Cearso vs Traumnis

Go down

default Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Traumnis on Szer. Okt. 22 2014, 19:07

Ahogy besétálok az arénába, felemelem a kezeim, és összeütögetem a két kést. Nem az a klasszikus amfiteátrum, hanem egy erdő, de azért kapok valami éljenzést. Ideje itt is kipróbálni magam, bár nem tudom, hogy mennyire vagyok jó, hogy meg tudjam, az a legfontosabb, hogy kipróbáljam, nem? Ráadásul, a rendszer szerint Cear az ellenfél. Úgyis kíváncsi vagyok már, mit tud.
- Helló!- nem tudom, hallott-e, de nem látom, valahol elbújhatott, talán felment egy fára. Kíváncsi vagyok, hogy harcolhat, még azt is el tudom képzelni, hogy valami olyasmi a terve, hogy elunom, és feladom- akkor a taktikája elég sikeres, mert nem hiszem, hogy tíz perc álldogálásnál sokkal tovább kibírnám. - Na, nyomassuk!
Egy pár másodpercig még várom, hogy előkerüljön, azután inkább én lépek akcióba. Megpörgetem az egyik késem, miközben a fához sietek, hogy elkezdjek belevésni valamit a törzsébe. Először egy szívecskére gondoltam a nevemmel és Katjáéval, de az most annyira nem illik egy fájthoz. Valami olyasmi kéne, ami illik egy ilyen párbajhoz, ami, bár nem tudom, mennyire erős, remélhetőleg érdekes lesz majd. És közben természetesen azért figyelek hátrafelé, hogy reagálhassak, ha sunyimódban tolná.
Végül, mivel nincs jobb ötletem, mégis elkezdem megvalósítani a szívet a nevekkel. Bár nem vagyok lovag, Katja biztos örülne, ha neki ajánlanám az első arénás győzelmemet, és hát mi lenne szebb emlék, mint egy fára vésett szív? Igaz, talán az aranynak talán jobban örülne, de azt megtartanám, kéne egy kicsit erősödni végre, akkor több pénzünk lesz, mintha elverjük az összeset. Magasabb helyeken egy mob dob annyit, mint az egyes szinten egy küldetés.
A hátamat a fának vetem, és a vállam felett kezdem belenyomatni a kanjikat a törzsbe, hogy nehogy elvétsem a támadást. Az nem lenne szép kezdés, ha egyből veszítenék, mert hátulról elintéznek. Remélem, Cear tényleg nem akar bujkálni, és ilyen éhezők viadala hosszúságú harcot rendezni, jobb lenne lezavarni gyorsan.Spoiler:

Élet                       6
Fegyverkezelés      11
Erő/Irányítás      17(+1 kés)
Kitartás               5
Gyorsaság              12
Speciális képesség     7

Találati pont:           30
Páncél:     11
Sebzés:                   9/kés

Speciális képesség:
Stroke of grace (Kegyelemdöfés)
Lehűlési idő: öt kör
A képesség aktiválásával az árnyharcos fő (jobb kezes) fegyverének sebzése megnő a körben, függően a célpont életpontjaitól. Amikor aktív a képesség, az árnyharcos szemei vörös színben kezdenek világítani, és a jobb kezes fegyvere vörös aurát kap. Csak olyan ellenfélen van hatása, akinek már 80%-on, vagy az alatt van az életpontja, 80% életponton 20% bónuszsebzést kap, 60% életponton 40%, 40% életponton 60%, 20% életponton pedig 80% a sebzésbónusz. Ha az ellenfél 10% életpontra, vagy alá kerül, a képesség 100% sebzésbónuszt biztosít.
Célpontok, akik méreg hatása alatt állnak, további bónuszsebzést szenvednek el a képességtől (a méregnek nem kell az orgyilkos pengéjéről származnia, és nincs jelentősége annak sem, hogy milyen típusú, milyen hatást fejt ki). Az alapsebzés 10%-ával növekszik a sérülés célpontokon, akik mérgezés alatt állnak, ez a bónuszsebzés minden különböző méregnél halmozódik. A halmozódás mértéke legfeljebb a speciális képességre tett pontokkal azonos mértékű lehet.
Ha a képesség végez az ellenféllel, a lehűlési ideje két körrel csökken a következő használatig, ha viszont valamiért nem okoz sebzést, öt körrel tovább tart a lehűlési ideje, mint normál esetben. Ezt a büntetést minden ötödik pont a speciális képességen egy körrel csökkenti. Minden ellenfél, akinek az árnyharcos viszi be a halálos találatot, egy körrel csökkenti a lehűlési időt a következő használatig.

Potik: 1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
Mérgek:
1xGyenge Lassító Méreg: -2 gyorsaság, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható
1xGyenge Gyengítő Méreg: -2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén
1xGyenge Fárasztó Méreg: -2 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén
1xGyenge Speciális Méreg: 2 körig megakadályozza a speciális képesség működését, maximum 1 találatig marad a pengén
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/500Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Cearso on Szer. Okt. 22 2014, 20:55

Mivel megvan a kettes szint és egy kis zsebpénzt is sikerült beszereznem, úgy döntöttem beruházok néhány jártasságra, ami jól jöhet egy csetepatéban. Kezdem is a lopakodás jártassággal. Majd úgy döntök ideje a felszerelésemen is frissíteni egy kicsit, és beszereztem két csigamintás gyűrűt is. Az a tíz pont nem keveset számíthat. Nem mindegy, hogy az milyen gyakran sikerül eltalálni az ellenfelet.
Az aréna fele sétálok, de az előző küzdelmemre nem szívesen emlékszem vissza, hiszen olyan szintű megalázás szemtanúja voltam, ami mély kétségeket ébresztem bennem a magasabb szintű játékosok ellen. Persze ebből a kategóriából Shu és a sárkinca kiesik.
Belépek az arénába, és majdnem beleütközök egy fa kérgébe. Hát minden esetre más, mint az előző küzdőtér.
Szóval így történik a helyszín kiválasztása. Egy olyan helyre volt szükségem, ahol el tudok bújni, és kaptam egy olyan helyszínt, ahol el is tudtam.
A következő pillanatban már tudtam is ki az ellenfelem. Még a kiírást se kell elolvasnom, ezt a kiabálást ezer közül is felismerném.
Csak nem a Hiszékeny lesz a következő ellenfelem?
Bár az problem lehet, hogy ő kiképzőzött, míg én nem.
Na jó úgy döntöttem, hogy csinálja végig, amit csinálni akar. Majd csak azután támadok. Ha nincs észlelése, akkor nem vehet észre az erdőben a fák között. Tehát amíg nem támadok, addig nem kezdődik a küzdelem.
Remélem ennyi idő elég lesz, hogy kitaláljam, hogyan hitessem el a sráccal, hogy Árnyék támadja, és nem egy íjjal és nyilakkal támadok rá erre az őrült mértékűen naiv srácra. Talán még a várakozást is megunja, és feladja küzdelmet, nekem az is jó.

statok:

élet: 5
erő: 2
irányítás: 5
fegyverkezelés: 14
kitartás: 1
gyorsaság: 7
spec képi: 2
páncél +4
hp:25/25 páncél 4/4 közelharci sebzés: 1 távolsági sebzés: 6

info:

lopakodás miatt Cear kezd
Trau nincs 2*gyorsabb, mint Cear.
Traunak 3-at (kasztbónusz miatt 4-et), Cearnak 2-t kell dobnia sikeres találathoz.
Trau minden 5. Cear minden 3. körben pihen
Traunak legalább 3-at, Cearnak legalább 5-öt kell dobni a sikeres képihasználathoz.
szint:2 /ha esetleg közben szintet lépnék/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/5900Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Traumnis on Pént. Okt. 24 2014, 01:04

Miután elkészül a szív, elkezdek keresgélni, hogy mégis merre bujkálhat Cear. Lehet, hogy tényleg az a terve, hogy két napig bujkál előlem, bár akkora gyökér azért csak nem lehet. Vannak furcsa dolgai, de kétlem, hogy arénában ilyet próbálna csinálni, már csak azért is, mert durván kiutálnák onnan, ha feleslegesen várakoztatná az ellenfeleit. Persze, egy rövid steltelés belefér, az ellenfél nehezebben tud tervezni, ha később veszi észre. Csak egy a bökkenő: nekem nem igazán van kedvem tervezni, csak annyit próbálok majd tenni, hogy helyezkedek a macskája elől, őt meg annyiszor bököm meg olyan gyorsan, ahogy csak megy. Szimpla terv.
Néhány perc után kezdem elunni a várakozást azért, úgyhogy úgy döntök, kezdeményezek, legalább annyit, hogy felmászok egy fára, pár méterrel a föld fölé. Nem túl könnyű akro nélkül, úgyhogy egy viszonylag könnyen mászható fára kellett lekorlátoznom magam, de szerencsére, találok ilyet. Talán könnyebben védem magam a hiúz ellen is, ha a fán vagyok, asszem azoknak nincs farka, emiatt meg gondolom, nem megy nekik olyan jól a fára mászás meg egyensúlyozás. Belegondolva, ha nem túl tápos, akkor az a hiúz akkora lehet, mint egy macska, mert kicsi még.
Körülbelül három méterre a föld felett telepedhetek le, egy nagyobb ágnak támasztom a lábam, a hátam meg a fa törzsének. Lehet, hogy még aludnom is kell így, bár az biztosan nem lenne jó ötlet, lehet hogy azért sunyul, hogy elaludjak, és álmomban elintézzen. Ez az egész bujkálás egy párbajban nagyon nem szimpatikus nekem, bár igazából ezt úgy is felfoghatom, hogy valami előcucc a párbajhoz. Még nagyobb lelkesedéssel fogom aprítani, mint amúgy. Addig is, énekelek valamit.
- Far over, the Misty mountains cold…- emlékszem, még viszonylag kiskoromban láttam a Hobbitot, és a zenéje nagyon megfogott, még mindig tudom kívülről ennek a dalnak a szövegét, és aránylag jól is éneklem, legalábbis belső hallásra jó. Külsőre ilyen vékony kis hangom lehet egy törpe hangjához képest, de ez annyira nem érdekel, mert csak én hallom. Meg Cear, de ha neki nem tetszik, akkor vagy feladja, vagy támad végre.
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/500Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 24 2014, 08:51

Tehát egy szívet farigcsált. Sajnos nem tudok japánul, és ez a fordítóprogram, ami be van építve a játékba sajnos csak a beszédet tudja lefordítani. Így nem tudom elolvasni a szöveget, amit a szívecske belsejébe rajzolt, de van egy olyan sejtésem, hogy a saját és a 'barátnője' nevét írta bele.
Nem tehetek róla, de még mindig nem tudom elképzelni, hogy ők egy valódi pár lennének. Katja és a Hiszékeny? Na ne már. Hamarabb jönnék össze én Asu-val, minthogy Katja a barátjaként tekintene erre a srácra. Pedig Asu nem az esetem, és ahogy elnéztem, esélyem se lenne nála. Nem mintha próbálkoznék valaha is.
Pár perc néma csönd után, miközben azon gondolkoztam, miképp kéne szerencsétlen srácot ismét átverni, Nis elunta a várakozást és megpróbált felmászni a fára.
Szerencsétlen, talán azt hiszi, hogy egy hiúz nem tud fára mászni? Akkor a küzdelem végén ki kell majd kupálnom egy kicsit a szűklátókörűségét. Mivel a hiúz egy macskaféle, ezért mint minden macska kiválóan mászik fára. Nem úgy, mint a Hiszékeny, aki elég sokat bénázik mászás közben.
No mindegy, ezzel csak az én malmomra hajtja a vizet. Én is felmászok egy közeli fára, persze ugyanannyira bénán, mint a Hiszékeny, miközben amaz elkezd énekelgetni. Hékás, nem az arénában vagyunk? Talán jobban kéne koncentrálnod az ellenfeledre.
Felérek abba a magasságba, ahol az ellenfelem tartózkodik. Itt talán be tudom játszani a 'nincs a kezembe semmi' mutatványt. Felajzom a nyilam, és a lopakodásból kijöve elindítom az első támadást. Persze megpróbálok úgy lőni, hogy csak súrolja a srácot a lövedék, nehogy túl hamar lelepleződjek.
-Hali, nem láttad Árnyékot? Az előbb pont feléd ugrált.
Mutatok a háta mögé.
És amikor megfordul, rászabadítok egy kis nyílzáport is. Egyenlőre még csak három nyílvesszővel.

/6+2 sebzés (lopakodás bónusz), illetve 3 gyönyörű luft/


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 24 2014, 08:53-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/5900Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 08:51

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Cearso vs Traumnis 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Cearso vs Traumnis 4767244252_11aeb0c585_s Cearso vs Traumnis 4767244252_11aeb0c585_s Cearso vs Traumnis 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Traumnis on Pént. Okt. 24 2014, 19:57

Végre, legalább megszólal, úgyhogy abbahagyom az énekelgetést, és arra fordulok, amerre mutatott, és felkészülök rá, hogy leugorjak, vagy legalább megpróbáljam lebökni a hiúzt. Rövidesen rá is jövök, hogy valószínű soha nem is volt hiúz, amikor egy nyíl csapódik a vállamnak, és bár az életpontomat nem viszi le, a páncélomat rendesen leküldi. Nem is fordulok hátra, ahogy mondogatja árnyékot, hanem leugrok a fáról, elkerülve a következő három nyilat. Párszor megpörgetem a késem, miközben felé indulok. Elég magasan van, de a lábát így is el fogom érni, és a sebzésnél nem számít, hová szúrok. A valóságban is elég lenne szerintem elvágni pár dolgot ott a halálhoz.
- Hali. Leküldöm nullára a hápéd, és megkeressük együtt- bár elmosolyodok, egyáltalán nem vagyok jó kedvemben. Szeretem mindenkiről a legjobbat feltételezni, de nem szeretem, ha becsapnak, ha idiótának néznek, úgyhogy most nem tervezek sokat jófejkedni Cearrel. Miután megnyertem ezt a harcot, megbeszélhetjük, hogy miért hazudozik, és talán maradhatunk barátok, vagy legalábbis olyasmik. Talán valami viccnek szánta csak, de egyelőre nem érdekelnek az okai, csak az, hogy hazudott nekem ebben, és feltehetőleg egy rakás más dologban. Ha nem írná ki a rendszer, még abban sem lennék biztos, hogy úgy hívják, ahogy.
- Lemászol magadtól, vagy kell hozzá segítség?- kicsit gyorsítok a lépteimen, hogy jobban tudjak ugrani, a jobb lábammal és egy kiálló ág segítségével, a bal alkarommal lököm feljebb magam Cear fáján, miközben a jobb kezemben tartott kést lefelé fordítva megcélzom a térdét, elkerülendő, hogy esetleg belém rúgjon, és leessek. Néhány másodperccel utána szúrok bal kézzel is, ezúttal a torkára, bár szerintem ennek nincs jelentősége sebzés szempontjából. Sajnos, csak átmenetileg tudok megmaradni a fán anélkül, hogy megkapaszkodnék, úgyhogy inkább leugrok, és úgy helyezkedek el, hogy az ágak akadályozzák, hogy fentről rám lőhessen. Alig pár méterre lehet, de le kell jönnie, ha akar lőni. Ha nem jön le, még mindig bármikor eljátszhatom ezt megint.


Találati pont: 30/30
Páncél: 3/11

/Első kocka: jobb kéz Második kocka: bal kéz/
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/500Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 19:57

The member 'Traumnis' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso vs Traumnis 4766610511_dda12706fc_s Cearso vs Traumnis 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 24 2014, 20:59

Ahogy elnézem az arcát, csak most jön rá, hogy nem idomár vagyok.
Végül is, soha nem mondtam neki, hogy az lennék, szóval semmi lelki furdalásom sincsen. Az hogy neki ez jött le néhány utalásomból, az már az ő
baja. Tehát ezentúl nem kell elrejtenem előle az eredeti kasztom.
-Ahhoz először el kéne találnod.
Kiáltom felé, majd amikor a lábamba szúr megpróbálom lerugdosni a fáról.
-Keress magadnak másik fát. Nem látod, hogy ez már foglalt?
Mondjuk a sebzése elég nagyot üt. Nem is számítottam másra egy olyan ellenféltől, ami nyolc szinttel fölöttem van. És a második csapása már sárgába is viszi az életemet. De akkor melyik statjára tehetett viszonylag keveset? Mert nem sokat kell számolnom ahhoz, hogy megtudjam az ereje jóval 15 fölött van.
-Minek kéne lemásznom? Eltalálni innen is el tudlak.
Mondjuk a faágak és a levelek egy kicsit útban vannak, de annyira azért vagyok jó íjász, hogy egy ekkora ellenfelet a faágak között is biztosan eltalálnék, és remélem nem akad be valamibe.
Tehát a következő támadásomat már nem rejtem el a srác elöl. Nem is lenne sok értelme. Felajzom a nyilamat és egyszer támadok ismét a srác vállát célozva, valszeg ez lesz az utolsó lövésem, hisz az alacsony kitartásom miatt a következő támadásom, szinte biztos, hogy pihikör lesz. Akkora szerencsém biztosan nincs, hogy egy kiképzős semmi pontot nem tett a kitartására. Én is csak azért hagytam figyelmen kívül azt a statot, mert annál nem számít annyit, ha az ellenfeledé sokkal nagyobb a tiédnél. És ez egy nyerő taktik lehet, ha az ellenfeled nálad sokkal magasabb szintű.

hp:11
/egy támadás, ha talál az 6 sebzés/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/5900Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 20:59

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso vs Traumnis 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Traumnis on Pént. Okt. 24 2014, 21:33

Megengedek magamnak egy kis mosolyt, ahogy látom, milyen durván lekaptam az életpontját. Vagy nincs kiképzőzve, vagy minden pontját kitartásra, esetleg erőre pakolta, már ha az van az ő kasztjánál. Mindenesetre, nem sebez túl nagyot, nincs sok életpontja, kitérni sem tudott, úgyhogy nem tudom, harc terén miben jeleskedhet. Elég sok nyilat lőtt ki rám egyszerre, úgyhogy talán a gyorsasága lehet jó.
- A-a. Nem a fa foglalt, hanem az erdő. Mert ez az enyém- egy kicsit arrébb ugrok, a nyílvessző pedig a földben köt ki. Úgy tűnik, mégsem tud eltalálni, talán még el is szórakozhatnék azzal, hogy körberohanom a fát, és várom, hogy kifogyjon a nyila, de nem akarok ilyet tenni. Már most érzem, hogy kicsit kezdek fáradni a rohangálástól, mászástól és ugrálástól, nemsokára kell egy kis lélegzetvétel. De szerintem azt már harc után ejtem meg.
Újra felmegyek a fára, hasonlóan, mint előbb, csak most nem jobb kézzel szúrok először, hanem ballal. Nem tudom, hogy van-e még valami trükkje, úgyhogy biztosra akarok menni, hogy a különleges képességem biztos elintézze. Talán még mérget is kellett volna kenni a bal késre, de azzal spórolok, mert ahogy nézem, ez így is menni fog. Már csak egy kegyelemdöfés kell.
A bal kezes késsel egy széles ívű vágást indítok a felsőteste felé a bal oldalától a jobb oldaláig, miközben aktiválom a képességemet, aminek hatására felvillan a szemem vörös színben, és vörös aura kezdi belengeni a kést. Ritkán használom ezt, a legtöbb alacsonyszintű mobnál felesleges, de most nem érdekel, ha óverkillt tolok. Láttam már ilyen feltámadok a halálból dolgot, lehet, hogy az lenne a biztos, ha el is égetném a testet, de mivel nem kell megölnöm, és úgyis kiírja, ha nyerek, nem teszek ilyet. A jobb kezes kést a száján akarom beszúrni, hogy párhuzamos legyen a pengéje az orrával. Akár sikerült, akár nem, ezúttal maradok, nincs kedvem ugrálni, kell egy kis pihenés. Ha túlélte, ilyen közelről legalább nehezen nyilaz.


/római kocka: speciális képesség első kocka: bal kezes kés második kocka: jobb kezes kés/
Traumnis
Traumnis
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 134
Join date : 2014. Sep. 08.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/500Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 21:33

The member 'Traumnis' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Cearso vs Traumnis 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Cearso vs Traumnis 4767249862_5877ffd2ef_s Cearso vs Traumnis 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Cearso on Pént. Okt. 24 2014, 22:06

-Jó a szöveged.
És várom az utcsó támadását. Miután megkaptam a támadását a maradék két életemmel már nem is reménykedtem, hogy túl fogom vészelni a következő csapását, de legalább a küzdelemből megtudtam, hogy nagyon sokat pakolt az erejére. és a gyorsija úgy 4 és 13 között mozoghat, hiszen mindkét fegyójával csak egyszer támadt körönként. Jó nagy intervallum, meg kell hagyni, de ebből is sok mindent ki lehet deríteni. Pl azt, hogy most már biztosra tudom, hogy kiképzőt használt. Bár rajtam kívül nem hiszem, hogy túl sokan foglalkoztak azzal, hogy az aréna szintet néz, nem pedig azt, hogy hány pontod van elosztva, pedig nyolcas szinten már annyi pontod van, amennyit egy kiképző kioszt neked. Csak hát addig el kell jutni, és be kell vállalni ilyen vesztesnek ígérkező küzdelmeket is.
Miután bekapom a végzetes ütést leugrom a fáról. Bár nem sikeredik olyan szépre mint terveztem, hála annak, hogy nincs akrobatikám.
-Ez izgalmas küzdelem volt. Egyszer majd meg kéne ismételnünk. Addig is. Betartanád az ígéreted, és segítenél megkeresni Árnyékot? Az a piszok hiúz, nagyon szeret elbujkálni. Főleg mert nem szereti, ahogy küzdök. Talán már rég az arénán kívül kéne keresnem.
Intek Trau-nak, hogy nézzünk körül, és most komolyan el is kezdek nézelődni. Amíg a srác csöndben van, addig nem is annyira vészes. Ahogy keresgéljük a semmit, vagy csak egyedül keresem a nem létező állatot, elkezdek hangosan beszélni.
-Gondolom észrevetted, hogy nem használtam kiképzőt, és ennek meg is volt az oka.
De a valódi okot nem mondom el neki. A végén még kinevetne emiatt.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso vs Traumnis Vo36oi10/5900Cearso vs Traumnis 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 22:23

Az aréna küzdelmet lezárom. Maximum jutalom jár.

Jutalom: 30 exp, 80 arany

Pontok:
Traumnis +30 pont.
Cearso -5 pont.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso vs Traumnis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.