[17. boss]

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 17 2014, 12:18

17. boss


Szervező: Anatole Saito/Halász Alex
Parancsnok: Mirika
Résztvevők: Alex, Ayani, Hinari, Mirika, Peter, Maci, RenAi, Szophie, Yurihime, Anat

Bejárat kinézete: Egy fekete kapu, mi mögül halk kuncogás hallatszik.

Indulás: Június 21. 15:49. (Tehát az első kört addig írjátok meg.)
Harci poszt határidők: 2nap/fő

(Szókövetelmény továbbra sincs. Az első körben sem.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Jún. 18 2014, 21:08

A boss kapuja előtt ücsörgök egy kőhalmon, vadonatúj sárkánypikkely köpenyemben gyönyörködök. A felszerelésváltás miatt jócskán lelassulok, de legalább nem kell attól félniük a többieknek, hogy elsőként érem el a bosst, mint a legutóbb Rolling Eyes Nagyon sokat vacilláltam azon, hogy eljöjjek-e ide ma harcolni. A Timidussal és Shuval folytatott beszélgetésem megerősítette bennem a gondolatot, hogy jobb lenne, ha kimaradnék egy ideig a frontról. Aztán Alex próbált meggyőzni, hogy ez butaság és hogy mellette a helyem a fronton. Akkor látszólag úgy tűnhetett, hogy megyek, de titkon tudtam, hogy mégsem fogok. A twisteres megbeszélés hatására tovább érleltem magamban a gondolatot, de végül a Sayonaraba való bekerülésem kapcsán határoztam el magam, hogy jövök. Nem a kijutás elősegítése miatt, hanem a Falánknak járó exp miatt. Viszont ha kalamajka lesz a kapuban, bizonyos, hogy kint kell maradnom és feltartanom a 10 fő fölötti hívatlan vendégeket, főleg azokat, akik amúgy sem szoktak meghívót kapni. A legnagyobb titokban szerveztük ezt a bosst, s bár sajnáltam, hogy csak tízfős a limit, kénytelenek voltunk megacélozni magunkat és kivételesen nem teret engedni az érzelmeknek. Túl kevés volt az infó, túl veszélyes harc és túl sok burok fogyott mostanában. Sok a bizonytalanság, a kétely és nem is bízik meg mindenki mindenkiben, különben ismernénk egymás képességeit. Ha ebben a csapatban kialakul most egy harmonikus együttműködés, abba könnyebb lesz betagozni a közénk valókat. Afelől semmi kétségem, hogy Mirika kiváló parancsnok lesz, de Alex miatt félek egy kicsit. A mellettem várakozó fiúra tekintek, majd elvégzem az utolsó simítást a harc előtt: felhelyezem az Artes logót az új köpenyemre. - Csak magabiztosan Alex, lelkesítsd őket, aztán már tudják a dolgukat. - kacsintok oda a fiúnak, majd ha érkeznek a többiek, sorra üdvözlöm őket.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/5000[17. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Szophie on Csüt. Jún. 19 2014, 13:06

Megkaptam a szokásos hívást Hinaritól, és a helyszínre caplattam farkasom társaságában. Páncéljaim büszkén csillogtak a napfényben, miközben én is viszonylag magabiztos voltam. Legutoljára hasznosnak éreztem magam, még akkor is, ha csak switch által jutottam az utolsó csapás jogához. Ez ez élmény viszont elég volt ahhoz, hogy úgy érezzem, ha szükség nincs is rám, azért közéjük tartozom. Én is frontharcos vagyok. Most már büszkén ki merem jelenteni. És az új köpenyem pókmintái ellenére eszméletlen volt. Büszke voltam magamra. És bátornak éreztem magam.
Azért eléggé meglepődtem, amikor oda érve csak Anatot és Alexet találtam. Ennyire korán jöttünk volna? Zavartan köszöntem, és ami azt illeti, eléggé feszengve éreztem magam a társaságukban, amíg csak hármasban voltunk. Végig azon járt az eszem, hogy talán beszélgetést kéne kezdeményeznem, hogy ne legyen az egész helyzet ennyire kínos. De mit mondhatnék? Így aztán csendben maradtam. Amíg végre meg nem érkezett valaki más, hogy kicsit oldja a feszültségemet. Elszállt minden bátorságom. Aztán vártam, meg vártam, és vártam.. De a szokásos tömeg helyett egészen kevesen gyűltünk végül össze. Ez előtt megint csak értetlen fejjel álltam, de közben az foglalkoztatott leginkább, hogy merre van Zu. Már a múltkor sem jött el. És ő mindig itt van. Vajon történt valami? A neve még mindig színesen szerepel a listámon. Ez az egy, ami megnyugtatott, miközben még több kérdést vetett fel bennem. Mert ha él, akkor miért nincs itt?

_________________
[17. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[17. boss] Vo36oi7666/7700[17. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Jún. 19 2014, 17:50

A kezeit nézegette, míg a csak Anat ücsörgött mellette. Ő állt,nem tudott volna ülve várakozni. Az se bánta volna, ha emiatt kitartást veszít, de hál'Istennek, ez nem így megy. Nincs harckészültségben így a rendszer nem veszi el az értékes perceket tőle. Állhat ha kedve tartja és nézegetheti a kinyújtott kezeit. Vajon most mit fog elérni ezzel? Vicces volt a Tehetségkutató első fordulója, és úgy döntöttek, hogy a második fordulóig még van két egész hét. Azt meg nem csak gyakorlással fogják elütni, hanem egy kis élethalál harccal a boss teremben.
Azonban a tizenhetedik bossról alig volt infó így taktika sem nagyon. Egyetlen dologban reménykedhettek ~ Mirika mellett ~, még pedig hogy fognak tudni csapatként küzdeni. Ami őt illette, úgy érezte, hogy ez menni fog, csak meg kell tapasztalniuk is ezt az élményt. Ha már fognak tudni egymásban bízni, és látják, hogy valójában nem olyan siralmas a helyzet, nyíltabbak lehetnek majd egymással is. Először csak a frontharcos céhtagokkal, majd másodjára a nem céhtag frontharcosokkal, akikkel jóban vannak, és így tovább. Anat szavai nem voltak hiába valóak ugyan, de nem volt szükség sem a féltésére. Nem lámpalázas volt, hanem izgatott. Amikor pedig rájött ő is arra, hogy valójában alig várja az ő idejét, mosolyogva fordult a céhvezére felé.
- Ha innen kijöttünk, az lenne a kérésem, hogy tartsunk majd céhgyűlést. Illetve az Arteses frontosoknak tudniuk kell egymás titkait. Mi leszünk a legerősebb csapat a csapatban. Ha meg tudunk bízni egymásban, bennünk is meg lehet majd. - Úgy beszélt, hogy el is hitte, és ez nem teljesen kérés volt. Igénye volt rá, már jóval korábban is, ám most jutott el odáig, végül Szophie érkezett meg először.
Felcsillant a tekintete és tárt karokkal üdvözölte a lányt. - Szia, de örülök, hogy te jöttél elsőnek! *.* Régen beszéltünk egymással, emlékszel még az íjászos ktra? Jaaa, azóta jól megerősödtetek. ^^ - Nézett le a farkasra is, majd bólintott Szophie felé. - Örülök, hogy eljöttél, el kell a segítséged. ^^" - Fordult újfent a lányhoz még egyszer, majd kezdtek beszállingózni a többiek is. Mindenkit köszöntött, s érdekes volt, hogy most nem akar megbújni. Nem volt értelme! Nem kellett, mert mindenki figyelt rá, hiszen ő, vagyis ők voltak a szervezők. Mirikának, Hinarinak és Peternek külön figyelemmel is adózott.
Ideges lehetett volna, és szó mi szó, arra is számított, hogy az lesz, de nem volt. Gyorsabban vert a szíve, mint általában, de nem azidegesség miatt, hanem mert benne akart lenni a sűrűjében. Anat mellé lépett, mikor összegyűltek mindannyian végre, és mielőtt belekezdett volna halkan a kovácsnak súgott valamit. - A plusz tagokat hagyd rám. - Direkt nem hívatlan vendéget vagy valami ehhez hasonlót mondott. Aztán a "nagyközönséghez" fordult. - Azt hiszem mindenki itt van. Alex vagyok. - Ennyit mondott csak, mivel ennyi szerepel amúgy is a karakternevén. - Mint láthatjátok, most létszámkorláttal indultunk. Gondolom már mindenki tud róla, hogy kevés infónk van a bossról, amit mindjárt ismertetek is. - Nem mondta külön, hogy miért van a korlát, aki akarja, nyugodtan összeteheti az infóból a miértet. - Az előző bosson Hinari sannak köszönhetően tudtunk nyerni, így most is lesz parancsnokunk, Mirika san személyében. Arra kérném a harcosokat, hogy aki még nem tette volna, az mondja el neki, hogy milyen képeségekel rendelkezik, illetve a kitartása pontjait. Létfontosságú egy egy switch, harc közben, helyben pedig nem lesz időnk agyalni. - Lassan a mellkasa felé emelte a kezét, majd őszinteségi jelenetbe fogott. - Én harcos vagyok, ami azt jelenti, hogy alap helyzetben 10%-al nő a sebzésem, sárga életcsíkkal, 20%-al, és vörösben pedig 30%-al. Tehát engem nem fontos mindenáron leswitchelni, viszont emellett kevés a kitartásom. A harmadik, negyedik ütés után pihennem kell. - A fegyverkezelést Hinariék amúgy is tudják, ezt nem kell hangoztatni, akkor csak megingatná a többieket.
~ Így van. Itt nem foglalkozhatok magammal. Na és ha fáj! ~
- Két támadó képességem van, amivel még növelhetem a sebzéseimet, és egy, amivel legfeljebb két ellenfelet tudok blokkolni, legalább egy körre. krhm... - Mirikának már elküldte számszerűen a kitartás pontjait, még reggel. -
...A bossinfó szerint koponyák lesznek bent és nevetni fognak. Nem tudni mennyi, az infó annyiról szól csak, hogy sok. Illetve Chanchery sanon keresztül a Young Justice is szerzett infót. - Ekkor Peter felé biccentett, épp tegnap kapta meg a levelet. Habár úgy volt vele, hogy tuti mindenki megkapta a levelet, és nem csak ő. >.> - A információk szerint a boss gyorsasága 20 lesz és a kitartása 14. Illetve lesz egy lila koponya, ami idézem " A lila koponya egybefonja a hordozója végtagjait, így az a koponya átadáson kívül nem tud csinálni semmit sem. " - Nem olvasta. Könnyen jegyez meg szövegeket. Nem kellett betanulnia, ment fejből az egész sor. - Tehát valószínűleg az összes koponyával kell valamit csinálnunk, és valaki mindig le lesz blokkolva. - Körbenézett. Úgy érezte, hogy az ő dolga itt véget ért. Ránézett Mirikára, hogy készen áll e, majd visszalépett. - A taktikát pedig Mirika san fogja ismertetni. - Egyelőre nem látott "hívatlan vendéget".

_________________
[17. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[17. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[17. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[17. boss] Vo36oi5187/5300[17. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Mirika on Csüt. Jún. 19 2014, 18:54

Nyikorgott a kezemen az ujjatlan kesztyű, ahogy meghúztam, aztán belecsaptam az öklömmel a tenyerembe és fújtam egy nagyot. Meglepően feszült voltam, pedig ugyanazt fogom csinálni, mint már sokszor, csak így, hogy kvázi ki is lett mondva, hogy tőlem várják az utasításokat, azért mégis más volt. Persze, vállaltam, de na, ha spontán fogom össze a csapatot, az kevésbé jelent terhet, mintha az elejétől kezdve ki van mondva, hogy na akkor majd én leszek a felelős, ha valami balul sül el Rolling Eyes Na mindegy, eltökélt voltam és határozott, az enyhe félsz ellenére megvolt a szükséges önbizalmam, és ha nem izgulom túl, meg az aktuális pasim se öleti meg magát szokás szerint, úgyse lesz semmi baj. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy vizsga előtt, írás közben már sose vagyok ideges, mert vagy vágom az anyagot, vagy azt tudom, hogy eleve veszett ügy Razz
A csipet-csapatban az volt a jó most, hogy egy kivétellel mindenkit ismertem, mindenkivel jó volt a kapcsolatom és ami most a legfontosabb volt, mindenkiről tudtam, milyen minőségben számíthatok rá. Egyedül a medve zavart, róla az égvilágon semmit sem tudtam. Tank? DPS? Support? Healer? Az ideális az lett volna ha tank lenne, mert csak ketten voltak klasszikus tankok, Pete meg Ai-chan. Persze Anat meg én ott voltunk off-tanknak, és végszükség esetén Ayanira is támaszkodhatunk, de jobban éreztem volna magam azzal az arteses tankkal, Ravennel a csapatban. Amint ki lett mondva, hogy most rám fog hárulni az irányítás feladata, azon nyomba ki is léptem Alexék mellé, és onnan pislogtam rájuk. A szöszi meglepően jól nyomta, szokatlanul összeszedett és alapos volt. Elmosolyodtam, örültem neki, hogy Anat így összekapta a srácot, a gyűlésen kicsit elveszettnek tűnt.
- Köszönöm :3 Ezek jó infók, ha még esetleg van valakinek, közöljétek! Bárki, akinek van olyan képessége, amit nem ismerek, mondja el, vagy küldje el egy üzenetben. Továbbá akinek 40-nél kevesebb pont van a gyorsaságán és a kitartása nem haladja meg a 14-et, az is feltétlenül jelezzen! Harc közben szóljatok, ha úgy érzitek, elfáradtok, nem fogom tudni mindenkinek fejben tartani a pontjait! - szólaltam meg, miután Lex felém fordult. Tulajdonképpen még nem volt sok mondanivalóm, de legalább az új infók alapján az valószínűvé vált, hogy a koponyákat nem lehet elpusztítani, ami minimum cinkes. Kezdtem úgy érezni, hogy nem kellett volna a létszámkorlát, rá lehetett volna bízni a lila koponyát valakire, aki tök useless úgy egyébként - Amint mindenről tudok, ami fontos, azonnal ismertetem, mi mindent gondoltam ki. Addig is, te ott, mutatkozz be! Milyen típusú pontozásod van, milyen szerepet vállalsz a harc alatt? - mutattam rá Macira. A kiállásom most már eléggé komolykás volt, bár megengedtem egy mosolyt magamnak azért, nem vagyok én vaslady, vagy mi Rolling Eyes

// még egyszer fogok írni, ha beérkezik az összes infó, közös tarisznyát is akkor fogom feltölteni //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[17. boss] Vo36oi526/600[17. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Jún. 20 2014, 13:09

Erősnek éreztem magam. Ez olyan dolog volt, mit ritkán gondoltam magamról. Jól ment a magánéletem, fejlődtem úgy ahogy szerettem volna, s a boss harcokat tekintve pedig bár sok pluszt nem tettem hozzá a győzelmekhez, azonban drámai helyzetekbe sem kerültem, úgy mint a többiek. Az új felszerelések új pontokkal jártak, s ez lassan kezdett abba az irányba menni, mint amerre szerettem volna. Persze hogy a Hisame és az én kitartásom messze átlagon felüli volt, úgy ennek kellett némi hátránnyal is járnia. Erőben nem ütöttünk akkorát, mint a többiek, s gyorsak se volt olyannyira, mint ők. Mondhattuk volna, hogy ez változni fog, hogy a következő szint pontjait a gyorsaságra tesszük, vagy hogy a következő felszerelés arra ad pluszokat, de mit sem számított volna, hisz a harc most volt és nem később. A következő kapunál már valószínű változott volna ez, de nem várhattunk azért mert egy sárkány és lovasa lassabb volt az átlagnál. Biztos jó dolog lett volna, hogy egy tank az elsők között lépte volna át a kaput, de erre még várni kellett.
- A gyorsaságom nem éri el a negyvenet. - szóltam Mirikához, hisz erre kért, s emlékeztem vissza, hogy a harcokon kik szoktak még mögöttem lenni. Ai és a jelenlevők közül még Ayani, a többiekben nem voltam biztos.
Alex kiállásában nem volt semmi különleges, hozta a szervezői formát. Bár a twisterben történtek után talán ez volt a minimum, mit adhatott, talán ez volt, mit igazán elvártak tőle. Persze nem megszólni akartam, hisz az első vezetése volt, s voltam már én is szervező egyszer, tudtam, hogy mivel is járt ez, de a két lány Hi és Miri darabokra szedte volna a szerencsétlen fiút akkor ott a kocsmában, ha nem lett volna mellette Anat. Akárhogy is, de itt voltunk, s Hisame hátán ülve én készen álltam a küzdelemre.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[17. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[17. boss] Vo36oi2601/2700[17. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Yurihime on Pént. Jún. 20 2014, 20:34

Annyi minden járt a fejemben mostanában, többször észrevettem, ahogy elveszek a gondolatok között. Sokáig éreztem úgy, hogy nincs mit tennem, és keresnem kell, hogyan is foglalhatnám el magam, ám most annyi minden került a vállamra, hogy már-már azt sem tudom, hol áll a fejem ^.^" Még arra is rákényszerültem, hogy fontossági sorrendet állítsak fel magamban. Azonban legyen most bármennyire is nehéz lépést tartanom a teendőimmel, rengeteg energiát adott az újonnan talált boldogságom. Örömmel, fáradhatatlanul dolgoztam a gyógyfőzeteim kikeverésén, vagy neveltem a növényeimet, már ha éppen nem tévedtem az ábrándozás bűnös mezejére ^.^" Szorgalmamnak hála elkészültem az újabb nagy csata idejére, így nyugodt szívvel és lelkiismerettel keltem útra a 17. szintre, és azon belül a szintfőnök terme elé. Oldalamon egy nem megszokott táska is függött, ebben tartottam a különleges bájitalaimat. Bíztam benne, hogy nem lesz rájuk szükség Embarassed
- Szép napot ^.^ - köszöntem kedves mosollyal az arcomon, s külön, valamivel szélesebb mosollyal üdvözöltem Peter-samát, ki a fenséges Hisame-sama hátán érkezett, akár egy lovag, csak fehér ló helyett fehér sárkányon ült ^.^ Az eligazítás meglepően terjedelmes volt, és azt hiszem, nem is teljesen láttam át, mit miért kér Alex-sama és Mirika-sama, de természetesen nem volt mit titkolnom, így amint lehetőségem nyílott rá, megköszörültem a torkom, és bátortalanul felemeltem a kezem, majd felszólaltam.
- Anou... az elmúlt hetekben sikerült a gyógyító képességemet továbbfejleszteni, hála egy véletlen balesetnek, így akár többször is meg tudom tenni, ha feláldozok mellé annyi támadást, ahányat gyógyítok Embarassed És... emiatt már nem tudok pontokat adni, de vannak nálam olyan gyógyfőzetek, amivel meg tudom erősíteni a gyógyításom. A... kitartásom pedig valamivel magasabb 14-nél, a-azt hiszem ^.^" - próbáltam előadni, mi mindenre lehet tőlem számítani, majd mélyen meghajoltam - Hálásan köszönöm a bizalmat annak ellenére is, hogy nem voltam eleddig túl értékes tagja a... frontnak, igyekezni fogok minél hasznosabb lenni a csapat számára ^.^ - hadartam el zavartan, miközben izgatottan visszatartottam a levegőm is, és csak azután engedtem fel kicsit, hogy a figyelem elterelődött rólam. Becsuktam a szemem és nagyot sóhajtottam. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni!
- Peter-sama! Vigyázz magadra, kérlek ^.^ És ön is, Hisame-sama ^.^ - léptem oda a fiatalúr és sárkánya mellé, és halkan súgtam feléje, le-lesütve a szemem. Ott is maradtam mellettük, jól tudtam, hogy hasonló fürgeséggel mozgunk, így nem szerettem volna eltávolodni tőle.

Spoiler:
Herbal Fairy-féle potionjeim:
2x Nagy Potion
2x Páncélbőr Potion
3x Kis Potion
2x Rövid Specialitás Potion
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/1500[17. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jún. 21 2014, 00:50


El is felejtettem felszerelkezni. Nem is igazán az élt bennem, hogy bossra megyek, valahogy nem tudtam ugyanolyan figyelemmel és koncentráltsággal tekinteni rá, mint az előzőre. Fejemben sokkal inkább a céhkertben történtek jártak, és Alex. Ő is ott lesz. Ő a szervező, tehát ott kell lennie. Még a pm-eket is későn írtam meg a céhtagoknak, boss lesz, igen, a tizenhetes szinten, ahova kevesek tudnak felmenni, egy jó nagy szint, ahol bármikor kettesben lehet maradni… Azért reménykedtem benne, hogy mindenki időben ideér, noha arról fogalmam sem volt, hogy én mikor érkeztem. Köszöntem, mindenkinek úgy, ahogy azt megszokhattuk, kinek öleléssel, kinek biccentéssel, vagy éppen mással. Aztán jött Alex. Miatta jöttem, az a fekete kapu most kevéssé érdekelt, úgy haladtam el előtte, mintha ott se lenne, a szőke fiúhoz sétálva, közben igyekezte mérsékelni magam és a rohanni akaró lábaimat is. Messze volt.
Szó nélkül hajoltam oda hozzá, az utolsó pillanatban nézve fel rá, kutatva a zöld szemekben, elveszve bennük egy időre, arcomon mosollyal, s csak aztán néztem körbe végülis, Al mellé helyezkedve, hozzáérve a karjához, kezének melegét keresve addig, amíg el nem kezdte a taktika és az egyéb információk közzétételét. Nem igazán figyeltem, gondolataim rég másutt jártak, s noha egy kicsit aggódtam érte, valamiért mégsem féltettem. Furcsa kettősség volt, de úgy éreztem, nem lehet baj, ha itt van, ez pedig nyugalommal töltött el.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[17. boss] Vo36oi14712/10100[17. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jún. 21 2014, 01:13

// Egy minireag \o////

~ Már vártam a.. A lányt! És ott volt! Eljött! *.* Megcsillant a szemem, igen, most már sokkal jobban éreztem magam. Eddig is, nem eddig egyáltalán nem volt miért jól éreznem magam. Bemegyünk és kijövünk! Igen! Mert Hinari chan itt van és ha ő itt van, akkor nincs probléma. Észre se vettem, hogy mosolyogtam. Rá a lányra, lelkesen várva, hogy odaérjen hozzám. Mindenkit végig köszöntött, ahogy én is tettem mindenkivel, de de... már azt akartam, hogy ott legyen előttem  és én átöleljem. Azt mondjam neki, hogy Isten hozott, de ezt nem tettem meg. Csak álltunk egymás előtt és mosolyogtunk egymásra. - Szia Hinari chan. Smile - Kimondtam. Köszöntem neki! nem is olyan rég, mikor a frontvonalon is összefutottunk ugyanilyen esetlenül köszöntöttem. Most azonban mosollyal az arcomon, és nem egy félre sikerült, ideges vigyorral. A taktikát is végig ezzel a különös mosollyal mondtam el. Tudtam, hogy jó vagyok, vártam a pillanatot, amikor belépünk, mert izgatott. Újra, újra tele voltam erővel! Nem erő pontokkal. Eddig is ugyanilyen pontokkal voltam ellátva, ez más ez sokkal jobb! Visszatértem!

Visszaállva Anat és Hinari mellé, teret adtam Mirikának, s míg ő "élvezte" a rivalda fényt, én a háttérben megkerestem Hinari kezét, s suttyomban megfogtam. Lágyan, óvatosan, mégis határozottan. .... - Hihi, te vagy a leggyorsabb azt hiszem, az eddigi bossok alapján. Gambare. x3 - ~

_________________
[17. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[17. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[17. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[17. boss] Vo36oi5187/5300[17. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jún. 21 2014, 07:31

Sajnos előző bosson nem voltam olyan szerencsés, mint eddigieken. Olybá tűnt a sok hullafaló igencsak megnehezítette a dolgunkat, és én meg még páran kihullottunk. Mindenesetre a bosst leverték ha minden igaz. Azonban nem voltam lusta. Rögvest szedelőzködtem, és rögvest keresgélni kezdtem néhány bossinfócska után a környéken. Legnagyobb örömömre sikerült is összeszednem párat. Így boldogan indultam útnak, és mikor megkaptam a legközelebbi bossra való invitálást, már indultam is.... bár ahogy láttam utolsók között érkeztem. Szépen lassan jöttek az infók, és én elkeseredtem. Sajnos a 3-ból egyik infómat ismerte már más is, így mikor rám került a sor kissé szomorkásan, de határozottan mondtam.
- Gondolom az első 2 képességemet már mindenki ismeri, de gyorsan azért átfutom. Az 1. képességemmel a saját HP pontjaimat tudom megosztani másokkal, de ugye így nekem kevesebb lesz. Jelenleg egyszerre 3 embernek is képes vagyok tölteni. A 2. képességem egyszerűbb életre rakott pontok (felszerelés nélküli érték) 2x-esével tudok gyógyítani, ami jelenleg 54 HP. Ezt addig tudom állandóan, míg valakit 2x, vagy magamat vagy Tűzrózsát 1x nem gyógyítom, különben 5 kört kell várnom míg újratöltődik. A 3. képességem pedig az, hogy egy kristályt tudok előidézni, ami ideiglenesen fel tudja fogni az ellenség sebzését, azaz annyit tesz, hogy magára húzza a mobokat, de amint széttörik, vagy lejár az idézése a mobok visszatérnek az eredeti célpontukra, A Kristály élete 97 HP. Na most viszont az infók... sajnos énis csak a lila koponyáról tudtam az infót, de emelett még annyit tudok hogy az Ereje 10, a Fegyverkezelése 14. Illetve a jelzés.. sajnos se a gyorsaságom nem éri el a 40-et, se Kitartásom a 14-et... de ha aktiválom a Nevelés Kesztyűjének a funkcióját, az egyik átlépi a jelzett értéket 2 körig.
Most így belegondolva elég sokat dumáltam.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[17. boss] Vo36oi3819/4100[17. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Maci on Szomb. Jún. 21 2014, 09:26

Boldogan és büszkén sétáltam Ai-chan mellett és ami legfontosabb, magabiztosan. A legutóbbi bosson nem tudtam semmit csinálni, haszontalannak éreztem magam. Most ez másképp kell legyen. Mindent bele kell adnom Rita-senpaiért. Na meg persze Ai-chant sem hagyhatom cserben. Meg senkit se! Volt egy olyan sejtésem, hogy még mindig lesznek olyanok akik vonakodva állnak majd a megjelenésemhez, de ez nem számít. Bebizonyítom majd, hogy igenis hasznos maci vagyok! Kicsit összerezzenek mikor az új parancsnok-chan rám parancsol de aztán magabiztosan totyogok előre, hogy mindenki lásson.
-Igenis asszonyom!- Húzom ki magam. - Teddy vagyok! Kumagánnyomozói képességeimnek hála megtudtam, hogy a boss medvereje tíz a specialitása pedig huszonkettő. Meg azt is, hogy akinél a fehér koponya van az egy idő után (10 bosskör) száz sebzést szenved el. Magamról annyit, hogy nem vagyok erős. A támadásom és fegyverkezelésem is nagyon picike. Ja és a kitartásom is csak tíz pont. Viszont képes vagyok másokat erősíteni. Mindkét képességem erre épül. Vagy egy valakinek növelem az erejét sok ponttal vagy mindenkinek kevesebbel de tartósabban, mesterséges tartósító szer hozzáadása nélkül, hehe. -Kuncogom el a végét. Azt hiszem mindent el is mondtam amit csak lehet.

_________________
[17. boss] Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/1500[17. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jún. 21 2014, 09:52

Egyetértettem Alex barátommal abban, hogy ha legalább mi megosztjuk a képességeink infóit, akkor az másokat is ösztönöz majd és bizalmat ébreszt mindenkiben egymás iránt. s lám, a fiúnak igaza lett, sőt, pont az általa nem kedvelt medve volt a legkészségesebb. Nem vagyok rest, én is felsorolom a tudnivalót.
- Köszönjük mindenkinek az infókat! Mint az közismert, ez erőmre fektettem a hangsúlyt. A gyorsaságom csökkent egy hangyányit a köpenyváltásom miatt, így gondolom nem én csapok majd elsőként, viszont mintha megéreztem volna, hogy szükség lesz rá, mert a kitartásom jelenleg kiváló, bőven több, mint 14. - És valóban, bakker ha nem váltok köpenyt, most itt liheghetnék minden második körben.
- Ami pedig a képességeimet illeti: Képes vagyok a boss és segítőinek emlékeiben kutatni, de ne erre alapozzatok, mert lényegi információt mint tapasztalhattátok, eddig se sokszor sikerült szereznem. Van egy képességem, ami révén szavak nélkül is kommunikálhatok veletek, de a parancsnoki funkcióval lényegében ez is haszontalan éles helyzetben. És van még egy olyan képességem is, amivel infókat nyerhetek el a moboktól, de ez a képesség még bizonytalan, nem tudom, hogy a boss tudja-e majd blokkolni. És különben is, a statok javát már így is tudjuk. - Én amúgy sem vagyok híve a képizésnek a fronton, jobban megbízom az erőmben és a kristályaimban. A lényeg az elvben volt, hogy megosztjuk egymással a bizalmas infókat, nem pedig abban, hogy mennyire hasznosak az enyémek. Végezetül lehívom a menümet és közös tarisznyába teszek 4 nagy potit.
Ha végeztünk minden megbeszéléssel, akkor Alexék mellett mosolyogva haladok el és odakacsintok a fiúnak, majd magamhoz vonom a kedvesemet és figyelmen kívül hagyva a jelenlévőket és a korábbi feszélyezettségemet, magamhoz ölelve adok neki egy hosszabb csókot. - Vigyázz magadra! Megpróbálok nem csinálni semmi hülyeséget, de neked is meg kell ígérned, hogy nem fogod végigstresszelni. Ne érezd úgy, hogy rajtad nagyobb a nyomás, megy ez neked rutinból. - kacsintok a pöttömre, majd gyengéden végigsimítok kezemmel az arcán, végül adok egy utolsó csókot a homlokára. Készen állok a bevetésre /o/

//4 nagy poti reppent a közös tarisznyába//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/5000[17. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jún. 21 2014, 13:32

Valami nincs rendben… bizonytalan vagyok… olyan sok dologban megcsappant a bizalmam, a hitem… az erőm. Sok dolgot nem értek és egyre inkább összezavarodok. Félek… de mosolygok. Kapkodva szedem a lábaimat Maci-kun mellett, akinek a kobakájt néha-néha megsimizem útközben, vagyis inkább ráteszem a kezem hogy bíztassam. Bíztatni akarom. Látom rajta hogy lelkes és ennek nagyon örülök. Kicsit megkésve kaptam meg a pm-et és nem írt benne túl sokat sem… Nem tudotam miért, minden zsigerem tiltakozott ellene hogy elinduljak és résztvegyek rajta… túl korán érkezett… össze akartam szedni magam előtte… tisztában lenni önmagammal még mielőtt ilyen komolyabb helyzetben részt veszek… leginkább el akartam volna bújni a világ elől, de ezt ugye nem tehettem meg… Azt hiszem most maci adott nekem erőt, ha ő nem sétált volna mellettem és nem tudott volna informácókat nyújtani… azt hiszem… nem is mentem volna… ami miatt szintén rosszul éreztem volna magam… azt hiszem nincs jó megoldás erre… vagyis van… de az senkinek sem tetszene… nem tudom mit csináljak… leginkább a korlátozás nem tetszett… alig voltunk tizen… tudom hogy mindez a boss gyengítése miatt van, de én nem ezt látom a leghelyesebb megoldásnak… hisz a harchoz a fronthoz való csatlakozáshoz és a plusz pontokhoz, itemekhez mindenkinek joga van… és most ezt mi vettük el tőlük… azért hogy nekünk több legyen? Vagy azért hogy őket védjük? Azért hogy magunkat védjük? Nem tudom… túlnőttük a bossokat, de az a véleményem ezzel kapcsolatban hogy ha gyengék vagyunk hozzá hát nekünk kell még nőnünk, mindenkinek. Segíteni egymásnak a fejlődésben… de mi inkább kitagadjuk őket? Mindazokat akik itt szeretnének lenni küztünk, aminek az oka felesleges, de joga lenne hozzá, így érzem… Nem tudom hogy jó úton haladok-e, vagy hogy mi lenne a helyes ehhez… nem tudom mit kéne tennem… lesötütt szemmel és magam elé meregnve hallgatom meg a többieket, miközben a hangjuk csak felszínesen jut el hozzám… össze kell szednem magam, vagy haza kell menjek! Ez így nem jó! Maci olyan lelkes, és a többiek is, olyan mintha csak én lennék lecsúszva… talán valami gond van velem? Vagy mindenki mással? Nem tudom, érzem hogy kezdek megint megzuhanni… El tudnám bőgni magam mindenki előtt, nem tudom mi van velem… Ritáért! Csakis Ritáért! Mondogatom magamban, de tudom hogy mindez csak hazugság… minden hazugság… Rám kerül a sor hogy válaszoljak… hirtelen nem is tudom mit, hogy mik a statjaim és hogy Miri mit is kérdezett pontosan… de azt tudom hogy mások mit csináltak… Megmondták a statjait és a képességeiket… de… hisz itt nagyából ismerjük egymást… de a pontok ugyan változhatnak… szédülök…
- Bocsánat… Az életemen jelenleg ötven.. mármint kettőszáz ötven… pont van… fegyverkezelésem hatvanegy de a kitartásom… az nagyon kicsi…8 pont…gyorsaság huszonhat, speciális képességem ötvenhárom és páncélom nyolcvankilenc… - mondom motoritikusan, majd észbekapok…
- Ohh… és a képességeim, az egyiket mindenki ismeri, a potion és kristályosztást… akkor ott van még hogy tizenhét pontot tudok buffolni mindenkinek a kitartására, gyorsaságára vagy fegyverkezelésére… és izé a legujabb… képességem… azt jobb ha inkább most használom és bemutatom… - Használtam, testem áttetszővé vállt, és mint egy lélektelen jó katona… minden mozzanatom olyan volt mint egy robotnak… előre beprogramozva... érzem hogy nincs minden rendben… nem akarok bemenni… de nem tudom hogy mondjam meg…
- A képességem hogy ha valaki megsebez… akkor annak a felét reduklálom vagy másokra buffolom plusz életként, esetleg támadok… és a pontok összeadhatóak is… szóval tudok gyűlytögetni…- Nem tudom mi van velem… miért csinálom én ezt?... Amikor mindenki megállt megtorpanok… nem akarok bemenni… nem akarok harcolni…de cserbenhagyni sem őket… össze vagyok zavarodva… mit kéne tennem? Nem tudok koncentrálni, az a sötét homály és a kuncogás… már fel sem veszem… nem az érdekel… nem tudom jó úton haladunk-e… és ezt hogy mondjam el nekik?...

Heart Attac Aktív:
A 20. szint képessége:
|Heart Attack|:
Hatás:
Nincs támadásom! Viszont ha engem ér támadás, akkor annak az értéknek a felét, visszaverem az ellenfelemre, vagy rátölthetem más valakire plusz életként. Ez egy passív skill, automatikusan működik, viszont ki tudom kapcsolni. Ez esetben is a teljes érték talál.
A képességem összegyűjtött pontjait, nem tuodom több személyre osztani egyszerre, de képes vagyok egyszerre csupán egy részét elhasználni.
Amikor nem tudom használni:
✘ Ha az ellenfelem fegyverkezelése legalább kétszer nagyobb, mint az enyém, akkor nem tudom visszatükrözni a sebzést, de mást gyógyíthatok a megszerzett pontokkal.
✘ A pihenő köreimben nem hat a képesség.
✘ Egy körben egy ellenféltől legfeljebb egy (árnyharcosoknál két) támadást tudok úgymond elnyelni, a többit nem befolyásolja a specem.
Kinézet:
Félig meddig áttetszővé válik a testem harc közben.
Így néznek ki működés közben:
Rám sebeznek 30-at, ellenfelemre visszaverem a felét, tehát ez esetbe 15-öt. Vagy esetleg rátölthetem az a támadás felét, plusz életként egy általam választott személyre. Szóval ez esetben tudok +15 hp-t gyógyítani. Ha kikapcsolom, természetesen 30at sebeződök, ellenfelem élete nem változik, és tölteni sem tudok.

/Erőpontom nincs, de a fegyverem által kapott erő bónuszt sem tudom támadásra használni, viszont kötél elvágására és egyéb játék színesítő mozdulatokra képes vagyok. Csak playereknek/moboknak nem árthatok vele./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[17. boss] Vo36oi6908/7300[17. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jún. 21 2014, 14:36

Meghallgattam mindenkit, és közben megnyitottam a kis jegyzetfüzetemet, amit néha-néha használok. Még mindig ott van a 10. bosshoz írt részletes jegyzetem is, nem fogom soha kitörölni valószínűleg. Kezdtek egyre komplikáltabbak lenni ezek az izék, a különböző színű koponyák is azt sugallták, hogy sok mindenre kell majd figyelni. Jaj nekem @.@
Élet+Páncél: ???
Fegyverkezelés: 14
Sebzés: 10
Kitartás: 14
Gyorsaság: 20
Spec: 22
Ez nem tűnt vészesnek, leszámítva a specpontokat. A koponyákkal együtt garantálta, hogy meg kell válogatnunk, ki mit csinál, gyakorlatilag nyers erőből kell majd hozzuk ezt a harcot. Felsóhajtottam és körbenéztem. Egyedül Teddy zavart, "csak" az erőbuff miatt nem nagyon érte meg csapatba tenni. Ravennek jobban örültem volna :/ Na mindegy, abból főzünk, ami van.
- Amint belépünk, az első dolgunk az lesz, hogy felszedjük a koponyákat! Amíg a földön vannak, addig blokkolják a támadásainkat. A fehéret rád bízom, Pete, a lila pedig a tiéd lesz az elején, Teddy - fordultam kettejük felé - Szerencsére a boss sebzése nem jelentős, de úgy sejtem, hogy a koponyák közül nem csak a fehér fog sebezni, és ez fogja jelenteni az igazi veszélyt ránk. A healerek elsősorban arra figyeljenek, hogy a tankok életét pótolják! - közöltem kicsit elhúzva a számat. Soknak tűnt az ismeretlen, és kezdtem úgy érezni, jobban jártunk volna, ha többen vagyunk és rábízhatnánk a koponyákat a kevésbé erős játékosokra.
- Ayani, ha úgy érzed, fáradsz, aktiváld azt a kesztyűt a gyorsaságodra. Anat, te pedig próbáld meg kideríteni, mennyit kell leütnünk a bossról, már ha adódik rá lehetőség - adtam ki újabb két utasítást, majd visszafordultam mindenki felé - Köszönöm amúgy mindenkinek az együttműködést :3 Sok defenzív képességünk van, és a lelkes játékosoknak hála összegyűjtöttünk sok potiont. Bőven van utánpótlás, nyúljatok bátran a közös tarisznyához, ha valami gáz van. Sok sikert mindenkinek! - fejeztem be a beszédet. Remélem nem hagytam ki semmit, ami így első körben eszembe jutott, majd meglátjuk, hogy harc közben mit és hogyan kell módosítanunk az elképzeléseken. A tankok és a healerek kapcsolata fontos lesz...
Amint ráosztottam a tartalékpontomat a kitartásomra és átvezettem a tarisznyába a nálam lévő temérdek itemet, máris kicsit fáradtan sóhajtottam fel és a kuncogó kapu felé pillantottam. Azonban ahogy Anat magához húzott, egy halvány mosoly mégis rákerült az arcomra, míg az ajkaimra az ő ajkai kerültek. Megnyugtató volt a csók, az ígérete pedig még inkább. És örültem neki, hogy észrevette rajtam a feszültséget.
- Köszönöm. Bízhatsz bennem. Szeretlek, tigrisem :3 - bújtam hozzá a páromhoz, kiscica módjára dorombolva a mellkasán. Feltöltődtem.

OOC infó: a koponyák felvétele és átadása mellékcselekvésbe kerül

Közös tarisznyába kerül:
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T2] 11x Nagy Potion
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 8x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 2x Kis Potion
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[17. boss] Vo36oi526/600[17. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 21 2014, 15:26

Hinari kezd, nem pihen.

A terembe lépve vaksötétség és ijesztő fák vannak. A sötét erdő közepén található az egyetlen fényforrás, egy pislákoló fáklya, ami egy viskót mutat az erdő közepén. A kuncogás onnan jön és közeledve egyre hangosabb.

Hinari (Sebzés: 53, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Boss
Mirika (Sebzés: 38/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Boss
Anatole Saito (Sebzés: Z:84 / S:91 / P:99, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Szophie (Sebzés: 7, Pet sebzés 62, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Szophie
Boss
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Maci
Boss
Halász Alex (Sebzés: Z:75 / S:82 / P:88, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Halász Alex
Boss
Yurihime (Sebzés: 36, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Yurihime
Boss
Peter Worker (Sebzés: 14, Pet sebzés 21, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 8, Pet sebzés 33, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
RenAi (Sebzés: 6, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Boss
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 50 páncél [0/5|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/5|-|2+|S]
Anatole Saito: 220/220 HP, 50 páncél [0/5|-|2+]
Szophie: 155/155 HP, 20 páncél [0/5|-|/]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|-|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
RenAi: 250/250 HP, 89 páncél [0/4|-|-]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T2] 4 Nagy Potion [Anat]
[T3] 4x Tisztító Kristály [ABA]
[T3] 2x Késleltető Kristály [ABA]
[T2] 11x Nagy Potion [ABA]
[T2] 2x Gyógyító Kristály [ABA]
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion [ABA]
[T2] 1x Overswitch Potion [ABA]
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály [ABA]
[T2] 1x Lökés Kristály [ABA]
[T1] 8x Vörös Bika Potion [ABA]
[T1] 4x Pajzs Kristály [ABA]
[T1] 2x Kis Potion [ABA]
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály [ABA]
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály [ABA]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Hinari on Szomb. Jún. 21 2014, 16:43


Megfogta a kezem, én pedig a vállához dőlve hallgattam Mirikát, majd sorra a többieket… kezdett együttműködőbb lenni a csapat, a közös tarisznyát is feltöltöttük jól… nem aggódtam, hisz Alex mellettem volt. Lassan kezdett morajlássá változni a megbeszélés, nem igazán figyeltem. Koponyák voltak, meg sokan elmondták a képességeiket, pontjaikat, a bossról is megtudtunk sokmindent… egyedül az zavart, hogy magas a spece, ám valamiért most nem kezdtem el azon agyalni, hogy mi lesz, ha… Csak bementem. A többiekkel együtt, Alex mellett maradva, s csodálkozva néztem körbe: nem volt kit támadni. Egy ház volt csupán, romos viskó az erdőben, olyasmi, mint az árnyharcos lányka elleni harcban. Elengedtem a fiú kezét, és benyitottam, aktiválva a Látásomat is, hogy hamarabb szokja a szemem a sötétet, amennyiben sötét volt odabent.
- Hahóó – kerestem a kuncogások tulajdonosait, meg koponyákat itt-ott, csak a szememmel, majd be is léptem, meggyőződve róla, hogy Al (és a csapat többi tagja, persze) a nyomomban van.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[17. boss] Vo36oi14712/10100[17. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 21 2014, 17:05

Mirika jön, nem pihen.

A viskóba nyitva a közepén ül a boss egy széken. Tőle balra egy asztalon hever három koponya és hangosan kuncognak. Egyik fehér, másik piros és a harmadik lila. A koponyák valamilyen oknál fogva beszélni kezdenek.
Az elején a fehér koponya megszólal.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet engedni nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Majd a piros koponya szólal meg.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet mutatni nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Végül a lila koponya szólal meg.
- Felvehetsz, ha különleges akarsz lenni. Átadhatsz ha nem akarsz különleges lenni. Vagy félsz. Soha többet tartani nem vélsz.
És többet nem szólal meg, csak nevet örökké.
Ezután a terem közepén lévő boss felkel a székéből, sikít egy nagyot, a viskó pedig összedől. (Így az erdőben lesz a harc.) Feje fölött a következő név látható: Erdei Boszorkány.
Képe:
[17. boss] Dryad_by_innerabove

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

nincs

Boss cselekvések:

A boss 10 sebzést oszt ki a következő játékosra: Hinari.

Életpontok/adatok:

Erdei Boszorkány (Teljes HP, Teljes páncél)
[17. boss] 7282a5950f5462ff61dcc36d55e1d696_c5c8fe1cefd8f75d084ef184c8a47864c55a5edd
[17. boss] Cc56ba8208810a35a51804a6c18f37c6_bc38192105ad39a85e366333053f8d8324b46e7d
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 40 páncél [1/5|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/5|-|2+|S]
Anatole Saito: 220/220 HP, 50 páncél [0/5|-|2+]
Szophie: 155/155 HP, 20 páncél [0/5|-|/]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 48 páncél [0/5|-|2+]
Peter Worker: 205/205 HP, 60 páncél [0/6|-|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 50 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
RenAi: 250/250 HP, 89 páncél [0/4|-|-]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T2] 4 Nagy Potion [Anat]
[T3] 4x Tisztító Kristály [ABA]
[T3] 2x Késleltető Kristály [ABA]
[T2] 11x Nagy Potion [ABA]
[T2] 2x Gyógyító Kristály [ABA]
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion [ABA]
[T2] 1x Overswitch Potion [ABA]
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály [ABA]
[T2] 1x Lökés Kristály [ABA]
[T1] 8x Vörös Bika Potion [ABA]
[T1] 4x Pajzs Kristály [ABA]
[T1] 2x Kis Potion [ABA]
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály [ABA]
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály [ABA]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Mirika on Szomb. Jún. 21 2014, 17:33

Sötét volt. Jó, ez nem volt újdonság, az egész szint ilyen volt, de legalább láttuk, hová megyünk, hála a fénynek. Hina-chan ért oda a kunyhóhoz a leggyorsabban, én meg szorosan jöttem a nyomában. Aztán persze mire mind bezsúfolódtunk volna a házikóba, az egy kicsit szétesett. Jó hangja van a banyának, ráadásul messze földön híres lehet a szépségéről >.> Miután túlestem a megsüketülésen, lassan szemügyre vettem a helyzetet. Több koponyára számítottam, de így legalább egész sokat tudunk. Csak a piros kérdéses, de feláldozom magam, meglesem, milyen hatása van Rolling Eyes
- Jó... öhm... Anat, switchelj Teddyre, hogy felvehesse a lilát! Szophie, te pedig Peterre a fehér miatt! Én meg bevállalom a pirosat >.> - szóltam hangosan, majd felkaptam a vörös koponyát. Mást úgy sem tudtam volna csinálni, és elég életem volt ahhoz, hogy megkockáztathassam a dolgot. A képességeim itt most amúgy sem voltak valami hasznosak, ha esetleg azzal csinálna valamit.

// Felvettem a piros koponyát és kreálok egy számlálót:
Fehér koponya 1/10 //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[17. boss] Vo36oi526/600[17. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 21 2014, 17:47

Anatole jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

Mirika sikeresen felvette a piros koponyát.

A piros koponya forogni kezd Mirika kezében. (Legalábbis próbál.)

Boss cselekvések:

A boss 10 sebzést oszt ki a következő játékosra: Hinari.

Mindenki 18 sebzést szenved el.

Számlálók:

Fehér koponya: 1/10

Életpontok/adatok:

Erdei Boszorkány (Teljes HP, Teljes páncél)
[17. boss] 7282a5950f5462ff61dcc36d55e1d696_c5c8fe1cefd8f75d084ef184c8a47864c55a5edd
[17. boss] Cc56ba8208810a35a51804a6c18f37c6_bc38192105ad39a85e366333053f8d8324b46e7d
--------------------------
Hinari: 185/185 HP, 12 páncél [1/5|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 72 páncél [1/5|-|2+|S]
Anatole Saito: 220/220 HP, 32 páncél [0/5|-|2+]
Szophie: 155/155 HP, 2 páncél [0/5|-|/]
Maci: 84/100 HP[0/4|5+|2+]
Halász Alex: 120/120 HP, 47 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 30 páncél [0/5|-|2+]
Peter Worker: 205/205 HP, 42 páncél [0/6|-|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 32 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
RenAi: 250/250 HP, 71 páncél [0/4|-|-]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T2] 4 Nagy Potion [Anat]
[T3] 4x Tisztító Kristály [ABA]
[T3] 2x Késleltető Kristály [ABA]
[T2] 11x Nagy Potion [ABA]
[T2] 2x Gyógyító Kristály [ABA]
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion [ABA]
[T2] 1x Overswitch Potion [ABA]
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály [ABA]
[T2] 1x Lökés Kristály [ABA]
[T1] 8x Vörös Bika Potion [ABA]
[T1] 4x Pajzs Kristály [ABA]
[T1] 2x Kis Potion [ABA]
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály [ABA]
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály [ABA]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Jún. 22 2014, 13:20

Hú de szexi O.o Indulnia kellene az Aincrad Next Top Model címért ennek a gyönyörűségnek Kha'rennel és a Hullafalókkal. Az utasításokat megkaptam, de egyelőre nem tudom tesztelni a boss páncélját. Hátha majd valakitől visszakapom a köröm, de most fontosabbak a sebzésnél a koponyák. Nem örülök neki, hogy Mirikánál van az ismeretlen piros, de tennie kell mindenkinek a dolgát, s most nekem is. - Switch Maci! Kapd föl az a lila gyönyörűséget, de hallottad, a boszinéne orcáját még nem zúzhatjuk be Razz - Kár, milyen kár Sad Falánk már türelmetlenül zsizseg a kezemben, rettentően szomjazik a boszorkány pixeljeire.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/5000[17. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Maci on Vas. Jún. 22 2014, 20:11

Ahogy parancsnok-chan kiadja az utasítást én tisztelgek mint egy igazi kiskatona.
- Lila koponya, értettem! - Ezután már nem igen figyeltem mit beszéltek hanem az ajtó irányába kacsingattam. Valakinek nagyon jó kedve van. Biztos vicceket mesélnek. Aztán ahogy kell megjelent a szörny.
- Woooow. Mellei vannak! - Mutatok rá a gonosz faszörny-chanra. A koponyák meg csak nevetnek.
-Vettem, máris fel vettem. - Mondom dallamosan és oda totyogtam a lila koponyához és fölemeltem a földről.
- Enni vagy nem enni? Ez itt a kérdés! - Ezt valahogy muszáj volt elsütnöm. Meg erről az is eszembe jutott, hogy vajon milyen íze lehet. Olyan mint egy nagy lila koponya alakú cukorka. Amikor nem figyel senki meg is nyalom puszta kíváncsiságból de az íze pocsék.
- Fúúj, nem enni! - Húzom félre a szám aztán nézem mit is kellene csinálni. Vagyis inkább csak nézném mert a kezeim összefonódnak.
- Wááá az én aranyos kumancsaim! - Pánikba estem de aztán eszembe jutott, hogy mondták is, hogy ez lesz. Meg azt is, hogy addig még ezek a jókedvű fickók blokkolják a támadásaink. Vajon ez fordítva is működik?
- Izééé Mirikia-chan... - Azt hiszem így hívják. - Ezek a kópé koponyák... kopényák... hehe... kopényák... Szóval ezek az ízék a szörny támadásait nem blokkolják?- Kérdezem a parancsnokunkat.

_________________
[17. boss] Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[17. boss] Vo36oi10/1500[17. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jún. 22 2014, 22:16

Szophie jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincs

Játékos cselekvések:

A SWITCH sikeres!

Maci sikeresen felvette a lila koponyát.

A lila koponya kuncogni kezd Maci kezében.

Boss cselekvések:

A piros koponya forogni próbál Mirika kezében.

A boss 10 sebzést oszt ki a következő játékosra: Hinari.

Mindenki 18 sebzést szenved el.

2 sebzést szenved el a következő játékos: Maci.

Számlálók:

Fehér koponya: 2/10

Életpontok/adatok:

Erdei Boszorkány (Teljes HP, Teljes páncél)
[17. boss] 7282a5950f5462ff61dcc36d55e1d696_c5c8fe1cefd8f75d084ef184c8a47864c55a5edd
[17. boss] Cc56ba8208810a35a51804a6c18f37c6_bc38192105ad39a85e366333053f8d8324b46e7d
--------------------------
Hinari: 169/185 HP [1/5|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 54 páncél [1/5|-|2+|S]
Anatole Saito: 220/220 HP, 14 páncél [1/5|-|2+]
Szophie: 139/155 HP [0/5|-|/]
Maci: 64/100 HP[1/4|5+|2+|S]
Halász Alex: 120/120 HP, 29 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 12 páncél [0/5|-|2+]
Peter Worker: 205/205 HP, 24 páncél [0/6|-|3+|I0/4]
Kusumi Ayani: 215/215 HP, 14 páncél [0/4|-|2+|I0/4]
RenAi: 250/250 HP, 53 páncél [0/4|-|-]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T2] 4 Nagy Potion [Anat]
[T3] 4x Tisztító Kristály [ABA]
[T3] 2x Késleltető Kristály [ABA]
[T2] 11x Nagy Potion [ABA]
[T2] 2x Gyógyító Kristály [ABA]
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion [ABA]
[T2] 1x Overswitch Potion [ABA]
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály [ABA]
[T2] 1x Lökés Kristály [ABA]
[T1] 8x Vörös Bika Potion [ABA]
[T1] 4x Pajzs Kristály [ABA]
[T1] 2x Kis Potion [ABA]
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály [ABA]
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály [ABA]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Szophie on Vas. Jún. 22 2014, 22:36

Kelletlenül álldogáltam a két fiú között, mikor Alex beszélgetést próbált kezdeményezni. Ez hirtelen csak még jobban megijesztett, és csak bólintottam egyet, jelezve, hogy emlékszem, majd inkább gyorsan arrébb spuriztam, habár még mindig látótávolságban maradtam. Lassan - és tényleg lassan - érkezett még pár ember, de összesen is éppen csak megütöttük a tíz főt. Végül rá kellett jönnöm, hogy ez azért van, mert ide csak néhány ember volt meghívva. Nem kevés büszkeség töltött el, amiért én is a tíz főbe belefértem, de végül ezt betudtam annak, hogy az előző bossos sikerem miatt van ez. Habár éreztem egy kis feszültséget az itt összegyűltek miatt, és kissé gonoszságnak is éreztem, hogy msokat kihagyunk. Mindenesetre most boldog voltam, még ha csak ideiglenes is ez a rám irányult kis dicsőség. Végül bekúszott közénk Ai-chan is, és akkor úgy döntöttem, én is a többiek közé lépdelek, csendesen, mint egy árnyék. Egy barátságos mosollyal köszöntöttem, majd továbbra is feszengve érezve magam a társaságban vártam. Kinyílt a kapu, majd mikor rám került a sor, tettem, amit kellett.
- Switch Peter Worker. - kiáltottam, és bátorítóan rá mosolyogtam. Nagy dolog volt tőle, hogy felvállalta a fehér koponyát. Közben Macit figyeltem, és virultam rajta jókat. Beismerem, nekem is rögtön Hamlet jutott eszembe, amikor megpillantottam a koponyákat. És a szóviccei pedig fenomenálisak voltak. Sikerült egy kicsit vidámabbnak lennem ettől, feldobott egy picikét. Bírom a plüssbe bújt játékosunkat.*-*

/Switchelek Peterre./

_________________
[17. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2534
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[17. boss] Vo36oi7666/7700[17. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Jún. 24 2014, 00:03

Nem kellett nagy matektudás ahhoz, hogy kiszámoljam a túlélési esélyeimet. S bár amilyen magabiztos voltam az ideérkezés pillanatában, most annyira nem akartam mindezt csinálni. A fehér koponya, s az időben érkező nagy sebzése, miközben persze folyamatosan ért mindenkit ugyanannyi sebzés. Bár sok élettel rendelkeztem, de halhatatlan sajnos nem igazán voltam... még. De visszatérve a küzdelemre. Már el lett volna rontva? Talán. De úgy gondoltam, hogy mindent meg kellett tenni, s emlékeztem, hogy is mit jelentett a három koponya a kézben.
Mirika rám bízta a fehéret, s hozzá érve emeltem is azt fel az asztalról.
- Nyehehehe.
- Te meg mit csinálsz? - fordultam értetlenkedve Hisame felé. Mintha nem lett volna elég a koponya idegesítő kacaja.
- Nyehehehe. Reméltem hátha elhallgat.
- He? Mindegy. - ráztam a fejem – Három koponya a kézben. - néztem körbe – Támadjuk inkább a szörnyit, hátha valóban különlegesek vagyunk.

A fehér koponya felvéve, majd egy – egy biztos találat a bossba.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[17. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[17. boss] Vo36oi2601/2700[17. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 24 2014, 00:24

Maci jön, nem pihen.

A boss által elszenvedett sebzés: 35
A sebzés okozói:
35 - Peter Worker sebzése a bossba.

Játékos cselekvések:

A SWITCH sikeres!

Peter sikeresen felvette a fehér koponyát.

A fehér koponya remegni kezd Peter kezében.

Boss cselekvések:

A piros koponya forogni próbál Mirika kezében.

A lila koponya kuncog Maci kezében.

A boss 10 sebzést oszt ki a következő játékosra: Hinari.

Mindenki 18 sebzést szenved el.

4 sebzést szenved el a következő játékos: Maci.

Számlálók:

Fehér koponya: 3/10

Életpontok/adatok:

Erdei Boszorkány (Teljes HP, -35 páncél)
[17. boss] 7282a5950f5462ff61dcc36d55e1d696_c5c8fe1cefd8f75d084ef184c8a47864c55a5edd
[17. boss] 5e3d1a2534cc9e057ae6097fb81f47c9_96dfedfa7952e5baf9d05ec05a9442027845df00
--------------------------
Hinari: 141/185 HP [1/5|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 36 páncél [1/5|-|2+|S]
Anatole Saito: 216/220 HP [1/5|-|2+]
Szophie: 121/155 HP [1/5|-|/]
Maci: 42/100 HP [1/4|5+|2+|S]
Halász Alex: 120/120 HP, 11 páncél [0/5|-|3+]
Yurihime: 74/80 HP [0/5|-|2+]
Peter Worker: 205/205 HP, 16 páncél [1/6|-|3+|S|I1/4]
Kusumi Ayani: 211/215 HP [0/4|-|2+|I0/4]
RenAi: 250/250 HP, 35 páncél [0/4|-|-]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Mirika
--------------------------
Közös tarisznya:
[T2] 4 Nagy Potion [Anat]
[T3] 4x Tisztító Kristály [ABA]
[T3] 2x Késleltető Kristály [ABA]
[T2] 11x Nagy Potion [ABA]
[T2] 2x Gyógyító Kristály [ABA]
[T2] 1x Gyenge Gyors Ütés Potion [ABA]
[T2] 1x Overswitch Potion [ABA]
[T2] 1x Gyenge Bossgyengítő Kristály [ABA]
[T2] 1x Lökés Kristály [ABA]
[T1] 8x Vörös Bika Potion [ABA]
[T1] 4x Pajzs Kristály [ABA]
[T1] 2x Kis Potion [ABA]
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály [ABA]
[T1] 1x Gyenge Tisztító Kristály [ABA]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [17. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.