Timidus vs Tűzrózsa

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Kedd Május 20 2014, 20:24

-Álomkelő után ez lesz az első igazi megmérettetés.
-És Hisame?
-Azt a meccset még elemzem. Még nem teljesen értem, hogy miért úgy végződött, ahogy.
-Nem vagy megelégedve az eredménnyel.
-Az ellenkezőjével sem lennék megelégedve. Túl nagy a szintkülönbség közöttünk. Az a küzdelem semmiképpen nem lehetett fair.
-Akkor... miért álltál ki ellene? Miért hívtad ki?
-Ki kellett hívnom. Nem a végeredményre voltam kíváncsi, hanem magára a harcra.
-És... azzal meg vagy elégedve?
-Mondtam. Még elemzem.
-Oh... akkor jó.

A lány megrázta a fejét, és nyugodtan követte a sárkányt. Ő igazán meg akarta érteni Timidus céljait, meg az okokat is, amik vezérlik, de egyelőre beérte annyival, hogy majd valamikor elmondja neki, hogy mire jutott. Azt is elmondta, hogy a céhvezéreket miért kell kihívnia. Ugyan most nem egy céhvezérhez tartottak, de ez a küzdelem is fontos volt a sárkány számára.
-Azt hiszem Ayani szintje is jóval felettünk van. Persze nem tudom, hogy mennyi, de azon a küldetésen…
-Az a küldetés régen volt. És nemrég győztem le egy húszas szintű harcost.
-Hát… ne haragudj Timidus, de arról a harcról még nekem is egyértelmű volt, hogy nem ügyes az ellenfelünk.
-Az lehet. De erősnek erős volt, és hazai terepen harcolt. Persze a taktika és az ész mindig győzedelmeskedik az erőpontok felett.
-A nyers erő felett?
-Nyers?
-Mindegy.
-Szerintem is. Egyébként Ayani ügyes. Ezért lesz nehéz ellenfél. De én inkább csak őt láttam harcolni… talán Tűzrózsa annyira erős volt, hogy nem is kellett taktikáznia. Vagy az is lehet, hogy ott Ayani a tervező.
-Te… azt feltételezed, hogy az ember tervezne?
-Majd meglátjuk.
-Ahamm…

Ez egy nem várt fordulat volt a sárkány részéről, és Shu ezután már nem is nagyon mert kérdezgetni. Elérték a céhház ajtaját és kopogtattak/csengettek. Amint valaki ajtót nyitott, elárulták neki jövetelük célját, miközben mindketten meghajlással köszöntötték azt, aki beengedte őket. Ha ez Ayani volt, akkor rögtön hozzá intézték a szavaikat, ha nem, akkor bekísérették magukat hozzá, amennyiben az idomár ráért. Timidus ellenezte, hogy levélben értesítsék előre.
-Szervusz Ayani, Tűzrózsa.
-Sziasztok! Azért jöttünk, mert szeretnénk egyikőtöket kihívni egy párbajra. Szépen harcoltatok a küldetés alatt, és kíváncsi vagyok.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Május 21 2014, 19:29

Még az álmot sem sikerült kidörzsölnöm a szememből, mikor kopogtattak. Azok néhány pillanatát élem át, hogy megszállok a céhházban. Bár imádok itt lenni, kicsit üresnek hat a szobám. Bár az a tény sem segít, hogy mindössze 5-en lakunk itt. 3 lány, 2 fiú. Bár többségben vagyunk akkor is… kicsit zavaró, ha „egy” fedél alatt töltjük az éjszakát, még ha a céhház másik felén is vagyunk. Mindig eszembe juttatja Yuit, és ilyenkor legszívesebben lerúgnám magamról a takarót, és már venném is a nyúlcipőt, hogy minél előbb Yuihez érjek… ja nem.. már opáltalpas cipőm van… hm… nem szabad ezt elfelejtenem. Még félig meddig álom mámorban vergődve felkelek, majd nagyokat ásítva ajtót nyitok. Miri állt előttem.
- Szia Miri. Nem korai ez egy kicsit. – mondom, de azért rápillantok a menün lévő órára, és zavart mosollyal gyors mentem, ami menthető, vagyis inkább hoztam a formámat – Őőő… úgy látszik nincs.
Még mielőtt megkérdezhettem volna mi járatban elmondta, hogy várnak kint rám.
Még egy kicsit azért sajnálom, hogy ki lettem keltve ágyból, de azért indulok. Füttyentek egyet Tűzrózsának, akinek úgy tűnik nincs olyan nagy problémái a felkeléssel, és máris már mellettem üget. Végre valahára elértük a céhház ajtaját, majd kinyitom. Kicsit meg kell dörzsölnöm a szememet, meg hunyorítanom is kellett a beszökő fény miatt, de kis idő után rájöttem kit látok.
- Szia Shu, Timidus. – mondom egy ásítást követve – Bocsánat, nemrég keltem fel.
~ Üdv Timidus. Hát remélem, nem a gazdát akarod kihívni. Ahogy látod, most jelenleg elég komás állapotban van. – mondja huncut mosollyal Tűzrózsa, melyet nem vettem észre.
- Nekem mindegy Timidus. De most szólok, hogy Tűzrózsa nem harci pet. Jó harci petnek harci pet, de nem úgy lett képezve, hogy egyedül harcoljon.
~ Attól, hogy valaki mindig csak a támogatásra koncentrál, nem azt jelenti, hogy én is csak támogatni tudok. Igenis helyt tudok állni egyedül is majd meglátod! – mondja Tűzrózsa, bár tisztában van vele, hogy maximum Timidus érti pontosan, hogy mit akar, de azért nyerítéseinek hangvételéből kiveszem nem tetszését.
- Hol szeretnétek megküzdeni? – mondom végül, mikor már Tűzrózsa kedélye lecsillapodott kissé.

// Tűzrózsa csak Pet nyelven tud kommunikálni, így csak Timidus értheti, mit mond. //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Szer. Május 21 2014, 22:08

Mindketten meghajlással köszöntötték Ayanit és a pacit. Shu hagyományosan, Timidus pedig mellsőit megrogyasztva.
-Igen. Látom.
A sárkány halk, szaggatott csipogásokkal kuncog, és ő is inkább marad ennél a beszédformánál. Sokkal egyszerűbb és még nem is kell közben az emberekkel foglalkoznia. Észrevette már, hogy néhányukat zavarja, amikor a fele szöveget értik, a másikat pedig nem. Az csak még jobban felkelti a kíváncsiságukat, és buta találgatásokba kezdenek.
-Az emberek már csak ilyenek. Kell nekik az alvás, és valamelyikük még ébren sincs állandóan harckészültségben. Ha mi nem lennénk, akkor biztosan több baleset érné őket. Még szerencse, hogy vigyázunk rájuk.
Amikor azonban Ayani megosztja vele Tűzrózsáról alkotott elképzeléseit, újra csak kuncog, és szinte összekacsint a másik pettel.
-Úgy hallom, ő nem így gondolja. Miért hiszitek ti emberek azt, hogy minket ti képeztek ki?
Újabb vihogás, inkább elnéző a másik butasága miatt, mint lenéző.
-A petek harcra teremtettek. Értünk hozzá. Shu azt mondta, hogy ez ösztön. Tehetség. Hidd el nekem, hogy nélküled is nagyon sokra képes.
-Ayani… ha esetleg rosszkor jöttünk… mert látom, hogy fáradt vagy… akkor esetleg szívesen visszajövünk később. Amikor csak szeretnéd. Nem szerettünk volna zavarni, vagy így rád törni, csak Timidus meglepetésnek szánta… és… már nyolc óra van. Nincs olyan nagyon korán… azt hittük, hogy már ébren vagy. Gomena…

Újra meghajol, pirulva meghajtja a fejét, és rápillant a sárkányra, egy olyan tipikus „én megmondtam” nézéssel, azonban nem úgy tűnik, mintha ez a barátját túlságosan is meghatná.
-Attól függetlenül, hogy nem veled akarok harcolni, hanem Tűzrózsával, szükségünk lesz a te közreműködésedre is. Megküzdöttünk már egy hazug céhvezérrel a Phoenix Brotherhood dojojában. Ő elfogadta azt, hogy a nagyobb szintű fél annyi itemjétől szabaduljon meg, hogy mindkettőnknek egyező pontjai legyenek. Nekünk jelenleg tizenhét szint pontjai, illetve nyolcvanhárom pontnyi felszerelésünk van, ebből harmincöt páncél és öt az erőn, ami nálunk ugye nem számít. Ha lennél szíves…
A tisztelet jeleként újra meghajol, hogy nyomatékosítsa a kérést. Ayanival teljesen másképpen beszél, mint Judyval, hiszen őt nemes ellenfélnek tartja, ráadásul esélyesnek is arra, hogy legyőzzék. Nem sok ilyen harcos mászkál Aincrad utcáin.
-A harctér kiválasztását rád bízom. Én vagyok a vendég, és a kihívó is.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Hétf. Május 26 2014, 17:58

Tűzrózsa: 77 HP
Timidus: 50 HP

Felszerelésem:
[T2] Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el) (18 pont)
[T3] Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél) (+1 pont (páncél ,erő nincs)

Tűzrózsa (Sebzés: 21, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Timidus (Sebzés: 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Timidus szavaira elmosolyodok, Tűzrózsa meg inkább úgy gondolta máshol van dolga, és arrébb ügetet zavarába. Ha Timidus vagy Shu rákérdezne, odapillantok Tűzrózsára, majd válaszolok.
- Tűzrózsával általában a közös edzéseket szeretjük. Bár valljuk, be nagyon jól csinálja, amit tesz, de Tűzrózsa csak az edzések miatt érhette el a mostani szintjét… meg persze én is. Jó párszor húztuk ki egymást a pácból. A 3. boss óta támogatjuk a frontot, és csak 2 alkalommal huppantunk ki a bossból. Na, jó legyen 3, mert Marcangnál duplán kiestünk a többiekkel együtt, a másik meg a 15. szintű boss volt. Sajnos túlságosan bőkezű voltam HP-immal. Mindenesetre, ahogy én képzem Tűzrózsát, úgy képez ő is engem. Szóval egyenrangúak vagyunk, azt leszámítva, hogy Tűzrózsa követni szokta az utasításaimat… általában. Például mire megszokta Yuichit, az nagyjából egy örökké valóságig tartott. – nevetek fel, erre ő csak sértődötten meglegyinti farkát – Semmi baj amúgy Shu. Úgyis jó lett volna felkelni már az ágyból. – ekkor viszont Timidus magyaráz, és kis híján össze is esek a hír hallatán – Neee… Jesszus. Egy pillanatot kérek akkor. Uram atyám ez el fog tartani egy ideig. – sopánkodok magamnak, majd leülök az épület tövébe, és a felszerelésem között babrálok – Tudjátok jól feladtad nekem a leckét Timidus. 89 pontnyi felszerelésem van, ha jól emlékszem. Jól le kell magamat szerelni akkor. Ha jól számolom… - itt elgondolkozok – neked van ugye 62, mivel 5 páncél után van 2 pont, és ha jól hallottam Timidus azt mondta, hogy a 83.ból 35 a páncél. Na, ugye így ebből a 14 páncél adta pont és a 3 pont mínuszából 45 pont maradt. Ebből lejön még a 25 pontnyi bónusz szint adta pontok, így mindössze 20 pontnyi felszerelést használhatok.  Ahogy elnézem, csak a Napszak Gyűrű marad… ja, nem még az Opáltalpas Cipőt tudom ezzel a keretekkel magamon hagyni. Na… kész…
Elég érdekesen nézhettem ki. A kezemen egy árva gyűrű, a lábamon a böhöm opáltalpas cipő, rajtam meg csak egy egybe részes narancssárga ruha volt. Tűzrózsa miután látva hogy kész vagyok, felkelt a földről, majd némán elindult.
- Azt hiszem megtalálta a számára ideális csatateret. – mondta.
Végül egy hosszú séta után az 1. szint hatalmas mezejére értünk. Sehol egy fa, bokor, csak a hatalmas síkság mindenfelé.
~ Na, drága Timidus nézzük, meddig maradsz majd a levegőben, ha nincs, a környéken ahova leszállhatsz anélkül, hogy meg ne tapossalak. – mondja huncut hangon Tűzrózsa.
Én eközben elküldöm Timidusnak a felkérést.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Május 26 2014, 19:45

A sárkány nem értette, hogy Tűzrózsa miért ügetett el, de betudta annak, hogy a paci, mivel Ayani nem nagyon próbálkozott eddig a megértésével, valószínűleg ráhagyta az idomárra, hogy úgy higgye, ő irányít. Néhány embert egyszerűbb volt úgy mozgatni, hogy közben azt higgye, az ő döntései befolyásolják az eseményeket. A lány beszámolója azonban egy kicsit elgondolkodtatta a sárkányt, és vigyorogva bólintott.
-Természetesen igazad van. A petnek ugyanúgy szüksége van az idomárra, ahogy az idomárnak a petre, és valóban egymást fejlesztik, egymástól tanulnak. De ettől függetlenül mindkettejüknek képesnek kell lennie önálló munkára is, hiszen lehet olyan helyzet, ahol valahogy külön kell válnunk.
Rápislantott a társára, aki azonnal tudta, hogy a sárkány a kúriában történt eseményekre céloz. Ott tehetetlen volt amiatt, hogy nem találta Timidust. Egyetlen dologra volt jó az az egész. Arra, hogy Shu biztossá válhasson abban, hogy nem akar kijutni, nem fog kijutni, és ha kijut, az az élete végét jelenti majd.
-Hát… izé… ez esetben… Ohayo gozaimasu.
Újra meghajolt, immár picit nyugodtabban, de a lány sopánkodása újra kissé megszeppentette, és kérdő pislantást vetett a sárkányra, aki azonban most nem viszonozta azt. Timidus most azzal volt elfoglalva, hogy figyelje, hogy milyen páncélok kerülnek le az ellenfeléről, és amiket ismert, annak bőszen számolgatta az értékeit. Ezen felül még maga Ayani is rengeteg információ birtokába juttatta, aminek külön örült. Nem volt itt Tűzrózsa, hogy rendre inthesse a lányt, aki így előnyhöz juttatta a sárkányt. A tudás és az információ hatalom. Az azonban csodálattal töltötte el, hogy Ayani mennyire jól ismeri a felszerelését. Erre csak egy igazi harcos ügyel ilyen pontossággal, ami azt jelentette, hogy érdekesnek ígérkezik a csata. A sárkány elismerően bólintott, de azt nem kötötte Ayani orrára, hogy miért. Mindketten némán követték a petet, csak egyszer szólt egymáshoz a két barát, röviden, csipogva.
-Shu! Tárgyak!
-Melyik?
-Mind!

A lány matatott egy picit a sárkánnyal, ezután Shu behúzódott Ayani mellé, Timidus pedig leszállt Tűzrózsa elé, és meghajlással köszöntötte ellenfelét, és egy vigyorral.
-Bölcs választás. A másik céhvezérnek, Judynak nem volt ennyi előrelátása. Már a közös küldetésünknél láttam, hogy jó csapat vagytok, és az idomár is igen felkészült. Ez ritka dolog. Szerencséd van vele.
~Shukaku, Chan, Utahime, Kokoro, Szophie… egyikük sem valami nagy harcos. Eddig úgy hittem, hogy csak azok választják az idomár kasztot, akik harc helyett barátkozni akarnak. Érdekes páros.~
-Te egy nemes ellenfél vagy. Hidd el, nem alacsonyítanám le a harcunkat azzal, hogy gyáván megfutamodom, és a levegőben maradok körökön keresztül. Tanulni jöttem ide, és ahhoz az kell, hogy lássam, hogy miként harcolsz, és részese legyek a csatának. De… mivel veszíteni sem akarok…

Újra elvigyorodott, majd felszökkent a levegőbe, tett pár kört, majd a Nap felől támadott. Tudta jól, hogy a támadás közben, mivel neki is közel kellett férkőznie a pacihoz, Tűzrózsa is visszatámadhat, így semmiképpen nem ússza meg, ha a sebzés betalál, de utána már a levegőben maradhat. Megpróbálta aktiválni a második képességét, és ha sikerült, akkor kétszer támadott.


Élet: 50

Az első kocka az első támadás, a második akkor érvényes, ha a képi sikerült.

Timidusnál vannak a következő itemek :

3x Mini Potion
Kis Potion
Gyenge Altató Méreg
Gyenge Lassító Méreg


A sárkány karmára került:

Gyenge Lénygyengítő Méreg: a mérgezett mob 10%-kal több sebzést szenved el 2 körig minden találat után, maximum 3 találatig marad a pengén.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Május 26 2014, 19:45

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767249862_5877ffd2ef_s Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jún. 12 2014, 16:59

Timidus válaszára, kissé megvakartam a fejemet.
- Háááát… Annyira ne legyél annyira biztos ebben. – nevetek fel – Tűzrózsa nem mindig tud tiszta fejjel gondolkodni, ha mérges lesz. Illetve a sebzéseket én szoktam fogni, így ő sajna e terén elég tapasztalatlan. Én viszont vicces módon pont csak a sebzésfogásra vagyok képes. A minimális sebzésemmel azt hiszem, egy Vaddisznót is csapkodhatnám párszor. Szóval igen. Egymást segítjük. Én fogom a sebzést, ő meg visszaküldi az ellenfélre. Ugye Drága. – paskolom meg Tűzrózsa nyakát, aki egyetértően horkantott.
~ Na jah amennyi bajt keres az a rengeteg élete is kevés néha. Bár azért örülök, mert eléggé zavaró arra fókuszálni, hogy kerülgessük a támadásokat.
Ezek után végül megindulunk a cél felé, és majd én el is küldöm a felkérést. Szépen lassan megy a visszaszámlálás.
~ Heh meglepne, ha az a Judy nevezetű lány bölcs lenne. Csak a bajt keresi az is, úgy, mint a Gazda. Csak ő hozzá pofátlan is ejj… - majd a bókokat követően felnevet – Ó, jaj Timidus, a végén még zavarba hozol. Ne is akarj veszíteni, mert mérges leszek.
Ekkor elkezdődött a meccs. Tűzrózsa rögvest Timidus felé vette az irányt, aki felreppent a levegőben.

~ Úgyis leszedlek onnét, szóval jobb, ha lejössz.
Azonban láttam rajta, hogy valamiben sántikál, és amint látta, hogy a sárkány közeledik, megpróbálkozott a képességével is. Nagyon szemét Tűzrózsa képessége 1v1-ben, sajnos jól ismerem, és sokszor ez hozta meg a kívánt sikert. Tűzrózsa bekapott két csúnya sebzést, amivel az élete máris nagyon kicsire ment le. Na igen... Ha Timidus talál a meccsnek biza vége. Nincs mese. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. Kíváncsi leszek kijön-e a kalamajkából.


// 1. kocka Tűzrózsa támadás, 2. kocka képesség, 3.kocka nem számít //

Edit: Tűzrózsa 22-t sebez Timidusba, a képessége aktív

Tűzrózsának maradt: 3 HP


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 12 2014, 17:34-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 16:59

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766604173_492736719c_s

--------------------------------

#3 '2 oldal halál/korona' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jún. 12 2014, 17:43

Shu természetesen ettől függetlenül biztos volt abban, amit mondott. talán semmiben sem volt még ennyire biztos. Ugyan nem csak Timidusra alapozta a petekről alkotott elméleteit, de eddig úgy vette észre, hogy az idomárok társai igenis képesek higgadtan gondolkodni, és ez a higgadtság miért is ne lenne érvényes egy pacira is? A lovacska nem tűnt nagyon megbokrosodottnak, és eddig nem is látszott, hogy nagyon kuszák lennének a gondolatai.
-Akkor hasonló harcmodort követtek, mint mi. Okos döntés.
Dícsérte meg ezzel őket, és természetesen egyúttal önmagát is a sárkány, hiszen azt, hogy ők ilyen módon harcoljanak azt ő találta ki, és fejlesztette tökélyre. Tűzrózsának persze már csipogva válaszolt.
-Igen. Az emberek sajnos hajlamosak magukat bajba keverni. Ezért is fontos, hogy állandóan mellettük legyünk, és megvédjük őket önmaguktól is. Azt hiszem sokmindenben egyetértünk. Főleg Judyval kapcsolatban.
Úgy tűnt, Timidus megtalálta a kedvenc beszélgetőpartnerét. Ő ugyan nem hízelgett neki mint Tachi, Anat vagy Kincaid, de legalább ugyanolyan mesteri taktikus volt, mint a sárkány maga. Talán csak Álomkelő volt még ilyen okos a petek közül.
-Sohasem akarok veszíteni, ez egyértelmű. Mindent meg fogok tenni a győzelemért. Ezt megígérem.
És már el is kezdődött a küzdelem. A sárkány csak vigyorgott a paci kérésére, és ha már így akarta, teljesítette is. Azt ugyan észlelte, hogy Tűzrózsa képessége aktiválódott, és tudta, hogy az egy veszélyes valami, mert látta már használat közben, de érezte, hogy nyeregben van. Tudta, hogy jól indult meg, jól fordult, és nagy valószínűséggel mindkét támadása sikeres lesz. Kitérhetett volna, de nem áldozta fel a támadását a sebzés megelőzéséért sem. Mindent egy lapra tett fel, és jól döntött. Ő talpon maradt, Tűzrózsa élete azonban jócskán pirosban volt.
~Akkor ennyi volt a maximum? Mindent bevetett és ennyit sebzett? Azt a kis pirosat már le tudom sebezni, és akármit csinál, csak találnom kell.~
Újra felröppent a levegőbe és elvigyorodott, majd megnyalta a száját.
-Akkor fejezzük be!
Teljesen felülről, derékszögben támadta a paci hátát. Nem érdekelte sem a tűzgömb, sem semmi. Az úgyis csak Tűzrózsa saját körében sebezhetett, addigra pedig már ő remélhetőleg úgyis győzni fog. Ha nem, akkor pedig lényegtelen, mert veszített.


/Első kocka a képi (Túlpörgés Potion), ha az sikeres, akkor Timidus automatice győz, ha nem, akkor a második kocka a támadás./

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 17:43

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jún. 12 2014, 18:14

~~Ez annyira idegesítő… Repked, és még ráadásul még mérget is használ? Ez aztán a rohadt kiegyenlített harc nem? – kérdezi Tűzrózsa magában zsörtölődve.
Mosolyogva ülök a füvön, és nézem a harcot. Timidus rendkívüli mértékben leszedte Tűzrózsa életét. Vicces belegondolni, hogy Timidius ilyen könnyen legyőzi Tűzrózsát. Bár ahogy nézem nem nagyon akaródzott az utolsó csapást kikerülnie a szerencsétlen kis sárkánynak. Hehe… Mindenekelőtt, azonban odaszólok Shunak.
- Hozd a Tűzoltó készüléket. Ha Timidus nem gyulladt fel, akkor meg Tűzrózsára kéne. - viccelgetek.
Jól is gondoltam. Amint Timidus bevitte az utolsó találatot a rendszer megállította a küzdelmet, és a harcnak vége. Tűzrózsa tiszta ideg volt látszott rajta.
~ Persze méreggel könnyű… és szabályosnak mondhatja, mert vannak karmai… ezért nem szeretem a nem patás lényeket. – dörmögi az orra alatt Tűzrózsa, amit Shuék maximum Hallgatózással vehettek észre… meg ha Timidus érti a zsémbeskedést, mindenesetre amint Tűzrózsa ideért, kissé erőszakosabban, mint megszoktam, de felkeltett a földről, és mérgesen nézett Timidusra.
- Mint látod így gondoltam a meggondolatlanságot. – mutatok fáradt mosollyal petemre, majd nyújtózok egyet – Shu remélem nem haragszol meg, ha most neked is be kéne szállni. Úgy tűnik Tűzrózsa megunta a solozást, és teljes harcot akar. Remélem nem gond ez neked Timidus. Nekem nincs sok választásom, ha nem akarom, hogy a drágaság bedurcázzon rám, de nektek van választásotok. Na, addig töltődjetek fel, míg átszerelem magam. Aszongya, 62 pont uramatyám… - majd motyogva nekiállni, számolgatni.
Tűzrózsa még mindig zsémbesen szólt Timidusnak.
~ Szép volt-szép volt, de az a méreg tisztességtelen húzás volt. Én maximum széttaposni tudtam volna egy olyan fiolát. – akad még mindig ki ugyanezen a témán – De nem baj. A gépezet annyit ér, mint a benne lévő fogaskerekek. Nézzük, a te fogaskereked mennyire bírja a strapát. – céloz Shukakura.
Nagy nehezen megvoltam én is, de előbb odasétáltam Timidusékhoz, és annyit súgtam nekik.
- Bocsánat Tűzrózsa miatt. Sajnos a láng típusa a vérmérséklete is sokkal ingerlékenyebb. De azért jól jön ez a meccs, kíváncsi vagyok a végére. – kacsintok rájuk – Shu küld ha készen vagytok.

// képességek, életek újratöltötted mindkettőnknek //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jún. 12 2014, 18:34

Szerencsére a lila fal megállítja Timidust, és mivel a küzdelem véget ért, így már a paci képessége sem sebez rajta. A sárkány lassan leereszkedik, sé meghajol az ellenfél előtt… aki azonban dohogva a gazdáját kezdi inkább rángatni. A sárkány nem nagyon érti, hogy most mire fel van ez az egész, de megcsóválja a fejét. Tűzrózsa talán mégsem olyan nemes ellenfél, mint hitte. Nehéz, és normál körülmények között biztosan legyőzhetetlen ellenfélnek bizonyulna, de könnyű kihozni a sodrából, ami a vesztét jelentheti egyszer. A sárkány akár ezt fel is használhatná ellene, de most kivételesen nem ez a célja. Úgy gondolja, hogy neki hiába mondaná a harc után, hogy csak a stratégia része volt a kötekedés, nem értené meg. Még nem látott olyan petet, aki olyan sértődékeny lenne, akárcsak az emberek.
Shunak ugyan nem tetszik az ötlet, ő nem készült harcra, de azért bólint. Ha a másik fél beleegyezett a csatába, akkor neki is ildomos így tennie. Timidusnak azonban természetesen van hozzáfűzni valója.
-Nem volt tisztességtelen. A pontok jelentik az erőt, ami egyenrangú volt. Az, hogy kihasználom a fajom adta lehetőségeket nem róhatod fel hibámként. Egyébként a patára ugyanúgy rá lehet kenni a mérget mint a karmokra, és rúgni is tudsz. Nem emiatt voltál hátrányban. Az pedig szintén nem az én hibám, hogy nem tudsz repülni. Ha nem tetszik, hogy ló vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezen változtass.
Utalt a szafari jelvények nyújtotta megoldásra. Persze ő sohasem gondolkodott azon, hogy más akarna lenni, Shukakunak pedig ez eszébe sem jutott. Maximum más sárkány lenne, de ahhoz fel kellene áldoznia a gyönyörű tollait, amit soha nem fog megtenni. Timidus úgy jó, ahogyan van. Persze a sárkánynak Ayanihoz is volt egy-két szava.
-Ha kíváncsi vagy a végére, akkor elmondom a végét. Nagy valószínűséggel ti fogtok győzni. Több szempontból is előnyben vagytok még így is. Persze nem fogom hagyni magam, de nem sok reményt fűzök a győzelemhez.
Mindketten felálltak a harcmezőre, Shu pedig pakolgatott egy kevesett Timidus táskájában, és újabb mérget kent fel, ezúttal a saját fegyverére, majd elfogadta a felkérést. Ezúttal a másik fél kezdett.

Shu: 100 (+35)
Timi: 50

Shukakunál:

Kis potion
Gyenge Lénygyengítő Méreg


Timidusnál:

3x Mini Potion


A pálcán:

Gyenge Altató Méreg: Aki a mérget kapta 3 kör múlva elalszik egy körre, maximum 1 találatig marad a pengén, bossok ellen nem használható.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Jún. 12 2014, 19:21

[T0] Nevelés Kesztyűje (+6 irányítás +3 kitartás)
[T2] Villámrúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
[T2] Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)

Ayani (Sebzés: 3/27, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Shukaku (Sebzés: 10/34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Még mielőtt még elfogadtam volna a felkérést, a fejemhez csaptam, majd gyorsan átrendeztem a felszerelést.
- Én balga a 25 pontnyi bónusz szintet nem voltam le. Na, mindjárt gyors… éééés… kész is… azt hiszem. Ezért Tűzrózsa cserébe egyet nyugodtan szundíthatok. Vagy egy nyugodt napot hagysz nekem Yuichival rendben? – alkudozok petemmel, aki morgolódva belemegy, majd Shuék felé nézek – Timidus nálunk csak ez az előny van. – emelem fel a Nevelés Kesztyűjét – Való igaz, hogy ez is rengeteg előny, de jelen pillanatban statunk megegyezik, viszont én veletek ellentétben nem használok mérget. Amúgy se szeretem, meg nincs is nálam. Meg vész esetére ez is itt van. – dobálgatom mosolyogva a Tisztító Kristályomat, amit gyors el is rakok a kristálytartó rekeszbe – Mellesleg készüljetek fel. Tűzrózsával nagyon jó párost alkotunk. Nem tudom, hogy ismered, de a Kazuma nevű árnyharcossal is felvettük már a kesztyűt jó párszor. Jó a utolsón kis híján kinyírt, de mint látod túléltem. Bár az óta a képességem változott… na de, hogy Timidus, hogy ennyi előnyben legyetek. 1. képességemmel a saját HP pontjaimat tudom átrakni másnak. Legyen mob, boss, JK, NJK vagy pet, akár Tűzrózsa is lehet. A 2. képességemmel 54 HP-t vagyok képes gyógyítani bárkin. Ha nem magamon használom, vagy Tűzrózsán, és nem 2x gyógyítok valakit, akkor nincs újratöltődés, ám ha valamelyiket megszegem 5 kör pihi neki. A 3. képességem JK-k ellen egyszerű szemfényvesztés. Megmutatom.
A földre nyomom kezem, mire egy hatalmas kristály nő ki a földből. Lágy ragyogásba kezd rögvest, majd mosolyogva Timidusra nézek.
- Mond Timidus ugye, hogy nem érzel semmilyen késztetést. Meg te se Shu. – nevetek – Ez a kristály úgy működik, mint a szúnyoglámpa a bogaraknál. Míg elöl, van késztetést éreznek, hogy széttörjék a kristályt, így emiatt leszállnak rólunk JK-król, és a kristályt kezdik el csapkodni. Mint a kisgyerekek, mikor cukron veszekednek. Ha széttörik a kristály mindannyiuk visszatér az eredeti célpontra. De mit látjátok Játékosok ellen, és petjeikre nem használ. Bár karóba húzni húzhatnálak titeket, de szerencsétekre annyira nem vagyok gonosz.  – kacsintok rájuk, majd elfogadom a felkérést.
Amint a számláló a 0-ára ért, aktiválom a kesztyű Nyugodt funkcióját, amitől Tűzrózsa dühe alább is hagyott… hmm… ez előbb is eszembe juthatott volna. Mindenesetre így az ellenfelünk nagyobb bajba került.
- Csak hogy biztosak legyünk.  – mondom Shunak, és én is támadok.
Nem Timidust támadtuk, hanem Shut, hisz Shu nagy valószínűség szerint úgyis leváltotta volna.

// fölső én, alsó Tűzrózsa, mindketten Shut támadjuk, Nyugodt funkció aktiválva (+5 pont SK-ra, így képességet nem használhatsz) //

Timidus vs Tűzrózsa Aacc5a86a9b9775b9a65f9e5148d5c17_1791b9dc106d2fee44a0a9d515992ed469c811ea
Timidus vs Tűzrózsa F1da981d9db0fa61afe68f7b87ec6803_66f51a754e2b082066d95de4b710dbb238981a27


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 12 2014, 19:25-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 19:21

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jún. 12 2014, 19:42

Ezúttal Timiduson volt a sor, hogy mérgelődjön. Ezt az egész hercehurcát feleslegesnek érezte, hiszen nem szívesen ment bele olyan harcba, amit véleménye szerint nem sok esélye volt megnyerni. Az azonban felkeltette az érdeklődését, hogy a legendás fegyver ellen harcolhatott. Hiszen tulajdonképpen ez történt, és ezért is volt tulajdonképpen esélytelen. Az, hogy Ayani elmondta a képességeit nem sokat segített rajta, csak még jobban belenyugodott a vereségbe. Ezek a képességek az ő képességeikhez képest hatalmas előnyt jelentettek még úgy is, hogy a harmadik használhatatlan volt. Shu persze még ennél is kelletlenebbül állt hozzá a dolgokhoz, hiszen egyrészt harcolni kellett, de legalább annak örült, hogy Timidus szerint semmi esélyük nem volt. Így legalább nem fogják sokáig húzni, hamar vége lesz, ráadásul nem is fogja nagyon megviselni a sárkányt a vereség. Timidus már egyáltalán nem volt olyan nagyképű, mint régen, és Álomkelő ellen is könnyedén viselte a vereséget. Tűzrózsát látva pedig ennek Shu most csak mégjobban örült.
-Nem. Nem ismerünk senkit Kazuma névvel… árnyharcosból pedig amúgy is csak egyvalakit.
-Shu! Hallottad a képességeket. Tudod, hogy mi a terv?
-Azt hiszem igen.
-Rendben.

A képességeket mindketten csodálkozva nézték. Shu nagyon okosnak találta, hiszen ezzel nem kell harcolni szegény mobokkal, és amíg elterelődik a figyelmük, addig nyugodtan el lehet sétálni anélkül, hogy bántani kellene őket. Timidus persze ezzel szemben újra csak azt látta, hogy a frontharcosokkal úgy tűnik kivételeznek. Persze ezt nem érezte igazságtalannak, hiszen mindenki a jelleméhez illő képességeket kapott. A frontharcosok többet harcoltak, így nekik erősebb jutott. Ő Shukakut védte, így neki ehhez illő képességei voltak, és ezzel nem is volt semmi baj… a küzdőtereken kívüll. A sárkány felröppent a lány elől, aki igyekezett kitérni a támadások útjából, de nem volt sok esélye. Mindketten megpróbáltak képességet aktiválni, de egyiküknek sem sikerült. Timidus még egy Tűzrózsa számára sem érthető káromkodást csipogott el, bár nem látszott rajta, hogy dühös lenne, mindössze az értelmetlen időpocsékolás zavarta. De legalább megtudta az ellenfél képességeit, aki balga módon megosztotta vele. Ezzel is kezdhetett valamit. Egymásra néztek, bólintottak, majd mindketten Ayanit támadták, egyszerűen, egyenes vonalban. Nem próbálkoztak semmilyen trükkel.

Shu: 100 (+5)
Timi: 50

Első kocka Timidus, második Shu.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 19:42

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jún. 14 2014, 18:45

Shukaku szavára kicsit meglepődtem. Komolyan csak Judy az egyetlen árnyharcos, akit ismernek? Hm.. Akkor azért figyelmeztetem őket.
- Majd következő bosson figyeld meg, ha jössz. Ő lesz az a vörös indikátoros srác, aki maszkban van, és a bal keze olyan mintha le lenne rohadva. Apropó, ha hozzáérsz ahhoz a karjához, akkor auton sebződsz, szal csak óvatosan. Mindig tartsad tőle a 10 lépés távolságot legalább. Sőt még többet. Sajnos ő a leggyorsabb, vagy közel a leggyorsabb a játékosok között. És szerintem bőven helytállna még Anat ellen is. Bár Anatban bízok annyira, hogy tudjam, hogy ő nyerne. Legalábbis remélem…
És ekkor támadtam is. Gyönyörű duplatalálatot hajtottunk végbe. Az én tápos csapásom, és Tűzrózsa hatalmas csapása azonban nem volt elegendő Shukaku páncéljának levevéséhez. Hát na lehet elszámoltam valamit. Azonban résen voltam.. legalábbis nagyjából. Timidus és Shu nem sokat teketóriázott, hanem lecsapott. Shu csapását sikerült kerülnöm, de Timidus röptéje túl gyors volt, és csapása csúnya vörös csíkokat hagyott maga után.
- Jaj. – kiáltok fel ösztönösen, majd megrázom a fejemet – Hiába vagyunk már itt bent, azért a fájdalom reflex még mindig megmaradt bennünk, hiába nem van kikapcsolva a fájdalom… Mindegy. Shu készülj, itt jövünk!
A következő rohamot rögvest meg is indítom. Én futok elöl, és egy öklössel próbálom kicsit megkábítani Shut… remélem nem fog haragudni ezért… ezek után pedig Tűzrózsa próbálja elsodorni. Most nem lett volna érdemes használni a képességemet, hiába ment le jócskán az életcsíkom, még nem érte el a sárga zónát, viszont bőven elég lett arra, hogy feleszméljek, hogy igen hamar kell majd képességemet aktiválnom, és ráadásul nem is szabad pazarolnom, mind az 54 pontomra szükségem lesz majd.

// fölső én, alsó Tűzrózsa //

Timidus vs Tűzrózsa D95d34641c9976f08e1ce13066f9f7d4_2bdc8b48efffb439d84ed5ecec71c298770281da
Timidus vs Tűzrózsa F1da981d9db0fa61afe68f7b87ec6803_66f51a754e2b082066d95de4b710dbb238981a27

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 18:45

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jún. 14 2014, 19:09

Na igen. Úgy tűnt, hogy Ayani legalább annyira szeretett a harcokról és az emberekről meg a képességeiről beszélni, mint amennyire Shukaku az állatokról. Timidus nagy bánatára azonban többet nem árult el saját magáról, de a pontjait már így is nagyjából meg tudta határozni, és egyre jobban úgy érezte, hogy feleslegesen pocsékolja a kitartáspontjait. Ezt még gyakorlásnak sem lehetett venni, mert képtelenség volt ellenük megfelelő tervet készíteni. Egy jól összeszokott csapat volt, ráadásul egy kitűnő stratégával, és ilyenkor csak a képességek számítottak, amik jelenleg nekik nemcsak, hogy kevésbé effektívek voltak, hanem egyáltalán nem voltak, így nem tudtak az egyetlen taktikai előnyükkel élni. innentől kezdve az egész küzdelem csak abból állt, hogy Ayani támad, ők sebződnek, majd ők támadnak, és Ayani sebződik… vagy nem, hiszen még ez is az ellenfél oldalára billegett. Timidus úgy érezte, hogy ha bármi esélyt is akar, akkor cselhez kell folyamodnia.
-Nem fogjuk megfigyelni, mert nem járunk bossozni. Arra a hegyre sem a miniboss miatt mentünk fel, hanem egy ritka mobot kerestünk. A lépéstávolságot pedig mindig minden ismeretlentől tartjuk. Csak nem gondolod, hogy veszélybe sodornám Shut?
Egy pillanatra sértődést színlelt, majd elvigyorodott. Felröppent a levegőbe és körözni kezdett fölöttük.
-Ti miért harcoltok? Gyakorlás? Szórakoztat esetleg a csata? Nem hiszem… ha szórakoztatna, akkor Tűzrózsa nem lett volna dühös csak amiatt, hogy veszített. Érdekes páros vagytok. Talán ti vagytok az egyetlen, akik eddig szervezettségben a nyomunkba tudnak érni. Persze gondolom a bossok rengeteg plusz tapasztalatot és pontot adnak… de érdekes, hogy mi, akik alig járunk küldetésekre, bossra meg kazamatába meg ilyen helyekre pedig egyáltalán nem, alig vagyunk elmaradva tőletek. A gyakorlás vagy a szerencse a fontosabb? A győzelmed kulcsát pedig…
Bökött a fejével a kesztyű felé.
-Mesélnél egy keveset arról, hogy mi miatt érdemelted ki?
Ennyi elég is volt. Direkt nem Tűzrózsát heccelte, hanem a nyugodtabbnak tűnő idomárt. Egyrészt fel akarta húzni, hogy hibára késztesse, másrészt pedig tényleg érdekelték a válaszok. Remélve, hogy Ayani elgondolkodik, és így meggyengül a védelme, ahogy befejezte a mondatát támadott, kis fáziskéséssel pedig Shu is újabb rohamra indult.

SHu: 75
Timidus: 50

Első kocka Timi, második Shu, mindketten Ayanit támadják.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14 2014, 19:10-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 19:09

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767250438_224285ea8b_s Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jún. 25 2014, 16:00

Timidus szavaira elmosolyodok.
- Ha nem jártok bossra, hát nem jártok, én nem mondhatom, meg nektek mit csináljatok. De ha már itt járunk, remek tapasztalatokat ad a csapatharcok terén a boss amúgy. És nyugalom nem gondoltam elférne. Shu biztos nagy biztonságban van melletted. – kacsintok oda a petnek, majd amint a következő monológot is meghallgattam felkacagok – Jaj Timidus, te kis okoska. Eme világ úgy épült fel, hogy hiába tudsz több mindent másnál, ha a másiknak jobb a pontelosztása, akkor ő lesz előnybe nem te. Soha életemben nem főztem magamra, itt viszont már Mesterszakács vagyok a harmadlagos jártasságaim szerint. Ennyit ér a tapasztalat. Meg hát.. – vakarom meg zavarodottan a fejemet – nem titok, hogy pocsék vagyok a logikai dolgokban. Néha rám jön az ihlet, de még a boltom áraiban is ki kell kérnem Mirika segítségében.  Meg én általában felszerelés mellé pontozok. Meg, ha járnátok bosson rájönnétek, hogy én támogató vagyok. Gondolom egyértelmű a heal képességei miatt. Főképp életre és specre építek, a találati esély a kevés sebzésem miatt nem olyan igényes. Ha gondoljátok, kipróbálhatjátok ellenünk magatokat teljes fegyverzetbe. A Kesztyűvel kapcsolatban meg annyit mondom.. hogy szerencsém volt. Jókor voltam jó helyen. Tűzrózsa amúgy mindig is rosszul viselte a vereséget.
~ Ez nem igaz! Vagyis… na.. múltkor végre sikerült elviselnem. – háborodik fel zavarodottan Tűzrózsa.
Ezek után végül pont a beszélgetésnek, és indult a harc további része. Timidus és Shu két gyönyörű találatot vitt be nekem. És bár nem sárgultam, mégis nagyon közel kerültem hozzá. Jobban szerettem volna nem elhúzni a képességem köreit, így rögvest aktiváltam a 2. képességemet, hogy gyógyítsam magamat. Még 1 támadásom úgyis lehet… viszont észrevettem, ahogy a Méreg ikonjai előugrik az életsávom mellé… nagyszerű 3 kör múlva kényszerített csicsikálásom lesz.

// fölső én, alsó Tűzrózsa, ha sikeres a képi  54 HP-t gyógyulok (Shuék újra képizhetnek)//

Timidus vs Tűzrózsa Fb1c54449d22fc5e88aad32bac8867a3_dd7db3ca8a7ca5384baa8bd99fa3f2774b1d10bb
Timidus vs Tűzrózsa F1da981d9db0fa61afe68f7b87ec6803_66f51a754e2b082066d95de4b710dbb238981a27


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25 2014, 16:01-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 25 2014, 16:00

The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Shukaku on Szer. Jún. 25 2014, 16:47

Shu: 45
Timidus: 50

Timidus vigyorogva hallgatta végig a lány beszédét, és a vigyora csak egyre nagyobb lett, minél tovább hallgatta Ayanit. Ismerte jól ezt a taktikát, számtalan alkalommal használta már fel. Altassuk az ellenfelet, mutassuk magunkat gyengébbnek, és ha sikerül, akkor még hergeljük is fel. Szaggatott, ismétlődő csipogással kacagott fel.
-Felesleges strapálnod magad, én nem Tűzrózsa vagyok, nem tudsz felidegesíteni.
Ettől függetlenül persze ő képes lehet ugyanerre a lovacskával szemben, így hát tudatosan használta őt, negatív példaként.
-A bókot köszönöm, de akármennyiszer jöttök ti emberek az álomvilágotokkal, amíg nem tudtok bizonyítékot felmutatni, nem fogom elhinni. Nevezheted ezt a világot játéknak, nem fogsz felhergelni vagy megsérteni, maximum saját magadat alázod meg azzal, hogy elhiszed ezt az egészet. Mondjuk nem csodálom, hogy az emberek belemennének egy ilyen egyértelmű csapdába és bezáratnák magukat. Jé, egy sisak ami az elmémmel játszik és egy picit sem én irányítom! Remek ötlet! Felveszem! Ugyan már, nevetséges! Még ti sem lehettek ennyire idióták! Miért várjátok el, hogy ezt elhiggyük?
Újra felkacagott, és még a fejét is teátrálisan ingatta. Ha ennyire hülyék lennének az emberek, akkor már az összes meghalt volna az első szinten valami egyszerű csapdába belelépve.
-A pontok elosztásában pedig csak részben van igazad, és ezt is nagyon jól tudod. Győztem már le veled egy szintű ellenfelet csak azért, mert idióta volt. Ha valakinek a pontelosztása jobb, az azért jobb, mert jobban el tudta osztani, azaz van esze hozzá. Persze túl nagy szintkülönbségnél valóban nem számít, és a közöttünk lévő szintkülönbség már elég nagy, de esélyem még így is van, bár igen csekély. Az sem titok, hogy aki okos, az segítséget is jótól tud kérni, és te megtaláltad Mirikát. Pont Mirikát, aki már bizonyította a vezetői képességeit a harcban. Ne akard elhitetni velem, hogy nem értesz a küzdelemhez, mert nem fog sikerülni. És a támogató képességet is lehet eredményesen használni, és ahogy látom, neked sikerül is. A szerencse pedig nem tényező.
Újra elvigyorodott, majd úgy döntött, hogy elég a beszédből, és kiadta a parancsokat, természetesen csipogva és kódnyelvvel, majd támadnak, majd amikor látják, hogy Ayaniék nem támadnak vissza, Timidus gyorsan kiadja a parancsokat az újabb támadásra. megtudta az ellenfél kitartáspontjait.

Első kör:

Az első római kocka Shu második képessége:
A saját legkisebb statja, és az ellenfél legnagyobb statja közötti értéket egyenlíti ki, az életpontok kivételével. Két körön át hat.

Ezután támad Shu, övé az első hatos.

A második római kocka Timidus első képessége, Gyenge Gyors Ütés Potion.

A második hatos Timidus támadása.

Ha Timidus képije sikerül, akkor a harmadik hatos is az övé.

Második kör:

Timidus második képessége.

Első ütés Timidustól.

Második ütés Timidustól, ha sikerült a képi.

Shu első képessége:
minden bevitt sebzés fele magát a támadót is éri, három körön keresztül hat.

Shu támad.

Minden támadás Ayanira irányul.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25 2014, 16:48-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi12695/10100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jún. 25 2014, 16:47

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766604805_c1598fabbe_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#4 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767250438_224285ea8b_s Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#5 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767244252_11aeb0c585_s

--------------------------------

#6 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766610511_dda12706fc_s Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#7 'Római stílusos 6-os' :
Timidus vs Tűzrózsa 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#8 '6-os dobókocka' :
Timidus vs Tűzrózsa 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jún. 25 2014, 17:25

Hogy őszinte legyek.. kissé igencsak belekavarodtam a történtekbe. Mint kiderült éppen hogy csak nem haltam meg. De nagyokat pislogva néztem Shuékra.
- Öhm.. oké… Eeez…. nem volt egy kicsit sok támadás? – pislogtam még mindig.
~ Térj magadhoz! Életedre figyelj te balga! – mondja egy taszítás után petem.
- Mivan Tűzrózsa? – lepődök meg értelmetlenül meredve lángparipámra, majd ekkor észreveszem életcsíkomat – Hohohó de közel volt. Ez igencsak meredek. Viszont.. most ha jól gondolom, ti lesztek a következő pihenősök igazam van? – mosolygok Timidusékra – Jobban belegondolva tényleg inkább kockáztatnom kellett volna HP-val na mindegy. Amúgy nagyon ügyes kis kombináció volt ez… bár fogalmam sincs mi a fenét csináltatok. – vakargatom meg a fejemet – Viszont Tmidus. Akár hiszel nekem, akár nem a szerencse igenis fontos tényező. Számolgatással nem tudod megjósolni, hogy egy ismeretlen kazamatakövetkező járatában mi vár rád. Vagy ha bajban vagy,a szerencsének köszönhetően bele is botolhatsz valakibe. Vagy éppen túlélhetsz ez rohamot, amelyet az ellenfél irányít felétek, akiknek nem ismeritek a képességeit. Nem ismerem képességeitek et Timidus lásd be. Én a szerencsében bíztam. Jó csak részben… Amúgy nem tudom… bárhogy is nézem a mi idiótaságunk az, aminek hála te megszülethettél Timidus. – teszem fel a csípős megjegyzésére a pontot – Ha Shukakut nem sikerült volna átvernie Kayabanak, most nem tudnál minket hibáinkra rávilágítania. Az ember valóját a tettek mutatják meg nem az, hogy mit kellett volna tennie. Ja és Timidus. Bármennyire is meglepő, némelyeket nem érdekel mi lesz a sorsuk. Jómagam sok tragédiát megéltem, és az itt bent megismert személyeken kívül nincs más ismerősöm. Nevelő szüleimet megölték, bátyám meghalt, nagyim szintén, és a vérszerinti anyámat, apámat nem is ismerem, és ők sem tudják, hogy élek-e még, illetve én is ennyit tudok róluk. Se név, se azt hol élnek. Még a valódi nevemet is egy idegentől tudtam meg. Szóval igen… voltak, sé vannak oylanok, akiknek ez a játék megváltás… persze azért én azon dolgozok, hogy minél több embert kijuttassak, de én nem bánnám ,ha itt kéne maradnom bent örökre Tűzrózsa mellett, akinek életemet köszönhetem.
Ezek után indítottam meg a rohamot. Mivel Shuék kénytelenek voltak pihennie így duplán támadhattam szerencsére. Első sorban aktiváltam a Dühöst, amivel sebzésünk megnőtt, majd ha a rohamaim végén Shu még a küzdelemben maradt, megiszok egy Nagy Potiont.

// Dühös aktiválva (+5 sebzés Tűzrózsának), 2x támadom Shut (fölső), 2x támadja Tűzrózsa Shut (alsó)-----> ha a meccs még tart Nagy Potiont iszok +40 HP-t töltve ezzel //

Timidus vs Tűzrózsa Be465b800bf91cef52ec484cc6ed9086_48994285e2fd48511ecb7ce13eeb4c892064b6cb
Timidus vs Tűzrózsa C8ef216ae8f8358742117d53806c096e_d377acd9c3d35bb83d444d0a4e0bf112d9bdc4ef


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25 2014, 17:31-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 23
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
Timidus vs Tűzrózsa Vo36oi3819/4100Timidus vs Tűzrózsa 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Timidus vs Tűzrózsa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.