Shakan vs Morrigan

Go down

default Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Pént. Okt. 10, 2014 9:00 pm

A Shu-val és Timidus-sal vívott küzdelem és tanácsadás után, végre sikerült megtalálnom a kiképzőt, így meg is kaptam a megérdemelt szintet, és egy kevéske pontocskát, amiket annak rendje és módja szerint el is osztogattam magamnak, és úgy döntöttem, hogy mielőtt felmegyek a magasabb szintekre, körbenézegetni egy picikét a biztonságosabb városokban és üzletekben, kísérletképpen kipróbálom magam egy küzdelemben az új pontozásommal, de akárkit kérdeztem meg, mindenki lekoptatott valami nevetséges indokkal. Shu-nak igaza volt, nagyon rossz sorsa van a kisebb szintűeknek.
Mi a bajotok velem? Hogy kislány vagyok? Vagy az, hogy alacsony a szintem? Az miért baj? Mintha én nem tudnék ugyanúgy küzdeni, ahogy ti.
Tényleg nem tudok, de azért vagyok itt, mert meg akarok tanulni. Ha mindenki elküld akkor szerintetek, hogyan fogom megtanulni az alapokat? Nagyjából sehogy.. Ezek hívják magukat csapatjátékosnak? Akárhogy is legyen, a következő, akivel találkozok meg fog küzdeni velem. Ha kell még a képességemet is használni fogom rajta.
Le is szólítom a következő járókelőt:
-Gyere velem párbajozni, lécci, lécci, lécci. A többiek folyton csak elzavarnak, amikor hozzájuk szólok, nem hiszik el, hogy én is tudok harcolni.
Már majdnem elkezdenék sírni, amikor felismerem azt a játékost, aki ellőttem távozott a kiképzőtől.
-Nem téged láttalak elmenni nem olyan rég a kiképzőtől? Akkor nagyjából olyan szintű lehetsz, mint én.
Végre valaki, aki nem tekinthet rám gyengébbnek a szintkülönbség miatt. Legfeljebb a korkülönbség miatt lehet egy kevés problémája, de akkor majd szépen lenénizem és vissza is kapja, amit adott. Szóval ne merészeljen engem faképnél hagyni, mert azzal csak ő fog rosszabbul járni.
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 12, 2014 9:35 pm

Kíváncsian nyomogatja a gombokat paneljén, mikor meglátja a szintlépés lehetőségét. Már hosszú idő telt el azóta, hogy látott ilyet, ráadásul minden szintjét el is veszítette kardforgatóként. Mindezt csupán azért, hogy ez a kis pokolfajzat vele utazhasson...
Annyira nem foglalkozott saját statjaival az elmúlt évben, hogy már azt sem tudja, miféle pontozást is akart kialakítani magának. Még szerencse, hogy van egy belső embere, vagyis pókja. Meglepő módon Daeva sokkal inkább ért az ilyen rendszerek kiismeréséhez, mint Morrigan. Neki még mindig magas, hogy mi az anyjának van szüksége fegyverkezelésre, például. Főleg, hogy irányítása és ereje is van. Annak ellenére is nehezen igazodik ki saját profilján, hogy még a speciális képessége is erre alapszik.
- He? - nem túl szép gesztus így köszönteni egy kislányt, mert aki megszólítja őt tétován, az Morrigan szemében bizony kislány. S ugyanakkor még sem. Hiszen itt van, ebben a világban. Csak nem lehet annyira éretlen, ha képes volt bejelentkezni ebbe a különös csapdába. Ellenben mégis - nem egy egészen, de egészen fiatal kislányt látott már Morrigan a játékban. Néha maga sem tudja, hogy felnőttként vagy gyerekként kezelje őket. Szégyen Kayaba cégére, hogy ezt a játékot még kisgyerekekre is rákényszerítették.
- Uhm, igen. Te jöttél utánam, igaz? - befejezi Daeva utasításait követvén a pontozását. Nehezen tud hazudni önmagának, de igazán kíváncsi lett, mi lett a szintkülönbségével. Vajon tényleg annyira drasztikus a különbség az első és a tizedik szint között, mint mondják? A számok számára ugyanis nem mondanak semmit. Ő a gyakorlatból tanul a leginkább.
- Ahha... Azt vakerálta a papó, hogy a huszas szint csak később lesz kapható. - Daeva, a miniatűr óriáspók, mert hát óriáspók a szentem, éppen csak bébinek számít a beast a SAO betanított mobjai szerint, mindeközben Morrigan vállára üget, nyolc gonosz kis szemével pedig a lányra hunyorít.
- Eridj innen, kotródj! Nem látod, hogy dolgunk van? ¬_¬ - fenyegeti a lányt négy lábával kalimpálva. Miért? Csak úgy. Mert megteheti. Legalábbis azt gondolja, hogy megteheti.
- Eeeeehh... Csitte, ördögfióka! >.> Bocsi miatta. Biztosan nem gondolta komolyan. >_> - a nő rásandít petjére, hogy jelezze számára, ebből elég lesz. Ha minden jöttment járókelőt sértegetni fog, akivel csak szembetalálkoznak, még csak egy céh sem lesz, akik elviselnék őket.
- Na szóval, Morrigan vagyok, ez a nyolclábú veszedelem itt pedig Daeva. >.> Miben segíthetek? Very Happy - nyújtja kezét a lánynak. A pókkal ellentétben ő full barátságos, de tényleg.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Hétf. Okt. 13, 2014 7:03 pm

Vajon nem értette meg azt amit mondtam, vagy csak egyszerűen le akar rázni? Ezt nem fogom hagyni.
-Azt mondtam gyere párbajozni, ha nem hallottad volna. Mondom türelmetlenül.
-Igen, én voltam az.- Bár szerintem teljesen egyértelmű, hogyha ő előttem ment, akkor én meg utána, csak egy kicsit kell rajta gondolkodom.
-Gondolom majd akkor lehet választani azt a lehetőséget, ha a többiek már elértek egy magasabb szintet. De azt hiszem ezt  kiképző is említette valahol.
Amikor a pók felmászik a néni vállára, és elkezd hadonászni a lábaival, már majdnem azon vagyok, hogy szóljak a néninek a  veszélyről, amikor a pók egyszer csak megszólal.
Még egy beszélő állatka, itt minden állat tud beszélni? Lassan már meg se kéne lepődnöm ezen, hiszen ez is egy játék.
A stílusa nem igazán a legbarátságosabb, de én a lehető legártalmatlanabb hangon próbálok válaszolni vissza a póknak.
-Nem, nem igazán vettem észre hogy bármit is csinálnál, mármint a rémisztgetésemen kívül, megkérdezhetem, hogy mi olyan fontos, hogy elzavar miatta egy telesen ártalmatlan kislányt?
A mondat végére már teljesen elsavanyodik az arcom.
-Nekem nagyon is úgy tűnt, hogy komolyan gondolja. Engem mért nem szeret senki sem?
Persze ez nem teljesen igaz, de ma már olyan sokan kezeltek ennyire lekezelően, hogy ezt már nem tudom magamban tartani.
Lassan elkezd záporozni a szememből a könnycseppek áradata.
-Én...
végigsimítom az arcomon a karomat ezzel megpróbálva eltüntetni az arcomról a sírás nyomait. Majd felnézek Morriganra.
-Én Shakan vagyok.
megpróbálok mosolyogni, de nem igazán hiszem, hogy sikerülne.
-És arra gondoltam kipróbálnám magam egy rendes küzdelemben is.
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Vas. Okt. 19, 2014 6:53 pm

Döbbenten mered az akaratoskodó kiscsajra, s még szép, nőies mozdulatokkal a fülét is túrni kezdje, hogy kitisztítsa azt. Biztosan rosszul hallotta, amit hallani vélt. Egy ilyen kis cuki-muki bolyhos hajú, nagy szemű kislánytól nem egy ilyen megjegyzésre számított. o.o Nem mintha egyébként magára venné, ehelyett elvigyorodik, kezével pedig a pici lány vállára csap. Ha harcolni akar, hát legyen. Ő nem elrontója semmi jónak. Very Happy
- Aszonták, majd ha legyakták a huszas bosst, de addig kuss a nevünk. - fordítja le, amilyen információt megszerzett a kiképzőtől, a maga sajátos nyelvezetére. Hát nem ő az álomanyuka, akit bárki elvinne az oviba. Hiszen nemcsak hogy felvágták a nyelvét, de nem mosták ki gyerekkorában a száját szappannal, ahogyan mások szokták, és így maradt. Persze azért igyekszik moderálni magát, csak ez néha ritkán megy neki. Olyan is volt már, hogy a sao rendszere kicenzúrázta. Na jó, akkor épp eléggé be is volt csicsózva, s azon volt, hogy kitépje a beleit a fogadóban annak a nyavalyásnak, aki hozzá mert érni a feszes tomporához. Hát megmutatta, hogy nem csak a feneke feszes. De az ökle is az, ha kell.
- Na jó, jó, ne add nekem itt a Bambi szemeket, azt utálom. -.- Daevával meg ne foglalkozz. Very Happy Mit szeretnél, kihívást? Hümm... Végül is, miért is ne. Elpontoztad magad rendesen? Very Happy - kérdezi meg a kislányt, miközben Daeva leszáll Morrigan fejéről, s a vállára telepedik le. Gonosz kis szemeivel a kislányt vizslatja, s csak-csak azon van, hogy a tőle telhető legrémisztőbben pislogjon rá. Ami nem egy nagy kihívás számára. Hiszen mégis csak egy óriáspók.
- Na legyen hát. Fél életes, asszem, ennyi tökéletesen megfelel. Very Happy - küldi el a felkérést, így pedig elvileg már a nevét is látja. Hiszen ő már bemutatkozott, a pókja helyett is. Megtévesztésképpen a pók is előreindul, Morrigan karján helyet foglalva, hiszen talán ez a legnagyobb előnyük a többi játékossal szemben. Azt hiszik, a pet támad, az idomár meg majd csak utasításokat ad ki. Pedig nem, ez náluk nem így megy. Hiszen Daeva messze áll egy átlagos pettől. Ő mégis csak egy beast. Very Happy

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Hétf. Okt. 20, 2014 10:17 am

Talán nem voltam elég világos? Én küzdeni akarok. Mit nem lehet ezen érteni?
Majd előadja, hogy mi nem érünk semmit, amíg nem szedik le a huszadik szint főnökét.
-De én is ott akarok lenni a húszas boss legyakásánál. Vagyis, én is ott leszek.
Mondom határozottan.
-És hogy bebizonyítsam, hogy érdemes vagyok a frontra, mindenkit le fogok győzni, akit csak tudok, és majd a fronton mindenkit megvédek.
Végre, megértette, amit akartam. Igaz lassabban ment neki, mint ahogy a többiek elzavartak, de megérte. Máris elszáll a rossz hangulatom.
A feltételezésre, hogy nem pontoztam el magam rendesen, csak karba teszem a két kezem, és megpróbálok dühösen és egyben vidáman nézni a lányra.
-Persze hogy elpontoztam magam rendesen. Minek nézel engem? Kislánynak? Nem vagyok én annyira butácska, hogy ne tudnám magam elpontozni.
Végre rátérünk a lényegre.
-Rendben van, akkor legyen fél életes.
Végül is teljesen mindegy milyen módban küzdünk. A gyakorlás akkor is gyakorlás.
Majd elfogadom az elküldött felkérést, és felszerelem a futópajzsomat és a stramm rövid kardomat, amiket nem rég kaptam ajándékba egy másik lovagtól. Azt mondta neki már nem kell, de még így is azt mondta, hogy nem akar ellenem kiállni, csak ha majd felnövök. Jó vicc, mintha nem tudná, hogy idebent senki se nem öregszik.
A pók nagyon ijesztően néz rám. Inkább a kettőnk közé emelem a pajzsomat, eltakarva az arcom elől, és hogy még véletlenül se kelljen rá néznem, miután lejár a számláló az idomárra támadok. Méghozzá arra a karjára csapok rá a kicsike kardommal, amelyiken nem nyugszik egy nyolclábú, nyolcszemű szőrös fenevad.
Remélem nem veszi rossz néven, hogy máris elkezdtem a küzdelmet.

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Okt. 20, 2014 11:48 am

Hogy milyen kis harcias! Tiszta aranyos, ahogy vakerál. Aszongya, ő akar lenni az istencsászár, és már ott lesz a 20. bossnál. Szerintem egész cuki, hogy frontharcos akar lenni. Na lássuk, mit tehetünk érte. Az exp ugyanis exp. Very Happy Talán nem gondolja rólam, hogy jól tudom, hogyan kell használni azt a bökőt a kezében, de nem csak a sao-ban van tapasztalatom régi kardforgatóságom okán - hiszen akkoriban a nyolcadik szintig már elmásztam - , de a való életben szerzett harci tapasztalataimat is tudom itt kamatoztatni. Ez pedig királyság. Még akkor is, ha nagyon sok dolog így is ellent mond a fizika törvényeinek. Itt ugyanis, ahogyan azt megfigyeltem, minden főként csak a szintekről és a jártasságokról szól. Míg a való életben simán megcsinálhatod, hogy a náladnál sokszor nagyobb és erősebb ellenfeled kevés trükközéssel letepered, itt bizony az erősebb gátlástalanul eltipor. Ráadásul kivették a legjobb részét a dolognak. A fájdalmat. Meeeh... Kislányok. ._. Pedig hasznos fegyver, csak tudni kell, hogyan használd. Bizonyára ez a kislány se lenne ilyen bátor, ha lehetne érezni itt a fájdalmat. Marad a halálfélelem.
Lévén fél életes küzdelem, tisztában vagyok vele, hogy annyi a HP-m, mint a petemnek. Mázli, hogy az ő élete nem feleződik, különben az már nagyon unfair lenne. Suspect Támadását kivárom, és szinte el se hiszem, hogy mivel próbálkozik. A karommal!!! O_O Kész, vége... ez teljesen amatőr. Legszívesebben itt és most véget vetnék az egésznek. Ennyi harci tapasztalattal ez a kislány ne akarjon csak bossharcocskákra járni. ._. De nem, nem, most jó fej leszek. Majd én megmutatom, mi az, amit tennie kell, hogy kihasználja az előnyeit. Ahogyan azt én is teszem a sajátjaimmal.
Daevára gyakorlatilag rá sem hederít viszont, ez pedig egy kicsit meglepő. Talán úgy véli, ahogy az összes többi, hogy az idomárok nem tudják megvédeni magukat a közvetlen támadásoktól, ha a pet nem segít. Ellenben én nem idomár vagyok, hanem beast teamer. Twisted Evil Elég csak oldalra fordulnom kicsit, hogy a karom elkerüljön támadása ívéből, így legfeljebb a levegőt csapkodhatja a kis bökőjével. Talán végre kinyílik a csipája, s gondolkozni is kezd a taktikon.
- Első számú szabály. - görbe botommal, ha már megvan a lendület, megpróbálok a hátára csapni. Ebben a szögben jól belátható a célpont, könnyedén elérhető, ráadásul hatalmas támadási felületet nyújt. Ha sikerül a támadás, már megérezheti, hogy nálam bizony az erő az úr. Képességem miatt ugyanis alap járatom Daeva irányítása az erőmhöz csapódik hozzá. Ez pedig így 14-es erőt jelent. Persze ha elég gyorsak a reakciói, még mindig kitérhet. Csak mozgásban kell maradnia hozzá.
- Sosem támadunk karra vagy lábra. Főleg nem első csapásként. A kar és a láb a legfürgébb, és kevesebb támadó felületet nyújt. Ellenben a hátad... - s már arrébb is állok. Eredeti helyemtől csupán két méterre állok, Daeva pedig eközben felkaromra kapaszkodik. Az a jó a pókokban, hogy nem tudnak csak úgy leesni. Mintha rám lenne akaszkodva tehát. Talán már furcsállhatja egy kicsit, hogy Daeva igazából még semmit sem csinált. Semmi érdemlegeset. Azt meg aztán pláne, hogy úgy tartom a görbe botot, mint egy harcképzett amazon a Xénából. Cool Védekező állást veszek fel, azonban a taktikám nem csupán a megfelelő fegyvertartás, blokkolási szándékkal. Hanem egyszerűen az, hogy folyamatos mozgásban próbálok maradni.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Hétf. Okt. 20, 2014 1:42 pm

A támadásom elöl nemes egyszerűséggel kitér egy gyors mozdulattal, én pedig a lendület miatt, majdnem hasra esek, de sikerül megtartanom az egyensúlyomat. Ennek viszont az az ára, hogy nem tudom kivédeni a hátamra irányuló támadást. Meglepve figyelem, ahogy a pajzsom értéke egyik pillanatról a másikra eltűnik. Majd az életpontomból is lecsöppen egy picike. Ez nagyjából az én sebzésem duplája. Talán még azzal is jobban jártam volna ha elesek.
Semmi probléma, mostantól jobban oda fogok figyelni az idomárra, de vajon a nyolclábú szörnyeteg mért nem támadott? Talán megérezte, hogy ellene már komolyan védekeznék? Vagy nem is tud támadni? Akkor csak a szája nagy? Máris nem olyan félelmetes. Rápillantok a szőrös fenevadra, de sajnos még mindig megborzongok a látványától. Talán mert minden aranyos kislány ösztönösen fél az ilyen gusztustalan izéktől. Az idomár meg némán tűri, hogy mászkálgat rajta. Már a gondolattól is kiráz a hideg, nem hogy még el is viseljem.
Arrébb lépek pár lépést, majd szembe fordulok az ellenfelemmel, akinek elég fura pózba sikeredett vágnia magát.
-Értettem, parancsnok. Ezentúl e szerint fogok cselekedni.
Ha már úgy is kioktat, egy kis szerepjáték szerintem még bőven belefér.
De ha ilyen nagyokat sebez, akkor leginkább a védekezéssel kéne több hangsúlyt fektetnem nem pedig a támadásra, de ha valaki nem kockáztat az nem is nyerhet.
És már indítom is a következő támadást.Nekirohanás, majd egy vágás a vállától keresztbe föntről lefelé, ha valami oknál fogva nem találnám el, akkor a támadás felénél előre lépek, és megpróbálok a hasába szúrni, persze most sokkal kisebb lendülettel, és közben a védekezésre is megpróbálok figyelni.

/hp: 46/50
páncél 0/10/

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Hétf. Okt. 27, 2014 10:05 am

Az oktatást szükségesnek vélem. Látom azt, ha egy kadétban van potenciál, Shakanban pedig ez megvan. Ha nem is a potenciál, de a buzgóság, az teljesen. Csupán néhány jó fogást kellene megtanulnia. Meg hogy mikor van az, mikor nem rohanunk bele a vesztünkbe, hiszen az senkit és semmit sem szolgál. Persze, kivéve, ha ez egy magasabb célt szolgál. Bizony, előfordul ilyen is, amikor halálod része egy nagyobb folyamatnak. Egy háború gyakran áldozatokat, szükséges áldotatokat követel meg. Nekem pedig a hadseregnél az volt a munkám, hogy ezeket a szükséges áldozatokat minél inkább elkerüljem. Minden élet értékes. Mindenki érdemes az életre. Az élethez való jogtól pedig csak akkor foszthatunk meg, ha ez mindenképpen elkerülhetetlen. Ez így helyes, ez a morális rendem.
- Parancsnok, höhö... ez tetszik. Cool A hadseregnél sosem voltam parancsnok. - vágom magam haptákba, hiszen imádom, ha fényezik az egóm. Cool Férfiak között nőttem fel, na. Very Happy S nem éppen én voltam a királykisasszony, ami a mentalitásomat illeti. A Barbie babáknak is inkább levagdostam a fejét, hogy nekem ez nem kell. >.> Majd nyomozósat játszottam a tesóimmal, hogy vajon ki tehette. Oh, azok a régi szép idők... Szívesen lennék ismét olyan korú, mint Shakan. Very Happy De tényleg! Most már biztosan mindent másképp csinálnék. Very Happy Tuti, hogy kevesebbet hisztiznék, és nagyobbakat oltanék. Mert fuck yeah, megtehetem! Atomkirály vagyok, elvégre. Cool
Következő támadása kérdés nélkül betalál. Amíg én egóm fényezésével vagyok elfoglalva, Shakan máris megtanulja a következő leckét. Felmérés, elemzés. Hümm... Egész nagy a potenciál ebben a csajsziban. Very Happy A nekirohanás persze régi taktika, könnyen eloldalzok mellőle, de nem számítok arra, hogy ennyivel lerendezi a dolgot. Egyszerűen fogja magát, s az éppen védetlen hasamba szúrja a fogpiszkálóját. Na, ez már valami! Egész jó, tetszik. Very Happy
- Ez volt a második lecke. Felmérés, elemzés. Very Happy - kezdek bele a magyarázatba, miközben rápillantok a panelemre, hogy mennyit is sebzett rajtam. Jó befektetés volt a sok cumó, amit szereztem, a páncélom elég faján bírja, azonban még egy ilyet nem bírna elviselni. Akarok azonban még meglepetéseket okozni.
- Tudd meg az ellenfél erősségeit és gyenge pontját. Mondd csak, eddig mit vettél észre belőlem? Very Happy - folytatom a tanítást, ezúttal azonban szándékosan össze akarom zavarni. Megpróbálom speciális képességemet aktiválni, amihez egy kicsit hátra is lépek. Ha sikerül a képességem aktiválása, akkor ezúttal Daeva kapja meg az irányítást és az erőt is. Botomat előre tartom, Daeva pedig, mint aki erre a parancsra várt mióta, előrerohan rajta, s a bot végéről próbál ráugrani Shakanra. Talán azért lehet összezavaró, mert úgy lendítem a botot, hogy úgy tűnjön, mintha támadni akarnék vele. Azonban már azelőtt megáll, mielőtt Shakanhoz hozzáérhetnék. Innen viszont Daevának nincs messze Shakan. Ha pedig sikerül odaérnie, csáprágóival megpróbál beleharapni a lányba. Ha pedig támadásom sikeres, arra is rájöhet a lány, hogy pont annyit sebez, amennyit én a legutóbb. Valamint pedig, hogy ezúttal én egyáltalán nem támadtam semmit.
- Harmadik lecke pedig... maradj mindig mozgásban. - hogy ezt is tanúsítsam, Daeva visszamászik a boton, fel a vállamra. Újabb lépéseket teszek arrébb, oldalra, botomat pedig védekezésre tartom. Amíg támad, én folyamatosan mozogni próbálok.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Hétf. Okt. 27, 2014 12:13 pm

-Felmérés, elemzés.
Ismételgetem a parancsnok szavait, miután a pengém levett egy kis adagot a páncéljából, persze nem bíztam el magam hisz a sebzés nem volt valami brutális.
A kérdésén persze egy kicsit meglepödök, de megpróbálok válaszolni rá.
Mit is vettem észre rajta? Pedig az előbb már rájöttem valamire. Meg is van.
-Hogy nagyot ütsz közelharcban. Ezek szerint a dívának kicsi a támadása. Legalább is szerintem. Biztos valami másban erős.
A bot elé tartom a pajzsom, hogy kivédjem a támadást, de a bot még a fegyverhez se ér hozzá.
Meglepődve nézek Morrigan-ra, hogy ez most meg mire volt jó, és indítanám a következő támadást, amikor észreveszem, hogy a nyolcszemű fenevad nincs az idomár közelében. Mondjuk eddig nem is igazán figyeltem oda rá, de ez akkor is furcsa.
A tekintetem ekkor tévedt a felszerelésemen tartózkodó bestiára. Az első reakcióm persze az lenne a való világban, hogy sikítok egy nagyot, de most csak picit sikongattam, azzal a szöveggel, hogy
-Szálljál le rólam. Szálljál le rólam.
Igazából a helyes kifejezés az lett volna, hogy: kérlek szépen szálljál le a pajzsomról, de ebben a helyzetben ezt a mondatot egy kicsit hosszúnak találtam.
Majd a pajzsot a földhöz verdesve próbáltam meg megszabadulni a félelmetes ízeltlábútól. Ha egyáltalán a pókoknak ízekből van a lábuk, de nem most kóstolnám meg, hogy igaz-e ez a kifejezés.
Azért közben a harmadik leckére is odafigyelek.
-Mozgásban, persze. Megjegyeztem.
És a pajzsomat még mindig a földhöz vagdosva próbálok meg Morrigan körül forogni, miözben fél szemmel a pókot- már a látványától is kiráz a hideg, brr- fél szemmel pedig az idomárt figyelem

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Szomb. Nov. 01, 2014 2:44 pm

A kislánnyal való harc egészen szórakoztat. Sőt! Kifejezetten jót tesz az önbecsülésemnek. Na nem az, hogy akkor most egy kislányt püfölhetek, a való életben sosem tennék ilyet. Ellenben az, hogy van valaki, akit taníthatok. Szeretem ezt csinálni, végtére is ezért vagyunk emberek. Hogy segítsünk egymásnak. Azt pedig nem akarhatom, hogy szegény azért patkoljon el a nagy frontharcos leszek szindrómájában, mert én nem voltam képes neki átadni a hasznos tanításokat. Jó, jó, én se vagyok egy nagy gamer, de a való életben épp elég tapasztalatom van mindazzal kapcsolatban, amit itt, a játékban is tudsz érvényesíteni. Mint például a harcot és a taktikát. Ez a kettő pedig egy igen fontos dolog, még ha sokan nem is tartják lényegesnek, hanem csak a pontjaikon csücsülnek.
Elkuncogom magam, ahogyan azt látom, hogy mennyire irtózik a póktól. Daeván úgy érzem, hogy éppen úgy élvezi a dolgot, ahogyan én. Emlékszem, gyerekkoromban egyszer egy siklót rejtettem el az egyik gyerek táskájában. Nem csíptem a képét, ami azt illeti. Még a nyolcadik születésnapi bulijára sem hívott meg. >.> Soha senki sem jött rá, hogy én voltam, hiszen meglepő módon elég csöndes gyerek voltam. Talán kicsit úgy, mint Shakan. Jobb szerettem meghúzni magam. Aztán ahogy az élet változott, úgy változtam én is.
- No és a támadás? Very Happy – rácsodálkozok, hogy ugyan az ő köre van, tulajdonképpen nem támad semmit. Ejj-ejj.
- Negyedik lecke. – sorolom tovább a jóságokat. – Sose hagyj ki egy lehetőséget. Very Happy – vigyorodok el. Nem tudom, hogy elfáradt-e ilyen hamar, én viszont biztos, ami biztos, megpróbálok rátámadni. Képességemet újra aktiválom, hogy ezúttal újra hozzám kerüljenek a felszerelésekből adódó bónuszok. Hiszen ez a kulcsa a taktikámnak. Majd megpróbálom botommal újra megütni Shakant. Találat esetén azonban sikertelenséget jelez – legalábbis, most egyszerűen a saját erőmből tudom csak megsebezni. Hmm… Lehet, kevés volt a speciális képességre a pont? :/ Mindegy, most már veszett fejsze nyele. Akkor már – hiszen Daeva is támadhat – a pókkal is újra megismertetem. Ha az ő támadása sikeres, akkor mégis csak megkapja a full sebzést. Már ha nem sikerül valahogy elkerülnie.

_________________
A karakter küldetéseiből, arénájából, etc. a jutalmat Asuka karakterem kapja.
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Kedd Dec. 02, 2014 12:08 pm

Nagyon élvezném a küzdelmet Morrigan parancsnokkal, ha az egésznek nem lenne egy aprócska szépséghibája.
Ez a fránya pókinca semmiképp nem akar leszállni rólam. Hess, hess, hess. Hozzá nem fogok érni kézzel, ahhoz a fenevadhoz.
-Nem vicces
Mondom sértődötten Morrigannak, amikor meghallom a kuncogását. Még játékosan fel is húzná az orromat, ha nem kéne minden másodpercben a pókra figyelnem, nehogy véletlen közelebb másszon a kelleténél. Ha a pajzs nem lenne a fegyverem része akkor pókostul és mindenestül el is dobnám valahova nagyon messzire.
-Támadás, miféle támadás?
Persze hogy ne támadok, ha legalább fél szemmel nem azt a petet követném.
-Én nem hagynám ki a lehetőséget, de ha egyszer nem akar békén hagyni ez a pók?
Kérdezek vissza. Hisz én támadnék, de ha ez a Díva továbbra is rajtam mászkál, akkor nagyon nem fogok tudni összehozni valamit, ami támadásra hasonlítana, mert minden figyelmemet leköti az, hogy lesöpörjem magamról a kis élősködőt.
Miközben a vadra figyelek a parancsnok, eltalál a fegyverével, de most kisebbet ütött, mint az előző támadásával.
-Kisebbet ütöttél, ez miért volt jó?
Nem is a válaszra figyelek, hanem arra ahogy a pók felmászik a pajzsomra én pedig egy hatalmas lendülettel pókostul eldobom az egészet a parancsnok felé mielőtt a pók csak egy kicsit is hozzám érhetne. Ha szerencsém van, akkor a póktól is megszabadulok és sebzek is egy keveset az ellenfelembe.
Csak ezzel a mozdulattal sikerült megszabadulnom attól a tárgytól is, ami eddig köztem és a nyolcfejű között egyfajta védőfalként működött. Remélem nem veszi észre a parancsnok a védelemben keletkezett részt.

hp:39/50

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Morrigan on Szer. Dec. 10, 2014 1:41 pm

Shakan egyszerűen cuki. Tényleg emlékeztet a régi önmagamra, meg a folyamatos bizonyítási vágyamra. Lehet, hogy már a harminc felé közeledek lassan, de azért annyira sokat nem is változtam gyerekkorom óta. Leszámítva, hogy nagy a pofám, de az más kérdés, ugyebár.
- Egy mob, az a dolga. Very Happy - nem tudom, mi ez az iszonyodás még mindig a póktól. Tudnia kéne már nagyon jól, hogy Daeva azért van itt, ebben a küzdelemben, hogy megakadályozza Shakant a győzelemben. Azt hittem, ez egyértelmű... De olybá tűnik, még sem. Mindenesetre nem helyes, hogy a pók jelenléte akadályozza meg abban, hogy támadjon. Kihagyott lehetőség, ami súlyos hiba lehet a későbbiekben. Ugyan én nem vagyok egy komoly ellenfél, s egyáltalán eszemben sincs bántani őt, a való világ, vagyis a sao ennél kegyetlenebb, jóval. Shakan pedig, abból, amit megtudtam róla, nem az a fajta, aki ül a seggén, és várja, amíg a nagyok szépen kiszabadítsák. Szóval nagy eséllyel bármikor belebotolhat valamibe, ami esetleg kárt okozhat neki. Például néhány mobba, vagy ne adj isten, egy vörös játékosba. Tehát az ő érdeke, hogy félretegye a viszolygását meg az iszonyokat, ha meg akar tanulni túlélni.
- Megint nem figyeltél. - tényszerű kijelentésemmel válaszolok kérdésére. Valóban, kisebbet ütöttem valamennyivel, azonban nem figyelt oda eléggé. A pókra. Csak a saját iszonyára.
Amit viszont ezután tesz, attól komolyan eláll a szavam. Döbbenetemben ledermedek, gyakorlatilag hagyván, hogy a páncélt így nekem dobja. Lesebez egy kicsit, de ez nem tud foglalkoztatni. Szóval állok némán és kukán, hogy ez meg mi volt, fejemet kezembe temetvén, miközben Daeva visszasunnyog a vállamra. A páncélomnak annyi, már a HP-mból kapom a sebzést. Azonban fapofával biccentek egyet, ami egy jelzés a póknak, hogy csinálhatja. Csáprágóival belém mar, az életelixírjét pedig belepumpálja pixeltestembe. Shakan, ha szemfüles, észreveheti, hogy a HP-mat kijelző csík visszatöltődik. Összesen 7 HP-t gyógyulok.
- Ötödik lecke. - átlépek a pajzsán, sőt, kissé arréb is rúgom. Következő támadásomat is kisebb sebzéssel viszem be, ha eltalálom. A képességem aktiválása helyett most a gyógyításra fektettük a hangsúlyt.
- A felszerelésedet sose hagyd el! - újra támadok, holott most nem erőltetem meg magam. Ha a támadás sikeres - s ha nem, akkor is - , akkor abbahagyom a harcot, s elrakom inventorymba a botot.
- Asszem, most csak ennyit tudtam segíteni. Remélem, sokat tanultál, Tökmag. Very Happy - a panelem megnyitom, s feladom a harcot, majd leosztok egy buksisimit Shakannak. Tényleg tiszta cuki. Örökbe kéne fogadni.
- Nos? Összebarátkozol végre Daevával? Very Happy - a tenyeremet nyújtom, rajta a pókkal, azonban ő pökhendien elfordítja a fejét. Még hogy ő? Barátkozni? Cöhh... Na még mit nem!
Morrigan
Morrigan
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi50/500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (50/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Shakan on Pént. Dec. 12, 2014 2:54 pm

Miért ez lenne a dolga? Lehetne sok mások dolga is egy mobnak.
-Nem az lenne a dolga, hogy téged segítsen?
Kérdezem értetlenkedve. Az miért jó, ha védtelen kislányokat ijesztget? Nem tudom megérteni.
-Mire kellett volna figyelnem?
Van ég egy másik ellenfelem is az idomáron kívül, de arra figyelek, hogy Díva még véletlenül se kerülhessen a közelembe. És el is dobok jó messzire. Persze a pókkal együtt a pajzsom is elég messzire keveredik tőlem.
-Vigyázz. Díva téged támad.
Bár lehet, hogy ez is egyfajta figyelemelterelés akar lenni, és a következő pillanatban hirtelen rám ront a pók, de az eldobott pajzsom hiányában nem tudom azt magam elé tartani. Valószínűleg tényleg rossz döntés volt az előbb eldobnom az egyetlen védekező felszerelésem. De mit tehettem volna, ha az a csúszó mászó semmiképp nem akart lemászni rólam?
-Rendben, rendben
Én is ugyanerre jutottam az előző pillanatokban, és így nem is lepett meg, hogy a pillanatnyi hátrányomat kihasználva már rám is támad, amit sajnos a pajzsom hiányában nem tudok kivédeni. Azon már inkább meglepődtem, hogy feladja a küzdelmet. Hisz még csak nem rég kezdtük el a küzdelmünket, de ha nem tud többet tanítani, akkor lehet, hogy rendben van ez a rendszer.
-Rengeteget. És nem vagyok tökmag ˇ^ˇ Nagyon szépen köszönöm az okítást
Megpróbálom odaemelni a kezem a pókhoz, de mielőtt hozzá érhetnék már kapom is el onnan. Mármint a kezem.
-Nem hiszem, hogy össze tudnék barátkozni egy ilyen teremtéssel. Egyszerűen nem megy.
Nem mintha nem szeretnék barátkozni vele, de olyan szőrös meg izé. Egyszerűen nem tudnék hozzáérni. Akármennyire is próbálkozok.

/Sorry a nagy kihagyásokért/

_________________
Színem:
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 24

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi10/1500Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Cardinal on Kedd Dec. 16, 2014 11:50 pm

Ossu!

Lezárom a párbajt, 25 xp és 60 arany a jutalmatok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Shakan vs Morrigan Vo36oi0/0Shakan vs Morrigan 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shakan vs Morrigan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.