Suzume vs Chancery

Go down

default Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Szer. Okt. 15 2014, 18:26

Kivételesen most nem volt valami szép időnk. Sötét felhők takarták el a napot, ugyan az eső még nem eredt el de azért már igencsak lógott az eső lába. Kiváló alkalom, volt, hogy ismét felkeressem az arénát. Kivételesen most volt egy konkrét célpontom kivel szeretnék megküzdeni. Na jó ez a kivételesen olyan, hogy voltam össz-vissz egyszer arénába. Az áldozat Chancery. Kíváncsi voltam mire képes ha csak egy sima harcról van szó nem pedig egy csapat vezényléséről. Nem árt ha felmérem a lehetséges ellenségeim erejét márpedig ő ezek közé tartozott lévén, hogy Shukakuval egy céhben voltak. Az aréna ehhez tökéletes helyszínnek bizonyult. A halál árnyéka nem lebeg körülöttünk de mégis van tét, hogy a maximumot hozza ki az ellenfélből. Az üzenetem tömör és lényegre törő volt.
„ Mutasd meg milyen fából is faragtak, feltéve ha nem félsz kiállni ellenem. „ Mellé kapott még egy dátumot is. Mellőztem minden féle udvariasságot. Addig ez luxuscikk még nem látom ő miként viszonyul hozzám, persze ezek után lehet ellenséges lesz. Még nála előbb akartam megérkezni így jóval előbb elindultam. Belépve a küzdőtérre merőben más helyszín fogadott mint legutóbb. Nem volt egy darab fa vagy bokor sem. Helyette magas és sűrű, száraz fű ölelte körbe az egész arénát. Elég magas ahhoz, hogy engem is ellepjen. Egyedül középen volt kb egy tíz méter átmérőjű kör rész ahol a fű csupán a bokámig ért. Ez érdekes lesz így. Legalább ki tudom használni a lopakodásom. :3 Nem volt más dolgom mint várni az aréna közepén. Kíváncsi leszek eljön-e.

Élet: 21
Fegyverkezelés: 30+17
Erő: 2
Irányítás:15+28
Kitartás: 7+12
Gyorsaság: 11+30
Speciális képesség: 30+4
Páncél:75

Tárgyak:
1x Gyenge Fárasztó Méreg
2x Lökés Kristály
2x Gyenge Területi Kábító Kristály
3x Nagy Potion

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Csüt. Okt. 16 2014, 12:53

Ismét a szint szélén voltam. Már nem féltem a korlátra ülni és lehunyt szemmel élvezni akár a felkelő nap sugarainak cirógatását, akár a vastag felhőtakaró hűs árnyékát. Worg szerint nem kell félni az esőtől, a víz tisztító erejű, ezen kívül ebben a digitális világban hamar felszárad, mikor vége a zuhénak. Én hittem benne, és miután már tértem a céhházba agyonázott csirke képében, de széles mosollyal az arcomon, rá kellett jönnöm, hogy ebben is igaza van.
Bár ezúttal egy csepp víz sem zuhant le a terhes felhőkből.
Résnyire nyitottam a szemem, hogy ránézhessek az órára. Lassan ideje indulnom, amennyiben nem szeretnék elkésni. Lassan léptem vissza a szintre, alaposan kinyújtóztatva minden digitális végtagom, nem kapkodtam, nyugodt tempóban készítettem össze a felszerelésem, ellenőriztem pontjaimat, majd csupán intettem a szoborként merengő Worg felé, mikor elindultam.
Nem néztem hátra, de tudtam, ő is egy intéssel köszönt el tőlem.
Az előttem álló napot ismét egy kihívásnak tekintem, hisz egy olyan emberrel csapok össze hamarosan, aki már csalódott bennem. Mikor először találkoztunk, a lehető legrosszabb és leggyengébb állapotomban látott, és tapasztalatim szerint egy ilyen után rendkívül nehéz meggyőzni az adott embert arról, hogy igenis képes vagyok erős és határozott lenni. Vagy ha most nem is, de a jövőben...
Álomkelő is csendesen lépdelt mellettem, míg én próbáltam kizárni a fölösleges gondolatokat a fejemből. Suzume, íjász, vörös indikátorral, Timidus szerint kettő, őszerinte három ember megöléséért felelős. Viszont nincs jogom, se kedvem emiatt elítélni őt. Üzenete alapján egy megkeseredett ember, akit sok baj érhetett az életben, és ezért úgy érzi, felsőbbrendűként kell viselkednie ahhoz, hogy elfogadják.
Persze meglehet, hogy kezdetleges gondolataim tévednek, mosolyodok el. Én még nem vagyok képes hatékonyan kiolvasni mások múltját a viselkedésükből.
Belépek az arénában, miután fekete hajú ellenfelemet nem találom odakint. Álomkelő szorosan követ és megtorpanunk a fűtenger szélén. Mivel nem vagyok egy magas alkat, a fű a fejem fölé ér, és bevallom, ez meg is rémít egy pillanatra. Valószínűleg ez kiülhet az arcomra, de én igyekszem úrrá lenni a vonásaimon és mély levegőket véve lenyugtatom a dobogó szívem.
-Lopakodni fog...
Suttogom magam elé, szinte csak a macska számára. Mivel nincs Észlelésem, ő is hiába fülel, nem fogja a Lopakodásból előtörő ellenfelet időben meglátni, én pedig csak próbálkozom azzal, hogy bekapcsolom a Látásom is, hát ha még sincs Lopakodása, és meglátom őt a magas fűszálak között, még mielőtt késő lenne.


Pontok 23-as szint:
Élet: 29+1
Fegyverkezelés: 20+15
Erő: 7+6
Irányítás: 14+24
Kitartás: 20+10
Gyorsaság: 22+35
Speciális képesség: 18+2
Páncél: +70
Felszerelés:
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 2x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül, csak 30-as szint alatt használható)
Tudnivalók:
Suzume kezd
Mindketten egyszer támadunk egy körben
Chan minden 5. körében pihen, Suzume minden 4. körében pihen
Channak 4 vagy afölé kell dobnia speciálishoz, Suzume-nak 3 vagy afölé
Channak 3 vagy afölé kell dobnia találathoz, Suzume-nak 2 vagy afölé

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Pént. Okt. 24 2014, 10:06

Kissé irritáló volt a nagy magas fű, folyton csikizte az orrom. Pedig az azért elég kellemetlen lenne ha állandó tüsszögés miatt bukna le a lopakodásom. Vártam a lányra aki nem sokra rá meg is érkezett. Vicces, hogy nem vett észre mert egyenlőre még nem aktiváltam a lopakodásom, gondoltam azért illő lenne köszönteni mielőtt neki esem így hát fel is hívom magamra a figyelmem mielőtt még támadásba lendülnék.
- Nem egészen. – Javítom ki a megjegyzésére. – Legalábbis még nem de jól gondolod, hogy kihasználom a lopakodásom. – Mosolygok rá. Azt hiszem ezzel nem is árultam el nagy titkot. – Őrülök, hogy végül csak eljöttél. Remélem az egy-egy elleni harcban már sokkal jobban teljesítesz mint vezérként. – Kivételesen most nem volt gúny a hangomban. Győzelem és szórakozás, ez az amiért jöttem és, hogy miért pont őt választottam ellenfélnek? Egyrészt mert idomár volt. Több tapasztalat kellet az ilyen típusú harcokhoz másrészről pedig Timidus említette őt, hogy ő volt eddig az egyetlen méltó ellenfele legalábbis az idomárok közül. – Nyugi, mielőtt még azt gondolnád, hogy szemre akarom hányni az ott történteket felvilágosítalak, hogy tévedsz. Semmi személyes indokom nem volt, hogy kihívjalak azon felül, hogy le akarlak győzni. – Hajolok meg előtte és ugyanakkor szépen visszahátrálok a fűbe most aktiválva a lopakodást. Ha jól rémlik a pet kiiktatása nem fog menni hála valami új rendszernek, marhára hiányzott. Kis sunyulás után oldalról próbálom őt telibe találni méghozzá egy robbanó nyíllal. Fontos, hogy már rögtön az elején megszerezzem az előnyt és én irányítsam a harcot bár nem mint ha erre emlékeztetnem kellene magam.

/Annyit javítanák, hogy Channak 4 vagy a fölé kell dobnia támadáshoz íjász bónusz miatt.
1 támadás és egy képi használat, utóbbi csak akkor sikerül ha a támadás is de akkor abban az esetben a nyíl Chanceryben marad, más nem történik. Találat esetén 44+10 sebzés/

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 10:06

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Chancery 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Pént. Okt. 24 2014, 13:05

Maradjunk annyiban, hogy először a hangot hallottam meg, hisz a hatalmas fű, ismétlem, mivel pici vagyok, a fejem fölé ér, ebből fakad, hogy nem láthattam középen a szabad kört Razz  Max akkor, ha ugrálok, vehettem volna észre, hogy ott valami nem stimmel, de kinek van kedve ilyenkor ugrálni?
-Hát, akkor most már mindegy, mert tudom, hogy itt vagy Razz -mivel legjobb tudásom szerint is ha valaki figyeli az illetőt, akkor a Lopakodás kiszürkül, elindultam a hang irányába, és kisvártatva meg is találtam őt abban a bizonyos körben álldogálni és mosolyogni. Álomkelő rosszallóan prüszköl egyet, bár szavait ezúttal, a visszhang alapján, csak nekem szánja.
~Ez egy hülye. Így elárulni a kezdő ütőkártyáját. Így már nem sokat fog érni.~
Én inkább Suzume-ra figyelek, főleg, mikor felemelgeti a bosson történteket. Én mégis elmosolyodom; nincs komorság, nincs szégyen, csak a széles és számomra furcsa mosoly, ami egész egyszerűen csak abból fakad, hogy már feldolgoztam azt, ami ott történt, és... hát, kicsit több az önbizalmam.
-Akkor még gyenge voltam. Nem is vállaltam volna, de mindenki más mereven elutasította. Most biztos sokkal jobb lennék. -ej, ej, túl sokat beszélek megint, de nem baj. Még nem kezdődött el a tényleges harc, ezen kívül jól is esett így kimondani, hogy nem magyarázkodom, nem szégyenkezem, hanem jól is érzem magam a bőrömben. Sok idő eltelt már azóta, és annak külön örülök, hogy csak egy újabb próbatételről van szó.
-Nem fogom megkönnyíteni a dolgod. Bár íjásszal még sosem volt dolgom. -húzom össze a szemem, miközben figyelem, ahogy eltűnik a főben. A tudásom tévesnek bizonyul, hisz a magas tengerben végül csak sikerül eltűnnie, és a jelek szerint az Észlelésem semmit sem ér ellene. Álomkelő is ide-oda kapkodja a fejét, keresi, kutatja, de nem akad nyomára, ha a rendszer nem engedi.
Valójában, jövök rá, picit hazudtam. Hisz Kurokoto is íjász volt, bár ő az egyik legbénább, akivel dolgom lehetett. Nem bírt eltalálni, olyan részeg volt végig, és csak pocskondiázott, mikor arra próbáltam rávilágítani, miért is nem győzött végül. Úgy érzem, Suzume személyében és méltóbb íjászt kaptam ki ellenfélnek.
Igazzá is vált a dolog, mikor meghallom a suhanást és előretörök, hogy kikerüljem a nyilat. Álomkelő abban a pillanatban meg is indul a hang irányába és karmaival úgy repül előre, mint egy szárnyaira lelt madár, hogy minél előbb kicsipkézze az ellenfelét, aki a gazdájára mert támadni. Éreztem a kis ütést, hogy eltaláltak, de ennél többet nem törődtem a ténnyel. Én magam nem támadtam, de tekintetemmel megkerestem a már felbukkant Suzume-t.
Égj... égj... égj :3


150/150, 11/65

//Akkor én is eszközlök egy javítást még: észleltem, hogy 5 páncélponttal több volt nekem eddig beírva, szal nem 70, hanem csak 65 Smile
Álomkelő támad, 4 vagy afölött talál 38-as sebzéssel. Én a Pirokinézis-hez nyúlok, szintén 4 vagy afölött talál, és 43-as sebzést okoz (Irányítás+5), még 9 alkalommal használhatom. Bár ezt lehet, útközben még lenerfelem O.o;
Ja, igen, egyszerű forróságot érezhetsz tőle :3//


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 24 2014, 13:05-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 13:05

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Chancery 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Pént. Okt. 24 2014, 14:22

- Megeshet. – Válaszolok a kijelentésére. - Habár a te problémád nem a taktikai vagy harci képzettségedben leledzik bár utóbbit majd nemsokára személyesen is tapasztalhatom. A gond sokkal inkább lelki és jellemi eredetű. Nem voltál elég kemény, hogy rendre intsd a csapatod és összeomlottál mikor pont, hogy erősnek kellet volna lenned. – Gondolok itt Shukaku megjelenésére. – Az ilyen jellegű fejlődés sokkal nehezebb elérni. De ha úgy érzed, hogy most már el tudnál vezetni egy csapatot az már a kezdeti lépések. De a puding próbája az evés, ha legközelebb parancsnok leszel majd kiderül erősebb lettél-e ezen a téren. Igaz ezt én nem fogom látni. Bossokon semmiképp legalábbis. – Mondom el az én véleményem na nem mint ha általában érdekelné az embereket. Az, hogy nem harcolt még íjásszal a hasznomra válhat és a környezet is nekem kedvez. Amint ellőttem a nyilat már váltottam is pozíciót. Így a felém futó pet pusztán hűlt helyemet találhatta. A macsétosz meglepően gyors, vigyáznom kell mikor is fedem fel a hollétem. Azonban ahogy igyekszem egy kedvezőbb pozíciót felvenni hirtelen kellemetlen forróságot kezdek el érezni, Túlzottan is kellemetlen. Konkrétan lángolni kezdtem ami fájni ugyan nem fájt de mellékhatásként a körülöttem levő susnyás is lángba borul. Ennyit a lopakodásról. A tűz gyorsan terjed a száraz fűben úgyhogy gyorsan meg is kellet pattannom onnan. Pedig én akartam felgyújtani az arénát. :3 Na mindegy most már. Két lehetőségem adatott. Az egyik, hogy felveszem az ezüst farkas alakját és azzal igyekszem rávetődni a lányra és közben belemarni a vállába. A másik ha a képim még sem akar működni akkor kiugorva a fű rejteke mögül lövök ki mellkas tájékra egy nyilat.

Használom az alakváltás ami ha sikerül egy ezüst farkassá alakulok emellett +24 életet kapok és erőre, gyorsaságra fk-ra +2 pontot, kitartásra és spec.
képire +1 pontot ad. Ha támadás sikerül 44 sebzést okozok ha a képi is sikerül mellé akkor 47-et sebzek (az irányítás pontjaim erővé alakulnak.)

Élet: 100
Páncél: 27
Pihi: 2/4_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 24 2014, 14:22

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Chancery 4766602461_64fb5071c9_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szomb. Okt. 25 2014, 18:22

A hálás pillantásom akkor se tudnám leplezni, ha szerettem volna, és ha most egy animében lennénk, valószínűleg chibivé konvertálódva röpülnék a légen át Suzume keblei közé - csak hogy adjunk a franchise terére is valamit -, hogy "végre, te megértesz engem, sempai"! Vagy senpai, ezt a két titulust mindig keverem.
Viszont ez nem anime, így marad a hálás pillantás és a mosoly. Talán odakint pszichológusnak tanul, vagy ő maga is átélte már azokat a sebeket, amikkel én küzdök.
Erőt adott. Majd utolsó mondata megdöbbentett.
-Miért? Önszántadból?
Másra nem is tudnék gondolni, még annak ellenére sem, amit Timidus mondott. Tachi is vörös játékos, mégis ott volt eddig minden bosson, sőt, nekem személy szerint egy minin még segített is, ezzel elnyerve a bizalmam. Igaz, hogy kettesben nem lennék vele szívesen Álomkelő nélkül, de akár szándékosan, akár véletlenül ölt, engem már nem érdekelne. Ugyanez Suzume-ra is igaz, de emlékeztetnem kell magam: két kedves szótól még nem szabad a lábai elé borulnom. És ennek semmi köze az indikátorhoz.
Álomkelő káromkodásából ítélve Suzu félreugrott előle, ami nem csoda. A magas fű sajnos tökéletesen megmutatja, a macska honnan akar lecsapni, hacsak nem Lopakodik, az viszont kérdéses, ez vajon sikerülne-e. Ha viszont ő nem találta meg Suzumet, nekem mozognom kéne, elvégre az új harci rendszer miatt immár én vagyok a fő célpont, és a pet plusz életpontjaira nem támaszkodhatok, hogy esetleg még azzal kihúzzuk a csata végéig.
Elindulok én is a magas fű felé a másik irányba, a tűz láttán elégedett mosollyal az arcomon, de valami meglepő dolog robban ki a susnyásból; a farkas. Első gondolatom csupán a kristály használata, hisz jómagam is rengeteg ilyet írtam régebben saját szórakoztatásomra, így hagyom, had kapjon el - úgyse tehet bennem kárt. Tévedtem, mikor üres tér kezdett tátongani az életcsíkom végén, a farkas ugyanis valódi.
-Hé! -speciális képesség. Ezek szerint igen erős mobokat képes idézni? Ez túl erős így, kétlem, hogy a rendszer engedte volna a létrejöttét.
Álomkelő a segítségemre siet, miközben a bottal próbálom leütni magamról a farkast, és hátulról próbálja a karmait az állat hátába mélyeszteni.


114/150

Támadás, első kocka én, második Álom. Ő 38 sebzésű, én 13.
Elfelejtettem átnézni, változott-e valami dobásra, de nem is számít... Very Happy


A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 25 2014, 18:23-kor.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 25 2014, 18:22

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4767250438_224285ea8b_s Suzume vs Chancery 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Szomb. Okt. 25 2014, 20:07

Nem igazán értettem miért is mosolyog és a pillantása is fura volt. Talán biztatásnak gondolta a szavaim. Nem igazán annak szántam, egyszerű vélemény nyilvánítás volt. De ha ezt ő annak veszi hát legyen. Engem különösebben nem zavar. Aztán jött a meglepettség. Az első rövid kérdés nem lepett meg a második se annyira amint leesett miért is kérdezi.
- Természetesen önszántamból. Nem érdekel, hogy páran nem látnak szívesen vagy, hogy a szöszi vagy Anat megfenyegetett. Sőt utobbi már ott elvesztette a szavahihetőségét, hogy elsőként mentette az irháját. Ha én tettem volna biztos minden szemét és gyáva lettem volna. De így ő biztos a megfontolt aki tudja mikor kell visszavonulni és azt már észre sem veszik, hogy ott hagyott mindent mint eb a piszkát. – Ennek a véleménynek volt egy kis hátsó szándéka is. Kíváncsi voltam ő mennyire elvakult vele szemben. A reakciójából hamar kiderülhet. – De azért teszem mert kissé vicc kategória volt a boss. Mindenki megy a saját feje után mit az a szöszke srác. Semmi információ szinte de ő beleveti magát a csata közepébe és ő is hibás volt abban ami történt. Őszintén szólva nem szeretném kinyíratni magam mások miatt és a pénzem, sem akarom burkok miatt pazarolni. Ha saját hibámból esik bajom vagy vesztek pénzt az tanulságos. Ha mások miatt az már idegesítő. – Egyszerű képlet és egyben igaz.

Láthatóan meglepte a támadásom így nem csoda a sikert könyvelhettem el. Persze nem sokáig hezitált lelökött magáról és támadni akart a botjával. Mivel nem szerettem volna, hogy ez miatt tovább sebződjek így inkább önszántamból ugrottam félre. Ekkorra már a pet is támadni készült. A legjobb védekezés a támadás alapon neki ugrok a macskának és leszorítom a földre. Persze támadást nem pazarolok hisz értelmetlen lenn. Szemeimmel a lányra pillantok miközben morogva vicsorgok majd otthagyva a petet neki rontok ismét a lánynak ezúttal a karját célba véve.

/47 sebzés Chanba ha sikerül a támadás/

Élet: 100
Páncél: 27
Pihi: 3/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 25 2014, 20:07

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Vas. Okt. 26 2014, 15:22

//Cseréljünk kockát *.* csak 1-2 körre :3//

Gondolataim kicsit visszaröppennek Twisterbe, ahol végleg tudatosult bennem, hogy nekem kell majd vezetnem a csapatot. Mosolyogtak rám, megveregették a vállam, hogy menni fog, majd elfordultak és elkezdték egymás között megbeszélni a taktikát. Én már ott tudtam, hogy baj lesz még ebből, hisz nem is hagyták szinte, hogy beleszóljak, kérdezzek, ismétlést kérjek, ha nem értek valamit. Magán a bosson pedig nekem sem esett jól, hogy Anat elhagyott minket, de tény, hogy eltelt pár másodperc, és rájöttem, neki lesz igaza. Mivel a többiek előtte irdatlan mennyiségű krokodilt hívtak elő és csökkentették a perfect-run esélyét, amit szerettem volna elérni, nem igazán láttam azután esélyt a győzelemre, hogy összeszedtem magam. Utána pedig hiába kértem őket, hogy tegyék, amit mondok, és akkor túlélheti a maradék, Szophie első dolga volt ellenkezni velem, azóta sem tudom, miért. Bár igaz, ha majd végre elkapom Hinarit és leülhetek vele beszélgetni, talán erre is rá fogok jönni.
-Félig egyetértek. Még ha esélytelen is volt a dolog, akkor is túl hamar ment el. De ezt majd még úgyis megbeszélem vele valamelyik nap a következő boss előtt. -forgatom végül a szemem, és jobbnak látom, ha kiverem a fejemből az egészet, hogy a harcra koncentrálhassak. Nem csevegni jöttem, és az eddigiek alapján ha elterelődik a figyelmem, az nem vet rám valami jó fényt. Már így is rosszul áll a szénám, pedig Suzume az ügyességem szeretné tesztelni. Nem értem... mikor a testtolvajt üldöztük, és ami nem is volt olyan régen, még csak a tizes szinten járt. Ő és Shukaku mit művelhetnek, hogy ennyire gyorsan fejlődnek?
A farkas nem hagy békén, tehát feltételezem, valamilyen szemfényvesztéssel állhatok szemben, és valójában őt kell üssem ahhoz, hogy Suzumeban kárt tegyek. Az íjász nyila azóta sem bukkant fel, csak az az egy, ami bennem ragadt, tehát a farkason kívül nincs másik célpont. Igyekszem hátraugrani és ismét meggyújtani, amíg amaz a sérthetetlen Álommal van elfoglalva, de annyi időt nem hagy a bestia, azonnal felém fordul és elkapja a karom. Túl közel voltam hozzá még így is, és játszi könnyedséggel kezd el rázni, mint egy rongyot.
Nem maradhatok az eredeti tervemnél, mert máris sárgába fordultam, kénytelen vagyok máshoz folyamodni. Bár ez ugyanúgy koncentrációt igényel, remélni tudom, hogy sikerül. Közben Álom megpróbálja lekarmolni rólam a bestiát egy jellemző macskasikoly kíséretében.


67/150

Képipróba: Phoenix. Ha sikerül, három körig 11 HP-t gyógyulok. Plusz Álom támad 38-as sebzéssel.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 26 2014, 15:22

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Chancery 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Kedd Okt. 28 2014, 16:44


/ Az én kockám mindig a kritikus pillanatban hagy cserben szóval még van esélyed XD /

Ahogy belemartam Chancery karjába úgy kezdtem el rázni a karját sőt hátra fele araszolva igyekeztem lehúzni őt a földre és közben jó hangosan morogtam. Annyira belemerültem a farkas lét gyönyöreibe, hogy bizony nem csak azt nem vettem észre, hogy a macska belekarmol a hátamba de bizony sikerült is teljesen lefárasztanom magam. Ellengettem a hát a lányt és a macskát megpróbálva lerázni magamról körözök a lány körül akárcsak ahogy az éppen támadó farkasok szokták. Persze a támadás nem fog megtörténni ez inkább csak amolyan elterelés hátha esetleg megvárja mit is lépek és nem fog támadni. Ez idő alatt pedig én kipihenhetem magam. Az élete átcsapott sárgába. Ha ügyes vagyok innentől már könnyen nyerhetek, csak egy kis időt kell nyernem semmi többet. Ez idő alatt az arénát benövő sűrű füves részt szinte teljesen elnyelték a lángot. A tűz pillanatok alatt elterjedt a száraz növényzetnek hála és körbeölelt minket a parázsló forróság. Valahogy ez külön adott egyfajta hangulatot a számomra, ahogy Chancery arca csillog a lángok fényétől a levegőt pedig a szálló és izzó perje tölti meg. Ijesztő és egyben gyönyörű látványt biztosított.
- Félsz? – Kérdeztem kissé elmélyítve a hangom. Talán nem is értette mert sokkal inkább volt ez egyfajta morgás sem mint rendes beszéd. Tényleg úgy éreztem magam mint egy rendes farkas. Szinte vágytam a félelmére, érezni akartam ahogy a rettegés átjárja a testét és ami nekem viszont önbizalmat és erőt ad. Már ha éreznek ilyet egyáltalán a farkasok. Alap járaton még sosem volt ilyen fura érzésem és ez egy picit elgondolkodtat. A képességemnek lehet olyan mellék hatása, hogy az állatok jellemét is átveszem. Egyszer mókusként nagyon megkívántam a mogyorót. De lehet már csak én képzelem be az egészet. :3

Élet: 100+12 (bocsi előzőleg elfelejtettem oda írni a + életet a farkas formából)
Páncél: 0
Pihi: 4/4

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Szer. Okt. 29 2014, 11:41

Sajnos hiába koncentráltam, a farkas rángatása megszakíthatott valamit és nem jöttek az életet adó, meleg, de nem égető lángok, hogy segítsenek, én pedig szeretnék egy kicsit várni és pihenni, mielőtt újra megpróbálom. Bár a fogak nem fájtak, mégis rémisztő volt látni a vöröslő pixeleket, amint lassan szálltak ki a megannyi harapott sebből, pont úgy, mint a farkas hátán levőkből. Mostanra teljesen bizonyossá vált számomra, hogy valamiféle alakváltással állhatok szembe, hisz egy közönséges farkas Álom egyetlen csapásától pixeleire hullik, ez viszont nem tette.
Ő Suzume. Vagy valamilyen kapcsolatban állhat vele.
A farkas végül elenged, miután elestem, én pedig gyorsan ülő helyzetbe fordulok és hátrébb mászok tőle, hogy legyen időm gondolkodni. Kifáradt; újabb jele annak, hogy valójában játékossal állhatok szemben, hisz a mobok nem szoktak pihenni. A tűz fénye mindent narancssárgába festett, és mikor kérdezett, még ha alig lehetett hallani a morgástól, szinte kővé dermedek egy pillanatra. Visszarepülök a régi boltomba, mikor egy fekete hajú, fekete ruhába bújt boszorkány kérdezte tőlem ugyanezt.
Csak véletlen? Vagy Suzume-nak is köze van ahhoz a bandához, akik miatt kis híján bezártam a boltomat?
Talán pont ezért, ahogy ott is, elmosolyodom. Az agyam egy rejtett zuga megnyílik, és mintha sűrű massza lenne, úrrá lesz rajtam valami furcsa érzés. Elmeháborodottság? Zavartság? Adrenalin? Nem tudom én magam sem, csak annyit, hogy nevethetnékem támad. Hát már mindig ez lesz, mikor stresszes helyzetben ezt megkérdezik tőlem?
-Deja-vu! -próbálom kimondani két nevetés között, miközben a hasamat is fognom kell, hogy ne essek össze tőle. -Oh Istenem. Hát ez jó.
Míg én igyekszem összeszedni magam, hisz Kitartáspontjaim nekem is a végüket járják, Álomkelő ismét támad, igyekszik ezúttal oldalba kapni a farkast. Csak egy karmolás, s már ugrik is hátra fogait vicsorítva és fújtatva, mint egy mozdony, miközben én, mivel egyenlőre a nevetéstől még mindig nem tudok felállni, megpróbálom ismét a tüzet használni a bestia ellen. Most úgyis meleg van, és a lángok jelenléte talán segít is. Bár jó lenne észben tartanom, hogy eléggé kifáraszthat a dolog, ha túlzásba viszem O.o


67/150

Álom támad, 38, majd én ismét Pirokinézishez nyúlok, siker esetén 43 sebzés. 2/9
Pihi: 4/5 (mielőtt elfelejteném O.o)

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 29 2014, 11:41

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Suzume vs Chancery 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Suzume on Csüt. Okt. 30 2014, 08:02

Chancery arcára mint ha egy pillanatra kiült volna a félelem, de úgy néz ki ez nem tart túl sokáig és hamar nevetésbe tör ki. A hatalmas tűz körülöttünk csak lobog ám hirtelen halk sistergés is hallható volt ahogy újból rám tör a kellemetlen meleg. Ismét lángra kaptam ám ezzel már nem is törődtem. A képességem ideje lejárt így vissza is alakulok emberré, íjamat pedig egyenesen Chanceryre szegezem. Már láthatóan kifáradt alig ha tudna védekezni. Nem is ugrom el a macska elöl ahogy had karmoljon csak belém, semmi sem téríthet le a célról. Ha most ugrálni kezdenék azzal a saját pontosságom csökkenteném és az a pár életpont nem is igazán számít. A gomolygó felhőkből, szépen lassan eső cseppek hullnak alá ami végül méretes záporba csap át. A lány kifáradt, ez látható.
- Vicces látni mikor egy vert helyzetben levő ellenfélnek ilyen jó kedve van. – Íjamat még mindig rá szegezem megfeszítve a húrt. – Sok hibát ejtettél a harcban… - Kezdek neki egy kis okításnak. Kivételesen nem fellengzős hangnemben. – Például, hogy nem használtál gyógyító kristályt vagy potion. Vagy úgy gondoltad az a hp mennyiség elegendő lehet még egy kis ideig? Mert akkor az nagy tévedés. – Lövöm ki a nyilat. független attól, hogy valamilyen csoda folytán kitér előle vagy sem, leengedem az íjat és a vállamra teszem. Annak a másik idomárnak a bosson nem volt igaza aki Chan védelmére lépett. Túl könnyű volt legyőzni. Egyszerűen nem harcra született.
- Egy jó tanács!- Emelem fel a jobb kezem a hüvelyk és a középső ujjam összeszorítva. - A helyedben én inkább kerülném a konfliktusokat feltéve ha nem akarod eldobni az életed. – Egyetlen csettintés és a Chanceryben lévő nyíl felizzik majd egy gránát erejével robban szét. Ha a lány élete elfogy, szimplán sarkon fordulok. Ahogy a harcnak vége lenne úgy a lángok is eltűnnek. Ha mégis maradna pá pontja csak nézek rá. Akár föl is adhatná bár ezt úgy sem kérem tőle.

Élet: 19 (Suzu a kockától független nem tér ki a támadás elöl)
Páncél: 0
Pihi: 1/4

/A pontjaim visszaállnak eredetibe. Támadok 44 sebzéssel és aktiválom a robbanó nyilat is ami így 22+12 sebzés okoz.Ha minden sikerül összesen 78 sebzést osztok ki Chanra/

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi10/2700Suzume vs Chancery 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 30 2014, 08:02

The member 'Suzume' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Suzume vs Chancery 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Chancery on Csüt. Okt. 30 2014, 12:16

Valóban Suzume volt a farkas, de természetesen ebben csak akkor lettem biztos, mikor visszaváltozik, és ismét a nyilával nézek... farkasszemet Rolling Eyes  Tehát a képessége a mobokká, vagy talán csak farkassá való átalakulás, bár tekintve, hogy legutóbb galamb formájában röppent elém... oh, már kezdem kapizsgálni.
-Ha tudnád, miért van jókedvem, nem tartanád viccesnek. -mosolygok még mindig, a nevetésnek már vége. Nem tudom, mi történhetett, hogy ez a csata még rövidebb ideig tartott, mint Shukaku ellen. Az a kislány is sokkal magasabb nálam, tehát ebből tényleg csak azt tudom leszűrni, hogy Suzume hazudott a szintjét illetően, ami nem is olyan szép dolog, ha kihívsz valakit csatázni.
Lassan felkelek a földről és hallgatom az újabb litániát, amit a fejemre sóznak. Mégis mosolyogva tűröm, és semmi rossz érzet nincs bennem az irányába. Miután a rendszer kiértékeli a vereségem és végre én is szóhoz jutok, lenyomom az ablakot és Suzume felé fordulok.
-A fogyó eszközöket inkább vészhelyzet esetére szoktam tartogatni, mivel nem csak nekem vannak fenntartva. -emlékszem vissza a furcsa logikára, amit Timidus vetett a szememre legutóbb, miszerint ebben a világban semmi sem az enyém, minden az övé... vagy mi O.o -A képességem pedig nem akart működni. Történnek még események a színfalak mögött akkor is, ha nem veszed észre Razz
Néha komolyan olyan érzésem van egy ilyen párbaj során, hogy minden a szerencsén múlik valójában. Hisz miért van az, hogy egyszer Álomkelő minden csapása talál, máskor pedig úgy repül el az ember mellett, mintha átváltozott volna kisverébbé? Miért van az, hogy a velem egyszintű Jun-t játszi könnyedséggel legyőztem, de például Shukakut vagy ezúttal Suzume-t nem sikerült? Kétlem, hogy az egész arról szólna, hogy ki mennyire harcképes. Ez színtiszta szerencse kérdése...
Mintha csak LoL-oznék vak módban.
Utolsó mondatára viszont kérdőn nézek vissza rá. -Miért keresném direkt a konfliktusokat? O.o  Nem vagyok az a típus Neutral
Persze válaszolni már minek is? Sarkon fordul és elmegy, még azt se várja meg, hogy gratuláljak neki. Így jobb híján a hátának üzenem, hogy ettől függetlenül szép volt, és majd később kérnék egy visszavágót Razz
Majd én magam is elhagyom a helyszínt. Ha jól tudom, a következő frissítéssel lehet variálni a pontozáson. Lehet, hogy emiatt veszítek az ismeretlen emberek ellen... ki kell találnom valami jobb elosztást.


//Utálom a kockát ilyenkor Sad De azért jó volt, köszi Very Happy //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2683
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Suzume vs Chancery Vo36oi8140/8500Suzume vs Chancery 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Nov. 04 2014, 23:32

Az aréna küzdelmet lezárom. Maximális jutalom jár.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Suzume +100 pont.
Chancery -30 pont.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16167
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Suzume vs Chancery

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.