[Event] Fekete

Go down

default [Event] Fekete

Témanyitás by Sinon on Hétf. Nov. 03 2014, 09:54

A kezdetek városának egy félreeső utcájában egy különös üzlet jelent meg. Aprócska a többi házhoz hasonló, semmi különleges nincs benne ami miatt az ember úgy érezné neki oda be kell mennie. Mindössze csak pletykák útján ismerhetitek, hallhattok arról miféle portékája is van. Emberek, testek. Az üzletbe lépve egy elragadóan szép, ámde rideg tekintetű hölgy fogad. Sálát az arca elé húzza, megigazítja kalapján, és illedelmesen köszönt, majd előkapar egy régimódi papirosra írt szerződést. Az unalmas száraz sorok alatt pedig a felek jogait, és kötelezettségeit tartalmazza.

A test bérlésének ideje alatt nem hagyhatja el a védett zónát, legfőképpen akkor ha az illető indikátora patyolat tiszta. Az indikátor bemocskolása esetén pénzbeli büntetés szabható ki az elszenvedett kár mértékében.

A bérelt test megőrzi az eredeti tulajdonos minden képességét és felszerelését, ezért a bérlés ideje alatt a saját képességek, jártasságok használata lehetetlen.

A bérlés ideje alatt tilos felfednie a valódi kilétét bárki vagy bármi előtt, vagy rossz hírét keltenie a test tulajdonosának.

Az üzenetküldő rendszer nem működik.

Lehetősége van megváltoztatni a bérelt test ruházatát, és hajviseletét, illetve kisebb módosításokat is eszközölhet, azonban a bérlés lejárta után, a változtatás nyomait el kell tüntetnie, ezen pont elmulasztása esetén, pénzbeli büntetés szabható ki.

A rendszer megakadályozza, hogy az eredeti tulaj bármilyen felszerelését eladja, elcserélje, vagy egyéb módon megszabadulhasson tőle. A test bérlésének ideje alatt elköltött pénz mennyisége pedig a bérlő számlájáról fogy, nem pedig a béreltéről.

A bérlés ideje egy nap, azonban a bérleti díj újbóli kifizetésével ez az időszak meghosszabbítható.

A feltételek olvasását követően pedig a hölgy egy pennát nyújt. Az aláírás megejtését követően pedig máris kísér egy kis szobácskába, ahol a bérlő egy panelen keresztül válogathat a testek közül. Néhány gombnyomás, és egy kis "feketeség", vagy alvás.. kinek, hogy tetszik, és máris egy teljesen új testben találhatja magát. Az ébredést követően pedig egy óra számlálja a testben eltöltött időt.

Avagy az Event elkezdődött, játszhattok más testében, a szerződési feltételeket pedig jellemhez mérten tartsátok be, vagy ne  Razz
Ha valaki meggondolta magát és még szeretne jelentkezni, nyugodtan írhat, nem kell megkérdeznie.
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi10/10[Event] Fekete 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Rosalia on Vas. Nov. 30 2014, 19:47

Emberkék, tessék szépen elkezdeni a játékot \o/

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Dec. 06 2014, 20:24

Kaptam Mitotól egy üzit, aminek a tartalmát igencsak furcsállom Suspect Arról ír a segédem, hogy a Kezdetek Városában egy új bolt jelent meg és az általa kínált lehetőség igencsak furcsa és groteszk, ugyanakkor kellően érdekes és van benne annyi potenciál, hogy személyesen nézzek utána. Először elhessegetem ezt az egész témát, mert jobb dolgom is van annál, minthogy ilyen butaságnak vélt dologra fecséreljem az időmet. Azonban a folyamatos harcok, hajtóvadászatok és szafarizások közepette nem ártana tartanom egy pihenőnapot is. Ilyeneket szoktam beiktatni, amikor is rendszerint Mirika társaságában próbálok meg kikapcsolódni, vagy a céhtárs lánykákkal ültetek virágot vagy éppen sütizünk.
Egészen addig nem is vágytam másfajta lazulásra, mígnem érkezett Mitótól egy újabb levél pár nappal később. Ebben már arról számol be, hogy elcsábult és meglátogatta ezt a bizonyos boltot, amiről nekem is mesélt a minap, és kipróbálta a szolgáltatásaikat. A testcsere elmondása szerint teljesen veszélytelen és megfelelő óvintézkedéseket tettek annak érdekében, hogy ne feketítsék be senkinek sem a nevét. De ha ez még mindig nem győzött volna meg eléggé, elküldött egy fotókristállyal készült képet, amelynek tanúbizonysága szerint az én profilképem is szerepel a választható személyek között O.o Na ekkor döntöttem úgy, hogy felszabadítok egy napot a bolt csekkolására >.>
No, szóval lebattyogtam az első szintre, aztán át a Keleti negyedbe a boltsorra és a Mito által megadott koordináták alapján el is jutottam a testcserés szaküzletre. Az a rideg nőci tájékoztatott a szabályokról, amelyeket többször is alaposan átolvastam. Arról nem vagyok meggyőződve, hogy a pénzbírság kellő visszatartó erős ahhoz, hogy valaki a bőrömbe bújva rontsa a híremet, de amikor ennek hangot adok, akkor a boltos nőci igyekszik megnyugtatni, hogy gondoskodnak a szerepek helyén való kezeléséről. Abban maradunk, hogy ha valaki az én avataromat választja, arról értesíteni fognak üzenet formájában, majd arra biztat, hogy magam is próbáljam ki a szolgáltatást. Némi unszolásra beadom a derekamat, elsősorban azért is, hogy magam csekkoljam le, hogy tényleg szerepelek-e a választható személyek listáján. És láss csodát, valóban ott vagyok. De ha már idekeveredtem, akkor csekkolom a teljes listát és ekkor futok bele kísértésem két tárgyába: Mirika és Yurihime. Nyilván kíváncsi vagyok, milyen lehet a kedvesem bőrébe bújni, de túlságosan aggályosnak találom, hogy pont az ő testével huncutkodjak. Ellenben Himécske <3 Mindig is izgatta a fantáziámat, milyen lehet ekkkkkora... khmm... kebleket viselni Rolling Eyes Nem bírom türtőztetni magamat, rábökök a képére.
Aztán jön a feketeség és a teljes változás. Először az tűnik fel, hogy mennyivel alacsonyabbról látom a világot. Aztán a hajam hossza kezd el zavarni. Ugye alapjáratban félhosszú, kócos, téppett frizurát hordok és sokszor használok fejpántot, hogy ne lógjon bele a szemembe a hajam, de ez a nőcis frufru nagyon fura. A szalagokat rögtön kitépkedem a fürtjeimből, így már kényelmesebb és felnőttesebb is kicsit. Aztán persze a figyelmem innentől kezdve a domborulatokra terelődik és nem is tudok elszakadni tőlük egyhamar. Miutén alaposan végigtaperolom a kebleimet és a fenekemet, nem bírom ki, hogy ne lessek be a ruha alá. Ez azonban igencsak nehezen megy, annyi tradicionális kámzsába van belebugyolálva ez a szegény jány. De tudok is egy jobb megoldást, ahol szabadon lófrálhatok az új külsőmet csodálva: ideje meglátogatni egy onsent és büntetlenül meglesni a meztelen női testeket hentai
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi10/5000[Event] Fekete 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Shukaku on Kedd Dec. 09 2014, 17:54

Az idióta egy fogyatékosságot kifejező, vagy egy pejoratív jelző, amit nehéz felfogású, vagy ostobaságot művelő emberekre vagy egyéb lényekre használnak. A köznyelvben gyakran pejoratív jelentéssel bír. Az idióta kifejezés görög eredetű eredetileg magánembert jelentett, azaz olyan polgárt, aki nem vesz részt a demokratikus városállam politikai életében. Timidus azonban nem ismerte a politikát, valójában azt sem tudta igazán, hogy mi is az, bár a politikusi eszköztárral, mint amilyen például a retorika volt, gyakran élt. Az idióta szót azonban kizárólag pejoratív jelentésében használta, hiszen bár az utcán hallott jó pár durva kifejetést, és ezek jelentésének mindig utánanézett, ám használni már nem használta őket. Na persze nem azért, mert nem akart másokat megsérteni, emögött mindössze Shu állt, aki egyszer meghallotta a sárkány trágár szavait, és elbeszélgetett vele arról, hogy mit illik és mit nem. Az olyan kifejezéseket, mint az idióta, ostoba, vagy esetleg a hülye még engedélyezte a petnek, azonban itt is felhívta a figyelmét arra, hogy jól válogassa meg, hogy mikor és kivel szemben alkalmazza. Most azonban nem tudott volna ennél jobb módot arra, hogy kifejezze gondolatait azon egyedek iránt, akik nem éltek ezzel az új lehetőséggel, amelyet nemrég fedezett fel a városban. Oké, egy ideig kellett győzködni Shut arról, hogy ez igenis megéri, ez igenis fontos, meg minden, de a kislánynak esze ágában nem volt más bőrébe bújni, már éppen elég volt a kinézet kristály hatása is. Szerencsére azonban, amikor megérdeklődték kiderült, hogy a sárkány is igénybe veheti ezeket a remek szolgáltatásokat. Ez ellen pedig már Shu sem tiltakozhatott, így hát beléptek, aláírogatták a szerződéseket, amelyet Timidus többször átolvasott, és rákérdezett minden pontjára, ami nem volt teljesen világos. Itt értjük ezalatt például, hogy mit jelent az, hogy tilos felfedni a valódi kilétet. Ha az emberek tudnak erről a lehetőségről, akkor szabad-e azt mondani, hogy Timidus egyébként Ren, aki most Mirika testébe költözött be, hiszen így nem fedné fel a valódi kilétét, miszerint ő igazából Timidus. És erre a kis hölgy érdekes módon azt válaszolta, hogy ezért nem jár büntetés, ami jól reprezentálta, hogy valaki nem vagy figyelt oda kellően a kiskapukra a szerződés megírásánál, vagy arra vártak, hogy egy okos sárkány ezeket kihasználja. Az is kérdéses volt, hogy mit jelent rossz hírét kelteni valakinek, amikor az, hogy mi számít rossznak igencsak relatív, erre a kérdésre azonban még az ügyintéző sem tudott rendes választ adni, csak annyit, hogy amit az eredeti tulaj rossznak gondolna, azt ne csináljuk. Na persze Timike empatikus érzéke nem volt valami fejlett, így inkább a szerződés ezen részét Shuval íratta alá, és ezen kritériumért Shu vállalta a felelősséget. No persze Timidusnak egyébként esze ágában nem volt senkivel találkozni, amíg emberi testben lófrál, így hát ő iy nyugodtan megígérte, hogy esélye sem lesz senkinek sem a rossz hírét kelteni. Meg amúgy is volt már ő emberi testben, nincs abban semmi izgi, és mindössze annyi előnye van a petekkel szemben, hogy lehet páncéljuk, meg kétszer annyi életpontjuk van, de itt ki is merült. Szóval mindezen dolgok megbeszélése után már csak rá kellett nyomni a megfelelő menüpontra, és a sárkány máris a szőkeség alakjában pompázott. Ezután már csak ki kellett surranniuk, majd szaladtak is a dojohoz, és amint beértek Shu már el is küldte a párbajfelkérést a sárkánynak. Tanulni és gyakorolni. Megismerni az ellenfelet. Ez volt ennek a lehetőségnek a haszna, és Timidus ki is használt minden pillanatot.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi12695/10100[Event] Fekete 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Chancery on Csüt. Dec. 11 2014, 15:31

De fura lenne, ha valaki kölcsönvenné az én testem... Suspect  Elég sok bizarr dolgot szülne, például mondjuk... Jay nem tudná, hogy nem én vagyok, és hátizé... vagy ki tudja, az épp kölcsönző személy jól tudna-e... áh, nem ez hülyeség. A Young Justice-nak ha van tulajdonsága, az az, hogy nem igazán kell irányítani, mert nincs mit >.>
Viszont, ha én elérhető vagyok, akkor miért ne használhatnám ki a dolgot és kérhessek kölcsön másokat? Amúgy se vagyok az a típus, aki vájkálna mások titkaiban, vagy ha meg is tudok valamit véletlenül/szándékosan, nem fogom tovább adni senkinek. Ha olyan jellegű a dolog, akkor még Jaynek sem, és erre becsületszavamat tudom adni. Összecsaptam hát a tenyerem, és meg is volt az első "áldozat", meg vele a célom, hogy pontosan mire is vagyok kíváncsi.
Hisz melyik a legsikeresebb és legstabilabb céh Aincradban?
Az Artes o/
Én pedig kíváncsi vagyok, miben rejlik az erejük, és hogy én valaha képes leszek-e akár egy morzsányit elérni abból, amit ők elértek. Ehhez pedig, magamban milliószor bocsánatot kérek érte, egy kicsit szükségem lesz Anatole-ra. Peersze, az már eszembe nem jut, hogy személyesen és négyszemközt erről beszélgessek vele, igaz, nagyon nincs is soha időnk erre, amikor pedig legutóbb le is ültünk beszélgetni, akkor sem volt merszem megkérdezni bármit is a biztonsági beállításokon kívül.
Belépek hát, Álom és Dust kivételesen otthon lebzselnek úgyis, alaposan átolvasom a szerződést, majd aláírom és be is lépek a terembe, hogy válasszak. Mivel a célom már adott, irányosan Anatole arcát keresem és bökök rá a gombra, miszerint ő kell nekem. Majd várok türelmesen.

24 óra, pont, mint a petcserés eseményen. Először a plafon terül a szemem elé, elvégre fekvő helyzetben általában ezt látja az ember, jobb kezem pedig már nyúl is ki oldalra, hogy megkeresse a szemüvegem, és szinte pánikba esve ülök fel, mikor nem sikerül kitapintani. Végül egy kicsit rácsapok a "saját" homlokomra.
-Szokás hatalma... -sutyorgom, majd a szám elé kapom a kezem. Oh my, ez az orgánum, mennyire másképp hangzik így, hogy a "saját" számból hallom. Ha tényleg ennyire igaz, hogy mi másképp halljuk a hangunkat, mint a többi ember, akkor tudni akarom, mennyire vagyok, úgymond, bajban a sajátommal Suspect
Nem szokásom, mégis azonnal felkelek, hogy a legközelebbi tükörhöz szaladjak megnézni magam benne... vagyis so called magam, elvégre most valaki teljesen mássá alakultam át. Maga a sietés sem megy egykönnyen, elvégre Anat jó másfél fejjel magasabb nálam, hosszabbak a lábai, meg persze azonnal érezni, hogy mennyire fura így elsőre az a plusz alkatrész... Suspect Bár helyette meg valami más hiányzik kicsit feljebb. Rolling Eyes
A tükörből végül egy álmos szemű, stílusosan nyírt és kissé kócos-tépett hajú figura néz szembe velem, egy olyan, akit valószínűleg már mindörökre tisztelni és kedvelni fogok. Szinte a torkomban dobog a szívem és elmosolyodom, eldöntve magamban, hogy igyekezni fogok a lehető leg-Anatosabban viselkedni, avagy egyszerűen csak sok tennivalóra hivatkozva elkerülöm a többieket. Nem ismerem a céh belső életét, nem tudom, Anat általában hogy viselkedik velük szemben, ezért jobb lesz óvatosnak lenni.
Második lépés volt maga a lakás apró felfedezése, elvégre nem néztem be minden fiókba, csak a ruhákat kerestem meg és öltöttem magamra valami hasonlót ahhoz, amit általában viselni szokott. Ellenőriztem a felszereléseket is, hogy minden rendben és a helyén legyen, majd beállítottam azt a kis inventory-cselt, amivel a páncélom fölé tudom venni magát a ruházatot, így harc közben sem nézek ki kényelmetlen hacukákban. Persze nem szándékozom harcba keveredni, de így a mindennapi életben is sokkal kényelmesebben érzem magam.
Jéé, egy nyávogás.
-Aldo! -ismerem meg rögvest a szoba közepén trónoló macskát. -Izé... te ugye éhes vagy? Mondjuk ha jól tudom, te örökké az vagy... Rolling Eyes  Na nézzük... -állok neki a macskaélelmet is felkutatni. Előbb etessük meg, nehogy miattam sértődjön meg Anatra, és majd utána indulok neki, hogy...
... izé....
Hogy is kéne megvizsgálnom, amit akartam...? Suspect

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi8140/8500[Event] Fekete 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Szophie on Hétf. Dec. 22 2014, 14:03

[Event] Fekete AniplexSebastianHeader


A hozzám hasonló emberekre mindig fognak hatni az ilyen, és ehhez hasonló újdonságok. A csoda kipróbálásának lehetősége egyszerűen vonzott, és nem tudtam megállni, hogy ne tegyem meg, ne menjek oda. Este kiszöktem, még a peteknek sem mondva el, hogy hova megyek, vagy miért. Egyszerűen muszáj volt, a kíváncsiság erős késztetést gerjesztett bennem. Így pedig nemsokára ott álltam a rengeteg kép mellett, és arcomon elterülő széles mosollyal böngésztem őket. Ki is legyek? Mindenki. Igen, mindenki akartam lenni egy kicsit. De közben úgy igazán senki. Talán Anatole képénél időztem el egy hosszabb ideig, elgondolkozva azon, hogy a testébe kerülvén megborotválkozhatnék. De végül elvetettem az ötletet.
Lassan már majdnem feladtam a keresést, és egyre jobban elszontyolodtam, mire végül megakadt a szemem valamin, vagy inkább valakin. Ozirisz barátom volt az!
Kellően kedves, aranyos, és helyes ahhoz, hogy szívesen legyek a testében. És a férfi létet is szívesen kipróbálnám. Mégis, nem túl feltűnő alak, és még ismerem is, tudom, hogy milyen a viselkedése, a szokásai.
Nagy vidáman választottam ki őt, és már repültem is a sötétségbe, hogy aztán a szememet kinyitva egy teljesen új környezetben találjam magam. Körbenézve megállapítottam, hogy egy fa borítású kis épületbe kerültem, és egy magas bárszék van alattam. Előttem pedig egy korsó sör, amit azon nyomban el is toltam. Erre a pofaszakállas - itt is szakáll.>.> -, pocakos kis köpcös kocsmáros egészen furcsán nézett rám.
- Inkább whiskyt. - jelentettem ki, és magam is meglepődtem a különösen mély hangomon. A kocsmáros továbbra is igazán érdekesen méregetett, de végül megvonta a vállát, és töltött. Én pedig jóízűen kortyoltam a számomra már ismerős, és tetszetős italt. Ez jobban illene hozzád, Ozzy barátom. Sokkal előkelőbb ital, mint a sör. Keserű, mint az élet, és mégis feloldó. Valahol egészen finom.
Lehajtottam, majd felkeltem a székről. Túlságosan hirtelen mozdulattal próbálkoztam, sajnos az előtte megivott sörök és a whisky közös hatását már érezni lehetett, így egy pillanatra megcsúszott minden, és lábammal csak nehézkesen találtam meg a földet. Látásom egészen abnormális lett az előtte pár perccel, a saját testemben lévőéhez képest. Fizettem, majd mosolyogva elköszöntem a kocsmárostól, és távoztam.
Nem tettem meg nagy utat a kocsma és a következő pihenőhelyem között. Hát hogy is tehettem volna, amikor lábaim oly ingatagok voltak, hogy folyamatosan össze akartak csúszni? A legközelebbi padra leültem, és nagyokat lélegeztem. Próbáltam tisztítani a fejem, melybe egyre különösebb gondolatok kúsztak, ahogy kezdtem érezni az alkohol hatását. Egészen vicces volt az egész. A táj, az érzés, a gondolataim. Elmosolyodtam, szélesen, mutogatva hófehér, ragyogó fogsoromat. Majd hanyagul hátradőltem, kezemet átvetettem a pad támláján, és úgy vigyorogtam bele a pofájába minden arrafelé járónak. Az életen röhögtem. Ó igen, ebbe a szépséges férfi testbe zárva egyre merészebb ötleteim támadtak, és egyre csak nőtt a jókedvem. Voltaképp szabaddá váltam. A testem fogságából kiszabadulva, új emberként, tiszta lappal. Persze Oziriszt már ismerik egy páran. Mégis egészen olyan volt ez, mintha egy újszülött lennék, tiszta fehérséggel, gondok nélkül, hibák nélkül, bűnök nélkül. Egy angyalka.
De az angyalokat mindig nagyon gyorsan megkörnyékezik a démonok, sajnos. Most sem volt ez másképp, főleg, ha egy ilyen sötét szembe lógó hajjal, hófehér fogsorral, makulátlan bőrrel, és férfias vonásokkal megáldott jóképű ember képébe születünk újjá. És ha még ezek mellé látszik az is, hogy részegek vagyunk.
Ozirisz barátom sajnos nem túl jó környéken kocsmázott. Már ha létezik egyáltalán kocsma jó környéken.O.o Mindenesetre jelenlegi helyzetemben nagyon hamar megkörnyékezett egy csapat szemtelen hölgyemény. Még ha szépek lettek volna.. O.o De neeem.. Nem voltak azok. Mármint.. ki találja szépnek azt, ha valaki a tél közepén egy szál ilyen ruhának sem nevezhető rongyban mászkál? Mindenféle műkörömmel, és egyebek. Még az arca is ronda volt, teli bőrhibákkal, persze gondosan lealapozózva, de akkor is. Meg az a túlságosan beállított haj… Kérem szépen, kinek áll így magától a haja, őszintén? És komolyan azt hiszi, hogy szép? Komolyan azt hiszi, bármit elér azzal, hogy az ölembe készül telepedni? Egyáltalán mi ez az egész?
- Te odakint is ilyen karmokkal járkáltál? – jegyzem meg a körmére pillantva.
- Miért? Nem tetszik? :O Pedig olyan nehéz a játékban ilyesmihez hozzájutni.. És szerintem igazán esztétikus. *.* - esztétikus… Jéé, ismer ilyen szót?
- Gondolom az alapozó, hajvasaló, tupírozó fésű és a hajlakk megszerzése is ugyanilyen bonyolult feladat. – bököm oda neki félvállról, kissé flegmán.
- Ha te azt tudnád…:O Egyszerűen a játék tervezői nem gondoltak eléggé a hölgyek helyzetére. Valami szörnyű. Egy sima hajgumi megszerzése is problémás dolog. – folytatta a társalgást. Úgy hiszem, sikerült találnom egy témát, melyben otthon van.
- Na látod, tudom, miről beszélsz! Olyat én is kerestem már, és egyszerűen lehetetlen a nyomára bukkanni! – kapcsolódtam bele én is, hiszen ez a probléma engem is érintett már.
- Minek kerestél te hajgumit? O.o – csodálkozott rá, ám én nem is figyeltem erre, csak folytattam panaszkodásom.
- Hajcsatot is..
- Várj.. egyáltalán honnan tudod, hogy mi az a tupírozó fésű? – csodálkozott aztán még inkább, egy csöppnyit elgondolkodva.
- He..? – néztem rá értetlenül a kérdését hallva.
- És miért foglalkozol vele? O.O – folytatta, mint aki éppen most világosul meg. Én pedig egyáltalán nem értettem.
- Tessék? Szerintem eléggé szembetűnő, hogyan rejted el a valódat holmi kencék alá, hogy aztán itt kéjelegj, és próbálj meg az ölembe mászni. – ideges lettem, így hát kiadtam magamból, amit ki kellett.
- O.O Ohh… Elnézést.. Te.. meleg vagy? :O – folytatta, mintegy végre végére érve a gondolatmenetének.
- Mi??? – akadtam ki a felvetésre teljesen. Szemöldököm majdhogynem az égig szaladt, miközben állam a bokámat verdeste.
- Persze.. mint minden jóképű pasi. – húzódott el mellőlem, kissé elszontyolodva. Nekem meg csak akkor esett le, hogy mégis mi lehet itt a probléma.
- Elnézésedet kérem. – váltottam hirtelen hangnemet. – Csak talán számodra szokatlan, hogy ilyesmibe belelátok. Pedig amúgy csak fodrász a szakmám, és ezért. Szeretnék itt is foglalkozni ilyesmivel. Ha a vágás nem is működik, attól még sok szép dolgot tudok művelni az emberek hajával. – próbáltam magyarázkodni így utólag. Basszus, most fogom tönkretenni Ozzy hírnevét.
- Szóval meleg vagy. – jelentette ki határozottan.
- Dehogy… - próbáltam ellenkezni.
- Melyik hetero pasi akar önszántából fodrász lenni? -.- - a kérdés majdhogynem jogos. De mégsem. Beskatulyázta a fodrászokat. És Ozzyt is. Ez ellen tennem kell.
- Aki szereti a hozzá betérő hozzád hasonló szép lányokat. El sem tudod képzelni, mennyi előnye van annak, ha az ember fia fodrász.. Tudod, egy kis hátsó, berendezett szobácskával.. –  nem folytattam, helyette egy pajkos vigyort engedtem meg irányába. Úgy hittem, ez hatni fog. És tényleg működött, habár talán túlságosan jól is. A következő pillanatban már a nyakam köré fonta a kezeit, és az ölemben izgett-mozgott. Mi a..?! :OOO
- E-e-e-lnézést, deee.. Van ba-baráto.. barátnőm. – próbáltam mentegetőzni, és kikerülni a kezei közül.. alól. Q___Q
- Ugyan.. Ő hol van most?  - egészen különös volt a hangja. De ez az egész nekem nem tetszett. Hol a kezed?! :O Áááhmm.. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam.
Ha nem tetszek semmit, meg fognak erőszakolni!!
Lelöktem magamról, és Ozirisz gyorsasági pontjait maximálisan kihasználva futottam el egészen egy ismerős sikátorig, amiről tudtam, hogy általában üres. Vagy ha járnak arrafelé, akkor sem tűnik fel senkinek egy ott kuporgó Ozirisz. Ott aztán meghúztam magam a nap hátralévő részére. Nehogy már a végén valami mocskosat csináljon velem holmi szajha! :O Vagyis vele.. Dede az én.. emlékeimmel. T_T


[Event] Fekete Kuroshitsuji_14__Sebastian_by_Ayato_san_answer_1_xlarge

_________________
[Event] Fekete Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi7666/7700[Event] Fekete 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Sinon on Csüt. Feb. 26 2015, 17:22

Köszönöm a részvételt.
A résztvevők jutalma a szép, érdekes posztokért 100 arany.


Jutalmak beírva!
(Rosalia)
Sinon
Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 325
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Event] Fekete Vo36oi10/10[Event] Fekete 2yjvlht  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Fekete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.