Shu & Timidus vs Judy

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Shu & Timidus vs Judy

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Május 03 2014, 13:43

Timidus először hosszú elégedett füttyentést hallatott, hiszen megnyerték a küzdelmet. Persze ő mindent ráhagyott Judyra, a lány nyugodtan mondhatta azt, hogy ők annyira szeretnék, meg azt, hogy szoros volt a harc, vagy azt, hogy bármi esélye is lett volna a győzelemre a folytatják, ennek nem volt semmi jelentősége. Mindenki más is ezt mondta volna, amikor éppen megfutamodik a további harc elől, Timidus pedig nem akarta ennek az elmondásával lelombozni az ellenfelét, hanem hagyta, hadd hitegesse magát ezzel a lány. Shu is meglepődött, de ő sem tiltakozott, mivel meglepődött azon is, hogy Timidus nem tiltakozik, majd azon kezdett gondolkodni, hogy miért is ők lennének az egyik legjobb céh tagjai… meg egyáltalán mi szerint rangsorolják a céheket. Timidus tett egy pár tiszteletkört a dojo légterében, elengedte a füle mellett azt a kis füllentést, miszerint a lány nem adott bele mindent, majd újra meghajoltak mind a legyőzött ellenfél, mind a terem felé, és követték a lányt.
A teremben ugyanúgy nézelődtek mint eddig, de azért igyekeztek ezt a megfelelő határok közé szorítani, azaz a lányra is figyeltek. Amikor pedig az bejelentette, hogy ő maga a céhvezér, akkor Shukakunak egyáltalán nem kellett beismernie azt, hogy meglepődne-e, hiszen látszott az arcán, hogy igenis meglepődött. Nem értette, hogy mire volt jó ez az egész. Timidus azonban teljesen másképpen fogta fel a helyzetet. Mordult egyet, majd hátracsapta a füleit.
-Nem szeretem, ha hazudnak nekem. Nem úgy harcoltam, ahogy egy céhvezérrel tettem volna, csak gyakorlásnak tekintettem a küzdelmünket…
Azonban itt kicsit megnyugodott, legyintett a farkával és kicsit vigyorgósabbra állt az ő szája is.
-De… igazából lényegtelen. Így is legyőztelek, pedig én tényleg nem adtam bele mindent. Köszönjük szépen a küzdelmet. Kitalálunk egyedül is.
Shu egy ideig megszeppenve figyelte a sárkányt, azonban az határozott léptekkel indult az ajtó felé, így nem volt sok ideje magyarázkodni.
-Azt tanítottam neki, hogy nem szép dolog becsapni a másikat… és azt hiszem jogosan sértődött meg… tényleg nem volt szép, amit tett... még ha Timi kicsit túlzottan is érzékeny az ilyesmire… majd… igyekszem beszélni vele. Általában ki lehet engesztelni egy bocsánatkéréssel, de most azt hiszem várnia kell vele egy picit. Sayonara!
Meghajolni ő sem hajolt meg, de azért egy biccentést megengedett, ha már céhvezérrel állt szembe, bocsánatot azonban nem kért a sárkány viselkedése miatt. Timidusnak igaza volt, hazudni és félrevezetni a másikat nem szép dolog. Sietősen elhagyta a termet, és tényleg nem kellett kísérgetni őket. Ha Judy bármit is mondott volna, akkor azt Timidus látványosan nem vette észre, Shun azonban látszott, hogy ő nincs annyira megsértődve mint a pet, de azért együtt érzett Timidussal, így ő is befejezte a beszélgetést.


/Köszönöm szépen a játékot! ^^ /

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Shu & Timidus vs Judy - Page 2 Vo36oi12695/10100Shu & Timidus vs Judy - Page 2 2yjvlht  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu & Timidus vs Judy

Témanyitás by Noxy on Szomb. Május 03 2014, 13:59

- Bocsánatot kérek, hogy becsaptalak titeket - Egy fejhajtás, ahogy a japánoknál szokás, ha már Timidus nagyon elvárja hogy az ők szokásukhoz híven vegyük a dolgokat. - Mindez azért volt, mert szerettelek volna tesztelni titeket, és megtudni, mennyire lennétek képesek megküzdeni azért, hogy velem találkozhassatok vagy kihívjatok egy párbajra.
Persze még így is nagyon rosszul viselte ezt a kedves kis sárkány, de hát tudtam jól, hogy a kis tréfám ilyen kockázattal járhat. Másképpen nem tudtam volna felmérni, hogy miféle játékosok ők és mit szeretnének igazán elérni az életben, valamint a játékban. Valamennyire sikerült is már megismernem őket, de a szavamat adtam neki, hogy nem adom tovább róluk az információt senkinek sem. Amúgy is ezeket mindig megtartom magamnak, hiszen nekem fontos mások megismerése az én szemszögemből, nem egy harmadik személynek. Talán vannak már más emberek is, akik megismerték őket, és ezek a más emberek meg a barátok.
Majd egyszer kiengesztelem őket valamivel. Addig nem tehettem mást, minthogy egy búcsúzó fejhajtással elköszönjek a most távozni készülő párossal. Shukaku rövid magyarázata után szintén elköszönt, de gyors fejbiccentéssel, mert talán nem akart lemaradni, mivel Timidus már rögtön indult kifelé.
Miután elmentem, szomorúan megcsóváltam a fejemet:
~ Igazából nem is értem, miért fontos ennyire, hogy kövessünk egy japán vallást egy multinacionális játékban. De ha már ezt elvárják egyesek egy viszony fenntartása végett, hát legyen. De legalább kiismertem őket, és végre valahára egy tisztességesebb játékban veszíthettem életemben második alkalommal. - Az első vesztésem Ren ellen volt, de ő nem játszott túl becsületesen, legalábbis úgy nem becsületesen, hogy átlépett erkölcsi határokat, aminek én egyáltalán nem örültem.

/Én is köszönöm a rövid játékot, Shu, majd máskor jöhet egy visszavágó, ha kedved lesz hozzá ^^/

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Shu & Timidus vs Judy - Page 2 Vo36oi2457/2500Shu & Timidus vs Judy - Page 2 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu & Timidus vs Judy

Témanyitás by Cardinal on Szomb. Május 03 2014, 20:13

Ossu!

Lezárom a párbajt. 50 xp és 130 arany a jutalmatok.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3178
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Shu & Timidus vs Judy - Page 2 Vo36oi0/0Shu & Timidus vs Judy - Page 2 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shu & Timidus vs Judy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.