[Küldetés] Trükkös Tolvajok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Vas. Okt. 28 2012, 21:07

Résztvevők: Kota, Tsubaki, Kaede és Ashdawn

Erre a küldetésre nem a Kezdetek Városában akadtatok. Különleges kaland, amelyhez egy küldetésadóval kellett beszélnetek, hogy elvállalhassátok. Az idős házaspár egy kunyhóban élt, nem messze a város játékos karakterektől hemzsegő területétől. A Kezdetek Erdeje amúgy sem mobokkel teletűzdelt környék, de kopott kunyhójuk környéke különösen tiszta területnek számított. Az NPC-k válaszai igen felszínesek voltak, de ha ennek ellenére beszédbe elegyedtetek velük, és eljutottatok nagyjából a harmadik válasz-felelet fordulatig, felajánlották a küldetést: hideg tél közeleg, és ők igyekeznek minél több élelmet elraktározni a padlásukon. Hétvégenként piacra járnak (ahol valóban láthattátok is őket, gyümölcsöket árulnak, de ott nem ajánlják fel a küldetést), hogy legyen pénzük tüzelőre. De a gyűjtögetés nem megy könnyen, ugyanis bizonyos estéken tolvaj jár hozzájuk, amely megdézsmálja értékeiket. Ők már öregek, nem tudnak védekezni ellene. Tudnál segíteni nekik?

Ahhoz, hogy este a házuknál legyél, nem muszáj elfogadnod a küldetést, hiszen nem tiltja ki az idegeneket a terület, így ha nemet mondasz, akkor is megérkezhetsz. A házaspár nem tudja megmondani ezen az estén érkezni fog-e a tolvaj. Van, hogy napokig nem kerül elő, máskor minden éjszaka náluk jár. Tudják, mert hallják a tető nyikorgásából, még ha nem is tűnik el mindig érték.

Aznap este meleg teával várnak titeket. A házuk igen egyszerű felépítésű: alul konyha, ebédlő, nappali és hálószoba, mindez összezsúfolva egyetlen területre, felül pedig a padlás. Külső létra vezet fel. A padlás eleje és vége is nyitott. Felül két rekesznyi doboz vár benneteket. Azokban vannak elvileg télre gyűjtött értékeik. Nem láttok bele, le van lakatolva.

Helyezkedjetek el, és tegyetek, ahogy jónak látjátok. Rátok fog esteledni.

Határidő: három nap.
Sorrend: első körben alakul ki.


A hozzászólást Diabel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 29 2012, 08:59-kor.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Hétf. Okt. 29 2012, 08:06

Tsubakit hatalmas pofon érte egy erdei házikóba való bekukucskálás miatt. Olyan questbe botlott majdhogynem teljesen véletlenül, ami kísértetien hasonlított annak a bizonyosnak a koncepciójához. Ezúttal nem ártatlanság elrablása állt a veszélylistán ugyan, de az éjszakai tolvaj vagy tolvajok esete egy rezidencián adott volt. Ráadásul egy idős házaspár voltak a sértettek, akik a téli ennivalójukat szerették volna megvédeni. Ez volt a csapda: nem hagyhatta, hogy idős emberek szenvedjenek valaki miatt, ráadásul ilyen módon. Ez igen aljas és gyáva dolog volt, mint ahogy a bűncselekmények többsége általában és csak úgy hagyni nem olyasmi volt, amit bátyjától tanult. Nem hagyhatta cserben, sem a halottakat sem pedig az élőket!
- Számíthatnak a segítségemre! - húzta ki magát és hajolt meg

Aznap belopakodott a városba és amikor a legkevesebben tartózkodtak a kocsmában, vásárolt némi ennivalót a feneketlen "hátizsákjába". Mindvégig azon tűnődött hogy miféle alakok állhatnak a lopások mögött. Talán unatkozó játékosok, rosszakaró ismerősök, vagy talán egyéb generált nem játékos karakterek vagy monsztrozitások? Nem fért a fejébe a dolog, valami támpont nem ártott volna hogy mire is készüljön fel, de nem tántorodhatott vissza főleg nem az után hogy megígérte!

Ezért vezetett vissza útja este a kis kunyhóhoz, s amikor bekopogott az ajtón még mindig a lehetőségeken törte a fejét. Kicsit bár vonakodva, de elfogadott egy csésze teát ha már vendégségben volt. Akkor még úgy tűnt hogy egyedül volt a feladatra, így hát hamar elindult a dolgára. Többé már nem közelharcos lévén egy védhetőbb helyet keresett magának: felmászott a létrán a padlásra, majd ha ezt megtehette akkor felhúzta maga után hogy senki más ne juthasson fel. Egyenlőre nem hajlott arra, hogy leeressze bárkinek is, nem amíg szúrós tekintettel át nem vizsgálta az illetőket. Ezúttal nem lesz haszontalan!

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Adachi Kaede on Hétf. Okt. 29 2012, 09:19

Az első küldetését már régebben elvégezte, és azóta semmi. Mintha lefagyott volna a játék. A pénzt is kisebb mobok öléséből szerezte, abból vette meg magának a napi étel adagot, de volt, hogy nem is jött össze elegendő pénz, mert túl gyenge mobok ellen ment ki. Régebben könnyebb dolga volt, hiszen állatidomárként akár egyszerre két mobot is letudott győzni, és úgy sokkal gyorsabban végezni tudott mindennel. De aztán jött a gyógyital, ami egész érdekes módon hatott rá. A potion hatására elf alakot öltött, de nem olyat, ami egy bizonyos időkorlát leteltével elmúlik, hanem ez örökké megmarad. Legalábbis addig, amíg valaki végig nem viszi a száz szintet, de így belegondolva, tényleg örökké fog tartani. Ma reggelizés után, amint megnézte, hogy mennyi aranya van, döbbent szemekkel jött rá, hogy nehéz lesz megélni a mobok elpusztításából, és egy küldetés után kellene néznie. A kezdetek erdeje felé vette az irányt, ugyanis reménykedett benne, hogy egy elveszett npc-vel fog találkozni, akit ha visszakísér a szüleihez, bőségesen megjutalmazzák. Kislány helyett azonban egy fakunyhóba ütközött, azonban szó szerint. Éppen a messzeséget szemlélte, és nem vette észre, hogy egy épületnek sétál neki. A feje ugyan nem kezdett el fájni, de elég kellemetlen érzés volt a földre pottyanni egy ilyen figyelmetlenség miatt. Gyorsan fel is tápászkodott, és megkereste a kunyhó ajtaját. Kopogás nélkül nyitott be, reménykedve, hogy a házikó üres, de tévedett. Egy öreg házaspár ült bent, akik ijedten néztek a lányra. Kaede ijedten elkezdett mentegetőzni, és a bocsánat kérések áradatát zúditotta rájuk, azonban észre vette, hogy ez a két személy nem valódi játékospár, hanem npc-k. Ez végülis előbb is le eshetett volna neki, hiszen érdekes is lett volna, ha egy idős házaspár a SAO-t választja kikapcsolódásnak, de hát ki tudja? Az npc páros egyszerre egy küldetést ajánlott fel az elf lánynak, amire egyszerre fel is csillant a szeme, és egyből elfogadta. Egy tolvajt elkapni nem olyan nagy dolog, legalábbis ha a tolvaj ugyanolyan npc mint az öreg pár. Ha visznont egy mobbal lesz dolga, akkor sem fog félni, hiszen a mob ölésben már elég gyakorlott lett az elmúlt már nap alatt. Nem ment haza estéig, inkább felmászott a legközelebbi fára, és onnan figyelte az eseményeket. Közben el is bóbiskolt, és csak estére ébredt meg. Amint lenézett a magasból, látta, hogy egy másik elf lány kopogott be a házba. Biztosan ő is a küldetés miatt jött, de nem nagyon akar vele foglalkozni, majd ha el jön az ideje, akkor úgyis megismerik egymást. Most inkább a fa tetejéről próbál szemezni a tolvajjal, ha egyántalán ma jön. Persze még az is előfordulhat, hogy más játékosok is megjelennek a helyszínen, az viszont már egy kicsit zavarni fogja a csőrét, hiszen annyira nem híres a csapatmunkájáról, de ez majd elválik a csapat tagjaitól függve.
Adachi Kaede
Adachi Kaede

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi128/150[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (128/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Okt. 29 2012, 12:26

>>Trükkös Tolvajok<<
A napokban totálisan kifogytam mindenféle küldetésből és kalandból, ami érdekelt volna. Valahogy teljesen másfelé járt a figyelmem, mint általában, és ennek köszönhetően a hangulatom is. Mikor megnéztem, hogy merre is járok alaposan meglepett, hogy a Kezdetek Városában kötöttem ki. Elméletileg nekem itt már nem sok dolgom lenne, csupán vásárolgatni szoktam jönni néhanapján. Azonban a próba cseresznye elvet követve talán akad valami. Egy fertály óra keresgélés után számomra még ismeretlen küldetésadótól kaptam meg a várva várt feladatot. Mivel már régen jártam a környéki területeken, így egy kevés kérdezősködéssel odataláltam a házhoz. Bekopogtam, majd egy idősebb fazon engedett be. A furcsa, hogy ismerősnek tűnt. Ahogy hallgattam a küldetés részletét tőlük, eszembe jutott, hogy a piacon szoktam velük találkozni, de ott nem volt elérhető a küldetés. Valószínűleg ezért kerülte el a figyelmem. Pár kérdés fogalmazódott meg a fejembe, amit nem is kívánkoztam megtartani, hiába csak npc-k talán van rá válaszuk.
- Hogy lehet feljutni a tetőre? -
Kint van egy létra a padlásra.
- Van már aki segít elkapni a tolvajt?-
Van.
Elég kurta válaszokat kaptam, de hát ez van, a további beszélgetésre tett kísérleteimmel csak annyit értem el, hogy megkínáltak teával. A tea elfogyasztása után kimegyek, úgy tartom ésszerűnek, hogy elsőként a csomagoknál várakozzak. Ám a létrát nem látom sehol. Elsőként körbenézek a környéken, hátha meglátom azt, vagy azokat a valakiket akik már itt vannak. Azonban a félhomálynak köszönhetően, ha egy picit is rejtőzködik, már nem fogom meglátni. A körülnézés után, bármi is legyen a végeredmény a létra után megyek még egy kört a ház körül,s mivel nem találtam pár a felszedett kavicsot dobok fel a padlásra. Ha jön valami válasz, akkor halkan, ha nem akkor normális hangerőn szólok felfelé.
- Hahó, valaki odafent felengednél? Jöttem segíteni a küldetésben.-
Ha nincs így sem válasz, akkor megpróbálok felmászni.
Ha felengedett megköszönöm.
>>Fent:<<
Körbejárok, hogy mi hol merre van, és van e valami hely, ahol el tudok bújni, vagy esetleg szemmel tudom tartani a környéket nagyobb feltűnés nélkül. Közben azért nem antiszocozom, szóval kezdeményezek egy beszélgetést.
-Az én nevem Kotarou és kardforgató vagyok, örvendek. Te ki lennél, és ez aa...fül, valami event féleség? Még nem láttam ilyet.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Shannon Ashdawn on Csüt. Nov. 01 2012, 23:16

Magányos és lassú léptekkel barangoltam, egy olyan küldetés után kutatva, ami akár egy kicsi kihívást is tartogathat számomra; azt kell mondjam, nem volt könnyű, pláne, hogy a legtöbb játékos egyből eszeveszett fejlődésbe kezdett, minden egyes questen lógtak vagy húszan, és így nem volt nehéz, hogy elveszítsem az érdeklődésem irántuk- ennek hála persze kezdtem feladni, és olyan gondolatok rohamoztak meg, hogy ilyen unalmas események esetén inkább kivárom, míg valaki végigviszi a játékot, addig pedig csak-csak elszórakozok valahogy.
- Unalma~s – Nyögtem fáradtan, és megigazítottam a ruhámat.
Persze tudtam, hogy nem maradhattam ebben a hitben – való igaz, azt se igazán reméltem, hogy egyáltalán valaki végigviszi ezt az istenverte szemetet, amit ránk uszított valami hatalomra éhes, bitófára való némber – szóval kénytelen voltam keresésbe kezdeni, ámde felmerült a kérdés; mégis hol keressek: piacon, tereken, mezőkön, valamelyik lakásban, vagy hol a fenében?
Való igaz, még a piactereken is a legtöbb nem játékos karakter olyannak volt beállítva, hogy küldetéseket osztogasson, de ez engem a legkevésbé se tudott úgy vigasztalni, hogy elfogadjam bármelyiket is, mivel mindenki nyakán ott nyáladzott legalább öt-hat „lelkes” játékos, akik azonnali hatállyal el is fogadták a kérést, és rohantak is, hogy fejlődjenek; nem találtam őket többnek, mint az embereket, akiket szánok.
Aztán valahogy felötlött bennem, hogy talán tovább kéne mennem, mint a város, tovább, mint a környékbéli mezők, tavak, ahol a játék által generált karakterek tengetik idejüket, s ha valaki odamegy hozzájuk, nagy eséllyel küldetést rejt; nekem valami jobb kellett, több, amit nem egyszerű megszerezni, és még nehezebb megtalálni, pláne a problémára megoldást – igen, ez kellett nekem, valami kihívás egy olyan helyen, ahol más nem is gondolná!
Az erdő felé vettem az irányt, és fél óra bolyongás után máris meguntam a dolgot, elment a kedvem, végtére is mik voltak ott, állatok, növények, számomra csupa haszontalan dolog, - legalábbis addig, amíg ki nem tanulok valamiféle jártasságot – de küldetés, na az egy darab nem volt, így sikeresen morcos lettem; arról persze nem is beszélve, hogy eltévedtem, de még mennyire, hogy el!
Ám hála istennek a bolyongásnak mégis lett valami eredménye: egy házat pillantottam meg, ami valamelyest reménnyel töltött el, mert bár sok dologra érzéketlen volt játékbeli testünk, a hideg még is megborzongatta végtagjaimat, a kis viskó pedig akármilyen rozoga is, mindenképp szélvédett; ezzel a gondolattal szórakozva indultam meg gyorslépésben a ház felé, majd idegesen bekopogtam – kissé ijedt tekintetű öreg bácsi nyitott ajtót, gondolom nem számított arra, hogy ha az erdő közepén építenek egy házat, valaki akkor is rájuk akarja törni az ajtót.
Persze botor gondolataimnak hamarosan véget vet a tény, hogy ők valójában nem játékosok, akik ki akarták próbálni, milyen a „mai generáció szórakozása”, s itt ragadtak, hanem nem játékos karakterek, akikkel szóba is elegyedtem, hogy eltöltsem az időt addig, amíg felmelegednek a végtagjaim – rövid, felszínes válaszuk volt mindenre, kicsit gyanakvóan néztek rám, majd felajánlottak egy küldetést, miszerint tolvaj jár a házunkban esténként, el kéne kapni; megörültem, mivel itt nem láttam a nyáladzó játékosokat, akik le akarnak csapni a küldetésre, mint legyek a cukros vízre, így hamar elvállaltam a kérést.

Aznap este tértem vissza, és boldogan fogadtam, hogy belépésem után egy meleg teát kaptam kezembe, és így azt szürcsölgetve tudtam körbenézni, mivel nem vettem azt a luxust, hogy előző ittlétemkor felmérjem a terepet; igazából nem is volt mit, mivel olyan kicsi viskó volt ez kívül-belül, hogy ők ketten pont megéltek, de mi, a küldetés elvállalói már sokkal nehézkesebb helyzetben voltunk.
Apropó, kicsit nehézkesen érintett, hogy mégis csak négyen is ott voltunk – ez már egész nagy szám nekem, basszuskulcs! Mogorván félre is húzódtam a kíváncsi tekintetek elől, úgy voltam vele, majd valaki megkeres, ha szeretne; reméltem, nem lesz ilyen, hisz valahogy nem akaródzott megbíznom senkiben se, mióta bekerültem a játékba.

_________________
Jártasságok: Növénylátás~Potion/Méregfőzés

[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop2
If you run, you won't see me stab you!
Shannon Ashdawn
Shannon Ashdawn
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2012. Sep. 30.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/50[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Pént. Nov. 02 2012, 00:14

Valami potyogott. Kaede, ebben egészen biztos lehettél, hogy valami hullott az égből, sőt, ha kicsit jobban körbenéztél, akkor láthattad: egyáltalán nem az égből, csak egy kicsit magasabb helyről. Konkrétan két ággal feletted ücsörög a sötét alak, és bármit is rágcsál, rád potyogtatja, ami nem tetszik neki belőle.
Fényes az éjszaka, bár korán van még, azért a holdsarló segít, épp kikacsint a felhők közül: nem ember ül feletted az ágakon, hanem csak emberszabású lény, méghozzá egy majom. Két majom. Három majom. Négy majom. Hat majom. Nyolc majom! Rövid számolás után tizenkét darab majmot számolsz össze, akik csak ücsörögnek egyhelyben, és rágcsálnak. A fán. Nem sokkal naplemente után. Ha megmozdulsz – bármilyen hirtelen mozdulat elég –, a hozzád legközelebb esők azonnal abbahagyják, amit eddig csináltak, arcuk feléd fordul, sötét, mélyen ülő szemeikben csillog a holdfény. Mit teszel?

Akik a padlásra mentek fel, azok nem láthatják, nem is vehetik észre őket. Ha egyáltalán ketten vannak fenn: Kota feljutott? Játsszátok le ezt.

Shannon: enyhe szél van, neked pedig észlelés jártasságod nincs. Ha ki is szúrtad Kaedét korábban arról a bizonyos elhúzódott helyedről, akkor sincs több információd, mint az ő jelenléte, és a majmok számodra nem lesznek mások, mint a fa leveleinek zizegése ebben a bizonyos enyhe szélben.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Pént. Nov. 02 2012, 08:37

Tsubaki nem találta kimondottan kényelmesnek a padláson eltöltött időt, ha nem lett volna olyan kicsi akkor valószínűleg nem is tudott volna könnyedén mozogni, vagy ha más is lett volna odafent rajta kívül. Erre tulajdonképpen nem is kellett kimondottan sokat várnia, ugyanis egy fiú érkezett a házhoz és miután odabent eltöltött néhány percet, kijött és a padlás bejárónyílásával kezdett szemezni, aminek széléről ő pislogott vissza rá. És addigra már az éppen elhangzó szavakat is megjósolta: fel akart jönni, ráadásul idősebb volt nála és Tsubaki a kérésnek így kénytelen volt eleget tenni, különben saját elveinek mondott volna ellent
- Konbanwa - köszöntött neki, majd azt leszámítva szótlanul leeresztette neki a létrát
Félre húzódva szemlélte ahogy a srác körbejárta a padláshelyiséget, s arra jutott hogy kicsi lesz ez kettejüknek. Mielőtt azonban bármi evvel kapcsolatos megjegyzést tehetett volna, a fiú megszólította és lássanak csodát, nem éppen a füleivel kapcsolatban? Ez a padlás tényleg egyre kisebbé vált két játékosnak...
- Elf vagyok, nem event... - mondta kissé ingerülten és szűkszavúan, majd a létrához lépett és mászni kezdett lefelé - húzza fel a Senpai, a területi lefedettség miatt keresek más búvóhelyet. Ha látok valami furcsát, jelzek!
Így is tett, s ha a Kotarou néven bemutatkozott srác esetleg rákérdezett a jelzésre, hozzátette: "Sikítok". Habár lent összetalálkozott egy lánnyal az ajtónál, mindössze meghajolt előtte udvariasan, majd elment a másik irányba. Megkerülve a kunyhót a jelenleg még észre nem vett Kaede által elfoglalt fával átellenes oldalra került, s mivel úgy vélte hogy más játékok tapasztalatai szerint egy elfnek fák közelében a helye, kézenfekvő volt hogy felmásszon a legközelebbire. Így persze távolabb került a később talán még érdekesebb fejleményektől, de számára egy magasított, kémlelésre alkalmas rejtekhely volt most az elsődleges irányelv

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Adachi Kaede on Szomb. Nov. 03 2012, 11:13

Az idő csak múlt, és lassacskán meg is telt a ház játékosokkal. Először egy kardforgató fiú lépett be a házba, aztán nem sokkal később egy vöröshajú lány is csatlakozott hozzájuk. A fiú körül nem éreztem azt a furcsa derengést, mint a lányon, ezért jobbnak tartottam, ha inkább elkerülöm őt, és ha kell akkor az elftársammal, vagy a fiúval leszek egy csapatba. Jó érzékem van az olyan emberek megismerésében, akikben nem lehet megbízni. Mind ezt azóta tudom, amióta átvertek a nővéreim, de ez már egy másik történet, amit csak akkor fogok befejezni, ha végre kijutok ebből a játékból. A játékból kijutást pedig az eredményezi, ha sok pénzem lesz, veszek drága kristályokat, vagy fejlesztem a jártasságaim, és beállok a frontra. Úgyhogy most nem volt időm ezeken gondolkozni. A játékosok érkezése után egy kicsit bebóbiskoltam a hideg éjszakában, de nem tartott sokáig a pihenőidő, hiszen nem sokkal később elkezdett valami potyogni az égből. Ahogyan felfordítottam a fejemet, egy embert láttam aki valami kaja morzsalékot potyogtatott rám. Éppen megakartam szólítani, amikor a hold fénye rávetült, és megláttam, hogy ő nem is ember...hanem egy majom. De nem volt egyedül, a tíz méteres körzetében összesen tizenkét majmot tudtam összeszámolni. Nem akartam nagyobb zajt csapni, de hirtelen elkezdett folyni az orrom, és akaratlanul is tüsszentenem kellett. A kis parádézásom után minden mob engem kezdett figyelni. A szemükben egyben lehetett látni a félelmet, és a holdat is. Ez talán valamilyen állati ösztön lehetett, de a megfázott elf lánykának nem volt valami jó élménye. Közben a köhögés is rátört, ami talán mind azért volt mert megfázott a fa tetején, hiszen este amúgy is hideg van, és hát..magason is aludt szóval ez is tehetett rá egy lapáttal. A majmok társaságában kicsit sem érezte jól magát, ezért egy határozott ugrást intézett a ház ajtaja felé, persze csak ha ezt a mobtársai megengedték. Ha sikeresen betudott jutni az ajtón keresztül, akkor nagy lihegés, tüsszögés, és köhécselés után mindent elmondott a többiekben amit ottkint látott, és közben az ajtóra támaszkodva próbálta kint tartani a majmokat. Ha viszont nem sikerült neki, és a majmok elkapták, akkor egy hatalmasat sikított, és a kristályát próbálta volna valahogyan elővenni.
Adachi Kaede
Adachi Kaede

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi128/150[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (128/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Nov. 06 2012, 01:05

>>Trükkös Tolvajok<<
Egész szépen haladok, már minden lezsírozva és csak a tolvajt kell elcsípni. Padlásra feljutni, ezt ennél nehezebbnek hittem. - Neked is szép estét.- Válaszolom, mert majdnem reflexből kihagytam. Hát igen, itt már nagyon sokan nem törődnek az ilyesmivel. A kérdésemre pedig elég szűkszavú választ kaptam. Már épp azon voltam, hogy folytatom valami kellemesebb témával a beszélgetést, hisz isten tudja meddig kell még várnunk, mikor is ő a létrához lépett. Már majdnem megállítottam, de aztán belegondoltam, hogy itt ténylegesen nincs taktikai értelme egynél többen maradni. Valamint, ha már így önként és dalolva áll tovább egyáltalán nem éreztem úgy, hogy udvariaskodni akarok és inkább én lépek meg.
Rendicsek, vigyázz magadra. Amúgy, mi lesz a jelzés?
Majd egy kis kuncogás kíséretében integetek neki. Azonban a létrát eszem ágában sincs felhúzni. Lassulna a reakcióidőm, ha kint kell a segítség, illetve had jöjjön csak fel az a tolvaj, legalább megoldaná a problémát, és gyors le lehetne kapcsolni. Jól befészkelem magam az ajtó melletti sarokba, és ott szépen belemerülök a gondolataimba. Az elmélkedésemből egy tüsszentés, majd nem sokkal később köhécselés vert fel. Kikukkantok.
Nagy valószínűséggel észreveszem a már menekülőfélben lévőt. Neki nagyban integetek, és hangosan szólok.
- Ide-Ide!!- Ha a majmok követnék fel őt, vagy esetleg nem hallgat rám, és nem ide menekül, ellenben vele a majmok ide jönnek azonnal felhúzom a létrát, vagy kardot elő és ütök rúgok vágok, ahogy érem őket.
HA! Észrevettem és fel is jött.
Jobb estét elf hölgyike. Nem esett bajod? Öhm, valami ötlet, hogy mik ezek honnan és miért?
Amennyiben. Nem vettem észre, akkor a majmokra már csak felfigyelek, és próbálkozom az előbbivel. Bárhogy is sikeredjen teljes gőzzel védem az el(v)f-Társam, és az ajtót.
Előfordulhat, hogy: Nem tud menedékbe húzódni, se fel, se le. Ez esetben én sietek a segítségére teljes erőbedobással.

Igyekeztem nem kacifántosan írni, de csak sikerült, remélem azért átlátható a dolog.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Shannon Ashdawn on Kedd Nov. 06 2012, 20:39

Magányosan ültem, kicsit már-már szorongtam, ha belegondoltam, mennyi ember is vett körül engem. Felettébb rosszul éreztem magam; az csak rátett, hogy meg se próbáltak kapcsolatot létesíteni velem. Úgy éreztem, mintha minden más fontosabb lett volna, mint én. Pedig biztos nem így volt!
- Kellemes éjszakát, kedveském. - Húzta mosolyra száját az öreganyó, megannyi ráncot mozgásnak indítva így az arcán. A férje is megismételte a gesztust, majd a szobájuk felé csoszorásztak.
- Önöknek is. - Suttogtam, majd összehúztam magam.
Kezdtem unatkozni, s hiába pörgettem késem különböző ütemekre, mint például a deszkák éles reccsenése, vagy a szél lágy dallama, az érzés nem akart szűnni. Csönd volt, nem lehetett hallani többet, mint a szellő, amely kinn fújdogál, és a körülöttünk lévő fák panaszos hajlongása, a levelek zizegése.
Tőreimet az övemre csatolva löktem el magam, majd vettem célba a létrát, melynek tetején valahol fenn a többiek is ott voltak. Egyszerre ódzkodtam társaságuktól, és kívántam is, de mivel az ember társas lény, úgy döntöttem, az utóbbi érzésnek engedek.
Elkezdtem felkapaszkodni a létrafokokon.

(Elnézést, hogy ilyen rövid... valahogy több most nem jött T_T)

_________________
Jártasságok: Növénylátás~Potion/Méregfőzés

[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop2
If you run, you won't see me stab you!
Shannon Ashdawn
Shannon Ashdawn
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2012. Sep. 30.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/50[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Kedd Nov. 06 2012, 21:36

Pontosan ennyi – a tüsszentés – elég volt ahhoz, hogy Kaede ne legyen egyedül, miközben levetődik a fáról: minden szempár, ami eddig mereven rá szegeződött, most utána is mozdult, és hatalmas vicsorgás, bőgés, huhogás közepette utánad vetették magukat a majmok. A fa meghajolt súlyuk alatt, recsegés-ropogás, zuhanó ágak zaja tett rá még egy lapáttal az akusztikus hatásokra.
Kaede nem tudott elég gyorsan távozni, és egy majom bizony vele együtt az ajtó benti oldalán ragadt, ahogy behúzta maga után. Négyen lesztek: a majom, te és az NJK házaspár. Miközben néhány majom még kintről próbál bejutni, az idős úr felpattan, és mindenáron megpróbál kijutni, azt kiabálva: itt van a tolvaj, itt a tolvaj! Kaede, ha hagyod, akkor további majomtársaságra számíthatsz! Az életpontjaidra pályáz(nak), neked próbál(nak) ugrani, meg kell valahogy védened magad!
Kilenc pár láb dobban a tetőn a sivítást követően, mind a majmoké. Dübörögnek, őrjöngnek, de nem ereszkednek le a padlásszintre. Tsubaki, ha akcióba lendülsz, számíts a társaságukra: négy fogja rád vetni magát, elég valószínű, hogy még a fán szembetalálkoztok. És akkor bizony el kéne egy akrobatika jártasság, hogy rendesen küzdeni tudj.

Ha Kaede engedi kinyílni az ajtót, vagy a nagypapa bármilyen módon kijut, életpontjai rohamosan fogyni kezdenek a majmok között, a segítségére kell sietnetek, hogy életben maradjon a küldetésadó.

Sorrend: fix
Határidő: továbbra is három nap.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Szer. Nov. 07 2012, 09:54

Új rejtekhelyén töltött ideje nem bizonyult éppen hosszas tartózkodásnak. Valaki tüsszentett odaát, de ez önmagában nem volt éppen különös esemény. Hanem sokkal inkább az a hangzavar mely követte, ugyanis nem csak hogy ágak törtek és szakadtak de még egy nagy zsáknyi majom is rátett egy lapáttal, mert hogy a hangokból nem lehetett eltéveszteni a hangok forrását: egy fa és majmok, a józan ész elvei szerint. Átkémlelt a ház felé hogy jó szögben volt e ahhoz hogy beláthasson a tetőtérbe, ám ekkor gonosznak látszó szemek jelentek meg a tetőn //ha jól veszem eddig le a szövegkörnyezetből, világítanak vagy derengenek? - Nem. Se nem egyik, se nem másik. Átolvastam a hsz-eim, és nem találtam erre vonatkozóan még csak utalást sem. Valamit félreérthettél. Máskor próbálok tisztábban fogalmazni.//, s heves pattogásba kezdtek
Elképzelhető volt hogy megoldódott a talány? Azok lehettek a majmok, mert hogy ugrabugrálásuk összhangban volt hangjuk vadságával és mintha a házat támadták volna. De ha szemeket nem is lehetett látni sötét kis alakokat biztosan. Vagy csak talán.... de a tető dobogása már mindenképpen árulkodó volt. És ami pedig az említett talányt illette: lehet hogy egy csapat majom dézsmált ez idáig a padláson? Mert hogy ha a tetőre is ilyen ügyesen feljutottak, akkor a nyitott padlás sem lehetett éppen zavarba hozó védmű
A történéseket azonban nem hagyhatta reakció nélkül, s az eddig mozdulatlan Tsubaki most megmoccant hogy lemásszon a fáról, de... de zavarodottan kellett konstatálnia hogy nehezebb volt lejutni mint feljutni, s alig pár pillanattal azután hogy megmozdult, a lombkorona himbálózni kezdett és nyolc szem villant fel közvetlenül mellette
- Aiieeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! - sikított fel és ösztönösen előkapta, majd használatba vette a sebzés kristályát az egyik gaz szempárra
Azonban a dolognak mellékhatásai is voltak: a hirtelen megkezdett akciói a himbálózó faágakon nem tartoztak a legbiztonságosabb cselekedetek közé, így sikítása elnyúlt ahogy mellélépve lepottyant a talaj felé

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Adachi Kaede on Csüt. Nov. 08 2012, 19:47

Ez a majomkodás már kezdett az agyára menni, de még csak most kezdődött el az egész, így nem nagyon számíthatott nyugalomra. Sajnos besurrant mellette egy mob mivel figyelmetlen volt, és nem kicsit kiakadva előbányászta az alap sebzés kristályát, amit aztán elkezdett az állat felé dobálni. Kaede örömére az öregpapa bekattant, de mivel ezek az apró dolgok is könnyedén feltudják bosszantani, ezért a következő kristályát majdnem az npc felé intézte, de a bejutó majom, és az ajtó fogása túlságosan is lefoglalta. Aztán végül kiderült, hogy sokat akart egyszerre, és a betörni kívánó majmok a papával együtt betörték az ajtót, aminek örömére a papa elkezdett rohamosan sebződni. Ha az elf lánynak sikerül elintéznie a bejutó majmot, akkor ő is egyszerre a papa segítségére siet, és közben gyorsan átváltja a kristályát lökés típusúra, hogy az npc tata közeléből ellökhesse a majmokat. Ha a többiek is a segítségére siettek, akkor nem váltott vissza a sebző kristályra, hanem kisebb-nagyobb eséllyel próbálta ellökni az npc-ktől és a társaitól a majmokat a kristályának segítségével. Két elf kislány, egy titokzatos vörös hajú lány, és egy "hősies" kardforgató fiú. Különleges kis csapat, de akik ellen harcolnak azok még különösebbek. Még nem volt dolga ebben a világban majmokkal pedig egész sok mobbal találkozott ahhoz képest, hogy csak az első szinten tartózkodik. A hírek szerint még nem is nagyon volt más szintlehetősége, így nem is nagyon bajlódott azzal, hogy még csak nagyon az elején jár.

//Bocsánat a lassú postolásért, és az idegesítően szar minőségért, de mostanában az iskola kiszívja minden erőm. Már szinte várom, hogy vége legyen a küldinek..vagy a sulinak. xD//
Adachi Kaede
Adachi Kaede

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi128/150[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (128/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Nov. 10 2012, 01:19

>>Trükkös Tolvajok<<
Még csak alig futtattam át az alap gondolatokat az agyacskámon, mikor már jött is fel a tolvaj a létrán. Hát mit nem mondja ez egy elég frontális támadás avagy fatális tévedés. A kardom villámgyorsan repült ki a tokjából egyesen a belépő felé. Azonban mikor a célkör megjelenik azonnal letűnik róla, hogy játékos. Elég logikátlan lenne, sőt még egyszer sem találkoztam olyan quest-el, hogy játékos játékos ellen. Egy kisebb szusszanással nyugtázom a dolgot. Kicsit talán örültem neki, hogy még vannak playerek itt, de így meg tovább nyúlik a küldetés.
Üdv.- Aztán ahogy alaposan szemügyre veszem. Látom meg, hogy már megint egy csinos csaj pottyant ide elém. S hirtelen felindulásból kifakadtam. - Ezt nem hiszem el, egyszerűen lehetetlen. Amikor az embernek nincs senkije csak büdös kanokkal van tele minden, és most hogy valakinél elhatároztam magam bezzeg még egy VMMO-ban is csak úgy tömegesen potyognak a jó csajok. Ja izé, bocsi.
Mondom, mikor észreveszem, hogy még a mindig kezemben levő kardommal hadonászok, s már rakom is el. Még szívesen válaszolok neki valamire, ám azután megkezdődik az akció. Mivel az elfecske befelé menekült így oda követték a majmok, s most eléggé szorult helyzetben van. Nem kellene a küldit sem elbukni, de jelenleg egy ember inkább fontos tényező. Akár hogy is nézzük a dolgot egyedül nem lesz képes elbánni vele, kivéve ha nem valami nagyon tápos kasztféleség vagy mi a fene lehet az elf.
A küldetés miatt vagy igaz? Akkor kérlek védd a padlást, és ne engedj be semmit a játékosokon kívül, amint tudok jövök vissza, szóval kitartás.
Mondom és már ugrok is le. Ez követően még a saját szintem és erőm tudtában sem merem ekkora „ember”(szabású) fölényben könnyedén venni a most következő dolgokat. Különleges képességem legjavát adva igyekszem megzavarni a majmokat, a remélhetőleg számukra feltűnő illúzió képekkel. Eközben azért nem tétlenkedek és aprítani kezdem a jó népet, védem az ajtót ahogy bírom, és ha már be van törve az ajtó, akkor megpróbálok segíteni ha kell. Ugyan az npc-t sem szeretném meghalni látni, de egy játékost még kevésbé.
- Kitartás elfecske, nem vagy egyedül!- Próbálok egy kis lelket adni belé a harchoz, habár gőzöm sincs kicsoda, mert eddig nem láttam. Első, hogy tiszta fejjel tudjon harcolni, különben mindenképp bajos egy harcba belemenni. Mindenesetre igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt természetesen a saját halálom nélkül. Valamint ha itt gyorsan végeznék akkor tovább megyek vadászni, illetve segíteni a másik elfnek, ha lehetőségem adódik rá.

Bocsi a lassúságért, valahogy nem fogta fel elsőre az agyam, hogy én jövök, és vártam valamire XD

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Vas. Nov. 11 2012, 10:50

(off)„…ám ekkor gonosznak látszó szemek jelentek meg a tetőn, s heves pattogásba kezdtek” Igazán köszönöm, Tsubaki, you made my day. Very Happy(/off)

Tsubaki bizonyára nagyon megijedhetett, amikor a négy majom rátámadt még a fán, így nyolcnak látta őket. //”Tsubaki, ha akcióba lendülsz, számíts a társaságukra: négy fogja rád vetni magát, elég valószínű, hogy még a fán szembetalálkoztok.” Nem tudtam ennél konkrétabban leírni, hogy négy támad rád.// Ha időközben konstatálod is, hogy nagyobb volt a rémület, mint az logikus lett volna, akkor sincs sok időd a földön heverészni, és sajnálnod azt a két életpontot, amit levett tőled a zuhanás, hiszen máris rohamos gyorsasággal közelít feléd a maradék három. Eggyel végeztél is – alacsony szintű mobok a majmok. Ajánlatos felpattannod, ugyanis bár sebzésük kicsi, életerejük szintúgy, de egész ügyesek és ugyan ilyen gyorsak, ha nem igyekszel, könnyen rád csimpaszkodhatnak.

Az ajtó szolidan villogtatja Immortal Object üzenetét, ahogy két oldalról ostromolják, majd végül enged az egyik oldal követeléseinek, és hangosan kivágódik. Kaede addigra egyetlen sebzéssel végez a bejutott majommal, de kettő várat még magára. Nem mintha komoly ellenfelek lennének, Kota illúziói miatt meglepve és tanácstalanul álldogálnak, nem is támadnak, a nagypapa nyugodtan kiabálhatja, amit csak szeretne. Ő pedig él is vele, a világ tudtára próbálja hozni, hogy az ő házában bizony tolvaj van. Hangoskodása és Kota nyomában így a tetőtől újabb ellenfelek érkeznek, állatias visítások közepette. Míg a kardforgató egy ütéssel elintézi Kaede egyik majmát, míg az elf a másikat, máris a négy újabb ott van körülöttetek. Tényleg karnyújtásnyi távolságra.

(off)Shana később - reméljük, hogy minél hamarabb - fog visszacsatlakozni a küldetésbe. Karaktere addig sem tűnik el mellőletek, majd utólag pótol.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Vas. Nov. 11 2012, 16:44

Spoiler:
Diabel írta:
Tsubaki bizonyára nagyon megijedhetett, amikor a négy majom rátámadt még a fán, így nyolcnak látta őket. //”Tsubaki, ha akcióba lendülsz, számíts a társaságukra: négy fogja rád vetni magát, elég valószínű, hogy még a fán szembetalálkoztok.” Nem tudtam ennél konkrétabban leírni, hogy négy támad rád.//

Négy majomnak nyolc szeme van c:

Tsubaki feltűnően kicsit puffant a földön, ellenben az életpontjai szintén puffantak a kellemetlen kis baleset mellékhatásaként. Az idő pedig nem akarózott lelassulni hogy legalább segítségére legyen a gondolkodásban, amint felpillantott azok a gaz szemek már közeledtek is feléje, igaz most már csupán hatan voltak. Ez csak egyetlen dolgot jelenthetett egy játékban: kinyiffant! Tsubaki tehát rögvest összekapta magát és a következő kis közeledő dögöt célozta meg támadásával, aztán hátrébb szökkent és ha nem esett fel például a saját lábaiban akkor máris a következőt vette célba, azt az esetet leszámítva ha előző támadása nem bizonyult sikeresnek vagy elegendőek, mikor is ugyanazt a majmot próbálta meg eltüntetni a föld színéről
Legszívesebben loholt volna a ház ajtajához hogy megnézhesse mi volt arrafelé a helyzet, de az építmény túloldaláról még csak nem is láthatta, ideát pedig maga is támadás alatt volt. A szörnyecskék márpedig gyorsabbnak tűntek nála, így a lefutási próbálkozás eleve veszett ügynek tűnt számára. Harcolnia kellett hát elsősorban, legyűrni az ellenséget hogy elég szabaddá váljon olyan mozgáshoz miben nem akadályozza meg valami vagy valaki... na és persze valamik vagy valakik. De az esély ott volt hogy bizony rosszul szerepelt le az imént, s a majmok szorongatásában csak egy dolog nem követelt meg extra munkát:
- Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee!
Sikított megint, illetve... várjunk csak, nem dobott valakinek egy "viccet" sikítással kapcsolatban? Talán még kapóra is jöhetne...

/elnézést a rövid reagért, ígérem nem csinálok belőle rendszert/

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szer. Nov. 14 2012, 00:49

>>Trükkös Tolvajok<<
A képességem hatására megzavarodnak egy picit. Ennek nagyon is örülök, hisz így sokkalta könnyebbé és veszélytelenebbé válik az egész harc. Az egyik majmot is egyetlen csapásom leterítette. Ugyan az elején a rossz pontelosztásom miatt igencsak bajban voltam, de mostanra kifizetődött, hogy a fronton kockáztattam szinte a kezdetek óta az életem. Ugyan kifelé nem mutattam, de könnyes büszkeség fogott el, hogy inkább kardra költöttem, mint kényelemre. Mire körbenéztem és elemeztem a helyzetet a papa ordibálása újabb elleneket hozott a fejünkre, s ezúttal négyen voltak. Nah igen, egyszerre nem lehet mindent csinálni. A papára vigyázni, az elfnek segíteni, a majmokat ütni, és természetesen a Saját védelmem fenntartani. Így hát azonnali döntésre jutottam. Mivel nem nagyon volt kedvem npc-kkel szórakozni ezt rásózom az elfecskére.
Te foglalkozz a küldetésadókkal, védjek őket, és próbáld valahogy meggyőzni róla, hogy minden okés. A tetőn van egy emberünk, meg még egy valahol. A hangjából ítélve nincs túl jó helyzetben, letisztítom a helyet, és rád hagynám a védését.
Gyors mozgásba lendülök, mivel a röpke tájékoztató alatt már mozgásba lendülhettek a majmok. A különleges képességem használatával hirtelen a semmiből megjelenek a majom előtt aki másra támadt volna. Blokkolom a támadását, és egy újabb gyors megmozdulással ráijesztek. A jó öreg belépés, kilépés technikát használva riogatom a majmokat, és szorítom őket olyan helyzetbe, hogy ne veszélyeztethessenek másokat. Több, mint valószínű, hogy Kaede számára is villámként jelenek meg itt-ott, s a karom, mintha többfelé osztódna és egyszerre támadna, jobbról, balról, alulról. Az ilyen trükkök mellett valódi támadásra nem jut időm, így a majmok számának redukcióját azután kezdem meg, hogy megfelelő terepre tereltem őket. Talán a csöpke agyukat könnyebb becsapni, mint egy játékosét, és jobban lehet irányítani őket az ösztönszerű mechanizmusuk miatt. Miután végeztem megtörlöm a homlokomat, mivel kimerítő így harcolni. Ránézek a lányra.
Akkor számítok rád.
Majd becsukom magam mögött az ajtót, és sietek az udvarias kis csaj segítségére, hisz mondta, hogy mivel jelez, és az imént hallhattam is azt a bizonyos jelet. Remélem még időben odaérek. Minden erőbedobással sietek, és próbálok neki besegíteni. Itt is az első, hogy a felállítson valami csatatér féleséget, és garantáljon maguknak egy kis mozgásteret a biztonságosabb harc érdekében.
- Hogy állsz élet ügyileg? Lehet egyedül is el tudok bánni velük, de nem ártana egy kis segítség.
Próbálok úgy helyezkedni, hogy a legjobban védhessem magunkat, egyelőre elég fáradt vagyok hozzá, hogy ne rontsak nekik, valamint azt sem tudom, hogy hogyan bírna egy all out fightot az elf.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Szer. Nov. 14 2012, 10:04

Elfogytak. Ez szinte hihetetlen. Kardjaitok és kristályaitok one hit-tel vágták át őket, sok pikszel repdesett mostanában körülöttetek, az éjszaka sötétségét nem csak a kis kunyhó belső lámpácskái törték meg, hanem a sok színjáték is. És elfogytak a majmok.
Ha körbenéztek, igen gyors lezajlású csatán vagytok túl: Shana alakja a hold fényében áll a tetőn, körülötte nincs már egyetlen mob sem, csak az utolsó szivárványszínű virtuális pelyhek bomlanak már szét. Nem csapkodja már senki az ajtót, a Papa is elcsendesül, hiszen nincs már tolvaj, nincs mozgás, nincs ugrálás a háztetőn, visszaáll a régi csend. A fák susognak Tsubakiék körül, de nem csillan meg semmilyen szempárban a fény, matt fekete-barna-zöld minden, eltűntek az aktivált kristályok fényes animációi is.
Alig vesztettetek életpontokat, van, akinek a páncélja mindent védett:
Tsubaki: élet 13, páncél 2
Kaede: élet 16, páncél 2
Kotarou: élet 20, páncél 2
Shana: élet 5, páncél 0
A Papa élete egyetlen ütést szenvedett el, azt is még a legelején, amikor végül kirontott a házból.

Egy fütyülő hang lassan mássza meg a hallhatóság határát, és egyre erősödik tovább, a végére lehetetlen nem hallani. A kis házból jön. Nyikorog a padló, majd elhallgat. Alig egy perc, ha eltelik, és ha nem néztétek meg a házat, akkor a Mama jön ki hozzátok a szabad térre:
Nagy harc volt ez már, megérdemeltek egy kis teázást jutalomként. Sikerült elkapnotok a tolvajt? Gyertek be, gyertek be, teázzáunk. Mindenki szereti a teát, igaz?

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Szer. Nov. 14 2012, 10:49

/Kaede kimaradt?/

A majmot sikerült elintéznie, de ekkor utolérte a másik kettő és rácsimpaszkodtak. Ezért is volt kellemetlen hogy nem vett minden szükséges helyre páncélt és most szabadon pofozhatták és a többi. Rettenetesen bosszantó volt ez a kiszolgáltatottság, ahogy többé erőpontoktól mentesen próbálta sikertelenül leszedni magáról a támadóit. Az a visongás és huhogás meg az egész csatazaj nehezítette a helyzetét, a koncentrációja megtört és csak sikongatott külsőleg talán komikus módon és helyzetben, miközben ő egyáltalán nem érezte úgy hogy vicces vagy szórakoztató lett volna az egész. Ez nem volt már harc, csak annak egy gyenge árnyéke ahol mindössze az egyik félnek volt mozgástere, ráadásul dühítő létszámfölényben is: kettő az egy ellen, nem erősek de visszatámadni nem igazán működött a számára
Valójában nem telt el hosszú idő és a páncélján kívül nem is szedett be semmilyen formájú sebzést egészen az esése óta. Furcsa helyzetéből pedig a felbukkanó padlási fiú látszott kimenteni, ahogy feldúlta a terepet saját kénye-kedve szerint, majd leszedte Tsubakiról az akaszkodó majmocskákat
- Arigato, Senpai! - kiáltotta hálásan, majd kezelésbe vette kristályát ha volt még szempár a láthatáron
De aztán az egész felfordulásnak vége szakadt, ahogy a 12 Majom elfogyott ebből a világból és a csend visszatelepedett a kunyhóra és környékére. Nem volt állaturalom egy vírus tizedelte ember kisebbségű világban és... ja, eltértünk a tárgytól. Szóval, ahogy Tsubaki összeszedte magát és az életpontjait ellenőrizte, egy szerinte gőzös sípolás ütötte meg hegyes új fülecskéit, mely akár egy feltett teáskannából is származhatott. Nyomban utána akart nézni a dolognak, de az idős hölgybe futott bele az ajtóban
- Természetesen szeretem! - válaszolta lelkesen, de aztán megemberelte és egyben kihúzta magát, s hozzátette - Utánuk megyek, még van egy fontos elintéznivalóm!
Azzal sietett is arra a dolgára, ami ebben a világban wczés híján most az volt hogy felmásszon a padlásra és ellenőrizze az ottani dolgokat szépen lassan, egyesével hogy nem e hiányzott semmi sem, amióta először inspektálta át a helyet

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Shannon Ashdawn on Szer. Nov. 14 2012, 17:30

Ahogy fel sikerült húznom magam az első, majd a második lépcsőfokon, egyre növekedett a kinti zaj. Pillanatok kérdése volt, és a harmadik fokra kapaszkodásnál meg is történt; először a tetőről hallatszódott eszeveszett vijjogás, majd egy puffanást lehetett hallani a házaspár szobájából. Ijedten kaptam oda a fejem, rögtön gondolatok százai futottak át a fejemen, hirtelen nem tudtam tisztán gondolkodni. Nem tudtam, mit is kezdjek magammal.
Aztán végül úgy döntöttem, segítek a házaspáron, akik pár pillanattal később ijedten fel is visítottak. Megálltam a rohanásban, fogni kezdtem a fejem; nem volt ínyemre, hogy még este is más ordítását hallgassam, ahelyett, hogy aludnék. Tudtam, hogy nagyon ki fogok készülni.
- Itt van a tolvaj, itt van a tolvaj! – Hallatszódott az öregapó jajveszékelése, és az, hogy döngetett egy másik ajtót, ahol valószínűleg bejutott… valaki.
Természetesen a tolvaj szóra azon nyomban felkaptam a fejem, és elindultam, hogy segítsek; számítottam arra, hogy talán erősek is lehetnek, hogy talán alul maradhatok –természetesen, utóbbi még is csak lehetetlen volt, mert rólam beszéltünk… - ezért előkaptam a késeimet a felszereléseim közül, és ajkaim már hangtalanul ismételgették a speciális képességem nevét, hogy azonnal mondhassam, ha gond van.
Topp-topp, tipp-tipp, valahogy így hangzott, ahogy kicsi talpak tucatja döngette a tetőt. Egyre agresszívabbak voltak, közben hihegtek, huhogtak – ezek a hangok alapján be tudtam azonosítani, hogy majmok voltak a támadóink. ~Majmok? Micsoda badarság, majmoktól félni, ellenük harcolni!
Pedig úgy tűnt, hogy ez a helyzet. A házaspár szobájából is hallatszott a mókás hang, és már a tetőtérben is; közeledtek, a fentiek harcba is elegyedtek vele. Viszont ott benn…
Benyitottam, hogy segítségükre siessek, és még épp időben érkeztem – az ajtón, amelyen át akartak törni a majmok, segítségkérően villogtatta az „Immortal Object” feliratot, ám csak pár másodpercig: alig néhány pillanatra a segítségem jöttére a benn lévő majomnak is erősítés jött, pedig az előbb említett egyed már meghalt.
- A tolvaj, a tolvaj! Itt van a házamban, a tolvaj itt van! Meg akar lopni! – Voltak mondatok, amelyeket teljesen bután rakott össze, de mindnek az volt a lényege, hogy őt épp meg akarják lopni, és mindezt első sorból hallhattam, ahogy épp a fülembe ordította belépés után. Alig tudtam megállni, hogy ne szóljak vissza kicsit agresszívabban, de lenyugtattam magam – elvégre a betörő majmok egyszer csak megálltak, mint kiderült, hála a velünk lévő fiúnak. Természetesen a nagypapa nem hagyhatta annyiban, hogy csak úgy megússzuk a csatát, egyre többet és hangosabban ordítozott, mintha mind a száz szintet be akarta volni harsogni, hogy hallják a nyomorát, hogy segítsenek rajta – talán a közelben lévő pár játékos –már, ha járkált valaki ilyenkor az erdőben, de elképzelhető volt- is felfigyelt a zajra, amely tényleg aggasztóan hangos volt.
Szó, mi szó, elég gondtalanul vetette ránk magát egy következő, a tetőről érkező majomhullám. Az ajkaimon táncoló nevet most kimondtam, és rávetettem magam az első majomra. A találat biztos volt, így felgyorsultam, és így pattogtam egyik állatról a másikra, a végén már elérve a speciális képességből eredeztethető legnagyobb gyorsaságot.
Habár azt híresztelik, a majmok milyen intelligensek, ahhoz már nem tudtak felérni, hogy én milyen gyorsan tudok mozogni; volt, aki képes volt rám vetni magát, kettő közös erővel még a páncélomat is megtörte, ami valljuk be, nagyon ellenemre volt. Természetesen még inkább bedühödtem, a tetőre is kiugrottam, hogy ott kaszaboljam a felénk tartó utánpótlást. Társaim is így tettek; harcoltak, küzdöttek, csatáztak a lények ellen, amíg egyre inkább fogyni nem kezdtek. Először igen kétségbeejtő volt, mintha egy hidra ellen harcoltunk volt, úgy ha kettőt levágtunk, akkor négy termett a helyén – de elejét vettük ennek, és amilyen gyorsan jöttek a majmok, olyan hamar el is fogytak hála pengéinknek, kristályainknak és kitartásunknak.
Büszkén húztam ki magam a tetőn, és alakomat kiemelte, hogy a holdfény hátulról világított meg; magamat illegetve ereszkedtem le a tetőn, átvizsgáltam, min is vagyunk túl – bizonyára több tucat majmot öltünk le, ha nem többet, és elég gyorsan. Hihetetlen teljesítmény volt, ha belegondoltunk, hogy ennyi lényre csak négyen voltunk, és az nem segített, hogy a nagypapó ordítozott.
Fáradtan dőltem neki a falnak, de rájöttem, hogy még akkor se pihenhettem; füleimet irritáló sípolás kezdte el bántalmazni, mely nem nyugodott le még percekig, sőt, hatása csak erősödött. Hamarosan már csak a fülem kezdett el csöngeni, míg a zajt már nem hallottam, de utánanézni, hogy mi is volt az, egyszerűen nem volt kedvem ekkora csata után.
Ezt megérezhette az öreganyó, aki a harcból felocsúdva már is teát készített nekünk – hiába, néha pont, hogy az öregek aktívabbak, mint mi.
- Nagy harc volt ez már, megérdemeltek egy kis teázást jutalomként. Sikerült elkapnotok a tolvajt? Gyertek be, gyertek be, teázzunk. Mindenki szereti a teát, igaz? – Kérdezte nyájasan mosolyogva, és beinvitált minket. Én csak mosolyogva, biccentve köszöntem meg a gesztust, majd miután magamhoz kaptam a teát, szürcsölni kezdtem. Elég finom volt…

_________________
Jártasságok: Növénylátás~Potion/Méregfőzés

[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alacrop2
If you run, you won't see me stab you!
Shannon Ashdawn
Shannon Ashdawn
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2012. Sep. 30.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/50[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Vas. Nov. 18 2012, 02:33

>>Trükkös Tolvajok<<
Minden tökéletesen haladt. Belefeledkeztem picit a harcba, s már inkább örültem a majmoknak, mint átkoztam őket, hogy nincs nyugtom és nem tudok gondolkodni. A nagyzásomnak az lett a vége, hogy bekaptam ezt-azt. Ám szerencsére ez az életemen nem látszódik meg, őszintén megsértette volna a lelkem és büszkeségem. Az is lehet, hogy a számfölény miatt, vagy épp nem voltam elég jó, hogy kikerüljem az összes támadást. Azonban ezeket inkább hanyagoltam a lehetőségek közül, pontosabban az egom nem volt hajlandó elviselni ezek létezését, így hát ignorálja. A kis elfecske ismételten jól neveltnek bizonyult, annyira, hogy jelen rpg helyzetben már-már kellemetlenül éreztem magam a mellette bunkósággá törpülő magatartásommal. A helyzetre visszatérve szinte egyik pillanatról a másikra csendesült el az egész környék. Amiben több nyomasztó tényező is volt a számomra. Talán csak elterelés volt, de ahhoz ennyi mobot használni különösen macerás, vagy a másik ami talán kevésbé rossz, hogy még jön valami amivel meg kell küzdenünk. Az előbbi azért mondható kellemetlenebbnek, mivel nem tudjuk ki/mi volt és hol van/ hová lett. Az éles hangra azonnal ugrom, a kard már félig kint van a tokjából, mikor az ajtóba faralva a kifelé jövő anyóka után leesik, hogy mi is az. Egy nagy szusszanással visszalököm a kardot a hüvelyébe, majd lazítok az állásomon.
Bah, ne tessék így ráhozni a frászt a szegény emberre. Ennek ellenére meg kell hagyni, ma már másodszorra találja ki a kedvencemet.
Hiába volt csak téves ugrás, ennek ellenére is picit ideges maradtam. Valamint, szinte semmi sem ment úgy, ahogy terveztem, javasoltam, s ez kissé kellemetlen. Persze tisztelet a kis elfecské(k)nek. A fontos elintéznivalóra bólintok, s hagyom egyedül menni, most már csak nem történik semmi. Az ilyesmik nem szoktak annyira hosszú questek lenni, könnyen lehet, már végeztünk is vele, bár picit vonakodom leengedni az éberségem, amit a majmok támadása felébresztett. Bent az öregektől próbálok informálódni gondolatomat megerősíttetni/megcáfoltatni.
Az összes tolvaj majmot elkaptuk, és intézkedtünk róla, hogy ezek már ne jöjjenek vissza. Valóban csak a majmok lehettek a rablók? Van más jel, nyom a tetőtopogáson kívül?
Közben természetesen nekilátok a teának, hisz nem annyira finom, ha kihűl. Talán a hegyesfülű hoz valami infót, bár a fene tudja mit akar csinálni most. Nyugodtan várom a fejleményeket, és próbálok a kinti zajokra is figyelni picit, nehogy lekéssük nyugalmunk miatt a valódi tolvajt, már ha létezik.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Kedd Nov. 20 2012, 18:45

Bár Tsubaki volt az, aki igen alaposan járta körbe a környéket, olyannyira, hogy még a padláson hagyott értékeket is megnézte: és bizony semmi nem hiányzott onnan. Hiszen a majmok még csak be sem tették mancsukat a padlásba, bár a tetőn Shana közbelépéséig bizony rajcsúroztak egy páran. Mégis Kota figyelhet fel egy apró felkiáltójelre látóterének jobb szélén. Az invertory ikonja áll mellette. Ha megnézi felszerelését, láthatja, hogy új eszközzel bővült a készlete, ez pedig nem más, mint egy Kesztyű (+2 erő). A harc közben dobhatta neki valamelyik majom.

A néni és a bácsi kedvesen tölti ki benn nektek az itókákat.
Épp kérdezni akartam, hogy sikerült elkapnotok a tolvajt? – ismétli meg korábbi kérdését ugyan abban a hangsúlyban a nagymama, miután Kotarou feltette a saját kérdését, amiben a nagymama kérdésére a válasz elhangzott már. Úgy tűnik, mintha a nagymama ettől megmerevedne, nem mozdul, levegőt sem vesz, csak folyik a kezéből a tea bele épp valamelyik csészébe. Abban a pillanatban, ahogy az innivaló kicsordulna, felemeli a kannát, így bár tele lesz a csésze, nem ömlik ki.
Akkor köszönjük, hogy itt voltatok. Gratulálunk, sikeresen teljesítettétek a küldetést! – mondja a két idős NJK teljes szinkronban. Húsz arany utalódik át nektek.
Sajnos nem tudunk többel szolgálni, azonban a küldetés rövidsége ellensúlyozza a pénzt.

Kaede feláll, illedelmesen elköszön tőletek, hálás, amiért veletek teljesíthette a küldetést, majd távozik.

Sorrend: fix. Az új reagsorrend szerint
Határidő: három nap továbbra is

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Szomb. Nov. 24 2012, 17:57

Tsubaki nem volt rest, hosszasan időzött a padláson és habár mindent fenekestül felforgatott, ugyanúgy hagyott végül maga mögött mint ahogy találta - ha nem éppen kicsit rendezettebben és tisztábban. Tűnődve mászott le a létrán és konstatálta hogy valóban nem surrant be senki vagy semmi az összetűzés ideje alatt. Azonban megint nem volt éppen hasznos itt sem, mellesleg hiányérzete is volt az egész dologgal kapcsolatban. Majmok rágcsálták volna meg az ételkészletet, vagy a majmok csak valamiféle átmenetek voltak a bonyodalom és megoldás között? Gondolataiba merülve lépett be az ajtón, odabent pedig a többieket találta ahogy a maradék teájukat szürcsölték fel - már aki szürcsölt, szóval inkább hörpintették ha nem csaptak zajt vele. A két NJK szóduettjéről tehát már nem maradt le, a teáról azonban igen még ha kimondottan nem is bánta. Az igazi probléma a haszontalanság érzet volt ami nem hagyta nyugodni, zavarta hogy semmit nem csinált amivel bármi előnyt hozhatott volna a többiek számára. Perzisztens probléma volt továbbá és emiatt is volt ennyire lehangoló. Nem is kellett már az aranygyűrűje hogy emlékeztesse őt sorozatos bukásai kezdetére, arra a katasztrofális éjszakára annak a nemesi birtoknak a kertjében. Azonban az öregek végszavára helyre kellett rázódnia már csak illemből is hiszen volt egy fontos tennivalója
- Szükségtelen nagy jutalom, annak örülök hogy segíthettem! - hajolt meg az ajtóban, majd megfordult és kisétált az éjszakába

Tűnődve sétált be a fák közé és csak néha pillantott hátra hogy lássa, vajon a többiek is távoztak e már? Valóban, az a hozzá hasonlító lány elég gyorsan elhagyta a harc helyszínét. Kicsivel arrébb azonban megtorpant és először megint csak visszanézett, aztán pedig felnyitotta a menüjét és szemügyre vett benne valamit. S ha ki kellett valaminek derülnie akkor ki is derült, mármint lehetséges volt hogy hiába is kapott némi arany jutalmat úgy a küldetés még mindig teljesítetlenül virított ott ahol eddig is? Ha így volt, nyugtalanul pillantott körbe és azon gondolkodott el, hogy vajon vissza kellene mennie a többiek megkeresésére és felhívni a tényre az ő figyelmüket is? Már ha még ott voltak... amit ki is akart deríteni

_________________
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Sig3us
Tomoyama Tsubaki
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi135/400[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Nov. 30 2012, 16:29

>>Trükkös Tolvajok<<
Már pontosan emlékszem miért is utálom néha az npc-ket. Ez a sablon amivel össze-összefutok egyszerűen szánalmas. Persze megpróbálok ettől még normálisan viselkedni, s így félig figyelmem kívül hagyom az öregek megfagyását. A teáért picit aggódom, de aztán hála ég nem folyik ki. Az egyikünk elment megnézni a holmikat, ezt jónak is láttam. Nemsokára visszatért. Nem említett meg semmit, szóval úgy tűnik rendben van. Valamint a küldetés is elvégzettnek, vagy félig késznek kell lennie. Engem kicsit zavar a könnyűsége. Az már meglep, hogy el is köszönnek rögtön és elhúznának. A kis elfnek, aki megköszönte a jutalmat még utánaszólok.
Hé! Szerintem ne bóklássz ilyenkor odakint, hiába nincsenek mobok. Nem állítalak meg, de én itt leszek a padláson néhány okból kifolyólag. Ha gondolod majd gyere vissza, egyedül kicsit unalmas lenne.- Majd visszafordulok az öregekhez.–Köszönöm, esetleg kell még valamilyen segítség?
Érdeklődöm hátha van még itt küldetés. Nem volt valami hosszú ez, és amint már említettem meglepően könnyű, bár ez utóbbi lehet a szintem miatt van. Ha nincs semmi már, akkor felmászok a padlásra, és bevackolódom az iménti helyemre, amiből kiugrottam. Kicsit eszegetek, iszogatok, és megpróbálom apróságokkal lefoglalni magam. Böngészem a holmijaim között, nézegetem a kiadásaimat, bevételeimet. Kicsit meglepődök, mikor egy kesztyűt találok, úgy tűnik a mobok nem csak nekem dobnak, legalábbis úgy tűnik ezt nem tudom hordani. Természetesen a figyelmem nem hagyom lankadni, és igyekszem figyelni, hátha jön még valami. Legrosszabb esetben is eltöltöm itt az éjszakát, aztán majd otthon alszom, az éjszakázások úgy sem állnak tőlem messze. Persze egyik oka annak, hogy nem mentem el, hogy hiába vagyok magas szintű több ember összeáll pk-zni akkor engem is ki tudnak szedni. Bár egyelőre szerencsére elég kevés ilyenről hallottam. Ha végeztem a holmik átkutatásával az inventorym-ban akkor nekiállok megcsinálni egy alap költségvetést, ezek után már unalmamban a küldetés rovátkámat böngészem, a megoldott, és megoldásra várókat. Bár olyan sok még nincs belőlük így hamar kifogyok, s az éjszaka egy része még hátra van. Ha visszajött a kis csaj, akkor természetesen nem hagyom figyelmen kívül őt sem, így lényegesen tovább tart majd a böngészésem, s talán el is telik az éjszaka. Vagy nyugisan, vagy újabb kihívással. Természetesen nem fogok itt időzni napokat, így amint felkel a nap elindulok vissza a városba, feltéve, ha nem jött közbe valami.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi10/1200[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Diabel on Szomb. Dec. 01 2012, 19:52

Jasami, Shizuka: a Tövismadarak csapata, aminek az általatok ismert Kraal is tagja volt, engesztelésképpen, hogy ilyen komoly problémát okoztak, és hálaként, hogy veletek sikerült megoldani a problémát, némi belső huzavona után, amely során lényegében ugyan azt mutatták be, mint az asztalnál: módszeresen ugratták egymást, mentek az oda-odacsípések, végül mégis egyetlen csapatként határozták el magukat, hogy egy kis kalandra invitálnak benneteket. A küldetés idejének a ma estét kötötték ki: a megbeszélt helyen türelmesen vártak rátok. Információtok: nem volt sok, de a mosolyuk őszintének tűnt. Jelent ez még nektek valamit az eddigi események után? Azt mondták, hogy jó muri lesz. Ehhez hasonlót eddig nem találtak, de így, hogy tudják, hogy létezik, már keresni fogják a játékban. Hogy pontosan miről van szó? Hamarosan ti is látni fogjátok.
A Kezdetek Erdejének széléhez invitáltak titeket. Az érdekesség pedig alig fél órán belül indul is: zörren a bokor mellettetek, majd egy fekete ruhás férfi vágódik ki belőle.
Utána! – kiáltja el magát a Tövismadarak női vezére, és a csapat boldogan indul is. Éjszaka van, de egy-két tagnál van fáklya. Kraal kérkedve az éjjellátásával természetesen elöl halad, és figyelmezteti a csapatot a kidőlt fatörzsekre, bukkanókra. Tíz perc rohanás után a távolban fény kezd pislákolni, majd egy házra lesztek figyelmesek. Most már csend uralkodik a csapaton, némán futtok. A tolvaj mindig ott van körülöttetek. NPC, de szellem is lehetne: mintha nem is látna benneteket, úgy szalad.

Kota, Tsubaki: nem kizárt, hogy a küldetésablakotok többször is jelzett frissülést, azonban ha legördítettétek a listát, semmi különöset nem találhattatok, minden rendben volt. Ettől függetlenül a következő pillanatokban újra jelentkezhetett a frissülés jelzése. Az sem kizárt persze, hogy ilyesmi nem fordult elő veletek.
Az éjszaka még javában tartott, amikor felfigyelhettetek a csoportra. Nem eshetett nehezetekre, hiszen a fáklyák messziről világítottak, hiába csöndesedett el az a társaság, mire hozzátok értek.

Sorrendre a javaslatom a reagálások megkönnyítése érdekében: Shizuka és Jasami, majd Tsubaki, végül Kota.
Határidő: az eddigi három nap.

_________________
Mesélői Adatlap
Mesélői Szín: #bbae94[Küldetés] Trükkös Tolvajok Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269
Join date : 2012. Oct. 23.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Küldetés] Trükkös Tolvajok Vo36oi612/700[Küldetés] Trükkös Tolvajok 2yjvlht  (612/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Trükkös Tolvajok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.