Chancery + Jun vs. Alazzazza

Go down

default Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Yoshiaga on Szer. Okt. 08 2014, 15:25

// Hivatalos aréna szabályok szerint fog menni a harc, annyi különbséggel, hogy a passzív képességeket nem kell aktiválni és mérgek/potionok/kristályokra is van lehetőség a küzdelem előtt:
FK: 48
Kit: 35
Gyors: 93
Spec: 70

A menete: Chancery és Jun együtt vannak Alazzazza ellen, majd ha legyőzik akkor egymással kell megküzdjenek.

Egy bevezető kört írjatok, majd Alazzazza kezdi a harci kört.//

Szokatlan volt neki, hogy valaki megzavarja a tapasztalati pontok és az arany gyűjtésében. Fejben sosem számolta, hogy hanyadik körnél járt, de igazából nem is zavarta, mivel élvezte a tevékenységet. Jó érzéssel töltötte el a tudat, hogy ami lehet eddig az életben csak lehúzta, az most segíti a fejlődésben és előnyére vált. Örült a játéknak és főleg örült, hogy egy ilyen erős társaságba csöppenhetett. Igazából Yoshiaga volt az első aki felfigyelt rá és nem csak negatív hangon szólította meg. Tudniillik Alazzazza nem volt antiszociális, sőt, kifejezetten kedvel társaságban lenni, csak az a problémája, hogy szörnyeket ölni újra és újra... s újra meg újra sokkal jobban szeret. A céhe folyamatosan hozta neki a jobbnál jobb felszereléseket igényei szerint, ő meg a céhnek adta az összes begyűjtött nyersanyagát és egyéb dolgait, miket útközben sikerült felszednie. Na, de visszatérve a jelenbe: elhagyta a helyét. Egy üzenete érkezett, hallottam a hangot, mikor megnyitotta azt. Arckifejezése semennyit sem változott utána és folytatta a mozdulatait. Ezután rövidesen egy következő üzenetet is kapott. Ezt is elolvasta, majd megint folytatta cselekvését. Aztán mikor úgy látszott, hogy a szörnyek újjáéledésére várt és a környéken mindet megölte egyszer csak fogta magát és eltűnt. Valószínűleg kihívói akadtak, pont, mint a szegény lánynak.

// Alazzazza szemszöge. //

Csak ezt válaszoltam mindkettőnek:
Alazzazza írta:A kilences szinten megtalálsz.
Majd el is indultam a helyszín felé. Nem voltam messze a teleportkaputól, így könnyedén meg lehetett pillantani, amennyiben valaki körbenézne megérkezéskor. Találtam magamnak egy jó kis pakk szörnyet és azokat öltem, míg meg nem érkeztek kihívóim. Úgy éreztem, hogy nem lesz problémám, főleg, hogy a mérgeim is ott pihentek táskámban.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi10500/10500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Chancery on Kedd Okt. 21 2014, 14:02

Felszerelés:
- Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
- 1x Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- 3x Kis Potion (+20 hp)
- 2x Nagy Potion (+40 HP)
- 1x Vörös Bika Potion (használója 6 körön át nem fárad kitartás képzettségtől függetlenül, csak 30-as szint alatt használható)
-2x Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)

A Mérgeken kívül a többit egy másik Aréna harcban is használom. Ha valahol használok belőlük, azt levonom itt is.
Pontok:
Élet: 29
Fegyverkezelés: 20+15
Erő: 7+6
Irányítás: 14+29
Kitartás: 20+10
Gyorsaság: 22+35
Speciális képesség: 18+3
Páncél: +65

A Sayonara azóta foglalkoztat, amióta Terumi, az egyik tag megjelent a konferencián és igényt tartott egy teljes szintre a céhe nevében. Alaposabban utánanéztem a dolognak, mi is ez a céh, mit képvisel, és kiderült, valójában nem is hivatalosan működő egyesület... csak pár ember, akik összeálltak és erejükkel próbálnak dominanciát szerezni. Már aki...
Elég sok okom volt arra, hogy végül lépjek...
Ki akarom próbálni magam. Elég erős vagyok? Erősebb, mint a 18-as bosson? És ez alatt nem csak a pontjaimat, hanem a lelkemet is értem.
Ki lehet a hetedik tag? Róla sehol sem találtam információt, pedig elvileg heten vannak, állandó jelleggel.
Méltó vagyok én ahhoz, hogy továbblépjek?
Mindent összegyűjtöttem, amit lehetett, és ismereteimet általában meg is osztottam Worggal, ami viszont nem fűzött megjegyzést hozzájuk - mint ahogy általában semmihez nem szokott. Csak az utolsó nap, mielőtt elküldtem volna a kihívást, mozdult meg, kihúzta magát, majd annyit mondott:
-Ellenfeledet úgyis csak akkor fogod tudni megismerni pontosan, mikor már szembe állsz vele. Ne bízd el magad, és őt se becsüld alá.
Ezek a szavak jártak a fejemben, mikor elolvastam az üzenetét, majd elindultam a kilences szintre vezető úton. Most, hogy már új fegyverrel állhatok ki a közönség elé, kicsit magabiztosabb vagyok, de nem feledem, hogy nem szabad megfeledkeznem arról - ő sokkal erősebb nálam. Nem erővel, ésszel kell tudnom legyőzni.
Elsősorban ezért is választottam őt. A pletykák és hírek szerint a kényszeres ismételgetés jellemzi, ami számomra csak jó gyakorlásnak. Ha veszítek, még akkor is elmondhatom magamról, hogy legalább megpróbáltam, és ezzel is fejlődtem. Ha sikerül megismernem a mozgását és képességeit annyira, hogy magabiztosan mozogjak ellene, máris elértem a célom. Nem hajtok feltétlenül a győzelemre, az csupán a hab lenne a tortán.
Mikor felértem a szintre és körbenéztem, egyből kiszúrtam a kép alapján, amit szereztem róla. Szemüveg, rövid haj, és mobok pixeleződő tengere körülötte. Ez volt egy újabb okom, amiért ki akartam őt hívni. Shukaku szerint gyilkos vagyok, amiért kiállok a bossok ellen, de ezzel a hozzáállással ez az ember egy tömegmészáros hozzám képest. Milyen furcsa, hogy pont én vagyok az, aki azt gondolja - legalább amíg lefoglalom, nem öl meg újabb mobokat.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi8140/8500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Jun on Kedd Okt. 21 2014, 20:22

Mindig is vonzottak a kihívások, annak ellenére, hogy nem éppen a győzelmeimről vagyok híres, sokkal inkább a vereségsorozataimról. Persze valljuk be annyira azért mégsem volt vereség minden egyes olyan dolog amit így csúfolnak. Inkább csak balszerencsés voltam. Igen ez a tökéletes magyarázat minden eddigi hibámra. A balszerencse. Fortuna asszonyság nem éppen szeret a pártfogásába venni, csak néha napján. Ilyen nap volt a mai is. Szokásos séta, barangolás, és shopingolás, csak néhány fontos tárgyat, és élelmiszeri cikk beszerzéséhez. Na meg persze az állandó információgyűjtés és fülelés. Korábban is már keringtek pletykák itt-ott, hallottam néhány mendemondát egy bizonyos szervezetről, azonban végül valami oknál fogva sosem került arra sor, hogy utána járjak miről is van szó. Na most itt volt a lehetőség. Pont elég szabadidőm volt, és az Artesbe visszafelé tartva pedig elég időm is adódott arra, hogy bátorságot csiholjak magamban, és elküldjek egy üzenetet az egyik tagocskának. Gyorsan bepötyögtem a kihívásom, majd az elküldés gombra pöccintettem. A szokásos utóellenőrzés most elmaradt, inkább az öltözékemmel és a kristálykészletemmel foglalkoztam amíg vártam a választ, mert hát miért ne válaszolna? Egy úriembernek ez kötelessége, nemde? Kavarogtak a gyomromban a pillangók, miközben próbáltam észbentartani Timidus óvó szavait amiket korábbi gyakorlatozásainkon kaptam tőle. Azonban mégsem sikerült még eljutnom odáig, hogy felfrissítsem a személyes készletem néhány izgalmasabb darabbal, így hát néhány kezdő kristály és poti kivételével sok újat nem mutathatok fel.

Az üzenetet olvasva pipa, felszerelés pipa, kinézet pipa, utóellenőrzés.. pipa. Elégedetten nyugtáztam, hogy minden a legnagyobb rendben, és most már készen is állok. Ugyan a kilencedik szint nem azok közé tartozik amiket ismerek, de szeressük a meglepiket. A teleportkapun túl, már el is kezdtem kutatni a kihívottam, szemfülesen, majd amint megpillantottam széles vigyorral az arcomon intettem is neki.
- Sziaaa! Jun vagyok. Azért jöttem, hogy együtt tölthessünk néhány meghitt percet. - kalimpáltam a kezeimmel, természetesen az első találkozás a legfontosabb, és egy különcöt kell keresnem, és ki más lehet itt különc mint az a srác ott? Persze maximum beégek, de akkor legalább lepróbáltam milyen lesz amikor élesben köszönök rá.

potik kristályok:

1x Vörös Bika potion
1x Gyenge Tisztító Kristály
1x Gyenge Kinézet Kristály
1x Gyertya kristály (aktiválása után két körig fényt bocsát ki magából)
1x Tartós Specialitás Potion 1x (három körig 5-tel növeli a spec. képesség pontjaid)
1x Hazatérés Kristály 1x (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
2x Mini Potion (+5 hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
2x Kis Potion (+20 hp)
3x Pajzs Kristály
3x Hullám Kristály
Pontok:
Élet: 29
Fegyverkezelés: 30+11
Erő: 14+27
Kitartás: 8+2
Gyorsaság: 24+20
Speciális képesség: 21+8
Páncél: +90
10% több sebzést kapok be, de a sebzés 10%-át a támadóm is elszenvedi, mert van Gyémánt mellvértem.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi3984/4100Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Nov. 02 2014, 21:55

Alazzazza tovább ölve a mobokat válaszolgat miután megvárja, hogy mindketten megérkezzetek.
- Várjatok, még ezt a kört befejezem és utána belekezdhetünk. - megöl 3-4 mobot, majd folytatja - Gondolom ti is látjátok, hogy nem egyedül vagytok, ennek oka pedig, hogy nem szeretek fegyverek nélkül harcolni. Remélem nem gond, ha az elejétől fegyverekkel kezdek. A küzdelmet úgy gondoltam, hogy mindhárman egymás ellen vagyunk, majd aki fent marad az a győztes. Természetesen erősen javaslom, hogy az elején fogjatok össze ellenem.
Ezután megöli a többi mobot is, majd mindkét késére egy-egy mérget ken.
- Ha nem probléma, akkor el is kezdeném.
Alazzazza ekkor hirtelen eltűnik, lopakodás bónusza érvénybe lép. Először Chanceryre támad, előre rúgja magát a földön és jobb kezével szúr egyenesen Chancery mellkasába. Ha talál Chancery -6 irányítást kap méreg miatt és ha a támadás sikeres, akkor egy láthatatlan fonállal köti automatikusan Chancery mellkasát a földhöz. Ezután fordul egy negyedfordulatot jobbra és Junnak ugrik, annak jobb vállába szúrva a kését. Ha talál, akkor Jun egy Pióca méreg hatását szenvedi el és egy láthatatlan fonállal köti Jun jobb karját a földhöz. A fonalak természetesen csak kissé érezhetőek, de szabadon nyújthatóak, így nem akadályozzák a mozgást. Rövidesen ezután a levegőbe ugrik, majd egy lökés kristályt használ el Chanceryre és miután földre érkezik, két jobbra való szökelléssel visszatér eredeti pozíciójához, majd ismét felétek fordul. Amennyiben a Chanceryre mért támadás sikeres volt, a lökés kristály Chanceryt mikor hátra löki a fonál egy pillanatra megszilárdul, elérve, hogy Chancery arccal a föld felé essen. Ellenkező esetben csak szimplán meglöki, a petjével együtt.
- Ti jöttök, legyecskék. - megnyalja a szája szélét észrevétlenül és kifejezéstelen arccal mered maga elé.

// Alazzazza kezd, első támadása +17-et üt lopakodás bónuszból adódóan
A sorrend:

Alazzazza (minden 5. körében pihen, sebzés: 13/kés, támadáshoz 2+, specre 3+)
Chancery (minden 4. körében pihen, sebzés: 13, pet: 43, támadáshoz 3+, spec nincs)
Jun (minden 3. körében pihen, sebzés: 41, támadáshoz 3+, spec nincs)

Első kocka Chan, második Jun.

Ha Chanceryt eltalálja a támadás: 30-at sebez + egy fonál a mellkasába és a lökés kristály után arccal előre esik és -6 irányítást kap
Ha nem találja el: hátraesik és lökés kristály miatt kiesik egy köre

Ha Junt eltalálja a támadás: 13-at sebez + egy fonál a jobb karjába és Chancery körében -25% erő, saját körében -50% erő (~21), Alazzazza körében -100% erő//
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi10500/10500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 02 2014, 21:55

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Chancery on Hétf. Nov. 03 2014, 23:21

Meglepődöm, mikor Junt és meglátom az emberek között, a szemem pedig még kerekebbre nyílik, mikor elkezd integetni a furcsa srácnak, akiről eddig is úgy gondoltam, hogy Alazzazza lehet. Hogy miért? Mert egy percre sem áll meg, hogy ne a mobokat ölje.
Ha Jun is itt van, az kicsit megváltoztatja az erőviszonyokat; igazából növeli is az esélyeimet. Ketten együtt már valószínűleg legyőzhetjük a srácot, utána pedig csak egymással kell összecsapnunk, ami akár így, akár úgy is végződhet. Nem kívánkozom élő pajzsnak használni őt, félreértés ne essék. Maradnék a lovagias csatánál.
Mire Ala elhadarja a mondandóját és eltűnik, én már készen állok. A síp használata nagyon furcsa és szokatlan még a számomra, miszerint nem tudok vele ütlegelni, max ha belefújok, akkor sebez, talán a hang miatt. Olyan lehetek vele, mint egy kissé átvariált Sona.
Ami viszont furcsává válik a számomra, az Ala gyorsasága és hihetetlen taktikája. Nézem a fonalat, amit ránk aggatott, a mérgeket, amiket a késekre kent, és amiket biztos nem még a csata kezdete előtt tett, mivel még mobokat ölt, miközben velünk beszélt, és az lekoptatta volna a pengéiről. Összehúzott szemmel nézek rá, mikor megpróbálja eltalálni Junt, sikertelenül.
-Mégis hány mellékcselekvésed van neked? Suspect -motyogom inkább csak az orrom alatt, főleg, mikor meglátom a kezében a kristályt. Méregkenés, egy feltételezhető képesség, és most még ez is? O.o Mi a fenefranc? Ha jól tudom, ezt már a rendszernek se kéne engednie. Maximum a képesség, amennyiben passzív, mint Álom visszatámadásai, de akkor is... O.o
~Mérget felkenhet a csata előtt is... gyorsan tedd te is. Ha ő csal, akkor mi is.~
S már nyújtja is a karmait, hogy ráönthessem a direkt erre az alkalomra beszerzett mérget és már indul is előre, amíg csak eljut. Én maradok a helyemen, jobb híján, mást nem tehetek, a földhöz vagyok kötve, főleg a kristály után. Nem fáj az esés, de elég kegyetlen néha ez a bizsergető érzés, amit ilyenkor okoz, főleg most az orromban ><
-Nana, köszönöm a dicséretet. De nem én vagyok Légy Razz Légy az ő! -mosolyodom el és ha már úgyis hasalok, a porba rajzolom a drága nagyszemű legyemet, akit még odakint - meg már idebent is - odakanyarítok minden rajzomhoz :3
Majd míg Álom támad (ha megteheti O.o; ), én megpróbálom lángra lobbantani a srácot.


145/145, 35/65
Álom új sebzése: 37

//Azt nem tudom most hirtelen, hogy Ala sikeressége után is kilök-e egy körből a kristály, szóval dobok. Ha nincs igazam, egész egyszerűen hagyd figyelmen kívül, és Álom majd magához tér a köviben :3
Chan ugye nem tudja, hogy itt nem működnek a specei, ezt most próbálja ki.
Plusz 1 Gyenge Gyengítő Méreg elhasználva.//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi8140/8500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Nov. 03 2014, 23:21

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Jun on Csüt. Nov. 06 2014, 19:46

Picit meglepett amikor Chan tekintetével találkozom. Első kérdés ami megfordult a fejemben az az volt, hogy vajon ö mit keres itt? De hamar elmosolyodom, és rájövök, hogy bizonyára megint ugyanarra gondoltunk, és azonos célt tűztünk ki magunk elé. A kedves barátságos köszöntésem a fiú nem viszonozza, sőt mondhatni egyáltalán nem szán időt arra, hogy köszöntsön, sokkal inkább foglalkoztatják a mobok amikkel éppen harcol. Ezt meg is jegyzem magamnak. Ismét egy bunkóval állok szemben. Persze ettől függetlenül nekem nem kell lesüllyednem arra a szintre mint neki.
- Szia Chan! Ák! - kalimpálok a kezeimmel, széles vigyorral az arcomon. - Képzeld, ez az alak nem volt hajlandó köszönni sem nekünk. Biztos vagyok benne, hogy nincs barátnője... - sandítok a kihívottunkra aki elég öntelt, és cseppet idegesít ez a fanatikus mobolási inger. Szinte látom magam előtt ahogy a kinti világban egy monitor elé láncolva végzi ezeket a cselekedeteket naphosszat, mint amiket most is láttunk. Na nembaj. Fegyvert simizek, egy szimpatikus kard alakját veszi fel, a kihívást pedig elfogadom. Majd aktiválom a második képességem, a drágám nem sokáig marad kard, sokkal inkább egy óriási pacikalapáccsá változik... vagyis pacibanánkalapáccsá, hála a rúnának.. de hát ha valami nem lehet elegáns és gyönyörű sem akkor legalább hatásos legyen. Meglendítem a drágaságot, és egyenesen Alazzazza-kun felé vágom.
- Buummmm - adom ki a már megszokott hanghatást, miközben a fegyver becsapódik valahova. - Remélem tudod, hogy nem szép dolog előre tolakodni amikor ilyen bájos hölgyekkel lehetsz egy légtérben. A légynek nevezésről nem is beszélve. Sad - fújom fel az arcom és gondolok vissza arra, hogy miféle kemény indítása is volt a küzdelmünknek.
- Arról nem is beszélve, hogy nem szabad bántani a lányokat. Muuuh - rázom meg a fejem, még ennyit sem tud? Borzasztó.. jó persze gondoltam, hogy nem fogja hagyni, hogy leüssük az életpontjait, de hát azért picurit még lehetett benne reménykedni nemde?

//Képesség aktiválva, ebben a körben és a köviben minden találatom közvetlenül az életpontokba megy. Illetve ha közben elfogy a páncélod akkor egy körre lebénít. 3 vagy afölé kell hajigálnom. :3  //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi3984/4100Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 19:46

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Nov. 30 2014, 21:21

Chancery + Jun vs. Alazzazza Cbf8f6c38a3af3ba1fecacfc8308f9e5_b7e5bfaa43d1b798184593b502c38ff657bdd502

Alazzazza zavartan néz maga elé.
- Jajj, tényleg elfelejtettem volna köszönni. Kérlek nézzétek el. - néz rátok szégyenkezve, majd Junra tekint.
- A legyecske csak vergődik úgy látom, de vergődése mindhiába, hiszen képességeit az igaz pók ellen nem tudja aktiválni... - megnyalja a szája szélét és mosolyogva támadni kezd. Alazzazza előre rúgja magát a földön és jobb kezével szúr egyenesen Chancery mellkasába. Ha talál, Chancery mellkasából két láthatatlan fonál fog a földhöz kapcsolódni. Ezután tesz egy negyedfordulatot jobbra és Jun felé veszi az irányt, jobb vállába szúrva a kését. Ha talál, akkor Jun egy Pióca méreg hatását szenvedi el és egy láthatatlan fonállal köti Jun jobb karját a földhöz.
- A legyecske nem kerülheti ki örökké a pók támadásait. Előbb-utóbb a hálóba ragad. A legyecskéket pedig szabad bántani, igen. - mosolyog tovább.

// Jun képessége nem hat -> speciális képességei blokkolva lettek több, mint kétszeres spec miatt

Alazzazza (minden 5. körében pihen, sebzés: 13/kés, támadáshoz 2+, specre 3+)
Chancery (minden 4. körében pihen, sebzés: 13, pet: 43, támadáshoz 3+, spec nincs)
Jun (minden 3. körében pihen, sebzés: 41, támadáshoz 3+, spec nincs)

Első kocka Chan, második Jun.

Ha Chanceryt eltalálja a támadás: 13-at sebez + egy fonál a mellkasába és -6 irányítást kap

Ha Junt eltalálja a támadás: 13-at sebez + egy fonál a jobb karjába és Chancery körében -25% erő, saját körében -50% erő (~21), Alazzazza körében -100% erő //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi10500/10500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Nov. 30 2014, 21:21

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Chancery on Kedd Dec. 02 2014, 16:07

Sikeresen feltápászkodom és porolom le magamról a fölösleget, amíg Alazzazza a dumával van elfoglalva. Míg az igaz pókról hadovál valamit, én akarva-akaratlanul Normra gondolok és elgondolkodva nézek a srác felé. Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne motyogjam az orrom alatt:
-Közöd nincs az Igazi Pókhoz. Én ismerem őt.
Talán csak annyi nyomaszt, hogy számomra mindörökre Norm marad a pókok pókja, az egyetlen nyolclábú, aki a szívembe lopta magát és valóságos piedesztálra került a szememben. Gyerekes dolog, de valóságos sértésnek érzem meg, ahogy Alazzazza a jelek szerint önmagát akarja ilyen nagy póknak beállítani.
-Ő már rögtön az első körében megépíti a hálóját. Neked még mennyi kell hozzá? -vigyorodom el és emlékszem vissza arra, ahogy rögvest az első napon kikelését követően beleakadtam abba a ragacsos akármibe. Igyekszem elugrani a pengéje elől, de nem sikerül, még ha nem is hiányzott volna hozzá túl sok. Nem a mellkasomat, de a felkaromat elkapja és az újabb fonál baljóslatúan kötődik a földhöz a továbbiakban.
~Csan, próbálj már meg ügyesebb lenni! Kopnak a karmaim tőled.~ -forgatja Álom a szemét, az enyhe visszhang alapján pedig biztos lehetek abban, hogy csak hozzám beszélt. Olyan ez ilyenkor, mintha ismét a tenger közepén lennénk és a hatalmas bengáli tigrissel beszélgetnék.
A tűzgyújtással úgy döntök, jobb nem próbálkozni a jövőben. Már tudom, mennyi időt és lehetőséget vehet el az, ha sikertelenség esetén is megpróbálom újra meg újra aktiválni. Majd akkor kísérlem meg még egyszer, ha gyógyításra van szükség, hát ha most is csak a szerencse állt a srác oldalára.
-Igazából, ha úgy tekintünk rá, akkor semmilyen életet nem szabad bántani. Rolling Eyes -jegyzem meg, még mielőtt eszembe jutna, hogy mennyire beteg a srác és póknak képzeli magát Suspect Ezalatt míg Álom jobbról, én balról igyekszem belé ütni egy darabot, amíg a fonalak engedik.


(2/4) 145/145, 22/65
Álom új sebzése: 31

Támadáskísérlet, első kocka Álom, második én. Az én sebzésem, ha betalál, 13.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi8140/8500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 02 2014, 16:07

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766612103_86ee832108_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Jun on Pént. Dec. 19 2014, 10:26

Csak pislogok a képességem sikertelenségére, majd pedig rádöbbenek, hogy életemen először találkozok olyan emberrel akinek van képességblokkolós képessége vagy pedig olyan magas specpontjai vannak, ami mellett az enyémek eltörpülnek. Talán inkább az utóbbi lehet igaz a helyzetünkre, bánatos pillantásokat vetek metamorphra, majd egy sóhajtást hallatok, majd pedig a fiúra nézek. Furcsa szerzet, furcsa beszédstílussal, egyszerűen nem lehet eldönteni róla, hogy túlságosan beleéli-e magát ebben a játékba, és elkezdett valami fantasy szerepjátékból szökött njk nyelvjárással beszélni, vagy csak szórakozik velünk, és az idegeinkre próbál-e menni. Bárhogyan is, már megtanultam, hogy az ilyesmit jobb ráhagyni az emberre, bármennyire is elvonja a figyelmünket a harcról. Nagy csodálkozásomban, pedig egy döfést érzek jobb karomban, majd felnyögök, picit megijeszt az, hogy csak úgy felbukkant egyik percről a másikra.
- Ne nevezz legyecskének. - fújom fel az arcom, közben pedig pedig az életcsíkom alatt megjelenő mérgezésre figyelek fel. Azonnal nyitom le a menüm kutatom a méreg hatását. - Azt hiszem oda lett a nagy támadóerőm. - pillantok szomorúan a 21-es számra, majd pedig a fiúra. Gyors simi metamorphon, és egy bananabárddá változtatom, meglendítem, és rohanok a fiú felé, mielőtt még elveszíteném az egyensúlyom és hátraesnék vele. Közelít, bemér, céloz, és bumm. Csak nem biztos, hogy a bumm oda megy ahova kell. A bárd nehéz dolog, és célozni sem a legkönnyebb vele, de megadja a hangulatot a robusztus mérete.
- Nem kell nekem képességet használnom azért, hogy rávegyelek a bocsánatkérésre. Megsértettél azzal, hogy légynek neveztél. Van nevem is! Jun. Szólíts Junnak. - vetem oda neki, felháborodottan. Még, hogy légy. Lehet, hogy alacsony vagyok és hiperaktív de az nem jelenti azt, hogy egy légyhez hasonlíthasson.

//támadok, 21-et sebzek, ha talál(3 vagy afölött)//

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi3984/4100Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 19 2014, 10:26

The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Yoshiaga on Pént. Jan. 09 2015, 23:17

Chancery + Jun vs. Alazzazza 58169e31efb3d32a04541c613f95e244_3385bf77881a856ac02e8cb2b818c95967ace993

- Bocsi, csak barátkozni akartam, nem akartalak megsérteni titeket. - fejezi be mondanivalóját, majd halkan, lehajtott fejjel kezd a támadásba.
Először Chanceryre támad, előre rúgja magát a földön és jobb kezével szúr egyenesen Chancery mellkasába. Ha talál Chancery -6 irányítást kap méreg miatt és ha a támadás sikeres, akkor egy láthatatlan fonállal köti automatikusan Chancery mellkasát a földhöz. Ezután fordul egy negyedfordulatot jobbra és Junnak ugrik, annak jobb vállába szúrva a kését. Ezt követően megragad egy fonalat Jun karjából és azt rángatva jojózni kezd a lánnyal, összesen háromszor húzva be és lökve el őt. Közben a másik kezével szurkál, háromszor ugyanabba az irányba, nem is figyelve arra, hogy talál-e. Ezután visszacsoszog alaphelyzetébe, továbbra is szomorúan.

// Alazzazza (minden 5. körében pihen, sebzés: 13/kés, támadáshoz 2+, specre 3+)
Chancery (minden 4. körében pihen, sebzés: 13, pet: 43, támadáshoz 3+, spec nincs)
Jun (minden 3. körében pihen, sebzés: 41, támadáshoz 3+, spec nincs)

Első kocka Chan, második Jun, harmadik spec.

Ha Chanceryt eltalálja a támadás: 55-öt sebez + egy fonál a mellkasába és -6 irányítást kap (utolsó a mérgen).

Ha Junt eltalálja a támadás: 61-et sebez (55 +10% bónusz) + egy fonál a jobb karjába. +6 sebzést szenved el

Ha a képesség talál, Jun összesen 183 sebzést szenved el pluszban + három fonalat kap jobb karjába. +18 sebzést szenved el//


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 09 2015, 23:17-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi10500/10500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 09 2015, 23:17

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766609959_af0c0eb7c7_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Chancery on Szomb. Jan. 17 2015, 02:40

Minden egyes alkalommal egy fonalat rak ránk. Valószínűleg passzív képesség lehet, hisz mintha ezúttal mással is meg akart volna próbálkozni, ami nem jött össze. Mégis, valahogy ahogy mondata után áll csendben, lehajtott fejjel, mintha rettenetesen szégyellné magát, szinte megszakad érte a szívem. Miért is álltam ki ellene? Oh, hát persze; mert Sayonara. Egy tagjukat ismerem, az is egy mocskos tróger bunkó állat. Méghozzá nő >.> A többiekről csak immel-ámmal szereztem tudomást, hacsak Yoshiagát nem számolom bele, aki mindig is kész volt burkot adni, amikor épp szükség volt rá.
Viszont jól tudom, hogy nem gyengülhetek el csak amiatt, mert szánom szegényt. Egy lelkileg ideggyenge fiú, ez már kiderült; hasonló ahhoz, mint amilyen én is vagyok, de én küzdök az ellen, hogy ne legyek soha többet olyanhoz hasonló, aki végigszenvedte az iskolai éveit. Neki is csak ezt tudom egyenlőre magamban, később talán szóban is tanácsolni; hogy erősödjön meg jellemében, különben csak még több fájdalom és szenvedés vár rá.
A mi időnk közben ketyeg - a páncélom elfogyott, és már az életpontjaimat csócsálja, míg a jelek szerint ő bőven bírja szusszal. Csak akkor fogom tudni legalább nagyjából kikövetkeztetni életpontjainak számár, ha sikerül belesebeznem. Ő viszont eltalál, esélyem sincs menekülni, tehát Álom sebzése ismét csökken, amit a macska nem is díjaz, legalábbis a dühös fújtatásból erre következtetek. Amint mindenki lenyugszik és Alazzazza a reakciónkra vár, elmosolyodom.
-Ne vedd ennyire a szívedre, na, nyugi. -emelem fel saját fegyverem és lódulok neki, hogy legalább egy picit megszabadíthassam további páncélpontjaitól. Álom még kapargálja kicsit a földet, majd követ.


(3/4) 112/145, 0/65
Álom új sebzése: 25

Első kocka én, második Álom.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi8140/8500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 17 2015, 02:40

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766612103_86ee832108_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Jun on Hétf. Márc. 23 2015, 18:11

A férfi megsértett, és ez nagyon rosszul esett. Még soha senki sem nevezett légynek, általában mindenkivel jól kijövök, ami a természetem miatt van. Meg a csodaszép mosolyom miatt is. Tudattam vele a problémám, mire ö meglepő vallomással állt elő, és még egy picit el is pirultam amikor mindezt meghallottam.
- Oh. - szóhoz sem jutottam egy picurit, fegyverem visszaváltoztattam gyűrű alakba, és ha tehettem néhány lépést közeledtem a fiúhoz. - Ez így mindjárt más. Kezdhetted volna mindjárt ilyen őszintén is, és akkor nem lennénk most dühösek. Én szívesen leszek a barátod. - villantok egy szép fehér fogsort a fiúnak, és szélesre kitárom a kezem.
- Keblemre! - egy kedves, baráti ölelés, minden kapcsolatban kulcsfontosságú, ahogyan Shu-tant is és Timidust  is folyton ölelgetni akarom, úgy most a Alazzazza-nak is sikerült kiváltania belőlem ezt az érzést, még a legyes dumája ellenére is meg tudok neki bocsájtani. Ha engedi akkor szorosan átölelem.
- Én feladom a küzdelmet. Nincs esélyem ellened, és amúgy is csak kíváncsi voltam arra a játékosra akiről annyit beszélnek az emberek. - öltök nyelvet. - Habár teljesen másképp képzeltelek. Nagyon nagyon nagyon nagyon másképp! Majd valamikor megihatnánk valamit, valahol. - jegyzem meg neki, majd csípőre teszem a kezem, és kicsit hátrálok, majd pedig lenyitva a menüm, kikeresem a feladás opciót, már ha létezik ilyen. Még sosem jutottam el addig, hogy használni tudjam, ha nem találok ilyent, akkor helyet foglalok a fűben, és onnan szurkolok a cicáimnak.
- Hajrá Chaan! - lóbálom meg a kacsóimat is hozzá, hiszen támogatásra mindenkinek szüksége van, és inkább a régi barátosnőcskémnek szurkolok mint az új spanomnak.

//oh hell kiment a buksimból, hogy ez is létezik x__x bocsánat Q_Q //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi3984/4100Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Yoshiaga on Kedd Május 26 2015, 17:00

Alazzazza örömmel fogadja az ölelést, majd Chanceryre néz.
- Egy legyecske maradt már, ki szinte csak vergődik a nagy pók hálójában... - jegyzi meg. Hangjából érződik, hogy nem megsértés a célja, csak valamiért jobb kedvre derül tőle.
Alazzazza ismét támadni kezd, előre rúgja magát a földön, majd jobb kezével szúr egyenesen Chancery mellkasába. Ha a támadás sikeres, akkor egy láthatatlan fonállal köti automatikusan Chancery mellkasát a földhöz. Ezután egy negyedfordulat jobbra, hátra szökken egyet, majd balra lép és Chancery jobb vállába szúr egyet. Ha mindkét támadás talált, akkor összesen 5 fonál lesz, ami Chanceryt a földhöz köti. Ezután Alazzazza hirtelen Chancery mellkasából kiinduló négy (vagy három) láthatatlan fonálra ugrik és mintha a levegőben szaladna, majd mikor odaér Chanceryhez ugrik egyet jobbra, miközben a fonalakat kitépi Chancery mellkasából. Ha a képessége sikeres, akkor egy rugalmas pókháló páncél veszi körbe.

13 sebzés támadásonként + ha a képesség sikeres Chancery sebződik 20-at és Alazzazza 80 páncélt kap (és 1 fonál marad Chanceryn)

EDIT: Minden sikeres.
Chancery + Jun vs. Alazzazza C67bb37e081aae7ba64385f5f857cfd5_12c29b8ded1a496239ef263f19259c00405599d8


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 26 2015, 17:02-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi10500/10500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 26 2015, 17:00

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767250438_224285ea8b_s Chancery + Jun vs. Alazzazza 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Chancery + Jun vs. Alazzazza 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Chancery on Csüt. Május 28 2015, 21:45

Csak figyelni tudtam mindent, a hálók szövevénye végül úgy körbefont, hogy nem is mertem mozdulni tőlük. Talán csak az ösztön, hogy az ilyesmitől félni kell, tette ezt velem, vagy csak az ölelés és bátorítás adta meg számára az előnyt, hogy könnyebben körbe tudott tekerni a képességével. Akár így, akár úgy, nem volt már kedvem sem Álom méreg miatti mérgelődésével törődni, sem ezt az immár úgyis vesztes csatát folytatni. Jun már kiesett, és most rajtam a sor; Senzankoo-nál úgyis megtanultam, hogy néha fel kell adni ahhoz, hogy győzhessen az ember.
Bár ennek ellenére még végigvártam, ámulva figyeltem, ahogy szinte a levegőben lépkedve, mint Alex, beveti vagy minden tudását, vagy csak egy részét. Mikor láttam rajta kialakulni az újabb adag páncélt, már rég megvolt a döntésem, látva, hogy az én képességeim itt már nagyon keveset tudnak csak segíteni.
-Most viszont a legyecske elszállna még gyorsan, ha teheti. -nyitom le a menüm, és bár kissé fáj ezt tenni Jun biztatásának zajai mellett, tudom, hogy nem vagyok már képes fordítani. -És majd később visszatérne újabb próbát tenni. Amennyiben te is benne vagy.
Egy mosoly a srác felé, aki vélhetőleg rögvest visszatér a napi rutinjához, mikor elküldöm neki a felkérést, és a rendszer el is könyveli, hogy a csatát elveszítettem. Álomkelő mintha csak parancsot kapott volna, egyből leül nyalogatni a mancsát, míg én közelebb lépek Alazzazzához egy kissé. Magam sem tudom, miért, de... szinte örülök, hogy vesztettem.
-Szép csata volt, köszönöm a megtiszteltetést. Találkozhatnánk még a jövőben egy nap?
Mondjuk akkor, mikor már én is többet tanultam az élettől.


//Uh, nem is sikerült a régi Chanként írnom már mostanra Very Happy //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi8140/8500Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Aug. 03 2015, 01:40

Osu!

Picikét rövid volt a küzdelem, úgyhogy 60 exp és 180 arany üti a markotok csupán. Lezárom a küzdőteret.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Chancery + Jun vs. Alazzazza Vo36oi0/0Chancery + Jun vs. Alazzazza 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Chancery + Jun vs. Alazzazza

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.