Timidus vs Tűzrózsa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 25 2014, 17:25

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766610511_dda12706fc_s Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 25 2014, 17:53

Shu: 30
Timidus: 50

A sárkány csak tovább vihogott, amikor pedig az idomár értetlenkedő és meglepett arcát látta, csak még nagyobbra húzódott a vigyor a pofiján.
-Pont annyi támadás volt, mint amennyi támadásnak lennie kellett. A dícséretet pedig köszönöm, de azt gondolom tudod, hogy nem fogom elmondani, hogy mit miért és hogyan csináltam. Én nem adom ki a titkaimat, amíg nem csapatban kell harcolni. Te jelenleg ellenfél vagy, egy ellenfélnek pedig elárulni a képességeinket igencsak nagy butaság.
Utalt vissza egy kicsit élesen arra, hogy Ayani bizony megejtette ezt a hibát, és semmi titkuk nincs már Timidus előtt.
-A szerencse egyáltalán nem fontos. Nincs ismeretlen kazamata. Minden kazamata egy adott szinten van, adott erősséggel. Nem lényeges, hogy mi vár ránk, az a lényeges, hogy felvehetjük-e vele a harcot vagy sem, ez pedig igenis kiszámolható. Aki pedig a csodára vár, hogy valaki majd megmenti, az általában meghal, ezt pedig nem nevezném szerencsének. Harcolni pedig nem a túlélésért harcolok. Ha túlélésért kell harcolnod, akkor már valamit elrontottál.
Míg a sárkány tovább vigyorgott és kuncogott, addig Shu is elgondolkodott, de úgy döntött, hogy most nem olyan fontos kijavítani Ayanit abban, hogy Timidus nem született, hanem tojásból kelt ki. Nem akarta megtörni a beszélgetésük lendületét.
-Azt pedig akárhányszor elmesélhetitek, hogy közületek valaki fogta magát és egyszer csak megalkotta ezt az egész világot, majd bezárt ide titeket… miért gondoljátok, hogy bármelyikünk is elhiszi? Alex is ezt mondogatta, neki sem hittem el. Shu mesélt erről az állítólagos kinti világotokról. Egy olyan tökéletlen világból, egy olyan logikátlan lény, mint amilyenek ti vagytok, hogyan lett volna képes minket megalkotni? Jah, és mesélt az álmokról is, hogy azt is igaznak hiszitek, amikor álmodjátok. Ha az álmaitokat nem tudjátok megkülönböztetni a valóságtól, akkor hogyan lehettek biztosak ebbe a másik történetetekben? Legalább valami okosabb mesét találtatok volna ki.
A következő történetre viszont már összenéztek az idomárral, Timidus és Shu, de még egyikük sem szólt semmit.
-Egyébként ha jól számolom… ha már úgyis az álmokról beszélgettünk, jó éjt, Ayani.
A sárkány elvigyorodott, kiadta a parancsot, majd mindketten Tűzrózsára támadtak.

/Első kocka Timié, második Shué. Elhasználok egy kis potiont./

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 25 2014, 17:53

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Júl. 01 2014, 21:58

Kicsit durcis arcot vágok, és vádlón mutatok Timidura.
- Te csak ne mond mekkora butaság. Én éppen azért mondtam el, hogy ezzel is megkönnyítsem a dolgotokat, elvégre a képességeim elviekben erősebbek, mint nektek. Jó, míg az én képességeim supportok, míg a tieitek nagyjából dps-ek. Vagy legalábbis több sebzést enged magatoknak. Szeretem én a tisztességes harcokat, így jónak vélem ezt a megoldásomat, ha nem tetszik, legközelebb nem segítelek ki ennyivel. – mondom vigyorogva, és játékosan kidugom a nyelvem, de azért kacsintok, hogy lássa, csak viccelek – Amúgy 1 dolgot mondok. 1.szint egyik kazamatája. Egy lila kurzoros mob, a Jégsárkány. Na, akkor az ő jelenlétét ki számolta ki Kayaban kívül? – mondom gonosz mosollyal, de valahogy nem sikerült olyan gonoszra, mert egy ásítás szakította meg a mosolyomat – Ez meg mi  afene…  - lepődök meg, mikor szemhéjam egyre nehezebb lesz… Ugye.. nem a.. méreg… elfelejtett..em… - mondom kábán..
Lépteim meginognak, és eldőlök, majd elnyom az álom sötétje.

A Gazda egyszer csak eldőlt, majd elaludt… jellemző… mindig a legnagyobb, és legfontosabb helyzetekben hagy lógva… Úgy tudtam. Vagy Timidusék műveltek valamit vele? Lehet. Nem érdekel. De az biztos, hogy nem sok kell ahhoz, hogy drága vezéremet kiejtsék, ezzel újabb vereséget szenvedjek. Azt már nem! Nem vesztek egy karmos ellen megint!
~ Ha te most fekszel egy kicsit, én, akkor se hagylak eltalálni, szóval kell föl végre! – mormogja ingerülten Tűzrózsa, bár látszott rajta, hogy igencsak összezavarta saját magát is – Na Gekkó barátom látom, egy alvó személyt sem bírtok eltalálni ennyire azért még én se lennék szerencsétlen.
Mondta majd megindult, hogy megpróbálkozzon a végső csapással.

// Tűzrózsa támadja Shut 27-es sebzéssel//

Ayani 61 HP
Tűzrózsa 45 HP

off: ha gondolod később majd színezhetek, de már nem volt időm


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 01 2014, 21:59-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 01 2014, 21:58

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Kedd Júl. 01 2014, 22:55

Shu: 3
Timidus: 50

A sárkány vigyorogva hallgatja a lányt, és persze még igyekszik akkor megadni a válaszokat Ayaninak, amikor az idomár még nem dől ki szundizni.
-Megkönnyítetted a dolgunkat. Pont ezért volt butaság. Ha veszíteni fogtok, akkor emiatt fogtok veszíteni, és ahogy látom, Tűzrózsa nem nagyon örül ennek. Ráadásul nem is figyelsz. Te elmondtad a ti képességeiteket, de te még mindig nem tudsz semmit a mi képességeinkről. Ha sikerül az amit elterveztem, akkor ismételten győzedelmeskedni fogunk, ami már kettőből kettő. Remek arány.
Arra nem tért ki, hogy fogalma sincs az idegen szavak jelentéséről. Mivel ő nem játékként gondolt a világára, így nem is ismerte ezeket a kifejezéseket, és nem tudta, hogy mi az a dps, bár a supportról lett volna fogalma, ha nem angolul hangzik el.
-Ami viszont a legfontosabb, hogy én nem kértelek arra, hogy mondd el. Saját döntésed volt, hogy ezzel is segítesz nekünk. Ha te így gondolod tisztességesnek a küzdelmünket, akkor elfogadom a segítséget és megköszönöm. Ezek szerint ha győzök, még így is tisztességes küzdelemben fogok győzni. A legközelebbről pedig felesleges még beszélni, mert egyikünk sem tudja, hogy lesz-e legközelebb. Ha majd eljutunk odáig, akkor megtárgyaljuk, hogy milyen szabályok szerint küzdjünk meg. Egyébként pedig Kayabát is csak ti hiszitek el…
-Jégsárkány? És… szerinted még ott lehet?

Vágott talán életében először Shu Timidus szavába, de választ már nem kaphatott, mert Ayanit kiütötte a méreg. Abban mindenesetre biztos volt, hogy meg fogja ezt kérdezni, amint felébred a lány.
Tűzrózsa szavaira Timidus csak tovább vigyorgott, és azt is vigyorogva nézte, ahogyan beviszi a találatot. Sejtette, hogy nem tudja lenullázni a társát, és azt is jó volt látni, hogy a paci sem törődik az életének a fogyásával. Persze nem Timidus fogja felhívni arra a figyelmét, hogy Shu képije működik. Azonnal kiadta a parancsokat Shu fülébe suttogva, majd egyszerre lendültek előre. Most már Shu is nagyon véget akart vetni ennek az egésznek, hogy kifaggathassa Ayanit a jégsárkányról.

Nem figyeltél Shu képijére, ami sikeres volt, és három körön keresztül hat. Ez alatt kétszer találta el Rózsika Shut, ami 2X27/2 sebzés neki, tehát jelenleg 18 élete van.

Első római kocka Timi képije, ha sikerül, akkor Shu kap plusz negyven HP-t. A második római Shu képessége, ha sikerül, akkor Ayani legnagyobb statja kiegyenlítődik Shu legkisebb statjával. Az első hatos Timi támadása, a második Shu támadása. A sikerességüket az új statokkal kell számolni, ha a második képi sikeres.


Segítek a számolásban:


  • Első képi sikertelen.
  • Második sikeres. A legnagyobb statod a spec 36 pontnyi, Shu legkisebbje az erő 10 pontnyi. Ennek a kettőnek a kiegyenlítődése 23 pont mindkettőtöknek.
  • Timi támadása sikertelen.
  • Shu támadása sikeres, sebez 23-mat Rózsikára, akinek így nyolc élete marad.A hozzászólást Shukaku összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 02 2014, 19:21-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 01 2014, 22:55

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766604805_c1598fabbe_s Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766604173_492736719c_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Júl. 02 2014, 20:15

Halkan szuszogok, zavartalanul, és jóízűen. Tűzrózsa meg eközben arra számít, hogy engem támadnak, de ő lett a célpont. Természetesen nem hagyta magát, és csodálatos módon elkerülte a felé indított csapásokat.. Ha ébren voltam, láthattam volna mily csodás léptekkel szlalomoz, ám aludtam. Persze nem sokáig, mivel a méreg hatása szépen lassan kiürült a rendszeremből. Mind a 2-ből. Az elektronikusból, és a karakteri szervezetemből… jó az is igaz, hogy most csak pixelek alkotnak, így jóformán a kettő egyre megy. Nagyokat ásítva kezdek tekeregni, nyöszörögni a földön. Szépen lassan a szemem is kinyílt, és fáradtan kémlelek körül. Eltartott egy jó 1-2 percig mire leesett, hogy nem az ágyamba fekszek, és csak akkor pislogtam nagyokat, amikor ráeszméltem, hogy most egy küzdőtéri harcon veszek rész, amely bár nem küzdőteremben zajlik, de végül is ez is lényegtelen. Még mindig kábán felkelek a földről, és meg-megrázom, csapkodom a fejemet, hogy felkeljek, ksi idő múlván végül sikerült, úgy ahogy összeszednem magam. Eközben csodálkozva veszem észre, hogy Shuék lihegve állnak csak. Hohó, ezek szerint most ők pihennek. És ahogy nézem, Tűzrózsának csak 1 találat kell a Győzelemhez. Hehe ez nagyon jól jött ki. Bár ahogy a szerencsémet, és a fegyverkezelésemet ismerem… meg azt is jól tudom, hogy KA nagyon nem szeret, és mindig a legrosszabb eshetőségeket ad nekem…miért utál ennyire? Mindegy megrázom a fejemet, és Tűzrózsára szólok vidáman.
- Ha most beviszed az utolsó csapást este csinálok neked Oldalast. Tudom, mennyire szereted, ha szépen fénylenek a lángjaid. – mondom mosolyogva  petemnek, ám ha Shuék furcsán néznek, megmagyarázom – Tűzrózsa lángjai egyrészt ugye sok energiát igényelnek, másrészt a zsíros, olajos ételektől, nagyon szép narancsos fénye lesz még pluszban  a lángjának. Meg itt ugyanúgy oda lehet égetni a kaját, és hát Tűzrózsa egy lánparipa, és egy lángoló élőlényt mivel lehet jobban etetni, mint szenesített szénhidráttal. nevetek fel, majd támadok, de azért biztonság kedvéért aktiváltatom a Lángoló Unikornist.

// fölső 2 én, alsó 2 Tűzrózsa, petképi próba //

Szerk: bár csak 1x dobtam, Tűzrózsa úgyis talált xD


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 02 2014, 20:15-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 02 2014, 20:15

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Szer. Júl. 02 2014, 20:37

Valahogy ma nem mennek ezek a képik. Talán a legendás tárgynak még így, kikapcsolva is hatása van a pontokra, de hát ezzel számolni kell mindig. Szép lett volna, ha Timidus ilyen körülmények között is győzelmet tud aratni, de hát ekkora szintkülönbséggel nem is számított másra, mint vereségre. Bezzeg ha náluk lenne az az eszköz, vagy Shu hajlandó lenne erősebb páncélt viselni, vagy ők is elérnék végre a húszas szintet, akkor persze teljesen más lenne a helyzet, de jelenleg annyiból kell gazdálkodniuk, amennyi pontjuk van. Tűzrózsa természetesen taktika nélkül, dühből támadott, de már ez is elég volt ahhoz, hogy Shu előtt felvillanjon a lila fal, jelezve, hogy a küzdelem véget ért, és ezúttal ők kerültek ki vesztesen a csatából.
Timidus nyugodtan ereszkedett le a padlóra, és megrogyasztotta a mellsőit, elismerve az ellenfél szép teljesítményét.
-Gratulálok. Persze előre megmondtam, hogy ti fogtok győzni, de már az is meglepett, hogy ilyen sokáig elhúztuk, és ennyire közel kerültünk a győzelemhez. Remek csapat vagytok, és a képességeitek is jól el vannak osztva. Ayani éleszthet téged, te pedig viszonylag sokat sebzel. Ha erre még rájön a rengeteg páncél, akkor legyőzhetetlenek is lehettek. Persze ezt majd igazolni kell, ha mi is meglépjük a következő tízes ugrást.
Kicsit várt, Shu ki is nyitotta a száját, hogy szóljon, de a pet még egy pár pillanatra szót kért.
-Talán azt hiszitek, hogy Tűzrózsát kellett volna elaltatni. Meg akartam mutatni a gazdádnak, hogy egyedül is megállod a helyed. Igazam lett. Gratulálok a győzelmetekhez.
Ekkor intett a társának, aki azonnal odarohant a pacihoz, megsimogatta, majd Ayani felé fordult.
-Én is gratulálok... és... azt nem tudom, hogy a lovaknak mennyire tesz jót az égett hús… de erről mesélnél majd még nekem? Szeretnék mindent felírni a petekkel kapcsolatban… és a jégsárkány… a jégsárkányról is mesélnél, kérlek!
Látszott rajta, hogy sokkal jobban be van zsongva, mint a KT-k miatt.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Cardinal on Kedd Júl. 08 2014, 18:20

Ossu!

Lezárom a párbajt, 50 xp és 130 arany a jutalmatok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 Vo36oi0/0Timidus vs Tűzrózsa - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.