Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Go down

default Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Suzume on Pént. Okt. 31 2014, 14:21

Már egy ideje figyeltem az aréna toplistát és nem azért mert képtelen voltam felfogni annak tartalmát. Azon már rég túl jutottam. Inkább azon agyaltam, hogy én miért is nem vagyok fent a csapatos toplistán. Jó ez a kérdés nyilván költői hiszen egyértelműen azért mert nem is vettem részt ilyen harcban. A kérdés arra vonatkozik inkább miért nem vettem részt még rajta. Talán mert nincs megfelelő csapatom? igen ez meglehetősen ésszerű válasz lenne na de most! Voltak erős „szövetségeseim” akikkel bátran belevethetem magam egy ilyen harcba anélkül, hogy nem kéne azon idegeskednem, hogy a csapattársam bénázása miatt veszítünk. Ezek közül is a legerősebb Ren volt. Bár őt túlzás szövetségesnek hívni. Konkrétan a szolgája vagyok szóval kicsit érdekes felállás lehet hisz alá kell vetnem magam az akaratának bár éppen ez miatt lehet mókás az egész. Így hát egyetlen dolgom pusztán az volt, hogy felkeressem uram és parancsolom, hogy jöjjön velem arénázni.

Talán nem is kellet sokat kutakodnom, hogy megtaláljam őt viszont ahogy megpillantom már messziről kiabálok neki.
- Reeeen-Samaaaa! Reeeen-samaaaa! – Mellé még heves integetés is párosul csak, hogy teljes legyen a kép. – Ren-sama! – Hajolok meg előtte. – Kérni szeretnék valamit nagyságos uram. – Nézek rá hatalmas, kérlelő boci szemekkel és újból meghajolok persze ezúttal nem egyenesedem fel. – Kérem tiszteljen meg azzal, hogy az oldalán küzdhetek arénában. – És várom a válaszát. Ha a válasz nem akkor tovább könyörgök. Ha viszont igent kapok akkor azzal lendülettel gyermeki örömmel kezdek ugrálni. – Köszönöm szépen Ren-sama! Már is rohanok és foglalok helyet arénában és leadom a jelentkezésünket! – És azzal ott is hagytam Ren-samat és rohantam is az arénához ám elötte még gyorsan visszarohantam hozzá.
- Milyen küzdőtéren érezné jól magát? – Mert fontos Ren-sama kényelme. Ez az elsődleges szempont. Majd ha megkapom a választ már tényleg rohanok, hogy megejtsem a jelentkezést és beállítsam az én nagyuramnak a kényelmes környezetet.

Élet: 21
Fegyverkezelés: 30+17
Erő: 2
Irányítás:15+28
Kitartás: 7+12
Gyorsaság: 11+30
Speciális képesség: 30+4
Páncél:75

Tárgyak:
1x Gyenge Fárasztó Méreg
2x Lökés Kristály
2x Gyenge Területi Kábító Kristály
3x Nagy Potion
4x vörös bika potion

/Az aréna kinézetét majd vagy Ren vagy én a kövi körben leírom ha ő nem vállalja :3 /

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi10/2700Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Pént. Okt. 31 2014, 14:48

Végre oda is eljutottunk, hogy Shu úgy ül az aréna nézőterén, hogy nem kell attól tartania, hogy olyasvalakivel kell párban harcolnia, aki esetleg nem viselkedne helyénvalóan, ugyanis újdonsült legjobb barátja, leendő céhtársa, a nagyon kedves és aranyos Jun üldögélt mellette, és mindketten lábukat lógatva várták, hogy Timidus elintézze a jelentkezést. Hogy miként jutottak el idáig? Nos… ez elég hosszú történet. Jun legyőzésével Timidus egyre bizonyosabbá vált abban, hogy ez a céh ugyan egy fokkal jobb mint az előző, a tagokat jelentő emberek nem kevésbé életképtelenek és tudásuk és felkészültségük nem marad sokkal alatta annak, amit a kicsiket összegyűjtő céhben látott a sárkány. Egyszerűen a magukat frontharcosoknak csúfoló banda annyit nem tudott még elvégezni, hogy valami normális egységet összeállítson, és ugyan a céhház hiányosságait még foghatják arra, hogy új helyre költöztek, a csapat hiányosságaira azonban már semmi kifogásuk nem lehet. Anatot ugyan már kezelésbe vette, hiszen talán ő tehet a legtöbbet annak érdekében, hogy azt a feladatát a céh, amiért Timidus kiválasztotta, azaz Shu védelmét a lehető legteljesebben ellássa. Ezek közül a népek közül pedig Jun volt az, akihez Shu a legközelebb került, így Jun volt az is, akivel Timidus Atoru után dolgozgatni kezdett. Az ő felkészítése nem bizonyult nehézkesnek, hiszen ugyanúgy, ahogyan a másik padavan, Junci is engedelmesen tanult a sárkánytól, itta minden szavát, és arra sem volt nehéz rávenni, hogy most eljöjjön arénázni velük gyakorlásképpen. A sárkány tehát elégedett lehetett, azonban a regisztrációból mégis fejét csóválva tért vissza.
-Nem találtam ellenfelet, egy ember azonban azt ígérte, hogy sorsolásos alapon talál nekünk.
-Zsákbamacskával akarsz harcolni? Ez nem vall rád… mármint… így bárki lehet az ellenfelünk…
-Jelenleg ez nem számít. Nem a győzelemért harcolunk. Most Jun felkészítése a legfontosabb.

Pontok meg miegyéb:

Szint: 27

PontokFelszerelés
Élet26+4
Fegyverkezelés25+15
Erő/Irányítás5/20-/+35
Kitartás20+11
Gyorsaság20+13
Speciális képesség30+16
Páncél+45

Kristályok:

Potionok:

Mérgek:


+
CÉHBANK

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Jun on Pént. Okt. 31 2014, 15:35

Érzem, hogy fokozatosan ég ki az agyam. Minden egyes megtanult kristály, méreg, vagy potion után valahogy olyan tudatlanabbnak érzem magam. Vajon ez természetes dolog, ha az ember arra vetemedik, hogy tanuljon valamit? Furcsa, de azt hiszem már éppen ideje volt, hogy legalább a saját termékeimnek a hatásáról tisztában legyek. Miközben az arénában várakozunk is, néha-néha előkapom a kézikönyvet és felfrissítem a tudásom. Végigfuttatom a szemem egy-egy kristály szövegén, majd becsukom és fejben elismétlem párszor. Ez a módszer talán működni fog. Meg valamivel jobban meg lehet vele takarítani, mint a próbáljuk ki egyesével őket és akkor biztos tudom mi micsoda módszerrel.. Kíváncsian vártam mi fog kisülni ebből a csapatos arénázásból. Eddig még nem volt lehetőségem ilyesmit kipróbálni. Sőt maga a csoportos párbaj is távol áll tőlem.
- Juj én imádom a sorsolásokat. Már pusztán a kíváncsiság érzése, hogy vajon mi lesz az eredmény. Ah Alig várom, hogy lássuk kikkel állunk szemben. - elöntött az izgalom érzése, nem véletlen, hogy a lottótól is próbálom távol tartani magam. Nem kis összegeket öltem már bele abba, hogy na vajon mekkora lesz az esélye, hogy az én számaimat találják el? féle kíváncsiságom miatt dolgokba. De ez most  ingyen van. Zsákbamacska? Kapom fel a fejem Shu szavaira, de sajnos ö nem arra a dologra gondolt mint amire én. Milyen kár. Pedig aranyos gesztus lenne az aréna fenntartóitól, ha a kijáratnál lenne ilyesmire is lehetőségük a résztvevőknek.
- Minden tőlem telhetőt megteszek majd. - vigyorogtam a sárkányra. - Tényleg sokat tanultam. Rengeteget. Csak nem biztos, hogy eleget... De biztosan többet mint a semmi... szóval nyerni fogunk. - szalutáltam. Majd a lánykára pillantottam. - Tényleg minden rendben lesz. Majd odafigyelek. Nagyon-nagyon fogok figyelni. Amennyire még sosem figyeltem oda. - kisebb csapatnál nem lehet probléma abból, hogy ha az életpontjainkat kell lesni.

pontok:

Élet: 20+2
Fegyverkezelés: 30+11
Erő:14+27
Kitartás: 10+2
Gyorsaság: 27+20
Speciális képesség: 21+8
Páncél: 90

+:
1x Gyenge területi kábító kristály
1x vörös bika potion
1x Tartós Specialitás Potion
2x Mini Potion (+5 hp)
2x Kis Potion (+20 hp)
3x Pajzs Kristály
3x Hullám Kristály
1x Hangrögzítő Kristály
2x Fotó Kristály
1x Gyenge Tisztító Kristály
1x kinézet kristály

Gyémánt mellvért:  ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi

+ céhbank

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi3984/4100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Nov. 02 2014, 20:14

Hatalmas ásítozások közepette próbálok életet lehelni magamba hajnali fél tizenegy körül. Baromira nehézkessé vált számomra  a korán kelés, főleg akkor, ha az éjszaka kimaradok, vagy küldizek, vagy… mit tudom én… nehéz és kész >.>  Lomhán, lusta mozdulatokkal kászálódok ki, hogy lebattyogjak a lépcsőn a konyháig, ahol leülve az asztalra borulok. Laza 20 perc tünetmentes, vegetatív állapot után hívom le a menüm, hogy bekapjak valami finomat, amit nem rég vásároltam, de gáz van. Már nincs epres fagyim, se jégkrémem>_<  Ez így, ebben a formában nem állapot >_< Fogom magam, pár klikkel felöltözöm valami lazába, azután már veszem is az irányt kifelé. Amint kilépek az ajtón előttem landol rakoncátlan petem… szerintem engem akart eltalálni >.>
~ Hova mész? ~ kérdezi egyből… mintha köze lenne hozzá
- Vásárolni , elfogyott az epres fagyi, meg a jégkrém is -.-
~ affraid affraid affraid ~ elfehéredik teljesen
~ Mit csinálsz még itt? Menjünk már >.< ~ feleli és elviharzik  szélsebesen a boltok irányába… majd fellök engem… baka >.>
Nincs mit tenni, mint elindulni és beszerezni az ellátmányt, minél több epres cuccot és magát az alapanyagot, mert az kell a kedvenc shakemhez is Rolling Eyes
- He?! – hallom  a nevem és már kezdek a futásra, hátha megint őrült rajongócsaj had, mint a múltkor a 14. szinten bhrrr….  de nem facepalm
- Mit akarsz? – kérdezem flegmán. Most pont nem érek rá, mert halaszhatatlan dolgom van, meg sem állok, haladok egyenest az üzlet felé. Nem enged, tovább erősködik, és mondja a magáét. Azt hiszem nincs tisztában a  szolga-gazdi kapcsolattal Suspect
- Miért tisztelnélek meg én azzal? – közben megérkezünk az üzletet, a jól bevált üzletemhez…
- A szokásosat – adom le rendelésem, mire szorgosan pötyögni kezd a csávó.. nekem csak a pénzt kell küldenem. A biznisz végeztével előkapok egy fini epres jégkrémet és nagyot harapok belé, igyekszem nem figyelni a zavaró tényezőre mellettem >.>
- >_< - Veeeehe.. nem bírom már tovább… fogom a megmaradt jégkrémem és a szájába tömöm… örüljön, hogy nem mást Rolling Eyes
- Rendben van, de ha ne lesz méltó ellenfelünk, ki kell állnod ellenem ˇ^ˇ - ez a feltételem… ha a meccs, amire elhív, untat, akkor rajta kell kiéljem magam Rolling Eyes
- Nekem mindegy, azt választod, amelyiket akarod. Menjünk….

Élet: 36 (180 HP)
FK: 43
Erő/irányítás: 9/61
Kitartás: 20
Gyorsaság: 80
Speciális képesség: 37
Páncél: 65

_________________
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi6382/6500Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Suzume on Vas. Nov. 09 2014, 07:09

Nem kellet sok, hogy megtaláljam Ren-samat és rögtön nyaggatni is kezdtem a kérésemmel. Persze volt egy olyan sejtésem, hogy nem fogja magát könnyen adni de hála az égnek ez nem igazán történt így.
- Azért kell megtisztelned vele mert megkértem rá. – Vágom rá egyből. Ennyi jár annak aki az életét adta neked. Most már minden cselekedetem és döntésem a te javad szolgálja. Ha kell megvédem amire igaz nincs szükség hisz Ren-sama nagyon-nagyon erős. De az is a feladatom, hogy Ren-sama maradéktalanul boldog legyen és jól szórakozzon így az arénára való felkérésem is ezt a célt szolgálja Ren-sama és természetesen ha nincs kedvére való ellenfél személyesen kel a szórakozásáról gondoskodnom. – Aztán mikor betömi a szám jégrémmel akkor csak mosolygok, vagyis megpróbálok.
- Köfönöm Fen-fama! – Motyogom teleszájal. Végül az engedélyt megkaptam és az arénát is kedvem szerint alakíthatom bár nem tudom mi lenne a legideálisabb Ren-sama szórakoztatására. Talán valami egyszerű vagy valami csicsás hely legyen? Még ezen agyalok közben be is regisztrálom magam a jelentkezők soraiba és nem is kell sokat várnom, hogy megkaphassam a párosítást az ellenfeleink pedig nem voltak mások mint Jun és Shukaku. Na, ez érdekes lesz. :3
Nos mivel valami stílusos helyszint akartam így az aréna pontosan úgy fog kinézni mint a kezdetek városának északi része. Persze nem az egész csupán egy kis szelete csak pár háztömbnyi területét ami magával foglal egy főutat ami összeköti az aréna két bejáratát, néhány mellék utcát és persze jó pár kisseb nagyobb épületet ahova akár be is lehet menni ha a helyzet úgy kívánja. Most már csak annyi dolgom maradt, hogy megvárom Ren-samat és vele együtt lépjek be az arénába.
- Azt hiszem sikerült méltó ellenfeleket találni Ren-sama így nem fog unatkozni. – Dicsekedem el az én mesteremnek és ahogy meglátom a másik párost már integetek is nekik.
- Jun-chan! Shu-chan! Sziasztok! – Kíváncsi leszek a lány és a sárkánya reakciójára :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi10/2700Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Vas. Nov. 09 2014, 08:36

Shu azonban nem szerette a sorsolásokat. Nagyon nem. Sohasem volt szerencséje az ilyenekben, és soha de soha nem gondolta úgy, hogy valaha is szerencséje lesz. Most azonban… talán Kayaba bácsi ismét figyel, és nem a sors és a vak szerencse, vagy az ő esetében a szerencsétlenség fogja irányítani a sorsolást, hanem a kedves Admin, aki majd olyan ellenfeleket sorsol ki ellenük, akikkel szívesen gyakorolhatnak. Azóta, hogy a lány elkezdett kicsiket edzeni, neki is egyre inkább kirajzolódott az egésznek a játék oldala, hiszen ha ugyan Timidus továbbra is teljesen komolyan vette a harcot, neki már nem kellett, és így még valamicskét élvezni is tudta.
-Nem kell… túlaggódni, Jun.
Hajolt közelebb a kislány a harcművészhez, és úgy beszélt, hogy a sárkány ne hallhassa.
-Ha nem nyerünk, akkor nem nyerünk. Semmi baj nem lesz.
Az aréna lassan átalakult, ami egy kicsit meg is hozta hozzá a kedvét, hiszen szerette a várost, Timidus pedig már azon gondolkodott, hogy miként tudná a terep adottságait a maga javára felhasználni. Ám amikor megjelent a kiíráson, hogy kikkel is kavarták össze őket, Shu azonnal ellenkezni kezdett.
-Nem, nem, nem és NEM! Velük nem állunk ki Timidus, eszedbe se jusson!
Ám ekkor már nem csak a nevek tűntek fel neki, amik egyenként is bőven elegek voltak ahhoz, hogy se egy gyilkossal szemben, se egy ripacs nőcsábász ellen ne akarjon kiállni, hirtelen leesett neki, hogy ezek ketten most együtt vannak. Szinte egyszerre szólaltak meg a sárkánnyal.
-Jun, van egy ötletem.
Majd egymásra pillantottak, mintha csak azt kérdeznék a másiktól, hogy ugyanarra gondolt-e, de a végén Shu kezdett el beszélni.
-Rent már egyszer legyőzte Freya. Tudod, hogy ki az a Freya? Ő a Nagy Duel Princess, még soha senkitől nem kapott ki. Nézd!
Halászott elő egy képet az inventoryából, ahol szőke a kislány éppen a földön henyélő Ren fölé magasodik, és beviszi az utolsó ütést. Még alá is íratta a kép másik oldalát a lánnyal, annyira tetszett neki, hogy végre valaki megmutatta annak az idiótának, hogy hogyan is kell viselkedni a lányokkal.
-Te meg tudod változtatni a fegyvered kinézetét, és adok egy kristályt, azzal pedig a kinézetedet is. Nem akarok Rennel harcolni, se Suzuval, aki vörös… Anat azt mondta, hogy kerüljük el messzire a gyilkosokat, és téged sem akarlak veszélybe sodorni…
-Nem is engedném.
-Igen… köszönöm, Timidus… de múltkor nagyon bántotta Asukát, csak azért, mert vörös volt… pedig ő véletlenül… önvédelemből… Suzu pedig be is vallotta, hogy direkt végzett sok emberrel… és… és…
-Csak csináld, Jun.

És ha a lány benne volt, márpedig miért ne lett volna benne, akkor lassan sétáltak le a nézőtérről, és bár elég messziről, hogy biztonságos legyen, tehát nem léptek be az arénába, de úgy, hogy mindenki hallja, a páros felé kiáltott.
-Ryuninji Ren! A nagy frontharcos, és közönség kedvenc! Te képmutató! Már a gyilkosokkal is összeállsz, akiket annyira utáltál még a múltkor?! Ennyire nincs felszerelésed, hogy rájuk kell támaszkodnod?! Vagy ennyire messzire elkerül már minden lány, hogy csak a vörösök állnak össze veled?! Freya után annyira győzni akarsz, hogy mindegy, hogy ki mellett?! Szánalmas!
A szemei csak úgy villogtak. Ez az ember, aki bántotta Asut, amikor semmi bizonyítéka nem volt arra, hogy miért vörösödött, ez most egy olyannal áll össze, aki bizonyítottan gyilkos. Egyszerűen hihetetlen volt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Jun on Vas. Nov. 09 2014, 09:04

Picit biztattam a lánykát, érzem, hogy nyerni fogunk, végtére is itt vagyok én is... A sorsolás eredményét kíváncsian vártam miközben idődről időre a füzetkémbe pillantottam, gyorsan átfutva a benne található adatokat. Kristályok, potik, minden egyéb cuccocska, amit talán érdemes lenne fejben tartani.. Shu-tan furi biztatására csak mosolyogtam.
- Tudom. - a rövid választ követően pedig a felszerelésem ellenőrzéséhez láttam hozzá. Nem mintha hajlamos lennék elfelejteni elhozni dolgokat, vagy valami ilyesmi, csak nem árt az elővigyázatosság, és elég sok időnk van ahhoz, hogy minden apróbb dolgommal végezni tudjak.
- Mi a baj? - fordítom a fejem a hirtelen ellenkezni kezdő lányka felé, majd én is leolvastam az ellenfeleink nevét a táblácskáról. Ren-sama, Suzu. Egy bólintással nyugtáztam, hogy hmm igen ez egész jó. Vesztettünk. Vagy talán mégsem. Majd kiderül, előfordulhat, hogy valamelyikük megfutamodik, vagy időközben megfázik vagy.. vagy bármi. Shu ötletét nyitott füllel hallgatom, időnként megrázom a buksim, a név amit említett egyáltalán nem volt ismerős, szóval még egy kis próbálkozással sem sikerülne előkaparászni az emlékeim közül ki is lehet ez a bizonyos nőszemély akit az imént említett. A képet elvettem, és alaposan megnéztem a lánykát. Furi, valahogy olyan elegáns és alacsony...
- Szép lány. Biztosan Ren-san is nagyon szereti, ha ilyen furi dolgokat művelnek együtt. Szóval mit szeretnél? - a kérdésemre már érkezik is a válasz, és egy kristály, csak felvonom a szemöldököm, nem értettem miért jó ez, de ha Shu-tan ezt szeretné akkor biztosan nyomós oka van rá.
- Ne aggódj, az arénában nem ölhetne meg amúgy sem, nemde? Ha pedig megfutamodnánk akkor, gyávának tűnnénk. - meg persze picit az is közrejátszott, hogy már régóta érdekelt milyen érzés az amikor Ren-tan ellenem harcol és nem velem. Több alkalommal is voltam vele egy csapatban azonban még nem igazán értem a stílusát, Suzu pedig..Suzu, majd meglátjuk mit hoz ki magából. Félrevonultunk, én pedig aktiváltam a kapott kristályt, és a képen szereplő lányka kinézetét öltöttem magamra, elegáns ruci, cuki pirospozsgás arcocska, hatalmas pillácskák, szőke hullámos haj, amit néhány masni fog össze.
- Hű. Picit olyan.. hercegnősen érzem magam. - halvány pír jelenik meg az arcomon, a lányka figyelmeztetésére pedig még a rúnácskát is eltávolítom a fegyverből, legalábbis a harc elejéig. - Rúna ki. - kapom ki a banánrúnát metamorphból, és egy a képen látható katana alakját veszi fel. Shu-tan beharangozója még az alaphangulatot is megadta a harchoz. Nehéz volt megállni, hogy ne köszönjek automatice az ellenfeleinknek, de mivel nem ismerem a jányka beszédstílusát, sem pedig azt, ahogyan szokta, ezért inkább csak próbálok úgy sétálni mint egy nemes. Egyenes hát, apró határozott léptek, áll felemelve.
- Pssszt Shu-nyan, nem emlékszem mennyi ideig is maradok ilyen alakban. Ez az a kristály volt ami pár perc múlva elmúlik ugye? -félve kérdezem meg, nehezebb ez a dolog mint képzeltem. De majdnem olyan jó mint a cosplay!

//kinézet kristály aktiválva 1/3 //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi3984/4100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Nov. 14 2014, 18:23

Veeeeeh… sosem gondoltam volna, hogy Suzu-chan ennyire túljátssza a szerepét. Olykor-olykor már egészen közel áll ahhoz, hogy az idegeimre menjen, de míg tartja magát a szavához, addig nem akarom lerendezni. Így jobban tudok rá figyelni én is, na meg a többi szolgácskám ~.~
Miután betömöm a száját jégkrémmel, jelezve, hogy elég a süketelésből, már el is rohan az aréna felé, hogy előkészítse a terepet. Persze azért mondtam neki ezt-azt, hogy mi lesz akkor ha…  egy kis motiváció sosem árt, meg ez amúgy sem nagy fenyegetés, már ha annak lehet nevezni.
Lassan cammogok utána, felesleges sietnem, hiszen nélkülem nem indulhat el a buli, ugyanis én vagyok a díszvendég Cool
Megérkezvén keresni kezdem tekintetemmel a szolgámat, aki szerencsére elég feltűnő teremtés, főleg azzal a csini nyakövvel, amit még tőlem kapott. Igen, ez is nagylelkűségem ékes bizonyítéka, hehe.
- Igazán? Hát azt majd meglátjuk Razz felelem neki és belépek az aréna küzdőterére, ahol szemem elé tárul az alkotása facepalm
- Nincs valami nagy fantáziád, ha csataterekről van szó Rolling Eyes - ez így gáz, ráadásul semmi egyedi nincs benne… sima utcai bunyó.
Miután közöltem vele, amit szerettem volna, köszöntöm a népem. Két kezem a magasba emelem, érkezzen csak az üdvrivalgás \o/ Igen, én vagyok az, aki mindig mulattatja a népet \o/
- Remélem ma is jól szórakoztok \o/ - kiáltom vissza nekik, ők meg kiáltanak nekem, csak nem értem mit, mert annyian és annyifélét mondanak. Ráadásul olyan hangzavar keletkezett, hogy majdnem megsüketülök @.@  Persze vannak nyomingerek is a tömegben, akik nem értik az aréna mibenlétét, és ennek próbálnak hangot adni, de gyík próbálkozásaik vannak, majd ha megtanulnak olvasni a sorok között, mint én, akkor talán lehet róla szó, hogy érvényt szerezzenek maguknak Cool
Még körbetáncolok egy kicsit, produkálom magam, hogy meghozzam a nézők hangulatát… mondjuk ezt inkább önmagam fényezésének nevezném, de hát ez van Cool

Ahogy nézem én leszek az első a harcban, így kövi postomba leírom a dobásokat.

_________________
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi6382/6500Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Suzume on Csüt. Nov. 20 2014, 14:51

- Eeeeeh nem értem mi a gondod a fantáziámmal? – Fakadok ki Ren-samára. – Nézd meg teljesen úgy építettem fel mint az eredeti. Minden a helyén van! és különben is van két közelharcosunk és egy távolsági. Akár gerilla támadást is tudunk alkalmazni. Modern hadviselés. Ráadásul védve vagyunk Timidus levegőben való támadásaitól ha a házakba megyünk. A helyszín választásom nagyon is tökéletes. – Játszom el a pukkancs kislányt. Az, hogy Ren-sama kelleti magát a népnek meg se lepődöm, röhejes inkább de sebaj.
- Jun-chan! eléggé megváltoztál mióta utoljára láttalak. – Integetek oda lánynak. Tényleg teljesen máshogy nézett ki. Túlzottan is. Nem csak a haja meg ezek hanem az arca a méretei, minden. Vagy képit használ vagy valami mást, kinézet kristályt esetleg ami teljesen fölösleges hisz a küzdő felek nevei ugyan úgy ott vannak és az bizony Jun.
- Shu, hogy merészelsz ilyen hangnemben beszélni Ren-samaról. Ő mutatott nekem utat a sötétségben, az életem az övé és nem tűröm, hogy így beszélj vele! – Játszom egy kicsit a szerepem kicsit talán túlzottan is.
- Ren-sama! Ne táncikálj ott össze vissza hanem mondj te is valamit. – Szólok rá gazdámra. - Ez a buta vakarcs megpróbálja bemocskolni a neved, hogy tűrheted ezt ilyen nyugodtan. – Hangommal drámai dühöt próbáltam imitálni mint ha most a kis Shu-chan valami világégető bűnt követett volna el. De ha már itt tartunk, kíváncsi vagyok mennyit is fejlődtek mióta legutóbb harcoltunk és Jun-ra is kiváncsi vagyok milyen erős is lehet, na meg alapvetően még nem volt részem csapat harcban. Izginek ígérkezik. :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi10/2700Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Nov. 20 2014, 15:21

A közönség. Sokan úgy hiszik, hogy a közönséget, a tömeget a szónokok mozgatják a színpadokról, avagy jelen esetben Ren az aréna közepéről. A tömegmanipuláció akkor volt a leghatékonyabb, ha a tömeg úgy érezte, egyek vagyunk közülük. A nagy szónokok ezért beszéltek többes szám első személyben, a politikusok pedig ezért használtak közéleti példákat a megszólalásaikban, és igyekeztek magukat átlagosnak mutatni. És vajon ki lenne leginkább a tömegből való, mint az, aki valóban a tömegben van? Shu hangja elég erős volt ahhoz, hogy a népek meghallják, és nem is talált mindenkinél süket fülekre. És amikor még a gyilkos is elkezdte védeni Rent, az már pont elég bátorságot és felháborodást adott a tömeg egy részének ahhoz, hogy elkezdődjön a fújjolás és a beszólogatás.
-Mi van szőke szépség?! Legyőznek a kislányok és gyilkosokhoz mész sírni?!
-Már csak ezeket tudod összeszedni bunkókám?!
-Csak hátulról, és nehogy behunyd a szemed közben, mert még le talál döfni!
-Takaródj gyilkos!

Érdekes módon többségében női hangokat lehetett hallani, talán pont azok, akik az idomár híres egy alkalmasai közül kerültek ki. Mindenesetre most a ficsúr megtapasztalhatta azt is, hogy milyen az, ha éppenséggel nem ünnepli olyan nagyon a közönség. Már a Freyával folytatott harc során is akadtak olyanok, akik nem az ő pártján álltak, példának okáért pont Shu, aki még autogramot is kért a Duel Princesstől. Mindenesetre közelebb nem léptek, és Junnak is intett, hogy ne lépjen be az arénába, és bólintott is a kérdésére. Ehelyett Timidus röppent fel, és ő hallatta a hangját.
-Gyilkosokkal nem állunk ki, Ren. Nem veszélyeztetem az idomár életét. Ha akarsz, te maradj, megküzdünk ellened, a vöröst azonban távolítsd el az aréna területéről.
-Takaródj gyilkos a bérenceddel együtt!
-Ne mocskold be a harcteret! Nem méltó az arénához!
-Ne várd meg míg én doblak ki!
-Az én indikátorom nem lesz vörös, ha kitekerem a nyakadat!

És a szólamok zengettek tovább.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Jun on Pént. Nov. 21 2014, 19:40

Minden egyes eltöltött másodperc ebben az alakban egyre inkább zavarba hoz. Az arcom lángvörös, a ruha elképesztően szép, tele fodrokkal, ám ennek ellenére mégis a színvilága eléggé visszafogott volt ahhoz, hogy kompenzálja az előbbit. A haj, akár egy valódi hercegnőé, a tökéletes bőrről és pillácskákról nem is beszélve. Félve tapogattam végig magamon, persze csak mértékkel, és ott ahol illik. Hihetetlen érzés, el sem hiszem, hogy eddig még nem szereztem be nagyobb mennyiséggel ebből a gyöngyszemből. Az ellenfeleink már az arénában, legalábbis ha jól látom... a nézők pedig úgy tűnik elég hevesek. Ha már őket ennyire ünnepelik akkor, gyakorlatilag velünk mi lesz? Természetesen semmi, mindenki Ren-sanra és Suzura fog koncentrálni, amiért ők ilyen stílusosan jelentek meg. Suzu hangja zökkentett ki a fura kis sajnálkozásomból, azonnal a lány felé fordítottam a tekintetem, és annak ellenére, hogy tudom, hogy vörös, és perverziója határtalan mégis automatikusan mosollyal az arcomon lengettem meg a kacsómat a fejem felett mint holmi zászlót.
- Sziaa! Valójában rengeteget edzettem, reméltem, hogy meg fog látszani, viszont nem hittem volna, hogy ilyen távolságból is látható lesz. - vigyorogtam, mint a vadalma, teljesen kiment a fejemből, hogy éppen egy kristály hatása alatt állok.. Rolling Eyes Elvégre nem minden nap dicsérnek meg. Az edzés eredményes volt, nem csupán lelkileg, de még testileg is megerősödtem, az tudásom pedig egyenesen arányos lehet az izmaimmal most már. Közben pedig Shu és Timidus is elbeszélgetnek, vagy kiáltoznak kinek, hogy tetszik. Kezd nagyon furi lenni ez az egész. Mintha egy színházi előadáson lennénk, Ren-sama a színpad közepén nyújtózkodik, várja, hogy a közönség csodálja, Suzu messziről támogatja, mint holmi rajongó, Shu és Timi pedig erről az oldalról vitázik, fenntartva az egyensúlyt. Én pedig itt állok, hercegnőként. Mesésen. Felbátorodtam és előléptem Shu mellé, és Suzu kiáltására, én is valami hasonlót próbáltam produkálni.
- Suzu! Hogy merészeled, íj módon megszólítani Shu-tant! Nem hagyom, hogy így beszélj az... az... - egy másodperc elejéig elgondolkodtam, majd ismét felkapom a fejem és mintha meg sem akadtam volna folytatom is a mondatot. - ... az ifjúhölggyel! igen hölgy.. Ezt  kérdő hangsúllyal mondom! Bizony! - magabiztosan húzom ki magam, az öklöm előre tartva hősies testtartással, majd Shu-ra pillantok, remélve, hogy elégedett az alakításommal.
- Gyerünk Shu-tan! Mindent bele! Én innen szurkolászok neked. - közben pedig próbálom kiszűrni mit is mondd még Suzu, hogy tarthassam magam az ellentétes szerepben - Nem tűrheted, hogy meggyalázza a birodalmat! Hogy bemocskolja a nevet ami egy ország élén áll! - közben a lány mögé tipegek, és még mielőtt mondhatna valamit picit előrébb lököm, hogy szónoklatát a lehető legjobb szögben állva folytassa. Közben pedig én is felveszem a megfelelő testtartást, és odakiáltok Renéknek.
- Utolsó csepp vérünkkel is védeni fogjuk a hazát! - közben előhúzom a fegyverem és a mennyezet felé mutatok vele, szabad kezemmel pedig elmorzsolok egy könnycseppet. Végre itt a lehetőség kamatoztatni a színészi képességeinket!

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi3984/4100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Nov. 27 2014, 22:15

- Hogy-hogy mi baka?! – nézek rá kérdőn hát nem egyértelmű? Csak rá kel nézni az aréna küzdőterére és már látja is az ember.
- Hát pont ez az. Pont ugyan az, mint az eredeti. Nem tudtál volna valamit saját magadtól kitalálni? Attól, hogy tudsz másolni, még nem lesz színes a fantáziád Razz oktatom ki kicsi szolgámat. Ej, de sok gondom lesz még vele, ha ilyen alap dolgokat nem tud. Közben „hergelem” a népet, ünnepeltetem magam úgy, ahogyan azt kell. Tudják rólam jól, hogy a meccseimet nem lehet unalmasnak nevezni…. én viszek színt az unalmas, szürke életükbe \o/
- Hai-hai, de jó neked – legyintek következő szavaira, mert inkább azzal törődöm, amivel kell, vagyis a közönséggel. A rosszalló bekiabálások nem túlzottan érdekelnek, ilyenek mindig is voltak és lesznek is, csupán a  féltékenység beszél belőlük. Azért szóra bírom azt a ksi csengőt a lány nyakörvén, amit köteles viselni a jelenlétemben… ékes bizonyítéka annak, hogy a tulajdonom…. mintha csak egy pet lenne \o/ Természetesen az értelmesebbje ezt felfogja és jön újfent a hatalmas üdvrivalgás. olyan szép mondatok hangzanak el, mint: a legjobb idomár, az igaz idomár \o/
Igaz ami igaz, van benne valami, hiszen már playereket is megszelídítek, amit más nem mondhat el magáról, csak én Cool
Miután kicsit csillapodik a tömeg vetek egy pillantást a táblára, hogy kik az ellenfeleink. Ismerős nevek..
Reginald is kitesz magáért, Fent a magasban parádézik, hol kék, ezüst és aranyszínben tőrnek elő testéből a lángok… produkálja magát és sokak csodálatát el is nyeri ezzel. Oh… büszke vagyok rá… az én petem Sad
A szolgám eközben már javában társalog és ahogy odanézek én is, ledöbbenek pár pillanatra mondván ez mit keres itt, mikor nem szokott arénázni. Felnézek a monitorra, majd vissza rá. Ezt megismétlem vagy négyszer, mire leesik, hogy egy újabb, brutál fannal van dolgom, aki felveszik imádott személyének alakját facepalm  Egyesek elméje nagyon beteg Suspect  nem is érdemes rá odafigyelni… Jun-chan megzakkant Suspect
A tollaska sem vált ki belőlem jobb reakciót
- Csak egy kölyök, aki bedurcizott, mert nem figyelnek rá eléggé... nem kellene ennyire komolyan venned őt - nyugtatom le szolgácskámat.  odaintem magamhoz a szolgám és csilingelek egy kicsit a csengőjével.
- Ő a szolgám, megszelídítettem ,akár egy petet és akként funkcionál- mondom büszkén ezzel elnyerve a nézők újabb csodálatát. Ez van, fel is út, le is út. Tuti nem rakom ki a szűrét Suzu-channak, mert ha unatkoznék, akkor ő lesz az ellenfelem.

_________________
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi6382/6500Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Pént. Dec. 05 2014, 19:24

storno


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 06 2014, 08:12-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Suzume on Szomb. Dec. 06 2014, 06:17


/A játékból nem fogom kivonni magam, túl kari idegen lenne. Max jutalmat nem várok. Very Happy
És Shu a jövőben te ne irányítsd az én karim ha kérhetem független attól milyen okból teszed!!/

Tetszett Jun-chan stílusa. Nagyon is. Az, hogy ő is bele megy egy ilyen játékba, azt kell mondjam félre ismertem őt és a horgászós event után azt kell mondjam kellemeset csalódtam benne. Na de ne csak tátsuk a szánkat hanem folytassuk. ^^
- Az uralkodási időd lejárt zsarnok! – Adom elő a nagy szabadság harcost. – Elég volt az elnyomásból és a nyomorból! Seregeid már legyőzettek ez az utolsó esélyed a megadásra. Dobjátok el a fegyvert és adjátok meg magatokat! Ha még most megteszitek a bíróság talán kegyes lesz hozzátok. – Kiabálok vissza Jun-channak. Ez kifejezetten tetszik, később ezt még mindéképp folytatnunk kell. :3
Az, hogy a közönség miként reagál a jelenlétemre nevetséges. Nem is idegesít fel különösebben de elég irritáló, hogy elvegye a figyelmem a játékról.
- Tessék csak. – Fordulok a fellázadt közönség felé. – Akit zavar a jelenlétem megkapja az esélyt, hogy elzavarjon. Teljes életes küzdelem, egy az egy ellen! – Tárom szét a karjaim, erre szinte minden lázongó ember elhalkul. Tipikus szájhősök. Nem véletlen ücsörögnek folyton a lelátón. Ahhoz már túl gyengék, hogy harcoljanak nem beszélve a bátorság hiányáról.
-  Chh… Ennyit erről. – Fordítom el a tekintetem meglehetősen önelégülten. Azonban ahogy nézem a sárkány és lány sem kivétel ez alól. Addig alig ha fognak lejönni még én itt vagyok így hát kénytelen vagyok visszavonulni a konkrét harcból.
- Ren-samaaaa! – Vékonyodik el egyből a hangom. – Jó szórakozást! Mutasd meg mit is tud az idomárok idomárja. Addig úgy sem fog lejönni még te itt vagy és akkor a szórakozásodnak is annyi tehát… - Sétálok vissza az aréna bejárathoz épp annyira, hogy a rendszer már kiesettnek tekintsen. - Innen fogok neked szurkolni legalább megmutathatom a meglepetésem amit neked szántam. – Hívom elő a menüm és némi pötyögés után egy arany és vörös színekben pompázó és egy hatalmas „R” betűvel díszített pompon lány jelmezt öltök magamra. – Hajrá, Hajrá Ren-samaaa ő a legjobb nincs para… - Kezdem el rázni a pompomokat. :3  

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi10/2700Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Dec. 06 2014, 08:30

(Mindössze betartottam a szabályt, ami úgy szól, hogy automatikusan kiesel, ha nem tartod be a határidőt. Direkt tekintettel voltam arra, hogy te dönthesd el a kiesésednek a körülményeit, a karidat nem mozgattam többet az éppen elégségesnél, és azt, hogy postoljak-e, nem saját egyéni döntés volt, tájékozódás előzte meg, többek véleményét kikértem erről. Ezen kívül pedig örülök, hogy még játékban vagy, jobb ez így.)

Szerencsére a gyilkos rájött, hogy ő maga, a jelenlétével teszi tönkre, és lehetetleníti el Ren-sama játszadozását, hiszen amíg ott van, addig Shu nem fog harcolni, hiszen ha akarna sem engedné Timi oda biztonsági okokból, és Junt sem, hiszen mint Artes tag, aki önmagát jelenleg egy szinten tudhatja a céhvezérrel, annak okán, hogy le is győzte, valamint olyan bizalmas kapcsolatba kerültek Anatoleról a tagokat, és a céhvezért illetően, hogy a sárkány pozíciója immár teljességében megkérdőjelezhetetlennek bizonyult. Mindenesetre akár így történt, akár úgy, lényeg a lényeg, hogy Suzume eltűnt, így immár szabad volt a pálya hőseink előtt, hogy bizonyítsanak. Persze előtte Junt kellett helyretenni, és Shu ezt meg is tette, méghozzá igen erősen vonta magához a társát, legalább is ami az erőpontjaiból kitellett, és halkan, de erőteljesen közölte vele a tudnivalókat.
-Jun, ez nem játék! Az a lány egy vörös indikátoros gyilkos! Azzal hencegett, hogy megölt három embert! Te is ott voltál a boss előtt, hogy lehetsz ilyen felelőtlen?! Anatole is megmondta, hogy ne keressük a gyilkosok társaságát, és óvakodjunk tőlük. Nem kell mindenkit elítélni, de Suzumével vigyázz mert nagyon veszélyes… akkor is, ha Ren mást mond. Az a nyakörv nem ér semmit, és simán átverhette Rent is. Nem menj a közelébe!
Ezután azonban már nyugodtan lépett be az Arénába, és Timidus is mellé állt.
-Jól döntöttél. Tudod jól Ren, hogy az a nyakörv nem jelent semmit. Még én is viselek szalagot, mert Junnak tetszik, ám ettől függetlenül ez semmiképpen nem befolyásolja a cselekedeteimet. Még így sem biztos a győzelmünk, de így már nem fenyegeti közvetlen veszély az idomárt. Te vagy a gyorsabb, kezdj.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Jun on Hétf. Dec. 08 2014, 09:24

Úgy látszik sejtésem beigazolódott, tényleg színészkedni fogunk, ráadásul nem is akármilyen módon. Tudtam én, hogy nem véletlen, hogy egy ilyen alakot kell magamra öltenem. Díszes ruhák, csodás hajkorona, hibátlan bőr. Persze az én kisugárzásom koránt sem olyan makulátlan és nemesi mint egy hercegnőnek, de minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy beleéljem magam a kiosztott szerepembe.
- Nyomor?! Elnyomás?! Hazugság! - kiáltom vissza - Nincs itt semmiféle elnyomás! Az adófizetők pénze a városfejlesztésre, és a hadsereg fenntartására kell! Adjátok fel! Nincs esélyetek a titkos... titkos... titkos hadsereggel szemben! Az igazság a mi oldalunkon áll! - miközben beleélem magam a szerepbe, még a fegyverem is előre nyújtom, de a hercegnő alakomtól immáron búcsút inthetek, kicsit elszomorodok, leeresztem a fegyverem, és visszapasszírozom bele a banánrúnát. Minden móka addig tart amíg valami meg nem szakítja azt. A következő jelenetre csupán pislogni tudtam, ahogyan Suzu fogja magát és kisétál az arénából, majd pedig egy szurkolólány jelmezt ölt magára, és ugrándozni kezd. Shu-tan intésére azonnal reagáltam és közelebb is siettem hozzá, gondolván, hogy egy gyors taktikai megbeszélés lesz, esetleg stratégiai egyeztetés arról miként is folytassuk tovább a szerepeinket. De ehelyett inkább lesokkolt. Kissé elfehéredtem majd pedig a távolban táncikáló lánykára pillantottam, és vissza Shu-ra, kissé lehajtva a fejem.
- Gondoltam... Éreztem, hogy nem véletlenül vörös az ö indikátora is. De... De engem megmentett. Nem, hogy vörös de még zöld indikátorossal sem találkoztam aki fogja magát és a semmiből becsatlakozik egy harcba, azért, hogy segítsen elmenekülni a lény elől. - osztom meg csendben Shu-val, viszont az érzéseim most már csak kavarognak, nem tudom mit kellene éreznem a lánnyal szemben. Beigazolódott a sejtésem, de ennek ellenére mégis borzalmas érzés, hogy igazam volt vele kapcsolatban. Nem feltételezhetem róla azt, hogy megváltozott, és azt sem, hogy szánt szándékkal ölt.

//kinézet kristály lejárt//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi3984/4100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Dec. 15 2014, 03:10

- Hehhh.. a fejem fogom a két lányka előadásán. Nem tudom, hogy miért csinálják egyáltalán. Ha a közönségnek akarnak tetszelegni, hát full rossz úton járnak . Na, mindegy, jobb, ha rájuk hagyom az egészet, én már elmondtam azt, amit akartam, nincs több hozzáfűznivalóm, helyette pár laza vállkörzéssel melegítek be…. mintha lenne rá szükség Rolling Eyes
Suzu-chan kihívja a közönség felháborodott tagjait, de nekik csak az a hatalmas szájuk van, bátorságuk nincs ahhoz, hogy kiálljanak ellen. Ej, de sok ilyen emberrel találkoztam már. Például ott van az az Artese-s szöszke, aki szintén csak arcra gyúrt, mert hogy másra nem képes, az is biztos Rolling Eyes
- O.o – nagyot nézek, mikor fogja magát, kisétál az arénából a rendszer meg már is kiesetnek jelöli. Hát erre nyomok egy facepalmot
- Veeeeh… Suzu-chan elrontottad a szórakozásom Sad - élőpajzsnak akartam használni, tárgynak, meg még ember formájú kardnak is, de ezzel most lőttek az egésznek, pedig tiszta menő lett volna Sad
- Amúgy meg…. ki adott neked erre engedélyt? Rövidúton irány a börtön, ha továbbra is megszeged a szavad – hívem fel a figyelmét az alkura, ne meg annak a megszegéséért járó büntetésre >.>
- A nyakörv csak jelzésképp van rajta. Megint mondtam, ha ez még egyszer előfordul, akkor dutyiba vágom. Nem kerül semmibe, a kristály is megvan hozzá – nyomok egy laza kamut… nincs meg a kristály, de ezt neki nem kell tudnia.
- Ha nem akar odakerülni, nem tesz semmi rosszat, ha mégis akkor pápá puha ágyacska Rolling Eyes  - szögezem le a lányoknak… mind a háromnak,  hogy megértsék végre azt, amit  tuti nem fognak, de ez tökmindegy Rolling Eyes
- Na, de hagyjuk akkor. Kettő az egy ellen, az esélyek ellenünk szólnak, de hát ez van, ezt kell szeretni… gyertek csak- trappolok egy kicsit, felkészítem magam a küzdelemre.
- Mivel pici lányok vagytok, ezért picikét visszafogom magam….. egy picikét… - igen-igen, mindazonáltal szándékomban áll egy kis büntetés is, csak mert megérdemlik Rolling Eyes

Ha minden a helyén van a harctéren, támadásba is lendülök, lássuk, hogy vetekedik-e valamelyik a gyorsaságommal, mert ha nem, akkor bizony meglepi lesz, hozzák rájuk a frász, nyehehehe… . Reginald is abbahagyja a fenti bohóckodást, zuhanórepülésben mögém kerül, egyre közelebb és közelebb kerül hozzám, hogy aztán hirtelen feketére Színeződöttlángjaival körülöleljen és ezzel felruházzon az egyik páncélom erejével, hogy aztán a tollaskát és a brutál fant figyelmen kívül hagyva megrohamozzam Chibi-chant.Ren:
Páncél: 49/65
HP: 180/180


Képi: Gear, Nightmare Sikeres
Ren sebzése 70-re emelkedik továbbá ereje , gyorsasága, kitartása növekedik 16-al, ezenfelül akit eltalál +12 lángsebzést szenved el körönként, közben Ren is sebződik.

Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Tumblr_mr6cv6PPlg1s4qvrdo4_r2_500

2 találat 2x 86 +12 = 184 sebzés Shura, mivel 2x gyorsabb lett Ren Junnál. Shu körönként 10 lángsebzést szenved el.


Ren: Sebzés: 9/61, 5. körben pihen(páncél miatt), támadáshoz 2 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 4 vagy fölé kell dobnia

Jun: Sebezés:  41, 3 körben pihen,  támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy fölé kell dobnia

Suzu: Kiesett

Shu: Sebzés: 5/55, 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy fölé kell dobnia.


A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 15 2014, 04:23-kor.

_________________
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi6382/6500Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Dec. 15 2014, 03:10

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 4767249862_5877ffd2ef_s Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Dec. 15 2014, 08:44

Timidus ugyan először felveszi a harci állását, ám amint Ren beveti minden erejét, és lángolva rohan neki a kislánynak, leereszkedik a földre, és Shu mellé lépdel, hogy felsegítse, majd Junt is nyugalomra inti.
-Ezt a harcot elveszítetted, Ren. Akinek mindene a harc, a háborúskodás, annak legfőbb ellensége elsősorban önmaga. Semmi másra nem gondolsz, csak arra, hogy legyőzz minket, és megalázz. Tudod, hogy nem kell ellenünk ekkora repertoárt felvonultatni. Te harcos vagy, ahogy látom a képességeid is ezt mutatják. Másod azonban nincs. Suzu nem a szolgád, hiszen máris utasításod nélkül cselekedett. Te pedig hazug vagy, hiszen az, aki a Börtön Kristályt gyártani tudja, itt áll mellettem, és neki egyetlen ilyen kristálya van, ami nem nálad van. A hazug pedig nem alkalmas arra, hogy a gyilkos őrzője legyen. Elveszítetted a hiteledet mindenki előtt. Tudd, mindig a láthatatlan ellenség a legfélelmetesebb. Te már megmutatkoztál, így nem vagy félelmetes. Sőt, te leszel az eszköz, hiszen a legjobb módszer arra, hogy az embereket együttműködésre és csoportgondolkodásra motiváljuk, az, ha azonosítunk egy ellenséget, és azt vetjük fel, hogy ők fenyegetnek minket. És ki fenyegetné jobban őket, mint az a frontharcos, aki a gyilkosokat védelmezi, és a kedvükért még hazudni is képes? És mennyi esze lehet akkor, ha ezt még egy egyszerű pet is kitalálja?
És ez az utolsó mondat elég volt ahhoz, hogy a közönség nagyja hördüljön fel. Timidus tudta, hogy lenézik a peteket, de azt is tudta, hogy ezt kihasználhatja. Az emberek hiúak és ostobák, és ha azt mutatja nekik, hogy ő okosabb náluk, akkor ők akarnak lenni az okosabbak. Ők tudták, hogy Ren gonosz. Előbb tudták mint Timidus, hiszen ők emberek, és az emberek okosabbak. Most már szinte csillapíthatatlanul követelték Suzu börtönbezárását, és azt, hogy ha Ren erre valóban képes, akkor tegye meg, különben örökre csak a gyilkosok pártfogója marad. Amikor csendesült a moraj, a sárkány újra megszólalt.
-A háború első szabálya: soha ne teljesítsd az ellenség vágyát! Te szórakozni akarsz. Szórakozni azon, hogy két kislányt versz meg, és tiporsz a földbe. Ebben nem fogunk részt venni, és nem fogom az időm arra pazarolni, hogy te jól érezd magad. Hiteledet vesztetted Ren, és ez számunkra nagyobb győzelem, mintha csatában győztünk volna. Shu, végeztünk. Jun, te is gyere, tájékoztatnunk kell Anatolet a fejleményekről.
És ezzel Timidus kisétált az Arénából, majd őt követte Shu is, aki azonban az ajtóban megállt, és kérlelően nézett Junra.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi12695/10100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 19 2014, 10:53

Csak úgy zajlanak az események. Suzu kisétál az arénából, talán pont a haragos tömeg miatt, unt rá erre az egészre. Ren-san egy félelmetes fekete páncélt visel, amivel gyakorlatilag néhány mozdulatsort követően vörösbe is viszi Shu életpontjait. Tágra nyílt szemekkel pillantok a fiúra, majd pedig az életpontokat jelző csíkra. Elállt a lélegzetem, a képesség láttán, talán még sosem láttam hozzá hasonlót, viszont ez cseppet megrémít. Hatalmasat nyelek, és kezemben szorongatom a fegyverem, de támadni nem támadok. A fiúnak a börtönkristályra adott hablatyára csupán pislogtam, majd Timidus mondására bólogatni kezdtem.
- Ez igaz. Én sem tudok rajtam kívül olyan emberről akinek birtokában lenne ez a recept. Ráadásul elég költséges és drága az elkészítése is. - vetem oda a fiúnak, persze eszem ágában sincs még tovább gyártani azt a szemetet, nem reklámnak szántam a szöveget. Az az egy ami elkészült is bőven elég, ott heves továbbra is a táskámban, valószínűleg nem is kerül használatra. Pierre számára van fenntartva, az ö neve van ráírva.
- Azt hiszem picit csalódott vagyok. - hajtom le a fejem, - Nem hittem volna, hogy ilyesmit fogsz mondani egy nőről, hogy háziállatként kezeled. Ez igazságtalan és lealacsonyító. Sajnálom de nekem elment a kedvem ettől az egész aréna dologtól. De azért köszönjük a lehetőséget. - húzom el a számat, pedig eleinte jó mókának tűnt, viszont most már annál inkább undorodva nézek a díszletre aminek a felépítésével Suzu fáradozott. Tökéletes lett volna arra, hogy eljátszadozzunk picit Aincradi nemesek szerepébe bújva. Közben Shu és Timidus elindult kifelé az arénából, Timidus szavaira először a távolban ácsorgó Suzura, majd Ren-re pillantok, végül vissza a sárkányra, és elindulok feléjük. A kijárathoz érve, viszont egy integetést megejtek búcsúzás gyanánt, az illem azt diktálja, hogy el kell köszönni, még ha szóban nem is sikerülhet, egy kézlóbálás még belefér a köszönés kategóriába.

//lő követi Timidust. //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku Vo36oi3984/4100Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19 2014, 18:10

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 03. 19-én küzdhettek meg.

Jutalom: 90 exp, 240 arany (aki inaktivitás miatt kiesett annak nem jár)

Pontok:
Ryuninji Ren / Suzume +50 pont
Jun / Shukaku -30 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ren-sama *.* és Suzu vs Jun és Shukaku

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.