A Kert

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Május 22, 2014 10:33 pm

Shu meglepődött a meglepődésen. Számára valahogy természetes volt, hogy nem fürdik együtt Timidussal, és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy mennyire szereti a sárkányt. Egyszerűen a fürdés az egy olyan dolognak számított, amit az ember lánya egyedül végez.
-Hát… igazából volt már, hogy a tóban együtt úsztunk…
-Csak azért, mert nem volt ott senki más.
-Tudod jól, hogy nem szeretem a tömeget.
-Egy ember nem tömeg. Így is sokáig kellett győzködjelek…
-Hát… de végül úsztam, nem?
-De. Úsztál. Egyszer.
-Ne légy telhetetlen.
-Nem vagyok.

A sárkány újra felvihogott a szaggatott csivitelésével, majd Jun felé fordult.
-Nem hiszem, hogy szerény lennék. Nem is akarok szerény lenni. Ami egyszerű és szerény, azt mindig elnyomja a kápráztató! És azt sem hiszem, hogy mindenben béna lennél. A helyváltoztatós trükköd meglepett. Ritkán tud valaki meglepni. Ha gondolod kipróbálhatnánk egyszer csatában is, hogy mennyire tudod megvédeni magad.
-Miért akarsz te mindenkivel hadakozni?
-Gyakorlás.

A lány halkan sóhajtott, de egyáltalán nem aggodalmasan, csak olyan kedves belenyugvással, és inkább újra a másikra figyelt.
-Nem kell annyira készülni, hiszen én vagyok a vendéglátó… vagy túravezető… vagy nem is tudom. Ha gondolod akkor szerezz hálózsákot, és alhatunk a szabad ég alatt, de ha akarod, akkor sátrat is szerezhetünk. Itt még azt is sokkal könnyebb felállítani, ugyanúgy, mint főzni. A ruha pedig a csillagos ég alatt sem árt.
Shu ismét kuncogott. Számára egyértelmű volt, hogy Jun csak viccel… bár fura viccei voltak.
-És a vadászat is biztosan sikeres lesz, úgyhogy az élelem miatt sem kell aggódnod.
-Hozhatsz még sütit.
-Timidus…
-Randi?

A sárkány felkapta a fejét, és ismételten a barátjára nézett, aki pár perce még biztosította arról, hogy nem kerül egy negyedik fél is a képbe, ahogyan az Justin esetében is volt, de Shu újra csak kuncogott, és intett a lánynak.
-Mi is jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a sütit és a teát.
-Yap! Szia!

Timidus még egy pillanatra hátracsapta a füleit arra, hogy Jun egyáltalán meri feltételezni azt, hogy ők késhetnek, de azért a sértés ellenére is integetett.
-Ez a lány fura.
-Szerintem is.
-Mit akarhat?
-Fogalmam sincs Timidus… talán csak barátkozni.


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi12695/10100A Kert - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Cardinal on Pént. Május 23, 2014 5:01 pm

Jun: Fényes Vaskard (+5 erő)
Shukaku: Éles *Fegyver* (+2 erő)
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi0/0A Kert - Page 5 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Vas. Júl. 06, 2014 3:12 pm

Céh megbeszélés

Jön aki jön a céhtagok közül, meghívót mindenkinek küldtem.
A játék ismi jellegű, de kérek mindenkit, hogy egy hét alatt próbáljon reagálni.
/Azaz a nem hivatalos határidő: Július 13./

A kerthelyiség reggelre Shu és Timidus ügyködésének hála kis gyűlésteremmé változott, szereztek székeket az ebédlőből, amelyek most szépen sorakoznak a lugas előtt. Pár asztalkán pogácsa és üdítő sorakozik, de nem úgy tűnik, mintha nagyon hosszúra szánták volna ezt a rendezvényt, bár biztos van benne elég sok munkájuk. A sárkány ezúttal nem tervezett nagy belépőt, nyugodtan ereszkedik alá a tetőről, ahonnan eddig az érkezőket figyelte, Shu pedig a szokásos csöndességével szinte fellopakodik a színpaddá avanzsálódott lugas közepére.
-Sziasztok... szóval…. köszönöm szépen, hogy eljöttetek. Soha nem voltam még évnyitón sem… vagyis nem ilyen hosszún, meg nem is nekem kellett beszélni…
Körbepislant a jelenlévőkön, majd vesz egy nagy levegőt.
-Azt tudjátok, hogy Peter azt mondta, hogy legyek én a segítője… de fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálnom. Készítettünk Timivel leltárat, meg Utahimével közösen nyitottunk boltot is… már régóta beszéltük, hogy közösen kellene csinálni, mint az Artesnél… de valahogy mindig elfelejtődött… úgyhogy mi megcsináltuk…
Leszegi a tekintetét, és félve a társára pislant, a pet pedig biztatóan bólint egyet.
-Kérdezősködtünk másik céheknél… elmentünk látogatóba… meg beszéltünk pár céhtaggal az ő céhükről.
Belekukkant a jó előre odakészített jegyzeteibe, majd sorolni kezdi.
-Sokat találkoztunk Anatoleval, és ő rengeteget segített. Beszéltünk a Phoenix Brotherhood és a White Rose vezérével is, és pár másik céh tagjaival is.
Nyel egyet, majd Peterre emeli a tekintetét.
-Azóta a gyűrűs eset óta gondolkodom azon, hogy mit is jelent céhtagnak lenni. Mindenki azt mondta annak a vezérnek, hogy ő nem jól vezeti a céhét… és én szeretnék nagyon segíteni, hogy neked könnyebb legyen… Én csak a boltot vezetem, de már ott is rengeteg segítség Utahime…
Itt a lányra pislant, és kissé elpirul. Szeret vele dolgozni, és egyre többet már csak úgy együtt lógni is.
-Én… szerettünk volna céhtagokat hozni… mert azt hittem, hogy azzal segítek… de azóta történtek dolgok…
Leszegi a tekintetét és Peterre sandít. Reméli, hogy a fiú tudja, hogy most az Ilsettes esetre céloz.
-Mi… közösségi céh vagyunk. Találkoztam egy újoncal, akivel beszélgettünk a céhekről… én azt mondtam neki, hogy mi a kezdőknek segítünk… mert azt hiszem, hogy ez így van. Még mindig vannak kezdők, akik ilyen sztázisból kerülnek elő. Valakik csak azért vannak itt, hogy biztonságban legyenek, de nem nagyon veszik ki a részüket a céh életéből… nem nagyon aktívak…
És itt senkire nem kell pillantania, hiszen a nem jelenlévő céhtagok üres székei is elég beszédesek.
-Persze ez nem baj, én már annak is örülök, hogy segíthetünk… csak nem tudom, hogy ennek így kell-e működnie, meg azt, hogy ti mit gondoltok erről…
A hangja továbbra is halk, egyáltalán nem olyan, mint aki pódiumra illene, és ezt Timidus hamar meg is unja, és már kezd is járkálni a lugas egyik oldalától a másikig, folyamatosan az egybegyűlteket figyelve, majd ahogy Shu elhallgat, átveszi a szót. Hangosan, jól érthetően, magabiztosan.
-Meg kell szerveznünk a boltokat. Összeszervezni a beszállítást, a raktárakat, a nyersanyagok és az arany felhasználását. Ha eredményesen akarunk működni szükségünk van látókra és arra, hogy folyamatosan tudjuk, hogy mire van szüksége a másiknak. Ha eredményesen akarunk együtt harcolni, akkor csapatot kell kialakítanunk. Kellenek pozíciók, akárcsak a boss harcokon. Ismernünk kell egymás képességeit, erősségeit és gyengeségeit, hogy kiegészíthessük egymást a küldetések során. Ha Mirika képes összeszervezni egy csapatot a frontharcosokból, akkor mi is képesek vagyunk rá. Nem fordulhat elő még egyszer olyan fejetlenség, mint ami azon a küldetésen történt. A céhvezérnek vezetnie kell a csapatot, a csapattagoknak bízniuk kell egymásban. Nincsenek magánakciók, nincs szervezetlenség, ha nem akartok meghalni. Ki tudja hol van Chan?
Vált gyorsan témát, és néz körbe a hallgatóságon.
-Ki vette észre, hogy eltűnt? Ki érdeklődött utána? Kinek hiányzott? Mikor láttátok utoljára Jayt? Ki volt vele utoljára küldetésen és mikor? Csapatként kell működnünk, ahhoz pedig több odafigyelés kell. Odafigyelés egymásra, különben nem csapat vagyunk, nem céh, hanem csak egy csoport, akik egy házban élnek.
Eredménytelenség és egy helyben toporgás. Amióta látta az Artest a sárkány számára ez a két szó jellemzi legjobban a Young Justice céhet. Azonban ha engedik, akkor ő, Timidus, képes lesz felemelni őket. Shu csak leszegett fejjel hallgatja a barátját, és nem szól közbe. Mikor a székeket pakolták megegyeztek, hogy most mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Mindenki, kivétel nélkül.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi12695/10100A Kert - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Csüt. Júl. 10, 2014 6:20 pm

Rezzenéstelenül, karba tett kézzel figyelem a sárkányt a tetőn ücsörögve. Innen olybá tűnik, mintha egy örökké türelmes gargoyle lenne csupán. Bár hogy őszinte legyek, és amennyire a képzeletem már kiszínezte őt meg Shukakut, el tudom képzelni, hogy egy nap szobrot emeljenek róla... vagy róluk. Én meg mehetek a pöcegödörbe.
A kaput nagyon sok idő múlva léptem csak át. Nem tudtam, van-e riasztónk, ami bejelez, ha illetéktelenek hatolnak be az épületbe, én pedig most azzá váltam, legalábbis tegnap. Megkaptam Shu üzenetét, és gondoltam, a céhért ennyit még megtehetek, hogy eljövök, ha már ők magasról tojnak rám. Csak az nem jutott időben eszembe, hogy az indikátorom be-narancssárgulása még okozhat-e gondot.
Ahogy átlépem a kaput, a jelek szerint nem történik semmi gond. Talán ha van is riasztónk, a rendszer érzi, hogy még tag vagyok, életcsíkom felett ott virít a mancsos pajzs.
Nem ülök le, sőt, a közelébe sem megyek semminek. Megállok a kert végében, közel a bejárathoz, ami az én szempontomból már úgyis kijárat, nekidőlök egy oszlopnak és várom, mi fog történni. Indikátorom szinte rikít elütő színével a többiekétől, bár a jelek szerint nem fog mindenki megjelenni. A tekintetem elsősorban Petert és Jay-t keresik, de még őket se látom...
Álomkelő végig mellettem marad, szorosan a lábaimnál, és egy szót sem szól.
Mikor Timidus megindul, tudom, hogy elkezdődik a műsor. Nem is tévedtem, még aprócskát sem; Shukaku szépen felsorolja, hogy mi mindent megtett a céhért, én pedig minden egyes ilyen pontnál egyre rosszabbul érzem magam. Ha rám néz, biztos látja, milyen dühtől villogó szemekkel vizslatom a körülöttem nyíló virágokat. Peter segítője, meg a valagamé, azé... Hiába volt Shukaku okosabb és szorgalmasabb nálam, az, hogy ezt a címet, jogosan, ő kapta meg, azért örökké dühös leszek.
Majd következik Timidus sokkalta összeszedettebb felsorolása a szükségletekről, amire szintén csak húzni tudom szám. Nem is tudom, minimum az arany felhasználást ki kísérte figyelemmel... de persze tudom, hogy igazából az volt a nagy baj, hogy soha semmiről nem szóltam Peternek, csak magamban vezettem minden jegyzetet és változást... ha megelőztem volna Shut abban, hogy Peterrel együtt dolgozom, most én állnék a helyén... de akkor talán ő állna az én helyemen...
Akkor már inkább a jelenlegi felosztás maradjon.
Hirtelen témaváltására viszont felpillantok a virágokról és rájuk nézek végre. Mikor Jay neve is szóba kerül, gyanakodva húzom össze a szemem. Ő is eltűnt volna? Amennyire én tudom, a szobánkban kell lennie.
-Én tudom amúgy a választ! -emelem fel végül a kezem, miután várok pár másodpercet, hogy valaki válaszoljon, és amit persze senki sem tesz meg. Arcomon furcsa, groteszk mosoly ül, ahogy megvárom, mire észrevesznek, és leeresztem a kezem.
-A Chan elhúzott a Pokolba, mert úgyis oda való. Nem hiányzom én itt a kutyának se!
~Csillapodjál már...!~ -szól rám Álom a fejemben, egyébként félig lehunyt szemmel a színpad felé fordul. Én ismét összefonom a karjaimat a mellem alatt, és nagyot sóhajtok.
-Bármiben kell segítség, elérhető vagyok. Tudom, hogy én vagyok az utolsó, de tudjátok, hogy vagyok.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Scott Thompson on Szomb. Júl. 12, 2014 3:48 pm

A szokványos mindennapokból – már ha lehet ezeket annak nevezni – rázz ki egy beérkező levél. Az üzenet egy meghívó, Shukaku tollából, amivel egy céhes találkozóra hív meg engem, és mindenkit. Mostanában úgyse lófráltam a környékén a céhnek, és körülbelül még senkit se ismerek, így ártani nem árthat alapon, élek a lehetőséggel.
Megérkezvén a találkozó pontos helyére, a kertbe, el kellet ámultam a szépségén és méretén, mivel itt még eddig nem jártam. A nézőközönségnek összeállított placcon gyorsan helyet foglalok, kezemben csak egy itallal, mert a játék alatt kialakult nálam, akár egy kisebb tömegben is előjövő idegesség, ami odatesz az egészséges emésztésnek, így étkezni nem igazán tudva tartózkodok az ízletesnek hiába tűnő pogácsáktól.
Shukaku, mint aki csak rám hangolódott, hasonló érzelemvilágban fellopakodik a lugas közepére. Majd elkezdi bizonytalanul a mondanivalóját. A beszéde számomra zavaros, de az érződik belőle, hogy a céhen belül összhangra ráférne egy újrahangolás. Egy biztos: gáz van. Nem is kicsi.
A beszéde vége megérint engem, mivel magamat sem érzem túlzottan… aktívnak. Elbújni jöttem ide, de most olyan rosszul érzem magam a ténytől.
~ Én… kihasználom őket? Ez… nem helyes. Én nem ezt akartam, nem… – merülök el a gondolataimban, magamra haragudva, hogy ilyenre vetemedtem önkénytelenül.
~… ez nem mehet így tovább! - nem terveztem eredetileg felszólalni, de most már érzek magamban rá affinitást. Csak meg kéne fogalmazni…
Majd átvette a szót Timidus. A hirtelen változó hangnem-és erősség kizökkent a gondolataimból. Meglepő, hogy mennyire különböző Shukakuhoz képest, egymás ellentettjei, yin-és yang. Mintha csak ő lenne a vezér, kiosztja a parancsokat, és kioktató hangneme a poszthoz illene.
A végén következő csöndet éreztem a megfelelő pillanatnak a felszólaláshoz. Már állnék fel, szokatlanul nagy önbizalommal, amikor is hátulról megszólal egy hang. A felülés félútjában ki is zökkenek, önbizalmam elszáll, és visszazuhanok a székre, lehetőleg feltűnés nélkül. A hang felé fordítom fejem, de nem ismerem a megjelenő hölgyet, se a macska-petet mellete. Megjelenésére általános megdöbbentség jelentkezik, a feszültséget, ha kisebb, ha nagyobb, de érezhető a levegőben. Inkább passzolom a gondolataimat, és megvárom, mi sül ki ebből.

_________________
A Kert - Page 5 2vwiemd
Scott Thompson
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 20
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi86/100A Kert - Page 5 2yjvlht  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Utahime on Vas. Júl. 13, 2014 1:34 am

Éppen a szobánkban játszottunk Falcóval, amikor rákezdett a ciripelés. Homlok ráncolva nyitottam le a menümet, majd egy meglepett "Oh!" hangot hallattam. Tehát ma van? ...És most kezdődik... Állapítottam, majd sóhajtottam egyet. Elfelejtettem, hogy ma lesz -még szerencse, hogy nem hagytam el a házat. Shu ugyanis mindenkit meghívott egy kis megbeszélésre a kertbe, és tudván, hogy úgyis elfelejteném, beállítottam magamnak egy figyelmeztetést... a gyűlés időpontjára!? Zavartan körbekaptam a fejem, ha most kezdődik, az azt jelenti elkéstem? Eltoltam a menümet és még evvel a mozdulattal Falcot is felkaptam, hogy kirohanjak a szobából. A házban vagyok ugyan, de a torony tetejéről lejutni a kertbe nem megy olyan gyorsan. Míg lefelé siettem, Falco elfoglalta szokásos helyét a fejemen.
A kertbe érve az órámra pillantottam -még épp időben vagyok- állapítottam meg, és lopakodó mozdulatokkal csörtetem az egyik félreeső székhez. Biccentettem a társaság felé, és csendben meghúzva magam körbenéztem, hogy megcsodáljam az ideiglenesen átalakult kertünket. Mikor leszállt a minket leső sárkány, Shu is elénk állt így elkezdődött a megbeszélés. Igyekeztem odafigyelni, majd a nevemet hallva először csak kicsit elpirultam, másodjára pedig már lángoló arccal bólintottam a felém pillantó lánynak. Minek engem így kiemelni? Nem is csináltam még semmit, csak felajánlottam néhány virágot amit találtam. A régi tagokról nem is szólt, pedig Péter a vezérünk, és Chancery egy egész könyvtárat is vezet! Azt megjegyeztem, hisz az volt az első hely, amit megcsodáltam a házban, és minden alkalommal elámulok a nagyságán. Shu lassan vázolta a, kikkel miről beszélt, de ebből egy szót sem értettem. Rengeteg ismeretlen név, és miegymás, de miért is kéne más céhektől kérdezni, hogy vezessük a sajátunk? Persze, fontosak a kapcsolatok, meg példát venni is lehet, de ilyesmiről sosem kérdeztem, és most sem értem, minek ezt a legújabb újoncokkal is megbeszélni?
Timidus átvette a szót, és a váltás úgy megijesztett, hogy azonnal vigyázz-ülésbe rendeztem magam, ellenőrizve, hogy minden porcikám helyes testtartást vegyen fel.... Mintha csak egy seregszemlén lennénk. A téma és a hangnem viszont jobban illett az újoncok eligazításához, és sorba rendezéséhez. Tehát most megbeszéljük, ki mihez ért, hogy kioszthassunk feladatokat... Minden mondat végén bólintottam, tudomásul véve és egyet értve a hallottakkal, amíg a frontharcosokhoz nem ért. Itt oldalt döntöttem a fejem, és kérdőn figyeltem a továbbiakat. Egy küldetést említ, amiről nem hallottam még. Persze bólintottam, a "fejetlenség" nem hangzik jól, csak kár, hogy fogalmam sincs miről beszélnek. Tudtommal egy céhküldetésünk sem volt, mióta beléptem, vagy legalábbis nem kicsiknek, így én kimaradtam. A nálam is frissebb tagoknak viszont nem ilyesmiről kéne prédikálni, hanem elég lenne csak elmondani, hogy mit kéne csinálniuk... Esetlegesen példázódva a korábbi hibákkal.
Az újabb váltásra pedig nagyot nyeltem, és lesunytam magam amennyire tudtam. Chanról már beszéltem Shuval, viszont vele a teázásunk óta nemiden beszéltem. A másik név meg csupán ismerős volt, arcot képtelen voltam társítani mellé. Az ajkamba haraptam, és megmarkoltam a széket. Mondják, hogy a tudatlanság bűn, és valóban... Sosem érdeklődtem a cég dolgai iránt, sosem kérdeztem a társaim hogy jól vannak-e... De... De biztos ez lenne a helyes? Mármint persze, nem árt tudni, merre vannak a többiek, de folyton mások után járni, hogy megvannak-e, már inkább tolakodás, és talán nem is akarnák másokkal megosztani a tevékenységeik listáját. Pontosabban nem egy csupán látásból ismert idegennel, még ha céh tag is az illető. Vagyis most parancsba kaptuk, hogy barátkozzunk össze mindenkivel... Talán a közösségi céh erről is szól, és szintén csak egyetérteni tudok a gondolattal, de a gyakorlatban kevésbé tűnik kivitelezhetőnek. Vagy legalábbis nem egyhamar.
Chant csak akkor vettem észre, mikor megszólalt. Az indikátorán akaratlan is átsiklott a szemem egy pillanatra, majd néhányat pislogtam felé és az előttem lévő széktámlára szegeztem a tekintetem.
-Sa... Sajnálom...- Mondtam és legszívesebben elástam volna magam. Pedig igazán szeretnék segíteni, csak fogalmam sincs miben, és hogyan... Ha a tudatlanság bűn, úgy én vagyok a pokolra való.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi515/600A Kert - Page 5 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Desdemona on Vas. Júl. 13, 2014 3:50 pm

Egy teljesen nyugodt reggel. Aisu magának lomol a szobában. Egy gőzölgő tea mellet álmosan figyeltem a gólemet. A reggeli álmos hangulatot egy pityogás szakította meg. Egy üzenet. Shu-tól jött. Céhgyűlésre invitál benne. Az üzenet szerint elég lényeges dolgokról lesz szó és ajánlatos ott lenni mindenkinek. Elég régen fordultam meg a Mount Justice-ban. Az igazat megvallva tán egyszer jártam ott és azóta nem igen fordultam meg a céhház környékén. Nem költöztem be a céhházba. Valahogy csatlakozás után nem éreztem késztetést rá, hogy ott éljek. Nem láttam sok értelmét és nem kötelező az, hogy a céhházban lakjak. Bár igaz, így eléggé elszegeltem magam a cég ügyeitől és a tagoktól. Talán nem egészen jó utat választottam magamnak a céh béli élethez. De az igazság az, hogy úgy léptem be a céh kötelékébe, hogy semmit sem tudtam az ezzel járó dolgokról és még mindig nem tudok sokat róla. Ez a gyűlés lehet sokat segítene ezen dolgok megértésében és lendítene egy nagyot a céhez való viszonyomon is.
~Mi van benne? Az üzenetben.
Aisunak feltűnt, hogy az üzenete olvasgatom és a vékonyka gyermeteg hangja zökkentett ki a gondolat menetemből.
-Céhgyűlés lesz.
~Megyünk?
-Persze, hogy megyünk. Ez nem kérdés.
~Mikor lesz?
-Ma. Ahogy nézem, jobb lesz azonnal indulnunk is.
~Rendben.
A fogadó ahol laktunk nem volt messze a céh épületétől. Egy pár perces séta keretében oda is értünk. A gyűlés a kertben lesz. Merre is lehet a kert? Még sose jártam ott. Jó ideig elbolyongtunk az épületben, mire kilyukadtunk a kívánt helyszínen. Aisu előre ment és már meg is szólította többieket, úgy hogy mindenki hallja azt amit mond. A vidámparkos kalandunk óta egyre többet beszél a játékosokhoz. Rájött, hogy nem mindig lehetséges az, hogy én beszéljek helyette és az se túlzottan eredményes, ah elzárkózik magának a kis világába.
~Sziasztok! Kicsit eltévedtünk az épületbe, bocs a késés miatt.
-Üdv mindenkinek.
A kert gyönyörű volt. Nem is hittem, hogy van ilyen hely a céhházon belül. Érkezés után rögtön helyet is foglalva és bár jó lett volna egy hátul megbúvó elrejtett székre ülni, nem tettem meg. Inkább valahova az első székeke egyikére ültem le. Nem régóta vagyok tag és eddig nem is igazán érzékeltettem azt, hogy tag lennék. Most igyekszem nem eltűnni és a tőlem telhető legjobban részt venni a megszelésen. Kis idő után Shu és Timidus a lugas közepére álltak és el is kezdték a szónoklást. A kislány félénken neki kezdet sorolni a problémákat. Az inaktivitás igen. Ebbe az inaktív csoportba beletartozom én is. Nem szívesen gondolok bele, de tényleg csak névlegesen vagyok tag, egyébként teljesen haszontalan vagyok a közösségre nézve. Egyszer csak felcsendült egy másik, határozottabb hang. Timidus átvette a stafétát a társától és folytatta a beszédet. Látók és boltok. Nos, a növények terén tudnék segíteni, ha lennének növényeim. A kristály írás, hát eddig nem igazán volt szerencsém hozzá. Az igazat megvallva, vannak receptjeim és tudnék mit kezdeni velük, de ez a jártasság csak van, de nem használom. Alapanyagok híján, nem tudok mit kezdeni vele. De azt még magamnak sem tudom elő teremteni, nem hogy még a céhnek tudjak adni belőle. Viszont ami a céh kasszába bekerül az közös, tehát ha szerezek növényeket, akkor nyugodt szível adhatom a céhnek…Ha szerzek…Itt az ideje felszólalni és ismertetni a dolgaim a többiekkel, hisz pont erről van szó, hogy senki nem tud senkiről semmit…A hirtelen téma váltás, viszont kizökkentett. Chan? Vele egyszer találkoztam a vidámparkban, akkor még céhtag se voltam. Azóta nem hallottam felőle. Bár eddig elég sok dolog elhangzott amiről csak régebbi tagok tudhatnak valamit és ők tudnak jobban hozzá szólni. Egy kallódó újonc nem igazán tud sokat hozzá fűzni ezekhez. Chanceryt csak akkor vettem észre mikor felszólalt. Meglepett a megnyilvánulása. Tényleg ennyire szétszórt lenne a céh, hogy egyes tagok ennyire rosszul érzik maguk itt a nem törődömség miatt. Bár a vidámparkos eset után nem ártott volna felkeresnem. Ott eléggé megijeszthette az ami történt. De nehezen alakítok ki kapcsolatokat és nehezen viszonyulok másokhoz. Pedig kicsit később már céhtársak is lettünk és még sem kerestem fel. Beléptem és utána el is kallódtam. Felálltam és Chan felé fordultam.
-Észre se vettelek. És ezt ne vedd rossz néven. Igazából, hogy itt a céhben mi történ nem tudok semmit. Én csatlakozás után se költöztem be a házba. Az itt lévőkről semmit se tudok. Veled is csak egyszer találkoztam, bár akkor még tag se voltam…De a vidámparkban történtek után illő lett volna, hogy felkeresselek. Az, hogy nem tettem meg az a én hibám, nehezen viszonyulok az emberekhez és eléggé elzárkóztam mindentől és mindenkitől. A vidámparkban rájöttem, hogy milyen hasznavehetetlen vagyok és hogy teljese mértékben másoktól függök. Itt is és a kinti világban is. Ott segíteni próbáltál nekem, így utólagosan meg is köszönném neked és elnézésed kérném amiatt, hogy nem kerestelek a történtek után…Bár az igazat megvallva kicsit féltelek is keresni, mivel eleinte eléggé magadnak voltál és csak olvastál…és most is elhúzódtál a kert túl végébe. Tudom magamról, hogy a rideg és tartózkodó magatartás csak ahhoz vezet, hogy mások kerülik a társaságod és nem keresik, hiába vágysz valójában a társaságra.
Hagytam egy kis szüntet, majd úgy helyezkedtem, hogy mindenki tekintetét megtalálja és mindenki lásson.
-Nem olyan rég én beléptem ebbe a céhbe, de magától a közösségtől elzártam magam. Csak névlegesen mondhatom el, hogy tag vagyok, de igazából nem ismerek senkit és ti se ismertek engem. Az utóbbi időben elég sok mindenen gondolkoztam és mikor megkaptam a gyűlésre az invitálást, gondolkodás nélkül jöttem. Ma szeretnék kissé változtatni a dolgaimon és ehhez nagyban hozzá járul az, hogy miképp is viszonyulok az itteni közösséghez. Eddig elzárva éltem, nem érintkeztem sokat másokkal. Nehezen viseltem azt, hogy ebben a játékban hirtelen ennyi mindenkivel találkoztam és ennyi minden történik velem. Igazából félek, hogy ha ennek vége akkor újra vissza kell térnem a régi éltemhez, így elkezdtem kizárni az embereket. De félek egyedül lenni is és ez az oka annak, hogy beléptem ebbe a céhbe. Csak most kezdtem el szembesülni a dolgokkal és sajnálom, hogy eddig tartott erőt venni magamon. Nem lesz egyszerű számomra, de innentől igyekszem majd jobban részt venni a céh közösségi éltében, oda figyelni rátok és hasznosabb tagjává válni a közösségnek, mint ami most vagyok.
Aisu furcsállva nézett rám. Sose hallott még ennyit beszélni egy huzamban. Vettem egy mély levegőt a tekintetem Shu-ra vezettem és visszatérve a másik fontos témára, ami miatt eredetileg is szólni akartam már.
-Shukaku. Te felelsz a boltokért, így ez inkább neked szól. Növénylátó és Kristály író vagyok. Bár eddig nem igazán találtam növényeket és kristályokat se írtam még igazából. De segíthetek a boltok körül egy keveset és ha növénykehez jutok akkor azt szívesen beadom a céh raktárába. Nem igazán értem az itteni rendszert. Tehát veled és Utahimével elbeszélgetnék még erről bővebben is.
A kis gólemre pillantottam. Majd próbáltam volna még valamit összekaparni a cikázó gondolatimból, de már nem tudta mit mondani. Lenne itt még ezer más dolog, de nem akarom kitölteni az időt a sok kis apró mellék szállal. Most rendezzük a főszálat és később szépen sorba jöhet a többi is.
-Nos…Én be is fejezném…Nem húznám tovább az időt. Átadom a szót a következő szólni kívánónak.
A hirtelen megindult szó áradatom, után kissé zavarba jöttem. Nem hittem volna, hogy így megered a nyelve és ilyen hamar. Vissza ülte ma helyemre és félig lesütött tekintettel vártam a többiek felszólalását is.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

A Kert - Page 5 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi10/1700A Kert - Page 5 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 04, 2014 12:16 am

Akkor a megbeszéltek értelmében a fenti játék meg nem történtnek minősül!

Jön, aki jön, ír, aki ír, pont úgy, mint Shukaku megbeszélésénél. Szeretném, ha egy kört nagyjából hetente le tudnánk játszani.

Még mindig le voltam sokkolódva... és nem is hittem benne, hogy hamar felébrednék a döbbenetből, ha nincsen körülöttem pár ember és mob, akik segítenének ebben.
Hehe, milyen irónikus... digitális állatok segítenek feldolgozni egy ilyet... hihetetlen.
Pedig... én hívtam őt, hogy beszélgessünk. Én üzentem neki, én kerestem, én szerettem volna törődni vele, abban a minutumban, hogy én magam is helyre jöttem, de...
Elkéstem. Életem legnagyobb hibája, hogy elkéstem. Ha csak egy nappal előbb bekopogok a szobája ajtaján, vagy csakazértis alapon elkapom a karját a kertben... akkor talán még élne.
Bármit odaadnék azért, hogy visszajöjjön, akármit. Viszont ez egy olyan kívánság, amit sosem lehet megvalósítani.
A tenyerembe temettem az arcom.

Egy hétbe telt. Illetve, tévedek... hisz valójában sokkal több ideig tartana, ha hagynám magam ismét széthullani, ezt viszont semmi pénzért nem tenném most meg. Egyszerűen csak képtelen vagyok elhinni a tényt, a hírt, és a vele járó következményeket. Egyszerűen nem tudom még elképzelni sem, hogy már nincs többé, sem Ő, sem Hisame. Minden alkalommal várom, hogy megjelenjen a Teremben, vagy a Kertben, a Tetőn. Várom, hogy valamelyik jégből készült pillangója az ablakomra szálljon.
Akkor is erre várok, mikor már kint ülök a kertben, az oszlopok között, a párkányon. Ott, ahol Timidus és Álomkelő nagyon régen tanító jellegű csatát vívott. A macska most a jobb oldalamon üldögél, szigorú tekintettel méri végig a kertet és mindazokat, akik belépnek rajta. A főnix a bal oldalamon foglalt helyet, Fiatal korát választva, s fejét lassan forgatva talán ugyanazt teszi, amit a macska. Én viszont lesütöttem a tekintetem, igyekeztem felvértezni magam mindarra, amit mondani készültem, és amit ki kellett mondjak, akár akartam, akár nem. Még annak ellenére is, hogy tulajdonképpen már mindenki ismerheti a hírt.
Pont annyi szék volt, ahányan voltunk.
A nap ragyog, és úgy árasztja a forróságot, mintha csak Peter maradék jegét szeretné elolvasztani. Bár ne tenné.
Mikor mindenki megérkezik, ellököm magam a párkánytól és a lugas elé léptem. Álomkelő követ, a főnix viszont marad a helyén, tekintete kisebb, harci társára szegül és barátságos szemmel figyeli. Én pedig... kinyitom a számat.
-Köszönöm. Mindenkinek.
Ezek voltak az első szavaim. Sosem tudtam tömeg előtt beszélni, még ha ilyen kicsiről is volt szó, mint ez itt. Furcsa módon egy régi emlék tolakodott előre, mikor még nagyon picike voltam, alig általános iskolás, s karácsonyi szöveget mondtuk fel tanárainknak... azóta is folyton emlegetett nyelvbakim, ahogy 'béke' helyett mást mondtam, s így született az a mondás, hogy 's töltsön el titeket a béka'...
Most viszont nincs betanult szövegem, és fogalmam sincs, mit mondjak. Mivel kezdjem? Hogy tálaljam? Annak ellenére, hogy egy egész hetem volt felkészülni, most mégis üressé válik az agyam... De mondanom kell valamit.
-Tudom, hogy... ez most nehéz időszak nekünk. Mindannyiunknak.
Bírálni fognak. Akármit mondok, bírálni fognak...
-Még mindig nem tudunk semmi biztosat. Sem az indítékáról, sem a körülményekről, hogy szándékos vagy véletlen volt-e. Csak egy dolog biztos, és... most kérlek, adjunk egy perc csendet a számára. És sose feledkezzünk el róla...
Reszket a hangom, kiütközik rajtam a veríték digitális formája. Félig lehunyom a szemem, és tisztességesen, csendben töltöm el ezt az egy percet. Végig arra gondolok, ahogy mosolygott rám, mikor a bujdosó Normot kerestük Aincrad utcáin, vagy amikor megkaptam tőle a cicafüleimet, amiket azóta is csak ritkán vettem le...
Örökké a kedvenc kiegészítőm marad.
Én így szeretnék emlékezni rá. És bár előbb észrevettem volna, hogy baj van... talán ugyanaz, mint nálam... bár előbb észrevettem volna...
Mikor vége, ismét a többiek felé nézek. Igyekszem elszánt maradni, de nem tudom, ez mennyire látszik rajtam. Még túlzottan... összetört vagyok, azt hiszem.
-Viszont nem maradunk egyedül. Ez a céh azért jött létre, hogy mindazok, akik nem szeretnének egyedül lenni, tartozhassanak valahova. Hogy a gyengébbek, akik valamilyen oknál fogva nem kezdhették el azonnal a játékot, ne maradjanak védtelenül az olyanokkal szemben, akik ártani akarnak nekik. Össze kell fognunk, és ennek az összefogásnak az lesz az első lépése, hogy jobban megismerjük egymást.
Elmosolyodom. Mire a végére érek, már kezd bemelegedni a hangom. Néha elcsuklok egy-egy szónál, de az egyre inkább csupán a szokásos beszédhibám eredménye. Ismét végignézek mindenkin... majd folytatom.
-Még mielőtt elmélyednénk az egyéb feladatok szétosztásában...; Shukaku, Timidus, gyertek, és mutassátok be a vendégünket ^^
Mosolygok a lányra és egy kis legyintéssel jelzem, hogy övé és vendégéé a lugas. Nem állok túlságosan messzire; hisz tudom, a kislány is milyen csendes, és a hirtelen színpadra kerülés talán megzavarja, Timidust viszont nem féltem. Pont ezért említettem meg őt is, annak ellenére, hogy ez nem szokásom. Ha Shukaku nem képes rá, a sárkány is engedélyt kapott (bár ezt a megfogalmazást túl szigorúnak gondolom), hogy átvehesse a helyét. Nem akarom egyiküket sem túl nehéz feladat elé állítani, ezen kívül... ők ketten alkotnak egyet.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Aug. 04, 2014 11:57 am

Erre talán senki nem számított. Peter mindig annyira életvidám volt, és Hisame mellett nem is lehetett volna más… és most a neve feketén sötétlik a céhtagok névsorában. Először a megdöbbenés lett úrrá a lányon, de ő nem hibáztatta magát. Sok esetben ezt tette volna, de most tudta, hogy mindent elkövetett. Annyiszor kereste a céhvezért, annyiszor hívta beszélgetni… és az makacsul ellenállt. Talán már régen eldöntötte, hogy eldobja magától az életét, csak ezt nem kötötte az orrukra. Tudta, hogy öngyilkos lett. Egy céhvezért nem ölnek meg a pirosak, hanem váltságdíjat kérnek érte. Peter nem volt magas szintű, alig volt nagyobb, mint Shu. Nem volt értelme az értékeiért megölni. Egy mob pedig nem végezhet az emberekkel, ha csak nem direkt ment olyan helyre, ahol meghalhat, ő pedig ennél okosabb volt. Peter öngyilkos lett. Semmi kétség.
Azonban a döbbenet csak pár percig uralkodott rajta, és gyorsvonatként vette át a helyét a düh. Hisame nem tért vissza a céhházba, ami csak egyet jelenthetett. Az az átkozott fiú vele is végzett. Bizonyára Peter becsapta a sárkányt, hiszen az nem hagyta volna, hogy ilyen szörnyűséget elkövessen. Képes lett volna megölni Hisamét, csakhogy végezhessen önmagával is? Nem! Egyszerűen titokban csinálta, és úgy állította be a rendszert, hogy a pet is elpusztuljon, ha ő meghal. Lehetőséget sem adott a sárkánynak, hogy elköszönjön a barátaitól, hogy megvédje az életét… hogy könyörögjön az életéért… hogy dönthessen az életéről. Annál nagyobb gonoszság nincs a világon, mint megölni az ártatlanokat, és ha az emberek közt ugyan nincs is ártatlan, az emberi gyarlóság talált lehetőséget arra, hogy mégis végezzen egy ilyen lénnyel. Kayaba megadta nekik a jobb világot, és ők végeznek azokkal, akik jobbak náluk. Irigység, felfuvalkodottság, dac, pusztítás…
Ahogy ez végigfutott a lány agyán, már azonnal rohant is a Black Iron Castle felé. Megkereste a fiú nevét, és ha erre képes volt, akkor addig satírozta krétával, amíg teljesen el nem tűnt, majd fölé írta annak a nevét, akit valóban siratni kellett: Hisame. Ha a rendszer ezt nem engedte, akkor egyszerűen egy papírlapot ragasztott a név fölé, és arra karcolta fel a sárkány nevét, gyöngy betűkkel és jégként csillogó kékkel. Megérdemelte. Legalább ezt, biztosan. Ha a fió nem lenne halott, ő maga ölné meg ezért a galádságért, és ezt jelképesen csak így tehette meg.
A düh azonban egy idő után már nem csak ezért fortyogott benne. felidéződtek a fejében a fiú szavai. A rengeteg hazugság. A rengeteg áltatás.
~Segítenék neked ágyban aludni, és nem faágak közt.
Szeretnélek biztonságban tudni és nem itt az erdőben… Mert az biztos, hogy nem hagyunk itt titeket.~

Azután… azután a szobát is segített berendezni… Shu kapott ruhát… fülbevalót… nyakláncot… most a nyaklánc, melyet karácsonyra kapott a fiútól, ott lapult az inventoryában, és a kék-fehér ruhát is feketére cserélte. Hisamét gyászolta, és az ő gyász színe a fekete volt, nyugati normák szerint. A fülbevalót meghagyta, hiszen azt a sárkány választotta neki.
~A béka ott az asztal sarkánál Kau. Fuuko társa volt. A lány elment, de ő itt maradt. Immár majd az egész kert már az övé. Nem célom ezzel semmi, csupán csak lásd, Timudusnak Kauhoz hasonlóan mindig lesz helye nálunk.~
De Hisaménak nem adta meg a lehetőséget az életre. Neki nem…
~Már megszereztél magadnak és ez akkor sem fog változni, ha kijutunk innen. Úgy vagyok a barátod itt bent, mint ahogy leszek ott kint. Tudom a nevedet, kereslek és megtalállak majd. Már nem vagy árva… Nem vagyok az Apukád és nem is akarok az lenni, de a legjobb barátom vagy és ezt sose felejtsd el. Segítek majd kint, te leszel az első, kit megkeresek, és ezt ígérem neked.~
HAZUDOTT! Csak ez csengett a lány fülében, és ez csengett akkor is, amikor Chan elkezdett papolni. Sose feledkezünk el róla. Vajon ő is egyedül Hisamét siratja? Francokat! A gyilkost siratja, aki végzett a sárkánnyal, és végzett Shu összes reményével is, ami még arra vonatkozott, hogy valaha ki akarjon jutni innen. Egy pislákoló fény volt, amelyet Peter kezdett el táplálni, és amely már akkor kihúnyt, amikor a céhvezér elkezdte őket kerülni, most azonban már jégkristályok voltak a helyén, hogy biztosan soha ne lobbanhasson fel újra. Gyűlölte a fiút, és pár pillanatig minden álságos és képmutató embert gyűlölt. Timidus bökte meg a fejével, amikor indulni kellett. Lassan kisétált a lugashoz, és szembefordult a többiekkel. A szeme könnyes volt, és halk, megtört hangon szólalt meg.
-Hisame… rá kell emlékeznünk. Az ő… vidámságára. Én… én azt akarom, hogy minden idomár… most azonnal… állítsa be úgy… úgy, hogy a petek ide térhessenek vissza, mint Kau. És valaki mindig vigyázzon rájuk, ahogy ők vigyáznak ránk…
És itt nem bírta tovább. Sírva fakadt, és szinte ráborult Timidusra, aki szó nélkül fúrta magát a lány ölébe, majd letámogatta, vissza a helyükre. Amikor elindultak, a sárkány még Jade felé fordult, és bólintott. Senki más nem mutathatja be jobban az embert, mint saját maga, amíg legalább is mások nem ismerik.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi12695/10100A Kert - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Jay on Hétf. Aug. 04, 2014 2:08 pm

"Jó" szokásomhoz híven kint voltam épp a mezőn a napi betevőt leütögetni a mobokon, majd mikor kész voltam, visszatértem a fő teleportkapuhoz. A már szinte belémrögzült mozdulatsort végigcsinálva megakadt a kezem: a céhlistán, amit nap-mint-nap ellenőriztem, egy név teljesen eltűnt: Peter Worker. Kilépett volna? Nem, hogyan tette volna, hiszen ő a céhvezér. Az rendben, (pontosabban nincs rendben), hogy nem törődök túlságosan a céhhel, de az, hogy egy ilyen nagy mértékű dolgot nem tudnék? Azért értesíthettek volna...
Utam viszont egyből a Black Iron Castle-ba vezetett, csak hogy megnyugtassam a lelkem, hogy nem történt semmi baj....mikor azonban a nevet áthúzva láttam, térdre rogytam. Nem igazán ismertem Petert, mint talán a többiek, de akkor is... még amikor az erdőben voltunk Kenékkel meg Shana-val, azon volt, hogy megvédjen minket. Vajon ki tett vele ilyet? Ki gyilkolta meg? Vagy saját maga végzett volna önmagával..? De miéer tenne ilyet? Hiszen elég magas szintű volt, céhvezér volt, voltak barátai, voltak társai.....volt egy petje is, nem is akármilyen, egy jégsárkány, aki ráadásul beszélni is tudott... Miért? Miért tenne valaki ilyet, mikor nagyobb esélye van kiszabadulni innen, mint nekem, vagy másnak? Miért?

Gondolataimba mélyedve, lehajtott fővel, fehér ingemet feketére cserélve léptem be a céhház, a Mount Justice Kertjébe, ahol már vártak a többiek. Leültem a székre, szinte észre sem vettem, hogy Chan beszélni kezdett... oly távol kerültünk egymástól az utóbbi időben, hogy azt már fájó leírni.. és most elveszítette talán az egyik legjobb barátját. Most lenne talán a legnagyobb szüksége rám. Az egy percet némán állom végig, emlékezve Peterre, még ha csak kevés emlékem is van róla.

Channak pedig igaza van. Ez a céh pont azért van, hogy összekösse azokat, akikben már nincs remény. Akik gyengék a többiekhez képest, mégis szeretnének túlélni. Szükségük van erre a céhre...nekem pedig Chanra.
Ezután a beszélgetés után megpróbálok ismét közeledni hozzá, ha mással nem, legalább egy öleléssel.

Szóval van vendégünk? Kiváncsian figyelem, a történteket, de Shu nem tűnik olyan erősnek, mint Chan...mondjuk jóval fiatalabb is nála, még csak egy kamaszodó kislány. Neki Peter nem tudom, hogy mit jelentett, de látom, hogy Hisame mit jelentett neki. Talán többet mint Peter. De az, hogy Hisame-ra emlékezzünk, Peterre meg ne...hát, ez kissé kiverte bennem a biztosítékot. Plusz az, hogy a petek ide visszatérjenek idomárjuk halála után..? És ha Hisame döntött úgy, hogy Peter után megy? Nem túl sok olyan pet van, mint Hisame volt, vagy mint ÁK, vagy Timidus, gyakorlatilag saját lelkük, saját gondolkodásmódjuk van. Csak nem képzeli Shu azt, hogy Peter megölte Hisamét?...
Próbálok lenyugodni. Semmi közöm ahhoz, hogy mit gondol, vagy hogy mit csinál.
És megint ugyanott tartok, megint úgy érzem: mit keresek én egyáltalán itt? Még csak egy könnycseppet sem ejtettem Peterért, annyira nem ismertem őt.
Lehunyom a szemem, és elszámolok négyig...belélegzek. Elszámolok négyig...kilélegzek....
És figyelek. Csöndben figyelem a többieket, néha lopva Chanra pillantok. És figyelek.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi1033/1100A Kert - Page 5 2yjvlht  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Jade Arton on Kedd Aug. 12, 2014 1:09 am

Nem a legtökéletesebb időben érkezett - vagy legalábbis a jelen körülmények között nem valószínű, hogy különösebben vidám keretek között fog zajlani az új emberekkel való ismerkedés. Persze nem kizárható, hogy a felkavart lelkiállapotú csapatra pozitív hatással lesz, hogy egy új ismerős "váltja" a régit - ha pótolni nem is fogja -, hogy a céhük küldetését érdemes folytatni, hiszen új tagok mindig érkezni fognak. Szimplán a személyüktől függ, milyen környezetben képesek könnyebben feldolgozni egy ilyen szituációt, erre pedig egyelőre nem volt semmilyen rálátása, leszámítva az arckifejezésekről, testtartásokról, a felszólalók hanghordozásából kiolvasható információkat. Amik azért olyan sokat nem számítottak.
Amikor elindult, még nem tudott az egészről semmit. Miután beszélt Shukakuval, illetve Chancerytől útbaigazítást kapott a céhház elérését illetően, visszaindult a Kezdetek Városába, hogy felkeresse azt. Nem volt messze, nem kellett sietnie sem. Elsőre igen barátságosnak tűnt az épület és környéke, ám sajnos nem sokáig tudta a figyelmét ennek szentelni. Az érkezését követő rövid szóváltások során kapott hírt arról, ami a többiek lelkét nyomta, és bár őt közvetlenül nem érintette, a haláleset a céhtagokon keresztül az ő közérzetét is besötétítette. Kissé nehézkes volt kitalálni, hogyan akar ő hozzáállni az egészhez, hiszen alig tudott valamit Peter Workerről azon kívül, hogy a céh eddigi vezetője volt, illetve, hogy több embert, köztük Shukakut is ő halászta össze a környező erdőkből. Ettől még egy kicsivel nehezebb volt értelmezni az imént elhangzott véleményt, hiszen az ismeretei alapján aligha szorulhatna Peter halálának jelentősége a vele együtt távozó Hisame mögé. Valószínűleg fontos dolgok bújnak meg emögött, amikről nem tud, de nem most, nem itt kell ezekre rákérdeznie. Talán ki is derülnek maguktól.
Timidus bólintását követően felállt a székéből, a könnyek közt távozó Shukaku által korábban elfoglalt hely felé indult, hogy szembeforduljon a céhhel. Végignézett rajtuk, elég erős kontrasztban állt a ragyogóan sütő nap a változó mértékben letört emberekkel. Ahhoz mindenesetre elég pozitivitást sugárzott, hogy megpróbálja azt továbbadni a többiek felé, már ha az segít itt valamit.

- Üdvözletem mindenkinek! - kezdett bele, enyhén meghajtva fejét a résztvevők irányába üdvözlésképp - Jade Arton vagyok, illetve, ha minden jól megy, hamarosan a céhtársatok is leszek. Shukaku és Timidus jóvoltából jutottam ide, ők meséltek nekem a Young Justice elveiről és céljairól, ami alapján úgy döntöttem, érdemes ide jönnöm. Azon kevésbé szerencsés emberek közé tartozom, akik valamilyen ismeretlennek köszönhetően kihagytak egy "keveset" a játék elejéből, így némi lemaradást tudhatok a magaménak... tulajdonképpen minden téren. Annyi szerencse azért ért, hogy nem kellett sokáig egyedül tengődnöm, az ébredésem után nem sokkal sikerült összefutnom az említettekkel, akik idekalauzoltak, így megszabadítva attól, amit valószínűleg a legjobban utálok. Mármint az egyedülléttől.
A kertet szemlélve megdörzsölte a borostáját, miközben azon gondolkodott, merre folytatja. Viszonylag gyorsan eszébe jutott, és visszanézett az előtte ülőkre.
- Azt hiszem, elég különböző érzés számunkra ezen a gyűlésen részt venni. Én még nem láttalak titeket, nem tudom, milyen emberek vagytok, de felteszem, senkit nem tesz boldoggá, amiről az előttem szólok beszéltek. Természetesen engem sem, de szinte semmit nem tudok sem Peterről, sem Hisaméről. Csak az érzést ismerem, ami ezzel társul, sajnos függetlenül attól, hányadszorra éljük át újra. Pont ezért fontos, hogy elfogadjuk, megadjuk neki a tiszteletet, de ne kapaszkodjunk bele... ha ránk telepszik, az nem jó.
A jó az -
folytatta, és közben elmosolyodott, illetve kissé hunyorogni kezdett, mert a szemébe sütő nap hatására a környező lombok további zöldülésnek indultak, minden mással együtt. Lassan be tervezte fejezni a bemutatkozót, már csak azért is, hogy a teljes megvakulást elkerülje -, hogy nem maradtok egyedül. Ha nem akartok. A hiányt előbb-utóbb betölti valami - valaki -, jó esetben nem rosszabb, csak más. Momentán biztos nehéz így tekinteni rá, van, hogy én sem hiszem el, de mindig erre jutok. Remélem van, akin segít ez a szemlélet. A magam részéről köszönöm, hogy itt lehetek, nekem ez a nap jó nap, még ha némi ború is keveredett bele, és ezért szeretnék némi jókedvet, fényt csempészni ide, ha tudok... - a szeme fölé emelte a kezét, hogy ellenzőt formáljon belőle - már ha nem elég, ha az égre néztek, azt hiszem, az is elég hatásos lehet. Tulajdonképpen ennyit akartam mondani - ez a nap mindannyiunknak egy időszak vége, és egy másiknak a kezdete, a legjobb, ha a jóra fókuszálunk. Remélem hamarosan külön-külön is megismerlek titeket, addig is köszönöm, hogy végighallgattatok.
Mondandójának befejeztével ismételten meghajolt kissé a vele szemben elhelyezkedők irányába, majd elindult vissza a széke felé. Út közben szétnézett az arcokon, elidőzött Shukakun és Timiduson, majd visszaült a helyére, és a további eseményeket figyelte. Továbbá nagyon örült, hogy egy ideig nem kell a napba néznie.
Jade Arton
Jade Arton
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2014. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi387/400A Kert - Page 5 2yjvlht  (387/400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Szer. Aug. 13, 2014 5:13 pm

Álomkelő prüsszent egyet.
~Nem.~ -közli nemes egyszerűséggel, enyhe visszhanggal a fejemben, egyértelművé téve, hogy ez az egyszerű szó csak nekem szólt. Mégsem tudom megállni, hogy ne nézzek rá meglepetten, és rezzenjek össze. Kérdésemet fel sem kell tennem, fülét enyhén hátralapítja, tekintetét nem veszi le a kislányról és a sárkányról.
~Ha te mész, megyek én is. Most először gondolom Shura azt, hogy zsarnok.~
-Pedig ez eszedbe se jusson...!
~Az én jogom eldönteni, hogy követem-e a gazdám vagy sem. Hisame a jelek szerint követni akarta Petert. Úgy, ahogy én is követnélek téged.~
Hazudnék, ha azt mondanám, a szavai nem hatottak meg; de, megtették. És hála az Égnek, hogy ezt már azután tudtam meg tőle, hogy végleg elvetettem azt a bűnös szándékot, ami eddig kísért.
Miután lejöttek az emelvényről, ellöktem magam a faltól és odaléptem a kislányhoz, hogy ha engedi, átölelhessem a vállát. Kicsit bánom, hogy felhívtam, talán nem kellett volna... de próbáltam a gyászolás után kicsit elterelni a figyelmet Peterről. Jade ezt végül megtette hosszú, de igencsak üdítő beszédével, és szinte kivirultam a végére gondolatban, miszerint Shukaku igen szép szál és értelmes legényt hozott a köreinkbe. Valamiféle módon meg fogom hálálni ezt a számára, bár még nem tudom, miként tehetném.
Miután végzett, egyértelmű lett nekem, hogy ismét én következem. Ki kell állnom a nagyközönség elé. Álomkelő rögvest megelőzött, felgaloppolt a lugasra, én pedig követtem, magabiztos léptekkel - vagyis én reméltem, hogy elég magabiztosnak tűnnek. Dust ezalatt felröppent a kőfalról és két lágy csapás után a kislány mellett ért földet, tollaiból enyhén sugárzó meleggel talán folytatni akarta, amit el szerettem volna kezdeni. Nekem úgyse ment soha a vigasztalás.
-Ez esetben... -kezdtem. -Üdvözöllek, Jade-san. Remélem, jól fogod érezni magad közöttünk, és fogunk tudni segíteni neked. ^^
Picikét vártam, miközben mosolyogva egy intéssel is köszöntöttem a férfit, majd folytattam, lelkességembe még a tenyerem is összecsaptam.
-No, akkor ideje belefogni minden egyébbe. Elég sok dolog vár megoldásra, ehhez pedig kérném a nagytöbbség segítségét majd szépen sorban. -lenyitom a menüm, majd elővarázsolok egy kis cetlit. Valójában nincs túl sok minden ráírva, az is elég káoszos... de egyenlőre mindent hirtelenjében rántottam össze, és kell egy kis idő, mire átlátok a rendetlenségen. -Először is a céhbankunk jóformán tele van, elsősorban T1-es tárgyakkal, de megtalálható ott még pár T2. Ércek is vannak elég szép számmal. Megkérek mindenkit, aki szeretné, hogy nyugodtan nézzen körbe, öltözködjön fel erősebb felszerelésbe... -pillantok elsősorban a kicsikre, a kis szintűekre és esetleges Kiképzőtisztesekre. -Ha pedig valamilyen felszerelés vagy komplett szett nem található bent, szóljatok nyugodtan, mondjátok meg, mi kell, én pedig intézkedem a kovácsoknál, hogy meglegyen minden. Az áruk miatt meg ne aggódjon senki. Rengeteg felhalmozott tartalékunk akad.
És valójában az is nagy segítség, hogy sok céhvel ápolunk jó kapcsolatot... és én a jövőben ezt a számot növelni szeretném, viszont ez az én reszortom lesz.
-Ugyanez igaz a jártasságokra is, de egyenlőre koncentráljunk a felszerelésekre, hogy mindenki kellő biztonságban legyen, ha esetleg úgy adódna a helyzet...
Kicsit feljebb tolom a szemüvegem az orromon.
-És végül, ha majd mindenki megszerzett mindent, ami kell neki... kinek milyen ötlete van arra, hogy mit kezdjünk a maradék bent maradt, felesleges felszereléssel? Én egy hasonló adomány-akcióra gondoltam, amit már kétszer is láthattunk a piacon, legutóbb az Artes irányából, de nyitott vagyok bármire. ^^
S itt le is eresztem a papirost, várva, van-e bárkinek is valami kérdése, kérése, óhaja, sóhaja, válasza.


//Nem kell megijedni, nem kérek sem 500, sem 750, sem egymillió szót. Mindenki annyiszor ír, ahányszor csak szeretne. Továbbra is aki semmiképp nem akarja a karakterét itt látni, jelezze, különben úgy veszem, hogy ott volt, passzív szemlélőként vagy alvó mormotaként :3//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Szer. Aug. 13, 2014 6:55 pm

Hogy Shukaku zsarnok lett volna? Lehetséges, bár az  is biztos, hogy nem a mostani szereplése miatt derült volna fény erre. A lány biztosan tudta, hogy Hisame sohasem halna meg önszántából akkor sem, ha Peter valami okból így döntene. A fiú vagy kényszerítette erre, vagy ki sem kérte a véleményét. A jégsárkány az övéi közé vágyott, a kis idomár még arra is emlékezett, hogy milyen kitörő örömmel fogadta amikor először meglátta Timidust, és mennyire haragudott a sárkányokra, akik nem jelezték neki, hogy léteznek. Hisame nem követte volna a halálba Petert, ebben teljesen biztos volt. A petek feláldozzák magukat a társukért, ha kell, de képesek nélküle élni. Ezt bizonyította Kau, Aldo, Kyubei, Bendő… és bizonyára még számtalan név, akikről a lány nem is tudott. És ami a legviccesebb volt, legalább is a groteszk humor keretein belül, hogy ő Peter akaratát közvetítette… legalább is azt a Peterét, aki régen volt a céhvezér. A fiú minden ellenkezés nélkül beleegyezett abba, amikor a lány megkérte, hogy vigyázzon Timidusra, és még ő mutatta meg neki Kaut. Akkor nem mondta, hogy a petnek az idomárral kellene halnia, hiszen ő sem gondolta így. Valószínűleg bekattant… vagy valami történt vele… és hirtelen keletkezett gyilkos hajlamait a jégsárkány és önmaga ellen fordította. Az a Peter, akit a lány megismert, az a Peter, aki a dobókockás nyakláncot adta neki nem tett volna ilyet. Ez az egyetlen kis reménysugár lobogott még Shuban. Ez volt a fiú egyetlen kifogása, hogy megőrült. Nem szüntette meg a lány iránta érzett gyűlöletét, de egy pici felmentést adott neki, és emiatt tudott még hálás lenni azért, amit vele tett, és azon cselekedeteiben még nem kereste a hátsó szándékot.Ha ez nem lett volna, már bizonyára rég kiagyalta volna, hogy a céhvezér az elejétől fogva erre készül. Meglátta, hogy mennyire szereti Timidust, és magához édesgette, hogy egy ilyen húzással megtörje.
Shu azt tudta, hogy ő követné Timidust, ha a sárkány meghalna, de sohasem sikerült megígértetnie vele, hogy ne áldozza fel magát érte, bár azt a tudtára adta, hogy értelmetlen lenne, hiszen csak hátráltatná a halálát pár perccel. A sárkány azonban sohasem beszélt arról, hogy ő miként képzeli el a jövőjét a lány nélkül, és Shu nem is akarta, hogy foglalkoztassa a gondolat, de abban biztos volt, hogy nem akarná követni a halálba. Annak semmi értelme nem lenne. A lány nem rázta le magáról Chan kezét, és Dust közelségének is örült. Nem értette. hogy Chan ezt miért teszi, hiszen az ő előbb még gyászolta Petert, és a szavai után… és aztán minden világossá vált. Az, ahogyan Chan felvidult Jade beszédétől, ahogyan összecsapta a kezeit… az egész csak színészkedés volt. Ő is ugyanúgy gondolkodik, ahogyan Shu, azért tud ilyen gyorsan túllépni ezen. A lány, akit olyan könnyen megviseltek a dolgok, most a kezeit összecsapva beszél a jövőről Peter halála után. Persze őt nem viselte meg Hisame halála, de legalább azé a gyilkosé sem. Most valahogy közel érezte magához.
Timidus bólogatva hallgatta végig Chan beszédét, majd odaröppent mellé, és leereszkedett.
-Igaza van, de nem csak a felszerelésekkel kell foglalkoznunk. Meg kell szerveznünk a boltokat. Összeszervezni a beszállítást, a raktárakat, a nyersanyagok és az arany felhasználását. Arra is figyelnünk kell, hogy bár segíthetünk másoknak a maradék felszerelésünkből, mindannyian tudjuk, hogy azok az itemek már kellenek a nagyobb szintű itemek elkészítéséhez. Ha eredményesen akarunk működni szükségünk van látókra és arra, hogy folyamatosan tudjuk, hogy mire van szüksége a másiknak. De az is fontos, hogy morálisan is fel legyünk készülve, ne csak itemekkel.
Itt végignézett a csapaton, majd utoljára Álomkelőn.
-Ha eredményesen akarunk együtt harcolni, akkor csapatot kell kialakítanunk. Kellenek pozíciók, akárcsak a boss harcokon. Ismernünk kell egymás képességeit, erősségeit és gyengeségeit, hogy kiegészíthessük egymást a küldetések során. Ha Mirika képes összeszervezni egy csapatot a frontharcosokból, akkor mi is képesek vagyunk rá. Nem fordulhat elő még egyszer olyan fejetlenség, mint ami azon a küldetésen történt. A céhvezérnek vezetnie kell a csapatot, a csapattagoknak bízniuk kell egymásban. Nincsenek magánakciók, nincs szervezetlenség, ha nem akartok meghalni. Ki tudja hol volt Chan jó pár hétig?
Vált gyorsan témát, és néz körbe a hallgatóságon.
-Ki vette észre, hogy eltűnt? Ki érdeklődött utána? Kinek hiányzott? Mikor láttátok utoljára Jayt? Most itt van, és ez jó, de az újoncok például mennyire ismerik? Ki volt vele utoljára küldetésen és mikor? Ki tudta, hogy Desdemona céhtag azon kívül, hogy a neve a listában van. Ki kereste meg megérdeklődni, hogy miért nem költöztek a céhházba? Ki tud valamit Scottiről a nevén kívül? Közösségi céh vagyunk. Mit jelent ez szerintetek? Csapatként kell működnünk, ahhoz pedig több odafigyelés kell. Odafigyelés egymásra, különben nem csapat vagyunk, nem céh, se nem közösség, hanem csak egy csoport, akik egy házban élnek.
Újabb szünetet tartott, majd Jadere pillantott.
-Annak az embernek remek meglátásai vannak. Okos, okosabb mint sokan akik régebb óta vannak itt, pedig ő csak most ébredt fel a sztázisból.
Ezután Chanra pillantott.
-Chan remek céhvezér lesz, ha elég határozott tud maradni. Segítsetek neki mindenben. A céhvezérség nem azt jelenti, hogy innentől kezdve minden az ő dolga lesz.
Végignézett a közönségen, és mindenkin megállapodott egy pillanatra a tekintete.
-Talán vannak akik csak azért vannak itt, mert védelmet találtak a céhházban. Erről beszéltünk már Utahimével is. Ha valaki nem akar segíteni, csak védelmet akar, akkor megadhatjuk neki, de tudjunk erről. Jelezze, aki nem érzi úgy, hogy számíthatunk rá.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi12695/10100A Kert - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Pént. Aug. 22, 2014 1:30 pm

Tény és való, hogy meglepődtem. Pedig igyekeztem még közben néha hozzáfűzni dolgokat; nem sikerült. Timidus határozottsága ugyan rám is átragadt, de nem akartam teljesen félbe szakítani. Ez a késztetés akkor lett a legerősebb, mikor önkéntes száműzetésemet is szóba hozta. Ezen a ponton lettem egy picit ismét Chan, nem pedig az új vezér, és elpirultan összehúztam magam. Nem akartam már azokra az időkre gondolni. Sőt, tulajdonképpen mindent el akarok feledni, ami a régi énem hibája, és szeretnék új emberré válni. Főleg most, hogy életem eddigi legnagyobb felelőssége szakadt rám.
Mikor a védelemről beszél, és úgy érzem, minden rendben, a fejére teszem a kezem óvatosan, két kemény szarva közé. Hihetetlen, mennyire élethű. És végülis, életemben most először érintek sárkányt. Jobban belegondolva, még Hisame-t sem simogattam soha... Legalábbis tudatosan még nem.
-Nyugi. Haladjunk sorban. És köszönöm az ötleteket. -valójában csak egyet adott, a többire már gondoltam ezelőtt is. Ezen kívül tökéletesen megfogalmazta az egyik problémát, amit meg akarok oldani. És épp ezért leszek szomorú, mikor azt kell lássam, hogy senki az égegyadta világon nem reagál a történtekre. Néznek, hallgatnak, vagy valaki talán még alszik is. Senki se szólal fel. Senki se kérdez. A félelem megmarkolja a szívem; talán az a bajuk, hogy én lettem a vezér? Le kéne mondjak, és akkor vidámabbak lennének?
Gondolatban megrázom a fejem. Épp az imént döntöttem el, hogy felhagyok ezzel a pesszimizmussal, nem igaz?!
Nagyon nem is tudom, mit is mondhatnék még. Timidus annyira előreszaladt, hogy nekem már semmi szavalnivalóm nem maradt. Viszont kicsit sem vagyok rá mérges... még talán örülök is. Fura, és félek, hogy baj, amiért mindent rögvest rázúdított a csapatra, és talán ezért nem szólal meg senki, de talán csak mindenki fáradt és elcsigázott. Még várok egy picit, hát ha valakinek lesz valami mondandója, kérdése, kérése, kívánsága. Bár tény, szeretnék figyelni arra, hogy ez a csend ne nyúljon kínosan hosszúra.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 26, 2014 6:53 am

A lány csak nézte, bámulta a szótlan tömeget, mely ugyanolyan csendben volt, mint amilyen csendben lesz ezután Hisame is. Örökre. A halál, vagy legalább is a haldoklás látszott ezen a bandán, vagy legalább is a teljes közöny, vagy legalább is Shu ezt látta rajtuk, és úgy érezte, hogy Timidus okosabban tette volna ha úgy teszi fel a kérését, hogy az jelentkezzen, aki a segítségükre akar lenni. Bizonyára akkor is ilyen csönd borult volna a kertre. Shu félt, ránézett a hatalmas céhházra, mely üresen kongott, és minden üresség Hisamére emlékeztette, arra az űrre, amelyet a sárkány távozása hagyott maga után. Azt is látta, hogy Chan is vár valamire, azonban ő nem oly módon, mint Timidus. Timidus türelmes volt, és bár talán ő is látta az közelgő végzetet, neki bizonyára már volt pót és pótpót terve is a dolgokra, míg a kis idomárt csak a még nagyobb reménytelenségbe hajszolta az a némaság, amely hirtelen körülvette. Jade bátorító szavai jelentettek csak valamit, de jelenleg az mindössze arra volt elég, hogy ne kelljen ki magából a banda ellen, aki képes magát közösségi céhnek nevezni, de segíteni a másikon már nem. Talán túl gyorsan akart túl sok változást, de az, hogy legalább valaki megszólaljon… egyszerűen képtelenségnek érezte ezt az egész történetet, és persze minden Peter hibája volt. Ő hagyta tönkremenni a céhet azzal, hogy hanyagolt mindent. Ő sodorta teljesen el azzal, hogy elmenekült a felelősség elől. Ő ölte meg Hisamét. Shu lassan fellépdelt a lugashoz, a sárkányra tette a kezét, és fejének intésével jelzett neki.
-Menjünk Timidus, ennek… most semmi értelme nincsen…
Valahol bízott abban, hogy kell oda az a most jelző. Bízott abban, hogy csak Peter halálhíre okozza ezt, és nem végleges a csönd. Szeretet volna bízni ebben. Ránézett Chanra is, és szomorúan meghajtotta a fejét.
-Sajnálom. Te… te minden jól csináltál…
Elindult, azonban nem a céhház felé, hanem az erdő irányába. Még Jade mellett elhaladva, tőle is bocsánatot kért.
-Amikor… amikor ide hívtalak… még nem tudtam ezt… bocsáss meg…
Még várták, hogy valaki megszólaljon, valaki visszatartsa őket, de ha senki nem szólt, akkor eltűntek az erdő sűrűjében.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi12695/10100A Kert - Page 5 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Csüt. Aug. 28, 2014 9:11 pm

A jelek szerint még sok idő kell mindenkinek. Avagy csak az én vezérségem nem akarják elfogadni, bár ezt a gondolatot szeretném száműzni a fejemből. Megfogadtam, hogy bármit, ami önsajnáltató, kitörlök az agyamból, és így válok egy kicsit jobb emberré, aki képes másokkal is törődni, nem csak magával. Most pedig, hogy vezér lettem, immár hivatalosan is, még nagyobb szükségem lesz erre a változásra.
Shukaku végül nem bírta tovább a nyomást. Sokkal jobban el van kenődve, mint én vagy akárki a teremben. Timidus csendben követi, ahogy lépdelnek végig a lugason, és mikor elém érnek, halk szavait szinte alig hallom. Csak annak köszönhető, hogy odafigyelek, fülelek, és mindent megteszek, hogy érthessem. Elmosolyodom.
-Ne sajnáld. Ennél csak jobb lehet. Menjetek, pihenjetek le.
"Holnap kezdődik a takarítás", gondolom még magamban, és a tenni vágyás ismét felvillan bennem egy pillanatra. Ahogy figyelem lépteiket, a szokottnál jobban meggörnyedt vállát, eszembe jut a régi Shukaku, a félénk kislány, akit Peter mutatott be még régen. Most egy picit arra hasonlít; réges régi énjére. Nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti állapot lesz nála.
Miután távozott, összecsaptam a tenyerem, ismét, és a többiekhez fordultam.
-Hát rendben. Menjetek, pihenjétek ki magatokat előbb. Ha bármi kérdés, kérés van, meg fog találni. -biztosítottam a közönséget, majd el is mondtam, hol van a szoba és a könyvtár, hát ha valaki esetleg még nem tudná. Hosszú időt töltöttem odakint, kissé lemaradtam, és Jade sem tudom, mennyit járt a céhházban eddig.
Megvárom, amíg mindenki elindul az útjára, majd Jay mellé iramodom és a mellkasához bújok. Nekem is pihennem kéne egy icuri-picurit, mielőtt munkához látok.


//Akkor lezártnak tekintem a dolgot, de ha a kariknak lenne bármi kérése, forduljanak nyugodtan Chanhoz Smile Kijátszhatjuk akár nagyban is, vagy rövid PÜ játékok formájában, ha épp nincs energia-idő.
Köszönöm ^^//

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Hétf. Feb. 02, 2015 6:19 pm

//Desdemona//

Desdemona írta:Kedves Chancery-san!

Szeretnék önnel beszélni. Ugyanis arra jutottam az utóbbi időben, hogy talán elkéne hagynom a céhet. Nem igazán érzem magam még ide valónak, egyelőre. Viszont nem tudok még végleges döntésre jutni és ezért is nem jelentem be azt, hogy kilépek, hanem helyette inkább megbeszélném önnel a dolgokat.
Amint lesz ideje fogadni kérem írjon és adja meg a helyszínt is.
Előre is köszönöm az idejét és megértését.

Tisztelettel: Desdemona

Az üzenet a tetőn fogadott, s ki tudja, Worg, a meditáció vagy a hideg hatására-e, de kicsit sem lepett meg annyira, amennyire vártam. Esetleg pont azért, mert számítottam hasonlóra. Desdemona ugyanúgy viselkedett, ahogy Shukaku; nem járt el sehova, behúzódott a kis vackába és még akkor se bújt elő, mikor elkezdtünk tagokkal gyarapodni. Nem vette ki a részét se a pakolásból, hogy hamarosan az új házba költözzünk, se a megbeszélésekből. Sosem haragudtam vagy nehezteltem rá emiatt, tudtam, hogy mindenkinek különböző időbe telik ezt vagy azt feldolgozni, avagy más keletű problémája akadt. Nem szerettem volna én zavarni őt, de ezúttal meg is bántam, hogy nem léptem elsőnek és nyújtottam neki segítő kezet.
Egy rövid üzenettel válaszoltam.


Chancery írta:Szia Smile
Persze, bármikor, a Kert melletti folyosón leszek ^^
És tegezz nyugodtan Smile


Küldés után sem siettem még, ellentétben eddigi szokásaimmal. Nyújtózkodtam egyet, felkeltem a Tető cserepeiről és elindultam lefelé, dacolva a hóval és hideggel, ami beborította az épületet. Hamarosan már úgysem itt leszünk.
Álomkelő a padlástérben várt, alig két szóban elmagyaráztam neki helyzetünket, és készséggel követett is, állandó árnyékként, egészen a folyosóig, melynek hatalmas, egybefüggő ablakairól a kertre lehetett látni. Erre van a konyha is, de ezúttal nem szállingóztak finom illatok az irányából. Körbenéztem, Desdemona még sehol sem volt.
-Nem baj, legalább megcsinálom addig a teámat.
Tekintve, hogy ezúttal vártam is valakit - illetőleg őt nem akartam megváratni, miközben a szomszéd helyiségben vagyok - kihasználtam a SAO digitális rendszerét és rekord idő alatt készítettem el egy tűrhető teát. A Főzésem ugyan maxon van, de az Italkészítésem kevésbé, mégpedig úgy vettem észre, ez is szükséges lehet az ilyen egyszerűbb dolgok elkészítéséhez. Amint szerzek még pár pontot, egy részüket annak fejlesztésére fogom költeni, hogy minél finomabb nyugtatóteákat alkothassak.
Így két csészével léptem vissza a folyosóra, várva tovább Desdemonát. Hogy izgatott voltam-e? Természetesen.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Desdemona on Csüt. Feb. 12, 2015 4:57 pm

//Chancery//

Megkaptam ez eddig annyira vár válaszom a levelemre. Amint megnyitottam a válasz üzenetet és elolvastam, hogy Chancery fogad, hirtelen elkezdtem izgulni és szorongani. Pedig annyiszor elgondolkoztam már ezen és már döntésre is jutottam…részben. Valahogy most még is valahol mélyen bennem egy aprócska hang visszakozni kezdett a döntésem ellen és megpróbál a másik irányba terelni. De hát végül is ezért van szüksége marra, hogy megbeszélhessem a dolgokat Chanceryvel. Ha tényleg annyira biztos lennék magamban, akkor nem körülményeskednék ennyit vagy az is lehet, hogy az alap természetemnél fogva vagyok ennyire körülményes. De még is mért agyalok én ilyesmiken és miért vagyok ennyire ideges és feszült…Mindenesetre a tegezésre jobb lesz odafigyelnem. Hisz ez már a sokad alkalom, hogy ezzel jönnek nekem. Viszont tőlem valahogy ez a dolog idegen, csak egy személy volt akivel gondtalanul tudtam beszélgetni minden féle formalitás mellőzése mellet. Viszont vele is csak azért alakult ki ilyen szoros kapcsolatom, mert az illető igen rámanős volt és makacs és rengeteg munkája és erőfeszítése volt abban, hogy megtörje a jeget nálam. Útközben a táj hideg és csendes és gyönyörű hóréteg takarta be a tájat. Úgy néz ki, hogy nem sokan szeretnek a hidegben mászkálni, alig lehetett néhány játékost fellelni azt utcákon. Azt utunk a céh épülete felé némasággal teli volt. Nem beszélgettünk Aisuval csak céltudatosan haladtunk előre. Régen jártunk már itt, de a kerthez vezető útra még emlékeztem. Minél jobban közeledett a találkozásunk órája, annál idegesebb és feszültebb lettem. Furcsa mód még is mikor végre megláttam Chanceryt az idegességem alább hagyott kissé, de még mindig látható volt rajtam.
-Ü-üdv Chancery-san…
Ennél tovább nem sikerült eljutnom egyelőre. Túlságosan is kavarognak bennem a gondolataim és nem tudom összefoglalni őket egy csokorba. A gólem egyelőre csendesen áll mellettem és egyelőre még hagy engem érvényesülni. Illedelmesen meghajolt Chancery felé üdvözlés kép, viszont most egyelőre lakatot tett a csipogójára.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

A Kert - Page 5 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi10/1700A Kert - Page 5 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Pént. Feb. 20, 2015 6:39 pm

Elsőnek Álomkelő fordította füleit a vendégek irányába, majd lustán pillantott arra sárga szemeivel is, mikor megjelentek a sarkon. Én akaratlanul is elmosolyodtam, szélesen és boldogan; valami miatt, amióta immár saját magamra is odafigyelek, nem csak és kizárólag másokra és mások véleményére, ezerszer több örömet okoz a társaság, mint annakelőtte. Régebben erre gondolni sem mertem volna, hogy pont attól lehetek boldogabb, ha elérem, jól érezzem magam a saját bőrömben. El ne felejtsek emiatt köszönetet mondani a tanítómesteremnek.
Desdemona szemmel láthatólag feszült, dadogása is erre enged következtetni. Egy biccentéssel köszöntöm, majd felemelem a neki szánt csészét és nyújtom, persze nem ráerőltetős stílusban. Ha szeretné, elfogadja, ha nem, nem. Én a magam részéről jót kortyolok a sajátomból, élvezve a nem tűzforró, de kellemesen meleg tea selymes ízét.
-Ülj le nyugodtan. Aisu nem tudom, tud-e ülni Very Happy -kuncogok fel és megpaskolom a kis padocska üres részét magam mellett. Álomkelő engedelmesen leugrik róla és áttelepszik az ablak párkányára, a jégvirágok mellé.
-Egyébként hogy vagytok? Olyan kis sápadt vagy Surprised -nézek rá aggódón, de azért a félmosoly nem csitul az arcomról. Tudom ugyan, hogy Desdemona alapvetően is sápadt típus, mint amilyen én is, de sosem figyeltem meg, vajon máskor is ennyire falfehér-e. Igaz, eddig csak egy tag voltam, annak is a depressziós példánya, aki inkább kimenekült az erdőbe hisztizni ahelyett, hogy megbeszélte volna a dolgokat a többiekkel. Most viszont már vezér vagyok, többek közt egyenlőre még Desé is, és kutyakötelességem mindent tudni a tagjaim lelki állapotáról. Ha későn is, de ideje megismerni őket, érdeklődni irántuk, elvégre a lány levele az intő példa rá, hogy ezt eddig elmulasztottam a sok teendő miatt. Várhat az a költözés még egy kicsit, ha cserébe tudom, mindenki teljesen rendben van és jól érzi magát.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Desdemona on Kedd Ápr. 07, 2015 10:30 pm

/Bocsánat a hosszú eltűnés miatt Embarassed /

Kissé old a hangulatomon az, hogy Chancery barátságosan viszonyul hozzánk, már kevésbé aggódom amiatt, hogy sérelem ként a fogadta a kilépéssel kapcsolatos levelem. Bár az is megeshet, hogy én magam képzelek bele kicsit sokat a dologba. Egy enyhe és bátortalan mosoly kíséretében elfogadom a nekem kínált teát és leülök a lány mellé.
~Én is helyet tudok foglalni azon a padon, nem szükséges nekem folyamatosan lebegni.
Fejti a gólem a mondandóját, majd helyet foglal mellettem. Egy ideig a tekintetem a gőzölgő teára helyezem és csak akkor kapom fel a tekintetem, mikor Chancery ismét hozzám szól. Kissé meglepetten veszem szemügyre a fehér bőröm, de nem vettem észre semmi változást magamon. Mindig is ilyen voltam és ilyen is leszek. Az ég nem áldott meg túl sok színnel a külső megjelenésem terén.
~Ő mindig ilyen sápadt. Nincs ebben semmi furcsa. Most kissé ideges, de ezen felül semmi baja sincs.
Aisu eddig bírta a szótlanságot, valahogy ösztönösen feltörnek belőle a szavak, ha engem idegesnek vagy zavartnak lát csak, hogy kicsit oldjon a hangulatomon és itt tartsa a gondolataim ezen a síkon.
-Mi jól vagyunk. És ti?
Talán kissé rövidre sikeredett a válasz, így kortyoltam egyet a teámból és megtoldottam még pár dologgal a mondandómat.
-Nem régiben tértünk vissza Aisuval a játéktérre. Kicsit sok volt nekem egyszerre ez a játék és szükségem volt pár hónap elvonulásra, amit már bánok…viszont szükséges volt ahhoz, hogy kicsit jobban átlássam a dolgokat…
Ismét a bögre takarásába bújok és iszom a kellemesen meleg nedűből, majd igyekszem a lényegre térni.
-Nos…A céhen is sokat gondolkoztam ez idő alatt és rájöttem, hogy nem igazán vagyok hasznos tagja a közösségnek. Sőt igazából tag sem vagyok csak ott díszeleg a cég logója nevem mellet és ennyi…Ez idáig nem is igazán volt bátorságom ahhoz, hogy bárkivel is beszéljek erről vagy bármiről is. Viszont rájöttem arra, hogy az nem igazán kedvez nektek, hogy csak úgymond élősködöm a céhen. De egyelőre arra se érzem magam készen, hogy hasznos és aktív tagja legyek a közösségnek…
Hirtelen elhallgattam és a számba haraptam és ismét az előttem lévő bögrébe mélyesztem a tekintetem. Nem igazán tudom, hogy még is miképp fejezem be azt amit elkezdtem, így kell pár másodperc, míg átgondolom mit akarok mondani.

_________________
Színeim: #FF9999 #00FFFF
Szöveg|Beszéd|~Telepátia
Aisu, mikor csak Des és a petek hallják|Aisu, mikor mindenki hallja

A Kert - Page 5 2014-05-18-650072


Desdemona
Desdemona
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 404
Join date : 2014. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi10/1700A Kert - Page 5 2yjvlht  (10/1700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Chancery on Szer. Ápr. 08, 2015 5:53 pm

Még sosem beszéltem Aisu-val sem ezelőtt, pedig Timidus példájából kiindulva igazán megtanulhattam volna, hogy nem minden pet olyan, mint egy közönséges állat odakint. Főképp az olyanok nem, akik még csak nem is léteznek mifelénk, akik mitikus lényekként vannak feltüntetve valójában. Őszintesége pedig csak még nagyobb jókedvre fakaszt, főleg, mikor megnyugodva észlelem, Desdemona nem pironkodik vagy kezd el miatta rögvest magyarázkodni. Nem akar olyan lenni, aki mindenkinek megfelel, hanem már elfogadta magát annak, amilyen. Legalábbis az én szemléletem szerint, de még nem merek sem magamnak, sem másoknak még semmit se csak így, kijelenteni. Az apró jelek észlelését még csak most kezdtem tanulmányozni, és ahogy a Vadászat, Halászat és további jártasságok is gyakorlást igényelnek, úgy ez is.
-Köszönöm, mi is jól vagyunk :3 -pillantopk Álom felé, aki egy lassú pislantással jelzi egyetértését, miközben farka lassan jár ide-oda. Nyugodt, de azért figyel minden apró rezdülésünkre, akár egy őrkutya. Milyen furcsa, hogy egy macskát egy kutyához hasonlítok magamban... még szerencse, hogy nem lát bele a fejemben, különben máris bajban lennék Rolling Eyes
Jobb teszem, ha Desdemonára irányítom minden figyelmem, és mikor elkezd beszélni, elkezd hangot adni a lelkében vívódó háborúnak, lassan kortyolgatva és mindvégig bólogatva hallgatom. Nem szólok közbe, megvárom, míg egy hosszabb szünet jelzi, befejezte. Csilingelve koccan a teáscsésze a csészealjjal.
-Meg tudlak érteni. Nem is olyan rég én is inkább elvonultam gondolkodni, és ugyanúgy meg is bántam, meg nem is. -mindvégig bólogatok, félig lehunyt szemmel, magam elé képzelve az erdő képét. A fát, ahol laktam, a függőágyat, és a kis szütyőt, amiben még Norm lakozott réges-régen.
Végül a teljes tekintetem a lányra vetül és igyekszem előhozni a lehető legkedvesebb mosolyomat. Tekintve, hogy őszintén azt gondolom, amiket most mondani fogok, ez nem is lehet olyan nehéz.
-Itt nem létezik olyan, hogy élősködés, emiatt ne aggódj. Eleinte én is ilyen voltam, egyébként sem tudtam, hogy kéne közösségbe illeszkedni, és hogy az is hogy változik játékon belül, de már megtanultam, hogy tévedtem. Nem kell az életet kockáztatni küldetéseken, hogy hasznos legyen valaki. Itt eleve olyan nem is létezik, hogy haszon. Csakis az számít, hogy TE jól érezd magad az adott közösségben, akármilyen is legyél.
Még papolhatnék órákat arról, hogy a lényeg itt az, hogy az ember elfogadja az adott közösséget, és hogy ez a közösség is elfogadja az embert. Én legalábbis, amióta Unity-ként létezünk, amondó vagyok, hogy nem érdemes törekedni már semmire. A jutalmakat, dicsőséget, hírnevet egyrészt elfoglalták a nagyobb céhek, másrészt értelmük sincs. Én legalábbis kétlem, hogy el tudnék vezetni egy nagy volumenű és pörgős céhet, ez a kis baráti társaság bőven elegendő a számomra, és nem szeretnék elérni semmit, csak azt, hogy mindenki jól érezze magát nálunk, legyen tag vagy vendég.
-Ha jól érzed magad, akkor maradj nyugodtan, ha pedig menni szeretnél, én akkor is támogatlak, és bármikor visszatérhetsz, ha szeretnél. Velem egyébként is lehet bármiről beszélgetni  Wink

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2689
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 28
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
A Kert - Page 5 Vo36oi8140/8500A Kert - Page 5 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Kert

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.