[Küldetés]Love.com - 2. csapat

Go down

default [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Yui on Pént. Május 16 2014, 19:01

Love.com
2. csapat


Résztvevők: Ilsette, Cu Chulainn, Aidor, Ryuu, Tachibana Makoro
Határidő: 5 nap/fő
Sorrend: Nincs

Az első körben nem lesz sok dolgotok, így voltaképp szabad kezet kaptok. Tegyetek, amit szeretnétek. A lényeg, hogy végül délben a város egy kellemes újonnan nyílt étterméhez jussatok el. Oda érve egy vidám pincérlány fogad titeket.


[Küldetés]Love.com - 2. csapat Rize_www.kepfeltoltes.hu_


- Üdvözlöm, Rize vagyok. Kérem, kövessen. – mivel szép idő van, a lányka az étterem teraszára vezet titeket és az ott felállított asztalokhoz vezet. Miután helyet foglaltok étlapot oszt ki, és felveszi a rendeléseitek. A választék elég széles amerikai, japán, olasz és még számos jól ismert finomság található rajta egész jó áron, így rendelhettek bátran, amit szeretnétek.

Az ebéd elfogyasztásának végeztével azonban, furcsán kábának kezditek érezni magatokat. A hangok eltorzulnak, és lassan elsötétül előttetek a világ és az asztalra borulva elalszotok. Itt érjen vége a posztjaitoknak.

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

[Küldetés]Love.com - 2. csapat Hr345y345y5y6_zps6a45c429
Yui
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Cú Chulainn on Szer. Május 21 2014, 15:09

A nap a szokásos  testmozgással indult, vadásztam picit. Ezután nem ártana reggelizni sem, de úgy döntöttem, hogy ma a megszokott olcsó és laktató étel helyett, egy étterembe menjek, ahol valami finom is van. Mint például a most nyílt étterem, amiről nem rég hallottam ismerőseimtől. Állítólag a kiszolgálás kedves a kaja pedig ízletes és az árak sem egetverőek. No, majd kiderül, ha kipróbálom.  Dél körül jár az idő, mire odaérek, nem volt túlságosan nehéz megtalálni. Egy csinos pincérnő vár, aki még meg is szólít. Nem mindenhol kap az ember ilyen kiszolgálást.

- Szia, én Lancer. –természetes, hogy bemutatkozom, ha ő is megtette. - Mindenkinek ilyen kiszolgálás jár, vagy csak én vagyok különleges? – kérdezem tőle és ahogy meg kér rá, követem. Lehetne rövidebb is az a szoknya, de így is látszik, hogy nagyon szép a lány. \^o^/ Így az étel is finomabb lesz. Felvezet a teraszra (biztos olyan VIP vendégeknek van fenttartva mint én) és megmutatja hová üljek, majd a kezembe nyom egy étlapot. Nézzük csak...bő a választék az étlap szerint amit Rize hozott, még ír kaja is van...végre otthoni ízek. \^o^/  Az információm nem volt téres, nem fog rámenni minden vagyonom, ha most jóllakom, tehát rendelek bőven. - ...és még egy kicsit ebből is. –fejezem be a sort és várom hogy kihozza a kaját...majd fenomenális ötletem támad. – Nincs kedved velem enni? Kettesben finomabb lenne...

Válaszától függetlenül elkezdek enni, ha leül mellém, akkor beszélgetek vele, ha nem, akkor magányosan jegyzem meg, milyen finom az étel. Ide máskor is jövök, az biztos. \^o^/ Azon gondolokom, hogy rendelek még egy adagot, amikor elkezdek fáradni. Nem is fáradtság ez, inkább kábaság...ez vagy bug, vagy az ételben volt valami. Próbálok ellenálni és felkiáltani, hogy rámfigyeljenek, hátha segít valaki, de nem bírok, egyszerűen ledőlök, majd kisidő múlva elnyom az álom...altatót ettem volna? Végül is már mindegy...várom az elkerülhetetlent és elalszom.
Cú Chulainn
Cú Chulainn
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2014. Jan. 29.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Vo36oi270/500[Küldetés]Love.com - 2. csapat 2yjvlht  (270/500)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Ryuu on Szer. Május 21 2014, 19:36

Volt itt ma minden. Nem szívesen ismerném be senki előtt, de megkergettek. ._. Nem, nem játékosok, azt sosem hagynám, nah meg akkor se menne nekik, ha tudván tudnák, hogy one hittelős vagyok! Razz Azért kicsit félelmetes. Kéne tennem szintlépéskor életre. Neutral Ám most nem bánkódunk emiatt, legfeljebb beszerzünk egy olyan rucit, ami ad életre, meg páncélt... jobbat. Rolling Eyes Azonban ugye ott tartottam, hogy meg... nah erről inkább ne is beszéljünk. Razz Szóval épp a várost rovom valami étel után. Nem akarok szokásos kínai, vagy ami még rosszabb amcsi kaját enni. Unalmas, és már a gyomrom se fogadja be. ._. Valami igazi japánt akarok, egy sukiyakit, például. *.* :FFF De sehol se találtam jót. No Hát ez van, nagyon nehéz ám elkészíteni a csodás japán kajákat. Rajongok értük, imádom a hazám étkeit. Nem olyan agyon fűszerezett mint a kínai, vagy a bolond európai étkek, és nincs tele chilivel sem, mint Mexiko borzalmai. Tiszta ízek, az étel pedig egybeolvad veled. *.*

Nos ebben az állapotomban kapott el egy kis nyeszlett egérke. Aranyos volt a lány, csakhogy deszka. Neutral Mondjuk engem annyira nem izgat,mert láthatóan fiatal is volt, nem mintha én még nem lennék kiskorú. ^^" A csaj viszont egyértelműen nem jött be. Ám teljesen meglepő módon megszólított. Egyből lecsekkoltam, hogy jk e. Ha nem akkor njk, és ha njk, akkor bizony ez egy küldetés. Ám függetlenül attól, hogy ember e vagy gép, a válaszom nem volt más.
- Persze megyek. Ez egy küldetés, ugye? Miért magázódsz Rize chan? ^^ Velem beszélhetsz sokkal bensőségebben is. Cool - Követtem, mert miért ne? Miért ne mennék bele egy újabb küldetésbe? Nem vagyok az a fajta, aki itt hagy egy kínálkozó lehetőséget. Hehee, meg aztán, hanem is küldi lenne, talán elüthetem az időt ezzel a csajszival, amíg kajálok. Remélem finom dolgokat kapok ám. Már tisztán láttam, hogy hová vezet. És igen. \o/ Ingyen kaja. \0/
Hát mostanában le vagyok kicsit égve, nah. ^^" Természetesen japán kaját kértem. Mint már említettem, nem vagyok oda a többi konyháért, habár nem utálkozom felettük minden nap. x3 Van amikor jól esik megszadizni magad egy erősebb kajával, tele erős paprikával meg chilivel.
Azonban volt valami furcsa dolog. Nem ara gondolok, hogy a pipi meglépett míg kajáltam, hanem mintha nem igazán lennék az ura mozgásomnak. Vagy forog a föld? Ilyen gyorsan? Nem neeeem, de itt nincsenek mérgek. Védett övezetben vagyunk és nem .... de akkor is érezhetően egyre nehezebb lett a fejem.
Fel akartam állni. Ez a küldetés része lenne? Rosszul érzem magam. Suspect Francba!
Ez volt az utolsó gondolatom azt hiszem mielőtt lefejeltem volna az asztalt és alá rogytam volna....

_________________
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Vo36oi747/800[Küldetés]Love.com - 2. csapat 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Aidor on Szomb. Május 24 2014, 19:50

A szokásos unottsággal léptembe a legközelebbi éterembe amit találtam a környéken. Na persze nyilván vidámabb lennék ha nem egyedül lennék állandóan. De ez van... bár céhtag vagyok, attól még solo játékos. És ritkán találkozok ismerősökkel. Nem mondom... de néha magányosnak érzem magam emiatt.
Rég jártam erre utoljára, mostanában máshol ettem igyekszek tovább költözni szintről, szintre ahogy csak lehet, hogy minél hamarabb tovább állhassak megpróbálok minél több időt a szintemnek megfelelő helyen tölteni. Sajnos ez nem olyan egyszerű. Különböző okok miatt egyre gyakrabban kell lejárnom az alacsonyabb szintekre. Elég gyakran huzamosabb időre is ott ragadok. Így nem egyszerű haladni. Most megint itt volt dolgom. Ha meg már úgyis itt vagyok akkor eszek mielőtt visszatérnék. Belépek az étterembe ahol egy vidám lány fogad. Egy NPC, bemutatkozik, Rizenak hívják. Nem emlékeztem rá korábbról. Na nem mintha annyira komoly jelentőséget tulajdonítanék nekik. Így valószínűleg csak figyelmetlen voltam korábban.
A teraszra vezet ahol felvette a rendelésem majd nemsokára ki is hozta.
A virtuális konyha előnye... pillanatok alatt elkészül. Néha tovább tart a kihozása mint az étel elkészítése. Ez különösen igaz azokra a bizonyos napokra mikor csúcsforgalom van. Persze csúcsidő az mindennap van, estefelé mikor a játékosok visszatérnek a mezőkről. Csúcsidő viszont ennél ritkábban van. Mivel nem mindenki eszik rendszeresen étteremben ezért nagyos össze kell jönnie a dolgoknak, hogy csúcsforgalom legyen az étteremben. Ennek ellenére előfordul néha-néha, hogy hirtelen mindenki egyszerre éhezik meg és néz be ide.
Hozzáláttam a lakomához, az étel jó volt mint mindig, de amire nem számítottam... hirtelen szédülni kezdtem majd hangosan koppant a fejem az asztalon...


A hozzászólást Aidor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 24 2014, 23:18-kor.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Vo36oi1278/1300[Küldetés]Love.com - 2. csapat 2yjvlht  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Michiko on Csüt. Jún. 12 2014, 13:57

Fuvolát kerestem. Szerettem volna, ha itt is fuvolázhatnék. Kint ugyan a családomon kívül senki nem hallgatta meg ahogy fuvolázom, de nem bánkódtam, mert a családom mindig meghallgatta és átadhattam vele az érzéseimet. Szeretem ezt a világot. Mert szép, és mert olyan érzelmes. A világ tele van érzelmekkel, amik körülvesznek, és elöntenek, de sokszor észre se veszed őket, mert el vagy foglalva a saját dolgaiddal. Elszalasztod a világ feléd intézett, drága érzéseit. Én mindig figyeltem rá. Nem csak a suhogó fákra, vagy a ciripelő tücskökre és az éneklő madárkákra. Ugyanúgy a világ része volt a házunk előtt elsuhanó autók zaja, az emberek neszezése, vagy az ajtó nyikorgása, mikor valaki megérkezik. "Tadaima!" hallom vízhangként a szívemben. Megjöttem. Olyan lágy szó ez, s olyan sokat mondó, mégis olyan könnyen tudunk elsiklani felette. Ezek az érzések benne vannak a zenében. És amikor a fuvolám megszólal, úgy érzem, hogy hangot tudok adni nekik. Az egyszerű életérzésnek. Annak a fájdalmasan szép dolognak, amit életnek hívunk. ...

Habár én csak figyelni tudom. Csak nézni, nem tudok lépést tartani velük....

Szívem fölé helyezve a kezeim lépkedtem előre. Azt mondták, hogy ebben a városban van egy bolt, ahol lehet hangszereket vásásrolni. Nemrég nyílt meg a nagy kereslet miatt, meg azért is, mert nyílik valami nagy attrakció. Az sok embert jelent, én viszont sok emberrel nem tudok egyszerre együtt lenni. Félek, hogy elsodornának. Így nem mentem az épülő házhoz. Nem találtam a boltot és egy ideje már céltalanul bolyongtam. Azt hiszem egy kicsit el is tévedtem. És éhes is voltam.

Ekkor szólított meg egy lány. Kedvesnek tűnt és rám mosolygott, mire én vissza rá. Nem tudtam, miért kínál ingyen étellel, vagy ez egy amolyan "reklámfogás" lenne, amit Aneuve is említett párszor, amikor mesélt nekem? Hmm, eldöntöttem, hogy megnézem magamnak. Volt pénzem így nem aggódtam. Leültettek egy szép asztal elé és kérhettem akármit. Japán ételt kértem, de megkérdeztem a lányt, hogy mit ajánl, és kértem egy kicsit abból is. Nem volt szándékomban a legdrágábbat kérni, valami közepes drága, és kevés adagnyi ételt kértem. Nem tudok sokat enni.
Az étel befejeztével azonban furán kezdtem érezni magam.
- Elálmosodtam... nohát.... mi-ért?.... - A többire nem emlékszem. Hogy álltam fel, és hogy mentem ki a vendéglőből és értem haza.... vagy ezek megtörténtek egyáltalán?

_________________
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Prussia5aedd

szint 10:

Élet: 8
Fegyverkezelés: 8
Erő: 10 +4
Kitartás: 5
Gyorsaság: 10
Speciális képesség: 10
Páncél: 6
Michiko
Michiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2014. Jan. 12.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Vo36oi35/500[Küldetés]Love.com - 2. csapat 2yjvlht  (35/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Jún. 17 2014, 23:42

Van, amikor az ember fiának semmi kedve nincs semmihez. Ilyenkor csupán céltalanul vegetál, mígnem túljut ezen az állapoton, és talál magának motivációt, vagy felkelti az érdeklődését valami. Nos, most én is ebben az állapotban leledzettem a mai nap délelőttjén, unott arccal sétáltam az utcán, kezeimet zsebre téve. Mereven bámultam magam elé, és az utca kövezetét stíröltem még akkor is, ha egy csinos lány popsiját kellett volna. Az elmúlt napokban-hetekben egyre többször fordult elő ez az állapot, elsősorban Szophie járt ugyanis a fejemben. Nem volt különösebb oka, egyszerűen többet kívántam vele lenni. Hiányoltam az állandó pörgést, a különös hasonlatait, és még sorolhatnám... az egész lényére vágytam. Az övére, és senki máséra. Néha még nekem is vannak ilyen időszakaim :] És voltaképpen ez lenne a normális, csakhogy én és a normák nem tartoztunk egy kalap alá.
Az ebédidő végül egy étterembe vonzott. Az unalom egyik legjobb gyógyszere az evés, így nem haboztam a bejáratot megcélozni, midőn látóterembe került az épület. Rendkívül fiatalnak tűnő, de kedves pincérlány fogadott, és egy-két pillantás elég volt, hogy megállapítsam, annyira azért nem lehet kislány, de ennyi. Ahogy kérte, követtem, hagytam hadd vezessen egy üres asztalhoz. Türelmes volt és vidám, azonban nem láttam rajta semmilyen érdeklődést a személyem iránt, semleges volt a maga vendégközpontúságával is.
- Hm-hm... legyen egy risotto, aztán ebből a steakből második fogásnak, desszertnek pedig téged szeretnélek :] ...mondanám, ha nem kapnál gondolom fél óránként ilyen ajánlatokat, szóval maradjunk a tiramisunál - adtam le végül a rendelésem egy kacsintással megspékelve. Csupa olasz étel, nem is igazán tudtam, mik azok, azonban szerettem volna kipróbálni, milyen ételeket szeret az én kis tündérkém, ha már bevallottan szerette az olasz konyhát. Ahogy a lány is türelmes volt, úgy én is az voltam várakozás közben, és addig legalább a terasz népét pásztáztam, már amikor volt kit. Voltaképpen ez csupán annyiból állt, hogy bámultam ki a fejemből, még ahhoz sem volt erőm, hogy elemezzem a viselkedésmintákat. Az ebédet érkezése után szép lassan elfogyasztottam mindenféle fennakadás nélkül, és bár eleinte arra gondoltam, hogy csupán túl sokat ettem, és ezért pilledtem el, a kábaság intenzitása viszont nem tartozott az ideillő tünetek közé. Homlokomat ráncolva próbáltam kivenni az elhomályosuló körvonalakat, és az eddig is nemlétezőnek minősülő gondolkodásom is tompult. Altató? Nahát...
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Küldetés]Love.com - 2. csapat Vo36oi7624/7700[Küldetés]Love.com - 2. csapat 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Júl. 21 2014, 01:06

A küldetés több, mint egy hónapja áll a mesélő miatt figyelmeztetés ellenére is, így lezárásra kerül.

Jutalmak:
Céhes, nyersanyag jutalmak és bónuszok nem járnak, csupán a megírt körök száma utáni alap és némi arany kárpótlás: 5 exp + 50 arany/fő. Keresés jártasságra nem dobok és más ingyen dobás sem jár.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
Rosalia
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Love.com - 2. csapat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.