Chancery vs Gourd ..roll:)

Go down

default Chancery vs Gourd ..roll:)

Témanyitás by Bacchus on Szer. Okt. 08 2014, 11:44

Végre lekoptattam azt a pattogó Fraggyt, aludhatok nyugton. Felnéztem az égre, és mélyebbre fúrtam magam a szalmás szekéren, ami lassan döcögött Tolbana felé.
- Micsoda kényelem - nyújtóztam egy nagyot, amit a szamár fogat egyetlen szamara, szinte fájlalva kiáltott fel, mozgásomra. Fordultam még egyet és elővettem és elővettem azt a tárgyat, ami egy fajta kabalája annak, hogy napok óta csak nyerek. A legtöbb fogadást, megnyertem, mióta megjelent felszereléseim között. Feldobtam, az meg csak pörgött a levegőben, elkaptam és magam elé tartottam. Hatos. Megint.
Vigyorogtam az apró tárgyra és eltüntettem. Ezzel kaszálni fogok a kaszinókban.
Jól megelégedve eddigi napommal, hátradőltem és elaludtam.

Álmaim rövidek voltak és alattomosak. Állandó jelleggel Fraggy röhögött a képembe, és mindig büszkélkedett magára. Az a dög már régóta piros, és újra bizonyította azt. Malcolm érdeme ez. Kiváló terv és kivitelezés, na meg az, ahogy leszervezte az akciójukat.. sokkal agyafúrtabb, mint azaz ostoba suhanc. Minden klappolt. Immáron csak én maradtam, a beszerző. Beszerző, az újabb zsákmányokhoz. Majd váltott az álmom egészen kellemes irányba. Esti kártya parti, ahol jól megkopasztom Fraggy napi bevételét, és nem azokat, a hülye maszkokat látom. Füsttől és jókedvtől szennyezett légtér, miközben a kiszolgáló lányokat fűzzük. Épp az egyik kedélyesen ölembe ült, mikor kizökkentett álmomból a szekér döccenése.
- Ittál?! - kérdeztem felháborodva a "sofőrtől". Ő csak a szalmakalap alól, mosolyogva nézett vissza és tudtomra adta, hogy akadt egy kis gond. Mire végig néztem magamon, tényleg félig lelógok a szekérről, ugyanis elakad a kereke.. egy csapdában. Kellemesen végig simult szemhéjam és arcomon felszökött a harci kedv, amikor az idős arc, egy kristály segítségével egész fiatalos lett. Sárga indikátor virított felette.
Láttam, ahogy ugrik, és a széles erdő sáv felől is megiramodtak páran. Gourdomat oldalába építettem és egy lépéssel próbáltam magamról letaposni a játékost. Életereje megcsappant, de nem vészesen.
Xen játszmája lenne ez? Rá vallana.
Alig vártam, hogy megérkezzenek a banditák és a kedves "öreg" újra támadjon.


// csatlakozz be Chan Razz

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Chancery vs Gourd ..roll:) Vo36oi1003/1500Chancery vs Gourd ..roll:) 2yjvlht  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.