[Küldetés] A hét főbűn

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 02 2014, 15:55

Az alábbi esetek mindenkivel az álmot követő napon történnek meg:

Hime:
Egy újabb bujálkodással teli nap végén, ahogy hazafelé térsz egy balféktől, kit könnyedén az ujjad köré tudtál csavarni, két férfi kezd el követni. Aztán szemből is két újabb férfi kezd el egyenesen feléd közelíteni. Az egyenes utcában lényegében közrezártak, s egy oldalsó sikátorból még egy férfi lép elő teljesen váratlanul, meglehetősen magas lopakodási képességgel, hiszen már csak akkor veszed észre, mikor karjaidat a hátad mögé szorítva beránt a sikátorba. Talán egy pillanatra még az is megfordul a fejedben, hogy ő lesz a megmentőd, aki a 4 férfi elől menekít meg, ám hamar kiderül, hogy egy társaságba tartoznak. Zsákutcába kerülsz, karjaidat ketten lefogják, a lopakodó a derekadat átkarolva szorít magához a nyakadba lihegve, a maradék kettő pedig a felsőruházatot igyekszik letépni rólad. A hangjukból és közelebb érve az arcukról is felismered őket, nemrég abban a bizonyos fogadóban találkoztál velük, amikor azt az új ruhát először felvetted. Veled kapcsolatos kéjes gondolataikat mocskos szavakba öntik az erőszaktevők, úgy tűnik nincs menekvés...

Ryuu:
Hazafelé haladsz a szürkületben, amikor is arra lehetsz figyelmes, hogy követnek téged. A bajszos, pocakos fickó ismerős neked valahonnan, de hát ugye a pórnép egy képviselője, miért is kellene megjegyeznie őméltóságodnak minden egyes senkit. Ha megszaporázod lépteidet, hamar le is hagyod a dagadt bajszost. Mire azonban megnyugodhatnál, egy saroknál egyenesen beleütközöl egy széles vállú harcos nőbe. Elkezd a mellkasodnál fogva lökdösni és dühösen neked esik, hogy mégis mit képzelsz magadról, tán fel akarsz lökni egy nőt? (Mellesleg jóval termetesebb, mint te, így elég vicces a történet.) Hamar pártfogója is akad a nőnek egy nagydarab tulok személyében, aki rögtön pattogni kezd és rád förmed ő is. Közben a hátad mögül a pocakos is kiáltozni kezd, hogy fogjanak meg téged, mert tartozol neki. Bizony, ő a csapos. Mire odaér, már öten is körbevesznek és nem hagynak meglógni. Vajon ki tudod dumálni magad?

Shu:
Egyszerűen csak leugrasz a boltba. Nincs is ebben semmi különös, még csak Timidus testőrködésére sincs szükség. A szokásos útvonaladon haladsz, amikor is összefutsz újból azokkal a fiúkkal, akik azt a kis farkast kínozták a minap. Azonban nincsenek egyedül, pár nagyobb fiú társaságában sétálgatnak, s az egyik nagyobb a hóna alatt egy kis sárga indikátoros rókát szorongat.Nagyban röhögcsélnek, az egyik kölyök folyton a róka szőrét tépi és azon szórakozik, hogy száll a szélben a szétpixeleződő szőr. Amikor észrevesznek téged is az úton, szembe haladva velük, azonnal kiszúrnak. Nehéz is lenne elfelejteni azt, aki könnyedén legyőzte őket, hiába korukbeli. Összesúgnak az idősebb fiúkkal, majd egyenesen feléd kezdenek el lépkedni, miközben szavaikkal téged cukkolnak. Jól hallhatóan a nagyobbak társaságában már sokkal vagányabbak.

Danee:
Hazafelé haladva egy kisebb szóváltás alakul ki egy fekete hajú fiú és egy nő termetes harcos nő között, de különösebb figyelmet nem érdemel részedről. Az már annál inkább érdekesebb, hogy továbbhaladva, úgy 10 percnyi sétát követőleg arra lehetsz figyelmes, hogy egy öt fős férfi társaság egy sikátorban megbújva éppen azon fáradozik, hogy egy dús keblű hölgyet megbecstelenítsen. Felszerelésük alapján látszik, hogy a fickók nem kezdő játékosok és lényeges túlerőben is vannak. Olyannyira lefoglalja őket a nő bájainak feltérképezése, hogy nem vesznek észre téged. Mi tévő leszel? Egymagad szembeszállni velük őrültség lenne? Hagyod, hogy kielégítsék vágyaikat és inkább továbbállsz? Végül is ez nem a te dolgod és védett területen belül úgysem eshet baja a nőnek, legfeljebb az erkölcsein esik csorba. bár aki ennyire közszemlére teszi a bájait, az vessen magára, nem igaz?

Mameko:
Arra ébredsz, hogy sehol sincsenek kis társaid. Égen-földön keresed őket, akkor sem találod egyiket sem. Mégis hova lehettek? Merre keresd őket? Nem válhattak csak úgy kámforrá!? biztos az a nő volt? Igen-igen, ő lopta el! amelyik meg akarta őket fogdosni a múltkor! Láttad rajta, hogy magának akarja őket. Merre lehet? Hova vitte a kicsikéidet?

Ozirisz:
Ismét az egyik kedvelt fogadódban vendégeskedsz, amikor is ivóversenyre hívnak ki. A kihívód személyében igencsak emberedre akadsz, a szőke orosz fiú derekasan emelgeti veled együtt a korsókat. Hogy mi lett végül a verseny kimenetele, azt rád bízom, de ideje lassan hazaténferegni. Igen ám, de a JL palotába vezető út a patakon átívelő hídon vezet át, amely ennyi alkoholbevitel után nem is olyan egyenes, mint amilyen szokott lenni. A hazaténfergésed a szokottnál is bajosabb, így sikeresen beleesel a vízbe, ami elsodor eredeti úti célodtól. Vajon meg lehet fulladni a vízben a SAO-ban?

Yoshiaga sajnos kiesett a küldetésből, a határidőn túl is lett volna plusz napja pótolni. A mostani kör határideje aug. 8. éjfél.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Aug. 02 2014, 16:30

Csak egy halk sóhaj, több nem is telik tőle. Nem építettek a gyorsaságra, így bár legszívesebben elfutna, ezt az ötletet sajnos el kell vetnie, hiszen bizonyára még a kiképzőtisztes fiúk is könnyedén utolérnék. És természetesen Timidus ismételten nincs mellette, hiszen két év alatt már kezdte biztonságban érezni magát a városban, nem nagyon történtek atrocitások, és amíg a védett területen marad baja sem eshet, ráadásul a céhház sincsen messze. Valamint még egy kis bátorságot is szerzett a legutóbbi eset óta, hogy olyan ügyesen megvédte a fiatal idomárt ezektől a vadaktól. Timidusnak nem mondott el semmit, hiszen… nem, valószínűleg a sárkány nem aggódna, de az biztos, hogy házi őrizetet rendelne el, vagy újra mindenhová elkísérgetné. Nem mintha Shut egy cseppet is zavarta volna a pet társasága, mindössze figyelmes szeretett volna lenni vele szemben, és amikor a sárkány éppen egy képregényben merült el, ő pedig csak a boltba ugrott le, védett területen belül, akkor nem akarta megzavarni szegényt azzal, hogy megint jöjjön vele és védje meg. Még Timi is úgy találta, hogy nem kell aggódni túlságosan, de azt a lelkére kötötte, hogy ne hagyja el a védett terület határát, és ne bocsátkozzon harcokba… és ezt az ígéretét is megszegte a legutóbb, ami miatt szégyellte is magát. Attól azonban, hogy nagyobbak voltak a fiúk, azaz idősebbek, még nem ijedt meg. Itt nem a kor számított, hanem a szint, és ő már huszonegyes szintű. És annak a szegény rókának szüksége van rá. Kezét a zsebébe süllyesztette és ráfogott a kristályra, majd amikor már hallótávolságon belül értek, a lehető legerélyesebb hangját vette elő.
-Engedjétek el!
Lehívta a menüjét, és engedte, hogy mindannyian belelássanak a pontjaiba.
-Huszonegyes szint. Legutóbb pet nélkül győztelek le titeket. Tudom, hogy hol laktok, és ha nem akartok bajba kerülni, akkor most leteszitek szépen a rókát, különben idehívom a sárkányomat.
Gonosz kis vigyor suhant át az arcán. Védett területen vannak, így Timidus nem sebesítheti meg őket... de biztosan szívesen eljátszadozna velük ő is, ahogyan ők a rókával. A kezdetek városában van, közel a teleportkapuhoz. Ha aktiválja a teleport kristályt, akkor Timidus is azonnal a kapuhoz teleportálódik, és a nyomkeresés jártasságuknak hála, amit nemrég emeltek kettes szintre, együtt könnyedén megtalálják a bandát. Csak pár perc veszteségük lesz. Ha a fiúk nem torpantak meg, és közelebb jöttek, akkor így is tett, aktiválta a kristályt, a Kezdetek Városának főterére teleportálva magukat. Ha azonban megtorpantak, úgy várta, hogy elengedjék a petet, de a kezét így is végig a kristályon tartotta.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ryuu on Szomb. Aug. 02 2014, 23:05

Kezdjük ott, hogy egyáltalán semmi kedvem nem volt senkivel sem szóba elegyedni. Jah igen. Még mielőtt elfelejteném... soha de soha nem fogom kocsmában tölteni a kedvtelen napjaimat. Ez a ... ami nem mondható fejfájásnak de azért a sao nagyszerűen megoldja a kellemetlenség érzetét! Megőrjít! >.< Pedig még nincs is másnap! No Egyszer iszom kicsit többet, mint alapból és szétcsúszom! xd Úgy érzem magam mint aki három felé megy, és a hátam mögött is megyek, meg előttem is megyek meg... miről beszélek most? O.o

Tényleg megy valaki mögöttem! :O Megijedtem! Én! De a frászt hozza rám az a nagy darab disznó, hát nem igaz már, hogy egy ilyen késői órában is kint kell kószálni az utcákon! -.- Menjen haza azt aludjon. Szóval ott tartottam, hogy inkább lekoptatom, hiába mindjárt itt a védett övezet, azért csak nah, meg értitek. Neutral Nem nagyon volt kedvem bratyizni vele, még a végén megszólít. És akkor puff. Megyek megyek, nézek hátra, hogy ott van e még a hapi, és mire megnyugodhatnék, hogy nem, nekimegyek valami nagydarab dolognak. Először kajakra azt hittem, hogy egy oszlop, aztán rá kellett jönnöm, hogy él! :O
- Anyád mekkora vagy te!? - Reméltem, hogy njk, de ránéztem az indikátorára, és lol. Most akkor én vagyok a rossz fiú, mert neki mertem menni? o.O Sárga indikátorosként pedig még csak meg se hallgatnának mi? xd Nah jó, pucoljak? Körbe néztem, a nő meg meg fogott, és csaknem kirázta belőlem a lelket is.
- Oké oké, csak óvatosan, még kóválygok. Szup, gomen, legközelebb megnézem melyik hegyre mászok fel. o.O -
- Hogy mi? - Ekkor hallottam meg először tisztán a hangját. Hát mit ne mondjak. Bár ne kellett volna. Átfutott rajtam, hogy ha nem a saoban lennénk, mostanra biztosan traumatizálódtam volna a szörnyű han.. na de várjunk. Az nem fizikai sérelem! No Egy életre hordozni fogom ezt a fertelmes élményt! QQ - Engedj el banya. xd - Majd hallom, hogy "szegény lány" segítségére sietnek, hát ez egyre jobb. Nem mennénk védett övezetbe előbb.... vagy már ott vagyunk? Szédülök. @.@ - Köszönöm nem kell a segítség, el tudom intézni magam is a hölgyet. >.>/ - De csak nem mennek a gúzsba. Oké oké, kezdjük az elejétől. - Oneesan! ^^ El tudna engedni? Nem igazán érzem jól magam, habár nincs fájdalom, de elég ké-nyel-met-len, ahogy fojtogat a ruhámnál fogva! ^^ - Úgy beszélek hozzá, mint egy retardált sükethez, és általános iskolás, udvarias formával. Sűrű desu-kkel meg miegymás. A csaj meg meglepetésében letesz. Egy letudva, de közben meg jönnek a csőcselék. Hagyjatok békén! >.<
Megfordulok az ismerős hangra. - Haaa? o.O Nah de uram, milyen tartozásról beszél? O.o - És persze, hogy felveszik, mint gyöngytyúk a takonyt, a többiek a kis morzsát. Védekezőleg felemelem a kezem.
- Nem károsítottam meg, kifizettem mindent! ^^""
- Ne tegye itt a tudatlant! A nő nem fizetett, és magára hagyta. Nekem oly mindegy, de fizessen az italért valaki!
- Ez esetben ajánlani tudom a nőt, aki megitta a koktélt. xd - Még mit nem! Nem fogok fizetni neki ezért! No Mekkora egy pancser. Hagyta, hogy valaki fizetés nélkül távozzon és most rám akarja verni a cehhet. Megőrült? Rám? Még egy elhessegető mozdulatot is tettem hozzá. Fáradt vagyok. QQ - Nah menjenek innen, nincs itt semmi dolguk. - És indulnék, mintha ott se lennének. Engedjenek ki! >.< Csináltam egy ilyen Assasin Creedes toló mozdulatot, hátha értenek a szép "szóból". Suspect

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi747/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Mameko on Vas. Aug. 03 2014, 11:02

Mégis mik azok? Miért vetítik le nekem? Hol vagyok? Futnak végig a gondolatok a fejemben, miközben minden erőmet összeszedve vergődök, majd feladom, és megadom magam. Kezeimet mozgatom, érzem, hogy valami hiányzik. Valami nincs rendben. Olyan hidegek, és csupaszak. Kiáltoztam, nyafogtam, követeltem vissza a tulajdonomat, azonban még csak válaszra sem méltattak.
- WÁÁH! - sikoltok fel, miközben egy újabb erősebb felhőköléssel akartam kiszabadulni. Viszont a korábbi helyzetemhez képest ezúttal sikerült is. A fejem pedig egyenesen egy doboz oldalának csapódott. - Áuch. - jött ki a hang a számon, azonban mégsem éreztem fájdalmat. Nem meglepő a játékban nincs ilyesmi, csupán néha napján a még mindig előtörnek ezek a hangok.
- Menjünk innen. Nem akarok tovább itt maradni. - motyogom közben ökleim a szemembe ágyaztam, körkörös mozdulatokat téve. - Új rejtekhelyre van szükségünk. Valaki megátkozta ezt a helyet, hogy rémálmom legyen. Képzeljétek mindenféle fura képeket láttam álmomban szörnyekről meg...-  mormogom majd előző tevékenységem befejeztével máris az oldalamra pillantottam, majd pedig a másikra is. Megdöbbenve tapasztalom, hogy bármerre is fordítom a fejem sehol sem látom Kagamint, sem pedig Shimogut.
- hmm? Ah.. biztos véletlenül beraktam őket az izémbe. Egy perc srácok és újra a trónra ülhettek! - végighúztam a kezem a levegőben, megnyomkodtam a megfelelő gombokat a panelon, és átnéztem a kis listát. - Eh?  - horkanok fel, korábbi csendes valómból, kissé idegesen. Majd ismét átnyálazom a tárgyakat. Sehol. Eltűntek. Elmentek volna járőrözni? Nem az lehetetlen... egyedül nem tudnak... járni. Kimásztam a dobozok nyújtotta kis rejtekemből, a nap még nem kelt fel. Gondosan átvizsgáltam a dobozok környékét azonban, hiába reménykedtem benne, hogy talán véletlen leraktam őket valamelyikre nem voltak egyiken sem. Eltűntek.

- Nézd Momo-chan kit jött át ma meglátogatni? Kaori-chan! - mondja egy női hang, majd óvatosan bentebb lökdösi a kislányt az ajtón, aki először bólint neki, mintha valamit megbeszéltek volna, aztán pedig odasiet szőke kislányhoz.
- Momochin. Mit csinálsz? - mosolyog rá kedvesen, oldalra dönti a fejét, miközben a másik lány csendben ül a szoba közepén és egy játékbabát öltöztet.
- Momochin? Megnézhetem? - és már nyújtja is a kezét a baba felé, azonban a szőkeség magához rántja szorosan átöleli a játékszert.
- NEM! Taro-chan az enyém!
- Csak meg szeretném nézni...
- NEM! NE ÉRJ HOZZÁ! TOLVAJ! - kiáltások közepette hátrál a lánytól pár lépést.

- eh? Ez mégis mért jutott pont most az eszembe? - rázza meg a fejét, hogy elzavarja a fejéből a kósza, hivatlan emlékképet. - Lehet, hogy... Az a lány... a múltkorról! Ö akarta magának őket. - fújja fel az arcát majd lekapja hátáról az íját, és hozzá előkap egy nyilat is. A sikátor széléhez siet, ahol kiles, az utca üres képe tekint vissza rá. Sehol egy árva lélek.
- Ö vitte el. Mindenki az én dolgaim akarja... - mormogta miközben halvány könnycseppek gyűltek a szemébe, amiket sietve a ruha újába törölt. Az egyik közeli fogadóban szállhatott meg az a fruska. Térképet lenyitva átnézte merre is lehet a legközelebbi fogadó ahhoz a környékhez ahol a múltkor találkozott vele. Egészen biztos, hogy ott van. Az én drágáimmal. A drága barátaimmal. Ajkába harap, és elindul kezében a fegyverével, hogy levadássza a lányt. Egyszer ki kell jönnie a fogadó ajtaján, és akkor...

/ bumm irány közeli fogadó owo /

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi315/500[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Hime on Vas. Aug. 03 2014, 16:12

A különös álom utáni napon Psziche megint új áldozatok után nézett. Hiába próbáltam meggyőzni róla, hogy ez így nem lesz jó. Nem hiába volt az előző éjszakai álom. Vagy talán nem is álom volt... Ki tudja. Minden esetre felettébb ijesztő volt. Nem is akartam többé rá gondolni, de ahogy Psziche sorra törte össze a férfiakat, akiket aznapra kipécézett magának, egyre inkább a bujaság című kép lebegett a szemem előtt. Nem, én ezt nem akarom. De csak nem hagyta abba. Ám végre eljött az este, és Psziche is lenyugodott a sokadik pasi után. Végre nyugodtan elindulhattam egy közeli fogadóba, mivel, ahol a szállásom valójában volt, az egy kissé messze esett ettől a helytől.
Utam egy egyenes utcán vezetett végig, amibe csak egy zsákutca torkollott bele egy ideig. Hirtelen léptek ütötték meg a fülem a hátam mögül. Óvatosan hátra pillantottam, és két férfit láttam közeledni. Elég rossz megérzés kerített hatalmába, így a lépteimet kicsit meggyorsítottam. De ennek semmi értelme nem volt, hiszen előttem is feltűnt két furcsa alak. Na ez már több a soknál. Ám abban a pillanatban, hogy ezt végiggondoltam, hirtelen valaki a hátam mögé szorította a kezeimet, és berántott a zsákutcába.
- Kö-kö-köszönöm.- Akartam mondani, ám megéreztem a borszagú leheletét, és hallottam, ahogy a nyakamba liheg. Istenem, hova keveredtem. És miért pont én. Ekkor már ketten fogták le a kezeimet, és akit megmentőmnek hittem, az pedig a derekamat átölelve próbált akadályozni bármiféle mozgásban. Psziche az istenbe. Ez is a te hibád. Miért nem tudtál nyugton maradni.
- Azonnal engedjetek el.- Kiáltottam szinte sikítva, miközben a két begerjedt férfi éppen a pólómat próbálta leszabni rólam.
- Gyere kiscicám, most játszani fogsz egyet velünk. és ne is próbálj meg ellenkezni, mert bajban leszel. Úgyis tudjuk, hogy te vagy ennek a játéknak az örömlánya. Nem kell szégyellni magad emiatt. Csak tudod, minket múltnap a fogadóban emberszámba se vettél, pedig ránk is ránk férne egy kis szórakozás. Elég rég óta itt benn vagyunk, és nem igen volt lehetőségünk ilyenre.- Lihegte az egyik, miközben elég közel hajolt hozzám.
Hagyjam magam, előbb szabadulok.. Gondoltam el a dolgokat. De nem, az lehetetlen. Én nem vagyok ilyen. Psziche talán, de én nem. De reményeim szerint a gyorsaságom jóval nagyobb náluk. Minden esetre más lehetőségem nincs. És talán elterelésre is jó megoldás lehet. Ha más nem lesz. És Psziche-t is már érzem, hogy mozgolódik a gondolataim mélyén. Érzi ő is a dolgok súlyát.
- Hollow!- üvöltöm bele az éjszakába. Azon nyomban megjelenik a két klónom, akik reményeim szerint elterelik egy kicsit a férfiak figyelmét.
- Psziche, te jössz.- Gondolom magamban, miközben átadom a tudatom feletti irányítást őrjöngő énemnek, aki már támadásra kész vadmacskaként várt.
- Óhh igen. Kiscica... Szeretem ha bókolnak, de nem így Azonnal engedjetek el, különben ti fogjátok nagyon megkeserülni.- Mondta, miközben pár rúgással próbálta meg elintézni azt a két srácot, akik a felső ruházatomat próbálták meg leszedni. Szemeim vörösen villogtak. Idő közben éreztem az adrenalin pumpálás az ereimben. Olyan dübörgő, őrjítő állapot volt ez, hogy szinte szétfeszített. Próbáltam a kezeimet kiszabadítani, próbáltam karmolni és harapni. De csak az isteni gondviselésen, és a szerencsén múlhat, vajon sikerülhet-e nekem innen kiszabadulni.


Színek:
Hime: Sárga
Férfi: Narancssárga
Psziche: Piros

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi800/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Danee on Vas. Aug. 03 2014, 22:21

Elég pocsék rémálom volt, s bár rendszerint nem marad meg bennem, mit is álmodtam, ez azon ritka esetek egyike lett, amikor egész tisztán megmaradtak bennem érzések, benyomások és néhány emlékezetesebb kép formájában. De ébredéssel ezek a rémálmok sem szoktak zaklatni, maximum, ha az éjszaka közepén ocsúdok fel. Most mégsem ez volt a helyzet, kellemes reggelem a szokásos semmittevésnek szenteltem, habzsi-dőzsire jutott bőven arany, mióta egyre magasabb szintre jutva zsebeltem be a szörnyekből hozzám kerülő csillogó arany colokat.

Aztán se erőltettem meg magam, gondoltam szétnézek az utcán, hátha akad egy-két szemet gyönyörködtető lányka.
Így történt hát, hogy épp flangálok kint különösebb cél nélkül, az embereket, házakat nézegetve, amikor egyszer csak valamivel előttem, két fickón túl egy lányt ráncigálnak be egy keresztutcába.

Egyből beindult a fantáziám, és találgatásokba kezdtem. A gyilkosságot elsőre elvetettem, bár ki lehet hurcolni az ember lányát védet területen kívülre, és ott különféle beteges okok miatt végezni vele, de a megvalósítás túlságosan is körülményes és nehézkes. Igaz, akadtak sokan, akik nem győztek energiát invesztálni mindenféle hülyeségbe.

Közben, ahogy sétáltam tovább, s közeledtem az utca felé, ahol a lány meg a fickó eltűntek, a másik kettő jóval előttem is befordult ugyan oda.
Felötlött bennem, hogy esetleg emberrablásról van szó. valamilyen pénz lehet a dologban, talán tartozik nekik, vagy védelmi pénzt mulasztott el adni nekik, esetleg váltságdíj miatt szemelték ki.

Szemből is feltűnt két másik hapek, és nolám... fogadni mertem volna, hogy ők is, és hát nem kellett csalatkoznom.
Nade öt férfi kell, hogy egyetlen nőt lebírjon? Nevetséges...
Esetleg... igen... furcsa, hogy nem ez jutott eszembe elsőre. Mi van, ha csak simán meg akarják erőszakolni? Végül is, az már megmagyarázná az emberfölényt.

Mostanra én is az utcasarokra értem, előbb csak óvatosan kukkantottam be, nehogy itt engem is elraboljanak, de aztán láttam, hogy zsákutcáról van szó, s hogy a kiscsajjal foglalkoznak mind, így lazán beljebb sétáltam egy lépésnyire, s a falnak támaszkodva folytattam az eszem-futtatásom, amíg amazok neki kezdtek megszabadítani a feleslegesnek ítélt ruháitól.

Szóval, az utolsó gondolatom volt az igaz, végig akarnak menni rajta, itt az utcán, és még arra sem ügyelnek, hogy a lány ne tudjon segítségért kiáltani, vagy sikítani. Bár... a legtöbb ember kerüli a balhét.
Volt is egy filmben alapszabályként lefektetve, azt hiszem Zombieland volt a címe, a szabály pedig úgy szólt:
"Ne hősködj!" Fontos túlélési szabály, mivel csak egy életünk van, arra kell a legjobban vigyáznunk. Egyébként is, még sose voltam szemtanúja, ahogy valakit élőben megerőszakolnak:

- Omoshiroi! - adtam hangot örömömnek. Talán nem kellett volna, olyan önkéntelenül jött, azt hittem csak gondolat, de a fenébe is, felfigyeltek rám.
- Hehe, csak nem zavartam meg a bulit? Be lehet szállni? - nem is értem hogy jött ez, én nem vagyok ilyen. Elfutottam volna ijedtemben, nem? Mármint odakint. A fene tudja. Ez itt nem a valóság, és többé kevésbé biztonságban vagyok. Elvégre itt a helyszínen nem tudnak megsebezni.

Közelebb sétáltam. Ez is része lehetett a pillanatnyi elmezavarnak. Közben a kislány teljesen kikelt magából, láthatóan nehezen birkóznak meg vele még öten is. A hangja ismerősen csengett, s ahogy jobban megnéztem, rájöttem, hogy én már láttam ezt a lányt valahol, már találkoztunk egyszer...
- Héj, én ismerlek valahonnan! - mutattam a lány felé - Nem te vagy az a ? ... hm... Hime? - ugrott be egy név, bár nem voltam biztos benne, hogy jó a tippem
- Akivel azon az aliz csodaországbanos küldin taliztunk?
Néztem a fickókra. Talán nem kellett volna felismernem a lányt...
A fene megeszi az egészet! Kellett nekem megszólalni, az első sorból nézhettem volna végig, csak ne ő lett volna! Nagyot sóhajtottam. Egyáltalán nem volt kedvem belekeveredni bármibe is, de azt hiszem ezt elszúrtam. Most már muszáj lesz... a fickók miatt...
- Kell segítség, vagy megoldod magad? - kérdeztem félúton megállva, s a falnak dőlve birizgáltam a kardom markolatgombját

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi7010/7300[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Aug. 05 2014, 22:21

Zombi módjára kavargattam a kávét, és beletelt vagy húsz percbe hogy kellőképp magamhoz térjek. Aztán a bőséges, három fogásos reggeli, meg a korsó komlószörp, majd útnak indultam. Fejlődnöm kell, így most is elindultam mobokra vadászni. Körbenéztem a 10. szinten, majd egészen délutánig aprítgattam a felém tartó jószágokat, ami jótékony hatással mutatkozott meg a húskészleten és a szittyópénzen is, meg valami manótól zsákmányoltam valami kimondhatatlanul furcsa nevű piát. És nem is akármilyen piát. Az üvegen halálfej embléma figyelgetett, figyelmeztetve a játékosokat, hogy antialkoholisták és alkoholérzékenyek ne fogyasszák. Ezen megkötések persze nem vonatkoznak rám, így legurítottam. Egy húzásra terveztem, ám mielőtt elfogyott volna, hirtelen összerándult a gyomrom, az üveg kiesett a kezemből, én pedig megneveztem a kígyót (boaaaa...),
- Na asszem ilyen tablettás cuccot sem fogok vedelni, az egyszer biztos - mondtam magam elé, bár ez újabb elgondolkodtató dolgot hozott elő. Ha a tablettásbor és társai odakinn is gyenge minőségűek, mert ugye szőlőhöz köze nincs, akkor itt Aincradban a tablettás cuccos milyen lehet? Egy digitális világban a digitalizált tablettákkal pótolják a digitális szőlőt? Na ez már nekem is sok, meg erre inni kell...
Vissza hát a kocsmába, ebéd, meg persze a sör, de sörrel kezdve, hogy leöblítse a halálfejes itóka ízét. Majd ahogy a pult felé igyekeztem, egy srácba botlottam, aki csak békésen sörvodkázott, egymagában.
- Látni téged inni itt múltkor, igaz? - szólított meg.
- Elég gyakran megfordulok errefele.
- Vodkapárbaj?
- Az meg mi?
- Kikérni fejenként tíz-tíz korsó sör és tíz-tíz vodka. 
- Jól hangzik.
- Aki előbb bevedeli nyer. Aki lassú vagy kidől az veszít. Vesztes rendezni szála.
- Értem. Vágjunk bele!  - majd kikértük a tetemes italmennyiséget, az NPC pedig miután kiszolgált minket, kíváncsian várt. Figyelte az eseményeket, és azt, hogy kitől kell beszedni az árát.
Az elején még jobban álltam, mint ellenfelem. Én már a harmadik sörvodkát legurítottam, ő még a másodiknál csöszmörgött. Aztán az ötödiknél kezdtem lassulni, a gyomrom pedig puffadni kezdett. A srác pedig csak emelgette tovább a korsókat, majd a hetedik körben kegyetlen elhúzott. Én pedig csak egyre lassabban kortyoltam, mert nem akartam, hogy búvárt játsszon. A sör és a vodka, ráadásul így, felváltva egymásután, nem a legjobb. Külön-külön még nem is lenne vészes, de így a gyomortartalom körmérkőzést játszik a bennmaradásért. Hosszú percek teltek el, az ellenfelem már befejezte a párbajt, de végül én is leküzdöttem a kihívást. Bár nem győztem, de legalább teljesítettem, és nem adtam fel.
- Hol tanultál így vedelni? - tettem fel a kérdést.
- Otthol, Oroszországban. - válaszolt.
- Áh értem.
- Most már ideje mennem!
Majd szépen kiandalgott a kocsmából. Aztán kicsit később én is úgy döntöttem, hogy elindulok. Bár határozottan nem tűnt jó ötletnek, mert ahogy felkeltem a székről, egyből szédölögtem. Annak ellenére, hogy csak arra az alaptevékenységre figyeltem, hogy bal láb, jobb láb, bal láb, jobb láb, ... mégis sikerült faltól falig mennem, majd az ajtóban keresztülesni a küszöbön, majd le a lépcsőn. Felkeltem újra, majd indultam tovább. Irány a JL palota, szerencsére közel van. De ahogy végignéztem az utcán, valahogy a szemem előtt nyúlt meg jóval hosszabbra. Aztán szedtem a patáim, és haladtam. Lassan, és bizonytalanul, hol az út egyik oldalán kóvályogtam, hol a másikon, hol pedig megfejeltem egy lámpaoszlopot, vagy hasonló. Aztán jött a kanyar után a híd, amin átérve már majdnem célbaérek. Elnéztem a híd felé, de az kegyetlen görbén festett.
- Azta... - mondtam csodálkozva, mint aki most először lát görbített hidat. De valahogy sosem emlékszem valami jól. De hát, lehet ez egy küldetés kezdete. Végülis, nem lennék meglepődve. És most így belegondolva a hajlítgatásról, rájöttem, Uri Geller és Kayaba Akihiko egész hasonlítanak, csak Kayaba nem kispályás. Amíg Uri csak kanalakat hajtogat az akaratával, addig KA komplett hidakat...
Na de ideje tovább haladni, és lépkedtem, amennyire tudtam, követve a híd kanyarjait, de egyszercsak csobb... Hogy kerültem a patakba, és hogy lett megint egyenes a híd? Vagy csak innen tűnik egyenesnek? Mindegy. Ki kéne úszni. Vááá de nem tudok úszni! A víz pedig elkezdett sodorni...
Mit tegyek? Úszni nem tudok, tehát ez kilőve.
Esetleg sodródás közben a fuldoklás ellenére elővadászni a teleport kristályt, és használni. bár ezt az ötletet elvetettem, mert mi van, ha a kristályt kisodorja a mancsomból a víz, és akkor nagy gáz lesz.
Esetleg a jó öreg jedi trükk: "Ha elhiszed, hogy ez nem víz, hanem sör, akkor sör lesz. Csak elég erősen kell koncentrálnod..." És ugye akkor már egy olyan ellenséggel harcolhatok, akit jobban ismerek. Végülis csak egy patakot kellene kiinnom...

Vagy csak várni, hová sodor a víz. Ha még tervei vannak velem az égieknek, akkor túlélem, ha pedig az van megírva, hogy itt a vége, akkor az ellen nem sokat tehetek...

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi9303/9700[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Aug. 07 2014, 16:55

Mindannyiótokkal ugyanaz történik, egyazon napon, csak eltérő napszakban, vagy éppen annyira nem is messze a másiktól. Egyedül Danee az, aki szemtanúja lehet annak, amit a többiek csak átélni kénytelenek, de a kardforgató fiú sem marad ki a sorból. /Danee pm-ben kapja meg az extra infót!/ Na de hogy mi is történt, óh, az elfelejtettem volna említeni? Twisted Evil

Nos, akár az állatkínzó fiatalokkal vitatkoztok, akár a csapossal vagy a csehó kemény legényeivel, vagy éppen egy tolvajnak vélt lányt akartok megtépni kicsit, ugyanaz történik veletek is, mint a patakban sodródó Ozirisszel: erős karok ragadják meg előbb a karjaitokat, majd a törzseteket és a lábaitokat, egy jókora tenyér pedig eltakarja a szemeteket. Valaki vagy valakik állnak mögöttetek, de az biztos, hogy legalább 5-6 kéz tart fogva benneteket. Szemetekkel az utolsó jelenet, amit láttok, az a rémület az eddig veletek szemben álló ember(ek) tekintetében. Ők látták mi áll mögöttetek... Ti legfeljebb a ziháló szuszogást hallhatjátok és a gyomorforgató bűz szagát érezhetitek. Mintha a vágóhídról érkezett volna a felmentősereg, avagy elrabló(i)tok. Aztán ha eddig nem ájultatok volna el, akkor arról is tesznek, hogy eszméleteteket veszítsétek, hála némi kábító méregnek.

Ébredeztek... nyomasztó csönd telepszik rátok... végtagjaitokat nem tudjátok mozdítani, mintha egy gigantikus légypapírra ragadtatok volna... álmotokban ezt már átéltétek, de a szemfedő még nem kerül le rólatok... Twisted Evil

/Kommunikálni tudtok egymással, egy helyiségben vagytok/

Határidő: aug. 10. éjfél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Shukaku on Pént. Aug. 08 2014, 07:08

Buta, buta gyerekek. Shu arcáról a harag és a düh, de még az eltökéltség mögé bújó félelem is eltűnik, és helyét az elégedettség, és egy gonosz mosoly, avagy talán vigyornak is nevezhető szájhúzás veszi át. Pár pillanatig még nem tudja, hogy a gyerekek nem tőle ijedtek meg, hanem a mögötte előtűnő valamitől, és olyan pozitív érzés keríti hatalmába, amit talán még sohasem érzett. Az a fajta megnyugvás és megelégedés, amelyet az ember talán csak akkor tapasztalhat, ha élete végeztével teljesíteni volt képes mindazokat a kitűzött célokat, amelyeket maga elé állított. Ha Shunak minden célja ugyan nem is teljesült, de pár pillanatig úgy érezte, hogy hatalmas lépést tett előre, és nagyon-nagyon örült neki, még fel is pillantott az égre, megköszönve Kayaba bácsinak, hogy megadta számára ezt a lehetőséget. Végre nem volt tehetetlen. Csak annyi kellett, hogy előhív egy menüt, megmutatja a szintjét, és talán még Timidussal sem kellett volna fenyegetőznie, a fiúknak annyira inába szállt a bátorsága, hogy még a kisrókát is elejtették a kezükből. Na jó, ez nem az a szépen letevés volt, amit az idomár kért, de jelen esetben ezt is megfelelőnek ítélte. Eleve ő sohasem akarta bántani a fiúkat. Még azokat sem bántotta a legutóbb, pedig talán kellett volna. Tudta jól, hogy ha egyszer is képes sarokba szorítani őket, akkor ott meg kellene mutatnia, hogy mostantól ő a főnök, hiszen ez a nagyok körében mindig is így működött, amikor megbecsülést akartak kivívni maguknak, vagy amikor az intézetben éppen változott az aktuális legmenőbb srác, vagy banda tagjainak hierarchiája. Neki azonban nem volt ereje bántani őket, bár a lelke mélyén szerette volna. Szerette volna visszaadni a sok verést, és talán még a fájdalmat is, de az ebben a világban úgy sem volt lehetséges. Tudta jól azt is, hogy ha elengedi őket, akkor majd gyűjtenek maguk köré nagyobbakat és visszavágnak… most először azonban nem félt ettől annyira, mint régen. Kayaba világának hála szerzett egy kis önbizalmat, és úgy tűnt, hogy elérte azt a szintet, hogy eredményesen tudjon kiállni önmagáért. A kezdeteknél a vörösek könnyedén megölhették volna az erdőben. Megölhette volna Elysion is, hogy senkinek ne beszélhessen a bűneiről. Megölhette volna Danee is, ha éppen valami olyat akart volna elkövetni ellene, és szintén hallgatásra kellett volna bírnia. Mára azonban erősebb volt Daneenál, erősebb volt ezeknél a fiúknál. Meg tudta védeni magát.

Na erre fel jött a nagy pofára esés. Mindazonáltal, hogy a kisróka szabad volt, innentől kezdve pedig feladat teljesítve, azért csak nem akaródzott neki elkapódni, ez azért egy picit nagy ár volt. Először azt hitte, hogy a fiúknak még több segítője akadt, akik bekerítették… de akkor miért ijedtek volna meg? És mi ez a szag? A Foszló zombi nem jöhet védett területen belülre. Ez a valami azonban volt olyan buta, hogy először a lány szemét takarta el, és mivel a fiúk elleni harcban a Hazatérés kristály végig a kezében volt, így így már azonnal el is kiáltotta a legrövidebb nevű város nevét, ami csak eszébe jutott. Taft! Ez a művelet vagy sikerült, vagy nem, bár mire kimondta (volna) a város nevét ő is rájött, hogy valószínűleg nem fog sikerülni. Hármas szintű lopakodás jártasság, amivel kijátszhatta az idomár észlelését? Esetleg Hinarinak lehet ilyenje… vagy néhány frontharcosnak, de ők sem erre gyúrhatnak, hiszen szörnyharcoknál nem használható… de akkor meg mi a…

És ez még az ébredés után is a fejében volt. Nem tudta, hogy mik a szándékai az elrablójának, de az álommal összekötötte. Ki is beszélt rossz álmokról? Olyan küldetésekről, amiket el sem kell fogadni? Ozirisz volt. Rémálmokról beszélt, és valami ellenszerről, ami a küldetés része volt. Igazából innentől kezdve már mindegy is volt, hiszen ha valóban nem emberek rabolták el, hanem egy újabb küldetésbe csöppent, akkor csak türelmesen meg kell várnia, hogy megkapja a feladatot, elvégezhesse, megkapja érte a jutalmat és mehessen haza, mint ahogy eddig. És ő várt is, szép csöndben, türelmesen. Abba, hogy játékosok rabolták volna el, bele sem mert gondolni. Sokaknak szúrhatta a szemét Timidus szervezkedése… nem, csak Anat tud róla, ő meg nem tenne ilyet… biztosan nem. Ez egy küldetés. Az álomképben azonban nem látta a sárkányt, és látni most sem volt sok esélye. Remélte, hogy itt van, de már nem esett úgy pánikba, mint legutóbb. Azért azt szerette volna, ha Kayaba bácsi valahogy jelzi a petnek, hogy Shu csak egyedül küldizik, és nem kell aggódnia…

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Hime on Szomb. Aug. 09 2014, 17:40

Végre valahára a férfiak elengedtek, és riadtan hátráltak el tőlem. Ezek szerint sikerült a tervem. Vagy mégsem... Mi ez a gyomorforgató bűz, ami a hátam mögül jön. És miért vagyok megint lefogva, de most még szorosabban, mint eddig? Mi az isten történik itt, hogy még a klónjaim is egy szempillantás alatt eltűntek, holott, még bőven kinn kéne lenniük. Psziche is szinte nyüszítve menekült el vissza a tudatom mélyére, és ha lett volna ott ajtó, talán még azt is magára zárja, de kismillió biztonsági zárral.
Lassan homályosodik a világ. De nem tudom, hogy a sokk, az erős szorítás, a gyomorforgató bűz, vagy esetleg más miatt.

Elájultam. A körülöttem lévő dolgokról nem volt tudomásom, de Psziche-vel így könnyebb volt pár szót váltanom.
-Mi az isten történhet velünk?- Kérdem riadtan Psziche-t.
- Nem tudom, de veled együtt nekem is nagyon, de nagyon rossz előérzetem van.
- Látod, nem kell rám hallgatni. Ha te az álom után abbahagyod amit műveltél, akkor most nincs ez.

Ám a választ már nem hallhattam, mert magamhoz tértem. Bár ebben nem vagyok biztos, mert még mindig nem látok. Valószínűleg még mindig van valami a szemem előtt, vagy a fejemen. Mozdulni nem tudok. Kicsit hasonlít ez a múltnapi álomhoz. Ám a csendbe most mintha lélegzés és erős szívdobbanások is hallatszanának. Bár lehet, hogy csak a sajátomat hallom. Minden esetre Psziche most szokatlanul csendben van. Nekem pedig erőteljesen jeges félelem szorítja össze a szívem, és az eddigieknél durvábban van rossz elő érzetem. Minden esetre megszólalni se merek, és a lélegzetvételemet is próbálom halkítani, nehogy egy esetleg közelben lévő mob vagy boss betámadjon pont most, mikor teljesen védtelen vagyok.


Psziche: Piros
Hime: Sárga

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi800/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ryuu on Vas. Aug. 10 2014, 12:22

Nos, hát. Csináltam egy ilyen Assasin Creedes.... és értettek a kézmozdulatból! A szép szó megtette volna a hatását? Olyan könnyedén toltam arrébb a mellettem állót, hogy nem lehetett véletlen. Rámeredtem a férfire, majd a közelében reszkető benga nőre. Ezt meg mi lelte? Az előbb rongybabként próbált megszabadítani a lelkemtől! o.O Csak ámulok. Az a pillanatnyi habozás, ami a merőben új reakciótjukat követte nálam, pont elég volt arra, hogy ... nos, arra, hogy valaki, vagy valami rám tapassza a mancsait. Suspect A másodperc töredéke alatt reagáltam rá. Ugrottam volna ki a kezei közül, mintha csak megcsíptek volna. Azonban se súlyemelés, se akrobatika, se semmi olyan kis hasznosság nem volt a bírtokomban, ami ezt sikerre vitte volna, s nagyon úgy tűnt, hogy nincs egyedül az "idegen" Megijedtem. Nem takargathatom. Kiült rám a félelem, vegyítve egy csipet döbbenettel és értetlenséggel. Valószínűleg pont olyan fal fehér lehettem én is, mint a kis csapat ami szemtanújává vált a jelenetnek.
El akarták takarni a szemem, de ekkorra már a karjaimat se tudtam mozdítani, nem hogy elmászkálni.
- Engedjenek e-
Undorító volt az a bűz, ami mögülem áradt. Csak a bűz maradt meg, nah meg a rémült ábrázatok utolsó képként, mielőtt hatott volna a méreg. Vajon mit használtak? Lehet venni?
Szeretném én látni mi hatott így egy csapat felbőszült csürhére? Azt hiszem igen. De nem fogok örülni neki.

... Olyan volt, mintha még mindig ők fognának le, mikor újra hangokat hallottam. Elsőre meggyőződtem arról, hogy nem álmodom. - Van itt valaki? - S ahogy csak bírtam meresztgettem a szemeim, de valószínűleg van a fejemen valami, vagy be van kötve a szemem. Ezt már nem tudtam megállapítani. Ütős lehetett az a drog amit beadtak. @.@ Mocorogni se nagyon volt helyem. Fájt a fejem és rettenetesen éreztem magam. -.- Nincs kedvem bújócskázni. Még mocorogtam egy darabon, majd feladtam. Valamire fel vagyok passzírozva, vagy olyan helyen vagyok... vagyunk(?), mint a középkori kínzó kamra. Még jó hogy nincs fájdalom. ^^" - Hahóó...

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi747/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Mameko on Vas. Aug. 10 2014, 17:19

Mégis, hogy képzelte, ki az a lány aki csak úgy eltulajdonította az én magántulajdonomat? Anyukája biztosan nem tanította meg arra, hogy mások holmijához hozzá érni is bűn. Nem, hogy csak úgy elvinni ha úgy tartja a kedvét. Én tettem rájuk előbb a mancsom, szóval Shimogu és Kagamin és az én társaim. Csak az enyémek, senki másé, és nem is lehet az övé. Ezen gondolatokkal a fejében rohant, ahhoz a fogadóhoz, ahol úgy vélte, hogy megszállhatott az a lány aki minden szó nélkül, képes volt ilyen bűnt elkövetni. Ha kérte volna, sem kapná meg. A lány kezében szorongatja a fegyverét, lassacskán a helyszínre ért, már látni lehetett az épület körvonalait a távolban, az utca üres, sehol egy lélek. Legalábbis ö úgy gondolta. Átrohant az új túloldalára, majd egy egyszerű utcai pad mögé rejtőzött el, ahonnan kilát, de öt nem látja majd az épületből kilépő alak. Gonosz vigyor húzódott végig az arcán, úgy  érezte, hogy most végre éreztetheti valakivel, hogy a bűnösöket meg kell büntetni. Kicsit kuncogni kezdett magában, elégedett volt, hogy micsoda tervet sikerült kieszelnie egyedül, ezért biztosan meg fogják dicsérni a bajtársai, ha megmenti őket. Ugyan semmi bizonyíték nem volt arra, hogy valójában az épület egyik szobája rejti, a célpontot. De a megérzéseire hallgat, amik ritkán hazudnak neki. Ekkor még nem is sejtette mi is vár rá. Hirtelen valaki megragadta először az íjat tartó kezét és erősen rántott rajta, még mielőtt a lendület segítségével hátra fordulhatott volna, a másik kezét is elkapták, és épp úgy mint az előbbivel, ezen is húztak egyet, csak ezúttal az óramutató járásával ellentétes irányba, így újra egyenesbe került a lány, és egy gyors pillantást vethetett még a vendéglő képére. Szinte egy másodperc telt el és máris egy jókora tenyér takarta a szemét.
- HÉÉ! ENGEDJ EL! - kiáltott fel, és hevesen ellenkezni próbált, vadul rázkódott, azonban újabb és újabb kezek jelentek meg a semmiből. Óvatlan volt. A pár méterre lévő sikátorban rejtőzhettek a lány emberei. Tudták, hogy eljön. Csapda volt. - Azt mondtam... ENGEDJ EL! - kiáltott ismét, előre döntve a fejét, olyan hirtelen és vadul amennyire csak lehetett, remélve, hogy ezzel szabaddá teheti az arcát, a sok kéz takarásától, és legalább egy pillantást vehet a támadóira. Gondosan az eszébe vésve azok arcát, és vonásait, hogy aztán később rajtuk is bosszút állhasson.
- SEGÍTSÉG! VALAKI SEGÍTSEN! AKÁRKI, VALAK...- és máris érkezett egy újabb kéz, ami ezúttal a lány szájára került, ezzel megfosztva őt attól, hogy segítségért kiáltozhasson. A kora reggeli csendben, csak úgy visszhangozott az utca a kislány hangjától, ami dühös kiáltásokból lassan fájdalmas könyörgésbe ment át. Keserves sírásba kezdett, még mielőtt teljesen elkábult volna.

Lassan elmúlt az anyag hatása, ismét visszatért az eszmélete, azonban mégis mozdulatlanok a tagjai. Mégis mi történt? Mi ez az egész? Ez a büntetésem? Kérdezgette magában, majd lassan próbált visszaemlékezni a történtekre. Mégis mi történt még mielőtt elaludt volna. Fura illat, kezek érintése. Ezek mind elmúltak, de akkor mi történt?
- Hol vagyok? - kérdezte, azonban talán az ég akarta, hogy annyira egyszerre időzítsen a megszólalással, hogy egy másik alak beszédébe szólt bele. Rémülten zárta össze a száját. Van itt valaki más is. Félt. Túlságosan is, legszívesebben sírni támadt volna kedve. A korábbi hang ismét felhangozott, de a lány inkább csendben maradt. Nem szólalt meg, remélte, hogy a fiú nem hallotta meg az előbb.

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi315/500[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 10 2014, 22:29

A víz csak sodort tovább, én pedig reménykedtem benne, hogy talán lesz egy sekélyebb szakasz is, vagy egy kanyarban partra vet a víz. Ám hiába reménykedtem, semmi ilyesmi nem következett be, leszámítva egy kanyart, aminek hála szép nagyot csattantam a meder falán. Aztán újabb egy-két perc sodródás után hirtelen megörültem. Néhány ember alakját pillantottam meg a távolban, és ahogy közelebb értem hozzájuk, jobban szemügyre vettem őket, és arra a következtetésre jutottam, hogy horgászok. Elkezdtem nekik kiabálni, hogy húzzanak ki, de mire a közelükbe sodródtam volna, arra ők fejvesztve menekülni kezdtek, még a pecabotokat is hátrahagyták. De miért menekültek? Mondjuk én is megijednék ha az éjszaka közepén egy kiáltozó részeget hozna felém a patak...
Ami viszont jobban zavart, az a bűz. Nem tudtam mihez hasonlítani, talán a dögkút és a szennyvízcsatorna keveréke. De hogy kerül mindez ide, Aincradba? Dögök és dögszag itt nincs, ami meghal elpixeleződik, ugyanúgy mint aminek lejár a szavatossága. És a szennyvíz sem itteni jelenség, legalábbis az Aincrad-béli mellékhelységek száma alapján biztos nem. De most mégis ezt érzem, és majdhogynem kidomom a taccsot. De mire pont jöttek volna a fürge rókalábak, hirtelen valaki befogta a szám. Hogy kiféle-miféle lehetett, azt nem tudom, de a lapát kezeiből ítélve legalább négy- vagy esetleg ötajtós szekrény. Aztán újabb kéz, majd újabb, és végül éreztem, ahogy a víz nem sodor tovább.


Aztán csend, és újra csend. Sötétség, mozdulatlanság, pont mint az álomban. Most ez megint egy álom? Ha álmodom, akkor az avatárom ezidőalatt csak sodródik tovább a patakban? Esetleg már meg is haltam? Vagy ez mégsem álom, hanem a valóság? De akárhogy is, ez a magatehetetlenség zavaró. És a sötétség. Semmit nem látok, az égadta világon semmit. Ezek szerint most tényleg meghaltam...

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi9303/9700[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Danee on Vas. Aug. 10 2014, 22:45

Abszurd. Ezzel lehetne összefoglalni ami történt. Az egészet.

Hime még csak fel se figyelt rám. Persze meg volt a saját maga gondja, nem is kicsi, de azt hittem, azért a hangom eléri a fülét.

Hogy mit is tettem volna ezek ellenére? Csak álltam volna ott és bámulom, sőt gyönyörködök a történtekben beteges módon? Akár azon, ahogy megerőszakolják, vagy ahogy szétveri őket egymaga?
Vagy kezembe veszem a dolgot, egész konkrétan a kardom és neki megyek a támadóinak?
Egy ismerős megtenné ezt? Vagy vagyunk mi egyáltalán annyira jó ismerősök?
Azt hiszem már sosem tudjuk meg, ahogy akkor hogyan döntöttem volna, hogy hallgatok-e a lelkiismeretemre, vagy gyáva, beteges hangokra hallgatva teszek másképp.

Hime talán nem is láthatta, azt amit én meg a támadói pillantottunk meg. És ők még jól is jártak. Nem úgy mint Hime, s aztán én.

Ha a történtek abszurdnak nevezhetőek, ez a szörny maga volt a groteszk förmedvény megtestesítője. Hogy hangtalan volt? Ekkora testtel? Elképzelhetetlen! Dübörögnie kéne ilyen tömeggel ami a lábai fölött burjánzott mint egy rákos daganat mely felfalta a gazdatestet.

Mozdultam volna, hogy kimentsem Himét.
Fura, most meg se fordult a fejemben, hogy másként tennék-e. Egyszerűen a szörny már maga olyan szinten riasztó volt megjelenésében és ellenséges, hogy semmi szórakoztatót nem találtam benne, márpedig akkor...

De alig mozdultam, engem is elkapott. Hiába próbáltam megfeszülve, testem megtekerve a fogásból szabadulni, esélyem se volt a megfeszülő gigantikus izomtömeggel szemben. Szorítása egyik pillanatról a másikra olyan könyörtelen volt, hogy az agyam is feladta a harcot, s testem védekezésként elszakított a külvilág minden impulzusától. Bezárult a világ körülöttem, s elmém időtlen kontrolálhatatlan sötétségébe szorultam

Mindig olyan mint egy filmszakadás. Persze eddig többnyire agyrázkódás miatt történt. Sosem világos hogy kerültem oda, ahova, de mindig jó volt tudni hogy még épp vagyok. Hogy túléltem.

Most azonban mindhiába. Semmim nem mozog. Mégcsak nem is látok. De hallani hallok, a többi érzékem is kezd kiélesedni a szemem mégis csak sötétségben keres kétségbeesetten. Megvakultam?

Két különböző emberi hangot is hallani véltem, egy fiú és a másik egy lányé lehetett
- Hahó - válaszoltam nekik, hogy egyáltalán tudják, hogy többen is vagyunk
- Van. Nem tudom, hol vagyunk, de ha ez megint az a rémálom... - elhallgattam hírtelen. Rémálom lett volna, vagy már akkor sem volt az, vagy épp ez lenne álom? De hát olyan tisztának tünnek a hangjaik!
- Ez még a SAO, ugye? A játékban vagyunk? Vagy ez... - kint lennénk? hogy került volna ki a tudatunk, hova kerültünk és egyáltalán hogy? Fogság vagy korház?
- Ez nem egy álom vagy a játék, ugye? Kijutottam volna?
Be nem állt a szám, a tudatlanság és bizonytalanság megőrített
- Az a szörny, ami felnyalábolt és kipréselte belőlem a szuszt is, belőlem és Himéből...
Aztán eszembe jutott, hogy talán a lány is valahogy, valamiért itt lehet. Bár az ittet nem tudtam értelmezni
- Hime, itt vagy? Danee vagyok!!! - ordítottam hogy biztosan meghallja, ha köztünk lenne

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1898
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi7010/7300[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Rosalia on Vas. Aug. 10 2014, 23:59

Továbbra is be van takarva a szemetek és síri csönd vesz körül benneteket... jobban mondva egymást halljátok. Reagáljátok le Daneet!

Határidő: aug. 15.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 11 2014, 06:19

Szegény Shu sohasem volt jó abban, hogy felismerje a hangokat, és beazonosítsa hozzájuk a gazdájukat. Hime hangját biztosan nem tudta volna hozzárendelni a lányhoz, hiszen nem beszélt vele sokat, és azt a keveset is nagyrészt igyekezett elfelejteni, hiszen a lovag depizett majdnem az egész úton, és nem akarta engedni, hogy magával rántsa… ezért is menekült el olyan modortalanul a társalgásuk elől, ahogy tette is. De mivel a lány egy mukkot sem szólt, így esélyt sem adott az idomárnak arra, hogy rájöjjön, hogy ki is valójában.

Ezután következett Aleandro, alias Takumi, alias Ryuu, akinek a számos álneve mellett ugye még narancs indikátor is díszelgett a feje fölött. Valószínűleg akkor sem ismerte volna fel a hangját, ha jobban odafigyel erre a füllentőgépezetre előző találkozásuk alatt, így azonban, hogy még a rémület meg is változtatta kicsit a srác hanglejtését, így esélye sem volt arra, hogy kitalálja, ki is áll a kérdések mögött. Idegeneknek meg ugye nem volt hajlandó válaszolni, hiszen még bajba kerülhet miatta. Már régen megtanulta, hogy a küldetéseken nem a küldetésektől kell félni, hiszen azok úgy vannak megírva, hogy teljesíthetőek legyenek. Az emberektől, az úgynevezett játékostársaktól kell tartani, mert ők nehezítik meg a kis idomár dolgát, amióta csak belépett ebbe a világba.

Majd felcsendült egy vékonyabb, valószínűleg lányhoz tartozó hang, illetve nem is utána, hanem Ryuuéval egyszerre, így ismételten nem nyílt lehetőség a felismerésére.

Ozirisz, akinek a hangját Shu biztosan felismerte volna, hiszen nagyon sokat beszélgetett vele az egyik kirándulásuk során, és nagyon sokat köszönhetett a kardforgatónak, aki bátorságot és magabiztosságot öntött belé, elismerte felnőttként, hogy a céljai nem értelmetlenek… no ő sem szólalt meg.

Volt azonban egyvalaki, aki megszólalt. Sőt, ez a valaki szinte ontotta magából a szavakat. Ő volt az a valaki, akit Shu nemhogy ilyen helyzetben, hanem semmilyen helyzetben nem akart hallani. Amint felcsendült ez az utálatos nyekergés, a lánynak már rögtön át is váltott undorító kéjelgésbe, és szinte tudomást sem vett már arról, hogy mit is mond a fiú. Le vannak kötözve, a fejükön csukja, eddig majdhogynem csak lányok hangját hallotta… és itt van Danee is. Na most már teljesen biztos volt abban, hogy nem fog megszólalni, és hangtalanul fohászkodott Kayabához azért, hogy a küldi ne úgy induljon, hogy az a perverz alak szabadon van, vagy szabadul ki legelőször… ha viszont ő lesz az első... újra végigfutottak az agyán a képek, ahogy ez a aberrált állat a nyakához hajol, és megcsókolja... és a kislány szívében ismételten fellobbant a harag.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Aug. 11 2014, 15:47

Az én "hahóóm" és egy másik "hol vagyok?" kérdés között nem telt el tized másodperc töredéke sem. Szidtam magam gondolatban, amiért ilyen türelmetlenül kezdtem el "kiabálni". Ami azt illeti halálos félelem fogott el. Nem az ismeretlenség, vagy a halál eshetősége miatt, habár az is megfordult a fejemben. Ha itt most játékosok vannak, ki állíthatja meg őket, hogy eldurranjon az agyuk és lekaszaboljanak engem? Engem? Meg még pár élőlényt a közelemben. Nem vagyok közömbös az emberek iránt, csak amennyire megérdemlik és ez ugyebár mindig változó. Hogy mikor mennyire. Én érdekelt vagyok az emberek iránt. Elég motiváltnak tartom magam hozzájuk. Pont annyira, hogy megismerjem a kicsinyes kis vágyaikat, a szándékukat. A sötét gondolataikat, és azt felhasználhassam magamnak. Tudom, hogy magam is "csak" egy ember vagyok, de ez nem számít. Mert én nem csak, hanem az ember vagyok! Azért mert én átlátok a többieken. Ők csak egy selejtes képződményei annak a csodás létnek, amit úgy hívnak, hogy ember.
No ez már kezd beteges színben feltüntetni, meg nem is gondolkozom úgy. Nem mindenki bárgyú és szemétre való. Tudok nevetni rajtuk, meg velük is néha. Tudom, akarom élvezni az életet. És ez jelen pillanatban nem valósulhat meg.
Még az sem lenne ellenemre, hogy tehetetlen vagyok, csak tudnám mi a csuda folyik itt? Mi? Nah?

És akkor szólalt meg egy totál ismeretlen pofa a közvetlen közelemben. Ezt is bezárták ide? Már hallottam kisebb nyöszörgéseket, egy elfúló "hol vagyokot", és akkor most valami itt szófosásba kezdett mellettem.
- Ember! Hallgass már el! - Rivalltam rá mérgesen. Nem mintha annyira haragudnék rá, csak épp nem a legjobbkor kezdett bele szavak megformálásába. - Nagyon más nem lehet, mint a sao. Huhh, nyugalom, nyugalom. Ez is biztosan egy küldetés. Szóval csak semmi pánik, oké? Jelentkezzen még valaki, aki itt van! - Egyszerű utasítás volt és elvártam (volna), hogy meg is tegyék amit "kértem" tőlük. - Hime pedig ha itt van szólaljon fel. -.- - Adtam ki konkrétan is, nehogy szegény ördög szíve választottjának elvesztésébe pusztuljon bele. Rolling Eyes Kikkel vagyok körülvéve... ez az őrült álmokról beszél meg kintről meg szörnyekről. Az oké, hogy engem is elraboltak, ahogy szerintem itt mindenkit, de ez már csak így van, abban a Kúriában is csak elrablásos emberek voltak. Kivéve persze azt a Junt. Aranyos kis teremtés volt. Kíváncsi vagyok most itt van e. Persze eszembe se jutott, hogy az álmommal azonosítsam ezt a tébolyt. Azért nem vagyok meggárgyulva. Suspect

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi747/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Hime on Hétf. Aug. 11 2014, 19:19

Az álom és az ébrenlét bizonytalan határvonalán lebegtem. Nem tudtam felfogni, hogy mi is történik velünk, és hogy ebből mennyi az álom és mennyi a valóság. Nem tudtam hogy hol is vagyok, hogy miért is vagyok ott, ahol éppen vagyok. Lassan annyira elzsibbadt mindenem, hogy már szinte semmit nem éreztem. Csak a hideget, és a bizonytalanságot. Nem tudtam, vajon túlélhetem-e egyáltalán ezt a rémálmot, amibe Psziche kevert bele. Folyton csak az az ocsmány lény lebegett a szemem előtt, és még mindig érzékeltem azt az undorító bűzt, amit akkor éreztem, amikor elfogtak. Nem akartam meghalni. Most még nem. Egy könnycsepp gördült le lassan a szememből elérve az anyagot, ami a szememet fedte, és ami egyből felitta azt. Valami miatt most Psziche-t is eléggé halványan érzékeltem. Mintha valami miatt lefedettség lett volna kettőnk között. Mint amikor bemész az alagútba és elveszik a térerő egy kis időre. Ám hirtelen a semmiből hangokat hallottam, és valaki a nevemen szólított. Ez kicsit kirángatott az eszméletvesztéshez közeli állapotból.
- Itt vagyok!- Kiáltottam szinte sírva.- Danee te merre vagy? Te se tudsz mozdulni? Mi történt velünk? Mi vagy ki hozott ide minket? És miért?- Záporoztak a kérdéseim, miközben nagy nehezen próbáltam vissza tartani a sírást, és valamennyi magabiztosságot erőltetni a hangomba.
- Ki van még itt? És tudja valaki, hogy mi is folyik itt? És hogy miért kerültünk ide? És egyáltalán hányan vagyunk?- Ám ahogy kiabáltam, hirtelen eszembe jutott, hogy mit is kezdünk akkor, ha esetleg valaki vagy valami vár ránk a sötétben, és egyszer csak ránk támad. Bele se merek gondolni, hogyan is védhetnénk meg magunkat.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi800/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Mameko on Csüt. Aug. 14 2014, 10:39

Ha valaki tudja milyen érzés az amikor akarata ellenére hurcolják el valahova, akkor tudja milyen érzés félni. De hogy ha el is kábítják majd úgy ébred fel, hogy a szemeit letakarták, teste pedig mozdíthatatlan akkor pedig egészen biztos lehet benne, hogy a rettegés érzése járja át. Nem tudod megmondani mekkora a helyiség ahol vagy, sem azt, hogy van e más is a szobában. Ha pedig mégis van akkor megkockáztasd-e a beszélgetést, esetleg egyetlen hangot is ki merj nyögni addig amíg nem látod az arcukat. Lehet mégsem az a fruska rabolta el a srácokat, hanem azok az alakok akik a sikátorból másztak elő és a valódi célpontjuk én voltam? Mégis mi rosszat tettem, hogy ezt érdemlem? Futottak végig a gondolatok a lány fejében. Ugyan elég sok utálója akadt, bizalmatlanságából és különös vadászati szokásaiból adódóan de sosem gondolta volna, hogy ilyen sorsra jut. Egyedül valahol elhagyatva... vagyis mégsem teljesen egyedül. Egy fiú hangja töri meg a hirtelen csendet. Amikor pedig már azt hitte a lány, hogy ismét csend ülepszik le a szobára, mert ha ö nem válaszol akkor biztosan a fiú is csendben marad. De ez nem így történt. Újabb és újabb dolgokról kezdett hadoválni, már-már kísértetiesnek is mondható, hogy csak úgy elkezdett magában beszélgetni. Talán ha mások is vannak a szobában akkor minden bizonnyal a dumáló alakokra fognak figyelni, mert hát a válaszokból ítélve nem egyedül van a fiú, csak különböző hangszínekben beszél magához..  Talán sikerülhet valahogyan kiszabadítanom, vagy legalább megmozdítanom a testem. Terve ugyan nem volt, viszont minden erejét összeszedte, hogy legalább a jobb karját megmozdíthassa, mert mégis csak jobb ötlet mint a vergődés, hogy aztán az el rablók egy újabb adag nyugtatót adjanak be. Ha itt lenne Kagamin vajon mit mondana? "Gyerünk Momo, szabadulj ki és szerezz vissza ettől az idiótától! Nem érdemeli meg, hogy a te játékoddal játszon!"

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi315/500[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Aug. 15 2014, 07:33

A zavaró sötétségben és magatehetetlenségben hangokat hallottam. Először azt hittem, hogy csak a képzeletem űz velem tréfát ismét, de az elmúlt percek leforgása alatt arra jutottam, hogy ez nem túl valószínű. Ahhoz hogy ilyeneket képzelődjek nem csak innom kellett volna, hanem legalább egy adag faeno levelet is el kellett volna szívnom. Bár abban az esetben röhögnék mint a fakutya, tehát ez mindenképp kizárva. A "klasszikus" másnaposság szerencsére nincs jelen a SAO-ban, legalábbis a fejfájás mint olyan nincs. De ha odakinn ittam volna ennyit, akkor nem csak kapufa lennék hanem ráznák a ketrecet...
A hangokból szavak majd mondatok lettek, amik egyrészének a gazdái is meglettek. Danee és Hime is itt van, valamint még egy harmadik hangot hallottam, amit nem sikerült beazonosítanom, hogy kitől származik. A hangerőből ítélve néhány vagy legfeljebb 10-15 méteren belül lehetnek, és legalább négyen vagyunk.
Ami Daneet illeti, nehéz lenne elfelejteni. Nem olyan túl rég egy kazamatát szervezett, de ami miatt kifejezetten emlékezetes, az az elf volt, amihez odasomfordált, és fotó kristállyal csinált egy közös képet, mindezt harc közben. Na, ilyen még nekem sem jutna eszembe, akármennyit is iszok... Persze ha már egy kis faeno vagy gomba is van a dolog mögött, az már más tészta, olyankor előfordult már hogy a fogadó tetejéről elrugaszkodtam, mert azt hittem, hogy tudok repülni, de amilyen szerencsés voltam, valahogy mindig a macskakőbe botlottam... De hát ez van, és lesz ez még így se. Jelen helyzetemben kifejezetten örülnék ha egy hasonló helyzetben lennék, mert akkor nem lebegnék magatehetetlenül világok határán, és nem utolsósorban szabad lennék.
A másik ismerős, akiről tudomást szereztem, az Hime volt. Vele már régesrég nem találkoztam, úgy egy évvel ezelőtt láttam utoljára. Hajdanán hárman összeszedtünk valamiféle mérgezést, ami miatt rémálmok kerülgettek, majd megjártuk a poklot (amit itt csatornáknak neveznek), szembenéztünk a vérpatkányokkal, majd furcsaságokra furcsaságok jöttek, míg végül kételyek közt maradtunk sokáig, hogy mi volt valóságos, és mi nem. Mi történt meg, és mi nem. Na, Hime is végigjárta ezt az utat. Ezek után már nem csodálkozom, hogy ismét idecsöppent ő is erre a dimenziók közti üres térbe, ahol a körülmények kísértetiesen hasonlítanak a korábbi rémálmomhoz. Valószínűleg neki is volt egy hasonló rémálma, ahogy valószínűleg a többi itt tartózkodónak is.
Még egy harmadik résztvevője is volt tavaly annak a küldetésnek, és ha a Párkák máshogy gombolyítják a sorsa fonalát, akkor ő is itt lenne, legalábbis amennyit a rendszerről tudunk, a küldetéseket a jellemünkhöz és az emlékeinkhez igazítja. Ő is hasonló utat járt be mint Hime, vagy épp jómagam, de egy végzetes napon minden megváltozott, és örökre eltűnt. Ai Hane összes nyoma itt Aincradban csupán egy vastagon áthúzott név a palota falán, és néhányunk emlékei...
Az egésznek csupán annyi a jó oldala (már ha nevezhetjük annak), hogy ő most nincs itt, így ilyen kiszolgáltatott helyzetben, mint mi. Ő már egy jobb helyen van, és talán békére lelt... Vagyis ez egyszerűen nem lehet a túlvilág, hisz akkor már őt is látnám, ehelyett nem látok semmit.
- Ez egy küldetés kezdete. Hasonló, mint egy éve, de ugyanakkor mégis teljesen más. - szólaltam meg én is, bár nem akartam felfedni magam az esetleges „nem-épp-barátságos” itteni birodalom ura(i) előtt, de ahogy hosszasan a gondolataimba merültem, és hirtelen rájöttem, a szavak csak akaratlanul is kiszöktek a számon.
- Csak az a kérdés, hogy ez a „Rémálom a Kocsma utcában 2”, vagy valami eldugott helyre való teleportálás eredménye...
Őszintén remélem, hogy csak az előbbi, hisz akkor csak fel kell ébredni, és kész. Ha viszont a második lehetőség, akkor határozottan gáz van...
- Nem tudok megmozdulni, amiből következik hogy a menüt sem tudom megnyitni, hogy valami itókát keressek. Egy kis itóka mindig segíteni szokott ha rágódok valamin. Igaz, legtöbbször nem segített megtalálni a választ, de a kérdést legalább elfelejtettem... egy időre...
- Aki nincs itt, még most szóljon – szólaltam meg ismét, remélhetőleg kiderül hogy kik vannak még itt rajtunk kívül, már ha még tényleg vagyunk itt még páran. Csupán kizárás alapján próbálom meg kiugrasztani a nyulat a bokorból, hogy megtudjam, a többiek, akik közel állnak hozzám, nincsenek itt, biztonságban vannak, innen messze, bárhol is legyen ez az itt...

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi9303/9700[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Aug. 18 2014, 09:37

Akinek van hallgatózása, az csoszogó hangot hallhat a távolból. Közeledik. Közeledik! A beszélgetést már mindannyian hallhatjátok, bár még mindig a távolból:
- Mit gondolsz róluk, Caius? - kérdezi a recsegő, karcos női hangon, melyet leginkább az iskolai táblát végigszántó köröm keserves zajához lehetne hasonlítani.
- Kiváló hetes, kivvvvállló úrnőm! - a válaszadó hangja úgy trillázik, mint egy elmeháborodotté.

- Hallottátok? Ti is hallottátok? Vagy csak hallucináltam? - kérdezi tőletek egy eddig nem hallott mélyebb férfihang. A szemetek továbbra is le van takarva, mozdulni továbbra is annyit tudtok, mint eddig. A csoszogó közeledik, majd besétál közétek, anélkül, hogy megérintene bárkit is.

Határidő: aug. 22. (péntek) éjfél

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 18 2014, 10:10

A lány gondolatban hálát rebegett a hangos fiúnak, aki végre elhallgattatta Daneet. Az számára teljesen egyértelmű volt, hogy ez még a SAO, hogy még Aincradban van, és az is, hogy ez egy küldetés, azonban felettébb megnyugtató volt ezt más szájából is hallani, hiszen akkor már teljesen bizonyos lehet abban, hogy biztonságban van. A fiú hangja már kezdett derengeni, tudta, hogy valahol hallotta már, de még mindig nem volt biztos benne, hogy ki is lehet az. Azt azonban megtudta, hogy a Hime nevezetű lovag jelen van, és vele se nagyon akart beszélni, mert az a nő a búskomorság díszpéldánya volt, és szokásához híven máris visítozni kezdett, miközben Shu próbált volna azon gondolkodni, hogy mi is lehet a küldetés célja, hogyan is kellene tovább lépniük. Az álomképek, ahol ő volt a kevélység… bizonyára az a cél, hogy ezt a rossz tulajdonságát segítsen neki valamelyik kedves játékmester leküzdeni. Hát persze! Az előző elrabolós küldetésen is arra akarta megtanítani a kedves ismeretlen, hogy legyen bátrabb, most bizonyára ez a másik negatív része kerül kiküszöbölésre. Talán ugyanaz írta ezt a játékot is, mint az előzőt. Elrablás, fogság… igen, biztosan így van. És mi lehet a kevélység legjobb ellenszere? A szerénység természetesen. Nem kezd el okoskodni, nem kezdi el magyarázni a többieknek, hogy ez csak egy küldetés és nem kell aggódniuk, hanem szépen a háttérben marad, csöndben, hangtalanul, és nem akar rivaldafénybe kerülni. Talán ezért került most ide Timidus nélkül? A sárkánnyal ez azért jóval nehezebben kivitelezhető lenne. Mindenesetre elég szép tervnek tűnt a számára, hogy a világ jótékony teremtői igyekeznek legyőzni bennük az emberi gyarlóságot, így ehhez a tökéletes világhoz alakítják őket. Ennél nemesebb gesztust el sem tudott képzelni, így hát jó diákként szépen csöndben figyelt. Még akkor sem szólalt meg, amikor Ozirisz hangját meghallotta, pedig a fiúnak különösen örült. Most is gyorsan kitűnt, hogy hasonlóképpen gondolkodnak, hiszen a kardforgató már fel is hívta a többiek figyelmét ezekre az egyértelmű tényekre. A Rémálom az Elm utcában –a kocsmás részt meg sem hallotta- című filmet sajnos Shu nem látta, sohasem rajongott a horrorért, de azért valami derengett neki, és a példa különösen jó hasonlat volt. Ezután azonban nem várt esemény történt, és megérkeztek a vendéglátóik is. A kis idomár régóta tudta, hogy a küldetések a kinti világ történeteiből táplálkoznak, így már azonnal azon kezdett gondolkodni, hogy mi honnan lehet ismerős. Az említett filmből csak Freddy Krueger alakja rémlett, de vele nem sok kedve volt találkozni. Ugye megtudta, hogy heten vannak, ami a hét főbűn után nem volt meglepő, illetve egy név, Caius. Erről azonnal az ugrott be neki, hogy Caius Ceasar… de semmi több. Illetve még egy híres mondat:  Ave, Caezar, morituri te salutant! De ezzel ugye szintén nem tudott mit kezdeni...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi12695/10100[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ryuu on Szer. Aug. 20 2014, 19:25

Jót kuncogtam valami részeges, vagy legalábbis alkohol kedvelő barátunk szövegén. Demo sa, miért lenne gáz, ha ez egy küldetés? o.O Nem értettem, habár azt be kell ismerni, hogy ha az illetők ránk akartak ijeszteni, veszettül jól csinálták. Közben füleltem, de nem hallhattam semmit, hiszen nem volt hallgatózásom. >.> Aztán mégis felderengett egy, aztán még egy személy hangja. Az első olyan hatást keltő volt, ami kissé megviselte az idegeimet. <.< Kirázott a hideg tőle, brrr. A második egy mélyebb tónussal bíró egyén, meg is kockáztatnám, hogy férfi, de hát a saoban aztán bármi lehet. Nem biztos az, hogy játékosok, sőt! Én meg mernék esküdni rá, hogy nem azok. Minek kell hát találomra kiválasztott ember egy játékosnak? Amelyik nem a fronton agyal az megbújik valamelyik városban, netalántán fosztogató, azaz gyűjtögető életmódot folytat. Mondjuk O.o- honnan gondolom én azt, hogy random tagok lennénk? És ha ez már egy előre eltervezett terv része? Valaki(k)nek céltudatosan velünk van dolga? o.O Már maga az "úrnőm" kifejezés is zavart de ez még betudható egy alárendelt pincsinek. És mi az, hogy hetes? Akkor rajtam kívül még hat ember van itt. A részeges, Hime; a hisztis liba, akkor a lovagja, ... és a "többiek". Azok vajon miért nem szólaltak még meg? o.O Talán nem tudnak? Shocked
- Gratulálok, nem vagy süket és most fogd be a szád! - Rivalltam rá arra a gyerekre, akiből csak úgy áradt a pánik. Még az hiányzik, hogy beparáztasson valami nyomiság. -.- Csak semmi problem. Minden a legnagyobb rendben van. Ez egy küldetés lesz. Csak meg kell oldani. Mindennek van kiútja, nem mentem olyan helyre, ami a szintemet meghaladja, szóval csak nyugalom. Megoldom! Ki más oldaná meg ha én nem? Ha én nem akkor senki sem!

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi747/800[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Mameko on Pént. Aug. 22 2014, 11:42

Egy küldetés? Mégis miféle hülye gondolat ez? Nem értem mért kell túl sokat beleképzelni egy egyszerű elrablásba. Itt állunk, vagy fekszünk, mozdulatlanul egy teremben, semmit sem látunk, nem tudunk mozogni, de mégis abban hitegetik magukat, hogy ez csak egy küldetés. Mégis ki hallott már olyanról, hogy a megbízó elrabolja azokat a személyeket akiket megfelelőnek talál, hogy aztán felbérelje őket egy komoly feladat elvégzésére? Senki. De ha egyszer kiszabadulok biztosan megölöm azt aki ezt tette velem, és a többiekkel. Füstölgött a lány, de mintsem, hogy ö is hallassa a hangját, inkább a gondolataiba temetkezett, tervezgetett, fontolgatott, minden erejével azon volt, hogy megpróbálhasson kijutni, természetesen kevésbé hangosan, nehogy a többiek megbizonyosodhassanak arról, hogy még van itt valaki. A többiek alatt pedig természetesen nem a szoba többi idióta foglyára hanem az ö drága szeretett játékszereire gondolt, akik a kezére húzva osztogatták a "tanácsaikat" és "ötleteiket" a lánynak. A szoba másik akárhány fogja nem számított neki cseppet sem többet mint néhány patkány. Elfogadja a létezésüket, talán még egy légtérben is tartózkodhat velük, de kötődni, vagy egyáltalán foglalkozni velük értelmetlen. Mért is tenné? Azért, hogy utána odajöjjenek hozzá kunyerálni mint az a fura lány, vagy Kaori-chan? Persze, hogy nem kellenek ilyenek. Felsóhajt, de továbbra is csendben marad. Fülel, hallgat, néha néha megkíséreli megmozdítani valamijét, ugyan sikertelenül. Nincs semmi olyan képessége, jártassága ami kimenthetné ebből a helyzetből. Még ha sikerülne is valami csoda folytán megmozdítania a kezét, és pont rányomna a fegyverére sem tudná átvágni az anyagot ami fogva tartja. De abban sem lehet eléggé biztos, hogy valójában nem egy kábítószer hatása alatt áll, és fekszik valahol a padlón, a beszélgető embereket pedig csak hallucinálja. Valahonnan egy beszélgetés foszlány szűrődik be a szobába. Minden bizonnyal egy közeli teremből, vagy csak a szoba olyan hatalmas, hogy az egyik távolabbi pontján az elrabolói tanakodni kezdtek. Próbált rájönni mit is takar a beszélgetésből elcsípett kis részlet, de bárhogyan is próbálkozott nem tudott leszűrni belőle értelmes részt ami utalhat arra, hogy hol is van, mit keres itt, vagy bármi apróságot. De egy név. Jelent ez bármit is?

_________________
Szín: GreenYellow
Kagamin szín: Lime
Shimogu szín: forestgreen
Mameko
Mameko
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2013. Dec. 22.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi315/500[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (315/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Aug. 23 2014, 10:16

Tehetetlenül néztem ki a fejemből, de egyre inkább úgy tűnt, hogy nem kifelé nézegetek, hanem begele, legalábbis időnként amilyen sötétség van odabenn... Lehet ez a sötétség vetült ki Rolling Eyes Nem tudni, de ha ez még csak egy álom, akkor semmi sem lehetetlen... Ez esetben a hangok sem másoktól származtak, hanem a saját képzeletem szüleményei, beleértve azt a számomra ismeretlen srác hangját is, aki meglehetősen bunkó mód szólt rám...
Na mindegy, akkor játszo tovább Néma Bob szerepét, és szép csendben utánzom a kukorica hangját Rolling Eyes
Ez csak egy álom amiből el kell ébrednem. De a magatehetetlenség és az, hogy kb. semmit sem tudok tenni, aggasztanó. Máskor már ilyenkor rég fel szoktam ébredni, és az üvegem után nyúlni, de ez a pillanat még váratott magára. Hosszasan tűnődtem azon, hogy miért vannak ilyen rémálmaim, már megint. Vannak akik szerint az álmainkban a tudatalattink próbál megoldani olyan dolgokat, amiken az ébrenlét alatt töltött időben rágódunk akarva-akaratlan. Ha ez az eset áll fenn, akkor határozottan rossz a helyzet, mert bizony vannak olyan dolgok, amelyek csak megtörténnek, nem lehet ellene mit tenni, nem lehet visszafordítani, sem megoldani, és ezt a tudatalattim nem hajlandó tudomásul venni. Ebben az esetben valószínűleg életem végéig el fog kísérni az "esti feles" hogy nyugodtan alhassak. Mások szerint az álmoknak jelentésük van, hol nyilvánvaló, hol elvont, de jelentenek valamit. Nos, lássuk: sötétség. Ez stimmel, volt egy korszak amíg rendkívül sötét színben láttam a világot, nos ez úgy tűnik ilyen lenne valójában. A tehetetlenség? Azt hiszem ez is stimmel, azzal, hogy nem tehetek semmit, ugyanaz az érzés fogott el, mint a kataklizma napján. Csak döbbenten néztem a térképet, és a hiányzó piros pont helyét, és nem tehettem ellene semmit. Akkor már nem... Nem szabadott volna egyedül elengednem aznap reggel. De akkor abban hitben éltem, hogy ilyesmi velünk nem történhet meg. Aztán azon a végzetes napon a boldog tudatlanság kora véget ért. Hetekig jártam az erdőt, a barlangokat, az eldugott helyeket, de akkor már hiába tettem bármit is. Reménykedtem, de legbelül tudtam, hogy csak magamat áltatom azzal, hogy előkerül...
Valószínűleg ez is csak egy hasonló rémálom, mint az összes többi, amiben részem volt. Csak ez épp jóval hosszabb, mint a többi. Bár az idő relatív, de ez azért túlzás. Vagy épp egy időtorzítómező fogságában lennénk? Azt kétlem, az asgard technológia, és nem illettek volna bele Kayaba világába... Vagy mégsem egy álom lenne, és a többiek hangja nem csak a képzeletem szüleménye? Rolling Eyes Már nem tudom, hogy mit higgyek...
Majd újabb két ismeretlen hangot hallottam a messzeség felől, és ha nem álomban vagyunk, valószínűleg ők állnak amögött, hogy itt vagyunk. Aztán egy újabb sorstársunk hangja, majd csöszmörgés. Csössz-csössz-csössz, és egyre hangosabb. Volt egy pillanat, amikor a közelemből hallottam a hangokat, majd újra távolodott. Na, ez egy jó hír, ebből következőleg van padló amin lehet csöszmörögni, és nem a nagy fekete semmi közepén lebegünk. De miért van sötét? Valaki nem fizette be a villanycsekket... De sötét van, vagy nem, az a kisebb gond. A nagyobb az, hogy nem tudok mozdulni, még mindig. Csak tudnám, ki kevert paralízis mérget a piámba, azt hiszem viszonoznom kellene neki ezt a szívességet. Csak előbb ki kellene jutnom innen...

_________________
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Advent
Ozirisz
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1495
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 31
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 Vo36oi9303/9700[Küldetés] A hét főbűn - Page 2 2yjvlht  (9303/9700)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A hét főbűn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.