[16. boss]

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default [16. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Május 03 2014, 11:46

16. boss

Szervező: Judy Noxia
Parancsnok: Hinari

Bejárat kinézete: Egy hétköznapi, fém kapu.

Indulás: szerdán. (Tehát az első kört addig írjátok meg.)
Harci poszt határidők: 2nap/fő

(Szókövetelmény továbbra sincs. Az első körben sem.)


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 03 2014, 16:40-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Noxy on Szomb. Május 03 2014, 12:51

És íme eljött a nagy nap. Az első általam szervezett boss, az első komoly healelési lehetőségem, és egy új rendszer, amit elsőként én használhatok. Most már tudom, kit fogok kijelölni parancsnoknak. Szerencsére ő is eljön.
Ideje felszednem magamra a felszereléseimet, és elindulnom, hogy elsőként odaérhessek, és úgy tudjam fogadni a többieket. Remélem most sokan leszünk, mert ahogy láttam az én boss-információmat, amit megvettem sikeresen. Nem nagy információ, de pont elég ahhoz, hogy alapban ki tudjuk tervelni egy alap-taktikát.
Elsőként érkeztem (főnix-szárnyon repülve) a fémkapuhoz, de nem is voltam sokáig egyedül. Mindenkit barátságosan (Anat és Hinari féle jó frontharcosoknak fejet hajtottam, a többinek biccentettem, még azoknak is, akikkel nem vagyok éppenséggel nagy baráti viszonyban) fogadtam, Mirikát, Enherielt és Chancery-t még külön meg is öleltem, ha akarták.
Ha már mindenki itt van, akkor rögtön belefogok a szokásos szertartásba, amit mindig leejtünk a bossok előtt megbeszélés gyanánt.
- Nos... üdv mindenkinek! Előre is szeretnénk elnézést kérni, ha netán bakiznék valamit a szervezés jogán, mentségemre szólva az első olyan boss, amit én szerveztem meg - Így kezdtem a beszédet. - Mielőtt mondanám azt a fontos dolgot, amiről talán már tudtok, rögtön el is mondanám a tizenhatodik bossunkról mindazt, amit megtudtam róla. Szóban nem fogom leírni, de a boss-infó alapján lerajzoltam, hogy néz ki.
Elővettem tegnap készített A2-es méretű rajzomat az inventorymból, és odaadtam a hozzám legközelebb álló embernek, hogy nézze meg és adja tovább a többieknek, hogy ők is lássák, mivel kell szembenézniük.
A boss:
[16. boss] 292982a76f9dc22c83a9e1e8cbce9dbb
- "Szép állat", mi? Annyit még tudok róla, hogy talán Hullafaló a neve és nincs egyedül. A gyorsasága 15 pont, de páncélja ismeretlen vagy nincs is. Mindegyik hullafaló mással rendelkezhet, kivéve az első, akinek nincs is. Ennyi az információm. Taktikai javaslatom az lenne, hogy a hullafalók mennyiségétől függően kell alkotnunk egy-egy csapatot, amiben legalább kell hogy legyen egy tankunk is, meg egy healer is. Jómagam már ugyanúgy tudok healelni bármikor az SK statomtól függően, úgyhogy ha sürgősen kell healelni, rám is számíthattok. Ha valaki hozott a bossról újabb információt, annak most átadom a szót, aztán beszéljük meg, hogy akkor mi legyen a konkrét taktika, ha netán az én javaslatomban lenne egy kis kockázat vagy gubanc. Ja, és majdnem elfelejtettem! - Még jó, hogy eszembe jutott a dolog! - Mint már mondtam, talán már ti is tudtok róla, de a bossharcban új rendszer lépett fel. Aki ezt még nem tudja, annak azért elmondom. Ettől a bosstól kezdve a szervező kinevezhet egy parancsnokot, amennyiben igényli ezt. A parancsnok egy speciális pozícióba kerül és oszthatja a parancsokat a bossharc leforgása alatt, de ugyanúgy kell majd harcolnia, mint eddig nekünk és swithelhet másra. Más viszont nem switchelhet rá. Az én választásom - mint a legeslegelső parancsnok rendszer kialakulása óta - Hinarira esik.
Kicsit nehéz döntés volt választanom Anat és Hinari között, hiszen mindketten komoly játékosok és nagy vezérek, akik sokkal több mindent tettek le az asztalra, mint itt bárki más együttvéve. Legalábbis én ezt tapasztaltam róluk, amióta velük együtt harcolok a frontvonalon.

/Noh, akinek van bossinfója, írja meg, és ha idő még enged nekünk még egy-két posztot, akkor ezeket összetéve már meg is tudunk beszélni egy alap taktikát :DGrat, Hinari te vagy a főnök^^ /

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[16. boss] Vo36oi2457/2500[16. boss] 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Maci on Szomb. Május 03 2014, 13:03

Egy kisebb szikla mögül néztem ahogy egy lány megjelenik a kapu előtt, nem mertem elő jönni mert féltem, hogy mobnak néznek a kazamata közepén és letámadnak, bár így belegondolva jobb ha még most odamegyek mielőtt még sokan lennének. Kis tanakodás után előbújtam és odacammogtam a lány mellé.
-Szia! - Emeltem fel az egyik mancsomat köszönés képen és szorosan a lány lába mellé álltam, így max azt gondolhatják, hogy pet vagyok, pedig nem.

_________________
[16. boss] Keep_calm__and_hug_teddie_by_eevee76719-d5cm28f
Maci
Maci
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 125
Join date : 2014. Jan. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[16. boss] Vo36oi10/1500[16. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Május 03 2014, 13:42

Kissé nagyon rosszul éreztem magamat… Nagyjából Fél tucat ember esett ki az előző bossról, és nem tudom a számukat, hogy kik nem rendelkeztek burokkal. Nagyon szörnyen érzem emiatt magamat. Bár én is kiestem, a burkom megmentett, de nem szabadott teketóriáznom. amint hírül jutott hozzám, hogy sikerült leverni a 15.-et, sokkal jobban éreztem magamat bár, de ez azt jelenti, hogy a 16.-ról még semmi információ sincs. Szerencsére azonban a sors kereke rám mosolygott. Éppen minap találkoztam a Besúgóval úton a 16. boss fele. Bár Judy hívta össze az embereket. Egy kis tere-fere után megkönnyebbült aranykészlettel lelkesebben, bár kicsit letörten indultam meg a boss terme felé, ahol egy kicsit furcsa dolog várt. Judy… de egy mobbal az oldalán, melynek zöld… ismétlem ZÖLD indikátora volt. Kissé meglepett, hisz a peteknek narancs indikátora van, és mellesleg ha nem pet, akkor vörös. Odamegyek hát Judy mellé. Biccentek komor arccal a lánynak majd a lény felé nézek.
- Hát te miféle szerzet vagy? Mert, hogy se nem mob, se nem pet az biztos. – kérdezem furcsállgatva a medveszerű lényt, majd a fejére rakom kezemet, és mosolyogva mondom – Na mindegy ez szerintem ráér a boss után, addig is…
Felállok és egyszerűen várok. Amint megérkeztek a többiek, és Judy elmondta a köszöntő beszédet szólásra emeltem kezemet, majd ha rám figyelnek, nekikezdek.
- A minap 4 információt is sikerült szereznem. Ebből a gyorsaságát említette már Judy. Ereje viszonylag kevés, csak 8 pont. Fegyverkezelése 14, és a speciális képesség pontjai is 14. Azonban. Ami fontosabb, hogy rengeteg Hullafalóra kell számítani! Nincs egy boss, itt mindannyian azok. Emiatt mindannyian boss tulajdonságokkal rendelkeznek. Azt javaslom, hogy mivel sok ellenfélre kell számítani, ha van valakinek tömeges kiiktatásra szolgáló kristálya, képije az használja, hogy minél kevesebb sérülést szenvedjünk el. Illetve Mirika. ha jól emlékszem neked van egy olyan képességed, hogy a sebzést gyógyítássá tudod változtatni. Ha valakinek van Figyelem Kristálya az is jól jöhet. Ennyit akartam.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[16. boss] Vo36oi3819/4100[16. boss] 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Május 03 2014, 13:50

Végre elég erős vagyok ahhoz, hogy megint Boss-ozni tudjak! Remélem nem valami szegény állatka ellen kell majd harcolni, mert párat már bántottam sajnos, de azokat is nehezen tudtam, és megsirattam őket. El is értem  Villámlással sikeresen a kapuhoz, ahol megszeppenve láttam, hogy Judy a szervező. Remélem nem lesz baj, mert azt hallottam, hogy új lett a boss rendszer, mert túl gyorsan haladtak állítólag. Mekkora suttyó néha ez a Kayaba. Judy megölelt, amit viszonoztam, majd megvártuk a többieket. Jöttek híres játékosok, ismeretlenek, régi boss harcosok, újak, ismerősök, ismeretlenek. Meg Tachibana, a Hűtlen, akinek szegény lány csak alkalmi lotyónak kell. De megnézném, mikor a lány ráeszmél, hogy neki nem olyan kell, aki folyton megcsalja, és faképnél hagyja. És egy medve?o.o Ki hagyta el a petjét? Várjunk, zöld az indikátora... Akkor ez egy medvejelmezes játékos, biztos.^^ Miután mindenki megjött, előjöttek a bossról az infók: a neve talán Hullafaló, 15 pont gyorsaság, 4 pont erő, fegyverkezelés és peciális képesség 14. Viszont ami fontos volt, hogy marha sokan vannak, és mindegyik bossnak számít!
- Mi is jóval kezdtünk megint Boss-ozni! - jegyezte meg Villámlás. De reméljük, hogy úgy néz ki, amilyenre lerajzolta Judy, és nem valami rosszabb kinézetű, vagy olyan, amit nem akarunk majd megütni.

_________________
[16. boss] Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[16. boss] Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[16. boss] Vo36oi2532/2700[16. boss] 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Május 03 2014, 15:36

Mackópajtás már megint itt ólálkodik? Vajon hányan fogják azt hinni, hogy Judy kasztot váltott? :DKöszöntök mindenkit, kit öleléssel, kti csak biccentéssel, majd végighallgatom a bossinfókat és Judy javaslatait. Nekem is van a tarsolyomban egy elég fontos infó, ez azonban véleményem szerint lényegesen változtat az eddig felvázolt taktikán.
- Én is szert tettem bossinfókra, az egyikkel rögtön alá tudom támasztani, hogy valóban 15 lesz a boss gyorsasága. Másik infóm, hogy a boss hp-ja "500/db", ez ugyebár 10 fő fölötti létszámnál duplázódik, tehát 1000/db. Hogy összesen hány boss lesz, arról ugyebár egyikünknek sincs információja. Az eddig ismertetett infók alapján azt tudjuk tehát még, hogy rendkívül rusnya dögök, és lényegében a statjai is összeálltak - s el is kezdem sorolni a végén megspékelve az én infómmal is.
Élet: 500(x2)/db
Fegyverkezelés: 14
Erő: 8
Gyorsaság: 15
Kitartás: lényegtelen
Spec: 14
Páncél: egyedenként változó (elsőnek nincs?)

Több példány lesz (egyelőre ismeretlen számú), mindegyik boss tulajdonsággal rendelkezik. Feltételezhetően mindegyiket le kell győzni.

Judy infója szerint a boss neve Hullafaló, az én infóm szerint viszont van Szaladgáló nevű is. Az infó egészen pontosan így szól: "Szaladgáló - a szaladgáló hullafaló nem üt senkit. Ha valaki ráüt, arra viszont rátámad. Akit a szaladgáló hullafaló üt, arra minden további hullafaló csak 8-at üthet."
- Mindezek értelmében én elvetném azt a taktikát, hogy több csapatra szakadva, külön-külön támadjuk a bossokat. Egységben az erő, s minél előbb leverünk egyet, annál kevesebb fog sebezni bennünket. A Szaladgálókat pedig ne bántsátok, kivéve, ha már csak azok maradtak! Óh, és még annyi, hogy Macitól ne féljetek, bohókás, de jófej mackótárs, és bizonyára erős is, ha megvan a szintje ahhoz, hogy velünk harcoljon. Very Happy
Majd a taktikai megbeszélés végeztével beteszek egy gyógyító kristályt a közös tarisznyába. Én a magam részéről előkészítettem egy jó kis fröccsöt a bossnak, amit már a terembe lépés előtt aktiválok, majd mivel úgy sejtem, hogy én vagyok most a leggyorsabb, na meg már amúgy is szokásom, belököm a vaskaput.

1 Gyógyító kristály megy a közös tarisznyába
1 Gyenge Bossgyengítő Méreg felkenve Falánkra (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[16. boss] Vo36oi10/5000[16. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Chancery on Szomb. Május 03 2014, 16:53

//Dejó, hogy én vártam XD //

Életem első bossharca. Megéltem ezt is. Itt lehet mindazokkal, akikre felnézek és tisztelek, és végre én is, legalább picit, talán a segítségükre lehetek.
Talán emiatt voltam mostanában olyan búvalvélelt... talán emiatt voltam annyira feszült. Elvégre, most is remegek az idegességtől, a félelemtől, és a büszkeségtől. Olyan érzések kavarognak bennem, amiket ezelőtt csak vizsgák alkalmával éreztem. Hányingerem van, szédülök, de nem hátrálok meg. Bátran nézek szembe a kapuval.
Régen azt képzeltem, majd Yuichi-val, vállt vállnak vetve fogjuk megvívni az első csatánkat, de azon ő már túl van, és most nem is látom a soraink között. Talán nem is baj... így legalább nem eshet bántódása.
Judy ölelése tény, hogy meglepve ért, hisz azt hittem, gyűlöl, mint a sz*rt, legalábbis Hannánál tanúsított viselkedése ezt mutatta. No, de legalább aláírhatom, hogy ezen a nőn sosem fogok tudni kiigazodni; egyik napon még azért is leszid, hogy levegőt merek venni, következőben pedig ölelget és sok szerencsét kíván. Mosolyogva fogadom a gesztust és kívánok viszont neki minden jót, és hogy vigyázzon magára... Legyen olyan, amilyen, engem nem zavar, de nem akarok rosszban lenni, és féltem is. Mégis csak egy barátnőm és ezt kevesekről mondhatom el.
Különleges figyelemmel hallgatom végig, tekintve, hogy mégis csak az életemet kockáztatva lépek be, szükséges lehet minden információ, amit csak hallok a következő percekben. A frontharcosok többségétől eltérően még elég kicsi a szintem, mindössze kettővel verem a bosst, ami édeskevés, tehát minden tőlem telhetőt meg kell tegyek, hogy egyrészt ne keverjem magam bajba, ne kelljen a többieknek vigyázniuk rám, másrészt a lehető legtöbbet kihozhassam magamból és segíthessem őket. Elvégre, egyenlőre semmilyen egyedi tulajdonságom nincs, átlagabb vagyok egy patkánynál... >.>
Tehát részemről, amennyiben lehet, a szokásos MMO-s taktikámat fogom alkalmazni; hátul maradok, és onnan sorozom ÁK-val és tűzzel az ellenséget, ezen kívül, amikor csak szükséges, gyógyítom a saját csoportom, sőt, talán a szomszédos csapatokat is képes leszek, hála a területi képességnek.
-Én... -emelem fel a kezem, mikor Judy jelzi, hogy információkkal bombázhatjuk mi is, de Anatole-sama megelőz, és persze szokás-szerint a Chantól el lett véve még az a picike lehetőség is, hogy kicsit érdemesnek gondolja magát... Jó, oké, ő... Ő nagyágyú, meg többet tudott... Áh, össze kell szedjem magam... >.>
Álomkelő, aki végig a lábaimnál ülve hallgatta a bájcsevejt, főleg Maci-t kíséri figyelemmel, és azt gondolja, "hú, de érdekes egy figura" Very Happy
Mikor mindenki készen állt és tisztában volt a feladatával, botomat két kézre fogva elmormoltam magamban egy gyors imát Lelkem Főnixmadarához.
Nem akarok csalódást okozni sem Peternek, sem magamnak, sem senki másnak.
De félek. Nagyon félek.


//Ha van közös tarisznya, ezek szerint, akkor belepakolok 2x Gyógyító Kristályt és 1x Lökés Kristályt//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[16. boss] Vo36oi8140/8500[16. boss] 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Szophie on Vas. Május 04 2014, 11:46

Macii..!! *-* Az ott tényleg egy igazi plüss medve?
Hogy boss infókra kéne éppen figyelnem? Nem számít, úgysem látom át igazán a dolgot. Lesz sok vaddisznó szerű szőrös nagy izé, mindegyik más tulajdonságokkal, és a Hp-jük a leglényegesebb tulajdonságuk. Jóval gyorsabb voltam náluk, és a fegyverkezelésem is lényegesen magasabb volt. Ennyi ragadt meg bennem mindössze. Természetesen nekem semmilyen információm nem volt, mivel hogy fogalmam sincs továbbra sem, hogy mások ezt honnan szedik. Sosem hallottam senkitől, hogy tudna valamit az ismeretlen bossokról.
A legutolsó boss óta nagyon sok minden történt, amely most egyszerre zúdult újra rám, ahogy megláttam társaimat. Úgy tűnt, farkasomat is zavartság uralta újfent. Tekintete egy macska és Hisame (már ha Peterék is jelen vannak) között járt.. Vagy nem is Hisame-t, hanem Petert nézi? Ugyanakkor most nem engedtem el magam mellől. Mellettem kellett lennie, hogy elterelje a figyelmemet Mirikáról, vagy visszafogjon, ha megjelenik Alex és Hinari. Megígértem magamnak, hogy nem fogok semmit sem tenni a fiúval, semmi rosszat! Csak távolról figyelem.. Viszont nem vagyok biztos benne, hogy sikerülni is fog magamat tartani ehhez. Legszívesebben oda mennék hozzá, és vallatásnak tenném ki. Nahh szóval, ezért volt szükségem a farkasra. Ruhám szélét a szájába fogva könnyen vissza tudott tartani. És megígérte nekem otthon, hogy megteszi. Úgy sem szereti, ha őrültségeket csinálok.
Most a különös medve kötötte le érdeklődésemet, szerencsére jobban is, mint kellene. Leguggoltam mellé, és hosszú perceken keresztül néztem nagyra nyílt, érdeklődő szemmel, szinte alig pislogva. Minden kis mozdulását, rezdülését megjegyeztem magamnak, mindeközben mintha csak szoborrá merevedtem volna, nem reagáltam senkire és semmire. Végül lassan megmozdultam, felemeltem kezem, és megböktem a medvét.
- Puhaa! *.* - lelkendeztem. Újabb bökés a hasába. - Maciii..! *___* - ekkor felpattantam, és átöleltem a jószágot, nem törődve vele, hogy az engedte, vagy sem. Még egy picit fel is emeltem a földről, súlyemelésemnek köszönhetően nem volt nehéz. Belefúrtam fejem a puha plüss szerű lénybe, és gyermeki boldogság töltött el ettől. Annyira aranyos és puha. *w*
Közben azért feltűnt, Zu még nincs itt.. Talán késik?


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 04 2014, 12:13-kor.

_________________
[16. boss] Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2533
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[16. boss] Vo36oi7666/7700[16. boss] 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Május 04 2014, 11:49

Újabb szörny következett, úgy hogy még az előzőről sem tudtam, hogy mit kellett volna gondolni. Akkor nem sok mindent tettem, nem mintha nem akartam volna, de egyszerűen nem úgy jöttek ki a lépések. Haltak egy fél tucatnyian, de az én életsávom a felére sem csökkent, nem hogy még különösebb veszélybe éreztem volna magam, magunk. Hisame is velem volt, úgy akkor és most, mint mindig máskor.
Judy szavait, majd az információkat hallva, hamar eldöntöttem, hogy ez sem lesz könnyebb, mint az előző volt és zavart is még valami. A parancsnoknak jelölt személye. Igazából nem is Hiii zavart, imádtam őt, azonban parancsnoknak az előző után nem biztos hogy neveztem volna. Amennyire eltökélte, hogy akkor nem akar burkokat látni, úgy mégis haltak a csata során páran, s a céhének tagjai is. Nem az ő hibája volt és bíztam is a lányba, de nem tudtam, hogy ez milyen hatással is lehetett rá. Sajnos a gondolatait nem tudtam olvasni és külön faggatni sem akartam erről. A köszönések közben egy könnyed, s testvéri vállon öklözés után - mindezt egy kacsintással kísérve - kívántam a lánynak sok sikert, majd ültem fel Hisame hátára készen a küzdelemre.
Mit magamban könyveltem el a szörnyekről, hogy külön külön valóban nem lehettek erősek, azonban ha többen voltak, úgy nagyobb veszélyt jelenthettek. A sebzésük kicsi volt, de mint mondani szokták, sok kicsi sokra ment és ezt meg is kellett tanulnunk Gruk'ma banánjait illetően.
- Sok sikert Chan, jók leszünk. - eresztettem el az irányába is egy Pete-féle mosolyt remélve, hogy ezzel is sikerült őt biztatnom. Ismertem annyira, hogy tudtam, minden apróságon képes volt rágódni és egy szörny harc előtt mindig sok ilyen apróság volt.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[16. boss] 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[16. boss] Vo36oi2601/2700[16. boss] 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by RenAi on Vas. Május 04 2014, 19:18

Alig hogy véget ért az előző szinte rögtön rá gyülekezünk a következő kapunál, ami azért is érdekes, mert az előző boss is macerás volt, így félő hogy ez is az lesz... Hamarosan be is mutatták nekünk néhány mondatban hogy miként, én pedig elkerekedett szemekkel hallgattam végig, tudván hogy most ügyesebbnek kell lennem... és mégis... korlátozva vagyok... szinte mindennel, azt hiszem félek hogy nem állom meg a helyem, és ha ez így van, akkor bizony egy ideig nem nézek szembe ilyesféle makrancos kihívásokkal, inkább gyakorlok magam... Nem érdekelnek a pontok, sem pedig a tárgyak, de ha healerként is megbukok, és ismét annyian buknak ki... akkor én inkább meghátrálok, és remélem hogy az okosabbak is inkább csendesen kezdenek el gyűjtögetni és fejlődni.... félő hogy túl gyengék vagyunk még csapatban is az efféle kihívásokhoz, és nem szándékozok áldozatokat hagyni magam után. Valami furcsaság zavart meg a háttérben miközben Anat monológját hallgattam... oO Szophie babrál valamivel... először nem tudtam beazonosítani hogy mégis mivel... oO Így kíváncsiságom uralma alá vetettem magam és a tömegből kitőrve léptem közelebb hozzájuk.
- Szia Szophie o/ - Kiáltottam oda neki, majd szemezni kezdtem azzal a valamivel ott... oO Ismerős volt ugyan, de nem tudtam honnan ugyanakkor mégis olyan érzésem volt mintha valami más lenne... de mi? oO Nem tudtam hová tenni a dolgokat, egyedül csakis annyit tudtam hogy.....
- KAWAIIII~ - Tettem az arcomhoz mindkét kezem, és én is odaszökdécseltem a játékmaci mellé.
- Ohh, még egy tag a gyűlyteményedbe? - Kérdezem nyelvem kiöltve, ugyanis a lányt úgy ismertem meg aki mindenféle kóbor lényt összeszed, legyen az akár Falatka, akár Yaru vagy épp most ez az izé, ami van olyan édes mint Yaru bár a beöltözött emberke... várjunk csak... oO Jutott el a tudatomig... vajon Ő lenne Yaru? oO Bár baromira nem hasonlít, de hisz.. maci.. és maci... oO Kezdek összezavarodni. QQ


/Interakció=Szophie és Teddy./

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[16. boss] Vo36oi6908/7300[16. boss] 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Koshitsu Esutel on Vas. Május 04 2014, 22:06

*Külön jöttem. Anatnak azt mondtam, nem biztos, hogy jövök, persze ő próbált a lelkemre beszélni. Csak mosolyogva hallgattam őt, de nem mertem ígérni neki semmit. Már akkor tudtam, hogy jönni akarok, de ismertem magam, benne volt a pakliban, hogy az utolsó pillanatban gondolom meg magam. Mikor megérkeztem az ajtó elé, eléggé csendben voltam, s a többieket néztem. Ha köszöntöttek, visszaköszöntem, de most nem voltam beszédes hangulatban. Hallgattam az infókat, egyre jobban elbizonytalanodtam. *
~ Tuti megint meghalok. ~
* Bizonytalanság lett úrrá rajtam, amin az elém tolt boss kép sem enyhített. Mikor meghallgattam az infókat, úgy éreztem, hogy egyre kisebbé válok. A maci látványa eléggé morbid volt. Mármint a helyzethez viszonyítva. Így csak bámultam szegényt. Majd odasomfordáltam Hinarihoz, s hogy mások ne hallják, csak neki mondtam. *
- Ahm... ha a Szaladgáló ráüt valakire, és arra a valakire minden más boss "csak" 8-at üthet, az nem azt jelenti, hogy a többi boss sokkal nagyobbat üt? És lehet, hogy jobban járnánk, ha megsebeznénk magunkat a Szaladgálókkal? Öhm, mindegy...
* Majd ott is hagytam a csajszit. Lehet, hogy a beszédemmel csak zavart okozok. :S *
Koshitsu Esutel
Koshitsu Esutel
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 806
Join date : 2012. Dec. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : Artes Limen

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
[16. boss] Vo36oi1900/1900[16. boss] 2yjvlht  (1900/1900)
Céh: Artes Liberales

Felhasználó profiljának megtekintése http://syrup.blogger.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Május 05 2014, 00:40

Megjöttem Surprised
*Úgy jött ide, mintha a tizenötös bossra érkezett volna. Fel sem tűnt neki, hogy egy szinttel feljebb vannak. Kiesett az az egész nap! o.o *
- Szia HInari. Surprised Miért Judy a vezető? És miért van itt egy mob? :3 ..... jah és mi az a "parancsnok?" scratch -
Neutral Mint aki simára szívta magát előző este, de legalább békében elvolt. :3 ... arról nem beszélve, hogy semmilyen felszerelés nem volt rajta a sima ruháin kívül. Lehet hogy piknikezni jött? o.O

_________________
[16. boss] 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[16. boss] Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[16. boss] 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[16. boss] Vo36oi5187/5300[16. boss] 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Május 05 2014, 14:29

Az előző bossharc váratlanul hosszú és veszélyes volt, így ezúttal kicsit jobban felkészültem, hogy ne kelljen felvállalnom még egyszer olyan rizikót, mint a majomkoma ellenében. Meglátva azonban, hogy ki is lesz a mi hős vezetőnk ezen a harcon, felhorkantam.
- Bizonyisten, mind meghalunk - mormogtam a nemlétező bajszom alá. Miss nagyképű, akinek csak a szája nagyobb az arcánál. Nos, nem vetített előre sok jót, a többi céhvezér legalább valamennyire kompetensnek mutatta magát, még a bohóc Anatole-kun is mutatott pozitív kvalitásokat. Judy-chan esetében azonban, nem számítva az elviselhetetlen lényét, még tisztán emlékeztem eposzi mellélövéseire, és elbambulásaira kulcspillanatokban is akár.
- Ráadásul még annyi gerinc sincs benne, hogy saját maga vállalja fel parancsnokságot, yare-yare... :] - csóváltam meg a fejem, habár ez végül is számunkra előnyös volt, Hinari-chan kevesebb zöldséget fog mondani, mint ő. A taktikai megbeszélésbe mindenesetre nem szóltam bele, mivel én bort iszok és vizet prédikálok, szóval jó szokásomhoz hűen, elhaladta ma sor mellett és egy félreeső ponton megtámasztottam a falat.
- Légy bátor. Nincs mitől tartanod :] - biccentettem oda Chan-channak menet közben, majd kedvesemre tévedt a tekintetem. Minden második alkalommal körülbelül megközelíthetetlen volt ilyenkor, de nem aggódtam amiatt, hogy ne tudnám üdvözölni. Ha más nem, majd piknikezünk a teremben, esetleg követjük Hinari-chanék múltkori példáját :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[16. boss] Vo36oi7624/7700[16. boss] 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Mirika on Kedd Május 06 2014, 12:39

Felkötöttem a hajamat a szokásos hajgumival. Ezúttal egy darab kellett csak, nem csináltam mindkét oldalra copfot magamnak. Ez az én serious business-fokozatom Cool A 15-ös szint már eléggé hardcore volt, és innentől csak nehezebb ellenfelekre számíthattunk, szóval nem volt miért lazán vennem a dolgokat. Aggódtam sokak miatt, még engem is megviselt a harc, pedig én nem zuttyantam ki, csak majdnem. Ha nincs Ai, valószínűleg futhattunk volna neki másodszor is. Nem paráztam előre, de ha úgy is lett volna, akkor is magabiztosan, felemelt fejjel érkezek, hogy önbizalmat töltsek az esetlegesen kétkedőkbe. Tudtam jól, hogy felelősségem van, akárcsak a többi erős frontharcosnak és céhvezérnek. Példát kellett mutatnunk a többieknek, vezetni őket. Nem tudom, Judy-channak ez hogy fog menni, nem egy, nem két céhvezér sült bele már ebbe a feladatba. Viszont a beszédéből nem sütött a magabiztosság, legalábbis így éreztem. Már megtanultuk, hogy az ajtó előtt megbeszélni a taktikát nem lehet, az csak vitákhoz vezet. Vagy előre letárgyaljuk egymás között, és úgy tárjuk a többiek elé, vagy felvállalja a vezető a felelősséget, és a saját feje után megy. Eddig ez működött, más nem. Megcsóváltam a fejem, megköszörültem a torkom, és előreléptem.
- Bár nekem nem volt szerencsém az infókat illetően, azzal mindenképpen tartozom, hogy megköszönjem Ainak a múltkori áldozatos munkáját! Nélküle nem sikerülhetett volna meghódítani a 15. szintet - hangom tiszta volt és határozottan csengett, elnyomva az esetleges susmogást is - És mivel úgy látom, vannak új arcok is, engedjétek meg, hogy köszöntselek titeket. Nem lesz könnyű, de kívánom nektek, hogy sikerélménnyel térjetek haza :3 - pillantottam elsősorban a macskafüles lányra. Vajon azok is igaziak, mint az enyémek? Hmm... azt hiszem nem. A macijelmezes játékos meg no comment, de ha így érzi jól magát... Rolling Eyes Mindegy, most volt fontosabb dolgom is, így egy biccentéssel megköszöntem a figyelmet és Hinarihoz sétáltam.
- Sejtem, mi járhat a fejedben, de mi bízunk benned. Csak előre nézz, és légy mindig higgadt és magabiztos Wink - kacsintottam rá, és megöleltem a lányt. Nem láttam pár arcot azok közül, akik a múltkor elbuktak a bossal szemben, de legalább Ayani itt volt, nekem ez volt a legfontosabb. Szükségünk volt a skilljeire.
- Remélem minden okés. Igyekezni fogunk, hogy jobban megvédjünk, ezt szerintem Judy és Hinari nevében is ígérhetem :3 - szóltam pár szót a lányhoz és a pacijához, hogy végül kikössek tigrisem mellett és egy apró csókkal köszöntsem őt, hogy hozzábújhassak néhány pillanatra, és feltöltődhessek energiával az előttünk álló nehézségek leküzdésére. A boss pontjai egyenesen szánalmasak voltak, de ahogy a darabolós gólemnél is, itt is biztos lesz legalább 5-6 ellenfél, ha nem több. Nem lesz könnyű.

// 3x Nagy Potiont teszek a közösbe //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2306
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[16. boss] Vo36oi526/600[16. boss] 2yjvlht  (526/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Május 06 2014, 13:34

//Kimaradt jelenetek pótlása, mielőtt belökném a kaput//

Tachi károgásait hallva csak elhúzom a számat. Viszont szívem szerint akkora tockost adnék Alexnek, hogy orra esne, de egyrészt nem kell még nekem is égetnem a céhet, másrészt nem akarok sárgulni. Önmérséklet, kénytelen vagyok gyakorolni. Így csak elkapom a tarkóját és jelentőségtelnesen megszorítom, miközben odasúgok neki melléje állva. Külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy csak lelket akarok belé önteni. - Csitulj Alexander és ne csinálj butaságokat, mint legutóbb! Úgy viselkedj, ahogy az egy Arteseshez méltó és hódítsd el ezúttal te a végső győzelmet! - A mondandóm végére megenyhülök és még egy kacsintás és hátbaveregetés is belefér. Végül mégiscsak lelket próbáltam önteni belé lecseszés helyett. - Nem tudod, Raven vagy Kin jön? - Kérdezek még vissza a szöszinél, majd Esuhoz lépek.
- Sikerült elcsípnem az iménti megjegyzésed, egészen elmés gondolat! - jegyzem meg, miközben kezeimmel végigsimítok a páncélján a dereka vonalában. - Hibáztam a legutóbb, amit sajnálok. De ez majd meg fog védeni és én is jobban odafigyelek rád! - Ösztönösen mozdulok, nem is gondolkozom arról, amit cselekszem - lehajolok a lányhoz és adok egy amolyan atyai puszit a homlokára. - Vigyázok rád és te is vigyázz ránk! Wink
- És ez igaz rád is, pöttöm! - kapom el Miri derekát, neki viszont a szájára érkezik a puszi, miközben éppen lelket próbál önteni Hinariba. Büszke vagyok a kedvesemre, amit az imént Aival és az újoncokkal kapcsolatban mondott, az nagyon kedves és helyén való volt, csak helyeselni tudok. - Ne pátyolgasd már ezt a szegény lányt, az hiányzik neki a legkevésbé, hogy felemlegessük a múltkorit. Minden harc más, nem történik meg kétszer ugyanaz és minden tapasztalatból profitálunk. A negatívokból különösen. Kérek egy mosolyt céhvezér kollegina! - vigyorgok rá Hinarira és játékosan megpaskolom a fenekét - jobban mondva fölötte, a derekát. Ha más nem, hát ez biztos észhez téríti Razz Azt hiszem túl jó a kedvem... a vesztemet érzem (?)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[16. boss] Vo36oi10/5000[16. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Yurihime on Kedd Május 06 2014, 14:03

Lehajtott fejjel, fegyveremet szorongatva érkeztem meg céhtársaim nyomában. Mit tudok tenni értük? Biztassam őket? Vagy csak butaságokat beszélnék, és inkább maradjak csendben? Egyben viszont biztos voltam: a naginatám segíteni fog megtalálni a helyes ösvényt. Rajta keresztül közvetíteni tudtam az érzéseimet a bajtársaim felé, segíthettem őket a bajban és támogathattam az erőfeszítéseiket. Ám mégis azt kívántam, hogy ne legyen szükség minderre, mert ha szükség van rá, az azt jelenti, hogy veszélyben vagyunk.
- Gambatte minna-sama... >.< - szólaltam meg csendesen, magam elé motyogva a szavakat. Mereven bámultam a naginatám, mely jólesően simult a kezembe. Önbizalmat adott, hogy minden rendben lesz.
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 626
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[16. boss] Vo36oi10/1500[16. boss] 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 06 2014, 18:45


Sokat töprengtem az előző bosson és az azután történteken is, de végül mindig elvesztettem a fonalat, és inkább hagytam, hogy másra terelődjön a figyelmem. Ami a harc során történt, nagyjából már rendeződött, s a sikeres segítség, az új képességem felfedezésével együtt csak növelt az amúgy egyre kevesebb önbizalmamon. Mielőtt megtudtam volna a helyet és a koordinátákat a tizenhatodik szinthez, hagytam időt a skill kiismerésére és begyakorlására is, még a harc reggelén is a céhház melletti gyakorlópályán voltam, gondosan megjegyezve mindent, amit tudni érdemes. Persze később indultam, mint kellett volna, ezúttal azonban direkt: nem igazán akartam senkivel se találkozni, az egyedüllét pedig egy kicsit lenyugtatott, felkészítve a legnehezebb dologra, ami rám várt: oda kellett mennem a többiekhez.
Először komolyan felmerült bennem, hogy felveszem a csuklyát, de kezemben a Katanával ez értelmetlen és visszafordíthatatlan húzás lett volna, arról nem is beszélve, hogy, márcsak Ai miatt is, nem tehettem meg. Így egy csöppet idegesen lépdeltem közelebb, tekintetemmel Alexet keresve, de a fiú láthatólag egy picit se volt feszélyezett, valószínű neki is csak homályosan ragadhattak meg a történtek… vagy csak jól tudta leplezni. Mindenesetre a világért nem mentem volna most oda hozzá, a csapatból páran bizonyosan rossz szemmel nézték a múltkorit, én meg nem akartam tovább rontani a helyzeten. Elleszek, szépen csöndben, és nem lesz baj.

Amikor mindenki befutott, aki jönni akart, Judy elkezdte ismertetni a taktikát, én pedig örültem, hogy nem nekem kell. A parancsnokos dolgot én is hallottam, ámde nem volt számottevő, inkább az infókra voltam kíváncsi, amiket a többiek szereztek. Próbáltam megjegyezni mindent, de azért fel is írtam őket, a nevem hallatára viszont egy pillanatra elöntött a pánik, persze már beletanultam a játékba, így csak bólintottam, aki nem ismert, lehet fel se tűnhetett neki. Azt hiszem, erre a feladatra volt most a legkevésbé szükségem, valahol viszont jólesett, hogy az előző bosstól függetlenül is kaptam egy második esélyt. Ugyan felkészülve nemien voltam rá, de még volt pár percünk, közben más taktikai és egyéb információk is elhangzottak, így azokat emésztgettem, eleinte észre se véve, ahogy Alex egyszerű természetességgel odaáll mellém, és elkezd csevegni.
- Öhm… - néztem rá meglepetten, kicsit sem volt a helyzet magaslatán, mire azonban bármit is megfogalmazhattam volna, Anat elhúzta, aminek most kifejezetten tudtam örülni. Pete öklözésére és jókívánságaira csak elmosolyodtam, és egy „megpróbálom”-mal együtt bólintottam, még elnézve, ahogy elmennek, közben gyorsan összeszámolva, kik is vannak itt. Akivel találkozott a tekintetünk, annak hangtalanul köszöntem, Ainak vidáman, Himének bátorítóan, Szophienak meg inkább érdeklődőn, odamenni azonban egyikükhöz se mentem oda, inkább helyben maradtam. Esu is odajött hozzám, egy kicsit tartottam tőle, mit fog mondani, szavai azonban elgondolkodtattak: volt bennük valami.
- Igen, lesz itt valami csavar, az biztos. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmet – mosolyogtam rá, és ezt is odaírtam a vázlathoz, egy kérdőjellel kiegészítve, mire azonban felnéztem, a lány már eltűnt.
- Köszi. Tényleg – feleltem a közben csatlakozó Mirinek, viszonozva az ölelést, ami per pillanat többet dobott a kedvemen, mint a szavak együttvéve – Reméljük ezekkel több szerencsénk lesz – húztam el a számat, az ajtó felé bökve. Anat pajkosságán el is nevettem magam, s ha nem is hosszútávon, de átragadt rám a fiú jókedve, amit csak fokozott, hogy rájöttem, a legtöbben tényleg nem haragszanak rám a múltkori miatt. Ennek tudatában pedig már nekem is könnyebben ment összeszedni magam, és, ha már Judy engem jelölt meg parancsnoknak, átvenni egy kicsit a szót, mielőtt bemegyünk:
- Köszönöm a bizalmat, Judy, többiek – néztem végig a csapaton – Nos, a bossról. Mivel a legtöbb statja kicsi, így a mennyiségük és az életük lesz a problémás, plusz valószínűleg fog változni az erejük és lehet a páncéljuk is. Vagy fázisváltás során, vagy ami még előfordulhat, hogy az elpixelezett egyedek mennyiségétől függően, utóbbira érdemes lesz majd odafigyelni. Illetve kérdéses még a Szaladgáló feladata is, lehet éppen az fogja befolyásolni a hullafalók fentebbi statjait, hogy ez a dög éppen hol van… A többi meg majd úgyis kiderül – vittem le a hangsúlyt, és zártam be a panelt – Mindenkinek sok szerencsét – mondtam még, ezúttal nem téve hozzá semmilyen elhamarkodott ígéretet. Csak belül, magamban mertem kimondani, hogy remélem, mindenki épségben megússza ezt a mai napot…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[16. boss] Vo36oi14712/10100[16. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Május 06 2014, 20:34

- Huáááá-ááhh – könnyesre ásítom magam ezen az úgynevezett „eligazításon. Bőven elég lenne csupán közölni az infókat, a többi csak felesleges duma. Tervezni felesleges, arról nem is beszélve, hogy mennyire unalmas…
- Bemegyünk, lezúzzuk és ennyi… - erről kellene szólnia az egész fightnak.
~ Úgy van Cool~ Ritka alkalmak egyike, hogy egyetértünk mi ketten. Első nekifutásra egy bossnál felesleges tervezni, ezt mindenki tudja Suspect Ezért nem fűzök hozzá különösebb mondanivalót…. Amúgy is olyan okos itt mindenki, dől az okosság a szájukból :suspect:na meg infóm sincs :roll:Annyit azért remélek, hogy megint kedveskednek majd egy kis műsorral, csak hogy ne unatkozzunk annyira.  De mindegy is.. megyünk \o/ zúzzunk \o/

_________________
[16. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[16. boss] Vo36oi6382/6500[16. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Kincaid on Kedd Május 06 2014, 20:43

Hát, sok minden történt a 15-ös boss óta. Az utóbbi néhány hétben legalább annyi mindenen átmentem, amennyin a 11-es boss óta idáig kipipálhatok. Elvileg most jött el az a pillanat, hogy kicsit barátságosabb lehetne a fogadtatásom a bosson az Anattól kölcsönben kapott ruhákban pompázva. Ettől függetlenül… Nem is tudom. Talán kicsit kényszeredetten sétálok be Surprised
Hinari a vezér. A poszt újdonság. Anat, Pete, Chan, Shu, Alex, Miri, a fegyverkovácslány, akitől a korábbi fegyverkombóm volt, Ai, Maci és Judy sem vadidegen már. Így is akad néhány arc, akihez továbbra is legfeljebb akkor tudok nevet csatolni, ha a fejük fölé nézek. Körbelesek – és a szokás nagy hatalom –, a bejárathoz közel egy falnak támaszkodom.
Hát, ennyit a dicsőséges behatolásról Surprised

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[16. boss] Vo36oi3167/3300[16. boss] 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 07 2014, 01:10

Anatole Saito kezd, 4. támadása pihenőkör.

A terem közepén egy nagy kupac állat hulla hever és egy lény lakmározik belőle. A feje fölött a következő látható: Hullafaló
Képe:
[16. boss] 292982a76f9dc22c83a9e1e8cbce9dbb

Anatole Saito (Sebzés: Z84/S92/P100, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Anatole Saito
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 6, pet 44, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: 36/kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Mirika
Mirika
Boss
Hinari (Sebzés: 55, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Hinari
Hinari
Boss
Szophie (Sebzés: 7, pet 43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Szophie
Boss
Maci (Sebzés: 3, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Maci
Maci
Boss
Halász Alex (Sebzés: Z75/S82/P89, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Halász Alex
Halász Alex
Boss
Kincaid (Sebzés: 37, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kincaid
Kincaid
Boss
Judy Noxia (Sebzés: 26/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Judy Noxia
Judy Noxia
Boss
Peter Worker (Sebzés: 16, pet 21, Minden 5. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Peter Worker
Boss
Koshitsu Esutel (Sebzés: 57, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Koshitsu Esutel
Boss
Yurihime (Sebzés: 36, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Yurihime
Boss
Kusumi Ayani (Sebzés: 4, pet 25, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kusumi Ayani
Boss
Chancery (Sebzés: 15, pet 34, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Chancery
Boss
Enheriel (Sebzés: 15, pet 25, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss
RenAi (Sebzés: 8, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Boss
Tachibana Makoto (Sebzés: 40, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Boss

Hullafaló: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c
--------------------------
Anatole Saito: 220/220 HP, 55 páncél [0/4|-|2+]
Ryuninji Ren: 165/165 HP, 35 páncél [0/4|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/4|-|2+]
Hinari: 180/180 HP, 50 páncél [0/4|-|-]
Szophie: 155/155 HP, 40 páncél [0/5|-|3+]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/4|2+|3+]
Kincaid: 165/165 HP, 66 páncél [0/4|-|2+]
Judy Noxia: 105/105 HP, 68 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 215/215 HP, 40 páncél [0/5|-|3+]
Koshitsu Esutel: 140/140 HP, 30 páncél [0/2|-|2+]
Yurihime: 80/80 HP, 43 páncél [0/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 195/195 HP, 45 páncél [0/4|-|2+]
Chancery: 110/110 HP, 30 páncél [0/5|2+|2+]
Enheriel: 95/95 HP, 22 páncél [0/4|2+|2+]
RenAi: 250/250 HP, 72 páncél [0/2|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/4|-|2+]
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
- 1 Gyógyító Kristály [Anat]
- 2 Gyógyító Kristály [Chan]
- 1 Lökés Kristály [Chan]
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Május 07 2014, 18:14

Ahogy kinyitom a vaskaput és saját szemmel is megpillanthatom az ellent, meg kell hogy állapítsam: Judy rajza nem túlzott, baromi rusnya ez a dög. Azonban csak egyetlen Hullafalót látok, ami rögtön óvatosságra int. Ugyanakkor tartok attól, hogy az a hullakupac táplálékul szolgál a bossnak, amivel visszatöltheti a hp-ját. Megindulok elsőként a tetemek halma felé, futás közben aktiválok egy csapat kristályt, amivel megnövelem minden társam sebzését néggyel, majd odaérve undorral megpiszkálom a lábammal a kupacot, miközben a bossal kezdek bájos csevejt folytatni. - Ejha, ez aztán a svédasztal, Hannibal megirigyelné! Ne haragudjon Mr. Hullafaló, de mondták már, hogy kicsit büdi a szája? Falánk, mossuk ki szépen a boss pofiját. - s máris felkaptatok a hullakupacra - továbbra is viszolyogva az undorító bacitenyészettől, de azért próbálom szanaszét taposni a halmot, hátha rejtezik alatta valami - és 3 jól irányzott ütést intézek a Hullafaló lény pofája felé, a negyedikhez viszont már nincs erőm, mert elfáradtam a mászástól. Muszáj kipuhatolnom a vakmerő támadásaimmal a helyzetet. Van elég páncélom, hogy ne legyen félnivalóm. Végszükség esetére meg még a luxus burok is ott van, amivel tudom folytatni tovább a harcot is.

A terembe lépés előtt felkentem ugye ezt a mérget: Gyenge Bossgyengítő Méreg felkenve Falánkra (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)

Most pedig elhasználok egy ilyet: Haladó Csapat Sebzés Kristály: (Aktiválása után a csapatodban mindenki következő támadása 4-gyel többet fog sebezni.) FIGYELJETEK ODA A +4 SEBZÉSRE!

3x84 + 3x8(10% a méreg miatt) +4 (kristály miatt), tehát összesen 280sebzést (+3 sebet) szenved el a boss, biztos találatok.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[16. boss] Vo36oi10/5000[16. boss] 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Május 07 2014, 20:19

Ryuninji Ren jön, 4. támadása pihenőkör.


A boss által elszenvedett sebzés: 280 + 3 seb
A sebzés okozói:
252 - Anat támadása.
24 - Méreg +10%. (Még 2 támadás erejéig marad fent.)
4 - Haladó Csapat Sebzés Kristály


Játékos cselekvések:

Mindhárom támadás sikeres!

Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Ryuninji Ren, Mirika, Hinari, Szophie, Maci, Halász Alex, Kincaid, Judy Noxia, Peter Worker, Koshitsu Esutel, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto

Boss cselekvések:
(Amennyiben nincsen rá vásárolt taktikai információ, a számláló(k) neve ismeretlen számláló.)

A kupac alól a következőek rohannak ki: Önző Hullafaló#2, Kannibál Hullafaló#3, Frontharcos Hullafaló#4, Vezető Hullafaló#5, Kegyetlen Hullafaló#6, Vadász Hullafaló#7, Éhes Hullafaló#8, Kannibál Hullafaló#9, Vadász Hullafaló#10, Osztozkodó Hullafaló#11, Éhes Hullafaló#12, Kannibál Hullafaló#13, Vérengző Hullafaló#14, Frontharcos Hullafaló#15, Éhes Hullafaló#16, Éhes Hullafaló#17

Hullafaló 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Önző Hullafaló#2 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Kannibál Hullafaló#3 1 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Önző Hullafaló#2

Önző Hullafaló#2 1 sebzést osztott ki az összes többi Hullafalóra.

Frontharcos Hullafaló#4 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Vezető Hullafaló#5 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Kegyetlen Hullafaló#6 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Vadász Hullafaló#7 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Éhes Hullafaló#8 48 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Kannibál Hullafaló#9 12 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Kegyetlen Hullafaló#6

Vadász Hullafaló#10 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Osztozkodó Hullafaló#11 10 sebzést szenvedett el. Hullafaló, Kegyetlen Hullafaló#6 10 életpontot gyógyultak. A többi Hullafaló 1 életpontot gyógyul.

Éhes Hullafaló#12 48 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Kannibál Hullafaló#13 12 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Hullafaló

Vérengző Hullafaló#14 12 sebzést osztott ki a következő játékosokra: Anatole Saito és Anatole Saito

Frontharcos Hullafaló#15 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Éhes Hullafaló#16 48 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Éhes Hullafaló#17 48 sebzést osztott ki a következő játékosra: Anatole Saito

Anatole Saito meghalt/kiesett. Amennyiben nem rendelkezett burokkal kérem írjon rám.

Éhes Hullafaló#8, Éhes Hullafaló#12, Éhes Hullafaló#16 és Éhes Hullafaló#17 mind Jóllakott Hullafaló lett.

Ismeretlen jelző 1: +4

Életpontok/adatok:

Hullafaló: -282 HP (3 seb)
[16. boss] 60a1adc630df797de52c6452706824b7_978f5eef75af0ce91dc383a412ec78cda2d71a0c

Önző Hullafaló#2: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Kannibál Hullafaló#3: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Frontharcos Hullafaló#4: Teljes HP (16 jelző)
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Vezető Hullafaló#5: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Kegyetlen Hullafaló#6: -2 HP
[16. boss] 553c7bd63080e946dec44939a5d26d30_a5f82cdd40cefd965d60ca29e8edacc2258d09b3

Vadász Hullafaló#7: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Jóllakott Hullafaló#8:  Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Kannibál Hullafaló#9: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Vadász Hullafaló#10: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Osztozkodó Hullafaló#11: -10 HP
[16. boss] E439214c54b05bf37bc9adad56112ca8_3ece4a5adc60cdc0495f21884fb89bb1f069a047

Jóllakott Hullafaló#12: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Kannibál Hullafaló#13: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Vérengző Hullafaló#14: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Frontharcos Hullafaló#15: Teljes HP (16 jelző)
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Jóllakott Hullafaló#16: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c

Jóllakott Hullafaló#17: Teljes HP
[16. boss] E6c03073c306e9cc165b0b4d3ca208c6_181a25a434c8e3ef6b82bd2345587992cc4cd28c
--------------------------
Ryuninji Ren: 165/165 HP, 35 páncél [0/4|-|2+]
Mirika: 170/170 HP, 90 páncél [0/4|-|2+]
Hinari: 180/180 HP, 50 páncél [0/4|-|-]
Szophie: 155/155 HP, 40 páncél [0/5|-|3+]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [0/4|5+|2+]
Halász Alex: 120/120 HP, 65 páncél [0/4|2+|3+]
Kincaid: 165/165 HP, 66 páncél [0/4|-|2+]
Judy Noxia: 105/105 HP, 68 páncél [0/5|-|3+]
Peter Worker: 215/215 HP, 40 páncél [0/5|-|3+]
Koshitsu Esutel: 140/140 HP, 30 páncél [0/2|-|2+]
Yurihime: 80/80 HP, 43 páncél [0/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 195/195 HP, 45 páncél [0/4|-|2+]
Chancery: 110/110 HP, 30 páncél [0/5|2+|2+]
Enheriel: 95/95 HP, 22 páncél [0/4|2+|2+]
RenAi: 250/250 HP, 72 páncél [0/2|-|-]
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/4|-|2+]
--------------------------
Anatole Saito: meghalt/kiesett
--------------------------
Parancsnok: Hinari
--------------------------
Közös tarisznya:
- 1 Gyógyító Kristály [Anat]
- 2 Gyógyító Kristály [Chan]
- 1 Lökés Kristály [Chan]
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Hinari on Csüt. Május 08 2014, 19:07


Nem voltam elég gyors. Azt már az első lépésnél is láttam, hogy a vártakkal ellentétben csak egyetlen ellenségünk van, ám addigra Anat már rég odaért, és ahogy megbolygatta a kupacot, és megsebezte a bosst… hát, ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, mi történt. Ami engem illet, egy tátogásnál nem futotta többre, számolni se tudtam, mennyi dög jött elő, és azt még csak-csak elcsíptem, hogy volt, amelyik a másikat sebezte, de pontos információkat képtelenség lett volna megállapítani.
Főleg úgy, hogy, bármennyire is szerettem volna, már megint nem voltam elég előrelátó, ez a tudat pedig nemigen segített. Nagy levegő, igyekeztem összeszedni magam, és ügyködni valamit, mielőtt a többiek is a harcos sorsára jutnának. A legjobb ötletnek egyelőre a gyors kérdés tűnt, majd pár gyors következtetés, még mielőtt Regi és Ren elérne a terem végéig. Jutottál valamire?

Gyorsaságom és a programom elemző képessége elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy ezen rövid idő leforgása alatt is megfelelő mennyiségű információhoz és adathoz juttasson. Már előre felkészültem: a lány minden gondolata azt közvetítette felém, hogy rendkívül fontos neki az előttünk álló harc, nekem pedig feladatommá vált őt és eredményességét segíteni. Így tehát láttam, és első lépésként összesítettem az események által behozott információhalmot. A következtetésekre még várni kellett, ám az ideiglenes eredmények is eredménynek számítottak, még akkor is, ha ezen kevés idő nem volt elég ahhoz, hogy mindent elmondjak.
- Az eredetin kívül kilencféle Hullafaló jelent meg, Szaladgáló nincs köztük. Összsebzés rengeteg, ám mivel…
- Tehát kell hogy legyen más verzió – fejezte be helyettem, hangja türelmetlenséget tükrözött. Ha képes lettem volna rá, bólintottam volna, ennek hiányában azonban csak egy „igen”-t mondtam, egyelőre ráhagyva a többit, figyelmemet a további elemzésre összpontosítva.


Mivel a sao alaprendszere nagy általánosságban fair – kivéve persze a koboldképű hiénát -, valamit megint elronthattunk. Elhúztam a szám, olyan erővel markolva a Katanát, hogy szinte remegett a kezem a feszültségtől.
- Ren, Regi, próbáljatok nem hozzáérni a kupachoz! A Hullafalót támadjátok!
Több dologra is kíváncsi voltam. Először is, hogy visszavonulnak-e az előjött dögök, és hogy jön-e még, ha nem zavarjuk meg a kupacot. A másik, hogy vagy Anat sebzése nőtt meg majd a kétszeresére, vagy nem volt teljesen pontos az információnk a rendes boss életét illetően, aminek duplának kellett volna lennie, ezernek. Volt már boss, ahol az ellen sebződése nemcsak az erőnktől függött, érdekelt, vajon Renék mennyit fognak tudni sebezni, vagy fognak e tudni egyáltalán.
- Még kivárunk, de ha nem vonulnak vissza… - mondtam még, elővéve a teleportkristályomat, készenlétbe helyezve azt. Ha ezek ilyen mértékű sebzéseket fognak kiosztani, könnyen lehet, hogy megismételjük a tizedik bosson történteket…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3756
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[16. boss] Vo36oi14712/10100[16. boss] 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Május 08 2014, 20:04

Nem tudom teljesen visszatartani a kuncogásom, mikor látom, hogy Sai burka máris aktiválódik. Nem káröröm, vagy ilyesmi, csupán eszembe jutott a Mario game over dalocskája, hehe. Amúgy sem halott Rolling Eyes
- Rühellem, ha parancsolgatnak... olyan nehéz valakit MEGKÉRNI? - közlöm az utánam loholó parancsnokocskával.
- Igazi parancsnok vagy, így előreküldeni engem, egy burok nélkülit a halálba Sad Ezek tuti nekem jönnek Sad- játszom az ijedt kisfiút, majd felpattanok Regi hátára, remélve, hogy ezúttal jobban sikerül a közös repülésünk, mint legutóbb.... égés lenne itt bezuhanni a nép előtt Rolling Eyes
- De... mivel ilyen pici a vállad, megteszem.... Szerencsével két hullám, Soundwave, Absorb - ő már ismeri a képességeimet.... ezzel csak jelzem neki, hogy ezzel a kettő  képivel túlélek egy-egy rohamot a "seregtől", de ahhoz cselekvés is kell Suspect
Támadást indítunk a levegőből \o/ a képimmel meg próbálom távol tartani magunkat az undormányoktól.

3x50 +2x5(méreg)+4(kristály) =164 sebzés a hullafalóba, 1 pihi
Soundwave: ha sikeres a képi akkor Ren nem sebződik ebben a kiskörben.

_________________
[16. boss] 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[16. boss] Vo36oi6382/6500[16. boss] 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 08 2014, 20:04

The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[16. boss] 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16164
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [16. boss]

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.