Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Május 04 2014, 13:42

// A KT-ért csak Anat kap jutalmat.
Felállás: első körben Anat küzd meg Ekitorával és Kin Iliyoával.

Anat: Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.
Kin: Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia. //

Mindketten gyorsan választ kaptatok kihívásotokra Iliyoától, miszerint a küzdelmet a kezdetek erdeje szélén tartaná meg. Oda tette, hogy reméli nem jelent gondot nektek a kis szintű mobok jelenléte. Egyikőtök sem tudja, hogy a másik is ott lesz. Mikor megérkeztek Iliyoa áll előttetek, mögötte pedig Ekitora támaszkodik egy fának. Iliyoa megszólal:
- Üdvözöllek titeket! Remélem nem gond, hogy mindkettőtöket elhívtam, csupán így könnyebb, mint külön-külön időpontot szervezni. Úgy gondoltam, hogy amíg küzdök valakivel, addig a másik fél elfoglalhatja magát Ekitorával, ki jött felügyelni a meccset. - elmosolyodik, majd Ekitora felé mutat szerényen, aki épp egy almát dobál, majd nekivágja egy vaddisznónak.
- A választásom azért ide esett, mivel a küzdőtérben mindig sok a nézelődő és az... - Ekitora közbevág - Nem akarja, hogy mások lássák, ahogy megalázunk titeket. - ezután rövidesen vigyorogni kezd, majd letép egy másik almát. Iliyoa elpirul.
- Nem, én nem így gondoltam, szerintem maguk nagyon szép ifjak és kár lenne odavonzani a sok hölgyet, hiszen Ekitora-sama nem szereti a tömeget. - Ekitora a második vaddisznót pixelezi szét almájával, majd halkan kuncog.
Mindketten csöndben vannak egy ideig, majd Ekitora megszólal.
- A harcost kérem.
Iliyoa halkan mormogja magában:
- Nem téged hívtak ki...
Ezután rendes hangerőn folytatja, miközben Ekitora a harmadik vaddisznóját szedi ki.
- Nos, tehát, ha megtudhatom a nevét, annak örülnék. - néz Kincaid felé, majd kisétál a tisztásra. - Kérem kezdje a támadást, ha készen áll.
Anat feje mellett közben egy alma suhan el.
- Gyere ide! - Ekitora az ujjával is jelez Anatnak, hogy fáradjon közelebb, majd halkan folytatja.
- A lényeg, hogy ha úgy döntesz nekem támadsz, akkor ne nagyon szomorodj el a küzdelem után. Igazából, ha elő kell vennem a fegyverem, akkor Iliyoa már nem lesz nagy kihívás számodra. A lényeg, hogy magabiztosan, pajti! - veregeti meg Anat vállát, egy nagyon átlátszóan hamis mosoly keretében.


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 18 2014, 11:35-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Május 04 2014, 19:55

Magam sem hittem volna, hogy ilyen könnyedén ráakadok Yoshiaga professzor nyomára. Minden bizonnyal a Besúgó készségesen szivárogtatott ki információkat a titkos társaságáról. Szerintem kérkedni akart, s ha csak fele igaz annak, ami szárnyra kapott, akkor van is mivel kérkednie. Láttam Yoshiaga mire képes, Hinari emlékképein keresztül nyilvánvalóvá vált számomra, hogy rendkívüli játékosról van szó. Találkozásunk és zavaros viselkedése felkeltette az érdeklődésemet, csillapíthatatlan kíváncsiságom azóta sem hagy nyugodni. Srentok halálával és a Bunmei legenda lezárásával új "vadat" szemeltem ki magamnak a professzor személyében. Szükségem van az aincradi életemben ilyesfajta motivációkra. Ahogy birtokomba jutottak az információk a Sayonara nevezetű szervezetről, rögtön megszületett bennem az elhatározás: a tagok közé kell férkőznöm. Valószínűleg elhamarkodott gondolat volt, ugyanakkor minél többet rágódom rajta, annál inkább kecsegtet a gondolat. A tíz legendás játékos tagjává válni nemcsak presztízs értékű, de ki tudja milyen más előnyökkel kecsegtet még. Furcsa, hogy nincsenek a ranglistán, pedig biztos vagyok benne, hogy egy olyan játékosnak, akinek egy csapásra sikerül végeznie egy fekete indikátoros mobbal, annak bőven az élenjáró előtt kell járnia.
A legalacsonyabb ismert játékost hívtam ki, csupán egy üzenetet kellett hagynom a besúgónál. Az infók szerint ő a legkönnyebb ellenfél, én pedig kivételesen nem akarom magasra tenni a mércét. A cél elsősorban az, hogy a szervezet tagjává válhassak és közelebb kerülhessek Yoshiaga rejtélyéhez, így kezdésképpen bőven megteszi a hetedik hely is. Feljebb meg ráérek lépegetni. Aztán valami olyasmi történik, amire nem számítottam! Kin is a lányt hívta ki.
- Te? - vonom fel a szemöldököm Kincaidre pillantva csöppet sem leplezett meglepettséggel. Mit keres itt? Miért pont most jött? Nem állt szándékomban osztozkodni a "zsákmányon" és pláne nem vele. Nem akarok civakodni a fiúval, mégis kis híján féltékeny szeretőként kezdek el viselkedni. Összeszorított fogakkal veszek egy mély levegőt, melyet már sokkal ellazultabban, lassan fújok ki. Nem ő az ellenfél, ezt nem szabad elfelejtenem. Megérkezve a helyszínre azonban hamar kiderül a turpisság, hiszen nyilvánvalóan azért érkeztünk ketten Kinnel, mert két kihívott van. Valahol azért mégis furcsa, hogy egy helyen, egyszerre akarnak velünk megküzdeni - én a lánnyal, Kin pedig nagy megnyugvásomra a kölyökkel - bár ha igaz az a mendemonda, hogy ezt a leányzót védik a többiek, akkor talán nem is olyan meglepő, hogy párban érkeztek. Épp ezért kell fokozottan is résen lennem.
Aztán mellbe vág a felismerés, miszerint Kin mégiscsak a lányra pályázik, ahogyan én is. Értetlenül ráncolom a homlokom, mikor a tiarás ficsúr kijelenti, hogy velem akar megküzdeni, majd egy alma repül el a fejem fölött. Rezzenéstelen arccal tűzöm az áltámadást, de nem azért nem hajolok el, mert olyan vp lennék, hanem mert földbe gyökerezett a lábam. Nagyot nyelek, mely talán árulkodó lehet a bennem tomboló feszültségről. Becsapva érzem magam. Gyűlölöm, ha átvernek és most úgy érzem, hogy eléggé alám vágtak. Csalódottságom miatt ismét kezd elhatalmasodni bennem a nem kívánt düh, s amikor a fiú meg akarja veregetni a vállam, ellépek mellőle. Megtanultam egy életre Srentoknál, hogy kerülnöm kell idegenek érintését. Ki tudja milyen képességet aktivál közben, amivel esetleg már előre eldönti a küzdelem kimenetelét. Észnél kell lennem, s legalább annyira sikerül megőriznem a hidegvérem, hogy ne cselekedjek dühből. Megfoghattam volna a fiú kezét, kicsavarhattam volna és szívem szerint fel is dugnám a fenekébe a bárdolatlan stílusa miatt, ez az agresszió azonban nem vallana rám. Így csak ellépek, miközben aktiválni próbálom a kém képességem, hogy több infót megtudhassak. A skill azonban becsődöl, ami persze még jobban felpaprikázza a hangulatomat.
- Nem téged hívtalak ki, pajtás! - Válaszoltam negédes hangon, és karba font kézzel lépek párat Kincaid és a lány felé. Eszem ágában sem volt hatoskával harcolni, főleg azok után, hogy még infót sem tudtam szerezni róla a képimmel. Ráadásul nem tetszik az, amit a harcstílusáról tudok, a tiszteletlensége pedig még kevésbé. - Az első menet a tiéd, cimbora! - Engedem magam elé Kint, ha már így alakult, majd kezemmel intek neki, hogy kezdje meg a párbajt. - Tiszta küzdelmet! - Villantok egy kihívó pillantást a tiarás kölyökre, jelezvén neki, hogy én amolyan őr kívánok lenni Kincaid és a lány küzdelme során, s ha közbe kíván avatkozni, arról tenni fogok, hogy ne sikerüljön. Kint és a képességeit nem igazán ismerem, de mivel tudom, hogy a tőlem kapott cuccai gyengébbek, mint az enyémek, a ranglistán pedig alattam foglal helyet, így attól kevésbé tartok, ha esetleg vele kell megküzdenem a hetedik helyért. Ennek a párbajnak a megfigyelés még talán nem várt előnyhöz is juttathatnak.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Május 18 2014, 11:37

Kincaid valamilyen oknál fogva hirtelen eltűnt. Lehet, hogy valami küldetést indított el véletlen, ami odateleportálta, esetleg csak véletlenül elhasználta a hazatérés kristályát, vagy ki tudja... lehet direkt volt. Ekitora mosolyogva szólalt meg:
- Kár, pedig jó lett volna megismerkedni, mielőtt Iliyoának támadsz. Nem szeretném, hogy egy vadidegen vegye át a helyét... bár... nem hiszem, hogy meg fog történni. - végén már vigyorogva fejezte be.
Iliyoa feléd pillant, majd megszólal.
- Önben pedig kit tisztelhetek? - hajlik meg alázatosan, majd rövidesen (a válasz után, ha van) folytatja. -Szerintem ne húzzuk az időt, kezdjük is a küzdelmet. Nyugodtan támadjon először.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Május 19 2014, 18:28

Fogalmam sincs mi ütött Kinbe, egyelőre nem találok semmilyen logikus magyarázatot a távozására és csak reménykedni tudok abban, hogy nem az én érkezésem vagy viselkedésem váltotta ki ezt belőle. Hmm, nem hiszem, hiszen előzékenyen átengedtem neki a prédát, de amilyen szerény fiú, valószínűleg ő is ezt tette, csak éppen szavakkal nem adta a tudtunkra. Nos igen, valóban nem a szavak embere, pedig ha megszólal, értelmes gondolatokat szokott kinyilvánítani. Kár, hogy így alakult, szívesen láttam volna mindkettőjüket harcolni szemtől-szemben.
Ez a faragatlan fickó meg végre hajlandó leakadni rólam, a válasza csöppet sem hat meg, nem fog eltántorítani a célomtól. A következő kihívottam lehet éppen ő lesz, bár igazság szerint amit tudok a harcstílusáról, azt nem szeretném a magam bőrén megtapasztalni. Nála nagyobb vadakra fáj a fogam, de leginkább a fejlődés lehetősége vonz. A tiarás kölyökhöz képest a lány viselkedése megnyerő, kritikán felüli a stílusa és az önmérséklete. Megnyerő személyiség, s bízom benne, hogy a harcunk is olyan kellemes lesz, mint amilyen kellemes társaságnak ígérkezik a párbajunk után egy randevúra. Persze mindent csak a maga idején, először még koncentráljunk csak a jelenre. Figyelmen kívül hagyva a pojácát, ellépek mellette és Iliyoa előtt megállva, udvariasan meghajlok.
- Anatole Saito, szolgálatára hölgyem. Örvendek a szerencsének. - Felegyenesedek és kihúzom magam. Köpenyemen látszik a céhlogó, így feleslegesnek érzem a további szócséplést. Ha ismerik az Artest, akkor minek kérkedjek azzal, hogy én vagyok a céhmester, ha pedig nem, egy név nem fog semmivel sem többet mondani. Eleget téve a lány kérésének, pár métert hátrálok és lecsatolom hátamról a vérző pörölyt. Falánk súlya most is megnyugtat, ahogy lehúzza a kezemet. - Akármi is lesz a küzdelmünk végkimenetele, szívesen meginvitálnám kegyedet a párbaj után egy frissítő elfogyasztására. Remélem nem veszi tolakodásnak. - Elmosolyodok, majd aktiválom minden jártasságom, és ideje újból a képességemet is. Egy pillanatra lehunyom a szemem, nagyot sóhajtok, majd megpróbálok kinyúlni és az adatszálakon keresztül elérni a lányról szóló információkat. Név, kaszt, szint, vagyon, felszerelés, fegyver, statok. Remélem most szerencsével járok, nem úgy, mint a pojácával szemben.
Akár sikeres a képességaktiválásom, akár nem, én bizony nem kéretem magam, támadok. Egy jelentőségteljes pillantást még intézek a fiú felé is, emlékeztetve őt a tiszta küzdelemre és a hagyományos két fős párharcra. Nem lenne tisztességes, ha közbevágna. Minden cselt mellőzve, egyszerű támadást indítok, lendítem a pörölyöm és a lány vállára célzok. Próbálom felméri a gyorsaságát és az ügyességét, mindezt úgy, hogy nem adok bele apait-anyait, tartalékolom még az energiám, nem kell rögtön ellőni minden puskaport. Ez csak amolyan ugrasszuk ki a nyulat a bokorból támadás.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Kedd Május 20 2014, 19:52

// Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia //

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 16f5b86005ed782c3f0c8b3bddedc2cc_12502438a0a265e8ca667ca88b0ec621020680f0
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) C3d8c7d4e8275b299d10dbe75d962ac4_97038a613f08cdce023f2296390cc8490853a256

Iliyoa elég keményen zavarba jött. Elpirult és össze-vissza jártak szemei.
- Izé... ne tessék törődni az itallal... én... nekem... majd meghívom én önt...
Ekitora flegmán megszólal.
- Na tessék, meg is zavartad szegényt. Iliyoa, emlékszel csak mi történt Zúza haverjával?
Ekkor a lány teljesen elkomorodott. Teljes nyugodtság lett rajta úrrá és harci pózt vett fel.
- Igen. - csak ennyit mondott piszén és készen állt a harcra.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Május 20 2014, 22:21

Képességpróba dobása lemaradt facepalm
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Május 20 2014, 22:21

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Május 21 2014, 16:36

És támadás
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 21 2014, 16:36

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Vas. Május 25 2014, 16:40

// Iliyoa

Kardforgató

HP: 235
FK: 36
Erő: 21
Kit: 44
Gyors: 42
Spec.: 23
Páncél: 45

Pontozás felszerelés nélkül:
Élet: 47
Erő: 9
FK: 28
Kit: 38
Gyors: 33
Spec: 15

Felszerelés:
Acél Sisak (+30 páncél)
Trükkmester Köpeny (+8 speciális képesség +4 kitartás)
Erős Bőrpáncél (+1 erő +15 páncél)
Surranó (+5 fegyverkezelés, +5 gyorsaság)
Rubingyűrű (+3 fegyverkezelés +5 erő)
Trükkmester Gyűrűje (+3 gyorsaság -1 erő)
Gyorsaság Rúna (+2 kitartás +6 gyorsaság)
Fémkard (+7 erő) //

A lány a földre bukik, kezeit a fejére rakva, kikerülve a támadást. Egy-két másodpercig még úgy marad, majd egyik szemével kiles onnan.
- Jujj, ez közel volt. - mondta játékosan, majd kezével a földnek támaszkodva két lábra segítette magát. Neked futott, majd egy halk kiáltás kíséretében megpróbált a jobb kezével egy pofont adni. Mindeközben a bal kezével a bal válladra próbált csapni egy matricát.
Ekitora közben egy fának dőlve halkan kuncogott luftodon.

// 14 sebzés, ha 3 vagy afölött és a matrica akkor kerül a bal válladra, ha 2 vagy afölötti a képesség //
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 25 2014, 16:40

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 31 2014, 14:43

Ciki vagy sem, elsőre a luft még belefér és a tiarás idióta kuncogása sme tud kizökkenteni. Ami fontosabb, hogy nagy örömömre sikerül aktiválni a képességemet, s az adatait elnézve egy hamiskás mosoly húzódik a számra. Nincs jelentős különbség az életünk és a páncélzatunk között. Rövid fejszámolás elegendő ahhoz, hogy rájöjjek 3, ó nem is, páncéllal együtt 4 ütésből meglesz a lány. Most már csak el kéne találnom. Lényegesen gyengébb nálam, és lassabb is, mint én, ennek ellenére rettentően ki fog fárasztani. Ráadásul fogalmam sincs, hogy mik lehetnek a képességei, úgyhogy ez nem lesz egy sima menet. Egy a fő, nem szabad elbíznom magam és az ügy komolysága miatt még csak nem is bohóckodhatom el a párbajt. Ezúttal koncentrálnom kell, mert az ellenfelem méltó rá, hogy ne vegyem félvárról.
- Örülök, hogy ilyen kellemes ellenfelemre akadtam. - jegyzem meg a lánynak bókolva, bár csöppet sem akarok nyomulni, mindösszesen csak szavakban is megpróbáltam megfogalmazni azt az érzést, hogy mennyire felüdít ez a harc a tétje ellenére is. Az, hogy a lány ilyen játékosan viselkedik, engem is megnyugtat és könnyedebbé teszi a küzdelmet.
Ahogy megiramodik felém, valami furcsaságot tart a kezében. Egy papírlapot, valami mintával? Felirattal? Vagy üres volna? Lényegtelen, nem tetszik nekem. S mikor ráadásul a vállamra akarja ragasztani, akkor azonnal eltáncolok előre. Így persze nincs esélyem kivédeni a támadását is, de a pofonja épp hogy csak belecsíp a páncélértékembe. Veszélytelen. A matrica viszont sokkal veszélyesebbnek tűnik, hiszen számomra ismeretlen funkcióval bír. - Az meg mi a csuda? - kérdezek rá minden kertelés nélkül, sose lehet tudni, hogy nem fog-e rá válaszolni. Az ellentámadáshoz viszont én is megpróbálok bevetni egy kis trükköt. Megpróbálom előhívni a telepatikus képességem és a mátrix adatfonalaira rácsatlakozva elérni a lány elméjét. Ha ez sikerül, nincs más dolgom, mint hallatni az elváltoztatott hangom az elméjében és félrevezetni egyetlen szóval: "Mögötted!" Reményeim szerint elkapja majd hátrakapja a fejét és úgy már sokkal könnyebben be tudom vinni a támadást. Ha viszont nem sikerül elérnem az elméjét, akkor egy dupla támadást indítok: egy elterelő ütést a lábai felé, ami végül egy vállra mért tényleges ütéssel végződne.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 31 2014, 14:43

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Csüt. Jún. 12 2014, 13:32

// -84, a korona-halál passzívhoz van //

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4e948a9c76878daeb73cfa71a24ff20d_444ac47d4210ffe058f68a3aeea686fe951c40cb

Iliyoa kicsit felkiáltott mikor azonnal le lett ütve a páncélja, sőt még az életéből is lekapott egy darabot.
Egyszer csak megszólal.
- Nagyon szép ütés! Nem számítottam rá, hogy ilyen erős alak megy nekem. Általában gyenge játékosok hívnak ki, akik a gyenge láncszemet látják bennem. Úgy látszik, hogy ez egy kemény harc lesz. Megnyerted tiszteletemet, remélem élvezetes lesz. - őszinte mosoly ül ki arcára és úgy látszik, hogy elkezdte élvezni a küzdelmet. Előhúzta kardját tokjából, majd neked támadt. A vágás balról jobbra szelt, de rövidesen utána a bal térdével követte. Amennyiben talált a térd nem sebzett csupán egy matricát nyomott az oldaladra.

// Az életpontjai 235-re ugrottak, tehát 39-et gyógyult. //
// Edit: támadás 3 vagy afölött, képesség 2 vagy afölött //


A hozzászólást Yoshiaga összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 12 2014, 13:34-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 12 2014, 13:32

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#3 '2 oldal halál/korona' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jún. 14 2014, 17:19

Bejött a trükk! Hatalmas pixelcsíkot szaggatok a lány törzsén, melynek hatására nemcsak a páncélja szűnik meg létezni, de az életcsíkjából is sikerült lecsípnem egy jókora darabot. A statját látva erre számíthattam is, de azért egy elégedett mosoly kiül az arcomra, miközben tisztes távolságba hátrálok a lánytól. Szavai jólesnek és udvariasan fejet hajtok neki.
- Köszönöm az elismerést. Elnézését kérem az iméntiért, de mint tudja, a harc kényszerű velejárója, hogy az önhöz hasonló bájos hölgyeket is kénytelen vagyok megütni. Persze a fájdalomérzet hiánya enyhít a bűntudatomon. Folytassuk! - biztatom a lányt, s egyben magamat is. Egy ellenőrző pillantást vetek a tiarás bolond felé, de úgy tűnik a helyén maradt, ahogy kell. Az viszont aggaszt, hogy időközben a lány életcsíkja ismét a maximumon van. A Falánk által ejtett seb továbbra is ott éktelenkedik ellenfelem derekán, a HP-ja mégis a maxon van. Hogy lehetséges ez? Úgy tűnik az őróla keringő hírek igaznak bizonyulnak és valóban healer. Csak abban tudok reménykedni, hogy a képessége - mert mi más lehetne ez a visszatöltődés - nem tölti mindig vissza maxra az életét minden egyes támadásom után, illetve hogy nem működik a végtelenségig.
Ismét megiramodok és őrült tempóban kezdek el robogni a lány felé. Félreteszem a harc végkimenetelét illető minden kósza félelememet, s úgy támadok, mintha ezen múlna az életem. Még akár így is lehet, hiszen e titkos szervezetbe való csatlakozás akár fenekestül felforgathatja az egész életemet. Eddig semmilyen hátrányt nem vizionáltam az esetleges győzelmem utániakkal kapcsolatban, előnyt viszont annál többet.
Ahogy ismét egymásnak feszülünk, sikeresen hárítom a lány egy gyenge próbálkozását, viszont lehetséges, hogy nem is akart igazán eltalálni. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy a támadás csak elterelése volt annak, hogy közben a matricát a vállamra ragassza. Mielőtt azonban megpróbálnám leszedni magamról, igyekszem kihasználni, hogy ennyire közel kerültünk egymáshoz. Azonban a karom elgyengül, máris kifulladtam. Nincs mit tenni, távolodni igyekszem és megpróbálom levakarni magamról a matricát.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Jún. 14 2014, 17:38

// 1 seb //

A lány megáll és meghajol.
- Elnézését kérem, remélem nem fogja ez önt megbántani.
Ezután alig telik el egy másodperc és a matrica robban egy hangosat, 49-et sebezve és füstöt hagyva maga után. A lány meghajlás után gyorsan karjára próbál rakni egy matricát, majd megpróbál a füst mögül beléd vágni egyet.

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 7dcca7c4fddb4cff01e6d7a018855a6e_01f8a33a8151309241cfffcc8f92acb776ada02d

// támadás 3 vagy afölött (sebzés: 21), képesség 2 vagy afölött //

// Edit: ugyebár a robbantás további 49 sebzés, a képességpróba meg az újabb matricára volt //


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14 2014, 17:39-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 17:38

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jún. 14 2014, 18:10

Ehh... a matrica akkora robbanást okozott, ami majdnem a negyed életemet levitte >.> Nem kockáztathatok, gyógyítanom kell magam! Gyógyító kristályt hívok le a gyorsmenümből, mely most és még kétszer 15 hp-t pumpál belém, ami akkor is hasznosan fog jönni, mikor újra meg kell pihennem. Több figyelmet kell fordítanom a kitartásom és a spec pontjaimra, mert magas szinten már ezeket sem szabad fegyelmen kívül hagyni. Ráadásul a bossok is egyre erősebbek lesznek, a szuper képességeim pedig nem fognak semmit sem érni, ha nem tudom őket aktiválni. Az meg külön szívás, hogy a jól bevált bika potijaimat nem vedelhetem tovább, a 30. szint fölött a rendszer egyszerűen blokkolja a használatukat. Ez nem fair :S
Amíg én felocsúdok a robbanásból, a lány nem tétlenkedik és egy újabb matricát ragaszt rám. Francba! Ez újabb durva robbanást fog előidézni! - Sosem fogysz ki belőlük? - kérdezek rá kissé ingerülten, hiszen minden képességnek van hátulütője, vagy lehűlési fázisa, ő viszont nem úgy tűnik, hogy ilyesmikkel bajlódna. No, inkább koncentráljunk a dolgunkra! Gyerünk Falánk, harapj bele, ne kíméld! Nem hagyhatod apucit cserben!
Látványos akcióba kezdek, olyanba, amit egy igazi bajvívó szörnyülködve nézne - és a kendo mesterem biztos leszidna értem - de Hollywood filmgyárosai elégedetten csettintenének ezt látva. Elkezdem lendületesen lóbálni a fejem fölött a pörölyömet, majd mikor a lány fejét féltve kapna a buksijához, a lábát próbálnám meg elkaszálni. Nem szép dolog, hogy ilyen kellemetlen trükkökhöz kell folyamodnom egy hölggyel szemben, de ez a küzdelem sokkal komolyabbra sikeredett, mint vártam. Eddig sem vettem félvárról, de a robbanó matricák jelzik, hogy igen hamar véget kell vetnem ennek az egésznek. Túl sok múlik ezen a párharcon, nem találkozhatok Yoshiagával anélkül, hogy ne válnék a Sayonara tagjává!

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4c604f9e0b4e71b4c9bd55708facac20_1119867131a3ce04fdadc9c3d7cf8b1988184c70
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 18:10

The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Jún. 14 2014, 18:29

A lány megpróbálja kikerülgetni a támadásokat, a fejnél lóbálós rész még sikerült neki, de a lábasnál már orra bukott. Ennek ellenére úgy látszott, hogy nem éppen zavarja őt, hogy sebződött és valami másra koncentrál. A földön térdelve a homlokát is ahhoz érinti, majd megszólal.
- Bocsánat, ezer bocsánat, amiért nem mondtam eddig el. - ezután felkel és megmutatja mellkasát, de semmi privátat, csupán egy matricát - Itt a szívemnél van egy matricácska, ami magától cselekszik. Most nagyon pimasz volt, hiszen még várhatott volna. - ezután előhúz a zsebéből három különböző matricát és szétcsúsztatja őket ujjai között. A szélsőre mutat, ami egy sima fekete matrica. - Ezt a matricát tettem önre. Ez a robbanó matrica. - továbblép a következőre, ami virág alakú. - Ez a virágmatrica, nagyon szeretem magamra és társaimra pakolni. - és végül az utolsót mutatja, amin tövisek vannak. - Ez pedig a tövisgyökér matrica. Csak akkor használom, ha elárulnak.
Ezután csendben néz rád, büszkén mutogatva matricáit. Még egy-két másodpercet áll így, majd megmozdul.
- Jajj, bocsánat, küzdelem van.
Kardjával balról jobbra vág, majd egy fekete matrica követi Anat vállára. Ekitora közben körbetekintget, úgy látszik, hogy kezd valami miatt aggódni.

// 2 seb, 5 gyógyulás, -84, ha talál a támadás -21 neked //

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) B78ea4a2ed7612412dfd0e0e9a54f536_ef35f67c1dfb9065febd9493c4de3ac6354ac34e


A hozzászólást Yoshiaga összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14 2014, 18:31-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 18:29

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766603033_e921bedc36_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jún. 14 2014, 18:55

Bosszúságomat máris elűzi a lány közlékenysége. Igaz elég ködös számomra az, amiket mond nekem, de azért pár dologra fény derül. A fekete a robbanó matrica, azt tette rám az imént is, az okozza a közel 50 hp-s veszteséget. Azzal vigyázni kell. A virágmintás volt talán az, amelyiket az imént magára ragasztott, gondolom ez gyógyítja. Na és a tövisgyökeres... hmm, ha ez úgy működik, mint a Tövisgyökér kristályt, akkor leláncolja az ellent és még sebez is. Praktikus kis dolgok ezek a matricák, igazán különleges képesség. - Nem kell mindenért bocsánatot kérnie, kedves. Igazán őszintén mondom, hogy nem haragszom. Nem veszélyes az a matrica ott a szívénél? - Kellemetlen gondolat suhan át az elmémen. Mi van akkor, ha nem önszántából cselekszik, hanem a matrica által irányítja valaki. Nem szeretem, ha ködösen fogalmaznak. - Hogy értette azt, hogy a matrica magától cselekszik? Talán nem önszántából vállalta ezt a párbajt? - kíváncsiskodom tovább kimerítőbb választ remélve, de úgy hiszem aligha fogok kapni érthetőbb választ.
Ekitora nyugtalansága elkerüli a figyelmemet, hiszen az ismét engem támadó lányra kell összpontosítanom. Végtagjaim elnehezülnek, mintha mázsás ólomcipőket és kesztyűket hordanék és elillanna a súlyemelés jártasságom. Hát ennyire hasznos Peter pontozása és persze Illiyoa pontozása. Be kell szereznem valami kitartásra adó felszerelést, mert ez a folytonos kifáradás egyszerűen nem állapot >.< Igaz, hogy a gyorsaságom bánja, de nem kell mindig nekem előrerohannom, fontosabb hogy bírjam szuflával. Elcsigázottan próbálok kitérni a lány támadása elől, azonban kardja betalál. A gyógyító kristály szorgosan tölti is vissza a hp-t, így amiatt most nem kell aggódnom, viszont egy újabb fekete matrica landol a testemen. - Neh... - szökik ki belőlem az elhaló felkiáltás, de már késő... mindjárt robban >.<

//pihikör//

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) F5c2122bb1018202f14f2c7cb3779d60_06b0e5d650a23a4aca8a1fe221e65c7b647e6bad
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10/5000Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Yoshiaga on Szomb. Jún. 14 2014, 19:01

- Igazából egy küzdelemben egyszer visszatölti a teljes életem és a következő robbanáshoz annyit ad hozzá. Most viszont nagyon pimasz volt, hiszen nem várt még vele. Képzelje el uram, ha már pirosban lennék és akkor döntene úgy, hogy visszatölt. Az lett volna igazán szupi, de most már mindegy. - eltelik két másodperc. - Vigyázzon kérem! - és megint robban a matrica, de ezúttal csak 10-et sebezve. A lány pedig ismétli azt, mint a múltkor, egy virágmatricát pakol magára, majd a füst mögül támad.

Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 30cbee583ffd22ca2cd1cf070f44bd55_ec801ef66300aea4af151caa80d899e894e00318

// 2 seb, 5 gyógyulás, neked -10 a robbanás, -21, ha talál //
// támadás 3 vagy afölött, képesség 2 vagy afölött //


A hozzászólást Yoshiaga összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14 2014, 19:02-kor.
Yoshiaga
Yoshiaga
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2012. Nov. 11.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) Vo36oi10500/10500Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 2yjvlht  (10500/10500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jún. 14 2014, 19:01

The member 'Yoshiaga' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766610511_dda12706fc_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora) 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16062
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sayonara 1v1v1v1 (Iliyoa, Anat, Kin és Ekitora)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.