[Event] Konferencia

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Kedd Ápr. 29 2014, 16:05

Konferencia

Első határidő: május 13.

Jelentkezők:


 • Anatole
 • Atoru
 • Ayani
 • Danee
 • Enheriel
 • Judy
 • Kincaid
 • RenAi
 • Ryuu
 • Snowcat
 • Utahime


A meghívót a kezetekben tartva és a térképet követve el is juttok hamar egy barlang bejáratához. Néhányan már ismerhetitek ezt a kis barlangot, azonban ha valaki átkutatta már, úgy tudhatja, hogy még mob sem lakik benne, kazamatába sem vezet, pár méter után zsákutcában végződik. Bemehettek, a bejáratánál is ácsoroghattok, azonban egyszer csak azt veszitek észre, hogy a barlang sötétjéből először fény szűrődik ki, majd (aki bent van az azt is láthatja, hogy egyenesen a falból) egy ninja öltözékű lányka lép elő. Végignéz rajtatok, nem int, nem hajol meg, csak egy szót szól.
-Kövessenek.
Ezután a kezében tartott gyertya kristállyal visszasétál a barlangba, és újra átmegy a falon. Aki követi, annak szintén sikerül, talán még azt is észreveheti, hogy a kezében lévő jegy felvillan, ahogy áthalad a sziklákon.
Azonnal a konferenciateremben köttök ki, az idegen odaáll az asztalfőnél álló alak mellé, meghajol, majd megszólal.
-Megérkeztek, Uram.
A férfi megvillantja szemüvegét, ő is végignéz rajtatok, majd ismét a lányhoz fordul.
-Köszönöm.
A kis ninja bólint, majd a férfi hozzátok intézi szavait.
-Köszönöm, hogy eljöttek, kérem foglaljanak helyet. A nevem Saikōshidō. Én fogom vezetni a tárgyalást.
Türelmesen megvárja amíg mindenki leül, majd ismét beszélni kezd.
-Először is ismertetem Önökkel a tárgyalás menetét. A beérkezett javaslataikat sorban fogom felolvasni, először a beküldő fejti ki bővebben a gondolatait, majd az asztalnál ülők sorban elmondhatják a véleményüket, az óramutató járásának megfelelően haladva. A hozzászólás kifejtésére mindenkinek két perce lesz, amennyiben ezt meghaladják, úgy sajnos meg kell vonnom Önöktől a szót. Kérem törekedjenek betartani ezt az időt. Természetesen nem kötelező minden körben felszólalni, ha valaki nem érzi kompetensnek magát az adott témában, akkor csöndben maradhat. A végén összegezni fogom a javaslataikat, Önök szavaznak, és ezt az összegzést, valamint a szavazatuk eredményét fogom Kayaba Akihiko elé terjeszteni. Aki nem ért egyet az kérem most hagyja el a termet. Amennyiben bárki megzavarja a tárgyalást, azt kivezettetem Seisai-val.


/Első kör. Ha szeretnétek tarthatunk egy találkozós részt is a barlang előtt. Az írásra összesen két hetetek van, de mivel sokan vagytok, így kérlek titeket igyekezzetek az írással, senki se tartsa fel a másikat. Találjátok ki azt is, hogy milyen sorrendben fogtok ülni, mert ettől fog függeni a játékbeli postolási sorrend is. Ezt megbeszélhetitek PM-ben, vagy chaten is, csak itt is legyen nyoma annak, hogy ezt eldöntitek, és ki tudjam bogarászni végül az ülésrendet.  Very Happy  Ha valaki egy hétig nem ír, az kimarad, átugorjuk és a második ilyennél sajnos el kell hagynia a termet. Jó játékot mindenkinek! ^^ /
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Kincaid on Szer. Ápr. 30 2014, 11:54

// Részemről még nincs ninjalány sem, de ha később másoknál halad a cselekmény, felőlem akár még helyet is foglalhatunk Rolling Eyes //

Ismertem a barlangot, ahová a meghívó szolt. Teljesen mob-mentes. A bétában egy egész álló napot töltöttem azzal, hogy benne szobroztam, és igyekeztem bármilyen módon kazamatára találni. Azonban se egy titkos kapcsolóra nem leltem, képtelen voltam rejtekajtót aktiválni, nem bukkantam fals barlang kiszögelésre, ami mondjuk nyomógombként funkcionál, és már nyílna is egy rejtett bosshoz vezető kapu. Hát, ezek után talán senki nem is csodálkozik, ha elmondom most is, még egyszer: nem jutottam túl sokáig a bétában.
És most megint itt álltam, ennek a barlangnak a szájánál. Tervben lett volna, hogy körbenézek, hátha a környéken találok valamit, de aztán… Ezt az opciót hagytam a fenében.
Arra gondoltam, átváltok online üzemmódra, és legalább térképen megnézem, hogy kik mocorognak még a közelben. De rá kellett jönnöm, hogy nem látom őket. Ó, hát persze, egy perc néma csend után csak leesett: eddig mindig társultam azokkal, akikkel időlegesen egy csapatba kerültem, és listára vettük egymást. Itt azonban még nem tettem így. Hát, akkor épp itt az ideje, hogy pótoljam a hiányosságomat. Szép sorra vettem a csapattagokat: széles körben ki is küldtem a csapatba invitálásokat. Első körben csak úgy sorjáztak a fejemben a nevek, és alig akartam elhinni, hogy ilyen rövid idő alatt máris ennyi emberrel megismerkedtem. Aztán ahogy néhány már a listára is került előttem, és szembesültem vele, hogy nem jutottak eszembe újabbak… Máris nagyon kevésnek tűnt az a pár név.
Hát, már mindegy – vontam vállat, és inkább a bejárat irányába fordultam, hogy üdvözöljem az utánam érkezőket. Lesz később még jobb is – biztattam magam.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi3167/3300[Event] Konferencia 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Enheriel on Szer. Ápr. 30 2014, 17:07

Nicsak, egy levél került az invertory-mban, méghozzá az első helyre! De hogy került ide? Ráadásul mikor rányomtam, nem szokásos küldetésfeldobás jelent meg, hanem egy meghívó. Egy konferenciára hívtak meg, melynek lényege, hogy javallatokat tehetünk fel, és a téma pedig a sorsunk további igazgatása lesz. A módját szívesen megnézném, illetve hogy a többiek miféle rágalmazásokat küldenek majd neki. Villámlást most nem hoztam magammal, hanem rábíztam Lulura, hogy vigyázzon rá a boltban, amire lassan ráfér a fejlesztés, mert nem akartam miatta bajban lenni egy ilyen hivatalos dolgon. Snowcat, az én drága hősöm is kapott egy ilyen meghívót. Még mindig hálás voltam neki, hogy megvédett attól a perverz alaktól, aki el akart tőle venni engemet, mert úgy gondolta, hogy őt akarom. Na persze. Engemet nem érdekelnek az olyan senkiházi alakok, főleg úgy nem, mikor van nekem egy olyan ennivalóan édes és kedves fiúm, mint Snowcat.^^ El is mentünk a helyszínre, ami egy olyan barlang volt, ami csak dísznek, esetleg búvóhelynek volt csak alkalmas. Igen sok embert meghívtak, mert igen sokan voltunk. Valaki csapatba invitálást küldött. Először kicsit gondolkodtam, de aztán elfogadtam, így megláttam a számomra idegenek nevét is. Szerencsére voltak ismerőseim is judy, Danee és Ayani személyében, és a top 10 játékosból RenAi. És Az az öntelt kis takony (Ryuu), aki azt hiszi, attól kemény, hogy úgy viselkedik, mint egy tahó paraszt a nála okosabbakkal szemben. Bementem, majd azt láttam, hogy valami fénylik a barlangban. És meglepődésemre a falból előjött egy ninjához hasonló lány, aki csak annyit mond, hogy kövessük a falon át. Amikor megint eltűnt a falon keresztül, mentem utána, mint a többiek. A konferenciateremnél kötöttünk ki, ahol egy idegen várt ránk, aki be is mutatkozott: Saikōshidō a neve, és szeretné, ha leülnénk. Le is ültem a magam helyére, remélve, hogy Snowcat mellém ül, majd miután mindenki elhelyezkedett, a férfi részletezte, hogyan is lesz: mindenki javasolhat valamit, amit felolvas, és a többinek meg kell mondania róla a véleményét, és szavazni is róla, hogy jó-e vagy sem, és a végén az összegzések és a szavazás eredménye mennek Kayaba-hoz. Legalábbis ezt szűrtem ki belőle.

//ezt az üléses dolgot nem egészen értettem, így inkább úgy írom, hogy én Snowcat mellett ülök majd//

_________________
[Event] Konferencia Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Event] Konferencia Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi2532/2700[Event] Konferencia 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Noxy on Csüt. Május 01 2014, 13:27

Inkább nem cicomázom magam ki annyira gyönyörű estélyivel és ilyesmivel, végül is csak egy konferenciára megyek, ahol ott a lehetőség végre, hogy megvitathassuk a problémákat a játékkal kapcsolatban, habár lehetséges, hogy egymás közt is vita fog ledúlni. A magam javaslatát már rég elküldtem. A javaslatom bővebb információit magammal hozom egy papírra vetve, mely egy gondosan becsukott kis bőrkeretű irattartóban hordok.
Judy egyenruhában:
[Event] Konferencia LocrianColonelGrants
Ez volt az első alkalom, hogy magamra öltöttem a Phoenix Brotherhood egyenruháját (na igen, a konferencia az konferencia, kiöltözni azért muszáj). Biztos, hogy egyedül leszek egyelőre a saját céhemből, de lehet, hogy Joey még be fog futni a maga szokásos stílusában. Legalább erre a napra ne legyen olyan csetlő-botló... hmm, belegondolva úgy sem lesz gond, ha egyedüli PB-s lesz ott a konferencián, hiszen csak nemrég nyitottuk kapuinkat, majd idővel többen is leszünk. Az is elég, hogy céhvezérként ott vagyok és képviselem a többieket. Kíváncsi vagyok, vajon Atoru ott lesz-e a régi céhem képviseletében. Csak úgy elbeszélgetünk napjainkról és megérdeklődöm, hogy érzi magát Mirika és a másik kettő mellett.
Elindultam, és meg is érkeztem a gyülekező helyre, a barlangba (nem értem ennek lényegét... nem lett volna jobb egy épület?). Rögtön kaptam egy csapatba invitálást Kincaidtől, aki valószínűleg már rég itt várta a többi meghívottat.
- Szervusz, Kin! - üdvözöltem barátságosan. - Hogy vagy?
További beszélgetést nem tudtam kezdeményezni a fiúval, mert már itt volt Enheriel a macskaképű barátjával is.
- Szervusztok! - köszöntem nekik.
A csapatban lévő neveket átfutottam. Szomorúsággal töltött el, hogy Oz nincs a listán, és talán lehet, hogy ő nem is fog jönni. Nem hibáztathatom, sokat dolgozik ő, habár az ő céhéből is jó lenne, ha jönne legalább egy ember. Atoru, ahogy gondolatban megjósoltam, részt vesz. Mirikának jobban örültem volna, mint Ayaninak. Az ő érkezésével rögtön nyomtam egy fényképet a kezébe. Ezt a szomorú hírt a Hanna után akartam közölni, mert ha előtte tettem volna meg, akkor ezzel szétbomlott volna a csapatmunka (talán most sem lett volna a legalkalmasabb, de jobb mihamarabb túlesni rajta). Olyan bizalmasan beszéltem a lánnyal, hogy csak ő hallotta ezeket a szavakat, amiket mondtam neki.
- Nem szeretnék veszekedni veled megint, csak odaadtam azt a titkot, amiről muszáj tudnod. Ezt Mogorva készítette, ő ott volt és látta - A képen pedig ott volt az expárom egy idegen csinos hölgyikével, akivel korcsolyázás közben éppen csókolóztak ölelkezésbe borulva. Nem tudni, mi történt azután - Hanna után akartam ezt veled közölni és a képet megmutatni, mert jogod van megtudni, mint barátnője, vagy a sokadik exbarátnője, de azóta nem találkoztunk. Sajnálom, meg tudom érteni az érzéseidet. Most te is átérezheted azt a kínszenvedést, amit én éreztem akkor, mikor én lettem megcsalva.
Azzal visszamentem minden szó és visszapillantást nélkül, és egyáltalán nem foglalkoztam többet a lánnyal, még azzal sem, amit fog ezután mondani. Most, hogy ezt a dolgot ezzel a fotókristállyal készített fényképet átadtam annak, akinek kellett, most már végleg lezárhattam ezt az ügyet is, mint igazságosztó. Talán egy kis részben bosszú is volt, talán részben nem. Kötelességnek éreztem ezt kitálalni a lánynak, akit ugyanúgy átvertek. Amikor Mogorva egyszer csak váratlanul előállt ezzel a képpel, egy nagy megdöbbenés után, attól a ponttól kezdve Hayashi Yuichi megszűnt létezni számomra. Ozirisz szerencsére nem olyan ember, ő sose tudna megcsalni, hűségesen szeret engem, és ez fordítva is így igaz. Az én kedvesemre gondolva boldogan, pirult arccal mosolyogtam, miközben visszamentem Kinhez, hogy megpróbáljak megint beszélgetni vele. De megint nem tudtam a lenti ok miatt.
Aztán egyszer csak a barlang végében feltűnt egy pislákoló fény, majd ennek a fénynek a központja kirajzolódott. Egy ninja öltözékű lány bukkant fel a sötét falon keresztül, aki nem üdvözölt minket még akkor sem, hogy én legalább a konferenciába érkezés szokásához fejet hajtottam neki. Csak annyit mondott, hogy kövessük. És hova kövessük? A falba? Ha nem, akkor ez nem a SAO világa lenne.
A jegyem felvillant, és átkeltem a a sziklákon keresztül. Már annyi mindent láttam életemben, még itt a játékban is, de a barlangfal mögötti modern konferenciaterem új volt. Ilyenkor mit is kell csinálni? Mint a Looney Tunes őskori rajzfilmekben, hogy kijelentem, "most már láttam mindent", és egy pisztollyal kiloccsantom az agyam? Egyszerű a válasz: semmit. Ezek után már semmi újdonság nem fog kicsit sem meglepni.
Ez a szemüveges emberke, Saikōshidō talán Kayaba egyik embere. Elküldte a ninjaruhás lányt, és hellyel kínált bennünket. Üdvözlésképpen fejet hajtottam a konferencia szervezője előtt, majd elég közel hozzá és Enherielékhez helyet foglaltam. Üdvözlés után elmagyarázta a konferencia menetét, mely ugyebár országgyűlési megbeszélésekkel is egyenlő. Természetesen én minden témára nyitott leszek, és igyekezni fogok betartani a megadott limitet (ezért egy nagyon keveset lefaragtam a javaslatom bővített verziójából). Remélem nem lesznek rendbontók a konferencia folyamán vagy valami komolyabb vita, amiből verekedés törne ki. Abban a pillanatban én bizony közbe fogok lépni.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi2457/2500[Event] Konferencia 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Anatole Saito on Pént. Május 02 2014, 16:23

Jöttem, mert a becsület úgy kívánta, hogy céhvezérként képviseljem magamat, a társamat, meg úgy általában az egész eszmeiséget, amiért a céh létrejött és amiért nap mint nap dolgozunk.
Jöttem, mert kíváncsi voltam kik és mivel hozakodnak elő. Én magam nem igazán készültem témával, elégedett vagyok a jelenlegi helyzetemmel, bár a bossharcok haladhatnánk valamivel gördülékenyebben. Úgy tervezem, hogy eleinte csendes megfigyelő leszek, s inkább a vitapartnereket próbálom meg előbb kiismerni, s csak aztán felszólalni, ha érdemes. Márpedig felszólalnom illik, akárhogy is nézzük.
S jöttem, mert imádom az ilyen puccos megjelenéseket. Kiöltözhetek, elegáns lehetek anélkül, hogy kinéznének, úgy viselkedhetek, ahogy szeretek, anélkül, hogy pojácának néznének. Az ilyesfajta komolyabb eszmecserék során az emberek önkéntelenül is felvesznek egy komolyabb beszédstílust, ki-ki átmegy bírába, ügyvédbe, szónokba, politikusba, mások pedig megsértődnek vagy szimplán jól szórakoznak a civakodásokon. Én imádom az ilyen csörtéken megfigyelni az emberi reakciókat, s sokszor anélkül is le tudom vonni a konklúziót vagy elindulnak bennem gondolatmenetek, hogy egyetlen szót is szólnék. Lehet így lesz ma is, meglátjuk a felhozatalt.
Szeretem a hagyományos dolgokat. Talán azért is fogott meg az a levél, mert kézzel írva, papíron érkezett, nem pedig a rendszer hálózatán átfutott adathalmaz volt. Persze itt minden a rendszer hálózatán átfutó adathalmaz, de nyilván érthető mire is gondolok. Fürdésre sincs szükségünk, mégis sokan ragaszkodunk ehhez a földi szokáshoz. Valahogy az ilyen apróságok is, mint egy kézi levél, segítenek megmaradnia realitást talaján, így nem szakadunk el teljesen a valóságtól. Nem adjuk olyan könnyen magunkat a virtuális világ rabláncainak! s örülök, hogy a levél kiküldője is így gondolhatja, máskülönben miért küldött volna ilyen módon üzenetet. Ehh, azt hiszem ez már jócskán túl van tárgyalva. Nyilvánvaló, hogy unatkozom. Feszengve igazgatom a legelegánsabb nyakkendőim egyikét, de a mélykék zakómat akkor sem vagyok hajlandó levetni. Csak nem akar gyűlni a nép...
Csinosnak azért nem mondanám, de mindenképpen elegáns és célnak megfelelő a konferenciaterem. Mindenképpen érdekes, mondhatni kalandos volt az idejutás, de picit talán hatásvadásznak is éreztem. De csak annyira volt az, amennyire talán kellett is. Abban viszont rögtön biztos voltam, hogy az egyetlen stabil pontom Kincaid lesz, ami már önmagában is elég furcsa dolog, de a barátnak jelölése felbátorított arra, hogy közvetlenebb viszonyt alakítsak ki vele. Megspékelem ezt azzal is, hogy addig mozgolódok, amíg végül mellette foglalhatok helyet, mégpedig úgy, hogy ő üljön közelebb a konferencia lebonyolítójához. Így elérhetem azt, hogy ha sorba kérdeznek bennünket, lehetőleg Kinnek kelljen előttem megnyilvánulnia. Aztán persze lehet én magam leszek az, aki szándékosan borítja majd a sorrendet, vagy egy hirtelen váltás hatására felpattan és átül máshova.
- Nem bánod, ha ide ülök? - kérdezek rá Kinnél amolyan formalitásszerű udvariassággal, de ekkor már félig ott is vagyok a választott helyemen, mintegy einstandolva azt egy előre legyártott névkártyával, rajta a saját és a céhem nevével, illetve az ott betöltött pozíciómmal együtt. Anatole Saito - Artes Liberales - céhmester. - Köszönöm a barátnak jelölést, igazán kedves gesztus. - Nem szeretném, hogy úgy érezze, hogy tartozik nekem, vagy hálálkodnia kéne a felszerelésekért, amiket kapott tőlem, de ezt persze már csak udvariasságból sem teszem hozzá, hogy esetlegesen jobban nyomassza már csak a téma felhozása is. A többi jelenlévőnek biccentek, majd várom az érkezőket és a konferencia megnyitását.


A hozzászólást Anatole Saito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 02 2014, 17:47-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi10/5000[Event] Konferencia 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Kincaid on Pént. Május 02 2014, 16:55

Kincaid írta:Arra gondoltam, átváltok online üzemmódra, és legalább térképen megnézem, hogy kik mocorognak még a közelben. De rá kellett jönnöm, hogy nem látom őket. Ó, hát persze, egy perc néma csend után csak leesett: eddig mindig társultam azokkal, akikkel időlegesen egy csapatba kerültem, és listára vettük egymást. Itt azonban még nem tettem így. Hát, akkor épp itt az ideje, hogy pótoljam a hiányosságomat. Szép sorra vettem a csapattagokat: széles körben ki is küldtem a csapatba invitálásokat. Első körben csak úgy sorjáztak a fejemben a nevek, és alig akartam elhinni, hogy ilyen rövid idő alatt máris ennyi emberrel megismerkedtem. Aztán ahogy néhány már a listára is került előttem, és szembesültem vele, hogy nem jutottak eszembe újabbak… Máris nagyon kevésnek tűnt az a pár név.

Sziasztok!

Csak szólni akartam, hogy bár tényleg nagyon félreérthető lett, de reagomnak ez a része csak arra vonatkozott, hogy in-game is kijátsszam, hogy Kinnel kiküldtem néhány barátnak invitálást a fórumon. Tudjátok, amikor a profilhoz felvesztek barátokat. Szóval igazából semmilyen csoportmeghívót nem kapott senki. Persze ha már sokan így reagálták le, játszhatunk így is, hogy ebből ne legyen több probléma, csak a további félreértések elkerülése végett akartam ezt jelezni nektek. Köszönöm! Smile

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi3167/3300[Event] Konferencia 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Danee on Pént. Május 02 2014, 22:42

Pár fárasztó adminisztrációval és szaladgálással töltött nap után sikerült minden papírt beszerezni, minden engedélyt aláíratni. Nem gondoltam volna, hogy még itt is ennyi herce-húrcával járhat ez az egész. De az első lépéseken túl voltunk. Innen már az idő a megmondhatója, hogy hármunk kis társasága egy csapatban marad-e, vagy a széthúzás dönti romba ábrándjaink kastélyát.

Úgy talált meg ama levél is a kerengő pázsitján heverészve, miközben cuccaim listáját pörgettem különösebb cél nélkül, elmélázva volt idők képein és a lehetséges jövő légvárait építgetve.
Nem emlékeztem, hogy kaptam volna mostanában bármiért is ilyen tárgyat, de hosszabb tűnődés helyett inkább előhalásztam. A borítékból egy meghívó került elő, a szövegezése nem volt túlbonyolítva, és bizony név szerint nekem szólt.
Ugyan nem értettem a miértjét és hogyanját, de ebben a játékban ilyeneken már kár fennakadni, nem ez lenne az első eset, hogy nem értem.

Elgondolkodtató volt a lehetőség, és miért is ne éltem volna vele, hiszen még ha kelepce is... "csak" az életemet tenném kockára, de azt amúgy is minden nap megteszem mióta itt ragadtam.

A térkép egy barlangba vezetett, elég gyanúsnak tűnt, hogy nem valamelyik város nagyobb épületében kerül mindez megrendezésre, de a véleményem oda fele úgyse volt kivel megosztanom, így hát semmit sem változtatott a gyanúm az elhatározáson. Zsák utca. Páran már álldogáltak előttem, fel is ismertem majdcsak mindannyiukat, azonban a félhomályban nem volt kedvem az udvariaskodáshoz.
A kardom hüvelyének nyakát szorongattam a kezemben, mert nem a szokásos gúnyában feszítettem ezúttal. Úgy gondoltam, hogy ha valódi az esemény, akkor új felelősségem és képviseletem súlyaként illik új külsővel is megjelennem. Szmoking. Bár a nyakkendők sehogy se tetszettek, és meglehetősen kényelmetlennek is éreztem őket a nyakam körül, inkább kigombolt ingnyakkal adtam egy lezserebb verziót a külsőmnek.

Aztán a barlangban megjelent egy alacsony kis alak a semmiből, már rántottam volna a kardom, amikor megszólalt, hogy kövessük. Jobban megnézve, amolyan vicces öltözetű kislány volt. Vettem a merszet és én is közelebb léptem, egy
- Sziasztok! - ot kipréselve magamból, gondoltam majd ha több fény lesz megadom a módját az illő köszöntésnek
A lánykának volt pár félelmetesnek tűnő fegyvere az oldalán, és kezdett egyre inkább tetszeni
- Kawaii! *-* - nem tudtam türtőztetni magam, még ha halkan is de a gondolat szót fogant, majdcsak megsimiztem a buksiját is, amikor hátat fordított egy pillanatra, de inkább előhalásztam valamit a belső zsebemből és elé álltam vele:
- Ano, ninja-san... - nyújtottam neki oda a kis papírdarabot - egy ilyen szép és erős harcosnak, mint akit magam előtt látok biztosan tudna busás jutalmú testőri állást biztosítani egy bizonyos minidiktátor - böktem a lapra ahol a nevem szerepelt, meg persze a céh, és az elérhetőség
Hagytam ennyiben, nem szabad túlságosan nyomulni, azzal csak más fajta hatást érnék el... mint azt már tudjuk... Rolling Eyes

A falon átlépés nem volt nagy cucc, más játékokban is találkoztam már hasonló álcával, végigsimítottam a falat oldalról, s amint a kézfejem látszólag belesüppedt a falba, arrafelé léptem tovább magam is.

Odabent aztán még egy ismeretlen szerzettel találkozhattunk, nevek hangoztak el, és rövid instrukciót hallhattunk. És végre volt kellő mennyiségű fény, meg kényelem.
- Jó napot ügyvédnő! - hajoltam meg Judynak
- Örvendek a viszontlátásnak, Enheriel-sama! Hogy megy mostanában a céhnek? - folytattam a következő hölgynél a sort, majd az összes többi hölgynél is tiszteletemet tettem, csak eztán kerültek sorra az urak:
- Kincaid-san? - udvariaskodtam - Lám, milyen hamar keresztezik útjaink egymást! - nyújtottam a kezem felé
- Atoru-san? - üdvözöltem őt is hasonlóképp
- Ó, és hát... Saito-san! - örültem meg a régi ismerősnek, kezeimet üdvözlőn a magasba emelve - Rég nem találkoztunk már, mikor is tán, Karácsonykor? De akkor se tudtunk igazán beszélgetni, remélem most vagy hamarost sort keríthetünk majd rá!
És persze üdvözöltem a többi uraságot is, akit nem ismertem fel annak illően bemutatkoztam. Majd ha már mindenkinél jártam helyet foglaltam valahol Anatole-sama közelében, ha nem is rögtön mellette.


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 03 2014, 13:53-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42


"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7


"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1891
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi7010/7300[Event] Konferencia 2yjvlht  (7010/7300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Atoru on Pént. Május 02 2014, 23:58

- Kaptam egy meghívót! - lelkesültem fel, mikor felbontottam a levelet. Várnak engem egy afféle tanácskozásra, vagy ahogy itt írják egy konferenciára. Már csak az volt a kikötés, hogy valami megfelelő öltözékben menjünk. Így aztán magamra öltöttem a ruhámat. Remélem, hogy ez meg fogja tenni öltözéknek. Egy fekete öltöny, mellé sötétkék nyakkendővel. Alatta pedig egy fekete ing. Ezzel akkor megvolnánk. Már csak az ötleteimet kell összegyűjteni. Szerencsére kettő is akadt a tarsolyomban, így már küldhetem is őket. Már csak az a kérdés, hogy minek, esetleg kinek a nevében menjek el a találkozóra. Hiszen, a Phoenix Brotherhood-ból éppen most léptem ki, így nem állíthatom, hogy Judy-ék nevében megyek, hiszen már nem vagyok tag. Azonban az Angelic Voice-ban is csak újonc vagyok, így, hogyha ennek a nevében megyek, az Judy-nak felérne egy gyomorszájba vágással. Ezt pedig megint csak nem akarom. Akkor maradt az, hogy magamat képviselem. A céhünket pedig akkor majd Ayani képviseli, hiszen, ha jól értettem, akkor őt is meghívták.
- Ömm... Ayani, nem lenne gond, hogyha magamat képviselném ezen a gyűlésen? Mivel eléggé ronda dolog lenne, hogyha azt mondanám, hogy az Angelic Voice nevében vagyok ott, mikor még csak nem rég csatlakoztam, és nem szeretném Judy-t megbántani ezzel, oké? - kérdezem tőle. Igazából a végén már csak költőien kérdeztem, hiszen csak megengedi, nem igaz? Így haladtunk kettesben a kijelölt hely felé, ami... egy barlang volt? ._. Láttam már furcsa dolgokat itt, de ez viszi a pálmát. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Közben gyűlt a nép, és a végére meg is érkezett mindenki, ha minden igaz. Azonban a résztvevők felét nem is ismertem. Az ismerőseimnek a nagy részével is csak egyszer vagy kétszer találkoztam. Ebből is látszik, hogy bizony még van hová fejlődnöm. De talán egy nap beérhetem ezeket az embereket. Talán. Mindenesetre köszöntem mindenkinek, akit ismertem és találkoztam Judy-val is. Neki is tisztáztam, hogy egyik céhet sem fogom képviselni, mert az nem lenne fair senkivel szemben sem. Közben ő odament Ayanihoz, és mutatott neki valami képet. Nem értettem igazán, de az ő ügyük. Ayanit nem zaklatom, hogy mondja el mi volt a képen, hiszen mégiscsak az ő saját ügyük, nekem sok közöm nincs ehhez. :roll:Ezután pedig nem sokkal, megjelent egy lány, és beljebb tessékelt minket a barlangba. Bent pedig csodák csodájára egy komplett Gyűlésterem várt minket. o.o Ebből is látszik, hogy Kayaba bizony sok rafináltságot és fantáziát rejteget magában. Bent egy férfi várt minket, aki be is mutatkozott. Azt mondta, hogy most egymás után fogja felolvasni a javaslatokat, amit a feladó fejthet ki... két percen belül? O.o Talán sikerülni fog... Remélem. Ha nem blokkolok le, akkor biztos, hogy tudok majd beszélni, de ahhoz nem szabad izgulnom. Bent Ayani mellett foglalok helyet, és ha leült, megkérdem, hogy melyik oldalára üljek. Ha azt mondja, hogy mindegy, akkor elé ülök, hogy legyen ideje felkészülni. Közben nekem is rendesen át kéne gondolnom mindkettő javaslatom, hogy eléggé meg tudjam indokolni az előnyeiket. Ezért aztán elmélyülten ültem tovább a székemen, elzárkózva a külvilágtól.
Atoru
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 960
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 21
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi2303/2500[Event] Konferencia 2yjvlht  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Szomb. Május 03 2014, 08:06

Danee írta:
- Kawaii! *-* - nem tudtam türtőztetni magam, még ha halkan is de a gondolat szót fogant, majdcsak megsimiztem a buksiját is, amikor hátat fordított egy pillanatra...

/Igaz még nincs határidő, de mivel túlhaladtatok a barlangi eseményeken, és ennek a jelenetnek a bekövetkezése túl egyértelmű volt mindenki számára, így megkapjátok. Very Happy/

A kis ninja egy pillanatra megáll, megfordul, látszik az arcán, hogy nem nagyon tetszik neki Danee hozzáállása. Egyetlen ugrással képen térdeli a fiút, akinek mindössze egyetlen életpontocskája marad az akció után. A többi kérdésére nem válaszol, de a terembe belépve azért megkéri az engedélyt a vezetőtől.
-Saikōshidō-dono, ugye képen térdelhetem ezt a fura alakot?
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Május 06 2014, 09:26

Egy meghívóval indult el a mai napom, mely egy igen különleges, és egyedi programra invitált, avagy akár meg is változtathatnánk a világunkat... hú kissé izgultam, hogy úgy mondjam. Nem elég, hogy ezen a fontos eseményen, ha valamit elrontok, akkor nem csak magam, de a céh hírnevét is rombolhatom, de még ott van az a tény is, hogy Atoruval együtt kell mennem, és hát biztos nem nézne ki jól ha a friss tagunk negatív érzelmekkel kezdené a céhéletet. Így hát érthető, hogy miért voltam olyan a koordináták felé menet, mint egy karót nyelt. Előzőleges megbeszélés alapján együtt mentünk Atoruval, ám mikor megérkeztünk kissé elcsodálkoztam. Nem hittem volna, hogy egy ilyen fontos esemény, mint ez egy ilyen hétköznapi, sőt váratlan helyen fog zajlani, hiszen egy egyszerű barlang szája előtt gyülekeztünk. Jó sok ismerős volt jelen. Anat jelenlétére számítottam, de azon meglepődtem, hogy Hinari nincs itt. Helyette viszont itt volt Judy és Enheriel. Jó Enheriellel nem volt bajom, sőt petem is megbékélt Villámlással, de Judyt ki nem állhattam. Ráadásul pont hozzám kellett jönne. Egy képet mutatott, melyen Yui volt egy másik lánnyal, ezután mindenféle marhaságról kezdett el beszélni. Majd le is akart lépni, azonban én ehelyett megpróbálom megragadni a karját, és ott tartani, ha másképp nem megy Tűzrózsa állja el az útját. Nyugodt hangon szólok hozzá végül, ha sikerült megállítani.
- Értékelném, ha az a Mogorva nem túrná bele az orrát más életébe. Ezt jól jegyezd meg Judy. Nem érdekel semmilyen kép, vagy videó. Akinek én hiszek az Yuichi senki más. Magasról teszek rá, hogy mit csinált az a csajszi Yuival, én tudok bízni Yuiban, de ha még egyszer "értesítesz" ilyenekről azt ajánlom annak a Mogorvának hogy bújjon el jó mélyre, vagy meglakol érte, és te sem jársz jobban. Mellesleg tanulj meg az emberekkel normálisan viselkedni, és ne ásd bele magad mindenkinek az életébe, különben a céhtagjaid nem fognak megtűrni túl sokáig Phoenix Brotherhood vezére.
Ezután dühös pillantások kísérve faképnél hagytam. Kissé azért próbáltam lenyugodni kisebb-nagyobb sikerekkel. Azért meglepett mennyire felidegesített Judy, de az még inkább, hogy milyen gyorsan túl is léptem a dolgon. Persze azért hagyott a kép egy kis űrt a lelkem közepén, de Yuira haragudni nem tudtam. Mindenesetre körbeöleltem az ismeretségi körbe tartozó személyeket, és kezet ráztam az idegenekkel, akik nagy meglepedőttségemre nem nagyon voltak. Szinte csak csupa ismerős arc volt jelen. Végül odasétálok Atoru mellé és úgy haladunk be a barlangba. Ahol egy nindzsa lánnyal találkozunk gyorsan, és egy igenvicces jelenet ment végbe. Danee "megsimogatta" a nindzsalányt, aki egy szép rúgással ki is ütötte Daneet. Odamegyek a fiúhoz, és kezet nyújtok neki mosolyogva, hogy felsegítsem.
- Hát ahogy úgy látom nem vagy az esete. - mondom félig már nevetve.
A 2. képimmel megpróbálom feltölteni az életét. Nem sok ez az 54 pont, de több mint a semmi. Most viszont jött az átmenetel ideje, ugyanis a jelenlévők szépen sorjában átsétáltak a falon. Már értem mit érezhetett Harry amikor a 9 és 3/4-ik vágányra kellett átmennie... Végül mind nekiálltunk helyet foglalni az asztal körül. Én Atoru mellé szándékoztam ülni. De mindenképp úgy szándékoztam helyet foglalni, hogy minél távolabb legyek Judytól.


A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 08 2014, 18:29-kor.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi3819/4100[Event] Konferencia 2yjvlht  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Ryuu on Kedd Május 06 2014, 20:41

Annyit mondanék, hogy: megérkeztem. Ott állok már egy jó ideje, és semmi. Én vagyok itt az első, vagy mindenki fullos lopakodással tolja és rajtam röhög! Suspect Oké oké, ez így tuti nem igaz, és azt hiszem, az sem ártana ha kimásznék a már annyiszor átjárt és feltérképezett barlangból. Jah, hogy majdnem lekéstem az egész ceremóniát? Mi ütött belém mára? Teljesen máshol járt az agyam. Weh... mondanom sem kell. Kuromajo, aztán ott volt az a furcsa szabadulós játék ahol egy csaj ki akart nyírni, aztán ez a furcsa meghívás, aztán Kin chan... hehe az a szerencsétlen hol járhat vajon? :3 Szóval furcsa meghívás... ha már itt tartunk, én mint bétás, ki nem hagyom! Még felvetést is küldtem be. A magam módján megfogalmazva, de nah istenem. Kami sama sem haragszik meg ha az ember adja az egyéniségét, nem? :3 Buddha kegyelmes, vagy valami ilyesmit mondtak annál a kolostornál, ahol régebben jártunk osztálykirándulás címen. :3 Sosem vonzott a vallás, meg vagyok én magam is. Nah de, satte to, lépjünk be a kapun át. \o/
Leültem szépen Kin chan mellé, az a bizonyos Anatole kun pedig a másik oldalán kötött ki. Ahha, Lovag san haverkodik a frontosokkal. Ügyes ügyes, nekem se ártana.... nah majd.
- Ahoy, Lovag san. :3 Köszi a meghívást, ^^ - Majd elfogadtam a felkérését. :3 Azzal persze nem fogok bemutatkozni, hogy Ryuu, bétás, Kiképzőtisztes. Inkább megmaradok az áldott ismeretlenben. Egyelőre. Kinhez fordulok. - Téged is meghívtak? Surprised Nagyon jó lehetsz, nem is gondoltam volna. :3 - Kis oltás, remélem felveszi annyira, hogy belepiruljon, de nem annyira, hogy kihajítson a helyiségből. Azt ugyanis nem tudnám megakadályozni. o.o

_________________
[Event] Konferencia Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi747/800[Event] Konferencia 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by RenAi on Kedd Május 13 2014, 12:01


Konferenciaaaa o/ Egy barlangban?! >.> Kicsit furcsa gondolat volt ez nekem, leginkább ősembernek érezem magam mikor megtudtam hogy hol is fogunk megbeszélést tartani… bár igaz nem nagyon tudtam sokat a dolgokról, de megérezve körbe néztem a jelenlévőkön. Sokan akadtak akiket nem ismertem, de azért a legtöbbjükkel már találkoztam. Kicsit elveszetnek éreztem magam, nem tudtam kihez is mehetnék oda… de egy dolgot tudtam Danee-től méltó távolságot tartottam
- Sziasztok! – Köszöntem amint a társaság közelébe értem. Ahogy nézem mindenki talált már magának beszélgető társat, egyedül én ácsorogtam egymagam. Rita nélkül kissé elveszetnek éreztem magam, főleg ennyi ember között. Kissé távolabb álltam a többiektől és amíg nem döntöttük le hogy mit is teszünk addig csak lábfejemmel kavartam magam előtt a port. Nem voltam szomorú és semmi ilyesmi, csupán vártam. És ugye nem mentem oda senkihez, mert akik beszélgetnek illetlenség őket megzavarni. Nem kellett neki sok, egy lány jelent meg a barlangból oO De kíváncsian figyeltem mi lesz a folytatás. Danee rögtön le is támadta… >.> Nem is vártam tőle mást…. szegény lány...>.> *csikiződött a nyakam*
- Ne mocorogj!>< - Szóltam oda kis prémemnek.
- Nem tudom hogy elhozhattalak volna-e így most csinálj úgy ahogy megbeszéltük! - Motyogom oda neki, mármint Kyubeinak.Majd megindulva a tömeg után. Mindenki helyet foglalt, és én az utolsónak belépő és leülő személy mellé foglaltam helyet, aki Ayani volt. Időközben megéheztem így elővettem egy bentót és letettem az asztalra.
- Kérsz belőle Ayani? – A kis tálca tömve volt finomabbnál finomabb falatoknál, nem szusival hanem fincsi sütikkel. Én is vettem egyet és… majszolgatni kezdtem. Figyelmesen végighallgattam a monológját a szemüveges pasinak… a nevét nem igazán tudtam megjegyezni csakis annyit hogy valami Sai… szóval nekem ennyi bőven elég, és úgy csináltam mint aki érti az ott folyó dolgokat. o/


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 13 2014, 12:53-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi6908/7300[Event] Konferencia 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Chancery on Kedd Május 13 2014, 12:45

Elméletileg több embert kéne itt képviselnem. Gyakorlatilag megtudtam, hogy ez nincs így. Karba tett kézzel állok a barlang bejárata előtt, a minitérképen csipogva jelzi a pötty, hogy mégpedig megérkeztem. Csak azt nem tudtam eldönteni, be is akarok-e menni.
Elvégre, már ott lesz Utahime. A YJ logójával. Minek legyek ott én is?
Álomkelő bölcs szavai elmaradnak; jóideje nem hallom már a macskát, kommunikációnk valamilyen oknál fogva zátonyra jutott. Nem tudom, ő makacsolta-e meg magát, miután közölte, egy barom vagyok, vagy a dolognak köze van ahhoz, hogy egyedül szeretnék lenni egy darabig. Minimum egy darabig. Talán a játék végéig, esetleg örökre. Még magam sem tudom, de a szívem ezen háborúja most várhat magára egy kicsit.
Végül mély levegőt veszek, és belépek. Ha minden igaz, én vagyok az utolsó, és egykedvű ábrázattal lépdelek végig az úton. A ninjalány felbukkanása se okoz valami nagy meglepetést nálam, sőt, idegesen húzom félre a szám egy másodpercre. Olyannyira unom már most az egészet, hogy hihetetlen, és még jobban fogom, tekintve, hogy javaslatot én magam nem nyújtottam be. Balga módon vártam, hogy Peter, Shu, Uta, Des vagy akárki elém tárja az ötletét... Shu igazából tett egyet, de... a franc gondolta volna, hogy a hátam mögött összebeszélnek és végül semmit se kapok. Azt az egyet is végül elvetettem... minek tárjam ki én, ha Uta is megteszi?
Jah, persze. Igazából gondolhattam volna rá.
A karjaim még mindig összefonva a mellem alatt, ahogy belépek a konferenciaterembe, majd hallgatom az ipsét, akinek a nevét jegyezze meg a nem létező férfi nemiszervem... Megvárom, amíg mindenki leül, én pedig elfoglalom az utolsónak maradt helyet... és csodálkozva emelem fel a szemöldököm, mikor Utahimét és drága főnixét sehol se látom.
A többiek jót elcseverésznek egymással, de inkább az ismerősebb arcokat vizslatom fél szemmel. Összeszokott társaság... ismerik és szeretik egymást. Én pedig mi vagyok? Egy kívülálló, és örökre az is maradok. Egy sóhajjal veszem ezt tudomásul, majd várok, hogy mi következik Száj úr hosszú monológja után. A szabályokat értem, ezt bólintással jelzem is, javaslatom nincs, és Isten ments, hogy beleszóljak a másokéba, így csak elérem két kattintással, hogy egy jegyzetfüzet és egy toll materializálódjon a kezeim között.
Jegyzetelni, na azt fogok.
Álomkelő hozzám hasonló, kedvetlen ábrázattal ül le a székem mellé, így nem láthatja a többieket, csak a lábukat, meg mindazt, ami az asztal alatt történik.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2680
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 45
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi8140/8500[Event] Konferencia 2yjvlht  (8140/8500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Szer. Május 14 2014, 01:18

Határidő: Május 28.

A kis ninja egy idő után újra eltűnik a fal mögött, ahonnan érkeztetek, majd visszatér a konferencia vezetőjéhez, és halk hangon jelentést tesz.
-Uram, elérkezett az idő. Nem érkezett meg mindenki.
-Lényegtelen. Elkezdjük.

Megköszörüli a torkát és a sokaság felé fordul.
-Tisztelt jelenlévők! Most felolvasom a névsort abban a sorrendben, ahogyan Önök a helyüket elfoglalták. Judy Noxia, a Phoenix Brotherhood céhvezére. Enheriel, a White Rose céhvezére. Ryuu és Kincaid, akik önmagukat képviselik. Anatole Saito, az Artes Liberales céhvezére. Danee, az Anarchisták céhvezére. Atoru, az Angelic Voice céhéből. Kusumi Ayani, az Angelic Voice céhéből. RenAi a Justice League céh képviseletében és Chancery, a Young Justice céhéből. Üdvözlök mindenkit! Felhívom a figyelmüket, hogy a konferencia zavartalan lebonyolítása érdekében a termen belül kikapcsoltuk mind a kimenő, mint a bejövő üzeneteiket. Bizonyára Önök is úgy gondolják, hogy ez az alkalomhoz illő döntés volt. Emellett felhívnám szíves figyelmüket arra, hogy Seisai végig a teremben fog tartózkodni, és az esetleges rendbontókat azonnal kikíséri.
Egy pillanatra Daneera villantja a szemüvegét, de nem fűz hozzá kommentárt.
-Most pedig következhetnek a témák. Az első beterjesztést a sorban Judy Noxia, a Phoenix Brotherhood céhvezére kezdheti. Javaslata: Kis szintű játékosok védelme, védelmi limit kialakítása. Javaslatának kifejtésére két percet kap. Ezután sorban véleményezhetik Önök is. Kérem törekedjenek az egyértelműségre.
Helyet foglal, majd biccent Judy felé.
-Hölgyem, kérem kezdje el.


A hozzászólást Silica összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 28 2014, 19:19-kor.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Noxy on Szomb. Május 17 2014, 15:16

Amiket Ayani csinált, kudarcba fulladt. Ha úgy döntöttem, hogy a témát lezárom, akkor úgy is lesz. Kirántottam egy laza mozdulattal a karomat a kezéből, és kikerültem a petjét. Csak ennyit mondtam neki.
- Fenyegetőzéssel és agresszivitással nem oldasz meg semmit. Sajnos Mogorva előbb védi meg magát, ha úgy látja, hogy valaki kötözködik vele. Nem érdemes egy csaló férfi miatt konfliktusokat okoznod, még a végén többet is veszíthetsz ennél.
Igazából nem is értem, hogy lehet valaki ennyire naiv. De mindegy most már, hiszen itt a konferencia. Az eseményeket követően (Danee rendbeszedése és a terembe való bejutás és helyfoglalás) itt is vagyunk. Tehát a konferencia valóban konferencia, itt is nagyjából mindent elkövettek, hogy ne zavarja meg senki és semmi az eseményt, valamint ha valaki kötözködni fog, akkor mehet innen a nindzsalány kíséretével. Hát én már csak reménykedni tudok, hogy tényleg nem lesz semmi gond, és a vita folyamán nem alakulnak ki tömegverekedések.
Mikor a szervezőnk a nevemen szólított és elmondta a javaslatom témáját, a kérésére előbb felálltam, és illő módon fejet hajtottam, elővettem a papírt, amire ráírtam a bővebb információkat a javaslatomról.
- Tisztelt jelenlévő játékostársak, kedves céhvezérek és céhbeli tagok, szólójátékosok. Először szeretném megköszönni szervezőnknek azt a megtiszteltetést, hogy elsőként szólalhatok fel javaslatom érdekében. Nem is szeretném tovább húzni a két perces limitet, máris belefogok a nem is túl hosszú javaslatomba - Elkezdtem felolvasni a papírra vetett gyöngybetűs írást, ami szerencsére a tartalma hosszúsága még jóval belefér az időbe. - A céhem etikája szerint kötelességének érzi a kisebb szintű játékosok védelmét és ezálltal ezzel az alábbi javaslattal állok elő: mivel túl sokszor fordul elő, hogy a kisebb játékosokat megtámadják és megölik, vagy legalábbis megkísérlik megölni a sárga, narancs és a vörös játékosok, az ők védelmükben javasolnám, hogy legyen egy védelmi limit támadókkal szemben védett városokon kívül. Ez úgy működne, hogy mondjuk van egy 15-ös szintű támadó, aki egy egyes és tizenegyes szint közötti játékost támad meg. De nem tudja, mert védelem van rajta, amíg el nem éri azt a szintet, mikor szabadon megtámadhatja. Mondjuk ez a megtámadott játékos 9-es szintű. Tehát a támadó csak akkor ütheti védett városon kívül, ha a megtámadott játékos 12-es lenne... ezalatt úgy értem a gyengébbek kedvéért, hogy egy támadó magasabb szintű játékos kisebb játékost csak akkor támadhat meg, ha csak három szinttel kisebb nála maximum. - Befejeztem a felolvasást. - Lehet, hogy ezt páran ellenezni fogják azok közül, akik abba a kategóriába tartozik, de szívem szerint jogomban áll valamit tennem és javasolnom annak érdekében, hogy több kisebb szintű játékos ne haljon meg idő előtt más keze által. Köszönöm, hogy meghallgattatok, tisztelt hallgatóság - fejet hajtottam, és visszaültem a székemre. Kíváncsi vagyok, vajon ki van a javaslatom mellett, valamint ellene.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi2457/2500[Event] Konferencia 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Szomb. Május 17 2014, 15:44

Mindketten figyelmesen, azonban bármifajta tetszés vagy nemtetszés kimutatása nélkül hallgatják meg a beszédet, majd amint Judy befejezi, Saikōshidō helyéről felálván, hivatalos hangvételben szólal meg.
-Köszönöm szépen, Judy-san. A beszéde lényegre törő volt, azonban meg kell kérnem, hogy a továbbiakban tartózkodjék a gyengébbek kedvéért kifejezéshez hasonlatos derogatív jelzőktől. Köszönöm. Megkérem Enherielt, a White Rose céhvezérét, hogy a megadott időkorláton belül fejtse ki a véleményét a javaslatról.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Ryuu on Szomb. Május 17 2014, 18:49

Majd meghaltam unalmamban. Tsumannai! :/ Senki se reagált rám rendesen, és még ki is kellett öltöznöm hozzá, habár nem tudom mennyit dobott a "szegényes" ruha felhozatalmon, hogy magamra aggattam a harci felszereléseimet. Hehe, mondjunk a fegyóink is itt lapulnak az inventoryban. Lehetne belőle egy fornharcos vérfü... kezd idegesíteni az a főnixees liba, hogy már ilyeneken gondolkozok. Komolyan mondom az is érdekesebb lenne, ahogyan elpixeleződik, mint amit most önt ki a száján. Suspect Baahh, unalom, ezt nem tudom magamban tartani. Gondoljon bárki bármit, de én nem azért jöttem ide, hogy ostobaságokat hallgassak. Ettől még az én poén felvetésem is sokkal komolyabb, mint amit ez az illúzionista levágott. Felemeltem a kezem. Engem aztán nem érdekel, hogy Enherielnek néznek e vagy a kiscsaj kiakad amiért elvettem, a körét, azonban ezt most és egyből le kell reagálnom, különben egy évvel öregebbnek fogom érezni magam. A hülyeség bántalmaz. ._.
Amint felém fordulnak, felállok, s ahogy szót is kapok, s meggyőződöm arról, hoyg mindeki jól hall, bele is kezdek a rövid beszédbe, reflektálásba.
- Krhm, hallanak? Surprised Nohs, igen érdekes dolgot hallhattunk az előbb. Annyira felvillanyozott, hogy szeretném benyújtani javaslatként, hogy Kayaba Akihikot váltsuk le Judy samára. Az ő irányítása alatt sokkal biztonságosabbak lennének Aincrad utcái. Surprised
Hmm, és akkor már ki is juttathatna minket egyből. ^^
Jah és a nap kint süt. ^^ Köszönöm.
-
Ültem le mosollyal az arcomon. Most már sokkal jobban érzem magam. x3
Körbenéztem. Látni akartam a hatását a szavaimnak, nah meg hogy mennyien értettek egyet ezzel az ostoba nőszeméllyel. Nem azért vagyunk itt, hogy megváltoztassuk a világ szabályait, hanem hogy javaslatokat tegyünk a kibővítésére. Azt, hogy ez még ezt sem érti meg, csodálom, hogy eddig életben maradt. Ez egy túlélő játék, és Kayaba valószínűleg ezt is csak viccnek tartja, amit mi most csinálunk. Mi nekünk miért kéne komolyan venni?
Az emberek ostobák. Rolling Eyes

_________________
[Event] Konferencia Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi747/800[Event] Konferencia 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Szomb. Május 17 2014, 19:47

Ryuu válaszát sem követi sem egyetértés, sem ellenvetés a vezető részéről, azonban újra felszólal.
-Először is figyelmeztetném Ryuu-sant, hogy a javaslatok beadásával már elkésett. Kérem szorítkozzon a tárgyra, és ne személyeskedjen. Köszönöm. Amennyiben a Hölgyek és az Urak úgy kívánják, eltérhetünk attól, hogy megtartsuk a sorrendet. Kérem kézfeltartással jelezzék, ki van a sorrend elvetése mellett.

/Mindenki küldjön egy PM-et, amint megvan az abszolút többség, megszületik a döntés. :3 /

Szavazás eddigi eredménye:

Mellette: Atoru, Ayani, Chan, RenAi, Ryuu
Ellene: Enheriel
Abszolút többség eléréséhez 5 szavazat szükségeltetik.  

Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Vas. Május 18 2014, 14:37

-Köszönöm szépen. Letehetik a kezeiket. Tehát ezennel bejelentem, hogy az abszolút többség Atoru, Ayani, Chan, RenAi és Ryuu támogatásával úgy döntött, hogy Önök akármikor felszólalhatnak. Kérem ezt kézfeltartással jelezzék. Felhívom a figyelmüket azonban arra, hogy egy témával kapcsolatban csak egyszer szólalhatnak fel. Akkor, hallgatom Önöket.
Ismételten helyet foglal és megadja a szót az első jelentkezőnek.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Enheriel on Vas. Május 18 2014, 16:29

Jaj ne, az a beképzelt kis takony már megint játssza a „én vagyok a menő mert csak!” szerepét, és beszólt Judy-nak.
- Ha csak beszólogatni jöttél, akkor hallgass, vagy ami még jobb, takarodj el innen, te kis senkiházi! - mondtam neki (Ryuu) mérgesen, bár sejtettem, hogy lehet, ezért ki fognak dobni innen, illetve nézni fognak, amiért így beszélek. Mégis mit képzel ez magáról?! Minek jött ide egyáltalán?! Még jó, hogy Villámlást nem hoztam, mert az biztos neki ugrana, hiszen őt is nagyon bosszantja az ilyenek viselkedése. Amikor végre volt alkalmam, jelentkeztem, és mikor mindenki rám nézett, felálltam, és megköszörültem a torkomat.
- Először is elnézést kérek az előbbiért, csak sajnos ismerem a fiút, és hogy mindenki tudja, a mobokban is jobban meg lehet bízni, mint ebben a neveletlen kölyökben. - kértem bocsánatot. - Ami Judy javaslatát illeti, én nem tartom rossz ötletnek, sőt, támogatom is, mivel sajnos sokan vannak, akiknek... - itt gondolkodtam, hogy mit mondjak, hogy meg ne sértsek senkit. - akkora csapásnak hatott Kayaba bejelentése, miszerint végig kell vinni a játékot, illetve ha a játékban meghal valaki, akkor a valóságban is, hogy az elmeállapota megromlott, így ha nem lenne a szintlépési rendszer, habozás nélkül lemészárolnának mindenkit. Gondolok itt példának Sakuraba Shiki-re. Bár nem ismertem, de hallottam, hogy egy őrült, nála sokkal erősebb játékos ölte meg, állítólag csak azért, hogy végezhessen a petjével. - szegény lány, pedig nem ezt érdemelte. Remélem a petje azért jól van, és boldogan él. Valahol.
- És sajnos azokkal is számolni kell, akiknek külön öröm volt ez a halálozási dolog, hiszen itt szabadon ölhetnek le akárkit akármiért, senki nem tud szólni a rendőröknek, és sajnos a helyi védelmezőknek sem áll fent a lehetőség, hogy mindenhova elérjen a kezük. Úgyhogy mint mondtam, támogatom Judy javaslatát. Köszönöm, hogy meghallgattak. - és ezzel fejeztem be a mondanivalómat, és ültem le.

_________________
[Event] Konferencia Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Event] Konferencia Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi2532/2700[Event] Konferencia 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Vas. Május 18 2014, 16:35

-Köszönöm, Enheriel kisasszony. Felhívom a figyelmét arra, hogy szíveskedjen tartózkodni az ilyen irányú és hangvételű megnyilvánulásoktól, mert a következő ilyen alkalommal meg kell kérnem, hogy távozzon.
Int a következő jelentkező felé, hogy beszélhet.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Kincaid on Hétf. Május 19 2014, 09:44

Puszi, Drága – nézek lesújtóan Ryuu-ra, amikor a barlang bejáratában üdvözöl, de a fene, csak nem bírom elfojtani a mosolyom, és az a szám sarkába ül. Annál nagyobb örömmel üdvözlök mindenki mást – Szia Judy! –, és hálásan fogadom, amikor Anat mellém ül. – Dehogy, ne viccelj, szívesen látlak! – biztatom.

A konferencia eseményei ezennel megindultak.
A kezem a magasban volt, és mivel ezzel nem sokan voltak még így, ezért úgy döntöttem, a felszólítás engem illetett. – A kisebb szintű játékosok védelme természetesen kulcsfontosságú kérdés, és Judy, akkor itt és most hadd mondjam el, hogy ezért is örülök, hogy létezik a céhetek – mondtam. – Azt viszont szeretném, hogy megértsd Te is, és a kedves… lány is – kockáztattam meg az Enheriel nevű játékos megszólítását –, hogy bár ez a kezdeményezés kedves, mégsem helyezi túl reális alapra a konferenciát. – Kis szünet. Levegőt is venni kell valamikor. – Persze, szavazzuk meg, legyen így, ez aranyos, de ahogy Ryuu is próbált utalni rá, nem egészen ezért vagyunk itt – biccentettem a fiúnak. Egyen sarat a hülyeségeivel!
Befejeztem, köszönöm! – ültem vissza a helyemre. Hát… Nem voltam biztos benne, hogy jól tettem, amit tettem, de azért cél volt, hogy A: próbáljam kicsit békíteni a kedélyeket, B: ha már szerintem is igaza van Ryuu-nak, akkor el akartam mondani, hogy miért is gondolom így.

Oh, és csak utólag esik le a szörnyű igazság: nagyon jó, hogy végül meg lett szavazva az, hogy kézfeltartással is fel lehet szólalni, és ennek jogán veszem magamhoz a szót, másrészről amúgy is én következtem volna. Cink.

_________________
A D A T L A P  ll Nem én vagyok hűvös, Te vagy meleg. ll


pontozás:
Élet: 33 -> 165 HP
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17


Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258
Join date : 2013. Oct. 11.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi3167/3300[Event] Konferencia 2yjvlht  (3167/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 19 2014, 11:52

-Köszönöm, Kincaid-san.
Most először vehetitek észre, hogy a szemüveges alak talán először tényleg komolyan is gondolja a köszönetet, és nem csak formalitásból szólal meg. Ezután int a következőnek, hogy beszélhet.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by RenAi on Hétf. Május 19 2014, 14:21

*A nyakamban lévő kis izé… dorombol és nyáladzik…><”*  Ijedten tekintek körbe remélve hogy senkinek sem tűnt fel a felőlem érkező hang és a nyúló ragacs… am elég udni… és próbáltam is tenni ellene. >< Elkezdtem simogatni a prémsálam farkát, és mancsát…remélve hogy nem feltűnően de magához tér… >.> Hisz Ő akart annyira eljönni ide… erre hallgatózás helyett végig alussza az egészet?! ><” Mérges lettem rá…>< Figyelemmel követtem végig az eseményeket… és bólogattam magamnak mikor egyet értettem, és összeráncolt szemöldökkel fejejeztem ki nem értésem vagy épp nem tetszésem..>< Majd következett egy szavazás, amiben én is részt vettem, a kezem felemelve jeleztem hogy azt tartom helyesnek hogy mindenki akkor beszélhessen mikor épp neki való téma keletkezik… és félő hogy ha esetemben másképp lenne, a tömeg és az idő hatására elfelejteném mit is szerettem volna mondani. ><” Hamar bonyodalmak is születtek, erős szarkazmus volt a fiú hangjában aki felszólalt Judy javaslatára, és az egyik lány máris meg szerette volna védeni… végül Kin segített valamelyest a helyzeten… >< Borzasztó hogy még ilyen helyen is képesek így viselkeni a helyzetek, az a véleményem hogy nem veszik észre a helyzet komolyságát és lényegét… bár… én még abban sem vagyok igazán biztos hogy mindez tényleg eljut majd KA-hoz… >.> Megtanultam Ritától hogy fő a bizalmatlanság! o/ Nah jó talán mégsem, de azért mégicsak... egy kicsit… >.>
Hálásan pillantottam Kin-re, és rosszallóan a sötét hajú fiúra. Majd félve én is felemeltem a kezem hogy szóra nyithassam a szám.
- Előszöris üdvözlök mindenkit! – Hangom szokatlanul gyenge és félénk volt, a lábaim reszkettek… számomra is furcsa mindez… maga az érzés is… bár talán csakis azért érzem így mert tudom hogy vaj van a fülem mögött. Amint felálltam a nyakprémem is meginogott, alig észrevehetően megmoccant, de ezt könnyedén be lehetett tudni annak hogy meglibben ahogy felálltam. *Nagyot sóhajt* Majd rápillantottam Judy-sanra.
- Első körben a véleményem az hogy egyet értek Judy-sannal! Méghozzá azért hogy tény… nem erről szól és így a többségnek adok igazat… de itt most arra van lehetőségünk hogy válltoztassunk! Vagyis… csupán KA elé indítványozzuk a kérelmeinket, és úgyis Ő dönti el- mi lesz a végeredménye… - *Ismét sóhajt, de már kezdi magát összeszedni.*
- Tehát, legyünk nyitottabbak az újításokra, elvégre ha mi nem vagyunk azok, mégis hogy várhatnánk el azt másoktól. Ugyanakkor mindennek a lényegét csakis az érezheti át igazán aki idebent is kötődött valamelyest másokhoz és azt a személyt… elvesztette… - Halkultam el, de tudtam hogy itt most nincs helye érzelgősködésnek.
- Ugyanakkor én mindezt nem megtámadási korláttal befolyásolnám… hanem kifejezetten azt büntetném aki gyilkol! Ugye… nem elég a piros indikátor… de nem ám… és ha három szint alatt nem támadhat meg… attól még utána igen… szóval sok értelme nincs, főleg ha túlerő is közre játszik… Az én véleményem az hogy az aki gyilkol, veszítésen szintet… ha megöl valakit akkor a gyilkos is büntetve legyen… így rögtön meggondolnák hogy élvezetből öljenek-e vagy sem!… - Szinte érzem a rám vetett pillantásokat, Kyubei nyáladzásáról nem is beszéle…>.> Féltem hogy butaságot mondtam, és szinte biztos is voltam ebben…><” Már vártam mikor szólal fel a fekete hajú srác vagy valaki… vagy mikor neveti el magát bárki is…
- Azt hiszem ennyi. – És olyan villámgyorsan ültem vissza, mintha fel sem álltam volna. A fejem is elfordítottam másoktól, éreztem hogy arcomba szökik a vér… pedig csak saját magam pörgettem fel a dolgon…><


A hozzászólást RenAi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 21 2014, 14:36-kor.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Event] Konferencia Vo36oi6908/7300[Event] Konferencia 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 19 2014, 14:31

-Köszönöm kisasszony. Egyébiránt megjegyezném, hogy felesleges rejtegetnie az állatot, nincs olyan szabályzat, amely tiltaná a behozatalukat.
Egy kis mosoly suhan át az arcán, de nem tudni, hogy Ainak vagy a szituációnak szól-e. Ezután csak int a következőnek, hogy folytathatja.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Konferencia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.