[Játékos küldetés] Leverru

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Justin Taylor on Hétf. Szept. 08, 2014 10:02 pm

Aki rátekint véletlen a térképére, az különös dolgot vehet észre az 1. szint Nagy Síkságán. Egy új, eddig ismeretlen várost jelez ki. Aki mégsem vette észre a térképen, az is hallhatott a különös szellemvárosról, ahova eddig még senki sem merte betenni a lábát. Nemsokára minden játékos kap egy üzenetet, mely meginvitálja Leverru városába.

Rengeteg játékos (köztük ti is) nagyon kíváncsiak az új, eddig még ismeretlen városra és el indulnak, hogy fel fedezzék azt. Ám valahányszor egy játékos eléri a város határát, megjelenik neki egy ablak a következő üzenettel:


V írta:

A küldetés szokatlan. Részletek később. Biztos folytatod?


Amennyiben folytatjátok ismét megjelenik egy ablak a következő felirattal:


Üdvözlünk Levrru városában!


Azonban, ha el utasítjátok a felkérést, akkor a város eltűnik és nem tudtok már belépni.

Egyenlőre ennyi, valaminek kell maradnia többi körre is. Razz


Résztvevők: Chancery, Cearso, Ichihara Eiichi, Asuka, Nio, Hayashi Yuichi, Judy Noxia, Drake Haru

Szólimit: 250 szó

Határidő egy hét, de természetesen pótlásra is van/lesz lehetőség.

_________________
Színem: Burlywood


[Játékos küldetés] Leverru 2hz324z
[Játékos küldetés] Leverru D55367460241b660d6eedf66f69f5c87_3fe439c4eef4a996af37e470aa6677cd13278837
Justin Taylor
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 22
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi100/500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 08, 2014 10:25 pm

Szinte hallom a zenét felcsendülni a fejemben, mikor valaki szellemvárost emleget a közelben, ez pedig mostanság igen megszaporodott. Nem csoda, elvégre az a titokzatos akármi, ami megjelent az első szinten, nem kis kíváncsiságra ad okot nem csak számomra, de mások számára is. Ha pedig szellemváros... akkor nekem ott a helyem :]
Most ez meglepő lehet, mert senki se annak a fajtának ismer, aki be merne lépni egy ilyen területre, pedig ez nem igaz. Silent Hill egy olyan képzeletbeli hely, ami megfertőzte a szívem, és egyike azon városoknak, amikben még lakni is szívesen mennék. A csend, a nyugalom, az atmoszféra valami pazar, és még a szörnyek-rémálmok világa sem rettentene vissza.
Leverru sem lesz kivétel. Főleg, miután levelet is kaptam tőle. Mosolyogva csuktam le. Csak még pár perc. Egy céhről kell gondoskodnom, van előtte pár dolgom. Várj türelemmel, ott leszek a randevún.
Úgy éreztem magam, mint egy szerelmes kamaszlány, aki már alig várja az eljövendő estét a szerelmével. Jay is észrevehette ezt, de mikor rákérdezett, csak közelebb hajoltam hozzá ravaszkás mosollyal és ennyit mondtam:
-Hi-mi-tsu ^w^
Miután beállítottam mindent és tudattam Jay-el, hogy egy ideig helyettesítenie kell (és ha segítségre van szüksége, nyugodtan kopogjon be Shuhoz), elindultam talán álmaim városa felé. Legyen akármilyen is a neve, én hiszem, hogy talán maga Silent Hill jött el hozzánk, hogy meglátogathassam. Talán Kayaba csapdája, de állok elébe.
Dust és Álomkelő természetesen elkísért.
-Szerbusz, jövőbeli énem, / Ha elfelejted, mi a mosoly, / Itt vagyok, elmesélem, / emlékezz rá vissza olykor. / Tíz éve, múltbéli éned, / boldogságodért imádkozott, / kérlek, ne veszítsd reményed.*
Halkan énekelek, ahogy haladunk a cél felé, felkészülten, fegyverrel és páncéllal, suhogó fekete ruhában. Lassan kezd lehűlni a levegő, jelezve, hogy elérkezett a sokadik ősz Aincrad kastélyába, ideje felkészülni a következő karácsonyi időszakra. Nolám, már több, mint egy éve lennék Young Justice tag...? Senki se gondolná, hogy csak ennyi idő telt el, mióta Peterrel Normot kerestük a város utcáin.
Mikor odaérek, automatikusan rányomok a küldetés elfogadására, mindezt mosolyogva és a kezeimet dörgölve. Gyere elém, Leverru. Mutasd magad, ki vagy, mi vagy. Álmaim városa lennél? Merem remélni... :]


*Akira Yamaoka, Mary Elizabeth McGlynn - Letter to my future self

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi8140/8500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Szept. 10, 2014 11:28 am

Nem is igazán foglalkoztam a felhajtással, ami azt a bizonyos várost övezte. Egyszerűen nem tartottam érdemesnek arra a dolgot. Gyermekded játszadozásnak tűnt saját feladataimhoz képest. Egyébként is.. Mi a jó egy olyan helyben, ahol nincs senki és semmi? Ott nincsenek áldozatok sem. Nincs miért egy ilyen helyre menni. És az emberekben is eleve gyanút kelt az, ha valaki oda invitálja őket. Főleg, ha egy piros indikátoros személyről van szó. Tehát nem. Semmi érdekem nem volt a városban. Ignoráltam az információkat, amelyek hozzám eljutottak, köztük az üzenetet is. Szórakozzon ezzel csak a többi okostojás, akik holmi kísértetsztorit kutatva próbálják izgalmasabbá tenni nyomorult kis életüket.
Gondoltam én ezt így egészed addig, amíg az alvilágban is el nem terjedt a híre. Még úgy tűnt, M is egészen ráharapódzott a dologra, és több emberét is kiküldte nyomozás céljából a területre. Innentől kezdett érdekesebbé válni a helyzet.. Hisz mégis mit remélhetnek ezek az emberek egy ilyen várostól? Új szövetségeseket? Új, saját lakrészt? Vagy valamilyen kincset?
Kezdett úgy festeni, talán mégis érdemes nekem is körbekémlelnem egy kicsiket. Ha nem is találok semmit, legalább elmondhatom, hogy tartottam egy szünnapot, melyet sétával töltöttem.
Természetesen gyalog mentem. Ki az, aki lovakat vásárol, és feltűnő paripák hátán teszi meg ezeket az utakat? Ki az, aki lovaglás jártasságra pakol? És igen, mégis vannak ilyenek. facepalm Amikor már annyira elkényelmesednek az emberek, hogy egy ilyen virtuális világan sem képesek gyalogolni. Ha nincs kocsi, hát akkor inkább gyalogolnak.. Vagy nem is tudom, mi vezette őket ehhez a tevékenységhez. Persze biztos vannak, akik tényleg a lovakat kedvelik, dee... szerintem ők vannak kisebbségben.
Megérkeztem a határhoz, de nem álltam meg, még csak meg sem torpantam. A felvillanó üzenetet is már majdhogynem vártam. Mindig hasonló dolgok történnek, ha az ember ismeretlen helyre lép be.
Azért megakadt a szemem azon a mondaton: A küldetés szokatlan. Hümm.. Ha mára játékmester írja ezt, az lehet, hogy még szórakozást is jelenthet számomra. Mindenesetre továbbra sem ijedtem meg, simán csak beléptem, és csendesen sétálgattam egymagam.
Már csak a hó hiányzik.. Vagy hamu eső?

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi1540/1700[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szer. Szept. 10, 2014 7:44 pm

- Szellemváros? Mit szívtál öreg? - mosolyogtam egyik barátomra, akivel fél év óta most találkoztam először. Persze, tudtam a városról. Egy ideje szálló igeként kezdett terjengeni a hír. Még az ősz kezdetekor hallottam először a Sword Art Online saját creeepypastájáról.
Ahogy jöttek az első hírek a városról, megjelentek a rémtörténetek is. Már egy ideje gondolkoztam rajta, hogy elmegyek oda. Most viszont késztetést éreztem rá.
Nosztalgikus érzés fogott el. Vissza emlékeztem arra az időszakra, mikor a haverokkal egész nap indie horrorokon játszottunk. Kis zseblámpa, egy erdő, papírok a fákon, és a két méter magas, arctalan manus öltönyben, akit nem csíp a kamera.
- Hát, ha nem lesz Slenderman, akkor bevállalom - mondtam, majd pacsit adva a barátomnak, elmentem. A Nagy síkság. Az őszi gyér fényben nem túl bizalom gerjesztő. Megláttam a várost. Teljesen kihalt volt. Nekem jó Smile . A határ előtt viszont megtorpantam. Előhúztam a kardom. Megpörgettem, majd újra ránéztem. A fegyver látványa végül elindított. Át lépe az ominózus határt, jött az üzenet.
Rettenetesen emlékeztetett a Sonic.exe üzenetére. Az a játék örökre belém égett.
Tétováztam. Nem féltem, csak gondolkodtam. Ez igencsak átlátszó csapdának tűnik. A "csak úgy" városokat sosem kedveltem a játékokban. Biztos van valami hátsó szándék "odabent". Itt kifejezetten céloznék rá, hogy valószínűleg valami odabent van, és arra vár, hogy pixeljeinkre szaggasson.
A feleletem rá: gyereeeee!!! Rányomtam az elfogadásra, és gúnyos mosollyal beléptem.

_________________
[Játékos küldetés] Leverru 2246182_1323960502676.92res_500_281 Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
Ichihara Eiichi
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi103/150[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 12, 2014 12:41 pm

A város feltűnésekor mikor kitekintek az ablakon, borongósabbra fordult időt generált a világ. Talán van jelentése, talán nincs. Céhen belül, egyedül Yurihime-t kérdeztem meg és ő is megkapta a tájékoztatót Leverru elérhetőségéről. Tehát igaz a tájékoztató, ez azonban nem tántorít vissza, hogy elmenjek hozzá, főleg az időjárás nem. Sétám alatt, még egy rövid ideig zuhogott is az eső, amitől ugyan eláztam, de ez nem fog sokáig vizesen hagyni, elfog tűnni, ahogy mindig is teszi. Megálltam a fogadó előtt, ahol megszáll, és megvártam míg elkészül és kilép Nio.
Amint ott volt, átöleltem és megcsókoltam. Örülök, hogy újra láthatom és még annak is szószátyárságom, valahogy meg tudtam állítani egy pillanatig. Errő a Leverruról is beszélnék még neki, valamint az elmúlt napok eseményeiről, és arról is, hogy eldöntöttem, megyek a bossra, valamint beszélgettem Channal. Ugyan alig telt el kis idő, de már most élmények sorával találkoztam, amit szeretnék vele megosztani. Azonban egy dolog még mindig rendezetlen.. addig még valahogy gátat kell szabjak magamnak, néhol.
- Szia, megjöttem - súgtam neki. Közben kezét megfogtam és kiléptem az ölelésből - Te is megkaptad azt a felhívást? - kérdeztem tőle érdeklődve - úgy hangzik, mintha egy esemény lenne, vagy egy küldetés. Anomália, de legalább nem démonok - folytattam tovább.
Érdekel, mit gondol erről a dologról, és hogy szívesen menne-e. Engem hajt a kalandvágy, ami ki is ült az arcomra. Egy újabb esély, hogy feltérképezzek, valami ismeretlent, és ezt legszívesebben vele tenném.
Majd felhoztam egy egészen mást. - Tudod, azonban előtte szeretnék mutatni valamit.*
Ha beleegyezett a kis kitérőbe Nio, utána kéz a kézben elindulhattunk Leverru felé. Út közben megosztottam vele stat pontjaim, meg megmutattam neki az ajándék kardot, ami csak annyit mond, "angárd". Vicces hallani, minden egyes alkalommal. Valamint egyre kértem még meg, amit csak biztonsági okból mondtam.
- Nio, ha beérünk, elfogom engedni a kezed, de ezt csak azért, hogy bárki aki ott van, ne tudjon nekünk ártani. Melletted maradok és vigyázok rád, kérlek te is vigyázz rám - néztem szemébe. És igen ez az egyetlen félelmem van, hogy valaki előnyt akar magának kovácsolni abból amit iránta érzek. Tudom, hogy erős Ő és megfelelő pillanatban elképesztő dolgokra képes. Biztonságban lehetünk, amíg kicsit óvatosak vagyunk. Elmosolyodtam - tudod veszély helyzetben elég automata reflexeim vannak, és akkor nem fogom tudni elrejteni, hogy meg akarlak védeni - a mondatom végére szinte már lábunkat néztem és elpirulva fejeztem be a beszédet. Viszont ameddig csak képes leszek a "szellemvárosban" uralkodni magamon nem lesz gond biztosan.

Amint elértük az első automata üzenetet, ránéztem és egy biztató mosollyal rányomtam az elfogadás gombra. Majd azonnal felpattant az üzenet, miszerint megérkeztünk. Most fog kiderülni, hova jutottunk. Előkészítettem a hazatérés kristályt, amit megmutattam Nionak, remélem ő is így cselekszik. Szeretnék biztosra menni, majd elengedtem a kezét, még közel hajoltam hozzá és megcsókoltam, tudom egy ideig nem adhatok neki ilyet és nem is kaphatok, hacsak nem tiszta a terem. Nehéz volt magam rávenni, hogy abbahagyjam, e talán kellett is. Felhők között szárnyalva éreztem magam, bármilyen legyen a terep.


//*ez később kerülne kijátszásra Rolling Eyes

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi4298/4400[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Pént. Szept. 12, 2014 2:49 pm

Reggel fürgén öltöztem át a fogadóba felvéve teljes harci öltözetemet, kivéve a lándzsámat, mivel tudtam, hogy Yuichi már valószínűleg vár rám. Őt ismerve inkább előbb jött, mint hogy én várjak rá. Kicsit izgatottan, és sietve rohantam le a lépcsőn néhány fokot ki is hagytam, ami azért nem volt gond, mert már ismertem a fogadót annyira, hogy ne essek le vagy el.
Hamar ki is értem és ahogy gondoltam az említett már ott várt. Boldog voltam, és szinte csak úgy repültem karjaiba.
-Isten hozott- köszöntöttem csókja után még mindig a karjaiban.- Arról a szellemvárosról...? -kérdeztem vissza kicsit gondolkodva. Csak futtában olvastam végig. Valahogy kerülöm az ilyen helyeket, hiszem volt már rossz tapasztalatom itt velük kapcsolatba. De a szellemvárosokat mégis érdekesnek tartom.- Igen, átfutottam. Eléggé érdekesen hangzik. Miért érdekel?- kérdeztem még mindig mosollyal, amire egy határozott igen volt a válasz, amit arcáról könnyen le lehetett olvasni. Ami azt illeti vele bármikor bemennék, még akkor is ha csak ketten mennénk be, mellette nem félek.- Benne vagyok, de ígérd meg hogy vigyázol rám, bár Veled nem hiszem hogy rossz küldetésre menni- ez alkalommal biztosan nem leszek depressziós, ha olyannal találkozom.
Mielőtt megrohamoztuk a szellemvárost és a küldetést vagy micsodát tettünk egy kis kitérőt és beszélgettünk. Út közben például megmutatott egy eléggé vicces fegyver, amit szerintem nem nagyon lehet harcra használni. Én is megemlítettem neki többek között azt, hogy szeretném ha ez a kaland után találkozna valakivel, akivel én is csak nem régen találkoztam. Biztos voltam benne, hogy Yuichi is megértené őt és barátok lennének. Illetve, hogy kiléptem az eddigi céhemből, mert nagyjából semmit és senkit sem találtam mikor visszamentem a kastélyba szétnézni. Így jobbnak láttam, ha valami új céh után nézek. Bár bizonyos okok miatt talán az Ő céhe nem lenne a legjobb választás...

A találkozás után célt váltottunk és a szellemvárosba mentünk. Yuichi meg is ígérte, hogy vigyáz rám, így nem volt különösebb félelem bennem, hanem valamiféle izgalom lett úrrá rajtam. Bár azt kicsit nehéz volt megállnom hogy hozzá ne érjek legalább. Főleg mikor mellette sétáltam, és szinte érezhető volt számomra közelsége.
Szerencsére a felugró figyelmeztető üzenet, majd elfogadása után az azt követő üdvözlő panel egy pár pillanatra elvonta figyelmemet Yuichiről, és arról hogy a kezét akarom fogni és el nem engedni. Valahogy mégis sikerült leküzdenem, bár időnkét még viaskodtam magamban ezzel kapcsolatban magammal. Elvégre hamarosan hivatalosan is egy pár hetünk, aminek kifejezetten örültem.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi2076/2100[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Justin Taylor on Hétf. Szept. 15, 2014 6:36 pm

Miután beléptek a városba az első dolog ami szembe tűnhet nektek, az a város fölé magasodó templom, illetve a Leverruban található szépen kidolgozott épületek tömkelege. Maga a város még teljesen kihalt, eddig még nem sok játékosnak sikerült bejutni. Ahhoz képest, hogy a házak milyen jó állapotban vannak és, hogy a környék is barátságos hangulatot kelt az emberben, ahogy egyre jobban és jobban haladunk beljebb a város központjába egyre inkább érezhetjük, hogy miért is nevezik ezt szellemvárosnak. Az épületek beljebb haladva sokkal kísértetiesebb hangulatot keltenek és egyre sötétebb lesz a város. A házak falán gyakran elsuhan egy-egy árny és a sötét utcákból sikítások illetve, olykor gyermeksírás hallatszik.
Egy kis idő elteltével ismét előugrik nektek egy ablak amin négy nevezetes helyet sorolnak fel nektek Leverruban:

[Játékos küldetés] Leverru 5frlli


Amennyiben van ezek között olyan hely ami megtetszett nektek és rányomtok a nevére akkor automatikusan oda teleportálódtok arra a helyre. Ha elolvastátok az ismertetőket, de egy hely sem nyerte el a tetszéseteket akkor nyugodtan barangolhattok tovább a városban.
Akárhogy is döntöttetek hamarosan egy olyan jelenség következik be amit mindenki egy formán érzékelhet, akárhol is legyen. A semmiből egyszer csak egy hatalmas földrengés rázza meg Leverru városát, majd a távolban egy nagy csattanás zárja és szokatlanul sok halálesetet bejelentő üzenet érkezik … ráadásul az összes elesett játékos Leverru határánál vesztette életét.


Gillbert Nightray és még 25 társa életét vesztette ekkor 14:34. Helyszín: Leverru határa.


Az üzenetet még, ha nem is ismertétek a játékosokat akkor is megkapjátok, illetve pár perc elteltével egy újabb üzenet érkezik nektek:


V írta:
„Indulj a város határához! Derítsd ki a jelenségek okát!”


Határidő: Vasárnap (2014.09.21)
Cearso, Asuka, Judy Noxia még 500 szóval pótolhatnak.


A hozzászólást Justin Taylor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 15, 2014 7:58 pm-kor.

_________________
Színem: Burlywood


[Játékos küldetés] Leverru 2hz324z
[Játékos küldetés] Leverru D55367460241b660d6eedf66f69f5c87_3fe439c4eef4a996af37e470aa6677cd13278837
Justin Taylor
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 22
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi100/500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Hétf. Szept. 15, 2014 7:41 pm

Dust szárnyainak csapásai halkak, mégis megborzongok, ahogy hallom őket távolodni, közeledni, távolodni, közeledni. A főnix, Fiatal formába bújva, szinte köröz fölöttem, hol lejjebb ereszkedve, hogy felemelkedve, s időről-időre egy-egy izzó tolla is a lábam elé hullik.
Álomkelő pedig zavartalanul halad tovább a lábaim mellett. Úgy tűnik, immár megszokta a főnix jelenlétét, hogy testvére akadt ebben a világban, valaki, akivel meg kell osztoznia rajtam.
Mosolyogva haladok tovább a város belseje felé, egy-két sarokkal elhaladva a szerelmespár mellett. Yuichi alakját ezer közül felismerném, ahogy azt is, hogy nincs egyedül, sőt, igen intim ajak-közelségbe került valakivel. Ez a nap nem lehet már ennél gyönyörűbb: szellemváros, és még talán a bátyám is az igazit találta meg ezúttal.
Arcomon mindvégig furcsa, szinte beteges vigyor terül szét, ahogy egyre beljebb haladok. A templomot keresnem sem kell; előtte állok, mikor megjelennek az üzenetek. Az első kettőt még el is olvasom, de a második történet megragadott annyira, hogy a többi már olyan nagyon ne is érdekeljen. Lecsukom az ablakokat, és nem törődve a sikításokkal az említett épület felé fordulok, hogy szembenézzek nagyságával.
Gyönyörű.
Lassan lépdelek fel a bejárat elé, de a kapukat már nem nyomom be. Hiába szeretnék belépni, érzem, hogy az nem lenne illendő azután, amit az üzenetben olvastam. Végül csak széttárom a karjaimat és megfordulok.
-Hölgyeim és uraim, üdvözlöm önöket! Ím lássátok feleim szümtükkel...
Álomkelő kicsit távolabb ül le és fülel a környezetemre, míg Dust pár szárnycsapás után a templom egyik díszén foglal helyet, hogy ugyanezt tegye. Mind a ketten, míg én szavalom az ősi verset, mintha éreznének valamit a levegőben, de nem szeretnék elkiabálni vészmadár módjára. Végül megtörténik, amire talán vártak. Földrengés... ezer közül megismerném, annak ellenére, hogy csak egy aprócskában volt részem még odahaza a kinti világban. De ami jobban megijeszt, azok a felbukkanó üzenetek.
Furcsa, hisz a rendszer egy halálesetet nem jelez ki ilyen nyilvánvalóan - még akkor sem, ha barátról van szó, most viszont sorban érkeznek. XY meghalt. YZ meghalt. Mégis kik ezek? Elkésett turisták, akik szintén meghívót kaptak? Mi történt velük...?
Yuichi...!
Annak ellenére, hogy szinte elsápadok, ha arra gondolok, vele is történhetett valami, elnevetem magam az utolsó üzenet láttán.
-Atyaég. Nem tudom, ki ez a V, de legalább helyesírni megtanulhatna. Teríteni és deríteni az két külön jelentésű szó. -forgatom a szemem, majd lecsukva a levelet elkezdek szaladni a város széle felé, arra, amerről jöttem. Álomkelő sebesen szalad mellette, Dust pedig az égen szárnyal, kicsit megelőzve minket.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi8140/8500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Cearso on Hétf. Szept. 15, 2014 7:42 pm

-Köszönöm az ebédet, nagyon finom volt, de azt hiszem most mennem kell.- Köszönök el az idomár lánytól és a sárkánytól.
-Viszlát Shu.- még mindig nem jut eszembe a teljes neve, de eddig nem említette, hogy zavarná.
Leguggolok a sárkányhoz.
-Neked is viszlát, Timidus.- majd egy rövidebb öncivódás után megborzolom a sárkinca buksiját.
Felállok.
-Remélem emlékezni fogok rátok, mikor legközelebb találkozunk.- Ezzel a mondattal sarkon fordulok és elindulok a Főtér irányába.
Ismét egyedül vagyok a gondolataimmal.
Szegény kislány, nagyon rossz sora lehetett, ha ennyire itt akar maradni. Talán.. nekem is le kéne mondanom a kijutásról a kedvéért.
Erre ne is gondolj, nem tudsz olyan döntést hozni, aminek mindenki örülne.
Itt járok a gondolkodásban, amikor az alábbi beszélgetésfoszlány üti meg a fülem:
-A szellemvárosba? Nincs olyan épeszű ember, aki el merészkedne oda egyedül, ráadásul teljesen önszántából.
Szellemváros? Na ez felkelti az érdeklődésemet. Gyorsan meg is nézem a térképet.
Ott is van , ráadásul még messze sincs.
Úgy néz ki én a nem épeszű emberek táborát ékesítem.
Szépen bepötyögöm a koordinátákat, és követem a térképet. 
Elmélyedek a gondolataimban, miközben fél szemmel az utat figyelem, nehogy nekimenjek valaminek. Vagy valakinek.
Vajon milyen lehet egy szellemvárosban élni?
A lelki szemei előtt meg is jelenik a reklám, ami a költözésre invitál.
Nyugodt környezetre vágyik? Elege van a hangos szomszédokból? Költözzön a szellemvárosba. Zajszint az átlagosnál jóval alacsonyabb...
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok járnak a fejemben. Észre se veszem, mikor hagyom el a védett területet, csak az zökkent ki a gondolataimból, amikor megérkezik a figyelmeztető üzenet.
Szokatlan küldetés? Még azt sem tudom, milyen egy szokásos, de az az érzésem támad, most pont valami ilyesmire van szükségem.
-Biztos, hogy folytatom- ezzel bemegyek a városba, és kíváncsian várom, hogy mi fog történni.
---
Belépek a városba. Gyönyörű látvány tárul elém. Nem értem, hogyan hívhatnak egy ilyen szép helyet szellemvárosnak. Elindulok szétnézni a városban, ahogy egyre beljebb kerülök kezd az egész szürkébb árnyalatot felvenni.
-Ez meg mi ez? Hagyjál békén az ilyenekkel, majd magam felfedezem a várost.- Ezzel be is zárom az információs ablakot.
És el is indulok, így barangolok egy darabig a városban. Azon gondolkozom, vajon mit szólna Szonja a helyhez, amikor megmozdul alattam a föld.
-Mi van, ma semmit se ittam.- persze elvből nem iszok sohase. Nem csak nekem mozog a föld, ahogy nézem földrengés van, és egy hatalmas csattanással ér véget. Majd még egy bejelentő üzenet érkezik.
-Mondtam már, hogy nem izgat- de amikor bezárnám az ablakot észreveszem, hogy ez nem egyenlő az előző üzenettel. Ez egy lista az áldozatokról. Gyorsan végig olvasom szerencsére egyik név sem ismerős. Megkönyebbülten zárom be az ablakot.
Még egy üzenet, lassan elegem van ezekből.- Na hol is lehet kikapcsolni az üzenetek fogadását?
Ez most egy küldi levél, ami arra kér futkározzak helyette. EZ lenne egy szokatlan küldetés? Mit kell ezen kideríteni, leomlott a városfal és sokan tartózkodtak alatta a földrengés ideje alatt.
Egy pillanat.
Nem tudom ki lehet ez a V, de az már az előbb is feltűnt, hogy nem igazán tud helyesen gépelni. De csak véletlen elírásra gyanakodtam. 
És ha szándékosan csinálja?
Előveszek egy pakli francia kártyát.- milyen jó, hogy bűvészkedni tanulok, bár a tarott kézenfekvőbb lenne egy ilyen feladatra.
Kiterítem a paklit a földre. Elsétálok pár métere, majd rálövök a kártyákra.
Na, amelyik kártyán áthalad a nyíl az lesz a jelenségek oka.

/komolyan, azon csúsztam, hogy színeztem a szöveget/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi10/5900[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Noxy on Hétf. Szept. 15, 2014 8:32 pm

Szellemváros? Ezt meg kell néznem magamnak. Rendben van, megnézem én magamnak ezt az úgynevezett szellemvárost, és hátha találkozom valamelyik barátommal, vagy megismerek ott egy új arcot, vagy pedig belekeveredem valaki kalamajkába. Jó ideje nem voltam már benne valami adrenalin-szint emelő esemény tagja. Nem baj, ha gyerekes lesz, vagy valami igazán borzalmas dolog... a lényeg, hogy csinálok végre valami olyat, amit már amúgy is kéne.
Emellett annyi mindent rendbe kéne még hoznom. Nagyjából minden megvan, de vannak még részletek, amik arra várnak, hogy oldjam meg. Nehezen fog menni, de végig kell csinálnom. Például itt ez a levél Norikától, amit előbb vagy utóbb át kell adnom Yuichinak. Habár azóta még nem is találkoztam vele. Ha találkozom, az első az lesz, hogy a kezébe nyomom a levelet. A másik küldetés pedig új tagok toborzása, bár ma egyáltalán nem ezzel szeretnék foglalkozni, főleg nem egy küldetésen. Harmadik pedig egy kibékülési szándék Ayanival. Ideje lenne elásni a csatabárdot és a sérelmeket, hiszen azelőtt céhtársakként mégis egymás mellett harcoltunk, főleg a bossokon. Az Éhezők Viadalát nem is számítom bele, mert ott nem mi, csak a klónjaink játszottak, de még ott is kiderült néhány játékosról egy és más dolog...
Ahogy közeledtem ehhez az új városhoz, legalábbis a határához, jött egy üzenet, hogy biztos folytatni akarom-e, mert furcsa lesz a küldetés. Az se lenne baj, ha fürdőruhában kell caplatnom az utcán, akkor is folytatom.
Megyek tovább és tovább, és pont közben megjelent a következő üzenet, hogy üdvözöl Leverru városban. Oké, köszi, majd később még a részletek...
Nocsak, ahogy érkezem, megpillantom a távolban Niot és Yuichit, amint kéz a kézben mennek és belépnek előttem, majd egyszer csak elengedik a kezüket egy csókkal. Teljesen megdöbbentem azon, amit láttam, és azután, hogy a látszólag békés, szép város egy időre elvonta a figyelmemet, még így is ők ketten voltak elsők a sorban. És pont pár méterre mögöttük állok...
Emlékszem, mikor Nio-nak nevetve megjegyeztem, hogy talán egyszer majd ők ketten összejöhetnek... de egyáltalán nem hittem volna, hogy ez tényleg valóra válik egyszer!
És mi van Ayanival, akiért meg engem hagyott el ez a tökfej azelőtt?! Legalább beszélt vele, vagy valami, és nem játszotta el ugyanazt a bunkó játékot, mint azelőtt velem?! Azt hiszem, elbeszélgetek egy kicsit ezzel az ifiúrral. Úgyis kell vele beszélnem Norikáról. De majd később Inkább.
Azzal, ahogy elindultam egy irányba. Ahogy egyre beljebb mentem, a város már inkább nem volt olyan békés, barátságos hely, mint aminek látszott elsőre. Ahogy egyre beljebb mentem egyedül, egyre darkosabbra fordult a hangulat. Néha-néha elcsíptem egy pillanatra tekintetettem árnyékokat, melyek elhúztak a sikátorok és az utcák árnyékain. Ezt követően a sikolyok és gyereksírások effektje már elég okot adott arra, hogy ezt a hely tényleg szellemváros legyen.
Egyszer csak előugrott előttem egy ablak. A menüben négy nevezetes helyet írt le. A négy hely közül engem legjobban a Mária Temploma érdekelt. Persze, nem nyomtam rá egyből anélkül, hogy elolvastam volna a leírását. Hát igen.... vajon ki lehetett az alapító, jó kérdés volt... na mindegy, majd talán kiderül valami egy kis puhatolással.
Rányomva a hely nevére, ott is találtam magam. És valóban zárva volt, ahogy leírta. Valahogy be kell jutnom, hátha ott bent találok valami, amivel megfejthetném a templom rejtélyét.
Azonban nem tudtam elkezdeni a templomos nyomozásomat, mert egyszer csak földrengés rázza meg Leverru-t, és  egy hangos csattanást követően rengeteg halálesetről érkezett hír.
~ Mi a fene?! Halálesetek Leverru határán?! ~
Na meg ez az üzenet is, hogy menjek el a határhoz és derítsem ki halálozások okát. A templom rejtélye még ráér. Azonnal odarohantam a határhoz, ahogy engedte a gyorsaságom. Persze nem léptem ki a határon túlra, hiszen ha kilépek, azzal lemondanék a küldetésről, és a város is talán eltűnne az orrom előtt, ahogy más MMORPG-kben szokás.
Nyomkövetés jártasság hiánya ellenére kutakodni kezdem a földön valami lehetséges nyom után, és bekapcsoltam az észlelés és a keresés jártasságomat is, hátha a földön vagy az égen találok valami kézzel foghat, vagy szemmel látható nyomot.


A hozzászólást Judy Noxia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 22, 2014 5:49 pm-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi2457/2500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Kedd Szept. 16, 2014 8:48 pm

Lassan indultam el a városba. És kb. három métert mentem, rögtön jött a már megszokott hangáradat. Sikoltások, gyereksírás és még egy csomó olyan, amelyet a hozzám hasonló veterán horror játékosok csak a következő kommentel támogatják meg: most félnem kéne? Az árnyékok sem ijesztőek. Na ne már! Ezért jöttem el otthonról? Hiszen volt jobb dolgom is: A NAGY BETŰS SEMMI. Aztán megjelent egy ablak a város főbb részeit elénk tárva. Hát legyen, mi van itt?
A lista eléggé uncsi volt. Még egy nyamvadt erdő sincs papírokkal tele? Vagy egy elhagyatott kórház? Egy kutyaszerű szörnnyel, amely éjjel az ágyad szélén ül, és ha felébredsz, megesz? Az egyetlen érdekesnek tűnő hely a Dark Killer nevezetű folyó volt. Nekem megfelel. Rányomtam az ablakra, és máris a folyóhoz teleportálódtam.
Egy híd mellet értem földet. A folyó gyorsan sodorta a maga éj fekete vizét. Mit is olvastam a leírásban? Egy vízi szörny keze munkája a folyó jelenlegi színezete. Na végre, valami. Leültem a parton, és a vízhez hajoltam:
- Hali, szörny! Kössünk alkut! Mi lenne, ha előjönnél, és jól megijesztenél? Akkor nem nézném le ezt a várost, és nem nyársalnám fel azt, aki úgy hirdette ezt a helyet, mintha itt tucatjával találkozhatnék a horrorfilmek nagy alakjaival. Mint Jigsaw. Nos, mit szólsz? - hajoltam a vízhez. Semmi válasz. A folyó ugyan úgy csobogott tovább.
- Te tudod - felálltam, és a folyó szörnyéhez intettem - Pá!
A folyótól pár lépést tettem csak, és máris hatalmas földrengés rázta meg a várost.
- Nocsak, meggondoltad magad? - fordultam a folyóhoz, és kész voltam kardot rántani. Ám a víz nem nyitott utat egy picike Krakkennek sem. Aztán hirtelen egy hatalmas csattanás, és....
Ennyi. Csend. De ez csak egy másodpercig tartott. Utána temérdek haláleset. Mind a városhatárban.
Na végre valami. Néhány perccel később egy üzenet jött. "Vendéglátónk" volt az, V, kiről csak egy betűt tudunk (talán kezdőbetű?). Most geológiai kutatásra küld el minket. Nem vagyok jó belőle, de legyen.
Elindultam a város határához. Készen állva, hogy most nem sokára furcsa dolgok fognak történni.

_________________
[Játékos küldetés] Leverru 2246182_1323960502676.92res_500_281 Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
Ichihara Eiichi
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi103/150[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Asuka on Vas. Szept. 21, 2014 10:55 am

Igen, igen, elég rég voltam utoljára Aincrad ismert részein, mint például a Kezdetek Városában. Való igaz, hogy kénytelen voltam elhanyagolni a világ megismerésére vonatkozó motivációimat, cserébe pedig megtapasztalhattam némi kínt, s saját elmém beszűkültségét. Pedig azt hittem, egészen okos vagyok… T.T Tévedtem. Mégis csapdába estem.
Szóval, mikor meglátom a meghívást, s rábökök a zegenre, annyira nem lepődök meg az új város láttán. Sőt, igazából semennyire. Biztosan eddig is itt volt. Elég sokáig voltam távol, szóval egészen tutkóra tudom, hogy mostanában nyithatták meg a játékosok előtt. *.* Valószínű, valamilyen primitív rendszer alapján számolja ki a világ, hogy bizonyos opciók vagy helyszínek mikor válnak elérhetővé. Már a saját szinteken és a bossokon túl. Szóval, bizonyára az történt, hogy valaki a.) beszélt egy NJK-val, aki megnyitotta a várost, b.) teljesített egy mellék küldetést, ami megnyitotta a várost, c.) valamelyik jártasságával csinált valami szokatlant, aminek az eredménye a város megnyitása. Legalábbis én ezekre az opciókra tudok gondolni ez alatt, igaz, az utolsót elég valószínűtlennek tartom. Aztán ki tudja. Mindig sok a furcsaság Aincrad világában. *-*
Mikor elfogadom a felkérést keringőre, automatikusan a városba teleportálódok. Hű, micsoda szerencse, hogy nálam van minden felszerelésem! *-* Máskülönben most eléggé benne állnék a kakiban, és az nagyon nem lenne jó. o.o Persze nem is zavartatom magam a hirtelen jött teleport miatt. Egyszerűen inkább kiélvezem a nyaralást, melyre száműzettem magam, végtére is nem tűnik olyan nagyon nehéz feladatnak, amit csinálni kell. Bár tény, tény, sokkal jobban örülnék, ha nem kéne egyedül barangolnom errefelé. o.o
Kicsit kezd zavaróvá válni, hogy feljön a kis idegesítő mitugrász ablak egy olyan játékosról, sőt, huszonhat olyan játékosról, akiket még csak nem is ismerek. Nem szeretem, ha butaságokkal megzavarnak. T.T Full idegen nevek tömkelege özönlik ide szinte, s hiába, de hiába koncentrálok, igazából egyiküket sem ismerem, mert nem.
Úgy döntök, nem foglalkozok ezzel egyelőre. V, V, én nem ismerek semmiféle Mr. vagy Mrs. V-t. *-* De biztosan szép neve van… az egyik kedvenc betűm a V. *-* Szóval csidi-csudi dolog lehet ilyen névvel ölni, khmm, izé, vagyis élni. *-*
Úgy döntök, egyelőre felfedezem a városkát. *-* Bár mindenféle árnyak próbálnak ám engem riogatni, nagyon sok tudomást nem veszek róla. Városban vagyunk, ami védett területnek számít… elméletileg. Tekintve azonban a különleges adottságokat, amik miatt itt vagyok, háááát, aztán ki tudja… Hmm. A legjobb lesz, ha megnézem.
Ahelyett, hogy másik játékost keresnék – hiszen eddigi utam során még eggyel sem találkoztam - , inkább egy megfelelő tereptárgyat keresek a kísérletre, például egy szekeret, vagy hasonlót. Kétkezes csatabárdomat kezembe fogom, miután megtaláltam a megfelelő tárgyat, majd meglendítem a fegyverem, és megpróbálom pixelekre bontani a szekeret. Na már most. Ha ez a város nem játékos védett, akkor a szekér egyszerűen megszűnik létezni, s a felszálló pixelek csudijó látványába burkolózhatok bele. Ha pedig játékos védett, akkor nem történik semmi. Akkor elvileg azt sem lenne szabad engednie, hogy a csatabárdom egyáltalán hozzáérjen.
Kifejezetten érdekel egy a gyönyörűséges templom, úúúúgy megnézném belülről is! *-* De nem szabad… Újabb üzenetben arra kérnek, hogy ugyan legyen már oly szíves, és menjek ki a határra, ahol megmurdált az a sok játékos, és nézzem meg, mi történhetett. *-* Na jó, most az egyszer, de csak mivel éppen olyan kedvem van. Veselkedek neki a dolognak, vagyis az útnak, s ahelyett, hogy a templom felé indulnék, ami pedig nagyon szép, elindulok a határ felé. Talán még más játékossal is összefutok addig. Very Happy

//Késésért bocsánat, elszámoltam az időmet xD//
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi4530/4700[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Kedd Szept. 23, 2014 12:17 pm

A szellemvárosba vezető úton, melyen Yuichi mellett ballagok már tisztes távolságba tőle egyszer csak furcsa… illetve nem várt dologra leszek figyelmes. Judy ballag mögöttünk nem is annyira messze, amiből még baj lehet. Ekkor ismét elkezdtek a fejemben lehet, hogy a lehető legrosszabb irányba forogni a kerekek. Vajon látott minket?
Lehet, hogy ennyire látszik?! Kaptam hirtelen arcomhoz, mely a valóságban lehet, hogy már régen lángokban állna. Ennyire látszik, hogy együtt vagyunk? Vajon látta a csókot is? Néztem óvatosan körbe, hátha meglátok még egy közelben ólálkodó szemtanút. Vajon most Judy is azt hiszi, hogy Yuichi megcsalja azt a lányt... mi is volt a neve...? Ááá...
Ráztam meg fejem, és hessegettem el a gondolatot is, hogy botrány lesz ebből. Próbáltam minnél óvatosabban, nehogy Yuichi hirtelen aggódva forduljon felém, amivel lehet hogy már ekésem. Bár nem tagadom, meglehet, hogy az lesz a végén. De vajon most mit gondol Judy… Ismerem a nézőpontját az üggyel kapcsolatba, illetve egy részét biztosan, én se voltam akkor teljesen őszinte, bár akkor tényleg bele voltam nyugodva, hogy Yuichi soha nem lehet az enyém... Mindenesetre ideje lépnem.
-Szerintem itt jobb volna elválni- jelentettem ki határozottan és léptem hárta egyet, hogy kicset távolabb kerüljek tőle, nehogy meggondoljam magam. Bár éppen az ellenkezőjét akartam tulajdonképpen, mégis valami azt suta így a helyes. Csak ne tévedjek...- Már egy ideje küzdök a gondolattal, hogy…- kezdtem egy olyan monológot, melyet későbbre tartogattam ugyan, de jobbnak láttam most előadni- Itt ez a szellemváros, és mivel tartok az ilyen helyektől le kellene győznöm a félelmeimet, ha frontharcos akarok lenni, nem igaz?- kulcsoltam össze hátam mögött kezemet, majd egy bolondos mosollyal, folytattam, ezúttal hasonló szavakkal amiket érzek és gondolok.- Szeretnék továbbra is veled tartani, de valami azt súgja, hogy olyasmi jön amivel egyedül kell megbirkóznom. De nem akarok teher lenni. Lehet, hogy tévedek, de... most egyedül kell mennem- léptem hátra még egyet, majd folytattam úgy hogy nem tudjon reagálni. Jobb lesz ez így, bár most se könnyű, is fáj. Viszont nem kockáztathatok. Ha válaszolna nehezebb lenne elmennem. Nem tudom mit gondol Judy, de van egy tippem, hogy látott egy feltehetőleg titkos szerelmi jelenetet, amit meglehet hogy más is látott. És ha még nem volt hivatalos szakítás, akkor rosszra is fordulhatnak a dolgok.- Még találkozunk!- fordultam meg és távoztam szinte futva. Ha van egy olyan dolog, amit nem akarok az az, hogy Yuichi ne kerüljön bajba miattam, mert elloptam valakitől. Neki feltehetőleg olyan hírneve van itt a SAO-ban amiről én még álmodni se merek. Biztos sokan ismerik, és kedveleik. Ez nem akarom hogy miattam elveszítse.
Futás közben hirtelen álltam meg, mert megjelent előttem néhány panel. Mielőtt elolvastam volna körbenéztem. Azt se tudom merről jöttem, vagy hogy hol vagyok. Mindenesetre eléggé hátborzongató ez a hely. Néztem körbe a kihalt utcán. Szinte borsozott tőle a hátam. Lehet, hogy mégis Yuichivel kellett volna maradnom. Emeltem tekintetem a panelokra, és futottam át gyorsan. Négy helyszín, négy leírás. Négyből kettőnek eléggé baljós leírása volt. Az egyiknek kifejezetten nyugodt. Viszont...
Érintettem meg feltehetőleg a helyi színház leírását. Csak jobban végi akartam volna olvasni, hátha kiderül belőle valami, de e helyett hirtelen a helyszínen találtam magamat. Egy hatalmas ódon épület, mely "hajdan", még virágkorában biztos szép és elegáns volt. Még el is hittem volna, ha nem egy virtuális valóságban lennék, hanem egy igazi szellemvárosban. De ennek tudatába is lenyűgöző volt.
Elbambulásomból ez alkalommal nem panelek ébresztettel fel, hanem egy földrengés, mely nem tartott sokáig és nem is volt erős, de térdre rogytam alatta. Miután vége lett ismét panelek jelentek meg. Nem is akármilyenek! Az első... Halálesetek? Csupa ismeretlen név. Futottam át a halottak listáját majd be is zártam mindjárt. Nem ismertem őket, de biztosan vannak, akik igen. Őket talán érdekelné. Álltam fel, és poroltam le magam megszokásból. Meg is jelent a következő üzenet: "Indulj a város határához! Derítsd ki a jelenségek okát!".
Ki a frász az a V? Fordultam körbe és indultam meg valamerre, hátha eljutok a határhoz. Egyszer úgyis kijutok ebből a városból, és ha az a küldetés hogy meg kell nézni mi volt ez a földrengés, akkor nem hiába megyek oda. Tényleg ideje szembenézni a félelmeimmel. Ha már így alakult, akkor nincs is sok lehetőségem.
Most jöttem csak rá hogy mennyire hülyeség volt egyedül elindulnom. Azt se tudom merre vagyok, és kicsit félek is. Lehet, hogy elhamarkodottan döntöttem? Lehet, hogy mégse vette észre Judy... Jutott eszembe a csókunk… Lehet hogy túlkomplikáltam? Már mindegy. Így alakult. Bárcsak megtalálna Yuichi... Ballagtam lassan, óvatosan előre magam előtt összefont kezekkel. Nem éreztem hideget, de némi félelmet igen.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi2076/2100[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Szept. 23, 2014 5:18 pm

Kaptunk egy pár csuda jó ismertetőt a városról. Hurrá. Most izgatottnak kéne lennem emiatt? >.> Vagy megteszi az, hogy egyáltalán hajlandó voltam elolvasni ezeket? Mindenesetre nagyon úgy tűnt, hogy félelmetessé akarja valaki tenni a helyet a történetekkel. Persze egy szellemvárostól ez elvárható, főleg, ha a vörös céhek is lehetőséget látnak benne. De véleményem szerint lehetne sokkal vonzóbb, és ehhez mindössze csak egy módszerre van szükség: Titkolózás. Bizony-bizony, ez a kulcsa az igazán jó horroroknak. Persze a jelenlegi is egy megközelítés.. Megmutatja valaki, hogy nem kell félni a várostól.. Gyertek csak beljebb, nyomorult áldozatok! ^^ Nézzetek körül, kiránduljatok, drága pici, mit sem sejtő turistáim.. Aztán majd én egyszer csak lecsapok.
Mindenesetre én úgy döntöttem, inkább egy fogadót, vagy egy egyszerű házat térképezek fel, lehetőleg lakosok után keresgélve. Ugyanis a leírásokban rengetegszer utaltak olyan emberekre, akik feltehetőleg itt élnek.. vagy éltek. Nos, így nekem velük kell találkoznom.^^ Már ha vannak. De ha nem találok egyet sem, az sem baj, mert az is egy nyom. Akkor csak azt kell kideríteni, mi történt velük.. Mert egy egész várost kiirtani nem olyan egyszerű.. De ha rájövök a módra, esetleg abból még hasznom is származhat.
Így hát bárdocskámat a hátamra csaptam, és ugrálva, dalolgatva indultam el egy cukrászdát hajkurászni..
Amikor hirtelen megkaptam az üzeneteket..:O Ennyi ember! Egyszerre! *.* Meg akarom tudni, hogy csinálta a Játékmester! Ez igen kiváló teljesítmény! Szereteeem.\o\ Akárki is az, aki ezt kivitelezte.
Egyébként igazam volt, vagy igazam volt? Ez a bizonyos V rendesen megkezdte a turista gyilkolást. Az ő játszóterén vagyunk, itt ő irányít. Mi csak megpróbáljuk felgöngyölíteni az ügyet, és túlélni. Ahogy egy igazán jó MMO-ban ez elvárható.^^ Mindig ez a feladat..

_________________
Színem:DarkOrchid
Drake Haru
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi1540/1700[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Szept. 23, 2014 5:25 pm

Nio kezét elengedtem és tekintetét követve Judyra leltem, nem túl mesze tőlünk. Ahogy az előbb Chan is megjelent egy pillanatra a jobb alsó sarokban a kihozott kis térképemen, de ő szó nélkül tova libbent. Judy először homlokegyenest felénk indult, majd ő is irányt változtatva tovább haladt a város belseje felé. Azonban mégis olyan érzésem támadt, mintha még a csontomat is levetkőztették volna egy pillanatra és valami történt volna.
Majd Nio is kijelentette, hogy távozik, és folyamatosan lépdelt el tetemem mellől, ami jelen pillanatban én voltam. Szám kissé kinyílt, de szavakat nem tudtam még formálni. Ujjbegyeim a levegőt markolták egy pillanatra, de csak testem mellett, ahogy elért oda az inger. Nem akarom egyedül hagyni egy veszélyesnek ígérkező küldetésen.
Szavaira csak bólintani tudtam, a hirtelen torkomra került góctól, ami inkább érzet volt, mint valós teremtmény, ami akadályozni a beszédben. Majd míg még láttam hátát futása közben kezem a levegőben erőtlen de utána irányult. Csak mutattam minden ujjammal, hirtelen erőtlenséget sugallva és suttogtam pár szót, amit a szél elfújhatott, de amúgy sem baj, senki nem hallhatta "nem leszel egyedül". Leellenőriztem barátlistámat, amin még igen sokan voltak, de pár perc múlva már csak egy. Chan helyzetét tekintettem egy pillanatig, de ugyan minek? Nio ellesz egyedül és, ha túléljük ezt a küldetést utána tudunk találkozni? Sok benne a kudarcra az esély. Az viszont igaz, azért engedtem el a kezét.. hogy ne ártsanak nekünk, de az Ő megoldása jó, erre a problémára? Ügyes lány és jó pár helyzeten átverekedte már magát, és még biztos sok olyanon is, amiről nem tudok. Minden esetre az lesz a legjobb, ha az Ő irányába indulok el.
Egy lépés után már jött is a tájékoztató üzenet, hogy mehetek négy helyre.
Vajon te Nio, melyiket választanád?.. Csendesebbet és nyugodtabbat, mint az a folyó, meg a halottakból felépített templom. Színház és a mező is elég baljós. Mező nyitott, irány a színház. Ráböktem a színházra és már a közelében is jártam. Itt a hangok is változtak és az egyik falhoz lapultam, amit keresve találtam. Zegzugos utcák és a templom árnyéka is elér ide. Kaparászó hangok jönnek a szemben lévő épületből. Remélhetőleg csak rágcsálók. Körbehallgatóztam, de jártasság hiányában nem túl messze hallottam el. Megindultam és egy csattanás hang nyugtázta megindultam. Ezt azonban nem én idéztem elő, hanem valahonnan felülről jött.

Pár perc bóklászás után még nem akartam betérni a színház épületébe, valahogy túl rideg. És emlékeztet valamire korábbról. Ott viszont ketten éltük túl és jelenleg még egyedül vagyok itt, meg kell találjam Niot.
Ekkor a látóteremben megindult halálesetek kihirdetése. Több áldozat neve is felbukkant, és ez az első eset, hogy ezt a játék kiírta. Egyikük neve sem ismerős a frontról és máshonnan sem. Majd jött is egy üzenet számomra ismeretlen feladótól, vagy csak álnevet használt. A küldetés megindult jobb, ha cselekszem.. talán odatart Nio is. Még ha egyértelmű kelepce ez a nyomozás. Odamenni ahol tucatjával haltak meg játékosok..
Hátra pillantottam.
- Hamarosan visszajövök kopogószellemek, tudom hogy van életerő pontotok.. - és mind elfogtok pixeleződni, tettem hozzá magamban. Majd a színházat jobból megkerülve, a házak közé vetettem magam. Irány a híd, majd a város széle. Kardom és páncélzatom felcsatoltam kivételt hagyva a sisakkal. Ezek után biztos levágatom a hajam, amit hagytam hogy a szél az arcomba fújjon. Ez a hosszú haj átka, mindig egyedül maradok, amíg megvan.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi4298/4400[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Justin Taylor on Szer. Szept. 24, 2014 10:03 pm

Judy Noxia: Hiába keresgélsz semmi kézen fogható nyomot nem találsz ami kideríthetné, hogy mi ölte meg a játékosokat. Azonban amikor felemeled a fejedet akkor beütöd valamibe … de nem tudod pontosan, hogy mibe. Hiszen semmi olyan dolog nincsen előtted amibe beverhetted volna a fejedet. Csak pár játékost látsz magadat előtt akik eléggé furcsán viselkednek. Mintha csak egy ajtón dörömbölnének úgy ütnek a levegőbe és nem szólnak egy szót sem csak tátognak. Hiába próbálnál valamit ki kiabálni nekik, ők a csak a kezüket a fülükhöz emelve jelzik, hogy nem hallanak téged. Ha esetleg megpróbálnál nekik üzenetet küldeni, hogy így mond el amit szeretnél az sem lehetséges. Ugyanis a menüben lévő összes opció blokkolva van. A kint lévő játékosok közül egyszer csak az egyik mint valami őrült, úgy kezd el feléd szaladni. Azonban mielőtt neked mehetne neki ütközik valami láthatatlan dolognak és az életcsíkja nullára ereszkedik, majd pedig pixeleire bomlik.

Drake Haru: Hosszas keresgélés után sikerül találnod egy régi cukrászdát, ahova belépve nem egészen az a látvány fogad mint egy hagyományos cukrászdában. A kirakatban ugyan vannak sütik, de már mindegyik megkeményedett, penészes vagy pókhálók borítják. Az épületben csak törött székek és rozoga asztalok várják a megfáradt vándort, illetve a pultban egy nagyon csinos csontváz csak arra vár, hogy leadd neki a rendelésedet.

Cearso: A kártyád egyenes el vezeted téged az előtted lévő sötét sikátorba. Először semmi olyan dolog nem fogad ott téged ami a többi utcában ne fordulna elő. Itt-ott a falon elsurran egy-két árny és persze nem maradhat el a jó öreg gyermeksírás illetve a sikoltozás sem. Ahogyan egyre beljebb haladsz már távolabbról is észreveheted, hogy valami fura dolgok lógnak a sikátor végén. Amikor pedig odaérsz nem más fogad téged … mint kötélen lógó emberek tömkelege alattuk pedig sikátor patkányok tömkeleg csámcsog a holtestekről lerohadt húson.

Nio: A házak közül ugyan sikerül kiérned, de nem a város határán kötsz ki hanem a várost összekötő hídnál. Abban az esetben ha nem akarod közelebbről megnézni a hidat és az alatta folyó Dark Killer nevezetű folyót, akkor megint barangolni kezdesz a városban a határt keresve, de ismét nem ott lyukadsz ki … hanem a hihetetlen szépségéről és bizarr történetéről ismert Mária templomnál.
Amennyiben oda mész a folyóhoz, hogy közelebbről szemügyre vehesd, akkor a Dark Killernek a sötéten kavargó misztikus vize fogad téged.

A többieknek sikerült kiérni a város határhoz ahol rengeteg játékost láthatnak, de csak egy olyan játékos van aki a város határain belül tartózkodik (Judy Noxia). A kint lévő játékosok továbbra is mintha csak egy ajtón dörömbölnének úgy ütnek a levegőbe illetve nem szólnak egy szót sem csak tátognak. Abban az esetben ha közelebb mentek Judyhoz akkor ti is láthatjátok azt a játékost aki meghalt, de akik távolabb maradtak azoknak is szembetűnhetnek a felszálló pixelek.

U.I: A menüje mindenkinek (legyen bárhol a városban) blokkolva van.

Határidő:  Október  5.

_________________
Színem: Burlywood


[Játékos küldetés] Leverru 2hz324z
[Játékos küldetés] Leverru D55367460241b660d6eedf66f69f5c87_3fe439c4eef4a996af37e470aa6677cd13278837
Justin Taylor
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 22
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi100/500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Csüt. Szept. 25, 2014 5:04 pm

Mikor odaértünk, ismeretlen, de mégis ismerős jelenet tárult a szemem elé. Judy a városon belül, sok játékos a városon kívül, akiknek hangja már nem ért el hozzánk annak ellenére, hogy a távolság ezt nem akadályozhatta volna. Megtorpanok, a láthatatlan faltól nem messze és döbbenten nézek a jelenségre, majd megszólalok...
-A búra alatt...
Álomkelő kérdőn néz vissza rám, mire megköszörülöm a torkom.
-Stephen King egyik regénye. Arról szól, hogy egy várost különös oknál fogva egy láthatatlan búra borít be, ahonnan nem tudnak kijutni.
~De csak sikerült nekik...~
-Igen, úgy emlékszem.
Többeket is látok a város szélén, akik ismerősek, de akiken főleg megakad a szemem, azok ismét Judy és Yuichi, bár külön-külön. Yuichi időközben elhagyta társát, én pedig kíváncsi vagyok, vajon miért... de egyenlőre nem tudom, odamenjek-e. Judy sem tűnik nagyon magabiztosnak, és szeretném elkerülni a pánikot, főleg, ha barátokról van szó. Végül közelebb lépek a Búrához - ha már hasonlít rá, magamban el is nevezem ennek - és elkiáltom magam.
-Judy! Yui! Gyertek!
Ha jönnek, annak csak örülni tudok. Tisztában vagyok azzal, hogy a két ember között nem lehet épp minden rendben, de amennyire tudom, Judynak is van párja, Yuichi pedig remélem, hogy megtalálta már. Egyébként is, ebben a helyzetben most félre kell tenni az ilyen dolgokat. Dust és Álomkelő egymás mellett állva kísérik szintén figyelemmel a történteket.
-Maradjunk együtt, ha lehet, mert azt hiszem, én már tudom a megoldást. Ez a küldi nagyon hajaz egy könyvre, amit már olvastam. Ha lehet, ne érintsétek meg a Búrát, lehet, ez is ugyanúgy áramütést generál, mint az eredeti. -figyelmeztetem őket. -Meg kell keresnünk az energiát, ami táplálja. Segítetek nekem?


//Interakciók: Judy Noxia, Hayashi Yuichi//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi8140/8500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Nio on Pént. Szept. 26, 2014 2:43 pm

Az nem kifejezés, hogy eltévedtem! A színháztól elindultam valamerre, ami mondanom se kell... nem vezetett semmilyen hasznos eredményre, ami a küldetésre és a napomra nézve enyhén szólva nincs valami jó hatással. Eléggé félelmetesre sikeredett ez a város annyi szent. Most bánom igazán, hogy bepánikoltam Yuichivel való kapcsolatom miatt és otthagytam csapot papot...
Bolyongás közben, mikor már végképp nem tudtam merre kellene mennem megálltam és jobban szemügyre vettem az igazán változatlan és egyhangú horrorfilmbe illő tájat. Valami hídnál voltam, ahol vagy folyik valami, ami talán már régen nem víz, vagy egy kiszáradt meder lehet, ami olyan dolgot takarhat magában, mint egy csonthalom vagy valami ilyesmi. Arra néztem ugyan, de csak egy pillanatra. "Nem kockáztatom meg a szívrohamot" címszóval ismét random elindultam valamerre.Így nem is bámészkodtam sokáig, tovább is indultam. Menet közben, ahogy eddig most is kirázott a hideg. A látvány is hátborzongató, de az effektekkel együtt... feláll a hátamon a szőr.
Viszont ami ennél is rémesebb, hogy megint nem találtam meg a város határát. És van egy tippem, hogy nem hogy a széle felé megyek, de ehelyett egyre beljebb és beljebb hatolok a városba. Kifejezetten rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban. Bár itt még nem jártam. Néztem ez alkalommal is körbe, hogy mégis merre keveredtem. Egy gyönyörű templom volt a tér közepén néhány méterre tőlem. Templom? Mentem közelebb az épűlethez és néztem végig szinte megbabonázva. Vajon mi is volt a neve? Ohh... Ott volt az egyik panelon a leírása... mi is volt az...
Töprengtem el néhány percig alaposan végigmérve a templomot, de egyik pillanatról a másikra elkaptam tekintetem megfordultam és indult meg kezem menüm felé, mondván...
-Vége! Eddig vártam, írok Yuichinek, hogy keressen meg, és nem fog érdekelni mit gondolnak mások a kapcsolatunkról!- határoztam el magamat, viszont akárhogyan is próbáltam megnyitni azt, sehogy se sikerült.
Első gondolatom, hogy elvesztem, ami miatt térdre is rogytam. Soha nem találok ki vagy innen és soha nem talál meg senki. Egy biztos, nekem annyi... ha nem teszek valamit.
Álltam fel a második gondolat után és poroltam le magam. Ha nem jutok ki akkor körbe nézek egy kicsit. Fordultam meg ismét és álltam meg a templommal szembe. Akármit is rejt a leírása, akármilyen borzalmas story kapcsolódik hozzá, én bemegyek. Varázsoltam elő táskámból fegyveremet és indultam meg határozott léptekkel a szépséges épület felé. Lesz ami lesz, én bemegyek!

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi2076/2100[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Cearso on Kedd Szept. 30, 2014 12:13 pm

Ez nem volt valami elmés megoldás, de ki tudja? Mindent ki kell próbálni. Úgy néz ki a levélíró mégse rejtett semmit az üzenetben, egyszerűen csak nem tanult meg helyesen írni.
És akkor most merre? Egy biztos: a városhatárt nagy ívben el fogom kerülni. Ha van ott valami fontos, azt a többieknek már meg kellett találniuk. Apropó, kik is vannak a városban? Megnyitom a térképemet, és a jó ismerős semmi fogad vissza.
Már csak ez hiányzott. Még mindig nem tudom mi lehet ebben annyira szokatlan, ha három küldetésből kettőben nem lehet térképet használni.
Na szóval, el vagyok vágva a külvilágtól, már megint. Lassan kezdek hozzászokni. Egyébként se szoktam nagyon mások segítségére támaszkodni.
Véletlenszerűen kiválasztok egy útirányt, vagyis elindulok egyenest előre.
Ugyanolyan sikátor fogad, mint eddig a többi. Mi veszteni valóm van ha bemegyek? Még mindig jobb, mint egy írástudatlan betű értelmetlen utasításait követni.
Amint mondottam volt a sikátor ugyanolyan, mint a többi, még a hangok is teljesen ugyanazok. Fogadjunk, hogy valaki egy csomó hangkristályra felvette ugyanannak a nőnek a sikolyát, a többire pedig egy gyerek sírását, és most azokat játsszák le nekünk, hogy elmenjen a kedvünk a várostól.
Kérdés: miért blokkolják a menünket ha azt akarják, hogy elmenjünk?
Ezen gondolkozom, mikor észreveszek néhány logó dolgot a sikátor végében.
Mondtam én, hogy nem a megadott irányba kell menni.
Dehogy mondtad, csak nem akartad követni az utasításokat.
Közelebb megyek, és amikor rájövök, hogy mit is látok, majdnem sikítok egy nagyot, de visszafogom magam.
Látjátok, ti meg elmentettek a város határába keresni a holtakat.
Holtak? Meghaltak? Akkor miért nem pixelezödtek el?
Undoromat legyőzi a kíváncsiság. Fogok egy nyílvesszőt, majd a legközelebbi testet tartó kötélre lövök.
Ha leesik, akkor alaposabban szemügyre veszem mi is lehet valójában.
Mert nem halott játékosokról van szó az szinte biztos.
Add uram, hogy egy eddig fel nem fedezett mob legyen.
Azt inkább mégse, jobban örülnék, ha nem kelne fel és támadna rám, de valami nyom biztos van nála. Vagy rajta..

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi10/5900[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Szept. 30, 2014 1:06 pm

Hamarosan kikeveredtem a városból át a hídon és a mezőségre kiértem. Niot azonban nem láttam. Visszatekintettem a csendből a viszonylag zajos városközpont felé. Innen csak a templom torony jelentett egy bástyát, hol lehet a zajok központja.
- Merre lehetsz? - szűrtem ki fogaim közül. Valahol elrontottam, lehet egyből a templomhoz mentél Nio? Találgatok csak, egy viszont biztos, valamiért ide kellett mindenkinek jönni, aki itt tartózkodik. A felszálló pixel felhőről Judy előtt, vajon megölte azt a játékost? Azt még hallottam, hogy egy biztonságért harcoló céhet alapított a lány, és könnyen eltudom képzelni, hogy ő üldözi is a pirosakat, mint mi. Viszont én még nem öltem embert, vajon ő?
Chan, amikor magához hívott, mentem is elsőre. Elmondása alapján tisztán láttam már, nem Judy ölte meg azt a játékost.
- Szia Chan és Judy - majd biccentettem a többiek felé, ha jött még valaki és bemutatkoztam teljes nevemen nekik, amennyiben nem találkoztam még velük.
- Szóval szerinted valami energia forrás lehet? - kérdeztem mély gondolatokba merülve. Ha választ kaptam is kérdésemre, nem hallhattam meg. Energia forrás, annak kell lenni egy fizikai valójának, ha a feltételezés igaz, akkor az energiaforrás irányíthatja a rémisztő hangokat. Esetleg teremtményeket.. Ellenben, ha az állítás téves és egészen más van a háttérben, akkor előfordulhat az is, hogy egy lich irányítja a halott várost. A búra pedig csak egyfajta fal, és a bent lévőknek kell megölni a tartomány urat. Szellem város, fene a kíváncsiságomba, ezzel bajba sodortam Niot. Ő pedig bizonyítani akarhat, hogy nem fél. Elmosolyodtam majd visszatértem a "valóságba". Én félek, nagyon is.
- Segítek neked Chan - feleltem végül is. Kideríthetjük, remélem az ő verziója nyer és nem az enyém. Utóbbi esetben, meghalunk. Ellenben, Nio valahol még bent van, meg kell találjam.
- Ha ez a valami kör alakú, akkor valószínűleg a közepén lesz az energia forrás - sejtelmesen a város közepe felé néztem. Bár leginkább csak az utcákat néztem hátha felbukkan valamelyiknél Nio.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi4298/4400[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Noxy on Kedd Szept. 30, 2014 5:50 pm

Semmi olyat nem találtam, ami nyomhoz vezetett volna, bár a Stephen King egyik könyvében, a Búra alatt történet egyik meglepett sztárjának képzeltem volna magam. A kint ragadt játékosok mind mondtak volna nekem valamit, de nem értettem őket a búra miatt, így meg nekem nem lett volna értelme felvennem velük a kapcsolatot. Aztán meg egyszer csak az egyik játékos, mint a bika, úgy kezdett felém szaladni... a szerencsétlen! Döbbenetemben hátraugrottam, mikor az illető nekiment úgy a buroknak, hogy az élete nullára esett, majd pixelekre bomlott...
- Ahhá, most már értem, miért ez a sok halott - jegyeztem meg hangosan magamnak, és úgy gondoltam, jobb egy időre eltávozni innét, amint lehet.
És csakugyan hamar szembetaláltam magam Yuichivel és Channal. A lány tehát olvasta szintén a könyvet, bár örültem volna neki, ha előbb megkérdezi, hogy olvastam-e, mert a helyzet és a váratlanul ért hármas találkozás miatt "tudom, ne ragozd tovább, kérlek" csüggedt nézéssel néztem rá.
- És azt hiszem, a készítők is olvasták Stephen King könyvét, és szerintem az összeset, hogy legyen mivel megszívatni minket - mondtam. - És persze, hogy segítek megkeresni a forrást, ha bár egy ilyen jellegű játékban érhetnek még meglepetések, és az is biztos, hogy nem valami energiaforrás van a hátterében, hanem egy illető, aki itt akar minket tartani, amíg bele nem őrülünk a végén... Yuichi, ne aggódj, Nio itt van a közelben, és már biztos téged keres, vagy minket - mondtam a srácnak, miközben rajtakaptam, hogy nagyon nézelődik. Persze tudom, hogy Nio ilyenkor rögtön a társaságot keresi, ha baj van. Legalábbis őt én megismertem őt erről az oldaláról, hiszen nem egyszer küldetéseztünk már együtt, és nem is beszélve arról a pompás, nagyszerű vadászos-halászos napról, amit együtt töltöttünk a lánnyal. Küldeni akartam egy üzenetet Nionak koordinátánkkal együtt, de csalódottan kellett megállapítanom, hogy a menü egyetlen opciója sem működik. Hát ez remek... akkor most hogy fogunk egyáltalán üzenni a másiknak?! És mi lesz Ozirisszel?? Ha nem tudok neki üzenni, akkor ő aggódni kezd, és ha ő valahogy idetalál, félő, hogy ha senki se figyelmezteti, még a végén úgy jár, mint az az őrült fickó, aki a saját szemem láttára pixeleződött el.
- Hát jó... ha üzenni nem tud egyikünk sem, maximum annyit tehetünk, hogy Niot megvárjuk, addig ne mozduljunk innét. Hiszen mindannyian megkaphattuk a legutolsó üzenetet, ő is biztos úton van már ide. Vagy akkor induljunk el és keressük meg.
Persze valahogy jobban vonzódtam az utóbbi javaslathoz. Nio társaság-keresése a bajban ide vagy oda, sajnos azt is kinézem belőle, hogy egyedül meggondolatlanságokat csinálhat, de a többieken múlik, hogy menjünk vagy maradjunk. Végül is jó lenne, ha össze tudnánk szedni a társaságot, akik még itt vannak bent. Először ez, majd aztán a rejtély megoldása.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi2457/2500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Asuka on Csüt. Okt. 09, 2014 6:08 pm

Kifejezetten zavaró, hogy akárhogyan is akarom megnyitni a menümet, a sikertelenség kísért végig. Pont, mint amikor kiderült, hogy nincs log out gomb a játékban, leszámítva, hogy most olybá tűnik, a játékbeli létezésem is el lett lehetetlenítve. Hmm... Valami rafináltság-szagot érzek a levegőben. Nem jó ez így.
Nem tart sokáig megállapítani tehát, hogy valami bibis a dologban, éppen csak azt nem tudni, hogy mi. A város határa felé veszem az irányt, csupán mert egy üzenet azt sejtette, hogy onnan érdemes kiindulnom, holott a templom maga sokkal inkább érdekel. Elvégre céhem székhelye is egy templomban helyezkedik el... Rolling Eyes Egyelőre nem hagyok a kísértésnek, s inkább a határt keresem. Végülis, valamerre, ha elindulok egyenesen, előbb, vagy talán utóbb bizonyára megtalálom a városhatárt.
Mikor kibukkanok valahol, derül ki számomra, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ebbe a kis kelepcébe került. Nem egy ismerős alakot vélek felfedezni. Bár meg kell mondjam, beletelik némi erőlködésbe, hogy az arcokhoz a neveket is hozzá tudjam társítani. A beszélgetésnek csupán az utolsó pár szavát sikerül elcsípnem. Egyelőre viszont nem is azzal foglalkozok. Környezetem felmérve, s az elcsípett szavakból ítélve nem tart oly soká, míg rájövök, hogy miféle búráról beszélnek. Valóban, mintha egy kupola védené az egész várost. Ez mindig is itt volt? Hümm... Jó lenne tudni. Sajnos nem igazán van emlékem arról, hogy _pontosan_ hogyan is kerültem ide. Csupán az a biztos, hogy a szándék megvolt. De ha ilyen para a helyzet, lehet, már inkább az a szándék kezd bennem érlelődni, hogy békében elmehessek innen. :/
- Feltételezem, egy magas pontról táplálják az energiát. Legalábbis én így tenném. - szólok hozzá a társalgáshoz. Yuichi nevére még egészen élénken emlékszem. De a többiek... A macskafülű lány csupán ismerős, biztosan láttam már. A szürke pedig... fú... azt hiszem, agyamra ment az az egy év abban a katakombában. @_@
- Bocsánat... Csak meghallottam, miről beszéltetek. Ti is üzenetet kaptatok akkor valami V-től, ugye? - úgy sejtem, mindannyiunkat ugyanazok tereltek ide. De miért pont minket? Látszólag annyira mások vagyunk. o.o
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi4530/4700[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Justin Taylor on Szomb. Okt. 11, 2014 10:19 pm

Nio:
Amikor a templom ajtajához érsz az mindenféle erőfeszítés nélkül egyszer csak kinyílik előtted. A templomba lépve először nem látsz senkit. Egyenlőre még teljesen üres, csak te vagy ott. A következő pillanatban azonban a templom harangja kongani kezd jelezve a délelőtti mise kezdetét és egyszer csak a semmiből rengeteg ember jelenik meg a templomban. Mind a padokban ültek, de senki nem szólt egy szót sem. Ha eddig még nem foglaltál helyet, akkor egy idős férfi a melletted lévő padsorból figyelmezted téged, hogy most már éppen itt lenne az ideje helyet foglalni.
Elkezdődik a mise. Felhangzik az orgona, mindenki feláll a padokból úgy várják, hogy a pap belépjen az ajtón. Pont úgy mint egy teljesen átlagos hétköznapi misén. Amikor a pap belép a templomba, akkor egy gyanús alak halad mellette. Akárcsak a többi ember ő is az alkalomhoz illő ruhát vett fel ám az arcát egy kendővel eltakarta. Amikor el hallgatnak a harangok mindenki visszaül a helyére, de továbbra sem mondanak semmit. Csupán a templom közepén álló kendős alak beszélt a sokasághoz:
-  Örömmel adom át önöknek a Mária templomot!
Ekkor azonban egy villámcsapott a templomba, pont oda ahol a kendős férfi állt. Aztán egyszer csak egy hatalmas kéz jelent meg az égen ami a férfira mutatatott, majd megragadta és magával vitte a fellegekbe … a templom pedig ismét teljesen üres lett és elhagyatott.


Cearso:
Miután elvágtad a kötelét a halott a földre esik, így alkalmad nyílik arra, hogy alaposabban megvizsgáld. A halottnak nem volt meg az egyik karja, az egész ruhája vérben ázott, az arcát pedig mindenütt vágások borították nem is beszélve a patkányok által ejtett harapás nyomokról. Ám egy kis idő elteltével a test egyszer csak fel ugrik megragadja a ruhádat és azt mondja:
- Tüntesd el … kérlek! – Ennyit tudott mondani csupán, majd kilehelte a lelkét és nem mozdult.
Ezután a test ismét a földre zuhan, de ez alkalommal el is pixeleződik.Többieknek: A város felett egyszer csak megjelenik egy nagyon erős fényű … valami. Nem igazán lehet megállapítani, hogy mi köszönhetően annak a rendkívül erős lila fényének amit kibocsájt magából. Egy ideig még ez a fénylő dolog a város felett lebeg, majd szép lassan ereszkedni kezd. Ahogy ereszkedik egyszer csak felcsendül egy dallam, ami sokaknak ismerős lehet Razz . A fénylő dolog egy idő után a magassággal együtt a fényéből is veszíteni kezd, azonban még most sem lehet pontosan megmondani, hogy mi lehet. Egy idő után azonban ez a fénylő dolog eltűnik a házak között és a dallam is elhallgat.  

Ichihara Eiichi:
Ha eddig nem tűnt fel neked a város fölött lebegő erős lila fényű valami … akkor most sajnos nem tudod figyelmen kívül hagyni. Ugyanis éppen feléd tart. Akárhogyan is próbálnád kikerülni ez a fénylő valami csak nem akar téged békén hagyni. Hiába próbálnál elbújni előle az továbbra is csak makacsul feléd tart. Amikor már majdnem elért téged a fénye majdhogynem teljesen letűnt így végre megnézheted, hogy mi is az. Egy nyaklánc rajta egy kulccsal, mely nem esik le a földre. Ott lebeg előtted egészen addig ameddig a kezedbe nem veszed.

Határ idő: október 21.

Ichihara Eiichi és Drake Haru még 500 szóval pótolhat.

_________________
Színem: Burlywood


[Játékos küldetés] Leverru 2hz324z
[Játékos küldetés] Leverru D55367460241b660d6eedf66f69f5c87_3fe439c4eef4a996af37e470aa6677cd13278837
Justin Taylor
Justin Taylor
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2013. Nov. 15.
Age : 22
Tartózkodási hely : Sword art online :D

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi100/500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Ichihara Eiichi on Szomb. Okt. 11, 2014 11:18 pm

//Elnézést, hogy nem írtam, csak sok dolgom volt, és még megüzenni sem tudtam//

Sikeresen megérkeztem a város határához. Majdnem. De még innen is láttam a pixeltengert, mely szált az egek felé, olyan játékosok lelkeit hordozva, akiket nem is ismertünk. Csendesen szemlélődtem. Kísérteties volt az egész. Megálltam, és elkezdtem gondolkodni. Semmi kétség, itt földrengés volt. De mitől? Lehet venni természeti jelenségnek, de most pont ez lett volna a legtávolabbi dolog. Biztos, hogy valami más áll a tömeggyilkosság (másképp nem lehet kifejezni) mögött. Egy pillanatra vissza fordultam. Játékosokat láttam. A levegőt ütötték, és kiabáltak (volna). Ám hang nem jutott el hozzám. Pedig annyira nem voltam messze. Be valami láthatatlan dolog tartotta fogva őket. Eszembe jutott egy játék, az Outlast. Egy elmegyógyintézetben játszódott, melyben az őrülteken kísérleteztek. Lehet, hogy az elkerített játékosokra is ez vár? Elképzelhető. Nem tudom, hogyan, de ha valamit tanultam a horrorjátékokból (azon kívül, hogy vigyázni kell velük, mert néhány nagyon lassan telepít), akkor az az, hogy semmit sem szabad figyelmen kívül hagyni, bármi segíthet a történet megértésében. Elindultam a város belseje felé, közben gondolkoztam. Össze szedtem, hogy milyen kérdések állnak előttem:
Ki lehet az a bizonyos V? Fontos kérdés. A középpontban (jelenleg) lévő személy kilétéről fogalmam sincs. Persze, ha meg is tudnám a nevét, akkor sem ismerném, de ennek a tudata boldogítana.
Mi idézte elő a földrengést? Biztos, hogy nem természeti jelenség volt. Csak úgy, egy véletlen szerűen elő tűnt városban, ilyen szintűleg? A valószínűsége egyenlő a nullával.
Egyáltalán, mi ez a hely? Mert, hogy nem egy átlagos város, arra ráteszek egy nagyobb összeget. Megkondult a templom harangja. Kezdődött a mise. Előakartam hívni a menüt, hogy megnézzem az időt. De az oly megszokott csilingelős hang helyett újra csak az ódon épület harangját hallottam. Fura.
Közben észre sem vettem a város fölé ereszkedő lilás fény pamacsot. Csak akkor, mikor már célba vett engem. Mikor észre vettem, fiú létemre majdnem a legmagasabb hangfokon sikítottam. Az isten csapása felém tartott! Csak éppen neki nincs túl sok köze hozzá, hiszen ebbe a játékba még a Teremtő keze sem ér el.
Elkezdtem futni. Rohantam, hogy ne találjon el. Sikátorról sikátorra, de amaz makacsul követett. Egy macskakőben viszont felbuktam, és hatalmasat taknyoltam. Megpróbáltam elkúszni, de már késő volt.
- Hát akkor gyere! - kiáltottam magamban. Becsuktam a szemem, és vártam. Ám nem haltam meg. Félig kinyitottam a szemem, és egy kulcsot láttam magam előtt. Ott lebegett előttem. Kinyújtottam a kezem, és elkaptam a kulcsot. Elraktam a kis tárgyat a zsebembe, és felálltam. És most mi lesz?

_________________
[Játékos küldetés] Leverru 2246182_1323960502676.92res_500_281 Nem kellett volna elhagynom a PC-t!!!
Ichihara Eiichi
Ichihara Eiichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Jul. 30.
Age : 21
Tartózkodási hely : Tudom is én!

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi103/150[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (103/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Chancery on Vas. Okt. 12, 2014 12:23 pm

-Baj van?
Szíves elnézést kell kérnem, de nem tudtam nem észrevenni azt a szúrós pillantást. Talán nem szereti a szerzőt? hát, arról nem én tehetek, ne rám nézzem ilyen kanálban-megfojtalak típusú szemekkel, sajnálom. Végül csapódik hozzánk még valaki, akitől elsőre nem is titkolom, picit megijedek. A vörös indikátor sosem jelenthet jót, hiába ismerek ellentétes példákat már, mint Tachi vagy Hürrem. Jobban megnézve viszont maga a lány igen ismerős nekem, még ha változott is valamicskét az évek alatt.
-Akárhol lehet. Attól, hogy kör, még nem kell középen lennie. A sorozatban mozgatták a magját, de maga a Búra nem mozgott vele. -felelem végül, tovább szőve az elmélkedések sorozatát és kicsit eltérve a könyvtől. Hisz lehet, hogy nem az alapján készítették a küldetést, hanem a tévések alapján, ami rövid időn belül olyannyira elrugaszkodik az eredetitől, hogy nem is néztem tovább az első évadnál. Ez most picit hiba...
Judy javaslatára bólintok.
-Viszont nem biztos, hogy pont ide jön. Nagy ez a város, üzenni meg... nem tudunk ._. -próbálom én is ismét lenyitni a menüt, de továbbra sem sikerül. -Viszont...
Nem tudom, van-e Yuichi-nak Nyomkövetése, én viszont tudom, hogy az enyém már kettes szintre fejlesztett, hála némi aranytartaléknak. És egyszer már jó hasznát vettem egy kísérteties Vidámparkban, most sem biztos, hogy cserben hagyna. A szokott mozdulattal bekapcsolom és arra koncentrálok, hogy Nio nyomait láthassam a földön.
Ha ez sikerül, akkor intek a többieknek, hogy jöjjenek, tudom, merre van, és elindulok a nyomok mentén.
Akár így, akár úgy, mindenképp felpillantok, mikor felhangzik a zene és a fény. A szívem szinte kihagy egy üzemet és az arcomra ismét visszatér az a félig őrült vigyorgás és némi pír.
-Silent Hill...
Jobbnak látom, ha a botom is előhívom az eszköztárból. Talán nem csak a Búra Alatt fogad itt minket, hanem a köddel borított szellemváros is, ahol a saját vagy Alessa félelmeinek szörny formában történő megtestesüléseivel kel puzzlek tömkelegével kell harcra kelnünk.


//Tehát: Nyomkövetés, ha engedi a rendszer, bekapcs, és megkeressük vele Nio nyomait//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Játékos küldetés] Leverru Vo36oi8140/8500[Játékos küldetés] Leverru 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos küldetés] Leverru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.