Cearso vs. Atoru

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 16 2014, 20:21

The member 'Atoru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso vs. Atoru - Page 2 4766612103_86ee832108_s Cearso vs. Atoru - Page 2 4766612103_86ee832108_s Cearso vs. Atoru - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s Cearso vs. Atoru - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Vas. Nov. 16 2014, 21:43

-Addig jó, amíg nem kérdezem? Ezek szerint nem akarsz egy csapatba kerülni egy íjásszal?
Egy kicsit gondolkodásra késztetem a srácot, de ha összerakja a dolgokat, hogy csak akkor mondom el, ha egy csapatba kerülünk, akkor valószínűleg ebből következik az is, hogy csak ilyenkor kérdezek rá mások speciális képességére vagy képességeire.
-Most az esélyekkel latolgatsz?
kérdezem vissza, mikor látom, hogy vacillál egy kicsit az ajánlat elfogadásával.
És miután elfogadta csak azután osztom meg az álláspontomat.
-Akkor számolj egy kicsit. Szerinted nekem hány lövés kell, hogy levigyem az életcsíkodat? Megsúgom, ahhoz hogy az én életemet te leszed ahhoz még két ütés kéne. Ahhoz hogy téged legyőzzelek még legalább 5 vagy 6 ütésre lenne szükségem, tehát legalább hat körig ki kéne térnem a támadásaid elöl, és mivel te körönként kétszer támadsz, az ugye még a gyengített verziódban is legalább tíz vagy tizenkét támadás, és ez csak akkor ha folyamatosan találok. Ehhez még vegyük hozzá azt, hogy minden harmadik körben pihenem kell. Akkor most kinek is kedvezett ez a szabálymódosítás? Ha csak az arányokat vesszük figyelembe, akkor a 2 a 12-höz arányt, ami megegyezik az 1 a 6-hoz aránnyal lecsökkentetem a magam részére 1 a 4-hez arányra. Így is azt mondod, hogy csak az egyik késedet akarod használni?
Szerintem egész jól levezettem a dolgokat, hogy a szabályok megváltoztatása az én javaimat szolgálta meg igazán.
-Pihenned kell?
Majd elkezdek lassan számolgatni az ujjaimon, mivel én kezdtem a harci köröket, az ő pihikörének valahol az én második pihi köröm előtt kellene lennie, ha 2-nél nagyobb a kitartása ,de közben beiktatott gy pihenő kört az én pihenő köröm utánra, és ha neki is egy lenne, akkor ugyanolyan gyakran kéne pihennie, mint nekem, tehát ja, a rendszer szerint lassan neki is pihennie kell.
-Pihenned kell.
Mondom határozottan, és bólintok is egyet. Egy kicsit azért sajnálom, hogy pont a pihenőköre előtt hozakodtam elő a szabály megváltoztatásával, de minden lehetőséget meg kell ragadni, és felajzom a íjra a nyilakat, hupsz az illúziónyílról teljesen megfeledkeztem.
-Ez nem számít bele a találatokba.
Legfeljebb ha még így is elhúzódik a mérkőzés, é ezekkel a minimális sebzésekkel is le tudnám vinni az életét, és akkor az eredeti aréna szabályok miatt is győzhetek még.
-Próba szerecsendió
Mondom mielőtt, elengedem a íj idegét.

Azért leírom a sebzést: 8-at sebeződtél.


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 16 2014, 21:46-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 16 2014, 21:43

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso vs. Atoru - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Kedd Nov. 18 2014, 16:10

– Ezt mégis miből gondolod? O.o Ha tudni akarod, van néhány igen kedves íjász ismerősöm. ˇ^ˇ - mondom a fiúnak. – Csak annyiról van szó, hogy a titkolom a képességem, akárcsak te, és ezért jó, ha nem tudsz róla, mert megvan az előnyöm. Rendben? Semmi elítélés, semmi kaszt rasszizmus nincs a szavaim mögött. -  Hajj, de nehéz úgy beszélni, hogy ne sértődjön meg valaki. No De ez sem lehetetlen, és ezt a szintet el akarom érni! o/ Persze arra gondoltam, hogy véletlenségből megbántani, Mert ha valaki mondjuk direkt cinikusan, vagy ironikusan mond valamit, akkor persze, hogy az a célja, hogy megsértődjön az illető, nem? Még szerencse, hogy ilyeneket én nem szoktam csinálni.
Ezután rákérdezett a nagy hallgatásomra. Mit ne mondjak, lehet, hogy egy kicsit igaza volt. Csak egy kicsit másképpen, ha jól sejtem. Nem azt néztem, hogy nekem milyen lehetőségeim lesznek, hanem hogy neki mennyi lesz. És részben ezért, részben azért, hogy nehogy megbántsam a visszautasítással, belementem.
És már jött is a pontosan kiszámított statisztikai adatokkal, amik pontosan elmondták, hogy mégis melyikünknek mekkora esélye van. A kérdésére pedig nemes egyszerűséggel válaszolok.
- Igen. – mondom teljesen komolyan. Most ezzel lehet, hogy egy kicsit kiakasztom, de mindjárt elmagyarázom neki ezt az egészet.
- Azért, mert így neked nagyobb esélyed van, mint általában. Én nem azért jöttem arénázni, mert a ranglétrán szeretnék felkapaszkodni. Engem sosem érdekelt a rang, vagy a dicsőség. A játékban töltött idő túl rövid ehhez. Ezenkívül pedig amúgy sem éri meg, mivel akármikor elorozhatják a dicsőséget, amiért keményen küzdöttél, így mi értelme lenne? Inkább fordítom másra az időmet, csak most úgy döntöttem, hogy ezt is kipróbálnám, hogy mégis milyen lehet. Mint kiderült, én nem tudok úgy párbajozni, hogy kihasználjam az előnyeimet, így minden bizonnyal szépen lassan a dobogó legalsó fokára esnék, amit pedig egy bizonyos valaki nem nézne jó szemmel… >.> - értem ezalatt Timidust, aki biztosan azt hinné, hogy ez azért van, mivel nem eddzek eleget. – Tehát, szerintem én maradok a normális párbajnál, maximum még néha eljövök megnézni egy-egy meccset, de arénázni már nem fogok. – vallom be a fiúnak. Nem mondom, hogy rossz élmény volt ez az egész, de nem értek a komoly párbajhoz. Ha pedig nem értek hozzá, akkor valószínüleg nem fogok arénázni, ahol tétje is van.

Cearso remekül kihasználta azt, hogy pihenőköröm van, de ez nem gond számomra. Így jártam, hogy pont most fogadtam el! >.< Így viszont most, kifáradva, nem is nagyon tudtam elkerülni a nyílvesszejét, így könnyedén eltalált.
- Szép volt. – mondom barátságosan, miközben nyújtom a kezemet felé. Ezt még valami régebbi könyvben olvastam, hogy Nyugaton így fejezik ki a tiszteletet, vagy valami ilyesmi. scratch No mindegy, ha elfogadja, akkor kezet rázunk, én pedig betartva a feltételeket, fel is adom a küzdelmet. – Jól küzdöttél. Még talán később találkozhatnánk, egy baráti párbaj keretein belül. – ajánlom fel a fiúnak. Akárhogy is, élveztem a menetet. Csak az volt a gond, hogy ennek volt tétje, így nem tudtuk mind a ketten elengedni magunkat. Na, majd legközelebb.


//hivatalosan feladom a küzdelmet, ha az ellenfelem engedi//

_________________
Cearso vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Cearso on Kedd Nov. 18 2014, 17:07

-Rendben, rendben. Nem vagyok az a sértődős fajta, de nekem ez eset le a párbeszédünkből.
Világosítom fel a srácot a helyzetről. Ezzel figyelmeztetve, hogy legközelebb figyeljen oda jobban az ok-okozati kapcsolatokra egy párbeszédben.
-Rendben van, ha így akarsz küzdeni, én nem akadályozlak meg benne.
Nekem csak jó, ha kevesebb támadásra kell odakoncentrálnom.
Majd a következő nyílvessző végzetesnek bizonyul, hisz szépen beleáll a srác vállába, aki ez után kilép a berögzült támadó állásából.
-Én is élveztem a küzdelmet, annak ellenére hogy jó sok szint van közöttünk.
Köszöntem meg a párbajt, pedig annak még javában nem volt vége.
Elfogadom a nyújtott kezét, lélekben azért még mindig készülök arra, hogy még kétszer megcsapkod egy kicsit, hiába mondta azt hogy őt nem érdekli a ranglétra, mindenki önző egy kicsit, és bármilyen cselt megpróbálhat bevetni csak egy kis plusz juttatásért. De a békejobbot akkor is tiszteletlenség lett volna elutasítani, ha nem bízik az ember a másikban. Majd a kézrázás után, az új szabályok értelmében fel is adja a küzdelmet.
-Egyszer még biztosan találkozhatunk, de nem feltétlen kell annak küzdelemnek lennie.
Mosolygok vissza a srácra.
-Hisz nem csak titkokból és háborúból áll ez a világ.
És ha lehet együtt is megyünk ki az aréna falain kívülre. Hisz ez a küzdelem nem arról szólt, hogy ellenségeket szerezzek magamnak.
Vegyes érzésekkel hagyom el az arénát. Egyrészt örülök a győzelmemnek, másrészt egy kicsit úgy érzem, mintha átvertem volna a srácot azzal, hogy a pihenő köre előtt hozakodtam fel a szabályok megváltoztatásáról. De ez az én formám.
/Engedi a feladást, és ezzel vége a párbajnak./

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 20 2014, 14:43

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2014. 01. 18-án küzdhettek meg. Ha akkor is feladással zárul, pontlevonás lesz mindkét fél számára.

Jutalom: 30 exp, 80 arany

Pontok:
Cearso +150 pont
Atoru -80 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs. Atoru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.