[18. boss]

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

default [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 03 2014, 00:08

18. boss


Szervező: Chancery
Parancsnok: Chancery
Résztvevők: Aki ír.

Bejárat kinézete: Egy sima kapu, nincs jellegzetessége.

Indulás: Szeptember 6. 0:07. (Tehát az első kört addig írjátok meg.)
Harci poszt határidők: 2nap/fő

(Szókövetelmény továbbra sincs. Az első körben sem.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Chancery on Szer. Szept. 03 2014, 12:17

Hiába jutottam el odáig, ameddig vágytam, hiába tudtam végre találkozni a többi céhvezérrel, rá kellett jönnöm, hogy még mindig ugyanott vagyok, ahol eddig. Bár a rendszer, fogalmam sincs, mi alapján, engem nevezett ki szervezőnek, olyan érzésem van mégis, mintha rögvest mindenki elkezdene ódzkodni ettől a bosstól.
Először is, akárkit is kérdeztem, mindenki húzta a száját, nem vállalta el, így kénytelen leszek én figyelni mindenre és mindenkire az egész harc alatt, magyarul még segítőm sincs, mindent egyedül kell csinálnom. A gondom ezzel csak az, hogy ennek ellenére a megbeszélés nem olyan volt, mintha elfogadtak volna engem is ebben a szerepben. A három vezér egymás között beszélték meg a taktikát, én pedig csak ültem, mint a kuka, hisz ha ki is nyitottam a szám, valaki úgyis megszólalt, én pedig nem akarok úgy megbeszélni akármit is akárkivel, hogy közbe kellene vágnom a szavába. Bár ha továbbra is azt fogom tapasztalni, hogy ez szükséges, előbb-utóbb meg kell lépjem.
Míg vártam a kapu előtt és imádkoztam, hogy legalább egyvalaki jelenjen meg annak ellenére, hogy most én vagyok a vezérféle, Anat információi kavarogtak a fejemben. Próbáltam magam elé képzelni a helyszínt és a taktikákat, amiket egyáltalán felfogtam a zavaros beszédekből. Persze csak nekem zavaros, hisz én még nem melegedtem be, még fogalmam sincs, milyen a frontharcosok etikettje... de persze eddig még senki nem volt az égegyadta világon, aki be is vezetett volna.
És amíg várok, addig mantrázok magamban. "Képes leszel rá. Ne hagyd, hogy megint maga alá gyűrjön az önutálat. Úgyis sokan el fognak jönni. Anaték meg okosabbak és kedvesebbek ennél, fognak segíteni. Neked annyi a dolgod, hogy figyelj mindenre, mindenkire, és haláleset nélkül vidd végig. Képes vagy rá."

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[18. boss] Vo36oi8140/8500[18. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Szophie on Szer. Szept. 03 2014, 16:32

Most is megkaptam Hinaritól az üzenetet, ahogy az lenni szokott. Ám sokáig nem nyitottam meg. Nem akartam tudni sem az időpontot, sem a helyszínt. Végül a dolog mégis máshogy alakult..
- Kit látnak szemeim. Messziről bűzlesz. - "köszönt" Vezér Álomkelőnek, míg én csak messziről integettem, ugyanis kissé lemaradtam farkasomtól.
- Szii... sziasztok. - köszöntem én is bizonytalanul mikor odaértem, azon tűnődve, vajon hogyan kerültem én ide már megint.. És miért? Habár azt sem tudtam igazán megfogalmazni, mi okom lenne nem jönni. Ahogy azt sem tudtam, alapvetően miért is csatlakoztam annak idején a fronthoz.. Hát nem azért, hogy mindenkit ki juttassak. Az megy a többieknek nélkülem is..
Végül újra itt voltam. Talán azért, mert számítottak rám.. Vagy csak azért, mert ez már-már szokásommá vált. Vagy csak mert a sikerek miatt, amit két alkalommal elértem. Habár még mindig nem érzem úgy, hogy megérdemeltem volna az itemeket.. Mégis dobott egy picit az önbizalmamon a dolog.
- Izgulsz? - kérdeztem Chantól, mivel úgy láttam, ő a szervező. - Én biztosan nem vállalnám. De neked tuti menni fog. - próbáltam biztatni. - Vagy majd... segítek. - ajánlottam fel. Nem mintha akárki is menne valamire velem.. Vagy akárki is segítséget kérne tőlem. De talán jót tesz neki, hogy felajánlottam. És ha tudok, tényleg szívesen teszek akármit. Ha már az ő macskája az egyetlen, akit Vezér nem nyúz meg..
Végül inkább csendben maradtam, úgy vártam a többiek érkezését - főleg Kedvesemét -, a szokásos köszöntéseket, végül a kezdést.

_________________
[18. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[18. boss] Vo36oi7666/7700[18. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Szept. 03 2014, 17:01

Nemsokára 3.-ként megérkezek a boss terme elé, és üdvözlöm Chant és Szophiet.
- Sok szerencsét, nyugi nem hagyjuk, hogy rossz vége legyen ennek. - mosolygok a lányra, hsiz tudtommal ez az első szervezése.

// csak ennyi tellett tőlem x3 //

// 2x Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)
Nevelés Kesztyűje lvl 6//


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 05 2014, 22:04-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[18. boss] Vo36oi3819/4100[18. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Szept. 04 2014, 09:45

- Megjötteeeem o/ Sziasztok! ^^ Ó, korán van? o.O - Egyetlen Arteses sem volt, és egyetlen Hinari sem. De ott volt Szophie meg a kutyája, így ~ nem is sejtve semmit a lány felé táplált plusz érzelmekről ~ vidáman mellé szegődött. - Szia. ^^ Hogy vagy? Keveset találkozunk! - Szívesen elhívta volna egy ktra, mert itt a barátság fenntartásához ez egy nagyon is járható út, de hát a fájdalomérzet.... jobb nem mindenkinek megmutogatni, meg ki tudja alapon. Lehet Szophiet ez nem érdekli. Ő emlékezett arra a lányra, akivel íjászként megismerkedett és aki elmagyarázta neki az alapokat, amiket hiába olvasgatta a könyvet, egyszerűen nem tudott a fejébe verni. Nem azért, mert nem értette meg, talán csak azért, mert nem akarta, de egy ilyen kedves lány megtette a hatását. És hálási s volt ezért neki. ^^

_________________
[18. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[18. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[18. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[18. boss] Vo36oi5187/5300[18. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 04 2014, 18:12


- Szia! - öleltem át Alexet hátulról, hisz éppen utána érkeztem, s ha már a kazamatában nem tudtam utolérni pár respawnoló mob miatt, úgy legalább a belépés legyen jó. Lopakodás 3. Cool - Sziasztok - köszöntem a többieknek is, céhtársamnak külön örülve - Szo \o - öleltem át őt is, ne maradjon ki semmiből. ^^ - A többiek? Surprised - kérdeztem én is, ám nem aggódtam, hisz úgyis be fog mindenki futni, előbb vagy utóbb.
- Ne izgulj, Chan, jók leszünk - léptem oda a cicafüles idomárhoz is, biztatón mosolyogva rá, majd egy nagyobb sziklának támaszkodva vártam meg a csapatot, gondolatban már a harcra és a mobos szigetekre készülve: hiába volt itt Alex, most nem zökkenhetett ki egyikünk sem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[18. boss] Vo36oi14712/10100[18. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Jun on Csüt. Szept. 04 2014, 19:11

- Megjötteeeem! - tűnök fel, nem sokkal Al után, elegánsan, tisztelettudó testtartással sorakozok fel mellette. - Hű milyen kevesen vagytok. - lepődök meg, és máris kutatom a pillantásokkal az ismerős arcokat. Majd egy gyors puszizkodás, ölelkezés mindenkivel, és vissza is pattanok, a kis szöszi mellé. Biztos magányosan érzi magát mint egyetlen férfi. Talán mondanom kéne neki valami megnyugtatót, hogy ne érezze magát rosszul emiatt.
- Ne aggódj Al. Én itt vagyok neked! - vágtam hátba a fiút. - Bármi is legyen nekünk össze kell tartanunk. - majd ismét. - Ha bármi olyan dologról lenne szó amit másoknak nem szívesen mondanál el. Bármily mocskos is legyen. Rám számíthatsz. Tudod hol találsz. - fordultam felé, ezúttal már nem vágtam hátba, és egy barátságos mosolyt vetítek arcomra.

// sajnálom, hosszabbat akartam írni, de túlságosan fáradt vagyok hozzá és félek kicsúsznék a határidőből, ha nem írnék most x___x //

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[18. boss] Vo36oi3984/4100[18. boss] 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Szept. 04 2014, 20:43

Eljött Villámlás nagy napja. Végre bemutathattam a többieknek is, hogy milyen szép nagyra nőtt. Éppen kapóra jött a 18. Boss. Szokás szerint sokat kellett menni, de megjöttünk, s voltak már páran.
- Sziasztok!^^ - köszöntem nekik, s ekkor szállt le mellém Villámlás, mivel eddig repült. Hiszen most, hogy nagyobb lett, már nagyobb távolságban is tud repülni.

SPEC (annak számít?): Egyedi Napszak Gyűrű (+6 irányítás +2 Erő +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el


A hozzászólást Enheriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 05 2014, 20:56-kor.

_________________
[18. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[18. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[18. boss] Vo36oi2532/2700[18. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Mirika on Pént. Szept. 05 2014, 11:44

Egyből Anatot kerestem a tekintetemmel. Nem is tudom, miért nem vele jöttem >.> Merthogy még nem volt itt, és így én is picit idegesebbé váltam. Előjött a türelmetlenségem, látni akartam! Megölelni, hozzábújni... elvonási tüneteim voltak Sad A megbeszélésbe se tudtam magam beleélni, azt hiszem maga a harc is ilyen lesz. Teljesen más dolgok körül forogtak a gondolataim, nem véletlenül voltam vele úgy, hogy nem akarok túlságosan belefolyni ebbe a csatába. Kvázi pihenőt vettem ki, ami abból fog állni, hogy teszem, amit mondanak nekem, vagy amit jónak látok. Az ugrabugrálás meg amúgy is megy. Remélhetőleg a mobok gyengusok lesznek :3
- Sok sikert! Az első sosem könnyű, de hamar bele lehet rázódni :3 - fogtam meg a másik cicafüles lány kezét, és küldtem feléje egy biztató mosolyt és egy kacsintást. A nekomimik tartsanak össze, nem? Razz Csak nem fog arra a sorsra jutni, mint Alex, ott van a szöszi srác elrettentő példának Rolling Eyes Apropó, ideje volt a többieket is köszönteni, kit puszival, kit meg egy kicsit mellben hangsúlyosabb öleléssel. Csak a szokásos. De hol van Anat? >.>

// Spéci tárgy: Gyémánt Mellvért (+10% sebződés, a különbözetet visszasebzi a támadóra //

Közös batyuba küldöm:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály

[T2] 18x Nagy Potion
[T2] 3x Mobszorító Kristály
[T2] 2x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T2] 1x Gyenge Lényirtó Kristály

[T1] 9x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 8x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[18. boss] Vo36oi526/600[18. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Saya on Pént. Szept. 05 2014, 12:47

Az Anat szerintem meg még engem vár a kapunál Razz  Pedig szóltam neki ám, hogy előre jövök, mert bizony én nem akarok elkésni, hát milyen lenne már, első benyomásnak, ha rögvest elkések? Rolling Eyes  Még a végén az orrom előtt csukódna be a kapu mattaku
Hugi is izgatottabb, mint amit állít, én érzem ám, úgy gomolyog a fejemben, mint egy kiscicagombolyag. :3
-Miriiii! Alex, Jun! o/ -jaj, az Artesesek, meg a majdnem Arteses o/ Oda is szaladok hozzájuk, aztán a két cicafüles úgyis együtt van, és tudom ám, hogy a Chancery most micsoda, mert mondta az Anat, mikor magyarázta, hogy mi miként megy errefelé. -Figyi-figyi. Tudod a Vörös Bikát, ugye? Na, ha rám szólsz, én olyat énekelek, aminek ugyanaz a hatása, oké? :3 Így egy meg lesz spórolva, csak szóljatok o/

//Spéci felszerelés: Nekem is Gyémánt Mellvért, mint a Mirikának o/ //
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 735
Join date : 2013. May. 17.
Age : 16
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[18. boss] Vo36oi3807/4100[18. boss] 2yjvlht  (3807/4100)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Suzume on Pént. Szept. 05 2014, 17:25

Na ez is eljött. Boss \o/. higgadtan sétálok végig az emberek között, méltóság teljesen mint valami nagyasszony. Nem köszönök senkinek, na jó Szophie-chan és Tachi-kun felé elengedek egy mosolyt és biccentek. Szóval ezek lennének a nagy frontharcosok. Hogy is mondjam… valamivel normálisabb csapatra számítottam. A gyerektől a neko lányokig van itt minden. Ezek aztán nem válogatnak, hogy ki mehet és ki nem. Sőt ha Tachi is itt van akkor a piriket sem vetik meg. Meg mi ez a sok idomár? Remélem nem minden pet olyan mint Timidus mert akkor tuti kirohanok a világból, vagy legalábbis a bossteremből pont és exp ide vagy oda.. Egy az életemre törő nagyképű mob pont elég… majd később elintézem a többit is. :3

_________________
Suzume
Suzume
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 569
Join date : 2014. May. 26.

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[18. boss] Vo36oi10/2700[18. boss] 2yjvlht  (10/2700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Szept. 05 2014, 17:47

Csóváltam a fejem. Kételkedtem benne, hogy Chan-channak jót fog tenni az a babusgatás, amit kapott, márpedig úgy nyüzsögtek körülötte a többiek, mint a darazsak. Vagy legyek. Ahogy tetszik, bár az utóbbi talán jobban illett volna rájuk. Mindenesetre én megkíméltem a lányt a szükségtelen szavaktól, egyszerű biccentéssel köszöntem neki. Ismertem, mire képes és ő is tudta, hogy tőlem mit várhat. Ugyanezt a biccentést Suzu-chan is megkapta tőlem, semmivel sem volt több, mint amit én kaptam tőle. Mindenki mást figyelmen kívül hagytam, nem számított a jelenlétük. Csak ő számított, akit nem kívántam egy kalap alá venni a többiekkel. Ő nem volt mindenki más, ő Szophie volt, az én Csillagom. Halvány mosollyal az arcomon vontam magamhoz, és egy lágy, puha csókkal köszöntem neki, és végül mögé állva, a kezeimet oltalmazóan a vállára téve figyeltem tovább. Furcsálltam, hogy még senki se szólt egy szót sem arról, mi vár ránk.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[18. boss] Vo36oi7624/7700[18. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Phobos on Pént. Szept. 05 2014, 18:37


Nem kis idő telt el az utolsó szintmegtisztítási kísérlet óta, és ennek kifejezetten örült. Noha nem éppen így tervezte a szívbéli viszontlátást céhtársaival, de nem panaszkodhatott. Jóval határozottabban vonult el a kevésbé ismert ismerősök mellett. Egyelőre az sem tudta, pontosan hogyan is köszöntse azokat, akiket méltán hívhatott bajtársaknak, így csak egy-egy üdvözlő biccentésre volt képes - leszámítva Sayat: annak ellenére, hogy eleinte ledöbbent, amiért a fronton látja, megörvendeztette a fiút. Amint megjelent mellette, kezét lágyan a buksijára tette.
- Szervusz, picur - köszöntötte. Régóta nem tudott szívből mosolyogni, de ez a viszontlátás elérte azt, amire várt. S ami a szintfőnököt illette, nos, ezúttal kicsit sem aggódott. Több tapasztalattal, nagyobb határozottsággal fogadta a jövőt, mint valaha.


Cuccok /csak a biztonság kedvéért/:

Pajzshordozók oldalkardja (+2 erő, megduplázza a pajzs páncélértékét)
Kristálypajzs (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[18. boss] Vo36oi10/2900[18. boss] 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Szept. 05 2014, 20:37

Mindenkivel lepacsizok stb. - kivéve a pirikkel Razz - aztán virítom a taktikai infókat:

- Összesen öt sziget lesz.
- Az utolsó, a legtávolabbi a boss területe, oda kell eljutnunk, valószínűleg addig egy ujjal sem érhetünk majd hozzá. A négy előtte lévő szigeten kell majd ugrálnunk, kérdés, hogy például Alex AirWalk képessége mire lehet jó egy ilyen szituációban. Blokkolja-e esetleg erőtér, vagy könnyeden átlibbenhet egyenesen a boss szigetére. Lehetőség szerint az AirWalkot ne az elején "pocsékold" el Alex, hanem majd a futóhomokos rész fölött. De erre majd kitérek mindjárt. Azt tudom, hogy elbírsz engem, de a képid közben is tudsz vinni mondjuk?

- Fontos, hogy MINDEN KÖRBEN UGRÁLNI KELL, szóval nincs olyan, hogy nem tesztek semmit, egy helyben totyorogtok! - jelentőségteljesen a pirik felé sandítok. Aggaszt egy újabb vörös indikátoros fronton való megjelenése, olyan sunyi még a nézése is a csajnak. Figyelni fogom...
- Az első szigeten mobok lesznek, gondolom mob segítők, ellenük jók lehetnek a nem bosson kristályok, potik, mérgek.
- Aztán lehet sréhen jobbra, vagy sréhen balra tovább haladni. Jobbra csak a kis sebzők mehetnek. Mivel a boss sebzése 13, ezért az az alatt sebzők, biztosan jobbra menjenek. Szerintem idomárok és petek is külön-külön értendők.  Valamiért úgy érzem, hogy a választóvonal a 26 sebzéspont lesz, van itt valaki, aki akörül sebez?
- Aki nagy sebző, annak sréhen balra kell tovább haladnia, ott viszont vár ránk egy kis meglepi. Az említett futóhomok. Itt jól jön az akrobatika jártasság, azzal könnyebben át lehet jutni a terepen, szóval ha valaki eddig vacillált, hogy melyik jártasságra költsön, még most osszon rá pénzt.
- Ezután egyenesen előre, középen ismét egy mobos sziget, és innen ugorhatunk át végül a boss szigetére.
- A boss gyorsasága egyébként 18, szóval ehhez mérten számoljátok ki, hogy érdemes-e gyors futás kristállyal növelni a gyorsaságotokat, s ha módotok van rá, akkor használjátok is a kristályt!
- be is helyezek a közös tarisznyába a saját inventorymból 8 db gyors futás kristályt.
- Egy valamit szeretnék még hozzátenni: Közismert az a szafari teljesítmény, melyet csak vizes boss teremben lehet teljesíteni, egy teljes kör feláldozásával. Ez most az a terep lesz, de nem szeretném azt látni, hogy ez fontosabb, mint a boss. Ha úgy tűnik, hogy újra neki kell veselkednünk ennek a bossnak, akkor nem bánom, ha hazateleportálás előtt bohóckodtok a pecabottal. De ha valaki az önös érdekeit előrébb tartja, mint a boss legyőzését és ezzel hátráltatja a csapatot, azt nem fogom beengedni a következő bossra, mert alkalmatlan a csapatmunkára és veszélyezteti a társai életét!

- Vigyázzatok magatokra és egymásra! - paskolom meg a céhtagjaim vállát, aztán még odakacsintok Channak, utoljára csókot váltok a kedvesemmel, majd belököm a boss kapuját és előreengedem a leggyorsabbat.

8 db gyors futás kristályt megy a közös tarisznyába
Spéci cucc: Falánk és Gyémánt mellvért
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[18. boss] Vo36oi10/5000[18. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 05 2014, 21:17

Rég jártam már ilyen helyen. Könnyen eltaláltam a már publikus térkép alapján a boss terem ajtajáig. Valamint Channal tudtunk beszélgetni a mai napról sokat. Büszke vagyok rá, csapat vezető lett. És ahogy megígértem neki, és magammal, kardommal legalább egyszer megvágom a bosst, hogy segítségükre legyen. Ha meg nagyon, nem menne, akkor kiteleportálok.
Mikor elértem az utolsó fordulót, egy általános beszélgetési zajból felismertem a bossra várakozókat. Ahogy beléptem látó terükbe, inkább elfordítottam tekintetem, miután Channak és céhtársaknak intettem, egyik sarokba elvonultam, ahol nem volt ott Ayani. Átnéztem mim van, egy méreg és két kristály, valamint pár poti. Elővettem elsődleges kardom, leguggoltam és magam előtt nézegettem a matt pengét. Ez sosem fog csillogni, mint másé, amelyik kardhoz hozzáérek, mind ilyenné válik. Memorizáltam a képesség aktiváló szavakat, de reméltem nem lesz rájuk szükségem. Ellenőriztem maradék három kardom, ami mindig kéznél van. Rendben, azt hiszem készen állok.
- Kijutunk - suttogtam magam elé, olyan halkan ahogy csak tudtam, majd vizslattam azokat akik még megjelentek. Két új lány van, az egyikük Saya. Örültem neki, hogy újra látom. - Rit.. - haraptam el a szó végét, és újra fókuszba vettem a pengém. Rá gondoltam és egy pillanat alatt elszállt minden kételyem, menni fog, kijutunk.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 31
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
[18. boss] Vo36oi4298/4400[18. boss] 2yjvlht  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 05 2014, 23:11

-Megint rohansz Anatole! Legutóbb megbeszéltük, hogy az elhamarkodott lépéseknek legtöbbször rossz vége lesz.

Halhatjátok az ismerős, és sokak által annyira kedvelt hangot a hátatok mögül. Timidus és Shu utolsóként érkezik meg, azonban se felszerelés, se semmi hadi bigyusz nincs rajtuk, és Shu már jó messziről -nem is mennek túl közel- el kezd magyarázkodni, hiszen mindenki furcsállhatja, hogy mit is kereshetnek itt.

-Én… mi sokat gondolkodtunk azon, amit mondtatok, és igazatok van. Nem fogunk segíteni nektek kijutni, de megígérjük, hogy nem is teszünk keresztbe sehol sem. Most pedig… most segíteni jöttünk. Nem a harcban. Nem fogunk harcolni. Viszont azt sem akarjuk, hogy bajotok essen olyanok miatt, mint például Suzume. És… kérlek szépen titeket, hogy hallgassátok végig. Tudom, hogy sokan nem szeretitek, de Timidus szeretne mondani pár szót nektek, és segíteni fog. Megígérem.

És a sárkány elő is lépett a lány mellől, majd lassú léptekkel közelített a kis csapat felé.

-Páran azt mondtátok, hogy nagyon szép a mi csapatunk, mert különleges a kapcsolat kettőnk között. Ez a kapcsolat a bizalmon alapszik, és ez a ti legnagyobb  hiányosságotok. Nem tudtok egymásról semmit, nem bíztok egymásban. Talán a céhvezér tudhatja mindenki statját és képességét, hogy tervet dolgozhasson ki. Talán, ha esetleg neki szavaztatok elég bizalmat.

Szembeáll a csoporttal, és végignéz mindenkin.

-Nem hazudok. Mindenkiről csak azt fogom mondani, amit ő maga mondott nekem.

A legelső taghoz lépdel, és mélyen a szemébe néz.

-Szophie. Vezérrel folyamatosan és kölcsönösen veszekednek és verekednek, állandóan egymásra kényszerítenek olyan dolgokat, amelyet a másik nem akar. Vezér pedig túlságosan beképzelt.

Ayani, aki szerint Mirika is haszontalannak tartaná, ha nem lennének support képességei, aki szívesebben töltené örökké ebben a világban az életét, és kizárólag az az érzés hajtja, hogy tartozik Mirinek ezzel, amiért megmentette őt.

Alex, aki rendkívül jószívű és segítőkész, de hirtelen haragú és felelőtlen is, amit a téglás játékban be is mutatott. Ráadásul van még egy nagy titka, amit azonban Suzume jelenlétében nem osztanék meg veletek.

Hinari, aki Shu szerint ugyanúgy haragudott Peterre, ahogy Shu is, amiért nem hagyta életben Hisamét. Dühös volt egy emberre, egy pet miatt.

Jun, aki féltékeny Alexra, mert őt aranyos lányok látogatják, Anat a példaképe, és elmondása alapján egy hat éves kislány lakik benne. Szerinte Shunak is ugyanúgy van joga eldönteni, hogy hogyan akar élni mint nektek, mert mindannyian egyenlőek vagytok.

Enheriel, aki szerint jobb lett volna ha megölik, amikor besározták, mert nem hiányozna senkinek, sőt, az emberek táncolnának örömükben, mert megdöglött Aincrad szégyene, nem tartja magát jó idomárnak, csak egy korcsnak.

Saya, aki képes minden indoklás nélkül összeesni, és valóban egy kislány.

Raven, aki egyáltalán nem emlékszik a kinti világra, nincs valós motivációja a kijutásért harcolni, és ennek a világnak a lényeivel szövetkezik, szorosabbra fűzve a kapcsolatát Aincraddal.

A vezéretek, Chan, akire a csapatotokat bíztátok, és aki szerint mindenkinek joga van önzőnek lenni.


Tachi, Mirika és Yuichi mellett csak elsétál, majd Suzume mellett állapodik meg.

-Suzume, aki kelepcébe csalta majd megölte két csapattársát azért, hogy egy Exp-t adó itemhez jusson.

Majd átbattyog Anat elé, és kizárólag felé egy meghajlást is intéz.

-És végül Anatole, aki titoktartásra kért, így róla nem mondhatok semmit. Viszont ahogy látom ismételten ő a legfelkészültebb, és talán egyet is ért velem. Az életeteket hajlandóak vagytok egymásra bízni, a jelentéktelen titkaitokat, amik egyébként az elvileg közös célhez segítenének titeket hozzá, azonban nem. Érdekes taktika, de nem hiszem, hogy ez lenne a leghatékonyabb. Engem azonban nem köt semmi, Anatolen kívül senkinek nem tettem ígéretet a titkainak a megtartására. Shu azt akarja, hogy ne haljatok meg odabent, így nekem is ez a célom.

Visszasétál az idomár mellé, akin látszik, hogy fogalma sem volt arról, hogy mivel fog előállni a sárkány, azonban az is, hogy nem bánta meg a döntését. Félénk tekintettel néz végig a tömegen, szinte lélegzetét és persze a sírást visszafojtva várja a reakciót, az ítéletet a nagy őszinteségi rohamra, de szentül hiszi, hogy valóban a segítségükre voltak ezzel.

-Én… én… ha már csak azt… hogy Suzume titeket nem tud bántani… ne haragudjatok ránk…

Lesüti a tekintetét, valaki még láthatja az arcán legördülő könnyeket, majd aktiválódik a Hazatérés Kristály, a kis csapat pedig eltűnik a szemetek elől.

( A bosson nem veszek részt, azonban ezt a Suzuval folytatott párbaj után  ingame sem hagyhattam ki, valamint a szülinapomon kezdődő bossra feltétlenül írnom kellett. Köszönöm a figyelmet és sok sikert! ^^ )

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[18. boss] Vo36oi12695/10100[18. boss] 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Szept. 06 2014, 00:02

megérkezett*  (valami bővebbet firkantok majd ide, amint lesz rá lehetőségem Suspect )

_________________
[18. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[18. boss] Vo36oi6382/6500[18. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Szept. 06 2014, 01:51

// A szigetről szigetre való ugrálás nem számít mellékcselekvésnek. //

Ryuninji Ren kezd, nem pihen.


A terembe lépve egy kis szigeten találjátok magatokat, vízzel körbevéve. Amennyiben körülnéztek látjátok, hogy ugrótávolságban további szigetek is vannak. A terem közepén, a magasban pedig a következő kép jelenik meg (természetesen ezerrel jobb, SAO-s grafikával):


[18. boss] 18asbo10


Ryuninji Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 52, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Hinari (Sebzés: 65, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Hinari
Boss
Mirika (Sebzés: 49 /kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Boss
Anatole Saito (Sebzés: Z:106 / S:116 / P:126, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Szophie (Sebzés: 17, Pet sebzés 63, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Szophie
Boss
Chancery (Sebzés: 13, Pet sebzés 36, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Chancery
Chancery
Boss
Hayashi Yuichi (Sebzés: 34, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Boss
Saya (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 38, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Saya
Boss
Halász Alex (Sebzés: Z:74 / S:81 / P:88, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Halász Alex
Boss
Raven (Sebzés: 29, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Raven
Boss
Suzume (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 44, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Suzume
Boss
Jun (Sebzés: 42, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Jun
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kusumi Ayani
Boss
Enheriel (Sebzés: 20, Pet sebzés 26, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
--------------------------
Ryuninji Ren: 185/185 HP, 65 páncél [0/5|2+|2+|I0/4|S]
Hinari: 220/220 HP, 70 páncél [0/6|-|-|S]
Mirika: 170/170 HP, 100 páncél [0/5|2+|2+|+10%<->|S]
Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Szophie: 160/160 HP, 25 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Chancery: 150/150 HP, 70 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Hayashi Yuichi: 125/125 HP, 30 páncél [0/4|2+|3+|S]
Saya: 100/100 HP, 96 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Raven: 205/205 HP, 116 páncél [0/5|2+|3+|+1PV|-2D|S]
Suzume: 100/100 HP, 75 páncél [0/5|2+|2+|S]
Jun: 90/90 HP, 50 páncél [0/4|2+|2+|S]
Kusumi Ayani: 205/205 HP, 50 páncél [0/5|2+|-|I0/4|S]
Enheriel: 95/95 HP, 46 páncél [0/5|3+|2+|I0/4|S]
Tachibana Makoto: 110/110 HP, 95 páncél [0/5|-|2+|S]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Chancery
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály

[T2] 18x Nagy Potion
[T2] 3x Mobszorító Kristály
[T2] 2x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T2] 1x Gyenge Lényirtó Kristály

[T1] 9x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 8x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Szept. 07 2014, 13:19

Az üzenet ellenére, igen lazára vettük a dolgot, aminek meg is lett az eredménye. majdnem előttünk záródott be a boss ajtaja, éppen hogy át tudtunk slisszolni rajta. Ennek köszönhetően semmit sem tudunk a mostani bossról.... tiszta izgalmas.
A terepet elnézve sem ijedek meg... a mi pályánk is, meg nem is. Regi egyből a magasba száll, nincs oda a vízért, egyáltalán nincs, távol akarja tartani magát tőle.. Ez van, ezt kell szeretni.  Nincs más dolog hátra, mint egyenesen előre.. sprint.
Sorra hagyok le mindenkit, még az élen kocogókat is... így kell behozni a lemaradást Cool Végül elérve az első akadályhoz, nem tétovázok, egy laza ugrással gyűröm le azt a kis távot...
//Ren ugrik, Reginald repülve próbál a boss közelébe férkőzni és támadni, ha lehet, teheti Suspect Azért dobok, háhta kell Suspect //

_________________
[18. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[18. boss] Vo36oi6382/6500[18. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 07 2014, 13:19

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[18. boss] 4767250438_224285ea8b_s [18. boss] 4767250438_224285ea8b_s [18. boss] 4766609959_af0c0eb7c7_s [18. boss] 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 07 2014, 13:59

Hinari jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 204
A sebzés okozói:
204 - Reginald.

Játékos cselekvések:

Reginald sikeresen elrepült a boss szigetig.

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

A 6-os szigetre érve a boss feje előjön a vízből, feje fölött a következő látható: Meskiz, a Csendes Gyilkos.
Képe:
[18. boss] Concept-Art-Atilgan-Asikuzun-King-of-the-Forest-992x625

Az első szigeten egy Éhes Krokodil jött le.

A boss 15 sebzésnyit harap a következő kisállatba: Reginald

Éhes Krokodil 4 sebzést oszt ki a következő játékosra: Ryuninji Ren

Életpontok/adatok:

Meskiz, a Csendes Gyilkos (-204 páncél)
[18. boss] Ee09a90caeaa4e7d26aced71da6ffcdf_3e20318576732630a13f5e41e9932d6b7808cdb0
[18. boss] 08dff08b1362d30659396555bb91c408_eb1451209fc6f3be9e2d1c8e97882b762d114a90

Éhes Krokodil
[18. boss] Ee09a90caeaa4e7d26aced71da6ffcdf_3e20318576732630a13f5e41e9932d6b7808cdb0
[18. boss] 4266e24c4fe276528913971f32069b74_ea19698f9c90a2253161ac0d0d9f54b8ee74ff10


nincs látható ellenfél
--------------------------
Ryuninji Ren: 185/185 HP, 61 páncél [4/5|2+|2+|I1/4|S]
Reginald: 78/93 HP
Hinari: 220/220 HP, 70 páncél [0/6|-|-|S]
Mirika: 170/170 HP, 100 páncél [0/5|2+|2+|+10%<->|S]
Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Szophie: 160/160 HP, 25 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Chancery: 150/150 HP, 70 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Hayashi Yuichi: 125/125 HP, 30 páncél [0/4|2+|3+|S]
Saya: 100/100 HP, 96 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Raven: 205/205 HP, 116 páncél [0/5|2+|3+|+1PV|-2D|S]
Suzume: 100/100 HP, 75 páncél [0/5|2+|2+|S]
Jun: 90/90 HP, 50 páncél [0/4|2+|2+|S]
Kusumi Ayani: 205/205 HP, 50 páncél [0/5|2+|-|I0/4|S]
Enheriel: 95/95 HP, 46 páncél [0/5|3+|2+|I0/4|S]
Tachibana Makoto: 110/110 HP, 95 páncél [0/5|-|2+|S]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Chancery
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály

[T2] 18x Nagy Potion
[T2] 3x Mobszorító Kristály
[T2] 2x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T2] 1x Gyenge Lényirtó Kristály

[T1] 9x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 8x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 09 2014, 13:02


Eleinte érdeklődéssel vegyes figyelemmel néztem Timidust, felpillantva a gondolataimból, ám ahogy elkezdte mondani, úgy mélyültek a ráncok is a homlokomon: rögtön Alex jutott eszembe, aggódva kaptam oda a fejem, közelebb lépve a társasághoz, felkészülve rá, hogy megakadályozzam a sárkányt, ha véletlenül tudna a fiú fájdalomérzetéről, és képes lenne ezt így mindenki előtt prezentálni. Szerencsére azonban a pet – bár tudta – nem mondta ki, s most ez volt a legfontosabb. Hogy Shukaku nem akart kijutni, az viszont új volt, bár nem lepődtem meg rajta: ez a világ sokak számára ideálisabb volt, s addig ezzel nincs is gond, amíg nem akadályozzák azokat, akik ki akarják vinni a játékot, és újra találkozni a családjukkal, kinti barátaikkal. Egyelőre nem tudtam, a páros hogy viszonyul ehhez, hogy az iménti produkcióval voltaképpen segítettek-e vagy éppen ellenkezőleg, ezt a többiek reakciója dönti majd el. Én a magam részéről csöndben hallgattam végig, amikor Ayaniról volt szó, Miri arcát néztem, s reméltem, nem veszi zokon; ha felém nézett, egy nyugtató mosolyt is küldtem feléje. Sok megbeszélnivaló van, az tény. Nagyonis sok.
Amit a sárkány Suzuméről mondott, egyszerre volt hihetetlen és nagyonis hihető. Voltaképpen egy piti gyilkos, aki – mint azt a Cassandrában elsőkézből megtanultam – képtelen a csapatmunkára, s élvezi mások küszködését. Nyilvánvalóan csak a pontért és azért a minimális tapasztalatért jött, amit a boss legyőzésével ő is kapni fog. Chh. Megvártam, amíg egy kicsit leülepszik a hangulat Shuék távozása után, majd ellöktem magam a sziklától, és odasétáltam a lányhoz.
- Ez egy bossharc – néztem élesen a szemébe – és jobban igényli a csapatmunkát, mint az a miniboss a black iron fölött. Vagy együttműködsz és részt veszel a harcban, vagy elintézem, hogy többet ne tehesd be a lábad egyetlen bossterembe se, az én szervezéseimen meg főleg. Remélem érthető voltam – mondtam neki szenvtelen hangon. Nem kiabáltam, de nem is suttogtam, aki odafigyelt, az hallhatta. Chan ígyis elég ideges lehet, nem akartam, hogy még ezzel is gondja legyen, s ha mástól nem, hát a JL céhvezérétől minimum elvárható, hogy tegyen valamit a Piroskák hátráltató magatartása ellen. Választ nem vártam, ha felelt, akkor persze meghallgattam, hisz úgy illett, ám ha nem volt több mondanivalója, úgy odaballagtam Yuichi mellé, biztatón rámosolyogva.
- Örülök, hogy eljöttél. Csak ügyesen!

A bossterem, illetve boss-szigetek, ahogy Miri mondaná. Tudtam, hogy nincs sok dolgom az első körben, ám mire felkészülhettem volna az ugrásra, a semmiből előkerülő Ren beelőzött. Nekik is örültem, mióta a hullafalók kiejtették a fiút – félig miattam is -, azóta nem láttam őket, így kis megkönnyebbüléssel fogadtam, hogy újra itt vannak. Immáron másodikként, én is átugrottam tehát a legközelebbi szigetre, fegyveremmel (ami remélem a Katana >.> xD) lesújtva az idomárt támadó mobra. A neve emlékeztetett az Éhes Hullafalókra, s csak remélni tudtam, hogy ez itten máshogy működik. Regi viszont bajban volt, s már majdnem szóltam az érdekében, ám eszembe jutott, hogy Chan irányít most, s nem akartam elvenni tőle a lehetőséget. Ügyes lány ő, csak kitalál valamit, feltéve ha a főnix idióta gazdája is időben felismeri a bajt.


Támadások az éhes krokodilra, miután ugrottam én is Ren után.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[18. boss] Vo36oi14712/10100[18. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 09 2014, 20:43

Mirika jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
260 - Hinari sebzése.

Játékos cselekvések:

Minden sikeres!

Boss cselekvések:

Az első szigeten egy Éhes Krokodil jött le.

A boss 15 sebzésnyit harap a következő kisállatba: Reginald

Éhes Krokodil#1 6 sebzést oszt ki a következő játékosra: Ryuninji Ren

Éhes Krokodil#2 4 sebzést oszt ki a következő játékosra: Hinari

Életpontok/adatok:

Meskiz, a Csendes Gyilkos (-204 páncél)
[18. boss] Ee09a90caeaa4e7d26aced71da6ffcdf_3e20318576732630a13f5e41e9932d6b7808cdb0
[18. boss] 08dff08b1362d30659396555bb91c408_eb1451209fc6f3be9e2d1c8e97882b762d114a90

Éhes Krokodil#1 (-160 HP)
[18. boss] 6a187cd573b4fb759cd25fce96bb9d94_06bc40d8722c5cf36258040118ecdf3ed9c74527

Éhes Krokodil#2
[18. boss] Ee09a90caeaa4e7d26aced71da6ffcdf_3e20318576732630a13f5e41e9932d6b7808cdb0
[18. boss] 4266e24c4fe276528913971f32069b74_ea19698f9c90a2253161ac0d0d9f54b8ee74ff10
--------------------------
Ryuninji Ren: 185/185 HP, 55 páncél [4/5|2+|2+|I1/4|S]
Reginald: 63/93 HP
Hinari: 220/220 HP, 66 páncél [4/6|-|-|S]
Mirika: 170/170 HP, 100 páncél [0/5|2+|2+|+10%<->|S]
Anatole Saito: 225/225 HP, 90 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Szophie: 160/160 HP, 25 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Chancery: 150/150 HP, 70 páncél [0/6|2+|3+|I0/4|S]
Hayashi Yuichi: 125/125 HP, 30 páncél [0/4|2+|3+|S]
Saya: 100/100 HP, 96 páncél [0/5|2+|3+|+10%<->|S]
Raven: 205/205 HP, 116 páncél [0/5|2+|3+|+1PV|-2D|S]
Suzume: 100/100 HP, 75 páncél [0/5|2+|2+|S]
Jun: 90/90 HP, 50 páncél [0/4|2+|2+|S]
Kusumi Ayani: 205/205 HP, 50 páncél [0/5|2+|-|I0/4|S]
Enheriel: 95/95 HP, 46 páncél [0/5|3+|2+|I0/4|S]
Tachibana Makoto: 110/110 HP, 95 páncél [0/5|-|2+|S]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Chancery
--------------------------
Közös tarisznya:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály

[T2] 18x Nagy Potion
[T2] 3x Mobszorító Kristály
[T2] 2x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T2] 1x Gyenge Lényirtó Kristály

[T1] 9x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 8x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 2x Gyenge Anti-boss Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Mirika on Szer. Szept. 10 2014, 22:10

Hűha, mit keres itt Saya-chan? o.O Tökre meglepett, ahogy a nevem meghallottam, és azt láttam, hogy az ő szájából jön. Hajjaj, nem is tudtam, mit szóljak hirtelen hozzá. Mármint képletesen, mert amúgy megöleltem őt is :3 Halálosan cuki volt a lelkesedése, szerintem bármikor mosolyt tudna csalni az arcomra :3 És Anat? Jó, nem tudtam két percet ellenni anélkül, hogy ne gondoltam volna rá, annyira örültem, hogy visszatért meg minden, és az most mellékes volt, hogy a harcban is szükségünk lenne rá. De aztán beesett ő is, és én boldogan reppentem a nyakába *3* Igazság szerint rohadt nehéz volt elszakadni tőle, amíg elmondta, hogy mit tudunk, és amint végzett, azonnal rácsimpaszkodtam újra és fülig érő mosollyal bámultam rá :3
A nyugalmat egyedül az a kislány meg a sárkánya zavarta meg, és bár halvány lila gőzöm se volt, hogy jön most mindez ide és mire jó, de őszintén megsértődtem, hogy mellettem egy szó nélkül elmentek >.> Még emlékszem rájuk, de valószínűleg csak azért, mert nem voltam valami jó véleménnyel róluk azután a hangnem után, amit a kis gyík megütött velünk, és ez most így mélyítette is az ellenszenvemet. Felállt a hátamon a szőr tőlük >.> Na de mindenesetre annyira jó volt ez a dolog, hogy képessé váltam leszakadni Anatról, ugyanis szépen odamentem Ayanihoz és Jun-chanoz, és mindkettejük kapott egy-egy finom ütést a tenyerem élétől a fejük búbjára.
- Két baka. Nekem a szerepköröd nélkül is fontos lennél, Ayani, és temelletted is vannak aranyos csajok, Jun-chan Rolling Eyes - hordtam le őket a hülyeségükért, aztán sarkon fordultam. Nem kellett volna, pont a látóterembe került egy idegesítő, faragatlan bunkó meg a még bunkóbb madara. Mit keresnek ezek itt? Pfff... el is fordultam, látni sem akartam őket. Épp elég volt Yuichi jelenléte, róla se sok kedvem volt tudomást venni. De amíg a hosszú hajú srác amúgy full ártalmatlan, Ren máris tolta a maga hülyeségét, és még mielőtt bármit tehettünk volna, Bakanald szépen átreppent a terep fölött és megidézte nekünk a szintfőnököt, akit addig nem is láttunk volna gondolom, amíg át nem jutunk facepalm
- Kösszépen, idióta >.> - morogtam. Mire gondolt? Mi nem tudjuk támadni innen a kapu mellől! Úristen, hogy lehet valaki ennyire sötét? Sad Ez már majdnem olyan szintű butaság volt, mint amikor Anat felrúgta azt a kupac halálizét, feleslegesen tesszük nehézzé magunknak a harcot <.<  Na jó, koncentráljunk a krokikra. Főleg mivel nekem eszem ágában se volt menteni azt a hülye grillcsirkét, egye meg, amit főzött Rolling Eyes Megpörgettem a késeimet a kezemben, majd egy mozdulattal megpróbáltam aktiválni a képességem, mielőtt akrobatikámat is felhasználva egy méretes ugrással a hüllők között termettem.
- Na gyertek ide, csinálok belőletek táskát meg cipőt :3 - vigyorogtam, és azzal a lendülettel rávágtam az egyikre, aztán felugrottam a másik hátára, és onnan döfködtem a tőrjeimmel a nyakát.

// Képességhasználat: ha sikerül, innentől 16 bónuszsebzés jár minden 5 és 6 után.
Első szigetre ugrok, és támadom az egyes krokit amíg meg nem pusztul, aztán ütöm a másodikat //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[18. boss] Vo36oi526/600[18. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 10 2014, 22:10

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[18. boss] 4766603033_e921bedc36_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[18. boss] 4766610511_dda12706fc_s [18. boss] 4767251444_0f76bf2817_s [18. boss] 4766610511_dda12706fc_s [18. boss] 4767249862_5877ffd2ef_s [18. boss] 4766609959_af0c0eb7c7_s [18. boss] 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [18. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.