Kiroshima Kuroko

Go down

default Kiroshima Kuroko

Témanyitás by Kiroku on Vas. Okt. 21 2012, 13:48

Adatlap

Név: Kiroshima Kuroko
Játékos név/Felhasználónév: Kiroku
Nem:
Kaszt: Harcos
Kor: 18

Kinézet: 175 cm magas melyhez 68 kg párosul. Ruházata igen csak feltűnő. Egy vörös kabát mely csupán derékig ér és fehér szalagok, sávok, és fémlapok díszítik. Alatta található egy mellvért mely tökéletesen illeszkedik enyhén kerek (szinte lapos) mellkasára. A vért alatt továbbá helyet foglal még egy sötétkék ruha és egy világoskék szoknya melyen a ruha végétől felfelé háromszög alakú kivágások vannak, melyeket hálószerű anyagdarabbal vannak kitöltve. A sötétkék ruházaton egy vastag öv is található mely a ruha alsóbb részén annak összetartására szolgál és a fenék fölött elhelyezkedő kis táska megtartására melyben teleport kristályokat illetve más egyéb hasznos dolgot tárol. Kézfejét fekete ujjatlan kesztyűk fedik, el nyakán pedig egy fekete nyakpánt díszeleg. Lábait egy a majdnem térdig érő barna színű csizma fedi, melyeken egyenként két világosabb színű szövetcsík díszít.
Haja fekete színű nagyrészt, de a bal oldalt található nyakközépig leérő hajköteg alsó fele szőke benne elvétve néhány fekete csíkkal. A haja kibontva majdnem vállig ér ám ő legtöbbször egy karika csattal hátrafogja így elől már csak a fufruja és a nyakközépig érő hajköteg marad.
Szemei különböző színűek. A baloldali vörös, míg a jobb fehér.


Jellem: A lány érzelmektől mentes arcvonása már egyből elárulja a körülötte lévőknek, hogy nem egy érzelmes fajta és, hogy nehéz a bizalmába és a barátságába férkőzni. Nem beszél sokat, ha meg is szólal azt inkább csak tőmondatokkal vagy egy szóval le is tudja, de azért nagyritkán előfordulnak hosszabb közlendői is.
Kiroku születésénél fellépő komplikációjának mellékhatása hogy a lány a későbbiekben bárhogy is próbálták nem tudták belé verni, hogy mások bántalmazása, megölése rossz dolog. Nem érez bűntudatot semmi és senki iránt. Akár gyilkolni is képes, ha ez a céljai eléréséhez szükséges, vagy ha nagyon rossz kedve van és egy őt piszkáló vagy csak a jelenlétével is irritáló személy kerül a közelébe.
A harc az egyetlen, amikor arckifejezése az érzelemmentesből egy vad, iszonytató mosolyt ölt magára mely azt jelenti, hogy mennyire élvezi a küzdelmet.
Általában a harcokon kívül máskor nem is mutat, vagy ha igen akkor csak minimálisan érzelmeket. Eddig csak egyetlen személy volt, aki erőteljesebb érzelmeket volt képes kiváltani belőle.

Fegyver: Egy méretes pallost használ. A markolatának hossza 40 cm míg a pengéje 2 méter így a hátán való cipelésnél a kard markolata magasabbra kerül mint a sima kardoknál és meg is van döntve. A penge nem csak nagy, hanem nehéz a lánynak mégsem esik nehezére a mozgatása.

Képességek: Tornado strike/ Tornádó csapás – Kiroku bal lábát előre tolja, majd a jobbal hátralép. Mindeközben a jobb karját benne a fegyverrel hátranyújtja vízszintes állásban. Ekkor a penge vörösen felizzik a lány pedig egy erőteljes dobással elrepíti a fegyvert. A pallos repülés közben vadul forog és mindent, ami az útjába kerül, kettészeli ugyan is a nagy sebességnek és lendületnek köszönhetően a támadás végéig Kuroko ereje és gyorsasága (a kard sebzése és gyorsasága) megnövekedik 2 ponttal mely később 10-es szinttől tíz szintenként egyel nő.
A fegyver maximum 50 méterig képes eltávolodni a használótól, azután vagy ha még az előtt akadályba ütközik, visszarepül Kiruko kezébe.


Előtörténet
Kiroshima Kuroko, 18 évvel ezelőtt 2004. aug. 4-én látta meg a napvilágot Tokió, Arakawa kerületének korházának szülészeti osztályán. A születése azonban nem volt zökkenő mentes, ugyan is egy nem várt komplikáció lépett fel. Mikor ugyan is kibukkant a feje az furcsamód el volt kékülve teljesen. Ekkor vették ugyan is észre az orvos, hogy a kislány nyakára rátekeredett valahogy a köldökzsinór. Az szülészorvos miután sikeresen kibukkant az egész gyermek hamar elvágta a gyermek és az anyja közti köteléket majd eltávolította a nyakról. Az egyik kikészített kiságyra rakta rá majd újraélesztésbe kezdett illetve az egyik nővérrel levegőt juttatott a kicsi tüdejébe. Szerencséjére a gyermek az első próbálkozás után felsírt így a teremben mindenki megnyugodhatott, hogy a gyermek jól van, látszólag. A gyermek további vizsgálatokon esett át másnap, de az orvosok akkor még nem tudták, hogy a gyermek agya némileg károsodott. Ennek következménye pedig később mikor a lány már járni és beszélni tudott elkezdett megmutatkozni. A Kuroko ugyan is akárhányszor valami bogárral vagy állattal találkozott azokat folyton bántotta, sőt később már saját óvodatársait is többször megütötte. A szülei hiába próbálták megértetni vele, hogy rossza az, amit csinál a lány ezt nem tudta megérteni. Később ezen megnyilvánulásai egyre többször előkerültek. Általánosban és alsó középiskolában már pszichológushoz és pszichiáterhez is eljárt, de sajnos ők sem jutottak többre a lánnyal, aki eközben egyre hallgatóbb és barátságtalanabb lett a körülötte lévőkkel. Ez leginkább annak volt köszönhető, hogy már az első tanítási napokkor verekedésbe keveredett és persze győzedelmeskedett is. Ám emiatt a többi gyerek félt is tőle így hát senki sem barátkozott vele. A lány így inkább máshól élte ki magát ennek legjobb formája pedig a MMORPG-et találta. Itt szabadon bánthatott akárkit nem szóltak rá nem állították le. Hamar elhíresült a játékokban, mint Kiroku a Vörös Démon.
Aztán a felső közép suli kezdetén történt valami. Mint ahogy a világ több iskolájában itt sem volt másképp. A nagyobb diákok – főképp a fiúk – nagy kedvencük volt az újak piszkálása és az új csajokra való ˝rácuppanásuk˝. Aznap mikor Kuroko megkezdte az iskolát szemtanúja is lehetett mikor egy nagyon is gyönyörű elsőéves lányt az idősebb fiúk hada szállt meg. A lánynak látszólag nagyon rosszul esett a fiúk túlzott közelsége. Ezt pedig követte a piszkálódás mikor a lány megpróbálta elhajtani őket magától. Ez persze nem sikeredett neki így hát Kuroko kezébe vette a dolgokat. Egy lépéssel a lány és a fiúk között termett és egy „Tűnjetek innen!” Felszólalással adta tudtául a hím seregnek, hogy távozzanak és hagyják a lányt békén. Persze ahogy az várható volt a fiúk nem tágítottak, sőt még azt is rosszul vették, ahogy a harcias lány lekezelte őket annak ellenére, hogy csak egy újonc az iskolában. Így hát verekedés lett belőle. Kuroko könnyedén elverte mindegyiket ám még mielőtt nagyon belejöhetett volna a tanárok közbeléptek és eltávolították a földre került fiúk közeléből. Történések eztán mind úgy történtek, ahogy az addigi iskoláiban, irány az igazgató behívják a szüleit, kap egy fejmosást majd másnapra már mindenki megtudja az iskolában a dolgot és megtartja tőle a két méter távolságot. Azonban most valami más volt. Ahogy belépett az osztályába egy lány állt előtte nagy mosollyal az arcán mindenki meglepetésére rávetette magát Kurokora. Főhősnőnk is igen csak meglepődött a történteket és nem tudta mire vélni az egészet, míg nem megtudta, hogy előzőnap ő volt az a lány, akit a felsőbb évesek nem hagytak békén. És ily módon akarta megköszönni amit Kuro érte tett. A lányt Midorikonak hívták. Kedves, vidám és sokat mosolygó energikus lány volt, aki onnantól kezdve mindig, amikor csak tudott Kuroko közelében volt. Nem zavarta a lány szótlansága helyette ő is beszélt eleget. Kuro-chan furcsamód nagyon megkedvelte Midorikót és még az se zavarta, hogy a lány miatt nem tud olyan sokat MMORPG-zni mint régebben. Ő volt az első és egyetlen barátja oly erős vonzalmat érzett a lány iránt amilyet még a saját szülei iránt se. ~ Ilyen lenne egy barát szeretete? ~ Merült fel sokszor ez a kérdés a lány fejében akárhányszor Midorikoval volt együtt. A szíve minduntalan gyorsabban vert akárhányszor a közelébe került és agresszív, verekedős mivolta is háttérbe szorult. Kezdett megváltozni pozitív irányba.
Aztán egy nap, Midorikóval iskola után egy karaoke bárba mentek és lefoglaltak maguknak egy szobát. Bár Kuroko nem igen énekelt annál inkább szerette hallgatni, és ahogy legjobb barátja énekelt. Ám a mai nap más volt. Miután bementek a szobába ás rendeltek valami italt rendszerint Midori vette át az irányítást a zeneválasztás terén, de ma nem ez történt. Midori félretolta a panelt melyen már ott sorakoztak a zeneszámok majd megvártam, míg a viszonylag gyorsan megérkező bárpincér letette az italokat majd távozott. Ekkor közelebb húzódott Kurokohoz, aki szemmel láthatóan elpirult a közelségétől. Ezen a másik lány csak elmosolyodott, de nem sokáig majd még jobban elkezdett közeledni az elpirult lányhoz. Majd Kuroko legnagyobb megdöbbenésére a lány szájon csókolta. Hosszan elnyúlt csók volt melyen először meglepődött, de aztán behunyva szemeit és hagyta magát, sőt vissza is csókolt.
- Kuroko, én, szeretlek, de… de nem úgy, mint egy barátot szokás… én-én tudom, hogy ez most váratlan volt meg minden, de… de nem bírtam tovább, érted? Én nem tudok nélküled élni, mindig alig várom, hogy együtt lehessek veled! Én, SZERETLEK! – hangzottak el a szavak miután ajkai eltávolodtak a főhősnőnkétől. Kuroko csak nézett teljesen elvörösödött arccal, köpni, nyelni nem tudott a meglepődöttségtől.
- Kuroko? Mond, te hogyan érzel… irántam? – kérdezte a lány félénken. Kiroshima lehorgasztotta a fejét oly mélyen elgondolkodott annak ellenére, hogy érezte, hogy mit kell mondania. „Szeretlek” ezt szerette volna mondani, de bárhogy próbálkozott nehezen jöttek a betűk az ajkára. Szokatlan volt számára ennyi érzelem egy ilyes fajtakötődés és ezt ő is érezte. A szobában közben nagy csönd állt be melyet aztán Midoriko tört meg mikor felállt összeszedte a holmiját és indulni készült.
- Értem… akkor én most…. – csordogált le egy könnycsepp az orcáján melyet aztán több is követett majd elindult az ajtó felé. Ám ekkor hirtelen valami megállásra kényszerítette. A lány balkeze már a kilincsen volt mikor Kuroko megragadta a másikat. A lány meglepetten néz hátra ám még épp, hogy csak arcát barátja felé fordította az hirtelen megcsókolta. Midoriko a kezében tartott táskát és a kilincset elengedve vetette magát Kuroko ölébe miközben tovább ízlelgették egymás ajkát.

Hetek, hónapok teltek el a karaoke bárban történtek óta. A két lány immár együtt voltak hivatalosan is. Nem féltek felvállalni a kapcsolatuk így mindenki tudta, hogy mi is van kettőjük között. Persze Kuroko még ekkor is ugyan az, az érzelmeit épphogy csak kimutató nem túl bőbeszédű lány maradt, de párját ez nem zavarta meg hisz ezt mindig is szerette benne.
Kuroko továbbra is szeretett MMORPG-kel játszani, amit persze hamar megszerettetett barátnőjével is. Ezt azért érdemes megjegyezni, mert közeledett a nap. A nap mikor kiadják a világon a legújabb szerepjátékát mely teljesen más, mint azok melyekkel addig játszani lehetett. Kuroko maga is egyre izgatottabbá vált és mindemellett nagyon szorgos is. Több munkát is vállalt annak érdekében, hogy majd meg tudja venni a csekély 10.000 példány egyikét.
Gyűjtögetése végül sikert ért el. Bár sokat kellett érte várnia, de még sorra került a játékot árusító üzletnél. Bár arcán nem látszott nagyon boldog volt és alig várta, hogy Midorikonak is megmutathassa. Hazaérve aznap még egy meglepetés is várta. Amint ugyan is belépett a szobába barátnője már ott várt rá az ágyon mellette egy letakart nagyméretű doboz. Ahogy lekerült a dobozról a takaró Kuroko meglepődve tekintett Midorikora.
- Nerve Gear? – kérdezte a lány melletti dobozra nézve.
- Igen. Annyira boldog voltál mikor erről a játékról beszéltél. Szeretném én is kipróbálni, így legalább játék közben is együtt lehetek veled.
Ez tényleg szép és jó volt viszont akadt egy probléma. A lány szobájában csak egy gép akadt és mivel együtt akartak is bejelentkezni ezt a problémát valahogy orvosolniuk kellett. Kurokonak hamar akadt is egy ötlete. Ugyan nem említettem de Kuroko nem az egyetlen gyermek a családjában. Van egy bátya, aki egy évvel idősebb, mint ő. Mivel a fiú épp akkor egy osztálykiránduláson volt a lány fogta magát majd a szobájából elhozta annak gépét. Időbe telt, míg összeszerelte, de ez nem volt baj hisz addig megbeszélhették Midorikoval, hogy milyen lesz az avatárjuk külsője annak érdekében, hogy megtalálják egymást mivel nagy valószínűséggel nem egy helyen fognak belépni a virtuális valóságba. Mikor a gép elkészült és a játékok is telepítve lettek felcsatlakoztatták a konzolokat majd felvéve azokat az ágyra feküdtek és megfogták egymás kezét.
Start. A karaktertervezést hamar végig pörgette a lány hisz már előre meg lett beszélve, hogy milyen legyen. Kaszt ként a harcost választotta és mellé egy pallost fegyverként. Szerette ezt a kasztot. Erős, nagy és nehéz fegyverekkel hadonászva vágja, zúzza szét az ellenfelet. Pont ez a karakter illett Kurokohoz a legjobban.
Bejelentkezés után a többséggel ellentétben nem a körülötte lévő világot kezdte el csodálni, helyette inkább barátnőét kezdte el keresni ugyan is nem mellette lépett be a játékba. Végig járta fél várost, de még így sem találta. Végül keresésének egy kényszerített teleport vetett véget. Nem sokkal ezután megjelent az égen a játékmester, aki elég furcsa dolgokat kezdett el mondani.
~ Meghalok, ha meghalok a játékban? Tch…~ annak mikor a tárgyai közt lévő tükör visszaadta valódi alakját ő csak örült hisz így hamarabb megtalálhatta volna a párját. Ez így sem sikerült. A zavart tömeg közt nem tudta kiszúrni a lányt, és ami még inkább bosszantotta, hogy a tömeg elkezdtek oszolni, hogy kijuthassanak. Kuroko is úgy vélte, hogy talán a városon kívül rátalál majd a lányra így hát a városból kivezető kapu felé indult. Odakint sokan voltak mind a mobokra vadásztak, hogy szintet léphessenek. Kuroko körül tekintett, de nem látta sehol a kedvesét ezért tovább állt. A közeli erdő felé vezető úton indult el hátha a többi városban nyomára akad azonban…
- Odassatok fiúk milyen kis csini csajsziba bukkantunk. Mi lenne, ha vele kezdenénk. – bukkant fel a fák közül három fiú, akik a középső mondandójára nevetni kezdtek majd elővették a fegyvereiket. - Sajnálom, de valószínűleg több pontot kapunk, ha téged legyőzünk. Szóval légy jó kislány és ne állj ellen. – majd támadásba lendültek. A lány azonban nem állt tétlenül. Pillanatotok alatt felmérte a helyzetet. Egy kardforgató és egy árnyharcos, na meg egy állatidomár, akinek még nem kelt ki a tojása. A lány a hátán pihenő hatalmas pengéért nyúlt majd könnyed és gyors mozdulattal kapta le onnan és suhintott egyet. Az állatidomárt találta el először így annak életcsíkja hamar sárgára váltott. Nem csoda hisz a lány rendesen rápakolt az erejére így pikk-pakk átütötte a fiú páncélját. Azonban itt nem állt meg a kard tovább haladt és a másik kettőt is telibe kapta hisz túl hirtelen jött nekik a támadás ahhoz, hogy még időben megálljanak. Úgyszintén sárgává lett az életük így egy kissé megijedtek. Azonban ez a lány egyáltalán nem hatotta meg és újból lecsapott. Hosszú kardjának köszönhetően ellenfelei a közelébe sem tudtak férkőzni így az életük hamar a kritikus szintre csökkent azonban ezzel együtt Kuroko kedve is jobb lett. A démoni mosoly az arcán mutatta, hogy most már nem áll le, nem míg meg nem halnak. A fiúk hamar felismerték ezt így futásnak eredtek, nem mintha ez megmenthette volna őket. Egy irányba a fák közé vetették magukat. A lány azonban nem ment utánuk helyette inkább bal lábát előre a jobbat hátra tolta. Jobb kezébe vette a fegyverét és a háta mögé emelte vízszintes állásba. Ekkor a fegyver vörösen felizzott majd a lány egy erőteljes mozdulattal a három menekülő felé hajította. A pallost még a fatörzsek sem állították meg olyan gyorsan haladt a prédák felé. A férfiaknak esélyük sem volt a penge félbe kapta őket-melyet követően pixeljeikre esett szét így a lány győzedelmeskedett és talán még jutalomban is részesült.
Eztán a fegyvere visszarepült a kezébe melyet aztán a hátára tett és tovább indult kedvese Midoriko keresésére.
Kiroku
Kiroku
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2012. Oct. 18.
Age : 14
Tartózkodási hely : 1. szint; Folyton máshol

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
Kiroshima Kuroko Vo36oi271/300Kiroshima Kuroko 2yjvlht  (271/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kiroshima Kuroko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 21 2012, 16:32

Szia!

Wáó, csorgott a nyálam az előtörténettől, bár néhol felfedeztem néhány furcsaságot, de azok eltörpültek a minőség mellett. Elfogadom!

Piros játékosként fogsz kezdeni, fejed felett piros ikont fognak látni a többiek, ami azt jelenti, hogy játékost öltél.

Ezután a legfontosabb, hogy pontozd a karakteredet. A karakterek kezdéskor tíz (10) pontot kapnak, amit a harcos alapra, azaz:
Élet: 1
Fegyverkezelés: 0
Erő: 3
Kitartás: 1
Gyorsaság: 0
Speciális képesség: 0

Erre ráoszthatsz. Az elosztáshoz ha kéne egy kis segítség akkor ide kattints és a pontokat itt oszthatod el.

A kiosztás mellett kapsz tárgyakat is.

Kezdő Pallos (+2 erő, -1 kitartás)
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.

És ne feledkezzünk meg az aranyról. 70 arany üti a markodat.

Nyomás adatlapot készíteni Razz
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16098
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.