Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery)

Go down

default Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery)

Témanyitás by Chancery on Szer. Jún. 18 2014, 17:23

Már kétszer is találkoztam vele azóta, ezen kívül a napokban levelem is érkezett. Amilyen letört voltam hosszú ideig, olyan vidám lettem mostanában.
~Tehát költözünk?~
-Nem.
Bár hozzá akarom tenni, hogy "még nem", inkább csendben maradok. Valamelyik nap szerettem volna visszatérni a régi szobámba, Jay mellé, de mégsem sikerült rászánnom magam. Valami még hiányzik, és az sem Kyuushiro, sem Yuichi visszatérte nem adta még meg.
Yuichi bár még csak annyit írt, minden rendben, és hamarosan találkozunk. Izgatottan várom a napot, hogy hallgathassam, mik történtek vele, miért tűnt el ilyen hosszú időre, milyen kalandokba keveredett. Ugyanez igaz Kyuushirora is, főleg, hogy kissé bánt még, ahogy beszélt a labirintus barlangjának elején. Akármi is történt vele, amióta eltűnt, valamiért megváltozott, én viszont szeretném ismét azt a jószívű, türelmes tanárt látni benne, aki volt, mikor megismertem.
Ha pedig gyökeresen megváltozott, az esetben szeretném megismerni az új Kyuushirot.
Sose fogom elfelejteni, ahogy beszédbe elegyedtünk a padon még réges-régen. Mennyi ideje volt... egy éve tán? Vagy több? Lényegtelen. Ő tanított meg harcolni, az alapokra, és hogy ki merjek mozdulni. Ha Kyuushiro nincs, valószínűleg sosem bukkantam volna felszínre. Nem lennék egy céh tagja sem, nem lennék magas szintű, nem jutottam volna a frontra, még ha csak egyszer is. Sosem találtam volna meg Jay-t, nem ismertem volna meg ezernyi jószívű és értékes embert. Mindent neki köszönhetek, és meg is akarom köszönni.
Egy plüss pókot ölelve magamhoz, amit a napokban varrtam (miután tudomásomra jutott, hogy Norm is életben van, visszatért, csak épp egy másik gazdát kapott), töprengek azon, mit tehetnék. Egyszerűen keressem meg? Írjak neki, találkozót megbeszélve? Ez esetben hova mehetnénk...? Majd úgy ötlik fejembe az ötlet, mint egy villanykörte. Miért is ne? Hisz azóta rengeteget fejlődtem, tanultam, ez talán pedig rá is igaz. A kérdés csak annyi, van-e kedve hozzá.
Lenyitom a rendszer menüjét, és sokáig nézem az üres fehér ablakot, mire megírom a kérdést...

Chancery írta:Kihívlak. Elfogadod? :3

Majd válaszától függően elindulok a küzdőterek felé, izgatottan sasszézva. Nagyon rég nem párbajoztam, főleg nem a saját mesterem ellen. Még a legutóbb Yuichival karöltve álltunk ki ellene, s mégis legyőzött, természetesen. Most egyedül állok elé, bottal-macskával, s meglátjuk, a szememben még mindig olyan villámgyors-e, mint régen volt.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery) Vo36oi8140/8500Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery) 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery)

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Júl. 14 2014, 18:25

Kérésre Kyuu visszatéréséig (ha lesz olyan), felfüggesztem a párbajt. Ha folytatni szeretnétek, PÜ nekem Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery) Vo36oi0/0Mester és Margarita (Kyuushiro - Chancery) 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.