[Miniboss] Mostly Harmless

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 19 2014, 19:06

Miniboss, Mostly Harmless

Egy híd jelenik meg az első szint szélén, mely messze, a felhőkbe veszik. Az előtte álló NPC minibosst emleget, és minden érdeklődőnek azt ajánlja, hogy forduljon vissza.

[Miniboss] Mostly Harmless Stock-footage-dark-and-mystical-early-morning-fog-on-old-empty-wooden-bridge

Azok a bátrak, akik mégis átkelnek a hídon, egy vaskapu előtt találják magukat, amely továbbra is a felhőkön áll... nem, nem a mennyország kapuja, és Szent Péter sem vár titeket, csak egy számláló a kapu fölött, mely tíztől számol vissza, ameddig meg nem érkezik az utolsó játékos is. A számláló alatt egy felirat:
Omnem dimittite spem, o vos intrantes!

Jelentkezők:

Anatole Saito
Chancery
Jun
Kremylla Lyeen
Kyuushiro
Miu
Raven
Tachibana Makoto
Tantalosz
Utahime


Első, megérkezős kör.
Határidő: Május 26. éjfél
Szólimit: 250 szó

Jó játékot kívánok mindenkinek! ^^


A hozzászólást Silica összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20 2014, 06:44-kor.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Hétf. Május 19 2014, 19:36

-Milyen irónikus. Egy híd, kifele a szintről? -keserű nevetés. -Talán így ki lehet lépni a játékból, vagy mi?
Konok hallgatás a macska részéről, mint mindig is, és a híd végét eltakaró ködgomolyag mintha egyenesen felém hömpölyögne. Akár csak egy dühös tenger árhulláma, szinte várom, hogy mikor terít be, és talán még a halott városban találhatom magam ismét. Az NPC-vel nem törődöm, nincs értelme, úgyis le akar beszélni a dologról, de az érzelmeimnek és a kíváncsiságomnak ezúttal nem is akarok parancsolni.
Be akarok lépni a ködbe, a felhők közé, és megtudni, mi van a másik oldalán.
Lassan lépdelek, nem törődve fikarcnyit sem azzal, hogy imbolyog-e a híd vagy sem. Álomkelő már ennél jóval félősebben, farkát mereven lent tartva követ óvatos léptekkel, időnként megállva. Ugyanezt teszem én is, hogy a petem lépét tudjon tartani velem, és együtt érkezhessünk meg a végállomásra. Temérdek forgatókönyv zajlik le az elmémben, minden híresebb és kevésbé ismert könyv alapján.
A híd végén végül fel is bukkan az egyik, a Kapu, ami ki tudja, hová vezet. A Mennyországba, legyen az embereké, kutyáké vagy motkányoké, esetleg a játékból kifelé, vagy még egyéb. Ami viszont érdekes és nem várt dolog, az a számláló, ami a tizesről kilencre ugrik, amint a Kapu elé érünk. S alatta a felirat, ami felettébb ismerős, annak ellenére, hogy nem igazán vagyok benne biztos, jól ismerem-e fel a nyelvet.
~Dante.~
A manapság oly ritkán hallott hang végül felszólal a fejemben, de én csupán kérdőn nézek vissza rá. A macska félig lehunyja a szemét, majd ismét a feliratra vetül a tekintete.
~Valamelyik iskoládba is ki volt téve a felirat. Talán egy tornaterem fölé...?~
-Öhm... Ép testben ép elme?
~Az nem Dante, sükebóka.~
Vállat vonok, nincs sok kedvem tovább kutakodni az emlékeimben, hogy mire gondolhat a macska, ő pedig már úgyse fog ennél többet segíteni. Félreállok, hogy oldalvást szemlélhessem, kik érkeznek még rajtam kívül, s figyelve, mint lesz egye kisebb a szám a kapu felett. Halovány, enyhe mosollyal az arcomon köszönök mindenkinek, majd karba tett kézzel a Kapura merengek.
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel. Eszembe jut a temérdek történelemóra középiskolából, mikor ezt mondogatva léptünk be a terembe, tudva, hogy biztos lesz valamilyen röpdolgozat aznap is.
... Várjunk csak... >.>

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi8140/8500[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tantalosz on Hétf. Május 19 2014, 20:56

Az első szint volt a határ. A határ, melyen nem tudtam átlépni. Tényleg ilyen nehéz lenne? Pedig a többi játékosnak milyen könnyen megy. Egymás után lépegetik a szinteket szépen sorban, amíg el nem érik a maximumot. Én azonban ezt nem tudom megtenni. Nem tudom mi gátol. Talán egy természetfeletti erő? Zeusz akarata? Héra gonoszsága? Esetleg Justitia bosszúja, mert az igazságát máshogy értelmeztem volna? Ki tudja. Ezer és ezer válasz adódik erre a kérdésre. Azonban annyi biztos, hogy nem szabad feladnom a hitemet. Hiszen az istenek is próba elé állítják a híveiket, hogy tanúbizonyságot nyerjenek, hogy tényleg hisznek bennük. Ám legyen. Ha az a feltétel, hogy egyes szintűként kell tengődnöm, akkor kiállom a próbát. Azonban nem fogom az időm elpazarolni, irány felfedezni! A pálya szélén sétálgattam és elgondolkodtam. Vajon hány ember vethette magát itt a mélybe? Hány áldozatot követelt már ez a véres játék? Talán még Kayaba sem tudja. Nem. Ő biztos jegyzi valahol, és csak röhög, hogy milyen könnyen rászedhető az emberiség. Tálcán nyújtotta az ambróziát, mi pedig vakon érte nyúltunk. Nem kellett volna. De talán majd tanulunk a hibáinkból és utódaink nem fognak bedőlni az efféle cseleknek. Ilyen és hasonló gondolatok cikáztak az agyamban, amikor észrevettem, valamit. Egy híd. Talán ez egy jelképes gondola akar lenni, amin a Sztüx folyó révésze átvisz a túlvilágba? Vagy ez az annyira áhított próbatételem? Nem tudom. Az viszont biztos, hogy egy NPC is van a közelben, és óva int, hogy ne menjek tovább, mert a halál vár rám.
- Nem félek én Hádész birodalmától sem. – nyugtatom meg, azonban tudom, hogy nem fog rá reagálni. Hiszen ő is csak ennek az őrült világnak a teremtménye, a világnak, amit Kayaba teremtett. Rálépek a hídra. A fa egy kissé nyikorog, ahogy a teljes súlyommal ránehezedek. Azonban nem futamodok meg. Török előre a végtelen ködbe, még magam sem tudom, hogy hová. Talán ez egy kijárat a világból? Esetleg egy újabb kelepce? Azonban egyszer csak tisztul a kép, jobban mondva a távolban meglátok valami építményt. Egy kaput, felette pedig egy ismerős feliratot. A kapu előtt pedig egy hölgyet.
- Kisasszony. – hajolok meg a hölgyemény. – Mi szél hozta erre? Esetleg önt is a kíváncsisága vonzotta? – kérdezem tőle. Nem tudom, hogy indikátorom milyen befolyással lesz beszélgetésünkre, de ez nem is lényeges. Annyi biztos, hogy valami ismeretlennel állunk szembe. Habár, hogyha a feliratra gondolok… Talán lesz valami köze Dante-hoz. Talán mi is egy Isteni Színjáték részesei leszünk, az isten pedig… Kayaba lesz. Efelől nincs kétségem.
Tantalosz
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi291/300[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Miu on Hétf. Május 19 2014, 21:42

Ide megyek, oda megyek. Ez van nap mint nap, na jó majdnem szoktam mást is csinálni néha. Egy részem valahol még mindig bujkálna az elől a banda elől akikkel a játékban való pályafutásom kezdetén találkoztam és naivan csatlakoztam melléjük, majd mikor jött a visszafordíthatatlan baj elszöktem előlük. Később találkoztam azzal a kiképzővel és magasabb szintet adott nekem, így kicsit bátrabban dugom ki az orrom az odúmból. De mivel nem tudom, hogy azok a tagok hanyas szinten voltak akkor és most mekkora lehet a szintjük még ott van bennem a para, hogy egyszer megtalálnak elkapnak és kivégeznek. Sőt, így vörös indikátorral, még azokon a szemeteken felül mások is levadászhatnak és megölhetnek, mint tudtam meg nem rég valakitől akinek szintén ez volt a szándéka. Azért örülök, hogy végül minden jól végződött és okosabb lettem egy-két tanáccsal és egy nagyon kicsi harci tapasztalattal is gazdagodtam. Kicsit elkalandoztam és most lehet eltévedtem…A távolban valami híd látszódott. Nem tudom miért, de közelebb merészkedtem és egy NPC máris letámadott azzal a szöveggel, hogy forduljak vissza meg valami minibossról is hablatyol valamit. Egy ideig csak kérdően pillogtam az illetőre, majd a kíváncsiságom terel is volna a híd felé az eszem mert néha az is előjön, viszont vissza fordított volna a baj az, hogy visszafordulhatok csak fogalmam sincs hol vagyok, na meg persze mindig a kíváncsiság győz, bármi is a fen állás mindig ő nyer. Mikor rálépek a hídra eléggé erős nyekergésbe kezd, majd tovább haladva rájöhettem, hogy nem is stabil vagy csak a fantáziám kapcsolt be ilyen bónusz ráadás kép és csak azért tűnik ennyire ingatagnak. Kapaszkodva a korlátba és lassan előre csoszogva haladtam előre. Már azt hittem sose érek a híd túloldalára. Egy hatalmas kapu rajzolódott ki a távolba majd mikor közelebb értem két alakot is láttam a kapu előtt ácsorogni. Mikor még közelebb értem egy ismerőst véltem felfedezni.
-Tantalosz... Üdv… - még a híd korlátjába kapaszkodva vezetem át a tekintetem a másik ott lévőre – Üdv, én váhh…- nem  lehet úgy elhagyni a hidat végérvényesen és felhagyni a kapaszkodással, hogy ne bukjak el rögtön, engem már meg sem lep az, hogy a földön találom magam- Üdv, az én nevem Miu! -  pattanok fel a földről, majd meg is hajolok a bemutatkozást követően, aztán jobban szemügyre veszem a kaput. Van rajta egy számláló és az alatt valami felirat, amit nem értek de valamiért ismerős mintha halottam volna már valami kapcsán vagy nem is tudom. Nem, igazából halványlilafogalmam sincs mi az a felirat.  Viszont az NPC nem valami minibosst emlegetett, fogalmam sincs mi az, ki kéne deríteni, ahhoz meg kérdezni kell, akkor kérdezek is…
-Öööm…Az a NPC valami minibosst emlegetett. De nekem fogalmam sincs róla mi az…Valamelyikőtök meg tudná mondani, hogy mi is az a miniboss?
A kérdés feltétele után kérdőn pillogok a jelenlévőkre és várom a választ, ha kapok választ…
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi10/2100[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (10/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Május 20 2014, 11:35

Kint bóklászom a mezőn, távol a Kezdetek Városától, távol minden ismert településtől az első szinten. Fegyverem nem húzom elő, bár itt jó pár mob megtalálható. Minek? Ha nagyon zavarnak, szétcsapom őket az öklömmel, és kész. Ez a hely még egy kezdő számára sem veszélyes - jó, izgalmakat tartogathat, de itt mindenki boldogulhat.
Tovább folytatom sétám, mely... hogy merre is irányul? El. El a várostól, el a boltoktól és fogadóktól... nosztalgiából ölöm kicsit a szörnyeket, aztán pihenek. Ideális terv, nem igaz? Ha lenne valami menő képességem, ami önmagától leveri ezt a néhámy vaddisznót meg ilyesmit, akkor talán még el is szundíthatnék... de persze nincs. Mindegy, a séta is megfelel.
Öklöm halványkék színben villan fel, ahogy újra lecsapok egy támadóra. Most mondhatnám, hogy nevetséges, de minek? Hisz pontosan tudom, hogy ez a szint nem nekem való, nem is harcolni jöttem ide. Annyira azért nem becsülöm le magam.
Mikor távolról meglátom a hidat, pislogok... ez eddig is itt volt? Nem emlékszem rá, habár ez semmit nem jelent. Ironikus módon felfelé visz, talán egyből a századik szintre, hogy egyből megküzdhessünk végső ellenségünkkel... na jó, ennek nagyjából annyi az esélye, mint annak, hogy én valaha is íjász legyek. Mindenesetre érdekel, mi is ez, így közelebb megyek.
Mikor odaérek, egy NPC beszélni kezd... természetesen érdeklődve hallgatom, hisz valószínűleg hasznos lehet, amit mond. Két-három másodperc után azonban mindenféle válasz és reakció nélkül elmosolyodom, és felfelé indulok a hídon. Miniboss? Forduljak vissza? Az utóbbi hülyeség, hisz egy első szintű szörny nem jelenthet számomra veszélyt, az előbbi pedig még jobban felkelti a figyelmem.
Felfelé haladok... és még mindig... és még mindig. Hosszú az út, az biztos, de szerencsére vége szakad egyszer, és a kapu a szemem elé tárul.
Nem vagyok egyedül. Hárman már itt vannak, és szemmel láthatólag beszélgetésbe is elegyedtek. Pár pillantással felmérem a helyzetet. A felirat nem igazán foglalkoztat, hisz mi szükségem lehet rá? A számláló, ami jöttömre eggyel visszalép, annál inkább. Nem kell hozzá túl sok matematikai tudás, hogy megállapítsam: tízen leszünk. Hogy mi ellen, azt nem tudom, de ráérek ezen merengeni.
-Üdv, Kyuushiro vagyok. - mondom, ahogy elhagyom a hidat. Ahogy szemem a baljós indikátorokra siklik, gyomrom enyhén megrándul, azonban arcomon még a legmagasabb szintű érzékeléssel sem lehetne kiszúrni semmit; ugyanolyan nyugodt, némileg érdeklődő vonásokkal figyelem a többieket.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi871/900[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Jun on Kedd Május 20 2014, 19:17

Első szint, ráadásul még csak nem is a szint közepe, vagy egy biztonságos városkában vagyok. Üres puszta, itt-ott elszórtan egy-egy fa, egy nem játékos karakter, és végtelenbe menő híd egyenesen a szint szélétől kifelé. Döbbenten állok az eddig még sosem tapasztalt dolog előtt. Nem közelítem meg, csupán sétálgatok a közelében, felmérem a helyzetet, mi is lehet ez pontosan, és mióta lehet itt? Talán egy küldetés része... vagy egyfajta titkos event? Ki tudja... Egy biztos, hogy valami okkal kerülhetett ide. Talán egy kazamata? Logikusabbnál logikusabb magyarázatok és elméletek sokasága töltötte meg pillanatok alatt az agyam. Viszont bármennyire is töröm magam, így sosem fogok rájönni. Valójában azt sem értem igazán, hogy mit is kereshetek itt... a kalandvágyam vonzott ide? Vagy egy titkos hatodik érzék ami megsúgta, hogy itt valami izgalmas vár...? De az is lehet, hogy valaki említette és akaratlanul is megfogant a helyszín neve a tudatomban, és addig nem hagyott nyugodni amíg meg nem nézem mi is ez a saját szememmel. Pontosan olyan mint amikor az ember eszébe jut egy dal, de fogalma sincs mi is az, csak a dallamára gondol, és próbálja felidézni a szám címét. Persze sikertelenül... majd amikor valaki véletlen meghallgatja, és a megszokott soron túl is hallhatjuk végre, jön a felismerés, hogy mi is ez valójában. Közelebb sétálok a hídhoz, hallótávolságon belül kerülök az njk-val aki itt ácsorog. A már megszokott vészjósló hangsúllyal, amit már megannyi alkalommal hallhattam amikor egy izgi küldetésre jelentkeztem, vagy éppenséggel mini-boss volt a téma. Hát most  éppenséggel az utóbbival kerülhetek szembe. Egy pillanatnyit haboztam, majd lenyitottam az üzenetküldést és bepötyögtem pár sort az összes céhtagnak, hátha van kedvük egy kicsit kalandozni.
Jun írta:Halihó!
Egy furcsa hídra bukkantam az első szint egyik szélénél. A koordinátákat elküldtem.
Céhtagok\o/
Csupán ennyi volt a szöveg, nem olvastam újra, még csak nem is törtem magam, hogy a helyesírás ellenőrzéssel foglalkozzak, vártam pár percet végül el is indultam a hídon, mit sem törődve a figyelmeztetéssel, vagy azzal, hogy akár össze is szakadhat alattam a híd és hasonló sorsra jutok mint azok akik levetették magukat a szint széléről. Egy darabig sétáltam majd a sűrű felhőrétegből egyszer csak alakokat pillantottam meg. Gyanakvó pillantásokat vetettem feléjük még nem igazán tudtam, hogy kik is ők valójában ezért a szokásosnál is óvatosabban közelítettem meg őket, készen arra, hogy akár aktiválnom is kellhet a fegyverem... Közelebbről azonban a négy alakból egy ismerősen festett.
- Chan? - lepődtem meg, kissé, majd mosolyogva üdvözöltem - Szia! Mi szél hozott erre? - siettem felé, közben a másik három alakot vizsgáltam szemeimmel, cseppet sem voltam megnyugodva, hogy háromból kettő vörös indikátoros...
- Izé, Helló többiek! - köszöntem a többieknek is, hogy azért mégis csak illendően bánjak velük.

/Jun-chan kedves és aranyos ezért küldött céhtagoknak üzenetet a híd helyzetéről :3 szóval ha valakinek nem jut eszébe más akkor az üzi alapján is idetévedhet x3/

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi3984/4100[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Szer. Május 21 2014, 16:42

Körülbelül dél óta lehetek Kyuushiro nyomában. Valahogy megint összefutottunk még akkor, amikor a városban kolbászolt, persze ő nagy valószínűséggel észre sem vett. Szóval akkor ezt összefutásnak se lehetne nevezni. De mindegy is, lényeg az, hogy nagyon is gyanúsnak találom őt - még mindig. Az, hogy egy csomó cuccot adott nekem, nem jelenti azt, hogy bíznom kéne benne. Jó, hálásnak kéne lennem... De mi van akkor, ha ezt ki fogja használni később? Tudom is én, mondjuk azzal, hogy igen, nekem köszönhetően lehettél ilyen erős (mikor leszek egyáltalán az?), és most akkor gyere csibe, a szolgám vagy.
Erre a bizarr gondolatra felvonom egyik szemöldökömet. Komolyan ekkora marhaságok jutnak eszembe csak úgy a semmiből? Hihetetlen...
Lényeg a lényeg: követem, és nem hagyom elveszni a lehetőséget, hogy valami olyanon csípjem őt, amit a lehetetlen elképzelés esetén felhasználhassak ellene. Biztos van valami rejtenivalója, senki sem lehet titkok nélküli...
A lehető legjobban elrejtőzködöm, és igyekszek lépést tartani vele. Amikor egy-egy ártatlan disznó felmorran csak úgy, rögtön szám elé teszem a mutatóujjam, és 'ss' hangot kiadva elcsitítom. Természetesen rám se bagózik, de sebaj. Legalább nem kell irtanom a lényeket, amihez valószínűleg még mindig nyuszi vagyok. Hát na, nem bizonyítottam sem magamnak, sem senki másnak, hogy képes lennék egy harcoshoz, izé, kardforgatóhoz hasonlóan forgatni a kardot, és lehet, ez nem is fog valóra válni. Aztán lehet, csak úgy ráérzek, mert ilyen is van - ritkán.
Savanyú arccal követem őt, nehezemre esik, hogy ilyen némaságba burkolózva kelljen kikémlelnem a titkait. Az persze eszembe se jut, hogy esetleg észrevett engem, és direkt olyan helyre vezet, ahol könnyedén le tud buktatni, és most fizeti ki rajtam a cuccok árát, amik most is rajtam vannak, méghozzá kamatostul!
Követve őt, a szint széléhez érünk. Nagy valószínűséggel, mert nem látok mást, csak a szélét... Meg egy hidat, aminek további részét köd takar. Úgy nézhetek ki, mint aki citromba harapott - sose kedveltem az ehhez hasonló hidakat. Mozognak alattam, ahol csak a mélység tátong...
Mikor Kyuushiro elindul rajta, térdre rogyok, kezemmel támasztom magam. Nem attól vagyok rosszul, hogy átmegy a hídon... Attól, hogy így képtelen vagyok követni őt, és valami információt keríteni, amivel védekezhetek szükség esetén.
Hát ilyen nincs, de most komolyan. Felnézek, akkor már egy lány is útnak indul a semmibe. Pislogok párat, aztán gonosz mosolyra húzom a számat. Először arra gondolok, hogy lehet, a barátnője, és megbeszéltek itt egy titkos találkát, és a fiú csak azért jött erre, azért csinált ilyen, számára már valószínűleg unalmas dolgokat, hogy lerázza azokat, akik esetleg követik őt. Lehet, számított erre!
Felcsillannak a szemeim, gonoszan kuncogok. Egy kisördögnek érzem magam, de annyira jó! Végre van valami halvány nyomom! Ezt pedig nem szalaszthatom el, és amint a lány eltűnik a ködben, én is elindulok a híd felé úgy, mintha valaki lenne a közelben, és nem akarom, hogy észrevegyen. Halkan lépdelek és óvatosan, és mikor a híd elé kerülök, megszólal valami. Ijedten ugrok össze, hiszen számomra ez nem éppen mindennapi esemény, és mivel azt hiszem, hogy valaki mögöttem van, azonnal nekiveselkedek: végigszáguldok a hídon. Ingadozik alattam, de nem kifejezetten érdekel: amiatt jobban aggódok, hogy valaki esetleg lemészárol, kihasználva ügyetlenségemet és félelmemet, na meg a szintemből származó gyengeségemet.
Eszemet vesztve igyekszek felfelé, amin csodálkozok is, közben igyekszek nem nézni lefelé, és ugyan a mélységet a köd elborítja, mégis képes lennék odaképzelni a hatalmas semmit, ahová zuhanhatok.
Ahogy a végéhez érek, és újra biztos talaj van a lábam alatt, megingok, de nem esek el, hanem az ottaniakat figyelmen kívül hagyva önfeledten, megemelt kezekkel kijelentem:
- Sikerült!
Aztán mikor észhez térek, kissé ledermedek. Hát... Nem számítottam arra, hogy más is lesz itt, és ahogy felmérem a többieket, észreveszem a piros indikátorokat. Pislogok párat, Kyuushirot keresem nem túl sokáig, neki zöld. Mondjuk a piros alapból vészjósló szín, így viszont még baljósabbnak tűnik. Gyanakodva figyelem őket, közben az említett fiú felé oldalazok, és megpróbálok mögé kerülni, mögüle kidugni a fejem, hogy lássam a többieket. Önbizalom a fellegek felett! Annyi viszont biztos: az elképzelésem nem jött be. Francba!
Hogy most Kyuushirot pontosan mire is akarom használni, arról fogalmam sincs. Lehet, tudat alatt páncélnak fogom... Mert miért ne? Mondjuk ez aljas húzás lenne tőlem, de a szándékaim - remélhetőleg, vagy inkább szerintem - tiszták.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
Kremylla Lyeen
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi137/150[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Utahime on Csüt. Május 22 2014, 00:01

Épp az első szinten bóklásztunk, növényeket gyűjtögetve. Mióta Shuék beosztottak a beszállítójuknak, igyekeztem teljesíteni is a feladatom. Bár nem sok virágot találtam és az alacsony jártasságom miatt a legtöbb virág, amit letéptem, csak elpixeleződött a kezemben. De hát ez emeli a jártasság szintet, így csak tovább próbálkoztam. Eleinte a csibém is segített, de hamar jobb feladatot talált magának. Megkergetett néhány farkast majd a szárnyait próbálgatta. Miután Timidustól megtanulta az alapokat, gyakran próbálkozott a vitorlázással, de szerencsére sosem ment magasra. Néhány óra kudarc és néhány szál virág után viszont feladtam és hanyatt dobtam magam. A második szint alján figyeltem a kék kivetítőt. Bár a felhők beúsztak a szintek közé is,  „valódi” napot csak hajnalban és alkonyatkor láthattuk, amikor előtűnt a következő szint takarásából. A repülő gyakorlatot tartó főnix viszont úgy szállt el felettem, mintha ő akarná helyettesíteni a napot. Egy ideig követtem a tekintetemmel, majd meglepetten felkiáltva felültem.
- De hisz az a szint széle… - Bámultam az égen a halvány színkülönbséget, ami egy éles  Ennyire közel jöttünk volna a szint széléhez? És Falco pont arra száll...
- Gyere vissza, Falcooo! - Futottam a világ vége felé az eget kémlelve. Igaz, már egész jó a repülésben pedig magasra sem engedtem - és ebben szót is fogadott, vagy ő sem mer magasra szállni - de landolnia még egyszer sem sikerült éppen. Néhány kisebb-nagyobb esés után úgy döntött, hogy nekem száll, így elkaphatom. Most viszont tőlem elfele repül... Hamarosan visszafordult, de ekkor már a föld végét is láttam. Megálltam figyelni a röppályáját és körbeforogtam a tengelyem körül, ahogy kőrözött körülöttem. Ugyan próbált lassítani, de ahogy becsapódott a mellkasomba mindketten hátraestünk.
- Miért mentél olyan messze? - Korholtam miközben feltápászkodtam és két kézzel magamhoz öleltem.
- Nézzük meg a világ peremét? - Néztem kíváncsian a felhőket. Bár Falco már láthatta fentről és közel is szállt hozzá, mégis feltettem a kérdést... Bár félelmetes belegondolni, hogy ha megbotlok - ami tőlem nem is olyan szokatlan - már zuhanhatok is a semmibe, de igazából nagyon is kíváncsi voltam rá. Furcsa érzés a „semmi” felé haladni. Ahogy közeledtem a szélhez, már meg is láttam, mi keltette fel a madárka figyelmét. Egy híd emelkedett messze a semmibe, oly hosszan, hogy a végét elnyelték a felhők. Egy ideig pislogtam csak rá, míg egy NPC aki mellette állt, igyekezett lebeszélni az áthaladásról. De ha nem megyek végig, nem érhet még baj, ugye? Bár mindig is szerettem a sziklák szélén játszani, lenézni a mélységbe... de azért mindennek van alja. Itt viszont az ég volt alattam és az ég felettem. Hátborzongató s mégis milyen izgalmas!
- Mond csak Falco, ilyen érzés lehet repülni is? - Pillantottam le az ölemben szorongatott fiókára és egyre feljebb másztam, míg meg nem láttam a híd végét. Egy kis csapat játékos állt fenn, egy hatalmas kapu előtt. Közelebb merészkedtem, hisz ez még nem jelenthet bajt. A lent álló NPC valami veszélyes szörnyet említett, amit valóban nem is szívesen látnék egyedül, de többed magamban talán megérné meglesni. Az ilyesmi sok tapasztalati pontot jelent ugyebár... Viszont ahogy elég közel kerültem, hogy lássam az indikátoraikat megtorpantam, de még a levegő is belém szorult. Piros. A következő játékosra nézek... Piros. Néhányat pislogok, majd lassan kiengedem a belém szorult levegőt. Oké... nem mind piros, vagyis csak kettő a sok közül, ha jól számolom. Néhány tétova lépés után megláttam Chanceryt is, így kicsit bátrabban tettem meg az utolsó métereket.
- Ü- üdv? Emeltem fel az egyik kezem köszöntés képen, és biccentettem is egyet Tantalosz és Chan felé.
- Én... Megengeditek, hogy csatlakozzunk? - Kérdeztem a biztonság kedvéért, hátha még valami küldetésüket zavartam meg... Ha úgy tűnt, nem zavarok - olyan nagyon - leléptem a hídról, és ahogy ezt megtettem a kapu felett hármasra esett a szám. Egy ideig pislogtam rá kérdő tekintettel, de nem történt újabb változás, így csak távolabb léptem egy lépést az ismeretlen vörös lánytól és vártam.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi515/600[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Phobos on Szomb. Május 24 2014, 10:14


- Ez még sosem jutott eszembe - vallottam be az oroszlánnak, aki vidám hahotázással válaszolt kijelentésemre. A szél kissé csípte az arcomat, de inkább a fantom sörényébe való kapaszkodás volt a nagyobb gond. Tény, hogy eleget tettem lovaglás jártasságra, ám be kellett látnom: Sándor se nem ló, se nem pet - egy genju. Az utóbbi tény miatt nehezebb, veszélyesebb, és főképp szórakoztatóbb volt a meglovagolhatatlant megülni.
Majd hozzá fogsz szokni - röhögött, miképpen nem a legkellemesebben vett be egy bal kanyart. Nem volt túlságosan figyelmes, néha-néha majdnem leejtett a hátáról. Nem vitt el túl messzire, csupán a Limen felett körözött, s azt sem a legszelídebben tette. Volt, amikor csavarral akart előállni, de leintettem - ennek ellenére nem állhatta ki, nevetés nélkül. Örült, ha vihetett, bár ha eszembe jutott volna, hogy ezt megtehetném Sándorral, féltem az elutasítástól. Vadnak, büszkének tűnt ahhoz, hogy egy embert vegyen a hátára, ráadásul élvezze vele a repülést - most minden sejtelmem darabokra hullott, látván, az oroszlán mennyire örült. Bármennyire is lehetett jó kedélyű, a féktelen nevetés enyhén szólva meglepett. Egy idő után abbahagyta a bohókás légi mutatványait, és egy erős ellenszélbe kerülve majdhogynem egy helyben, szárnyainak lebbentése nélkül szállingózott. Fenségesen kihúzta magát röpte közben, fejét megemelve, méltóságosan üvöltött fel. Egy igazi király - nem is tartottam már annyira értelmetlennek azt, hogy az idegenek az állatok urának nevezik az oroszlánt. Farka zászlóként lengett az ellenszélben, s miközben Sándor úri látványával foglalkoztam, még jobban hozzásimultam a fehér testhez. Bár a szél most még jobban csípett, kissé álmosan hunytam le szememet. Ám...
Nem nézed meg a leveledet? - kérdezte hirtelenjében az oroszlán. Igaza volt: amint kérdésével kapcsolatos tanácsát megfogadtam, szemöldök ráncolva olvastam azt, amit Jun írt. Ajkaimat összepréselve engedtem ki az orromon a levegőt. Sándor kuncogott.
Menjünk? - Sürgetés, amiből arra engedtem következtetni, hogy ő mindenképpen menni akart. Hátranézett rám, kíváncsiskodását egy gondterhelt bólintással elégítettem ki. Sándor nem szállt le, hanem a levélben megadott koordináták által megjelölt irány felé suhant. Az első szinten volt, így valójában nem is kellett sokat röpködnünk a hideg légáramlatokban. Ahogyan közeledtünk a célhoz, a felhőkbe burkolózott hely egyre inkább aggodalommal töltött el. Bár a ködszerűségtől jobbára alig lehetett bármit is kiszúrni, látásom ezt ellensúlyozta: ismerős, és kevésbé ismerős arcokat láttam átkelni a hídon. Sándor veszített a magasságból, s jóval messzebb, a legutóbbi alaktól, közvetlenül a híd felett repült át. A vaskapu előtt megvetette a lábát a talajon, fél térdre ereszkedett, hogy le tudjak szállni a hátáról. Megközelítettem Junt, akinek talán lehetett fogalma arról, mi történik - bár a vaskapu sokat elárult, de nem mertem merész következtetéseket levonni.

- Szia! Nem tudod, mi ez? - kérdeztem, aztán a többi új vagy régi arc felé fordultam. Az egyik lány, akit már láttam egy küldetésen már majdhogynem választ adott erről a dologról, így a tippem se vétett célt. Bár a vörös indikátor még mindig szemet szúrt...
- Ha tudsz arról, hogy mi a célja a játéknak, akkor azt is tudni fogod, hogy a minibossok a szintfőnököknél gyengébbek, de az átlagos moboknál jóval erősebbek. Nagyjából olyan, mintha szintmegtisztításra mennél, ha egy miniboss megölésére szánod el magadat. - válaszoltam neki a lehető legérthetőbben, majd a vaskapu feletti számra lettem figyelmes, mely valószínűleg a még várható játékosok számát jelentette. Kezemet csípőre tettem, majd felvettem Sándorral a szemkontaktust. Az utóbbi bólintott egyet, aztán szárnyait kinyújtóztatva a magasba emelkedett, ahol ott aztán a pecsétjén keresztül visszatért oda, ahova eredetileg tartozik - aztán csak vártam. Vártunk.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi10/2900[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 25 2014, 18:53

Mindenki a szint szélén feltűnt hídról beszél. A felhőkbe vezet, mi? Fáradt sóhaj kíséretében dörzsöltem meg a tarkómat, sajnos eléggé felpiszkálta a kíváncsiságomat a jelenség ahhoz, hogy elzarándokoljak a helyszínre, és a saját szemeimmel is megtekintsem. Hátha izgalmas, vagy érdekes lesz. Majdnem biztos voltam benne, hogy egy küldetés, vagy egy event része lesz, hiszen csak úgy miért jelenne meg egy rejtélyes tákolmány bárhol is? Fekete páncélzatomba és köpenyembe burkolózva útra keltem tehát, hogy megközelíthessem a hidat.
A pletykák nem tévedtek, valóban ott volt, ahol. Különös, hátborzongató látványt nyújtottak a sűrű ködbe burkolózó pallók, melyeknek egy ponton nyoma veszett a felhőrétegben. Természetesen megközelítettem a quest flaggel megjelölt NPC-t, hogy informálódhassak, ámbátor arra számítottam, hogy vissza fogok fordulni. Manapság az ilyen kísérteties külsőségek valami unalmasat takartak. Nos, nem kellett megtennem, ami a fejemben járt, hiszen elhangzott egy varázsszó, ami még akkor is marasztalt volna, ha halálra unnám magam. A csuklómon pihenő karkötőre pillantottam, majd szó nélkül suhantam el a férfi mellett, hogy a hozzám illő környezetben elmerülhessek. Magabiztosan sétáltam végig a hídon, tekintetemet előre szegeztem végig. Egy idő után pedig megpillantottam a távolban néhány színes fényt. Sok zöld, néhány sárga és két vörös indikátort. Játékosok. Petek. Nagyszerű :]
- Szervusztok :] - intettem közelebb érve, és végigpásztáztam a jelenlévőket. Többnyire ismeretlenek voltak, bár egyiküket-másikukat már láttam itt-ott. Az egyetlen viszont, akivel már beszéltem is, az Chan-chan volt, így őhozzá külön odasétáltam.
- Örülök, hogy újra alkalmunk nyílott találkozni :] - hajoltam meg színpadiasan a lány előtt. Természetesen nem kerülte el a figyelmemet a lovag és a kislány sem, rájuk egy-egy fél pillantást vetettem, mintegy érdeklődve a vörösségük iránt, de a figyelmemet a cicafülesen tartottam elsősorban. Nemigen volt más választásom se, a csapat egyetlen szépséges hölgyeménye félénk nyusziként bújt meg egy ismeretlen férfi mögött, így esélyem se volt illően köszönteni őt. Sajnálatos, talán harc közben lesz rá alkalmam :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi7624/7700[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Május 26 2014, 22:56

- Jövök már, jövök! - csápolok ezerrel Junnak, és most már látom, hogy Raven az a szép szál legény mellette. Oh, és még mennyi ismeretlen és rég nem látott arc. Kétrét görnyedve próbálom kifújni magam, teljesen kitikkadtam a futásban. Nincs más választásom, elő kell vennem a titkos potionomat, amiből visszanyerhetem az erőmet. Ez pedig nem más, mint a limonádé \o/
Azt nem hihettétek, hogy kihagynék egy minibosst, vagyis egy Falánkfiú etetést Razz Bezony, a legendás fegyveremet rendszeresen kell etetni pixelekkel, mert ha korog a pocija, akkor még a végén luftokat ütünk. Azt pedig ugyebár senki sem szeretné Razz Na de hogy miért is késtem ennyit? Természetesen nem a saját hibámból késtem. A késés sosem a notorikus késő hibájából alakul ki. Egyszerűen az idő pereg rosszul Cool Kérdezd csak meg bátran bármelyik későt, s bőszen helyeselni fog. A busz pont egy perccel korábban jött, míg te a liftre vársz, a tejeskávé lassan melegszik meg, aztán persze ihatatlanul forró lesz, ezért kínosan hosszú perceket kell várni a meghűlésére. Aztán persze ott van a többi reggeli szöszmötölés is, ami nem hagy nyugodni. Merthogy hiába kelsz fel időben, pont ébredés utánra aktiválódik egy új quest a játékodban, amit nem tudsz kihagyni, elolvasod komótosan reggeli közben a híreket, majd rápillantasz az órára és a pokolra kívánod, amiért nem találtak még fel intelligensebb óraművet, ami figyelmeztetne a késésedre. De persze ha létezne is ilyen szerkezet, a reggeli tusoláshoz használt víz akkor is elúsztatná a fürdőszobát, mert a fürdővíz már csak ilyen komisz szökdösős jószág, és hát a kialakult tócsát mégsem hagyhatja ott az ember a placc közepén. De mire feltörlöd, már tusolhatsz is le újra, mert megizzadsz a fene nagy munkában, de minimum lábat kell mosnod, mert az összes porcica a talpadra ragadt. Mert a porcicák meg ilyen ragaszkodó jószágok.
Nos, én történetesen azért késtem most, mert az én porcicám, Aldo, első ezen a néven, szintúgy egy ragaszkodó jószág, s addig nem volt hajlandó utamra engedni, amíg nem kapott a halas nasiból. Az utóbbi időben kénytelen voltam némi fogyókúrára fogni, különben megereszkedik a pocakja és akkor már nem lesz olyan kívánatos kandúr a cicalányok körében. De most aztán kapaszkodott foggal-körömmel, mert tudja a kis beste, hogy ha bossolni megyek, akkor nem érek haza egykönnyen, s bár könyöröghetne Sayanak, hogy etesse meg, az mégiscsak egyszerűbb módja a dolgoknak, ha tőlem követeli meg a napi betevőjét. Szóval mostanra bizonyára annyira telezabálta magát, hogy a szoba közepén esett össze a jóllakottságtól facepalm
Még egy utolsót kortyolok, még egy utolsó nagy szusszanás, s már kész is állok. - Felőlem indulhatunk! *széles vigyor*
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi10/5000[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 26 2014, 23:03

És az számoló utószor vált, miképpen megnyílik vala az mennyeknek kapuja, és szemetek elé tárul mindaz a csodálatos jelenés, mely mögötte leledzik. De mi vár a kapu túloldalán? Van olyan kapu is, ami mögött semmi sincs? Talán megfogalmazódik valakiben ez a kérdés, talán nem, de emögött a kapu mögött -mely belépésetek után nem záródik be- éppenséggel nem erre kapjátok meg a feleletet, hiszen itt valós dolgokat rejtenek a kitárulkozó vasrácsok… már amennyire a SAO világát valósnak fogjátok fel. A kapu mögött egy kör alaprajzú terem vár benneteket, szépen lecsempézett padlóval. A terem falát néhol márvány mozaik díszíti, és egy festmény, és a padlón hever pár réginek tűnő papírlap is. A terem padlójának közepét egy vörösen izzó véset díszít, mely tíz ágú csillagot ábrázol. Ennek a közepén fekszik a Senzankō névvel jelzett állítólagos miniboss. Nem tűnik nagyon veszélyesnek, fel sem ébred amikor beléptek, a füle botját sem mozdítja. Körülötte lilás színben vibrál a levegő. A csillag ágainál kis körök villannak fel, a szivárvány színeit követve.

Határidő: Június 3.
Kérlek tieket, hogy a postotok végén írjátok le a jelenlegi statjaitokat.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Chancery on Kedd Május 27 2014, 14:04

Amilyen az áldott jó szerencsét, első percekben máris egy piros indikátorossal hoz össze a Sors. Aztán rögvest egy másikkal is, aki talán csak adja az ártatlant, talán valóban az. Kissé fel is fut a szemöldököm a láttukra, de egyébiránt nem sok kedvem van törődni velük. Ha gyilkosos pirosak, és a megölésemre pályáznak, ezer örömmel, kitárt karokkal állok eléjük, még a páncélomat és minden pluszpontomat is leszedem nekik, ha úgy kívánják.
Ezen szándékukat viszont egyikük se közli, legalábbis nem szemtől-szemben, ehelyett illedelmeskednek, egyikük meg még adja is a hülyét, hogy gőze nincs arról, mi az a miniboss. A férfi felé csak legyintek. -Kisasszony az, akinek három anyja van, de nem én. -felelem nem túl lelkesen, majd vállat vontam. -Ja, valami hasonló. Chancery vagyok, ha esetleg switchelni kéne majd... örvendek.
Való igaz, hogy csak emiatt mutatkoztam be eredetileg. Láttam már esetet, mikor valaki azért nem switchelt másra, mert nem tudta a nevét, anélkül pedig nem működik a rendszer. Az ilyesmit a Darázskirálynő óta el akarom kerülni...
Álomkelő viszont némi érdeklődést mutat végre. Alaposan végignézi a két pirosat, majd ültéből felemelkedve, farkát lengetve úgy dönt, nem veszi le róluk a tekintetét. Hangja, egy fiatal, nemileg bár kétséges, de talán női hang szólal meg a fejükben.
~Azok szándékosak...?~
Úgy tűnik, gyanús neki a nagy piros-találkozó, én viszont úgy érzem, mindjárt lehidalok a megdöbbenéstől. Egy pirító "Na-de-ÁK!" sutyorgással próbálom elérni, hogy visszavonja a kérdést, de nem teszi. Várja a választ.

Közben persze sorban jönnek a többiek, és el sem hiszem, hogy mosoly terül végül az arcomra. Kyuushiro... majd a mosolyból döbbent arckifejezés lesz, végül valahogy sikerül elé botladoznom. Nem tudom, megismer-e, én azért váltogatok a döbbenet és az öröm között, majd valahogy kinyögöm: -Nahát! Dehát... de... te... jézusom. Én... azt hittem, meghaltál... ki volt húzva a neved......
Társnőjét először észre se veszem, de amint ez megtörténik, neki is köszönök és bemutatkozom.

Junt hasonló örömmel üdvözlöm. Nem tudom, miért, de a keserűségem úgy szállt el, mint valami kismadár, mikor megláttam Kyuushirot. Megölelem Artes-beli barátnémat és hasonlót válaszolok kérdésére, mint Tantalosznak az imént. Végül pörögnek az események, ahogy sorban érkeznek meg a többiek, Uta, Raven (akit eddig még nem ismertem, hacsak nem Saya szinte szerelmetes leírásaiból), Tachi, majd Anat. Az Artes céhvezérét még Álom is üdvözli egy hatalmas, állkapcsot veszélyeztető ásítás kíséretében, Tachi felé pedig én vagyok az, aki küld egy külön kis mosolyt, na meg némi pirulás. Na de kérem... már a második, aki itt hajlong előttem >.> És mindkettő piros. Ez valami közös szokás lehet?
-Véletlenül nem ismeritek egymást. -pillantok Tantalosz felé. -Sok a közös bennetek.

Társaság. Szinte érzem a sok-sok hullámot, amit árasztanak magukból, és valahogy jó érzés, főleg Jun és Tachi jelenléte, akik legalább ismerősek és észre is vettek. Ők olyan emberek még, akik nem ismerik az árnyoldalam, és örülök neki, hogy most kaphatok tőlük némi életlöketet, pont ezért; még nincs bennük semmi, ami ellenérzéssel töltenék el őket az irányomba, de persze ez is csak idő kérdése lesz. Annak a régi-régi ismerősnek a jelek szerint ismét utolért az átka, hogy mindenkit elmarok magam mellől, de egyenlőre maradok annál, hogy megbántam a gondolatokat, amik Tantalosz és Miu felbukkanásakor ötlöttek az agyamba.
Álomkelő a jelek szerint érzi ezt rajtam, mert az öröme szinte tapintható.
A kapu végül kinyílik, én meg egy harsány "Halálozási sorrend!" felkiáltással be is lépek rajta, botommal a kezemben. Hamar kiderül viszont, hogy szükség nincs rá, hisz nem vetődik rám Hullafaló vagy akármilyen más bestia, hogy megszabadítson a májamtól, helyette csak egy összegömbölyödött tobzoska kerül elénk, Senzankoo néven. Elkerülve a csillagot beljebb lépek és elindulok jobbra a fal mentén, hagyva, hogy a többiek is beljebb merészkedjenek. Az már elsőre is feltűnik, hogy a csillag tíz ágú, mi pedig pont tízen vagyunk. Kérdőn nézek a társaság felé.
-Vajon... oda kéne állnunk...? -mutatok a csillag ágaira.


Spoiler:
Élet: 22 (110)
Fegyverkezelés: 21
Erő: 15
Irányítás: 34
Kitartás: 22
Gyorsaság: 35
Spec. Képesség: 15
Páncél: 30

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2685
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi8140/8500[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Jun on Kedd Május 27 2014, 14:54

Chan mellé léptem, és megölelgettem, majd a két vörös indikátoros alak felé fordítottam a tekintetem. Itt van a semmiből egy híd, előtte egy njk aki mindenféle ijesztő dolgokat sugalltat felőle, és most pedig ezek az indikátor piszkolók is. Még szerencse, hogy voltam annyira elővigyázatos, hogy mielőtt idemerészkedtem küldtem egy-egy üzenetet a céhtagoknak, szóval ha bármi történne velünk, legalább tudni fogják, hogy hol történt is mikor. Azonban nem telt sok időbe mire érkezett hozzánk még a zöld oldalra, egy-két alak többek között Raven is, aki minden bizonnyal az üzenetem miatt jött.
- Hali! - köszöntem neki, ahogyan ö is nekem, majd kicsit elgondolkodtam, hogy összeszedjem a gondolataim, mit is tudok erről a helyről, - Hát, az biztos, hogy eddig nem volt itt, és a vészjósló szövegekből amit a  híd előtti pasi mondott tuti, hogy nem egy átlagos mini-boss előtt állunk. A számlálóról meg csak annyit, hogy az érkezőket számolja. Legalábbis eddig úgy tűnik... - pillantottam fel az ajtó feletti kis számlálóra amit már érkezésem óta figyeltem, és személyek érkezésekor mindig kevesebb lett a szám. Egy ideig szemezgettem a vörösökkel, de egyáltalán nem úgy tűnt mint akik a túlerő ellenére is akár képesek lennének nekitámadni valamelyikünknek. Ha meg mégis egy képességaktiválás beleférhet... Legalább némi információnk lesz azzal kapcsolatban, hogy mit tudnak. A harmadik vöröske érkezésekor már kezdtem tényleg úgy érezni, hogy semmi keresnivalónk nincs itt, ennyi megbízhatatlan között... ugyanis ki bízna meg vadidegenekben akiket már megbillogozott a program? Hát én biztos nem...
- Ezúttal nem hagyom, hogy miattam ess ki Chan. Most már sokkal óvatosabb és elővigyázatosabb vagyok! - daráltam le egy lélegzetvétellel két egymást követő mondatot is a lány felé fordulva, ezúttal már tényleg mindennek a lehető legjobban kell mennie. Nem fogom a véletlenre bízni, hogy valaki aki olyan fontos mint ö előttem kerüljön halálközeli élménybe, ráadásul miattam. Közben hála az aktív hallgatózás jártasságomnak, vagy a cseppet sem halk belépőnek, kiszúrom Anatot is a tömeggé alakuló csoportból. Az ajtón a számláló nullát üt.
- Tudtam, hogy eljössz! - öleltem meg Anatot, aki látszólag elég jól érzi magát, mit sem törődik a vörösökkel, és már nyitja is az ajtót. Elsők között léptem be a fura terembe, aminek a falán itt-ott még díszítés is helyet foglalt. Chan észrevételére csak megrántottam a vállam. Kicsit tartottam az ilyesmi firkálmányoktól, elég bizarrul festett, és talán még egy csapda is lehet.
- Az a valami a boss? - mutattam a terem közepén összegömbölyödve fekvő valamire.

Pontok:
Élet: 12(+2)
Fegyverkezelés: 30 (+16)
Erő: 14 (+17)
Kitartás: 5 (+6)
Gyorsaság: 22 (+10)
Speciális képesség: 7 (+8 )
Páncél: 30

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
Jun
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi3984/4100[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tantalosz on Szer. Május 28 2014, 16:00

A kisasszony válasza kissé gorombán ért, de ezt elkönyveltem egy kicsi rosszkedvnek.
- Ahogy kívánja kisasszony… Chancery-sama… - javítottam ki gyorsan magamat. Remélem ez a kis malőr nem fogja megrontani a kapcsolatot, hiszen mégiscsak egymás mellett fogunk küzdeni. Majd nem sokára egy ismerős arc is feltűnt a láthatáron. És az, amit csinált, csak még inkább bebizonyítja, hogy kiről van szó.
- Üdv, Miu-chan. Látom egyensúly érzéked nem sokat változott a legutóbbi találkánk óta. – mondtam és egy kissé játékosan összeborzoltam a haját. Ezt a kislányt nem lehet nem szeretni. Ezt már akkor eldöntöttem, amikor párbajoztunk. Olyan kis esetlen, jobban mondva túl sokat is esik… De remélem, hogy most máshogy lesz. Majd egyszer csak egy eddig nem hallott női hangra leszek kíváncsi. Vajon honnan jöhet? Itt még csak Chancery és Miu van, és a számláló sem mutat újabb játékost. Akkor viszont… a macska? Kissé bambán néztem a macskára, majd Miu-ra, hogy ő hallott-e valamit. Majd vissza a macsekra és válaszoltam neki.
- Igen, szándékos… Ha úgy vesszük. Igen, játékost öltem, de nem olyanokat, ahogyan te gondolod. – mondtam. Ezt most elég nehéz lenne teljesen elmagyarázni és inkább nem is megyek bele a részletekbe. Remélem, hogy megérti, azt, ahogyan a „nem olyanokat” értettem.  Majd nem sokára még egy ember érkezik, és őt is illendően üdvözlöm, ahogy az azt követőt és az azután következőt is. Eddig mindegyikük megleste az indikátorom, a lány pedig még egy furcsa pillantásra is méltatott, amíg Chancery-hez nem fordult. Aztán jött még egy lány, ő pedig a rajtam kívül érkezett egyetlen férfi mögé bújt. Kezd egy kicsit kiakasztani ez az egész. Nem vagyunk mi szörnyetegek, hogy így viszonyuljanak hozzánk. Jó, persze, elővigyázatosság, de ez akkor is szerintem kissé túlzás és diszkriminatív. Mondjuk, amilyen hírek a piros indikátorosokról terjed… Nem csodálom, hogy félnek tőlünk. És egészen addig félni is fognak, amíg meg nem ismernek közelebbről. Talán utána is. Majd kiderül. És nem sokára még egy ismerős arcot pillantottam meg.
- Üdv, Utahime kisasszony. – emeltem meg a kalapom feléje. Talán ő nem lesz ilyen elutasító, mint a többiek. Vagy pedig megijed, mert azt hiszik, hogy cinkostársak vagyunk és ő is valami elvetemült, alávaló… Inkább hagyjuk. Nem sokára befutott a maradék ember is, köztük egy vörössel. Egy kissé összeszűkült a szemem, de végül inkább hagytam. Talán ő is olyan, mint Miu. Habár így elnézve, maga a tartása, és a mozgása is másabb, mint a kislányé. Mindegy. Harc alatt kiderül. Ami pedig kezdődik is, hiszen megvagyunk tízen. A kapu kinyílt, és ketten már be is rohantak. Én pedig utánuk. Bent először a termet vettem szemügyre, és egy jól ismert képet láttam meg a falon, ami kicsit talán elrettentett. Ezzel talán arra akartak következtetni, hogy nehéz munka, vagyis jobban mondva lehetetlen, mint Sziszüphosz-nak? Csak itt nem követ kell a hegyre felgörgetni, hanem szembe kell szállni, egy… mi is ez? Néztem megilletődve a miniboss-ra. Az biztos, hogy neve van. És az is biztos, hogy él. Csak alszik. Aztán Chancery mondatán gondolkodtam. Lehet benne ráció… Talán csak akkor fog felébredni a boss.
- Próbáljuk ki. – mondtam ki hangosan is, és beléptem a piros körbe.

Stat:

Élet: 4 (20hp)
Fegyverkezelés:2
Erő: 2
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Spec. képesség: 1
Páncél: 4
Tantalosz
Tantalosz
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 6
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi291/300[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (291/300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Csüt. Május 29 2014, 08:36

Ahogy Tantalosz belép a piros körbe, az kissé felizzik, erősebb fénnyel világít, a lény a kör közepén pedig mocorogni kezd.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kyuushiro on Pént. Május 30 2014, 13:04

Megérkezem, köszönök (a később érkezőknek is), satöbbi... csak a szokásos formaságok, mielőtt vállvetve küzdenénk, és egymásra bíznánk az életünket. Már aki lesz ilyen hülye, mert én ugyan még a köpenyemet sem bíznám egy vörös indikátorosra. Hogy is bíznám, hisz olyan szép új, nemrég szereztem! A vörösök meg örüljenek, hogy nem támadom le kapásból őket, hisz az indikátorom színe nem változna.
Ilyesmi azonban nem áll szándékomban, még a lovag átlátszó kifogása után sem.
Mikor meglátom Chant, elmosolyodom. Nem csoda, hogy úgy meglepődik, hisz rég nem látott már. Ahogy gondoltam: ismerőseim azt hitték, halott vagyok.
-Őszintén szólva nem lepne meg, ha tényleg így lenne... - mondom. - A rendszer sok érdekes hibára képes, nemhiába kellett hanyagolnom a fejlődést ennyi ideig. - az 'ennyi idő' fogalmáról nem adok részletesebb magyarázatot, hisz ha érdekli, úgyis megkérdezi majd.
Gyűlünk, gyűlünk, alig valamivel utánam még egy vállalkozó szellemű lány közeleg. Ezek szerint nem mindenki törődik azokkal az NPC-kkel, aki távozásra biztatja a gyávább játékosokat... helyes, nagyon helyes.
Majd ezután... érkezik valaki. Mit érkezik, ideront, és látható elégedettséggel nyugtázza: sikerült. Hogy pontosan mi is sikerült, azt nem tudom, de egy mosollyal díjazom a rögtönzött bemutatót, és egy... egy semmilyen pillantással azt, ahogy mögém bújik. De tényleg: nem lep meg, dühös sem vagyok, és a megértésem sem mutatom ki. Igazából rejtőzzön csak el, ha akar, hisz egy első szintű még védekezni sem tudna egy gyilkos ellen.
Nem mintha a lovag olyan erős lenne. De akkor hogy szolgáltatott igazságot, ahogy ő mondta? Érdekes, de most sem ő, sem más nem fog senkit meggyilkolni. Erről én kezeskedem.
A számláló nullára vált, az ajtó kinyílik, én pedig megpillantom a miniboss termét. Furcsa érzés fog el, melynek nem sok köze van a félelemhez, inkább... inkább izgalomnak nevezhető. Mondjuk mikor meglátom a békésen alvó minibosst, ez valamennyire alábbhagy. Álmában kell lecsapnunk, vagy mi?
A vörös lovag (de menőn hangzik, bezzeg az igazság mennyire más) magához ragadja a kezdeményezést, és besétál a terembe. Szenvtelenül nézem, mint ahogy azt is, miként kezd mocorognia Senzankō nevű... valami.
-Igyekezz mellettem maradni... kivéve, mikor támadok. - mondom Myllának, majd előhúzom Díszes Katanám, és én is belépek a vörös körbe, természetesen felkészülve arra, hogy szükség esetén villámgyorsan reagáljak.

Stat:
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi871/900[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Pént. Május 30 2014, 13:28

Ahogy Kyuu belép a vörös körbe (óramutató járásával ellentétes irányba Tantalosz mellett), az a kör is felizzik.

Színek:


  • cián
  • kék
  • sötétkék
  • lila
  • ibolya
  • vörös
  • piros
  • narancs
  • sárga
  • zöld

Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Kremylla Lyeen on Pént. Május 30 2014, 15:20

Akik bemutatkoznak, azoknak elárulom a nevemet, természetesen miután halkan köszönök nekik. Ez valamelyest megkönnyíti nekem is az oldódást, a vörös indikátor azonban elég... Furcsának hat a sok zöld között, feszültségkeltőnek. Nem valami szívmelengető, de elnézve, ahogy üdvözli a többieket, megkönnyebbülök. Lehet, naív vagyok, és elhiszem ez alapján, hogy rám nézve nem veszélyes, de ezen most nem gondolkodok. Jobban is teszem, máskülönben belebonyolódok a saját mondókámba, és nem lesz se füle, se farka.
Mély levegővétel után, melyet pár másodpercig benn tartok, majd kifújom, kihúzom magam. Aprócskának érzem magam, tudván, milyen kis gyenge vagyok - vagyis lehetek a többiekhez képest. Nem úgy tűnnek, mint akik most kezdték volna a játékot.
Hát igen... Nem mint én.
Még egy vörös megjelenik, mire újra elbizonytalanodok, ám ő se tűnik fenevadnak. Aztán lehet, csak teszi az agyát - fut át elmémen, persze igyekszek elvetni. Lehet, oka volt rá, és erről próbálom meggyőzni magam, nem éppen sok sikerrel. Valahogy akkor is ott van bennem a bizalmatlanság, ami valószínűleg inkább önvédelemből van és a magam védelme érdekében, ez pedig érezhetően nem éppen tudatos, csak tippelek az okra.
Igazából most kezdem megtudni a részleteket, hiszen a magyarázó valakitől elmenekültem. Igen, valakitől. Nem ebbe a világba való vagyok, de hát most mit csináljak? Majd valahogy megtanulom a különféle kifejezéseket, szavakat, rövidítéseket. De egy ideig ne is várja senki, hogy azt a beszélő izét ne izének hívjam. Szóval most figyelemmel kísérem azokat a beszélgetéseket, amiket pont sikerül elcsípnem, így végig némán állok.
Mivel Kyuu mögött vagyok, könnyedén megböködöm a lapockájánál, és suttogva kérdezem meg tőle:
- Ismered őket?
Még egy-két ember érkezik, és a számláló, amit eddig nem vettem észre, lenullázódik, majd kinyílik a kapu. Fenébe, most már nem fordulhatok vissza... Pedig nem állt szándékomban egy marék ismeretlennel bármiféle kalandba keveredni, viszont visszamenni meg nem is mernék így, hiszen gondolom, a többiek kíváncsiak, mi folyik itt. És ha mindenki marad, akkor én társ nélkül kelljek visszamenni a városba, és az alatt az út alatt könnyedén csapdába is eshetek. Fene ebbe a kicsi szintbe és ennek a világnak a veszélyeibe! Megőrülök!
A kapu feltárul, és kinyújtva nyakam, lábujjhegyre állva a többiek fölött próbálok bekukucskálni. Néhányan bemennek, és az egyik vörös belelép a hasonló színű körbe. Csak pislogok, amikor az felizzik, majd Kyuu is követi - ő a mellette lévő körbe lép, ami szintén fényleni kezd. Az ajánlatát figyelembe véve igyekszek a közelében maradni, így hát az ibolya színű körbe lépek. Közelség biztosítva.
Kardomra teszem a kezemet, hogy majd alkalom adtán könnyedén húzhassam ki a hüvelyből. Természetesen savanyúan figyelem a tízágú csillag közepén fetrengő minibosst - már ahogy mondták, de nekem csak valami állatkának tűnik, ami alszik. Persze a többiek komolyságát (?) nézve inkább igyekszek elnyomni a téves következtetéseimet a látottakról. Savanyú arckifejezésemről valószínűleg mindenki rájön, hogy nagyon nincs tapasztalatom ezen a téren, és abban se vagyok biztos, hogy a kard nem fog kiesni a kezemből.

_________________
Stat::

Élet: 4
Fegyverkezelés: 0+5
Erő: 2+8
Kitartás: 2+2
Gyorsaság: 5 +8
Speciális képesség: 2
Páncél: 24


Adatlap
Kremylla Lyeen
Kremylla Lyeen
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2014. May. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Testben a gép előtt, lélekben valahol teljesen máshol... :D

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi137/150[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (137/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Pént. Május 30 2014, 15:28

Az ibolya színű kör felizzással jelzi, hogy megtalálta a gazdáját. És a további esetekben is ugyanez fog történni. Ezután már csak akkor írok, ha valami ettől eltérőt tesztek ebben a körben.  Razz
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Utahime on Pént. Május 30 2014, 19:37

Miután senki nem bánta, ott maradtam. Igyekeztem félre állni, hogy ne zavarjam nagyon a társaságot, bár a kapu az egekben állt, így igazán eltávolodni sem tudtam. Időközben érkezett egy harmadik vörös indikátoros játékos is, de rá már csak kíváncsian tekintettem, mint félve. Egyrészt, mert Chan a jelek szerint ismerte, másrészt, pedig mert Tantoloszhoz hasonlították... Már nem mintha ezért meg kéne bízni akármelyikükben is, de szerettem volna. Annyit legalábbis el szeretnék hinni, hogy egy küldetés vagy hasonló esemény erejéig megbízhatok bennük. Végül is a célunk ez alatt közös. Sóhajtottam egyet, és tovább gyönyörködtem a felhők vonulásában. Azért valahogy furcsálltam a helyzetet. Amíg nem találkoztam vörösökkel, mindig ijesztgettek velük és a szín elvileg azt jelzi, hogy gyilkosok. Megöltek egy játékost. Mégis hogy tudnak ilyen "normálisan" viselkedni? Valamiért erőszakos embereknek képzeltem el az ilyen módon megbélyegzett játékosokat. Hiszen lehet, hogy valaki számító és csak altatni akar a kedvességével, de ha ehhez elég esze van valakinek, az maradhatna zöld is. Rengeteg módja van egy játékos kirablásának vagy elverésének anélkül is, hogy akár csak besárguljon valaki. Talán ők is azokhoz tartoznak, akik csak "élvezik a játékot" anélkül, hogy elhitték volna, hogy itt tényleg meghallhatunk? Kíváncsian Tantalosz indikátorára pillantottam, mire az arcom színe is ahhoz hasonlatossá vált. Gyorsan megráztam a fejem. Mégis mire gondolok?! Lassan kezdem normálisnak tekinteni a vörös színt is?
Egészen addig töprengtem magamban, míg az utolsó ember meg nem érkezett. Ekkor a kapu feltárult előttünk és az emberek lassan besétáltak. Egy pillanatra megálltam a kapuban, hogy szemügyre vegyem minek is nézünk elébe, és leengedtem magam mellé Falcot. A terem viszont nyugalmasnak tűnt a szemben lévő, nem túl biztató festményt leszámítva.
-Egy tatu?- Lépkedtem közelebb az összegömbölyödött lényhez. A gombóc valami mágikus kör-féleség közepén foglalt helyet. Értetlenül néztem az állatkát, vagyis a minibosst akivel hamarosan megküzdünk. Tízen összegyűltünk, hogy kinyíljon az ajtó, de talán valami egyéb dolgot is kéne tennünk, hogy aktiválódjon az esemény?
-Ah! Ez jó ötlet, kérsz egy kekszet?- Ugrottam Chan mellé, egy zacskót nyújtva felé. Csak ne keljen kántálni is valamit körülötte...
Majd Tantalosz meg is indult az egyik ága felé. A piros villanást követően felcsillant a szemem, ez tényleg működésbe hoz valamit... mellé sasszéztam és felé is odanyújtottam a zacskót.
-Talán szerencsét hoz...- Mosolyogtam rá, majd eltettem a nasit és a pálcámra cseréltem. Falcot keresve körbepillantottam mikor felcsipogott. Alig tűnt ki amikor belelépett a narancs fényű körbe. Gyorsan mellé léptem én is, ha már kiválasztotta a nekünk való ágat és izgatottan vártam a folytatást.

Pontozás::
Élet: 6 (+2) =8 /HP=40/
Fegyverkezelés: 8 (+0) =8
Erő: 3 (+3) =6
Irányítás: 7 (+15) =22
Kitartás: 5 (+0) =5
Gyorsaság: 5 (+8 ) =13
Spec. Képesség: 6 (+0) =6
Páncél: (+10) =10

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi515/600[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 31 2014, 12:25

Miután illendően köszönök mindenkinek - céhtársakra és Chanra különös figyelemmel - majd bepótolom, amiről megfeledkeztem a nagy rohanásban. - Elmulasztottam a bemutatkozást. Anatole vagyok, örvendek. - Biccentek oda a számomra ismeretleneknek egy mosollyal. Tachi jelenléte azonban felettébb zavar. Olyan ez a fickó, mint a mágnes... hmm nem is, mint a pióca. Ha miniboss harcra kerül a sor, ő mindig ott lebzsel. Akárcsak a bosson. Itemvadász -.-
A kapu fölötti latin szövegre terelődik a tekintetem, s bár rettentő ismerős valahonnan, nem tudok rájönni a jelentésére. Hiába, a lexikális tudásom sokat kopott könyvek és internet nélkül. Bár nem hiszem, hogy ezen nyelvi hiányosságom miatt fog megbukni a küldetés. Ahogy lejár a számláló, még ki sem kell mondani, hogy "mellon", már nyílik is a kapu. Számítottak ránk, vagy csak simán aktiváltuk a questet?
A terem megjelenése számomra rettentően tetszetős. Elegáns, ódon, antik, igazán szemet gyönyörködtető egy magamfajta műkedvelőnek. Mindenek előtt a mozaikokat és különös képen a festményt veszem szemügyre, illetve oldalsó kijáratokat, titkos ajtókat keresek. Bárhol megbújhatnak még szörnyek, ne rögtön a nyilvánvaló felé vegyük az irányt! Nem kerüli el a figyelmemet a minibossnak tűnő lény sem, de amíg alszik, addig nem lehet gond. Lassú, megfontolt léptekkel közelítek a festményhez és alaposan végigmérem. Lehet csak dísz, lehet csak megtévesztő kép, de mégis úgy hiszem, ez lehet segítség is a miniboss legyőzéséhez. Mindenesetre elraktározom fejben a képen látott jelenetet.
No lássuk csak tovább. Tízágú csillag, szivárvány színeiben felvillanó körökkel a csúcsain, szétszórt ódon pergamenek. Logikus, amit Chan kérdez, hiszen a csillagnak ugyanannyi ága van, mint ahányan mi is vagyunk. Én azonban nem hamarkodnám el ennyire a dolgot, azok a papirosok jobban érdekelnek, mint a csillag és fényei. Mire azonban figyelmeztethetnék bárkit is, hogy ne cselekedjen elhamarkodottan, már négyen is belépnek egy-egy színes körbe mindennemű stratégiai megfontolás, véleménymegosztás, megbeszélés nélkül. Én magam is kísérletező típus vagyok, de ebben a teremben olyan rejtett jelek vannak, amit teljességgel figyelmen kívül hagytak. Ha már én is azt gondolom, hogy nem lehet fejjel a falnak rohanni és fejest ugrani az ismeretlenbe, akkor az már tényleg komoly helyzet. Kedvem lenne leszidni őket, de inkább befogom a szám. Nem kellene pont nekem papolni, az olyan hiteltelen. És arról sem akartam okoskodni, hogy a szivárvány színeinek sorrendjét kellene követni, mert nem emlékeztem melyik az első szín. Talán a sárga? Vagy tényleg a piros? - Hogy vannak sorban a szivárvány színei? Piros a kezdőszín?
Nekem azonban még eszem ágában sincs beállni egyetlen körbe sem, inkább azon próbálok ügyeskedni, hogy a papírokat összegyűjthessem és szemrevételezhessem anélkül, hogy bármire rálépnék vagy megzavarnám a minibosst. Ha esetleg nem érném el a lapokat, akkor köpenyemet rádobva próbálom közelebb húzni őket.
_______________________________________________________________________________________________________

Egyes papírlapok azonnal szétporladnak a kezemben, ami kissé megijeszt, de a megmaradt négy lap annál értékesebbnek tűnik. Azonban átfutva a szövegezést és szemrevételezve az ábrát, csöppet sem érzem magam okosabbnak. Hátha a többiek jutnak valamire, így megosztom velük is a találtakat. Hangos olvasásba kezdek:
A legnagyobb félelmeinktől gyakran csak egy kis kapu választ el minket, de igyekszünk távol maradni tőle, mert ha átlépnénk rajta, azzal elismernénk, amivé életünk során váltunk. Amit viszont elismerünk, az szabaddá tesz.
A farkasok juhokká váltak. Lelki tusák közepette történnek ilyen átalakulások. Megesik, hogy tigrisek nyalják a keresztet. Ha feltárul a komor kapu, nehéz hinni, de nem hinni: képtelenség.
Ha túl sokáig tartjuk ketrecben, fuldokolni kezd a bennünk lakozó vadállat, és vonyít, hogy engedjük szabadon. És ezt a fenevadat mindaddig nem győzhetjük le, amíg tudatosságunk felül nem emelkedik a természet által biztosított, állati kapu szintjén.
És van még itt egy ábra is egy 3x3-mas ráccsal, de teljesen üresek a rubrikák.  

statok:
Élet: 44
Fegyverkezelés: 45
Erő: Z84/S92/P100
Kitartás: 15
Gyorsaság: 65
Speciális képesség: 16
Páncél: 55
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi10/5000[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Phobos on Kedd Jún. 03 2014, 16:20


Nem volt annyira meglepő, hogy miniboss küzdelem lehetett az, amire ennyien vártunk - persze jó, ha az idegen megbizonyosodik róla, mivel áll szemben. Sejtelmes hümmögéssel, illetve egy bólintással nyugtázom Jun szavait, majd tekintetem az éppen befutó Anatra irányul. Valamiért mindig az volt az érzésem, hogyha ő jelen van, nem lehet baj - mondjuk más is így gondolhatná a céhvezéréről. Annak ellenére, hogy örültem a jelenlétének, pókerarcot vágva integettem neki, miközben ő is köszöntötte az ismerős, s kevésbé ismerős arcokat. Félig csípőre tett kézzel meredtem a kapu fölötti visszaszámlálóval, mely aztán az utóbbi szóban forgó céhvezérem érkeztével el is érte a nullát. Számat "ó"-ra kerekítve, kissé baljóslatúan fogadtam az ajtó kinyílásának jelenségét. Még akkor sem volt túl sok kedvem vagy merszem átlépni a küszöbön, amikor a többiek megindultak - ehhez képest még az alacsonyabb szintű játékosoknak nem jelentett akadályt. Még ha nem is örökre, de valami megbénított: egy rossz gondolat? Vagy a halálfélelem? Visszagondoltam azokra a rémes képekre, amikor az életem egy hajszálon múlott - és mivel már volt veszíteni valóm, ezzel egyetemben okom is, hogy féltsem a bőrömet. Fejemet megrázva kellett rájönnöm arra a tényre, hogyha Gilbert már számtalanszor kockáztatta az életét a szintmegtisztítások alkalmával, akkor oka se lehetne a félelemre. Hatalmas adagnyi levegővel töltöttem meg tüdőmet, és indultam meg céhtársaim nyomában, majd amint megpillanthattam a különös teremtményt, ami a terem közepén szunyókált, baljóslatú érzéseim megint a felszínre törtek. Gyanús volt, hogy még ha egy miniboss is, de alszik - ráadásul a tíz ágú csillag akár mindannyiunkat jelölheti. Egyesek merészebben viselkedve már-már nekikészülődtek az ütközetnek, és egy-egy csúcsra álltak. Már én is úgy véltem, ez lenne a leghelyesebb döntés, időt nem pazarolván, de láttam, hogy sem Anat, sem pedig Jun nem mozdult meg.
- Nekem annak tűnik - feleltem az utóbbi szóban forgó lány kérdésére, majd szememet megforgatva próbáltam rájönni, mi lenne az, amit helyes megoldásnak titulálhatnék. Jobb kezemet szám elé biggyesztettem, és hosszú hümmögéssel adtam a többiek tudtára, hogy még igenis gondolkodok a dolgon. Anat kérdésére odafordítottam fejemet.
- A vörös. Azt követi a piros, narancssárga, citromsárga, zöld, sötétzöld, kék, sötétkék, lila, és végül az ibolya. - Elkaptam a gondolatmenetét, mire pupilláim kissé tágabbra húzódtak. - Helytelen sorrendben állnak rá a csúcsokra? - Újabb hosszú hümmögés. Ha így volt, akkor ebben az esetben lesz következménye annak, amit a többiek műveltek. Kicsit még tipródtam az elmélkedéssel, mire egy ponton föladtam azt. Inkább megvártam a választ.

Statok:
Élet: 18+12 (150 HP)
Fegyverkezelés: 25+5
Erő/Irányítás: 29
Kitartás: 10+12
Gyorsaság: 24+18
Speciális képesség: 10+4
Páncél: 116


A hozzászólást Raven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 03 2014, 20:45-kor.

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi10/2900[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jún. 03 2014, 17:59

A lovagra pillantottam, és arra a hajbókolásra, amit leművelt. Annak ellenére, hogy Chan-chan kifejezetten ellenkezett a bánásmód ellen és lám, a másik vörös indikátorossal, aki történetesen egy fiatal lány volt, mindjárt képes volt közvetlenebbül viselkedni. Felsóhajtottam. Bár sejtettem, merről jön a férfi, hiszen én magam is hasonló nyelvezetet használtam hölgyekkel szemben, de ragaszkodni hozzá, mikor nem kívánják, buta hiba.
- Ő az ikertestvérem, akit elszakítottak tőlem születésünkkor :] - feleltem végül a lánynak vigyorogva. Tetszett, hogy jó kedve volt, persze, most nem zaklatták. Nem tudom, ki vetemedhetett rá, hogy megtegye vele, nekem eszembe se jutott volna. Nem azért, mert nem lenne szép, hanem mert látszott a viselkedésén, hogy nem vevő rá, máshogy reagálna, mint azok a lányok, akiket megkörnyékezek általában.
Az ajtó kinyílik, én pedig követem a bevonulókat. Nem siettem, az a típus voltam, aki inkább utoljára lép be, és megfigyeli, ki mit tesz. Általában mire én odaérek, addigra számtalan információval gazdálkodhatok, tanulhatok a többiek hibáiból, láthatom, miket tapasztalnak. Most viszont meglepő módon senki sem támadott rá a terem közepén fekvő páncélos lényre, helyette egy tízágú csillagot mustráltak és tanácstalanul nézelődtek. Nahát :] Az emberekről eztán lassan rátévedt a tekintetem a terem jellegzetességeire is. Számtalan item hevert szerte szét, mozaikok, festmény... Minden jelenlétének meg kellett legyen az oka, puszta díszként ritkán használnak efféléket. Ha már mindenki ilyen kényelmes volt, hát én is szemrevételeztem amit lehetett, eleinte a mozaikokat, majd Anatole-kun példáját követve a pergamenek felé fordítottam a figyelmem, látni kívántam mi van rajtuk. Látni kívántam volna, ha nem esik szét néhány a kezében Neutral Mondhatni a szokásos elhamarkodott tett.
- Az összes valamilyen kapuról szól, nahát... :] - jegyeztem meg a nyilvánvaló összefüggést, majd a bejárat felé intettem, amin beléptünk. Szimbolikus jelentése is lehet annak a kapunak, ráadásul felettébb érdekesnek hatott a lehetőség, ha összevetettem a hallottakkal. A csillag felé pillantottam, nyilvánvaló volt, hogy be kell állnunk egy-egy körbe, de mivel jogosan felmerült a lehetősége annak, hogy elrontották a sorrendet, így nem kockáztattam meg azt egyelőre, hogy én is beálljak.

HP:100 | F:65 | E:40 | K:12 | GY:18 | S:20 | P:90
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Miniboss] Mostly Harmless Vo36oi7624/7700[Miniboss] Mostly Harmless 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Silica on Kedd Jún. 03 2014, 23:35

Ahogy egyre többen lépnek be a körökbe, úgy villannak fel sorra, de a miniboss nem nagyon mocorog. Azonban amikor Anatole a kezébe veszi a papírokat, akkor lustán, lassú kényelmes mozgással kigömbölyödik, kicsit nyújtózkodik, ásítozik, de végig ugyanazon a helyen, a szimbólum közepén marad. Azután érdeklődve felétek fordítja a tekintetét, szaglászgat egy keveset, majd lecsüccsen és tovább figyel. Semmi érdekes, gondolhatnátok, amikor is egy gépi hang szólal meg, mintha egy felolvasóprogram lenne, betöltve az egész termet, így a hang forrását sem tudjátok meghatározni a visszhangtól. Mintha mindenhonnan jöhetne.
-Nem érted, ugye? Azért nem érted, mert nem figyeltek egymásra, pedig itt csapatmunkára lesz szükségetek. Még a szegény falusit sem kérdeztétek meg, pedig rengeteg hasznos információval szolgálhatott volna. Nem kell kapkodni, Senzankō senkit nem fog bántani. Békés jószág. Ti miért akarjátok őt bántani?
Ezután ahogy előkerült, úgy meg is szűnik, a tobzoska újra összegömbölyödik.

Határidő: Június 10.
Miu 500 szóval pótolhat.

...:

Chan: Az NPC-vel nem törődöm, nincs értelme…
Tantalosz: Nem félek én Hádész birodalmától sem. – nyugtatom meg, azonban tudom, hogy nem fog rá reagálni.
Miu: Egy ideig csak kérdően pillogtam az illetőre…
Kyuushiro: Két-három másodperc után azonban mindenféle válasz és reakció nélkül elmosolyodom, és felfelé indulok a hídon.
Jun: A már megszokott vészjósló hangsúllyal, amit már megannyi alkalommal hallhattam amikor egy izgi küldetésre jelentkeztem, vagy éppenséggel mini-boss volt a téma.
Lyeen: …és mikor a híd elé kerülök, megszólal valami… azonnal nekiveselkedek: végigszáguldok a hídon.
Uta: A lent álló NPC valami veszélyes szörnyet említett…
Raven: Sándor veszített a magasságból… közvetlenül a híd felett repült át. A vaskapu előtt megvetette a lábát a talajon…
Tachi: …majd szó nélkül suhantam el a férfi mellett…
Anat: -

Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Mostly Harmless

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.