Shizu vs. Atoru

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Szomb. Nov. 01 2014, 21:19

Nem. Egyszerűen képtelen voltam megtenni ezt Shizuval. Most nem volt több egy lánynál, aki erőszalnak lett kitéve. De remélem,  hogy azért nem haragszik rám.
- Ugyan-ugyan,  ez a legkevesebb.  - mondom, miközben felsegítem. Szinte nincs is súlya, legalább is én könnyedén felsegítem. Ezután óvatosan elhúznám a kezem, de Shizu nem engedi. Elpirulok. De miédt pirulok el? >.< Ez nem illik egy fiúhoz.
De lehet, hogy azért, mert az animékbenis szoktak lenni ilyen jelenetek. A lány megragadja a fiú kezét, a háttérben elkezdenek zongorán játszani egy romantikus aláfestő zenét és jön is a lány nagy vallomása...
Azonban most, ahogyan a zene,  úgy a vallomás is elmarad, talán nem is volt. Viszont Shizu bocsánatot kér. Vajon miért? Hiszen semmi rosszat nem tett.
- Ezt inkább nekem kellene mondanom. Leteperlek a földre, és utána egy kést is beléd szúrok. Egy rendes fiú nem csinál ilyet. - mondom, megpróbálva enyhíteni a bűntudatán. Azt pedig szinte észre se vettem, hogy eleresztette a kezem. Talán ezért kért volna bocsánatot? Mert oly soká szorította a kezem? Badarság. Gondolom ő is a pillanat rabja lett, akárcsak én. Ezért viszont nem kell bocsánatot kérnie. Mindenkivel megesik, hogy álmodozni kezd, ha olyan helyzetbe kerül.  
Amikor utánam szólt, hogy hova indulok, meglepődtem. Azt szerette volna, hogy szúrjam le? Hogy támadjak rá,  olyan közelről? Ezt sajnos nem tehetem. Ezért aztán meg is fordultam, és elmondtam, hogy miért nem támadtam rá, és miért mentem messzebb.
És mit ne mondjak, nem erre a válaszra számítottam Shizukától. Hogy én? Mint kedves? Ezt eddig nagyon kevés ember mondta nekem. És már megint elpirultam, nem hiszem el! >.< Miért jövök ilyen könnyen zavarba?
De akkor most mi legyen? Vessünk véget a párbajnak? Hiszen én sem akarom őt bántani.
- Egy ilyen kedves lánnyal nem is tudnék máshogyan viselkedni. - mondom, egy szelíd mosollyal az arcomon. - És igazad van, én sem szeretnék veled harcolni. - mondom a lánynak és el is kezdem lenyitni a menümet, hogy megkeressem a Feladás opciót. Ha megkérdezni, hogy mit csinálok,  egyszerűen válaszolok neki. - Feladom a küzdelmet. Hiszen te álltál jobban, így az a fair, ha én adom fel. - mondom úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Azonban, mielőtt még lenyomnám a kört, amivel elfogadom a feladást, megvárom, hátha van Shizu-nak valamilyen ellenvetése. Habár nem tudom,  hogy mi lehetne az ellenvetése.
És már csak egy dologtól félek. Hogy ezután Shizu-val teljesen megszűnik a kapcsolatom. Ezt nem szeretném. Nagyon nem. Hiszen ő tényleg egy kedves lány,  akivel később is találkoznék. És remélhetőleg,  lesz is rá lehetőségem.

_________________
Shizu vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szer. Nov. 12 2014, 18:25

Látva, hogy mire készülsz, Shizuka hirtelen elkapja a kezedet. Azt, amelyikkel a menüt vezérled éppen. Finoman ér hozzá, de mégis van benne annyi erő, amivel félrehúzza a kezed:
- Jaj, nehogy feladd csak miattam! - hadarja ijedten
- Biztos nem azért szerettél volna párbajozni, hogy a végén önszántadból add fel – néz rád bűnbánó szemekkel – Nem igaz?
- Nem szeretnék harcolni veled –
rázza a fejét – de azt se szeretném, ha ezzel tönkretenném a szórakozásod
- Huh –
sóhajt fel frusztráltan, az égre emelve tekintetét
- Mi lenne ha? … - néz rád ismét, aztán ismét csak elgondolkozik – Ha folytatnák, de… nem is tudom, hogy mondjam… - néz le a cipőorrára, amivel közben az aréna homokját piszkálja – ha nem vennénk ilyen komolyan, csak úgy… játéknak tekintenénk…
Furcsa volt, most hogy belegondolt. Hogy a valóság és a játék összemosódott, sőt, egy világgá vált.
Nem lehetett, bármennyire is szerette volna ketté választani a dolgokat. A párbajt a találkozásuktól, az ellenfelét Atorutól, a fiútól, akit egészen megkedvelt ezalatt a röpke pár perc alatt
- Amilyennek igazából, eredetileg kellene lennie, ha nem lenne tétje…
- Szóval szerintem folytassuk, és ne haragudj, nem akarok lelkiismeret furdalást okozni neked! Csak gondolj úgy rá, mint bármelyik másik játékra!

;P
Már libbent is a szoknyája a levegőbe, követve a mokaszinba bújtatott lábakat, ahogy gyors egymásutánban hátraszaltók sorát rótta az aréna homokja fölött
*Nem is igen vette észre, hogy közben az egyik nyílvessző kiszabadul a más különben ügyes szerkezettel záródó egyik tegezből, abból, amelyik a combjára szíjazva várta volna, hogy a fürge kezek új halálosztó tollai után kapjanak.
Az elhagyott vessző könnyedén fúródott a laza talajba, tolla az égfele meredt, alatta apró vörös szalag kígyózik végig rajta valamiféle védő jelek végig: 飛雷神の術*
Alig húsz méter ha lehetett köztük, mikor a lány abbahagyta a cirkuszi mutatványt, és az íjába kapaszkodva, elszánt arccal fordult Atoru felé
- Győzz le és talán kívánhatsz valamit tőlem! - mosolya izgatott volt mint sem szelíd, inkább tűnhetett volna egy ragadozó sokat sejtető arcvonásaira
- Háromra előveszek egy újabb vesszőt, és rád fogok lőni Atoru-san! - emelte magasba az íjat, ahogy azt a Kyudo tanította, másik keze a combjához ereszkedett, a tegez nyaka magasságában tornáztatta ujjait, a tollakat simogatva
- 1 ...


*új skillhez kell majd

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

Shizu vs. Atoru - Page 2 Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/1400Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Csüt. Nov. 27 2014, 15:54

Shizu-nak, mint ahogyan azt hallhattam volt is ellenvetése, habár szerintem nem csak ez volt az oka, amiért nem akarta, hogy vége legyen. Persze, az egy szép gondolat, hogy én azért jöttem ide párbajozni, hogy párbajozzak, és lehetőleg nyerjek is. Ezt nem tagadom. Azonban, mindig vannak befolyásoló tényezők, amik megváltoztathatják a hozzáállásom. Most éppen az, hogy egy olyan lánnyal kell harcolnom, akit megkedveltem. Még ha párbajról is van szó, nehezen tudnék kezet - ebben az esetben pengét - emelni arra, akit barátomnak tekintek.
És én Shizukát annak tekintem.
Azonban, mi van akkor, ha igazából csak ez mögé rejtette az igazi okát, hogy ne legyen vége a párbajnak? Veszélyes ez a világ, nem is kicsit, így az is lehet, hogy holnap már nem is látjuk egymást, mert valamelyikünk nevét áthúzzák a Black Iron Palace-ben. Ki kell használni az alkalmat, hogy itt vagyunk, és megismerhetjük egymást.
Amikor a szórakozást hozta fel oknak, elmosolyodtam és megráztam a fejemet.
- Shizu, én - akár hiszed, akár nem - olyan ember vagyok, aki semmi szórakoztatót nem talál abban, hogy másik játékosokkal kell küzdenie. Csak azért szoktam eljárni néha, mert akármikor szembekerülhetek néhány gyilkossal, és így legalább megtudom, hogy mennyit is ér a harci tudásom. És így akár fejleszthetem is ezt, és kipróbálhatok új mozdulatokat, mielőtt még élesben is használnom kéne. - adok magyarázatot arra, hogy miért is szoktam csak néha párbajozni. Ha nem lennének gyilkos játékosok, akkor talán még el sem járnék, mert nem kéne a játékosoktól tartanom, a moboknak pedig beiktatott taktikájuk van, amin legtöbbször könnyedén át lehet látni.
Majd Shizutól jön a nagyszerű ötlet, ne vegyük komolyan, hanem csak játékszintjén űzzük. Ami azt illeti... Én már az eleje óta ezt tettem... De ezt neki nem kell tudnia.
- Játék szintjén? - teszem fel egy kissé gondolkodva a kérdést. - Rendben, miért is ne? Azzal már be is zártam a Feladás menüjét - természetesen nem adtam fel. És az, hogy felvetette, hogy tét nélküli legyen a játék, nekem nagyon tetszett. Semmi megkötés, semmi tét, csak az önfeledt szórakozás.A következő mondatát viszont nem értettem.
- Lelkiismeret furdalást? Ennyi miatt? O.o Ó, dehogy-dehogy! Emiatt ne fájjon a fejed. Nekem ilyen okok miatt nem szokott lelkiismeret furdalásom lenni. Ha van is, akkor általában azért, mert tudom, hogy segíthettem volna valakinek, de aztán végül mégsem tettem. Ez szokott lenni a leggyakoribb oka. - mondom Shizunak. Ezután már futott is, és nem vette észre, hogy elejtett egy nyílvesszőt. Először úgy gondoltam, hogy szólok, de aztán rájöttem, hogy kifogyhatatlan nyílvesszeje van, így nem sokat törődtem ezzel az eggyel.
Aztán jött még egy ajánlat Shizu-tól, mikor végre megállt, messzebb tőlem.
- Úgy volt, hogy nincs tét, nemde? - mondom viccelődve a lánynak. Ennek ellenére elfogadom a kihívást. - És ha te győzöl, te kérhetsz tőlem valamit. - felelem Shizunak. Ez így fair. Most milyen lenne, ha csak én kapnék valamit, ő pedig semmit? Az nem az én stílusom.
Tehát addig van időm odaérni hozzád? Hm... Legyen. - mondtam, és már el is kezdtem sétálni felé. Aztán a sétából kocogás, a kocogásból pedig futás. Nem használtam ki a teljes gyorsaságom, pedig megtehettem volna. De én ilyen vagyok.
Aztán amikor már Shizu közlébe értem volna, hirtelen irányt váltottam, és megpróbáltam megkerülni őt, amennyire tudtam. Persze távolról, egy olyan öt-tíz méter továbbra is lehetett köztünk, és még nem támadtam. Egyelőre futkostam körbe-körbe körülötte. Ha már játék, akkor vegyük játékosra a figurát, nemde?  

_________________
Shizu vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Aoi Shizuka on Kedd Dec. 09 2014, 17:13

- Oh, értem, szóval csak gyakorolni... - visszahangozta a lány Atoru szavait
Shizu rögtön elcsöndesedett ezt követően: elmerült a gondolatiban, hogy ő vajon pontosan mit is keres itt, miért is jött el párbajozni az arénába?
Talán a kiváncsiság, talán a többiek felé irányuló megfelelni vágyás, vagy csak arra volt kíváncsi, hogy tudott-e fejlődni bármit is a RenAi-al történt edzésük óta, ahhol nem is igazán ő maga harcolt, hanem az az automata program, ami átvette az irányítást fölötte
- Én nem is igazán tudom, hogy mit keresek itt... - bökte ki végül, ahogy elszabadult a gondolatainak zajából, vissza a jelen csendjébe
- De... - kezdte, de rögtön elakadt a szava, hírtelen nem tudta mit is akart mondani. Vagy csak beszélni akart, anélkül, hogy tudná mit is akar közölni?
- De, talán csak kíváncsi voltam, hogy sikerül-e legyőznöm a félelmeimet
- Hai, játék szinten -
bólintott derüsen
- Akkor ennek örülök, attól féltem, hogy gondot okozok... vagy ilyesmi...
- Ooooh... -
lepődött meg a felajánlás hallatán - oké! - vágta rá végül, bár fogalma se volt hirtelen, mit is kezdjen a kívánsággal, ha történetesen ő győzne
- Kettőőőő... - folytatta a megkezdett számlálást, s miközben ujjai a tokban pihenő nyílvesszők tollait simogatták, lassan sétált egyre hátrább
Csak akkor hadarta el a hármat, mikor Atoru futni kezdett:
- Három! - csattant a hangja, s gyorsban kapta elő a vesszőt
Recsegve feszült meg az íj két vége között az ideg, ahogy Shizu igyekezett célra tartva követni ellenfele mozgását.
Végül pendülve eresztette útjára a míves hegyű lövedéket


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 09 2014, 17:15-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

Shizu vs. Atoru - Page 2 Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/1400Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 09 2014, 17:13

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shizu vs. Atoru - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Szer. Dec. 31 2014, 11:32

Shizu egyszer csak elhalkult. Talán valami rosszat mondtam?  Remélem,  hogy nem. Nem szeretném ezt a most kezdődő barátságot már most lehervasztani. Pedig valamiért mindig ez a vége.  Ha valakivel jobban megismerkedek, azután visszahúzódó és csendes leszek, még ha nem is voltam az. Mondanám,  hogy ez a Sors Keze, de nem lehet mindent erre fogni. Egyszerűen csak... félek a csalódástól. Magam sem értem, hogy miért. Talán a tudatalattim tudna választ adni erre a kérdésre. Ő viszont nekem nem árulja el. >< De ezzel is nyilván csak engem akar védeni, amit becsülök benne.
Közben úgy látszott, hogy Shizu is visszatér a gondolatai közül,  így aztán figyeltem, hogy mit szeretne mondani. És bizony meglepett, amit mondott. A félelmeit szerette volna legyőzni. Emlékszem,  amikor én néztem szembe a félelmeimmel Lancerrel együtt,  a Vidámparkban. Az egy felejthetetlen élmény volt. Így aztán mosolyogva szóltam Shizuhoz.
- Nem tudom, hogy milyen félelmeid vannak, azonban adnék egy javaslatot.  Egy megértő és őszinte barát segítsége ilyenkor nagyon jól jön. Hidd el, nekem is segített. - mondtam, elmerülve az emlékek között. Lancer... Ha akkor nincs ott, akkor bizonyára a mai napig a múlton rágódnék. Ezt nem tudom eléggé megköszönni neki.
Most az emlékektől teljesen boldog lettem.  ><
- A gond relatív,  Shizu. Csak attól függ,  hogy az ember hogyan látja a dolgokat. És a mostani nézőpontom szerint csak egy módon... Nem, kétféleképpen tudnál nekem gondot okozni. De egyikre se lennél most képes, szerintem.  - mondom a lánynak, hogy legalább egy kicsit enyhítsem a bűntudatát, ha még van neki. Nem szeretem, ha valaki rosszul érzi magát a társaságomban... Főleg,  ha miattam van neki.
Shizu pedig elfogadta a feltételeket. Ez az! \o/ Már csak azt kéne átgondolnom, hogy én mit kérjek tőle? Hm... Rendben, ez majd jó is lesz! Már csak nyernem kéne...
De nem nagyon néz ki úgy,  hogy nyerni fogok, ugyanis Shizu nyílvesszeje újból betalált, így már csakegy lövés vagyok neki. Kár. De nem szabad elcsüggedni, ez csak egy játék. ^o^/ És eléggé jól éreztem magamat Shizuval, az igazat megvallva.
Persze még nincs vége a párbajnak, így aztán mégegy támadásba lendültem, a törzsére és lábaira koncentrálva. Khm... Nem félreérteni... >.>


/kétszer támadok, fejenként késenként 8 találat/
Hp: 10

_________________
Shizu vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Dec. 31 2014, 11:32

The member 'Atoru' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shizu vs. Atoru - Page 2 4766610511_dda12706fc_s Shizu vs. Atoru - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Aoi Shizuka on Pént. Jan. 30 2015, 19:24

Atorunak igaza volt, a barát dologgal kapcsolatban. Régebben egészen más volt a helyzet: ott volt a suli, egy egész osztálynyi ismerős, és jó pár igaz barát, de akadtak az évfolyamtársak körül is páran, a szomszéd fiúk, lányok, akik már kezdtek egyre inkább hiányozni számára
- um... igen... igazad van... de most inkább ... most azt hiszem szükségem lesz egy kis pihenőre, egy kis nyugalomra, hogy levegőhöz jussak, ez az egész játék szinte már fojtogat, ahogy kötelező jelleggel nap, mint nap ott kell lennem, tenni azért, hogy minél magasabb szintű legyek, hiszen mindenki azt várja el tőlem... át kell gondolnom ezt az egészet, hogy hogyan is akarom... folytatni
A nyílvessző betalált, és úgy tűnt a mérkőzésnek hamarosan vége szakadhat, ha a sors kereke nem fordul sürgősen
- Aha... kétféleképpen? - csodálkozott a lány - Hogyan?
Atoru-kun nem volt rest és megvillantotta a tőrjeit. Nem könnyű dolog rögtön két fenyegető penge elől eltáncolni, az egyik elől, amelyik combtájéknak volt szánva, még csak-csak sikerült ellépni, de a hasba küldött tőr hegye elől kitérni már nem maradt elég idő és figyelem.
Viszont, ahogy a tőr hegye vöröses pöttyöt rajzolt a pixeltestre, a lány körvonalai egyik pillanatról a másikra elmosódottá váltak, majd Shizuka, úgy ahogy volt eltűnt Atoru szeme elől.
A tegezből kihullott nyílvessző mellett állva tért magához egyetlen karcolással túlélve a szúrást, nem teketóriázott sokat, már lőtt is a fiúra45 ÉP

//képesség kijátszással a sebzés Shizuka kitartáspontjaival csökkentve, és elteleportálva + támadás


A hozzászólást Aoi Shizuka összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 30 2015, 19:28-kor.

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

Shizu vs. Atoru - Page 2 Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/1400Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 30 2015, 19:24

The member 'Aoi Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Shizu vs. Atoru - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Pént. Jan. 30 2015, 22:53

- Tudom, hogy mire gondolsz. Ezért találtam ki magamnak egy saját világszemléletet. Átgondoltam, és rájöttem, hogy nem szabad függeni az emberektől. Legalábbis, nem szabad csak azért hajtani, hogy megfelelj a társadalomnak. Inkább saját indokokat találj, mert ez olyan, mintha csak kifogásokat keresnél. - mondom a lánynak. Vagy ez most túl durva volt? Nem tudom. Én így érzem, és remélem, hogy ez talán segít neki is. Velem is volt olyan alkalom, amikor azt hittem, hogy nem bírom tovább, de ilyenkor eszembe jutott, hogy nem muszáj hajtanom magam, elég, ha a saját céljaimnak megfelelek. Ha pedig nem vagyok rá képes, akkor egy hasonló, de könnyebb célt tűzök ki, és csak utána a másikat. Így a motivációmat sem  vesztem el, és fejlődök is.
Azonban az, hogy nekem bevált, nem jelenti, hogy másnak is be fog. Meglehet, hogy Shizunak ez a látásmód teljességgel lehetetlen, mert nem teheti meg. Nem tudhatom, hogy a Justice League-ben milyen szabályok vannak. Csak abban vagyok biztos, hogy az Angelic Voice-ban elég, ha értesz a kereskedéshez. Nem sokára én is lehet, hogy átváltok a fizetős készítésre. De azt pedig egy kicsit kitolásnak érzem azzal szemben, akinek nincs elég pénze. Azonban másképpen pedig az üzletnek ront. Mondjuk inkább az üzletnek ártson, mint embereknek.
Shizu kérdése nem ért váratlanul. Gondoltam, hogy rá fog kérdezni, és nincs is okom tagadni. Bár, lehet, hogy ez egy kicsit durva lesz...
- Nos, izéé... Az első, hogyha öngyilkos lennél, de erre nem kerül sor, ha jól gondolom. A másik pedig az, ha megölnél valakit, aki fontos számomra... De ezt sem tennéd meg. - mondom a lánynak. Ez most lehet, hogy megrázó lesz neki, amit sajnálok is. Ilyenkor mindig rosszul érzem magam. :/
A támadásom szerencsésen betalált! Viszont Shizu is eltűnt. Már egy pillanatra azt hittem, hogy meghalt. Q.Q De nem sokára felbukkant, méghozzá a hátam mögött. Azta! o.o
És már lőtte is a nyílvesszőt, ami telibe találta a mellkasomat, én pedig hátraestem, és elterültem a földön. Hát vesztettem. És most Shizu kívánsága fog teljesülni.
Felültem törökülésbe, és így néztem a lányra.
- Nyertél, Shizu. Halljuk, mit kívánsz tőlem? - mosolyogtam a lányra, miközben feltápászkodtam és lassan el is indultam feléje. Ez egy remek párbaj volt, és így a jó, ő nyert. Én nem tudtam volna kiegyezni egy olyan csatával, amiben én nyerek, és lány ellen harcoltam benne. Tehát ez lényegében presztízs kérdése is volt. De mindezek mellett a játékélmény is hajtott. És örülök, hogy Shizu találta meg a hirdetést.


Hp: 1
/Vesztettem/

_________________
Shizu vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Aoi Shizuka on Szomb. Jan. 31 2015, 19:41

- Üm - vette szemmel láthatóan fontolóra a fiú tézisét, ahogy elgondolkodva többször is bólogatva a cipő orra elé nézett
- Értem... hát... volt saját indokom is... kijutni... mármint haza. Anyuék biztos aggódnak, meg a suliból is kimaradok így... - sóhajtott fel végül
- Biztos nem folytathatom majd a régi osztálytársakkal... mire befejezzük a játékot...
- Téged is biztos várnak odakint valakik, nem? A szüleid mondjuk! -
nézett fel a fiúra

Nem akart ő semmit se, csak abbahagyni végre ezt a játékot és átölelni a szüleit, Shinjit, a barátnőit, végre újra teljesen igazinak lenni, a valós világban, ahol nincsenek szörnyek

- Öngyilkos? - hökkent meg az ötlettől - Nem, nem leszek öngyilkos, nem szeretnék az lenni. Annyira azért nem elkeserítő a helyzet! - rázta a fejét
- Megölni se akarok senkit se. Nem akarok én senkinek se ártani... - sütötte le a fejét - Szerettem volna segíteni, de már otthagytam az árvaházat, hogy Hinariékkal tarthassak, de nekik most még alig tudok bármiben is a segítségükre lenni

Aztán sor került a csodára, vagy nevezzük inkább Phase Portnak, Shizuka öntudatlanul is aktivált egy új képességet, ami hozzásegítette a párbajuk megnyeréséhez.

- Um... nem tudom... nem gondolkoztam rajta, és nem ugrik be semmi sem... nem lehetne, hogy inkább később találok ki valamit? - lépett a fiú felé, és a kezét nyújtotta, ahogy inkább csak a fiúk szokták, de ez most győztes gesztusa volt az ellenfele számára
- Köszönöm a párbaj, Atoru-san!


Köszönöm a játékot!

_________________
színem: 95E3FC E080E0

adatlapom
Boszorkánykonyha

Shizu vs. Atoru - Page 2 Potion_Case_item_artwork_BG2_www.kepfeltoltes.hu_

Táska tartalma:
2 fiola Kis Potion
1 fiola Nagy Potion
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg


Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka
Aoi Shizuka
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 466
Join date : 2013. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Osaka

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi10/1400Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (10/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Atoru on Vas. Feb. 01 2015, 15:32

Shizu válaszára csak bólogatni tudtam. Tehát őt a szülei, és a barátai iránt érzett szeretete vezérli abban, hogy kijusson. Ez nagyon kedves tőle. Úgy látszik, hogy tényleg szerencsés vagyok, hogy Shizuka találta meg.
Viszont a kérdés amit feltett... Feltépett néhány régi sebet... De megfogadtam, hogy lezárom a múltat, és nem foglalkozom ezzel többé. Viszont Shizu megérdemel egy választ.
- Nem, engem már nem vár odakint senki sem.- ráztam a fejemet, és ebből remélhetőleg rájön, hogy mit is szeretnék ezzel mondani. Azonban, még mielőtt elszégyellné magát, közbeszólok. - Semmi gond, nem tudhattad. - mosolygok a lányra. Nem szeretném, hogy miattam érezze magát rosszul, főleg ilyen okból. A múlttal nem szabad foglalkozni, mert felesleges. Nem tudunk rajta változtatni, így el kell fogadnunk, bármily nehezünkre esik is. És hinnünk kell, hogy minden dolog, legyen jó, vagy rossz, csak a mi javunkat szolgálta. Én legalábbis így látom. Ha nem léptem volna be a játékba, akkor nem találkozhattam volna ennyi remek emberrel, mint amilyen a céhtagjaim, Shukaku, vagy Shizuka is. És persze amilyen Licht is volt. Hiába szeretném lezárni a múltat, sem őt, sem Hachi-t nem tudom elfeledni. És nem is kell. Ugyanis a megbékélés nem egyenlő a felejtéssel.
Amint látom, Shizu-t is meglepte az elgondolásom, amin kuncogtam egy kicsit. Szerintem ő sem ilyen válaszokra számított, hanem valamilyen kevésbé radikálisra és brutálisra. De ennek ellenére is örömmel hallom, hogy egyik gondolat sem fordult meg a fejében. Persze nem mintha másra számítottam volna.
Ezek után pedig megtörtént a végkifejlet, és vesztettem. T.T De legközelebb már nem fogok. Most már belátom, komolyan kell vennem a párbajokat. Persze néha jól jön néhány baráti párbaj is.
Igaz, hogy kíváncsi voltam Shizu kívánságára, de ő még nem talált ki semmit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem is fog. Ha más nem, majd én számon kérem rajta.
- Persze Shizu, nyugodtan. Kapsz mondjuk... Öt másodperc gondolkodási időt. Razz - mondom lánynak, viccelődve. - Rendben, csak vicceltem. De azért majd szólj, hogyha kitaláltál valamit, rendben? - mosolygok a lányra. Élveztem a párbajt... És most mégis vége szakad. T.T Azonban csak a párbajnak, nem pedig az ismeretségünknek.
- Én is köszönöm, majd később még találkozunk. - intettem a lánynak, mielőtt még elővettem a Hazatérés Kristályomat, hogy hazatérjek.


/Köszönöm a játékot! Smile/

_________________
Shizu vs. Atoru - Page 2 Angel_beats___yui_and_hinata_quote_by_mikasatifavermilion-d6die8z
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi2303/2500Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Cardinal on Vas. Feb. 01 2015, 21:40

Ossu!

Lezárom a párbajt, 50 exp és 160 arany a jutalmatok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Shizu vs. Atoru - Page 2 Vo36oi0/0Shizu vs. Atoru - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shizu vs. Atoru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.