Ayani vs Enheriel

Go down

default Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 04 2014, 23:06

A múltkori nem éppen boldognak nevezhető Arénám után végül most ismét itt álok, alig pár héttel rá. Talán a jutalom az, ami hajtott, talán más… fogalmam sincs, de úgy éreztem a 8. hely nem lesz elég ahhoz, hogy bizonyítsak Miri előtt. Azok után ráadásul, hogy jelen pillanatban én vagyok az utolsó. Azonban nem sokáig tervezek tétlen maradni. Máris elkezdtem szervezni egy újabb harcot, egy másik idomár párossal. Nem sokat harcoltunk egymás oldalán, és ha jól tudom egymás ellen még egyszer sem mérkőztünk meg, de a Tenka óta úgyis terveztem ellene egy játékot, ugyanis kíváncsivá tett, Freya, hogy tudta olyan könnyen elverni. Az üzenetemet elküldtem, miszerint kiállnék ellene egy Arénára, ha elfogadja, jöjjön másnap dél körül a harctérre. A potijaim nem éppen fullosították a raktáramat, így jó lesz óvakodnom velük a használatuknál. Viszont úgyérzem kéne majd használnom ebben a harcban is mérget. Végül is az egyik nevesebb céh vezéréről van szó. Bár ha jól tudom a boss szintjén csak ő van jelen pillanatban… bár sajnos a többi céhtagját nem ismerem… vagy nem rémlenek. Mindegy, ha megpillantom a jó öreg Griffet, meg a gazdasszonyát, biccentek feléjük, és ksi mosollyal üdvözlöm őket.
- Örülök, hogy eljöttetek. A harcteret ti választhatjátok. A szabályokat gondolom, tudjátok. Kívánnék sok sikert, de mégse tehetem, hisz akkor magam ellen szurkolnék. – mondom továbbra is mosolyogva – Aztán adjatok bele mindent.
Aztán szép lenne innen kikapni… nem akarok még egy veresége, pláne hogy elvben, most ha vesztenék, még kevesebb pontom lenne. Szóval ezt most tutira meg kell nyernem, vagy tényleg besokallok, hogy ilyen pocsék játékos vagyok soloban.

Szint: 23

Élet: 27+14
Fegyverkezelés: 27+7
Erő: 3+5
Irányítás: 13+30
Kitartás: 15+2
Gyorsaság: 24+12
Speciális képesség: 30+13
Páncél: +50

Nevelés Kesztyűje lvl 6

Raktár:
Hazatérés Kristály
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
1x Pánik Burok
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)

1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne) Recept
1x [lightgreen]Gyenge Vérontó Méreg[/color] (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)
2x Irányító Méreg (-6 irányítás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) Recept
2x Pajzs kristály

Nevelés Kesztyűje lvl 6
2x Napszak Gyűrű

Életek:
Ayani: 205 HP 50 P
Enheriel: 95 HP 50 P

Sorrend:
Ayani (sebzés: 8, petsebzés: 43, minden 5. körben pihen, 2 vagy afölé kell dobnia a taláthoz, spec. képeséghez 3 vagy afölé kell dobnia)
Enheriel (sebzés: 20, petsebzés: 26, minden 5. körben pihen, 3 vagy afölé kell dobnia a taláthoz, spec. képeséghez 4 vagy afölé kell dobnia)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi3819/4100Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Okt. 09 2014, 16:53

Ayani, a másik idomár lány a Tenkáról kihívott egy Arénás párbajra. Nem szívesen fogadtam el, mert egyrészt utálok párbajozni, mert állandóan olyanok hívnak ki, akik jóval erősebbek, s a segítőkész céhtársaiknak hála a legjobb cuccokban járnak, másrészt meg nem hiányzott, hogy megint arról legyek híres, hogy nem tudok nyerni. A legutóbb is nem tudtam megütni az ellenfelemet, mert az sokkal gyorsabb volt, s esélyt se adva nekem addig ütött, amíg le nem ment a felére az életem. S még azt mondta, hogy nagyon lusta lehetek, ha meg se mozdulok! Ez az Ayani is biztosan erősebb és jobb cuccokban jár, mint én, de mivel sejtem, hogy ha elutasítom, akkor meg megállás nélkül zaklatni fog, elfogadtam a kihívást.
- Már megint? - kérdezte unottan Villámlás. - Nem tudnak ezek a hülyék békén hagyni minket a hülye párbajaikkal?
- Sajnos nem. - mondtam a petemnek kelletlenül. Összeszedtem azt a kevés dolgot, ami volt nálam, végül is tudtam, hogy mire meginnék egy Potiont, gyorsan elintéznek minket, s elindultam az Arénába. Remélem gyors lesz a dolog, mert nekem rohadtul nincs időm még azt is hallani tőle is, hogy nem érdemes a céhet fenntartani, oszlassam fel, mert gyenge mihaszna, meg örökre gyenge maradok tőle meg blablabla. Pff, elnézést, hogy a céh fejlesztést nem ingyen lehet megcsinálni. Szóval elmentem az arénába, ahol a lány már felismerte a griffemet. Persze nem tűnt fel neki, hogy mintha nagyobb lenne. Áh, minek? Biztos csak azt lesi, hogy mikor verhet már meg. Volt legalább olyan kedves, hogy megadta az esélyt, hogy én válasszam ki a harcteret.
- Nekem mindegy, csak essünk már túl a vereségemen. - feleltem neki kicsit szomorkásan.

Szint: 19 pontozás nélkül
Élet: 18+6
Fegyverkezelés: 15+7
Erő: 18+2
Irányítás: 13+13
Kitartás: 13+2
Gyorsaság: 18+10
Spec. Képesség: 14+8
Páncél: 50

Felszerelés:
Hosszú Irányítópálca (+2 irányítás +2 élet)
Sólyomgondozók Sisakja (+4 irányítás +10 páncél)
Vörös Bőrköpeny (+1 fegyverkezelés +1 irányítás +20 páncél)
Fémpáncél (+20 páncél)
Nyúlcipő (+10 gyorsaság + 2 kitartás)
Egyedi Napszak Gyűrű (+6 irányítás +2 Erő +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)
Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)

3x Mini Potion (+5hp)
1x Pánik Burok
1x Frissítő Potion (+5 gyorsaság egy körig és +25 HP)

_________________
Ayani vs Enheriel Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Ayani vs Enheriel Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi2532/2700Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 16 2014, 18:52

Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Enheriel (Sebzés: 20, Pet sebzés 26, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)

Enhit és a petjét megpillantva boldog voltam, hogy nem adták fel a dolgokat, és belementek a harcban… viszont nem túl lelkesen, és éppen hogy nem voltak valami optimisták.
- Te Enhi… nem tűnsz valami lelkesnek. Ha ez a miatt van, mert nagyobb szintű vagyok, akkor nem kell aggódnod. Nem épp PVP-re vagyok pontozva. Villámlás elég jól harcol, és te sem panaszkodhatsz, már amennyire emlékszem. Jó csapatot alkottok, és nefeledd, hogy képes vagy egy egész céhet vezetni… bár hogy mennyire megy az fogalmam sincs, néha még a Voices ügyek is elkerülnek, nemhogy más céh ügyei. Szóval ne vágj ilyen fancsali képet, neked is ugyanolyan esélyed van nyerni, mint nekem. Nefeledd. Az adc ütheti a jóval nagyobb szintű supportot is. – mosolygok bátorítóan a lányra, majd mikor a pethez is közelebb érve megálltam egy csöppedt – Valami rohadtul zavar rajtad... mármint nem ilyennek emlékeztem rád… jaj nehogy sértésnek vedd, csak mintha kisebb lettél volna anno a Tenkán… vagy rosszul emlékeznék? – mormogok magamban végül.
Na, mindegy, azonban Enhi kedvetlensége egy kicsit elszomorított. Végül úgy döntöttem a javukra döntök. Sok sikert kívánok nekik, majd belépek az Aréna egyik oldalán. Egy hatalmas szafarit állítottam be. Néhol nagyobbacska zöldellő fák szétszórtan, és az egész terep nagy részét beborította a fű. A kellő hangulathoz pár zebrát és oroszlánt is lekértem, persze ezek a zavaró mobok a játékhatárt elválasztó áttetsző síkon túl voltak, így nyugodtan harcolhattunk. Megvárom, míg a lány is belép a petjével majd odakiáltok nekik.
- Nyugalom letiltottam a nézőteret, így nem láthatják a harcunkat. Szóval adj, bele mindent nem kell semmit sem rejtegetni. Szólj ha készen állsz.  – mondom mosolyogva, majd  ha megkaptam a jelet, támadásba lendülök.
Elöl, fut petem pixelre robbantva az útjában lévő füvet, és egyenesen Enhi felé vágtatott. Legördítem a Nevelés Kesztyűjét, majd adtam Tűzrózsának +6 sebzést a Dühös funkcióval. Megpróbálta felöklelni a lányt, majd utána rögvest én jövök, és egy szép ütést próbálok bevinni a lány gyomrába.

// Dühös aktiválva Tűzrózsa +6 sebzés (sebzése 49-re nő), mindketten Enherielt támadjuk //


Off: azért nézd át te is hogy biztos jól számoltam-e át a dobási arányokat

Off2: a meccs végéig minden fölső dobás az enyém, minden alsó Tűzrózsáé


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 20 2014, 17:04-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi3819/4100Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 16 2014, 18:52

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Okt. 23 2014, 10:36

Ayani észrevette, hogy nem vagyok valami lelkes, majd mondta, hogy nem kell aggódjak, ő ugyanis nem párbajokra van pontozva. Kicsit meglepett ez, hiszen a párbajozás elvileg a játék része a legtöbb játékosnak. Azonban valamennyire jól esett, hogy nem vagyok egyedül a dologgal. Majd észrevette, hogy Villámlás nem volt ekkora Tenkán.
- Azóta nőttem egy kicsit. De csak egy kicsit. - viccelődött a griffem. Eddig csak a kedvesem reagált döbbenéssel, mikor meglátta, mekkorát nőtt a griffem. Szegénykém hátra esett az ijedtségtől, mikor bejött a kastélyba. ^^' Végül Ayani kiválasztotta a harcteret, ami egy nagy szafari volt, fákkal, meg néhány állattal, hogy élethűbb legyen az egész.
- Nyugalom letiltottam a nézőteret, így nem láthatják a harcunkat. Szóval adj, bele mindent nem kell semmit sem rejtegetni. Szólj ha készen állsz. - örültem, hogy Ayani úgymond normálisabb ellenfél, mint akikkel eddig találkoztam. Alaposan megnéztem, minden megvan-e, majd jeleztem. Tűzrózsa azonnal felém kezdett el vágtatni, hogy fellökjön. Villámlás ki tudta kerülni, de én már nem, így Tűzrózsa elvitte az egész páncélomat kis híján, majd Ayani teljesen elvette a páncélomat, s ha jól számoltam, 7 HP-t is. Teljesen meglepett, hogy ilyen keveset sebez csak.
- Tényleg csak ennyit sebzel? - csodálkoztam el rajta. Viszont észrevettem, hogy Villámlást nem támadták. Lehet, hogy valami új szabály van az Arénába? Ha igen, akkor majd párbaj végén megkérdezem.
- Villámlás, segíts, s támadás közben használd a Villámkarmokat, kérlek! - sose szerettem úgy parancsolni a petemnek, mint ha a szolgám lenne. Az nem túl... emberséges bánás még egy programmal szemben sem.

Enhi: 113 HP
Villámlás: 60 HP

//Mindketten Ayanit támadjuk (Felső enyém (20), alsó Villámlásé (26)), Villámlás próbálja aktiválni a Villámkarmokat, hogy Ayani-t lebénítsa két körre//


A hozzászólást Enheriel összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 23 2014, 11:17-kor.

_________________
Ayani vs Enheriel Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Ayani vs Enheriel Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi2532/2700Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 23 2014, 10:36

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Ayani vs Enheriel 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 25 2014, 17:47

- Hát fogalmam sincs… - felelem őszintén Villámlásnak – Az én memóriám nem éppen a legfényesebb, és nem sokszor találkoztunk…
Végül megindultam az arénába, és beérve tisztességesen megvártam, míg ellenfelem felkészül, ám mikor megkezdődött a rajt nem sokáig lacafacáztam. Indult a harc, indultam én is. Tűzrózsa kiválóan vágtatott, és támadásának meg is lett az eredménye. Nem elég, hogy sikerült felöklelnie, de öklöm kíméletlenül lezúzta a páncélja maradékát. Kicsit lassítanom, kellett, hogy a lendület ne vigyen tovább a csapás után, és essek pofára, de még épp időben sikerült megállnom. Visszafordulok, miközben Tűzrózsa mellém vágtat. Enheriel kérdésére elmosolyodok csak.
- Jobban örültél volna, ha egy kör alatt vörösbe viszem az életed? – kérdeztem tőle tréfálkozva – Megmondtam nem? Én nem a PVP-re vagyok szakosodva, 3 supp képességemből csak a 2.-at tudom használni. Az 1.-nek hasznát nem veszem, mert petet Aréna szabályzata szerint nem lehet támadni, enemynek meg nem töltök életet. A 3. képim meg csak mobokra hat, és Villámlásra nem hatna, hisz pet… legalábbis elméletben nem hatna. Gyakorlatban fogalmam sincs. Na de...
El is kezdtek ők is rohamozni. Egy oldalgurulással kitérek Villámlás elől, majd arrébb lépek Enhi támadása elől is. Hú de rohadt nagy mákom van.
- Na ezt hívják máknak… Bezzeg Shu ellen lettem volna ilyen szerencsés…
Megtámasztom lábam, és ismét támadok, most míg közel vagyok. Öklömmel sújtok Enhi felé, Tűzrózsa közben meg mögé próbál kerülni, hogy felágaskodva lesújtson rá kalimpáló patáival. Azért amikor egy ilyen támadás betalál, azt látni néha iszonyú pocsék. Valóságban egy ilyen rúgás akár koponyatörést is okozhat, és hát iylet átélni sem kellemes, hisz a rúgás általában földre küld. De nem baj. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

// fölső én, alsó Tűzrózsa, a Dühös még aktív, Tűzrózsa sebzése: 49 //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi3819/4100Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Okt. 25 2014, 17:47

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Enheriel on Vas. Okt. 26 2014, 13:12

- Jobban örültél volna, ha egy kör alatt vörösbe viszem az életed? – tréfálkozott Ayani – Megmondtam nem? Én nem a PVP-re vagyok szakosodva, 3 supp képességemből csak a 2.-at tudom használni. Az 1.-nek hasznát nem veszem, mert petet Aréna szabályzata szerint nem lehet támadni, enemynek meg nem töltök életet. - Áhá, szóval ezért nem villámlást támadták kapásból, hanem engemet! A 3. képije meg csak mobokra hat. Nekem viszont ott volt a 2. képim, ami eléggé hasznossá válhat most. Legalábis remélem, hogy hasznos lesz most.
~ Tarajos sül! ~ ha sikerül a képességem, akkor a fegyverkezelésem növekedni fog, viszont a kitartásom kisebb lesz.
- Villámlás, tudod a-- - nem tudtam befejezni, mert Ayani egyből megütött, megint 8 HP-t veszítve miatta, viszont nem vártam meg ezúttal, míg Tűzrózsa fejbe rúg, hanem kikerültem, remélve, hogy nem Ayani-t találja el. Hú, mekkora szerencsém volt.
- Na szóval, Villámlás, tudod a dolgod! - feleltem petemnek, majd megrohamoztuk megint Ayani-t. Én oldalról támadtam meg, utánam Villámlás próbálta felöklelni a levegőből akkora erővel, amekkorával csak tudta. Bár zavaró volt, hogy Ayani petje kapásból levitte a páncélomat, míg Ayani-nak megmaradt. Elvesztettem már ezt a küzdelmet, tudom, de nem fogom most feladni, hogy aztán Ayani gyáva féregnek kiáltson ki mindenki előtt. Tudom persze, hogy nem lenne rá képes ilyesmire, de igazából nem ismerem a lányt annyira, hogy ezt biztosra is vegyem, így azért sem adtam fel. De hogy utána mindenképpen elérem, hogy ne kelljen nekem párbajozni, az biztos, mert annyira utálom, amikor kis szintűeket hívnak ki a „profi” nagy szintűek, csakhogy elvegyék a játéktól a kicsik kedvét.

Enhi: 105 HP

//felső enyém, alsó Villámlásé, római kocka az én képességemhez kell (ha sikerül, a szintem felével növekszik a fegyverkezelésem értéke, de ugyanannyival csökken a kitartásom értéke)//

_________________
Ayani vs Enheriel Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Ayani vs Enheriel Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi2532/2700Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 26 2014, 13:12

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Ayani vs Enheriel 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 30 2014, 17:19

Ayani vs Enheriel 23417613ca8d9c01a15bbeb0dd51a2fd_ec5c728746be2969d75cf0a29b308629540227c3
Ayani vs Enheriel 7b3a5bc5c12d4e5809a85c8485f8f418_ffcae8c9ba9773252570b6317d68ab5010b3c573

Az ismételt rohamom nem hozott olyan várt sikert, mint amilyenre számítottam. Való igaz, hogy sikerült eltalálni, de pechemre nem mindegyikünknek… na jah, a támadás veleje veszett oda, miután Tűzrózsa egyszerűen a földet tudta meg megtörni, az is csak besüppedt patái alatt kicsit. Nem támadhattam ismét, mert éppen azzal voltam elfoglalva, hogy drága jó petem ne engem vágjon fejbe az előbb, így meg kell szakítanom a lendületemet, és hátrébb kellett ugranom. Enhi felé fordulok, aki viszont egyre közelebb kerül felém. A pálca vészesen közeledett, de a lendületem még vitt hátrébb, így nem tudtam elkerülni a csapást. A pálca kíméletlenül sújtott le, majd nemsokára Villámlás is eltalálta. A csapása kipréselte a tüdőmből a levegőt, és meg is emelt a földről. Az sem segített, hogy a földre visszaérkezve összevertem kábé mindenemet. Nyögve, köhécselve keltem fel a földről.
- Azért ha most éreznénk a fájdalmat, most rohadt rosszul lennék… Ezer hála, hogy legalább ez kimaradt a SAO-ból. – mormogom csak úgy magamnak. A sebzésükre pillantva eleresztettem egy „Eh”-t. Bár a páncélom még ép, alig maradt egy-két pontnyi.
- Na, ez sem lesz sok mindenre elég…. – mormogok megint.
Mostanság gyakran hallani, hogy ami a fejemben, az a számon is. Bár nem épp így szokták használni a mondást, hát most mi a francot csináljak ez ellen. Megrázom a fejem majd a kesztyűre pillantok. Sajna kikapcsolódott, szóval újra be kellett nyomnom. Egyelőre elég lesz a bónusz erőt adó, aztán majd elválik. Ismét nekiindulunk azonban, ebből a körből sem maradhatunk ki. Se én, se Tűzrózsa nem akartunk megint vesztesen elballagni a fenébe, szóval össze kell szednünk magunkat.

// Dühös újra aktiválás (Tűzrózsa 49 sebzés), fölső én, alsó tűzrózsa, mindketten Enhit  //


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 30 2014, 17:21-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi3819/4100Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 30 2014, 17:19

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Nov. 06 2014, 15:31

Sikerült alaposan levinni a páncélját Ayaninak, ám sajnos nem teljesen, s még háta volt a fél HP-ja. Mire mondtam volna Villámlásnak, mit csináljon, Tűzrózsa fellökött. Akkorát lökött, hogy nem tudtam kikerülni Ayani-t, aki megsebzett. S ezzel a két ütéssel elvesztettem a fél HP-matm már. A földre estem a két támadástól.
- Enhi! - rohant hozzám Villámlás. - jól vagy?!
- Semmi baj, jól vagyok. - mondom neki nyugtatóan, ezután a petem segített felállni azzal, hogy hagyta, hogy nekitámaszkodjak felállás közben. Miután elmúlt a szédülésem, suttogni kezdtem a griff-nek:
- Kezdj úgy csinálni, mintha te felülről akarnád támadni, s ha nem figyel rád, gyors zuhanórepüléssel tereld el Tűzrózsa figyelmét rólam, s alacsony repüléssel ökleld fel Ayani-t. - Villámlás válaszul elkezdett felfele repülni. Én elölről rohamoztam meg kaszttársamat, remélve, hogy tudok adni neki a botommal egy gyomrost, míg Villámlás végrehajtotta a műveletet. Ha minden igaz, Tűzrózsa figyelmét el tudja terelni rólam, s Ayani-nak megadni a jobb oldalába egy igen nagynak számító csípést. Nem, nem vagyok taktikai géniusz, soha nem tudtam rendes taktikát kitalálni az ilyesmiféle játékokba, maximum az internetről elolvasni pár tippet, taktikai trükköt, s kicsit átalakítgatni, hogy számomra megfelelő legyen. A LoL-t (League of Legends-et) is ezért nem kedveltem részben, mert másik oka a szemétkedő játékosok voltak, akik mindenért reportolták az újakat. Volt olyan, hogy pár ilyen szemét képes volt összefogni, hogy egy új játékost annyira megőrjítsenek, hogy az nemes egyszerűséggel betört a Riot főgépjére, s törölte az érintett account-okat. Akkor derült csak ki, hogy a srác igazi számítógépzseni. Azóta persze erősödött a szigor, s kevesebb volt már az úgynevezett troll is a játékban, de az már nem hozta vissza a törölt account-okat.


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 06 2014, 16:37-kor.

_________________
Ayani vs Enheriel Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Ayani vs Enheriel Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi2532/2700Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Nov. 06 2014, 15:32

//bakker, nem dobtam facepalm Felső enyém, alsó Villámlásé, Ayani-t támadjuk

_________________
Ayani vs Enheriel Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Ayani vs Enheriel Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi2532/2700Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 06 2014, 15:32

The member 'Enheriel' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Nov. 13 2014, 19:44

Tűzrózsa perzselő mi voltja, és én a nem éppen erős, de hatékony ütésem megint meghozza a kívánt végeredményt. Én és drága petem szépen megsoroztuk Enhit, akinek csúnyán megesett az életsávja. Talán már csak 1-2 csapás Tűzrózsának. Lehet, hogy sikerül lecsapni a mostani kör végén… Viszont, ha megint mellé megy, azt hiszem kényszerpihenőre leszünk küldve… Ami valljuk be nem lesz jó, ha csak Enhi sem ugyanakkor pihen majd, mint én. Mivel azonban eddig nem láttam potizni, így úgy vélem nem fog Vörös Bika Potit bevetni nem úgy, hogy még az életembe sem sebzett bele… Erről jut, eszembe védekezni kellene… ugyanis a drága enemy páros, már támadt is. Villámlás Tűzrózsa körül szórakozott, de őt hidegen hagyta, hisz tudta, hogy őt nem sebezheti meg, így szaladt is felém, hogy megvédjen. Ám a lány botja ismét belém ütött egy szépet. A morgolódásom közepette nem tűnt fel, hogy Tűzrózsa figyelemfelhívóan nyerít egyet. A harc alatt nem igen szabad elkalandozni, és én ezt szépen meg is tanulom, miután Villámlás szinte letarolt. Eh… és életem is megcsappant. Bár nem olyan eget rengető mennyiséggel. Úgy érzem bunkóság lenne Enhivel szembe, ha most felhealelném magam csak azért mert egy kicsit sebződtem…. nem… amíg nincs végszükség nem fogok próbálkozni. Ez amúgy is bunkóság lenne vele szemben szerintem. Bár végül is képi szóval sok dolog nincs vele, meg hát ez az egyetlen skill amit most tudok használni Tűzrózsa képijén kívül, ami azonban most teljesen pocsék. Szóval maradunk ennél. Mindketten támadjuk Enhit.

// fölső én, alsó Tűzrózsa alsó (Dühös még aktív 49-es sebzés) //

Pihi: 4/5 (kövi köröm pihenő kör)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Ayani vs Enheriel Vo36oi3819/4100Ayani vs Enheriel 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 13 2014, 19:44

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Ayani vs Enheriel 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 21 2014, 16:42

Enheriel nem írt egy héten belül. Az aréna küzdelmet lezárom. Jutalmat csak Ayani kap. Egymás ellen legközelebb 2015. 01. 13-án küzdhettek meg.

Ayani jutalma: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Kusumi Ayani +55 pont
Enheriel -10 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ayani vs Enheriel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.