel - a tényt Raven nem cáfolhatta meg. A hirtelen megerőltetéstől sem megmozdulni, sem a pajzs elfordítására nem volt képes. A sebződéssel járó zsibbadást oldalán érezhette. Hátrébb lépett egyet-kettőt, s egy nagy, vállmozgató sóhajtással vett erőt minimális kimerültségén. Még nincs itt az ideje. Kardját maga előtt tartotta egy darabig, majd leengedve, feszülten összpontosított egy újabb rohamhoz. Szokottabbnál lassabban, de határozottabban indult meg, ám mielőtt ütközhetett volna, lábfejével befordult, hogy oldala kerüljön a kardforgatóval szemben. Egy kicsit alulról érkező felfelé ívelő ütéssel igyekezte megzavarni ellenfelét, majd ha késznek érezte magát, kitör védelméből, s egy fentről érkező hasítással kívánta megvágni ellene vállát.
 
/Támadás, siker esetén 43-as sebzés./

HP: 205; Páncél: 90
Pihikör: 3/5;


A hozzászólást Raven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 11, 2014 6:08 pm-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 11, 2014 5:52 pm

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Nov. 12, 2014 1:48 pm

Pengém másfél arasznyit csökkent, ahogy eltalálta a vértezetet. Valahogy, egészen más volt, mit amire számítottam. Egyszer a kardnak az illesztés alatt kellett volna találatot mérnie. Másodszor pedig, érez fájdalmat? Néztem megdöbbenve, ahogy elhátrál. Tényleg megsebeztem, igaz életereje nem mozdult meg, de lehet ő érez fájdalmat? Nem tudom, hang nélkül tűrte, és már jön is. Kardomat kinyújtva magam elé és fentről lefelé húzva kardom, igyekeztem hárítani ütését. Kardom viszont cél tévesztett, hiszen ez csak egy elterelés volt. Majd ahogy kardforgató keze szélsebes félkör ívet ít le a levegőben.. látom a vonalat, de nem érem el. Kardja csúcsa fényes ívet hagyva a levegőben a vállamba csapódott, ahol azért egy pillanatra megnyugodott. Csak addig, míg életerő sávom is azonnal reagált a történésre és vészesen közel állt meg a nullához. Kétségbe kellene esnem, hisz ellen felem már így is sárga, igaz voltam már én is sárga, de csak mások védelmében. Szándékát nem tudni, akar-e piros lenni vagy sem. Még mindig ott van talonban az a két dolog, amivel megfordíthatom a harcot, viszont lebecsültem a lovagot. Lebecsültem kihívóm és az aréna bajnokához hasonlítottam. Akinek azóta két meccsét néztem a lelátóról, hisz jobb szemmel tartani egy feketét, főleg a sárkány miatt. Ahogy harcol és ahogy harcolt Raven teljesen más. Tíz életerő pontot hagyott meg.
Oldalra fordítottam fejem sebtében és kiestem a transzból, hátra ugrottam és kirántottam magam a rövid egyenes penge alól, ami immáron már visszahúzódhatott gazdájához közel. Státusz jelzőm sem adott sok jó hírt, alacsony életerő, gyógyulási és elhárítási képesség nem elérhető, pihenőköröm következik, védekeznem kell, különben végem. A kérdés, csak, hogy a párbajnak-e vagy az életemnek is. Emlékezz mit is mondott, vidám volt és ízlésemről kérdezett. Kétségbeesés és menekülés, vagy lovagi halál egy lovagtól, vagy győz és én újra csak vereséget szenvedve távozom. Egyik sem.. nagyszerű, lelombozó. Maszkom alatt elhúztam a szám, lesz, ami lesz.
Bal tenyerembe vettem a szabdaló pengéjét, míg jobb kezembe pedig a markolatot fogtam, szorosan. Szívem sűrű dobogását hallgatva próbáltam kizárni a nézők morajlását és a fejem elé tartott vízszintes pengén túl nézve újra ráfókuszáltam Ravenre. Lábaimon rogyasztottam kicsit, hogy támadásának erején tudjak csökkenteni egy gyors oldalra szökelléssel és hárítással.
Gyere lovag támadj, a skandáló tömeg a tiéd és várja, ki-ki, hogyan győzelmed. Felnéztem újra az életerő sávomra, hát ennyit ér, az hogy abba hagytam a felfedezős korszakom, hogy csatlakozzak a kijutásért harcolókhoz? Hogy.. visszatérjek az egyes szint tíz életerő pontjához.. vagy nullához.


//pihikör Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Phobos on Szer. Nov. 12, 2014 3:48 pm


Több erő volt benne, mint azt korábban gondolta volna. Komoly sérülést - már ha ebben a világban létezett olyasmi - nem kívánt okozni, mégis indulatosan támadt. Nem volt fájdalom, de attól még ránézésre is kellemetlen élmény lehetett. Raven valódi szörnyetegként, egy fenevadként vetődött ellene felé, mit sem törődve, mit tesz vele: csak győzni akart, a maga tisztességes módján. Egy győzelem kellett, ami enyhítheti a rossz élményeket és a sebeket, amiket ebben a világban, a bizalom útján szerzett. Kiben bízhatna? Kihez fordulhatna ezzel a fájdalommal? Hogyan orvosolhatná a fájdalmat? Mit kéne tennie? Utóbbi kérdésre nem fektetett elég energiát ahhoz, hogy még jobban átgondolhassa az: meg kell ölnie azt, aki ezt tette vele. Mi mást tehetne, azon kívül? Hogyha nem ölhetem meg, valószínűleg összeroppanok. Nem tudom, mit csinálhatnék Endével, de... neki és a sárkánynak bűnhődnie kell! A legjobb barátom tette... miért? Miért?! Miért...? Az elhaló düh átsüvített a lovag elméjében, mikor az oldalkard átszelte az ellenfél támadható felületét, pixelcsíkot húzván maga után. A csíkból fakadó darabkák valamiért emlékeztették arra folyékony, sűrű, vörös dologra, amit akkor látott, amikor cserben hagyott valakit, akit igazán fontosnak tartott. A látványra fogas mosolyt engedett meg magának a rostély alatt, majd látván, hogy a kardvívónak szüksége van a pihenésre, négy lépésnyit hátrált. A fiú a bennmaradt levegőt kifújva várt egy darabon, míg a szóban forgó ellenének elég ereje lesz a védekezésre. Nem akarta úgy megütni Yuichit, hogy ő éppen kitartásának a szélén van: a maximumot akarta kihozni, még ha Raven csak a győzelemre, és semmi másra nem tudott gondolni. Fejét enyhén oldalra döntve, egy pillanatra lehunyta szemét, s egy beletörődő mosollyal határozott: pajzsát - mint a céhvezérrel vívott harca során - elhajította. Nem érezte szükségesnek, hogy védje magát, különben is: meg akarta tudni, vajon egy oldalkarddal is lehet-e oly hatékonyan hárítani egy cseles támadást, akár egy katanával? Gyorsan futott, ám ezúttal érezhető volt, hogy ő sincs messze a kifulladástól. Két marokra fogta fegyverét, s egy felfelé ívelő vágással próbálta az utolsó akadályt is elgörgetni az útjából... de semmiképpen sem megölni. Nem érzett magában se bátorságot, se eltökéltséget ahhoz, hogy megtegye... és különösebb oka sem volt rá. Egyszerű kihívás volt, a bizonyosság megszerzésére, semmint mészárlás - azt ráhagyta a Kazuma-féle vörös indikátorosokra. Most még!

HP: 205; Páncél: 90
Pihikör: 4/5;

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi10/2900Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Nov. 12, 2014 3:48 pm

The member 'Raven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Yuichi vs Raven vs Aréna 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Nov. 19, 2014 1:52 pm

Nem érkezett azonnal, váratott magára.  Nincs más dolgom, mint hárít, üt, hárít, üt. És utána jöhet, a meglepetés. Lábam kissé oldalra fordítottam a parkettán, és felkészültem a roham energiájának levezetésére, olyan mint a hullám, meg kell törni és utána jöhet az ellen támadás. Még mindig nem rohamoz.
A mozdulat, ahogy eldobta a pajzsot.. arrogáns alak. Mindent egy lapra tesz és meg is akar alázni? Alig van életerőm és még nincs itt az idő, hogy potizhatnék.. szememmel cikáztam közte és az oldalsó státuszjelzőnél. Mikor engeded már végre hogy cselekedjek? Még most sem, még négy lépés, kimérten jött, biztos a dolgában. Elfog találni? El fog.
Lent hordozott kardja éle felfelé villant, aminek útjába lentebb hoztam kardom, de hiába. Egy gyors mozdulattal fel váltott és két órán vágott. A státusz továbbra sem enged cselekedni, bár a képességem elhasználhatnám védésre. Nem, nincsen készletem ahhoz, hogy folytassam így. Még két centi, még egy centi.. és a fagyott levegőben újra láttam, ahogy egy életerőre ugrik életerő sávom, és a lovag neve felvillan a győzelmet jelentő táblán. Lábammal hátrébb ugrottam, és letekintettem sebeimre. Torzóra üt, nem fog megölni, ettől nem kell tartanom. Megvártam míg dönt, a befejezésen-e, ha nem, úgy félig meghajoltam előtte és kezemet nyújtottam felé, egybaráti jobbot.
- Köszönöm a harcot, Raven. És ne hagyd hátra a pajzsod - tekintettem a padlón heverő tárgyra. - Egy tanácsot viszont ha megfogadsz, következő alkalommal ne dobd el, ismeretlen ellenféllel szemben - szám szegletében egy apró mosollyal és hatalmas teherrel vállamon búcsút intettem neki. És a Ravent ünneplő tömeg, csenddel és néhol fújjongásuk közepette, kivonultam az aréna terméből. Kint vagyok. Lovag létére mozgékony, nem is kicsit és rendkívül erős. Pont, mint Nio, Ő is nagyon erős. Smile


// köszi a küzdelmet, bár Yuichinak még lett volna 3 támadása, de karakter nem akarta használni. Legközelebb Smile

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
Yuichi vs Raven vs Aréna Vo36oi4298/4400Yuichi vs Raven vs Aréna 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 20, 2014 2:50 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 01. 19-én küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Raven +55 pont
Hayashi Yuichi -10 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yuichi vs Raven vs Aréna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.