[Event] A nagy háború

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Event] A nagy háború

Témanyitás by Silica on Hétf. Nov. 03 2014, 14:31

A Nagy Háború


És eljött a nap. A besorozás napja. Az előző napon mindenki megkapta a behívóját egy üzenet képében, amelyben leírták, hogy ne nagyon tervezzetek elfoglaltságot, mert az event kezdetét veszi. Mindenkinek, aki jelentkezett rá, meg kell jelennie a főtéren felállított barakkoknál. Két hatalmas építmény áll a téren, egy sebtében felállított bódé, és egy sokkal díszesebb hadisátor. Mindenkinek időben kell megérkeznie, a későket a rendszer automatikusan odateleportálja.


Parancsnokok


A hadisátor belsejében roskadásig megrakott asztal vár titeket, mindenféle finomsággal, az ajtóban őrök, beljebb lépve pedig kívánságotokat leső szolgák segítik le esetlegesen a kabátot rólatok, hiszen a sátor természetesen fűtött, bár azt nem látjátok, hogy hogyan. Belépve a felszerelésetek is megváltozik, rengeteg rangjelzéssel díszített egyenruhát kaptok, díszkardot… kinek mi, még arra is figyeltek, hogy az esetlegesen nem japánok, a saját népük korhű uniformisát kapják. Amikorra mindannyian megérkeztek, egy futár is megjelenik, meghajol előttetek, jó mélyen, majd megszólal.
-Kegyelmes uraim, a csata hamarosan megkezdődik az Önök akarata szerint. Kérem kövessenek.
Félrehajtja a sátor ponyváját, és úgy tűnik, hogy veletek együtt az épület is elteleportált teljesen máshova, mert kilépve egy bunkerben találjátok magatokat. Középen egy hatalmas asztal, rajta egy hatalmas térképpel, mellette bábukkal, zászlócskákkal, tologatós pálcával… szóval minden van, ami csak kellhet, sőt még több is. Mindannyian a kávé és sütemény mellé, amit fogyaszthattok a taktikai megfontolások közepette egy pakli kártyát is kaptok, és ha átnézitek, Aincrad mobjai vannak rajta, pontértékekkel és egy számmal a kártya alján.

Érkezzetek meg, élvezzétek ki a fogadtatást, nézzétek át a kártyákat, a terepet, és válasszatok magatoknak két számot egytől nyolcig. Ha valaki kiválasztott egy számot, azt más már nem választhatja.


Közkatonák


Ti természetesen nem részesültök ilyen jó ellátásban. Ahogy beléptek, az összes felszerelésetek eltűnik, mindannyiótokon kezdő ruha lesz, és egy marcona őrmester rángat(na) titeket egy sorba, miközben folyamatosan üvölti le a fejeteket.
-Üdvözöllek titeket az Aincradi pompomcsapat kezdőmérkőzésén lányaim! Harcosokat kértem a rohadt életbe, de csak titeket küldtek!
Bárki, aki közbevág, azonnal kap egy gyomrost, és bárki kapja, annak a fele életpontja már el is tűnik, az őrmesterünk viszont immortal objectnek bizonyul, és az ajtón sem tudtok már kijutni, azonban ha megpróbáljátok, már azonnal rángatnak is titeket vissza a sorba, magas szintű súlyemelés jártassággal.
-Ma harc lesz hölgyeim, maguk pedig indulnak! Valamikor ki kell bújni anyuka szoknyája mögül! Jobbra át, takaródj!
És már vágódik is ki az ajtó, majd újabb kényszerített teleportáció, és a harctéren találjátok magatokat, mindenfelé mindenféle ismeretlen szörnyek, harcosok hullanak halomra, és mellőletek pedig egy szekérről ordibál egy ürge, miközben felszereléseket nyom a kezetekbe.
-Aki fegyvert kap, támad! Aki páncélt, követi! Ha a fegyveres elesik, felveszi a fegyverét, és támad! Aki fegyvert kap, támad! Aki páncélt…
És mögöttetek már jelenik is meg az új csapat és löknek előre… majd hirtelen újra sötét, és az előbbi parancsnok előtt találjátok magatokat, aki jóízűen kacag.
-Beszartak, mi? Na arra van a fegyverraktár, megtalálnak benne mindent T3-ig. Szerelkezzenek fel, osztán sipirc!

Parancsnokok:

Suzume
Mirika
Raven
Danee


Közkatonák:

Atoru
Ayani
Angelica
Ryutoshi
Jun
Chan
Tantalosz
Miu


Határidő: November 9.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Phobos on Kedd Nov. 04 2014, 14:01


A levelet egy zord, őszi estén kapta meg, miközben egy melódiát kottázott le.Kedvtelenül ült zongorája előtt, s fáradtan nézett ki az ablakon. Az üvegen esőcseppek koppantak, és folytak végig, miközben az ég dühödten dörgött. A fiú elgondolkodva futotta át a behívót. Eleinte értelmetlenségnek, hasztalan időtöltésnek vélte, ami az unatkozó ostobáknak megfelelő tevékenység, ám véleménye egy szempillantás alatt megváltozott. Igaz, hogy a jelentkezés pillanatában érdekesnek és szórakoztatónak tűnt, de - most, hogy hasznosnak könyvelte el - már többről volt szó. Voltaképpen a parancsnokságra való felkészítésnek számított. Raven fejében lelkes gondolatok jártak. Hogyja az alkalomból tanul, a többinek nem lesz joga vagy oka dönteni a sorsa felől, ha megint szinttisztításra mennek. Nem fogom hagyni, hogy a frontosok csak úgy tönkre tegyenek...
Másnap korán kelt, hogy időben ott legyen a háborús eseményen. Vöröses-bordó viharkabátját magára öltve, arcába csuklyát húzva sietős léptekkel indult meg a céhház kertje felé. Még ő sem tudta, miért, de egy utolsó pillantást akart rávetni, még mielőtt távozik. Látvány szinte minden alkalommal megnyugtatta, rejtélyes varázsa miatt. Újult higgadtsággal vette kézbe teleport kristályát, majd a fiú annak a településnek a nevét hallatta, ahol számára - és mások számára is - minden elkezdődött. Már a tömegért is rühelte, de még az emlékek is feltörtek Ravenben - emlékek azon időkről, amikor semmi sem járt a fejében, csak a megválaszolatlan kérdések és az emberek iránti neheztelése. Bár dühe tátsaira összpontosult, gondolatai mostanra összetettebbek a tiszta, feltétel nélkül gyűlöletnél. Így a Kezdetek városát ha tudta, nagy ívből kerülte, de útja most arra vezette a fiút. A téren felhúzott építmények kellőképpen felhívták magukra a figyelmet, ám a lovag eleinte csak kerülgette azokat. Megvárt egy-két behívottat, majd határozott léptek kíséretében megindult. A parancsnoki szerepkörre vállalkozók sátrában terjengő és kihatoló meleg ösztönösen csábította a fiút. Ujjai még a kevés kültéri időtöltéstől is átfagytak. A hadisátor bejáratánál hátravetette kapucniját, s a küszöböt áptlépve (már hogyha volt) a száraz, kellemes melegségben tölthette a hátralevő idejét. Meghökkenve adta át magát az inas készségességének, ahogyan az tapintatosan lesegítette róla kabátját. Raven valamiért fel tudta eleveníteni egy halvány emlékét impozáns életének egy aspektusát. Az ő szolgája is hasonlóképpen vette le róla felsőjét a hideg őszi vagy téli kiruccanások alkalmát követően. A kép oly hűvösnek és zordnak bizonyult, mint a kinti időjárás. Raven nemigen tartott igényt erre az emlékdrabra... csak az inasa nevét akarta megtudni.
Mire a csendes köszönetig eljuthatott volna, a ruhájával történő változást nem tudta ignorálni. Az uniformis nem az ő világa volt, valószínűleg emiatt nem hordott az odakintben túlságosan gyakran fényűző ruhákat, csak inget, esetleg még egy slamposan felvett öltönnyel együtt. A rangos egyenruhában kis feszengéssel állt meg, magát méregetve. A Ravennel megegyező méret ellenére a lovag enyhe szorítást érzett a vállainál, ám kisebb-nagyobb gonddal bár, de meg tudta szokni. A különös ruházattal való belső szorongást egy csésze kávéval küzdötte le, melyet a lehető leggyorsabban vett el az asztalról. Lassan, nagyokat kortyolt a keserű löttyből, míg pillanatról pillanatra éberebbnek, összeszedettebbnek érezte magát. Amíg a többi parancsnok-jelölt meg nem érkezett, kényelmesen elfogyasztotta kávéját, majd az eseményért felelős delikvens jöttével már tettre kész volt. A csészét letéve, komótos léptekkel követte a futárt. Külső megjelenésre alig látszódott rajta a meglepődés, a tér változását illetően. Érdeklődve nézett körbe a terepasztalon, ami jobbára egy sokkalta nagyobb rizikónak tűnt a fiú szemében. Mielőtt bármi mást alaposabban megnézhetett volna, a számokkal ellátott kártyákra vetett pillantást. Több ötlete is volt, mit jelölhettek, de a tévedés veszélye is fennállhatott, így inkább egy kisebb és egy nagyobb értékű lapot nézett ki magának, aztán a terepasztal egyik szegletében várta a további instrukciókat.

Számok: 3, 7;

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi10/2900[Event] A nagy háború 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Miu on Kedd Nov. 04 2014, 18:33

Unottan pakolgattam ide oda a kártyalapjaim. Már késő délután óta csak a kártya trükkök gyakorlásával voltam elfoglalva. Szó mi szó sikerült áttörést elérnem és új szintre lépnem, de már így estére eluntam az egészet és már csak unottan rakosgatom sorba a kártyalapokat. Hogy ennek mi értelme? Azt én se tudom, egyszerűen csak nem tudok aludni még és már semmihez sincs kedvem, így csak ez az egy „elfoglaltság” maradt amit eltudok végezni unottan heverészve a padlón. Épp a Jokert forgattam az újaim között, mikor egy pittyogó hang törte meg a csendes és unalmas légkört. A kis hang egy üzenet érkezését jelezte. Kelletlenül a hátamra fordultam és magnyitottam az üzenetet. Valami behívó volt az. Eleinte elképzelni nem tudtam, hogy minek küldözgetnek nekem ilyet, de ahogy tovább olvastam már kissé világosabban láttam a dolgokat. Akkor ez most azt jelentené, hogy része leszek valami eventnek, bár mindegy is érdekesnek néz ki, majd megpróbálok időbe ott is lenni. Nyújtóztam egyet, majd az oldalamra fordultam és kis nyüglődés után sikerült elvonszolnom magam az ágyamig, majd megcsináltam azt amit eddig sose csináltam ébresztőt állítottam, aztán magamra erőltettem az alvást és egy fél órás forgolódás után sikerült végre elaludnom. Reggel hangos sípolással ébresztett az óra. Én persze rögtön lecsaptam, majd még egy tíz percig a takarómba burkolózva próbáltam feldolgozni az ébredét, aztán nagy nehezen túlestem a reggeli készülődés rituáléján és már úton is voltam a főtér felé. Egy kis séta után, már ott is voltam az említett helyszínen és úgy nézett ki a dolog, hogy nem késtem. Ezek szerint tudok olyat is, hogy valahova időbe érkezek és nem éppen csak beesek idő előtt. Volt időm egy kicsit nézelődni, szóval gyorsan végig mértem a szememmel a bódét, meg az a díszes sátrat is, aztán megindultam a magam helye felé, mikor is egy rég nem látott ismerőst pillantottam meg. Tantalosz volt az. a Mostly óta nem láttam most meg úgy néz ki megint egy helyre keveredtünk. Oda rohantam hozzá és elé ugrottam, majd széles mosollyal az arcomon köszöntöttem.
-Üdv Tantalosz tan’bá! Rég láttuk egymást.
Majd egy levegő vételnyi szünet és hadartam is tovább neki egy lelkes kisgyerek módjára.
-Képzeld már tudok egy csomó új kártya trükköt. Majd ezután a hacacáré után beszélhetnénk és akkor meg is mutatom mennyit fejlődött a bűvész tudásom, meg akkor…- hirtelen félbe hagytam a mondatot mert megláttam még egy ismerős valakit- Várj egy kicsit.
És már siettem is tovább a következő áldozatom felé, aki Danee volt. Menet közbe eszembe jutott a fogócskás eset, így a tömegben úgy sasszéztam, hogy mögé kerülje, majd neki futás és hopp, más a nyakába is ugrottam hátulról. Próbáltam elrántani, hogy elessen, de nem jól kezdtem neki, így egy kicsit megrángattam a fejét, majd leakaszkodtam róla.
-Hopp…Szia!
Vigyorgok mint a töklámpás Halloweenkor, meg kicsit hiperaktív is vagyok, de hát na, max ha senki se tud megtűrni akkor elküldenek. Megláttam felém közeledné két alakot, akik nem tűntek jó kedvűnek, lehet már idő lenne. Ha igen akkor megyek is tovább.
-Úgy látom megint külön csoportba leszünk. –közbe a fejemmel a két közeledő alak felé bökök- És úgy néz ki, hogy nekik nem tetszik, hogy itt bóklászok, szóval rohanok a helyemre. Sok sikert a feladatodhoz, Csáó!
Intek, majd rohanok is, pontosan a két alak között futok át, vissza Tantalosz felé, majd megragadom a karját és egy kicsit megrántom magam után, majd gyorsan elhadarok egy mondatot, elengedem és ruhanok is tovább.
-Szerintem idő van menjünk!
Közben Atoruba is belebotlok. Felé vettem az irányt és már messziről kiabáltam neki.
-Atoru, szia! Csapj bele!
Tartom ki a kezem rohanás közben, hogy pacsit tudjon adni. Mikor pedig oda érek el is rántom a kezem előle, hogy csak a levegőbe tudjon hadonászni.
-Lassú vagy, majd legközelebb!
Kiáltom oda neki, közben oda is értem a nekem kijelölt barakkhoz és sebtibe be is léptem. Amikor eltűnt rólam a felszerelésem és hirtelen kezdő ruhába találtam magam kicsit meglepődtem. De sok időm nem volt rá, mert már egy nagyon ideges ember pakolt is odébb, hogy sorakozzak fel, aztán persze az üvöltözés se marad el. Én csak vigyorogtam, mint a tejbe tök. Nem hatott meg a kiabálás sem az amiket mondott, bár nem tudom, hogy mennyire sértődjek meg azon, hogy lehölgyeznek az nem nekem címzett sértés. Meg úgy az egészet nem veszem fel, nekem ez az egész dolog csak egy játék, nincs mi miatt megsértődnöm. Ez a hangos ember is csak egy kiabáló idióta a szememben, sőt fejben már el is képzeltem azt, hogy addig ordít míg teljesen vörös nem lesz a feje, majd felrobban vagy gőzt ereget a fülén keresztül és a többi. Mikor végig kiabálta a mondandóját azonnal távozott is. Mi meg el teleportáltunk máshova, ahol egy másik ipse kiabált egy szekérről és közbe felszereléseket ad mindenkinek. Nem igazán tudtam felfogni, hogy mi történik. De megint nem volt időm meglepődni, mert már is jött egy rövid sötétség és már megint egy új helyen találtam magam és újra az előbbi ideges ember állt előttem, bár most nevetett, meg elküldött minket felszerelkezni. Nem igazán fogtam fel az dolgokat, de a lényeget értettem. Szóval rohantam is felszerelkezni.
-Hmmm…Nekem kell ez, meg ez, meg ez is…
Az orrom alatt motyogva mentem végig a raktáron és szedtem össze a felszerelést magamnak. Mikor végeztem kimentem a raktárból, teljes hadi felszerelésben és vártam a további eseményeket.


Felszerelés, Pontok:

Fényes Vaskard (+5 Erő)
Minotaurusz Sisak (+3 Erő; +8 Páncél)
Bronz Vért (+9 Páncél)
Hősi Köpeny (+8 Páncél; +2 Kitartás)
Gyorstalpaló
(+8 Gyorsaság)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)Miu Pontozása az event idejére:

Élet: 8 [Hp: 40]
Fegyverkezelés: 10 (+10)
Erő: 6 (+8 )
Kitartás: 7 (+2)
Gyorsaság: 12 (+8 )
Spec.képesség: 8
Páncél: (+25)Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi10/2100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Csüt. Nov. 06 2014, 16:13

Lassan haladok a Főtér felé. Nemrégiben jelentkeztem egy frissen induló eventre. Fogalmam sincs milyen okból döntöttem végül így, de végül is úgy gondolom, nem fogom megbánni, és legalább átmozgatom elgémberedett végtagjaimat. A pörölyöm az övömön lóg szokás szerint, pajzsom meg hátamon. Ritkán szerelem le őket, még biztonságos övezetben is, és hiába biztonságos állítólag ez az esemény jobb készülni a váratlanra. Az event hamarosan indult, de én az érkezés időpontja előtt már jóval megérkezek. Tudniillik nem vagyok az a késős típus. Ahogy meg volt adva a saját részlegre indulok, anélkül, hogy ismerősök után kutakodnék. Ha akarnak, úgyis megkeresnek, ha nem vagyok olyan fontos, akkor meg úgysem hiányzok nekik. Azonban ahogy belépek a bodéba az inventorymban levő összes felszerelt felszerelésnek lába kélt, és helyére kezdő cuccokban teremtettem. Nem szóltam semmit, csak haladtam tovább. Mármint addig, míg egy evetmesternek tűnő alak nem ráncigált el, hogy álljak sorba a többiekkel. Ezt is szó nélkül tűrtem. A szokásos sablonos katonás beszédet mondta el, melyel az a fő céljuk, hogy megalázzák a katonákat. Akik ezt sem bírják ki, azok nagyon hamar elvesztik a fejüket a csatatéren a többségben. Ahogy az „eligazítás” véget ért, indítottak minket tovább, és hamarosan egy csatatérre teleportáltak minket. Amint kézbe kaptam a felszerelést indultam is útnak, ahogy a parancs szólott, ám kissé érdekes. A páncélt viselőnek kellett követnie, ahelyett, hogy ő tankol. Bár értem én, hogy a 2. világháborút akarták ezzel szimbolizálni, vagy hasonló, de kicsit érdekes. Nem sokra rá azonban jön a felvilágosítás, és újabb teleportálás, majd közlik, hogy ez egy tréfa. Szintén ugyanaz a reakcióm, mint ez idáig, de mikor a felszereléshez kerül a sor, részletesen átnézve a dolgokat a páncélra hajtva szerelem fel magam. Nem terveztem sok sebzést bevinni, a képességeim úgyse engednék meg.

Spoiler:
- Hősi *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+6 erő +15 páncél)
- Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)

- Acél Sisak (+30 páncél)
- Vörös Bőrköpeny (+1 fegyverkezelés +1 irányítás +20 páncél)
- Senzankoo Páncélja (+50 páncél, leütésekor 50% eséllyel kivéd 30 sebzést) // amennyiben nem lehet egyedit Az Acél Megváltó  (+4 erő +2 speciális képesség +30 páncél)
- Kemény Bőrcipő (+20 páncél)
- Egészség Gyűrű (+6 élet)
- Egészség Gyűrű (+6 élet)
- Egészség Rúna  (+6 élet)

Statok (ritkákkal számolva, amennyiben nem engedélyezett az Egyedi)
Élet: 22 + 18 = 40x5= 200 HP
Fegyverkezelés: 12 + 1=13
Erő: 8 + 10 = 18
Kitartás: 7
Gyorsaság: 7
Speciális képesség: 10 + 2 = 12
Páncél: 117

Képességek röviden:
1. képesség (passiv)
Szint x 2 Páncélérték, ám míg van, bónusz páncélom a kitartásom feleződik (Páncélérték 117-re csökkenve deaktiválódik a képI)
aktiválás: automatikus

2. képesség 8aktív)
Támadásaim, nem képizős mellékcselekvéseim feláldozásáért az engem támadó szörnyek 50%-osan sebeznek csak. Azaz míg a képi aktív, támadni nem tudok, se potikat/kristályokat használni, de kevesebb sebzést kapok. A képesség addig maradhat maximum aktív, míg rendelkezek Páncél ponttal. (amennyiben későbbiekben iszok Páncélt adó potiont ismét használhatom értelem szerűen a képit)
Aktiválás: sikeres képidobás esetén

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi665/700[Event] A nagy háború 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Silica on Csüt. Nov. 06 2014, 17:32

Ritka felszereléseket magatokhoz vehettek, egyedit és legendásat nem.

A Bestiárium pénteken frissül elvileg, szóval lesz elég mobotok. :3
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Jun on Csüt. Nov. 06 2014, 19:17

A napokban leadtam a jelentkezésem egy izgalmasnak tűnő kalandocskára. Korábban már volt egyszer lehetőségem kipróbálni milyen is egy seregben lenni, és elég gyáván megfutamodtam. Elég szégyenletes, fájdalmas elfogadni, hogy így véget is érne a pályafutásom mint katonatiszt, ezért kötelességemnek éreztem még egy lehetőséget adni ennek a hősies hivatásnak. Én mint katona, egy hős, aki a hazájáért harcol. Izgatottan vártam a napot, hogy végre értesítsenek mikor is indul az az ominózus event. Még a szokásos délutáni teázgatásomat tartottam, ezúttal a szobámban, szépen sorba rendezve a ruháimat, elpakolgattam az útból a nyári viseleteket, a plüssöket igazgattam, néhány korty között, amikor az üzenetjelző villant. Ráérősen pillantottam bele a levélbe, ami a behívómnak felelt meg. Ah az ilyesfajta eventek a legjobbak, nem azonnal kezdődnek, lelkileg felkészülünk rá, minden egyéb.

Elegáns öltözetben masíroztam a főtér felé a kijelölt napon. Nyakkendő, éppen, hogy csak térd fölé érő egyenes szabású szoknya, blúz. Persze inkább tűntem valami titkárnőnek mint holmi katonának, de ennyire telt csupán a tudásom. Néhány másodpercig meglestem a sátrakat, bólogattam néhányat, arcokat vágtam a látványára, hasonló építmények között bújkáltam még Lady Sylva..Sylva.. Szilva küldetése alatt is néhány órát. Az gyanús sátracskák felé terelgetelődtem, majd néhány másik egyént követve én is beléptem. Majd egy gyomorforgató kép fogadott, a csodálatos szett amit gondos válogatással,  és hosszas elmélkedéssel sikerült összeválogatnom eltűnt és helyére a gusztustalan cseppet sem kedvelt kezdő rongyokat találom magamon. Fintorogva vágódom be a sorba, és egyenes háttal kitolt mellkassal álltam sorban. Izgatottan hallgatva a pasas mondandóját, mire megcsillant a szemem.
- Pompom csapat? Nagyszerű! Merre vannak az egyenrublah! - rogyok térdre az ütéstől amit hirtelenjében kaptam be a cseppet sem szimpatikus úriembertől aki valószínűleg az osztagvezetőnk, vagy mi a szösz. Néhány másodpercig még a földön feküdtem, nem mintha fájdalom ért volna, vagy mert megsértődtem. Csak sokkal kényelmesebb és biztonságosabbnak bizonyult mint azzal az idiótával szembenézni. A fröcsögő nyál pedig így elkerülhetőbb.. Persze nem élvezhettem ezt sem sokáig mert néhány nagyobb darab katona felkapart és visszapakolt a sorba...

Woah! Csodálkoztam el, vajon még hányszor fognak teleportálni minket? Forgattam a fejem és ismét aktivizálódtam.
- Szóval ilyen a harctér! Fantasztikus! - rongyolok be a raktárba, és néhány szimpatikusnak tűnő dolgot ki is válogattam amik talán hasznosnak bizonyulnak. A raktárban lévőkkel megpróbáltam kommunikálni picurit, nem árt néhány szövetséges.
- Én azt javaslom, hogy maradjunk kettes csoportokra osztva. Úgy a legbiztonságosabb, nem tűnünk nagy csoportnak így nem fognak annyian ránk koncentrálni, de mégis lesz valaki aki mindig figyel a hátunkra. Éééés Tiszteeelegj! - vágom magam vigyázz állásban, közben a vállamra dobom a fegyverem. - Én ezt a lánykát akarom itten ni. - mutatok Chan-chan-chan-chanra. Persze ha nemet mondanak az ötletemre az sem baj, egyedül is tökéletesen elboldogulok.

Felszerelések:
Végzetes Kasza (+12 erő)
Obszidián Burgonet (+12 erő +30 páncél, minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)
Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Csodás Aranygyűrű (+11 erő +2 kitartás)
Macskaszem Gyűrű (+5 fegyverkezelés +5 gyorsaság +5 kitartás)
Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
kristályok/potik:
HA ezek is vannak a raktárban xd
4x Nagy Potion (+40 hp)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt) *nincsenek is nagy igényeim...xD*
Pontok:

Élet: 20
Fegyverkezelés:30 (+17)
Erő: 14 (+41)
Kitartás:10 (+15)
Gyorsaság:27 (+10)
Speciális képesség:21
Páncél:100

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi3984/4100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 06 2014, 20:50

Katonásdi o/
Volt egy téma, ami mindig is érdekelt, amióta csak az eszemet tudom. Ez pedig a háború. Jó, pontosítok, a második világháború, de hogy ennek mi lehet a pontos oka, még én magam sem tudom. Egyszerűen csak dobbanok, ha valahol szóba kerül, vagy olvasok róla, az iskolai történelemórákon pedig ezen a témán lógtam a legtöbbet, szinte kiestem a padból, ahogy hallgattam a tanárt, és a leghosszabb, legrészletesebb esszéket írtam meg neki a dolgozatokon.
Ezen kívül pedig... hát... engem különösképpen vonzanak a katonák Embarassed
Ahogy eljött a napja, hogy indulni kell, már kaptam is magamra a direkt erre az útra beszerzett ruházatot, ami végül is nem volt más, mint egyszerű, terepmintás öltözet, hogy majd beilleszkedhessek. Mutatnék képet, de manapság mindent szexire rajzolnak, én pedig tudjuk, hogy nem vagyok az Sad
~Egyébként biztos, hogy én ezen részt vehetek?~ -gyanakodik Álom, de egy kis fejsimítással megnyugtatom, hogy véleményem szerint persze, hisz nem igazán hallottam olyanról, hogy ilyenkor erővel szétválasztanának minket. Az ilyet illik előre bejelenteni, hisz az idomár a pet nélkül nem ér valami sokat. Suspect  Dusttól elbúcsúzom, vigyázzon a szobára és a céhházra, majd kilépünk az ajtón és megindulunk a találkahely felé.

Immár odabent a mosolygás a lelkemben fülig ér, a szívem pedig majd' kiugrik a helyéről örömében. Az arcom merev próbál lenni, tekintve, hogy a jelek szerint valóban hűen másolják le a katonai barakokkban zajló életet, már ami a fegyelmet illeti - és ami valójában nem is igazán szokott jelen lenni, csak a filmekben Rolling Eyes  Apám volt katona, bár nem tudom, a sorkatonaság és az önkéntes mennyiben különbözhet.
Ahogy hallgatom az őrmestert, elsősorban a Hair című film vége pörög le ismét a fejemben, mikor zajlik a névsorolvasás. Majd a Forrest Gump veszi át a helyét, ahol megtanultam, mennyi sokféle rák van a tengerben.
Jun engedetlenségén is jókat mosolygok magamban, majd engedelmesen követem az utasításokat és felöltözöm a raktárban. Sokban nem változik a felszerelésem a megszokottól, sőt, még direkt alakítottam is, hogy kipróbáljak mást is, valami újat, ami talán még jobb is, mint a régi lesz. Talán vissza is fogok térni Anat boltjába, hogy cseréljek. Még az új idomár fegyveren is megakad a tekintetem: ostor *.* De sajnos erőre ad, tehát nekem nem lesz a legmegfelelőbb, hacsak Álomkelőt nem szedik ki tényleg mellőlem... ami remélem, nem történik meg Suspect Különben bajban leszek a sípommal.
-Oké. Igenis, kapitány! -először bólintok, majd haptákba vágom magam és Jun mellé lépdelek. Álomkelő a fejét ingatja.
~This is madness... Suspect  ~


Felszerelés:
Rubin Síp (+11 irányítás +1 speciális képesség)
Aranykorona (+8 gyorsaság +25 páncél)
Pókmintás Köpeny (+14 irányítás)
Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)
Topáztalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 irányítás +5 páncél)
Macskaszem Gyűrű (+5 fegyverkezelés +5 gyorsaság +5 kitartás)
Kombinált Természetgyűrű (+5 élet +6 speciális képesség)
Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
Pontok:

Élet: 30+5
Fegyverkezelés: 22+10
Erő: 7
Irányítás: 15+29
Kitartás: 20+5
Gyorsaság: 22+25
Speciális: 20+11
Páncél: +90


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 09 2014, 14:21-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi8140/8500[Event] A nagy háború 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Silica on Csüt. Nov. 06 2014, 21:49

Potionok mérgek és kristályok nem találhatóak a raktárban, de azok nem is tűntek el az inventorytokból, ha voltak nálatok.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Danee on Pént. Nov. 07 2014, 17:58

Szórakozottan olvasgattam a tegnapi hír halom közt azt az egy rendszer üzenetet.
Nem először mentem már neki küldetésnek, úgy, hogy a broadcastolt újdonságok közt szemezgetve ráakadtam egy-egy ígéretes darabra, és még csak meg se kellett keresnem az első npc-t, ahhoz hogy felvegyem a küldit.

Na, ez is valami hasonló eset volt, bár az eventek amolyan server-wide ’programok’ voltak, a szó régebbi értemében.
Nem tudtam meggátolni, hogy ne jusson eszembe, amikor odakint tényleg sorozásra hívtak. Hiába volt asthmám, méghozzá elég széleskörű allergiával párosulva, no meg gerincferdülésem, elég durva, valami kettősívű, mutatta is a doki a röntgenképet, amit aztán a kezembe is nyomot. Remegett a gyomrom és gombóc volt a torkomban.

Mi van, ha még is, ha megoldják? De végül E kategóriát kaptam. Az allergiás asthma nem mentett volna meg, simán be kellett volna mennem télire, amikor nem száll a pollen.
De egy igazi geeknek, nehogy már ne legyen a hanyag tartásból, a monitor előtti görnyedésből, egy finom kis gerincferdülés. Modern kor új gondjai, juhú!
De, ez mégiscsak egy gyenge másolata a kinti világnak és a viszonyainak egyaránt. Úgyhogy itt nincs tétje a dolognak, és amúgy is kvázi minden nap sorszolgálatot teljesítettem, azzal, hogy napi rutinként mobok százait aprítom miszlikbe.

De ahogy jobban szemügyre vettem a leírást, észrevettem át, hogy kétopciós a dolog, és hogy kommandírozásra is van lehetőség, már pedig én már baromi régen játszottam taktikai stratégiát.
Itt volt az ideje, bepöttyintettem a megfelelő rádiógombnál, és már ment is a válaszüzenetben a jelentkezés.

Miért is, ne? Nem igaz?

Nekem akkor van reggel, amikor felkelek. Felőlem aztán a zeniten is járhat épp a nap, ha mindezt egy ásítással tudom csak értékelni. Nem volt túl nagy sor, de azért így se érkeztem elsőként a cifrábbik sátorhoz.

Míg így kókadoztam a kissé még beszűkült tudatomban ott motoszkált, hogy a nagy hangzavar közepette, ami a sátrak környékét övezte, mintha egy ismerősen lány hangot is hallanék. Már éppen rávettem volna magam, hogy engedjek a kíváncsiságomnak és szétnézzek, ki is lehet az, amikor valaki a nyakamba ugrott hátulról  affraid

Dőltem előre, örülten pumpálva a levegőt magam előtt a mindkét tenyérrel. Biztos marha vicces lehetett a körülöttem állóknak... Már azt hittem négykézlábra zuhanok, mikor a sózsákom a nyakamban elindult oldalra, s nekem már is levegőbe emelkedett az egyik lábam, a kis kezek meg a nyakamon találtak fogást
- ehem-khem - fulladoztam - nehm kapoh lehegőht
Azt hittem menten leszakad a fejem a nyakamról, hacsak nem veszejtenek el előbb fulladásos halállal
Magam sem hiszem el mekkorát toppantottam, hogy visszanyerjem az egyensúlyom, a kis meglepetés meg fordult is elém lendületből. Kapva kaptam az alkalmon, vagyis inkább derék tájon.
Na, nem a sajátomon, hanem az övén.
- Miu-chan? - kérdeztem meglepődve, s a derekánál fogva leengedtem a lányt a talpára
- Szia. Téged is jó látni, de mit rosszalkodsz ilyen kora... öhm... - masszíroztam megszorongatott nyakamat. Reggelt akartam mondani, de lövésem se volt hány óra lehetett, s már ment is volna egy barack a buksijára...
- Csak nem te is katonáskodni jöttél? - néztem egy pillanatra a barakk felé, a barack elmaradt, inkább csak egy kis kócolással egybekötött buksi simizést engedtem meg magamnak
- Hát ezt szomorúan hallom, de majd igyekszem megkímélni az én kis katonámat! - somolyogtam, aztán az összekócolt tincseket félresöpörve egy lágy puszit nyomtam a homlokára!
- Oké, vigyázz magadra! Találkozzunk az event után, ha van kedved! - nyújtottam ki a nyelvem  Wink

Álmos fejjel, mert mikor ne lenne kialvatlan a képem, álldogáltam a sátor közepén, s máris a kezembe nyomtak valami cifra uniformist, meg valami túlméretezett zabhegyezőt
- Az én akaratom szerint ugyan nem, de jól van fiacskám, vezess akkor!
- Szevasz! –
köszöntem rá Ravenre mikor átléptünk a csudasátor bejáratán – Danee vagyok… izé, te is erre az izé… mi az… tábornokosdis, háborús valamire jöttél? – kérdezem kómásan, aztán körbebambulok.
Elhúzom a szám a kávé láttán:
- Tea nincs? Cukorral meg tejjel, ha lehet! –
intézem a mondandóm az egyik ’hadsegéd’ felé, aztán beletúrok a mob kártyák közé, felkapok egy figurát, megnézegetem minden oldalról, behajolok a terepasztal fölé, végighúzom az ujjamat az egyik kis stilizált ösvényen
- Nos, mi lesz? Mikor kezdődik a játék? Meg egyáltalán van valami szabály?


//interakciók: Miu, Raven || számaim: 4,6

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi7010/7300[Event] A nagy háború 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Nov. 08 2014, 09:58

Úgy érzem mostanában kicsit ellustultam… és ezen Tűzrózsa se segít. Közeleg a tél, és a hideg néha lefárasztja szegényt. Nem azzal van gond, hogy a hideg lehűti, hisz szinte tűzből van a vére is, hanem a sok csapadék, ami mind ráhullik… Jó nem képes megölni, de azért ez olyan, mintha nekünk a Szaharában kéne élnünk. Bá kicsit hülye hasonlat, hát na… most nem tehetek mást. Azonban kicsit sajnálom szegényt, így eljött a pillanat, hogy valami akció dús élményben legyen részünk. Szó mi szó, kicsit érdekes választás, de jelentkeztem a mostanában induló eventre. Lehetett választani, hogy terepen, vagy a tervező asztalnál üljünk, és mivel szinte mindenki tudja, hogy én nem épp a gondolkodása mestere vagyok, így inkább maradok a fronton. Legalább letesztelem magamat. A Healer képességeim, és mob fogó képességem elég hasznos tud lenni, csak éppen egy DPS kéne mellém. Meg esetleg egy Tank, aki helyettem sebződik… őt 2x tudnám gyógyítani, magam egyszer… hú, most belegondolva nagyon jó lenne egy területi Heal képességem… Egy-két helyzetben nagyon jó lenne, bár akkor tuti, hogy én lennék megint mindenért nyaggatva, ha valaki kiesik. Azért néha örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen support képikkel. A harc túlságosan elvonja néha a figyelmem, ráadásul nem is nagyon tudnék mindenkire vigyázni egyedül. Ezeken morfondírozok, miközben belépek a számomra kijelölt helyre, majd szinte a szívem kiugrik, mikor kényszerített teleportálást hajtanak végre. Szinte fel sem fogom mi történik, csak magamban „He?”-zek, majd ismét egy teleportáció, és hirtelen egy csatatéren találom magam.
- He? – esik ki a számon még egyszer, de most hangosan.
Aztán megint egy teleportáció, és végül elküldenek minket felszerelékezni.
- Oké én rohadtul, de elakadtam valahol. – mondom kissé szomorkásan, de végül azért én is indulok szerelkezni, miközben petecském itt lépked mögöttem.

Spoiler:

[T3] Rubin Síp (+11 irányítás +1 speciális képesség)
[T3] Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
[T3] Topáztalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 irányítás +5 páncél)
[T3] Arany Mellvért (+45 páncél
[T3] Pókmintás Köpeny (+14 irányítás)
[T3] Kombinált Természetgyűrű (+5 élet +6 speciális képesség)
[T3] Kombinált Természetgyűrű (+5 élet +6 speciális képesség)
[T3] Villám Rúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)

Élet: 27+10=31 185 HP
Fegyverkezelés: 27+4=31
Erő: 3+1=4
Irányítás: 13+29=42
Kitartás: 15+1=16
Gyorsaság: 24+12=36
Speciális képesség: 30+17=47
Páncél: 85

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi3819/4100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Nov. 08 2014, 19:13

Megint valami őrült dologra készülök, az hótziher. melyik normális menne egy háborús eventre 6. szinte? Még szerencse, hogy én se normális nem vagyok, se előregondolkodó, mert akkor tuti átgondoltam volna legalább egyszer. De hát nem, így hát kemény 7-es szintemmel nekivágtam, és jelentkeztem. Hát itt pusztuljak meg, ha ilyen gyáva legyek, hogy beijedjek egy ilyen vacaktól. Akkor az nem én lennék igaz-e? Persze tudtam, hogy Danee is ott lesz, hisz egy ilyen kis céhben mi nem marad titok. Viszont ő úgy tűnik elfeledkezett rólam, ráadásul mire odaérek, azt veszem észre, hogy egy másik lánnyal ölelkezik éppen. Fogalmam sincs mi ütött belém, de sértődötten elfordulok tőlük, és se szó, se beszéd bemegyek a bódába. Legalábbis mennék. De e helyett tova teleportálnak. A következő helyszínre. Az itt végbe menő zagyvaságot, szinte meg sem hallom, hanem helyette szúrós szemmel meredek a csajszira, aki nemrégiben még Daneenál matatott. Mire aztán sikerült elszakítanom magam, azt veszem, hogy egy kijárat felé indult meg a bagázs. Ám jött egy újabb teleportálás, na, a tököm teli van már ezzel. A most eluralkodó káoszon viszont elmosolyodok. Amint megkaptam a fegyverem, már szaladtam is, hogy belevágjam valakibe, ami remélhetőleg egy mob, és nem valamelyik társam. Bár most talán az sem zavarna, ám mielőtt bárkibe is belesújthattam volna egy ismételt teleportálástól sikeresen pofára estem, hisz épp futásban voltam, és meg kellett állnom. A poénjára a pasinak majdnem mondtam egy nagyon szépen megfogalmazott, és talán nem annyira erkölcsteli mondatot, de inkább visszanyeltem. Bármennyire is jó harcos vagyok, személyes véleményem szerint kellenének csapattársak. Bár kitudja, ha lehet, külön kóborolni lehet, kipróbálom magam szóloba is. Persze nem sokáig… Viszont képim miatt 2-3 embernél többet nem vállalok be.

Spoiler:
[T1] Ördög Bökője (+4 erő +4 spec képesség +2 kitartás)
[T1] Bronz Vért (+9 páncél)
[T1] Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés)
[T1] Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés)
[T1] Minotaurusz Sisak (+3 erő +8 páncél)
[T1] Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
[T1] Hősi köpeny (+8 páncél +2 kitartás)

Élet: 6   30 HP
Fegyverkezelés: 10+13=23
Erő: 6+7=13
Kitartás: 4+4=8
Gyorsaság: 7+2=9
Speciális képesség: 7+4=11
Páncél: 25

_________________
Fegyver kinézete:

[Event] A nagy háború 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi1933/2100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 09 2014, 08:23

Igen, már meglehetősen vártam ezt a napot így mikor megkaptam a rendszer üzenetet csillogó szemekkel olvastam végig. Még korábban jelentkeztem egy meglehetősen érdekes kis küldire ahol katonásdid és azon belül is parancsnokosdit játszhatok. A katona élet, ha mondhatom ezt, nem állt távol tőlem. Számtalan FPS-ben és TPS-ben jártam már meg a világ legnagyobb poklait, Második világháború, Vietnám, Jövőbeli kitalált konfliktusok és még sorolhatnám. Viszont a parancsnokosodás már kicsit már tészta volt. Habár több RTS-be is belekóstoltam játékos karrierem során valahogy ez a műfaj mindig is csak egy hirtelen, kíváncsiságtól fűtött fellángolás volt pár nap vagy pusztán pár óra erejéig. A frontvonalon való harc itt a SAO-ban szinte minden napos így ez nem is okozott nagy lelkesedést de az, hogy csapatokat irányíthatok már ritkaság számba ment. Maga a küldetés is hangulatos volt, hisz még egy szép egyenruhát is kaptam. Erre az alkalomra direkt még külön frizurát is csináltattam és még beszereztem egy szemüveget is, hogy még szigorúbbnak és ridegebbeknek tűnjek. Felvesszük a komor és mindenre elszánt parancsnokasszony szerepét. Nem igazán terveztem késést így pontosan érkeztem és egyenesen a szebbik sátorhoz vettem az irányt. Méltóságteljesen kihúzva magam léptem be a sátorba. Az őrök ahogy elhaladok mellettük tisztelet tudóan szalutálnak nekem és mikor belépek a szolgák már segítik is le a kabátom. Egy gyors pillantás vetek a helyre, van ám itt minden.
- Uraim. – Biccentek a két ott lévő másik parancsnoknak majd leülök az asztalhoz és átnézem asztalt többek között a kártyákat amiket találok. Nagyon úgy nézem a mobok irányítása a feladatunk. Egy gyors pillantást vetek még a térképre majd a székemben hátradőlve figyelem ahogy az egyik szolgáló teát tölt nekem hogy amíg várunk legyen mit szürcsölgetnem.

Számaim: 1,8

Suzu tábornok :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi10/2700[Event] A nagy háború 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Mirika on Vas. Nov. 09 2014, 14:40

Heeeh? Csak nem végre megjött az üzenet, amit vártam? Dehogynem, bár elég cinkes volt, hogy mindössze egy nappal előtte kaptuk meg a behívót, de semmi sem lehet tökéletes Rolling Eyes Kíváncsi voltam, mit fog kihozni a rendszer ebből az eventből, én természetesen azért jelentkeztem rá, mert imádom az ilyesmit. Mármint nem a katonáskodást, hanem a parancsnoki szerepet. Kitalálni a stratégiát, végrehajtatni azt a rendelkezésemre álló emberekkel és végül győzedelmeskedni az én útmutatásom alapján. Nincs is ennél jobb érzés egy ilyen játékban, még akkor is, ha nem sokan honorálják az erőfeszítéseimet legalább egy köszönömmel, vagy egy dicsérettel Rolling Eyes Nem mintha ezért csinálnám, de akkor is jól esne, ha egy sikeres bossharc után legalább egy páran odajönnének hozzám gratulálni, meg hogy milyen jó munka volt ˇ^ˇ Most nem tudom, konkrétan mi várt ránk, de az egyértelmű volt, hogy a parancsokat kiosztani fogom és nem végrehajtani. Legyen az ellenfelünk akármi.
Szóval a megadott időpontban megjelentem a főtéren és hezitálás nélkül be is masíroztam a díszesebbik sátorba. Meglehetősen későn érkeztem, szóval a nagy sürgés-forgásról kint lemaradtam, bent pedig szembetalálkoztam három egészen komoly uniformist viselő emberkével. Military geek-ek, huh? Nos, nem, legalábbis pillanatok alatt rám is felvarázsolódott valami hivatalosnak tűnő öltözet, amire naná, hogy elfintorodtam :/ Elég volt csak végignézni magamon, nagyon gagyi volt, egyáltalán nem tetszett >.> Azonnal meg is néztem, milyen átalakítási lehetőségek vannak a ruha menüjében, és szerencsére találtam opciókat rá, így néhány perces munkával egy fokkal elfogadhatóbb szintre hoztam az öltözetem. Így sem tetszett, de az talán megbocsátható, hogy nincs pink színre lehetőség. Mihelyst elégedettebbé váltam, csatlakoztam én is a dínom-dánomhoz.
- Hahó :3 Még nem nagyon ismerjük egymást, én Mirika vagyok - köszöntem rá a trióra, akik közül senkit sem ismertem, de legalább már láttam őket... azt hiszem. Meg mondjuk nem is hiszem, hogy be kéne mutatkoznom bárkinek is, ha nem ismernek, akkor egy barlangban élnek minimum ;P De hát ugye rend a lelke mindennek. Nemsokára átfáradtunk valami bunkerszerűségbe, ami nem tudom, hogy került ide, de tulajdonképpen nem is érdekelt, csak felvontam rajta egy kicsit a szemöldököm.
- Jé, terepasztal! - csodálkoztam rá, és tábornokhoz cseppet sem illően szaladtam oda, hogy szemügyre vegyem a terepet. Rögtön feltűntek a folyók védelmébe rendezett táborok és a számos rejtőzködésre alkalmas facsoport és épület.
- Hóóó, hmm... - töprengtem hangosan hümmögve, majd ránéztem a paklira is, amit kaptam. Mobok? Nahát... - Szóval mindkét oldal jól védhető helyet kapott. Ha az ellenfél bázisát kell megszerezni, az nem lesz könnyű... Vannak vajon felderítőink? - kérdeztem céltalanul, aztán hátradőltem és beleszürcsöltem a kávéba... ehh, keserű >.> Gyorsan magamhoz is vettem egy süteményt. Pláne mivel ha itt van, akkor nem érdemes kihasználatlanul hagyni :3

Mirika öltözete: klikk
Számok: 2 és 5
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi526/600[Event] A nagy háború 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Atoru on Vas. Nov. 09 2014, 19:57

Hm… Háború? Néztem érdeklődve a felhívás felé. Menjek? Ne menjek? Ilyet még nem csináltam, tehát mindent bele! ^o^/
Csak azokat a kérdéseket nem értettem, amiket feltettek. Miért akarnak ilyeneket tudni rólam? Szerintem semmi jelentősége nincs idebent annak, hogy ki az anyám, vagy az, hogy hol születtem. Hiszen Kiotó most elég nagy távolságra van innen. Vagy inkább adjam meg Starting City-t születési helynek? És akkor születési dátumnak? A belépési dátumot? Mikor is volt az? Az biztos, hogy két éve… Na de várjunk csak, két éves meg nem lehetek, még hülyének néznek! O.o Akkor legyenek igazi adatok…
És nem sokára el is jött a sorozás napja! \o/ Eddig még nem voltam katona, tehát számomra ez teljesen izgalmas és új dolog lesz! Főleg, mert vannak ismerősök is, akik, ha jól olvastam, ilyenkor sokat segítenek az első napokban.
Miu száguld is már felém, és adna egy pacsit.
- Pacsiii. ^o^/ - nyújtom a kezem, de gondolhattam volna, hogy csak átverés lesz az egész… >.>Még mindig nem igazodok ki azon, hogy mikor és mit gondol ez a lány… De, ez nem jelenti azt, hogy kevesebbre tartom. Ezután meglátom Ayanit is, és odarohanok hozzá.
- Szia, Ayani! Te is katonának jöttél? – teszem fel a kérdést, miközben indulok befelé, a bódéba.
Csakhogy alig, hogy belépek, elvesztem a felszereléseimet. Ez így nagyon nem jó. Most teljesen úgy érzem magam, mint aki anyaszült meztelen. De nem merek semmit sem tenni, mert már jön is egy férfi, aki ordítozik velünk.
- Már megbocsásson, uram… - kezdtem volna bele, de kaptam egy jól irányzott jobb egyenest a gyomorszámba. Különösebben nem viselt meg az eset, nem is görnyedtem össze, csak az életcsíkomra néztem félve, ugyanis egyből a felére csökkent. És még azt írták a jelentkezésnél, hogy teljesen veszélytelen, és csak játékszínesítés miatt írták oda. Ezt valahogy kétlem…
Aztán már jön is a következő parancs… Valahogyan nem volt kedvem ellenszegülni, és már iramodtam is befelé az ajtón. Viszont a káoszra, ami a teleportáció után várt engem, nem voltam felkészülve. Szerencsére kaptam fegyvert, így már rohantam is előre, miközben láttam, hogy játékosok hullnak el, bennem pedig csak egy gondolat ismétlődött, hogy ne halljak meg.
Aztán hirtelen sötétség és megint itt van a kiabálós fazon. Valamiért nem szimpatikus nekem ez az ember. De, akkor szerelkezésre fel! És már indultam is a raktár felé.


Felszerelések:

Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)
Csigamintás Gyűrű (+5 Fegyverkezelés)
Árnyszúró Bicska  (+2 erő +2 speciális képesség +1 kitartás)
Cseppkő (felszerelt, +4 erő, két találatonként ellenfélnek -1 erő és irányítás/íjásznál -2 irányítás, a harc végén az áldozat visszakapja az így elvesztett pontjait)
Láncruha (+7 páncél)
Hősi köpeny (+8 páncél +2 kitartás)
Minotaurusz Sisak (+3 erő +8 páncél)

Pontok:
Élet: 10 (50 hp)
Fegyverkezelés: 9 (+10)
Erő: 7 (+9)
Kitartás: 8 (+3)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Spec. képesség: 7 (+2)
Páncél: 23

_________________
[Event] A nagy háború Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi2303/2500[Event] A nagy háború 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Nov. 09 2014, 20:48

Háború. Katonaság. Ezek mára mind kiveszőben lévő szavak. A mai fiatalok sokszor már csak játékokban találkoznak ilyen kifejezésekkel. Esetleg könyvekben, ha néhányan olvasnak ilyesmit. Mostanában sokat voltam távol Aincrad civilizációjától, de ezt az időt se töltöttem tétlenül. Az időm legtöbb részét Pegazussal töltöttem, és őt ismertem meg jobban. Ami egy kicsit nehéz volt, mert ő nem tud beszélni. Megkérdeztem, hogy megtanítsam-e, de ő csak horkantott egyet és a fejét rázta. Talán azért, mert nem akart megtanulni beszélni, vagy azért, mert nem is tudott megtanulni, mert nem volt rá képes. Pedig mostanában mennyi ilyen kiskedvencet látni, akiket a gazdájuk folyton-folyvást tanítanak a mi nyelvünkre több-kevesebb sikerrel. Lehet, hogy Pegazus ezért nem akart megtanulni. Egyéniséggé akart válni úgy, hogy nem válik egyéniséggé. Mily ironikus, mikor már az számít egyedinek, ki nem is az. Erre régebben egy animációs filmben hallottam is egy példát. Valami olyasmiről lehetett szó, hogy valaki úgy vált szuperhőssé, jobban mondva szupergonosszá, hogy a pénzét használta fel. És a főhősnek mondott egy olyasfajta monológot, miszerint ha árusítani kezdi ezeket a hightech felszereléseket, akkor majd „Mindenki szuper lesz, és senki sem lesz az”. Legalábbis, valami ilyesmit mondott.
De vissza a tárgyra. Én már régebben voltam katona, sőt, nekünk még kötelező katonaság is volt. Szerettem azokat az éveket. Ott tanultam meg az igazi tiszteletet és rendet. És persze nem utolsó sorban, a meghunyászkodást is. Bárki, aki ellenszegült, azt megverték. Ott nem voltak egyének, csak osztagok és századok. Kemény idők voltak nem mondom, de megérte.
És azért, mert régebben is voltam katona, egy kicsit most nosztalgiáznék, jelentkeztem katonának. A regisztrációs lapot már rutinszerűen kitöltöttem, hiszen régebben már ki tudja hány példányban meg kellett ezt csinálni.
A besorozás napján eddig úgy, ahogyan kell meg is jelentem a Főtéren. És lám, ismerősökkel is találkoztam.
- Szia Miu! – mosolyogtam derűsen a lányra. De sok időm nem maradt arra, hogy beszéljek, mert már mondta is, hogy mi minden történt vele. Én pedig csak bólogattam, ahányszor csak valami újdonságot mondott. Aztán már ment is tovább, és üdvözölt másokat. Olyan volt ez a lány, mint Rejtő Jenő „Szőke Ciklonja”. Jön, lecsap, és már megy is tovább. De ezért kedvelem.
Ahogy elnéztem, Miu aktivizálta magát, és szert tett néhány ismerősre. Ugyanis utánam még több játékosokhoz is odalépett. Sőt, egyiknek egyenesen a nyakába ugrott. Úgy látszik, hogy kedveli. Aztán egy másik fiúval pedig pacsizott volna, de helyette csak elhúzta a kezét, pont az utolsó pillanatban. Úgy látszik, hogy azt a fiút nem kedveli annyira. No, de sebaj, inkább elindulok befelé.
Amint beértem az ajtón, eltűnt az összes felszerelésem. Egy kissé felhúztam a szemöldököm, de különösebben nem lepődtem meg a dolgon. Az első napon mi is átadtuk a ruháinkat és kaptuk helyette egyenruhát, hogy semmi megkülönböztetés ne legyen köztünk.
Ezután pedig jött is a szokásos üvöltözés, csak most mi nem szólalhattunk meg, hogy „Uram, igen, uram!” , ugyanis bárki, aki megszólalt, kapott egy gyomrost. És nem mellesleg, fél életcsíknyi sérülést. Ennek ellenére, volt néhány bátor jelentkező, aki megszólalt, és viselte is a következményeket. Nem hiába, idebent nincs fájdalomérzet. Bezzeg, ha kint lettünk volna, most mind összesnek.
Aztán kivágódott az ajtó, és már a csatatéren is teremtünk. Volt, aki pajzsot, és volt aki fegyvert kapott. Én – balszerencsémre - csak pajzsot kaptam, így azzal sokra nem mentem. Ezért aztán beálltam egy fegyveres mögé, hogy amikor majd meghal, felvehessem a fegyverét. Szomorú ezt mondani, de így van. Ha túlélésről van szó, nem lehet másokra gondolni, csak magadra. Még az ösztöneink is úgy fejlődtek ki, hogy először magadat védd, és csak aztán a társaidat.
Persze gondolhattam volna, hogy az egész csak átverést, de ez csak akkor realizálódott bennem, mikor már megint az őrmester – gondolom őrmester volt, rangjelzést nem adott meg – előtt álltunk, és már küldött is minket, hogy szerelkezzünk fel,. Én, mint egy normális közkatona, követtem is a parancsokat.

Pontok, felszerelések:
Felszerelés:
Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
Minotaurusz Sisak (+3 erő +8 páncél)
Hősi Köpeny (+8 páncél +2 kitartás)
Bronz Vért (+9 páncél)
Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
Tünemény Gyűrű (+2 élet +5 speciális képesség)
Birkózó Gyűrű (+1 kitartás)


Pontok:
Élet: 5 (+2) [35 Hp]
Fegyverkezelés: 4
Erő: 2 (+6)
Kitartás: 2 (+3)
Gyorsaság: 4 (+11)
Speciális képesség: 2 (+5)
Páncél: 33
Tantalosz
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi291/300[Event] A nagy háború 2yjvlht  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Silica on Hétf. Nov. 10 2014, 16:33

Közkatonák

-Csodák csodájára mindannyiótoknak sikerült felöltöznie! No lám, még anyucinak sem kellett segíteni! Bravó-bravó! Na most be lesznek osztva, hogy örülhessenek, aztán mehetnek isten hírével.
Sorban végignéz mindenkin, majd bólint.
-Te meg te! Ti lesztek a sárga csapat! Ti ketten a zöld, ti a piros, ti meg a kék. Tőlem felbonthatjátok a csapatokat, de nem véletlenül kerültetek így kiosztásra. Na takarodó!
És a felszerelt páncéljaitok szépen színeket váltanak, ahhoz illően, hogy hogyan osztottak be titeket csoportokba, majd a kényszerített teleportációnak hála, újra a csatatéren találjátok magatokat, ám ezúttal minden csöndes. Szokatlanul csöndes. Ayani pedig újra a kezén érezheti a legijét.

Sárga: Angelica & Atoru
Zöld: Miu & Tantalosz
Piros: Jun & Ryutoshi
Kék: Ayani & Chan


Hadvezérek

Ahogy a térképet nézegetitek, fel is tűnik rajta nyolc pont, kettesével színekkel jelölve, fölötte pedig számértékek.

Számok:

Angelica: 119
Atoru : 146

Miu: 136
Tantalosz: 107

Jun: 385
Ryutoshi: 374

Ayani : 446
Chan: 451


A kártyákon szereplő számértékek a következőek:

Kártyák:

Vaddisznó: 15
Manó: 15
Farkas: 18
Kobold: 18
Pók: 20
Kobold Harcos: 25
Bika: 33
Kobold Őrszem: 23
Kis Vadászpók: 44
Széldarázs: 42
Zöld Nyálka: 26
Kék Csiga: 31
Majom: 48
Óriáspók: 43
Foszló Zombi: 52
Tébolyult Vízitündér: 57
Varangykatona: 72
Barna Csörgőkígyó: 54
Csontváz: 94
Holló: 55
Kőtroll: 107


Ezután egy hang is megszólal, betölti a termet és ismerteti a játékszabályokat.

-Kedves játékosok! Mint láthatjátok, mind a négyőtöknek különböző színűvé vált a paklitok. Raven kapta a sárgát, Danee a zöldet, Suzu a pirosat és Mirika a kéket. Ezekkel a térképen látható ellenség ellen idézhettek meg szörnyeket. Ha lehelyezitek a lapot, a szörny megjelenik a térképen, és a kártyával megegyező színű csapatot megtámadja. A feladatotok az lesz, hogy meghatározott számú rohamot a mobsereg nyerjen meg a ti irányításotok alatt. Most, az első körben a játékosok pontértékének felével megegyező pontértékű szörnyet helyezhettek el a térképen. Jó szórakozást!
Javaslom, hogy először a közkatonák kapják meg a szokásos bemelegítő körüket, helyezkedjenek el a térképen, a hadvezérek pedig majd ezután megindíthatják az első támadást. Azaz az első hét most a közkatonáké, egészen tizenhatodikáig. Hétfőn azonban, akár mindenki írt, akár nem, érkezik az első hullám, és ez minden esetben így lesz. Ha valaki egy hétig nem ír, az azt jelenti, hogy az illető elbóbiskolt csata közben, és elfelejtett támadni. Mind a hadvezérektől, mind a közkatonáktól szép harci leírásokat kérek. Úgy csatázzatok a szörnyek ellen, mintha a küzdőtéren lennétek. Nem írok maximális szószámot, de szép csatajelenetek és az ötletes megoldások jutalmat fognak érdemelni az event végén, a támadok sebzek nyolcat jellegű csaták pedig csak a minimális jutalmat kapják meg. A csata során megengedett a csapatok összevonása, de akkor a pontértéketek is növekszik, tehát csak óvatosan. A támadások menetének kiszámolása a szörnyharcok rendszere által a hadvezérek feladata lesz, szúrópróba szerűen ellenőrzöm majd.

Jó szórakozást, kellemes kaszabolást kívánok!
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Chancery on Csüt. Nov. 13 2014, 17:15

Én magam is meg vagyok lepődve, hisz máskor ez a kioktató hangnem, ez a tökéletes átérzete annak, hogy lenéznek, mint zsiráf a csigára, felidegesít és dühösen visszamondanám a magamét. Most mégis a legvégtelenebb nyugalommal, sőt, ha hátat fordít az aktuális tiszt, még mosollyal az arcomon is elviselem és örülök a helyzetemnek. Nem igazán tudom, csak a katonaság és a hadsereg gondolata teszi-e ezt velem, vagy egész egyszerűen Worgnak köszönhetem a dolgot, aki megtanít élvezni és jobban elfogadni az életet és annak minden apró kis szegletét. Mikor már el vagyunk küldve, egy kis puszit nyomok az öklömre és az égre mutatok vele.
-Kössz, testvér.
Úgy alakult, hogy pont a legendás kesztyű tulajdonosát és a legjobb healert kaptam magam mellé, akit csak ismerhetek. Ayani volt egyike azoknak, akik a legutolsó bosson segítségemre voltak, ahogy csak képes volt rá, így még annak ellenére sem tudok rosszat gondolni róla, hogy megbántotta Yuichit és úgy általában nem igazán lehet rajta kiigazodni. Furcsa teremtés, de pont ez az ő varázsa. Elnézve a többi csapatot nem igazán értem, miért így, egy rakatba rakták a két healert, de nem fogom megkérdőjelezni a felsőbb utasítást, egyenlőre. És a petjeinket sem kobozták el o/
A térképre kerülve alaposan körbenézek a terepen, majd Ayani felé fordulok.
-Szerintem menjünk középre, mi vagyunk a healerek, onnan mindenkit fogunk nagyjából látni és segíteni, ha nagyon szükséges. Ötlet?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi8140/8500[Event] A nagy háború 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 14 2014, 22:59

Gyorsan összekapkodtam minden használhatónak tűnő, csinos, régóta áhított T3-as felszerelést a raktárból amire csak szükséget éreztem. Meg elnézve a többieket, nem nagyon van másnak is igénye ilyesmi felszerelésre szóval nyugodt szívvel válogattam kedvem szerint. Talán mind közül a legfurcsább az volt, hogy ezúttal nem egy gyűrű töltötte be a fegyverem szerepét hanem egy valódi, kézzel fogható, nem alakváltó darab. Csupán egy egyszerű kasza, viszont meglepően sokat sebez és ez tetszett benne. A hozzá tartozó igazságosságos rúnáról nem is beszélve. Két lábon járó vöri radar is lehettem volna vele akár, de sajnos az event után vissza kell szolgáltatnom majd a katonaságnak, a többi felszereléssel együtt. De addig amíg tart kiélvezem minden percét. Miután minden szükséges eszközt magamon tudtam végigmértem a többi katonát, hogy tudjam mire számíthassak a harc közben. Jó érzéssel töltött el, hogy viszonylag erősnek tűnünk, és szinte mindenki beszélget valakivel, ez pedig arra utal, hogy dolgoztak már együtt korábban, szóval nem áll távol tőlük a csapatmunka, és talán kicsit ismerik a másik harci szokását. Még a bácsinak is tetszettünk, és ez még inkább elégedetté tesz. Olyan mintha én lennék a szakaszvezető, persze ezt a szerepet nem fogom elvállalni, mert hát túl nagy a felelősség meg csak úgy na.
- He? Piros? - kérdezek vissza döbbent arckifejezéssel amint rám bök a férfi. - Mért pont piros?! - A lehető legrosszabb szín amit kaphattam. A vörös az megbélyegez, elítélendő, és azokra az egyénekre emlékeztet akikre legszívesebben nem is emlékezne az ember... Az újabb teleportálódásra pedig már nincs is miért reagálnom, úgy tűnik jó mókának tartja valaki, hogy percről percre új területre küldd.
- Yosh. Szóval akkor mi egy csapat vagyunk. Végezzük a dolgunkat a lehető legjobban. - húzom ki magam a fiú előtt.- Mondhatni nagyokat sebzek, viszont nincs túl sok életerőm, szóval ha nagyobb hordában támadnak ránk akkor számítok a védelmedre. Rendben? - mosolygok a srácra, azt hiszem elegendő információval szolgáltam ahhoz, hogy jól meglegyünk együtt, az elkövetkező összeütközések alatt. Közben pedig a térképre is vetek egy pillantást, alaposan szemügyre veszem, merre is lenne jó elhelyezkednünk. Chanék középre mennek, ezért nem ártana valahol a közelükben lennünk.
- Az erdőtől maradjunk távolabb, mert ott elég problémás lenne egy kaszát lóbálni. Szóval én a keleti híd előtti részt javaslom. Ahol több út is összetalálkozik. Mi a véleményed? - mosolygok a fiúra miközben a térképet úgy próbálom tartani, hogy neki is legyen rá megfelelő rálátása.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi3984/4100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Nov. 16 2014, 16:31

Sikerült felölteni a választott felszereléseket, és azt nézem, hogy nem is nagyon változott meg a pontozásom, max csak 1-2 érték, ami más. Perzse ha tudtam volna, hogy kivel kerülök össze, akkor full Hp-ra és Speciális Képességre mentem volna.. de mivel azt sem tudni, hogy egyelőre solozunk-e vagy csoportos harc lesz, inkább maradtam a jól megszokott állapotban. Vagyis majdnem. Körbenézek, és ahogy elnézem, azt veszem észre, hogy ki hogy áll. Még jó, hogy nem kell ténylegesen levenni a felszerelést, mielőtt felöltjük a másikat, mert azt hiszem mi csajok, most nagyon gázban lennénk. Most azonban kissé nyugodtan nézem, hogy szépen lassan mindenki felölti az újdonsült felszerelést. Megakad a szemem az egyik srácon. Hát szépen telepakolta magát páncéllal az biztos… De hát ő dolga. Bár nem hiszem, hogy olyan sok bónusz felszerelés pontot szerzett össze. Szemeimmel Atorut keresem, és ha megtalálom bátorítóan rámosolygok. Most hogy jobban megnézem, a fele bagázst nem ismerem… Csak Ato, Jun, Chan volt az akivel már találkoztam előbb. A többi kasztját tudtam csak megítélni felszerelésből. Két lovag, egy harcművész… és egy fegyverforgató talán? A kardokkal mindig gázban vagyok. Mindenesetre a tábornok vagy ki is csatlakozott közénk. A szavaira inkább nem mondtam semmit, csak forgattam a szemeimet. Már kezd irritálni ez az ürge, de mikor jött a csapatbeosztás felsóhajtok. Örültem a választásnak, és boldogan mosolygok rá Chanra, de még mielőtt odamennék hozzá gyors színt vált a páncélzatom. Tűzrózsa indul meg előzőleg.
~ Üdvözöllek Álomkelő. – köszönti a másik petet – Hogy szolgál az energiáid?  Téged is megvisel a tél közeledte?
Én eközben a lány felé mentem, aki boldogan fogadott. Legalábbis remélem. Felvetésére csak elmosolyodok, és széttárom a karjaimat.
- Hát nem tudom… adjunk nekik. – tréfálkozok – Amúgy persze jó lesz az a közép.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi3819/4100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Nov. 16 2014, 17:44

Szépen lassan felkerült rám az összes páncél, és a pajzsomat is a kezembe veszem. Kissé nehézkes volt így mozogni, most hogy ennyi páncélt adó felszerelést vettem fel magamra, ám ezt az új felszerelést is hamar beborította az alapképességem okozta jégréteg. Gondolom, nem sokan örülnek, azok, akik a közelemben öltöztek át, hogy szépen lehűtöm a környezetet. Megforgatom egyszer, kétszer a kezemben a buzogányom. Kissé szokatlan volt, de hát most nem ez a lényeg, és őszintén megmondva eddig sem voltam az a típus, aki csak ennyitől meghátrálna. A küldetést színesítő személy szavai is szintén leperegtem róla, de mikor elkezdődött a csapatbeosztás rendesen odafigyelek rá. Ahogy figyeltem, hogy kit osztott be mellém, egy lányra esik a pillantásom. Nyugodtan megvárom, míg befejezi, majd kezem a mellkasom elé teszem, és lassan meghajolok előtte.
- Örvendek a találkozásnak kisasszony. Ryutoshi Kurasai vagyok. Szolgálatára. Ne aggódjon. Rengeteg páncélt szereltem fel magamra, és képességeim is kiegészítik. Ha sikerül a képességemet aktiválni 256 pontnyit leszek védeni. A Pajzsom segítségével képes vagyok bevédeni Kegyedet, de azért hagyja, rám legyen szíves a kezdeményezést, hogy magamra vonhassam a lények figyelmét.
Kissé szokatlan volt ez a piros páncélzat. Nem az én színem a vörös, hozzám inkább a világoskék illik, de hát lényegtelen, nem azért vagyunk itt, hogy divatbemutatót nyerjünk. Természetesen ebben az esetben nem lennék itt, ha ezért lenne ez az event. Sok dolog van, amit szó nélkül megteszek, de nem vagyok az a típus, aki ilyen dolgokkal fecsérli el az idejét. Meg hát nem is lennék valami ideálig modell. A lányra pillantok még egyszer, majd odasétálok, amit ő kijelölt, hogy oda szeretne menni.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Ryutoshi Kurasai
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi665/700[Event] A nagy háború 2yjvlht  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Tantalosz on Vas. Nov. 16 2014, 19:25

Az irónia. Az a fránya irónia. Hiszen nem lehet a véletlen közjátéka, hogy pont minket, vörös indikátorosokat osszon be a zöld csapatba. Esetleg ezzel csak rá akart világítani arra, hogy a vörös indikátorral rendelkezők is lehetnek teljes értékű emberek, míg a zöldek is lehetnek belül vörösek? De az is lehet, hogy igazából semmi nagyobb jelentőséget nem kell tulajdonítani a csapatok színeinek, hiszen ez csak egy afféle jelzés. Színek helyett mondhatott volna akármi mást. Mob neveket, esetleg egy hírességet, vagy még Zeusz tudja, hogy micsodát.
A lényeg most mindenesetre az, hogy Miuval kerültem egy csapatba, ami egy kis megnyugvást jelentett a számomra. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha esetlegesen egy zöld játékossal kerülök össze, aki mondjuk nem utolsó sorban gyűlöli is a pirosokat. Esetleg egy félnótással, aki még önmagára sem tudna vigyázni – értem ezalatt azokat, akik kaptak egy gyomrost. A katonaság a fegyelemmel és túlélésről szól. Aki nem bír magára vigyázni, vagy esetlegesen meghalna, dezertáljon, vagy rohanjon a halálába. Hiszen a szolgálati levelet nem szabad visszaadni a parancsnokságnak. Jobban mondva, vissza lehet, de csak a képünkbe röhögnének, és becsapnák a szemünk előtt az ajtót, esetleg visszalöknének a frontra, hogy harcoljunk tovább.
Közben egy újabb teleportáció történt, és már ott is voltunk egy… Mezőn? Nem, ez valamilyen tanya, vagy egy erdő közepi falucska lesz. És ha jól gondolom, most itt kéne elhelyezkednünk. Hm… Egy kisebb gondolkodás után, döntöttem is.
- Miu, mit szólnál, ha az egyik hídhoz állnánk? Akkor használhatnánk a thermopülai harcmodort. – mondom a lánynak, felvetve az ötletet. Hiszen nem tudhatjuk, hogy mennyi ellenfelet kapunk, és így egy kicsivel biztonságosabb lenne a csata, mert nem tudnának bekeríteni minket.
Ha Miu esetlegesen döntésképtelen lenne, akkor az északnyugatra található hidat, és ha benne van, el is indulhatunk feléje. Ha odaérünk, akkor pedig szólok Miu-nak.
- Még ne keljünk át a hídon. Előbb nézzük meg, hogy mennyi ellenséggel kell szembenéznünk. – mondom. Már van egy taktikám, amit lehetőleg kivitelezni is képes leszek. És ennek a taktikának van egy aduász része is, amit csak végső esetben kellene bevetni, mert utána nehezebb dolgunk lesz. De az remélhetőleg még később lesz.
- És egyébként, mi újság, Miu? Látom szereztél magadnak néhány ismerőst. – jegyzem meg a lánynak. Mindenesetre örülök, hogy vannak ismerősei, és nem én vagyok az egyetlen támasza, ha persze támasznak nevezhetem magamat. Egy vörös ismerős elég sok gonddal járhat, ha bajba kerül az ember. De ezek a dolgok most lényegtelenek. Most csak az a lényeg, hogy éljük túl… Ömm… Mit is?
- Miu, te egyébként tudod, hogy kivel fogunk harcolni? – teszem fel a kérdést a lánynak. Lehet, hogy szerepelt ez valahol a felhívásban, de ezek szerint elkerülte a figyelmemet. De gondolom ez ki fog derülni.
Tantalosz
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi291/300[Event] A nagy háború 2yjvlht  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Angelica Katharina on Vas. Nov. 16 2014, 19:49

- Hóó… ez is kell.. Meg ez… ez sem jön rosszul… Ezt meg természetes, hogy nem hagyom itt. – ilyen hanghatások kíséretében szerelkeztem fel szépen sorjában.
Érdekes volt megint összeválogatni az itemeket, még ha a felét nem is ismertem a látottaknak, de a beállításaim szerint könnyen újra fel tudtam szerelni magamat. Sokat azt hiszem nem is változtattam rajta. Bár végül is na. Ezt szeretem, ezt kedvelem, ez az én kis kedvesem. Bár lehet ki kellett volna most próbálnom magam egy kaszával. Áh, hülye vagyok, úgy nem lenne olyan élvezetes a harc, hogy azt is lóbálnom kellene. Meg képességnél kicsit ütne.. Gyilkus Fullánkként nevezni hát… a legszélsőségesebb esetben sem lehetne… max pár kör pia után.. akkor lehetne. A férfi beszólása után kényszert éreztem magamban, hogy közöljem vele: Hát bocsásson meg, hogy ennyi idős korunkra sikerült megtanulni, neki is már illene ezt a készséget kifejlesztenie…. de volt bennem annyi józanész, és kevés pia, hogy ne mondjam ki. De hát na mindenkiről azt szokták mondani, hogy magából indul ki. Bár furcsa is lenne, ha mondjuk, a karom másnak a testéből nőne ki fuhúúú. Végül jött emgint egy tp és pisloghattunk nagy szeriben, hogy mindenki menjen a dolgára. Gyorsiban megkerestem Arany színű csapattársam.. mert ez arany.. nem sárga! Arany. Majd szinte rávetülök.
- Hát jáj de jó nekem. Egy ilyen aranyos fiúcska mellé lettem beosztva. – dörgölődök hozzá, és karon ragadom mindkét kézzel – Na, te szépen velem jössz a bozótos felé. – mondom és húzom is az erdőcske felé a hídon túlra.
No lássuk lesz-e elég tökös ahhoz, hogy megállítson. Bár nem értem mi baja lenne vele, én csak a szörnyekre akarok lesben állni ,vagy ezt elfelejtettem mondani?

_________________
Fegyver kinézete:

[Event] A nagy háború 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi1933/2100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Atoru on Vas. Nov. 16 2014, 20:54

Szerencsére a felszerelések, amiket eddig viseltem mind ott voltak, így szépen vissza is vettem őket. Egy okból azért, mert megszoktam őket. A második ok pedig: tudtommal ezek a legerősebb itemek Tier egyes szinten. De lehet, hogy tévedek. Mindenesetre még gyorsan felszerelek egy Csigamintás Gyűrűt is, biztos, ami biztos.
Ezután jött egy beszólás a parancsnoktól, amit nem vettem jónéven… >.> Főleg azért nem, mert ez eszembe juttatta azt, amikor mozgássérültként nem egyszer a családtagjaimnak kellett segítenie, hogy fel tudjak öltözni. Ezek a rossz emlékek…
Ők már a múlt részei! Most itt vagyok, és tudom használni a lábam, ez számít. És lássuk csak, hogy kivel osztottak egy csapatba. És milyen csapatba? Sárgába! \o/ Ennek normális esetben nem örülnék, de szép emlékeket idéz ez az egész, még a Vidámpark idejéből. Még azóta is megvan a Kayaba Köpenyem, csak már nem jön rám, mert kisgyerekekre méretezték. De sebaj, majd egy kinézet változtató kristályt használok, és akkor jó lesz majd rám. Mondjuk… A kristály segítségével egyből átváltozhatnék Kayaba Akihiková, de abban hol az élvezet? És akkor a kisruhámat sem tudom felhasználni, így annak nem sok értelme lenne. A csapattársam pedig… Egy ismeretlen lány volt.
- Szia, én Atoru vagyok. Örvendek a… - azonban be sem fejezhettem, már szinte le is tepert. o.O Jó, rendben, csak dörgölőzött, de akkor is, ez azért nem a szokásos ismerkedési kezdet, általában azzal kezdünk, hogy „Szió, XY vagyok, örvendek! ^^” Esetleg még mellé biggyeszthetjük azt a mondatot is, hogy „Remélem, jól kijövünk majd egymással.” De nem, ő egyből az aranyosságomról beszél. Persze nem mintha nem lenne ez hízelgő, de legalább a nevére kíváncsi lennék.
Aztán jön a következő remek mondata, menjünk a bozótosba! O.O Még szerencse, hogy az etikai módom be van kapcsolva, így sok mindent nem kezdhet velem. Há! Visszavágás. Cool Így aztán szépen követem őt be, a bokrok közé . És feltűnik nekem valami. A céhének a jele.
- Öhm… Bocsi, egy kicsit ismerős a céhcímered. Véletlenül nem egy Danee és egy Lancer nevű fiúval vagy egy céhben? – kérdezem a lánytól, hogy legalább keressek valami közös témát, amíg a szörnyekre kell várnunk.

_________________
[Event] A nagy háború Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi2303/2500[Event] A nagy háború 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Miu on Vas. Nov. 16 2014, 21:01

Tantalosz nem sokat reagált rám, bár igaz eléggé letámadtam szóval nem is nagyon hagytam neki esélyt a reagálásra és persze gyorsan rohantam is tovább a következő célpontom felé. Egy villám beszélgetést megejtettem Danee-val is. Különösebben nem reagáltam rá semmit se csak gyorsan elhadartam neki is amit akartam és amint tudtam rohantam is tovább. Majd Atot is megzaklattam kicsit, de rá már nem igazán maradt időm, szóval csak a jó szakállas „Adj egy pacsit! Lassú vagy!” történetet játszottam el vele. Majd el is kezdődött az egész. Én nagyon jót vidultam a parancsnokon is meg a többieken is, főleg azokon akiknek volt szerencséje már az elején egy jó irányzott ütés bekapniuk. Történt egy megviccelős teleport, majd jöhetett a tényleges felszerelkezés. Különösebben semmi se változott a felszerelésemen csak egy új csízmát vettem magamra, hogy kicsit gyorsabb legyek, mint voltam. A felszerelkezést követően persze megint jött volna egy gúnyos beszólás. De, hogy vegyem magamra a dolgot, mikor nekem fogalmam sincs arról, hogy milyen ha anyuci segít felöltözni, már nem is lesz, viszont ezen nincs is mit bánkódni. Két fő csapatokra lettünk szét osztva és szerencsémre Tantalosz mellé kerültem. Így egyből egyszerűbb lesz neki kezdeni a dolgoknak, mármint részemről. Az már más dolog, hogy én megfogom túráztatni kicsit az idegeit. Na meg a csapat színem megint a zöld lett. Bár most nem lesz annyira szét a zöld csapat, mint akkor azon a küldin. Miután mindenki megkapta a csapattársát és a színét, már jött is kényszerített teleport és rögtön a csatatéren is teremtünk. Kis idő után pedig Tantalosz jött is egy ötlettel vagy tervvel. Mindegy én már eldöntöttem, hogy taktikai rész az övé, mert én nem értek hozzá, szóval az lesz amit ő mond, én pedig igyekszem majd rendesen csinálni a dolgokat.
-Nekem nincs ellenvetésem. De azt magyarázd már el kérlek, hogy mit takar az a thermopülai harcmodor?
Várom az okítást, addig is míg elsétálunk oda ahol letáborozunk elsőnek. Mikor oda értünk a hídhoz, már jöttek is további kijelentések. Amikre csak egy bólintással válaszoltam. Aztán mivel megálltunk és sehol semmi, természetesen jön a beszélgetős rész.
-Nah, igen, bár elég érdekes módon találkoztam össze velük…Nem is igazán ismerem őket, egyszerűn csak tudom, hogy már barátkozhatok velük. De ahhoz meg lehet többet kéne találkoznom velük, csak hát az utóbbi időbne eléggé elvoltam magamnak…Viszont míg magamnak voltam, addig fejlődött a bűvész tudásom és ezáltal a képességem is fejlődött. Most így belegondolva a mini óta nem sok minden történ velem, csak mostanság dugtam ki az orrom újra a külvilágba. Ami meg rögtön letámadott és rohanó tempót vett fel, hogy felzárkóztasson. És veled mi újság? Hogy vagy?...És Pegazus hogy vagy? Tudsz már rendesen repülni vele?
Tettem fel pár kérdést és vártam a válaszokat. Igazából tudnék még beszélni, de az unalmas lenne, ha csak én beszélnénk és azon felül Tantalosz meg csak a taktikai dolgokról beszélne.
-Fogalmam sincs arról, hogy kik vagy mik ellen fogunk harcolni. De gondolom azoknak lesz köze hozzá akik abba a díszes sátorba mentek. Sőt biztos, ha jól rémlik a másik csoport képezi a Parancsnokokat. De, hogy ők minek parancsolnak azt már nem tudom.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] A nagy háború Vo36oi10/2100[Event] A nagy háború 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Silica on Hétf. Nov. 17 2014, 07:35

A játékos időnek vége.

Innentől kezdve a hadvezérek megindíthatják a támadásaikat a csapatok ellen, és határidő sincs, mindenki noszogassa a saját hadvezérét avagy harcosát, ám azt javaslom, hogy a szörnyek két támadása között azért az egy hetet várjátok ki minimum, ha a másik csapat nem ír.

Jó szórakozást kívánok. :3
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] A nagy háború

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.