Steal [Jade vs A Sárkány]

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Steal [Jade vs A Sárkány]

Témanyitás by Jade Arton on Szer. Jún. 18, 2014 12:39 am

- Szép napot! - biccentett vissza Jade, miközben felegyenesedett, és mire visszanézett, a harcművészt már szétszedte és más területre dobta a kristálya. Egy ideig állt egy helyben, az erdőt fürkészte maga körül, majd lassan a nemrég elhagyott ösvény felé indult, a talpa alatt ropogó avart hallgatva. A szélére érve egy fának dőlt, felnézett a magas lombok között átsugárzó fénybe. Nagyot sóhajtott.
- Micsoda nap... - mormogta maga elé, ahogy újra végigfutott magában az elmúlt pár perc eseményein. Az adrenalintól - vagy a hasonló hatást keltő stimulációtól - még mindig remegett egy kicsit, de most kellemes volt. Ha minden játékos olyan lenne, mint az imént megismert fiú, minden bizonnyal totális anarchiává omlott volna össze ez a világ, a nép az első szint erdőiben kaszabolta volna agyon egymást, míg marad élő játékos. Bár ez se biztos, ezt az első pár mondatnyi szóváltás alatt lett volna jogos feltételezni, a későbbiek alapján maximum a totális anarchia maradhatna. Az ostobaság azért nem tartozott a tulajdonságai közé.
Ellökte magát a fától, és folytatta útját a megkezdett irányba. Nem számított újabb atrocitásokra, de a biztonság kedvéért megpróbálta kifürkészni a környezetét, amennyire a megfelelő jártasság nélkül erre lehetősége volt. Közben folytatta a gondolatait. Alapvetően szerette az embereket, barátait tág körökből szedte össze, ezt a halmazt olyankor is képes volt bővíteni, amikor az új egyén esetlegesen valaki mást sokkal inkább agyonvert volna. Ezek persze nem mind valós barátok voltak, sokan inkább olyanok, akikkel kölcsönösen megtanulták tisztelni, illetve megtűrni egymást. Emellett akadt példa olyanra is, akivel abszolút megvetették egymást, mielőtt kölcsönösen bekerültek egymás legfontosabb embereinek körébe.
Egy szó, mint száz: elhatározta, egyelőre nem szilárdítja meg elképzelését az új ismerősről, de szándéka volt arra, hogy ezt belátható időn belül megtegye. Mindenesetre ő is hozzáadta Ryuut az ismerőseihez. Tisztáshoz ért, aminek széleiről további ösvények indultak különböző irányokba. Kiválasztott egyet, ami visszavitt a városhoz, így hát abba az irányba indult. A sétából elég lesz erre a napra, ha visszaér a városhoz. A napnak hátat fordítva, immár új témákon gondolkodva indult vissza a Kezdők Városának irányába.

//Köszönöm, enyém volt a szerencse Smile//
Jade Arton
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
Steal [Jade vs A Sárkány] - Page 2 Vo36oi387/400Steal [Jade vs A Sárkány] - Page 2 2yjvlht  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Steal [Jade vs A Sárkány]

Témanyitás by Cardinal on Hétf. Jún. 23, 2014 1:59 pm

Ossu!

Lezárom a küzdőteret, 25 xp és 70 arany a jutalmatok Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Steal [Jade vs A Sárkány] - Page 2 Vo36oi0/0Steal [Jade vs A Sárkány] - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.