[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 24 2014, 22:02


Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Ott van a kezetekben. Egy kicsit talán kopottasra lett programozva, lehet, néhányatoknál már a felirat sem látszik rajta, de ott van. Hogy hogyan került hozzátok? Lehet, hogy egy könyvtárban, vagy antikváriumban bukkantatok rá a régebbi dolgoknak szánt polcokon, lehet, hogy az egyik kirakatban tűnt fel a sétálóutcában. Vagy esetleg előző gazdája unta meg, és dobta el, s ti majdnem rátapostatok az úton vagy a mezőn? Ezt csak ti tudhatjátok, mindenesetre egyvalami bizonyos: egy kazetta. Emlékezhettek rá, ha odakint az öregemberek meséltek róla, „bezzeg a mi időnkben!”, persze az is lehet, hogy még életetekben nem láttatok, fogtatok ilyesmit. Minták is vannak rajta, kékbőrű lények fehér nadrágban, fehér sapkával, de mindegyik vidámnak tűnik. Márha ki tudtok venni valamit a rajzból, ami a fedélen van. Forgathatjátok, nézegethetitek, ám ha rányomtok, úgy a szokásos itemnév helyett egy küldetésablak ugrik fel. Leírás nincs, sem egyéb szöveg, csupán a piros és a kék gomb. Hogy döntötök?


Határidő: (a gyors kezdésre tekintettel) mindenkinek március 30., vasárnap éjfél.
Reagminimum: 250 szó
Egyéb követelmény nincs; bármi kérdésetek van, pm-ben elérhető vagyok. Kellemes írást! ^^

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi0/0[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Scott Thompson on Kedd Márc. 25 2014, 20:15

- Áhh... áhh. - nyögdécselek, félig ásítozva, félig hisztisen. Nehézkesen megy ez a felkelés ma reggel. Szemembe lándzsaként döf bele a napfénye át a félig elfüggönyözött ablakon, ezért megharagszom rá. És mint, aki megharagszik, hátat fordítok neki. De ez a kis szemét ezután meg a hátamat disznónak nézi, ezért szép magyar szokással elkezdi perzseli. Akkor unom meg ezt, amikor lassan meggyulladna az első szőrszál félmeztelen testemen - mert meleg van a napokban, így pizsama sem szükséges teljesen - így ingerülten felkelek, és összehúzom a függönyüket, teljes sötétségbe zárva a szobát. Így, megteremtve a tökéletes hangulatot, hevernék vissza heverőmre, az ágyra, ha az a piciny óra, ami az egészséges felkelést akarná pontosan belőni, nem kezd el csörögni. Felpattanok vörös fejjel, és hozzávágom a falhoz, ahol egy "Immortal Object" jelzi, hogy ezt nem kéne. A világ ellenem van...
Miután összekaptam magam lementem az utcára, hogy egy kis levegőt szívjak és reggelizzek valami finomat, csak annyira be voltam kábulva, hogy rossz irányba mentem, egy teljesen új utcát feltárva ismereteimnek. Bár nem mentem konkrét étteremhez, azért meglepődtem, hogy hol vagyok. Maximum máshol eszek, kipróbálunk valami újat, ezért megyek tovább. Ki is szúrom a megfelelő üzlethelyiséget eme feladatra, de a szemem sarkából megpillantok valamit.
Ez zeneboltot! Ilyen is van! Elképesztő! Gyomorkorgásom rögtön abbamarad, vagy legalábbis mellőzve lesz, mikor ráolvadok a kirakatra, prédára nézve. Szemem felalá ugrál, rendesen körül sem nézve, amikor ordításra leszek figyelmes.
A szöveg kivehetetlen és zavaros, ordítások, egy menekülő férfi, és egy utána repülő... valami. Lepattan a falról a földre, a férfi megállás nélkül rohan. Én csak pislogok. Akár mit is dobtak el, zeneboltból repült ki, rossz nem lehet. Bekandikálok az ajtón, nincs ott nagy, vérmes öregasszony sodrófával - szögekkel kiverve, természetesen - így magamévá teszem az eszközt. De vizsgálat előtt: REGGELI!
Mikor újra szemügyre veszem, már egy gőzölgő mézes tea (mert az finom ^^) két darab tojásból készült rántotta társaságában.
~ Egy biztos: ez egy kazetta. Kiskoromban sokat hallgattam ilyesféléket, de erre nem emlékszem. Hmm... Smurfs... azokat szerettem! Bár... nekik tudtommal nem volt zenelemezük... Amerikában. Milyen nyelven lehet? ~
Mikor rábökök, csak két darab, színes gomb jelenik meg, egyértelmű: választani kell! Neo a Matrixban melyiket is választotta... hmmm... nem is láttam a Mátrixot... Mindegy, a törpök kékek, így egyértelmű a választásom! PIROS! KÉK!

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2vwiemd
Scott Thompson
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 20
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi86/100[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Kokoro on Kedd Márc. 25 2014, 21:27

-Mit találtál, Jack?
A sakál szimatolgat. Az ajtó előtt toporog, kis farka ide-oda jár. Kíváncsivá tesz. Mit talált vajon? Áll valaki az ajtónál? Vendég? Vagy a házigazda? Ki lehet?
Lassan lépek oda. Nem kell sietni. Nem kell sehova sietni. Nem volt semmi programom mára. Gondoltam, majd ülök és olvasok. Érdekes könyvet olvasok. A Young Justice könyvtárából vettem. Shukaku mutatta meg nekem azt a helyet. Vastag könyv és nehéz, de inventory-ban nem. Történelem, elmeséli, mik történtek a múltban. Most tartok a Kínai Nagy Fal építésének történeténél.
Jackal kaparja az ajtót. Körmei karistolása nagyobb sebességre késztet. Mit talált, ami ennyire izgatja? Lassan nyitom ki az ajtót. Hogy felismerjem, ha áll kint valaki, és hogy Jackal ne álljon az útba. A sakál hátrébb lép, majd kitör az ajtó nyílásán. Egy kis dobozkát szagolgat, ami a földön hever.
Körbenézek, de sehol senki. Kijjebb teszem a lábam kissé. Még mindig senki. Jackal szagolgatja, farkát csóválja. Nagyon érdekli őt az a valami.
-Mutasd...
Lehajolok, és felveszem. Egy kazetta. Régi, magnóba való. Voltak ilyenjeink az otthonban, csak azok nagyobbak voltak. És nem tudom, mire szolgálhattak. Ilyen kicsiket nem láttam még. A borítója megkopott, rajzfilmfigurás. Kis kék emberek fehér sapkában és nadrágban. Mosolyognak és jót mulatnak a rajzon. Kíváncsian forgatom, de nincs rajta egyéb. Megnyomom, hogy mit csinál. Ijedten lépek hátra, mikor felvillan az üzenet. Vagyis, nem teljesen üzenet. Csak piros meg kék gomb. Semmi más. Biztos valami fejtörő.
-Gyere. -szólok Jack-nek. Egy ideje már nem Picúr. A Jackal rövid formája a Jack, ami értelmes név. Egy naptárban láttam, ami a névnapokat is mutatta. Becsuktam magam mögött az ajtót, miután a sakál bejött. Néztem a két gombot, miközben leültem az ágy szélére. Kék és piros. Biztos az a kérdés, milyen színűek a kis emberkék. És nem pirosak, hanem kékek. Így rá is bökök a kék gombra és várom, mi történik.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/1500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Márc. 26 2014, 13:59

// Ez lesz akkor Alex harmadik küldije facepalm ahm.... Törppilla <3 xD ... (közben user beleszeret Scott aláírásképébe <333.... nyálcsorgat :FFF ) //

~ Kis kék törpök Suspect ~
Ismerte ezt a régi lejátszót. Nem hanyagolták ám el a magyarországi rokonokat és az ottani vonatkozást sem. Japánban is van egypár magyar, vajmi kevés is. És pont ezért, ahogy minden külföldre kerül nemzetiségi, keresik is egymás társaságát. Eljártak itt kint is magyar közösségekbe. Kevesen voltak, de nem nagyon változatosak. Volt tanár, volt orvos, volt biológius, vegyész, volt rendőr, volt pincér is. De nem ez a lényeg. Ott tartottunk, hogy rokonok. Még éltek a dédszülei is, s ott aztán volt még minden, amit elavultnak lehetne mondani. Floppytól kezdve a bakelit lemezen keresztül a VHS kazettán túl az ilyen apró kis kazettákig minden volt. És ez csak az "elektronikus" része a dolgoknak. Alex kisebb korában, mikor hazalátogattak pár hetekre azért szerette nagyon a dédszülői házat, mert sok olyan dolgot fedezhetett fel, ami csak nekik van. Cool Persze most már tudja, hogy jószerivel ilyennel menőzni aztán nem lehet. Nem is tudják ismerősök, meg minek kéne tudniuk? oO Meg aztán már kinőtt a "menő manó vagyok" korszakból.... talán. Rolling Eyes Tehát jól tudta, hogy egy kazettát tart a kezében, ám azt már kevésbé, hogy miért is? Ez most akkor egy középkori világ, ahol ilyennek helye nincsen, vagy átugrottunk a steampunk világba míg el volt foglalva valami mással? Egyszerűen a földön hevert a kicsike elhagyatottan. Érdekelte is a dolog, hogy miért van itt, nah meg nem volt szíve egy ilyen antik darabot ott hagyni. De... de ez a sao! Ez valami újabb quest lesz, ha nem öli meg azonnal! Oo
Rányomott, hátha megtud valamit a kis szerkentyűről és okosabb lesz valamennyivel általa, ám a sejtése beigazolódott. Jah, nem halt meg. Rolling Eyes A másik sejtése igazolódott be. Quest!
Egy darabig hezitált, de hát....
~ Törpök Suspect ~
Csak nem lesz baja belőle, és kell a quest ha érzi a fájdalmat ha nem. Ez elől nem kívétel, meg kell oldania, hoyg fejlődjön. Igent nyomott. A régi "szép idők emlékére". Ugyanis míg a többiek a legújabb remek meséket nézték, őt a szülei nem hagyták tévézni és ilyen ősrégi meséket mutattak neki. Először utálta a világot, amiért az ő szülei ilyen maradiak, de aztán megszerette ezek a kis meséket, és idővel a szülei is megenyhültek. Nézhetett új generációs mesét is. Rolling Eyes De akkora már szerette a törpöket is. Suspect

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi5187/5300[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Ryuu on Szer. Márc. 26 2014, 15:56

Csak forgattam a kis téglatest alakú valamit, de fel nem tudtam volna fogni, hogy is ez a cucc. Jó, hogy halottam felőle, meg mintha lemeznek mondanák, de manapság már a DVD is tréének számít ez itt a kezemben pedig egyértelműen attól sokkal régebbi. Oo Csak a facebookon találkoztam vele, mint Stra Warsos utalásra, hehe az a film is legalább annyi idős, mint ez, csak hogy az afilm megállta a helyét, ez meg nem! Razz
Hátradobtam. Kit érdekel egy ócskavas, (alumínium) egy ilyen helyen? Takarítsa el az a programozó, aki beletette egy középkori mmoba, és legyen béke. Én pedig megyek valami értelmes quest után. Hmm, még bólintottam is magamban. Nem szokásom magamat igazolni saját magam gondolataimban, de lehet hogy ez a lemez felzaklatott. xP Meg voltak rajta valami kis kék gyerkőcök fehér nadrágban meg sapkában. Rolling Eyes Hallottam róla, volt is egy 3D-s remake ezekről a Hupikék valamikről, de nem hatott meg. Meg se néztem a folytatását. Előbb nézek meg egy zaftos horror animét, vagy ülök le lolozni. >.> Hehh, de mégis miért van ez itt? Tuti, hogy a buggyant informatikus akart ezzel valamit.
.. Ami engem egy cseppet sem érdekel! ˇ^ˇHátra néztem. El kell mondjam még előtte, hogy egy tök ismeretlen fószer nyomta a kezembe ezt a lemezt, hogy "hé kisfiú, ismered ezeket? Neked való! " Nante, ha legközelebb találkozunk, megölöm kegyetlenül. ^^ Nála még az sem érdekelne, hogy ha bevörösödöm, habár mókásabb lenne, ha úgy tudnám megoldani, hogy sárga maradok. Surprised Meg lehet oldani. Cool
Öhöm, mielőtt még valaki rám ragasztja a pszichopata jelzőt, szeretném kifejteni, hogy nem hiszek ebben a Kayaba megöl, ha meghal az avatárod marhaságban. Egyszerűen csak egy jó blöff. Azonban ki vagyok én, hogy elvegyem a játékát másnak? Surprised Ohóó, nagyon is megtehetném. Mert megtudnám tenni. \o/ Csak úgy a többiekkel nem olyan mulatságos. Meg még nem volt olyan eset, ahol azt mondtam volna, hogy nah ez vicces lenne. Ha lesz, talán meggondolom magam. ^^
Szóval ezért vagyok még sárga. Surprised
És akkor ott tartottunk, hogy egy quest! Ahogy eldobta, biztos megnyomhattam benne valamit, mert egy quest kérdése jelent meg. Elfogadom? Nem volt semmilyen instrukció... és ez pedig... tetszett! *.*
Itt akármi megtörténhet, csak ne legyen unalmas teázgatás kis (hupi)kék emberkékkel az élen. xP
Tehát rányomtam az igenre.


// Surprised //

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi747/800[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Utahime on Csüt. Márc. 27 2014, 18:43


Már szokásunkká vált, hogy időnként új területeket járjunk be a városban. Úgy nézett ki, mintha sosem fedeznénk fel az egészet, talán leginkább azért, mert túl gyakran tévedtem is el. Nem rég találtunk egy boltot is, ami tele volt hangszerekkel. Akkor elő is varázsoltam a térképemet, hogy megjelöljem a koordinátáit, de valahogyan csak sikerült kitörölnöm is... Most ezt próbáltam megkeresni, vajmi kevés sikerrel. Mindenesetre egy helyes kis fuvolát azonnal meg is vettem, ami most is nálam volt, és egész nap az új játékomon játszottam még menet közben is. Így nem is csoda, ha eltévedtem. Falco szokás szerint elszundított a fejem tetején, talán a sípszó miatt még hamarabb is a szokásosnál. Csak akkor ébredt fel, mikor már megint rendesen eltévedtem és megálltam körbenézni. Talán nem tolerálta, ahogy ide-oda rángatom a fejem...
Úgy tűnt szinte azonnal ki is szúrt valami érdekes dolgot a közelben, mert azonnal egy bizonyos irányba tessékelt a hajamat rángatva, mintha gyeplő lenne. Kicsit kelletlenül indultam a mutatott irányba, de hamarosan meg is értettem, mit látott a sasszemű madárkám. Ugyanis épp ráléptem az apró tárgyra, amire fel akarta hívni a figyelmem. Lehajoltam érte, és kissé meglepettem emeltem a kezembe. Egy zenekazetta volt, bár ilyent még sosem láttam, csak könyvillusztrációkat róla. Érdeklődve forgattam a kezemben, és felfedeztem rajta néhány kopott ábrát. Valami furcsa, kék manó szerűségeket ábrázolt. Majd még tágabbra nyílt a szemem meglepetésemben.
- Ah, de hisz ez a Hupikék! - Pislogtam nagyokat, és felnéztem Falcora. Bizonyára ezért érdekelte a dolog... Ez talán az előző küldetés folytatása csak ezúttal a kék gombácska ad valami küldetést? Nem, ez bizonyára egy másik gombáé. Ezt a hirtelen felvillanó ablak alapján gondoltam, mikor ráböktem a tárgyra, és nem jelent meg az item neve és leírása. Pontosabban ami megjelent, az nem az volt. Egy párbeszédablak villant fel, amivel együtt egy új küldetés kiírása is megjelent a listámon. Az ablakon nem volt semmilyen szöveg, csak két gomb. Egy kék és egy piros gomb... mi alapján kéne választanom? Míg gondolkodtam, gyorsan el is pakoltam a nyakláncomat és az új fuvolámat az inventorymba. Hátha a gyűjtögető hajlamú kék manócskák megint a csillogó dolgokra pályáznak. Mivel most a kék gombáról volt szó, vagy valami ahhoz hasonló dolgot láttam a kazettán, a kék gombot nyomtam meg. Aztán vártam, jöjjön aminek jönnie kell. Talán sikerült most is egy barátságos küldetést kifognunk.

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi515/600[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Kodoku on Csüt. Márc. 27 2014, 19:57

* Korcsolya... Biztosan korcsolya hangot hall. De hogy honnan meg miért? Kodoku a tér közepén ácsingózva buksiját vakargatta, mert nagyon úgy rémlett neki, hogy Kumo erre rohant. De most sehol az a jószág, az emberek csak sétálgatnak, őket nem igazán izgatja ez a korcsolya hang. *
~ Kumo, Kumo... ~
* Kezdett elszontyolodni. Az egy dolog, hogy senki nem beszélget vele, de Kumo is állandóan elhagyja. Egyre közeledni hallotta a korcsolya hangot a háta mögött. Megfordult és akkor... Kikerekedett szemekkel konstatálta, hogy a pókja a nyolc helyett egy lábon áll, de nem is áll, hanem csúszik felé. És bumm, belé szaladt a fiúba. Kodoku nyekkent egyet, s máris a földön találta magát. Letolta magáról a rácsúszó pókicát.*
- Kumoooo... micsinálsz?
* Végignézett állatkáján, majd észrevette, hogy annak egyik lábára ráakadt valami. Kumo felemelte "mancsát", amin lógott a "korcsolya". Kodoku megfogta, s húzni kezdte. Kis küszködés után sikerült lerántania úgy, hogy megint hanyatt esett, s beverte a fejét. Felült, megdörzsölgette buksiját, majd a négyzet alakú valamit nézte. *
- Ebbe meg hogy akadt bele a lábad?
* Kumo nem felelt, de úgy tűnt, nem tetszett neki, hogy megfosztották játékától. Kodoku nézegette a tárgyat. Soha nem látott ilyet még az előtt.*
~ Ez micsoda? ~
* Jól megnézegette. Valami kék manók látszódtak rajta. Fogalma sem volt, mi az. Megbökte. Annyit már tudott, hogy tárgyakról így szerezhet információt. Azonban csak két gomb jelent meg. A pókra nézett.*
- Mi a kedvenc színed, Kumo?
* De az nem felelt, csak pillogott párat. *
- Szeretem a pirosat... de a kéket is... de a pirosat is.
~ Piros vagyok. A manók kékek. Én nem vagyok kék. ~
* Nagy logikázás végeztével úgy döntött, pirosat nyom. *

_________________
Infó:
Kodoku: jelentése magány - piros indikátoros
Kumo: jelentése pók - ugye milyen kreatív névválasztás? Rolling Eyes
Kodoku
Kodoku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2014. Jan. 01.
Age : 13

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Enheriel on Szomb. Márc. 29 2014, 13:04

- Enhi, Enhi!
- Mi az, Villámlás? - kérdeztem tőle, mert elég izgatottan jött be a szobámba, ahol éppen egy jelentést írtam a céh tagok számára. Akkor láttam, hogy egy aprócska erszény volt az oldalára kötve.
- Hát az az erszény az oldaladon?
- Mentem Danee-nak a rendelést átadni, aztán valaki rám kötötte azzal, hogy neki nem kell ilyesmi. - levettem róla kíváncsian az erszényt, és kinyitottam. Nahát, egy régi magnókazetta volt benne! Egy csomó ilyenje van a pót szüleimnek! Amikor megnéztem, hogy melyik zenekaré, nem bírtam megállni, hogy nevessek. A Hupikék Törpikék!^^ Onnan ismerem, hogy mikor suliba jártam már Japánban, egyszer nagyon unatkoztunk lyukasórán, és az Európából jött cserediákunk fogta magát, és betette ezt a magnóba. Annyit röhögtünk rajta, hogy hihetetlen, de annyira jó is volt. Villámlás is kérdezgette, hogy mik ez, és hogy mik ezek a kék lények rajta, én persze el is magyaráztam neki, valamint a mesét is, amit kazettákról vagy az internetről néztem. Az volt mindig a kedvencem, mikor Hókuszpók rendszeresen megszívta.XD
- És ez melyik albumuk?o.o
- Azt sajnos nem látom, mert megkopott a cím rajta. - még a törpöket sem tudtam megállapítani, hogy melyek vannak rajta, csak azt, hogy törpök. Ahogy rányomtam, hátha meglesz az itemneve, egy küldetés ablak ugrott ki, de egy nagyon fura. Se cím, se szöveg, se semmi, csak két gomb. Egy kék és egy piros.
- Ez meg?O.O
- Fogalmam sincs Villámlás, még nem láttam ilyent. - mondtam neki. Gondolom választani kell, hogy melyik.  Maximum a hülye nem tudja, hogy a pirossal talán Hókuszpókot választjuk, így megnyomtam a kéket.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi2532/2700[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Licht on Vas. Márc. 30 2014, 14:01

A mai napi felkelésesem kicsit későre sikeredett, ugyanis olyan kora délután sikerült kikelnem az ágyból. Kicsit furcsa volt számomra, hogy így bealudtam, nem volt szokásom, bár nem vagyok a korán kelés híve, de akkor is fel szoktam kelni már reggel nyolc óra tájékán és most azért attól már eléggé távol esik a mosatnia idő pont. Kicsit kómásan néztem az órát, majd körbe néztem a szobában is és az igazat megvallva a mióta kiléptem a céhből semmi se változott túlzottan, még mindig egy kis szobába lakom ami nem egészen a sajátom csak is addig amíg itt óhajtok tartózkodni. Talán kicsit nyugodtabb vagyok a kilépés óta, mivel már nincs rajtam az a teher ami a alvezérséggel járt vagy tudom is én, lehet csak azért vagyok nyugodtabb mert nem kell egy idióta utasításait várnom és helyette helyrehozni a dolgait. Bármi is az ok lényegtelen a lényeg csak az, hogy mostanában nyugodtabb a lelki világom. Most pedig ideje berekeszteni a kómás gondolkozást, helyette inkább ideje lenne összeszedni magam és lemenni a fogadóba harapni valamit. Nem szokásom sokáig készülődni, de ma az is hosszúra sikeredett csak úgymint az alvás, igazából még mindig fáradtnak érzem magam vagy nem is tudom minek nevezhetném ezt az érzést ami megszállt a mai nap alkalmával. Végül lassan de biztosan összeszedtem magam és sikeresen leértem a fogadóba, ahol rájöttem, hogy nem is vagyok éhes és úgy különösebben semmi se esne jól, de csak kell valami alapon végül egy bögre tejeskávé és egy szelet süti társaságában kómáztam az egyik asztalnál ülve. De azonkívül, hogy szuggeráltam az asztalon lévő dolgokat és néha megböködtem a villával a sütit semmi egyebet nem csináltam, nem kellet semmi és nem is akartam csinálni semmit se. Most megszállt a lustaság, ami ezzel az enyhe álmos tavaszi idővel jött ami ma van. Egy ideje már ott ücsörögtem az asztalnál, mikor is sikerült valamit picit odébb rúgnom, mikor helyezkedtem kicsit a székben. Elsőre nem is tudtam, hogy mi az csak felvettem a földről és az asztalra raktam, majd kissé elvarázsolt tekintettel néztem azt a valamit, ami persze egy olyan bő öt perc után már ismerős volt és még öt perc elteltével rá is jöttem, hogy mi is az. Azért kicsit fájt a tudat, hogy tízperc után esett le, hogy ami előttem van az egy kazetta, pedig a nagyszüleimnél elég sokat láthattam és még sem esett le rögtön, hogy mi ez, tényleg nem vagyok ma a toppon. Ami meg még fura ebben, hogy ez nem egy középkorban játszódó játék, akkor mit keres itt egy kazetta, okés nem mai gyerek már a kazetta maga sem, se ennyire azért nem régi dolog. Most már derítsük ki milyen kazetta is ez, mit tartalmazhat?...Valami meséhez lesz köze, a kopott borítón ugyanis vidám kis kék törpök voltak, fehér sapkába és nadrágban…Valahonnan ismerősek nekem, de nem tudom már mi ez pontosan csak halványan dereng róla valami…Végül rányomtam, hátha több infót bök ki a rendszer erről a kaziról, de semmit tudhattam csak egy kék és egy piros gomb ugrott fel. Na most a piros szín az amivel álltalába elutasítjuk a dolgokat, de nem feltétlenül a törpök kékek lehet akkor azt kéne megnyomni, de itt nincs is kérdés, akkor mi alapján válaszoljak? Itt nincs már más ami segíthet a döntésben…~Ec-pec kimehetsz, holnap után bejöhetsz, cérnára-cinegére, ugorj cica az egérre fuss…~ Mondtam végig magamban a mondókát, közben újaimmal a két gombra mutogatva, itt az lesz megnyomva amelyikre végül esik a mondóka vége…Ami nem más lett mint a kék, tehát a mondóka befejeztével meg is nyomtam a kék gombot és vártam, hogy most akkor mi is lesz majd a továbbiakban…
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Strea on Hétf. Márc. 31 2014, 23:16


Akik a kék gombra nyomtak:

Megnő a világ. Azaz, ahogy időközben rájöhettek, talán mégsem. Talán csak ti mentetek össze? Ha körülnéztek, senki sem néz rátok, senki sem lát változást, csak ti. Sokáig azonban nem agyalhattok ezen, alig pár másodperc múlva ugyanis eltűnik minden és mindenki, csak a feketeség marad. Egyedül maradtatok, a petek sincsenek veletek. Szédültök. Olyan érzésetek lehet, mintha zuhannátok, ám valahogy mégsem az igazi. Vajon mi történhet?
Végül magatokhoz tértek, a rosszullét is múlni kezd, ti pedig a nedves földön fekszetek. Együtt. Hamar rájöhettek, hogy egy erdőbe kerültetek, fölöttetek lágyan hullámzik a hatalmas fák lombkoronáinak tengere, minden békés és csendes. És egy kicsit nagyobb, mint kéne. A fűszálak is nagyjából másfélszer akkorák, mint ti, nemsokára egy hangya masírozik el mellettetek, akinek van lovagló jártassága, lehet fel is tudna ülni a hátára. Igen, jól látjátok: törpök lettetek! Kicsi, kékbőrű lények, egyedül a ruhátok maradt az eredeti, persze a megfelelő méretben. Az idomárok szerencséjére megvannak a petek is, ők is összementek, ám megmaradtak az eredeti fajtájuknál. Azonban se minimap, se életcsík, se inventory. Csupán egy apró tárgy, a videokazetta, amit vagy a zsebetekben, vagy a kezetekben találtok, persze az is lehet, hogy mellettetek hever a földön. Mindenkinek sajátja van, ha ráböktök, kiadja a törpslágerek listáját, az összes dalt, ami az elsőtől az ötödik kazettáig megtalálható volt a kinti világban. Bele lehet hallgatni, bármennyiszer és bármikor. Utasítást, feladatot azonban nem ad.
Mihez kezdetek most? Talán érdemes lenne együtt maradni...


Kodoku:

Piros gomb, küldetés elutasítása. Te bizony nagyon óvatos lehetsz… vagy csak nem elég kíváncsi? A tested azonban nehézzé válik, és azt veszed észre, hogy egyre fáradtabb leszel. Hamarosan felcsendül egy dallam, mely halkan ismétlődik, rajtad kívül azonban nem hallja más.

… csak hunyd le a szemed,
És észre sem veszed,
Hogy az álommanó elrepít majd…


Lehet, hogy csak a képzeleted játszik veled?

…ne félj, aludj, ne félj, aludj, ne félj….

Eldobhatod a kazettát, a dalocska akkor sem marad abba. Ideje lenne leülni, nem? Egy padra, a földre, bárhová. A kezed, amiben a kazettát fogtad, halványan elszíneződik, egyre kékebb és kékebb lesz… vagy csak beképzeled magadnak? Lehet, hogy már álmodsz is? Ki tudja...

Leone kérte, hogy 500 szóval pótolhasson, betegsége miatt engedélyezve.
Határidő: mindenkinek április 6, vasárnap éjfél, ha hamarabb ír mindenki, úgy a mesélés is hamarabb érkezik

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi0/0[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Scott Thompson on Kedd Ápr. 01 2014, 20:30

Hirtelen mintha... minden nagyobbra nőne. Ez a küldetés velejárója? Várjunk... miért is nőne minden nagyobbra egy Smurfs kazettától? Rémülten nézek magam alá, ahol a föld egyre inkább közeledik felém.
~ Én megyek össze?! Miért? Miért nem tűnik fel senkinek? - Nézek körbe idegesen, de perpillanatban nincs is itt senki se... remek.
Pár pillanat múlva elsötétül a világ, mintha lebegnék... vagy zuhannék, csak valami láthatatlan erő fogva tartana ettől... nem ezt hívják lebegésnek? Maradjunk ennél...
Szédülök, elfog a hányinger, el akarok esni, csak nincs hova vagy merre. De rég éreztem már ilyet... akkor se volt jó érzés. Remélem azért másnapos nem leszek, vagy ami a drogok után következik... fogalmam sincs mi történik. Biztos álmodom. Mikor ébredek fel?
Csukott szemmel jövök rá először arra, hogy megint érzek dolgokat. Mint szagokat, tapintom a dolgokat, és megint fáj a fejem. Lassan felülök, kezem nedveset érint, de leginkább föld állagú a dolog, nem hányás, megnyugodtam. Odapillantok, de csak egy kék színű kéz tekergőzik kezem helyén... aránytalanul nagyok az ujjak, furcsa a kezem... ez nem festék! Hirtelen felpattanok, de el is esek, még szédülök. Neki dőlök ültemben az egyik fának, amiről utólag kiderül, hogy csak egy fűszál.
~ Mi történt? Miért nem emlékszem semmire?! Mit ihattam - fordulok hirtelen körbe - ... ihattunk?
Jobban körülnézek. A fák az égig érnek, a fűszálakat kétszer akkorák, mint én. A sziklák - valószínűleg eredetileg csak apró kavicsok - hatalmasak!
Lassan a többiek is kezdenek magukhoz térni, vagy tértek már. Elvoltam foglalva magammal, meg úgy mindennel... ami velem kapcsolatos.
Miközben összekapják magukat a többiek, egy hangya masíroz el mellettünk. Személy szerint én inkább arrébb vonulok kicsit, nem kívánok egy hangya csomagja lenni.
~ Na és most, hogyan tovább? - gondolhatja mindenki. Ez egy küldetés, szóval valamit tenni kéne, valamivel... hol van a minimap? Vagy az inventorym? Vagy akármim?! Kapkodok össze magamon kisebb pánikrohamban, míg végül az egyik zsebemben megtalálom a kazettát. Most már egy fokkal szebb, még a kazetta címét is eltudom olvasni. Óvatosan rábökök, és egy szép kis listát hozz fel különböző számokból. Meghallgatom mindet, érdekelnek. Meg szerintem ebben itt rejtvény lesz, de ahogy hallgatom a számokat, semmi se áll össze. Maximum a jókedvem, aranyos kis számok.
- Na és most, hogyan tovább? - teszem fel már a kérdést hangosan is, tanácstalanul, a társasághoz intézve.
- Keressük meg a törp falut? Vagy mit kéne? Én arra szavaznék, hogy maradjunk együtt. Túl veszélyes most... itt. Akárhol is van az... Egyébként, a nevem Scott. Esetleg mostantól Bústörp, ha úgy jön ki. - mutatkozok be.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2vwiemd
Scott Thompson
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 20
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi86/100[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Kokoro on Kedd Ápr. 01 2014, 20:56

Picúr már nem picúr. Fel sem fogom. Csak azt látom, hogy fölém magasodik. Pedig egy sakál nem lehet ekkora. Tudom, mert utánaolvastam. Sokat, a könyvtárban.
-Nahát... -csak ennyit tudok mondani. Picúr eltűnik. A szoba is, vele együtt. Feketeség vesz körbe. Minden hideg lesz, fázom. Összehúzom magam. Az agyam azt mondja, zuhanok. A lábaim nem. Minden forog, de egy helyben marad. Nem tudom, mi folyik itt. Tudni akarom. Hogy aztán utánanézhessek. Picúrt akarom. Hol vagyok? Mi történik?
Lehunyom a szemem. Elég volt! Legyen vége! Kérlek, legyen vége! Üvöltök. Kiabálok. Elfogy a hangom, és csak nyöszörgök. Lehunyt szemem át lassan fény szűrődik be. Látok valamit. Már nincs feketeség. Eltűnt, kinyitom a szemem. Föld illata üti meg az orrom. Elemelem a kezem a füleimről. Észre se vettem, hogy fogom őket. Talán ezért nem hallottam semmit. Most hallok, mocorgást. Levélsuhogást. Madárcsiripelést. Felnézek, és megszédülök. Nagyon magasan vannak a fák. Nem is hittem volna, hogy ilyen magasra tudnak nőni.
Szőr érinti a kezem. Jackal farkát csóválva néz rám. Nyelve kinyújtva, mindig, mikor örül. Izgatott és felfedezni akar. Csak megvárja, hogy összeszedjem magam.
Körbenézek. Nem vagyok egyedül. Többen vagyunk, egy-kettő ismerős. Pedig kékek, mindannyian. Mint ezek a figurák a kazettán. Megdörzsölöm a szemem; nem tűnnek el. Én hova tűntem a szobából?
Kezemben még ott szorongatom a kazettát. Zenél, énekel, furát. Valami Makaróniról. Már egy ideje szól, igen. Énekelt már másról is, de nem tudom, miről. A kezeim is furák. Tömzsik lettek, és kevesebb. És kék. A lábaim is. Látom az orromat, ha egymás felé fordítom a szemeimet. Az is kék és nagy. Felhúzom a térdeimet és hallgatom. A többiek addig összeszedik magukat. A kazetta addig törpökről énekel. Fura, mert értem, de mégsem. Nyugtatóak, néha mosolygok. Addig a többiek is majd összeszedik magukat.
Az egyikük hamar meg is teszi. Ránézek, bemutatkozik. A neve ismerős, de nem tudom, honnan. Térdeimet átkarolva hallgatom a kazettát és őt is. Törp faluról beszél, hogy meg kéne keresni. Nem értem, miről beszélnek. Nem értem a számokat sem ennyire. Nem értem...
-Hol vagyunk...? -kérdezem halkan. Még összébb húzom magam. Jackal izgatottan csóválja a farkát mellettem. A többiekre néz fekete szemeivel.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/1500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Utahime on Kedd Ápr. 01 2014, 23:37


Ahogy megnyomtam a gombot, elkezdtem összemenni. Tehát tényleg valami küldetés... most akkorára megyek össze, amekkora az a kis gomba volt? Ahogy körül néztem, minden egyre nagyobb és nagyobb lesz, de ez nem jó... Szédülök... Mi törpénik velem? Töpörödöm, s körülöttem minden sötét lesz.
- Falco? - Kiáltok fel, mikor már nem látok semmit. Ugye velem van még? Miért nem látom? Kapkodom a fejem körbe, de csak még jobban elszédülök. Rosszul vagyok, és még mindig zsugorodom, a talajt már nem érzem magam alatt, de mintha zuhannék.
Arra eszmélek, hogy a földön fekszem. Mióta vagyok így? Lassan kelek fel, a fejem még mindig kavarog. Érzem az erdő illatát, ahogy megcsap a friss szellő. Vajon hol vagyok? Mikor már stabilan ülök, a szememet is kinyitom, az arcom dörzsölve.
- Oh? Ez... - Ez kék. Kék a kezem és hiányzik egy ujjam. Felemelem a fejem, hogy körül nézzek, de kis híján azonnal felsikoltok... de még idejében befogva a számat csak nyöszörgök egy kicsit.
- Fal- co? Te...?! - Egy hatalmas madár állt felettem. Nem várjunk, emlékszem már, az előbb összementem, mikor felvettem egy küldetést. Lassan kezdtem visszaemlékezni, mi is történt velem, de... mégsem. Az előbb még a városban voltam, biztosan ideteleportált a küldi. Néhányat pislogtam, és mikor elég összeszedettnek éreztem magam, meg már alábbhagyott a szédülés, megkíséreltem felállni. Jobban körülnézve nem akkorára mentem össze, mint amekkora a gomba volt... Sokkal kisebb vagyok, még a fűszálak is órásoknak tűntek. Kicsit összerezzentem ahogy rájöttem, bizony a rovarok is óriásiak. Falco is igencsak megtöpörödött, de most pont akkora volt, mint én. Mintha az ő bőre is megkékült volna, de nem változott át ennél jobban. Körbenézve, egy egész nagy társaságot láttam, tehát ők lesznek a társaim a küldetés során. Mindenki kék, és bár hasonlítanak a Hupikék gombára, nem azok... valami törpmanó félékké változtunk. Úgy tűnt, mindenkinél ott volt a kazetta, ami idehozott minket. Gyorsan körbekaptam a fejem, és megtaláltam a sajátomat a földön, ahol feküdtem. Felvettem, és most egy zenelistát mutatott, semmi többet. Gondoltam elteszem az inventorymba, de ekkor felfedeztem, hogy az is eltűnt, mind a térkép és életcsíkom is. Hát ez vajon miért... Pislogtam néhányat a kérdésen törpölve, majd megvontam a vállam és elindítottam a lejátszást zsebre téve a kazettát. Szép, még a végén úgy öl meg valami, hogy észre sem veszem... Ha csak nem halott vagyok már! Talán megölt az a dolog a városban és ez valami kiléptető rész?
Közben a törpiek is magukhoz tértek, és bár kicsit még kóválygott a fejem meghajoltam a társaság felé.
- Sziasztok, én Utahime vagyok ő pedig Falco. Törpéletesen egyetértek, hogy maradjunk együtt, de nem tudjuk, merre van az a falu ezért talán rájöhetnénk előbb, hogy hol is vagyunk... - Néztem fel a Bústörpre. Ah! Mi a törpöket beszélek én!? Törpre beverhettem a fejemet.  Bústörp... ezt a nevet vajon ehhez találta ki? Talán nekem is kéne vagy csak ő is betörpölte a fejét landoláskor? Akárhogy is, de törpösen hangzik, hát lássuk...
- Um... azt hiszem én Dalostörp leszek... esetleg. - Tettem hozzá kicsit halkabban az előzőekhez.
Utatörp&Minifalco:

[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván A5gsj8

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi515/600[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Licht on Csüt. Ápr. 03 2014, 23:32

A mindent eldöntő ec-pec után rá is nyomtam kék gombra. Utána valami igen érdekes következett be a világ elkezdett nőni vagy is inkább én kezdtem összemenni. ~Na ne, még ennél is kisebb leszek? Eddig se tartoztam az óriások közé , most meg még apróbb leszek…~ Minden sötétségbe burkolódzott körülöttem. Erőst szédülni kezdtem és mint ha zuhannék is, mármint nem egészen olyan érzés, kicsit más, bár nem mintha tudnám milyen érzés, ha zuhan az ember. Végül magamhoz tértem, bár tudnám mikor ájultam el. Felültem, amit majdnem a vissza fekvés követett, Még jó, hogy nem rögtön talpra állni akartam, akkor biztos, hogy visszahuppanok egy nagyot és jó ideig nem lenne kedvem felkelni ismét. Ültömben nézelődök körben. Vannak még itt rajtam kívül mások is, viszont túlzottan lököttnek ezek az abnormálisan nagy fűszálak. Közben rájöttem, hogy igazából mind normális méretű akar lenni csak én vagyok kicsi és kék. Kezd összeállni a kép. Mese figura lettem egy hupikék törp. Hamarabb is rájöhettem volna a kazetta is elég sokat árulkodott a vidám kis törpök kilétéről. Szóval egy küldetésbe csöppentem és még törp is lettem mellé. Igazából meg sem lepődöm azon, hogy átváltoztam, nem először járok már íg egy küldetésen, bár igaz akkor oroszlánná változtam. Na de vissza ide a mosthoz. Körbenézek a díszes törp bandán. Ők se értenek sokkal több mindent a történtekből, bár van aki hamarabb összeszedte magát és már be is mutatkozott. Egy név ismerős is volt, na jó nem csak ismerős tudtam ki az, pedig eddig még csak egyszer volt hozzám szerencsém, de elég egyedi eset volt ahhoz, hogy megjegyezzem elsőre kivel is futottam össze akkor meg most is. ~Mi az, hogy Bústörp? Egy törp nem lehet bús. A törpök mindig vidámak az védjegyük. Na mindegy, inkább nem piszkálom, még a végén sírva fakad úgy mint a múltkor. Az nem hiányzik most nekem.~
Közben rátenyereltem a kazettára is. Ismételten rányomok hátha most add valami infót, de nem helyette a törp dalok listáját hozta ki. Belehallgattam picit, majd miután összevesztek a ketchup szó kiejtésén ki is kapcsoltam, egyelőre ennyi elég, foglakozzunk inkább a törpiekkel. Talpra állok, majd hangosan elejtek egy bemutatkozást.
-Sziasztok! Én Licht vagyok! Törpös nevet most nem találok ki, ha nem probléma?
Körbe nézek megint és látok közeledni egy hangyát felénk. Bár sokat nem tudok csinálni egy hangyával. Talán lehet tud utat mutatni…egy hangya?...Engem se lehet éppen normálisnak mondani. De üsse kavics. Én most akkor is társalogni fogok egy hangyával…Ez őrültség! Viszont ami eddig törpént velünk az se normális, tehát igenis társaloghatok egy hangyával és még útba igazítást is kérhetek tőle.
-Üdv Hangya uraság! Mi átutazó törpök lennénk itt és kissé eltévedtünk. Nem tudja véletlenül merre van Aprajafalva? Esetleg azt, hogy van e a közelünk e épp más itt élő törp aki segíthet nekünk? Ha igen akkor nagyon örülnénk neki, ha elvezetne minket a faluig vagy egy itt honos törpig.
Majd végig néztem a törpieken. Igazából azt néztem melyikük fogja földhöz vágni magát a röhögéstől. Ami amúgy meg nem érdekelt, nem mintha eddig bármi jobb ötletet is hallottam volna. Amúgy lehet ilyen bigyót, mi is az mini mapot használni…Hogy is kell azt megnyitni? Nyitnám le a menüt, de semmi. Lehet ez volt az ami mindenkinek elsőre szembetűnt, de én már csak ilyen speciális eset vagyok, aki előbb nem a menüért nyúl és az invertoryt keresi. Bár ahogy most jobban nézem élte csíkok sincsenek. Engem ez sem hat meg. A kazettát még mindig a kezemben szorongatom. Invertory híján a zsebre teszem, majd máskor még hallgatom a törp muzsikát, de ahhoz kellesz egy kissé stabilabb idegzet és nyugalom ami meg most nincs. Mármint a nyugalom része megvan, túlzottan is, na jó igazából az idegeimnek sincs baja, de igazából ismerem a ezeket a számokat, gyereknek elég sokat még kívülről is fújtam. Viszont vissza Hangya urasághoz. Várom, hogy mit lép ez a nálam jóval nagyobb teremtmény, remélem nem néz kajának és visz el a hangyabolyba ahol él, hogy elraktározódjak elemózsiának.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Ápr. 04 2014, 22:28

infected hsz x3

Volt az az érzés, amikor minden egyre nagyobb lesz, pedig tudod, hogy te leszel egyre kisebb. Azonban az agyad még nem tudta teljesen helyre rakni a problémát. Az ember nem szokott összemenni csak úgy. Sőt, nem is szokott össze menni! Tehát el kellett telnie pár hosszú pillanatnak ahhoz, hogy Alex is rá jöhessen a problémára. Ha nem is a gyökerére mindjárt, de arra már határozottan, hogy nem a környezete lesz oriási, sokkal inkább ő egész miniatűr. És ez felettébb aggasztó volt. Nem csak a számára. Bárki így érezhetne. Jó, hogy ismeri ezt a kis kék törpös mesét, de azért nem gondolta volna, hogy kék lesz ő maga is. Jah igen. talán nem a mérete volt a legnagyobb probléma, vagy nem lehetne eldönteni, mitől pánikolt jobban. Ám nem volt egyedül, egy csapat kis kék ... játékos állt előtte? Vagy törpök? Vagy mobok? Vagy mi a fene folyik itten dayo?
- Nincs menü! Nincsenek indikátorok! Hol vagyunk? Hogy juthatunk vissza? Nem akarok kék lenni. No -
Ezzel együtt el is vonult egy békésebb fa tövébe. Szó szerint a tövébe, majd lehanyatlott mellé, hogy a hátát támasztva siránkozzon tovább. Épp, hogy meg tudta szokni a saot erre megint bedobják valami extrém helyzetbe? Nah de miért is sajnáltatja magát? Alex ez nem te vagy! \o/
...
Körbe nézett....fújt egyet. Nagy levegőt vett, majd azzal az elhatározással, hogy ő nem ilyen, felállt újfent. Kihúzta magát majd törpéletesen nem volt hajlandó törpösen beszélni. Ő aztán nem! Ebből azért már rég kinőtt! >.<
- Hahh, tudja valaki, hogy jutottunk ide? Ez egy quest, tehát meg kell oldanunk a feladatot. - fordult már sokkal határozottan a többiekhez. - Alex vagyok. Keressük meg a falut, ott lesz a válasz a questre. -
~ Ott kell lennie! o.o ~

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi5187/5300[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Ryuu on Pént. Ápr. 04 2014, 22:50

I'm becoming insane \o\

Rányomtam tehát a kék gombra, azaz az igenre, a közérthetőség kedvéért. Minden klappolt. Elfogadtam egy küldetést, egy questet, mehet a jöhet! Jöjjön kazamata kis kék szörnyekkel, vagy egy szűk és izgalmas dungeon. Cool Egyedül is kiviszem, vagyok én olyan jó! De jöhetnek pajtik is, akiket lehet rángatni dróton. qo/ Nekem úgy is teljesen megfelel a felállás. Rolling Eyes Egyszóval jól éreztem magam. Hogy meglepett e a hirtelen tércsere, illetve a gyorsan növő fű? Nem igazán. Hiszen törpökől volt szó. Persze itt bármi megtörténhetett volna, ahogy meg is történik napról napra. Ez nem különös egy mmoban. Nincs min kiakadni. Megy tovább a pixelélet. Az már egy kicsit jobban aggasztott, hogy kék lettem, de hála kami samának a vörös szemeim maradtak vörösben játszók. x3 Nagyszerű, már csak a többieket kell szemügyre venni. Egy pet! Újabb nagyérdemű állatidomár. Olyan sokan vannak ezek -.- Nyüzsögnek mint valami hangyabolyban. Nem tudnak megállni a szaporodással? :O Fújtam majd legyintettem a jelenségre. Mindenütt ott van a fajtája. Pff~ Első észrevétel megvolt. Egy félénk kislány...talán ő is idomár....vagy az volt. Egy hisztis szöszi. Egy tipik amcsi... és mintha tudná, hogy mi folyik itt. A szöszi is kezdi!
- Nah várjunk csak! - szólok közbe, de aztán egy ötödik tag is megszólalt, rögtön azután, hogy egy bazinagy hangya masírozott el mellettünk! O.o Nofene, egyáltalán még a SAo keretein belül vagyunk? Vagy épp valami bolondgombával kábítottak el minket és egyszerre halucináljuk be ezt az egészet! \o/ Ez lenne a leghihetőbb. Suspect
- Oké oké, akkor van itt egy Apra jajó falva vagy mi....akkor menjünk oda. -
Franc. Elvesztettem a fonalat. Úgy látszik, most még nem szállhatok bele a dumcsiba. Ezek ismerik ezt a történetet! :O Amit viszont a szöszi megjegyzett az felettébb idegesítő volt. Így hogy fogjuk használni az inventorynkat? Benne van a fegyverem. -.-

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi747/800[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Enheriel on Vas. Ápr. 06 2014, 08:29

Ahogy megnyomtam a gombot, úgy éreztem, hogy megnő a világ. Aztán láttam, hogy nem a világ nő, hanem én zsugorodok!
- Mi folyik itt?? - Hogy lehet, hogy Villámlás nem látja? És mintha nem lenne már a zsugorodás is elég baj, minden eltűnik körülöttem, még Villámlás is! Csak a feketeség volt.
- Villámlás! - megijedtem, hogy megint az a Petrabló lendült akcióba. Majd rosszul lettem, és szédelegtem. És arra ébredtem, hogy a nedves földön fekszem. A közelemben Villámlás aggódott értem.
- Villámlás, hála Istennek semmi bajod!^^ - aztán körbenéztem. Ejha, milyen nagy erdő!O.o Aztán megláttam az óriás hangyát, és a többieket, rájöttem: törp lettem!O.O Sikítottam is egyet rémültömben.
- Mi történt velünk??
- Valószínűleg a kazetta. - tényleg, az még mindig nálam van.O.o 5 teljes albumot tartalmazott, amit bármikor lehetett hallgatni, de semmi küldetésre utaló nyom nem volt rajta. Ha a ruhám is törpös lenne, akkor úgy néznék ki, mint Törpilla, csak egy griffel. Nézzük, ki van itt... Egy depressziósnak tűnő fiú, Bústörp, igazi nevén Scott, egy nagyon félénk lány, egy főnixszel rendelkező fi-- Várjunk, ő lány! Remélem azért nem egy beképzelt kis bunkó, mint egy másik főnix tulajdonosa... Az ő neve Utahime, másnéven Dalostörp. Ott van Licht, Alex, és egy nagyon unszimpatikus kölök is.
- Az én nevem Enheriel, de nyugodtan szólíthattok Enhi-nek.^^
- Az én nevem Villámlás. - mikor megvolt a bemutatkozás, páran mondták már, hogy maradjunk együtt, és keressük meg a törp falut.
- És merre van? - kérdezte a griffem. Hogy őszinte legyek, ez egy jó kérdés, mert ez az erdő hatalmas!

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi2532/2700[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Strea on Hétf. Ápr. 07 2014, 17:21


A hangya Licht kérdésére megáll, fejét oldalra billenti, antennái érdeklődve himbálóznak, miközben az állat a lány közelébe megy. Beszélni ugyan nem tud, de halk ciccenéseket hallat, a felétek közelebbi lábát emelgeti, a szemfülesebbek azt is észrevehetik, hogy nem a megszokott módon lép vele. Ha jobban megnézitek, vagy ha megértitek valahogyan, amit a hangya mondani próbál, akkor láthatjátok, a lába és a teste közé egy aprócska parafadugó van beszorulva. Egyedül egyikőtök sem éri fel.
Mindeközben kezd egyre melegebb lenni, lassan délutánra fordul az idő, és a déli napsütéssel együtt a szél is feltámad, megnehezítve a dolgotokat. Gondoltátok volna, hogy egy gyenge fuvallat is képes feldönteni titeket? Még szoknotok kell a törpelétet, együtt vagy külön-külön tapasztalva meg annak nehézségeit. A hangya is egyre türelmetlenebb, de azért marad, kíváncsian várva, hogy mihez fogtok kezdeni, hogy mihez tudtok kezdeni.
Pótlás: Leone most sem írt, így ő nem vesz részt a küldetésben. Kodoku, ha bent akar maradni, elég 250 szóban reagálnia az előző mesélésemre, neki csak akkor írok, ha megvan a második körrel.
Határidő: marad az egy hét/kör, tehát április 13, vasárnap éjfél.

Quest: a reagjaimban innentől nulla, egy vagy több szituációt vagy mondatot fogok elrejteni, amelyik valamelyik törpis dalhoz kapcsolódik, illetve abban szerepel (nem biztos, hogy szó szerint). Ezekből pár darab a küldetés sikerét is befolyásolni fogja, ám nem mindegyik! Akinek van kedve, elkezdheti kigyűjteni őket, a küldetés végén ugyanis plusz jutalmat fogok adni azoknak, akik mindet (max 1 hiba) kigyűjtötték! A dalok az első 5 kazettából lesznek csak. Nem csoportos feladat, tehát ha lehet ne beszéljétek meg. Fontos, hogy jegyezzétek fel, melyik körben szerepelt a dal, a küldi végén pedig majd pm-ben kérném a listát. Smile Figyelem! Egy dal több körben is előfordulhat, ne hagyjátok, hogy becsapjalak titeket! Twisted Evil Wink

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi0/0[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Scott Thompson on Hétf. Ápr. 07 2014, 19:55

~ Ebbe meg… agyára ment volna a sok gyömbérszörp? – morgolódok magamban. Új világ, zavarodottság, ismeretlenek, és még mindenki kék is hozzá, de Licht-samát még így is felismerem. De törpéletesen sikerül engem zavarba hoznia, megint, egyetlen szerencsém, hogy nem tudják, hogy ismerjük egymást. De, hogy a sors rám cáfoljon, nem Kaszáska az idióta, hanem én, mivel a hangya nem hogy csak észreveszi a centis kékséget, hanem még le is reagálja! Csodálkozást véltem felfedezni a hangya fejmozdulatában, antennái fejéről himbálóznak érdeklődve, és megközelíti Törpnévtelenelt. Nem hiszem, hogy bántaná, de azért mellé sietek, akármi fenyegető mozdulat vagy annak hihető cselekedet nélkülözve.
És elkezdünk beszélgetni. Lehet, hogy én remekbe ismerem a világot, mégis én leszek az egyik, aki legkevésbé veszi fel a hangulatot, így ha ciccenéseinek volt akármi értelme, akkor a hangok nem dekódolódnak nekem értelmes szavakká. Mikor közelebb lépdelt, észrevettem egy dugót a lába fölött. Dugót…
- Hol a dugó, hol a dugó… - suttogtam magam elé meredve -… vagyis mit keress az ott? – Ha már elmerengtem életem egy jelentéktelen eseményéről, ahol egy koncerten a sörös üvegek dugóit mind lelopták, így fél áron lehetett vedelni, és hogy meg ne romoljon, minél gyorsabban. Nem sokra emlékszem arról a napról - érthetően – de a legtöbben a végére már a dugókat kezdték keresni, mert nem bírták tovább vesével és ép ésszel. Részeg tudatállapotomban ez a mondat ragadt meg bennem, és valahogy most spontán eszembe jutott. És ha már hangosan gondolkodok, valami értelmes mondattal is gazdagítottam a beszélgetést.
- Kiszedjük? – tettem fel a kérdést mind a hangyának, mind a törpieknek. Ránézésre nincs szerepe a dugónak, és biztos kényelmetlen is lehet. És még jól is jöhet később, ha egy… palackra, bájitalosra esetleg gyömbérszörpösre kéne fedőt találni.

Ekkor támadt fel a szél. Örömömre. Szép napsütés, és enyhe törporkán fuvallatok. Ha segítünk, akkor a vállamra veszem a fellelőséget, meg a törpieket. Captain Törp módira leszek vezető és Törperős. Első nekifutásra, egy létramódjára egymás vállára állva kéne oszlop csinálnást szavazok meg, hogy a legfelső talán elérje a dugót.
De ha nem segítünk, akkor egyértelműen csak külsőleg vagyunk törpök, ez esetben megpróbálok felszenvedni a hangyára, hogy kiszedjem onnan. Bár ez remélem nem következik be…

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2vwiemd
Scott Thompson
Scott Thompson
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Mar. 07.
Age : 20
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi86/100[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (86/100)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Kokoro on Kedd Ápr. 08 2014, 19:27

Mindenki furán néz ki. Én is. Jackal meg tényleg Picúr lett. Picúrabb, mint volt. Eltelik egy időbe, mire felkelek a földről. Halkan megy a háttérben a zene. Hallgatom, hogy tudjam, mi folyik itt. Nem ismerem ezeket a kék figurákat. Nem ismerem, ahova kerültünk. Vannak, akik megteszik, örülnek. Valaki csak szomorkodik. A többség mintha tudná, mi van körülöttünk. Én nem tudom. Nekem minden újdonság.
Nem értem, egyesek miért akarnak új nevet. Törpdalos, vagy mi. Meg ilyesmi. Valaki furán is beszél. Mint a zenében. Néha fura szavakat hallok belőle. Törpélet, meg ilyesmi. Nem értem, sosem hallottam ezeket. Nem tudom, ki az a Törperős, vagy törpilla... Hami, meg tréfi, meg ilyesmi. Biztos nevek... akkor illene nagybetűvel gondolnom rájuk. Szóval Törperős, Törpilla, Hami, Tréfi... nem értem.
Jackal felmordul. Egy hangya ér a közelünkbe. Nagyon nagy. Nem tudtam, hogy így néz ki egy hangya ilyen szempontból. Könyvben láttam képeket róluk. Az egyik törplány szól hozzá. A hangya mintha válaszolna. Nem értem, talán Jackal sem. Aztán a hangya megmutatja a dugót. Biztos azt akarja, hogy kiszedjük belőle.
-Szedjük. -bólintok az egyik srác kérdésére. Csak nem tudni, hogyan. Ezt mondjuk rájuk is bízom. Nekem csak egy ötletem van; egymás vállára állva kihúzni. De mikor felélénkül a szél, az ötletem is oda. Ilyen viharban nem fogjuk tudni kiszedni. Jackal morog. A hangya figyel és vár. Tehát tényleg azt akarja, hogy kiszedjük. De nem fogunk elérni odáig. Oszlopot sem formálhatunk ilyen szélben. Mást viszont igen.
-Kártyavár. -mondom. Ha nem értik, elmutogatom. Szavakkal elmagyarázom. A kártyavárat még én is ismerem. Volt, aki szeretett építeni otthon. Mikor volt szabadidőnk. Volt, aki a fogpiszkálóból csinálta ugyanazt. Szél azokat is elfújta. De mi nem kártyák vagyunk. Ha többen vagyunk alul, akkor stabilabb a torony.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2u6h8qu
Kokoro
Kokoro
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 400
Join date : 2014. Feb. 15.
Age : 21
Tartózkodási hely : Angelic Tower

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/1500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Enheriel on Pént. Ápr. 11 2014, 12:00

A hangya, amit az egyik lány, Licht szólított meg, megállt, és odament hozzá. Észrevettem, hogy nem úgy jár az egyik lábával, ahogy kéne. A hangya is mondani próbálta, hogy valami baj van vele. Az egyik srác látta is, amit egy kérdéssel jelzett. Egy aprócska parafadugó volt a hangya teste és lába közé szorulva.
Jaj, szegényke! Ne félj hangya, mindjárt kivesszük! – ekkor támadt fel a szél, ami felborított minket, Villámlást meg egy pillanatra magasabbra emelte. Az egyik lány azt javasolta, kártyavár legyen, a másik meg azt, hogy torony. A toronnyal az volt a baj, hogy nem biztos, hogy elég stabil lesz, a kártyavárral meg az volt a baj, hogy mivel több törp kell alulra, nem biztos, hogy elég lesz.
- Scott ötletével az a bibi, hogy nem biztos, hogy elég stabil, a kártyavár meg lehet nem lesz elég magas. Viszont Villámlás talán fel tud repülni, és ki tudja szedni. - mutattam a petemre. Bár nem biztos, hogy Villámlás elég erős lesz hozzá, de megpróbálhatjuk. Már ha a többi egyetért velem. Közben simogattam nyugtatóan a hagyna fejét, mert egyre türelmetlenebb volt, és nem akartam, hogy ilyen állapotban induljon el. De vajon hogy került egy dugó hozzá, és honnan van egyáltalán az a dugó? Valahol ezek szerint kell lennie egy törp falunak, hacsak valaki nem pici tárgyakat csinál hobbiból. Ha senki más nem ellenkezik, akkor Villámlás megfogta magát, felszállt a dugóhoz, és megpróbálta a csőrével kihúzni anélkül, hogy véletlenül is ártana a hangyának. Remélem nem fog megint feltámadni a szél, mert akkor bajban lesz Villámlás ott fent.

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi2532/2700[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Utahime on Pént. Ápr. 11 2014, 13:23


Az idő kellemes volt, igazi tavaszi napsütés törpös kis szellővel, mit bár nagyrészt felfogtak a bokrok, de ilyen apró testben már-már szélviharnak érezhettem néha. Kis csoportunkból volt aki bemutatkozott, volt aki nem, de többnyire mindenki csak nézelődött és próbálta kitörpölni, mihez is kezdjünk. Nagyrészt egyetértettek abban, hogy más törpöket kéne keresnünk.
Az erdő avarszintjén magában is folyt az élet, nevezetesen épp egy hangya haladt át a fűszálak közti tisztáson. Engem elsőre nem különösebben izgatott a dolog, hiszen nem úgy tűnt, hogy támadó szándékkal jön. Ellenben nem is szívesen mentem volna a közelébe. Az egyik törpilány, Licht viszont még szóba is elegyedett vele... Persze, meg kéne tudnunk merre menjünk, de vajon ő nem látja azokat a hatalmas csáprágókat?! Kissé ijedten szemléltem a beszélgetésüket, de a hangya valóban nem akart ártani nekünk, sőt mintha szólni akarna hozzánk. Megkönnyebbülten fellélegeztem, és közelebb sétálva megpróbáltam értelmezni a mozdulatait. Végül is állatidomár volnék, és egyszer Activityztem már trollokkal is, hátha megértek valamit belőle, de csak félrebillentett fejjel tanulmányoztam a csápjait. Végül Falcora sandítottam tanácstalanul mire ő csak megrázta a fejét. Azt hiszem a hangyával való társalgást másokra hagyjuk inkább, biztosan van olyan, aki jobb az Activitys játékokban.
- Dugó? - Fordultam hátra a Bústörp felé, mikor valami dugót keresett... Vagy inkább talált, jöttem rá mikor a hangyát vizslatva kérdezte "mit keres az ott". A tekintetét követve felnéztem a hangyára, és valóban, egy parafadugó volt a lába mögé szorulva. Kellemetlen lehetett a hangyának is, így én is bólintottam egyet hátra a kérdésre. Két másik idomár törpelány is egyetértett így én is csatlakoztam hozzájuk.
- Szedjük... de hogyan? - Mondtam körbetekintve, hogy nincs-e a közelben egy kavics amit dobbantónak használhatnánk. Majd több törpnek is volt néhány javaslata. A dugó felfedezőtörpje élő törphidat javasolt, a vadkutyusos törpelány azt javasolta, hogy kártyavár szerűen álljunk egymásra, mint a pompomtörpök. Értetlen pillantásomra el is mutogatta a kezével, hogyan kéne egymásra másznunk, mire csak újra pislogtam néhányat, majd lassan bólintottam. Majd egy másik törplány, Enhi szerint nem lennénk elegen, ha popontörként akarnánk felérni, amiben nem tudom mennyire volt igaza... Azért nem tűnt olyan törpenetesen magasnak az a rovar és elég sokan is voltunk. Viszont lehet, hogy nem csatlakozna mindenki...
- A felrepülés remek, próbálja meg. De lehet, hogy többen kellünk a kihúzására... - Akárhogy is, nem hittem, hogy a feljutás lenne a nehezebb feladat, tekintve, hogy ott az az ízelt lába a kis kapaszkodó szőrökkel. Meg ha megkérjük, és a hangya is szeretné, hogy kihúzzuk, akkor biztosan lejjebb is ereszkedne.
- Mondjuk szerintem egy várhoz elegen is lehetnénk, de úgyis a hangya lábánál van a dugó, tehát törpösen stabil oszlopot állhatnánk a lábába kapaszkodva. És a hátára felmászva könnyebben kihúzhatnánk együtt. Vagy... - Fordultam a hangyához.
- Ha te is szeretnéd, hogy kihúzzuk, nem ereszkednél lejjebb? Úgy egymásba kapaszkodva könnyen kiszedhetnénk. - Képzeltem el magunkat törpvonatként egymás hátát húzva a hangya tetején, és az előző példára igyekeztem én is elmutogatni mire gondoltam.
Hogy mit is csinálunk végül, majdnem teljesen mindegy, amíg a dugót kihúzzuk. De valakinek el kell kezdenie, mert itt sem állhatunk egész nap. Ha kiszedjük a kellemetlen dugót a nem kívánt helyéről, akkor pedig a hangya is biztos segíteni fog... vagy legalábbis így szokott megesni a mesékben.
- Rendben, mi leszünk alul, ha nem tudja kihúzni a Villámlás és mászni akartok. - Mondtam, de azért bátorítóan biccentettem a petre. A legjobb és gyorsabb az lenne, ha sikerülne kihúznia.
Majd ha nem sikerülne, Falcoval a hangya lába alá sétáltunk, és ha leereszkedik, Falco elcsípi, én pedig őt húzom a farktollainál fogva. Ha nem tud teljesen a földig ereszkedni, úgy felpattantam a madár nyakába, a két szárnya közé. Falconak elég erős lábai vannak, hogy megtartsa a törpieket, és a szélesebb teste miatt könnyebb felmászni rajta, tehát alapnak remekül szolgálunk.

//Mi most mekkorák vagyunk egyébként? Mármint a törpök voltak akkorák, mint egy macskafej ugye?... Persze ebben a játékban nem ritka az óriáshangya teljes mértünkben sem, de azért kíváncsi vagyok a méretarányainkra.//

_________________
Stat:
Pontozás (6. szint)
Élet: 6+2=8
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10
Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szint
Másodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintO
Harmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint

Adatlap
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370
Join date : 2013. Dec. 01.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi515/600[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (515/600)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Licht on Vas. Ápr. 13 2014, 12:31

Oda léptem útba igazítást kérni az épp arra járó hangyától. Aki még érdeklődve is reagált rám, majd látszott rajta, hogy valami problémája van ami gyorsan ki is derült, hogy mi is. Egy parafadugó volt a teste és lába közé szorulva. Közben egyre melegebbre fordult az idő és a szél is feltámad kissé, ami persze nekünk most egy kisebb szélviharnak számít egy ideig, utána hozzá lehet szokni és már talpon is tudunk maradni. Bár igaz az egymás nyakába mászós ötlet nem lett volna rossz, csak szél miatt vált kivitelezhetetlenné. A kártyavár meg érdekes ötlet, bár ahogy hallottam az is le lett szavazva. Hallgatom a többiek ötletelését, annak ellenére, hogy amúgy én voltam az aki leszólította hangyát… Ideje nekem is előrukkolni valamivel, mivel más segítségünk nem nagyon lesz a hangyán kívül és valamit valamiért…
-Nos…Nekem van lovagló jártasságom. Feltudok ülni rá és onnan ki is tudnám húzni a dugót…mármint remélem onnan menni fog…
Majd nézegetem a hangyát. Addig okés, hogy van jártasságom, de nem igazán használtam még eddig. Na jó nem totojázunk. Amúgy, ha van rá jártasságom akkor meg is tudom tenni, hisz itt minden csak azokon a fránya pontokon múlik. Na akkor meg próba szerencse. Közelebb léptem a hangyához megsimogattam a fejét, majd a biztonság kedvéért engedélyt kérte arra, hogy felülhetek e a hátára.
-Hangya uraság, megpróbálok segíteni neked, de ahhoz meg kéne engedned, hogy a hátadra ülhessek. Onnan elérném azt a dugót és kitudom szedni…remélhetőleg. Szóval megengeded, hogy a hátadra szálljak?
Megvártam a hangya reakcióját. Ha megengedi, hogy felszálljak a hátára akkor meg is teszem és megpróbálom kihúzni a dugót a teste és lába közül. Ha nem engedi meg akkor maradnak a további fejtörés és megoldás keresése.
Licht
Licht
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 246
Join date : 2013. Oct. 07.
Tartózkodási hely : Valahol, még én se tudom hol... oO

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi10/500[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Ryuu on Hétf. Ápr. 14 2014, 12:42

// Alexet kivenném, nem megy vele ide is írnom, de Ryuu marad \^o^ //

- Hát nekem semmi kedvem, mendokusai! ˇ^ˇ - Kaptam fel a fejem, még hogy én dugókat húzzak egy hangya lábából? Azért nem ennyire volt világos a dolog, ettől sokkal árnyaltabb kifejezésmódot is választhattam volna, mivel ugyanis egyelőre nem akaródzott cselekednem semmit se. A dugó meg csak ürügy volt. Van az az életérzés, hogy csak egyszer élünk. Ezt a drága időt meg nem kis kék emberként képzeltem eltölteni, és főleg nem egy "oriás" hangya kiszabadításával. Tudom, önző gondolatok, dehát yolo \o/ . Végülis egyszer élünk. Rolling Eyes Az a gizdda, tipikus swag srác meg már nem is igazán érdekelt. Persze lehet, hogy a kékségük meg a furcsa saos ruha tévesztett meg, de ha mégsem, legalább jót fogok rajta szórakozni. Twisted Evil Odalépek a többiekhez, és eddig tettetett duzzogásom ellenére is "enyhébb" hangnemben szóltam hozzájuk.
- Biztos a hátáról akarod leszedni a dugót? Nagyobb valószínűséggel fogod visszafelé törni a lábát, baka. xD -
Öhm, szóval mondtam, hogy "enyhébb", nem pedig enyhe hangnemben. Rolling Eyes Most miért? A csaj alapból fura, hogy megszólított egy hangyát! Az csak mellékes, hogy bejött és megállt. -.- Persze LoL meg minden. Nagyon Fain volt, ahogy a hangyusz minket próbál megkérni, hogy segítsünk, de inkább aprítottam volna ketté pár expé reményében. Neutral Jah igen. El is felejtettem, hogy a kardom az inventoymban volt és az most nincs. Indikátor sincs. -.- És most hogy minden nagyon "cool", nincs már dolgunk, minthogy megoldást keressünk egy csicska hangya lábának megsegítésére. \o/
Persze a főkérdés az lenne, hogy hol vagyunk, miért kerültünk ide azon kívül, hogy valószínűleg mind megnyomtuk azt az átkozott téglatest alakú micsodát, és végül azt, hogy hogyan vihetnénk ki a questet, ha egyáltalán ez az! Vissza kell jutnunk a saoba, nem akarok kék maradni, az egyáltalán nem karaj. No

_________________
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Last_www.kepfeltoltes.hu_
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
Ryuu
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi747/800[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Strea on Csüt. Ápr. 17 2014, 19:58


A csapatmunka most is meghozta a várt eredményt, ha valamelyik módszerrel egymás hátára álltok, két törpnyi magasság már bőven elegendő ahhoz, hogy kényelmesen elérjetek a beszorult tárgyig. A dugó egy kis erőfeszítéssel ki is jön, a hangya pedig vidáman ciccen, egyik antennáját óvaosan végighúzva rajtatok, köszönetképpen. És el is indul, néha hátrapillant, hogy jöttök-e: segít nektek, pont, ahogy az a mesékben szokott lenni – dehát éppen egy mesében vagytok, nem?

Hamarosan zeneszó hallatszik, és pár lépés múlva már az első gombaházak is feltűnnek, piros-fehéren, minden kosztól és folttól mentesen. Néhány törp megnéz titeket, páran megmosolyogják a furcsa ruháitokat, persze olyanok is vannak, akik inkább megfordulnak és elfutnak a közeledtetekre. Láthattok egymással trécselő törpöket, szundikáló törpöket, az egyik házból pedig füst száll fel, a levegőben finom illatok keringenek.
„Tényleg? A lábáról készített fotót?” – halljátok az egyik törp hitetlenkedését, társa csak nevetve bólint, és már tovább is állnak. Egy másik ház tövében az egyik törp hevesen gesztikulál és vigyorog mellé: valamiről próbálja meggyőzni a másikat; aki odafigyel, egy félmondatot el is csíphet belőle: „ … de ha elárulod Dulinak, én belehalok…” Egy kicsivel közelebb egy a többinél apróbb, fiatalabb törpöcske támolyog felétek, minden kavics alá és fűszál mögé benéz, kezében valamiféle lombikot tart, melyben ismeretlen folyadék lötyög. Valószínűleg észre sem vesz titeket, a felhőket bámulja, őt még az apró óra kattanása sem zavarja, mely éppen háromnegyed egyet mutat…

/ Sorry a késésrt, nemigen voltam gépközelben a héten. A hangya nagyjából akkora, mint két-két és fél törp egymás fejére állva, és igen, ő egy a normálisnál nagyobb példány volt. Ti azért egy macskafejnél kisebbek vagytok, ezentúl majd pontosan meg fogom adni a mesében előforduló tárgyak arányát is, hogy ne legyen belőle kavar. Smile /

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1438
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván Vo36oi0/0[Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hupikék Törpikék - Kalandozás Aprajafalván

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.